Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
katestramenos
Μπηκα τωρα στο λεξικο που εχω στον υπολογιστη και πατησα
Μαγκωνακης να δω τι θα μου βγαλει. Οριστε τι εμφανιστηκε στην οθονη μου


ΜΑΓΚΩΝΑΚΗΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΓΚΩΝΕΙ,(ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΧΡΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ)
leonkalf
QUOTE(katestramenos @ Mar 5 2007, 03:56 PM) *
Θελω να απαντησω αρχικα στα παιδια του Αστερα. Στη πρωτη μου απαντηση στο φορουμ εδω ειπα οτι σας θεωρω μια απο τις καλυτερες ομαδες,με συνοχη,με αξιοπρεπεια και καλο μπασκετακι.
Δεν εννοουσα οτι τη λαμογια τη κανατε εσεις. καποιος απο την εσκανα παιζει καλα το ρολο του. Αν οντως φταιω εγω και φανηκε ετσι οτι κατηγορω αμεσα εσας τοτε σας ζητω συγνωμη.
Συνεχιζω και λεω οτι ολα αυτα περι λαμογιας,ζωνης κτλ τα ειπα επειδη ο Λεονκαλφ ειπε οτι ειμαστε αξιοι υποβιβασμου. Θεωρω οτι δεν ειμαστε σε τετοιο επιπεδο.
Παιζω στην εσκανα πριν δημιουργηθει η Δ' κατηγορια. Το να παιζεις ζωνη μεσα στο γηπεδο σου ηταν παντα ρεζιλικι. Στο συχγρονο μπασκετ η ζωνη ειναι ρεζιλικι. Προσωπικα αν ημουν προπονητης ζωνη θα επαιζα μονο σε ειδικες περιπτωσεις(οπως απωλεια παικτων,πολλα φαουλ κτλ κτλ)
Εξηγω οτι αν εισαι ανωτερη ομαδα δε χρειαζεται να αλλαζεις 3 αμυνες για να βρεις τη λυση σου. Παιζεις το μαν του μαν σου και καθαριζεις τα παιχνιδια!!!

ΟΚ,αποδεκτή η συγγνώμη, δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Όσον αφορά το θέμα του υποβιβασμού. Επειδή έχω περάσει απ'την ομάδα (αν και δεν έφυγα με τις καλύτερες συνθήκες) και επειδή με τα παιδιά που έχουν απομείνει από την ομάδα του 2004-05 είμαστε φίλοι, δεν θα ήθελα να σας δω να υποβιβάζεστε. Άλλο αυτό όμως και άλλο το ότι υπάρχουν πιθανότητες να γίνει αυτό.

Όσον αφορά τη ζώνη, αυτά είναι επιλογές των προπονητών. Εμείς απλά εκτελούμε. Ο καθένας χαράζει τη στρατηγική του και παίζει. Αν εσένα δεν σου αρέσει η ζώνη, αν γίνεις προπονητής μην τη χρησιμοποιείς!
Για να το έκανε ο coach, κάτι θα είχε στο μυαλό του.
goos
καλυτερα να το τελειωσουμε εδω το θεμα με την διαιτησια.τοσα χρονια μηπως εχει αλλαξει τιποτα ,ετσι θα ειναι παντα ,τοσο ξερουν τοσο παιζουν.βεβαια τον μαγκωνακη τον ειχα για καλο απο τους καλο διαιτητη αλλα για το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν μπορει ολοι να λετε ψεμματα οποτε κατι εγινε.παντως κ εμας με τον αετο αν και ημασταν 17ποντους μπροστα καταφεραν οι διαιτητες να το γυρισουν κ να μας δωσουν στα τελευταια 5 λεπτα 3 αντιαθλητικα φαουλ biggrin.gif .3 αντιαθλητικα σε ομαδα που ειναι μπροστα στο σκορ κ δεν βιαζεται και επισης μας πηραν και ενα δελτιο παιχτη που δεν ειχε σχεση με τα επεισοδια που ακολουθησαν μετα!!οποτε ο Αετος θα εχει τον τροπο του smile.gif παντως ειναι κριμα πραγματικα που ο Πειραικος δεν θα ειναι πληρης την πεμπτη γιατι σενα τοσο συμαντικο παιχνιδι πρεπει να παιζουν ολοι με ισους ορους.
katestramenos
Χαιρομαι πραγματικα γιατι υπαρχουν ατομα που δε κοιταζουν την ευκολη λυση. Τα παιδια της αμφιαλης ναι μεν θελουν το παιχνιδι μεθαυριο αλλα καταλαβαινουν οτι οι μαγειρες Μαγκωνακης και Σταθοπουλος μπορεσαν και διελυσαν το ροστερ της ομαδας του Πειρακου.

Αυτα οπως πολυ σωστα λετε γινονται πολλα χρονια και θα συνεχισουν να γινονται. Το θεμα ειναι να μεινουν στο αθλημα ατομα που το αγαπουν και οχι ατομα που απλα θελουν να εχουν λιγα λεπτα εξουσιας και προβολης. Το μονο που εχουμε καταφερει με αυτο το ποστ τις τελευταιες δυο μερες ειναι να δωσουμε αξια και προβολη σε δυο ανικανους και απατεωνες διαιτητες.

Προσωπικα εγω προερχομαι απο τις ακαδημιες του Πειραικου Συνδεσμου. Ημουν εκει απο το 1987. Οι γνωριμιες μου στο χωρο ειναι παρα πολλες και οπως πολυ καλα ξερετε οι γνωστες οι ανθρωποι της Εσκανα προερχονται (αν οχι οι τωρινοι οι προτεργατες) απο το Π.Συνδεσμο. Μιλησα με δυο τρεις απο αυτους και μου ειπαν οτι οι ενστασεις στα φυλλα αγωνων εχουν καταχωρηθει στο αρχειο,θα γινουν συμβουλια και αυτοι που πρεπει να κριθουν θα κριθουν. Το να παιρνουν δελτια το ενα μετα το αλλο,να μοιραζουν αποβολες , και τεχνικες ποινες δεν ειναι οτι ανεβαζουν τα 'STATS' τους.

