Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA fantasy 13-14
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
sacarame
Κάντε καμιά ανακοίνωση ρε ξεπλένηδες... Τόσα τρεήντ σήμερα....

Κι έρχεται κι άλλο από ότι μαθαίνω...
Pierce
26th November 2013
Malibu beach 14:58



Ο χάρντεν μπορεί να πάρει την ψαλίδα του (που σίγουρα έχει) και να πάει στην ευχή του θεού. Ποτέ δεν ήταν ένας πραγματικός ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ. Ο Βούτσε ήταν τίμιος υπηρέτης, και για τον Μάριον δεν έχω να πώ πολλά, είμαι στεναχωρημένος που χωρίζουν έτσι οι δρόμοι μας. Θα ξανασυναντηθούμε ΦΙΛΕ. Καλωσορίζουμε πίσω στο σπίτι του , το μυδραλιοβόλο Κλέι Τόμπσον , τον πραγματικό Χομπίστα με την αεράμυνά του Λι αλλά και τον ακόμα πιο άξιο θείο Kyrie- Drew, που στα ανοιχτά του Malibu ήδη έχουν αρχίσει να τρέμουν , λόγω των streetball ικανοτήτων του.
Tέλος ειδική μνεία στον πρόεδρο του αδελφού σωματείου και μέλος του κλειστού κλαμπ των πρωταθλητών, rcho . Always nice to do business with you.



Ο Αρχιχομπίστας
rchos
QUOTE(Ginobili @ Nov 25 2013, 23:53 ) *
Hawes για Ibaka & Amare δίνεις?


Γιάννη ο Αμάρε δεν μπορεί να μπει σε τρέιντ νομίζω.
Πολύ δύσκολα με την ως τώρα κατάσταση

QUOTE(rchos @ Nov 25 2013, 21:57 ) *
Όσο για τα όφερς επειδή γυρνάνε κάποιοι τραυματίες μου θα ήθελα να δω αυτοί πως θα τραβήξουν και μετά να δω αν και τι θα κάνω.


Πριν αλέκτωρ λαλήσει 3...

Περίεργη νύχτα ομολογουμένως.
Φέυγει ο Λι από την ομάδα.Δεν ταιριάζουν στενάχωρες σκέψεις.Ο αγαπημένος αθλητής των Μάνκις μετά από 3 χρόνια αποχωρεί από την ομάδα.Του ευχόμαστε ότι καλύτερο και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του.Είμαστε σίγουροι ότι θα διαπρέψει στην νέα του προσπάθεια.Δεν θα μπορούσε άλλωστε να βρεθεί σε άλλο σωματείο εκτός από το αδελφό σωματείο των Χομπιστών όπου θα νιώσει άμεσα σαν το σπίτι του.Εις το επανιδείν...
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους άλλους δύο παίχτες που φεύγουν και να τους ευχηθούμε τα καλύτερα στην νέα τους ομάδα.Kyrie και Clay να είστε καλά.
Ταυτόχρονα θέλουμε να καλωσορίσουμε στην ομάδα τους James Harden, Nikola Vucevic και Shawn Marion στους οποίους έχουμε απόλυτη πίστη ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο μετά το μέτριο και δύσκολο ξεκίνημα της.Ο Fear the Beard θα είναι η μεγάλη μας δύναμη για την ανάκαμψη.Ο Νίκολα πιστεύουμε ότι αν και έχει τον πιο δύσκολο ρόλο να καλύψει το κενό του μεγάλου αρχηγού Λι μπορεί να τα καταφέρει πολύ καλά.Ο Μάριον θα προσθέσει την απαραίτητη εμπειρία που χρειαζόμαστε για την άνοδο στην βαθμολογία.
Μαζί με τους πρόσφατα αποκτηθέντες από άλλα trades Hawes και Blake είμαστε σίγουροι ότι πολύ γρήγορα θα μας επαναφέρουν στις υψιλότερες θέσεις της λίγκας.

Τέλος με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά τον πρόεδρο του αδελφού σωματείου και μέλος του κλειστού κλαμπ των Πρωταθλητών Πιρς για την συνεργασία και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο για την συνέχεια.Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στέγη για τους αγαπημένους μας παίχτες Λι και Ντανλίβι από τους Χομπίστες...

Με τιμή
Ο Σοφός

To soundtrack του trade με τον Πιρς

Pierce
56.gif

Μόνο in a bar κάνουμε δουλειές εμείς.
Gravedigger
Και εγώ πάλι θα πω για την πράσινη μπάρα έτσι για να κάνω την διαφορά! 25 χαμένα + 3 2λεπτα, 2 του Faverani και 1 του Knight 28. Τον Bledsoe τον τραυμάτισε ο Tucker,έχει χάσει 4 ματς και δεν παίζει ούτε σήμερα. Tucker σου εύχομαι out for season από χτύπημα του Len που είναι και άγαρμπος.

