Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
Manimal
QUOTE(benchwarmer @ Jun 17 2017, 23:27 ) *
* Όχι ακριβώς αγωνιστικό, αλλά υπάρχει κάποιος λόγος που η κάμερα και στα 2 ματς δείχνει 9 φορές στις 10 την Καφαντάρη (βοηθό) αντί για τον Κεραμιδά (πρώτο προπονητή)? tongue.gif



βλέποντας και το σημερινό ματς, μου έμεινε περισσότερο που ο σκηνοθέτης εστίασε στις αντιδράσεις της Καφαντάρη. Και έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται εν μέσω αγώνα, ότι εκτός από το πάθος και την ένταση που βγάζει, ο σκηνοθέτης την αγάπησε. Πρόκειται για συμπαθητική φυσιογνωμία πάντως.

Στα του αγώνα, πέρα από όλα τα ποστ ανάλυσης που διάβασα, αυτό που δεν μου άρεσε σήμερα είναι η αδυναμία της ομάδας να τρέξει στο transition. Στην τέταρτη περίοδο οι Σλοβένες έδωσαν μεγάλη προτεραιότητα στο να κόψουν την πρώτη πάσα. Κάθε φορά που περνούσε η μπάλα από τις "παγίδες" και ενώ είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα η μπάλα σταματούσε για να πάμε σε set game, αν εξαιρέσουμε κάποιες αψυχολόγητες ενέργειες. Και γενικά μου έδωσαν την εντύπωση ότι σε συνθήκες αναρχίας της αντίπαλης άμυνας δεν ήξεραν πως να κινηθούν στον χώρο.
benchwarmer
Σήμερα τις 21:30 λοιπόν το παιχνίδι με τη Γαλλία.
Διαβάζω τις δηλώσεις κλπ των κοριτσιών ότι θα παίξουν το ματς σαν να είναι τελικός κλπ, και προφανώς είναι σεβαστή αυτή η αντιμετώπιση, αλλά δεν νομίζω πως θα είναι η εξυπνότερη. Ναι μεν μία νίκη κατά πάσα πιθανότητα θα μας φέρει 1ες (και αυτό όχι σίγουρα όμως), αλλά αν τυχόν δεν έρθει αυτή, θα έχει δαπανηθεί τεράστια ποσότητα ενέργειας. Και το ματς-μπαράζ θα είναι σε λιγότερες από 24 ώρες.

Τουλάχιστον, το καλό είναι ότι θα ξέρουμε ακριβώς τι θα ισχύει στις 21:30. Και για τον όμιλό μας, και για τον D που σταυρωνόμαστε στο μπαράζ. Και ελπίζω να το ξανασκεφτούμε τότε, αν τυχόν μας συμφέρει και τι.
Manimal
88-69 η Σερβία και πλέον με ήττα δικιά μας βγαίνουν δεύτερες.
Πολύ άναρχο παιχνίδι από τις Σλοβένες, κάτι που φαίνεται και στο σκορ άλλωστε. Απλά οι Σέρβες έψαξαν την ελέυθερη παίχτρια που πάντα υπήρχε μετά το press των Σλοβένων και έκαναν πάρτι. Δεν διέφερε η προσέγγιση με το δικό μας παιχνίδι, αλλά εμείς δεν το εκμεταλλευτήκαμε δυστηχώς. Τζάμπα ήττα που θα μας έδινε την δεύτερη θέση.
Mr.Cadbad
QUOTE
Evangelos Ioannou
24 λεπτά ·
Η Σερβία συνέτριψε τη Σλοβενία. Οπότε με νίκη απόψε η Ελλάδα πρώτη. Με ήττα τρίτη...


Αν βγουμε 1οι θα εχουμε 2 μερες ξεκουρασης. Αν βγουμε 3οι παιζουμε αυριο με Ρωσσια.
Παμε δυνατα για την νικη! bball.gif
benchwarmer
QUOTE(Mr.Cadbad @ Jun 19 2017, 18:28 ) *
Αν βγουμε 3οι παιζουμε αυριο με Ρωσσια.


