Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA fantasy 12-13
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
morrison
QUOTE(Anaz @ Feb 5 2013, 01:26 ) *
και που ξερω ποια 12 εχετε μετρησει ρε, για να σου πω? Ασε που βαριεμαι να ξαναμετραω. biggrin.gif
Δεν θα το κανα με σενα. wink.gif

Τελευταίες εβδομάδες πάντως δεν νομίζω να έχει λάθος..τώρα αν έχει γίνει στην αρχή...Να το κόψω 13 να 'μαστε μέσα; rolleyes.gif

Το είχα φανταστεί ότι θα ήταν πιο δύσκολο να το κάνεις με εμένα όμως θα έπαιρνες πολύ πιο ισορροπημένο αντάλλαγμα στο 2ο σκέλος από το Μπατούμ/Σάντερς...Δεν έχει νόημα να το συζητάμε πλέον απλά το είπα έτσι για την ιστορία.
Βασικά αν δεν μειωνόταν η διαφορά (...με τα προβλήματα του Κάρι) ώστε να είχα λόγο να το ρισκάρω θα το είχα προτείνει.

Κατά τα άλλα πρέπει να ορίσουμε λίγο τα όρια του δανεισμού σε αυτό το σημείο γιατί κανονικά θα πρέπει να απολογηθώ στον Άγγελο όταν κανά δυο εβδομάδες πριν μου ζήτησε έναν από τους εκτός 9αδας μου για να τον βάλει μέσα με αντάλλαγμα τον Οκαφόρ..(είχε πρόβλημα στα f). Του είπα ότι ο δανεισμός θα ήταν fair αν έβαζα τον Οκαφόρ και εγώ μέσα, αλλιώς θα ήταν απ'ευθείας βοήθεια,χαριστική, που θα ήταν άδικη για τους ανταγωνιστές του. Εγώ δεν ήθελα να βάλω Εμέκα στην 9αδα μου και δεν του έδωσα τον παίχτη που θα κάλυπτε το πρόβλημα στα f.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι δανεισμός σημαίνει εξυπηρέτηση ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ, δηλαδή ανταλλαγή που και οι δύο ανταλασσόμενοι παίζουν.
Και μια ακόμα περίπτωση που την ανέχομαι (...και το έχω κάνει κιόλας) και αφορά εξυπηρέτηση σε σποτς πάγκου. πχ. περίπτωση Μπόγκουτ.

Πόσο fair είναι ο δανεισμός του Γκόρντον δεν είμαι σίγουρος από την στιγμή που ο Ρέι Άλεν πήγε στον πάγκο. Για παράδειγμα ο Άλεξ που ο άνθρωπος έχει μια 9αδα πολύ δύσκολη αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να βγει και να δανειστεί όποιους θέλει από τους παγκίτες των υπόλοιπων με αντάλλαγμα τραυματίες; Και αυτό θα ήταν οκ;


Τέλος το ότι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την περίπτωση είναι ανταγωνιστές βάση βαθμολογίας δεν με ενδιαφέρει όπως δεν με ενδιαφέρει που δεν έχει κανένα νόημα η εικόνα παρακάτω με τα ρόστερς κλειδωμένα...
Εγώ τη βάζω. smile.gif



(αν έχει ξαναγίνει και δεν μίλησα ήταν γιατί δεν το κατάλαβα μάλλον..)
Pierce
Η ανταλλαγή έγινε καθαρά για διευκόλυνση του Σταμάτη, καθώς είχε κάνει κάτι αντίστοιχο για μένα. (βέβαια ήταν όπως το αναφέρεις στο παράδειγμα, καθώς είχα θέμα στα F και του είχα δώσει guard που δεν μπορούσα να βάλω μέσα, με παραπάνω παιχνίδια και παρόμοιο σκόρ για να πάρω τον Sanders) . Anyway , δεν έχεις άδικο στον συλλογισμό μιας και τον Allen τον έστειλα πάγκο, αλλά και το veto (δηλαδή να μαζευτούν άλλοι 7 τώρα) δεν διορθώνει κάτι .


(edit: κάτι που το αναφέρεις, αλλά το ότι παλεύω με κάτι μετακυλίσεις φόρων 3 το βράδυ, κάνει τα μάτια μου να βλέπουν αλλ' αντ' άλλων )

Παρόλα αυτά, δεν μιλάμε για παίκτες με διαφορά σε ΜΟ(έχουν και από 4 παιχνίδια) , κάλλιστα στεκόταν και ως μόνιμο Trade, απλώς ο Σταμ δεν ήθελε να βάλει μέσα τον Allen.
morrison
Αν ήταν trade κανονικό τότε θα ήταν κάτι άλλο, θα μπορούσε να εξεταστεί σαν τρέιντ αν περνάει ή όχι, που θα περνούσε.

Το βέτο δεν έχει νόημα αυτή τη στιγμή εννοείται, με κάλυψες όμως οπότε ίσως θα μπορούσαμε να βάλουμε τα όρια που ανέφερα πριν για τους δανεισμούς από εδώ και πέρα τουλάχιστον...
Anaz
Νταξει, μου κανετε πλακα.. rolleyes.gif Koιλάδα του θανατου το καναμε το Κομπτον ρε??
duncan21
Ρε Σπύρο έλεος με τα 50άρια του κοντόπουστα,την Παναχαϊκή μου μέσα δηλαδή.Yπάρχει ο Θεός του fantasy όμως που κρατάει τις ισορροπίες,dnp ο Griffin δε σε χάλασε banana.gif .

Btw Antoine κι επίσημα πρώτο φαβορί για την κούπα,αν και είμαι γνωστή γκαντεμοκίνα .
sacarame
Ρε σεις, πώς έγινε έτσι o βαγγέλης;;; smiley.gif
rchos
Καταρχήν να καταγγείλω τον σκατόστομο Σπύρο που έκανε θέμα και ο Μπατούμ άρχισε τις προσπάθειες να τον βγάλει λάθος από το πρώτο κιόλας ματς...



