Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2008-09 (2ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
nikefalin
QUOTE(pain of salvation @ Apr 9 2009, 23:23 ) *
Υ.Γ.1 Ειναι λιγο περιεργο να διεξαγεται το ματς χωρις πινακα(χαλασε) και μονο το 24αρι...Σιγουρα επηρεαζει τον τροπο παιχνιδιου των παικτων και κατ'επεκταση των ομαδων.


Ευρωμπάσκετ Ισπανίας, προημιτελικός Ισπανία - Γερμανία, στο 4ο λεπτό σβήνουν όλα και δεν φτιάχνουν εως το ημίχρονο.

Εγινε ένα ημίχρονο με όλα χειρός....
j-kidd13
QUOTE(kastanietas @ Apr 9 2009, 14:41 ) *
Επίσης προτείνω να συσταθούν τετράδες για να φτιάξουμε ένα τουρνουά του φόρουμ. Εγώ θα πάρω τον veteranoaoth και ακόμα 2. Καλεσμένοι και οι admin με τις ομάδες τους. Πλάκα δεν θά χει?

Aρκει να διαθεσετε το κλειστο στους Θρακομακεδονες.... smiley.gif

QUOTE(kastanietas @ Apr 9 2009, 23:12 ) *
ΚΟΥΚΑΚΙ - ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 70-71 (33-36)

Χιλια μπραβο στην ομαδα...Συνεχιζει την εντυπωσιακη της πορεια...Ειμαι διπλα και δεν εχω παει ακομα να δω ενα παιχνιδι,αλλα με αυτα που βλεπω,στο επομενο σιγουρα μεσα...!!!
Liveris
Κουκάκι-Θρακομακεδόνες 70-71 (33-36)

Απ' το τελικό σκορ και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι είχαμε ένα πραγματικό ντέρμπι σήμερα στο Ρουφ, το οποίο όπως όλα τα ντέρμπι κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο (για την ακρίβεια 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη). Το παιχνίδι ήταν δυνατό από το ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ. Οι Θράκες κατάφεραν στη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου να παγιώσουν μια μικρή διαφορά και τελικά το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά με +3. Στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκαμε αρκετά δυνατά και το ματς ξαναγύρισε στο πόντο με πόντο. Κάπου στο τέταρτο κατάφεραμε να ξεφύγουμε και με +5 αλλά οι Θράκες με 2 απίστευτα τρίποντα από Μαραγκουδάκη (σε λήξη επίθεσης στη μάπα μου blink.gif ) και το 11 (μπροστά στον Μοσχονά) το γύρισαν γρήγορα και το παιχνίδι πήγε μέχρι τέλους πόντο με πόντο και πάλι. Έτσι 2 δεύτερα πριν τη λήξη δόθηκε φάουλ και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 70-70. Βολές για τους Θράκες...η πρώτη μέσα και "εξυπνα" (και σωστά) η δεύτερη έξω ώστε να κυλήσει ο χρόνος και μην υπάρξει δυνατότητα από την πλευρά μας για επαναφορά από το κέντρο, μιας και είχαμε καλέσει ταϊμ. Λήξις...
Αυτά σε γενικές γραμμές...Να δώσω συγχαρητήρια και εγώ στους φίλους Θράκες. Είναι μια ομάδα που παλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο, έχει πάθος στο παιχνίδι της και σίγουρα είναι αξιέπαινη. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν αξίζει ή δεν αξίζει να ανέβει ή αν είναι καλύτερη ή όχι από κάποια άλλα συνδιεκδικήτρια της ανόδου. Τα πάντα θα φανούν στο τέλος του πρωταθλήματος...αν οι Θράκες καταφέρουν να τερματίσουν σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο θα σημαίνει ότι κάτι καλό έχουν σαν ομάδα. Προφανώς αυτό θα είναι και μια απάντηση για όλους τους υπόλοιπους που θα τερματίσουν από κάτω τους (και εμάς συμπεριλαμβανομένων smiley.gif ).

Υ.Γ. Φίλε pain ακόμα ψάχνω το 5ο φάουλ το δικό μου και του αδερφού σου smiley.gif
taper
ενα μεγάλο ευχαριστώ στον συμπαίκτη ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΗΣΗ που σήμερα κρέμασε τα παπούτσια του πραγματοποιώντας μάλιστα εκπληκτική εμφάνιση 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif


Τώρα όσο αφορά τον αγώνα πόντο πόντο με ξεσπάσματα από τις 2 ομάδες, τον loufer που ήταν super κατάφεραν οι άσχετοι και είρωνες να τον χρεώσουν με 3 φάουλ και τέταρτο τεχνική ποινή για δήθεν απαξιωτική κίνηση ( προκλητικοί και είρωνες ) και 5 φάουλ καπάκι με το που μπαίνει , επιθετικό από πικ που πήρε χωρίς να ακουμπήσει τον αμυντικό ( γέλαγε και ο ίδιος γιατί νόμιζε ότι το είχε σφυρίξει σε αυτόν ) .
το ματς συνεχίστηκε με διαγωνισμό τριπόντων από +30 η κάθεμια ομάδα με ασχημα ποσοστά με πολλά λάθη από τους άσχετους(κυρίως προς εμάς ) .και 9 δεύτερα πριν από το τέλος 64-62 μπροστά εμείς καλάθι και φάουλ 64-65. τελευταία επίθεση σουτ άστοχο και μας δίνει φάουλ εφεύρεση στη διεκδίκηση ( λες και ήθελε να εξιλεωθεί για τις *****) στο 0,2 πριν το τέλος.Γέλιο από όλους. Απορώ πως συγκρατήθηκαν οι του Πρωτέα. Εμείς αν γινόταν αντίστροφα θα μηδενιζόμασταν μου φαίνεται smiley.gif Παράτα και νίκη 2 πόντους.