Σωστό, αν κερδίσει σε λίγο η Ρωσία το Μαυροβούνιο (που είναι και το πιθανότερο). Αλλιώς με τη Λετονία, το οποίο θα συνέβαινε και αν κέρδιζαν οι Σέρβες με λιγότερους από 15, που δυστυχώς δεν... Κρίμα γιατί η Λετονία ήταν απόλυτα του χεριού μας, η Ρωσία όχι. Όπως σίγουρα ούτε η Γαλλία, αλλά να δούμε..
Manimal
QUOTE (benchwarmer @ Jun 19 2017, 18:48 ) *
Σωστό, αν κερδίσει σε λίγο η Ρωσία το Μαυροβούνιο (που είναι και το πιθανότερο). Αλλιώς με τη Λετονία, το οποίο θα συνέβαινε και αν κέρδιζαν οι Σέρβες με λιγότερους από 15, που δυστυχώς δεν... Κρίμα γιατί η Λετονία ήταν απόλυτα του χεριού μας, η Ρωσία όχι. Όπως σίγουρα ούτε η Γαλλία, αλλά να δούμε..


Αν κάνω λάθος διόρθωσε, αλλά η Ρωσία και με ήττα μέχρι 3 πόντους πάλι δεύτερη νομίζω βγαίνει. Την Ρωσία βάση ρόστερ την περίμενα πιο δυνατή.
shtarkws
Οι Αντετοκουνμπο δεν έχουν καμία αδερφή;
Anubis
Μπηκαμε καλα αλλα παιζουμε αρκετα ατομικα, θα μπορουσαμε να εχουμε καλυτερες προσπαθειες
Areianara_S3
QUOTE (shtarkws @ Jun 19 2017, 21:49 ) *
Οι Αντετοκουνμπο δεν έχουν καμία αδερφή;

υπάρχουν σε θηλυκή έκδοση smiley.gif


benchwarmer
Η φάση είναι προσπαθούμε με σφεντόνες να ρίξουμε ελικόπτερο. Δεν νομίζω πως θα μπορέσουμε στο Β' να κρατηθούμε εξίσου κοντά στο σκορ.

Το γιατί υστερούμε τόσο πολύ τεχνικά είναι μεγάλη κουβέντα (καλά σε ύψη και δύναμη δεν το συζητώ καν), αλλά τα κορίτσια δίνουν και την ψυχή τους και είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων. Όπως νομίζω έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και από τους προπονητές στο τακτικό κομμάτι, τεχνικά προφανώς και δεν μαθαίνονται τα βασικά σε ένα μήνα.

Μακάρι αύριο με τις Ρωσίδες να εμφανιστούμε με όσο περισσότερη ενέργεια γίνεται και να το παλέψουμε στα ίσια. Λίγο καλύτερα να είχε σταθεί η Σλοβενία με τη Σερβία και θα παίζαμε αύριο με τη Λετονία, την οποία νομίζω "την είχαμε".
shtarkws
O Ιωάννου σε νεο ρεσιτάλ βλακείας αναρωτιέται μεγαλόφωνα και εκνευρισμένος "γιατί δεν παίρνουμε μια Αμερικανίδα ψηλή; Δεν έχουμε λεφτά; Ολες οι ομαδες εχουν απο μία. Βλεπεις τα κορίτσια να παλεύουν άδικα και ειναι κρίμα" ugly1.gif

Τι να πει κανείς

Δυστυχώς λείπει η εμπειρία απο τα κορίτσια. Πλην της Καλτσιδου και της Μαλτση οι υπόλοιπες είναι από διστακτικες εως φοβισμένες
shtarkws
Η Μαλτση σε mode Kobe Bryant