Για τον Rose τι να πω, μακάρι να επιστρέψει. Αν και πιθανότερο είναι να πάθει ρήξη χιαστού όπως βγαίνει από την μπανιέρα.
Ginobili
QUOTE(rchos @ Nov 26 2013, 00:22 ) *
Γιάννη ο Αμάρε δεν μπορεί να μπει σε τρέιντ νομίζω.

Καλά τον Αμάρε...τον πετάω έτσι...ο αμάρε σε χάλασε? Απλά τον Hawes τον χάνεις αυτήν την βδομάδα,ενώ με Ιμπάκα βάζεις έναν 35+ αυτήν την βδομάδα....και απλά είναι πιο αξιόπιστος και σταθερός γενικά από τον Hawes που δεν ξέρεις 100% αν θα συνεχίσει έτσι...και δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον με το γόνατο του,γιατί ήταν αυτό που είχε πρόβλημα και το καλοκαίρι.
Τεσπα...καλύτερα να μην μείνω κι εγώ πίσω.Εξάλλου το deal που έκανες μου φαίνεται ευνοικό για σένα.

Irving<Harden
Lee<Vucevic
αυτά τα 2 δεν πρόκειται να αλλάξουν φέτος...τώρα πόση χασούρα θα καλύψει ο Thompson σε σχέση με τον Marion...δεν ξέρω.Επειδή είναι παίκτης που βασίζονται οι f.points του στο σκοράρισμα...και δεν συνισφαίρουν ριμπ-κλεψιμ-ασσιστς...αυτό το 34...δεν βλέπω να ανεβαίνει.


Gravedigger
όσο για τον Ellis, δεν καίγομαι να τον δώσω αλλά για μια καλή πρόταση θα έφευγε. Στο κάτω κάτω τι μπορεί να πάει στραβά, 1 θέση θα πέσω.

Αυτό που έγινε σήμερα όμως δεν το έχω ξαναδεί. Είχα 1 πρόταση για τον Ellis, αρνήθηκα, οι παίχτες που θα έπαιρνα έγιναν Trade σε άλλο άτομο, tο οποίο μου πρότεινε τους ίδιους παίχτες πάλι για τον Ellis. Kαι δεν νομίζω να ήταν συνεννοημένοι! icon_drunk.gif
Ginobili
QUOTE(Gravedigger @ Nov 26 2013, 00:01 ) *
όσο για τον Ellis, δεν καίγομαι να τον δώσω αλλά για μια καλή πρόταση θα έφευγε. Στο κάτω κάτω τι μπορεί να πάει στραβά, 1 θέση θα πέσω.

Αυτό που έγινε σήμερα όμως δεν το έχω ξαναδεί. Είχα 1 πρόταση για τον Ellis, αρνήθηκα, οι παίχτες που θα έπαιρνα έγιναν Trade σε άλλο άτομο, tο οποίο μου πρότεινε τους ίδιους παίχτες πάλι για τον Ellis. Kαι δεν νομίζω να ήταν συνεννοημένοι! icon_drunk.gif

Για το Bosch+Stephenson λες υποθέτω..που έδωσα για Afflalo έτσι? laugh.gif
Ήθελα έναν SG πολύ καλό στο 40 γύρω...να θυσιάσω 2 παίκτες...
Pierce
Ο Λί δε γίνεται να μείνει στο 33 , ούτε με συγκκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου . Ο Βούτσε από την άλλη ενώ έδειξε σημάδια για 40+ , έκατσε , γύρισαν και οι τομπίας-Ντέιβις , όλο και κάποιο ψαλίδι θα φάει. Θεωρώ ότι θα κάτσει τελικώς ο Λί πιο πάνω.
Ο Μάριον αν γίνει η τράμπα και πάει Χιούστον, μας αποχαιρετά (ενώ αν πάει στη φιλαδέλφεια θα πάει 35 , οπότε την έκανα τη μαλακία) .
Τέλος ο χάρντεν ναι είναι καλύτερος του kyrie , αλλά με κούρασε με τα παίζω δε παίζω, και μόνο 1 σοβαρό ματς έχει κάνει μέχρι στιγμής.
Gravedigger
QUOTE (Ginobili @ Nov 26 2013, 02:05 ) *
Για το Bosch+Stephenson λες υποθέτω..που έδωσα για Afflalo έτσι? laugh.gif
Ήθελα έναν SG πολύ καλό στο 40 γύρω...να θυσιάσω 2 παίκτες...

