Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29
krepas
καλα ρε χασατε απο τους τραχωνες????πω πω πω πω!!!!θα τα πηρε ο πατερας ε???
leonkalf
"Κακή" ήττα της Ελευθερίας από τους πεσμένους Τράχωνες.
Δεν επιτρέπεται τώρα να χάνει τέτοιο αγώνα από μια καταδικασμένη ομάδα, ενώ εκείνη καίγεται!
Τώρα πρέπει να τα παίξει όλα για όλα στο εκτός έδρας ματς με Εθνικό (θα είναι μάλλον το πιο ενδιαφέρον της επόμενης αγωνιστικής).

Στην κορυφή αναμενόμενα για Άρη και ΑΕΚΤ.
scales84
Με τον εθνικο παιζουμε σε μας κι αν παρουμε τη διαφορα των 9 ποντων τον πιανουμε και τον καβαλαμε..απλα ο εθνικος λογικα εχει πιο ευκολο προγραμμα γι αυτο ηταν καταδικαστικη ηττα χτες...εμεις πηγαμε εκει πιο φοβισμενοι κι απτο να παιζαμε με τον πρωτο...ετσι οι αδιαφορι τραχωνες που δεν ειχαν τπτ να χασουν μεχρι το τριτο δεκαλεπτο μας εκαναν να φαινομαστε ομαδουλα...στο 4ο δεκαλεπτο πηγαμε να κανουμε κατι αλλα ο ματιατος με 7 τριπντα εκ των οποιων 2 απο τα 8 μετρα και αλλα 2 με 2 παιχτες πανω του απο τη γωνια,μας σκοτωσε.πηγαμε το ματς στους 3 ειχαμε την τελευταια επιθεση με 11 δευτερα αλλα καναμε λαθος κι εκει τελειωσαν ολα....καθαρη αυτοκτονια σε ενα σημειο που πηγαμε να δειξουμε οτι μπορουμε...ο πατερας μου τα πηρα πολυ,αλλα τι να κανει ρε γιωργo;;;να μπει να παιξει;;;τεσπα.τωρα ολα για ολα την αλλη βδομαδα..και ψαχουμε μια απροβλεπτη νικη με πορφυρα η αρη....και φυσικα παση θυσια νικη στο ρεντη που βαση προγραμματος μαλλον ειναι πιο σιγουρο κι απο μας οτι θα πεσει...εχει και προβληματα νομιζς καλφ ε;;;χαρακτηριστικο παντωσ του χθεσινου αγωνα κατι που μου πε ο πριφτακης των τραχωνων στη διαρκεια του αγωνα...ειστε ατυχοι και μαλακες ταυτοχρονα...και του λεω γιατι..
τι γιατι μου λεει ρε;;;ειναι το πρωτο παιχνιδι που τα βαζουμε ολα...και ολεσ οι αλλες ομαδες που ειναι κοντα σας ηρθαν εδω με τους διαιτητες τους ενω εσεις...και ο νοων νοειτο...
leonkalf
Kαι τα 7 τρίποντα τα έβαλε στην 4η περίοδο?? ohmy.gif

Για το Ρέντη που με ρωτάς, προβλήματα έχει με την έννοια ότι δεν κερδίζει άρα κάτι φταίει. Έκαναν και αλλαγή προπονητή, δεν δείχνουν ότι το έχουν παρατήσει. Θα παίξουν σε όλα τα ματς για το καλύτερο και ότι βγει στο τέλος. Είναι πάντως σε δύκολη θέση, παρόλο το πολύ καλό ξεκίνημα που έκαναν.
scales84
εχω μαθει οτι εχουν ενα σοβαρο τραυματισμο ψηλου,εφυγαν 2 δρακοπουλος,μαρας και ο λαζαρου δεν παιζει που.δεν ειπα οτι θα τα παρατησουν απλα με το προγραμμα ου χουν αν εχουν και προβληματα ειναι πολυ δυσκολο.τα 5 απο τα 7 τα εβαλε στην τεταρτη...αφου κι αυτος γελαγε...αλλα δεν εχει σημασια.ας μην τουσ διναμε δικαιωμα...
basket4
«Bαρύς ο πέλεκυς» της ΕΣΚΑΝΑ σε ΑΕΚΤ και Άρη Νικαίας


«Bαρύς ο πέλεκυς» της ΕΣΚΑΝΑ σε ΑΕΚΤ και Άρη Νικαίας

Τις προβλεπόμενες από τον κανονισμό αλλά βαριές ποινές επέβαλε το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ στα σωματεία ΑΕ Καλλιθέας Τζιτζιφιών και ΓΝΟ Άρης Νικαίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά την λήξη του μεταξύ τους αγώνα της Α΄ ανδρών στις 12/3 . Αναλυτικά και τα δύο σωματεία τιμωρήθηκαν με αφαίρεση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα για την επίδειξη αντιαθλητικής συμεπριφοράς κατά τον αγώνα από παράγοντες και φιλάθλους αμφότερων των ομάδων . Επίσης τιμωρήθηκαν η ΑΕΚΤ με τιμωρία έδρας κεκλεισμένων των θυρών για τέσσερις αγωνιστικές και ο Άρης Νικαίας με τιμωρία έδρας κεκλεισμένων των θυρών για τρεις αγωνιστικές . Επίσης τιμωρήθηκε ο παράγοντας της ΑΕΚΤ Τσιβιλτίδης Κ. με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έξι μήνες και ο παράγοντας του Άρη Νικαίας Καριώτης Γ. με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις μήνες .

Ο παράγοντας της ΑΕΚΤ Τσιβιλτίδης Κ. τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους έξι μηνών για εξύβριση διαιτητή του αγώνα παίδων ΑΕΚΤ- Π. Φάληρο της 10/3 .

Επίσης τιμωρήθηκε με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών ο αθλητής της Προοδευτικής Χαραλαμπίδης Ελ. για εξύβριση διαιτητή στον αγώνα Φοίνικας Π. – Προοδευτική της Α΄ ανδρών της 13/3.

Με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών τιμωρήθηκε ο αθλητής του Πειραϊκού ΑΣ Καλογερόγιαννης Ν. και με μία ο αθλητής του ίδιου συλλόγου Αντωνουσάκη Ευαγ. ενώ με έγγραφη αυστηρή επιτίμηση ο προπονητής Παπαευθυμίου για τα συμβάντα στον αγώνα της Β΄ ανδρών Αετός Καλλιθέας –Πειραϊκός ΑΣ της 1/3 .

Με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών ημερών o αθλητής των Κυριάρχων Τσακαλάκος Δ. για εξύβριση διαιτητή του αγώνα Ατρόμητος- Κυρίαρχοι της Δ΄ ανδρών της 15/2

Με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών ημερών o αθλητής της εφηβικής ομάδας του ΑΣ Πέρα Ζέρβας Γ. και με μία μέρα ο αθλητής της ίδιας ομάδας Σταυρής Ν. και με ποινή μίας αγωνιστικής έδρας (έδρα αντιπάλου στην νέα αγωνιστική περίοδο) στην εφηβική ομάδα του ΑΣ Πέρα για τα συμβάντα στον αγώνα εφήβων Πέρα - Άρη Νικαίας .

Με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών ημερών στον αθλητή του Ερμή Πειραιά Καρατζή Θ. και με ποινή μίας (1) αγωνιστικής τιμωρίας έδρας κεκλεισμένων των θυρών του σωματείου Ένωση Αρμενίων για τα συμβάντα στον αγώνα Εν. Αρμενίων –Ερμής Πειρ. της Δ΄ ανδρών της 5/3. Η ένσταση του σωματείου Εν. Αρμενίων παραπέμφθηκε στην ΚΕΔ.

Με ποινή αποκλεισμού έξι μηνών ο παράγοντας του Ιωνικού Νικαίας Μαργιός Στ. και με αυστηρή έγγραφη επίπληξη το σωματείο Ιωνικός Νικαίας για τα συμβάνατ στον αγώνα κορασίδων Ιωνικός Νικ. –Πέρα της 3/3.

Με έγγραφη αυστηρή επιτίμηση τιμωρήθηκε ο προπονητής του ΓΑΣΕ Μαυρογιάννης Ν. για τα συμβάντα στον αγώνα της Β΄ ανδρών Πειραϊκός ΑΣ –ΓΑΣΕ της 22/2 .