Είναι όλη η επίθεση της ομάδας. Στο τέλος της τρίτης περιόδου εχει 5/10 τρίποντα και εχει σουτάρει περίπου 15 διποντα ενω ειναι πολυ καλη και στην άμυνα
shtarkws
Μπράβο στα κορίτσια. Τα έδωσαν όλα και γι αυτό πρέπει να είναι υπερήφανες
Flinafim
Τη Γέμελος να ειχαμε μονο...
Anubis
Κριμα και σημερα το ματς θα μπορουσαμε να το παρουμε, συγχαρητηρια για την προσπαθεια.
benchwarmer
Καθαρά ψυχρά, ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο, να χάσουμε δηλαδή έχοντας καταθέσει τα πάντα στο παρκέ, ενώ αύριο παίζουμε το κρισιμότερο ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Αλλά επειδή υπάρχει και το συναίσθημα, τεράστια περηφάνια για αυτήν την ομάδα. Κρίμα που δεν μπορεί να γίνει σαφές στο πλατύ κοινό για πόση διαφορά δυναμικότητας μιλάμε (θεωρητικά δηλαδή, γιατί στο παρκέ φάνηκαν άλλα) και να μένουν οι περισσότεροι στο "ε, χάσαμε...". Είναι σαν να παίζει σε ένα Ευρωμπάσκετ Ανδρών μία ομάδα με τον Σπανούλη/Διαμαντίδη (στα 39 του όμως), 2-3 παίχτες επιπέδου Ντικούδη-Περπέρογλου κλπ, και άλλους 7-8 επιπέδου Γκίκα-Καββαδά. Και να φτάνουμε να χάνουμε ένα ματς από το φαβορί για το χρυσό κυρίως λόγω της αστοχίας στις βολές!

Μακάρι αύριο να είμαστε καλά σωματικά (τουλάχιστον ξεκουράστηκε λίγο η Καλτσίδου laugh.gif ) και να χτυπήσουμε το ματς. Δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ την λέξη αυτή στο μπάσκετ, αλλά θα είναι πραγματικά κρίμα να μην βρεθούμε στις 8.
Hotter
Δε βλεπω πουθενα ποιος θα το δειξει :/ γνωριζει κανεις τιποτα?
Anubis
Το εχει η ΕΡΤ2 στο προγραμμα της στις 21:30
Hotter
QUOTE (Anubis @ Jun 20 2017, 14:41 ) *
Το εχει η ΕΡΤ2 στο προγραμμα της στις 21:30

Ευχαριστω το πρωι δε το χε. Καλη επιτυχια
Redoctor
Mάλτση πιο μπασκετική παίχτρια στην Ελλάδα. Ανδρών και γυναικών
Και η Καλτσίδου πιο μπασκετική από αρκετούς παίχτες της Εθνικής Ανδρών
Nemesakos
Στο +17 7 λεπτα πριν την λήξη του αγώνα... 77.gif 77.gif
Mr.Cadbad
Στο δευτερο ημιχρονο η ρωσσια δεν εχει βγει ακομα στο γηπεδο... bball.gif
shtarkws
Μαλτση και Καλτσιδου τα σερνουν..

38 και 34 αντίστοιχα

Να τα βλεπουν οι αντρες που κουράζονται εύκολα
Nemesakos
Στους 8 λοιπόν.. Μας τρόμαξαν στο τέλος.. Αλλά Καλτσίδου και Μάλτση άπειρο respect!!
Mr.Cadbad
ΤΕΛΟΣ! Η Εθνικη στους 8 πετωντας εκτος το μεγαθηριο της Ρωσσιας.
Μπραβ ρε κοριτσαρες!

επομενο παιχνιδι Πεμπτη στις 16:30 με Τουρκια. bball.gif
benchwarmer
QUOTE(shtarkws @ Jun 20 2017, 23:04 ) *
Μαλτση και Καλτσιδου τα σερνουν..


laugh.gif laugh.gif


Τι άλλο να πει κανείς όμως, μιλάμε για αδιανόητο άθλο και εδώ που φτάσαμε γιατί να μην υπάρχει και συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι θα πάμε μέχρι τέλους ακόμα και εκτός 4άδας, η 5η θέση (που είχαμε πάρει και το 2009, με Μάλτση σε νεότερη ηλικία και χωρίς απουσίες) οδηγεί στο παγκόσμιο του χρόνου.

