Αν και ειμαι πολυ πικραμενος απο την ηττα , Θα ηθελα να πω καποια πραγματα.
Κατεβηκαμε για να κερδισουμε παρα τα προβληματα μας...Βλαχος εκτος τελειος , Παππαδοπουλος εκτος αποστολης , Καραβασιλης 3 βδομαδες με προσαγωγους, Βελιζιωτης τραβηγμα στη γαμπα , Κοκκινος το ιδιο....
Παλεψαμε για να κρατησουμε την αξιοπιστια του πρωταθληματος με νυχια και με δοντια, πραγμα που αλλοι δεν εκαναν.
Οσο αναφορα την διαιτησια φιλε καστανιετα Θα ηθελα να σου πω οτι και 500 φαουλ να ειχε παρει ακομα ο κοκκινος λιγα θα ηταν με αποκορυφωμα φαση στο 4 δεκαλεπτο που εγινε μπροστα μου κατω απο το καλαθι σας οπου ενας κρατει τον κοκκινο με τα 2 χερια αγκαλια , ο αλλος του χτυπαει τα χερια ο διαιτητης ειναι 1 μετρο μπροστα και δεν δινει τιποτα....
Για τις επαφες που λες οτι δεν σφυριζονταν στη ρακετα μας...μα τα 3 πρωτα 10 λεπτα μονο τριποντα κανατε ,και καλα κανατε αφου τα βαζατε ολα.. πρεσσαρατε εσεις, εμεις ζωνουλα μαιμου και προσευχη να μη χτυπησει κανεις (ειστε ηρωες που παιζετε εκει..)
Ο ενας διαιτητης πηρε 30 σφυριγματα και ο αλλος 3 ....
Και να μη ξεχασω τα 20 λεπτα ημιχρονο, τα 5-6 λεπτα μεταξυ στα δεκαλεπτα που την ομαδα του πιεζει , την βοηθα να ξεκουραστει.
ΚΑΝΕΙΣ απο μας δεν αμφισβητει την νικη σας....αλλα πρεπει δυστηχως να απολογηθω γιατι εχασα....πρεπει να απολογηθω γιατι μου στερησαν το δικαιωμα να παλεψω για το οτι αυτο το πρωταθλημα ειναι αξιοπιστο σε ανθρωπους που οι ιδιοι δεν τηρησαν το fair play.
Θα ηθελα απο τα παραπανω να εξαιρεσω τα σωματεια του Προμηθεα και τους Θρακομακεδονες.
Φιλε καστανιετα θα ηθελα να μου πεις πως μπορω να βρω την κασετα του αγωνα πρωτα για να την εχω στην διαθεση οποιου μου πει οτι δε παλεψα το παιχνιδι γιατι πρεπει να απολογηθω για αναρμοστη συμπεριφορα του παγκου μου(????) οπως εμαθα σημερα ο διαιτητης εκανε αναφορα σε μας.
Και τελος γιατι εγω θα ζητησω την εξαιρεση αυτων των 2 διατητων απο οποιονδηποτε αγωνα του σωματειου μας .
Τους λογους δεν θα τους πω στο φορουμ.
Θα ηθελα να πω στα παιδια του προμηθεα , παιδια καναμε οτι μπορουσαμε να κερδισουμε....οχι για σας ..... για μας...
Το Κορωπι εχει γυρισει σελιδα ....τα λαθη του παρελθοντος δεν προκειται να τα ξανακανει ...
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!
Εγω και οι υπολοιποι ανθρωποι που απο φετος επενδυουμε τα χρηματα μας στο μπασκετ της ΕΣΚΑ το κανουμε για δωσουμε μια νεα πνοη στο αθλημα....ειμαστε ολοι σε ηλικια που θα μπορουσαμε να παιζουμε ακομα ,εχουμε ολοι παιξει πανω απο 20 χρονια , ειμαστε καθαροι χωρις να κουβαλαμε "αμαρτιες", και πανω απο ολα το κανουμε γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Ειναι στο χερι της ΕΣΚΑ σαν ενωση και σαν ανθρωποι να μας κερδισει ,να με την οργανωση της και με την δικαιοσυνη της, να μας κανει να επενδυσουμε ακομη περισσοτερο στο αθλημα , και να φερουμε ακομα πιο πολλους επενδυτες στο μπασκετ...αλλα πανω απο ολα του χρονου τετοια μερα τα 180 παιδια των αδαημιων να ειναι πολλα περισσοτερα που θα ειναι και η πρωτη μας μεριμνα και στοχος.
Το νεο Δ.Σ. του τμηματος μπασκετ του Γυμναστικου Συλλογου Κορωπιου θα ανακοινωθει μετα τις εκλογες του συλλογου vσε 10 μερες.
Ανδρεας Κωνσταντος