Ναι για αυτό λέω, μου τους πρότεινε και ο Morrison πάλι για τον Ellis! Και δεν είχα δει ακόμα το trade, και λέω καλά, γιατί το ξανάστειλε? (είχε βάλει και extra πινελιά βέβαια αλλά είναι σχεδόν αμελητέα)
sacarame
Παλιόπαιδα με ψήσατε....Θα την γράψουμε την εκπομπή πάλι....
Ginobili
QUOTE(Pierce @ Nov 26 2013, 00:12 ) *
Ο Λί δε γίνεται να μείνει στο 33 , ούτε με συγκκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου . Ο Βούτσε από την άλλη ενώ έδειξε σημάδια για 40+ , έκατσε , γύρισαν και οι τομπίας-Ντέιβις , όλο και κάποιο ψαλίδι θα φάει. Θεωρώ ότι θα κάτσει τελικώς ο Λί πιο πάνω.

Κοίτα...εγώ για τον Βούτσε δεν βλέπω κανέναν λογικό λόγο να πέσει κάτω από αυτά που έκανε πέρσι.Καλύτερος μπορεί να είναι...χειρότερος με τίποτα.Και πέρσι είχε και Γκλεν Ντέιβις στα καλά του.
Ούτε με συγκυβέρνηση Τσίπρα-Χ.Α δεν πέφτει από τα περσινά.

Πέρσι τέλειωσε με 35 μ.ο και δεν έκανε από την αρχή...ξεπέταγμα...ξεκίνησε τον Νοέμβρη με 9.5 π 7.9 ριμπ σε 28' ....και τονν Απρίλη είχε 36.5' με 18.5 π. +15.3 ριμπ
duncan21
Beal has reaggravated the stress injury in his right fibula that forced him to miss the last couple weeks of the 2012-13 season and the team is worried that he'll miss extended time, according to Grantland's Bill Simmons.



Απλά έχω φτάσει στο αμήν,δεν έχω κάτι άλλο να πω.Update πριν κλείσουν τα ρόστερ?Όοοοοοοοχι,εκεί να με κρεμάσουν για μια ακόμη εβδομάδα.Άι σιχτίρ να πούμε.
sacarame
Γιατί το θέλετε και το θέλουμε....

BasketforumRadio Fantasy Review 25.11.2013
rchos
Σταματήστε την γκρίνια ρε μερικοί που σας κάνει ρούκι 44...


Ακούω την εκπομπή.
Καλά ο Στέλιος είναι αντμιν και βασικός παρουσιαστής.Τον κομπάρσο γιατί τον έχετε βάλει εκεί να κόβει χρόνο από τον Αντώνη?
sacarame
QUOTE(rchos @ Nov 26 2013, 17:28 ) *
Τον κομπάρσο γιατί τον έχετε βάλει εκεί να κόβει χρόνο από τον Αντώνη?


Για το άνοιγμα στα νεανικά κοινά.... smiley.gif
Ginobili
Ποοοοοοο...και γαμώ τις εκπομπές!!! biggrin.gif .Κομμένη και ραμμένη για εμάς τους καμμένους.. icon_drunk.gif
Λοιπόν έπρεπε να είμαι παρόν για να αντικρούσω τα προκατειλημμένα μυαλά σας σας στους παίκτες ονόματα.... tongue.gif ...
"Καλός ο Βούτσεβιτς...αλλά ο Λι...είναι ο Μπρους Λι ...και θα ανέβει...έφυγε ο τεράστιος σε αξία Μπος με τον Στίβενσον...για τον Αφλάλο icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif
.....τι κι αν παίζει σταθερά 38'+ και είναι 40αρης....ουσιαστικά με τον Αφλάλο συμπηκνώθηκε ποιοτικά σε πόντους το ρόστερ που άνοιξε με Κάρι...και Ιμπάκα ετοιμοπόλεμο αντί του Ρόντο...


Υ.Γ.1 Έεε όχι και καμία σχέση ο Μόντα με τον Αφλάλο...μην τρελλαθούμε...Φαντασιακά δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο το να αξίζουν ίδια πρόταση...ίσα ίσα που ο 2ος μοιάζει να είναι και πιο σταθερός.