Πριν το τουρνουά της Πάτρας είχα πει ότι θα ήταν άθλος αν κάναμε έστω και μία νίκη στο τουρνουά. Μετά το 3/3 στην Πάτρα είπα ότι πρέπει να είναι εφικτός στόχος η μία νίκη και η πρόκριση στις "12". Αυτό όμως δεν νομίζω να το περίμενε κανείς. Παρά μόνο βέβαια τα ίδια τα κορίτσια, το βλέπεις στις δηλώσεις τους και κυρίως στα πρόσωπά τους. Άπειρα respect σε όλες (καλά για τις 2 δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το τι κάνουν μέσα στο γήπεδο) 41.gif 41.gif 41.gif


* Αύριο θα ακολουθήσει scouting report της Τουρκίας tongue.gif
ggrilik
Η Στέλλα η Καλτσίδου είναι μεγάλη προσωπικότητα
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
Zoys
Respect στις κοριτσάρες. Μεγάλη νίκη και σπουδαία εμφάνιση από την ασταμάτητη (και clutch) Καλτσίδου, που έδωσε τη συμπαράσταση που έψαχνε η Μάλτση για να έρθει η νίκη. Η ψυχή και η αυταπάρνηση στην άμυνα είναι σήμα κατατεθέν για αυτή την ομάδα και ο βασικός λόγος που την παρακολουθώ πάντα παρότι γενικά δεν ασχολούμαι πολύ με το γυναικείο μπάσκετ. Η κόπωση στο τέλος ήταν εμφανής, αλλά ευτυχώς είχαμε χτίσει μια διαφορά που ήθελε και δική μας προσπάθεια για να χαθεί. 41.gif
Hotter
Με τη σειρα μου εγω να πω ενα τεραστιο μπραβο στη Σπανου. Παλευει με θηρια συνεχεια και τις κοντραρει ολες
Runt
Σε ολα τα κοριτσια αξιζουν συγχαρητηρια και στο προπονητικο τιμ επισης που κανει πολυ καλη δουλεια! Ελπιζω να ωθηθει λιγο το γυναικειο μπασκετ με ολη τη μανουρα που θα γινει αν καταφερουν το κατι παραπανω.

Μπασκετ με τη Μαλτση (και την καλτσι) ρε ημιζ!

ssoulliss
Μπράβο στα κορίτσια! Κέρδισαν για πρώτη φορά στην ιστορία την Ρωσία και στόχος είναι η εξάδα και το Παγκόσμιο. Η Μάλτση είναι γεννημένη το 1978 και η Καλτσίδου το 1983. Νομίζω πως οι μοναδικές φορές που απουσίασαν από διοργάνωση ήταν μόνο λόγω τραυματισμού.

Στα του προημιτελικού η Τουρκία είναι πολύ δυνατή, ομάδα και θα είναι ένα στόιχημα το πως θα σταματήσουμε την καλύτερη νατουραλιζέ παίκτρια του τουρνουά(Χόλινσουορθ). Μακάρι να τα καταφέρουμε.
Giwrgos1
Mπραβο στα κοριτσια μας! Μεγαλη νικη. Τωρα σειρα της Τουρκιας να παρει ενα καλο μαθημα..
benchwarmer
QUOTE(benchwarmer @ Jun 20 2017, 23:35 ) *
* Αύριο θα ακολουθήσει scouting report της Τουρκίας tongue.gif


Τουρκία λοιπόν.

Πρώτα τα κακά νέα:
Quanitra Hollingsworth . Έχει πάρει το διαβατήριο εδώ και πολλά χρόνια και είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Στο ματς με την Ιταλία (που έπαιξε πολύ γιατί κρίθηκε στον πόντο) είχε 29 πόντους και 21 ριμπάουντ. Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερα, είναι σαφές τι θα αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει φυσικά να την στοχεύσουμε και εμείς για φάουλ.

Και εκεί έρχονται τα καλά νέα:
Από ψηλά κορμιά, είναι απελπιστικά μόνη της. Τα φόργουορντ της Τουρκίας (Caglar, Canitez) είναι εντελώς στα μέτρα μας, και σωματικά και μπασκετικά. Η Καλτσίδου στην εκπληκτική κατάσταση που είναι, πολύ πιθανό να κάνει και αυτή με τη σειρά της πάρτυ. Είναι βέβαια παίχτριες που έχουν παίξει στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης με τις Φενέρ κλπ, μόνο ως συμπληρωματικούς ρόλους όμως. Σε τυχόν βοήθειες κλπ, μπορούμε να ρισκάρουμε νομίζω το σουτ από αυτές. Οι δε αναπληρωματικές της ψηλής στο "5" είναι μεν ψηλά κορμιά, αλλά τελείως άπειρες σε αυτό το επίπεδο.


