Help - Search - Members - Calendar
Full Version: A' ΕΣΚΑΝΑ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
allen10
Παιδια φτανει πια δεν νομιζω για την καταντια του εσπερου φταινε οι μπαμπαδες. παρ ολα αυτα παιζουν σημαντιο ρολο γιατι χαρακτηριστικα 5 απο τα 12 μελη της διοικησης εχουν τα παιια τους στις ακαδημιες και ενας και στο αντρικο. Τα λαθη ειναι μακροχρονια και γινονται κυριως απο τις διοικησεις. Ο καινουργιος προεδρος δεν εχει την υποστηριξη ουτε απο τα μισα μελη του δ.σ. και ειναι χαρακτηριστικο το ποσοστο του στις εκλογες για την προεδρια. Λοιπον με λιγα λογια μαλλον τιποτα δεν διορθωνεται μαλλον πλεον σε αυτη την ομαδα, οποτε αφηστε την ομαδα μονη της και αφηστε τους παικτες οσους μεινουν να σωσουν την ομαδα. Επιπλεον καλυτερα που ο εσπερος δεν κερδισε για να βαλουν και οι παικτες πιο μεσα τα κεφαλια και να παρουν τα ματς που πραγματικα πρεπει (τα 5 ειναι καθοριστικα για να ξεφυγουν) και με την βοηθεια του καινουργιου κοουτς να κανουν μια καλη πορεια στα επομενα ματς. Ακομα μπραβο του που φαινεται να βαζει στο παιχνιδι και καποιους παικτες εντελως παραγκωνισμενους που φανηκε οτι μπορου να βοηθησυν και καποιοι αλλοι που δεν δειχνουν τιποτα να κατσουν και λιγο στον παγκο μηπως και ξυπνησουν (και στα 2 παραδειγματα αναφερομαι συγκεκριμενα σε καποιους παικτες που ολοι θα καταλαβουν στην συνεχεια....) Παιδια σορρυ αν κουρασα απλα ηθελα να μιλησω μαζεμενα γιατι πολυ ασχετοι γραφουν για αυτη την ομαδα χωρις να εχουν ιδεα. Ευχαριστω icon_wave.gif bball.gif
gate14
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 19 2008, 15:00 ) *
Επειδή η θέση του φόρουμ απέναντι και σε εσάς αλλά και στην απέναντι πλευρά (του διαιτητή, στην προκειμένη περίπτωση) είναι αρκετά λεπτή, παρακαλώ οι οποιεσδήποτε καταγγελίες-παράπονα για διαιτησίες να γίνονται επωνύμως (αν δε θέλετε να δώσετε δημόσια τα στοιχεία σας, μπορείτε τα αφήσετε στη διάθεση κάποιου συντονιστή).

Σε περίπτωση που κάποιο θιγόμενο πρόσωπο αποφασίσει να κινηθεί νομικά ενάντια στους συκοφάντες του (όπως αυτός θα θεωρήσει...το αν είναι δίκαιο ή όχι το αίτημά του, μέσω νομικών διαδικασιών θα καθοριστεί), καλό θα είναι να δωθούν τα στοιχεία αυτών, παρά τα δικά μας.

Επομένως, θα περιμένουμε κάποιο ποστ ή πμ με τα στοιχεία όσων καταφέρθηκαν ονομαστικά στον διαιτητή του επίμαχου παιχνιδιού ειδάλλως θα σβηστούν τα παραπάνω μηνύματα και ίσως τιμωρηθούν και οι χρήστες (σε τυχόν επαναλαμβανόμενες περιπτώσεις, ασφαλώς).



Απλά (και χιλιογραμμένα) πράγματα, για να ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας και να έχουμε σωστούς λογαριασμούς.


Προσωπικα δεν ξανασχολουμαι αλλο με την διαιτησια
Δουλεια της ΕΣΚΑΝΑ ειναι αυτη , αν θελετε σβηστε τα ποστ μου που αφορουν το παιχνιδι αυτο.
Να σβηστουν απο εδω κανενα προβλημα , απο τις μνημες μας δεν θα σβηστουν
Αν θελετε παλι διεγραψτε με και απο μελος του φορουμ αυτου παλι κανενα προβλημα επισης
Καλη συνεχεια φορουμιστες
scales84
Ο θεμιστοκλης μπορει να ναι ομαδα με ψηλη επιθεση αλλα νομζω εχει παιξει 3 παρατασεις..εκτος αυτου το πρωτο πραγμα που κοιταζε και περσυ που παιζαμε αντιπαλοι και δεν νομιζω οιτ αλλαξε κατι εφοσον πηγε καλα ηταν η αμυνα file know..ηταν η καλυτερη αμυνα στη β εσκανα νομιζω..κι αν κανω λαθος σε αυτο ας με διορθωσει ο θεμης7...

Φοιβος κι εγω ελπιζω να κερδισουμε τον αονα,απλα ποτε δεν θεωρω κανενα ματς σιγουρο...Η ομαδα μου μ εχει κανει να το πιστευω,..προπερσυ καναμε μια προσπαθεια να σωθουμε στον β γυρο και χασαμε απο τους πεσμενους τραχωνες.περσυ χασαμε την ευκαιρια να παρουμε το πρωταθλημα περα απο την ανοδο επειδη χασαμε απο τον ικαρο..αλλα ποστευω οτι αν ειμαστε σοβαροι οντως θα κερδισουμε και θα φτασουμε παρα μια νικη οσες καναμε σε μια ολοκληρη χρονια προπερσυ...
3d-razen
QUOTE(true @ Nov 19 2008, 15:21 ) *
1. Σ' ευχαριστω που διαβασες το mail μου και μου απαντας εμμεσα οτι οι παραγοντο-γονεις (μπαμπαδες) ειναι του ΕΣΠΕΡΟΥ
2. Ποιους ομως εννοεις, γιατι απ' οσο ξερω υπαρχουν αρκετοι και στο Συμβουλιο και σαν εφοροι στις ακαδημιες της ομαδας
3. Θα σε παρακαλουσα ομως να ανφερθεις ονομαστικα ποιους απ' ολους αυτους εννοεις ή μηπως ετσι θα φωτογραφιζες τη σχεση σου ή το ρολο σου στο ΕΣΠΕΡΟ
4. Επειδη ειμαι και λιγο μεγαλος θα σου προτεινα αντι να ψαχνεις να βρεις τι ρολο παιζουν οι παραγοντο-γονεις (μπαμπαδες) στον ΕΣΠΕΡΟ, να ψαξεις να βρεις ενα μπαμπα - γλυκο. Σε διαβεαιω οτι στην εποχη του ηταν απο τα κορυφαια και πλεον περιζητητα, οπως και τωρα καποιοι απο τους παραγοντο-γονεις (μπαμπαδες)
5. Μπαμπαδες ενοθειτε (παραγοντες ή γλυκα)


Αν και το εγραψα ξεκαθαρα και στο ποστ μου που απαντας:"οι διαφοροι παραγοντο-γονεις(οτι διαβασα λεω,δεν ξερω πως εχει η κατασταση αυτην τη στιγμη στο ιστορικο σωματειο της Καλλιθεας...) δεν εμπλεκονται στο εργο του",προφανως με παρεξηγησες.
Δεν εχω καμια σχεση με το σωματειο,δεν γνωριζω κανεναν παικτη,παραγοντα ή οποιονδηποτε αλλον.Απλα πριν γραψω οσα εγραψα,εκατσα και διαβασα με προσοχη ολα τα προηγουμενα ποσταρισματα σχετικα με τον Εσπερο και με βαση αυτα ισχυριστηκα οτι χρειαζεται εμπιστοσυνη και στηριξη και απο τη μερια της διοικησης(-γονιων?) στο Μπεκε,οπως πρεπει να συμβαινει και σε καθε ομαδα γενικοτερα αλλωστε.Αν ενοχλησε η συνθετη λεξη που χρησιμοποιησα,δεν εγινε εσκεμμενα,οποτε θεωρω οτι η ειρωνια περι μπαμπαδων-γλυκων περα απο κακογουστη ειναι και τελειως αβασιμη.Ας διαβαζες πιο προσεκτικα τι ακριβως εχω γραψει και στην συνεχεια να το σχολιαζες με οποιον τροπο ηθελες.


QUOTE(basketikos @ Nov 19 2008, 03:38 ) *
2. Για τον νεο προπονητη του Εσπερου, οπως και για καθε προπονητη: Δεν μπορουμε να κρινουμε εναν κοουτς μονο απο την θεση της ομαδας, αλλα απο την σχέση υλικου/πορεια.
Ενα παραδειγμα: οταν ο Ιωνικος επεσε απο την Β Εθνικη στην Γ, ο τοτε κοουτς, Θ. Παναγιωτοπουλος, εκανε 0/9 πριν παραιτηθει. Αυτο δεν λεει τιποτα, αφου ημασταν (οπως ηξεραν ολοι) για κατω. Την επομενη χρονια, ο συγκεκριμένος προπονητης εφτιαξε ομαδα-μοντελο στην Ελευσινα, γεγονος που μας εκανε να τον ξαναπροσλαβουμε.
Αρα και τον Μπεκε, καλυτερα να το κρινουμε βαση του στοχου που εχει ο Εσπερος για την συνεχεια του πρωταθληματος.
ΥΓ. Εγω παντως εγραψα καποια καλα λογια που εχω ακουσει, χωρις να τον ξερω τον ανθρωπο.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Και τον Ομπραντοβιτς να πας στην Χ ομαδα,αν δεν υπαρχει καποιο υλικο να δουλεψει η ομαδα θα παει ακλαφτη.Γιαυτο και σκοπιμα δεν αναφερθηκα σε λεπτομεριες σχετικα με τις πορειες που ειχαν οι ομαδες που εχει δουλεψει ο Μπεκες και ο καθε Μπεκες.Αναφερθηκα αναλυτικα μονο σε μια περιπτωση,την οποια καποιος φιλος την παρουσιασε τελειως λαθος και τιποτα περισσοτερο.
shooter#5
QUOTE(Basketofilos1 @ Nov 18 2008, 20:22 ) *
Mporei na mou eksigisei kapoios giati kratane akoma ton proponiti sron Protea. Ypotithetai oti i omada me ta tosa lefta pou edvse gai metagrafes to kalokairi tha pigaine gia anodo, i toulaxiston tha to polemouse mexri to telos. Tvra eimaste idei sta misa tou protou gyrou kai i omada exei meinei piso kai sxedon exei ftasei sto shmeio na polemaei gia tin paramoni tis. I eikona tis omadas einai apogoiteutiki se sexesi me to yliko pou exei, o coach dystixos einai ligos gia tous stoxous tou Protea.
Dioikountes tou Protea ksipniste kai kante kati prin einai poly arga kai pame gia kalokairines diakopes apo ton xeimvna.