Υ.Γ.2 Μόρισον...μου φαίνεται υποτιμάς λίγο την ομάδα σου(βέβαια ...αν σου παίρνω τον παικταρά Αφλάλο για τον Μπος..λογικό είναι...εδώ που τα λέμε... tongue.gif χαχαχα πλάκα κάνω) Ο Ντράγκιτς θα συνεχίσει υψηλές πτύσεις και με γυρισμό Μπλέντσοου,ο Cousins βγάζει τρομερά σκορ σε μόνο 29-30' που παίζει με το ζόρι.Ο Ράντολφ χωρίς Γκασόλ,θα επωμιστεί να τραβήξει πολύ από τώρα,και ο Χόρφορντ ανεβαίνει σταθερά λίγο κάθε χρόνο...αν κάνει τώρα στην κοιλιά του 35-36....θα ανέβει όπως ξεκίνησε την χρονιά.

Υ.Γ.3 Γιατί μου γλωσσοτρώτε τον Καρι βρε...1-2 παιχνίδια έχασε το παιδί...Βιονικός ήταν το παλικάρι πέρσι όλη την χρονιά+εξωπραγματικά πλει οφς...τι ντόπα παίρνει αναρωτιέμαι.!!! ο Love είναι κανονικά πιο επίφοβος.Και τώρα λογικά θα ανέβει ο χρόνος συμμετοχής του χτικιάρη...από τα 32' (με f.p sto 45)
Pierce
Αν θεωρείτε ότι ο Βούτσεβιτς μπορεί να πάιρνει τα 15 και 20 σούτ που έπαιρνε πέρσι από τον Γενάρη και μετά ,χωρίς τον κουτσό νέλσον τον Ολαντιπο και τον Ντειβις, πάω πάσο.
j-kidd13
Μπομπα η εκπομπη....
Βεβαια με την παρουσια μου θα ανεβαινε το γνωστικο επιπεδο και η αναλυση,αλλα ο αντμιν με φιμωνει για 2η σερι φορα γιατι φοβαται οτι θα του παρω τη δοξα..... 19.gif

Ο Αντουαν υποτιμησε πολυ την ομαδα του (εκτος κι αν ειναι Mind game....tongue.gif),δεν ειναι για τοσο χαμηλα οσο το ευρος που εδωσε...

Ο Βουτσεβιτς ειναι τρομερο φαντασι προσπεκτ,και απο τη στιγμη που αποδεδειγμενα ειναι απειλη μεσα στη ρακετα,δεν βλεπω τον λογο να σταματησει να παιρνει τα ιδια σουτ,παρα την επιστροφη Ντειβις...Αντε να επιρρεαστει ελαχιστα...Βλεπω να τελειωνει εκει που ειναι τωρα,αντε να πεσει ελαχιστα,νομιζω ενα ευρος 35-37 ειναι πολυ fair για τις επιδοσεις του.
Ο Λι ειναι αλλο πραγμα,ειναι πιο πολυ καιρο παικτης υψηλου επιπεδου fantasiακα,εχει βαρεσει 40αρια κλπ κλπ,το 33 που δινει τωρα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο,θα ανεβει σιγουρα,εξ αλλου καθε χρονο δεν ξεκιναει ποτε στο φουλ,στην πορεια ανεβαζει στροφες,ετσι πιστευω και φετος...Θα φτασει καποια στιγμη σταθερα στο 36-38...Κι εγω παντως αναμεσα στους 2 θα επαιρνα Λι με κλειστα ματια.
Pierce
Η χούντα που κυνηγάει τον αλέφαντο jkidd
rchos
QUOTE(sacarame @ Nov 26 2013, 18:27 ) *
Για το άνοιγμα στα νεανικά κοινά.... smiley.gif



smiley.gif

Ε πες το έτσι...
Όντως επιτυχημένη κίνηση δεν το χα σκεφτεί.
T.W.Is.M.
Επειδη βιαζομουν πολυ το απογευμα, ακουσα μονο το κομματι που αφορα εμενα.
Εχω να πω οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα σχετικα με το μεγαλο αρχηγο και οι φημες που κυκλοφορησαν, και τις διαψευδω κατηγορηματικα, ειναι εντελως ανυποστατες και κατευθυνομενες απο κεντρα που θελουν να μπουν εμποδιο στον ενδοξο δρομο της αρμαδας απο την Death Valley. Προειδοποιω απο δω και στο εξης οτι οποιος στραφει εναντιον των (μ)παιχταραδων μου θα δει το fantasιακο του μελλον να τελειωνει πολυ συντομα. It will...REST IN PEACE! 19.gif
morrison
QUOTE(sacarame @ Nov 26 2013, 18:27 ) *
Για το άνοιγμα στα νεανικά κοινά.... smiley.gif