Όσο για τον δανεισμό εν γένει μπορώ να αντιληφθώ κάποιος να μην συμφωνεί επί της αρχής και σε όλους τους δανεισμούς.Μάλιστα πέρσι όταν είχε τεθεί πρώτη φορά το θέμα ήμουν από τους πιο ένθερμους εναντίον των δανεισμών και είχα ζητήσει να μην επιτρέπεται κανένας.Φυσικά με γράψατε στα παλαιότερα και η πλειοψηφία συμφώνησε να γίνονται.
Επειδή λοιπόν είμαι άνθρωπος της αγοράς και στις μπίζνες δεν έχει σημασία τι πιστεύεις εσύ αλλά τι θα σε πάει μπροστά αρκεί να μην ξεφεύγεις από την νομιμότητα από πέρσι ακόμη είμαι αυτός που έχει χρησιμοποιήσει τον δανεισμό πιο πολύ από όλους ίσως.
Λέγοντας αυτά δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί η εξυπηρέτηση πάγκου είναι πιο επιτρεπτή από αυτό που κάναμε με Άρη.Για μένα είναι ακριβώς η ίδια λογική.Απλά το ένα έχει άμεσο αποτέλεσμα ενώ το άλλο όχι άμεσο.

Τέλος ότι οι δύο που το κάναμε είμαστε ανταγωνιστές έχει σημασία.

Αυτά τα ολίγα και πάμε ρε μεγάλε Μπεν έκανες 26 στο επόμενο ματς 40 να πάθουν όλοι πλάκα... tongue.gif

morrison
QUOTE(Anaz @ Feb 5 2013, 03:04 ) *
Νταξει, μου κανετε πλακα.. rolleyes.gif Koιλάδα του θανατου το καναμε το Κομπτον ρε??

όχι αυτή είναι άλλη ομάδα στη λίγκα..μπερδεύτηκες... tongue.gif

QUOTE(duncan21 @ Feb 5 2013, 04:50 ) *
Btw Antoine κι επίσημα πρώτο φαβορί για την κούπα,αν και είμαι γνωστή γκαντεμοκίνα .

το διαπίστωσα χτες το δεύτερο σκέλος της πρότασης... smile.gif

@rhcos
Nομίζω ότι κοροιδευόμαστε εάν συζητάμε αν είναι όλοι οι δανεισμοί ίδιοι. Ίδιο είναι να σου κρατάει σποτ για μερικές ώρες κάποιος άλλος μέσα εβδομάδας με το να βάζεις μέσα παίχτη που δεν σου ανήκει επειδή δεν σου άρεσε ο δικός σου ή με το να γίνεται ανταλλαγή/δανεισμός λόγω θέσεων που παίζουν 9αδα και οι δύο όμως? Και θα είναι το ίδιο αν για παράδειγμα δώσω τρεις παίχτες στον Άλεξ για τρεις τραυματίες για μια εβδομάδα;
(Μπεντς σόρυ που χρησιμοποιώ συνέχεια το παράδειγμα σου ρε αλλά δεν βρίσκω καλύτερο πραγματικά αυτή την εποχή smile.gif )
Επειδή εγώ βλέπω διαφορές στις περιπτώσεις ως προς το όφελος καλό είναι το ξεκαθαρίσουμε και γι'αυτό λέω ότι πρέπει να μπουν όρια κάπου τελικά στο τι επιτρέπεται από τα παραπάνω και στο τι όχι.

Η λογική είναι ίδια, έχεις δίκιο, απλά πρέπει λίγο να δούμε τις περιπτώσεις.
1.δανεισμός που παίζουν και οι δύο 9αδα
2.δανεισμός που παίζει μόνο ο ένας και γίνεται για όφελος του ενός μόνο
3. σποτς πάγκου

* Νομίζω ότι τελικά ένας σαφής διαχωρισμός των περιπτώσεων είναι να έχουν όφελος και οι δύο άρα προσωπικά δέχομαι την πρώτη περίπτωση. Ηθικά δέχομαι και τα σποτς σαν κάτι όχι τόσο φοβερό αλλά όντως είναι πιο κοντά στην λογική της 2ης περίπτωσης παρά της πρώτης.

*Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τις περιπτώσεις αφού έχουν την ίδια λογική προσωπικά δηλώνω υπέρ της απαγόρευσης κάθε δανεισμού. Δεν θυμάμαι να άνοιξε συζήτηση περί δανεισμών, αν άνοιξε λάθος μου που δεν το είπα τότε, απλά δεν το είδα... smile.gif

*Καμία σημασία δεν έχει αν είστε άμεσοι ανταγωνιστές από τη στιγμή που συμμετέχουν 15 ομάδες και όλοι ανταγωνίζονται όλους.


rchos
Δεν είπα εγώ ότι όλοι οι δανεισμοί είναι ίδιοι.Άρα προσωπικά δεν κοροιδεύω κανέναν. smiley.gif


Για μένα οι δανεισμοί δεν πρέπει να επιτρέπονται καθόλου.Αποψή μου είναι είτε αρέσει είτε δεν αρέσει.Πέρσι είχε γίνει ερώτηση από τον Σιντ νομίζω και έτσι είχε ανοίξει το θέμα.Εγώ είχα γράψει ότι είμαι αντίθετος.


Καθαρά για τον δανεισμό λόγο μη ύπαρξης ελεύθερου πάγκου είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που έκανα χτες με τον Άρη.Ξανά αποψή μου αυτό.


Επιμένω ότι όταν το θέμα είναι μεταξύ ομάδων που παλεύουν μεταξύ τους έχει τεράστια διαφορά με το να είναι ο ένας δεύτερος ο άλλος 13ος και να οφελείται ο ένας από τους δύο.Δεν λέω ότι είναι πιο σωστό η πιο λάθος αλλά είναι εντελώς διαφορετικό.
morrison
QUOTE(rchos @ Feb 5 2013, 15:17 ) *
Δεν είπα εγώ ότι όλοι οι δανεισμοί είναι ίδιοι.Άρα προσωπικά δεν κοροιδεύω κανέναν. smiley.gif

Oκ συμφωνούμε τότε... rolleyes.gif

QUOTE(rchos @ Feb 5 2013, 15:17 ) *
Καθαρά για τον δανεισμό λόγο μη ύπαρξης ελεύθερου πάγκου είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που έκανα χτες με τον Άρη.Ξανά αποψή μου αυτό.

