Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA fantasy 12-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
spysta
QUOTE(Anaz @ Apr 10 2013, 07:20 ) *
Οταν δηλαδη Ντραγκιτς-Πεκο βγαινει ΑΝΕΤΑ 1-1

καλα Γιωργαρε 1-1 το Ντραγκιτς Πεκο δεν βγαινει για κανενα λογο.
ο Ντραγκιτς season ειναι 35 και last30 sto 38 .. και Πεκο ειναι season 32 και last30 35

το 2-2 ομως ειναι συζητισιμο.γιατι ο Γκριν εχει αισθητη διαφορα απο τον Χικσον.σιγουρα παντως και ο Γκριν δεν χαριστηκε γιατι και ο Χικσον εχει μια Α αξια στο 28-30.το οτι δεν χρησιμοποιηθηκε ειναι αλλο πραγμα
morrison
Δύο ακόμα στοιχεία είναι ότι ο Γκριν φορμαρίστηκε χωρίς KG-Pierce μέσα σε αρκετά ματς, τώρα έχουν επιστρέψει και οι δύο.
Μπορεί να χάσουν ματς; Μπορεί...Αλλά η αξία του αυτή τη στιγμή είναι κάτι εντελώς απροσδιόριστο..μπορεί να είναι στο 20 όπως ήταν με αυτούς τους δύο μέσα, μπορεί στο 30 ή στο 40.
Και ένα ακόμα, ότι ο Χίκσον βγήκε questionable και dtd μισή ώρα μετά το τρέιντ. Ήταν υγιέστατος όταν έγινε.

Γενικά άλλη μια αστεία μερά με Ρούμπιο, Έλις, Ερσάν, Πέκο όλους μαζί κάτω από 20, νωρίς-νωρίς Τριτιάτικα καλύτερα έτσι για να μην αγχώνομαι... smiley.gif
Anaz
QUOTE(spysta @ Apr 10 2013, 11:43 ) *
καλα Γιωργαρε 1-1 το Ντραγκιτς Πεκο δεν βγαινει για κανενα λογο.
ο Ντραγκιτς season ειναι 35 και last30 sto 38 .. και Πεκο ειναι season 32 και last30 35

Με τον Πεκοβιτς να εχει ενα ματς παραπανω, οχι απλα βγαινει, αλλα οποιο average και να παρεις βγαζει ΠΑΡΑΠΑΝΩ σκορ απο τον Ντραγκιτς. Με αυτο το δεδομενο, πως βαζεις αλλον εναν παιχτη μεσα ο οποιος ειναι στο 38 average τον τελευταιο μηνα και παιζει ΤΟΣΟ καλα, εστω κι αν εκμετταλευτηκε σε καποια ματς απουσιες??
Ο δε Χικσον ακομα και υγιης δεν ειχε κατι να δωσει στους Lazers, οταν εχει Faried και Marion ας πουμε ως 8-9ους παιχτες, που ειναι ισαξιοι και πιο φορμαρισμενοι. Γι'αυτο και χτυπαει και ασχημα. Δεν βλεπω με ποιο σκεπτικο θα εβγαιναν κερδισμενοι οι Λειζερς.
morrison
Αφού λες ότι Ντράγκιτς/Πέκο βγαίνει άνετα 1 με 1, το πρόβλημα ποιο είναι, το Γκριν/Χίκσον;
Νομίζω ότι αν δούμε τα σκορς του Γκριν με KG και Pierce μέσα είναι ένα ρισκαδόρικο τρέιντ, γιατί με αυτά τα δεδομένα έγινε, όχι του τελευταίων 20 ημερών που ο Γκαρνέτ δεν υπήρχε.
Και δεν θα πω για Πέκοβιτς που αν παίξει 10 ματς σερί θα είναι θαύμα...ούτε για 50-16 χτεσινό... tongue.gif
Αν γινόταν με Χίκσον τραυματία θα ήταν θέμα...
Επίσης πραγματικά δεν ξέρω ποιος θα πάρει το τρέιντ αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω το σουξέ που είχε ο Ντράγκιτς τον τελευταίο καιρό σαν μεταγραφικός στόχος όπως και το άγριο σοπάρισμα του Πέκο όλον τον χρόνο όταν δεν το ρίσκαρε κανείς.
Γενικά το πρότεινα εγώ και το έκανα για το upside των Πέκο-Γκριν αντιλαμβανόμενος ότι ήταν ένα ακόμα ρίσκο όπως ο Ρούμπιο, ο Ερσάν και όλοι αυτοί. Πόσο άσχημα μπορούσαν να παίξουν οι Ντράγκιτς-Χίκσον αλήθεια; Αντίθετα οι άλλοι, ότι έχω να κερδίσω, μπορεί με την ίδια ευκολία να το χάσω. Και η πρώτη μέρα έδειξε ότι θα χάσω μάλλον.. smile.gif

Επίσης να πω ότι έγινε και νωρίς, 10 παρά οπότε υπήρχε και η δυνατότητα βέτο και όλα... smile.gif

Anaz
Ενταξει, αν ο Ντραγκιτς βαρεσει 50αρια κι ο Πεκοβιτς 15αρια, προφανως και θα χασεις, αλλα αν δεν ειναι μαντης αυτος που εκανε το τρειντ για τους Λειζερς (περιμενω να μαθω ποιος αμαυρωσε το ονομα τους.. 19.gif ), εξακολουθω να αναρωτιεμαι με ποιο σκεπτικο περιμενε οτι θα κερδισει κ το εκανε..

Απλα πραγματα..6 ματς του Πεκο λογικα βγαζουν λιγο παραπανω απο 5 του Ντραγκιτς. Αλλα οκ μεχρι εκει δεν θα υπηρχε θεμα.
Το να χαριζεις ομως (τη τελευταια βδομαδα) επιπλεον εναν παιχτη που μπορει καλλιστα να βγαλει και 40αρια στον αλλο (γι'αυτο τον προτιμησες κι απ'τον Αμιρ) για να παρεις εναν παιχτη που δεν σου προσφερει τιποτα αφου εχεις καλυτερους 9αδατους, το θεωρω unfair.

Οσων αφορα τα veto, εγω εχω ξαναπει τη γνωμη μου οτι πρεπει να μπει ενα deadline το μεσημερι για τα trade, ωστε να υπαρχει η δυνατοτητα του veto. Οταν γινονται βραδυ δεν προλαβαινουν ολοι να κατσουν να δουν και να αξιολογησουν τα trade τη τελευταια στιγμη.
morrison
Ρε όχι από τον Αμίρ, και από τον Χίκσον τον προτίμησα...δεν είναι θέμα... tongue.gif
Απλά το κλειδί είναι ότι την ίδια στιγμή που μπορεί να βαρέσει 40ρια, μπορεί να βαρέσει και 10ρια...Αυτή είναι η ιστορία...
Είναι ένας παίχτης που όλη τη χρονιά ήταν στο 20 και λόγω ρεσταρίσματος ξεπετάχτηκε ένα μήνα τώρα. Όμως την στιγμή που έγινε το τρέιντ είχαμε τα δεδομένα του 20. Προφανώς δεν τον πήρα γιατί πιστεύω ότι θα παίξει στο 20, πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω.
Το τι περιμένουν οι Λέιζερς είναι ένα ερώτημα...απλά μπορεί να έχουν σιχτιρίσει τον Πέκοβιτς που τους έχει καταστρέψει πόσες εβδομάδες και να είδαν τον Ντράγκιτς σαν πολύ καλή φάση για να τον δώσουν. Δεν ξέρω...
Αν θες σαν γενική κριτική, εγώ παίρνω upside, οι Λέιζερς σιγουριά...κανείς δεν χάνει ή κερδίζει κάτι ιδιαίτερο...για να κερδίσω θα πρέπει ο Γκριν να παίξει στο 28-29+ που είναι ένα οκ όριο πιστεύω.


Anaz
Ρε Αντωνη..Για την τελευταια βδομαδα του παιχνιδιου μιλαμε. Κι ο Πεκοβιτς μια χαρα υγιης ειναι. αν δεν κανω λαθος, 1 ματς εχει χασει τον τελευταιο μηνα, 2 ο Ντραγκιτς! Και δεν ειναι οτι φοβουνται μη χασουν κατι οι Lazers. Για ποια σιγουρια μιλαμε?? wacko.gif Στη τελικη αν ηθελε, με τα συγκεκριμενα ανταλλαγματα μπορουσε ανετα να παρει 2 παιχτες του 35 ας πουμε.
Σχολιαζουμε το τρειντ με βαση τα τωρινα δεδομενα, οχι αν γινοταν ενα μηνα πριν..
Για να βγεις κερδισμενος, παντα σε θεωρητικο επιπεδο, αρκει ενα 25, οχι 28-29. Αν στη χειροτερη βγαλει 20, -σιγουρα οχι και η επικρατεστερη εικασια-, θα χασεις ελαχιστα, αν συνεχισει ομως οπως τελευταιως βγαινεις παρα πολυ κερδισμενος. Εξ'ου και θεωρω οτι το συγκεκριμενο trade τη δεδομενη στιγμη -μια βδομαδα πριν το τελος με την πρωτια ανοιχτη- ειναι UNFAIR. Πιστευω ειναι απλα κοινη λογικη. Απο'κει και περα, δε νομιζω οτι χωραει πολυ συζητηση ουτε θα χαλασουμε και τις καρδιες μας. Απλα το καταθετω.
sacarame
Θα κάνω φιλότιμες προσπάθειες να απαντήσω μέσω κινητού. Κατ αρχάς να βεβαιώσω ότι ήμουν ενήμερος για το τρεηντ και επίσης δεν πιστεύω ότι σπιλώνει το όνομα της ομάδας.


Ξεκινώ σαν πρώτη κουβέντα αναφέροντας αυτό που είπα τόσο στον αντώνη όσο και στον γιάννη, ότι δηλαδή εδπειδή είμαστε τελευταία βδομάδα και τα σκορ είναι κοντά, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τρεηντ που να ευνοήσει τον αντώνη σε βάρος των άλλων 2.

Πάμε στο τρεηντ. Ντραγκιτς > πεκο αισθητά για εμένα. Το 1 ματς παραπάνω του πεκο το είχαμε χαμένο στους λειζερς, και o γιάννης με επιβεβαιώνει αν θέλει, γιατί πίστευα ότι δεν θα παίξει και στα 6 παιχνίδι. Θες να το πεις έμπνευση, ρίσκο, όπως σε βολεύει αλλά το πίστευα. Επίσης βλέποντας το πρόγραμμα των γουλβς, και οι 2 μας συμφωνήσαμε πως υπάρχουν ματς που δεν θα κάνει ψηλά σκορ λόγω αξιόλογων αντιπάλων. Το χτεσινό του σκορ έρχεται να μας δικαιώσει.

Πάμε και στα συμπληρώματα. Χικσον ήταν ένας σταθερός παίκτης γύρω στο 28. O γκριναρος ήταν αρρώστια, έκανε ματσαρες, αλλά μην ξεχνάμε ότι είχε 2 σοβαρότατες απουσίες να εκμεταλλευτεί. Αυτοί οι 2 γύρισαν, οπότε δεν περιμέναμε ανάλογες εξωπραγματικές εμφανίσεις. Αποτελούσε όμως ένα ιδανικό συμπλήρωμα για να πάρουμε τον γκοραν, δίνοντας ταυτόχρονα τον επίφοβο πεκο. Αν ήθελα να βοηθήσω τον αντώνη, θα έδινα τον χεντερσον ή τον φαριντ. Την θέση του γκριν πήρε o επιστρεψας κέβιν, και έμεινε μια θέση όπου έπαιζε χικσον και φαριντ ισάξια. Όταν βγήκε το dtd, προτιμήσαμε να βάλουμε τον ναγκετο και όχι να ακυρώσουμε το τρεηντ.

Κλείνω λέγοντας ότι το τρεηντ μου φαίνεται δίκαιο, και μάλιστα πιστεύω ότι τελικά θα βγούμε και κερδισμένοι, ενώ o αντώνης μπορεί να χάσει τον τίτλο από το ρίσκο που πήρε. Αν πάλι o γιώργος εξακολουθεί να έχει τις αμφιβολίες του, δεν χρειάζεται μαζευτούν βέτο, αλλά ζητώ αυτόματα την ακύρωση του τρεηντ.

