Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ζέλικο Ομπράντοβιτς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
roko
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-o-omprantovits

Aν ισχυει το ρεπορταζ ειναι πραγματικα αστειο το οτι μετα απο χρονια ο Ομπραντοβιτς χαλαστηκε με τον Σπανουλη για τους λογους που ειπε.Παντως δεν ειχα ακουσει κατι απο πλευρας του Αρη για αυτο το θεμα ποτε οποτε δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο το ρεπορταζ.Το σιγουρο ειναι παντως οτι Ολυμπιακος και Παναθηναικος ειναι κατα καποιο τροπο οι βρικολακες του ελληνικου αθλητισμου σε ολους τους τομεις του. Ειναι αυτο που λεμε οτι το μεγαλο τρωει το μικρο δυστυχως...

Ποσο πιο καλο παντως θα ηταν να εχει παει στον Αρη και να τον εχει κανει ξανα δυνατο οπως παλια..
karajohn13
QUOTE (roko @ Jan 23 2014, 15:15 ) *
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-o-omprantovits

Aν ισχυει το ρεπορταζ ειναι πραγματικα αστειο το οτι μετα απο χρονια ο Ομπραντοβιτς χαλαστηκε με τον Σπανουλη για τους λογους που ειπε.Παντως δεν ειχα ακουσει κατι απο πλευρας του Αρη για αυτο το θεμα ποτε οποτε δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο το ρεπορταζ.Το σιγουρο ειναι παντως οτι Ολυμπιακος και Παναθηναικος ειναι κατα καποιο τροπο οι βρικολακες του ελληνικου αθλητισμου σε ολους τους τομεις του. Ειναι αυτο που λεμε οτι το μεγαλο τρωει το μικρο δυστυχως...

Ποσο πιο καλο παντως θα ηταν να εχει παει στον Αρη και να τον εχει κανει ξανα δυνατο οπως παλια..


Εχω την εντυπωση οτι αυτο το θεμα εχει ξαναβγει και δε νομιζω οτι ηταν απλα φημες. Με ξαφνιαζει που ο Βετακης το βγαζει σα λαυρακι το 2014 ohmy.gif
sni79per
οτι να ναι...

ο ενας χωρις κανενα παρελθον με καμια απο τις 2 ομαδες που διαπραγματευοταν ενω ο αλλος με παρελθον με κουπες κ με στηριξη γιατι οταν ηρθαν τα δυσκολα εκει στις αμερικες παρακαλουσε το ζοτς κ το θαναση να τον γυρισουν απο το nba.κατι που καταφεραν.

το ευχαριστω παρακατω...

ιτουδης

Έγινε λοιπόν μια εκπληκτική προσφορά, είχαμε συζητήσεις με τον παίκτη, ιδιαίτερα εγώ, ο Ζέλικο είχε μία συζήτηση μαζί του και με τον ατζέντη του. Στη συζήτηση που έγινε 21 Ιουνίου ελέχθη ότι είναι ικανοποιημένος με την προσφορά που και εμείς είμαστε ικανοποιημένοι. Και να σου πω δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη προσφορά από τη διοίκηση, για τρία χρόνια συνεργασία. Στη συζήτηση που έκανε ο Ζέλικο και εγώ άλλες 5-6 φορές με τον Σπανούλη, είχαμε μια θετική αύρα, μια θετική στάση για την προσφορά αυτή. Μίλησε (Ομπράντοβιτς) μετά με τον ατζέντη του κυρίου Σπανούλη για να επιβεβαιώσει αυτό το κομμάτι, μείναμε στις 21 Ιουνίου, ότι ο Βασίλης χρειάζεται τρεις ημέρες για να απαντήσει, σεβαστό και 5 και 10 μέρες για να αποφασίσει, είναι μια απόφαση ζωής. Εννοείται. Αν θυμάμαι εκείνη την εποχή παντρευόταν και ο αδερφός του. Από τις 21 Ιουνίου, εγώ έκανα ένα τηλεφώνημα πριν ταξιδέψουμε για Βαρκελώνη στον Βασίλη και μου είπε ότι ο τελευταίος άνθρωπος που θα μιλήσω πριν αποφασίσω οτιδήποτε θα είσαι εσύ. Αφού μιλήσω με τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου, οποιαδήποτε είναι αυτή η απόφαση. Και λέω Βασίλη πάρε την απόφαση όσο γίνεται γρήγορα θα είναι καλό και για σένα. Στις 21 Ιουνίου όλα αυτά, ξέρεις πότε ήταν η επόμενη επικοινωνία με τον Βασίλη Σπανούλη; ΠΟΤΕ.
sacarame
Ας μην μπλέξουμε τα δύο θέματα. Δεν νομίζω ότι σχετίζονται. Και αν σχετίζονται εδώ μιλάμε για τον Ζοτς..