Συγκεκριμενα για το Μαγκωνακη εχουν σημειωθει διαφορα γεγονοτα με αποκορυφωμα το θεατρο του παραλογου της περασμενης Πεμπτης στο ματς ΑΕΤΟΣ-ΠΑΣ και συντομα θα βρεθει στο ειδωλιο του κατηγορουμενου.
Το εγκλημα σου κυριε Μαγκωνακη θα τιμωρηθει. Καποιοι λενε οτι σε προωθουν για μεγαλυτερες κατηγοριες... Με τι προσοντα? Με τις μεγαλες τσεπες δε πας πουθενα κοροιδο.

Οσο για σενα κυριε Σταθοπουλε τη πεμπτη μου θυμισες τη σειρα Καλημερα Ζωη. Ειναι οι πρωταγωνιστες σε ενα καφε και συζητουν και πισω οι κομπαρσοι διαβαζουν εφημεριδα και ανακατευουν το φραπε. Ετσι ησουν και εσυ. Αλλα το γυρισμα τελειωσε νωρις... Να ξερεις ομως οτι ολες οι κωμωδιες και τραγωδιες καποια στιγμη τελειωνουν.

Κλεινοντας θελω να σας πω οτι ξερω οτι το ανω κειμενο οπως και τα προηγουμενα τα διαβαζετε και εχω αποδειξη τα παραπονα τουν ενος εκ των δυο σας...Μη το αναλυσουμε και αυτο .ετσι??? Εχετε και παραπονα...
Ενα ειναι το ερωτημα της ημερας τελικα. Για τι εισαστε αξιοι?
για ΓΕΛΙΑ η για ΚΛΑΜΑΤΑ?
trelaras
κατεστραμενε μπορεις να μου πεις σε παρακαλω αφου εισαι απο τισ ακαδημιεσ του πειραικου απο το 1987 πιον ειχεσ προπονητη?μια γραφεσε με εκατο ψεβδονιμα....τι να πιστεψουμε πια...
katestramenos
Τρελαρα επειδη εισαι δυσπιστος και δε ξερω εγω τι αλλο....
Οταν ξεκινησα το 1987 ειχα το Νικο Βερυκακη.
Μετα ενα Νικο Ηλιαδη
Στα Μινι Νικοσ Παπαδοπουλος που ειναι στο Περαμα
Παμπαιδες Γιωργος Κασιμης
Παιδες Μιχαλης Καρελασ με Εφορο ΜΑνωλη Παλιερακη
Εφηβικο Γιωργος Σολωμος με εφορο Μανωλη Παλιερακη
Θες και τι νουμερο παπουτσι φοραγα καθε χρονια κ????
Εγω μονο μετο κατεστραμενος μπαινω.
Ξυπνα γιατι κοιμασαι μαλλον ορθιος
katestramenos
Ο Dizzy δεν αναφεροταν σε μενα οταν ειπε για τα ψευδονυμα. Εγω μονο με το κατεστραμενος μπαινω και ολες οι απαντησεις μου ειναι σοβαρες τεκμηριωμενες και ουσιαστικες. Εσυ γραφεις μια προταση σε υφος μομφης προς τους αλλους και δεν εχεις πραγματικα κατι να προσφερεις εδω μεσα. Αντε λοιπον στο τροκαντερο να δεις τον Καρνισομπας να παιζει μονο με τους παλαιμαχους και ασε εμας εδω να μιλησουμε λιγο πιο σοβαρα. Εχετε αποψη ολοι τωρα .Καληνυχτα
trelaras
teooooooooooo katse kalaaaaaaaa!!!!!!!kako tou kefaliou sou pou eixes autous tous proponites!!!
Sponge Bob
Μην παρασύρεστε με την διαιτησία. Όλα αυτά τα παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν. Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με πολύ κρίσιμα μάτς για όλες τις ομάδες και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Στην ανάγκη, θα πρέπει να νικούν και με εχθρικές διαιτησίες.
themis7
καλημερα παιδια ! γραφω μετα απο παρα πολυ καιρο αν και σασ διαβαζω συνεχεια! αποφασισα να μπω στην συζητηση για το θεμα του μαγγωνακη! εμας μας εχει σφυριξει σε 3 παιχνιδια φετος και εχουμε χασει τα 2! δεν λεω ομως οτι φταιει αυτος για τις ηττες! εμενα αυτο που μου δημιουργει προβλημα ειναι η συμπεριφορα του ! ειναι τρομερα αλαζονας - δεν σεβεται ουτε τους παιχτες ουτε τους προπονητες! εγω αυτα που γραφω εδω του τα εχω πει και του ιδιου μετα απο ενα ματς που τον ειχαμε διαιτητη κερδιζαμε 30 ποντουσ και καταφερε να με εκνευρισει! στον αθλητισμο και ειδικα στον ερασιτεχνικο οπως αυτο που κανουμε εμεις το παν ειναι η παιδεια! δεν θα μπω λοιπον στην κοθβεντα οτι καποιος τα παιρνει γιατι θεωρω οτι δεν μπορω να πω κατι αν δεν εχω αποδειξεις ! μπορω ομως να πω την αποψη μου οταν κατι με ενοχλει ! μπορει αν του αρεσει παρα πολλυ ηδιαιτησια να σφυριξει στην εσκα οπου δεν τους ξερει και δεν τον ξερουν και θα ειναι και αυτος πιο χαλαρος να δειξει αν εχει ταλεντο στην διαιτησια! με ενοχλει αφανταστα οταν αγωνιζομαι να με αντιμετοπιζουν με αυτο τον τροπο!
katestramenos
Tρελαρα θα ηθελα να σου πω μερικα πραγματα

1. Εισαι πολυ αφελης αν νομιζεις οτι μπορεις να με ψαρωσεις.

2. Εισαι πολυ αφελης αν νομιζεις οτι ολα αυτα που λεω τα λεω ανωνυμα. Αντι να με ρωταγες ποιους ειχα προπονητες στο ΠΣ ας με ρωταγες κατευθειαν ποιος ειμαι. Αλλωστε απο τη πρωτη μερα που εγραψα εδω εδωσα σε οσους γνωριζουν απο την ομαδα μου ατομα να καταλαβουν ποιος ειμαι. Αν θες να πω ονομα ρωτα με δεν εχω προβλημα. Επισης αυτα που εχω γραψει εδω μεσα τα ειπα και ζωντανα μετα το τελος του αγωνα στο Καλλιθεα.