Προφανώς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δικαιούνται παραπόνων( για την τελευταία φάση προφανώς , όπως θα είχαμε και εμείς για όλα τα προηγούμενα)
Επικίνδυνοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΗΣΗΣ
loufer
Καλημέρα σε όλο το forum.
Η ομάδα μου ο ΚΑΟ είναι αδιάφορη βαθμολογικά από τότε που χάθηκε το παιχνίδι με τον Προμηθέα εδώ και 3 αγωνιστικές. Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά ότι ''δίνουμε'' τα ματσάκια, πιστεύω η χθεσινή δύσκολη νίκη μας να αλλάξει τις γνώμες των ειδημόνων... Όσοι παίχτες έχουν μείνει στην ομάδα με πρώτο εμένα θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι για την προσωπική μας καθαρά ευχαρίστηση με όποια ομάδα και αν παίζουμε. Δεν θα αναφερθώ στους λόγους της αγωνιστικής μας κάμψης, αμφιβάλλω όμως αν κάποια ομάδα έχει περάσει αυτά που έχουμε υποστεί φέτος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλω να αναφερθώ, ονομαστικά, στους 2 διαιτητές του χθεσινού παιχνιδιού. Παίζω 15 χρόνια στις κατηγορίες και πρώτη φορά συναντώ στη ζωή μου αυτό το ''φαινόμενο'' (γιατί περί φαινομένου πρόκειται).
Ο δεύτερος διαιτητής (Βουράκης) είναι παντελώς ανίδεος περί του αντικειμένου, είναι κρίμα αυτό το παλικάρι να σφυρίζει γιατί προφανώς δεν γνωρίζει, ίσως να μην έχει παρακολουθήσει και ποτέ του μπασκετικό αγώνα. Ήθελα να ξέρω πως περνάνε τη σχολή διαιτητών. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο σαν προσωπικότητα και χαρακτήρα, αλλά θα τον παρακαλούσα να ασχοληθεί με κάτι άλλο τα απογεύματά του, από το να πηγαίνει στα γήπεδα και να προκαλεί ,στην αρχή το γέλωτα, και ακολούθως τον εκνευρισμό στους παίκτες και στην εξέδρα. Ελπίζω να μεταφερθούν αυτά κατά κάποιο τρόπο στον Κ. Βιδάλη. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο για εμάς, μπαίνουμε μέσα για να ευχαριστηθούμε και καταφέρνουν να μας χαλάνε το βράδυ. Ευτυχώς που δεν τους ορίζουν σε παιχνίδια δύσκολα, προφανώς κάτι θα ξέρουν, ας αναρωτηθούν και οι ίδιοι γιατί τους τοποθετούν μόνο στα ''εύκολα'' παιχνίδια.
Από την άλλη μεριά ο πρώτος διατητής (Αναγνώστου) θα μπορούσε πολύ εύκολα να καλύψει τις αδυναμίες του συναδέλφου του, αντί αυτού προτίμησε τις ειρωνείες και το ύφους του καρδιναλίου, λες και μίλαγε σε παιδάκια, με αποτέλεσμα η πλειονότητα των σφυριγμάτων να προέρχεται από το δέυτερο διαιτητή μόνο. Η φανέλα του διαιτητή που φοράς αγαπητέ μου δεν είναι για να το παίζεις εξουσία και να ειρωνεύεσαι, η στάση σου δείχνει άνθρωπο με κόμπλεξ και κατάλοιπα, όταν ένας παίκτης σου ζητάει ευγενικά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να μιλήσει μαζί σου, δεν αντιδράς και απομακρύνεις τον παίκτη λες και είσαι ο Πλανητάρχης που δεν δέχεσαι κουβέντα.

Ζητώ συγγνώμη για το περιεχόμενο του κειμένου αλλά έπρεπε να τα γράψω, έχω φίλους διαιτητές και ξέρουν καλά το χαρακτήρα μου όπως και όλοι οι αντίπαλοί μου παίκτες. Η χθεσινή φαρσοκωμωδία ήταν μοναδικό φαινόμενο στα χρονικά της διαιτησίας.

Υ.Γ.: Ζήση, γύρνα ξανά... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
LordOfTheCourts
Καλύβια - Κρόνος 1
Καθαρό παιχνίδι με καλή διαιτησία. Ρεσιτάλ τριπόντων και από τις 2 ομάδες, ιδιαίτερα από τα Καλύβια. Δεν άξιζε αυτή η ομάδα να κινδυνεύει με υποβιβασμό, σας εύχομαι καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για την νίκη σας.
kastanietas
QUOTE(pain of salvation @ Apr 10 2009, 00:23 ) *
Μπραβο στο Κουκακι για την προσπαθεια και μπραβο και στους Θρακες για την νικη.
Καλο και δυνατο παιχνιδι,στην μεγαλυτερη διαρκεια οι Θρακες ηταν μπροστα με μικρη διαφορα και απο το τελος του 3ου και μετα πηγαιναν μαζι.
Κριθηκε στο τελος με μια ευστοχη βολη 2-3 δευτερα πριν τελειωσει ο αγωνας.
Οι Θρακες τα δινουν ολα για το θαυμα και εχουν παθος και μπραβο τους.
Πιστευω ομως,οπως το ειδα απ'εξω αλλα και απο τα πηγαδακια,πως υπηρξε σπρωξιματακι στους Θρακες, στο τελος.
(θα ηθελα και την γνωμη φιλων και μη των Θρακων).
Ο ενας ο ρεφ ειχε συμαδευσει το 14(και οχι μονο...θα γραψει και ο Liveris σχετικα πιστευω) μας και με ενα ανυπαρκτο φαουλ προς το τελος,τον εστειλε με 5 και τους Θρακες σε κρισιμες βολες.
Γενικα,προς τελος ηταν λιγο περιεργα τα πραγματα.
Αξιοσημειωτο, η υποδειξη του αλλου ρεφ στο παγκο μας σε καποιο σημειο,που ολα ηταν μια χαρα και ο αγωνας κυλουσε ομαλα:"Δεν θελω να ακουω ουτε παλαμακι" blink.gif
Προς τελος ειχαμε καποιες απειλητικες κινησεις προς τους ρεφ,αλλα οι ψυχραιμοτεροι επικρατησαν.
Καλη συνεχεια σε ολους.

Υ.Γ.1 Ειναι λιγο περιεργο να διεξαγεται το ματς χωρις πινακα(χαλασε) και μονο το 24αρι...Σιγουρα επηρεαζει τον τροπο παιχνιδιου των παικτων και κατ'επεκταση των ομαδων.
Υ.Γ.2 Καλη αναρωση στον play μας που τραυματιστηκε

Σε ότι αφορά το "σπρωξιματάκι" θα πω μόνο ότι κι εμείς είχαμε την αίσθηση ότι ο διαιτητής είχε βάλει στο μάτι το δικό μας πλέι μέικερ με τρία φάουλ από το πρώτο δεκάλεπτο (τα 2 άπό αυτά ανύπαρκτα), ενώ τελικά βγήκαν με 5 φάουλ τρεις ή τέσσερις παίκτες μας... Σπαστικό το ότι δεν είχαμε πίνακα ενώ έχω τη βεβαιότητα 'ότι έγινε λάθος στο 52-50 (ήταν 52-51 αλλά παρά τις διαμαρτυρίες προσωπικά προς τη γραμματεία δεν δέχθηκαν κουβέντα...) ενώ και σε ένα τάιμ 7 δεύτερα πριν τη λήξη του τρίτου (νομίζω) δεκαλέπτου, άφησαν το χρόνο να κυλήσει ως τα 4 δεύτερα και μετά μας το έδωσαν... Τέλος πάντων σε ένα παιχνίδι χωρίς πίνακα και χρονόμετρα γίνεται μεγάλο μπάχαλο και είναι δύσκολο να ελέγχεις τα πάντα (πόντους, φάουλ, χρόνο κλπ.)
Το σχόλιο για το παλαμάκι προς τον πάγκο σας το άκουσα κι εγω και με ξένισε αρκετά... Η αλήθεια είναι ότι καπάκι κοίταξα το δικό μας πάγκο για να βεβαιωθώ ότι όλοι καθόντουσαν κάτω...
Πολλά περαστικά στο πλέι σας.
Οι τσαμπουκάδες στο τέλος προς το διαιτητή ευτυχώς λύθηκαν με αμοιβαίες εξηγήσεις και έτσι δεν κρατήθηκαν δελτία από εσάς (κρίμα θα ήταν).