Στα γκαρντ τώρα, από τον πάγκο ως 6η παίχτρια (ακόμα και σε σχήμα με 3 γκαρντ, που στο γυναικείο ειδικά δεν το συναντάς συχνά) η Cakir που είναι επικίνδυνη, όπως βέβαια πολύ επικίνδυνες και κινητήριος μοχλός όλης της ομάδας είναι οι 2 βασικές. Vardarli και Alben, βασικά pg Φενέρ και Γαλατά εδώ και καμία δεκαετία, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο και διευθύνοντας μερικές από τις καλύτερες παίχτριες του κόσμου. Τα καλά νέα, ότι στις ομάδες τους έχουν ακριβώς αντίστοιχο ρόλο και ίσως υπάρχει ένα μπέρδεμα εδώ. Όπως βέβαια και το ότι και οι 2 είναι κοντά στο 1.70, ποια θα μαρκάρει αποτελεσματικά την Μάλτση? Και αντίστοιχα βέβαια, θα πρέπει η Μάλτση να τρέξει πολύ στα pick and roll, μπορούν να παίξουν και οι 2 με την ψηλή εξίσου αποτελεσματικά.

Γενικά είναι μία ομάδα χωρίς ιδιαίτερο βάθος, θα παίξουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο τα φάουλ και το πόσο έτοιμες θα είναι και κάποιες από τον πάγκο, για τα 3-4 λεπτά που θα ζητηθούν από την κάθε μία. Εδώ που φτάσαμε, τολμώ να πω ότι ναι μπορούμε να το χτυπήσουμε το ματς στα ίσια.
ggrilik
QUOTE (benchwarmer @ Jun 21 2017, 13:56 ) *
Τουρκία λοιπόν.
....


Τhnx για το scouting report smile.gif

Να προσθέσω ένα ακόμα κακό, οι βασικές της Τουρκίας (που κι ηλικιακά ειν' πιο μικρές) βλέπω πως έχουν παίξει αθροιστικά στα τρία παιχνίδια ~80 λεπτά η κάθε μία, οι δικιές μας ~120'. Η δε Μάλτση έχει παίξει 140' με πολύ ενέργεια και στην άμυνα, πράγμα που την κουράζει κι επηρεάζει το σούτ της.

Για μένα το μεγάλο φαβορί είναι η Τουρκία, αν κι εύχομαι οι παίκτριές μας να μου βουλώσουν πάλι το στόμα.

Ετσι κι αλλιώς αυτή η ομάδα αξίζει όχι ένα απλό ρεσπέτο αλλά πολλά πολλά μεγάλα ρεσπέτα !! 77.gif 77.gif 77.gif
SteveNashidis
Aπίστευτο 1ο ημίχρονο παρά το πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο. Με τέτοια προσόντα που έχουν οι παίκτριες της Τουρκίας θα περίμενε κανείς ότι θα υπάρχει κυριαρχία σε όλους τους τομείς στατιστικών κατηγοριών από την Τουρκία. Κάτι τέτοιο όμως δε συμβαίνει και ο λόγος είναι η ψυχή που βγάζουν ήδη από το δευτερο δεκάλεπτο η κάθε παίκτρια που μπαίνει μέσα για τη χώρα μας.
Runt
Η εκδικηση της Λυμουρα μερος 1ο wink.gif
benchwarmer
Λύμουρα ohmy.gif

Το πλάνο πάει καλά, λίγη προσοχή ακόμα χρειάζεται. Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες με 2-3 ψηλές ταυτόχρονα, μία μπορούμε να την κουμαντάρουμε όσο καλή και να είναι (ελπίζω). Το βασικό είναι να μην βάλουν τα σουτ αυτές που υπολογίζουμε ότι δεν θα τα βάλουν.