Α και την απόλυση του μάνατζερ μου. Χαχαχα
duncan21
Το trade με τον Antoine το έκανα εγώ.Δε θα γινόταν τόση φασαρία αν δεν εμφανιζόταν το dtd του παπάρα του Χίκσον λίγο πριν κλείσουν τα ρόστερ.Είτε ο Χόρφορντ(dtd και με 4 παιχνίδια μάλιστα) είτε ο Γκαρνέτ(limited minutes στο υπόλοιπο της σεζόν συν το γεγονός ότι μπορεί να χάσει κάποιο ματς) θα έμεναν εκτός και θα έμπαινε ο Χίκσον προφανώς.

Τον Πέκοβιτς προσπαθούμε να τον ξεφορτωθούμε εδώ και κάνα τρίμηνο οπότε δε μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να τον δώσω,πόσο μάλλον για τον Ντράγκιτς.Έκανε πολλά καλά σερί παιχνίδια για να τον εμπιστευτώ περισσότερο ή να μην ξανατραυματιστεί.Και τσουπ,όλως τυχαίως τον ξαναπιάσανε τα μητρικά του χθες.Επίσης ο Γκριν με KG παρόντα σε κάποια παιχνίδια παραμένει ερωτηματικό...

QUOTE(sacarame @ Apr 10 2013, 15:28 ) *
Α και την απόλυση του μάνατζερ μου. Χαχαχα

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Κεραυνός εν αιθρία ήταν αυτό αλλά δεν πειράζει.Σας έρχομαι απ' τη dleague με κ@υλες wos_sport4.gif .
morrison
Να στο πω αλλιώς...
εγω το Πεκοβιτς για Ντράγκιτς ένας με έναν δεν το έκανα...δηλαδή οκ, ναι μεν ένα ματς αλλά ο άλλος ένας από τους πιο injury prone του φάντασυ και ο Ντράγκιτς πάει καρφί.
Το κάνω για να πάρω κάτι ελάχιστα καλύτερο 2ο που πιστεύω ότι είναι ο Γκριν από τον Χίκσον αυτή την εποχή...

Από αυτό μέχρι να λέμε απόλυτα ότι είναι unfair ένα τρέιντ, 35 κ 28 με 10 ματς για 31 κ 24 με 11 έχει διαφορά...
Μόνος σου λες ότι με 25+ είμαι κερδισμένος...όταν ταυτόχρονα ο Γκριν με 77 ματς παιγμένα είναι στο 24 και αυτό διαμορφώθηκε όταν έμειναν έξω οι άλλοι δύο και πήρε όλες τις μπάλες, ήταν ακόμα πιο χαμηλά. Και σκέψου ότι οι δύο σταρς των Σέλτικς μόλις γύρισαν...Θεωρείς ότι θα χάσουν όλα τα ματς ας πούμε...?
Εγώ προφανώς ελπίζω ότι μπορεί να παίξει ένα 27-28 και με τους δύο μέσα αλλά είναι υποθετικό και σε κάθε περίπτωση όταν έχουμε δεδομένα τι να συζητάμε...
Δεν είναι περίπτωση Τομπίας που κάλλιστα θα κάνει όλα τα ματς μέχρι τέλους όπως τώρα.
Είναι περίπτωση παίχτη που επωφελήθηκε από απουσίες άλλων και ξεπετάχτηκε...τώρα γύρισαν οι απόντες και δεν έχουμε καν δείγμα πού θα σταθεί...(και δεν μιλάω για το τελευταίο ματς που νομίζω ήταν το πρώτο μετά από πολύ καιρό μαζί με Γκαρνέτ/Πιρς που έδωσε 11)
Έχω να κερδίσω, έχω να χάσω όμως...είναι οριακό...
Οι Λέιζερς δεν χάνουν σίγουρα και ελπίζω να με πιστεύεις όταν σου λέω ότι δεν το έκανα το 1 με 1 το Ντράγκιτς/Πέκοβιτς. smile.gif
Κατά τα άλλα τι...να απαγορεύσουμε τα τρέιντς της τελευταίας εβδομάδας επειδή μπορούν να φαίνονται κάπως...?
Είμαι σίγουρος ότι αν δεν ήταν τελευταία εβδομάδα το τρέιντ θα παίρναγε ντούκου.
Αυτά...νομίζω το εξάντλησα... smile.gif



j-kidd13
Ο Γκριν εδω και 2 μηνες παιζει εξαιρετικα,παροντος και του Πιρς και του Γκαρνετ,οποτε δεν ευσταθει το οτι εκανε σκορ λογω απουσιων ενος εκ των 2...Σιγουρα δεν εγινε ξαφνικα Λεμπρον να πεταει συνεχως 50αρες,θα κανει και τα 10αρια του,αλλα οπως εχει δειξει αυτο το 2μηνο(και λιγο παραπανω) ειναι λιγα τα χαμηλα και εμφανως περισσοτερα τα υψηλα σκορ του.
Ο Πεκοβιτς αντιστοιχα χωρις τον Λοβ ειναι ο Νο1 στη ρακετα των λυκων,παιζει σταθερα σε υψηλο επιπεδο.

Ο Ντραγκιτς ειναι ο καλυτερος παικτης του deal(as spysta says) με καποια μικρα σκαμπανευασματα.
Ο Χικσον ενας σταθερος παικτης του 28-29 ολη τη χρονια,αλλα βρισκεται σε πτωτικη πορεια εδω και καιρο.

Κοντολογοις,το τρειντ imo,ειναι προφανως επικερδες για τον Αντωνη,εστω και αν δεν φαινεται τοσο πολυ με την πρωτη ματια.Επρεπε να δωσει κατι καλυτερο απο τον Χικσον και θα ταν κομπλε...
morrison
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 10 2013, 15:38 ) *
Ο Γκριν εδω και 2 μηνες παιζει εξαιρετικα,παροντος και του Πιρς και του Γκαρνετ,οποτε δεν ευσταθει το οτι εκανε σκορ λογω απουσιων ενος εκ των 2...

Mαν ο Γκαρνέτ τον τελευταίο μήνα έχει παίξει 3 ματς όλα και όλα...Και ο Γκριν σε αυτά τα ματς έχει κάνει 25-18-11. Τα 3 από τα 4 χειρότερα του μήνα.
Όντως έχει ανεβεί λίγο πριν, όχι στα επίπεδα που πήγε μετά, αλλά έχει ανέβει. Για αυτόν τον μήνα όμως υπάρχουν άλλοι 4 πριν με ίδιες συνθήκες που είναι άφαντος. Το εξήγησα και πριν, δεν τον πήρα για να κάνει 20, συμφωνώ μαζί σου ότι μπορεί να σταθεί ψηλά από την άλλη...αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα ερώτημα το πόσο θα κάνει.
Οπότε εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό που λες...και εγώ για επικερδές το έκανα... tongue.gif
..τα παιδιά εξήγησαν την λογική τους από την άλλη...
Θεωρώ υπερβολικό τον ντόρο anyway... smile.gif
Εννοείται να ακυρωθεί να βάλω Αμίρ!!! smiley.gif
j-kidd13
QUOTE(morrison @ Apr 10 2013, 15:53 ) *
Mαν ο Γκαρνέτ τον τελευταίο μήνα έχει παίξει 3 ματς όλα και όλα...
Όντως έχει ανεβεί λίγο πριν, όχι στα επίπεδα που πήγε μετά, αλλά έχει ανέβει. Για αυτόν τον μήνα όμως υπάρχουν άλλοι 4 πριν με ίδιες συνθήκες που είναι άφαντος.
Τέσπα εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό που λες...και εγώ για επικερδές το έκανα... tongue.gif
..τα παιδιά εξήγησαν την λογική τους από την άλλη...
Θεωρώ υπερβολικό τον ντόρο anyway... smile.gif
Εννοείται να ακυρωθεί να βάλω Αμίρ!!! smiley.gif


Δεν ηταν και αφαντας μωρε νταξει...Απλα ειχε συχνοτερα πολυ χαμηλα παιχνιδια απ ο,τι τωρα.
Κουβεντα να γινεται μιας και δεν εχουμε τι να κανουμε,δεν εγινε και κανα εγκλημα...tongue.gif
sacarame
[quote name='duncan21' date='Apr 10 2013, 15:32 '

Κεραυνός εν αιθρία ήταν αυτό αλλά δεν πειράζει.Σας έρχομαι απ' τη dleague με κ@υλες :dribble

Τζον ιζυ ρε. Τόσες σειρές σοβαρό ποστ, δεν άντεξα. Ήθελα να πω την μαλακια μου.
Anaz
Προφανως το οτι ειναι τελευταια βδομαδα αλλαζει τα δεδομενα. Το injury prone ας πουμε δεν λεει κατι οταν μενουν 5 ματς ολα κι ολα και ο παιχτης ειναι υγιης.

Για τον Γκριν ο καθενας μπορει να κανει τις εικασιες του. θα μπορουσα κι εγω να πω οτι εχει κανει καλα ματς και με τους δυο μεσα, ή οτι κι ετσι θα εχει πλεον αυξημενο χρονο, οτι ο Γκαρνετ πηρε λιγα λεπτα ή οτι σιγουρα θα ξεκουραστουν οι Πιρς-Γκαρνετ ενοψει πλευοφ, και παει λεγοντας.. Η ουσια ειναι ομως η αγοραστικη του αξια. Κι ενας παιχτης με last30 στο 38, ε δεν εχει αγοραστικη αξια στο 24, αλλα σιγουρα κοντα στο 30.
Το'πα και πιο πανω οτι μπορει να συζηταμε 100 διαφορετικες παραμετρους, εικασιες κι αποψεις που θετει ο καθενας προσωπικα, αλλα at the end of the day η αληθεια ειναι οτι με τα συγκεκριμενα ανταλλαγματα στην "αγορα" (Τον ανεβασμενο Γκριν και τον Πεκο με 6 ματς) μπορουσε καλλιστα να χτυπησει 2 35αρηδες, κι αντ'αυτου παιρνει εναν Ντραγκιτς.

Στελιο περιμενες το χτεσινο 15αρι του Πεκοβιτς απεναντι στο GS που οι αντιπαλοι ψηλοι συνηθως κανουν παρτυ?
Ο δε Χικσον ανεξαρτητα απο τον τραυματισμο, ειναι αισθητα πεσμενος τελευταια. Ακομα και υγιης, δεν βλεπω πως μπορουσε να σου προσφερει σοβαρο κερδος εσενα ενας παιχτης του 25.

anyway, εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο. Απλα ηθελα να το καταθεσω κ να το συζητησω, κι απο κει και περα ο καθενας εχει την αποψη του. Δεν υπαρχει θεμα guyz ουτε το'πα για να το παρετε πισω. cool.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 10 2013, 15:38 ) *
Σιγουρα δεν εγινε ξαφνικα Λεμπρον να πεταει συνεχως 50αρες,



Επειδη με προκαλεσες, θα πρεπει να απαντησω.
Οι μονες 50αρες που πεταει ο Λεμπρον ειναι οι γυναικες γεννημενες το 1963. Μεχρι εκει ειναι ικανος... smiley.gif
Gravedigger
Μπήκα μετά από 'χρόνια' στο forum μόνο και μόνο για να δω τι λέτε στο fantasy tongue.gif

Συμφωνώ με τον Anaz για το trade.Ακόμα και να μην ήταν γνωστό το DTD του Hickson δεν μου καθόταν καλά. Και ασφαλώς τελευταία βδομάδα, δεν κοιτάς τον ΜΟ αλλά την φόρμα του παίχτη. Ο ΜΟ πάει περίπατο,για αυτό και έκανα κάτι προτάσεις τύπου Teague για Hawes.
Στα γενικά τώρα.Μετά από 5 χρόνια,πρώτη φορά βλέπω τόσο αμφίρροπο fantasy.Προβάδισμα δίνω στον Anaz γιατί με τα ίδια παιχνίδια με τον Morrison μέχρι το τέλος θεωρώ ότι έχει καλύτερο roster. Θα μου έδινα περισσότερες ελπίδες αν δεν είχα 8 ματς λιγότερα και από τους 2 σας,χωρίς να υπολογίσω πιθανές απουσίες Lebron και Duncan (που έχασαν οι 2 τους 5 ματς την προηγούμενη βδομάδα).
sacarame
Γιωργο σαφως και δεν περιμενα να κανει 15 ο πεκοβιτς με το τζι ες. Ομως βλεποντας ενα προγραμμα με 2 ματς με τξν γιουτα και με σπερς και κλιπς, σιγουρα δεν περιμενα να δωσει τα ιδια σκορ με αυτα που εδινε τοσο καιρο.