Και γενικά να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί. Και εδώ και στα άλλα τόπικς...
mr 3Xdouble
QUOTE (roko @ Jan 23 2014, 14:15 ) *
Ποσο πιο καλο παντως θα ηταν να εχει παει στον Αρη και να τον εχει κανει ξανα δυνατο οπως παλια..

Με φραγκοδίφραγκα και με star player τον Λιαδέλη ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει τον Άρη δυνατό.
roko
QUOTE (mr 3Xdouble @ Jan 23 2014, 16:53 ) *
Με φραγκοδίφραγκα και με star player τον Λιαδέλη ούτε ο Θεός ο ίδιος δεν θα μπορούσε να κάνει τον Άρη δυνατό.


Ας γεμιζε καθε Σαββατοκυριακο το Αλεξανδρειο και μια χαρα δυνατος θα ηταν ο Αρης.Και το ενα καλο φερνει το αλλο συνηθως. Και ο Ολυμπιακος αυτα τα 2 χρονια εχει κανει πραγματα που με το μπατζετ αυτο ηταν εξωπραγματικα.Και αναλογικα μπορουσε ο Αρης με μικροτερο μπατζετ και αυτον τον προπονητη να χτυπησει δυαδα.
manj13
Aπο sentragoal.gr.......


ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΄ΓΙΝΕΣ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

Να «σκοτώσει» τον... δημιουργό του (vds)



Του ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΥΡΙΓΓΑ

Λένε πως πρέπει το κουβάρι μιας ιστορίας να το ξετυλίγεις από την αρχή. Στην περίπτωσή μας, όμως, θα το πιάσουμε από το τέλος του. Διότι η ιστορία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού είναι τόσο πρόσφατη και ακόμα παραμένει σε κάποια σημεία της περίεργη και σκοτεινή που καλύπτει όλα τ' άλλα.. ακόμα και τους χρυσούς τίτλους και τις λαμπρές στιγμές της θητείας του «Ζοτς» στον Παναθηναϊκό.

Τα πρώτα σημάδια που έδειχναν ότι ο Σέρβος τεχνικός και ο Παναθηναϊκός είχαν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή του χωρισμού τους είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2012. Οι δυο πλευρές άλλοτε τα έβρισκαν χωρίς καν να συζητήσουν.



Αυτή τη φορά το θέμα είχε πολλή συζήτηση. Αλλοι έλεγαν ότι ο «Ζοτς» δεν έδειχνε να βλέπει με καλό μάτι το συμμάζεμα στο μπάτζετ της ομάδας που επιχειρούσε η διοίκηση. Αλλοι έλεγαν ότι ο Σέρβος θεωρούσε ότι ο κύκλος του στην ομάδα είχε κλείσει πια και ήθελε από τη μια να γυρίσει σελίδα και από την άλλη να αποτοξινωθεί για ένα μεγάλο διάστημα από το μπάσκετ.

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2012 ο Ομπράντοβιτς και η διοίκηση κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Συζήτησαν ατέλειωτα επί δύο ώρες και δεσμεύτηκαν να μην πουν το παραμικρό. Τα... μικρά σενάρια που έλεγαν ότι δεν τα βρήκαν δεν έγινα απλά μεγάλα, αλλά έγιναν τσουνάμι ολόκληρο την επόμενη μέρα, οπότε οι «Ζοτς» και Παναθηναϊκός ανακοίνωσαν ότι προχωρούν σε διαζύγιο μετά από 13 χρόνια.