QUOTE(nikefalin @ Apr 10 2009, 00:26 ) *
Ευρωμπάσκετ Ισπανίας, προημιτελικός Ισπανία - Γερμανία, στο 4ο λεπτό σβήνουν όλα και δεν φτιάχνουν εως το ημίχρονο.

Εγινε ένα ημίχρονο με όλα χειρός....

Τουλάχιστον εκεί ήξεραν να το χειρίζονται!!!

QUOTE(Liveris @ Apr 10 2009, 01:24 ) *
Κουκάκι-Θρακομακεδόνες 70-71 (33-36)

Απ' το τελικό σκορ και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι είχαμε ένα πραγματικό ντέρμπι σήμερα στο Ρουφ, το οποίο όπως όλα τα ντέρμπι κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο (για την ακρίβεια 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη). Το παιχνίδι ήταν δυνατό από το ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ. Οι Θράκες κατάφεραν στη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου να παγιώσουν μια μικρή διαφορά και τελικά το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά με +3. Στο τρίτο δεκάλεπτο μπήκαμε αρκετά δυνατά και το ματς ξαναγύρισε στο πόντο με πόντο. Κάπου στο τέταρτο κατάφεραμε να ξεφύγουμε και με +5 αλλά οι Θράκες με 2 απίστευτα τρίποντα από Μαραγκουδάκη (σε λήξη επίθεσης στη μάπα μου blink.gif ) και το 11 (μπροστά στον Μοσχονά) το γύρισαν γρήγορα και το παιχνίδι πήγε μέχρι τέλους πόντο με πόντο και πάλι. Έτσι 2 δεύτερα πριν τη λήξη δόθηκε φάουλ και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 70-70. Βολές για τους Θράκες...η πρώτη μέσα και "εξυπνα" (και σωστά) η δεύτερη έξω ώστε να κυλήσει ο χρόνος και μην υπάρξει δυνατότητα από την πλευρά μας για επαναφορά από το κέντρο, μιας και είχαμε καλέσει ταϊμ. Λήξις...
Αυτά σε γενικές γραμμές...Να δώσω συγχαρητήρια και εγώ στους φίλους Θράκες. Είναι μια ομάδα που παλεύει πολύ μέσα στο γήπεδο, έχει πάθος στο παιχνίδι της και σίγουρα είναι αξιέπαινη. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω αν αξίζει ή δεν αξίζει να ανέβει ή αν είναι καλύτερη ή όχι από κάποια άλλα συνδιεκδικήτρια της ανόδου. Τα πάντα θα φανούν στο τέλος του πρωταθλήματος...αν οι Θράκες καταφέρουν να τερματίσουν σε μια από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο θα σημαίνει ότι κάτι καλό έχουν σαν ομάδα. Προφανώς αυτό θα είναι και μια απάντηση για όλους τους υπόλοιπους που θα τερματίσουν από κάτω τους (και εμάς συμπεριλαμβανομένων smiley.gif ).

Υ.Γ. Φίλε pain ακόμα ψάχνω το 5ο φάουλ το δικό μου και του αδερφού σου smiley.gif

Το ότι έχετε εξαιρετική ομάδα το είχα πει στον Τριανταφυλλο από το πρώτο μεταξύ μας. Με δικαίωσε στη συνέχεια με το φοβερό σερί που κάνατε. Ένα ψηλό ακόμα αν είχατε θα είσασταν πολύ ψηλότερα. Το ματς πήγε ακριβώς έτσι. Και νομίζω ότι πολύ σφύριγμα έπεσε (πρέπει να μετρήσω τα φάουλ από το φυλο αγώνα). Πολλά από αυτά δεν ήταν κι από τις δύο πλευρές. Συγχαρητήρια πάντως για ένα εξαιρετικό παιχνίδι και καλή συνέχεια.
Ποιο νούμερο φορούσες αλήθεια?
pain of salvation
@ Kastanietas...
αλλο ομως στην αρχη(οπου και το 14 ειχε 2 φαουλ απο το 1ο δεκαλεπτο) και αλλο στο τελευταιο λεπτο που ολα καινε...
και αλλο το 14 μας και αλλο ο play-maker σας (χωρις παρεξηγηση)
anyway

..και εγω εχω την εντυπωση πως ειχε γινει λαθος στην γραμματεια,μετρουσα εναν ποντο περισσοτερο σε εσας.

Το ροστερ που υπηρχε οταν ξεκινησε η σεζον να ειχαμε,τωρα πιστευω τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα...υποθετικα βεβαια.

Καλη συνεχεια
kastanietas
QUOTE(pain of salvation @ Apr 10 2009, 13:51 ) *
@ Kastanietas...
αλλο ομως στην αρχη(οπου και το 14 ειχε 2 φαουλ απο το 1ο δεκαλεπτο) και αλλο στο τελευταιο λεπτο που ολα καινε...
και αλλο το 14 μας και αλλο ο play-maker σας (χωρις παρεξηγηση)
anyway

..και εγω εχω την εντυπωση πως ειχε γινει λαθος στην γραμματεια,μετρουσα εναν ποντο περισσοτερο σε εσας.

Το ροστερ που υπηρχε οταν ξεκινησε η σεζον να ειχαμε,τωρα πιστευω τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα...υποθετικα βεβαια.

Καλη συνεχεια

Άντε και να κανονίσουμε κανένα τουρνουά μέσω φόρουμ! Όλο πίτσι πίτσι είμαστε να δράσουμε και λίγο!

Liveris
QUOTE(kastanietas @ Apr 10 2009, 12:41 ) *
Το ότι έχετε εξαιρετική ομάδα το είχα πει στον Τριανταφυλλο από το πρώτο μεταξύ μας. Με δικαίωσε στη συνέχεια με το φοβερό σερί που κάνατε. Ένα ψηλό ακόμα αν είχατε θα είσασταν πολύ ψηλότερα. Το ματς πήγε ακριβώς έτσι. Και νομίζω ότι πολύ σφύριγμα έπεσε (πρέπει να μετρήσω τα φάουλ από το φυλο αγώνα). Πολλά από αυτά δεν ήταν κι από τις δύο πλευρές. Συγχαρητήρια πάντως για ένα εξαιρετικό παιχνίδι και καλή συνέχεια.
Ποιο νούμερο φορούσες αλήθεια?

Τον ψηλό τον είχαμε στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων μας άφησε νωρίς...μακάρι να γινόταν αυτό που είπε ο pain και να παρέμενε το ροστερ του ξεκινήματος.Τι να γίνει όμως...τραυματισμοί, υποχρεώσεις κλπ, δυστυχώς όλα στο πρόγραμμα είναι.Τεσπά...εγώ το Νο 5 ήμουν.
kastanietas
QUOTE(Liveris @ Apr 10 2009, 14:03 ) *
Τον ψηλό τον είχαμε στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων μας άφησε νωρίς...μακάρι να γινόταν αυτό που είπε ο pain και να παρέμενε το ροστερ του ξεκινήματος.Τι να γίνει όμως...τραυματισμοί, υποχρεώσεις κλπ, δυστυχώς όλα στο πρόγραμμα είναι.Τεσπά...εγώ το Νο 5 ήμουν.