Το θεωρώ ίδιας λογικής, ότι ωφελείται καθαρά ο ένας απλά προσωπικά μπορώ να το ανεχτώ το πρώτο, υποκειμενικό προφανώς.

QUOTE(rchos @ Feb 5 2013, 15:17 ) *
Επιμένω ότι όταν το θέμα είναι μεταξύ ομάδων που παλεύουν μεταξύ τους έχει τεράστια διαφορά με το να είναι ο ένας δεύτερος ο άλλος 13ος και να οφελείται ο ένας από τους δύο.Δεν λέω ότι είναι πιο σωστό η πιο λάθος αλλά είναι εντελώς διαφορετικό.

Κατανοώ την λογική όμως για να πούμε ότι είναι υπόθεση των δύο που το κάνουν θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα..πχ.τελευταίες εβδομάδες με ξεκάθαρη βαθμολογική κόντρα μόνο των δύο. Εκεί θα μπορούσαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια, ναι...

Τέσπα το μόνο που έχω να πω είναι ότι αν τεθεί απόλυτα στο ναι ή όχι, είμαι με το όχι.
Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να βάλουμε ποιοτικά χαρακτηριστικά στο ποιοι δανεισμοί είναι επιτρεπτοί και ποιοι όχι όσο και αν μπλέξουμε τα μπούτια μας...
Αυτά... και επειδή νομίζω ότι μπορούμε να ξαναβρεθούμε σε ίδιο σκηνικό και στο μέλλον με πολύ πιο περίεργους δανεισμούς καλό θα είναι να τεθεί ανοιχτά το θέμα στο κορυφαίο επίπεδο..(σε επίπεδο κομίσιονερ δηλαδή...) tongue.gif
T.W.Is.M.
Μια αλλη λυση ειναι να επιτρεπεται δανεισμος οταν θα διαρκει 2 εβδομαδες και θα ωφελειται απο μια βδομαδα ο καθενας(ανακοινωνοντας απο την πρωτη εβδομαδα τι θα συμβει στη δευτερη).
Εγω παντως ειμαι υπερ ολων των δανεισμων(και καθε μορφης ταρζανιας) φορ δε ρεκορντ.
Anaz
QUOTE(morrison @ Feb 5 2013, 14:29 ) *
όχι αυτή είναι άλλη ομάδα στη λίγκα..μπερδεύτηκες... tongue.gif
Δεν μπερδευτηκα, εσκεμμενα το'πα! biggrin.gif
Αυτο το πραγμα τον τελευταιο καιρο με τους τραυματισμους θυμιζει τους DVD του Twism. Βεβαια εκει το'χει το ονομα, οι δικοι μου τι δι@ολο εχουν παθει δεν ξερω.Εδιωξα και τον μοναδικο λευκο της ομαδας, αλλα αν συνεχισουν ετσι θα τους μετονομασω απο Niggaz σε bitchez!! shot.gif

Κατ'εμε εχουν σημασια 2 παραμετροι στον δανεισμο μεταξυ Αρη και Σταματη. Αφ'ενος οτι μιλαμε για 2 ανταγωνιστικες ομαδες, κι αφ'ετερου οτι εγινε απο μια φορα για τον καθενα,οποτε ηρθε στα ισα. Σε διαφορετικη περιπτωση -αν δεν ισχυε ενα απο τα δυο- θα ειχα κι εγω προβλημα.
morrison
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 5 2013, 17:30 ) *
Μια αλλη λυση ειναι να επιτρεπεται δανεισμος οταν θα διαρκει 2 εβδομαδες και θα ωφελειται απο μια βδομαδα ο καθενας(ανακοινωνοντας απο την πρωτη εβδομαδα τι θα συμβει στη δευτερη).

Μου αρέσει... smile.gif

QUOTE(Anaz @ Feb 5 2013, 18:34 ) *
Κατ'εμε εχουν σημασια 2 παραμετροι στον δανεισμο μεταξυ Αρη και Σταματη. Αφ'ενος οτι μιλαμε για 2 ανταγωνιστικες ομαδες, κι αφ'ετερου οτι εγινε απο μια φορα για τον καθενα,οποτε ηρθε στα ισα. Σε διαφορετικη περιπτωση -αν δεν ισχυε ενα απο τα δυο- θα ειχα κι εγω προβλημα.


Νομίζω ότι την άλλη φορά είχε την διαφορά ότι οι παίχτες που έγιναν ανταλλαγή/δανεισμός έπαιξαν και οι δύο.
Ο Άρης είχε πρόβλημα με το σέντερ και το έλυσε με τον Σάντερς αλλά και ο Σταμάτης έβαλε τον Μπριούερ πιστεύοντας ότι θα του δώσει κάτι παραπάνω, είχε νόημα και για τους δύο δηλαδή. Πρέπει να είχε και ματς παραπάνω ο Μπριούερ, διορθώστε με αν κάνω λάθος...
(ναι υπήρξε στιγμή στο φετινό φάντασι που ο Σάντερς ήταν ίσος με τον Μπριούερ... icon_drunk.gif )
Αν χτες ο Άρης έβαζε τον Άλεν δεν θα είχα πρόβλημα.
Θα μου πείτε ότι μπορεί να βρεθούν ένα κάρο παραθυράκια και σε αυτό, κάποιος που είναι αδιάφορος βαθμολογικά κάνει τον δανεισμό και να βάζει και τον κατώτερο παίχτη. Ισχύει...Απλά για εμένα το να παίζουν και οι δύο κάνει διαφορά.
Γενικά το θέμα το θέτω για μελλοντικές περιπτώσεις πάντως...