Ειμαι εξαλλος με αυτο το post και δεν ξερω ποιος εισαι αλλα ενα θα σου πω...Σαν παιχτης τοσα χρονια δεν εχω ξαναδει προπονητη να μου φερεται ετσι να τον νοιωθω τοσο κοντα μου μεσα και εξω απο το γηπεδο και επειδη δεν ξερεις η ομαδα φετος ειχε πολλα προβληματα απο το τραυματισμο το δικο μου μεχρι του Σπυριδακη και ελειπε και σε καποια ματς ο Γιοβας οποτε η ομαδα ηταν μιση...Στο Πρωτεα ΞΕΡΟΥΜΕ ολοι ποιος ειναι ο Δημητριου και ποσα εχει προσφερει τον στηριζουμε και τον αγαπαμε ΟΛΟΙ και μην ασχολεισαι εσυ με την ομαδα αυτη που ειναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και ειναι πολυ ευκολο για το καθενα να λεει τη γνωμη του πισω απο ενα ψευδωνυμο...Ο στοχος μας δεν ηταν ποτε η ανοδος τουλαχιστον για φετος οποτε μη λες πραγματα που δεν ξερεις και ασχολεισου με τη δικη σου ομαδα η τουλαχιστον μη κρινεις ατομα που δεν ξερεις....
3d-razen
QUOTE(stepe @ Nov 19 2008, 13:49 ) *
1. Τη λέξη "αποχώρησε" για το Σπόρτινγκ την έβαλα αντί της λέξης "έδιωξαν" για να μην θεωρηθεί αρνητικός χαρακτηρισμός προς τον προπονητή.

2. Σχετικά με τα Πετράλωνα επί της ουσίας δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Είπα ότι ανέβασε την ομάδα από Γ σε Β ΕΣΚΑ και μετά η χρονιά χάλια. Δεν ανάφερα γιατί και πως. Απλά εσύ απροσθέτεις και το ξεκίνημα στα Πετράλωνα και αρχικά την πτώση από Β σε Γ στα οποία δεν αναφέρθηκα καν.

3. Ανάφερα ότι ήξερα σε απάντηση στην σχετική ερώτηση του Dr.J6.

4.Δεν έχω άποψη προσωπική για τον κόουτς, ούτε θέλω να τον μειώσω ή να υπονοήσω κάτι. Μακάρι να πετύχει. Μάλιστα θεωρώ πως στον πρώτο του αγώνα η ομάδα του Εσπέρου πήγε αρκετά καλά και του εύχομαι πολύ καλύτερη συνέχεια.

Όμως, θα ήθελα να σημειώσω το εξής:

Αρχικά έκανες ολόκληρη αναφορά-αγιογραφία στον καταπληκτικό χαρακτήρα του, τις κορυφαίες τεχνικές του γνώσεις, κλπ. .Εν συνεχεία ανέλυσες τη σχέση του με παράγοντες στις ομάδες που δούλεψε. Η τόσο λεπτομερής ανάλυση των εσωτερικών καταστάσεων των ομάδων που βρέθηκε ο κόουτς Μπεκες είναι αξιοπρόσεκτη και παραπέμπει σε δική σου "ειδική" σχέση μαζί του. Αναμένω και αποθεωτική ανάλυση κοουτσαρίσματος στα παιχνίδια.

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα post μου (σχολιασμός αγώνων με αναφορά σε "διακριθέντες" παίχτες) θεωρώ πως είναι ενοχλητικό όλο αυτό το promotion φίλων προς φίλους, είτε είναι παίχτες είτε προπονητές.


Καλα εκανες φιλε μου και ανεφερες οτι ηξερες,μονο που δεν τα ηξερες σωστα,αυτο ειναι το θεμα και γιαυτο σε διορθωσα.
Και ναι εχω "ειδικη" σχεση μαζι του,αν η σχεση παικτη-προπονητη για σενα ονομαζεται ειδικη...Οποτε επετρεψε μου,επειδη εχω συνεργαστει μαζι του και ετυχε να ειμαι μελος αυτων τον ομαδων,να εχω εναν λογο παραπανω και να εξηγω λεπτομερως τις οποιες καταστασεις εζησα και αρα γνωριζω καλυτερα απο τον καθενα.Τωρα,αν εσυ κρινεις το ενα επιθετο που χρησιμοποιησα για τον χαρακτηρα του "αναφορα-αγιογραφια",εγω κρινω οτι υπερβαλλεις,καθως επισης ουδεποτε εγραψα για "κορυφαιες" τεχνικες γνωσεις.Και στο ξαναγραφω για να δεις οτι αυτο που δινω βαση ειναι κυριως η διαθεση του να προσφερει:"με μπεσα,αγαπη ατελειωτη για το μπασκετ, με πολλες γνωσεις,εμπειρια απο ΕΣΚΑ και εθνικες κατηγοριες,αλλα κυριως με μερακι και ατελειωτη ορεξη για αυτο που κανει".Το πολλες γνωσεις πως εσυ το ερμηνευεις κατα τον δικο σου τροπο,δε μπορω να καταλαβω.
Και για να κλεισω,να σου πω οτι εγω ειμαι και θα ειμαι ο πιο αυστηρος του κριτης του Μπεκε!Οποτε μην προτρεχεις και μην αναμενεις καμια αποθεωτικη αναλυση απο μεριας μου(αυτο επρεπε να το καταλαβεις και απο το οτι σε διορθωσα και ειπα οτι "τον εδιωξαν απο τον Σπορτινγκ",αρα δεν προσπαθησα να εξιδανικευσω την εικονα του).Ειδικα για τον προχθεσινο αγωνα,που εσυ κρινεις οτι πηγε αρκετα καλα,εγω εχω αντιθετη αποψη...αν θελεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα να σου εξηγησω αναλυτικα και μετα γραψε οτι θες.
Προμοταρισμα οπως το λες,εγω θα κανω παντως γιατι το αξιζει,ειτε το βρισκεις εσυ ενοχλητικο ειτε οχι.Ειναι η αποψη μου,μετα απο 21 χρονια που ασχολουμαι με το μπασκετ,οποτε δικαιουμαι να διαφημιζω αυτους που κανουν δουλεια και να κατακρινω οσους περνανε αλλα δεν ακουμπανε.
3d-razen
Συγνωμη που κουρασα το forum με τις συνεχεις απαντησεις μου,αλλα επρεπε να απαντησω σε καποιος που άλλα διαβαζουν και άλλα καταλαβαινουν...ή απλα τα ερμηνευουν οπως τους βολευει προσωπικα.
Θεωρω οτι πλεον δεν υπαρχει κανενα σημειο δυσνοητο σε οτι εχω γραψει πανω στο συγκεκριμενο θεμα,το οποιο για μενα κλεινει εδω.Οποιος θελει,πολυ ευχαριστως να μου απευθυνει τον λογο σε προσωπικο μηνυμα.Καλη επιτυχια στον Εσπερο και καλη συνεχεια σε ολες τις ομαδες της κατηγοριας.
basket30
QUOTE(scales84 @ Nov 19 2008, 17:15 ) *
Ο θεμιστοκλης μπορει να ναι ομαδα με ψηλη επιθεση αλλα νομζω εχει παιξει 3 παρατασεις..εκτος αυτου το πρωτο πραγμα που κοιταζε και περσυ που παιζαμε αντιπαλοι και δεν νομιζω οιτ αλλαξε κατι εφοσον πηγε καλα ηταν η αμυνα file know..ηταν η καλυτερη αμυνα στη β εσκανα νομιζω..κι αν κανω λαθος σε αυτο ας με διορθωσει ο θεμης7...

Φοιβος κι εγω ελπιζω να κερδισουμε τον αονα,απλα ποτε δεν θεωρω κανενα ματς σιγουρο...Η ομαδα μου μ εχει κανει να το πιστευω,..προπερσυ καναμε μια προσπαθεια να σωθουμε στον β γυρο και χασαμε απο τους πεσμενους τραχωνες.περσυ χασαμε την ευκαιρια να παρουμε το πρωταθλημα περα απο την ανοδο επειδη χασαμε απο τον ικαρο..αλλα ποστευω οτι αν ειμαστε σοβαροι οντως θα κερδισουμε και θα φτασουμε παρα μια νικη οσες καναμε σε μια ολοκληρη χρονια προπερσυ...