Να «σκοτώσει» τον... δημιουργό του (vds)

Οι δυο πλευρές δεν ανακοίνωσαν τα αίτια του διαζυγίου. Οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν τον «Ζοτς», αφήνοντας ανοιχτή πάντως την πόρτα για το μέλλον: «Δεν του λέμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν φίλε», ενώ ο Ομπράντοβιτς μίλησε για οικογένεια και απέφυγε να πει τι οδήγησε στη ρήξη.

«Οταν ήρθα τον Ιούνιο του 1999 στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα ούτε να το φανταστώ ότι αυτή θα ήταν η ομάδα μου –η οικογένειά μου-το σπίτι μου, για 13 ολόκληρα χρόνια. Πιστεύω πως ό,τι συμβαίνει σε μια οικογένεια πρέπει να μένει μέσα σε αυτή. Γιατί όπως λέει και ο σοφός ελληνικός λαός «τα εν οίκω, μη εν δήμω”».




Ο βασιλιάς που έγινε «πράσινος» Μίδας

Το καλοκαίρι του 1999 ο Παναθηναϊκός αναζητούσε τον διάδοχο του Λευτέρη Σούμποτιτς. Οι Θανάσης και Παύλος Γιαννακόπουλος έκαναν το... μπαμ και έφεραν στον «πράσινο» πάγκο έναν προπονητή με τρία ευρωπαϊκά δαχτυλίδια στα χέρια του (1992 με Παρτιζάν, 1994 με Μπανταλόνα και 1995 με Ρεάλ).

Ο «ξανθός» και ο «Ζοτς»

Να «σκοτώσει» τον... δημιουργό του (vds)

Σενάρια έλεγαν ότι στο τραπέζι υπήρχε και το όνομα του Γιάννη Ιωαννίδη τότε, αλλά η διοίκηση δεν το σκέφτηκε ποτέ σοβαρά αυτό, καθώς ο «ξανθός» είχε καταχωρηθεί στους μεγάλους αντιπάλους λόγω της θητείας του στον Ολυμπιακό. Το τρελό είναι ότι για προπονητή έψαχνε και ο Ολυμπιακός και μάλιστα ο Ντούσαν Ιβκοβιτς που αποχώρησε είχε προτείνει τον κουμπάρο του, τον «Ζοτς», αλλά οι «ερυθρόλευκοι» προτίμησαν τον «ξανθό».

Ο Ομπράντοβιτς έγινε τελικά «πράσινος» και από βασιλιάς έγινε Μίδας και ο Παναθηναϊκός από μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ έγινε αυτοκράτορας. Με τον «Ζοτς» στον πάγκο η ομάδα πήρε άλλα (είχε πάρει ήδη ένα το 1996 με τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς) 5 ευρωπαϊκά τρόπαια (2000, 2002, 2007, 2009, 2011), 11 πρωταθλήματα Ελλάδας (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011) και 7 Κύπελλα (2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2012).


Το μπάσκετ, η φυλακή και ο πάγκος

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1960 στην πόλη Τσάτσακ της ενωμένης τότε Γιουγκοσλαβίας. Εκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στην ομάδα της πόλης του Μπόρατς Τσάτσακ. Ανδρώθηκε εκεί και έμεινε στην ομάδα ως το 1984, οπότε και μετακόμισε στην Παρτιζάν. Στη δύση των 80s η ζωή του αλλάζει όταν ένα βράδυ χτυπάει με το αυτοκίνητό του μια ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε τελικά τη ζωή της.

Ο «Ζοτς» (ως παίκτης με τους Παρτιζάνους κέρδισε ένα πρωτάθλημα το 1987 και ένα Κόρατς, ενώ ως παίκτης της εθνικής Γιουγκοσλαβίας είχε πάρει 1 ασημένιο στους Ολυμπιακούς του 1988 και ένα χρυσό στο Παγκόσμιο του 1990) δικάζεται και καταδικάζεται για το τροχαίο. Βγαίνει το 1991 από τη φυλακή και ενσωματώνεται ξανά στην Παρτιζάν.