Τέλος καλούνται σε απολογία στην ΚΕΔ ΕΣΚΑΝΑ οι διαιτητές Παραμυθιώτης Γ. (δεν προσήλθε αδικαιολόγητα στον αγώνα Βουλιαγμένη – Αστέρας Αγ.Δημ.) , Σαραντίδης Μ. (αδικαιολόγητη μη προσέλευση στον επανορισμό του παραπάνω αγώνα) , Ζάγκλη Δ. (αδικαιολόγητη μη προσέλευση στον αγώνα Κρόνος – Πρωτέας Β.) , Δραμεσιώτη Δ. (μη παρακράτηση δελτίου αποβληθέντα αθλητή στο Εν. Αρμενίων – Ερμής Πειρ.).
leonkalf
Πάλι αναβολή σε αγώνα του Αστέρα.
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η οροφή του "γερασμένου" γηπέδου των Καμινίων έσταζε σε πολλά σημεία. Έτσι ήταν αδύνατη η διεξαγωγή του παιχνιδιού.
Αυτή είναι η 3η φετινή αναβολή σε παιχνίδι της ομάδας, συν 1 διακοπή (και πάλι λόγω βροχής). Αυτό πρώτη φορά το συναντάω στα χρόνια που παίζω!!


Στα άλλα ματς,
η Δάφνη κέρδισε την Ν.Σμύρνη,
η Νίκαια κέρδισε το ΓΑΣΕ,
η Ευρυάλη κέρδισε τον Πειραϊκό 73-54 (στο τέλος άνοιξε η διαφορά),
τα Μέγαρα κέρδισαν εύκολα 20π. τον Αετό ,
η Βουιαγμένη κέρδισε δύσκολα στο τέλος την Αμφιάλη με 1π.
και ο ΑΟΝΑ κέρδισε τα Ταταύλα.
diama13
Μα ειναι απαραδεκτο να εχουν τετοια γηπεδα και να αναβαλλουν συνεχεια αγωνες μονο για βροχες.... 68.gif
goos
H Αμφιαλη εχασε 1ποντο.39λεπτα και 58δευτερα η Αμφιαλη ηταν μπροστα στο σκορ αλλα δεν νικαει παντα ο καλυτερος. Αυτοκτονια για την Αμφιαλη που αν ηταν συγκεντρωμενη ως το τελος θα το ειχε παρει το παιχνιδι.Στην τελευταια φαση ηθελε 20 δευτερολεπτα.Η μπαλα στην Αμφιαλη ,περνανε μερικα δευτερολεπτα και την βγαζουν εξω οι παιχτες της Βουλιαγμενης.Η μπαλα απο το πλαι και ενω το ρολοι δειχνει 14 δευτερολεπτα οτι απομενουν ο διαιτητης Παραμυθιωτης δεινει 8δευτερολεπτα και η μπαλα περναει στην κατοχη της Βουλιαγμενης που στο τελευταιο δευτερολεπτο και ενω αστοχησε σε σουτ πηρε επιθετικο ριμπαουντ και κερδισε.Στο τελος οι ανθρωποι τις γραμματειας μας λενε οτι εχουμε δικιο και οτι οντως δεν ειχανε περασει τα 8δευτερα αλλα δεν μπορουν να κανουν κατι γιατι ειναι αποφαση του διαιτητη. Ο ιδιος διαιτητης μας λεει οτι μετραγε απο την αρχη της επιθεσεις μας(χωρις να κανει την κινηση οτι μετραει)και οτι ασχετο με το τι εγραφε το ταμπλο αυτος μετρησε 8 δευτερα.Ξαναλεω οτι πραγματικα ηταν αυτοκτονια για την Αμφιαλη που εχασε ενα δικο της παιχνιδι με δικα της λαθη αλλα ειναι παραγματικα κριμα να παιζεις μια κατηγορια και να χανεις ετσι το παιχνιδι στο τελος.Εντωμεταξυ ενω ειχαμε να δωσουμε ενα ακομα φαουλ και ενω ειχαμε παρει οδηγιες να το κανουμε κοιμηθηκαμε ,δεν καναμε φαουλ και ετσι εκαναν ευκολα επιθεση οι παιχτες της βουλιαγμενης.Η πλακα ειναι οτι οταν εδωσε 8δευτερα ο διαιτητης οι αντιπαλοι νομιζαν οι εδωσε φαουλ και πηγαιναν να φυγουν ,κανεις δεν το καταλαβε τι εδωσε.5 ματσακια εμειναν στο χερι μας ειναι να κανουμε τις νικες που θελουμε να σωθουμε.Στο τελος θα κανουμε το ταμειο ολοι. smile.gif
leonkalf
Στα χθεσινά παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής στην Β' κατηγορία :

*ΜΕΓΑΡΑ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. 65-45(32-27)
ΜΕΓΑΡΑ(Κουτσούκος, Νίκου): Δεβεζόγλου 13(3), Σούρδης 4, Καραγιάννης 22(2), Ρουμπελάκης 6, Αδράμης , Μαζιώτης , Παριανόπουλος 6(1), Λυτόπουλος 5 ,Μερακλής 9(1)

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σκληρός) : Μπρέγιαννης 4, Κούβακας 2, Αγγέλης, Χνάρης 6, Μαρακάκης 5 , Οικονόμου 8,Σουφλερός, Γκιοβάσο 9(1), Μπουζιάνης 11(2)

*ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ 59-58(27-39)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Φέρτης , Μπαλαής): Βασιλόπουλος 4 , Μπούτας 6, Λαζαράκος 3, Καλεμτζάκης 9, Κραψίτης 12, Τσιλιβάκος Δ. 4, Μπέττας 5, Καούστος 13, Παπαδάκης

ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Γρηγοριάδης) : Παλατιανός 5, Βουρλιωτάκης-Περδικάρης 3, Κουκούρης 8, Ηλιαδάκης 6, Μούρτος 2, Πολυδωράκης 11, Καρατσόλης 17(2), Φουντής 4(1) , Ηλιαδάκης , Σακκάς

*ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. – Ν. ΣΜΥΡΝΗ 63-52(17-18)
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Περαντωνάκης): Αντωνίου, Σκαμνάκης , Σοφιανόπουλος 10(1), Χαλκιαδάκης 17(1), Καρατζάς 15, Τσαρτσάνι, Κουμπής 2, Γαλαράς 14, Κωτσάκος, , Τυροκόμος , Μπιλικαίδης 5(1), Κακαράτρζας

ΑΠΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (Αγγελάκης) : Πελέκης , Καρανικόλας , Παπαχριστοδούλου 2, Μπελίτσης 3(1), Αποστολόπουλος 12(3), Διαμαντής 6, Χρήστο , Μπελίτσος 2, Θεοδώρου 7(1), Ίσσαρης , Ωστιν 6, Τοπαλίδης 14(3)

*ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΓΑΣΕ/ΔΗΜΗΤΡΑ 73-49(41-30)
ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Περτέσης , Σκούφαλος): Κανελλάκης 2, Παπαγιαννίδης 2, Βάθης 1, Σπυρόπουλος 1, Ντώνη 2, Τζώρτζης14(2), Μιχάλης 20(1), Σταματόπουλος 4, Καρκανιάς 7(1), Τσιμπώνης 6, Μπαρμπαρόσος 5, Μπάγιας 9(1)

ΓΑΣΕ/ΔΗΜΗΤΡΑ (Μαυρογιάννης, Μαρουσόπουλος): Μπακογιάννης 6(1), Προσελέντης 12(2) , Παρμαξίδης 6(2), Μπούτσικος 2 , Σακαρής , Νικόλτσος 6, Μέμεζας 4, Καραλουκάς 5, Στάθης 4, Αντωνάρας 4, Αλεξανδρίδης

*ΕΥΡΥΑΛΗ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. 73-54(31-27)
ΕΥΡΥΑΛΗ (Βόβορας, Μαρσέλος ): Γεωργούτσος 16, Μανιάτης 15(3), Σκαλίδης 1, Καμπούρης 12(1), Μήτσου, Δημητρίου 7(1) , Μαστρογιάννης 4, Λυμπερογιάννης 6(1), Βατιμπέλας , Μπογατσιώτης 8(2), Ρόββης 4

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. (Παπαευθυμίου, Αλεξανδρόπουλος): Κιουλάφας 4, Αντωνάκος 3, Σαββίδης 7, Γκιουλιστάνης, Μύλλερ 7(1), Ξενικάκης 17, Καλογερόγιαννης , Αντωνουσάκης 5, Ζερβουλάκος 11(3) .

*ΑΟΝΑ – ΤΑΤΑΥΛΑ 82-60(50-31)
ΑΟΝΑ (Χαρεράς , Γκαναβίας): Κουνενής , Κανελλόπουλος 12(3) , Λαγγουράνης 14(2), Παπαδημητρίου 7, Μανωλιάδης 16(1), Ανδρίτσος 2 , Λουλουδάκης, Παπαδόπουλος 6, Χατζηρόδος , Κάϊκας 25(5) .

ΤΑΤΑΥΛΑ (Βρεττός, Πούγγουρας ): Καραπιπέρης 19, Κορωναίος 2, Γκανιάτσος 5, Γκόβας 21(4), Φουκαρίδης 1, Μάγλος 10 , Τζιάνος 2 .