Tι κάναμε στο 15-44; Θέλω να δω νούμερα... smile.gif


Τώρα αν και τοποθετήθηκα χθες, επανέρχομαι...
To Harden trade είναι δίκαιο άρα και ανοιχτό στο που θα κάτσει στο τέλος. Βουτς και Λι θα κάτσουν κοντά, νομίζω ότι ο Βουτς θα έχει λίγο...ελάχιστα ίσως, παραπάνω.
Για να στρώσω τη μπάλα στον εαυτό μου για επόμενο θέμα, φαντάζομαι ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να σταθεί σε αυτό το 35+, 40- από τον Αφλάλο μέσα στις επιστροφές των Μάτζικ.
Παρόλα αυτά δεν θεωρώ το δικό μου trade εξαιρετικό...
Απλά ήταν η καλύτερη πρόταση που μπορούσα να πάρω για τον Αφλάλο στο 35 (δυο πάνω-κάτω 30αρηδες με δικό μου 9ο στο 25, αυτό σημαίνει πρακτικά) χωρίς να τρελαίνομαι για τα ανταλλάγματα, το αντίθετο. Στην ουσία όμως εξαργυρώνω το καλό του ξεκίνημα, παίρνω το 35 και φεύγω χωρίς να αγχώνομαι για το αν θα πέσει και πόσο, και ανοίγω νέες trade δουλειές.
Φυσικά είναι ένα ρίσκο που μπορεί να κάτσει στον Ginobili όμως...
Tην ίδια στιγμή μπορώ να πω ότι όταν τον πούσαρα τον υπολόγιζα εκεί κάπου, στο 33-35 ίσως, συν ότι τώρα ήταν το καλύτερο timing με τις επιστροφές των Tobias και Big Baby.

Για την δική μου ομάδα τι να πω, για να το λέτε αρκετοί μάλλον έχετε δίκιο.
Για εμένα είμαι πιο κοντά στο 6-13 group παρά στο 1-5, ίσως είμαι από τους καλούς του 6-13 απλά...
Και για να συνοψίσω αυτό που έλεγα χθες, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον γιατί αλλάζουν τα πράγματα από εβδομάδα σε εβδόμάδα...
Διεκδικούν πρωτάθλημα Στέλιος, Άρης, Κουτς.
Από κάτω σίγουρα καλό πλασάρισμα για Τζίνο, Άγγελο,
Group 6-13 με όλους τους υπόλοιπους εκτός από Κυριάκο, Νότη που έχουν το δικό τους πρωτάθλημα μέχρι τώρα.
Άλλοι ίσως πιο ψηλά στο 6-13 όπως εγώ, κάποιοι πιο κάτω όπως ο Anaz.
Κάπως έτσι το βλέπω με τα τωρινά δεδομένα... smile.gif
Pierce
Πάντως εμένα με κρατάει η second unit μέχρι στιγμής , σε αξιοπρεπή επίπεδα. Που και αυτή χτες έδειξε σημάδια διάλυσης, αλλά τέλος πάντων. Αν δεν παίξουν άμεσα ο Ράσελ με τον Μίλσαπ και οι νέοι , και εγώ για το 6-13 είμαι. Επίσης θα συμφωνήσω ότι έχεις αισθητά καλύτερη ομάδα από ότι πιστεύεις , και όλο και κάποιο trade θα κάνεις να το στρώσεις ακόμα καλύτερα ,έχω πίστη σε σένα tongue.gif
duncan21
Καλό θα 'ταν ο Τσόσογλας να μην λέει πολλά.Όσο αξίζουν οι Davis-James αξίζει το ρόστερ του ολάκερο.Για την εκπομπή υπερέβαλα εαυτόν,έκλεινα το μικρόφωνο για να βήχω tongue.gif αλλά βλέπω ότι δεν εκτιμάτε τίποτα μερικοί.Επίσης μην ξανακούσω τίποτα για φαβορί κτλ,ας βγάλω εβδομάδα υγιής πρώτα και βλέπουμε.

rchos
QUOTE(duncan21 @ Nov 27 2013, 00:14 ) *
Επίσης μην ξανακούσω τίποτα για φαβορί κτλ,ας βγάλω εβδομάδα υγιής πρώτα και βλέπουμε.


Ξορκίζεις το κακό γκρινιάζοντας προκαταβολικά κύριε μίρλα;

Στην εκπομπή ήσουν δύναμη πάντως.Εμφανώς καλύτερος από την πρώτη φορά.
duncan21
QUOTE (rchos @ Nov 27 2013, 00:39 ) *
Ξορκίζεις το κακό γκρινιάζοντας προκαταβολικά κύριε μίρλα;

Στην εκπομπή ήσουν δύναμη πάντως.Εμφανώς καλύτερος από την πρώτη φορά.

