QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 11 2013, 15:29 )

Ειναι ασχετο με το θεμα που συζητατε, αλλα ισα ισα που επειδη εχεις Paul, για σενα εχει μεγαλυτερη αξια να εχεις στον παγκο το Bledsoe. Αν ο CP3 τραυματιζοταν, ποιος θα κερδιζε χρονο? Ο Bledsoe! Αρα εχοντας τον κι αυτον μειωνεις τη ζημια σου σε περιπτωση τραυματισμου του σταρ της ομαδας σου.
Ρε γκαντεμόσαυρε

Anyway, σήμερα δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Παρά το DTD του Chris Paul η ομάδα πήγε καταπληκτικά.
58.3 ο OJ Mayo (20/9/7/2), 66.8 ο Durant (41/5/2/2), 40.3 ο Okafor (19/11/2/1), 30.3 ο Sessions (16/4/3/1) και 18.5 ο DeAndre Jordan.
Περίμενα καλύτερο σκορ από τον DeAndre μιας και έπαιζαν με τους Grizzlies που έχουν καλή front line αλλά μιας και το παιχνίδι ήταν τσόντα έπαιξε μόνο 21 λεπτά οπότε λογικό το σκορ του.
Ερώτηση: Σε ποιον έκανε τάπα ο Sessions ρε παιδιά?

Σύνολο ημέρας = 214.2 με 6 παίκτες.
Ήτοι 35.7 πόντοι ο παίκτης. Και αν βγάλουμε και τον Paul από την εξίσωση λόγω DTD τότε έχουμε 214.2 / 5 = 42.84
Από τις καλύτερες μου ημέρες φαντασιακά. Αν παίξει αύριο ο Paul όλα θα είναι υπέροχα για την ομάδα μου

Τέλος, μια ερώτηση. Γιατί τόση ανισορροπία στα προγράμματα αυτή την εβδομάδα?
Για παράδειγμα, πριν να κλείσουν τα rosters κοίταζα τα παιχνίδια και προσπαθούσα να δω αν θα είχα κάποιο πλεονέκτημα επί του Ανέστη που βρίσκεται στην 2η θέση. Είδα πως θα έχει έναν αγώνα παραπάνω. Κοιτώντας λίγο καλύτερα τον πρόγραμμα της ομάδας του Ανέστη διαπίστωσα κάτι κουλό.
Στις 16 έχει 8 αγώνες (όλοι πλην Kemba), στις 17 δεν έχει κανέναν και στις 18 έχει 9 αγώνες.
Da fuq schedule makers?

Αν έχω επιβιώσει μέχρι τις 18 θα είμαι τυχερός