Anaz
Ενα μηνα λεει..Και το παθαινει και Δευτερα!! kill.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Feb 5 2013, 18:34 ) *
Δεν μπερδευτηκα, εσκεμμενα το'πα! biggrin.gif
Αυτο το πραγμα τον τελευταιο καιρο με τους τραυματισμους θυμιζει τους DVD του Twism. Βεβαια εκει το'χει το ονομα, οι δικοι μου τι δι@ολο εχουν παθει δεν ξερω.Εδιωξα και τον μοναδικο λευκο της ομαδας, αλλα αν συνεχισουν ετσι θα τους μετονομασω απο Niggaz σε bitchez!! shot.gif


Στους τραυματισμους ειμαι ασυναγωνιστος. Κατσε και μετρα. Ειχα μακροχρονια τραυματια, DTD που να χανει ολη την εβδομαδα, τραυματια απο πριν το ντραφτ, τραυματια που δεν παιζει back to back παιχνιδια, τραυματια που χανει μεμονωμενα ματς καθε τοσο, τραυματια για λιγες εβδομαδες, τραυματια για το υπολοιπο της σεζον, σημερα προσθετω στο ρεπερτοριο και τιμωρημενο! Εχω δοκιμασει τα παντα. Μεχρι και με Ultrex λουστηκα! Μονο που οι τραυματιες δεν ειναι σαν την πιτυριδα! Οτι και να κανετε δεν μπορειτε να με φτασετε. Ποτε σας δε με πιανετε μιλαω απο πρωτο χερι(ειμαι ο γιος του ανεμου σαν τον Κωστα τον Κεντερη 69.gif ).
Anaz
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 5 2013, 23:00 ) *
Οτι και να κανετε δεν μπορειτε να με φτασετε.
Καταβαλλουν καθε δυνατη προσπαθεια παντως οι δικοι μου..Μη λες τετοια και το παρουν προσωπικα..! rolleyes.gif
Α ρε Γιανγκ δεν το περιμενα (κι) απο σενα..
rchos
με τρολάρει απίστευτα το παιχνίδι.

Κάνουμε το τρειντ με Αναζ που τον κατακλέβω και λοιπά για μερικούς γραφικούς και τα πρώτα σκορ είναι

Westbrook 49
Sanders 37
Curry 28
Batum 7

και την ίδια στιγμή το espn βγάζει σαν πρώτο άρθρο στην league home page φωτογραφία του Russel και πρώτο ερώτημα "Can you really trade away Russell Westbrook? "

Εντάξει τι άλλο να πεις μετά από αυτό... 68.gif
spysta
QUOTE(rchos @ Feb 6 2013, 08:42 ) *
για μερικούς γραφικούς

cool.gif cool.gif
Anaz
QUOTE(rchos @ Feb 6 2013, 09:42 ) *
με τρολάρει απίστευτα το παιχνίδι.

Κάνουμε το τρειντ με Αναζ που τον κατακλέβω και λοιπά για μερικούς γραφικούς και τα πρώτα σκορ είναι

Westbrook 49
Sanders 37
Curry 28
Batum 7

και την ίδια στιγμή το espn βγάζει σαν πρώτο άρθρο στην league home page φωτογραφία του Russel και πρώτο ερώτημα "Can you really trade away Russell Westbrook? "

Εντάξει τι άλλο να πεις μετά από αυτό... 68.gif
Στο μεταξυ ο Σαντερς με το που ηρθε, επεσε και χτυπησε την πλατη του και βγηκε εξω στο 4ο κ ειναι dtd γι'αποψε. Ετσι για το καλοσωρισμα.. icon_wave.gif
Pierce
Θα βάλω, ένα poll αν είναι στην λίγκα, να αποφασισθεί το πλαίσιο των δανεισμών.
Twism, μακροχρόνια τραυματία, τον πήρες, δεν προέκυψε στην πορεία, οπότε δεν μετράει (όπως μου λέγατε για τον Τρέισι.

ΥΓ: ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΖΕΡΙΝΤ
T.W.Is.M.
QUOTE(pierce21 @ Feb 6 2013, 13:13 ) *
Θα βάλω, ένα poll αν είναι στην λίγκα, να αποφασισθεί το πλαίσιο των δανεισμών.
Twism, μακροχρόνια τραυματία, τον πήρες, δεν προέκυψε στην πορεία, οπότε δεν μετράει (όπως μου λέγατε για τον Τρέισι.

ΥΓ: ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΤΖΕΡΙΝΤ


Πηρα 2 παιχτες DTD με ελπιδες να παιξουν την πρωτη μερα και ο ενας εκανε 3-4 εβδομαδες και ο δευτερος 2 μηνες. Εκτος κι αν εννοας το Rose που οντως τον διαλεξα τραυματια, αλλα ανηκει σε αλλη κατηγορια(τραυματιας απο το ντραφτ). Κι αυτος ομως βοηθαει γιατι εμπλουτιζει τις κατηγοριες των απουσιων μου.
Μετα απο ολα αυτα λοιπον, σας παρουσιαζω το νεο υμνο της ομαδας μου:
j-kidd13
Εγω παντως ειμαι αντιθετος στο να γινονται δανεισμοι...Μπορει να ζητησα βεβαια για να εξυπηρετηθω στα f,αλλα το εκανα γιατι εχουν προηγηθει αντιστοιχες περιπτωσεις δανεισμων απο αλλους παικτες που ειχαν αναγκη...
Οπως ειμαι αντιθετος και στο να κρατησει καποιος για λογαριασμο αλλου καποιον παικτη...
Pierce
DTD o Gordon; Δεν νομίζω Τάκη, να έμενε στο 69 ο gordon αν ήταν απλά DTD. Ξεκίνησε drills 22/10 (ναι βαριέμαι τόσο, που σκαλίζω το roto) , δεν έπαιξε ποτέ στην preseason , και ήταν εγχειρισμένος από πέρσι. Όλες οι ενδείξεις ήταν ότι θα έχανε παιχνίδια στην αρχή της σεζόν.
T.W.Is.M.
QUOTE(pierce21 @ Feb 6 2013, 16:25 ) *
DTD o Gordon; Δεν νομίζω Τάκη, να έμενε στο 69 ο gordon αν ήταν απλά DTD. Ξεκίνησε drills 22/10 (ναι βαριέμαι τόσο, που σκαλίζω το roto) , δεν έπαιξε ποτέ στην preseason , και ήταν εγχειρισμένος από πέρσι. Όλες οι ενδείξεις ήταν ότι θα έχανε παιχνίδια στην αρχή της σεζόν.


