QUOTE(Ginobili @ Nov 17 2007, 18:33 )

Ουαλλας,Χιλλ,Ουοκερ,Ραιτ δεν μου τους έδινες μόνο για τον Μίνγκ....μου ζήτησες και κάτι ακόμα.....
Όσο για τον Μπούζερ....για να είμαι ειλικρινής...σε ευγνωμονώ καθημερινά για τον παικταρά που μου έδωσες

!!!

Παίζει σημαντικό ρόλο αυτή η κίνηση στο ότι είμαι στην 1η θέση...!!!

Οχι ρε!

Μονο Μινγκ ζηταγα!!!Θα με κανεις να ξαναψαξω για trade τωρα...
QUOTE(Wilkinson @ Nov 17 2007, 19:04 )

Telos panton....
Autin tin stigmi pantos exo protasi apo kapion pou mou dini 6 pextes gia K.G

Μερικους απο τους παιχτες που σου εδινα εφυγαν για αλλο trade...οποτε ακυρη η προσφορα που σου εκανα...παντως κατι καλο θα βρω για να σου δωσω,μπορει κατι καλυτερο απο πριν
QUOTE(Ginobili @ Nov 17 2007, 19:37 )

Kostas,σου έχω μια πρόταση...για δες την προσεκτικά...
Ειναι καλο το trade σου αλλα ακομα ο Μπος δεν παιζει καλα και πιανει μεγαλα σκορ...δεν θα βιαστω να τον δωσω οπως εκανα με αλλους...παντως αν βγαλεις απο σενα Γκρειντζερ και Μιλισιτς η εστω Πολ και Μιλισιτς και βαλεις Μινγκ παιζει και να δεχτω...
QUOTE(lebron15 @ Nov 17 2007, 22:48 )

Ρε μαγκες βαρεθηκα να βλεπω προσφορες ενος παιχτη(kobe) για πεντε οπου οι 4 απο αυτους θα φανε drop και αν καποιος θελει να κανουμε μια ανταλλαγη καλυτερα να δει το ροστερ μου και θα καταλαβει πως εχω πολυ και καλο πραγμα στα guards αλλα υστερω σε forwards και centers
Μονο ο jimar με νιωθει

Ρε πας καλα,τι ντροπ;Σου εδινα Χιλλ(κοντα 30 avg),Ουοκερ (F)(μη σε ξεγελαει,τωρα παιρνει μπρος,εκανε μερικα 30ρια

),Πιτερσον,Ραιτ (παιζει πολυ καλα,καλο avg,λειπει και ο Καρτερ) και Ρουντι Γκει....Ουοκερ αντι Βλαντιμιρο,Ραιτ αντι Τουριαφ,πιτερσον αντι Ουελς

και Γκει στη θεση του Κομπι.Ο Χιλλ που μπορει και να εχει θεση στο ροστερ μπορει ευκολα να γινει trade με καποιον αλλο απο το παγκο σου για καποιο ψηλο...τεσπα οπως το βλεπει ο καθενας,παντως εισαι 11ος και βασιζεσαι στην επιδοση ενος παιχτη...Σου ευχομαι μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου να μεινεις 11ος...
ΥΓ:Στο κατω κατω δικος μου δεν ειναι;Εγω δε στον εδωσα;Εσυ δεν εισαι αυτος που τον κραζει συνεχεια;;;
Επανερχομαι αυριο βραδυ....εχω αγωνα στη Ναξο!Ερ Κεφ ετοιμασου