Εγω ΧΑΛΙΑ!
Mια απ τα ίδια...
Ki όμως η ομαδα τωρα που διαθετει πιστωση χρόνου και παιζει χωρις άγχος και με χαμηλό μπατζετ,for the love of the game συνεχιζει να κανει βήματα προοδου και αυτην την αγωνιστικη!Παραδοξως σκαρφαλωσε στην 6η θεση της αγωνιστικης!
Το ρίσκο με τον Ολιβερ σήμερα δεν μας βγηκε και μου στοιχισε και 10 credits!!

Σε μια κακη γενικα αγωνιστικη όμως για τα φαβορι,πρα τον φτωχο απολογισμό ανεβηκε αλλη μια θεση στην γενικη βαθμολογια και φιγουράρει πλεον στην 7η! Η διαφορά απ'την 3αδα όμως αυξηθηκε και παραμενει δύσκολος ο στοχος που έθεσε ο πρόεδρος οταν αναλάβαμε τα ηνια..
ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!
leonkalf
Jan 22 2007, 01:29
Πω,πω τι χάλια απόδοση!!!
Η χειρότερή μου αγωνιστική. 2 μείον και αρκετά μονοψήφια...
Θα πέσουν πρόστιμα και ... σκληρή προπόνηση από αύριο!!! Κομμένο το ρεπό
δεν μπορώ να κάνω καθόλου αγοροπωλησίες από χθες...
dizzy_fingers
Jan 22 2007, 15:07
Το lock out των παιχτών έλαβε τέλος

...
Air Kef
Jan 22 2007, 15:44
Η ομάδα Naxos's Goats,μεσω εμου,ανακοινώνει το ενδιαφέρον της για σύναψη συνεργασίας με κάποιον χορηγο.Ο χορηγός θα μπει στην φανελα της ομάδας και στις πινακιδες του γηπέδου και το μονο κοστος που θα έχει είναι η συνεισφορά 100 credits τον μηνα.!
Dizzy;;;Για σενα ειδικα θα ειναι παιχνιδακι να μου βάζεις 100 credits καθε μηνα!
dizzy_fingers
Jan 22 2007, 18:11
Αν πείσεις και τη θυγατρική (Ολύμπια Λάρισας) της ομάδας σου να διαφημίσει το basketforum θα σου δώσω όλα μου τα credits

.
Εσκισαν οι αμερικανοι αυτη την αγωνιστικη. Φαινεται το run 'n' gun παχνιδι της ομαδας απεδωσε καρπους.
Αυτο σαν απαντηση στον Αναζ που προτιμα να παιζει σε κοντρολ ρυθμους

. Αποδειχτηκε λοιπον πως το μυστικο της επιτυχιας κρυβεται στην επιθεση
Υ.Γ.
DOBERMANSΚαπως ετσι το εχω φανταστει, μη με απογοητευσετε, μετα απο πολυ καιρο θα αγορασω basketnews
Y.Γ.2 Επαιζα και με 9 αφου ειχα και ραλιμι που ακομα δν καταλαβα γτ δεν επαιξε. Εφυγε απο τον μακεδονικο? Θα ξαναπαιξει η τον πουλαμε?
και γω καλα πηγα , αν επαιζε κι ο σκειλς που μου δωσε αρνητικο...
ποιος λετε να παει καλυτερα στη επομενη , αριγκμπαμπου η πασαλιτς ?
dizzy_fingers
Jan 22 2007, 19:29
jjc θα σου αρέσει ο τίτλος αύριο

.
jjc is the best of allllllllllllllllllllllllllll\εισαι τουμπανο δικε μου
τρομερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηη νικη σου
ποιος λετε να παει καλυτερα στη επομενη , αριγκμπαμπου η πασαλιτς ?
O Pasalic είναι σίγουρα στις προτάσεις της εβδομάδος!
Εγω τον πήρα πριν κανα μήνα και μ'εχει δικαιωσει!Ευχαριστω Drago!την άλλη βδομάδα μάλιστα λέω να τον ξεκινήσω βασικό!
Υ.Γ:Τωρα που είπα "βασικό" έπρεπε να βάλουμε την επιλογη 5αδας..πλάκα θα'χε!