Στην επίθεση, δύο λεπτά ξύπνησε η Μάλτση στο τέλος και φύγαμε μπροστά. Άντε να ξυπνήσει και η Στέλλα...
G-arenas
η λυμουρα οσο αργη ειναι τοσο μπασκετ ξερει! biggrin.gif

παντως αυτο το πραμα με τις νατουραλιζε πρεπει να τελειωνει. δεν γινεται μια πολυ μετρια ομαδα σαν την τουρκια απλως να παιρνει μια παικταρα νατουραλιζε και να χτυπαει μεταλλια και οι αλλοι να παιζουν με μιασματα. η κακομοιρα η σπανου που ναι και 4αρι εχει τρελο μειονεκτημα με αυτην και της σφυριζουν και κατι περιεργα.
sarounas
QUOTE(G-arenas @ Jun 22 2017, 16:55 ) *
η λυμουρα οσο αργη ειναι τοσο μπασκετ ξερει! biggrin.gif

θα πέσει φωτιά να μας κάψει για αυτά που λέγαμε με την σλοβενία smiley.gif

shtarkws
Τρομερή αμυντική προσήλωση και τακτική απο την ομάδα. Τρομερό πάθος. Πραγματικά πολλα μπράβο στα κορίτσια
Redoctor
Τρομερά Μωρά tongue.gif
SteveNashidis
9η Ασσίστ για τη Λύμουρα !!!!!!

Εdit : 7 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 10 ασίστ
kamenos
Βρήκαμε προπονητή για την ανδρών
Zoys
Δεν έχω λόγια. Η επιτυχία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Μόνο συγχαρητήρια και σεβασμός.

wav.gif
Anubis
Μαγικη εμφανιση και μπασκετ για σεμιναριο, μπραβο στα κοριτσια.
Manimal
QUOTE (kamenos @ Jun 22 2017, 17:30 ) *
Βρήκαμε προπονητή για την ανδρών


Και guard στο πρόσωπο της Μάλτση.
Me εξαίρεση το β ημίχρονο με Σλοβενία, η Ελληνική ομάδα είναι μακράν η πιο έξυπνη ομάδα του τουρνουά.
Και για να κάνω και μια υπενθύμιση στα όσα γράφει ο bench εδώ και μέρες η Ελλάδα η οποία με την έναρξη του τουρνουά και σύμφωνα με το predict rank της Fiba ήταν στην 14η θέση, πάνω από Σλοβακία και Λευκορωσία, έχει κερδίσει μέχρι στιγμής την 3η, 4η και 5η, ενώ κόντραρε στα ίσα το φαβορί.
Εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο παγκόσμιο και πάμε για μετάλιο. Τεράστια έκπληξη και πραγματικός άθλος.
AJSlaughter6
51% στα τρίποντα η ελληνική ομάδα, 21/21!

-Βαγγέλης Ιωάννου,2017
Runt
Υπεροχο, πανεξυπνο, απελευθερωμενο μπασκετ...βγαλμενο απο τα πιο τρελλα ονειρα του Ποποβιτς οπως θα λεγε κι ο Βαγγελης.
Χιλια μπραβο! wav.gif
drunk guy
μπορει να αδικησω τη συνολικη προσπαθεια αλλα πραγματικα τι εκανε η μαλτση!!!! shot.gif
Δεν την ηξερα πιο πριν καθως σ αυτο το τουρνουα αρχισα να παρακολουθω την εθνικη αλλα φαινοταν τουλαχιστον 2 επιπεδα πανω απο τις αντιπαλες guard ειτε μιλαμε για δυναμη ειτε για ταλεντο και ικανοτητες.Τετοιο γκαρντ δεν ειχε ουτε ο ολυμπιακος στους τελικους του πρωταθληματος φετος smiley.gif
Areianara_S3
QUOTE (AJSlaughter6 @ Jun 22 2017, 17:49 ) *
51% στα τρίποντα η ελληνική ομάδα, 21/21!

-Βαγγέλης Ιωάννου,2017

στην συνέντευξη που πήρε από την Σπανού έλεγε ''μην με δείρεις, μην με δείρεις'' laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.