3. Το να κατσω καλα δε το καταλαβαινω. Δεν εβρυσα κανεναν τις αποψεις μου εκφραζω . Τωρα αν εσενα εμμεσα η αμεσα σε ενοχλουν ειναι προβλημα σου.

4. Εσυ παραμενεις ανωνυμος και πραγματικα δε με αφορα να μαθω ποιος εισαι. Αν νομιζεις οτι χρειαζεται να πεις ποιος εισαι πες το.

5. Για τους προπονητες που ανεφερες οτι ηταν κακο του κεφαλιου μου που ειχα αυτους... ισως επρεπε να προπονεις εσυ το Πειραικο Συνδεσμο.(ακουσα οτι ζητανε προπονητη δε πας να τσεκαρεις?)

6.Δε προκειται να ξανασχοληθω με προσωπικα ζητηματα.Εδω γραφω τις αποψεις μου . Δεν εχω λογο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Αυτα πιστευω και τα αναφερω. Αν καποιος ενοχλειται με αυτα που γραφω ας βγει να τα διαψευσει και να ξεκαθαρισει τη θεση του. Ο λογος ειναι ελευθερος και για ολους . Και ο γραπτος και ο προφορικος...

Οσο αφορα το Θεμη και αυτα που εγραψε συμφωνω πολυ μαζι του. Σε ολο το πρωτο ημιχρονο οτι λαθος και να σφυριζε ο Μαγκωνακης του εδινα το χερι μου λεγοντας του οτι απλα ηταν περιεργο και να το κοιταξει καλυτερα την επομενη φορα το σφυριγμα του. Τα περιεργα συνεχιστηκαν σε ολο το παιχνιδι με αποκορυφωμα το 4ο δεκαλεπτο που μπορεσε και με εκνευρισε και μενα. Αν λεω ψεματα να βγει να με διαψευσει. Ειναι υπερωπτης και ειρωνικος. Εχει καλη κριση σε σφυριγματα και οσο το παιχνιδι ηταν χαλαρο το εδειξε.Οταν ομως η πλαστιγγα εγερνε προς τη πλευρα του ΠΑΣ πηρε τη κατασταση στα χερια του με τη βοηθεια του υποχειριου του του κ.Σταθοπουλου.
katestramenos
Leonkalf καλησπερα. Αν ειμαι καπου λαθος διορθωσε με εσυ.
Δε νομιζω να διαφωνεις ομως τουλαχιστον με το τροπο που εκφραζομαι εδω μεσα.
trelaras
κατεστραμενε το πιρεσ το μινιμα που σου εστειλα?
gantalf
Για την Α' ΕΣΚΑΝΑ χθες΄

η ΑΕΚΤ κερδισε δύσκολα στη Γλυφαδα 64-51
ο Πορφύρας εύκολα τον Άρη Νικαίας (κέρδιζε και 20 πόντους)
ο Εθνικός στο ντέρμπι παραμονής κέρδισε το Ρέντη και του πήρε και τη διαφορά του 1ου γύρου
η Πρροδευτική δύσκολα την Ελευθερία 66-64
το Πέραμα κέρδισε 20 πόντους τον Φάρο
το Πέρα διπλό στους ήδη καταδικασμένους Τράχωνες
και η Μάνδρα δύσκολα τον Φοίνικα 3 πόντους.

Πλέον,την άλλη Δευτέρα η μητέρα των μαχών.ΑΕΚΤ-Άρης Νικαίας στη Καλλιθέα με φόντο το εισητήριο της ανόδου στη Γ΄Εθνική...
katestramenos
Τρελαρα το πηρα. Σου απαντησα.
Παιδια σορρυ που τα λεμε απο το ποστ ετσι απλα ειμαστε καινουριοι και δε ξερουμε να χρησιμοποιουμε ολες τις εφαρμογες εδω τελεια.
katestramenos
Gandalf αν και επεσα εξω τα χθεσινα αποτελεσματα σας εφτιαξαν χτες.

Με την Αεκτ δεν εχω προβλημα και ευχομαι οτι καλυτερο για φετος. Η αποψη μου οτι δεν ανεβαινεται με τη καμια δεν εχει να κανει με την ομαδα σου απλα πιστευω οτι ο Αρης ειναι καλυτερος.Αν και σε ενα παιχνιδι που ψιλοπαρακολουθησα(νομιζω με Ρεντη ) παραδεχτηκα οτι εχετε ομαδαρ(συμφωνα με τις υπολοιπες τις εσκανα)

Τελοσπαντων οτι καλυτερο για τον καλυτερο.

Ακουσα οτι στο ντερμπυ Εθνικος - Ρεντης σφυριζε ο Σταθοπουλος. Ακουσα επισης οτι το σακαταψε το παιχνιδι παρουσια ατομων της Εσκανα. Ισχυει? Ξερει κανεις να μας πει?
gantalf
Φίλε trelara ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,αν και όντως σε εκείνο το παιχνίδι με το Ρέντη ήμασταν καταπληκτικοί.Είχαμε κάνει τρομερό παιχνίδι.Δεν είμαι σίγουρος για το οτι ο Άρης είναι καλύτερη ομάδα από μας...Πιστεύω οτι έχουμε καλύτερο υλικό.Αν εξαιρέσεις τον Φωτόπουλο που είναι παιχτάρα,οι υπόλοιποι δε νομίζω οτι είναι κάτι το εξαιρετικό...Θα δούμε τη Δευτέρα.Όσοι πιστοί,προσέλθετε...
katestramenos
Μια καλη κουβεντα σου ειπα ρε GANDALF και εσυ ειπες οτι στην ειπε ο ΤΡΕΛΑΡΑΣ.