Συμφωνω οτι κοιταμε την φορμα του παικτη και επισης συμφωνω οτι δεν θα υπολογιζα τον γκριν σαν 24αρη, αλλα στο 30-31. Παμε στα λαστ 30 που αποτυπωνουν καλυτερα την φορμα ενος παικτη. Αν και δεν παιζω φανταζυ με νουμερα μονο, συμφωνα με αυτα πηρα εναν παικτη κοντα στο 39-40 κι εναν στο 25. Κι εγω εδωσα τον πεκο που ειναι στο 34 και τον γκριν που ειναι στο 37. Οπως ειπαμε ομως επειδη η αποδοση του ειχε καποιες παραμετρους, στο 37 δεν θα τον εδινε ουε ο σπυρος που τους ποτιζει με ντοπα πριν τους δωσει. Αρα 30-31 ο γκριν

Με έναν στο 34 κι ένα στο 31 δεν παίρνεις 2 35αρηδες για κανένα λόγο. Αντίθετα παίρνεις έναν καλύτερο παίκτη πχ ντραγκιτς κι έναν συμπλήρωμα. O χίλτον είναι και σέντερ και είχα μια ακόμα καβατζα σε περίπτωση που έβγαζε κάνα περίεργο o χορφορντ. Οπότε εξακολουθώ να βλέπω όλο το τρεηντ.

Όμως αφού οι άλλοι 2 διεκδικητές το βλέπουν αλλιώς ας το ακυρώσουμε

* κάτω κάτω που λέω όλο το τρεηντ εννοώ όλο με το τρεηντ.

Άρη άσε τα τιμολόγια και πιάσε τα πληκτρολόγια... (τρελοοοο..)

Όλο= οκ @&&( τα λεξικά μου
Gravedigger
QUOTE (sacarame @ Apr 11 2013, 01:27 ) *
Όμως αφού οι άλλοι 2 διεκδικητές το βλέπουν αλλιώς ας το ακυρώσουμε

Εκτός του ότι πλέον δεν γίνεται αυτό, για μένα δεν τίθεται θέμα ακύρωσης.Από την στιγμή που τα βρήκατε μεταξύ σας και το Trade δεν χτυπάει τόσο πολύ στο μάτι,εγώ δεν έχω θέμα.Απλά εξέφρασα την γνώμη μου.
Anaz
QUOTE
Με έναν στο 34 κι ένα στο 31 δεν παίρνεις 2 35αρηδες για κανένα λόγο.
Ο Πεκο εχει ενα ματς παραπανω ομως. Επομενως ισοδυναμει με εναν 40αρη με 5. wink.gif Σαν δυαδα βγαζει 2 35αρηδες με 5 ματς ο καθενας. Η διαφορα με εναν Ντραγκιτς ειναι νομιζω αισθητη.

Πλεον δν γινεται αυτο ετσι κι αλλιως Στελιο. Και δεν θα'θελα κιολας σε καμμια περιπτωση να ακυρωθει το trade επειδη δεν καθεται καλα σε μενα που ειμαι ανταγωνιστης. Εφοσον δεν υπηρξε προθεση εληξε το θεμα.
morrison
QUOTE(Gravedigger @ Apr 10 2013, 22:25 ) *
Συμφωνώ με τον Anaz για το trade.Ακόμα και να μην ήταν γνωστό το DTD του Hickson δεν μου καθόταν καλά. Και ασφαλώς τελευταία βδομάδα, δεν κοιτάς τον ΜΟ αλλά την φόρμα του παίχτη. Ο ΜΟ πάει περίπατο,για αυτό και έκανα κάτι προτάσεις τύπου Teague για Hawes.


Mα ρε εσύ αν μετράει ξεκάθαρα η φόρμα και καθόλου ο μ.ο (για εμένα μετράνε και τα δύο) τότε πως είναι δυνατόν να βγαίνει ένα τρέιντ του Τιγκ, που είναι στα νούμερα του γύρω στο 35 σε όλα τα λαστ, με 4 ματς
με τον Χος που πριν ξεκινήσει η εβδομάδα δεν ξέρω και εγώ που έπαιζε..(στο 40? ) με 6 ματς

Και σκέψου και το άλλο, ότι ο Χος ανέβασε τον μ.ο του παίζοντας σε κομπλέ Σίξερς, απλά πήρε θέση στάρτερ, δεν επωφελήθηκε απουσίας..τα έκανε όλα αυτά σε νορμάλ Σίξερς...δεν υπήρχε δηλαδή το ερωτηματικό του Γκριν με Γκαρνέτ.

Τεσπα, θέλω να πω ότι δεν θεωρώ τέτοιες προτάσεις unfair...αν ο άλλος δεν χάνει και υπάρχει μια λογική είναι οκ...

Γενικά νομίζω ότι είμαι out από την διεκδίκηση οριστικά, έτσι ή αλλιώς, και το τρέιντ αυτό δεν βγήκε και τίποτα δεν βγήκε από την στρατηγική του τελευταίου μήνα οπότε ας προχωρήσουμε...
Θα επανέλθω με το κλασσικό ποστ ανασκόπησης μετά το πέρας του φάντασυ. smile.gif

sacarame
Για να το γυρίσουμε και στην πλάκα, εγώ βλέπω ότι το τρεηντ εξελίσσεται σε μεγάλη κλεψιά υπέρ μας, και o αντώνης θα με κυνηγάει με κάνα δίκαννο!
Anaz
QUOTE(sacarame @ Apr 11 2013, 09:11 ) *
Για να το γυρίσουμε και στην πλάκα, εγώ βλέπω ότι το τρεηντ εξελίσσεται σε μεγάλη κλεψιά υπέρ μας, και o αντώνης θα με κυνηγάει με κάνα δίκαννο!
Εντελως ομως.. Το'φαγα εγω με την κλαψα μου ρε. tongue.gif

QUOTE
Γενικά νομίζω ότι είμαι out από την διεκδίκηση οριστικά
laugh.gif Εδω με ξεπερασες!!
morrison
QUOTE(sacarame @ Apr 11 2013, 09:11 ) *
Για να το γυρίσουμε και στην πλάκα, εγώ βλέπω ότι το τρεηντ εξελίσσεται σε μεγάλη κλεψιά υπέρ μας, και o αντώνης θα με κυνηγάει με κάνα δίκαννο!

με κανά G3A3 καλύτερα που το'χεις κ πρόχειρο... tongue.gif

QUOTE(Anaz @ Apr 11 2013, 09:43 ) *
laugh.gif Εδω με ξεπερασες!!


Όχι λες; blink.gif
rchos
Μετά τα όσα συνέβησαν αυτές τις δύο μέρες και λόγω της στρέβλωσης πλέον του αποτελέσματος του φετινού μας πρωταθλήματος και επειδή τα όσα συνέβησαν μειώνουν την αξιοπιστία και ουσιαστικά απαξιώνουν το επίπεδο της λίγκας η ομάδα Rchos Monkeys προτείνει να μπει σε ψηφοφορία η ακύρωση του φετινού πρωταθλήματος και να παραμείνει για ακόμη μια χρονιά ο περσινός πρωταθλητής μέχρι του χρόνου που θα πραγματοποιηθεί η νέα λίγκα.

Πάντα με γνώμονα το γενικό καλό και όχι μικροσυμφέροντα (όπως κάποιοι εμφανέστατα έχουν σαν κίνητρο τις τελευταίες μία δύο μέρες) πιστεύουμε ότι η λύση που προτείνουμε είναι η καλύτερη όλων και η πιο δίκαιη.


Υ.Γ. Έτσι βγαίνουν ανακοινώσεις κύριε ΔΓ.Με επίπεδο και κύρος.
spysta
ρε να λετε καλα που τραυματιστηκε ο Ροντο .. αλλιως δεν θα υπηρχαν συζητησεις τωρα.
ααα ισως τσακωνοσασταν για την δευτερη θεση cool.gif

σαν τον Κουτσοθοδωρα και τη Σακαρακα που κοπτονται για να τερματισουν στην 4η θεση .... laugh.gif laugh.gif
γελαει ο κοσμος
j-kidd13
QUOTE(spysta @ Apr 11 2013, 15:16 ) *
ρε να λετε καλα που τραυματιστηκε ο Ροντο .. αλλιως δεν θα υπηρχαν συζητησεις τωρα.
ααα ισως τσακωνοσασταν για την δευτερη θεση cool.gif

σαν τον Κουτσοθοδωρα και τη Σακαρακα που κοπτονται για να τερματισουν στην 4η θεση .... laugh.gif laugh.gif
γελαει ο κοσμος

Kαι με Ροντο μεσα θα σουν στην καλυτερη καλυτερη καμια 500αρα+ ποντους πισω τωρα...tongue.gif
rchos
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 11 2013, 15:20 ) *
Kαι με Ροντο μεσα θα σουν στην καλυτερη καλυτερη καμια 500αρα+ ποντους πισω τωρα...tongue.gif


Μην του χαλάς το όνειρο.Άστον αφού ικανοποιείτε έτσι εσύ ποιός είσαι να στερείς την χαρά στον κόσμο?
j-kidd13
QUOTE(rchos @ Apr 11 2013, 15:22 ) *
Μην του χαλάς το όνειρο.Άστον αφού ικανοποιείτε έτσι εσύ ποιός είσαι να στερείς την χαρά στον κόσμο?


Συγγνωμη.
rchos
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 11 2013, 15:24 ) *
Συγγνωμη.


Άχου το
Κοκκίνησαν και τα μαγουλά σου? smiley.gif
sacarame
QUOTE(spysta @ Apr 11 2013, 15:16 ) *
σαν τον Κουτς και τη Σακαρακα που κοπτονται για να τερματισουν στην 4η θεση .... laugh.gif laugh.gif
γελαει ο κοσμος


Ναι μωρη μεντα τραχανοπλαγια κανε καμια φούσκα με την μύξα σου smiley.gif . Η ομάδα εχει στοχους και μάχεται μέχρι τέλους. Εδώ γκρέμισε το φαβορί του β γυρου από την 1η θέση. Δεν ειμαστε σαν κατι Στρουμφακια που αμα δεν τους παει καλα η χρονια το παρατάνε και τερματίζουν 13οι...

Αρτσος κλασικη νυφίτσα θυμήθηκε να κάνει ποστ στα του φάνταζυ. Τον έχει ξεχάσει κι ο Αλλάχ εκεί κάτω που είναι... icon_drunk.gif
rchos
QUOTE(sacarame @ Apr 11 2013, 15:29 ) *
Αρτσος κλασικη νυφίτσα θυμήθηκε να κάνει ποστ στα του φάνταζυ. Τον έχει ξεχάσει κι ο Αλλάχ εκεί κάτω που είναι... icon_drunk.gif



εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ
όμως κι οι δυο μας αχ και βαχ


j-kidd13
QUOTE(rchos @ Apr 11 2013, 15:25 ) *
Άχου το
Κοκκίνησαν και τα μαγουλά σου? smiley.gif