Παρόλα αυτα το espn τον έδινε dtd και Χόρνετς δήλωναν ότι ελπίζουν να τον έχουν στην πρεμιερα. Ακόμα κι αν αυτό ήταν υπεραισιόδοξο άλλο είναι να χάσει μερικά παιχνίδια κι άλλο δυο μήνες . Και τέλος πάντων στους τραυματισμούς δε με πιάνετε αν χρειαστεί θα τραυματισω εγώ προσωπικα τους παίχτες για να βγω πρώτος εκεί! tongue.gif
thrylos7
Είμαι κι εγώ κατά των δανεισμών, ειδικά εφόσον δεν πραγματοποιούνται και ολοκληρώνονται στο ίδιο διάστημα και από τις δύο πλευρές (δίνω πχ pg και παίρνω παρόμοιας αξίας c λόγω έλλειψης θέσεων εκατέρωθεν, αν και ούτε μ' αυτό μπορώ να συμφωνήσω 100%).

Κατά τ' άλλα, για την κομπίνα Άρη-Σταμ θα είχα πρόβλημα αν ήταν άμεσοι ανταγωνιστές μου ( blech.gif ), γιατί το ότι είναι ανταγωνιστές μεταξύ τους δε σημαίνει ότι δεν επωφελούνται έναντι κάποιου 3ου-4ου κλπ.

Επίσης, εφόσον είναι να μείνω όπως και δήποτε με έναν (ακόμα) παίκτη στο 24, προτιμώ αυτός να λέγεται Gerald Wallace, όσο χάλια κι αν τα πάει φέτος, παρά τα σαπάκια που μου προτείνετε κατά καιρούς. evilmonkey.gif
Anaz
Καλα ο Γκορντον συγκεκριμενα δεν ειναι ποσα ματς θα εχανε στην αρχη, ειναι και ποσα θα εχανε στην πορεια.
Οσων αφορα τους δανεισμους, καλο ειναι να γινονται μεσα στο ΣΚ, ωστε να υπαρχει περιθωριο veto.
aegeansheed
Το Πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον και αστείο. Λυπάμαι που ίσως το στερήσω από τον φίλο Άναλ, που τον συμπάθησα από τότε που τον είδα με φανέλα Kobe στην πιο Utah Jazz εκδοχή που θα μπορούσε να σκεφτεί ένα άρρωστο μυαλό (μετά τη φανταστική εικόνα ο Tyler Zeller να τυγχάνει κρυφομάμπας).

Είμαι κατά των δανεισμών χωρίς όρια και κανόνες. Έχω σχεδόν χάσει το περσινό έτσι από την ίδια πέτρα του σκανδάλου των τελευταίων posts #MonkeysLeader και πονάω που θα χάσω και το φετινό, για άλλους λόγους όμως. Μου άρεσε από τις προτάσεις του Ριγκοντού το δανεισμός μεταξύ θέσεων και οπωσδήποτε να είναι και οι δύο in lineups. Διαφορετικά, σε περίπτωση παράβασης, ψηφίζω τα μέλη (εκτός του sarounas και του Νότη που συνήθως είναι Alien watchers) να ψηφίζουν για την επόμενη εβδομάδα του παραβάτη έναν παίκτη που θα πρέπει υποχρεωτικά να μένει εκτός (όχι undroppable ή παίκτη top20) και έτσι όλοι να χαίρονται σαδιστικά το ανυπόφορο για τον βασανιζόμενο θέαμα.

Μια άλλη πρόταση είναι ο παίκτης που θα ψηφίζεται να πηγαίνει με υποχρεωτικό trade μιας εβδομάδας, στον παίκτη που έχει τους περισσότερους injured (όχι που ήταν *Ο στο draft #mhxairesaitsampaTWiSM) εκείνη τη στιγμή, μιας και ο Άρης είναι τόσο πιθανό να κάνει Λίγκα με IR slots, όσο να Άρει το όριο των add/drop στην Β' (ναι, εκεί που δε θα βρεθώ ποτέ!) και να καλέσει με pm τον φωνακλά τυπάκο που τα είχε κάνει πουτάνα όταν άκουσε για το weeklyschedule (NOOOOOOOOOOOO GOD, NO GOOOOOOOD NOOOOOOOOOOOOOO).
rchos
QUOTE(aegeansheed @ Feb 6 2013, 21:31 ) *
Το Πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον και αστείο. Λυπάμαι που ίσως το στερήσω από τον φίλο Άναλ, που τον συμπάθησα από τότε που τον είδα με φανέλα Kobe στην πιο Utah Jazz εκδοχή που θα μπορούσε να σκεφτεί ένα άρρωστο μυαλό (μετά τη φανταστική εικόνα ο Tyler Zeller να τυγχάνει κρυφομάμπας).