Ο ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ.
gantalf
Φιλε katestramene sorry αλλά δεν με είχες συνηθίσει σε κοπλιμέντα...Παρασύρθηκα.Ζητάω συγνώμη για το λάθος μου και ευχαριστώ τον φίλο katestrameno για τα καλά του λόγια.Κι εννοείται πως σε περιμένω την άλλη Δευτέρα στο γήπεδο...
katestramenos
Θα ερθω με αλλα ατομα απο το ΠΑΣ να σας δουμε γιατι αξιζει . Πιστευω ειναι το παιχνιδι της χρονιας για ολη την Εσκανα. Μαλιστα ως δειγμα καλης θελησης θα σας χειροκροτησουμε ολους μεταξυ αυτων και το Μαγκωνακη με τον οποιο παικτη δεν εχω κατι αρνητικο να πω ισα ισαι που ειναι πολυ καλος.
Με το διαιτητη Μαγκωνακη παλι προβλημα δεν ειχα κανενα. Ενα συγκεκριμενο περιστατικο ανεφερα και εκανα καποιους συνειρμους(καποιους χιουμοριστικους βεβαια). Ειναι στο χερι του στη πορεια να αποδειξει οτι ολοι εμεις ειμασταν λαθος.
Τα νευρα εφυγαν κοιταμε ολοι την ερχομενη αγωνιστικη, δεν ασχολουμαστε αλλο με τη διαιτησια και οτι καλυτερο μπορουμε θα το κανουμε ΜΕ η ΧΩΡΙΣ ολους τους συμπαικτες μας.
Εσυ πως το βλεπεις το παιχνιδι στη Καλλιθεα με τον Αρη?
gantalf
Όπως είπες φίλε katestramene.είναι το παιχνίδι της χρονιάς για όλη την ΕΣΚΑΝΑ.Πόσο μάλλον για μας...Απλά τώρα,μετά και τη νίκη του Πορφύρα (ευχαριστούμε πολύ παιδιά),είναι στο χέρι μας.Με μια νίκη πάνω από 7 πόντους,παίρνουμε και το goal average.Ζούμε ήδη γι'αυτό το παιχνίδι...
leonkalf
QUOTE(katestramenos @ Mar 6 2007, 12:02 PM) *
Leonkalf καλησπερα. Αν ειμαι καπου λαθος διορθωσε με εσυ.
Δε νομιζω να διαφωνεις ομως τουλαχιστον με το τροπο που εκφραζομαι εδω μεσα.

Καλησπέρα και σε σένα.
Το αν είσαι κάπου λάθος δεν μπορώ να το κρίνω. Είναι απόψεις σου και μπορείς να τις λες ελεύθερα.
Καλό είναι να εκφραζόμαστε με κόσμιο τρόπο και να μην θίγουμε άλλους, ώστε να μην δημιουργούνται και παρεξηγήσεις.
Πάντως, χαίρομαι για το πάθος και την όρεξη που δείχνεις.

Επίσης, σωστό θα ήταν -κατά τη γνώμη μου- να αποκαλύπτει ο καθένας την ταυτότητά του (όπως ξέρετε ποιος είμαι εγώ, όπως είπε ποιος είναι ο αρχηγός του ΠΑΣ) ώστε να ξέρουμε ποιος λέει τι.
Το να λεει κάποιος ανώνυμα κάποια πράγματα και να επιτίθεται σε επώνυμους δεν το θεωρώ σωστό.

Φιλικά bball.gif

QUOTE(katestramenos @ Mar 6 2007, 01:14 PM) *
Τα νευρα εφυγαν κοιταμε ολοι την ερχομενη αγωνιστικη, δεν ασχολουμαστε αλλο με τη διαιτησια και οτι καλυτερο μπορουμε θα το κανουμε ΜΕ η ΧΩΡΙΣ ολους τους συμπαικτες μας.

Έτσι μπράβο 41.gif
Δεν χρειάζονται νεύρα. Ας απολαύσουμε το μπάσκετ χωρίς γκρίνιες! blove.gif
leonkalf
QUOTE(gantalf @ Mar 6 2007, 01:22 PM) *
Όπως είπες φίλε katestramene.είναι το παιχνίδι της χρονιάς για όλη την ΕΣΚΑΝΑ.Πόσο μάλλον για μας...Απλά τώρα,μετά και τη νίκη του Πορφύρα (ευχαριστούμε πολύ παιδιά),είναι στο χέρι μας.Με μια νίκη πάνω από 7 πόντους,παίρνουμε και το goal average.Ζούμε ήδη γι'αυτό το παιχνίδι...

Τέτοια ματς είναι πράγματι απόλαυση!!
Μακάρι να γίνει ένα πολύ καλό ματς και να ευχαριστηθεί ο κόσμος μπάσκετ.
Τα προγνωστικά είναι πολύ δύσκολα πάντως.

Άναψε χθες η μάχη στην κορυφή, άναψε και στην ουρά.
Δυστυχώς, η ομάδα του αδερφού μου έχασε χθες από τον Εθνικό και γίνονται κάπως δύσκολα τα πράγματα γι' αυτούς (αφού έχασαν και την μεταξύ τους διαφορά). Βέβαια, έχει δρόμο ακόμα και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα στις εναπομείναντες αγωνιστικές. Το ενδιαφέρον φουντώνει (γενικά, σε όλες τις κατηγορίες ισχύει αυτό).

Καλή συνέχεια να έχουμε όλοι και πάνω απ'όλα υγεία.
katestramenos
[quote name='leonkalf' date='Mar 6 2007, 01:27 PM' post='65672']


Επίσης, σωστό θα ήταν -κατά τη γνώμη μου- να αποκαλύπτει ο καθένας την ταυτότητά του (όπως ξέρετε ποιος είμαι εγώ, όπως είπε ποιος είναι ο αρχηγός του ΠΑΣ) ώστε να ξέρουμε ποιος λέει τι.
Το να λεει κάποιος ανώνυμα κάποια πράγματα και να επιτίθεται σε επώνυμους δεν το θεωρώ σωστό.