για περυσι δεν ξερω τι αμυνα επαιζε ο θεμιστοκλης ,για φετος ομως μπορει να εχει παιξει 2 παρατασεις απο τις οποιες σαν επιθεση κερδισε 9+8 ποντους και σαν αμυνα δεχθηκε 7+2 οπως κατκαλαβαινει κανεις η διαφορα ειναι ελαχιστη 2,4 στην επιθεση και 1,3 στην αμυνα.στο θεμιστοκλη αλλαξε η μιση ομαδα και οσο να θελει ο κασσης να παιξουν αμυνα δεν τα καταφερνει οπως περυσι.Απο κει και περα δες οτι απο εσπερο 78,απο αρη 70,με περα 65,πορφυρα 64,μανδρα 69,εθνικο 65(72) και φαρο 70 (72) δεν ειναι και super η αμυνα ε?523-490 (506-483) εχει τη 1η(με αετο) επιθεση και την 7η αμυνα.
βρισκω ατυχες το σχολιο σου,νομιζω και εγω πως φετος ο θεμιστοκλης ειναι ομαδα επιθεσης και ειναι και πολυ φυσιολογικο αφου ολοι οι παικτες που πηρε φετος ειναι σκορερ(φιλιππου,μαρκοπουλος,τζανιδακης,γρη
γορακος,τσελεμπης.)+φωστερη,ποιος θα παιξει αμυνα.
απο την αλλη ο Αετος με 523-494 εχει 1η επιθεση και 9η αμυνα,οποτε η επιθεση εχει τον πρωτο λογο σε αυτο το παιχνιδι.
stepe
Πολύ το κουράζουμε και βαριέμαι, όπως φαντάζομαι και το υπόλοιπο forum. Τελευταία απάντηση και φυσικά όχι σε προσωπικό μήνυμα. Σιγά μην αρχίσω την αλληλογραφία για τον κάθε προπονητή ή το κάθε παιχνίδι.

QUOTE(3d-razen @ Nov 19 2008, 18:51 ) *
Καλα εκανες φιλε μου και ανεφερες οτι ηξερες,μονο που δεν τα ηξερες σωστα,αυτο ειναι το θεμα και γιαυτο σε διορθωσα.

Δεν έκανα σχόλιο επί τούτου όπως είδες. Το αποδέχτηκα. Το θέμα για μένα είναι αλλού, στη "διαφήμιση" όπως ανάφερες

QUOTE
Και ναι εχω "ειδικη" σχεση μαζι του,αν η σχεση παικτη-προπονητη για σενα ονομαζεται ειδικη...Οποτε επετρεψε μου,επειδη εχω συνεργαστει μαζι του και ετυχε να ειμαι μελος αυτων τον ομαδων,να εχω εναν λογο παραπανω και να εξηγω λεπτομερως τις οποιες καταστασεις εζησα και αρα γνωριζω καλυτερα απο τον καθενα.

Η σχέση σου είναι μια απλή σχέση παίκτη-προπονητή. Μάλιστα. Και βρεθήκατε και τυχαία παντού μαζί. Μάλιστα. Συν όλα τα προηγούμενα καλούδια για τον προπονητή. Απορώ με μένα που τη βρήκα το "ειδική" σχέση. Ετσι γίνεται παντού. Δεν είναι μια "ειδική" είναι μια τυπική σχέση παίκτη-προπονητή

QUOTE
καθως επισης ουδεποτε εγραψα για "κορυφαιες" τεχνικες γνωσεις.

QUOTE
Ελαχιστοι ειναι οι προπονητες που το κατεχουν το αντικειμενο(και ειδικα σε αυτο το επιπεδο) και ο Μπεκες ειναι ενας απο αυτος αναμφισβητητα

Αυτό δεν είναι αναφορά σε κορυφαίες τεχνικές γνώσεις; Πρέπει να το γράφω όπως ακριβώς το είπες;

QUOTE
Ειδικα για τον προχθεσινο αγωνα,που εσυ κρινεις οτι πηγε αρκετα καλα,εγω εχω αντιθετη αποψη

Αναφερόμουν στον Έσπερος ότι πήγε καλύτερα συγκριτικά με προηγούμενα παιχνίδια, δεν εννόύσα τον κόουτς.

QUOTE
Προμοταρισμα οπως το λες,εγω θα κανω παντως γιατι το αξιζει,ειτε το βρισκεις εσυ ενοχλητικο ειτε οχι.Ειναι η αποψη μου,μετα απο 21 χρονια που ασχολουμαι με το μπασκετ,οποτε δικαιουμαι να διαφημιζω αυτους που κανουν δουλεια και να κατακρινω οσους περνανε αλλα δεν ακουμπανε.

Με γεια σου με χαρά σου. Προτείνω και τμήμα διαφημιστικών καταχωρήσεων στο forum.
Αυτό πάλι με τα χρόνια ενασχόλησης. Η επιτηδευμένη αναφορά σε χρόνια εμπειρίας είναι μόνο για να δίνουμε κύρος στον εαυτό μας. Τι παέι να πει "είμαι παλιός άρα δικαιούμαι" . Εγώ, λοιπόν, προτιμώ το κράξιμο σε όλους αυτους τους "παλιούς", τους "διαφημιστές", τους "γνώστες", τους "αντικειμενικούς", τους "αναλυτές", τους "ειδικούς", τους "δικαιούχους". Με απλά λόγια προτιμώ να κρίνω τους κριτές. Επειδή το προτιμώ, όχι επειδή το "δικαιούμαι".

scales84
QUOTE(basket30 @ Nov 19 2008, 18:02 ) *
για περυσι δεν ξερω τι αμυνα επαιζε ο θεμιστοκλης ,για φετος ομως μπορει να εχει παιξει 2 παρατασεις απο τις οποιες σαν επιθεση κερδισε 9+8 ποντους και σαν αμυνα δεχθηκε 7+2 οπως κατκαλαβαινει κανεις η διαφορα ειναι ελαχιστη 2,4 στην επιθεση και 1,3 στην αμυνα.στο θεμιστοκλη αλλαξε η μιση ομαδα και οσο να θελει ο κασσης να παιξουν αμυνα δεν τα καταφερνει οπως περυσι.Απο κει και περα δες οτι απο εσπερο 78,απο αρη 70,με περα 65,πορφυρα 64,μανδρα 69,εθνικο 65(72) και φαρο 70 (72) δεν ειναι και super η αμυνα ε?523-490 (506-483) εχει τη 1η(με αετο) επιθεση και την 7η αμυνα.
βρισκω ατυχες το σχολιο σου,νομιζω και εγω πως φετος ο θεμιστοκλης ειναι ομαδα επιθεσης και ειναι και πολυ φυσιολογικο αφου ολοι οι παικτες που πηρε φετος ειναι σκορερ(φιλιππου,μαρκοπουλος,τζανιδακης,γρη
γορακος,τσελεμπης.)+φωστερη,ποιος θα παιξει αμυνα.
απο την αλλη ο Αετος με 523-494 εχει 1η επιθεση και 9η αμυνα,οποτε η επιθεση εχει τον πρωτο λογο σε αυτο το παιχνιδι.

Μπορει να ναι ετσι..δεν εχω δει τον θεμιστοκλη φετος..τον εβλεπα περσυ και ηταν τετοια ομαδα..
champion
QUOTE (stepe @ Nov 18 2008, 15:50 ) *
ΑΕΤΟΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 1
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΑΟΝΑ 1
ΠΡΩΤΕΑΣ-ΜΕΓΑΡΑ 1
ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ 1
ΦΑΡΟΣ-ΑΡΗΣ 1
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΕΡΑ 1
ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1
φουλ του ασσου με πιθανο σπασιμο σε μανδρα,κερατσινι κατα σειρα


να βαλω ενα καυτο θεμα ....
μηπως στον εσπερο προσεληφθη λαθος προπονητης για καποιους,κ γι αυτο ριχνετε αρκετοι
κομψες πιστολιες.αφηστε τον ανθρωπο κ αμα δε παει καλα μεχρι το τελος του γυρου,βαλτε παλι μπροστα.
παντως στο εσπερος - πορφυρας ηταν κ ο γκανας που μυριζετε τις αλλαγες,αλλα εφυγε οταν κλειδωσε ο
πορφυρας το παιχνιδι.
Dr.J6
QUOTE(basket30 @ Nov 19 2008, 20:02 ) *
για περυσι δεν ξερω τι αμυνα επαιζε ο θεμιστοκλης ,για φετος ομως μπορει να εχει παιξει 2 παρατασεις απο τις οποιες σαν επιθεση κερδισε 9+8 ποντους και σαν αμυνα δεχθηκε 7+2 οπως κατκαλαβαινει κανεις η διαφορα ειναι ελαχιστη 2,4 στην επιθεση και 1,3 στην αμυνα.στο θεμιστοκλη αλλαξε η μιση ομαδα και οσο να θελει ο κασσης να παιξουν αμυνα δεν τα καταφερνει οπως περυσι.Απο κει και περα δες οτι απο εσπερο 78,απο αρη 70,με περα 65,πορφυρα 64,μανδρα 69,εθνικο 65(72) και φαρο 70 (72) δεν ειναι και super η αμυνα ε?523-490 (506-483) εχει τη 1η(με αετο) επιθεση και την 7η αμυνα.
βρισκω ατυχες το σχολιο σου,νομιζω και εγω πως φετος ο θεμιστοκλης ειναι ομαδα επιθεσης και ειναι και πολυ φυσιολογικο αφου ολοι οι παικτες που πηρε φετος ειναι σκορερ(φιλιππου,μαρκοπουλος,τζανιδακης,γρη
γορακος,τσελεμπης.)+φωστερη,ποιος θα παιξει αμυνα.
απο την αλλη ο Αετος με 523-494 εχει 1η επιθεση και 9η αμυνα,οποτε η επιθεση εχει τον πρωτο λογο σε αυτο το παιχνιδι.