Είμαι κατά των δανεισμών χωρίς όρια και κανόνες. Έχω σχεδόν χάσει το περσινό έτσι από την ίδια πέτρα του σκανδάλου των τελευταίων posts #MonkeysLeader και πονάω που θα χάσω και το φετινό, για άλλους λόγους όμως. Μου άρεσε από τις προτάσεις του Ριγκοντού το δανεισμός μεταξύ θέσεων και οπωσδήποτε να είναι και οι δύο in lineups. Διαφορετικά, σε περίπτωση παράβασης, ψηφίζω τα μέλη (εκτός του sarounas και του Νότη που συνήθως είναι Alien watchers) να ψηφίζουν για την επόμενη εβδομάδα του παραβάτη έναν παίκτη που θα πρέπει υποχρεωτικά να μένει εκτός (όχι undroppable ή παίκτη top20) και έτσι όλοι να χαίρονται σαδιστικά το ανυπόφορο για τον βασανιζόμενο θέαμα.

Μια άλλη πρόταση είναι ο παίκτης που θα ψηφίζεται να πηγαίνει με υποχρεωτικό trade μιας εβδομάδας, στον παίκτη που έχει τους περισσότερους injured (όχι που ήταν *Ο στο draft #mhxairesaitsampaTWiSM) εκείνη τη στιγμή, μιας και ο Άρης είναι τόσο πιθανό να κάνει Λίγκα με IR slots, όσο να Άρει το όριο των add/drop στην Β' (ναι, εκεί που δε θα βρεθώ ποτέ!) και να καλέσει με pm τον φωνακλά τυπάκο που τα είχε κάνει πουτάνα όταν άκουσε για το weeklyschedule (NOOOOOOOOOOOO GOD, NO GOOOOOOOD NOOOOOOOOOOOOOO).


Πολύ πίνεις εσύ.
Περσι έχασες λόγο δανεισμών δηλαδη?Γιατί έχω πιει κι εγώ λίγο και αργώ... tongue.gif
Tobias Funke
Βλέπετε ότι περνάω περίοδο αγρανάπαυσης οπότε γιατί με διαολίζετε?

Έχω φάει τα σκατά μου με τον Rubio εδώ και 3 μήνες και με το που αρχίζει και παίζει λίγο θα τον δώσω για κάποιον που είναι στο μέσο όρο που έχει στη season?

Στα περί δανεισμών προφανώς κι είμαι κατά με τον τρόπο που έγινε αφού ευνοήθηκε μόνο μία από τις 2 ομάδες (άσχετα πως ήταν αυτή που χρειάζεται τη συμπόνοια όλων μας τόσο κακή που είναι).

sacarame
QUOTE(aegeansheed @ Feb 6 2013, 21:31 ) *
Το Πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον και αστείο. Λυπάμαι που ίσως το στερήσω από τον φίλο Άναλ, που τον συμπάθησα από τότε που τον είδα με φανέλα Kobe στην πιο Utah Jazz εκδοχή που θα μπορούσε να σκεφτεί ένα άρρωστο μυαλό (μετά τη φανταστική εικόνα ο Tyler Zeller να τυγχάνει κρυφομάμπας).

Είμαι κατά των δανεισμών χωρίς όρια και κανόνες. Έχω σχεδόν χάσει το περσινό έτσι από την ίδια πέτρα του σκανδάλου των τελευταίων posts #MonkeysLeader και πονάω που θα χάσω και το φετινό, για άλλους λόγους όμως. Μου άρεσε από τις προτάσεις του Ριγκοντού το δανεισμός μεταξύ θέσεων και οπωσδήποτε να είναι και οι δύο in lineups. Διαφορετικά, σε περίπτωση παράβασης, ψηφίζω τα μέλη (εκτός του sarounas και του Νότη που συνήθως είναι Alien watchers) να ψηφίζουν για την επόμενη εβδομάδα του παραβάτη έναν παίκτη που θα πρέπει υποχρεωτικά να μένει εκτός (όχι undroppable ή παίκτη top20) και έτσι όλοι να χαίρονται σαδιστικά το ανυπόφορο για τον βασανιζόμενο θέαμα.

Μια άλλη πρόταση είναι ο παίκτης που θα ψηφίζεται να πηγαίνει με υποχρεωτικό trade μιας εβδομάδας, στον παίκτη που έχει τους περισσότερους injured (όχι που ήταν *Ο στο draft #mhxairesaitsampaTWiSM) εκείνη τη στιγμή, μιας και ο Άρης είναι τόσο πιθανό να κάνει Λίγκα με IR slots, όσο να Άρει το όριο των add/drop στην Β' (ναι, εκεί που δε θα βρεθώ ποτέ!) και να καλέσει με pm τον φωνακλά τυπάκο που τα είχε κάνει πουτάνα όταν άκουσε για το weeklyschedule (NOOOOOOOOOOOO GOD, NO GOOOOOOOD NOOOOOOOOOOOOOO).


+1 σε ολα...

Τραγική ειρωνεία να μπαίνεις να βλέπεις το σκορ σου, να γουστάρεις που τα παλικάρια πηγαν μπόμπα, να ετοιμάζεις ποστ θριάμβου και μετά να βλέπεις την κατάταξη, παρατηρωντας ότι ο απο πάνω σου έχει κάνει ακόμα καλύτερο σκορ...

aegeansheed
+1 τί? Fantasy point? καμιά 1.000άρα θέλω και προλαβαίνω-δεν προλαβαίνω
sacarame
QUOTE(aegeansheed @ Feb 7 2013, 15:38 ) *
+1 τί? Fantasy point? καμιά 1.000άρα θέλω και προλαβαίνω-δεν προλαβαίνω



Ε εγώ σαν φανταρος κανω την αρχή για τον έρανο...Να ακολουθήσουν οι επόμενοι...

(Βάζω και 10 φέρες ζαμπόν φουαντρέ αμα λάχει... smiley.gif )
j-kidd13
QUOTE(sacarame @ Feb 7 2013, 15:48 ) *
Ε εγώ σαν φανταρος κανω την αρχή για τον έρανο...Να ακολουθήσουν οι επόμενοι...