Δεν ειμαι ανωνυμος Leonkalf και το ξερεις. Σε αυτους που πραγματικα ενδιαφερονται να μαθουν ειμαι προθυμος να πω ποιος ειμαι. Το να συζητω ομως με ατομα που μπαινουν εδω ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να βρυσουν και να τσακωθουν δε το επιδιωκω να γνωστοποιω ποιος ειμαι. Εσυ μεσα σε 2 λεπτα εμαθες ποιος ειμαι, του τρελαρα του εξηγησα. Ο Γκανταλφ αν πει αυτα που ειπα στο συμπαικτη του θα καταλαβει αμεσως ποιος παικτης ειμαι μιας και απο ολη την ομαδα ο μονος που του εδινε το χερι σε ολο περιπου το ματς ημουν εγω.
Δε πηρα το πληκτρολογιο παραμασχαλα και εκτοξευσα κατηγοριες ετσι . Εχω παιξει μπασκετακι, εχω αποψη και γνωση και μιλησα συμφωνα με γεγονοτα.
Περα απο ολα τα αλλα αν ειπα καποιες κουβεντες που θιγουν ατομα θελω να τα ενημερωσω οτι τα ανεφερα εν βρασμω ψυχης και δεν τα εννοουσα ολα!!!!
θελω επισης να πιστευω οτι αυτα που ειπα δεν γινονται στην εσκανα ουτε κατα διανοια.


Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες!!!
petza12
Οπως ειπε και ενας συμπαικτης μου οτι εγινε εγινε.Στον Πας πρεπει να επικεντρωθουμε στο παιχνιδι της πεμπτης.Οσοι και να ειμαστε πρεπει να κερδισουμε,γιατι μπορουμε.Εχουμε την τυχη μας στα χερια μας και πρεπει να το εκμεταλλευτουμε με τον καλυτερο τροπο. 41.gif
katestramenos
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ!!!!!!
ΝΟΒΙΝΤΣΚΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ
ΑΝΟΙΞΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΕ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Sponge Bob
QUOTE(petza12 @ Mar 6 2007, 04:21 PM) *
Οπως ειπε και ενας συμπαικτης μου οτι εγινε εγινε.Στον Πας πρεπει να επικεντρωθουμε στο παιχνιδι της πεμπτης.Οσοι και να ειμαστε πρεπει να κερδισουμε,γιατι μπορουμε.Εχουμε την τυχη μας στα χερια μας και πρεπει να το εκμεταλλευτουμε με τον καλυτερο τροπο. 41.gif

Στο παιχνίδι της Πέμπτης αρχικά που είναι πολύ σημαντικό και από κεί και πέρα σε κάθε μάτς ξεχωριστά. Ανεξάρτητα με την διαιτησία, κάθε ομάδα θα πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
katestramenos
Το φορουμ εδω πρεπει να αλλαξει τελικα. Πρεπει να γινει το φορουμ του ΠΑΣ Πειραικου. Πρεπει να εχουν απαντησει εδω μεσα τουλαχιστον 6 τωρινοι παικτες και αλλοι τρεις που επαιζαν παλαιοτερα!!!
ΠΑΣ γερα. Τη πεμπτη με μυαλο και ηρεμια!
leonkalf
Ε, όπως έχει γίνει τις τελευταίες 2 μέρες... tongue.gif έχεις δίκιο laugh.gif

Ποιοι είναι οι 6+3 παίκτες? Για πες τα nicknames
katestramenos
1Katestramenos, 2antikeimenikos(einai kollitos toy kai milise ek meroys toy). 3sprong bob, 4proto violi (den exei grapsei akoma alla parakoloythei, 5o savvidis meso alloy.kai 6 o petza12.
Oi treis eiste enas leonkalf 2 trelaras kai tritos tha ton anafero se ligo giati prepei na ton thimitho apo to post. kati diavasa omos.
Παιδια ολα καλα κοιταμε τα παιχνιδακια μας. Οτι εγινε εγινε , αν και κατι θετικο πηραμε απο ολη την ιστορια. Ασχοληθηκε περισσοτερος κοσμος με το φορουμ και θα κανουμε μια πολυ καλη παρεα εδω για ανταλλαγη πληροφοριων και αποψεων για το πρωταθλημα μας.
Ευχαριστω πολυ.!!!
leonkalf
Κάτσε, έχω απορίες.
1)Ο antikeimenikos έχει πει ότι είναι παίκτης ΕΣΚΑ και έχει απλώς φίλο στον ΠΑΣ. Δηλ. μιλάει εκ μέρους του κολλητού του φίλου που είναι παίκτης του ΠΑΣ? Άρα έτσι δεν πιάνεται στους 6 που λες! Δεν είναι στην ομάδα. Κατάλαβα καλά? Για ξεκαθάρισέ το λίγο.
2)Ποιος είναι το proto_bioli, δεν ξέρουμε ακόμα..
3)Μέσω ποιου γράφει ο Σαββίδης?? Γιατί Μίμη? ohmy.gif Γράψε μόνος σου, γράψου μέλος και πόσταρε!! Μην κρύβεσαι φίλε μου cool.gif
4)Ο trelaras έχει γράψει ότι δεν είναι παίκτης, ότι απλά παρακολουθεί. Τώρα εσύ λες ότι ήταν πρώην παίκτης του ΠΑΣ? Κι αν ναι ποιος είσαι trelara? Ποιος λέει το σωστό? Για πείτε μας.. wink.gif
5) Περιμένω και τον 3ο που δεν θυμάσαι.

Το θετικό που αναφέρεις είναι γεγονός. Πολύ καλή εξέλιξη η εισροή νέων μελών και η συμμετοχή τους στο φόρουμ.
Άντε παιδιά, να περνάμε καλά!! icon_drunk.gif
to_prwto_bioli
Καλησπέρα σε όλα τα μελη του site και τους επισκέπτες!

Χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχει ένας δικτυακός τόπος όπου μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις άτομα σχετικά με το άθλημα, και ιδιαίτερα τις τοπικές κατηγορίες, κάθως και τρίτοι οι οποίοι το αγαπούν και παρακολουθούν. Βέβαια θεωρώ πως υπάρχει η δυναμική και θα ήταν καλό να γίνει ευρύτερα γνωστό.

