@nuntius, στην μεγάλη είμαστε όλοι παλιοσειρές και έχουμε ένα μέτρο και γνώση τι πρέπει να κάνουμε ή οχι.
@klow13, ακριβώς επειδή ήταν στην φυσιολογικό να μην είστε κατευθείαν στο mood , ήταν ένας τρόπος ''προστασίας΄΄ και δικός σας. Το ταβάνι των 50 επαναλαμβάνω είναι ΧΑΟΤΙΚΑ μεγάλο.
Επίσης το σκεπτικό του morrison , το οποίο σε αρκετά σημεία με βρίσκει σύμφωνο
QUOTE (morrison @ Aug 29 2012, 11:37 )

Nα ρίξω μια πρόταση στο τραπέζι προς συζήτηση τώρα που είναι νωρίς;
Θα μου άρεσε μια αλλαγή στο καθεστώς με τους free agents.
Δεν μπορεί καπάκι μετά το draft να έχουμε add-drop...
Δεν είναι ωραία η εικόνα επίσης,
12.21 Μorrison adds ...X
Morrison drops...Ψ
12.22 Morrison adds ....Ω
Μorrison drops...χ
12.23 Morrison adds...B
Morrison drops...Ω
Το σημαντικότερο είναι ότι κάποιοι που έχουν την δυνατότητα να κάθονται βράδυ έχουν προβάδισμα στο θέμα.
Και μιλάω εγώ που γενικά είμαι αρκετά βρυκόλακας στα ωράρια...Υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να κάτσουν αργά και δεν θα πάρουν fa της προκοπής ποτέ. Και δεν είναι θέμα ότι δεν αφιερώνουν ώρες στο παιχνίδι,αφιερώνουν. Κάποιοι που δεν ασχολούνται πάρα πολύ έτσι και αλλιώς δεν έπαιρναν πριν ,δεν θα πάρουν και μετά.
Θα πρότεινα λοιπόν περιορισμό στις κινήσεις με fa μέσα στην χρονιά. Να οριστεί ένας αριθμός κινήσεων που θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε, όχι άπειρος αριθμός, να είναι κάπως περιοριστικός εννοώ. Ίσως αν μπορούσαμε να έχουμε στατς από άλλες χρονιές για να δούμε πόσες κινήσεις με fa έκανε ο καθένας να είχαμε την δυνατότητα να βρούμε ένα καλό νούμερο. 15;20;30; Το βλέπουμε...
Αν τελειώσουν οι κινήσεις τότε ή βάζεις κάποιον από τον πάγκο(...γιατί έχουμε 5 παίχτες πάγκο; ), ή κάνεις trade 2 με 1-3 με 2 κτλ, ή στην τελική παίζεις με 8...
Που δεν νομίζω να τελειώσουν, λογικά θα κρατήσουν όλοι καβάντζα, απλά θα συμμαζευτούμε όλοι στα πολλά add-drops και θα έχει περισσότερο νόημα/αγωνία το ψάξιμο για add.
Ένα παραθυράκι που έχω σκεφτεί αν ίσχυε αυτό είναι περιπτώσεις add and trade κατόπιν συννενόησης με άλλο φιλικό σωματείο αλλά οκ, το κοιτάμε και αυτό.
ενώ υπάρχει και το
QUOTE (Tobias Funke @ Aug 29 2012, 12:04 )

Στο Yahoo υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις "προτεραιότητα" στους ελεύθερους. Δηλαδή αν υπάρχει κάποιος εκεί, μπορεί μια ομάδα να τον διεκδικήσει κι αν δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι μετά από κάποιο διάστημα (1-2 μέρες) τον παίρνει. Αν υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλους τον παίρνει αυτός που έχει προτεραιότητα από μια προκαθορισμένη σειρά που έχει τεθεί (συνήθως αντίστροφη από αυτή του draft).
Δείτε την κουβέντα (με αντίλογο εδώ
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...t&p=568535)