To basket όμως δεν είναι ποδόσφαιρο, ώστε να βάζουμε ταμπέλα στους παίκτες (επιθετικοί-αμυντικοί). Ο φετινός Θεμιστοκλής αποτέλειται από παιδιά με διάθεση στην άμυνα, αλλά με μέτριες αμυντικές συνεργασίες.
know
QUOTE(Dr.J6 @ Nov 20 2008, 10:14 ) *
To basket όμως δεν είναι ποδόσφαιρο, ώστε να βάζουμε ταμπέλα στους παίκτες (επιθετικοί-αμυντικοί). Ο φετινός Θεμιστοκλής αποτέλειται από παιδιά με διάθεση στην άμυνα, αλλά με μέτριες αμυντικές συνεργασίες.

αυτο απο που προκυπτει ?Στο μπασκετ απο παλια θυμαμαι οι παικτες να χαρακτηριζονται απο το αν ειναι κυριως,επιθετικοι ή αμυντικοι.(χωρις βεβαια να σημαινει οτι οι επιθετικοι δεν επαιζαν αμυνα και το αντιθετο)Σου θυμιζω:ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ,ΓΚΑΛΗΣ,ΠΕΤΡΟΒΙ
ΤΣ,ΟΣΚΑΡ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ,ΡΑΤΖΑ,ΡΙΒΕΡΣ,ΠΑΣΠΑΛΙΕ ακομη και Μανος(Β-Γ εθνικη) ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:ΦΑΣΟΥΛΑΣ,ΣΙΓΑΛΑΣ,ΒΡΑΝΚΟΒΙΤΣ ,ΝΤΑΚΟΥΡΙ,ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ,ΡΟΝΤΜΑΝ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ,+ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ απο Α1 εως Δ εσκανα
Οσο για το θεμιστοκλη εχω ακριβως την αντιθετη αποψη.Οι αμυντικες συνεργασιες ειναι ευθυνη του coach και ο Κασσης ειναι καλος σε αυτο,μαλλον στη διαθεση τα χαλανε. blove.gif

QUOTE(scales84 @ Nov 19 2008, 17:15 ) *
Ο θεμιστοκλης μπορει να ναι ομαδα με ψηλη επιθεση αλλα νομζω εχει παιξει 3 παρατασεις..εκτος αυτου το πρωτο πραγμα που κοιταζε και περσυ που παιζαμε αντιπαλοι και δεν νομιζω οιτ αλλαξε κατι εφοσον πηγε καλα ηταν η αμυνα file know..ηταν η καλυτερη αμυνα στη β εσκανα νομιζω..κι αν κανω λαθος σε αυτο ας με διορθωσει ο θεμης7...

Φοιβος κι εγω ελπιζω να κερδισουμε τον αονα,απλα ποτε δεν θεωρω κανενα ματς σιγουρο...Η ομαδα μου μ εχει κανει να το πιστευω,..προπερσυ καναμε μια προσπαθεια να σωθουμε στον β γυρο και χασαμε απο τους πεσμενους τραχωνες.περσυ χασαμε την ευκαιρια να παρουμε το πρωταθλημα περα απο την ανοδο επειδη χασαμε απο τον ικαρο..αλλα ποστευω οτι αν ειμαστε σοβαροι οντως θα κερδισουμε και θα φτασουμε παρα μια νικη οσες καναμε σε μια ολοκληρη χρονια προπερσυ...

φιλε scales καλυτερη αμυνα ο θεμιστοκλης LAST YEAR οπως λες και εσυ.Φετος καλυτερη επιθεση!
3d-razen
QUOTE (stepe @ Nov 19 2008, 21:21 ) *
Η σχέση σου είναι μια απλή σχέση παίκτη-προπονητή. Μάλιστα. Και βρεθήκατε και τυχαία παντού μαζί. Μάλιστα. Συν όλα τα προηγούμενα καλούδια για τον προπονητή. Απορώ με μένα που τη βρήκα το "ειδική" σχέση. Ετσι γίνεται παντού. Δεν είναι μια "ειδική" είναι μια τυπική σχέση παίκτη-προπονητή


Αφου πρεπει να εξηγουμε ακομα και τα αυτονοητα εδω μεσα,ας σου απαντησω λοιπον...
Οταν δηλαδη ενας παικτης βρισκει στην καριερα του εναν προπονητη ο οποιος,κατα την ταπεινη του γνωμη,ειναι καλος και ευχαριστιεται το μπασκετακι και τις προπονησεις υπο τις οδηγιες του,ειναι παραλογο οταν του προτεινει να τον ακολουθησει και στην καινουργια του ομαδα,να το κανει?Οταν λεω τυπικη σχεση,το εννοω.Συγνωμη που εγω τον εκτιμω ως προπονητη και εκεινος εμενα ως παικτη,οποτε εχουμε συνεργαστει πανω απο μια φορα.Το "ειδικη" σχεση,ετσι οπως το λες εσυ,εγω το αντιλαμβανομαι πως υποννοεις οτι υπαρχει και προσωπικο συμφερον πισω απο την "διαφημιση μου" για τις ικανοτητες του,με θιγει και γιαυτο και επανερχομαι.Αν καποιοι εδω μεσα δεν μπορουν να αποδεχτουν οτι δεν ειναι ολα οσα γραφονται εκ του πονηρου και για καποιο υποχθονιο σκοπο,προβλημα τους.Εγω δεν εχω μαθει ετσι παντως...
FIVOS9
QUOTE(know @ Nov 20 2008, 11:13 ) *
αυτο απο που προκυπτει ?Στο μπασκετ απο παλια θυμαμαι οι παικτες να χαρακτηριζονται απο το αν ειναι κυριως,επιθετικοι ή αμυντικοι.(χωρις βεβαια να σημαινει οτι οι επιθετικοι δεν επαιζαν αμυνα και το αντιθετο)Σου θυμιζω:ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ:ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ,ΓΚΑΛΗΣ,ΠΕΤΡΟΒΙ
ΤΣ,ΟΣΚΑΡ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ,ΡΑΤΖΑ,ΡΙΒΕΡΣ,ΠΑΣΠΑΛΙΕ ακομη και Μανος(Β-Γ εθνικη) ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ:ΦΑΣΟΥΛΑΣ,ΣΙΓΑΛΑΣ,ΒΡΑΝΚΟΒΙΤΣ ,ΝΤΑΚΟΥΡΙ,ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ,ΡΟΝΤΜΑΝ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ,+ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΣ απο Α1 εως Δ εσκανα
Οσο για το θεμιστοκλη εχω ακριβως την αντιθετη αποψη.Οι αμυντικες συνεργασιες ειναι ευθυνη του coach και ο Κασσης ειναι καλος σε αυτο,μαλλον στη διαθεση τα χαλανε. blove.gif


φιλε scales καλυτερη αμυνα ο θεμιστοκλης LAST YEAR οπως λες και εσυ.Φετος καλυτερη επιθεση!

ισως δειχνουν περισσοτερο ζηλο στην επιθεση! απο οσα παιχνιδια εχω παρακολουθησει αυτη η ομαδα τρεχει πολυ και βγαζει πολλους αιφνιδιασμους και για να το κανεις αυτο πρεπει να παιζεις καλη αμυνα! αλλωστε δεν ειναι και η χειροτερη, 7η ειναι και εχει παιξει και δυο παρατασεις! μηπως εισαι λιγο υπερβολικος?
3d-razen
Επισης,οταν γραφω στην παρενθεση "σε αυτο το επιπεδο",εννοω σε αυτο το επιπεδο των κατηγοριων και οχι αυτο το επιπεδο προπονητικων ικανοτητων του Μπεκε.Αρα ουδεποτε εγραψα για τις κορυφαιες τεχνικες γνωσεις του...

Τελος,ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει και να γραφει οτι θελει.Εσυ θες να κραζεις τους κριτες,με γεια σου με χαρα σου.Εγω σεβομαι την αποψη του αλλου,οποια και αν ειναι,ακομα και αν διαφωνω απολυτα,δεν καθομαι να γραψω πανω σε αυτη.Και το μονο που κανω αυτη τη στιγμη ειναι να υποστηριζω την δικη μου γνωμη και τιποτα παραπανω.Αν η θετικη προσωπικη γνωμη του καθενος για καποιον αλλον θεωρειται διαφημιση,τοτε να μην την εκφραζουμε,μην τυχον και μας κρινουν οι κριτες των παντων...Αν ειναι δυνατον...Την προταση σου για διαφημιστικες καταχωρησεις καλυτερα να την απευθυνεις στους moderators του forum,μπορει να την αποδεχτουν.

FIVOS9
QUOTE(3d-razen @ Nov 20 2008, 11:48 ) *
Επισης,οταν γραφω στην παρενθεση "σε αυτο το επιπεδο",εννοω σε αυτο το επιπεδο των κατηγοριων και οχι αυτο το επιπεδο προπονητικων ικανοτητων του Μπεκε.Αρα ουδεποτε εγραψα για τις κορυφαιες τεχνικες γνωσεις του...

Τελος,ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει και να γραφει οτι θελει.Εσυ θες να κραζεις τους κριτες,με γεια σου με χαρα σου.Εγω σεβομαι την αποψη του αλλου,οποια και αν ειναι,ακομα και αν διαφωνω απολυτα,δεν καθομαι να γραψω πανω σε αυτη.Και το μονο που κανω αυτη τη στιγμη ειναι να υποστηριζω την δικη μου γνωμη και τιποτα παραπανω.Αν η θετικη προσωπικη γνωμη του καθενος για καποιον αλλον θεωρειται διαφημιση,τοτε να μην την εκφραζουμε,μην τυχον και μας κρινουν οι κριτες των παντων...Αν ειναι δυνατον...Την προταση σου για διαφημιστικες καταχωρησεις καλυτερα να την απευθυνεις στους moderators του forum,μπορει να την αποδεχτουν.

