Έχω τοποθετηθεί γενικά περί της τροποποίησης οπότε δεν έχει νόημα να επανέλθω με γενικό ποστ...
QUOTE(HLR CENATION @ Oct 10 2012, 12:37 )

Aν και διαφωνώ με αυτόν τον περιορισμό θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα.Απλα θα κόψω διαφορα add του τύπου Μαρτελ Γουεμπστερ -Μπραντον Ραιτ που έκαναν ένα καλο παιχνίδι και μετά τους τσίμπαγα μήπως έχουν και συνεχεια.

Νομίζω αυτό είναι ακριβώς το νόημα του περιορισμού.
Δεν σε κάνει καλό παίχτη αν κάθε μέρα κάνεις add έναν που έπαιξε καλά και όποιος κάτσει.
Τώρα θα πρέπει να φιλτράρεις ποιος έχει προοπτικές και αξίζει το add σου.Μπαίνει πιο πολύ το θέμα κρίση δηλαδή στη μέση...
QUOTE(patrickdrd @ Oct 10 2012, 13:23 )

sorry, αλλα αυτο ειναι τεραστια μλκια,
δλδ στο fantasy της acb, αλλα και της euroleague που εχει 3 ολοκληρες αλλαγες
αναμεσα στις αγωνιστικες ειναι λαλακες;
Απεριόριστες αλλαγές μπορείς να κάνεις, όχι τρεις...
QUOTE(patrickdrd @ Oct 10 2012, 13:23 )

πρεπει να υπαρχουν αλλαγες οπως κ δηποτε,
αυτο ειναι το νοημα του παιχνιδιου,
να αναδειχθει ο καλυτερος manager και
οχι αυτος που θα κανει το καλυτερο draft,
για αυτο αναγραφεται στην σελιδα της λιγκας μας
να ειμαστε ολοι παροντες στο draft γιατι ειναι το πιο ωραιο κομματι του παιχνιδιου;
Νομίζω ότι διαφωνούμε ως προς το νόημα του παιχνιδιού αλλά οκ...
Αν το νόημα ήταν το στυλ "παίζω μόνος μου" με add/drop θα παίζαμε πράγματι Euroleague fantasy, ούτε κλειστές λίγκες θα χρειάζονταν, ούτε τίποτα.
Για εμένα όλο το ζουμί του ΝΒΑ fantasy είναι τα trades και η επικοινωνία μεταξύ μας σε όλη την πορεία αυτών.
Ο χαβαλές, το να γωριζόμαστε καλύτερα, οι ατάκες κτλ.
Δεν είναι πιο ενδιαφέρον να ψάχνεις να κλείσεις ένα καλό trade από το να το παλεύεις με συνεχή add/drops;
Που έχεις και add/drops να κάνεις άμα θες...
QUOTE(massey @ Oct 10 2012, 17:46 )

Αν θελω να αλλαξω καποιον βασικο την πεμπτη πχ η αλλαγη μου θα ισχυσει απο την τριτη..Σωστα?
Υπαρχει καποιο οριο στις αλλαγες αυτες?Η εγω μπορω καθε μερα μεχρι την τριτη πχ να κανω απεριοριστες αλλαγες στην ομαδα μου?
Το ρόστερ κλειδώνουν το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο Δευτεριάτικο ματς.
Κάνεις ότι θες αλλά ισχύει από εκείνη την στιγμή και μετά...
Γι'αυτό πολλές φορές έχει νόημα να παρακολουθείς αρκετά λίγο πριν κλειδώσουν τα ρόστερς γιατί προκύπτουν κάτι νέα της τελευταίας στιγμής που τα λούζεσαι όλη την εβδομάδα.
Άλλο θέμα...Το 30 μου φάνηκε μικρό με το πρώτο άκουσμα. Γιατί μπορεί να πέταξα πρώτος την ιδέα αλλά κ εγώ σαν παιδί δούλεψα πολύ add/drop πέρσι...
Και είπα να δω τι έγινε τα δυο τελευταία χρόνια, αυτά είναι τα adds:
2011
San Francisco Spartans 9
Pireus Iguodalas 4
Rcho's Monkeys 33
San Antonio Spurs 57
Rated-R Superstar 10
Slam Drunkers 6
Rest In Peace 23
Love the Dirty Thirties 38
High Voltage 5
The Losers 9
Bench Warmers 34
Los Angeles Lazers 29
Hall of Famers 80
Smokin' Smurfs 22
Manchester United 2
2012 σε κουτσουρεμένη σεζόν όμως
Rcho's Monkeys 21
Dallas White Niggaz 24
New Jersey Dirty Thirties 15
Death Valley Demon 19
Los Angeles Lazers 16
Compton Niggaz 17
Smokin' Smurfs 46
San Francisco Spartans 15
Rated-R Superstar 46
The Losers 2
San Antonio Spurs 46
Bench Warmers 33
The Benchers 18
Long Con Artists 23
Pireus Iguodalas 4
Τελικά ψιλό οκ είναι το 30 κατά την γνώμη μου.
Δεν έχω πρόβλημα με 30, 40, 240 να έχει απλά για να ξέρουμε που βρισκόμαστε το βάζω...