Αποφάσισα να γράψω λόγο της τελευταίας καταχώρησης του leonkalf! Καταρχήν θέλω να σε συγχαρώ για την αγάπη σου για το άθλημα και να σε παροτρύνω να συνεχίσεις εφόσον μπορείς και διαθέτεις τον απαιτούμενο χρόνο! Αν έχεις απορία για το ποιος είμαι να στην λύσω... αν και θα προτιμούσα να "ηχήσω" πάλι την Πέμπτη (όπως σε προηγούμενο κρίσιμο παιχνίδι!) και να το καταλάβεις τότε! Πάντως με γνωρίζεις από παλιότερα και είμαι πράγματι παίκτης του ΠΑΣ. Βέβαια μην ξεχνάς ότι από την "φιλοσοφία" των fora δεν προκύπτει "υποχρέωση" γνωστοποίησης της ταυτότητας των συμμετεχόντων. Σκοπός είναι η συνεχής επικοινωνία τους και η ανταλλαγή απόψεων κυρίως, αλλά όχι μόνο, σχετικά με μία συγκεκριμένη θεματική ενότητα.

Επί τη ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ και στο θέμα που προέκυψε με τη διαιτησία της προηγούμενης Πέμπτης. Προσωπικά δε θεωρώ πως χρειαζόταν να πάρει τέτοιες διαστάσεις και πιστεύω πως οι καταχωρήσεις στο forum, πέραν του ότι αντικατόπτριζαν τη δυσφορία και την πικρία κάποιων συμπαικτών μου για τη διαιτησία και το αποτέλεσμα αντίστοιχα, έγιναν κυρίως με σκωπτική διάθεση. Πλέον το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν και το μυαλό όλων μας να είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Αυτά!
Καλή σας ημέρα! (Γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλο μέσα τέτοια ώρα...)
darwinos
To επίσημο forum της ΕΣΚΑΝΑ είναι πλεόν πραγματικότητα.

http://www.eskana.gr/forum/


edit by dizzy_fingers:Η απλή αναφορά φτάνει, μην προκαλείς όμως την ανοχή μας...
krepas
λοιπον αφου ο μιμις εχει γραμματεα και γραφει εκ μερουσ του μου φενεται οτι πρεπει να αποκτησω και εγω...αρε το κατεστημενο!παντως μου λειπει να παιζω με το δυαρι σαιτα!!!!!!αρε πασ.....
dizzy_fingers
Δαρβίνε θα σου ζητήσω ποσοστά από τις συμμετοχές μελών στο φόρουμ σου rolleyes.gif.... 65.gif
goos
ωραιο το φορουμ της εσκανα αλλα εχω μια ερωτηση.εγραψες sponge bob οτι ο πειραικος ειναι καλυτερη ομαδα απο την αμφιαλη και δεν λεω ισως εχεις δικιο αλλα στο πρωτο παιχνιδι αν θυμασαι ο πειραικος ηταν σε ολο των αγωνα πισω στο σκορ και γυρισε το παιχνιδι χαρη σε 7 τριποντα που εβαλε ο ψηλος σας.επισης στο παιχνιδι της πεμπτης αν δεν το ξερεις θα δειτε +3 ατομα που δεν επαιξαν τοτε λογω καποιον προβληματων που ειχαμε.τελος η αμφιαλη φετος εχει και καλυτερη αμυνα απο εσας και καλυτερη επιθεση και αν οντως κρατηθηκαν τελικα τα δελτια απο σας θα ειναι δυσκολο.παντως σηγουρα θα γινει ντερμπι
katestramenos
Φιλε goos
Τα στοιχεια που αναφερεις ειναι σωστα και πολυ σημαντικα.
Θελω να σου πω ομως οτι ηταν μολις η 6 αγωνιστικη και ο Πασ δεν ηταν ακομα ετοιμος. Οι παικτες ολοι νεοι μεταξυ τους και δεν υπηρχε συνοχη στην ομαδα.
Καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο.
Οπως λες εβαλε ο ψηλος 7 τριποντα στο ματς αυτο αλλα κανεις αλλος δε πηγε καλα
Στις τελευταιες 5 αγωνιστικες εχουμε δειξει αλλο προσωπο και πραγματικα ειμαστε μεταμορφωμενοι. Ο ενας παιζει για τον αλλο και το οτι υπαρχει περιπτωση 2 παικτες να μη παιξουν μας εχει κανει να ενωθουμε περισσοτερο και να τα δωσουμε ολα ο ενας για τον αλλο.
Τη πεμπτη το βραδυ λοιπον ειναι καλυτερα να ξανασυζητησουμε για αυτο.
Στη κατηγορια αυτη ο ενας κερδιζει τον αλλο με παραδειγμα το Πας και την Αμφιαλη
Εσεις κερδισατε τον Αετο και εμεις παραλιγο
Εμεις κερδισαμε την Ευρυαλη και η Ευρυαλη τον Αετο . Το φετινο πρωταθλημα της Β ειναι πολυ καλο. Τα λεμε τη πεμπτη!
Φιλικα Κατεστραμενος
Sponge Bob
QUOTE(goos @ Mar 7 2007, 05:26 PM) *
ωραιο το φορουμ της εσκανα αλλα εχω μια ερωτηση.εγραψες sponge bob οτι ο πειραικος ειναι καλυτερη ομαδα απο την αμφιαλη και δεν λεω ισως εχεις δικιο αλλα στο πρωτο παιχνιδι αν θυμασαι ο πειραικος ηταν σε ολο των αγωνα πισω στο σκορ και γυρισε το παιχνιδι χαρη σε 7 τριποντα που εβαλε ο ψηλος σας.επισης στο παιχνιδι της πεμπτης αν δεν το ξερεις θα δειτε +3 ατομα που δεν επαιξαν τοτε λογω καποιον προβληματων που ειχαμε.τελος η αμφιαλη φετος εχει και καλυτερη αμυνα απο εσας και καλυτερη επιθεση και αν οντως κρατηθηκαν τελικα τα δελτια απο σας θα ειναι δυσκολο.παντως σηγουρα θα γινει ντερμπι

