Εξαιρετική βραδιά η σημερινή για τους Cascadia Wolves. Στη λήξη του Α' ημιχρόνου των περισσότερων αγώνων μου δεν φαινόταν τόσο καλή αλλά ανέβηκαν αρκετά στο Β' μέρος.
Chris Paul: 63.5 fantasy points. 19 πόντοι, 16 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα με 1 τρίποντο, 2/2 βολές και 8/13 σουτ. Απλά εξαιρετικός.
Kevin Durant: 62.5 fantasy points. 26 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 4 τάπες, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα σε 34 λεπτά. Μια all-around εμφάνιση που χάρισε στην Oklahoma μια άνετη επικράτηση και κόστισε κάποιο χρόνο στον ίδιο. Δεν νομίζω να τον χαλάει να ξεκουράζεται που και που, πάντως.
Patrick Patterson: 21 fantasy points. 6 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα. 3/8 σουτ. Έπαιξε 28 λεπτά αλλά και αυτός όπως και οι υπόλοιποι Rockets (πλην Harden) ήταν σε κακή μέρα.
Larry Sanders: 41.5 fantasy points. 6 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 7 τάπες, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο. 3/6 σουτ. Το παιδί δεν σουτάρει πολύ αλλά και πάλι δίνει εκπληκτικά σκορ. Νταξ, απλά τον λατρεύω. Έχει 5 σερί αγώνες με τουλάχιστον 4 τάπες. Ανυπομονώ για τον αγώνα του απέναντι στους Lakers

Steve Nash: 39 fantasy points. 14 πόντοι, 9 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα. Άλλη μια καλή εμφάνιση από τον Steve.
Carl Landry: 25.8 fantasy points. 13 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ. σε 25 λεπτά. 4/6 σουτ, 5/6 βολές. Εξαιρετικά τίμιος. Αν συνεχίσει έτσι θα είναι εξαιρετικός για το rotation μου.
----
Πλέον, είμαι μόλις 25 πόντους πίσω από τον Ανέστη. Λογικά θα τον περάσω μιας και έχω 3 παίκτες που παίζουν αύριο (Stephenson, Augustin, Batum) ενώ αυτός έχει έναν (David West). Εκτός βέβαια αν ο West δώσει κάνα 80άρι το οποίο σημαίνει πως λογικά οι Pacers θα έχουν κερδίσει οπότε θα είμαι χαρούμενος όπως και να έχει

Και να τον περάσω όμως σήμερα το βράδυ, αυτός λογικά θα με περάσει αύριο μιας και τότε θα καλύψει αυτούς τους 2 αγώνες που εγώ κερδίζω αύριο.
Να δούμε πως θα πάει. Η λίγκα πάντως έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή την στιγμή. Θα φτάσει κανείς τον duncan? Τι θα γίνει με την μάχη της δεύτερης θέσης? Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα που θα πιάσει τους 1000 πόντους? Τι θα γίνει με τις μάχες στις θέσεις 5-6, 9-10 και 11-12? Ποιος θα απομακρυνθεί από την τελευταία θέση?
Κι όλα αυτά ενώ το trade deadline πλησιάζει και τα rumors που μπορεί να αλλάξουν το φαντασιακό πεδίο όλο και πληθαίνουν

Αυτά από εμένα. Πάω για ύπνο