Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
giorgos14
Καλο ειναι να πουμε και τις ομαδες που ανεβηκαν στις υπολοιπες κατηγοριες.Στην Α θα αγωνιζεται το Περα ,στη Β προβιβαστηκε η Καστελλα ενω στη Γ θα αγωνιζεται ο Πηγασος Κορυδαλλου.Οι 2 πρωτες ομαδες ανεβηκαν τερματιζοντας στη 4η θεση του πρωταθληματος τους ενω ο Πηγασος 5ος
kurspuroskaroumpalos
Ξέρει κανείς ποιου τη θέση παίρνει η Καστέλλα στο πρόγραμμα της Β'; Κανονικά θα έπρεπε να πάρει του Πέρα, αλλά τις μέρες που παίζει ο Προφήτης Ηλίας εντός, θα έπαιζε τα εντός του και το Πέρα, οπότε δεν γίνεται δύο κολλητά ματς στα Καμίνια. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.

ΥΓ: Πρώτη αγωνιστική είναι Ερμη΄ς Πειραιά- Καστέλλα. Όπότε παίρνει τη θέση του Έσπερου (που θα έπαιζε κανονικά); Κ ο Έσπερος ποια θέση παίρνει;

KAKALOS
QUOTE(kurspuroskaroumpalos @ Oct 2 2012, 01:52 ) *
Ξέρει κανείς ποιου τη θέση παίρνει η Καστέλλα στο πρόγραμμα της Β'; Κανονικά θα έπρεπε να πάρει του Πέρα, αλλά τις μέρες που παίζει ο Προφήτης Ηλίας εντός, θα έπαιζε τα εντός του και το Πέρα, οπότε δεν γίνεται δύο κολλητά ματς στα Καμίνια. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.

ΥΓ: Πρώτη αγωνιστική είναι Ερμη΄ς Πειραιά- Καστέλλα. Όπότε παίρνει τη θέση του Έσπερου (που θα έπαιζε κανονικά); Κ ο Έσπερος ποια θέση παίρνει;

ο εσπερος παντος φιλε μου παιζει με την ΑΕ Καλλιθεας δε ξερω αν εγινε νεα κληρωση ή πηρε καποιος την θεση αλλου
kurspuroskaroumpalos
QUOTE(KAKALOS @ Oct 2 2012, 11:21 ) *
ο εσπερος παντος φιλε μου παιζει με την ΑΕ Καλλιθεας δε ξερω αν εγινε νεα κληρωση ή πηρε καποιος την θεση αλλου



Προφανώς η Καστέλλα παίρνει το πρόγραμμα του Έσπερου κ ο Έσπερος του Πέρα..

Ευχαριστώ.
Don
Καλημερα σε ολους τους φιλους που διαβαζουμε και ενημερωνομαστε απο αυτο το forum.Μια ερωτηση για τους υπευθυνους,τι γινεται φετος ρε παιδια και δεν εχεται φτιαξει το forum σε κατηγοριες υπαρχει καποιο προβλημα?Ελπιζω να μην μας αφησετε φετος χωρις ενημερωση,ευχαριστω πολυ.
Giannisbasket123
Συγκεντρωτικά οι πόντοι και τα τρίποντα των παικτών απ'΄όλες τις ομάδες

http://www.basketworld.gr/2012/10/blog-post_9686.html
PetranG3
Νέο site του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

http://ionikosbc.gr/
leonkalf
Επειδή κάπου κάποια πράγματα φτάνουν σε ένα σημείο... που λες δεν πάει άλλο. Τελειώνοντας αυτή η χρονιά, θα τελειώσει και κάτι άλλο που είναι ζωντανό 7 χρόνια.


Πριν λίγους μήνες είχα γράψει το παρακάτω post στο topic της Α' εσκανα 2011-12.

QUOTE (leonkalf @ Apr 27 2012, 15:49 ) *
Άλλη μία σεζόν έφτασε στο τέλος της...