(Βάζω και 10 φέρες ζαμπόν φουαντρέ αμα λάχει... smiley.gif )

Οι Φερρες ειναι στον Εβρο Στελιο.......tongue.gif
Gravedigger
QUOTE (sacarame @ Feb 7 2013, 15:33 ) *
Τραγική ειρωνεία να μπαίνεις να βλέπεις το σκορ σου, να γουστάρεις που τα παλικάρια πηγαν μπόμπα, να ετοιμάζεις ποστ θριάμβου και μετά να βλέπεις την κατάταξη, παρατηρωντας ότι ο απο πάνω σου έχει κάνει ακόμα καλύτερο σκορ...

Ο από πάνω σου όμως δεν κοιτάει τι γίνεται από κάτω του αφού θεωρεί ότι έχει διαφορά ασφαλείας, το βλέμμα μας είναι στους 3 προς το παρόν που βρίσκονται από πάνω μας tongue.gif

Ο Drummond ο αλήτης τι κάνει?? Παίζει 8 λεπτά,βγαίνει γιατί έχει θέμα με την μέση του.Μπαίνει στο επόμενο ματς και παίζει 5 γιατί πάλι έχει θέμα με την μέση του. Στο επόμενο θα παίξει 2.
Ρε Timmy δεν έχεις τίποτα αγόρι μου,γύρνα επιτέλους.

ΥΓ.Το έλεγα και στον Άρη χθες. Όποιος έχει τραυματία στην αρχή της άλλης βδομάδας την έβαψε. 2 βδομάδες σχεδόν σε 1 φαντασιακή λόγω All Star. Οπότε δεν παίζουμε με DTD και βλακείες. Θα σου κάτσουν 2 βδομάδες έξω και θα κλαις!
T.W.Is.M.
QUOTE(aegeansheed @ Feb 6 2013, 21:31 ) *
Μια άλλη πρόταση είναι ο παίκτης που θα ψηφίζεται να πηγαίνει με υποχρεωτικό trade μιας εβδομάδας, στον παίκτη που έχει τους περισσότερους injured (όχι που ήταν *Ο στο draft #mhxairesaitsampaTWiSM) εκείνη τη στιγμή,


Μα και παλι εγω θα εχω τους πιο πολλους τραυματιες. smiley.gif
Ασε που αν εξαιρουνται μονο οι *Ο του ντραφτ, τιποτα δε με εμποδιζει να περιμαζεψω Lou Williams και Varejao που ηταν υγιεστατοι στην αρχη, να τους παρκαρω στον παγκο μαζι με τον Big Baby και να μαζευω καθε φορα τον προτεινομενο για αποχωρηση απο την ομαδα του Big Brother.

QUOTE(Gravedigger @ Feb 7 2013, 18:13 ) *
ΥΓ.Το έλεγα και στον Άρη χθες. Όποιος έχει τραυματία στην αρχή της άλλης βδομάδας την έβαψε. 2 βδομάδες σχεδόν σε 1 φαντασιακή λόγω All Star. Οπότε δεν παίζουμε με DTD και βλακείες. Θα σου κάτσουν 2 βδομάδες έξω και θα κλαις!


Εμενα ολα αυτα μου ακουγονται θεωριες. Αφου μεσα στις 2 εβδομαδες θα μου τραυματιστει καποιος και θα χασει 1-2 ματς, γιατι να μη βαλω οποιους θελω? Ασε που εχω τοσους τραυματιες που βαζω οχι μονο τους DTD, αλλα και τους *O! tongue.gif
Πλησιαζει ομως η μεγαλη στιγμη που περιμενω απο το 10ο γυρο με πιτα του ντραφτ...
aegeansheed
Ντρόπαρα 7/14 παίκτες του draft που έκανα. Αντάλλαξα 2/14 και 1/14 δεν έχει παίξει παιχνίδι ακόμα.

Κι όμως είμαι ακόμα ζωντανός... laugh.gif
morrison
Παιχνίδια Σ/Κ και πάμε για διπλή εβδομάδα μετά...

1. Rated-R Superstar 15032 4+7
2. Compton Niggaz 14989.8 3+6 (2+6 από Θαδαίο και Σάντερς να είναι dtd σήμερα)
3. Smokin' Smurfs 14369.5 4+4
4. Dallas White Niggaz 14261.5 3+2 (2+2 από Ντράμοντ)
5. Los Angeles Lazers 13827.5 3+5 (με Τζακ να παίζει λογικά σήμερα)
6. Long Con Artists 13736.3 2+6
7. Death Valley Demon 13550.5 1+6 (όλοι υγιείς !!! )
8. Italian Spurs 13481.8 4+4
9. Malibu Hobbistes 13333.5 3+8
10. High Voltage 13273.8 2+6
11. Rcho's Monkeys 13132.5 5+5
12. The Losers 12802.3 4+5
13. Cross Dogs 12512.3 3+6 (δεν φαντάζομαι να χάσει και άλλο ματς ο Μπος)
14. Bench Warmers 12171 5+5 (4+5 από Πάου και Κιριλένκο αμφίβολος αύριο)
15. Where no knees happens 11420.8 2+5
aegeansheed
Περιμένω την ανάλυση του Σπύρου πώς τελικά κατέληξε στον Βιλανόβα μετά από 1 ώρα love story με τα καθαρόαιμα του Detroit! smile.gif
Pierce
Άβυσσος.
[2:20:52 AM] Spyros : protimas villavueva
[2:20:55 AM] Spyros : h maxiell
[2:21:00 AM] Spyros : poios pisteueis paizei perissoetro ?
[2:21:07 AM] Aris: επειδη εχουν περασει και οι 2 απο τους χομπιστες
[2:21:09 AM] Aris: εχω να δηλωσω
[2:21:15 AM] Aris: οτι ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ Π..... ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ 2
[2:21:44 AM] Spyros : traumatistike
[2:21:47 AM] Spyros : o drummond
[2:21:53 AM] Spyros : k skeftomai poio na parw apo tous dio
[2:21:56 AM] Spyros : an k pira cv
[2:21:59 AM] Spyros : alla lew
[2:22:02 AM] Spyros : mipws parw maxiell
[2:22:05 AM] Spyros : tsimpa esi ton allo
[2:22:06 AM] Spyros : wink.gif
[2:22:12 AM] Spyros : molis twra bgike i eidisi
[2:22:18 AM] Aris: τι επαθε αυτος;
[2:22:20 AM] Spyros : 4-6 ebdomades off
[2:22:57 AM] Aris: δεν εχω ποιον να ριξω
[2:23:00 AM] Spyros : k eipa lew maxiell
[2:23:06 AM] Spyros : poion na protimisw re ?
[2:23:13 AM] Aris: τον μαξιελ
[2:23:22 AM] Spyros : k egw auto ekana twra
[2:23:31 AM] Spyros : einai k C autos
[2:23:41 AM] Spyros : den tha to bgalei mono o greg
[2:23:43 AM] Spyros : monos tou
[2:24:47 AM] Spyros : maxiell les e ??
[2:25:01 AM] Aris: νααι
[2:25:54 AM] Spyros Stathakis: petaxa gee re mlk
[2:25:57 AM] Spyros Stathakis: mlkia ?
[2:26:19 AM] Spyros Stathakis: (alla pswlarei pantelws .. protimw px na kratisw Taj mesa stin omada mpas k o Noah psofisei )
[2:26:44 AM] Aris: τι αλλο ειχες να πεταξεις;
[2:27:08 AM] Aris: ΤΟΝ ΧΕΝΤΕΡ
[2:27:09 AM] Aris: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
[2:27:15 AM] Spyros Stathakis: hahah
[2:27:21 AM] Spyros : mlk edwse 3 25aria stin seira
[2:27:25 AM] Spyros : i paiktoura pire fora
[2:27:35 AM] Spyros : taj
[2:27:38 AM] Spyros : h gee
[2:27:41 AM] Spyros : tha mporousa na petaxw
[2:27:47 AM] Spyros : logika re si tha paixei o Maxiell
[2:27:56 AM] Spyros : tritos C itan pisw apo drummond k greg
[2:28:01 AM] Spyros : twra tha parei xrono den ginetai alliws
spysta
απλα ειδα το παιχνιδι ..