Πράγματι θεωρώ τον Πειραϊκό καλύτερη ομάδα από την Αμφιάλλη και από πολλές άλλες ομάδες της κατηγορίας. Απλά η ομάδα είναι καινούργια και ακόμα δεν έχει δέσει με αποτέλεσμα να μην έχει μια σταθερή απόδοση και να έχει κάνει πολλά στραβοπατήματα σε μάτς που θα μπορούσε να είχε κερδίσει.
Στο πρώτο παιχνίδι που παιξαμε, ήμασταν μπροστά μέχρι το ημίχρονο. Στο 3ο δεκάλεπτο κάναμε μια κοιλιά και περάσατε μπροστά με 10 πόντους. Κάθε φορά που μαζεύαμε την διαφορά, ξεφεύγατε πάλι. Στο τέλος μπήκαν τα τρίποντα που λές και έγινε ντέρμπι το μάτς. Κερδίσατε λόγω 2 συνεχόμενων λαθών που έκαναν παίχτες μας, ενώ ήσασταν μπροστά με 2 πόντους.
Στο αυριανό μάτς δεν παίζει ρόλο ποιός έχει βάλει ή έχει δεχτεί τους ποιό πολλούς πόντους. Ούτε ποιοί τελικά θα παίζουν. Όντως είναι απώλεια οι 2 ψηλοί, αλλά θα κερδίσει αυτός με το ποιό πολύ μυαλό και την πιο μεγάλη ψυχή.
Εύχομαι να γίνει ένα καλό μάτς με διαιτησία 50-50.
gantalf
Παιδιά,καλή επιτυχία σε όσους παίζουν σήμερα.Όσο πλησιάζει προς το τέλος η σεζόν,τόσο κορυφώνεται και η αγωνία... blove.gif
katestramenos
Γκανταλφ ερχεται και η δευτερα για σας που ειναι ισως η πιο κρισιμη στιγμη της χρονιας και για πολλους της καριερας τους. ε? Η εθνικη κατηγορια ειναι στα χερια σας...
katestramenos
Παιδια καλησπερα. Απο αξιοπιστη πηγη εμαθα οτι απο την Ενωση Αμφιαλης συνεχως ενοχλουν τηλεφωνικως την εσκανα για ενα ζητημα. Συνεχως παιρνουν και επαναλαμβανουν οτι δε πρεπει να παρει ο ΠΑΣ τα δελτια πισω των παικτων απο το θεμα της Καλλιθεας.
Φιλε Goos χτες ανεφερες οτι ολοι θα προτιμουσατε να ειμαστε πληρεις για να γινει ενα καλο ματς αλλα τελικα καποιοι απο το σωματειο σου ειναι αυτο που λεμε ΠΑΡΑΓΚΑ.
Θα επρεπε να ντρεπονται
Το ματς ειναι σημερα θα ξαναμιλησουμε μετα το αποτελεσμα. Οποιο και αν ειναι αυτο. Εμεις κατεβαινουμε με καλη ψυχολογια και διαθεση. Ολα τα αλλα ειναι περιττα. Ας μας επαιρναν τηλεφωνο στο ΠΑΣ να τους λεγαμε οτι δε θα κατεβουν τελικα τα παιδια να παιξουν(αδικως)

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ
antikeimenikos
Ευτυχως που είναι και ο κατεστραμμένος και μαθαίνουμε κανένα νέο!!Σημαντικά ολά αυτά που λες εύχομαι στον Πας να απαντήσει στο γήπεδο σε όλους και κλείνω με κάτι άσχετο και όσοι κατάλαβαν .... κατάλαβαν.

Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής, καποιοί βέβαια βγάζουν λεφτά απο αύτο είτε σαν παίκτες είτε σαν διαιτητές (με την καλή έννοια), άλλοι πάλι συνδιάζοντας και τα δύο. Δεν μπορεί κανείς να θυσιάζει την αξιοπρέπεια κανενός για να κάνει καριέρα και να καλύψει τις γκάφες του. Όταν δε προσπαθεί να διορθώσει την γκάφα και κάνει πάλι γκάφα τότε μιλάμε για ταλαντούχο γκαφατζή και τον περιμένει τρελή καριέρα smile.gif. Καλό μπασκετικό βράδυ και καλή επιτυχία σε όλους.
leonkalf
Στα παιχνίδια που έχω μάθει αποτελέσματα,

τα Μέγαρα νίκησαν τα Ταταύλα,
η Δάφνη κέρδισε 10π. τον Αετό ,
η Ευρυάλη κέρδισε τη Ν.Σμύρνη,

η Νίκαια κέρδισε 57-53 τον Αστέρα σε ένα νευρικό ματς με πολλά λάθη εκατέρωθεν. sad.gif Πάντως ήταν ένα δυνατό ματς με πάθος, ένταση, αρκετό κόσμο. Με λίγα λόγια ένα κλασικό ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
leonkalf
Επίσης, η Βουλιαγμένη κέρδισε το ΓΑΣΕ.

Είδηση από Α' ΕΣΚΑΝΑ.
Στην ομάδα του Ρέντη δεν είναι πλέον προπονητής ο Κάσης, αφού είχε γίνει ανεπιθύμητος από την πλειοψηφία των παικτών.
goos
[quote name='katestramenos' date='Mar 8 2007, 09:30 PM' post='66264']
Παιδια καλησπερα. Απο αξιοπιστη πηγη εμαθα οτι απο την Ενωση Αμφιαλης συνεχως ενοχλουν τηλεφωνικως την εσκανα για ενα ζητημα. Συνεχως παιρνουν και επαναλαμβανουν οτι δε πρεπει να παρει ο ΠΑΣ τα δελτια πισω