Φεύγει μια σεζόν και όπως πάντα σου αφήνει τη γεύση της.. Άλλοτε γλυκειά άλλοτε πικρή.. Άλλοτε τελειώνεις με το χαμόγελο στα χείλη και άλλοτε σκασμένος.. Όλα αυτά είναι συναισθήματα, γεύσεις και εικόνες μπασκετικές/αθλητικές και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι.
Έχω ζήσει πολλές σεζόν και πολλά στο μπάσκετ και τελειώνοντας κάθε σεζόν είχα κάτι από τα παραπάνω να υπάρχει μέσα μου, στο μυαλό μου.

Το φετινό συναίσθημα που υπάρχει μέσα στην ψυχή μου, δεν το έχω ξαναζήσει και είναι για μένα ένα πολύ δύσκολο και μεγάλο σταυροδρόμι..
Αυτή τη στιγμή έχοντας τελειώσει η σεζόν, μέσα μου υπάρχει θλίψη, απογοήτευση, ξενέρωμα και αηδία για αυτό που όλα αυτά τα χρόνια αγαπώ και λατρεύω.. Δεν είχα πιστέψει ποτέ ότι θα μπορούσα να έχω αυτά τα αισθήματα για το μπάσκετ μου.. για αυτό που έχω εγώ στην καρδιά και στο μυαλό μου.. Κι όμως.. πως τα φέρνει η ζωή..

Η φετινή χρονιά ήταν για μένα ένα μεγάλο σχολείο, από όλες τις απόψεις.

Όσο περνούσαν οι μέρες, και τώρα που έχει τελειώσει το πρωτάθλημα γίνεται μια μάχη μέσα μου.. Τι να κάνω από δω και μπρος.. Έχει μπει μέσα μου η αμφισβήτηση για κάτι στο οποίο τόσα χρόνια έδινα πολλά...
Μάχη για το αν θέλω πια να δίνω τον εαυτό μου σε κάτι που πλέον στα μάτια μου δεν αξίζει... Και δεν αξίζει γιατί έτσι το κατάντησαν αυτοί που το κουμαντάρουν αλλά και όλοι εμείς που είμαστε μέσα. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών στην συντήρηση αυτής της αρρωστημένης κατάστασης..

Από τη μία αγαπώ αυτό το παιχνίδι και από την άλλη βλέπω ότι όσο θα υπάρχει η σημερινή κατάσταση (τουλάχιστον για την εσκανα που μιλάμε και ζούμε τα πρωταθλήματά της) δεν θέλω, δεν αξίζει και δεν αρμόζει σε μένα, στον εαυτό μου να είμαι παρών.
Από τη μία δεν θέλω να χάσω κάτι που τόσο αγαπώ από την άλλη όμως όσο σκέφτομαι πως λειτουργεί το "σύστημα" εδώ (και πολύ πιθανόν όχι μόνο εδώ αλλά και αλλού) τόσο με διώχνει μακριά..



Αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά (άμεσα ή μελλοντικά), με πολύ στεναχώρια και θλίψη θα αναγκαστώ να αποχωρήσω από τον μαγικό αυτό κόσμο της εσκανα.
Το ξέρω ότι πολλοί θα χαρούν με αυτό..



Επίσης, θέλω να πω, όποιο από τα παιδιά που συχνάζουν εδώ στο forum ενδιαφέρεται να αναλάβει καθήκοντα moderator για το υποφορουμ της εσκανα να μου στείλει ένα μήνυμα (pm) να το εξετάσουμε (και σε συννενόηση με την υπόλοιπη διαχειριστική ομάδα).