Τι μίρλα ρε συ,δεύτερος σε χαμένα ματς είμαι με καλές πιθανότητες να φτάσω τον Κυριάκο(λέμε τώρα).Το κακό είναι ότι τραυματίζονται μέσα στην εβδομάδα οι πάρταλοι(όπου πάρταλοι Curry,MCW,Beal,παίκτες που δίνουν μεγάλα σκορ δηλαδή) και μ' έχουν κρεμάσει κατά συρροήν.

Σε μερσώ,βγες μαζί μας την επόμενη φορά να 'χουμε λιποθυμίες στο γυναικείο πληθυσμό που μας ακούεί blink.gif .
aegeansheed
O Beal να κάτσει εκεί που κάθεται. Μια χαρά ξεκ******* ο δικός μου τώρα!

Nene -> career high -> OMG -> ohmy.gif
Ginobili
Όοοοοοχι....όχι Gay...όχι αγόρι μου,δεν θα με κάνεις να γκρινιάξω.Δεν θα το καταφέρεις.
Πάνω απ'όλα θετική στάση,και όχι μιζέρια...όπως στους συναδέλφους της λίγκας,που μυξογκρινιάζουν κάθε 3 και λίγο.. tongue.gif

Μπράβο αγορίνα μου...μόνο εσύ μπορείς να καταφέρεις τον αρνητικό συντελεστή με 3/12 σουτ+ 7 λάθη! laugh.gif
Ήσουν και γριπομένος...με πυρετό,εγώ φταίω που δεν σου έδωσα ρεπό..

Υ.Γ Να πάνε στην ευχή της Παναγίας..και του ταλκ..και ο Λεμπρόν και ο Λαβ...έχω τον Κάρι μου και χαίρομαι διπλά πλέον όταν τον βλέπω να παίζει.
Pierce
Ντανλίβι....1/12 σουτ σε 2 ματς. Δε μας παρατάς ρε τρόμπα. Νταξ για τον μερακλή τον ράσελ, με το 2/16 δεν έχω να πω πολλά.
Από όταν βγήκατε και είπατε για φαβορί, έκανε μπάντζι τζάμπινγκ από τον νιαγάρα η ομάδα.
sacarame


Να ξυπνάς το πρωί, να μπαίνεις να δεις πως πήγε η αρμάδα χτες, και να βλέπεις το DTD δίπλα στο όνομα του Πολ..Και παράλληλα οι 6 από τους 8 σε τραγική εμφάνιση...
Ginobili
QUOTE(Pierce @ Nov 28 2013, 10:47 ) *
Ντανλίβι....1/12 σουτ σε 2 ματς. Δε μας παρατάς ρε τρόμπα. Νταξ για τον μερακλή τον ράσελ, με το 2/16 δεν έχω να πω πολλά.
Από όταν βγήκατε και είπατε για φαβορί, έκανε μπάντζι τζάμπινγκ από τον νιαγάρα η ομάδα.

Βρε συ Άρη...άσε μας με τον Ντανλίβι,αυτός σε μάρανε? Με τα ψίχουλα που μπορεί να δώσει ο Ντανλίβι ασχολείσαι? Μας κοροϊδεύεις μου φαίνεται...

Αφού καταβάθος,αυτό που πραγματικά σε πείραξε είναι το 61 του Βούτσεβιτς...
rolleyes.gif








.....εντάξει...και λίγο το 21 του Έρβινγκ.... tongue.gif

QUOTE(sacarame @ Nov 28 2013, 10:49 ) *


Να ξυπνάς το πρωί, να μπαίνεις να δεις πως πήγε η αρμάδα χτες, και να βλέπεις το DTD δίπλα στο όνομα του Πολ..Και παράλληλα οι 6 από τους 8 σε τραγική εμφάνιση...

Με απογοητεύεις...
Ο #1...ο πραγματικά 1ος της basketforum NBA league fantasy...δεν ξυπνάει ΠΟΤΕ το πρωί να δει τι έκανε η ομάδα του.
Έχει ξενυχτίσει να βλέπει τους αγώνες-να παρακολουθεί στατιστικά-να καραδοκεί για λαβράκια-τραυματισμούς...και ρίχνει και κανά στοίχημα στο live...