*ΑΚΑΔΗΜΙΑ’89 - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ.ΔΗΜ. αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου για Μ. Δευτέρα 02/04 (κλ. Καμινίων 20.15)



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (21 ΑΓ.)
1. Μέγαρα 36(15-6)
- ΕΑ Νικαίας 36(14-6)
3. Αετός 35(14-7)
4. ΑΟΝΑ 34(13-8)
5. Αστέρας 33(13-7)
6. Ν.Σμύρνη 32(11-10)
- Ευρυάλη 32(11-10)
- Βουλιαγμένη 32(11-10)
9. Ακαδημία 30(10-10)
10.ΓΑΣΕ 29(8-13)
- Δάφνη 29(9-12)
12. Αμφιάλη 28(7-14)
13.Πειραϊκός ΑΣ 27(6-15)
14.Ταταύλα 24(3-18)

*Η Δάφνη Αγ. Δημ. έχει ένα μηδενισμό

*Ακαδημία’89 και Αστέρας Αγ. Δημ. έχουν αγώνα λιγότερο (Μ.Δευτέρα 2/4 κλ. Καμινίων 20.15)
scales84
Ρε παιδια να ρωτησω κατι...επεσε λεει βαρυς ο πελεκυς της εσκανα...λεω εγω ο αφελης τωρα...αν ο πορφυρας ηταν 1 ποντο πισω ποιος απο σας πιστευει οτι οι τιμωριεσ θα ταν ιδιες;;;
goos
απλα δεν θα ηταν.
aristotelis
eimai apo ti voyliagmeni k diapseydo katigorimatika ayta poy eipes gia extra kinitro!(me opoio yponooymeno ennooyses!)
i omada exei perasei poli diskola apo tin arxi tis sezon k tora exei kanei kapoia kala apotelesmata k apla to xairomaste! (niki ston aeto!)
oi panigirsmoi itan poli entonoi opos eipes k esy giati ston proto mas kerdisate eykola k thelame oposdipote tin niki san enos eidoys revans. ase poy ayti i niki itan oysiastika i sotiria mas!
to an ekane lathos o diaititis den mas afora katholoy!
sto b topiko paizoyn xalia paixtess k einai logiko na exoyn arketa kakoys diaitites! oloi to kseroyme oti einai arketa metriioi k prospathoyme na zisoyme me aytoys!
ayta gia na lithoyn kapoies apories poy eixes apo ayto to paixnidi!
kai pisteyo oti ayta poy leo einai apolta peistika!.

exete kali omada k pisteyo oti tha anevete arkei na to deixnete se olo to sarantalepto k oxi mono otan ksipnisete!

kali sinexeia!
leonkalf
Καταρχήν Aristoteli, να σε καλωσορίσω στο basketforum.
Επίσης, θα σε παρακαλέσω από δω και στο εξής να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες (τα greeklish είναι δυσανάγνωστα).

Όσον αφορά, το θέμα του post σου έχω να πω τα εξής για να διευκρινήσω τυχόν παρερμηνείες:

Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο για την ομάδα σου!
Ίσα-ίσα τέλειωσα με τη φράση ότι καμιά ομάδα δεν παίζει για να χάσει. Για το extra κίνητρο που ανέφερα, ήταν αυτό που άκουσα στο τέλος ότι ο πρόεδρός σας έδωσε ένα πριμ νίκης στα παιδιά (κάτι που φυσικά αν το ξέρανε από πριν θα ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να παίξουν και να διεκδικήσουν τη νίκη με περισσότερο πάθος).

Καλά κάνετε και το χαιρόσαστε. Άλλωστε το basket είναι τρόπος ψυχαγωγίας και χαράς. Αλίμονο...

Οι πανηγυρισμοί απλά με ξένισαν. Δεν το περίμενα. Η εξήγηση που δίνεις με καλύπτει. Μάλλον δεν έπρεπε να κερδίσουμε στον 1ο γύρο με 31π. διαφορά laugh.gif

Σαφώς και δεν σας αφορούν τα λάθη των διαιτητών. Δεν επέρριψα κάποια ευθύνη σε σας γι'αυτό. Πως θα μπορούσα άλλωστε? Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Έτσι και οι διαιτητές. Και όποιος δουλεύει προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς, ε το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι διαιτητές.

Οι απορίες που είχα για αυτό το παιχνίδι δε λύνονται με το να λες ότι παίζουν χάλια παίκτες στην κατηγορία!! Αν είναι δυνατόν!
Άσε που αυτές οι απορίες έχουν λυθεί..

Συμφωνώ μαζί σου ότι πρέπει να έχουμε μαγαλύτερη διάρκεια στο καλό μας παιχνίδι και ευχαριστώ για την διαπίστωσή σου και την ευχή. Πιστεύω και γω να τα καταφέρουμε στο τέλος.

Εσύ είσαι παίκτης της ομάδας ή κάτι άλλο?

Καλή συνέχεια και σε σας.

Φιλικά
aristotelis
Καλησπερα!
στους παιχτες δοθηκε πριμ το οποιο ομως δεν γνωριζαν οτι θα το παρουν απο πριν!
τους ανακοινωθηκε μετα τη ληξη του αγωνα στα αποδυτηρια!
και ο λογος ηταν η καλη παρουσια στα ματσ με εσας και με αετο.
εγω ειμαι βοηθος προπονητη στη βουλιαγμενη.
αυτα! τα λεμε αργοτερα!
scales84
Μεγάλη νίκη για την ελευθερια σήμερα κόντρα στον εθνικό...73-65!!κάλυψαμε και τη διαφορά του πρώτου γύρου και σε συνδυασμό με την ήττα του ρέντη 5 πόντος από την αεκτ για πρώτη φορά φέτος είμαστε πάνω από τη ζωνη του υποβιβασμού...βέβαια με την αυτοκτονία της προηγούμενης αγωνιστικής στους τράχωνες ακόμα ειμαστε σε πιο δύσκολη θέση αφού θέλουμε μια νίκη κοντρα σε άρη ή πορφύρα...θα δείξει...επίσης έμαθα ότι ο άρης κέρδισε το πέρα 6 πόντους..αν ξέρει κάποιος άλλος άλλα αποτελέσματα ας μας πει..
antikeimenikos
Εχω πολυ καιρο να γράψω και θέλω να επανελθω με ενα καυστικο σχολιο και για να δωσω και λιγο ζωη στο φορουμ. Θελω να κανω μια ερωτηση στον μαγειρα της ομαδας της Νεας Σμυρνης :
"Πριν 2 αγωνιστικες κλαιγοσουν εμαθα οτι δεν εχεις σωθει και κερδισες και πολυ καλα εκανες τον Πας Πειραϊκο, τωρα που σωθηκες λοιπόν πες μου γιατι αφησες στον παγκο τον καλυτερο σου παικτη για 25 λεπτα στον αγωνα με την Δάφνη και δεν σεβεσαι τον κοπο και των αλλων ομαδων?"

Οσοι διαβαζουν λοιπον να μαθουν οτι τωρα που αρχιζουν τα μαγειρεματα ο πρωτος που μαγειρεψε και το εκανε τελεια ειναι ο κυριος αυτος.Σε ονομαζω αρχιμαγειρα λοιπον!!Ευγε, κερδισες τον τιτλο με την αξια σου!!


Απο οτι εμαθα ο Πορφυρας κερδισε δυσκολα τον Φαρο εκτος εδρας 8 ποντους και με νικες συνεχισαν Αρης,ΑΕΚΤ και Ελευθερια.
mpalla
QUOTE(scales84 @ Mar 26 2007, 11:32 PM) *
Μεγάλη νίκη για την ελευθερια σήμερα κόντρα στον εθνικό...73-65!!κάλυψαμε και τη διαφορά του πρώτου γύρου και σε συνδυασμό με την ήττα του ρέντη 5 πόντος από την αεκτ για πρώτη φορά φέτος είμαστε πάνω από τη ζωνη του υποβιβασμού...βέβαια με την αυτοκτονία της προηγούμενης αγωνιστικής στους τράχωνες ακόμα ειμαστε σε πιο δύσκολη θέση αφού θέλουμε μια νίκη κοντρα σε άρη ή πορφύρα...θα δείξει...επίσης έμαθα ότι ο άρης κέρδισε το πέρα 6 πόντους..αν ξέρει κάποιος άλλος άλλα αποτελέσματα ας μας πει..