Επαιζα και με 9 αφου ειχα και ραλιμι που ακομα δν καταλαβα γτ δεν επαιξε. Εφυγε απο τον μακεδονικο? Θα ξαναπαιξει η τον πουλαμε?
Εγω πάντως θα τον πουλήσω!Και κακως δεν το έκανα την προηγούμενη!Εκει στον Μακεδονικό κανεις δεν ξέρει τι γίνεται..
thrylos7
Jan 23 2007, 03:29
Επαιζα και με 9 αφου ειχα και ραλιμι που ακομα δν καταλαβα γτ δεν επαιξε. Εφυγε απο τον μακεδονικο? Θα ξαναπαιξει η τον πουλαμε?
Δεν έπαιξε διότι δεν είχε πληρωθεί. Δεν έχει φύγει, αλλά καλύτερα να τον πουλήσεις. Είναι ικανός παίκτης πάντως, κλασικό πεντάρι.
O Pasalic είναι σίγουρα στις προτάσεις της εβδομάδος!
Χμ... διαρροή πληροφοριών... Για να ελέγξουμε τί έγινε..
Ναι, ο Πάσαλιτς είναι προτιμότερος.
Υ.Γ:Τωρα που είπα "βασικό" έπρεπε να βάλουμε την επιλογη 5αδας..πλάκα θα'χε!
Ειδικά εσύ που διώχνεις τους καλύτερους και παίρνεις τους χειρότερους παίκτες της αγωνιστικής δε μπορείς να το πεις αυτό... Η βασική σου θα είχε 0...
Ακερ-Κομματος προστεθηκαν στην ομαδα. ασταθεις παιχτες και οι 2. Ελπιζω να τους βρω στη μερα τους
τον μπουντουρη δεν συμφερει να τον κρατησω αλλο ετσι?
εχει φτασει στην μεγιστη αξια και στην επομενη παιζει με ΠΑΟ
δεν έχει φτασει καθόλου στην μεγιστη με Μ.Ο 15 και αξία 50!(αν θυμαμαι καλα.) ΛΟΓΙΚΑ θα ανεβει και την άλλη βδομάδα..
thrylos7
Jan 23 2007, 21:51
Πράγματι... εφόσον προλάβουμε να διορθώσουμε το 10% αυτής της εβδομάδας θα έχει Αξία: 50,26 και Μ.Ο. Σκορ: 15,24. Άρα οι 3 "μαγικοί" αριθμοί είναι -19,2/-9,2/0,9.
O Oλιβερ,το ρισκο της προηγουμενης βδομαδας έβαλε 27 ποντους σημερα!! Το προβλημα είναι οτι τον πούλησα..
Κοιτα πλάκα,λες τωρα που σταματησα με το euroleague fantasy να γίνονται εδω τα "ωραία"..? Ελεος, Δεν θα τ'αντεξω!!
thrylos7
Jan 27 2007, 20:23
Εδώ που τα λέμε τα "θέλεις" κι εσύ... με την ΑΕΚ παίζει και τον πουλάς;
Τελικά "βγήκε" περισσότερο ο Πρίντεζης από τον Τσιάρα... με τον Μακεδονικό τέτοιου είδους παίκτες κάνουν καλά παιχνίδια... Να θυμήσω τα όργια του Ταπούτου στην Κοζάνη...
Εδώ που τα λέμε τα "θέλεις" κι εσύ... με την ΑΕΚ παίζει και τον πουλάς;
Oντως!

Αλλα εκνευριστηκα που εχασα 10 credits!!

Και για να με αποτελειώσω πηρα στη θεση του τον Σισκάουσκας που εκανε μειον!!
Τουλαχιστον οι υπολοιποι παιχτες μου σημερα πηγαν καλύτερα!
christos
Jan 28 2007, 05:53
QUOTE(Anaz @ Jan 22 2007, 02:30 AM)

ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΒΓΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!