Με αποπήρες...
Gravedigger
Το πιο αμφίρροπο fantasy που έχουμε κάνει ever,και δεν νομίζω να υπάρξει ξανά τέτοιος ανταγωνισμός. Η πρωτιά θα κριθεί την τελευταία μέρα. Έχω μεν 50 πόντους διαφορά, αλλά Lebron,Duncan και πιθανότατα και ο Hibbert δεν θα παίξουν την Τετάρτη. Από τον Morrison μόνο ο Pekovic είναι αμφίβολος...Αύριο το Indiana-Boston ακυρώνεται και δεν θα διεξαχθεί ποτέ,οπότε ευελπιστώντας ο Teague να μου δώσει 1 30αρι πάει στους 80.
Το κακό είναι ότι λείπουν οι καλύτεροι μου παίχτες...Ο Lebron έχει χάσει 5 ματς τις τελευταίες 2 βδομάδες.1 από αυτά να είχε παίξει θα είχε καθαρίσει η πρωτιά...Oi Bucks δεν ξεκουράζονται ποτέ, ο Deng το ίδιο...Οπότε βλέπουμε!
(* αν παίξει τελικώς 1 εκ των Duncan η Lebron, θεωρώ ότι δύσκολα χάνεται..)
morrison
Έχει ψιλοτελειώσει ρε εσύ... smile.gif
Ο Γιώργος που και για εμένα ήταν το φαβορί στην αρχή τη εβδομάδας καταστράφηκε από Σάντερς-Κόμπε και εκεί που υπολόγιζα να μην χάσει ματς έχασε όσο και εμείς.
Εγώ κάηκα κυριολεκτικά από το περιβόητο τρέιντ, Πέκο/Γκριν 138 για Ντράγκιτς/Αμίρ(που θα έμπαινε στην 9αδα αντί του dtd Χίκσον) 315.
Δεν είναι έτσι για Μπακς-Ντενγκ εν τω μεταξύ. Ο Ντενγκ έχασε 2,1 την προηγούμενη- 1 αυτή, και ο Ερσάν χάνει σκόρπια συνεχώς. Ήρθε και ο Πέκοβιτς και με αποτελείωσε. Το κακό είναι ότι εγώ έχασα σαν ποιότητα αγοράζοντας αυτά τα ματς με τρέιντς αλλά θα τα πω αναλυτικότερα στην ανασκόπηση. tongue.gif
Ακόμα και η ακύρωση του Βοστόνη-Ιντιάνα δεν νομίζω να με βολεύει, ο Χίμπερτ παίζει να έχανε έτσι και αλλιώς κάποιο ή κάποια ματς, ο Γκριν θα έπαιζε και τα δύο και ήταν και back to back άρα ίσως το ένα να ήταν χωρίς Γκαρνέτ/Πιρς, τώρα που έμεινε ένα δεν ξέρω.
Περνόντας στην τελευταία μέρα, με 85-90 διαφορά, για να έχω ελπίδες θα πρέπει τουλάχιστον να έχω 3 ματς παραπάνω πράγμα ψιλοαπίθανο. Ο Ντάνκαν με τον Λεμπρόν έκαναν ήδη το ρεπό τους, εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος ούτε για τον Ντενγκ, ούτε για τους Μπακς.

Αυτά είναι κάποια πμ με τον Ομάρ εν τω μεταξύ, 5-6 εβδομάδες πριν...6 Μαρτίου για την ακρίβεια, τότε η διαφορά μας ήταν 700-800 πόντοι αλλά φαινόταν το πράγμα... smile.gif
QUOTE
QUOTE
QUOTE
και εγώ δεν πιστέυω να προλαβαίνει...δεν έχει ούτε την ομάδα, ούτε τα ματς πλέον...για να καλύψει τόση διαφορά...αντίθετα Κούλης αν παίξει τα ματς του είναι 1ο φαβορί με εμένα και Ανάζ να πέφτουμε οριακά όπως έχω υπολογίσει...πιστεύω ότι παίζω από 1ος μέχρι 3ος άνετα δηλαδή...

όχι ρε..τι να έχω κλείσει...όλο και κάτι θα βρεθεί..(για Μέγιο ίσως)...βέβαια ίσως με παίρνει πλέον να πάω μέχρι τέλους έτσι...η προηγούμενη ομάδα με έφτασε ως εδώ αλλά δεν μου έβγαιναν τα κουκιά ότι θα αντέξει να κρατηθεί...οπότε πήγα να προσθέσω ματς χάνοντας όσο λιγότερο potential...νομίζω ότι καλά έκανα...πριν δεν είχα ελπίδα για πρωτάθλημα νομίζω...τώρα ίσως και να έχω...


Πλέον θεωρώ ότι είσαι οριακά καλύτερα από Ανάζ και φυσικά έκανες πολύ καλά κι αγόρασες παιχνίδια αρκεί. Για Κούλη δεν νομίζω. Το μόνο που θα φοβόμουν στη θέση σου είναι μήπως αρχίσουν κάνα υποτυπώδες tanking οι Mavs και την πληρώσει ο Dirk κι ίσως ότι πλέον δεν έχεις τόσο δυνατό πάγκο. Αλλά κατά τα άλλα σε βρίσκω υπερπλήρη.


Kούλης θα πέσει πολύ κοντά...θα το δεις...
Με Ανάζ αφού δεν άνοιξα την διαφορά, το διβδόμαδο και την προηγούμενη, μου έβγαινε ότι δεν είχα ελπίδα. Μετά τα τρέιντς θεωρώ ότι κυριολεκτικά θα πάει στον πόντο...
SG3ptshooter
QUOTE
Apr 17 5:42 PM DIAM dropped LeBron James, Mia to FA
DIAM added Austin Croshere, FA from FA to BE

Πως ξηγιέται ο σωστός ο hater. Σηκώνει το αντικείμενο του Heat hate του απ' το δεύτερο pick, τον εκμεταλλεύεται, τον στύβει, κερδίζει και τελευταία μέρα τον πετάει σα στημένη λεμονόκουπα για το πραγματικό είδωλο του ένδοξου παρελθόντος.

3000. Γεράσαμε όσο δεν πάει.
morrison
Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment


Έλα να βλέπω απολογισμούς σιγά-σιγά... smile.gif
Pierce
Τελικη βαθμολογια για την σεζον 2012-2013


1. Dallas White Niggaz
24633.5 Gravedigger

2. Rated-R Superstar
24497 Morrison

3. Compton Niggaz
24358 anaz

4. Smokin' Smurfs
23519 spysta

5. Los Angeles Lazers
22828.5 Sacarame/Duncan21

6. Long Con Artists
22820.3 Tobias Funke

7. Malibu Hobbistes
21945 Pierce

8. Italian Spurs
21518.8 ginobili

9. Death Valley Demon
21444 TWIsM

10. Rcho's Monkeys
21148 rchos

11. High Voltage
20377.3 Thrylos7

12. The Losers
20319 Sarounas

13. Cross Dogs
19685.3 jkidd13

14. Where no Knees Happens
19592 aegeansheed

15. Bench Warmers
19271.3 benchwarmer




Νικητές ανά χρονιά
2007-2008: pierce21
2008-2009: Gravedigger
2009-2010: Gravedigger
2010-2011: pierce21-gravedigger(συνιδιοκτήτης)
2011-2012: Rchos
2012-2013: Gravedigger
Pierce
Ξεκινάμε από το Draft, στο οποίο επέλεξα παίκτες που....ξέμειναν και σε καμία περίπτωση δεν είχα σκοπό να πάρω (βλ. Granger, Bosh)

4 Deron Williams, Bkn PG
27 Jrue Holiday, Phi PG
34 Brook Lopez, Bkn C
57 Chris Bosh, Mia PF
64 Danny Granger*, Ind SF
87 Ben Gordon, Cha SG
94 Brandon Roy*, Min SG
117 J.R. Smith, NY SG
124 DeAndre Jordan, LAC C
147 Andre Miller, Den PG
154 Courtney Lee, Bos SG
177 Bismack Biyombo, Cha C
184 Rodrigue Beaubois*, Dal PG
207 Tyrus Thomas, Cha PF


Από τον Deron , κρατάω το τελευταίο 2.5 μηνο όπου έπαιξε για νούμερο 4, γιατί στην αρχή με είχε στήσει στα 4 με την απόδοσή του. Ο Jrue, έκανε το break out που περίμενα, και αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να τον σουτάρω γρήγορα μαζί με το δώρο του sheed, τον sessions για τον....

ΧΟΜΠΙΣΤΑ . Ήρθε στο 30 και τελείωσε στο 38. Από τον Γενάρη και μετά έπαιζε με το πόδι στο γκάζι... Ο Brook, έχασε μόλις 8 παιχνίδια φέτος, (ήθελα κάποιον εκ των Νοα,Λι στο draft αλλά δεν) ήταν σταθερότατος και πρακτικά επειδή ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος στην ομάδα και ο καλύτερος παίκτης θαρρώ. Ο bosh, παρόλο που ούτε αυτός ήταν στα πλάνα μου είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία, και με βοήθησε να φέρω στην ομάδα τον φονιά klay και τον ομοφυλόφιλο που από όταν πήρε trade εκτοξεύτηκε. Τίμιο DD machine Omer, καμία σχέση με τον ανυπαρκτίδη Ντεάντρε. Ο Ζαχαρίας, μπήκε σε χειμερία νάρκη λίγο πριν το All Star, και δεν ξαναξύπνησε μέχρι...χτές. Steal ολκής ο J.R. στο 117, που έκανε τη χρονιά της ζωής του, και επί ένα 2μηνο με κράταγε αυτός και ο... αρχηγός των Χομπίστων,

The motherfucking D.R.E. Κατά τα άλλα είχαμε το γνωστό 2βδόμαδο του Μπέιλες, που έβγαζε σκόρ λεμπρόν,ενώ προστέθηκε και ένα αντίστοιχο 3βδόμαδο από κάποιον, Άλαν Άντερσον ph34r.gif , τον Βαλανσιούνας να κάνει δυνατό finish, και κάποιον Granger, να μην τον βλέπουμε ποτέ στο παρκέ.
Απογοήτευση μεγάλη ο Gordon , που ακόμα και σε αυτό το σκορποχώρι, κατάφερε να μην παίζει.
Τέλος και τα 2 trade που έκανα, νομίζω με έβγαλαν κερδισμένο.
Overall, η ομάδα αν έπαιζε όπως έπαιξε από τα Χριστούγεννα και μετά, ακόμα και χωρίς τον Granger, θα μπορούσε να μπεί σφήνα στην 3άδα, καθώς αρκετές φορές βγήκε 1η ανά εβδομάδα ή ήταν μέσα στους 3.

sarounas
πάλι αυτός κέρδισε ? 68.gif

ΟΥΣΤ η λίγκα είναι στημένη (σαν άλλος δημητράκης)
περιμένω στωικά την ποινή που θα μου επιβληθεί για του χρόνου όπου επάξια κέρδισα την συμμετοχή μου αφού δεν πάτωσα φέτος.

πέραν την πλάκας συγχαρητήρια γιατί σύμπτωση που επαναλαμβάνεται.....
η χρονιά έκλεισε για μένα με μία γλυκόπικρη γεύση αφού ο Νότης μου έκλεψε την τελευταία μέρα την 11η θέση 68.gif

Gravedigger
Λοιπόν....!
Συγχαρητήρια σε όλους κατ'αρχάς για το ποιο αμφίρροπο fantasy της ιστορίας. Ποτέ μέχρι τώρα η πρωτιά δεν είχε κριθεί την τελευταία βδομάδα και μάλιστα με 3 διεκδικητές.
Οπότε χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτήν την νίκη, που 2 μήνες πριν,είχα τον Σπύρο να μου κάνει προτάσεις και να του απαντάω,τι νόημα έχει,το fantasy έχει κριθεί. Μάλιστα στην 1η θέση πάτησα την τελευταία βδομάδα (!!) ποτέ ξανά μέσα στην χρονιά δεν βρέθηκα έστω και για μέρα πρώτος. Μετά το ASG οι παίχτες μου πάτησαν γκάζι,οπότε κάτι βγήκε..!

Ας ξεκινήσουμε από το draft όπως και ο Άρης.

1 LeBron James, Mia SF
30 Roy Hibbert, Ind C
31 Mike Conley Jr., Mem PG
60 John Wall, Wsh PG
61 Tim Duncan, SA PF
90 Jeff Teague, Atl PG
91 George Hill, Ind PG
120 Richard Hamilton, Chi SG
121 Derrick Favors, Uta PF
150 J.J. Redick, Mil SG
151 Devin Harris, Atl PG
180 Aaron Brooks, Hou PG
181 Drew Gooden, Mil PF
210 Gerald Green, Ind SF


Lebron,δεν χρειάζεται να πω κάτι.Κάνει score για 2 παίχτες, μου τα χάλασε λίγο στο τέλος με πολλά χαμένα ματς για να με αγχώσει αλλά τελικώς όλα καλά.

Hibbert δεν θα έλεγα ακριβώς απογοήτευση,αλλά με τίποτα για 2ο γύρο. Ο τύπος δεν μπορούσε να βάλει καλάθι με τίποτα, πάλι καλά που έπαιζε άμυνα και ανέβασε τον ΜΟ των block του. Από το ASG και μετά ψιλοξύπνησε και βοήθησε και αυτός στην αφύπνιση της ομάδας.