Πώς έπαιξε ο Εθνικός; Ποιοι ήταν καλοί (εάν ξέρεις);
scales84
Λες να μην ξερω..αφου επαιζα κι εγω...το παιχνιδι του εθνικου ειναι πολυ προβλεψιμο...σουτ συνεχως..αν μπουν μπορουν να κερδισουν τον οποιονδηποτε...αν δεν μπουν κλαυτα...σημερα αν εξαιρεσεις το 3ο δεκαλεπτο που ειχε 7/7 και καλυψε μια διαφορα 13 ποντων ηταν αστοχοι...αλλα με εκεινα του σουτ ουσιαστικα μεινανε στο ματς ως το τελος...δεν με εντυπωσιασε κανεναςςς.πρωτος σκορερ ηταν ο παρισος...το θετικο που ξεχασα οτι στο ματς ειχαν οριστει διαιτητες της εσκα και παρα τα οπια λαθη ηταν καλυτερη διαιτησια απο οποιονδηποτε της εσκανα επαιζε...
mpalla
QUOTE(scales84 @ Mar 27 2007, 03:27 AM) *
Λες να μην ξερω..αφου επαιζα κι εγω...το παιχνιδι του εθνικου ειναι πολυ προβλεψιμο...σουτ συνεχως..αν μπουν μπορουν να κερδισουν τον οποιονδηποτε...αν δεν μπουν κλαυτα...σημερα αν εξαιρεσεις το 3ο δεκαλεπτο που ειχε 7/7 και καλυψε μια διαφορα 13 ποντων ηταν αστοχοι...αλλα με εκεινα του σουτ ουσιαστικα μεινανε στο ματς ως το τελος...δεν με εντυπωσιασε κανεναςςς.πρωτος σκορερ ηταν ο παρισος...το θετικο που ξεχασα οτι στο ματς ειχαν οριστει διαιτητες της εσκα και παρα τα οπια λαθη ηταν καλυτερη διαιτησια απο οποιονδηποτε της εσκανα επαιζε...

Πώς έπιαξαν τα playmaker του Εθνικού;
scales84
Ενας ρουμανι μετρια πραγματα...παρισος καλος και μακρυγιαννης χαλια...
mpalla
QUOTE(scales84 @ Mar 27 2007, 04:39 PM) *
Ενας ρουμανι μετρια πραγματα...παρισος καλος και μακρυγιαννης χαλια...

Thanks scales! Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην κράζω άδικα tongue.gif
scales84
Εθνικός είσαι??πως και δεν ήσουν στο γήπεδο?είχατε φέρει άρκετό κόσμο...
mpalla
QUOTE(scales84 @ Mar 28 2007, 04:43 PM) *
Εθνικός είσαι??πως και δεν ήσουν στο γήπεδο?είχατε φέρει άρκετό κόσμο...

Όχι δεν είμαι Εθνικός, απλά παίζει εκεί ένας φίλος.
leonkalf
Στα βραδυνά παιχνίδια της 22ής αγωνιστικής έχω μάθει τα εξής αποτελέσματα:

ο Αστέρας άνετη νίκη 80-67 την Ευρυάλη (έφτασε η διαφορά έως και 30π.),
ο Αετός κέρδισε (εύκολα απ'ότι άκουσα) την Νίκαια (και έτσι έσπασε το σερί νικών της Νίκαιας),
η Αμφιάλη έχασε εντός έδρας από τα Μέγαρα,
ο Πειραϊκός έμεινε ζωντανός με τη νίκη 64-54 επί της Δάφνης
και ο ΑΟΝΑ πέρασε νικηφόρα από την Ελευσίνα νικώντας τον ΓΑΣΕ/Δήμητρα.

Περισσότερα στη συνέχεια της μέρας ...
leonkalf
*EN. AMΦΙΑΛΗΣ – ΜΕΓΑΡΑ 51-63(25-35)
ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Γρηγοριάδης) : Κουκούρης 18(1), Παλατιανός 7, Πολυδωράκης 12, Καρατσόλης , Μούρτος 12(1), Φουντής , Ηλιαδάκης 2, Σακκάς

ΜΕΓΑΡΑ(Κουτσούκος, Νίκου): Δεβεζόγλου 11(1), Σούρδης 8, Καραγιάννης 17, Ρουμπελάκης 7, Αδράμης 2, Μαζιώτης 6, Παριανόπουλος 8(1), Λυτόπουλος 2, Κακαλέτρης , Μερακλής 2

*Ν. ΣΜΥΡΝΗ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 68-60(38-30)
ΑΠΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (Αγγελάκης) : Ασημακόπουλος, Πελέκης 6, Καρανικόλας , Ευαγγέλου 3(1), Παπαχριστοδούλου 10, Αποστολόπουλος 9(3), Διαμαντής 19(2), Χρήστο 2 , Μπελίτσος 4, Θεοδώρου 7(1), Ίσσαρης , Ωστιν 8

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Φέρτης , Μπαλαής): Βασιλόπουλος , Μπούτας 5, Λαζαράκος 3(1), Καλεμτζάκης 6(1), Κραψίτης 17(3), Τσιλιβάκος Α., Τσιλιβάκος Δ. 6, Μπουρούσης, Γολικίδης, Μπέττας 5, Καούστος 9, Παπαδάκης 9(1)

*ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. 64-54(29-24)
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. (Παπαευθυμίου, Αλεξανδρόπουλος): Ιμπραημάκης 4(1) , Κιουλάφας 2, Αντωνάκος 3, Σαββίδης 28(1), Μύλλερ 6(1), Ξενικάκης 7, Αντωνουσάκης, Ζερβουλάκος 14(4) .

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Περαντωνάκης): Τυροκόμος , Σκαμνάκης 6, Σοφιανόπουλος 15(2), Χαλκιαδάκης 5, Καρατζάς 14, Τσαρτσάνι, Γαλαράς 6, Αντωνίου 2 , Αναστασάκης ,Μπιλικαίδης 6 .

*ΤΑΤΑΥΛΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 57-72(25-32)
ΤΑΤΑΥΛΑ (Βρεττός, Πούγγουρας ): Ροδόπουλος, Πλούσσος 14 , Κορωναίος, Γκανιάτσος 2, Γκόβας 25(2), Φουκαρίδης 2, Μάγλος 14 .

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 (Ρουμελιώτης , Ρεπαντάς): Λαυρέντζος 2, Χριστόπουλος 24(6), Γιαννόπουλος 9, Δακουτρός 17(1), Μπάντας 12(3), Μπάστας 4 , Τάγκας 2 , Σαραντινάκης 2

*ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. - ΕΥΡΥΑΛΗ 80-67(46-19)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Γιαννικάκης, Καραϊσκάκης) : Βίλιας 4, Γόντικας 20, Μαλής , Σφυρής , Καλφαγιάννης 10, Μητρόπουλος 8(2) , Μουκοβίνας 4, Χαϊδεμένος 10, Μυρίλας , Κόντης 18, Κατσαρός 3, Κραβαρίτης 3

ΕΥΡΥΑΛΗ (Βόβορας, Μαρσέλος ): Γεωργούτσος 8, Μανιάτης 17(5), Καμπούρης 12(1), Μήτσου 8(1), Δημητρίου 7(1), Λυμπερογιάννης 2, Παριανός , Σεπετζής 3(1), Πάγκαλος , Βατιμπέλας , Μπογατσιώτης 10(1) , Ρόββης

*ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. – ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ 72-49(31-17)
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σκληρός) : Μπρέγιαννης 8, Κούβακας 2, Αγγέλης 3(1) , Χνάρης 15(2), Μαρακάκης 12(1), Οικονόμου 12, Γκιοβάσο 13, Μπουζιάνης 7(1)

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Περτέσης , Σκούφαλος): Κανελλάκης 4, Παπαγιαννίδης 9(1), Σταματόπουλος 5, Τζώρτζης 7(1), Μιχάλης 8, Καρκανιάς 5(1), Τσιμπώνης 2 , Μπαρμπαρόσος, Μπάγιας 9.

*ΓΑΣΕ/ΔΗΜΗΤΡΑ – ΑΟΝΑ 52-82(23-51)
ΓΑΣΕ/ΔΗΜΗΤΡΑ (Μαυρογιάννης, Μαρουσόπουλος): Μπακογιάννης 5(1), Προσελέντης 5, Μαρούγκας , Παρμαξίδης 3(1), Σακαρής 2, Κοσκινάς 14(1), Νικόλτσος 1, Καραλουκάς 2, Μπούτσικος , Μέμεζας 9, Στάθης 2, Αντωνάρας 9 .

ΑΟΝΑ (Χαρεράς , Γκαναβίας): Κουνενής 3(1) , Κανελλόπουλος 6(1), Κουγιούφας , Καίκας 18(1), Λαγγουράνης 6 , Μανωλιάδης 22(4) ,Παπαδημητρίου , Λουλουδάκης 18, Παπαδόπουλος 9 .