εννοια σου,και παρακολουθείσαι στενά.. Αυριο μάλιστα θα επισκεφτω και τα αποδυτήρια..
Αυριο μάλιστα θα επισκεφτω και τα αποδυτήρια..
Θα σε περιμένουμε με σαμπάνιες..
Kαλα πήγαμε, σε μια γενικά καλή αγωνιστική!
Respect στον Μπουρουση που με εσωσε. Ο μπαρτ ο ακερ και ο πασαλιτς πανε για πουλημα.
liolias
Jan 28 2007, 23:03
Ναι ρε ο βλακας ο Πασαλιτς τον αγορασα για να ανευω λιγο και με εκαψε..
thrylos7
Jan 28 2007, 23:28
Ε λοιπόν αυτό ήταν! Η υπομονή μου εξαντλήθηκε... Ώρα να παίξουμε σοβαρά!
Air Kef
Jan 29 2007, 01:34
Τον Πασαλιτς τον ειχα πριν 3 αγωνιστικες και μαλλον ηρθε η ώρα να φύγει..Αλλα να παρεις ποιον;;
Αυτος που με έκαψε ήταν ο Σισκάουσκας....-2 ρε τρομοκράτη;;;;20 ποντακια έβαλες μεσα στο Παλε και βαζεις 0 στην Ολυμπιαδα Πατρών;;;
Τόσο καιρό δεν είχα δώσει πολύ προσοχή στο παιχνίδι και τώρα το πληρώνω..Πρέπει να ανακάμψω κάπως..Άντε να δούμε..
Λοιπον πουλησα Κομματο,Γουιλκινσον για οποιον ενδιαφερεται..
Αυτην την αγωνιστική "βλεπω" πολύ τον Κυριτση.
Ο Ρομέρο παιζει ε??
thrylos7
Feb 3 2007, 14:31
Λες να πιάσει κανένα 40άρι ο Μάικ; Όσο χρόνο και να μην πάρει, το post σου με προβλημάτισε...
Ο Ρομέρο, ναι, θα παίξει λογικά.
ουινστον , πελεκανος η ταπουτος
ποιον ''βλεπετε'' ?
thrylos7
Feb 3 2007, 20:14
Σύμφωνα με τις έγκυρες προτάσεις της BasketNews, Πελεκάνος και συμφωνώ κι εγώ...
Ο Ταπούτος παίζει με τον ΠΑΟ, άρα τον ξεχνάμε (εξάλλου έχει μ.ο. μόλις 20 λεπτά συμμετοχής).
Ο Ουίνστον είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά έχει δυσκολότερο παιχνίδι (μέσα στην Ολύμπια) απ' ότι ο Πελεκάνος που θα παίξει μέσα στο Αιγάλεω. Συν τις άλλοις, ο Πανιώνιος έχει περισσότερες λύσεις για το σκοράρισμα, σ' αντίθεση με τον Πανελλήνιο. Ούτως ή άλλως, ο Πελεκάνος παίρνει αρκετό σκορ και από άλλους τομείς.
Air Kef
Feb 3 2007, 21:03
Χμ..Το έχω γούρι να πέρνω αντιπάλους!!
Ουίνστον δαγκωτό!
Και τώρα που το σκέφτομαι το Καλλινικίδης-Πελεκανος θα ειναι φοβερο ματς-απ!
dolly12
Feb 6 2007, 12:35
εκανα μια βλακεια κανοντας αλλαγες και δεν ειδα οτι μου τελειςσανε και ετσι εχω μεινει με 9 παικτες στο roster μου και δε μπορω να παρω μερος. Αυτο διορθωνεται καπως?
Aν πατήσεις ένα reset θα έρθεις στην κατάσταση που ήταν το ρόστερ μετά την τελευταία αγωνιστική. Οπότε μπορείς να ξανακάνεις τις αλλαγές που θέλεις.
Air Kef
Feb 9 2007, 20:32
Σκειλς ή Αντερσον;
thrylos7
Feb 9 2007, 23:31
Άντερσον... όχι ότι ο Σκέιλς δε μπορεί να κάνει μεγάλο σκορ, απλά τελευταία δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Όχι ότι αν ήταν θ' άλλαζε κάτι. Ο Άντερσον μου αρέσει πολύ γενικά. Υπόψην ότι έχει καιρό να κάνει μεγάλο σκορ(ν' αρχίσει να ευστοχεί από παντού δηλαδή) και κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο πιθανό στην έδρα της ομάδας του.
thrylos7
Feb 10 2007, 00:39
Οι κατάρες του Anaz έπιασαν τόπο... καθώς οι αλλαγές που ήθελα να κάνω ήταν 4!
Διαλυμένη ομάδα η High Voltage... μακάρι να ήταν στα 9/10 ή 8/10!
τι να πω κι εγω που δεν μπορoysa να κανω τις αλλαγες που θελω για 0,2 credits!!!!
thrylos7
Feb 10 2007, 15:37
Τεράστιο ποσό... νομίζω έχει τύχει να μη μπορώ να κάνω για 0,01.. πρόπερσι.
Αν είναι να σου δώσω κάποια credits και να μου δώσεις το δικαίωμα μιας αλλαγής (άρα να κάνεις μόνο 2)...