Το καλοκαίρι του 1991 ο αιώνιος αντίπαλος της Παρτιζάν, ο Ερυθρός Αστέρας, δείχνει να τον φλερτάρει. Ο πρόεδρος και θρύλος της Παρτιζάν Ντράγκαν Κιτσάνοβιτς, που τον θεωρεί αγαπημένο του παιδί, του προσφέρει τη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας για να τον κρατήσει. Ο «Ζοτς» έχει φτάσει πια τα 31, βλέπει το τέλος του ως παίκτης να έρχεται και αρπάζει την ευκαιρία.

Η Παρτιζάν μόλις είχε κερδίσει τον προπονητή που θα της έδινε τον τίτλο της Ευρωλίγκα και το ευρωπαϊκό μπάσκετ μόλις είχε αποκτήσει τον Μίδα του. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά οδηγεί υπό τις συμβουλές του προφέσορα του μπάσκετ Ατσα Νίκολιτς αλλά και του φίλου του και κουμπάρου του Ντούσαν Ιβκοβιτς την Παρτιζάν στο ευρωπαϊκό του 1992 στην Πόλη.

Στη συνέχεια περνάει από τις Μπανταλόνα (παίρνει μαζί της την Ευρωλίγκα του 1994 απέναντι στον Ολυμπιακό), Ρεάλ (ξαναστέφεται πρωταθλητής Ευρώπης το 1995 με τους Μαδριλένους, πάλι με αντίπαλους τους «ερυθρόλευκους», ενώ το 1997 σηκώνει με τη «βασίλισσα» και το Σαπόρτα), Μπένετον (Σαπόρτα το 1999) και μετά τους Ιταλούς ξεκινάει το έπος του με τον Παναθηναϊκό.

Ενδιάμεσα έχει περάσει και από την εθνική Γιουγκοσλαβίας όπου έχει πάρει χρυσά μετάλλια στο Ευρωμπάσκετ του 1997 και το Μουντομπάσκετ του 1998, ασημένιο στους Ολυμπιακούς του 1996 και χάλκινο στο Ευρωμπάσκετ του 1999.

Ο φίλος–αδελφός, η Ελλάδα και ο Ρέμος

Ο άνθρωπος που μπορεί να λέει ότι δεν είναι απλά ο καλύτερος φίλος του, αλλά πραγματικός αδελφός του, είναι ο κουμπάρος του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Κολλητός του είναι και ο άλλοτε συνεργάτης του στον Παναθηναϊκό, Δημήτρης Ιτούδης. Λατρεύει όσο τίποτα και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Η Ελλάδα είναι δεύτερη πατρίδα του και το καλοκαίρι, παρά το ότι είχε κλείσει στη Φενέρ, πάλι εδώ (Μύκονο και Χαλκιδική) ήταν για διακοπές. Μέσα σε όλα λατρεύει και την ελληνική μουσική και ειδικά έναν τραγουδιστή τον θεωρεί... θεό. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο.

Ποιο ΝΒΑ;

Ολοι σχεδόν οι Ευρωπαίοι προπονητές έχουν ως όνειρο ζωής το να καθίσουν κάποια μέρα στον πάγκο μιας ομάδας του ΝΒΑ. Ο Ομπράντοβιτς πάλι όχι. Ποτέ δεν το θέλησε αληθινά, ποτέ δεν το έψαξε αληθινά και ποτέ δεν ασχολήθηκε αληθινά με το θέμα.



Η λατρεία για τον Διαμαντίδη

Εχει καθοδηγήσει από τους πάγκους τεράστιους παίκτες (ανάμεσά τους ο Αρβιντας Σαμπόνις). Για έναν όμως στάζει μέλι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Είναι το αγαπημένο του παιδί και ποτέ δεν έχει πει κακό λόγο γι' αυτόν. Μάλιστα πριν από το φάιναλ φορ της Βαρκελώνης το 2011 είχε πει: «Εχω τον Διαμαντίδη. Δεν φοβάμαι κανέναν αντίπαλο».