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (22 ΑΓ.)
1. Μέγαρα 38(16-6)
2. Αετός 37(15-7)
- ΕΑ Νικαίας 37(15-7)
4. ΑΟΝΑ 36(14-8)
5. Αστέρας 35(14-7)
6. Ν.Σμύρνη 34(12-10)
7. Ευρυάλη 33(11-11)
- Βουλιαγμένη 33(11-11)
9. Ακαδημία 32(11-10)
10.ΓΑΣΕ 30(8-14)
- Δάφνη 30(9-13)
12. Αμφιάλη 29(7-15)
- Πειραϊκός ΑΣ 29(7-15)
14.Ταταύλα 25(3-19)

*Η Δάφνη Αγ. Δημ. έχει ένα μηδενισμό

*Ακαδημία’89 και Αστέρας Αγ. Δημ. έχουν αγώνα λιγότερο (Μ.Δευτέρα 2/4 κλ. Καμινίων 20.15)
lebron23
χτες το βραδυ πηγα να δω τον αγωνα πας-δαφνης. οπως θα ξερεται οι περισοοτεροι κερδισε ο πας πειραικος . θα πω για ενα πραγμα που μου εκανε πολυ κακη ενυπωση καποιοι οπαδοι του πας που βριζανε ενα παικτη της δαφνης με πολυ ασχημο τροπο χωρις το παιδι να κανει κατι κακο σε αγωνα β εσκανα ηρθαν να ξεσπασουν αυτοι κριμα τιποτα αλλο.οσο για το παιχνιδι ντερμπι σε ολη την διαρκεια καλο παιχνιδι αν και δεν το περιμενα ο πας τον βλεπω για 3 φορα φετος ηταν βελτιωμενος αρκετα αλλα νομιζω δυσκολα θα σωθει ο σαβιδης στο τελος πηρε τον αγωνα μονος του πολυ καλος παιχτης. πολυ καλος και ο ζερβουλακος με καλα σουτ και πολλα ριμπαουντ.η δαφνη πολυ αστοχη μονο ο σοφιανοπουλος επαιξε λιγο καλα νομιζω εχει προβλημα στο play-maker αλλα νομιζω στο τελος θα σωθει.
zambon
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΜΦΙΑΛΗ-ΜΕΓΑΡΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟΙ....
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...
ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
ΕΔΙΝΑΝ ΜΑΊ΄ΜΟΥ evilmonkey.gif ΦΑΟΥΛ...
kill.gif kill.gif kill.gif kill.gif kill.gif
zambon
ΚΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΕΣΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΟΠΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ:
1.ΝΤΖΑΜΑΡΑΣ
2.ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΤΗΣ
3ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
4.ΣΤΕΡΓΙΟΥ
5.ΓΑΡΔΕΛΗΣ
6.ΜΕΛΗΣ
7.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ-ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΟΙΣΤΟΙ

ΖΑΓΚΛΗΣ,ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ,ΔΙΑΝΗΣ 4 ΠΑΝΤΑ hammer.gif hammer.gif guns.gif guns.gif 41.gif 41.gif
GR-HAMMER
QUOTE(lebron23 @ Mar 31 2007, 01:03 AM) *
χτες το βραδυ πηγα να δω τον αγωνα πας-δαφνης. οπως θα ξερεται οι περισοοτεροι κερδισε ο πας πειραικος . θα πω για ενα πραγμα που μου εκανε πολυ κακη ενυπωση καποιοι οπαδοι του πας που βριζανε ενα παικτη της δαφνης με πολυ ασχημο τροπο χωρις το παιδι να κανει κατι κακο σε αγωνα β εσκανα ηρθαν να ξεσπασουν αυτοι κριμα τιποτα αλλο.οσο για το παιχνιδι ντερμπι σε ολη την διαρκεια καλο παιχνιδι αν και δεν το περιμενα ο πας τον βλεπω για 3 φορα φετος ηταν βελτιωμενος αρκετα αλλα νομιζω δυσκολα θα σωθει ο σαβιδης στο τελος πηρε τον αγωνα μονος του πολυ καλος παιχτης. πολυ καλος και ο ζερβουλακος με καλα σουτ και πολλα ριμπαουντ.η δαφνη πολυ αστοχη μονο ο σοφιανοπουλος επαιξε λιγο καλα νομιζω εχει προβλημα στο play-maker αλλα νομιζω στο τελος θα σωθει.


ποιον βριζανε?
leonkalf
Και για να επανέλθουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς σιγά σιγά,

το αναβληθέν παιχνίδι για την β' κατηγορία Ακαδημία '89 - Αστέρας Αγ.Δημητρίου ,(έχει αναβληθεί 2 φορές), θα γίνει τη Δευτέρα 16 Απριλίου στις 20:15.
leonkalf
Ακαδημία'89 - Αστέρας Αγ.Δημητρίου 72-78

Σημαντική νίκη για Αστέρα, μένει σε τροχιά ανόδου.

Και η βαθμολογία μετά το αναβληθέν παιχνίδι :

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (22 ΑΓ.)
1. Μέγαρα 38(16-6)
2. Αετός 37(15-7)
- ΕΑ Νικαίας 37(15-7)
- Αστέρας 37(15-7)
5. ΑΟΝΑ 36(14-8)
6. Ν.Σμύρνη 34(12-10)
7. Ευρυάλη 33(11-11)
- Βουλιαγμένη 33(11-11)
9. Ακαδημία 32(11-10)
10.ΓΑΣΕ 30(8-14)
- Δάφνη 30(9-13)
12. Αμφιάλη 29(7-15)
- Πειραϊκός ΑΣ 29(7-15)
14.Ταταύλα 25(3-19)

*Η Δάφνη Αγ. Δημ. έχει ένα μηδενισμό
leonkalf
Στην Α' κατηγορία ο Άρης Ν. είναι πλέον με το ένα πόδι στη Γ' Εθνική, μετά την ήττα της ΑΕΚΤ στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική.
Πλέον για να γίνει ανατροπή του σκηνικού χρειάζεται να κάνει ο Άρης 2 ήττες (υπερτερεί στην ισοβαθμία) και η ΑΕΚΤ να πάει με νίκες ως το τέλος. Πράγμα δύσκολο στις εναπομείναντες 4 αγωνιστικές.

Έτσι, το ενδιαφέρον στρέφεται στην ουρά και στη μάχη 3 ομάδων για την αποφυγή του υποβιβασμού (1 στους 3 κερδίζει). Ένας από τους Εθνικό,Ρέντη,Ελευθερία θα την γλιτώσει. Λογικά, ο Φοίνικας δεν θα κινδυνέψει. Ποιος θα είναι αυτός?
christina n10
Πολύ κοντά στην άνοδο στη Γ Εθνική βρίσκεται πλέον ο Άρης Νικαίας, που επικράτησε εύκολα του Φάρου και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚΤ στον Κορυδαλλό από την Προοδευτική. Στη μάχη της ουράς, ο Εθνικός βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τη νίκη του επί του Φοίνικα. Στη Δ κατηγορία, οι τρεις ομάδες που ανεβαίνουν έχουν ξεκαθαρίσει μετά τις νίκες Δραπετσώνας και Τερψιθέας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις δυο κατηγορίες…


Πορφύρας-Ελευθερία Μοσχ. 75-66 (42-36)

Διαιτητές: Ζάγκλης, Σταθόπουλος

Πορφύρας (Μυκονιάτης, Μούρμουρας): Μπαλτσαβιάς 9(1), Μιχάλαρος 2, Πέττας 17(2), Διαμαντής 15(2) , Καραχοντζίτης 22(5) , Στέλιος Γρηγοράκης χιαστιούς , Βουτσινάς 2, Παυλόγιαννης 8, Κοκλώνης

Ελευθερία (Ποτόσογλου, Παπαναστασίου): Παπατρέχας 1, Παρασίδης 11(1), Πατέλης 16(1), Τζαφέρης 11(2), Λουρμπέας 6, Δέλλιος 3, Καφαντάρης 8, Ποτόσογλου , Κόλιας 10, Παυλιάς

Πέραμα-Μανδραϊκός: 70-60 (23-29)

Διαιτητές: Βαρούχα , Σιώκας

Πέραμα (Μανδραγός, Βογιατζάκης): Καραβασίλης 7, Ντακούλιας 19(2), Μαματάς 2, Μισιακός 13(3), Μαρίνος 4 , Μαργώνης , Πλατσικούδης 3, Μαγγιώρος Ε. 2 , Παπαθανασίου 18(2).