Εγώ προσωπικά, μέσα από αυτό εδώ το μετερίζι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα όλα αυτά τα χρόνια και προσπάθησα να ανοίξω διάλογο για να ειπωθούν ιδέες και λύσεις για την καλύτερη λειτουργία και προβολή των πρωταθλημάτων, να γίνουν γνωστά ειδήσεις και πράγματα που δεν υπάρχει η δυνατότητα από κάπου αλλού, και φυσικά την προσπάθεια όλοι να γίνουμε μια παρέα και να περνάμε καλά και εκτός γραμμών. Δυστυχώς, κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια δεν το κατάλαβαν, το κατηγόρησαν, προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη. Φαίνεται βολεύει μερικούς να μην μαθαίνονται πράγματα.. να μένουν στο σκοτάδι. Αρέσει σε κάποιους το σκοτάδι και τα υπόγεια..
Απορώ με όλους εμάς, που ζούμε στον ήλιο μακριά από υπόγεια πως αφήναμε το σκοτάδι να κρύβει τον ήλιο.. (Μου θυμίζει όλο αυτό την πολιτική κατάσταση στη χώρα με το πως ψήφιζε ο κόσμος και πως επέτρεπε μέχρι και σήμερα να κάνουν οι πολιτικοί πράγματα για τα οποία δεν είχαν ψηφιτεί).



Τελειώνοντας θέλω και από δω να πω σε όλους τους συνοδοιπόρους της φετινής χρονιάς ότι ήταν για μένα τιμή που βρέθηκα μαζί τους, προσπαθήσαμε και παλέψαμε για το καλύτερο (η 3η θέση είναι μια τιμητική θέση όχι όμως και ότι μας άξιζε αν όλα είχαν πάει καλά με βάση τις προδιαγραφές) και αυτό που θα μείνει (όπως άλλωστε μένει κάθε χρονιά) είναι η γνωριμία, η φιλία και η σχέση που αναπτύξαμε όλοι μαζί.

Καλή τύχη στην πορεία όλων από δω και πέρα.. Καλή δύναμη και καλή τύχη..



Εύχομαι επίσης καλή πορεία στον Ιωνικό Ν. στην Γ' εθνική, μακάρι να πάει ακόμα πιο ψηλά και να κρατάει το μπάσκετ της -ευρύτερης- γειτονιάς μου ψηλά.


Και να θυμάστε....

** Never a failure, Always a Lesson**



Πάνω σε αυτά που έγραψα τότε, και μετά από σκέψη όλο αυτό τον καιρό και βλέποντας ότι δεν αλλάζει κάτι (κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει την προσπάθεια του forum αναλαμβάνοντας κάτι εδώ μιας και εγώ δεν θέλω να ασχολούμαι ύστερα από όσα νοιώθω και περιγράφω), κλείνω από σήμερα όλα τα topics που αφορούν την εσκανα.

Με λύπη βλέπω ότι η κατάσταση που επικρατεί στο κομμάτι αυτό του forum δεν είναι αυτό που θα ήθελα εγώ και άλλα παιδιά που θέλαμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Κάτι που να μας κάνει να περνάμε καλά, με κέφι και καλή διάθεση. Για κάτι που αγαπάμε και μας αρέσει.
Ύστερα από τόσα χρόνια, ύστερα από τόση προσπάθεια να περάσουμε μια υγιή νοοτροπία και τρόπο σκέψης, εξακολουθεί η ίδια αρρωστημένη κατάσταση, με κόντρες, καχυποψία, υστεροβουλία και πολλά άλλα αρνητικά.
Δεν αξίζει στην προσπάθειά (όσοι την κάναμε)..

Το συγκεκριμένο κομμάτι του bforum, από τη στιγμή που εγώ σιχάθηκα να ασχολούμαι με αυτό που λέγεται εσκανα, και αφού κανείς άλλος δεν κάνει moderating, δεν μπορεί πια να υφίσταται. Περισσότερο κακό κάνει σε όλους παρά καλό λόγω του ότι κατέληξε έτσι.


Είμαι βέβαιος ότι πολλοί θα χαρούν. Καιρός να ησυχάσουν από το αγκάθι που είχαν, και με αγωνία να μπαίνουν να διαβάζουν τι είπε ποιος και γιατί.
Από τη διοίκηση της εσκανα και τους διαιτητές της, μέχρι τους παράγοντες των ομάδων και τους προπονητές τους. Όχι όλοι φυσικά, αλλά η πολύ μεγάλη πλειοψηφία αυτών.
Καιρός είναι να βγάλουν τα ματάκια τους όλοι αυτοί από την κλειδαρότρυπα, να μην κουράζονται κιόλας να σκύβουν για να βάλουν το μάτι τους εκεί. Ας το βάλουν κάπου αλλού, που θα έχει και ωραιότερο θέαμα..