Εσένα και το 11 (και το 15 πριν χτυπήσει) θα έβαζα MVP...
emekas
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 66-63
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 66-76
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 70-71
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 93-95
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 76-74
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ 72-58
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 83-59
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ 93-54
dm_7
Καλύβια Θ.-Γέρακα Κρόνος 66-63 (32-31)
Διαιτητές: Καραβίτης-Κουτσουμπός
Καλύβια Θ. (Φραγκογιάννης): Βόσικας 17 (2), Κελέσης 10 (1), Μακούλης 16 (3), Δρίβας 18 (5), Μπούτσης 2, Μπαλοπίτος 3, Ρωμαίος, Μάρας, Μπεκρής, Μάνος
Γέρακα Κρόνος (Σφήκας): Συνοδινός, Μπάτσος 10, Κατσαμπέκης 4, Γιαννακόπουλος 15 (2), Μήντζιας 4, Πλαγιανάκος 21 (4), Παρχαρίδης 2, Αθηναίου 3 (1), Τσεβάς

Παλατιανή-Άγιος Θωμάς 66-76 (29-37)
Διαιτητές: Τεφτίκης-Παπαγιαννόπουλος
Παλατιανή (Ρίζος): Σαρρής 2, Χαραλαμπόπουλος, Βασιλείου 19 (2), Ζαχαρόπουλος, Σοφικίτης 4, Κελεσίδης Π. 12 (3), Κελεσίδης Γ. 14, Τσιμπόνης 2, Φερλές, Κουφός 8, Αναστασόπουλος 5
Άγιος Θωμάς (Ζαχαράκης-Κεραμιδάς): Ρέππας 16 (1), Νικολόης 6 (2), Ντούσιας, Γεωργουδάκης 6 (1), Ιατρού 13, Σωτηρόπουλος Σ., Κρασσάς 6, Παρδαβέλας 16 (1), Σωτηρόπουλος Α. 7, Παπαζήσης 6, Πομόνης, Χαλαβατζής

ΚΑΟ Γέρακα-Πρωτέας Θρ. 76-74π. 65-65κ.α. (35-38)
Διαιτητές: Αναγνώστου-Βουράκης
ΚΑΟ Γέρακα (Γιαννακόπουλος): Τσίτουρας 8, Σιαπλαούρας Β. 8, Λουφόπουλος 11 (1), Μπρατσιώτης 4, Καραγιάννης, Κουκουρέλης, Τσομόκος 12 (1), Ζήσης 22 (2), Τσομόκος Π., Πανταζής 3 (1), Χατζησωκράτης, Σαπλαούρας Α. 8 (2)
Πρωτέας Θρ. (Κούτσης): Τάτα 6, Σπυρόπουλος 10 (2), Κόκωνας, Κωνσταντόπουλος 2, Κάκαρης, Παπαγιαννόπουλος, Λουλούδης 19 (4), Ζαχαρόπουλος 13, Γεωργούσης 18 (3), Καίσαρης 3 (1), Κούρταλης 3 (1)

Κορωπί-Μελάς Αγ. Ελευθέριος 83-59 (40-32)
Διαιτητές: Πόντας-Αναστασίου
Κορωπί (Χριστόπουλος): Αναγνώστου 2, Παπαδόπουλος 4, Βελιζιώτης 23 (2), Κυριακού 2, Γκίκας 5 (1), Κουτσούκος 10 (2), Βλάχος 27 (3), Λούκος 12 (1), Καραβασίλης 4, Τσιλιβάκος, Οικονόμου
Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Σώχος): Καρβέλας 9 (1), Κιτσανέλης 2, Αριφάκος 2, Μιχαλόπουλος 3, Αμπλάς 7 (1), Αναστασόπουλος 4 (1), Σπυράκος 3, Κολαϊτης 2, Ανδρικόπουλος 19 (1), Πλατανίτης 4, Δενδρινός 4, Πέτρου

Κουκάκι-Θρακομακεδόνες 70-71 (33-36)
Διαιτητές: Σκούτας-Κουνάνης
Κουκάκι (Τριαντάφυλλος): Μαμμής 1, Ανδρίτσος 8, Γωνιανάκης, Γιατράς, Αλωνηστιώτης 15, Σιδερίδης 10 (2), Φραγγελάκης, Πεζούλας 6 (2), Μπουζούλας 5 (1), Μοσχονάς 23, Μεχίλης 2
Θρακομακεδόνες (Δαμιανίδης): Σιώρας, Χονδροματίδης, Σουλεΐδής Α. 4, Μαχαίρας 5 (1), Ρεντίφης 8 (1), Μαθιόπουλος, Χόντος 10 (3), Αγγελόπουλος 17 (2), Μαραγκουδάκης 16 (1), Σαραντόπουλος 9, Σουλεϊδής Κ. 2, Τσαρδούλιας

Άμιλλα-Εν. Βύρωνα 72-58 (28-33)
Διαιτητές: Μανουσόπουλος-Σιπέτζης
Άμιλλα (Μεσήνης): Ιγγλέζος, Χήτας, Νικολούσιος 2, Καβούρης 34 (1), Τσατσάνης 7 (1), Καμπίτης 5 (1), Καφαντάρης, Κωστελίδης 9, Καδιγιαννόπουλος, Θαλασσινός 15 (2)
Εν. Βύρωνα (Ζαμινός): Κίζηλης 2, Γλύκατζης 6, Ζαχαρόπουλος 5 (1), Γάσπαρης, Τσιρόπουλος 15, Αναγνώστου, Χριστοφάκης 16 (1), Μητρογιώργος 10, Μακροκάνης 4

Προμηθέας-Ωρωπός 93-55 (45-36)
Διαιτητές: Σέρρας Πλ.-Μακρής
Προμηθέας (Αναστασόπουλος): Καραθανασόπουλος Α. 9 (2), Καραθανασόπουλος Αλ. 3, Σπετσιέρης 6, Γκαραγκάνης 8 (1), Βουρδουμπάς 36 (2), Σιμόπουλος 10, Σκροπολίθας 8, Χριστοδουλόπουλος 13 (1), Πετρούτσος
Ωρωπός (Τηνιακός): Γαρμπής 9, Διαγγελάκης 16 (4), Βαϊνάς 6 (1), Κεσσές 6 (1), Γαζβινιάν, Μαράσι, Καφτάνης 8 (2), Γιανναράς 10

Αρίωνας-ΑΟΚ Χαλάνδρι 93-95 (51-44)
Διαιτητές: Ρήγας-Βασσάλος
Αρίωνας (Σαλίχος): Φωτόπουλος 16 (3), Πιτροπάκης 9 (1), Μακρής 33 (3), Αναστασιάδης, Αρκουμάνης 9 (2), Σμάγκιν 6, Καραδήμας 4, Μπόγρης 16
ΑΟΚ Χαλάνδρι (Μπιτζάνης): Ράλλης Τζ., Καραμπάς 1, Σύλλας 23 (1), Παπαντωνίου 4, Μπίνας 17, Τριχιάς 16 (2), Αγγελακόπουλος 19 (1), Γιαννάκης 16 (3)