Μανδραϊκός (Παπαδόπουλος, Γρίβας): Στασινόπουλος 4, Πέγκος , Τσολιάκος 13(2), Μεντζελιώτης 16, Ρεντούμης 5, Αντωνίου 5, Καραχάλιος 2, Σχίζας , Μπουρβάνης 12, Στεφάνου 3

ΑΕ Ρέντη-Πέρα: 67-66 (37-38)

Διαιτητές: Ζαγοράκης ,Γαρδέλης

ΑΕ Ρέντη (Μάστορης, Σαλικυριάκης): Καλλέργης , Καλφαγιάννης 1, Μιχαλόπουλος 3(1), Κουκουβάκης 9(3), Μάρρας 12(2), Φωστέρης 11(3), Κουφογιάννης 10, Λαζάρου 11, Παπαστυλιανός 4 , Πασπαλάς 6, Σοκόλοφ, Μελικίδης

Πέρα (Τσοσκούνογλου, Σαββάτης ): Στεφανίδης 6(2), Καραγιαννάκης 9, Χριστοφοράκης , Κλωνάτος , Καραγιάννης 4(1), Σιμσιρής 11(1), Λυμνίδης , Μανωλάς , Φουφουδάκης 7, Γκογκίτσας 16 , Μοδάκης 13(1), Στεφανής

Εθνικός-Φοίνικας: 91-82 (51-32)

Διαιτητές : Μπίκας , Θεολόγη

Εθνικός (Χατζηδάκης , Μάρδας) : Ρουμάνι , Παρίσος 27(2), Κυριακόπουλος 3, Φούκος 7(1), Χιουτακάκος 19(3), Παπαδημητρίου , Κουτσουμπάκος 24(3), Δρίβας , Μακρυγιάννης 11(1)

Φοίνικας Π. (Αθηναίος): Αγγελόπουλος 11(3) , Ψαρρός 3, Γιαννακόπουλος 5(1), Αγγελίδης ,Μιχαλακάκος 3, Ανυφαντής 15 , Μητρέλος 7(1) Κανέλλης 12(2), Μαρκόπουλος 26, Συριανός

Άρης Νικαίας-Φάρος 95-61 (45-34)

Διαιτητές: Παπαγιαννόπουλος , Μέλης

Άρης Νικαίας (Γκανάς, Ψυχουντάκης) : Μωυσιάδης , Παπαγιαννακόππουλος 2, Φωτόπουλος 26(2), Αλτσαντζής 8(2), Κλωναράς 3, Λυγγερίδης 17(1),Φωτής 8(2),Ογεφούγκα 4 , Τσακαλοφίδης 5(1), Τσελεμπής 14(2), Μουργκής 3 , Παζιάνος 5(1)

Φάρος (Λαρόζας, Τυράσκης): Βλαχάκης 3, Βήχος , Αμανατίδης , Δαλμυράς 4, Αντιπάτης 6, Καλλέργης 8, Παναγόπουλος 13(2), Ζαβός 7,Τζοβάρας 3, Τζιώτης 5(1), Σαρηγιαννίδης 12

Προοδευτική-ΑΕΚΤ: 74-70 (63-63)(35-42)

Διαιτητές: Αγαδάκος , Σαραντίδης

Προοδευτική (Κλιγκόπουλος, Μανιάτης): Καρβούνης 11(2), Καραμπάτσος 7(1), Καττής 5, Στόϊκος 11(1), Κωτσόβολης 3(1), Τσατσάνης 5(1), Φωτόπουλος 25(2), Βαμβακάρης 2, Λεγάτος 5

ΑΕΚΤ (Θεοδώρου, Βαλινδράς): Αμπατζής 4, Αγγελόπουλος 5, Μιχαλάς 11, Σιδερίδης 2, Αγαπιάδης 6(1), Τσαουσίδης 23(5), Λουγιάκης 2, Καραντανάς , Χιώλος 2 , Μαγγωνάκης 15(2)

Τράχωνες/Δίας-Γλυφάδα 55-74 (22-31)

Διαιτητές:ντζαμάρας , Στεργίου

Τράχωνες/Δίας (Τριανταφύλλου): Κουλούρης 3(1), Φαραώ 5(1), Παππάς 5 , Κουτρόπουλος 3(1) , Βαρδάλος 11(1), Πριφτάκης 7, Μούτσιος 21(1)

Γλυφάδα Ε.Σ (Καψιμάλης, Παλτζόγλου ): Τσιούμας 11(1), Παγώνης 12, Μπατσούκας 3, Γκατζός 8(1), Κυριαζής , Μπίκουλης 8, Σπυριδάκης 7(1), Βαμβακάς 2, , Μαργαρίτης 12(2), Μπελετσιώτης 6, Σέϊφερ 5(1)

Βαθμολογία (σε 22 αγώνες): Άρης Νικαίας 40, ΑΕΚΤ 39, Πορφύρας 38, Μανδραϊκός 34, Προοδευτική 34, Γλυφάδα 34, Φάρος 33, Πέραμα 32, Πέρα 32, Φοίνικας 31, Εθνικός 30, Ρέντη 29, Ελευθερία 29, Τράχωνες 24.
*Άρης Νικ. , ΑΕΚΤ και Eθνικός έχουν -1 βαθμό

H επόμενη αγωνιστική (Τρίτη 24/04): Ελευθερία - Άρης Νικ., Φάρος - ΑΕ Ρέντη , ΑΕΚΤ - Πέρα, Φοίνικας Π. –Πορφύρας , Γλυφάδα –Εθνικός , Μανδραϊκός –Εν. Τραχώνων , Προοδευτική – Πέραμα

Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΚΕ -Απρόβλεπτοι 61-41, ΔΑΣ Δραπετσώνα –Λέων Μοσχ. 76-55, Αιξωνή –Ερμής Πειρ. 79-98, Ερμής Αργ.- Κυρίαρχοι 64-69, Αν. Ικονίου – Τελαμώνας 73-53, Εν. Αρμενίων – Τερψιθέα 66-79, Ατρόμητος - Ελληνικό 70-74.

Βαθμολογία (σε 22 αγώνες): Πρ. Ηλίας 44, Δραπετσώνα 42, Τερψιθέα 41, Εν. Αρμενίων 39, Ελληνικό 38, Αν. Ικονίου 38, Ερμής Π. 37, Απρόβλεπτοι 30, Ατρόμητος 30, Λέων 29, Τελαμώνας 29, Κυρίαρχοι 28, Αιξωνή 28, Ερμής Αργ. 27, ΟΚΕ 24.
leonkalf
Στη σημερινή αγωνιστική της Β΄κατηγορίας είχαμε τα εξής:

τα Μέγαρα κέρδισαν με 8π. την Ν.Σμύρνη,
ο Αστέρας κέρδισε 93-55 τα Ταταύλα πανεύκολα,
ο Αετός πήρε σημαντικότατη νίκη εκτός τον ΑΟΝΑ 63-65 σε επεισοδιακό ματς (στο τέλος κρατήθηκαν 4 δελτία από ΑΟΝΑ!!),
η Ευρυάλη κέρδισε 51-47 τη Δάφνη,
η Βουλιαγμένη κέρδισε εντός τον Πειραϊκό,
η Νίκαια κέρδισε εύκολα εντός την Αμφιάλη.
pinhead7
Ναι πολύ σημαντική νίκη της ομάδας μου(ΑΕΤΟΣ),πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά ο ΑΟΝΑ δεν πρέπει να έχει παράπονο παρά μόνο με τον εαυτό του...κέρδιζε 18 πόντους στο 10λεπτο...
Live strong
Μάθατε τι έγινε με τον ΑΠΟ και τα μέγαρα; blink.gif
Κάτι για ξύλο έμαθα, κάτι για νοσοκομεία…. 68.gif
leonkalf
Όχι, εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι έγινε.
Όποιος ξέρει ας γράψει.

Χτύπησε κανείς σοβαρά δηλαδή? 68.gif
Live strong
QUOTE(leonkalf @ Apr 20 2007, 01:07 PM) *
Όχι, εγώ προσωπικά δεν ξέρω τι έγινε.
Όποιος ξέρει ας γράψει.