Conley ήμουν μεταξύ αυτού και του Parker, ο Γάλλος έκανε μεγάλη χρονιά αλλά αν υπολογίσεις τα χαμένα του ματς, τελικώς σωστή επιλογή. Δεν είναι ο παίχτης που θα κάνει 60 η 70 αλλά είναι σταθερότατος και βοηθάει πάντα.Ευχαριστημένος από τον Mike αν και αναγκάστηκα να τον αποχωριστώ τις τελευταίες 3 βδομάδες.

Wall άργησε περίπου 1μιση μήνα να επιστρέψει, με απογοήτευσε, οπότε σταμάτησα κάποια στιγμή να τον υπολογίζω. Γύρισε τελικώς, έπαιζε στο 30-32, κάτω του αναμενομένου φυσικά. Αυτό μέχρι το ASG. Από εκεί και μετά εκτοξεύθηκε.Συνεχόμενα τρελά score και είναι ο παίχτης που έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο ώστε να καταφέρω να κερδίσω.

Duncan τιμή στα γερόντια! Ομολογώ ότι ούτε εγώ τον ήθελα. Από την στιγμή που τον έκανα draft προσπαθούσα να τον πασάρω και δεν τον ήθελε και κανείς άλλος. Οι δικαιολογίες, οι ίδιες, είναι μεγάλος, θα χάσει πολλά ματς, δεν θα παίζει πολύ κτλ...Ο Τιμόθεος όμως φέτος ξανάνιωσε! Υπερευχαριστημένος λοιπόν από αυτόν, και ας έχασε μερικά ματς και ας έπαιζε 25-30 λεπτά, έκανε score που άλλοι δεν έκαναν σε 40.

Teague Τίμιος ο Teague,ξεκίνησε μέτρια, έκανε την κοιλιά του, ξανανέβηκε, γενικά χρονιά με πολλά (αναμενόμενα) σκαμπανεβάσματα. Ευχαριστημένος και από αυτόν.

Hill Ξεκίνησε εντυπωσιακά, είχε 1 μικρή πτώση λόγω τραυματισμού αλλά έδινε ότι μπορούσε. Δεν περίμενα κάτι παραπάνω από αυτόν από αυτό που πήρα, ίσως περίμενα και λιγότερα, οπότε θετικός και αυτός μέχρι την στιγμή που έφυγε 3 βδομάδες πριν το τέλος.

Hamilton Κακή επιλογή, δεν τράβηξε ποτέ, τραυματίστηκε, έμεινε έξω σχεδόν όλη την χρόνια. Αδιάφορος.

Favors γλυκόπικρη γεύση. Από την μία περίμενα ΠΑΛΙ να φύγει ένας εκ των 2 ψηλών της Utah ώστε να πάρει τα λεπτά που του αναλογούν,πράγμα που δεν έγινε ποτέ. Από την άλλη ακόμα και από τον πάγκο,βοήθησε αρκετά οπότε με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος. Εννοέιται ότι θα τον ήθελα και για του χρόνου.

Reddick Πάρα πολύ καλή επιλογή για τον γύρο που επιλέχθηκε και για αυτό που πρόσφερε. Όσο ήταν στην ομάδα μου έδινε γύρω στο 30 και από ότι φάνηκε στην συνέχεια έφυγε την κατάλληλη στιγμή. (λίγο πριν πάρει trade για τους Bucks)

Harris δεν ήταν κακός.Αλλά δεν μπορείς να στηριχθείς σε παίχτη που την μια μέρα παίζει 30 λεπτά,την άλλη 5 και την άλλη χτύπησε το νύχι του. Οπότε έφυγε νύχτα.

Brooks ναι,πάμε παρακάτω

Gooden δεν τον εμπιστεύθηκαν ποτέ μέσα στην χρονιά,οπότε γιατί να το κάνω εγώ?

Green Απογοήτευση. 2 μέρες μετά το draft έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Granger και πίστεψα ότι βρήκα λαβράκι από το πουθενά. Δεν έπαιξε ποτέ σοβαρό μπάσκετ οπότε έφυγε νύχτα και αυτός.


Τώρα για τους παίχτες που ήρθαν μέσα στην χρονιά..

Chandler undrafted,είχα χώρο στον πάγκο,δεν έχανα τίποτα.Τελικώς,καλά έκανα. όσο έπαιρνε χρόνο ήταν εξαιρετικός και βοήθησε πολύ τις τελευταίες 2 βδομάδες που έπαιξε βασικός μετά τον τραυματισμό τoυ Gallinari.

Walker δεν είναι από το walking dead, παίζει στους bobcats. cool.gif Ο αντικαταστάτης του Conley. Όταν τον πήρα είχε κάνει μια μικρή κοιλιά και είχα τις αμφιβολίες μου. Τελικά όχι μόνο ξεπέρασε την κοιλιά αλλά βοήθησε και περισσότερο από ότι περίμενα.

Parsons Δεν έμεινα ευχαριστημένος. Όχι γιατί ήταν κακός,αλλά γιατί τραυματίστηκε όταν τον χρειαζόμουν. Στην βδομάδα που πρόλαβε και έπαιξε ήταν απλά μέτριος. Στα σκόρπια παιχνίδια που έπαιξε ενώ δεν ήταν μέσα στα score ήταν πολύ καλός αλλά ουσιαστικά δεν πρόσφερε τίποτα.

Stuckey Ασανσέρ. Γνωστό φυσικά. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Drummond το ΠΟΥΛΕΝ. ήταν FA,χαμηλό το ρίσκο..Ξεκίνησε μέτρια,άρχισε να ανεβάζει στροφές,έκανε 2-3 μεγάλα παιχνίδια και πάνω που θα έπαιρνε θέση βασικού τραυματίστηκε. Γύρισε τις τελευταίες 3 βδομάδες, οι Pistons είχαν λίγα match οπότε δεν χρησιμοποιήθηκε ιδιαίτερα. Μεγάλο prospect για του χρόνου.


Αυτάαααααα. (τα όχι λίγα) Άντε και του χρόνου με την ίδια κατάληξη tongue.gif


j-kidd13
H σειρα μου...tongue.gif
Kατ'αρχας συγχαρητηρια στον απολυτο δυναστη της λιγκας...Mακραν ο καλυτερος παικτης.
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν πιστευα ο Αναζ θα εχανε την πρωτια,,αλλα ηρθαν τα πανω κατω...
Εγω παλι ειχα την τυχη να επιλεγω τελευταιος,πραγμα αρκετα καλο για τους 2 πρωτους γυρους,αλλα απο εκει και περα....κλαφτα.Οποτε προσανατολιστηκα σε ενα ντραφτ "8αδας",το οποιο φανηκε να δουλευει αλλα για κανα μηνα μονο.Μετα ηρθε η κατω βολτα,αλλα και τα χαμενα παιχνιδια,απο παικτες που ειχα ηδη μεσα...

Το draft μου:

15 Kyrie Irving, Cle PG
16 DeMarcus Cousins, Sac PF
45 Marcin Gortat*, Pho C
46 Paul George, Ind SG
75 Marcus Thornton, Sac SG
76 Michael Beasley, Pho SF
105 Chris Kaman, Dal C
106 Dion Waiters, Cle SG
135 Byron Mullens, Cha PF
136 Luke Ridnour, Min PG
165 MarShon Brooks, Bkn SG
166 Brandon Rush*, GS SG
195 Lamar Odom, LAC PF
196 Royce White, Hou PF

Και παμε εναν εναν:

Kyrie Irving: Το απολυτο πουλεν,παικταρα,λατρεια...Τον πιστεψα στον πρωτο γυρο τη στιγμη που τον σνομπαρατε καποιοι και επιλεξατε κατι γατακια...tongue.gif Σταθεροτατος στο 43-44 ολη τη χρονια.Στα χειροτερα του ματς,περα απο 1-2,ποτε δεν επεσε κατω απο 31-32.Δυστυχως ομως ειναι ευπαθης στους τραυματισμους,με αποτελεσμα να χασει 22 παιχνιδια(23 μαζι με το ενα που αρρωστησε),κι εγω μαζι τον καλυτερο παικτη μου.

DeMarcus Cousins: Eδω εχουμε να κανουμε με ιδιαζουσα περιπτωση.Ενω σαν παικτης εχει προοπτικη για τον μακραν νο1 σεντερ στο παιχνιδι,εχει το στραβο του το κεφαλι που τον χαντακωνει.Και μια ομαδα λιγο τσιρκο.Πιστεψα οτι θα παει για μεγαλη χρονια και τον επελεξα,γιατι τον γουσταρω πολυ και σαν παικτη.Ξεκινησε νωθρα,παιζοντας στο 32-33,κυριως γιατι λογω φαουλ επαιζε λιγο.Αφου τον σιχτιρισα,και για τα 5 παιχνιδια που εχασε με τις μλκς που εκανε,αρχισε να ανεβαινει και πηρε μπρος για τα καλα τον Γεναρη και μετα παιζοντας στο 41-42...Εκει τελικα αποφασισα να τον δωσω για Γκαλιναρι-Μπος...Ειναι τρελοκομειο,αναξιος εμπιστοσυνης,παρ ολα αυτα θα τον επελεγα παλι...

Marcin Gortat:
Εδω εκανα λαθος μεγαλο.Επειδη περσυ ειχαν φυγει ολοι οι σεντερ και ξεμεινα με...Οκαφορ,φετος ηθελα να εχω εναν αξιοπιστο ψηλο,και διαπιστωσα οτι ο DMC ειχε τοποθετηθει στη θεση του PF.Οποτε ειπα να διαλεξω εναν σεντερ στον 3ο γυρο για να κλεισει η θεση.Αν και ημουν αναμεσα σε Ζαχο,που δεν ειναι σεντερ,και Γκορτατ ειναι αληθεια.Εν τελει διαλεξα τον Πολωνο,την προηγουμενη σεζον ειχε τελειωσει στο 34,το Φοινιξ δεν ειχε ιδιαιτερες επιθετικες επιλογες,και τον διαλεξα.Αλλα ποτε δεν με δικαιωσε.Περιμενα ενα 33-34,και ανταξιος σταθηκε μονο για 1,5 μηνα στην αρχη.Μετα επαιζε μεταξυ 28-30.Λαθος επιλογη αποδειχτηκε,τη στιγμη πχ που μπορουσα να παρω Pierce.Χτυπησε κι αυτος κι εχασε ποσα ματς.

Paul George: Νταξει.Respect.H κολωνα της ομαδας.Αυτος που με στηριξε,με τα τοσα χαμενα ματς που ειχα.Περιμενα ενα 35αρι απο αυτον.Δεν εχασε ματς,και μετα απο ενα ηπιο ξεκινημα,πηρε μπρος και επαιζε σταθερα στο 40.Απο τις αποκαλυψεις της χρονιας.

Μarcus Thornton:Κοροιδια της χρονιας.Βασικα σε αυτον τον γυρο περιμενα πως και πως εναν εκ των Μπατιμ-Κεμπα,αλλα μου τους πηραν και τους 2 οι απο πανω μου Αναζ-Σπυστα οποτε εμεινα να μην ξερω τι να παρω.Μολις συνηλθα απο το σοκ tongue.gif,ημουν αναμεσα σε Μαρτιν και Θορντον,και επελεξα τον Μαρκο.32 ειχε περσυ,με εναν μο στο 30-31 θα ημουν ευχαριστημενος.Κλαιν ομως,την περισσοτερη χρονια τον ειχα παγκο γιατι σερνοταν.Μονο προς το τελος αρχισε να παιρνει ευκαιριες στο Σακραμεντο και να βγαζει αραια και που καποια σκορ,και επειδη ειχα ξεμεινει απο τραυματισμους,τον εβαλα αναγκαστικα μεσα.

Michael Beasley:
Εδω δεν θα πω τιποτα,ηξερα το ρισκο να τον παρω στον 6ο γυρο,και ειπα να το τολμησω.Πηγαινε καλα στην pre-season,εχει ταλεντο για μεγαλα πραγματα,το Φοινιξ οπως ειπα δεν ειχε υλικο,λεω παρτον και αν βγει βγηκε.Εκανε μονο κανα μηνα αξιοπρεπη,και μετα μηδεν.

Chris Kaman:
Ο Γερμανος ειναι καλος παικτης,δεν περιμενα και τιποτα τρελο,ενα 28αρακι να μου εδινε,λεω βασικουρα θα ειναι στο Νταλας ενα 14-8 μπορει να το δωσει.Τελικα δεν το εδωσε...