Η βαθμολογία (σε 25 αγώνες): Κορωπί 50, Άγιος Θωμάς 46, Θρακομακεδόνες 44, Προμηθέας 41, ΚΑΟ Γέρακα 41, Κρόνος Γέρακα 38, Άμιλλα 38, Κουκάκι 37, Αρίωνας 37, Παλατιανή 35, Καλύβια Θ. 35, Μελάς Αγ. Ελευθέριος 34, Πρωτέας Θρ. 33, Εν. Βύρωνα 31, ΑΟΚ Χαλάνδρι 30, Ωρωπός 27.
Η επόμενη αγωνιστική (26η 30/04): Άγιος Θωμάς-Καλύβια Θ., Θρακομακεδόνες-Παλατιανή, ΑΟΚ Χαλάνδρι-Κουκάκι, Ωρωπός-Αρίωνας, Γέρακα Κρόνος-ΚΑΟ Γέρακα, Πρωτέας Θρ.-Άμιλλα, Εν. Βύρωνα-Κορωπί, Μελάς Αγ. Ελευθέριος-Προμηθέας.
Duke78
Ευχαριστούμε όλους όσους παίζουν εδώ και καιρό ανάποδα τους Θράκες....Συνεχίστε παιδιά, κάποτε μπορεί να το πετύχετε...ΓΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ !
Jabar
QUOTE(kastanietas @ Apr 10 2009, 13:59 ) *
Άντε και να κανονίσουμε κανένα τουρνουά μέσω φόρουμ! Όλο πίτσι πίτσι είμαστε να δράσουμε και λίγο!

Εδώ πατήστε για όσους θέλουν να συμμετέχουν.
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=6867

termitis
Na se rwtisw kati taper;
O prwtos h o deuteros diaititis sfurixe anuparkto faoul se nekro xrono sto telos toy paixnidiou kai pige to paixnidi stin paratasi?
QUOTE(loufer @ Apr 10 2009, 11:14 ) *
Καλημέρα σε όλο το forum.
Η ομάδα μου ο ΚΑΟ είναι αδιάφορη βαθμολογικά από τότε που χάθηκε το παιχνίδι με τον Προμηθέα εδώ και 3 αγωνιστικές. Ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά ότι ''δίνουμε'' τα ματσάκια, πιστεύω η χθεσινή δύσκολη νίκη μας να αλλάξει τις γνώμες των ειδημόνων... Όσοι παίχτες έχουν μείνει στην ομάδα με πρώτο εμένα θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι για την προσωπική μας καθαρά ευχαρίστηση με όποια ομάδα και αν παίζουμε. Δεν θα αναφερθώ στους λόγους της αγωνιστικής μας κάμψης, αμφιβάλλω όμως αν κάποια ομάδα έχει περάσει αυτά που έχουμε υποστεί φέτος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλω να αναφερθώ, ονομαστικά, στους 2 διαιτητές του χθεσινού παιχνιδιού. Παίζω 15 χρόνια στις κατηγορίες και πρώτη φορά συναντώ στη ζωή μου αυτό το ''φαινόμενο'' (γιατί περί φαινομένου πρόκειται).
Ο δεύτερος διαιτητής (Βουράκης) είναι παντελώς ανίδεος περί του αντικειμένου, είναι κρίμα αυτό το παλικάρι να σφυρίζει γιατί προφανώς δεν γνωρίζει, ίσως να μην έχει παρακολουθήσει και ποτέ του μπασκετικό αγώνα. Ήθελα να ξέρω πως περνάνε τη σχολή διαιτητών. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο σαν προσωπικότητα και χαρακτήρα, αλλά θα τον παρακαλούσα να ασχοληθεί με κάτι άλλο τα απογεύματά του, από το να πηγαίνει στα γήπεδα και να προκαλεί ,στην αρχή το γέλωτα, και ακολούθως τον εκνευρισμό στους παίκτες και στην εξέδρα. Ελπίζω να μεταφερθούν αυτά κατά κάποιο τρόπο στον Κ. Βιδάλη. Το παιχνίδι ήταν αδιάφορο για εμάς, μπαίνουμε μέσα για να ευχαριστηθούμε και καταφέρνουν να μας χαλάνε το βράδυ. Ευτυχώς που δεν τους ορίζουν σε παιχνίδια δύσκολα, προφανώς κάτι θα ξέρουν, ας αναρωτηθούν και οι ίδιοι γιατί τους τοποθετούν μόνο στα ''εύκολα'' παιχνίδια.
Από την άλλη μεριά ο πρώτος διατητής (Αναγνώστου) θα μπορούσε πολύ εύκολα να καλύψει τις αδυναμίες του συναδέλφου του, αντί αυτού προτίμησε τις ειρωνείες και το ύφους του καρδιναλίου, λες και μίλαγε σε παιδάκια, με αποτέλεσμα η πλειονότητα των σφυριγμάτων να προέρχεται από το δέυτερο διαιτητή μόνο. Η φανέλα του διαιτητή που φοράς αγαπητέ μου δεν είναι για να το παίζεις εξουσία και να ειρωνεύεσαι, η στάση σου δείχνει άνθρωπο με κόμπλεξ και κατάλοιπα, όταν ένας παίκτης σου ζητάει ευγενικά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου να μιλήσει μαζί σου, δεν αντιδράς και απομακρύνεις τον παίκτη λες και είσαι ο Πλανητάρχης που δεν δέχεσαι κουβέντα.

Ζητώ συγγνώμη για το περιεχόμενο του κειμένου αλλά έπρεπε να τα γράψω, έχω φίλους διαιτητές και ξέρουν καλά το χαρακτήρα μου όπως και όλοι οι αντίπαλοί μου παίκτες. Η χθεσινή φαρσοκωμωδία ήταν μοναδικό φαινόμενο στα χρονικά της διαιτησίας.

Υ.Γ.: Ζήση, γύρνα ξανά... 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

taper
QUOTE(termitis @ Apr 10 2009, 21:00 ) *
Na se rwtisw kati taper;
O prwtos h o deuteros diaititis sfurixe anuparkto faoul se nekro xrono sto telos toy paixnidiou kai pige to paixnidi stin paratasi?

δεν το γνωρίζω αυτό γιατί ήμουν στο πάγκο και γέλαγα smiley.gif ( αν έχει σημασία ας απαντήσει ο loufer αν παρατήρησε και αυτός )
ο λόγος απλά που το ανέφερα είναι για να μη νομίζει κανείς ότι διαμαρτυρόμαστε μόνο όταν χάνουμε ( λάθη γίνονται και από εμας και από τους διαιτητές. ο τρόπος τους είναι που μας χαλάει μερικές φορές και όχι βέβαια από όλους) σε ένα γενικά κακό παιχνίδι από τους διαιτητές ήρθε και αυτή η φάση στο τέλος ως επιστέγασμα
loufer
QUOTE(termitis @ Apr 10 2009, 21:00 ) *
Na se rwtisw kati taper;
O prwtos h o deuteros diaititis sfurixe anuparkto faoul se nekro xrono sto telos toy paixnidiou kai pige to paixnidi stin paratasi?