Όχι τίποτ' άλλο, κινδυνεύω να χάσω 50άρι...
Air Kef
Feb 10 2007, 22:12
thrylos7
Feb 10 2007, 23:22
Θυμίστε μου άλλη φορά να μη διαφωνήσω με τον Anaz...
Όπως και το να με ακούω...
Eτσι μπραβο!Αφου δεν σε παιρνει βρε αγορι μου..
ξεκινα να μαζευεις λεφτά εσυ...
Οι ψηλοι μου πηγαν πολυ καλα,ο Ταπουτος χαλια αλλα δεν εφταναν οι μεταγγραφες να τον αλλαξω. τα 0.2 credits μου στοιχισαν γιατι δεν πηρα τον Περκοβιτς τον οποιο τον περιμενα οτι θα παει πολυ καλα όπως και στον πρωτο γυρο κοντρα στον Παο, αλλα οχι παρα πολυ αφου καλυψαν το κενο του οι υπολοιπες μεταγγραφες.
γενικα μετρια προς καλουτσικα..Αμα παει καλα κ ο Πελεκανος.
thrylos7
Feb 11 2007, 02:58
ξεκινα να μαζευεις λεφτά εσυ...
Πλάκα πλάκα... με το που τα μάζεψα έφυγαν παίκτες...
πάλι πόσα credits είμαι αναγκασμένος να αφήνω έξω κάθε φορά...
Όχι ρε, να μην πάει καλά ο Πελεκάνος...
Air Kef
Feb 11 2007, 03:07
Οξω ο Πελεκανος!!!!
Ναι σε παρτυ του Αντερσον!
πάλι πόσα credits είμαι αναγκασμένος να αφήνω έξω κάθε φορά...
Oντως!
αλλα εγω εννοουσα τα 400 ευρω για το διαρκειας του Αρη..
thrylos7
Feb 11 2007, 14:44
Αρχίσαμε την εξω-φανταστική κόντρα;
Εγώ όμως δεν έβαλα τον Κάμπελ σέντερ στους καλύτερους της εφετινής ευρωλίγκα...
Κάποιος του Αιγάλεω θα κάνει πάρτυ σήμερα... Ελπίζω να μην ήταν η ...4η αλλαγή..
Air Kef
Feb 11 2007, 18:15
Γιατι ρε Αιρ..;;;
Πελεκανος:
34 π.,9/10 1π,5/6 2π,5/6 3π,4 ριμπ,2 ασσιστ,7 κερδισμ φαουλ..Τελος γ' περιοδου.
Ο Τζορνταν παιζει στο κλειστο του Αιγάλεω απόψε
thrylos7
Feb 11 2007, 18:17
Είναι απίστευτο το πόσοι πόντοι μπορούν να χαθούν από ένα παιχνίδι...
Δεν ξέρω αν πρέπει να αρχίσω να μαζεύω λεφτά, αλλά η κορυφή πλέον αποτελεί μάλλον παρελθόν...
Τι μάλλον... σίγουρα... 100 πόντοι παραπάνω...
dizzy_fingers
Feb 11 2007, 19:01
Όσοι έχουν Ντζάι, Πελεκάνο, Κλαρκ στις ομάδες τους....να περιμένουν να εκτοξευτούν σήμερα...οι 3 τους πρέπει να έχουν σύνολο κάπου στους 80-90 πόντους ε?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.