δεν εχω ξανακουσει καθολου για τον προπονητη του εσπερου, χωρις να δουμε το αποτελεσμα της προσπαθειας του πιστευω πως δεν μπορουμε να τον κρινουμε κι ας εχει οποιο παρελθον εχει! βεβαια ο καθενας εχει την αποψη του! ας τον αφησουμε να κανει την προσπαθεια του με τις οποιες συνθηκες επικρατουν στο εσπερο και στο τελος θα μπορουμε να εχουμε αποψη!
know
QUOTE(FIVOS9 @ Nov 20 2008, 11:31 ) *
ισως δειχνουν περισσοτερο ζηλο στην επιθεση! απο οσα παιχνιδια εχω παρακολουθησει αυτη η ομαδα τρεχει πολυ και βγαζει πολλους αιφνιδιασμους και για να το κανεις αυτο πρεπει να παιζεις καλη αμυνα! αλλωστε δεν ειναι και η χειροτερη, 7η ειναι και εχει παιξει και δυο παρατασεις! μηπως εισαι λιγο υπερβολικος?

Αυτο εννοω οτι εχουν περισσοτερο ζηλο στην επιθεση,7Η αμυνα εχουν και χωρις να υπολογισεις τους ποντους των παρατασεων (9 ποντοι),και δεν ειπα οτι εχουν κακη αμυνα,ειπα οτι ειναι ομαδα με επιθετικο προσανατολισμο,και σιγουρα η αμυνα βοηθαει μια ομαδα να κανει αιφνιδιασμους,αλλα μη ξεχνας πως εχουν 2 πολυ γρηγορα play,και τελος τα τριποντα δε τα σουταρουν στον αιφνιδιασμο ε?Δε νομιζω οτι ειμαι υπερβολικος.
FIVOS9
QUOTE(3d-razen @ Nov 20 2008, 11:48 ) *
Επισης,οταν γραφω στην παρενθεση "σε αυτο το επιπεδο",εννοω σε αυτο το επιπεδο των κατηγοριων και οχι αυτο το επιπεδο προπονητικων ικανοτητων του Μπεκε.Αρα ουδεποτε εγραψα για τις κορυφαιες τεχνικες γνωσεις του...

Τελος,ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει και να γραφει οτι θελει.Εσυ θες να κραζεις τους κριτες,με γεια σου με χαρα σου.Εγω σεβομαι την αποψη του αλλου,οποια και αν ειναι,ακομα και αν διαφωνω απολυτα,δεν καθομαι να γραψω πανω σε αυτη.Και το μονο που κανω αυτη τη στιγμη ειναι να υποστηριζω την δικη μου γνωμη και τιποτα παραπανω.Αν η θετικη προσωπικη γνωμη του καθενος για καποιον αλλον θεωρειται διαφημιση,τοτε να μην την εκφραζουμε,μην τυχον και μας κρινουν οι κριτες των παντων...Αν ειναι δυνατον...Την προταση σου για διαφημιστικες καταχωρησεις καλυτερα να την απευθυνεις στους moderators του forum,μπορει να την αποδεχτουν.

δεν εχω ξανακουσει καθολου για τον προπονητη του εσπερου, χωρις να δουμε το αποτελεσμα της προσπαθειας του πιστευω πως δεν μπορουμε να τον κρινουμε κι ας εχει οποιο παρελθον εχει! βεβαια ο καθενας εχει την αποψη του! ας τον αφησουμε να κανει την προσπαθεια του με τις οποιες συνθηκες επικρατουν στο εσπερο και στο τελος θα μπορουμε να εχουμε αποψη!
themis7
Καλημερα! Επειδη ειδα ενδιαφερον για τον τροπο που παιζει η ομαδα του Θεμιστοκλη θα σας αναφερω τα παρακατω που ισως βοηθησουν την σκεψη σας! Η ομαδα απο την 12αδα που αγωνιζεται φετος οι 8 παιχτες ειναι φετινα αποκτηματα . Η ομαδα εχει δωσει 9 επισημα παιχνιδια μαζι με του κυπελου οποτε ευλογα μπορει να πει καποιος οτι χρειαζεται ακομη χρονο για να δεσει και να παρουσιασει καποια συγκεκριμενη φιλοσοφια!! Η ομαδα αυτη χτιστηκε φετος κυριως με την φιλοδοξια οτι θα παραμεινει η ιδια συν καποιες προσθηκες που παντοτε χρειαζονται για τα επομενα 4-5 χρονια!!!
Θα σας εξεγησω οτι εχουμε Φωστερης- Τσελεμπης - Κουκουβακης 26 ετων φιλλιπου 28 τζαγκαρακης 29 γρηγορακης 24 κοχειλας 20 και πανω απο 30 ειναι ο Μαρκοπουλος Ιωαννιδης Χαλατσιαδης !!! Ο σκοπος μας λοιπον γι αυτην την χρονια ειναι να καταφερουμε να δεσουμε οσο πιο πολυ μπορουμε σαν ομαδα μεσα στο γηπεδο και να κανουμε μια αξιοπρεπη πορεια και να χτισουμε πανω στον κορμο των κατω απο 30 μια ομαδα για τα επομενα χρονια ! Βεβαια εδω πρεπει να αναφερω οτι απο την συμπεριφορα ολων των παιδιων και απο την παρουσια τους και την διαθεση τους ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και ηδη νιωθουμε δικαιωμενοι γιατι επιλεξαμε αυτα τα παιδια!!!!
Οσο αναφορα τις παρατηρησεις σας ο φιλος scales84 ειχε δικιο για περυσι οτι ειχαμε την καλυτερη αμυνα αλλα βεβαια δεν ειχαμε τις επιλογες στην επιθεση που πιθανως εχουμε φετος οποτε καταλαβαινετε οτι ο καθε μαγειρας με τα υλικα που εχει στην διαθεση του φτιαχνει ομελετα!!!
Για το παιχνιδι με τον Αετο δεν εχω να γραψω πολλα παρα μονο οτι οσο πιο ψηλα παει το σκορ τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχουμε να φυγουμε με κατι καλο απο την Καλλιθεα !!! Ειχα γραψει και μετα το παιχνιδι μεταξυ μας με τον Αετο στο κυπελο οτι για μας αποτελει τιμη να παιζουμε αντιπαλοι με τον Κο Σταυρακοπουλο που μην ξεχναμε οτι ειναι πρωταθλητης Ευρωπης και βεβαια με την συμπεριφορα του μεσα στο γηπεδο αποτελει παραδειγμα για ολους!!!!
stepe
QUOTE(3d-razen @ Nov 20 2008, 11:20 ) *
Η σχέση σου είναι μια απλή σχέση παίκτη-προπονητή. Μάλιστα. Και βρεθήκατε και τυχαία παντού μαζί. Μάλιστα. Συν όλα τα προηγούμενα καλούδια για τον προπονητή. Απορώ με μένα που τη βρήκα το "ειδική" σχέση. Ετσι γίνεται παντού. Δεν είναι μια "ειδική" είναι μια τυπική σχέση παίκτη-προπονητή


Αφου πρεπει να εξηγουμε ακομα και τα αυτονοητα εδω μεσα,ας σου απαντησω λοιπον...
Οταν δηλαδη ενας παικτης βρισκει στην καριερα του εναν προπονητη ο οποιος,κατα την ταπεινη του γνωμη,ειναι καλος και ευχαριστιεται το μπασκετακι και τις προπονησεις υπο τις οδηγιες του,ειναι παραλογο οταν του προτεινει να τον ακολουθησει και στην καινουργια του ομαδα,να το κανει?Οταν λεω τυπικη σχεση,το εννοω.Συγνωμη που εγω τον εκτιμω ως προπονητη και εκεινος εμενα ως παικτη,οποτε εχουμε συνεργαστει πανω απο μια φορα.Το "ειδικη" σχεση,ετσι οπως το λες εσυ,εγω το αντιλαμβανομαι πως υποννοεις οτι υπαρχει και προσωπικο συμφερον πισω απο την "διαφημιση μου" για τις ικανοτητες του,με θιγει και γιαυτο και επανερχομαι.Αν καποιοι εδω μεσα δεν μπορουν να αποδεχτουν οτι δεν ειναι ολα οσα γραφονται εκ του πονηρου και για καποιο υποχθονιο σκοπο,προβλημα τους.Εγω δεν εχω μαθει ετσι παντως...




Δεν θέλω να σε θίξω, αλήθεια, δεν υποννοώ προσωπικό συμφέρον. Απλά, όλοι έχουμε 5-10 φίλους και ανθρώπους που εκτιμούμε και άλλους τόσους που αντιπαθούμε. Όταν σχολιάζω εγώ π.χ. τον κολλητό μου ή τον αγαπημένο μου παίκτη ή προπονητή, έχω μια καλοπροαίρετη προκατάληψη. Αντίστοιχα για κάποιον που αντιπαθώ δεν θα είμαι αντικειμενικός και θα προσπαθήσω να "περάσω" αυτή μου την άποψη. Αυτό εννοώ λέγοντας "ειδική" σχέση σε αντιδιαστολή με την αναφορά μας σε κάποιον απέναντι στον οποίο είμαστε ουδέτεροι.

Απλά, σαν προσωπική στάση (εννοείται πως καθένας μπορεί να διαφωνίσει μαζί μου), δεν επικρωτώ τη γενική πρακτική της προκαταβολικής αποθέωσης ή κατακραυγής και το σχολιάζω.

Ελεύθερο forum είμαστε βέβαια. Όλοι πράτουν κατά το δοκούν.