Χτύπησε κανείς σοβαρά δηλαδή? 68.gif


Δεν πρόλαβα να μάθω είχα δουλειά.
μόλις μάθω θα γράψω!
leonkalf
Τα χθεσινά αποτελέσματα της Β' κατηγορίας:

*ΜΕΓΑΡΑ – Ν. ΣΜΥΡΝΗ 61-53 (38-25)
ΜΕΓΑΡΑ(Κουτσούκος, Νίκου): Δεβεζόγλου 2, Σούρδης, Καραγιάννης 23(1), Ρουμπελάκης 12(1), Αδράμης 5(1), Μαζιώτης, Παριανόπουλος 9(1), Λυτόπουλος 4, Μερακλής 4, Δομπρογιάννης 2

ΑΠΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (Αγγελάκης) : Ασημακόπουλος 2, Ευαγγέλου, Παπαχριστοδούλου 6(2), Τοπαλίδης 5(1) , Αποστολόπουλος 7(1), Διαμαντής 18(1), Χρήστο 3(1), Μπελίτσος , Θεοδώρου 10(1), Ωστιν 2

*ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 74-65 (35-37)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Φέρτης , Μπαλαής): Βασιλόπουλος 3, Μπούτας 9, Λαζαράκος 16(2), Καλεμτζάκης , Κραψίτης 11(1), Τσιλιβάκος Α. 2, Τσιλιβάκος Δ. 5, Μπέττας 15(3), Καούστος 8, Παπαδάκης 4

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. (Παπαευθυμίου, Αλεξανδρόπουλος): Ιμπραημάκης 7, Κιουλάφας 7(1), Αντωνάκος 6, Σαββίδης 8(1), Γκιουλιστάνης 2, Μύλλερ, Ξενικάκης 13, Αντωνουσάκης, Ζερβουλάκος 21(3)

*ΕΥΡΥΑΛΗ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. 51-47 (32-25)
ΕΥΡΥΑΛΗ (Βόβορας, Μαρσέλος ): Γεωργούτσος 10, Μανιάτης 10(2), Καμπούρης 16(2), Σεπεντζής, Μήτσου , Δημητρίου ,Παριανός , Μαστρογιάννης 8(2), Λυμπερογιάννης 3(1), Σκαρίμπας 2, Βατιμπέλας

ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Περαντωνάκης): Σκαμνάκης 9, Σοφιανόπουλος 6(1), Χαλκιαδάκης 10(1), Καρατζάς 2, Μπιλικαίδης 7, Κουμπής 3, Γαλαράς 7, Αντωνίου, Αναστασάκης 3

*ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ 102-68 (51-31)
ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Περτέσης , Σκούφαλος): Κανελλάκης 6, Παπαγιαννίδης 8, Βάθης, Σπυρόπουλος , Ντώνη 6, , Τζώρτζης 25(4), Μιχάλης 19(1),Σταματόπουλος, Καρκανιάς 23(4), Τσιμπώνης 4, Μπαρμπαρόσος 3, Μπάγιας 8(2)

ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Γρηγοριάδης) : Βουρλιωτάκης-Περδικάρης 4, Κουκούρης 16(2), Παλατιανός, Πολυδωράκης 11(1), Καρατσόλης 5, Μπαμπάτσικος , Φουντής 13(2), Σακκάς , Ηλιαδάκης 8, Μούρτος 11

*ΑΟΝΑ – ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. 63-65 (38-31)
ΑΟΝΑ (Χαρεράς , Γκαναβίας): Κουνενής , Κανελλόπουλος 10(1) , Λαγγουράνης 7, Μπάρλας, Κάϊκας 10(1), Παπαδημητρίου 8, Μανωλιάδης 15(2), Λουλουδάκης 4, Παπαδόπουλος 9

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σκληρός) : Μπρέγιαννης 2, Κούβακας 3, Μαγγιώρος , Αγγέλης 3(1), Τριάντης, Χνάρης 16(1), Μαρακάκης 8(2), Οικονόμου 20, Σουφλερός 1, Τρουλάκης, Γκιοβάσο 6, Μπουζιάνης 6

*ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 - ΓΑΣΕ 94-71 (46-32)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 (Ρουμελιώτης , Ρεπαντάς): Λαυρέντζος 10(1), Μπάστας 2, Χριστόπουλος 20(6), Γιαννόπουλος 8, Γιαννάκος, Δακουτρός 17(1), Μπάντας 13(2), Ντρες 7(1), Τάγκας 1, Σαραντινάκης 16

ΓΑΣΕ/ΔΗΜΗΤΡΑ (Μαυρογιάννης, Μαρουσόπουλος): Μπακογιάννης 10, Προσελέντης 28(3), Παρμαξίδης 2, Κοσκινάς 18(2), Αλεξανδρίδης , Σακαρής , Λεβέντης , Μέμεζας 5, Νικόλτσος 3, Στάθης 3, Αντωνάρας 2.

*ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΤΑΤΑΥΛΑ 93-55 (48-26)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Γιαννικάκης, Καραϊσκάκης) : Βίλιας 4(1), Γόντικας 15, Μαλλής, Σφυρής 2, Καλφαγιάννης 21(2), Μητρόπουλος 4, Καλδής, Μουκοβίνας 12(2), Χαϊδεμένος 7(1), Κραββαρίτης 10, Κόντης 8, Κατσαρός 10

ΤΑΤΑΥΛΑ (Βρεττός, Πούγγουρας ): Καραπιπέρης 9(2), Ψημάρας 2, Τζιάνος 6, Πλούσσος 2, Κορωναίος 1, Γκανιάτσος 6, Γκόβας 23(3), Φουκαρίδης 3, Μάγλος 3 .



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (23 ΑΓ.)
1. Μέγαρα 40(17-6)
2. Αετός 39(16-7)
- ΕΑ Νικαίας 39(16-7)
- Αστέρας 39(16-7)
5. ΑΟΝΑ 37(14-9)
6. Ν.Σμύρνη 35(12-11)
- Ευρυάλη 35(12-11)
- Βουλιαγμένη 35(12-11)
- Ακαδημία 35(12-11)
10.ΓΑΣΕ 31(8-15)
- Δάφνη 31(9-14)
12. Αμφιάλη 30(7-16)
- Πειραϊκός ΑΣ 30(7-16)
14.Ταταύλα 26(3-20)

*Η Δάφνη Αγ. Δημ. έχει ένα μηδενισμό
womanplayer
ποσοι πεφτουν και ποσοι ανεβαινουν απο την β εσκανα?
leonkalf
Ανεβαίνουν σίγουρα 3, αλλά με προϋποθέσεις μπορεί να γίνουν 4 (να μην υποβιβαστεί δηλ. ομάδα της εσκανα από τη Γ' Εθνική).
Υποβιβάζονται σίγουρα 3
vsaros
QUOTE(Live strong @ Apr 20 2007, 12:14 PM) *
Δεν πρόλαβα να μάθω είχα δουλειά.
μόλις μάθω θα γράψω!



Τίποτα το σπουδαίο, ένας παικτης μας έσκισε το κούτελο του
απο αγκωνιά,χωρίς να το θέλει ένας αντίπαλος [font=Arial]στο κατέβασμα
απο ρημπάουν, κάτι ανάλογο με τον Ιμπραημάκη του ΠΑΣ.
Πάντως οτι είχε ξύλο, είχε : δυνατός αγώνας απο πλευράς
Μεγάρων, βέβαια με την ανωχή των Μαγγωνάκη-Ντζαμάρα,
που σε γενικές γραμμές ήταν καλοί
Live strong
QUOTE(vsaros @ Apr 21 2007, 08:10 PM) *
Τίποτα το σπουδαίο, ένας παικτης μας έσκισε το κούτελο του
απο αγκωνιά,χωρίς να το θέλει ένας αντίπαλος [font=Arial]στο κατέβασμα
απο ρημπάουν, κάτι ανάλογο με τον Ιμπραημάκη του ΠΑΣ.
Πάντως οτι είχε ξύλο, είχε : δυνατός αγώνας απο πλευράς
Μεγάρων, βέβαια με την ανωχή των Μαγγωνάκη-Ντζαμάρα,
που σε γενικές γραμμές ήταν καλοί


Να προσέχετε τον προπονητή σας, γιατί με αυτά που γίνονται, θα σας μείνει στα χέρια καμιά ώρα μ αυτά που βλέπει!
rolleyes.gif smiley.gif smiley.gif
vsaros
QUOTE(Live strong @ Apr 24 2007, 07:44 AM) *
Να προσέχετε τον προπονητή σας, γιατί με αυτά που γίνονται, θα σας μείνει στα χέρια καμιά ώρα μ αυτά που βλέπει!
rolleyes.gif smiley.gif smiley.gif


Τον προσέχουμε, όπως τον προσέχετε και σεις.
leonkalf
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στην Α' κατηγορία, δείχνει να ξεκαθάρισε και η ουρά.
Ο Εθνικός έκανε σημαντική νίκη στη Γλυφάδα και σε συνδυασμό με την ήττα του Ρέντη στο Φάρο (πολύ εύκολα, ούτε καν απείλησε το Φάρο αν και καιγόταν για νίκη) και του Μοσχάτου πλέον είναι απίθανο να κινδυνέψει.
Άρα οι 3 που θα πέσουν θα είναι Ρέντη,Ελευθερία,Τράχωνες.