Dion Waiters: Περιμενα καλυτερη χρονια απο τον ρουκι,τον πιστευω πολυ σαν παικτη,και τον εβλεπα ιδανικο κουμπωμα διπλα στον Ιρβινγκ.Εχει τσαμπουκα και θρασσος,μ αρεσει το στυλ του.Ηταν ασταθης,αλλα και παρα πολυ αστοχος,και εκανε πολλα λαθη,που εριχναν τα σκορ του.Παρ ολα αυτα εκανε και καποια ματς που εδειξαν τι μπορει να κανει.Χτυπησε κι αυτος κλασικα...tongue.gif ...Τον εχω στα υπ οψιν και για του χρονου.

Byron Mullens: Πιστεψα κι εδω οτι θα κανει καλη χρονια,οπως και εκανε για μεγαλο διαστημα,εφτασε να παιζει στο 31,αλλα μετα δεν ξερω τι επαθε,επεσε,ηρθε και ο τραυματισμος του και τον τελειωσε.

Luke Ridnour: Εδω πηρα ο,τι περιμενα απο τον Λουκα,επαιζε στο 26-27 για το μεγαλυτερο διαστημα,προς το τελος επεσε λιγο.

Marshon Brooks:Kαλη σεζον περσυ,ειπα να τον τσιμπησω,αλλα το γεματο ροστερ των Νετς δεν τον αφησε να φανει.Αν παει σε αλλη ομαδα θα κανει καλη χρονια.

Brandon Rush:Παμε παρακατω.

Lamar OdomΛιγες οι επιλογες σ εκεινο το σημειο,πηρα αυτον μηπως και δωσει τιποτα φετος.

Royce White:Ειχε εξαιρετικες συστασεις να τον συνοδευουν,αλλα εχει και τα ψυχολογικα του,και δεν επαιξε λεπτο.

Απο το trade του DMC ηρθαν οι
Danilo Gallinari και Chris Bosh:Ο Ιταλος εκανε μεγαλα ματς στην αρχη και με βοηθησε πολυ,μετα επεσε αρκετα.Ο Μπος νταξει,εφτασε τις αντοχες μου στα ορια τους.Εκανε τον χαμαλη του αυτοαποκαλουμενου "εκλεκτου" και του flash,και επαιζε σε επιπεδα...Χασλεμ.Δεν περναγε καν το 30 σε παρα πολλα ματς.

Απο τους περαστικους θα σταθω στους:

Εmeka Okafor:Απο FA ηρθε και βοηθησε πολυ.Εβγαζε 30+ για πολλα ματς.
JJ Barea:Kι αυτος μπηκε στην 9αδα ενεκα τραυματισμων και εβγαλε καποια καλα σκορ.
Al-Farouq Aminu:Hρθε απο FA και βοηθησε 2-3 βδομαδες με πολυ καλα σκορ.Μετα βγηκε απο το ροτεισον των Χορνετς και τον ντροπαρα.

Η ομαδα ηταν το μεγαλυτερο διαστημα 14η.Εχασα πολλα ματς απο τραυματισμους,κυριως παικτων που ειχα μεσα και χτυπαγαν στο πρωτο παιχνιδι,η εβγαινε το dnp λιγο μετα το κλειδωμα των ροστερ.Με μεγαλο αγωνα εφτασα στην 13η θεση,και στο τελος πηγαμε να την χασουμε γιατι επαιζα χωρις Γκορτατ-Ουειτερς-Ιρβινγκ-Μαλενς.Δεν ηταν για εκει η ομαδαρα μου,που ηταν πρωτη επι 2 εβδομαδες στις αρχες... smiley.gif
Αντε και του χρονου...
morrison
Ας πω και εγώ τα δικά μου, βέβαια είναι λίγο αδύνατο να αναφερθώ σε κάθε παίχτη ξεχωριστά όπως γίνεται συνήθως (44 χρησιμοποίησα μέσα σε 9αδα) οπότε θα το κάνω λίγο διαφορετικά. smile.gif
Αρχή από το ντραφτ πάντως...
ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
RATED-R SUPERSTAR
2 Kevin Durant, OKC SF
29 Andre Iguodala, Den SF
32 Joakim Noah, Chi C
59 Isaiah Thomas, Sac PG
62 Andrea Bargnani*, Tor PF
89 Evan Turner, Phi SG
92 Jameer Nelson*, Orl PG
119 Tristan Thompson, Cle PF
122 Kris Humphries, Bkn PF
149 Marvin Williams, Uta SF
152 Tayshaun Prince, Mem SF
179 Derrick Williams, Min PF
182 Trevor Booker, Wsh PF
209 Boris Diaw*, SA PF
Αυτό ήταν το ντραφτ μου για φέτος. Το ντραφτ είναι μια υπόθεση που δεν έχει εξελιχθεί καλά για εμένα αυτή την τριετία που παίζω και φέτος δεν έγινε η εξαίρεση. Αν βγάλεις την τύχη να έχω τον Durant στο 2 νομίζω ότι οι επιλογές μου ήταν πολύ μέτριες, με αποκορύφωμα το Isiah-Bargnani στον 4ο και 5ο γύρο και την σαπίλα μετά τον 8ο.
Για τον Isiah με έπιασε η αγωνία με τους points να φεύγουν σιγά σιγά και για τον Ιταλό απλά το θεώρησα ευκαιρία στον 5ο γύρο.
Αμέσως μετά το ντραφτ θεωρούσα ότι είχα μια ομάδα που με το ζόρι θα μπορούσε να πάει μέχρι τη μέση και αυτό λόγω Durant. To καλό ήταν ότι ο KD ήταν μια σταθερά που γύρω του μπορούσα να χτίσω πράγματα αλλά το πράμα ήθελε πολύ δουλειά ακόμα.
Η πρώτη 9αδα που έπαιξε ήταν:
Nelson, Iggy, KD, Bargnani, Noah, Isiah, Turner, Prince, Τristan.
Mετά από 1-2 εβδομάδες ήταν φανερό ότι το supporting cast του Kevin δεν μπορούσε να κάνει πολλά. Νέλσονας άρχισε νωρίς τραυματισμούς καταστρέφοντας την πρώτη εβδομάδα μου και χάνοντας την επόμενη. Ιggy έπαιζε πολύ κάτω από τα projections, Bargnani πολύ άσχημο ξεκίνημα, Isiah τα ίδια- έχασε γρήγορα και την θέση του βασικού, Tristan πολύ κάτω από το 25 που ήλπιζα.

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ HARDEN

Νωρίς νωρίς, πολύ σημαντικό trade στην εξέλιξη της χρονιάς ήταν όταν πήρα από τον Σπύρο: Harden,Vucevic, Ariza για Iggy,Noah, Derrick Williams.
Το καλό εδώ είναι ότι πέρα από το συμφωνημένο 2 με 2 (με την εκτίμηση να είναι γύρω στο 70 για τις δυάδες), κατάφερα να του πάρω και Ariza σαν 3ο τον οποίο παρέα με τον Booker που σίγουρα θα ξύπναγε περσινές καλές μνήμες στον Gino, τον πάσαρα στην ομάδα των Spurs γα τον J.J Hickson.
Πλέον διέθετα μάλλον το καλύτερο duo της Λίγκας, ο KD ήταν πολύ άνετα ο 2ος καλύτερος παίχτης και ο Harden έπαιξε καλύτερα από ότι περίμενα πλησιάζοντας το 50, όμως η αναζήτηση supporting cast συνεχιζόταν.

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ POTENTIAL
Πίσω από τους δύο, έμεναν οι Nelson, Turner, Bargnani, Hickson που ήταν γύρω στο 30 όμως από εκεί και μετά είχα πολλούς παίχτες γύρω στο 20 που φρέναραν την 9αδα μου...
Έπρεπε να χρησιμοποιώ τρεις από αυτούς...
Prince, Vucevic (σε Magic με Nelson, Redick, Aflallo, G.Davis), Tristan (με Varejao μέσα στους Cavs), Humphries (που ήταν στάρτερ ακόμα τότε), Robin Lopez.
Mετά από κάποιες προτάσεις με κάποιους από τους παραπάνω κατάλαβα ότι δεν μπορώ να πάρω καθαρούς και υγιής 28άρηδες έστω, συνεπώς για να ανεβάσω τις δυνατότητες της ομάδας, που μετά τον έκτο παίχτη ήταν μικρές, αποφάσισα να επενδύσω σε παίχτες με potential αλλά με έντονο ρίσκο.
Μπορούσα να καταστραφώ μεν, αλλά αν έβγαιναν η 9αδα θα δυνάμωνε πολύ.
Το πρώτο trade με τον Sarounas ήταν ιδανικό, Tyreke (ήταν στο 26 τότε) ,Valanciunas για Robin Lopez, A.J Price (ο Wall θα έλειπε για κάποιο διάστημα ακόμα), Prince.
Ο Tyreke άρχισε άμεσα να ανεβαίνει με συνέπεια να βρεθώ σχετικά σταθερά στην 2η θέση πίσω από το "τρένο" Anaz.
Την ίδια περίοδο φρόντισα και το ζήτημα Bargnani. Δεν τον ήθελα, μου προέκυψε στο draft σαν ευκαιρία αλλά δεν...και από τότε σαν ωρολογιακή βόμβα τον πάσαρα δεξιά αριστερά. Ήταν καλό το timing γιατί ανέβαινε εκείνη την εποχή οπότε μπορούσα να τον προωθήσω, ο Άλεξ τον πήρε σε ένας με έναν με Joe Johnson αλλά τον κράτησε ελάχιστα, η βόμβα έσκασε εν τέλει στα χέρια του ριψοκίνδυνου Σπύρου. Το ξεφόρτωμα του ήταν μια επιτυχία για εμένα εκείνη την περίοδο.
Το τελευταίο trade της "adding potential era" ήταν πάλι με τον Sarounas, Pau, Prince για Joe Johnson, Tristan, Vucevic. Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το ποιος κέρδισε το trade. smile.gif
Επιπρόσθετα, Δευτέρα ήρθε ο Pau, Τρίτη πριν παίξει το πρώτο του ματς τραυματίστηκε και έχασε 2 εβδομάδες. Την πρώτη έφταιγε η ατυχία, την δεύτερη έφταιγα εγώ και ο αδειασμένος πλέον πάγκος μου που τον είχα μέσα στην 9αδα. Ταυτόχρονα ο Reke έβγαλε πρόβλημα, από 2ος έπεσα 7ος μέσα σε αυτό το διάστημα.
Γενικά η πιο δύσκολη περίοδος, βασικοί τραυματίες και πάγκος άδειος από τα trades, συνήθως συμπλήρωνα την 9αδα με παίχτες από τα fa, υπήρξε εβδομάδα που είχα στην 9αδα ταυτόχρονα μέσα C.J Miles, Mbah a Moute, Μarcus Morris!
Είναι η περίοδος που προέκυψε και το καλύτερο μου add φέτος, ο Amir Johnson, που μαζί με τους τραυματίες που σιγά σιγά επέστρεφαν δυνάμωσε αρκετά την 9αδα μου.
Όταν πέρασε η μπόρα των τραυματισμών μπορεί να ήμουν 7ος αλλά πίσω από τους Durant, Harden είχα παίχτες με αξιόλογο potential, Nelson-Reke-Turner-Amir-Hickson-Pau, o Ιsiah δειλά δειλά άρχισε να ξαναπαίρνει την θέση του starter δικαιώνοντας με για την επιλογή να μην τον ντροπάρω ή να τον κάνω trade και να τον κρατήσω μέχρι τέλους, και ο Prince ήταν ένα τίμιο συμπλήρωμα όπου χρειαζόταν.


ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ
Η ομάδα είχε δυνατότητες και άρχισε να ανακάμπτει φθάνοντας μεταξύ 4ης και 5ης θέσης όμως επειδή ήταν θέμα χρόνου να χτυπηθεί πάλι από τραυματισμούς (με Nelson, Reke,Pau μέσα στην 9αδα) ήθελα κάτι πιο σίγουρο.
Το trade με τον Άλεξ ξανά ήταν από τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς επίσης.
Nash, Mayo, Farried, B.Knight για Νelson, Turner, Pau, Prince (ο Prince επέστρεψε λίγο μετά για Marcus Morris, C.J Miles, βασικά τον πήρα στο ντραφτ, τον έδωσα με trade 3 φορές, τον πήρα πίσω άλλες 2).
Στην ουσία έδινα το potential του Nelson και του Pau για κάτι πιο σίγουρο όπως ήταν εκείνη την στιγμή τα ανταλλαγμάτα. Το trade πήγε τόσο καλά που έκανα να ξανακάνω trade μήνες! (πέρα από το Barnes/Prince που είχε στόχο καθαρά την συγκεκριμένη εβδομάδα αναγνωρίζοντας ότι ο Prince πλέον δεν χώραγε μέσα στην 9αδα)
Η 9αδα των Nash-Harden-Durant-Farried-Hickson-Isiah-Reke-Mayo-Amir (με B.Knight από τον πάγκο) άρχισε να καταπίνει τις θέσεις προς τα πάνω, αρχικά 2ος και αργότερα με τις ατυχίες του Γιώργου με έφτασε στην κορυφή. Επί συνεχομένες εβδομάδες (5-6) δεν είχα πέσει από την 3η θέση της εβδομάδας (με 3 πρωτιές αν θυμάμαι), πολύ τυχερός σίγουρα γιατί και δεν έβγαλα τραυματισμούς σε αυτό το διάστημα, και οι περισσότεροι από αυτούς έπαιζαν στο καλύτερο ίσως επίπεδο τους για φέτος εκείνη τη στιγμή.(πρώτος και σε μ.ο κάποια στιγμή)
Το προσπέρασμα έγινε 15η εβδομάδα (..από τις 23) αλλά το επόμενο διάστημα θα τα έκρινε όλα.

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ: ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε 16η-17η εβδομάδα και εξηγούμαι...
Έρχομαι με φόρα μετά το προσπέρασμα, η διαφορά φθάνει στους 200 πόντους και έχω καλά ματς τις αμέσως επόμενες. Όμως η διαφορά δεν ανεβαίνει, μένει σταθερή. Ο Γιώργος έχει πλέον υγιείς τους παίχτες του και ο Κυριάκος πάει μετά το All Star σφαίρα και φυσικά έχει πολύ καλό πρόγραμμα σε ματς. Και κάπου εκεί αρχίζουν οι υπολογισμοί...
Excel με παίχτες, μ.ο και ματς των πρωτοπόρων για να δούμε πού πάει το πράγμα...
Το έβαλα και σε άλλο ποστ το συμπέρασμα, το αποτέλεσμα ήταν οριακό. Μπορούσα να κάτσω πάνω στην ομάδα που με είχε πρώτο και απλά να περιμένω να δω τι θα γίνει ( αν στους υπολογισμούς μου έβγαινε ότι ήμουν φαβορί θα ήμουν πολύ πιο συντηρητικός) αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανα. Αποφάσισα να κυνηγήσω παιχνίδια ξέροντας ότι θα χάσω σε ποιότητα, στην ουσία ζητούσα ομάδα μια χρήσης (1 μήνα ίσως) που απλά θα έφτανε πρώτη μέχρι τον τερματισμό.
Άλλαξα όλη την ομάδα σχεδόν, αρχικά με Jennings, Dirk, Vucevic για Harden, Nash, B.Knight και Ersan για Reke, Farried.
(o Farried δεν χώραγε, έδωσα τον παγκίτη Knight παίρνοντας βασικό. Ο Reke με φόβισε όταν τον είδα 2-3 φορές να σηκώνεται...κάπως, μετά από πτώσεις του μέσα στο ματς).
Και λίγο μετέπειτα...με Durant, Jennings, Mayo για Wade, Rubio, Dragic. (ήθελα πολύ τους δύο τελευταίους)
Η πρώτη αναποδιά έρχεται 10-15 λεπτά μετά από αυτό το trade...Μετά το δόσιμο Durant έχω μείνει με μοναδικό sf τον Ersan ο οποίος βγαίνει dtd και η μόνη επιλογή μου είναι ή να τον βάλω (που μετά το κάζο με Pau έχω πει ότι δεν ξαναβάζω dtd) ή να βάλω Barnes με 3 ματς.
Στην ουσία αναγκάζομαι σε Turner/Vucevic trade, δεν είχα στόχο να δώσω τον Vuc αν και γενικά δεν νομίζω να έχασα πολύ από αυτό.
Ο Vuc κατέστρεψε την πρώτη εβδομάδα του Κυριάκου, έμεινε έξω την 2η, έκανε ένα τρομερό finish τις δύο τελευταίες.
O Turner έπαιξε αξιοπρεπώς και δεν έχασε κανένα από τα πολλά ματς του μέχρι τέλους.
Στο τέλος της εβδομάδας παθαίνω το ίδιο πράγμα για δεύτερη φορά καπάκι.
Ο Wade μένει έξω 2 ματς και είναι φανερό ότι θα πάει πολυυυυυυυύ χαλαρά μέχρι τέλους.
(το σχέδιο με αυτόν ήταν να τον ξεζουμίσω 1-2 εβδομάδες όσο κρατάει το σερί των Heat και ύστερα να τον σπρώξω έχοντας σύμμαχο τα πολλά του παιχνίδια)
Θυμάμαι ένα θριλερικό, χιτσκοκικό φινάλε με τον Σπύρο, μσν...έχω πει την πρόταση μου...έχει πει την δική του και η ώρα περνά..2 παρά 15...2 παρά 10..2 παρά 5...
Υπήρχε διάθεση και από τους δύο να γίνε το trade (κλασσικά tongue.gif ), το ζήτημα ήταν ποιος θα υποχωρούσε...Υποχώρησε αυτός που είχε μεγαλύτερη ανάγκη να γίνει το trade, εγώ δηλαδή που ήθελα να ξεφορωθώ τον Wade...
Wade, Dirk για Μonta, Iggy..στην ουσία ξανασύρθηκα σε trade που δεν θα έκανα με άλλες συνθήκες.
Προτελευταία εβδομάδα παίρνω Deng με 10 ματς και σε φόρμα για Iggy με 8 που σέρνεται...μαζί με Bass, McRoberts που στην ουσία δεν μου χρειάζονταν πια.
Ο Deng παίζει 8 (μαζί μου προφέρει μια τρελή αγωνία να τον ξεφορτωθώ σαν dtd αρχές τελευταίας εβδομάδας, μέχρι και ένας με έναν για Valanciunas έστειλα), ο Iggy παίζει 8 αλλά παίζει καλύτερα γιατί μετά τον Lawson ξεπαστρεύεται και ο Gallinari. Tο πράγμα είχε στραβώσει...
Δεν ξέρω τι θα έκανε η παλιά ομάδα στο τέλος...
Ο Nash καταστράφηκε, ο Mayo και ο Farried έπεσαν, ο B.Knight έβγαλε προβλήματα, ο Durant πήγε σε safe mode στο τέλος. Ακόμα και οι Amir, Hickson που έμειναν είχαν μια μικρή πτώση στον βωμό της εξέλιξης των rookies (Valanciunas, Leonard). Πιστεύω ότι κάπου εκεί θα κατέληγε και αυτή, 2η ή 3η θέση.
Νομίζω ότι η κίνηση μου να φορτώσω παιχνίδια ήταν σωστή σαν λογική απλά συνάντησε μπόλικες ατυχίες...ο Ersan έχασε μπόλικα ματς, ο Wade φιάσκο, ο Dragic ρέσταρε στο όνομα του τανκαρίσματος των Suns, o Deng όχι, ο Pekovic τα ξέρετε, ακόμα και ο McRoberts έχασε τα ματσάκια του.
Φόρτωσα μεν με μπόλικα ματς αλλά δεν τα έπαιξα πολλά από αυτά και έμεινα με την χαμηλωμένη ποιότητα που είχε πλέον η 9αδα μου που επιπλέον άρχισε να παίζει και χαμηλότερα από το potential της, πχ. κάποιες τραγικές μέρες με μ.ο στο 20 τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αν κρίνω από το γεγονός ότι η πρωτιά κρίθηκε τελευταία μέρα μάλλον ήμουν πιο κοντά από ότι νόμιζα στο τέλος, ένα από αυτά τα trades να είχε βγει...
Ο Κυριάκος στο τέλος έκανε ονειρικά πράγματα, η διαφορά των δύο ομάδων ήταν χαοτική (φυσικά δεν ήταν έτσι μέσα στη διάρκεια της χρονιάς, απόδειξη ο συνολικός μ.ο πριν κάνω τα τελευταία trades) και είχε την τύχη στο τέλος να του έρθουν πολλά πράγματα ευνοικά. Τραυματισμός Gallo, τραυματισμός Kanter, αποφυγή μπερδέματος με Parsons με update για το status του λίγο πριν κλείσουν τα ρόστερς, επιστροφή Vuc-Drummond νομίζω Κυριακή ώστε να μπορεί τους βάλει με αυτοπεποίθηση την Δευτέρα, τραυματισμός Farried. Φυσικά μάλλον του χρώσταγε μια τέτοια συγκυρία για το τέλος το παιχνίδι φέτος...


TΟ TRADE
Dragic, Hickson για Peko, J.Green.
To trade της χρονιάς ίσως αν σκεφτώ πόσο συζητήθηκε και πόσο έκρινε το αποτέλεσμα τελικά.
(Peko, Green 156 - Dragic, Hickson 288 - Dragic, Amir που με Hickson να βγαίνει dtd θα ήταν το δίδυμο που θα έπαιζε 388)
Προσωπικά ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα χάσω έτσι και αλλιώς, είναι από τις φορές που στο Fantasy βλέπεις ότι το πράγμα στραβώνει και έχεις απαισιοδοξία, που ότι κάνεις νομίζεις ότι δεν θα σου βγει...
Δεν κρύβω ότι έκανα σκέψεις αποχώρησης (...Άρης knows) όταν είδα και τον Κυριάκο να ποστάρει ότι του φαίνεται κάπως (το είχαμε συζητήσει με Anaz ήδη). Τι νόημα θα είχε η νίκη όταν οι αντίπαλοι σου αμφισβητούν την ομάδα που συμμετέχεις; Αλλά γρήγορα φάνηκε ότι δεν θα λειτουργήσει καλά για εμένα, δεν θα αποκομίσω όφελος ώστε να χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο. Τελικά αποδείχθηκε unfair αλλά υπέρ του Στέλιου όμως. smile.gif


Ο ΜΥΘΟΣ
Υπήρχε η αίσθηση ότι κάνω πάρτι με τους free agents. Μου το έχει πει ο Γιώργος, ο Άγγελος και ο γραφικούλης κύριος "όμως αν είχα τον Rondo" το έχει γράψει πόσες φορές. Μύθος! Αν εξαιρέσεις τον Amir που δεν ήταν καν θέμα ταχύτητας ουδείς άλλος βοήθησε ιδιαίτερα. Απλά τσόντες στην 9αδα όπως οι Morris, Miles, Temple, Bass, Αminu ή McRoberts. Κάποιοι που είχαν προοπτικές δεν έκαναν τίποτα, ο A.J Price (όσο έλειπε ο Wall), o Τhomas Robinson επίσης, ο Speights που ποτέ δεν έφαγε τη θέση του Zeller. Καμία σχέση με τα περσινά όργια με Lynn, Dragic...έχασα και τον Jeremy Pargo μέχρι να αποφασίσω αν θα πάρω αυτόν ή τον Donald Sloan ένα βράδυ.

ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΓΚΑ;
Νομίζω ότι αν κέρδιζα θα ήταν μια αλλαγή σε αυτά που ξέραμε για το Fantasy τόσα χρόνια. Ο πιο κλασσικός τρόπος να κερδίσεις αυτή τη γαμολίγκα είναι ο γνωστός: ένα καλό/τυχερό draft με κάποιο λαβράκι κιόλας, από την αρχή στις πρώτες θέσεις, όχι τραυματισμοί, ελάχιστες κινήσεις αλλά καλές σε trades/fa.
Εγώ είχα ένα κακό draft στα χέρια μου, μια ομάδα που έγινε championship material στην πορεία μετά από πολλές κινήσεις και μια aggresive στρατηγική σε trades μέχρι τέλους. Όχι ο συνηθισμένος τρόπος για να κερδίσεις...Αποδείχτηκε ότι ο πρώτος τρόπος που περιέγραψα νίκησε και πάλι, έναν τρόπο που τον εξέφραζε και ο Γιώργος ίσως και περισσότερο από τον νικητή.