πριν το παιχνιδι σημερα δεν ξεραμε καν πιοι απο τους παιχτες σας δεν θα παιξουν,σου λεει κατι αυτο;Και βεβαια αν η πηγη σου η εγκυρη εχει παντελονια, να σου πει το ονομα αυτου που πηρε και να το βγαλεις δημοσια εδω να τον κανεις ρομπα.δεν μπορει να πεταει ο καθενας μια μπαρουφα και να γινεται θεμμα.μαλλον πολλα φαντασματα βλεπει η πηγη σου.αν ξερεις κατι να το πεις.παντως ντροπη σου μονο και μονο που βγαζεις φημες απο το τιποτα.Στο παιχνιδι τωρα η Αμφιαλη κερδισε 1 ποντο τον Πειραικο.
katestramenos
Ρωτα καλυτερα ολη την ομαδα σου να δεις αν οντως αυτα που λεω ειναι αληθεια. Δε χρειαζεται να εκθεσω ενα ατομο που καιρο τωρα μας δινει πληροφοριες και δεν εχει βγει ποτε λαθος.
Καλο το ματς και ειδες οτι χωρις ψηλους σας ειχαμε. Λιγο πιο τυχεροι να ειμασταν και να ειχαμε παρει καναδυο σφυριγματα θετικα (δε λεω οτι χασαμε απο τη διαιτησια αλλα παραπονα υπηρχαν στο τελευταιο διλεπτο) θα κερδιζαμε. Τελοσπαντων κοιταμε τα υπολοιπα παιχνιδια.
Δε θελω να μιλαμε εδω για παντελονια για κοτσια και ηθος. Ο καθενας μπορει να γραφει οτι θελει. Αν σε καιει τοσο πολυ αυτο που εγραψα πρωτα ψαξε στην ομαδα σου να δεις οτι δεν ισχυει και μετα βγες να παραπονεθεις. Δε θα εβγαινα να τα γραψω ετσι κουτουρου.
antikeimenikos
Φοβερή αγωνιστική χθες αλλά θέλω να σταθώ σε 2-3 ματς:
1) Ο Αετός χωρίς τον προστάτη του δεν τη γλίτωσε αυτή την φορα και έχασε από την Δάφνη. Αν και για να λέγεσαι Αετός πρέπει και να είσαι κιόλας, χωρίς Ζούμα αυτή η ομάδα μοιάζει με κότα περισσότερο παρά με Αετό.


2) Μεγάλη νίκη της Νίκαιας επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου δείχνει να μην χάνει με τίποτα την άνοδο.

3)Πήγα και είδα χθές τον αγώνα Του Πειραϊκού ( ότι άφησε ο ακατανόμαστος να παίξει δηλαδη) με την Αμφιάλη. Είδα μια συγκηνητική προσπάθεια απο τα παιδιά του Πας που παλεύουν μόνα τους εναντίον όλων.. Τελικά δεν τα κάταφεραν και έχασαν με έναν πόντο. Χωρίς να θέλω να μειωσω την Αμφιάλη αν έπαιζαν οι ψηλοί ή έστω ο ένας η διαφορα θα ήταν διψηφια για τους γηπεδουχους. Δεν θέλω να σταθω σε διαιτησια σε αυτο το παιχνδι γιατι παροτι τα φάουλ ηταν σχεδον διπλασια υπερ της Αμφιαλης( ολη η ομαδα φορτωμενη απο νωρις με 4 φαουλ πλην ενος παικτη) και 3-4 τραγικα σφυριγματα στο τελος εδειξε μια διαθεση να το παιξει 50-50 και σχεδον το καταφερε. Το χθεσινο παιχνίδι χάθηκε στην Καλλιθεα. Προκαλώ τον υπευθυνο να βγει να ζητησει δημοσια συγγνωμη για τις δυο νικες που στερησε απο την ομαδα του Περαϊκου και να σταματησει να κρυβεται πια..

4)φιλε gandalf που κανεις "τον δικηγορο του διαβολου αν και εγω πιστευω οτι εισαι ο ιδιος ο διαβολος" σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να αδικηθεις και να χασεις την Δευτερα και να νοιωσεις πως ειναι να σε υποχρεωνουν να χανεις.
5) gos ή όπως αλλίως λέγεσαι καλύτερα να μην μίλας για το παιχνιδι, εγω στην θεση σου τα το ξεχναγα.Ισως ησουν ο μοναδικος που ηθελες να παιξεις με πληρη τον Πειραικο και μπραβο σου αλλά δυστυχως οι αλλοι στην ομαδα σου δεν το ειδαν ετσι και δεν μιλαμε για παικτες .
6) Τις τελευταιες δυο βδομάδες έμαθα οτι υπάρχει άγιος που φοράει γκρι και δίνει παιχνίδια. Ας του ανάψουν ενα κερι λοιπον Αμφιαλη και Αετος..
7) Εγω παντως αν ημουν στον Πειραικο θα μαζευα ολη την ομαδα και θα πηγαινα με φορμες την Δευτερα να δω το ντερμπυ στην Καλλιθεα.Χωρίς ομως να πει κανεις κουβεντα. μονο μια σιωπηλη διαμαρτυρια και θα καταλαβει αυτος που πρεπει να καταλαβει. Οπως ειδατε δεν ανεφερα ουτε μια φορα το ονομα του γιατι πολυ αξια του εχουμε δωσει μεχρι σημερα και δεν του αξιζει!! καλημερα σε ολους
Sponge Bob
Δύσκολα τα πράγματα για τον Πειραϊκό μετά την χτεσινή του ήττα. Το θετικό είναι οτι υπάρχει θετικό κλίμα στην ομάδα και θα χτυπήσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν και οτι βγεί.
Θεωρώ άδικη την ήττα από την Αμφιάλη, γιατί δεν είναι καλύτερη ομάδα, απλά φάνηκε πιο τυχερή στα κρίσιμα σημεία.

QUOTE(leonkalf @ Mar 9 2007, 02:14 AM) *
Είδηση από Α' ΕΣΚΑΝΑ.
Στην ομάδα του Ρέντη δεν είναι πλέον προπονητής ο Κάσης, αφού είχε γίνει ανεπιθύμητος από την πλειοψηφία των παικτών.

Και ποιός είναι υποψήφιος να αναλάβει την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή?
krepas
τεο ο μιμις επαιξε?σε ποιουσ πηρανε τα δελτια?
themis7
παιδια καλημερα ! εισα χθες το πρωτο ημιχρονο του ΠΑΣ ΑΜΦΙΑΛΗ !! θελω να δωσω συγχαρητηρια στα παιδια του ΠΑΣ για την προσπαθεια που κανουν αν και τα προγνψστικα ηταν απο την αρχη τοθ πρωταθληματος εναντιον τους! αν μεινουν ετσι συσπειρωμενοι μπορει στο τελος και να τα καταφερουν! αν ειχαν εστω τον ενα ψηλο θα τα ειχαν καταφερει ! καλη επιτυχια και στις δυο ομαδες που ειναι γειτονισες και εχουμε παιξει πολλα φιλικα ! ελπιζω να παιζουμε και οι 3 του χρονου στην Β!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.