...........και μετά κοιμάται 1 ώρα και πάει στην δουλειά ...(άν έχει).

laugh.gif
sacarame
QUOTE(Ginobili @ Nov 28 2013, 13:28 ) *
Με απογοητεύεις...
Ο #1...ο πραγματικά 1ος της basketforum NBA league fantasy...δεν ξυπνάει ΠΟΤΕ το πρωί να δει τι έκανε η ομάδα του.
Έχει ξενυχτίσει να βλέπει τους αγώνες-να παρακολουθεί στατιστικά-να καραδοκεί για λαβράκια-τραυματισμούς...και ρίχνει και κανά στοίχημα στο live...

...........και μετά κοιμάται 1 ώρα και πάει στην δουλειά ...(άν έχει).

laugh.gif



5 το πρωί έπεσα για ύπνο ρε... Μόνο τον Πολ έχασα. Απλά όταν κάθομαι και βλέπω ματς, δεν κοιτάω επίτηδες τα στατς εκείνη την ώρα για να μην γκαντεμιάσω τους παίκτες μου.... smiley.gif
Pierce
Από τον Ντανλίβι περίμενα με Rose-Butler έξω, να βάλει έστω 4-5 σουτ, τίποτα το παραπάνω. Αλλά ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΙ . Ο κάιρι με το miami έπαιζε, το περίμενα , όπως και τον Βούτσε γιατί και χωρίς Hawes, εγώ περισσότερο σπρώχνω από ότι έχει μείνει εκεί. Αλλά δεν βλέπω φώς, ειδικά ο Μίλσαπ με έχει απογοητεύσει σφόδρα. Πιθανώς είναι θέμα προπονητή, γιατί στα μάτς που έπαιξε καλά Paul, έπαιξε και ο Al, και στα μάτς που δεν έπαιξε καλά ο ένας, δεν έπαιξε και ο άλλος. Δεν έχω δεί πολύ ατλάντα , πέρα από κάτι σκόρπια 12λεπτά ( ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ : ΑΓΑΠΑΜΕ BET365)
Ginobili
QUOTE(sacarame @ Nov 28 2013, 11:56 ) *
5 το πρωί έπεσα για ύπνο ρε... Μόνο τον Πολ έχασα. Απλά όταν κάθομαι και βλέπω ματς, δεν κοιτάω επίτηδες τα στατς εκείνη την ώρα για να μην γκαντεμιάσω τους παίκτες μου.... smiley.gif

εε..η αλήθεια είναι ότι τον Πολ δεν έχει νόημα να κάθεσαι να δεις τι θα κάνει.Πόση περιέργεια να έχεις για το αν θα κάνει 55...ή 60? tongue.gif
rchos
Ρε τον Frye ήταν μεγάλη έμπνευση ο τύπος...

Αν και οι δύο καλύτεροι μου παίχτες είναι οφφ αυτή τη στιγμή με DTD προς το παρόν αλλά με συνεχόμενα ματς σαν game time desicion όπου τελικα γίνεται DTD και για το επόμενο και αν και είμαι με Τσάντλερ και Σάντερς out είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά...
smiley.gif
Gravedigger
Όπως έχετε καταλάβει το έχω παρατήσει το σπορ. Δεν αξίζει πλέον να κάθομαι να ψάχνv για τραυματισμούς και λαβράκια αφού και να βρω θα χτυπήσει άμεσα. Ο Bledsoe έχει κάνει ρεκόρ απουσίας για shin injury, ο Harris έπαιξε 1 ματς για να με κάνει να τον βάλω μέσα και είναι και πάλι off, ο Knight κάνει περισσότερα λάθη από τα λεπτά που παίζει και όταν παίζει ξαναχτυπάει (aggravates harmstring injury), για τα 3-4 σαπάκια που έχω μέσα δεν έχω να πω τίποτα, αυτοί μου έχουν μείνει, και μένει ο Ellis να παλεύει μόνος του με λίγο από Hibbert που βγάζει η 50 η 10. Στόχος η προτελευταία θέση.
j-kidd13
QUOTE(rchos @ Nov 28 2013, 18:54 ) *
Ρε τον Frye ήταν μεγάλη έμπνευση ο τύπος...

Αν και οι δύο καλύτεροι μου παίχτες είναι οφφ αυτή τη στιγμή με DTD προς το παρόν αλλά με συνεχόμενα ματς σαν game time desicion όπου τελικα γίνεται DTD και για το επόμενο και αν και είμαι με Τσάντλερ και Σάντερς out είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά...
smiley.gif


Σε μενα το χρωστας...Την προηγουμενη εβδομαδα που ειχα παρει Τζεφερσον ημουν ετοιμος να τον ριξω για τον Φραι...Στο τσακ δεν το εκανα...
thrylos7
Όταν κάποιοι τον τοποθετούσαν στο 25 φέτος, κάποιοι άλλοι γελούσαν και κορόιδευαν!
Pierce
http://splicd.com/VH_KRxnaNeY/89/93


για τους 2 του GSW. Ο Kyrie πάλι καλά, μετά την τραγωδία της 1ης περιόδου , κάτι κάνει.
aegeansheed
Δέχομαι προτάσεις, χρειάζομαι SG. Θα γενεί trade έως το βράδυ της Δευτέρας.