Πάντως από προσωπική εμπειρία στην ανάγνωση topics από τοπικές κατηγορίες στο forum, δυστυχώς τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Δεν το λέω για σένα, μη με παρεξηγήσεις
Αν θεωρείς ότι θίχτηκες, παίρνω την ευθύνη για τα γραφόμενά μου. Όπως προανάφερα δεν το'χα σκοπό

Ελπίζω να το ξεκαθάρισα.
true
QUOTE(magicj @ Nov 19 2008, 16:29 ) *
Οι μπαμπαδες-παραγοντες του ΕΣΠΕΡΟΥ ειναι η πηγη του κακου...


Καλο θα ηταν να μην το βλεπουμε ετσι..Μια ομαδα αποτελειται απο:1διοικηση-2προπονητη-3 παικτες και στις ηττες ευθυνονται ολοι!!οπως και στις νικες...



Πες μας επιτελους το ονομα του παραγοντο - γονεα που σε ενοχλει και γιατι, για να τον καθαρισουμε να ησυχασεις και εσυ.
3d-razen
QUOTE(stepe @ Nov 20 2008, 13:10 ) *
Δεν θέλω να σε θίξω, αλήθεια, δεν υποννοώ προσωπικό συμφέρον. Απλά, όλοι έχουμε 5-10 φίλους και ανθρώπους που εκτιμούμε και άλλους τόσους που αντιπαθούμε. Όταν σχολιάζω εγώ π.χ. τον κολλητό μου ή τον αγαπημένο μου παίκτη ή προπονητή, έχω μια καλοπροαίρετη προκατάληψη. Αντίστοιχα για κάποιον που αντιπαθώ δεν θα είμαι αντικειμενικός και θα προσπαθήσω να "περάσω" αυτή μου την άποψη. Αυτό εννοώ λέγοντας "ειδική" σχέση σε αντιδιαστολή με την αναφορά μας σε κάποιον απέναντι στον οποίο είμαστε ουδέτεροι.

Απλά, σαν προσωπική στάση (εννοείται πως καθένας μπορεί να διαφωνίσει μαζί μου), δεν επικρωτώ τη γενική πρακτική της προκαταβολικής αποθέωσης ή κατακραυγής και το σχολιάζω.

Ελεύθερο forum είμαστε βέβαια. Όλοι πράτουν κατά το δοκούν.

Πάντως από προσωπική εμπειρία στην ανάγνωση topics από τοπικές κατηγορίες στο forum, δυστυχώς τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Δεν το λέω για σένα, μη με παρεξηγήσεις
Αν θεωρείς ότι θίχτηκες, παίρνω την ευθύνη για τα γραφόμενά μου. Όπως προανάφερα δεν το'χα σκοπό

Ελπίζω να το ξεκαθάρισα.


Προσωπικα τον Παπαλουκα δεν τον συμπαθω και ιδιαιτερα γιατι θεωρω οτι η συμπεριφορα του θα επρεπε να ηταν πιο ουδετερη οσες φορες εχει αγωνιστει εναντιον του Παναθηναικου και να μην προκαλει τον κοσμο απαντωντας στις προκλησεις,γιατι ειναι ενας παικτης παγκοσμιας κλασης και θεωρω οτι θα επρεπε να αδιαφορει (παρ'ολες τις απαραδεκτες ενεργειες απο τη μερια των ανεγκεφαλων οπαδων των πρασινων).Αυτο δεν σημαινει οτι δεν τον παραδεχομαι σαν παικτη,η οτι η αποδοση του στον τελικο του ευρωπαικου στην Αθηνα ηταν μια παρασταση ανευ προηγουμενου...
Απλα ανεφερα ενα παραδειγμα οτι για μενα,το αν συμπαθω η αντιπαθω καποιον δεν επηρεαζει την προσωπικη μου αποψη.
Τελος παντων,απολυτα κατανοητα οσα ειπες,τα δεχομαι,ελπιζω οτι και εγω ξεκαθαρισα την θεση μου και εγινα αντιστοιχα κατανοητος,οποτε η κουβεντα τελειωνει οριστικα εδω.
toro_loco
Φτάσαμε αισίως στην 7η αγωνιστική και έχουν βγει πια τα πρώτα συμπεράσματα για τη δυναμικότητα και τους στόχους της κάθε ομάδας. Με λίγα λόγια το τοπίο σιγά-σιγά αρχίζει να ξεκαθαρίζει...
Ξεκινώντας από την κορυφή, ο Πορφύρας δείχνει να επιβεβαιώνει τον τίτλο του φαβορί. Σίγουρα έχει το καλύτερο υλικό, αρκεί να γίνει σωστή διαχείριση του. Αν αποφύγει και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που έχει τα τελευταία χρόνια (και σε ένα ματς φέτος...) θα πανυγηρίσει την πολυπόθητη άνοδο. Η πιο σοβαρή απειλή γι' αυτούς φαντάζει ο Αετός. Όσο είναι καλά ο Τζανής, είναι καλά όλοι οι υπόλοιποι. Όταν όμως πονάει, πονάνε μαζί του κι όλοι οι άλλοι. Ίσως να στοιχίσει και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη θέση του πλέι. Η Ελευθέρια χαρακτηρίζεται η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής. Ίσως το 6-1 να είναι έκπληξη, όχι όμως και η γενικότερη εικόνα της, αφού έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, και έναν από τους κορυφαίους προπονητές (αν και λίγο γκρινιάρης... wink.gif ). Μένει να δούμε αν θα έχει και διάρκεια. Πάντως δε νομίζω να μπορεί (ή και να θέλει) να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Ο Θεμιστοκλής είναι φύσει επιθετική ομάδα και πρέπει σε αυτό το επίπεδο να μάθει να παίζει και άμυνα. Έχει βγάλει ως τώρα δύσκολο πρόγραμμα, αν μείνει κοντά ως το τέλος, όλα είναι πιθανά. Και εδώ μεγάλο ρόλο παίζει ο κόουτς. Ο Φοίνικας κάθε χρόνο ίδια γεύση. Έχω την εντύπωση πως είναι κορεσμένη και προβλέψιμη ομάδα. Η φετινή χρονιά πάντως θα είναι ευκαιρία να αναδείξει νέα παιδιά. Ο Εθνικός φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί την περσινή απρόσμενα καλή χρονιά και να κάνει το παραπάνω βήμα. Απομένει να δούμε αν θα ξεπεράσει τις δύο κολλητές ήττες και θα ανακάμψει. Ολοφάνερη η απώλεια του Χιουτακάκου. Ο Άρης Νικ. έχει μια μεταβατική -και ήρεμη- χρονιά όντας μια εντελώς καινούρια ομάδα. Θα παίξει πάντως ρυθμιστικό ρόλο (και πάνω και κάτω) αφου μπορεί να χάσει και να κερδίσει από όλους. Ο Πρωτέας θέλει να στηριχτεί κυρίως στον παράγοντα έδρα και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει. Μια θέση από 7-9 φαντάζει λογική. Το Πέρα ομολογώ πως με τα αποτελέσματα του με έχει μπερδέψει, και επειδή δεν τους έχω δει ως τώρα δε ρισκάρω να εκφέρω γνώμη. Η Μάνδρα μοιάζει να είναι δεμένο σύνολο, που θα κάνει τις νίκες που χρειάζεται για να παραμείνει. Περισσότερο κινδυνεύουν οι άλλοι "επαρχιώτες", τα Μέγαρα έχοντας έναν παίκτη να προσπαθεί να τραβήξει και τους υπόλοιπους (Ανθρακόπουλο) και την παραδοσιακή δύναμη της έδρας (που πάντως δεν έχει καμία σχέση με όπως την ξέραμε...). Ο Φάρος ξεκίνησε άσχημα, δείχνει όμως να ανακάμπτει, έχει καλούς παίκτες και σίγουρα θα το παλέψει. Αυτός που δεν θα το παλέψει είναι ο ΑΟΝΑ που θα προσπαθήσει τουλάχιστον να μείνει αξιόμαχος ως το τέλος. Είναι όμως σωματείο με στέρεες βάσεις και δεν έχουν να φοβούνται για το μέλλον τους. Για τον Έσπερο δεν θέλω να γράψω κάτι, γιατί είστε εύθικτοι, και μπορεί με το παραμικρό να παρεξηγηθώ...
Αυτά από μένα... bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif bball.gif icon_wave.gif
basket30


[/quote]
]πορφυρα,ελευθερια,Αετος 13[/b]
θεμιστοκλης 12
εθνικος ,φοινικας,,Αρης Περα 11
πρωτεας 10
εσπερος,μεγαρα ,Μανδρα 9
φαρος ,8
Αονα 7

Το Περα κερδισε τη Μανδρα αλλα τραυματιστηκε ο Βαμβακας(ΦΩΣ 23-11-08)
paradin
QUOTE(toro_loco @ Nov 22 2008, 20:35 ) *
Για τον Έσπερο δεν θέλω να γράψω κάτι, γιατί είστε εύθικτοι, και μπορεί με το παραμικρό να παρεξηγηθώ...

