QUOTE(sacarame @ Nov 26 2013, 18:27 )
Για το άνοιγμα στα νεανικά κοινά....
Tι κάναμε στο 15-44; Θέλω να δω νούμερα...
Τώρα αν και τοποθετήθηκα χθες, επανέρχομαι...
To Harden trade είναι δίκαιο άρα και ανοιχτό στο που θα κάτσει στο τέλος. Βουτς και Λι θα κάτσουν κοντά, νομίζω ότι ο Βουτς θα έχει λίγο...ελάχιστα ίσως, παραπάνω.
Για να στρώσω τη μπάλα στον εαυτό μου για επόμενο θέμα, φαντάζομαι ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να σταθεί σε αυτό το 35+, 40- από τον Αφλάλο μέσα στις επιστροφές των Μάτζικ.
Παρόλα αυτά δεν θεωρώ το δικό μου trade εξαιρετικό...
Απλά ήταν η καλύτερη πρόταση που μπορούσα να πάρω για τον Αφλάλο στο 35 (δυο πάνω-κάτω 30αρηδες με δικό μου 9ο στο 25, αυτό σημαίνει πρακτικά) χωρίς να τρελαίνομαι για τα ανταλλάγματα, το αντίθετο. Στην ουσία όμως εξαργυρώνω το καλό του ξεκίνημα, παίρνω το 35 και φεύγω χωρίς να αγχώνομαι για το αν θα πέσει και πόσο, και ανοίγω νέες trade δουλειές.
Φυσικά είναι ένα ρίσκο που μπορεί να κάτσει στον Ginobili όμως...
Tην ίδια στιγμή μπορώ να πω ότι όταν τον πούσαρα τον υπολόγιζα εκεί κάπου, στο 33-35 ίσως, συν ότι τώρα ήταν το καλύτερο timing με τις επιστροφές των Tobias και Big Baby.
Για την δική μου ομάδα τι να πω, για να το λέτε αρκετοί μάλλον έχετε δίκιο.
Για εμένα είμαι πιο κοντά στο 6-13 group παρά στο 1-5, ίσως είμαι από τους καλούς του 6-13 απλά...
Και για να συνοψίσω αυτό που έλεγα χθες, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον γιατί αλλάζουν τα πράγματα από εβδομάδα σε εβδόμάδα...
Διεκδικούν πρωτάθλημα Στέλιος, Άρης, Κουτς.
Από κάτω σίγουρα καλό πλασάρισμα για Τζίνο, Άγγελο,
Group 6-13 με όλους τους υπόλοιπους εκτός από Κυριάκο, Νότη που έχουν το δικό τους πρωτάθλημα μέχρι τώρα.
Άλλοι ίσως πιο ψηλά στο 6-13 όπως εγώ, κάποιοι πιο κάτω όπως ο Anaz.
Κάπως έτσι το βλέπω με τα τωρινά δεδομένα...