Έχει επανέλθει Ταντ, ξύπνησε το Ιερό Τέρας, φαίνεται να ξυπνάει και ο Josh. Δίνονται όλοι εκτός από Τοιχόγιαννο και Πάπια Ταιβάν.



PRO-SHEED
Pierce
Gino αρχίζεις και spystιάζεις επικινδύνως. tongue.gif
sacarame
QUOTE(Pierce @ Dec 2 2013, 02:40 ) *
Gino αρχίζεις και spystιάζεις επικινδύνως. tongue.gif


Νομιζω πάει να σπάσει ρεκόρ.. ήδη έχει κάνει αντ ντροπ τον Θαμπό 3 φορές..

Τον τσίμπησε μεσημέρι, τον πέταξε το απόγεμα, τον ξαναπήρε τώρα.....

Και ο Θαμπό θαμπώνει τα πλήθη αυτή τη στιγμή κάνοντας 3.....
duncan21
QUOTE (morrison @ Nov 26 2013, 23:40 ) *
Διεκδικούν πρωτάθλημα Στέλιος, Άρης, Κουτς.

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.Ήθελα να το γράψω κατά τις 4 αυτό το μακρόσυρτο,ειρωνικό,αμήχανο χαχαχα αλλά λέω άσε μη γράψω και τίποτα άλλο μαζί(όχι για σένα Antoine εννοείται).Άι σιχτίρ ξανά και ξανά.

duncan21


Ξύπνα τρελιάρη μπας και δούμε άσπρη μέρα.

υ.γ Gino sorry για την ταλαιπωρία με τα pm,ασχέτως αν πάτησες decline τελικά tongue.gif .
Ginobili
QUOTE(duncan21 @ Dec 2 2013, 23:45 ) *


Ξύπνα τρελιάρη μπας και δούμε άσπρη μέρα.

υ.γ Gino sorry για την ταλαιπωρία με τα pm,ασχέτως αν πάτησες decline τελικά tongue.gif .

Τόσο πολύ σου στοίχισε tongue.gif ..?


Man....Για αυτούς τους 2 που πήρες,τον Τζένινγκς δεν τον έδινα...

....................εσύ έδωσες και δώρο τον Αρίζα..? laugh.gif
duncan21
QUOTE (Ginobili @ Dec 3 2013, 01:48 ) *
Τόσο πολύ σου στοίχισε tongue.gif ..?


Man....Για αυτούς τους 2 που πήρες,τον Τζένινγκς δεν τον έδινα...

....................εσύ έδωσες και δώρο τον Αρίζα..? laugh.gif

Kατόπιν εορτής μια χαρά κρίνετε όλοι σας tongue.gif !Δεν είδα όμως να ενδιαφερθεί κανείς για Ariza-Nene που πάνε καλά και τους έδινα χαμηλότερα απ' την αξία τους!
Anaz
Το ματιασατε το πατρινο αγορι μερικοι κακεντρεχεις.. rolleyes.gif Γκρινιαξε αγορι μου με την ησυχια σου!
Εμενα μ'αρεσει η λογικη που κινεισαι στα trades, ακομα και χαμενος να βγεις.
Ginobili
QUOTE(duncan21 @ Dec 3 2013, 00:54 ) *
Kατόπιν εορτής μια χαρά κρίνετε όλοι σας tongue.gif !Δεν είδα όμως να ενδιαφερθεί κανείς για Ariza-Nene που πάνε καλά και τους έδινα χαμηλότερα απ' την αξία τους!

Αν δεν φοβόμουν το γόνατο του Αρίζα φέτος...μπορεί και να το έκανα για Jones-Bogut...μμμμμμμμμμμ....με λίγο ρίσκο βέβαια,γιατί οι δικοί σου μπορούν να βγάλουν υψηλά σκορ,αλλά είναι ασταθείς σε σχέση με τους δικούς μου.

Αλλά...το δίδυμο Ariza-Nene είναι επίφοβο σε μικροτραυματισμούς όλη την χρονιά και χάνουν παιχνίδια...αν βάλεις και το ότι μένανε εκτός ρόστερ αυτήν την βδομάδα με 2 ματς έκαστος..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.