κ εβγαλα το συμπερασμα οτι το Βιλλανουεβα Μονρο θα ειναι πιο αποδοτικο διδυμο πλεον .. γιατι ο Μαξιελ θα παιζει πλεον καποια ωρα μονος του στο 5.εεε και μονος του δεν πολυτραβαει .. ασε που ο Σιβι εκανε και δυνατο comeback τωρα που πηρε χρονο.
ειναι ισως ο μονος που μπορει να σκοραρει με συνεπεια απο τους ψηλους των Πιστονς μετα τους Μονροε Ντραμοντ



θα το σκεφτω .. ισως κανω προταση Σιβι για Μαξιελ
ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif
spysta
ο Γκι εκανε ενα 40αρι.

(παυση.)

(σιγη.)



laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

γελαει ο κοσμος με το φυτο με τις κοκκινες μπιλιτσες


----->ντααααααααααξει ο Τσαρλι ΕΔΕΙΞΕ τι θα ακολουθησει για τον επομενο μηνα. icon_headbang.gif
εδειξε γιατι προτιμηθηκε το ατριχο σωμα του απο τον αξεστο αρουγκανο Μαξιελ .το τριποντο νικης ηρθε με ενα θεσπεσιο βλεμμα του στυλ ''8μυρια παιρνω ..ηρθε η ωρα να παιξω κι εγω λιγακι διαολε''
aegeansheed
Έβλεπα live το 24άρι από το 40άρι που έγινε μέχρι το 7ο λεπτό της πρώτης. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να σε πάρω τηλέφωνο να σου θυμίσω ότι η ζωή είναι ωραία, για το Eurobasket κλπ!

We follow our new Supertar, the C, Char-lieeeeeeeeee, Villann-nno-eee-va
Pierce


Tobias Funke
Στο μεταξύ η κουφάλα από πάνω μου κάνει όργια στα μουλωχτά εδώ και 2-3 εβδομάδες
Pierce
Οι Χομπίστες, δεν καυχιούνται ποτέ για τα επιτεύγματά που πετυχαίνουν , τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους.
(= Ας το χαρώ όσο διαρκεί, αποφεύγοντας να το γκαντεμιάσω γιατί σαφώς κάτι θα πάει στραβά)
Όποιος θέλει να ανοίξει λίγο το ροτέισον του, παραχωρώ 2 παίκτες στο 24-25 για έναν κοντά στο 30.



ΥΓ: Ντερόν αγόρι μου, σε έπιασαν πάλι τα ψυχολογικά σου;
Tobias Funke
Εγώ θέλω να ανοίξω το ροτέισον με 2 παίκτες για Smith από τους οποίους ο ένας πρέπει να είναι οπωσδήποτε ψηλός. Διαθέσιμοι είναι κι οι Dragic, Dudley
sacarame



77.gif 77.gif
morrison
Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment


*Γιώργο τα μέτρησα από την αρχή ξανά τα χαμένα σου ματς...(πριν την 15η εβδομάδα)...12 τα βρήκα...4 Κάρι, 2 Φέλτον-Ιμπάκα-Χάουαρντ, 1 Γκίμπσον-Τζ.Κρόφορντ
*Μαζί με κάθε decline θα εκτιμούσα μια αντιπρόταση, έστω υπερβολική, για να έχω μια ιδέα αν υπάρχει σημείο επαφής ή τι περίπου θα θέλατε κτλ. smile.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(pierce21 @ Feb 10 2013, 23:27 ) *







Δεν εισαι ο μονος...
SG3ptshooter
Ο ένας απ' τους 2 φαντασιώνεται υπερβολικά την ενίσχυση που θα λάβει.
(Ο πάνω tongue.gif )

Μπορείτε να βάλετε υπότιτλο του thread το link για τη λίγκα; Έχω βαρεθεί να τη ζητάω απ' όποιον βρίσκω εύκαιρο. laugh.gif
Kαι παραπάνω Bench/IR.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.