Έχει σημασία ποιος σφύριξε το ανύπαρκτο φάουλ στο τέλος???
Να εκληφθεί δηλαδή σαν εξιλέωση??? Ίσα ίσα δεν πρέπει να διορθώνεις τα λάθη με ένα ακόμα...
andreas koropi
Τωρα που και μαθηματικα η ανοδος εξασφαληστικε θα ηθελα να ευχαριστησω πρωτα και πανω απ ολους ,τον προπονητη της ομαδας μας Γ. Γιαννοπουλο, γιατι η ομαδα στηθηκε απο αυτον , με πολυ μικρη συμβολη απο μας, ολους τους παιχτες της ομαδας που παρολες τις δυσκολιες που αντιμετωπισαμε μεσα στη χρονια βγηκαν κυριοι και παληκαρια,Τον αφανη ηρωα αυτης της ομαδας Χρηστο Οικονομου, και τον πιο παλιο της παρεας Π. Παππαμηχαλη

Κυριοι ευχαριστω για μια υπεροχη χρονια και ελπιζω να συνεχισουμε ολοι μαζι και του χρονου 77.gif
LordOfTheCourts
QUOTE(andreas koropi @ Apr 11 2009, 17:05 ) *
Τωρα που και μαθηματικα η ανοδος εξασφαληστικε θα ηθελα να ευχαριστησω πρωτα και πανω απ ολους ,τον προπονητη της ομαδας μας Γ. Γιαννοπουλο, γιατι η ομαδα στηθηκε απο αυτον , με πολυ μικρη συμβολη απο μας, ολους τους παιχτες της ομαδας που παρολες τις δυσκολιες που αντιμετωπισαμε μεσα στη χρονια βγηκαν κυριοι και παληκαρια,Τον αφανη ηρωα αυτης της ομαδας Χρηστο Οικονομου, και τον πιο παλιο της παρεας Π. Παππαμηχαλη

Κυριοι ευχαριστω για μια υπεροχη χρονια και ελπιζω να συνεχισουμε ολοι μαζι και του χρονου 77.gif


Καλή συνέχεια στην Α'.
Πάντως, ούτε στα Όσκαρ δεν κάνουν τόσο μακροσκελείς ευχαριστήριες δηλώσεις.... tongue.gif smiley.gif
andreas koropi
QUOTE(LordOfTheCourts @ Apr 13 2009, 10:45 ) *
Καλή συνέχεια στην Α'.
Πάντως, ούτε στα Όσκαρ δεν κάνουν τόσο μακροσκελείς ευχαριστήριες δηλώσεις.... tongue.gif smiley.gif



ναι αλλα πρωτοτυπησα.....δεν ευχαριστησα κανενα μανατζερ
69.gif ......ελπιζω καποια στιγμη να βρεθοθμε παλι αντιπαλοι στην α...
LordOfTheCourts
QUOTE(andreas koropi @ Apr 13 2009, 16:57 ) *
ναι αλλα πρωτοτυπησα.....δεν ευχαριστησα κανενα μανατζερ
69.gif ......ελπιζω καποια στιγμη να βρεθοθμε παλι αντιπαλοι στην α...

thanx smile.gif
LordOfTheCourts
Εξαφανιστήκαμε....
LordOfTheCourts
εντελώς όμως...
JOS
Σήμερα το εξαναβολής ματσάκι με τον Αρίωνα παίδες...Για να δούμε ποιος θα επηρεαστεί πιο πολύ απτα ξύδια...
Όσοι πιστοί προσέλθετε...
loufer
QUOTE(JOS @ Apr 23 2009, 07:31 ) *
Σήμερα το εξαναβολής ματσάκι με τον Αρίωνα παίδες...Για να δούμε ποιος θα επηρεαστεί πιο πολύ απτα ξύδια...
Όσοι πιστοί προσέλθετε...


Σήμερα ή αύριο ρε ψηλέ??? Θα μας τρελάνετε? Λάθος πληροφορίες δίνει πάλι η Πανταζοπούλου???
JOS
'Αυριο είναι λουφ-έχεις δίκιο. η λάθος ενημέρωση οφείλεται σε παραπληροφόρηση εκ των έσω(συμπαίκτης) (για Πέμπτη υπήρχε η πρόθεση αλλά δεν μπορούσε Αρίωνας και μετατέθηκε για Παρασκευή, ορίστηκε δηλαδή επισήμα...). Οπότε τα λέμε αύριο... Sorry για την λάθος ενημέρωση (θα την πληρώσει ο υπεύθυνος!! torture.gif )
loufer
QUOTE(JOS @ Apr 23 2009, 10:25 ) *
'Αυριο είναι λουφ-έχεις δίκιο. η λάθος ενημέρωση οφείλεται σε παραπληροφόρηση εκ των έσω(συμπαίκτης) (για Πέμπτη υπήρχε η πρόθεση αλλά δεν μπορούσε Αρίωνας και μετατέθηκε για Παρασκευή, ορίστηκε δηλαδή επισήμα...). Οπότε τα λέμε αύριο... Sorry για την λάθος ενημέρωση (θα την πληρώσει ο υπεύθυνος!! torture.gif )


Καλά σε συγχωρώ παιδί μου, απλά ρίξε και καμία στην Πανταζοπούλου, προκαταβολικά για μελλοντικά ατοπήματα...
JOS
Έχω το νου μου...Μη φοβάσαι wink.gif
j-kidd13
Σημερα εχει κανονικα αγωνιστικη?
stefan
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 23 2009, 15:03 ) *
Σημερα εχει κανονικα αγωνιστικη?


Οχι jason.
Την αλλη Πεμπτη.
JOS
Προμηθέας-Αρίωνας 75-50. Κακκό ποιοτικά ματς, ο Αρίωνας κράτησε μέχρι το 25'...Στα τελευταία λεπτά έμοιαζε με ματς εφηβικού..Προχωράμε
emekas
Μπορει να μ πει καποιος αν ξερει σε ποια οδο βρισκεται το γηπεδο του ωρωπου????
loufer
Είπαμε τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα να χαλαρώσουμε, αλλά εσείς το έχετε παρακάνει, παίζεται ακόμα η 3η θέση κα8ώς και η τελευταία που οδηγεί στη Γ...