OI ΑΛΛΟΙ
Νομίζω ότι οι 5 πρώτες ομάδες μπορούσαν να νικήσουν κιόλας, οι λεπτομέρειες έκριναν τις θέσεις και οι τραυματισμοί ίσως.
Ο Omar είναι για εμένα ένας από τους 2-3 καλύτερους παίχτες της λίγκας.
Ο Άρης θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά, απόδειξη τα καλά του πλασαρίσματα στο τέλος.
Ο Gino δεν είχε τον χρόνο φέτος και ο Παναγιώτης για εμένα έπρεπε να κοιτάξει να σπρώξει στην αγορά πολλούς από τους injury prone παίχτες του (ακόμα και τον Melo) γιατί είχε potential στα χέρια του. Δεν το έκανε και έμεινε να κοιτάει την στήλη του στα missed games να κοντεύει να βγει έξω από το διάγραμμα. tongue.gif
Ο Σταμ απέδειξε ότι δύο τοπ παίχτες αρκούν για την 10η θέση και ας υπάρχει χάος από πίσω.
Από τον Νότη κρατάω ότι έκανα διαπραγμάτευση για trade ΚΑΙ μαζί του!
Για την παραμονή του Sarounas νομίζω ότι έβαλα και εγώ ένα λιθαράκι...ο Άγγελος δοκιμάζει με όλους τους τρόπους (την μία με trades-την άλλη χωρίς) χωρίς αποτέλεσμα.
Ο Κωστής έκανε μια συγκινητική προσπάθεια με fa, θα τον ήθελα πιο επιθετικό με σπρώξιμο σε Pierce και Ντούκι πιο νωρίς όπως του έχω πει κιόλας αλλά μπορεί να είναι απλά το στυλ μου.
Ο Άλεξ είναι ο ορισμός της αυτοκτονίας φέτος με πρόθεση ή χωρίς... smile.gif

-Προτάσεις για την νέα χρονιά δεν κάνω ακόμα, στο νέο τόπικ ίσως. Απλά είμαι υπέρ σε κάθε αλλαγή που θα ξαναβάλει τους ψηλούς στο παιχνίδι πιο δυνατά. Και ακόμα περισσότερο υπέρ σε γερά bonus νίκης, δεν μπορεί ο κάθε παιχτάκος από ομάδα 20 νικών που παίζει μόνος του να είναι το ίδιο με παίχτες καλών ομάδων. Νομίζω κάπως πρέπει να διορθωθεί.
-Ναι δεν το έγραψα όλο αυτό μια και έξω. Για την ακρίβεια το άρχισα πριν τελειώσει η σεζόν καν...
-Και του χρόνου με Κουτς μέσα σαν head coach...άλλη αίγλη... smile.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(morrison @ Apr 19 2013, 15:43 ) *
-Προτάσεις για την νέα χρονιά δεν κάνω ακόμα, στο νέο τόπικ ίσως. Απλά είμαι υπέρ σε κάθε αλλαγή που θα ξαναβάλει τους ψηλούς στο παιχνίδι πιο δυνατά. Και ακόμα περισσότερο υπέρ σε γερά bonus νίκης, δεν μπορεί ο κάθε παιχτάκος από ομάδα 20 νικών που παίζει μόνος του να είναι το ίδιο με παίχτες καλών ομάδων. Νομίζω κάπως πρέπει να διορθωθεί.
-Ναι δεν το έγραψα όλο αυτό μια και έξω. Για την ακρίβεια το άρχισα πριν τελειώσει η σεζόν καν...
-Και του χρόνου με Κουτς μέσα σαν head coach...άλλη αίγλη... smile.gif



Αν θες προτασεις, εδω ειμαι. Αν μαλιστα θες προτασεις που να μειωνουν την αξια του Λεμπρον, θα σου βρω τροπους που δεν περιμενεις! smiley.gif

Θελουμε Κουτς αυτονομο. Πρεπει να καταρριψει το μυθο του "υπαλληλου"...
spysta
QUOTE(morrison @ Apr 19 2013, 12:43 ) *
οι λεπτομέρειες έκριναν τις θέσεις και οι τραυματισμοί ίσως.

ισως .. ισως ??

Ι Σ Ω Σ ?????



ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΡΟΝΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΓΑΤΑΚΙΑ










ΥΓ. ακου λεει γραφικουλης ... πφφ tongue.gif tongue.gif tongue.gif
T.W.Is.M.
Μιλατε για τραυματισμους χωρις εμενα? Που η μπαρα με τα χαμενα παιχνιδια μου ξεφυγε τοσο που το διαγραμμα στην κορυφη αντι για ευθεια ειχε τεθλασμενη? Που εγκαινιασα με επιτυχια τη στηλη "ο τραυματιας της ημερας"? Ημουν εκτος συναγωνισμου στους τραυματιες. Και στα χαμενα παιχνιδια δεν εχουμε υπολογισει καθολου το Rose. Ειχα τραυματια στο ξεκινημα, τραυματια στο τελος, τραυματια DTD που εχασε 2 βδομαδες, τραυματια που δεν επαιζε back-to-back, τραυματια που επαιζε 3(με 50αρες) και εχανε 1, τραυματια που εχασε το υπολοιπο της σεζον, τραυματια που εχασε ολη τη σεζον, τραυματια που μολις γυρισε εγινε ανταλλαγη και πηγε στον παγκο, τραυματια που αργησε να γυρισει, ακομα και τραυματια που γυρισε πιο γρηγορα! Φετος εμαθα μεχρι και να κανω εγχειρηση στο fantasy! Αφου δεν αναγκαστηκε να σταματησει το μπασκετ κανενας απο τους παιχταραδες μου, παλι καλα...
Και μιλατε για τραυματισμους χωρις εμενα? Γατακια... smiley.gif
duncan21
Τέλος!Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και ειδικότερα στον Κυριάκο για την πρωτιά.Υπομονετικός και βαθύς γνώστης,ιδιότητες που αρκούν για ένα πολύ καλό πλασάρισμα(3άδα) imo.Αν και...O Antoine έπαιξε το παιχνίδι καλύτερα απ' όλους φέτος.'Εδειξε ένα νέο δρόμο για το πως μπορεί να διαπρέψει κάποιος στο fantasy,ασχέτως αν δεν του βγήκε στο τέλος.Πάμε στην ομάδα μας λοιπόν...

Draft:

3.Chris Paul
28.Paul Millsap
32.Rudy Gay
58.Kevin Garnett
63.Nikola Pekovic
88.Mo Williams
93.Jason Terry
118.DeMar DeRozan
123.Kawhi Leonard
148.Jarrett Jack
153.Shawn Marion
178.J.J Barea
183.Zaza Pachulia
208.Delonte West

Χωρίς πολλά πολλά πιστεύω ότι κάναμε καλό draft.Χωρίς πολλά ρίσκα και με πολλούς παίκτες να κινούνται λίγο πάνω ή λίγο κάτω απ' το 30 και τον Paul ως leader.Ο Μillsap βέβαια ήταν απ' τις απογοητεύσεις της χρονιάς,ας είναι καλά οι Jazz.Η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνάτα,ήμασταν στην πρώτη 3άδα τις πρώτες εβδομάδες και κάπου εκεί ήρθε το πρώτο επιτυχημένο trade.O Tobias πρότεινε Lillard για Gay (πιθανότατα) φοβούμενος ότι ο Damian θα συναντήσει το γνωστό rookie wall αλλά ο μικρός πήγε τρένο όλη τη χρονιά.Την επόμενη μέρα πρότεινα στο Σταμάτη DeRozan για Afflalo με τον πρώτο να πετάει και τον δεύτερο να μην έχει βρει ρυθμό ακόμη.Φορώντας την βαριά φανέλα των Lazers o Arron,πετάει στα πρώτα παιχνίδια και κάπου εκεί αρχίζει το κακό με τους τραυματισμούς ενώ βρισκόμασταν πάντα στις πρώτες θέσεις.

Ο Mo τραυματίζεται σοβαρά,Pekovic-Leonard χάνουν σκόρπια ματς(ειδικά ο Pekovic μας κρέμασε 2-3 φορές στην αρχή της εβδομάδας) αλλά τη μεγαλύτερη ζημιά την έκανε ο τραυματισμός του Paul.Είχαμε αποφασίσει με το Στέλιο να τον ξεφορτωθούμε καθότι επίφοβος αλλά ένα επερχόμενο 2βδόμαδο με 9 ματς συνολικά μας άλλαξε τη γνώμη(και τα φώτα).Θέλαμε να τον ξεζουμίσουμε λοιπόν αλλά τραυματίζεται στο πρώτο ματς της πρώτης εβδομάδας και χάνει τα υπόλοιπα 3.Την επόμενη εβδομάδα είχε 5 ματς,dtd στο Εspn(He'll play through pain και κάτι τέτοιες πίπες)άξιζε το όποιο ρίσκο αν έπαιζε έστω στα 3 απ' τα 5.Αμ δε,450 πόντοι χαμένοι περίπου(αν θυμάμαι καλά) αυτό το 2βδόμαδο με τις όποιες ελπίδες για πρωτιά να εξανεμίζονται.

Το δεύτερο επιτυχημένο trade της χρονιάς ήταν του Paul.Horford-Lin-Shumpert για τους Paul-Mo(τραυματίες) και Landry.O Horford απογειώθηκε με τη φανέλα των Lazers παίζοντας στο 45+,ο Lin βοήθησε αν και ασταθής.O Paul γύρισε αλλά ήμασταν ήδη κερδισμένοι στο trade.Tα 2 τελευταία trades με Σπύρο και Antoine έγιναν κυρίως για την καυλάντα,το trade με Σπάιστα ήταν ισορροπημένο(Ηenderson μεταμορφώθηκε φορώντας τη βαριά φανέλα των Lazers,γραφικός έχω γίνει αλλά ισχύει) ενώ το Pekovic-Green για Dragic-Ηickson έκαψε τον Antoine και μας βοήθησε να κατακτήσουμε οριακά την τιμητική 5η θέση.

Η ομάδα μας ήταν για 3άδα πιστεύω αλλά όταν είσαι 4ος σε χαμένα παιχνίδια και μόλις 14ος σε παιγμένα ματς,η 5η θέση είναι όντως τιμητική.Κάναμε κι εμείς κάποια λάθη βεβαίως,τα βασικότερα ήταν τα εξής:1ον)αργήσαμε να ξεφορτωθούμε τον Μο όταν έπαιζε καλά και 2ον)έπρεπε να κλείσουμε κάπως το rotation παίρνοντας καλύτερους παίκτες διότι υπήρξαν εβδομάδες που έμεναν 2 παίκτες κοντά στο 30 εκτός 9άδας.

Αυτά τα όλιγα κι από 'μενα.Είμαι κι εγώ υπέρ κάποιων αλλαγών αλλά έχουμε χρόνο γι' αυτά.

υ.γ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ph34r.gif .
rchos
Το σουκου θα γράψω την ανασκόπηση της χρονιάς.

Απλά δύο γρήγορες παρατηρήσεις σήμερα.

Σας τα έλεγα από την αρχή της χρονιάς ότι θα το πάρει ο Κυριάκος όπως επίσης σας έλεγα ότι άλλος εκτός από του 3 δεν παίρνει πρωτάθλημα.Δεν λέμε τυχαία ότι λέμε...


Δεύτερον το νου σας ρεμάλια Λι και Ντανλίβι είναι ήδη στους Monkeys και του χρόνου μην τολμήσετε να απλώσετε χέρι...


Υ.Γ. υπάλληλε περίμενε να συνεδριάσει η λίγκα και μετά μίλα για επίσημα tongue.gif wink.gif
duncan21
QUOTE(rchos @ Apr 19 2013, 19:02 ) *
Υ.Γ. υπάλληλε περίμενε να συνεδριάσει η λίγκα και μετά μίλα για επίσημα tongue.gif wink.gif

O Άλεξ θα λείπει του χρόνου οπότε θες δε θες θα βλέπεις την καλογυμνασμένη πλάτη μου.
rchos
QUOTE(duncan21 @ Apr 19 2013, 19:07 ) *
O Άλεξ θα λείπει του χρόνου οπότε θες δε θες θα βλέπεις την καλογυμνασμένη πλάτη μου.


Αν είναι έτσι εντάξει μέσα.
Υπάλληλος του Άλεξ δηλαδή του χρόνου... smiley.gif

Άντε να καταστρέψεις και αυτόν... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.