Και στην κορυφή ο Άρης Ν. θέλει πλέον μόνο μία νίκη (στα 3 ματς που έμειναν) για να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική. Άρα, είναι πλέον βέβαιο ότι αυτό θα συμβεί.
leonkalf
Πριν αναφέρω αποτελέσματα από την αποψινή αγωνιστική της β' κατηγορίας, θέλω να εκράσω την ευχή να γίνει γρήγορα καλά ο συμπαίκτης μου ο Δήμος που χτύπησε αρκετά σοβαρά στο παιχνίδι μας.
Ήταν ανατριχιαστικό το θέαμα με το πόδι του που είχε φύγει από τη θέση του. Έχω στεναχωρηθεί πολύ sad.gif

Παιδιά, πρώτα η υγεία και μετά όλα τα άλλα!!!

Στα αγωνιστικά,

ο Αστέρας κέρδισε 60-64 στην Ελευσίνα το ΓΑΣΕ πολύ δύσκολα μετά από ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι,
τα Μέγαρα πέρασαν πολύ δύσκολα από τα Καμίνια κερδίζοντας 4π. τον ΠΑΣ (συνεχόμενες βολές στο τέλος και λάθος του ΠΑΣ στην τελ. επίθεση),
η Νίκαια κέρδισε εκτός τη Ν.Σμύρνη (που ενώ βρισκόταν αρκετά μπροστά, στο β' ημίχρονο δεν άντεξε),
ο Αετός κέρδισε την Ακαδημία,
η Δάφνη κέρδισε τη Βουλιαγμένη 12π.

Μετά από αυτά η κορυφή έμεινε αναλλοίωτη και η αγωνία συνεχίζεται...
leonkalf
*ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. – ΜΕΓΑΡΑ 70-74 (28-36)
ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ Α.Σ. (Παπαευθυμίου, Αλεξανδρόπουλος): Ιμπραημάκης 8(1), Κιουλάφας 4, Αντωνάκος 7(1), Σαββίδης 8, Γκιουλιστάνης 1, Μύλλερ 8(1), Ξενικάκης 4, Αντωνουσάκης 7(1) , Ζερβουλάκος 24(2).

ΜΕΓΑΡΑ(Κουτσούκος, Νίκου): Δεβεζόγλου 16(2), Σούρδης 13(3) , Καραγιάννης 8(2), Ρουμπελάκης 10(2), Αδράμης , Μαζιώτης 3(1), Παριανόπουλος 8(2), Λυτόπουλος , Κακαλέτρης 4, Μερακλής 12(1)

*ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ.- ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 68-56(36-29)
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜ. (Περαντωνάκης): Σκαμνάκης 6, Σοφιανόπουλος 15(4), Χαλκιαδάκης 19(3), Καρατζάς 9, Γαλαράς 5 , Αναστασάκης , Κουμπής 3, Αντωνίου , Μπιλικαίδης 10(1)

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Φέρτης , Μπαλαής): Μπούτας 11, Λαζαράκος 12(2), Καλεμτζάκης 4, Κραψίτης 13, Τσιλιβάκος Α., Τσιλιβάκος Δ. 2, Καούστος 4, Παπαδάκης 10(2)

*ΤΑΤΑΥΛΑ - ΕΥΡΥΑΛΗ 52-62(24-33)
ΤΑΤΑΥΛΑ (Βρεττός, Πούγγουρας ): Καραπιπέρης 15(1), Πλούσσος 9, Ψημάρας 2, Τζιάνος 1, Κορωναίος 6, Γκανιάτσος 7, Δέλλας 2, Φουκαρίδης 10 .

ΕΥΡΥΑΛΗ (Βόβορας, Μαρσέλος ): Γεωργούτσος 2, Μανιάτης 5(1) , Καμπούρης 10, Σεπεντζής 1 , Μήτσου 8, Δημητρίου 2, Παριανός , Μαστρογιάννης 3, Λυμπερογιάννης 4(1), Μπογατσιώτης 22(3), Σκαρίμπας 3, Βατιμπέλας 2

*Ν. ΣΜΥΡΝΗ - ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ 51-65(37-27)
ΑΠΟ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ (Αγγελάκης) : Πελέκης 6(1), Ευαγγέλου 3(1), Γκούβελης , Παπαχριστοδούλου , Αποστολόπουλος 13(2), Διαμαντής 12(1), Χρήστο , Μπελίτσος 8, Θεοδώρου 4(1) , Ίσσαρης , Τοπαλίδης 5

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ (Περτέσης , Σκούφαλος): Κανελλάκης 6 , Παπαγιαννίδης , Χατζηνικολάου, Βλανταρίτης, Ντώνη, Τζώρτζης 11(2), Μιχάλης 9, Σταματόπουλος, Καρκάνιας 20(3), Τσιμπώνης 3, Μπαρμπαρόσος , Μπάγιας .16(3)

*ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΑΟΝΑ 68-72 (31-26)
ΕΝ. ΑΜΦΙΑΛΗΣ (Γρηγοριάδης) : Βουρλιωτάκης-Περδικάρης 6, Κουκούρης 24(4), Πολυδωράκης 5, Καρατσόλης 12(1), Τρούλης 8(2), Σακκάς 1, Ηλιαδάκης 4, Μούρτος 8(1)

ΑΟΝΑ (Χαρεράς , Γκαναβίας): Κουνενής 8, Κάϊκας 22(2), Κουγιούφας 5(1), Λαγγουράνης 16 , Παπαδημητρίου 4, Μανωλιάδης 10 , Ανδρίτσος , Λουλουδάκης 7

*ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 60-56 (33-30)
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σκληρός) : Μπρέγιαννης 5(1), Κούβακας 4, Μαγγιώρος , Αγγέλης , Τριάντης , Χνάρης 18, Μαρακάκης 7(1), Οικονόμου 10, Γκιοβάσο 8, Μπουζιάνης 8(2) Σουφλερός, Τρουλάκης

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ’89 (Ρουμελιώτης , Ρεπαντάς): Λαυρέντζος 2,Μπάστας 4, Χριστόπουλος 7(1), Γιαννόπουλος 14 , Δακουτρός 9, Μπάντας 6(1), Τάγκας 2, Σαραντινάκης 12

*ΓΑΣΕ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 60-64 (27-28)
ΓΑΣΕ/ΔΗΜΗΤΡΑ (Μαυρογιάννης, Μαρουσόπουλος): Μπακογιάννης 8(1), Προσελέντης 20(1), Λεβέντης 11, Κοσκινάς 9(1) , Νικόλτσος 5, Καραλουκάς 3(1), Αντωνάρας 1, Μέμεζας 3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. (Γιαννικάκης, Καραϊσκάκης) : Βίλιας 21, Καλφαγιάννης 5, Μητρόπουλος 10(3), Μουκοβίνας 3, Χαϊδεμένος 3, Κόντης 10, Κατσαρός 4, Γόντικας 5, Κραββαρίτης 3


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (24 ΑΓ.)
1. Μέγαρα 42(18-6)
2. Αετός 41(17-7)
- ΕΑ Νικαίας 41(17-7)
- Αστέρας 41(17-7)
5. ΑΟΝΑ 39(15-9)
6. Ευρυάλη 37(13-11)
- Ν.Σμύρνη 36(12-12)
- Βουλιαγμένη 36(12-12)
- Ακαδημία 36(12-12)
10. Δάφνη 33(10-14)
11. ΓΑΣΕ 32(8-16)
12. Αμφιάλη 31(7-17)
- Πειραϊκός ΑΣ 31(7-17)
14.Ταταύλα 27(3-21)

*Η Δάφνη Αγ. Δημ. έχει ένα μηδενισμό
scales84
Υπάρχει ακόμη ζωή στην ουρά....μετά το διπλό της ελευθερίας στο ρέντη,οι γηπεδούχοι αποχαιρέτησαν την κατηγορία...αλλά η ήττα του εθνικού απο την μάνδρα κράτησε ζωντανή την ελευθερία που είναι ένα βαθμό πίσω και έχει την ισοβαθμία.....άσχημα γεγονότα συνέβησαν στο ρέντη τα οποία δεν θέλω να κατονομάσω...καταλαβαίνω την πίκρα για τον υποβιβασμό αλλά να προσέχουμε τις αντιδρασείς μας....
leonkalf
Ο Άρης Νικαίας χθες κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α' Εσκανά. Έτσι, ανεβαίνει στη Γ' Εθνική!
Το κυνηγούσε τα τελευταία χρόνια ο Άρης συνεχώς και φέτος το κατάφερε!!

Στην ουρά -μετά τους Τράχωνες- ο Ρέντης έγινε η 2η ομάδα που υποβιβάστηκε χάνοντας χθες από την Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία παρέμεινε ζωντανή και ελπίζει ακόμα.
Πλέον,περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η 3η ομάδα που θα υποβιβαστεί. Υποψήφιες η Ελευθερία, ο Εθνικός και δεν ξέρω αν μπορεί να κινδυνέψει και ο Φοίνικας (είναι 2β. πάνω από Ελευθερία)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.