Σίγουρα λυπάμαι για τα παιδιά που είναι στο σωστό πνεύμα και προσπαθούσαν να έχουν σωστή επιρροή αλλά δυστυχώς παιδιά είμαστε λίγοι. Οι πολλοί προτίμησαν είτε να είναι guest (με το ματάκι στην κλειδαρότρυπα που λέγαμε) είτε "άρρωστοι" και ανώνυμοι χαβαλέδες.
Συνήθως οι πλειοψηφία κερδίζει. Μπορεί στους guests πολλοί να είχαν θετική προσέγγιση (από μέσα τους), αλλά η αποχή/μη συμμετοχή στα κοινά φέρνει σε αυτό το αποτέλεσμα..


Αυτή την κίνηση την σκεφτόμουν από τότε που έγραψα το ποστ που παραθέτω παραπάνω. Απλά το άφησα μπας και άλλαζε κάτι ύστερα από όσα έγιναν και πέρσυ και μπας και ταρακουνούσε η τοποθέτησή μου αυτή. Δεν έγινε τίποτα, συνεχίζεται η ίδια μιζέρια.. Φυσικά και στα πρωταθλήματα, στους αγώνες, και εδώ μέσα.


Εγώ θα συνεχίσω όποτε έχω να πω κάτι και να περάσω καλά με πολλά παιδιά εδώ του bforum, στα υπόλοιπα topics (που είναι πολλά!!) και αφορούν πολλά άλλα πρωταθλήματα (εντός και εκτός Ελλάδος) και πράγματα εκτός μπάσκετ. Και που αρεσκόμαστε να μιλάμε για μπασκετάκι, για παίκτες, για προπονητές κλπ. Πράγματα που μας ευχαριστούν.
Επειδή οι περισσότεροι που θα διαβάσετε το παρών ποστ δεν έχετε βγει από τα στενά όρια του υποφορουμ της εσκανα, δεν θα ξέρετε τι λέω αλλά οκ δεν πειράζει.


Ειλικρινά προσπάθησα, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, για να δώσω ένα βήμα σε όλους σας να εκφραστείτε και για να βελτιώσουμε όσο μπορούμε τα κακώς κείμενα των τοπικών του πειραιά.
Μπορείτε να βρείτε άλλους χώρους δημόσιας έκφρασης, στο fb πχ έχει πολλά groups και pages (ομάδων, ένωσης, κριτών) που μπορείτε (και επώνυμα, με το προφίλ σας) να τοποθετείστε. Όσοι βέβαια έχετε τα @@@ να το κάνετε με ειλικρίνεια, και όχι απλά μεγάλη γλώσσα για να 'γλύφετε'.


Λάθη έγιναν από όλους, και από μένα φυσικά.
Ίσως το μεγαλύτερο ήταν ότι δεν βάλαμε υποχρεωτική δήλωση ταυτότητας κάθε μέλους, όπως μου είχαν προτείνει μερικοί. Σωστό θα ήταν αλλά και πάλι δεν θα μπορούσαμε να ταυτοποιήσουμε αν έλεγε ο κάθε ένας αλήθεια. Ή να μπορούσε να γίνει ένα κλειστό club μόνο με μέλη (δεν μπόρεσα να μάθω ποτέ αν είναι εφικτό).


Για όλους ήταν μια εμπειρία αυτό το εγχείρημα. Είχε τα καλά του και τα άσχημά του. Χαιρετώ όλους όσους πίστευαν στα όσα πρέσβευα εδώ και όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Ξέρουν αυτοί ποιοι ειλικρινά ήταν υπέρμαχοι και βοηθητικοί σε αυτόν εδώ το χώρο. Να είστε καλά και συνεχίστε με θετικό τρόπο σκέψης για αυτό που αγαπάτε.