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1 (Θα θέλουν να κλειδώσουν την υπόθεση άνοδο, γιατί ακολουθούν πιο δύσκολα ματσάκια μετά για τους Γουδιότες... αν και πιστεύω ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, από την άλλη τα Καλύβια πρέπει να τσιμπήσουν κανα δυο παιχνιδάκια ακόμα...)
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1 (Μπήκαν στην τελική ευθεία για το κυνήγι της 3ης θέσης)
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 (Όλο λόγια είναι αυτός ο Τριχιάς...)
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2 (Δεν ξέρω ποιος από τους δύο είναι σε χειρότερη κατάσταση)
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2 (Το σίγουρο είναι ότι 8α προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και οι δύο...το διπλό το βάζω καθαρά για συναισθηματικούς λόγους, εξάλλου τον τελευταίο καιρό προπονούμαστε με τους έφηβους γιατί δεν πατάει κανένας προπόνηση πλέον...)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1 ( Όλο για όλα οι γηπεδούχοι σε παιχνίδι δίχως αύριο)
ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2 ( Γιατί όπως λέει και ο Γκίκας, το πιο γρήγορο ψαλίδι στα Μεσόγεια, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ BASKET)
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2 ( Το πιο αμφίρροπο και συναρπαστικό παιχνίδι της αγωνιστικής, οι γηπεδούχοι δεν μασάνε στο Αιγάλεω και οι φιλοξενούμενοι κυνηγάνε σαν τρελοί τους Θράκες...)
nikefalin
QUOTE(emekas @ Apr 28 2009, 13:41 ) *
Μπορει να μ πει καποιος αν ξερει σε ποια οδο βρισκεται το γηπεδο του ωρωπου????



ελπίζω να βοηθά ο χάρτης smile.gif ,αν έχεις google earth να σου στείλω την πινέζα


Click to view attachment
tsili82
QUOTE(loufer @ Apr 29 2009, 11:22 ) *
Είπαμε τώρα που τελειώνει το πρωτάθλημα να χαλαρώσουμε, αλλά εσείς το έχετε παρακάνει, παίζεται ακόμα η 3η θέση κα8ώς και η τελευταία που οδηγεί στη Γ...

ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1 (Θα θέλουν να κλειδώσουν την υπόθεση άνοδο, γιατί ακολουθούν πιο δύσκολα ματσάκια μετά για τους Γουδιότες... αν και πιστεύω ότι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, από την άλλη τα Καλύβια πρέπει να τσιμπήσουν κανα δυο παιχνιδάκια ακόμα...)
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1 (Μπήκαν στην τελική ευθεία για το κυνήγι της 3ης θέσης)
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2 (Όλο λόγια είναι αυτός ο Τριχιάς...)
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2 (Δεν ξέρω ποιος από τους δύο είναι σε χειρότερη κατάσταση)
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 2 (Το σίγουρο είναι ότι 8α προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και οι δύο...το διπλό το βάζω καθαρά για συναισθηματικούς λόγους, εξάλλου τον τελευταίο καιρό προπονούμαστε με τους έφηβους γιατί δεν πατάει κανένας προπόνηση πλέον...)
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1 ( Όλο για όλα οι γηπεδούχοι σε παιχνίδι δίχως αύριο)
ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2 ( Γιατί όπως λέει και ο Γκίκας, το πιο γρήγορο ψαλίδι στα Μεσόγεια, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ BASKET)
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2 ( Το πιο αμφίρροπο και συναρπαστικό παιχνίδι της αγωνιστικής, οι γηπεδούχοι δεν μασάνε στο Αιγάλεω και οι φιλοξενούμενοι κυνηγάνε σαν τρελοί τους Θράκες...)

Φιλε λουφερ....Αυτο ειναι μπασκετ?????χαχαχαχαχαχα!!Δεν μπορω να σταματησω να γελαω....Εγω με ατομα που φορανε διχτυωτες μπλουζες-κριμα που δεν εχω φωτογραφιες να τις ανεβασω για να δουν ολοι!!!!-δεν μπορω να παιξω μπασκετ....Bill Gkikas το πιο γρηγορο ψαλιδι...!! 77.gif
LordOfTheCourts
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
loufer
QUOTE(LordOfTheCourts @ Apr 30 2009, 10:04 ) *
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1


Θα παίξεις??? Πως είναι η μέση σου?
veteranosaoth
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 1
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1
ΕΝΩΣΗ ΒΥΡΩΝΑ - ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 2
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
LordOfTheCourts
QUOTE(loufer @ Apr 30 2009, 10:42 ) *
Θα παίξεις??? Πως είναι η μέση σου?

Δεν θα παίξω, πονάω ακόμα... Αν και θα κάνω την προσπάθειά μου να παίξω, θα πάρω τα χαπάκια μου, τις αλοιφές μου, αλλά δεν έχω κάνει προπόνηση, οπότε δεν ζητάω και πολλά...
emekas
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2
JOS
Προμηθέας 2πλο...
Jabar
ΚΡΟΝΟΣ-ΚΑΟ 48-53
kastanietas
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 63-44 (31-25)

nikefalin

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 71 - 84
gk65
Μ.Ε.Λ.Α.Σ Αγ Ελευθεριος --- Γ.Σ Προμηθεας 60---66 (31-31)
stefan

ΑΟΚ Χαλάνδρι - Κουκάκι 71-84 (33-35)
Διαιτητές: Αντωνόπουλος - Γκαμήλη.
ΑΟΚ Χαλάνδρι (Μπιτζάνης): Διαμαντάκος, Ράλλης 4, Καραμπάς 15 (1), Σύλλας 5, Παπαντωνίου 18 (5), Μπίνας 11, Τριχιάς 4, Αγγελακόπουλος 2, Γιαννάκης 12 (1).
Κουκάκι (Τριαντάφυλλος-Μανιάτης): Μαμμμής 2, Ανδρίτσος 4, Σιδερής 6 (2), Γιατράς 3 (1), Αλωνιστιώτης 13 (1), Σιδερίδης 4, Κολοκοτρώνης, Πεζούλας 11 (1), Μπουζούλας 10 (1), Γωνιανάκης, Μοσχονάς 24 (2), Μεχίλης 7.

Γέρακα Κρόνος - ΚΑΟ Γέρακα 48-53 (28-28)
Διαιτητές: Αντεριώτης - Θεοδωρόπουλος.
Γέρακα Κρόνος (Σφήκας): Κατσαμπέκης 4, Μίντζιας 4, Αθηναίου, Γιαννακόπουλος 5 (1), Πλαγιαννάκος 15 (4), Συνοδινός 10 (3), Κολοβός 2, Μπάτσος 4, Πόλιο, Καραμολέγκος, Παρχαρίδης 4, Χορταριάς.
ΚΑΟ Γέρακα (Γιαννακόπουλος): Τσίτουρας, Σαπλαούρας Β. 10 (1), Λουφόπουλος 14, Μπρατσιώτης 3, Καραγιάννης 2, Χατζησωκράτης 2, Τσομόκος 9 (1), Αβαρκιώτης, Τσομόκος Π. 2, Πανταζής Ν. 9 (1), Παπαγιαννάκης 2, Σκαλτσής.

