QUOTE(baskethood @ Nov 24 2011, 00:23 )
Χρόνια πολλά SG, υγεία και ευτυχία.
ευχαριστώ hood.
QUOTE(benchwarmer @ Nov 24 2011, 00:26 )
Ενταξει, τα γνωστα (αν ισχυουν τα δεδομενα παντα
)
τα πρώτα δευτερόλεπτα, προφανώς. Έχω ακούσει και λίγο παραπέρα. Όποιος ήρωας το ακούσει όλο να μας πει τα highlights..
QUOTE(duncan21 @ Nov 24 2011, 09:26 )
Xρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σου εύχομαι Sg.N' αγγίζεις πάντα την τελειότητα(εξαίρεση μόνο όταν μιλάς μαζί μου
)...
Πάρε κι ένα από τα αγαπημένα vid,έτσι για το καλό...
Εκτός κι αν προτιμάς αυτό...http://www.youtube.com/watch?v=0pjfAPMHi8Uδεν κατάλαβα τη δεύτερη πρόταση, αλλά οκ. Μάλλον είσαι σε έκσταση από τις εμφανίσεις του αγαπημένου σου Βρασίδα.
Επίσης το δεύτερο vid είναι όσο metal είσαι εσύ. Ίσως και λιγότερο.
QUOTE(morrison @ Nov 24 2011, 12:31 )
Tα δέοντα και από εμένα Sg...
QUOTE(Flash @ Nov 24 2011, 13:13 )
Χρόνια πολλά τριποντάκια! Εύχομαι το μισό ΝΒΑ να μετακομίσει στην ACB για φέτος, να γίνει το καλύτερο πρωτάθλημα NHL από ανεξαρτησίας Καναδά και να ανανεωθεί το community για 10 seasons
Τραγουδάκια και ιστορίες δεν ποστάρω γιατί είσαι "βαρύ" αγόρι...
το NBA να κάτσει εκεί που είναι γιατί μου τα κάνει αχταρμά, πλην των ομάδων που υποστηρίζω (
), το δεύτερο δυστυχώς δεν συμβαίνει, οπότε μένω στο #12seasonsandathemepark.
Αν έκανες quote κάτι που έχω ποστάρει στο τόπικ της Μουσικής αρκούσε.
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 24 2011, 13:47 )
Xρονια πολλα στον sg και πο εμενα.....
θενκς
QUOTE(sacarame @ Nov 24 2011, 13:56 )
Χρόνια πολλά και καλά και από μένα στον SG3ptshooter...Πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου...
Ξέρεις τι δώρο θέλω να μου κάνεις.
QUOTE(greeneyes13 @ Nov 24 2011, 14:05 )
χρόνια πολλά και απο μένα στον SG3ptshooter, του εύχομαι όχι απλώς να τα εκατοστήσει (μιας και κοντοζυγώνει) αλλά να τα χιλιάσει
ευχαριστώ μικρή, χαιρετίσματα στο Ρούντι (Φερνάντεθ).
QUOTE(Weekendman @ Nov 24 2011, 15:19 )
Φυσικά και ο Ελληνικός στρατός η για την ακρίβεια ένα μέλος του στέλνει τις ευχές του σε μια απο τις πιο ενδιαφέρουσες μορφές αυτού του Φόρουμ!
Χρόνια Πολλά SG3ptshooter ,και ότι επιθυμείς!
Θέλω μεταγραφές στη Βαλένθια και να μετατεθείς στο σκυλόσπιτο έξω απ' το σπίτι σου να γράφεις πιο συχνά.
QUOTE(Magnus92 @ Nov 24 2011, 15:31 )
Γενεθλια SG ε; Χμμ... Ενδιαφερον...
Χρονια καλα ( μακαρι να 'ναι και πολλα αυτά) σου ευχομαι παικταρα μου ! Οτι επιθυμείς
...
Σκεφτηκα και το δώρο που θα σου προσφερω: Ενα πολυσελιδο δοκίμιο γραμμενο απ τα χερακια μου, το οποιο θα σου προσφερει απλοχερα τις βασικες μουσικες γνωσεις
...
Ξεκινά από τους Black Sabbath με Ozzy προφανώς;
QUOTE(morfi @ Nov 24 2011, 19:55 )
Απλά χρόνια πολλά και καλά.
θένκγιου μοντ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά,
. Και για πμ. Χρόνια πολλά και στον comrade.
(και ναι, έβαλα το Dethday από μόνος μου..
)