Εύθικτοι; Ποιοί είναι εύθικτοι; Πως τολμάς να μας αποκαλείς εύθικτους; Δεν είμαστε καθόλου εύθικτοι. Μην μας ξαναποκαλέσεις εύθικτους, γιατί μας θίγεις.
eskanakias
ωραια ματσακια εχουμε και σημερα.σε πολους αγωνες παιζονται πολλα,σιγουρα σε 3 μ 4 παιχνιδια οποιος κερδισει θα εχει παρει τρομερες ανασες!!!!!και προς θεου παιδια.......βλεπετε μπασκετακι.M Π Α Σ Κ Ε Τ Α Κ Ι!!!και οχι να διαβαζουμε απλα εφημεριδες!!!!για να δουμε τι θα δουμε σημερα!
THERMOSIFWNAS
Αετός-θεμιστοκλής 70-69
gate14
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΕΡΑ 78-50
killbill12
ΕΛΕΘΕΡΙΑ - ΑΟΝΑ 1 (10π)
ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ 2
magicj
Ηττα για ΕΣΠΕΡΟ απο Φοινικα..περιπου 13 ποντους..Ασχημα τα πραγματα για τον ΕΣΠΕΡΟ ο οποιος εχει μπλεξει για τα καλα..Την επομενη Δευτερα ματς τελικος με Μανδρα..
killbill12
QUOTE(killbill12 @ Nov 25 2008, 00:24 ) *
ΕΛΕΘΕΡΙΑ - ΑΟΝΑ 1 (10π)
ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ 2

Σορρυ για το λαθος... ασος ο φοινικας
scales84
Gate 14 τοσο χαλια το περα οσο δειχνει το τελικο σκορ η παιξατε καλα εσεις?εμεις κερδισαμε δυσκολα τον αονα κανοντας μακραν το χειροτερο παιχνιδι της χρονιας απο το ξεκινημα του δευτερου δεκαλεπτου και μετα
KAKALOS
φιλε scales και εμεις παιξαμε καλα και το περα ηταν χαλια....απορω πως καταφερε να χασει ο πορφυρας στην εδρα τους κιολας!τωρα στα δικα μας κερδισαμε ευκολα το περα ανεβηκε η ψυχολογια και παμε σε ενα παιχνιδι που πρεπει να κερδισουμε για να μπουμε ξανα στο κολπο....αυτο το παιχνιδι εγω προσωπικα οπως και πολλοι συμπαιχτες το περιμενουμε πως και ισως το λαθος μας ειναι οτι αναλωθηκαμε στο να περιμενουμε αυτο το παιχνιδι χανοντας αλλα που δεν΄δωσαμε την απαραιτητη προσοχη....δευτερα λοιπον θα δειξουμε αν ειμαστε "μαγκες" ή οχι!!
scales84
QUOTE(KAKALOS @ Nov 25 2008, 00:16 ) *
φιλε scales και εμεις παιξαμε καλα και το περα ηταν χαλια....απορω πως καταφερε να χασει ο πορφυρας στην εδρα τους κιολας!τωρα στα δικα μας κερδισαμε ευκολα το περα ανεβηκε η ψυχολογια και παμε σε ενα παιχνιδι που πρεπει να κερδισουμε για να μπουμε ξανα στο κολπο....αυτο το παιχνιδι εγω προσωπικα οπως και πολλοι συμπαιχτες το περιμενουμε πως και ισως το λαθος μας ειναι οτι αναλωθηκαμε στο να περιμενουμε αυτο το παιχνιδι χανοντας αλλα που δεν΄δωσαμε την απαραιτητη προσοχη....δευτερα λοιπον θα δειξουμε αν ειμαστε "μαγκες" ή οχι!!

αν δεν κανω λαθος πρεπει να μην επαιζε ο βαμβακας σημερα που ναι το 50% της ομαδας τους,και συγκεκριμενα στο ματς με τον πορφυρα ειχε κανει τεραστια ζημια με κοντα 30 ποντους..επισης απο οτι εχω μαθει ο πορφυρας σε εκεινο το ματς εγκλωνιστηκε στη ζωνη του περα
champion
QUOTE(killbill12 @ Nov 24 2008, 23:43 ) *
Σορρυ για το λαθος... ασος ο φοινικας

ε βεβαια,τον φαγατε τον εσπερο κ δω ξερω πια αν τον πιανει αγιασμος
KAKALOS
οντως ο σπυρος δεν επαιξε εμαθα σημερα οτι χτυπισε το γονατο του ....οσοι φιλοι και πρωην συμπαιχτες ξερω παθαινουν με τα γονατα(σπυριδακης,σφυρης τωρα βαμβακας)μηπως πρεπει να παω να με διαβασουν?
και εμας σημερα ζωνη μας παιξανε αλλα μας βγηκαν ολα...το περα δεν εβαλε καθολου σουτ και υπηρχε μεγαλη διαφορα υψους σαν ομαδα....ο πορφυρας τι εκανε ρε παιδια αληθεια?
scales84
κερδισε νομιζω μεσα στη μανδρα..επισης η βουλα κερδισε 28 τα μεγαρα κι επαιξε λεει καποιος που επαιζε παλια α1 στη δαφνη...ξερει κανεις?επισης φαρος-αρης?
eskanakias
QUOTE(scales84 @ Nov 25 2008, 02:50 ) *
κερδισε νομιζω μεσα στη μανδρα..επισης η βουλα κερδισε 28 τα μεγαρα κι επαιξε λεει καποιος που επαιζε παλια α1 στη δαφνη...ξερει κανεις?επισης φαρος-αρης?

o φαρος κερδισε τον αρη 8 ποντους και ειναι παλι ζωντανος.χαλαρης λεγεται παιδια και επαιξε σουπερ χτες.τα μεγαρα καθολου καλα και βλεπω να εχουμε εξελιξεις σε παιχτες και προπονητη
rover6
QUOTE(champion @ Nov 25 2008, 02:26 ) *
ε βεβαια,τον φαγατε τον εσπερο κ δω ξερω πια αν τον πιανει αγιασμος


ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΙ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
rover6
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΕΤΟΣ.
ΔΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ,ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ,ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
ΠΑΝΤΩΣ
FIVOS9
8η αγωνιστική 24.11.08
Αετός –Θεμιστοκλής 70-69, Ελευθερία Μοσχ.- ΑΟΝΑ 72-65, Πρωτέας Β. - Μέγαρα 83-54, Φοίνικας Πειραιά -Έσπερος Καλλ. 75-62, Φάρος – Άρης Νικαίας 81-73 , Εθνικός - Πέρα 78-50, Μανδραϊκός - Πορφύρας 47-58 Βαθμολογία
(σε 8 αγ.)
1. Ελευθερία 528-476 7-1 15
-----------------------------------------------------------------------
2. Αετός Καλλ. 593-563 7-1 15
3. Πορφύρας 568-466 7-1 15
4. Θεμιστοκλής 592-560 5-3 13
5 Φοίνικας Πειρ. 527-506 5-3 13
6. Εθνικός 580-543 5-3 13
7. Άρης Νικαίας 529-555 4-4 12
8. Πέρα 524-554 4-4 12
9. Πρωτέας Βούλας 581-574 4-4 12
10. Μέγαρα 513-587 2-6 10
11. Μανδραϊκός 511-503 2-6 10
---------------------------------------------------------------------
12 Φάρος 550-584 2-6 10
13. Έσπερος 552-573 2-6 10
14. ΑΟΝΑ 474-587 0-8 8
Η ερχόμενη 9η αγωνιστική (01/12): Θεμιστοκλής - Ελευθερία Μοσχ., ΑΟΝΑ - Πρωτέας Β. , Μέγαρα - Φοίνικας Πειραιά , Έσπερος Καλλ. – Μανδραϊκός , Άρης Νικαίας –Αετός , Πέρα –Φάρος , Πορφύρας – Εθνικός
*ΦΑΡΟΣ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 81-73(39-32)
Διαιτητές: Γαρδέλης , Γαρίνη
ΦΑΡΟΣ (Χλιαουτάκης): Δαλμυράς 10(1), Ζαβός , Πουλέρης 13(2), Τζοβάρας 14(2) , Μυλωνάς 6 , Παυλόγιαννης 20, Τσομίδης , Αντιπάτης 19(1), Κεραμιδάς , Βήχος
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Τσαπάκης): Φερεντίνος 13(1), Ψαράκης 14(1), Δέδες 5, Ζηνέλης 4, Τσακαλοφίδης 15(3), Γαλίτης 3, Ευστρατίου, Τσολάκος Ε. 8, Βαρλάς 11(1) , Παπαναγόπουλος
*ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ.- ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 70-69 (37-34)
Διαιτητές: Σιώκας , Θεολόγη
ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛ. (Σκληρός) : Τριάντης , Μιχαλακάκος 6(2), Μαρακάκης , Σταυρακόπουλος 20(3), Χατζηδάκης 2, Χνάρης 8 , Κασπαριάν 14(1), Μπουζιάνης , Σιώκος 20(1), Χατζηγιακουμής
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Κάσσης): Χαλατσιάδης 2, Φωστέρης 14(2), Τσελεπής 21(3) , Μαρκόπουλος 14, Φιλίππου 6(1), Κουκουβάκης , Ιωαννίδης 4, Γρηγοράκης 8, Κόχειλας
*ΕΘΝΙΚΟΣ –ΠΕΡΑ 78-50(36-23)
Διαιτητές: Ραχιώτης , Μανουσόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ (Κλιγκόπουλος) : Φωτόπουλος 18, Συρόγλου 10(2), Δραβίλας 2, Παπαδημητρίου 10(2) , Φούκος 8(2), Χερκελετζής 7(1), Μακρυγιάννης 10(2), Φωτής 9(1), Μπίκουλης 1, Ρουμάνι , Αβιζιώτης 3(1), Καψοκόλης
ΠΕΡΑ (Τσοσκούνογλου , Σαββάτης): Στεφανίδης , Καραγιαννάκης 11(1), Σκουμπουτής 3(1), Αλεξανδρόπουλος , Χολέβας 16(2) , Χατζηβασιλείου, Κουκουλάς , Ζέρβας 7 , Καραγιάννης 13
*ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.- ΑΟΝΑ 72-65(39-38)
Διαιτητές: Μπίκας , Κάρδαρης
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Ποτόσογλου, Διαλυνάς) : Παπατρέχας 5(1), Παρασίδης 13(3), Ποτόσογλου , Βήχος 23, Πέτας 13(3), Σκουλούδης 14, Τζαφέρης , Κόλιας 2, Παυλιάς 2, Χατζηκίδης , Βασιλόπουλος
ΑΟΝΑ (Χαρεράς, Γκαναβίας): Κακαβάνος , Κουκούρης 2, Παγώνης 24(3), Λουλουδάκης 4, Κουγιούφας ,Κουτρούλης 3(1) , Μαραγκόπουλος 10(2), Μαργαρίτης 6(1), Παπαδημητρίου 16 , Ψυχογιός
*ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ –ΠΟΡΦΥΡΑΣ 47-58(25-29)
Διαιτητές: Βίλιας , Ουσταμπασίδης
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Γρίβας, Μέτος) : Κοντόπουλος 4, Πέτρου , Νίκας 10(2), Κυριακόπουλος 2, Μπουρβάνης 15 , Ρεντούμης 3(1), Πατέλης 4, Μαζιώτης 2 , Κουφόγιαννης 7, Καρράς
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Καλατζής ,Μπενίσης ): Στασινόπουλος 4, Κωστόπουλος 8(1), Μαραμένος , Καπελέρης 6(1), Παπαθανασίου 18(1), Αθανασούλας 2, Τσιάκος 6(1) , Αθανασάκης 6, Μόμτζος 6(2), Πατρίκιος , Καραντανάς 2, Βέλιος
*ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. – ΕΣΠΕΡΟΣ 75-62(37-27)
Διαιτητές: Aναγνώστου , Μαγγωνάκης
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. (Αθηναίος) : Αγγελόπουλος Σ. 4, Μαρίνος , Αγγελίδης 5, Μαρίνος , Τζιώτης 17(3), Χιωτάκης 11(1), Φωτόπουλος 16, Κανέλλης 6(1), Λαζαρίδης 16(2)
ΕΣΠΕΡΟΣ (Μπεκές) : Καραγιάννης 19(1) , Βλασσόπουλος 6(1), Πανόπουλος 8(2), Βασσάλος 8(2), Μιχαλάς 4, Βοριάς 5(1), Πολύζος 9(1), Νατσίδης 3 , Αποστόλου
*ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΜΕΓΑΡΑ 83-54(45-30)
Διαιτητές: Βαρούχα, Φασόλης
ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Δημητρίου-Πετρουγάκης): Γιοβάς 9, Χατζόγλου 1, Δρακόπουλος 18(2), Αθηναίος , Τζούνας 12(1), Χάλαρης 19(2), Κανελλόπουλος 10(2), Σπυριδάκης 10(2), Χατζηελευθερίου , Ζεγκίνογλου 2, Δαγδελένης 2, Παπαγεωργίου
ΜΕΓΑΡΑ (Ζιάγκος): Μαργώνης 8, Στεφάνου Δ. 7(1), Δεβετζόγλου 10(2), Ραφτόπουλος 2, Γεωργιάδης , Μπαζιώτης , Ρουμπελάκης 2, Ανθρακόπουλος 14(2), Δημητριάδης 4, Μούρτος , Κοντομηνάς , Κηρύκος 7(1)