Θρακομακεδόνες - Παλατιανή 63-44 (31-25)
Διαιτητές: Μπούκας - Μαγκουνής.
Θρακομακεδόνες (Δαμιανίδης): Χονδροματίδης, Μαχαίρας 1, Σουλεϊδής Α. 9 (1), Αγγελόπουλος 11 (1), Σιούτης, Μαθιόπουλος 9 (1), Χόντος, Ρεντίφης 15 (2), Τσαρδούλιας, Σαραντόπουλος 6, Σουλεϊδής Κ. 3, Μαραγκουδάκης 9.
Παλατιανή (Ρίζος): Βασιλείου 7, Σοφικίτης 8, Κελεσίδης Π. 7 (1), Κελεσίδης Γ. 13, Τσιμπόνης 4, Ντάβος, Κουφός 3 (1), Αναστασόπουλος 2.

Άγιος Θωμάς - Καλύβια Θ. 79-70 (40-32)
Διαιτητές: Ελευθεριάδης - Πέτρου.
Άγιος Θωμάς (Ζαχαράκης-Κεραμιδάς): Ρέππας 9 (1), Νικολόης 11 (3), Ντούσιας 3, Γεωργουδάκης 2, Ιατρού 8, Σωτηρόπουλος Σ. 4, Κρασσάς 11, Παρδαβέλας 23 (2), Σωτηρόπουλος Α. 2, Παπαζήσης 6, Χαλαβατζής, Μανωλάς.
Καλύβια Θ. (Φραγκογιάννης): Γρίβας, Ρωμαίος, Μάνος 4, Μάρας 4, Βόσικας 32 (6), Μπεκρής 5, Μακούλης 14, Μπαλοπίτος 4 (1), Πούτσης.

Μελάς Αγ. Ελευθέριος - Προμηθέας 60-66 (31-31)
Διαιτητές: Αποστολίδης Β.-Διμπινούδης.
Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Σώχος): Καρβέλας 10, Αριφάκος 2, Μιχαλόπουλος 5 (1), Αμπλάς 16, Αναστασόπουλος 3, Σπυράκος 5, Ανδρικόπουλος 9, Πλατανίτης 10.
Προμηθέας (Αναστασόπουλος): Καραθανασόπουλος Αθ. 23 (3). Καραθανασόπουλος Αλ., Σπετσιέρης 2, Γκαραγκάνης 15 (3), Φλώρος 1, Βουρουμπάς 10, Σιμόπουλος 3, Χριστοδουλόπουλος 12 (3).

Πρωτέας Θρίαμβος - Άμιλλα 69-62 (34-30)
Διαιτητές: Κανακάρης - Γολεγού.
Πρωτέας Θρίαμβος (Κούτσης): Τάτα 7, Σπυρόπουλος 8 (1), Σιλαϊδής 6, Βαζούρας 3, Κάκαρης, Παπαγιαννόπουλος, Λουλούδης 4, Ζαχαρόπουλος 20, Γεωργούσης 8 (1), Καίσαρης 7, Κούρταλης 6.
Άμιλλα (Μεσίνης): Χήτας, Νικολούσιος 11 (3), Καβούρης 21 (2), Βαϊνδερλής 8, Τσατσάνης 11, Καμπίτης 4, Καφαντάρης 2, Κωστελίδης, Καδιγιαννόπουλος 5 (1).

Ωρωπός - Αρίωνας 75-107 (37-51)
Διαιτητές: Μότσος - Σιδέρης.
Ωρωπός (Τηνιακός): Γαρμπής 4, Διαγγελάκης 12 (2), Τσιλιγιάννης 5 (1), Βαϊνάς 29 (3), Κεσές 5 (1), Γαζβινιάν, Χατζημιχαήλ, Στεφανούρης 13 (3), Μαράσι 7, Βάθης, Καφτάνης.
Αρίωνας (Σαλίχος): Καπλατζής, Φωτόπουλος 8 (2), Πιτροπάκης 5, Βλαχάκης 3, Κηρομίτης, Μακρής 25 (5), Αναστασιάδης 6, Αρκουμάνης 12 (2), Παπανδριόπουλος 8, Χατζηκυριάκος 4, Σμάγκιν 16, Καραδήμας, Μπόγρης 19.

Εν. Βύρωνα - Κορωπί 70-88 (29-55)
Διαιτητές: Ζερβούδης - Δημητρίου.
Εν. Βύρωνα (Ζαμινός): Γλύκατζης 4, Ζαχαρόπουλος 18 (3), Τσιρόπουλος 13, Χριστοφάκης 19, Μητρογιώργος 8, Μακροκάνης 2, Καστρίσιος 6 (1).
Κορωπί (Χριστόπουλος): Αναγνώστου 2, Παπαδόπουλος, Βελιζιώτης 15, Κόκκινος 30, Γκίκας, Τσιλιβάκος, Οικονόμου, Κουτσούκος 16 (3), Βλάχος 10, Λούκος 4, Καραβασίλης 10.

Η βαθμολογία (σε 26 αγώνες): Κορωπί 52, Άγιος Θωμάς 48, Θρακομακεδόνες 46, Προμηθέας 43, ΚΑΟ Γέρακα 43, Κρόνος Γέρακα 39, Άμιλλα 39, Κουκάκι 39, Αρίωνας 39, Παλατιανή 36, Καλύβια Θ. 36, Μελάς Αγ. Ελευθέριος 35, Πρωτέας Θρ. 35, Εν. Βύρωνα 32, ΑΟΚ Χαλάνδρι 31, Ωρωπός 28.

Η επόμενη αγωνιστική (27η 07/05): Καλύβια Θ.-Θρακομακεδόνες, Παλατιανή-ΑΟΚ Χαλάνδρι, Αρίωνας-Κουκάκι, ΚΑΟ Γέρακα-Άγιος Θωμάς, Άμιλλα-Γέρακα Κρόνος, Κορωπί-Πρωτέας Θρ., Προμηθέας-Εν. Βύρωνα, Ωρωπός-Μελάς Αγ. Ελευθέριος.

απο basketblog.gr
LordOfTheCourts
QUOTE(Jabar @ Apr 30 2009, 22:34 ) *
ΚΡΟΝΟΣ-ΚΑΟ 48-53

Ήθελα τόσο πολύ να παίξω ... να πάρουμε το αίμα μας πίσω... κρίμα...
nikefalin
QUOTE(LordOfTheCourts @ May 4 2009, 12:37 ) *
Ήθελα τόσο πολύ να παίξω ... να πάρουμε το αίμα μας πίσω... κρίμα...


την Πεμπτη θα παίξεις ?
taper
QUOTE(LordOfTheCourts @ May 4 2009, 13:37 ) *
Ήθελα τόσο πολύ να παίξω ... να πάρουμε το αίμα μας πίσω... κρίμα...

δεν πειράζει παικτούρα αν και με σενα αντίπαλο η νίκη θα ήταν πιο γλυκια

και εμένα μάλλον το τελευταίο ήταν για φέτος ( παίζοντας και χάλια ) γιατί ράγισε το δάκτυλό μου σε ένα μπλοζόν. Έχασε και η ΑΕΚ, έσπασα το νύχι στο πόδι μου και .... ( **** τετραημερο
δυστυχώς ούτε και εγώ μπορώ να πάρω το αίμα μου πίσω στο κύπελο με Προμηθέα σήμερα 6.30 στο Γέρακα
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.