Όσο έγραψα τον Απρίλη και σας τα παραθέτω πιο πάνω, συν τα σημερινά, σας αφήνω με αυτά φίλοι της εσκανα. Έπρεπε να αποφασιστεί κάτι σκληρό και ριζοσπαστικό, αφού τα γραπτά δεν έπιασαν τόπο.
Ίσως, αν, και κάποτε, αν ο κόσμος αλλάξει να ξαναβρεθούμε κάπου εδώ..


Το μπάσκετ θα το αγαπάμε.. Το αληθινό και το γνήσιο..
Το μπάσκετ πάνω από όλα είναι ένα παιχνίδι και με τα παιχνίδια διασκεδάζουμε..
blove.gif


Χαίρετε icon_wave.gif
Swko10
Έσπερος Καλλιθέας - ΑΕΚ 1989-90. Αναμνήσεις Εσκανα

Ο Έσπερος Καλλιθέας έχει βρεθεί στην Ά1 και μέσα στα πλαίσια των καλοκαιρινών μας αναζητήσεων, βρήκαμε το βίντεο με την ιστορική ομάδα να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Για εσάς τους ρομαντικούς, δείτε το εν λόγω βίντεο, το κατάμεστο κλειστό της Καλλιθέας και αναπολίστε. SPORTSOFFICERS

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/07/1989-90.html
Swko10
Ο Μίλωνας που βρίσκεται σήμερα στη Ά Εσκανα, είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία. Δύο οι συμμετοχές του στην Ά1 και για όσους θυμάστε, το κλειστό της Νέας Σμύρνης γέμιζε και οι ομάδες που περνούσαν ήταν ομαδάρες, όχι αστεία. Ομαδάρες σαν αυτήν που κατά καιρούς είχε και ο Μίλωνας, είτε στην Ά1 είτε στην Α2. Θυμηθείτε οι πιο παλιοί και δείτε οι νεότεροί. SPORTSOFFICERS

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/07/2000-01.html?m=1
Swko10

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Παλαίμαχοι Σαρωνικού και ΟΣΦΠ.

Για ακόμα ένα καλοκαίρι το φιλανθρωπικό ματς μεταξύ Σαρωνικού και ΟΣΦΠ θα διαξαχθεί κανονικότατα στο δημοτικό στάδιο της Αίγινας, με παλιούς φίλους να ξανασυναντιούνται και το μπάσκετ να αναδεικνύεται μέσα από ένα ''ντέρμπι'' φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/08/blog-post_20.html
Swko10
Αποτελέσματα της Α΄ φάσης (Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ)


Έπεσε η αυλαία της Α΄ φάσης του κυπέλλου ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ και οι SPORTSOFFICERS παρέμειναν πιστοί για μια ακόμα φορά στο ενημερωτικό τους ραντεβού με τον μπασκετικό κόσμο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/09/blog-post_15.html
ΝΕΣΤΩΡ
Mε πολύ δυνατούς αντιπάλους επιλέγει να αγωνίζεται ο ΠΟΡΦΥΡΑΣ κατά την προετοιμασία του.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ
.


φιλικά
ΝΕΣΤΩΡ
Swko10
Τρύπησε πάλι το Σαλπέας και στο ίδιο έργο θεατές.

Τα προβλήματα με το μοναδικό κλειστό γήπεδο του Πειραιά επανήλθαν στην επιφάνεια με τις πρώτες φθινοπωρινές βροχές. Οι εκλογές πέρασαν, το καλοκαιράκι το όμορφο πέρασε, οι υποσχέσεις φαντάζομαι πήγαν και ήρθαν, και το κλειστό γυμναστήριο που στεγάζει σχεδόν όλους τους συλλόγους του Πειραιά, μπάζει. SPORTSOFFICERS


http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/09/blog-post_50.html
Swko10
Είναι Χαρά μας να σας ενημερώνουμε για κάθε γεγονός.

Περιμένουμε mail σας στο sportsofficers@gmail.com

ή μήνυμά σας στη σελίδα μας στο facebook.
nicksavage1981
Ξέρει κανείς σε ποια ομάδα είναι προπονητής ο Μόσχος (αν είναι φυσικά κάπου προπονητής αυτή την περίοδο)?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.