FIVOS9
Tα προγνωστικα της 9ης αγωνιστικης!

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2 (πιθανον και ασσος λογω εδρας)
ΑΟΝΑ-ΠΡΩΤΕΑΣ 2 (ευκολα η δυσκολα)
ΜΕΓΑΡΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ 1 (Αν χασουν τα μεγαρα δυσκολευουν τα πραγματα)
ΕΣΠΕΡΟΣ-ΜΑΝΔΡΑ 1 (Ο θανατος σου η ζωη μου)
ΑΡΗΣ-ΑΕΤΟΣ 2 (Μου μυριζει και λιγο ασσος, ο ΑΡΗΣ ειναι δυνατος στην εδρα του)
ΠΕΡΑ-ΦΑΡΟΣ 2 (πηρε φορα, απωλεια ο Βαμβακας)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1 (Μπορει να γινει κ εκπληξη)
champion
QUOTE(FIVOS9 @ Nov 25 2008, 10:39 ) *
Tα προγνωστικα της 9ης αγωνιστικης!

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2 (πιθανον και ασσος λογω εδρας)
ΑΟΝΑ-ΠΡΩΤΕΑΣ 2 (ευκολα η δυσκολα)
ΜΕΓΑΡΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ 1 (Αν χασουν τα μεγαρα δυσκολευουν τα πραγματα)
ΕΣΠΕΡΟΣ-ΜΑΝΔΡΑ 1 (Ο θανατος σου η ζωη μου)
ΑΡΗΣ-ΑΕΤΟΣ 2 (Μου μυριζει και λιγο ασσος, ο ΑΡΗΣ ειναι δυνατος στην εδρα του)
ΠΕΡΑ-ΦΑΡΟΣ 2 (πηρε φορα, απωλεια ο Βαμβακας)
ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1 (Μπορει να γινει κ εκπληξη)

ξερει καποιος αναλυτικα τις ωρες αγωνων?
FIVOS9
QUOTE(champion @ Nov 25 2008, 14:19 ) *
ξερει καποιος αναλυτικα τις ωρες αγωνων?

1/12/2008 21:30 ΚΛ. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΟΚ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧ.
1/12/2008 21:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΝΕΟ ΑΡΓ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 21:00 ΚΛ."ΑΛ.ΣΑΛΤΑΣ" ΜΕΓΑΡΑ Φ.Σ. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/12/2008 20:30 ΚΛ. ΕΣΠΕΡΟΥ ΕΣΠΕΡΟΣ Π.Ο.Κ. ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΟ
1/12/2008 21:00 Δ.Γ.ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΛΑΤΩΝ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
1/12/2008 20:00 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΠΕΡΑ Α.Σ. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣ.
1/12/2008 20:30 ΚΛ. "ΠΑΝ.ΣΑΛΠΕΑΣ" ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
themis7


ΣΚΟΡΕΡ

1/ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 164 (15)
2/ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜ 156 (2)
3/ ΧΟΛΕΒΑΣ 147(29)
4/ ΑΝΘΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 139(15)
5/ ΠΑΓΩΝΗΣ 129(9)
6/ ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ 129(6)
7/ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 129(11)
8/ ΤΣΕΛΕΜΠΗΣ 128(12)
9/ ΤΖΟΒΑΡΑΣ 128(15)
10/ ΤΖΟΥΝΑΣ 117(5)




ΤΡΙΠΟΝΤΑ

1/ ΧΟΛΕΒΑΣ 29
2/ ΦΩΣΤΕΡΗΣ 24
3/ ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ 20
4/ ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ 20
5/ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ 19
6/ ΦΙΛΛΙΠΟΥ 16
7/ ΤΖΙΩΤΗΣ 16
8/ ΤΖΟΒΑΡΑΣ 15
9/ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠ 15
10/ ΑΝΘΡΑΚΟΠ 15
ARVI
QUOTE(KAKALOS @ Nov 25 2008, 02:16 ) *
φιλε scales και εμεις παιξαμε καλα και το περα ηταν χαλια....απορω πως καταφερε να χασει ο πορφυρας στην εδρα τους κιολας!τωρα στα δικα μας κερδισαμε ευκολα το περα ανεβηκε η ψυχολογια και παμε σε ενα παιχνιδι που πρεπει να κερδισουμε για να μπουμε ξανα στο κολπο....αυτο το παιχνιδι εγω προσωπικα οπως και πολλοι συμπαιχτες το περιμενουμε πως και ισως το λαθος μας ειναι οτι αναλωθηκαμε στο να περιμενουμε αυτο το παιχνιδι χανοντας αλλα που δεν΄δωσαμε την απαραιτητη προσοχη....δευτερα λοιπον θα δειξουμε αν ειμαστε "μαγκες" ή οχι!!



κερδίζαμε και 15 αλλά λίγο η ζώνη,λίγο η χαλαρότητα και λιγότερο οι διαιτητές,χάσαμε...κερδίσαμε 20 και την Νίκαια και εσείς χάσατε...μόνο με μαγκιά δεν κερδίζεις τον πορφύρα και το πιο πιθανό θα είναι να φύγεις με σκυμένο κεφάλι....τόσο καιρό στα λόγια είσαι πρώτος αλλα στην κορυφή άλλη είμαστε...την Δευτέρα περισσότερα...
koutsou10
φιλε scales84 θα ηθελα να σε ρωτησω κατι,εναν παιχτη στεφανο(δεν θυμαμαι το επιθετο του) που επαιζε περσι στον ολυμπιακο εφηβικο(ειχανε φτασει μεχρι τα τελικα του πανελληνιου πρωταθληματοσ)με πολυ καλο σουτ ειναι τραυματιασ? η απλα δεν παιζει?
scales84
QUOTE(koutsou10 @ Nov 25 2008, 19:28 ) *
φιλε scales84 θα ηθελα να σε ρωτησω κατι,εναν παιχτη στεφανο(δεν θυμαμαι το επιθετο του) που επαιζε περσι στον ολυμπιακο εφηβικο(ειχανε φτασει μεχρι τα τελικα του πανελληνιου πρωταθληματοσ)με πολυ καλο σουτ ειναι τραυματιασ? η απλα δεν παιζει?

απλα δεν παιζει φιλε
koutsou10
QUOTE(scales84 @ Nov 25 2008, 20:31 ) *
απλα δεν παιζει φιλε


οταν λεσ δεν παιζει εννοεισ οτι δεν τον βαζει ο κοουτσ η οτι ειναι εκτοσ 12αδασ?δεν εχει παιξει ουτε για λιγο?
παντωσ κριμα γιατι πιστευω πωσ μπορει να παιξει σε αυτο το επιπεδο κ να ειναι κ απο τουσ διακριθεντεσ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.