Μην του μιλάτε για τον Σπανούλη

Ενας παίκτης για τον οποίον μπορεί να μην έχει πει δημόσια κάποια κακή κουβέντα, αλλά οι απαντήσεις του όταν αναφέρεται σε αυτόν δείχνουν τα... συναισθήματά του, είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Κάποτε μάλιστα είπε ότι, αν έβλεπε στον δρόμο τον πρώην παίκτη του, δεν θα τον χαιρετούσε. Η αιτία της ρήξης ήταν η απόφαση του «V-Span» να πάει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010. Μάλιστα, όταν η κουβέντα πάει στον Σπανούλη, ποτέ δεν θα ακούσει κανείς τον «Ζοτς» να αναφέρει το όνομά του.

Οι φονικές ατάκες

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είναι ο άνθρωπος που ρίχνει νερό στο κρασί του όταν δεν συμπαθεί κάποιον. Δεν ακολουθεί το σαβουάρ βιβρ, δεν παίζει θέατρο και τα λόγια του είναι πραγματικά μαχαίρια. Κατά καιρούς έχει πει ατάκες που έσταζαν δηλητήριο για ορισμένους αντιπάλους του...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΝΑΣ ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ: «Εγώ είμαι υπερήφανος που ζω σε αυτή τη χώρα, σε αντίθεση με τον κύριο, δεν θυμάμαι το όνομά του... (Σταμάτησε, κοίταξε το στατιστικό και μετά από λίγο είπε). Με τον κύριο Καζλάουσκας».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση, αλλά χρειάζεται έναν προπονητή με νοοτροπία νικητή και ο Ιωαννίδης δεν είναι τέτοιος».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΣΜΙΝ ΡΕΠΕΣΑ: «Μήπως αλλάζει γιατί... βρώμισε το βρακάκι του από τον φόβο; Ο φόβος προκαλεί παράξενα συναισθήματα. Μήπως προσπαθεί να μας πιάσει κορόιδο και θέλει να του πούμε «ελάτε και κερδίστε;».

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: «Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους παίκτες που δεν έχουν πάει ποτέ σε φάιναλ φορ και δεν ξέρουν αν θα έχουν άλλη ευκαιρία. Πρέπει να κουνήσουν λίγο το κεφάλι τους να δουν αν έχει κάτι μέσα. Κάποιος έχει, κάποιος δεν έχει».

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: «Θα χαρώ να παίξουμε χωρίς οπαδούς με τον Ολυμπιακό. Αυτό θέλω. Ισως τότε να καταλάβει κάποιος μ... τι μας έκανε».

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: 11 με Παναθηναϊκό (2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 ), 1 με Παρτιζάν (1992)

ΚΥΠΕΛΛΑ: 7 με Παναθηναϊκό (2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2012), 1 με Παρτιζάν (1992)

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ: 5 με Παναθηναϊκό (2000, 2002, 2007, 2009, 2011), 1 με Παρτιζάν (1992), 1 με Μπανταλόνα (1994), 1 με Ρεάλ Μαδρίτης (1995)

ΣΑΠΟΡΤΑ: 1 με Ρεάλ Μαδρίτης (1997), 1 με Μπένετον Τρεβίζο (1999)

ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ - ΣΕΡΒΙΑΣ: Δύο χρυσά (Ευρωμπάσκετ 1997, Μουντομπάσκετ 1998), 1 αργυρό (Ολυμπιακοί Αγώνες 1996), 1 χάλκινο (Ευρωμπάσκετ 1999)
louie


ολα τα λεφτα η φατσα του ομπραντοβιτς που ξερει την καταληξη("εγραψε" το συγκεκριμενο σουτ)



κι αλλη μια με τις 2 κολωνες της χρυσης εποχης του παναθηναικου
A.CAB
QUOTE(louie @ Jan 23 2014, 22:51 ) *


ολα τα λεφτα η φατσα του ομπραντοβιτς που ξερει την καταληξη("εγραψε" το συγκεκριμενο σουτ)



κι αλλη μια με τις 2 κολωνες της χρυσης εποχης του παναθηναικου



OK μόλις σώθηκαν στο σκληρό. Ευχαριστώ. 77.gif
vastravoud
Οι φωτό αυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ wav.gif
bbplayer
συλλεκτικές. η μια καλύτερη από την άλλη. (σταμάτησε και το μαρτύριο του φουκαρά του Τζαγουάι)
j-kidd13
Koιταω τις φωτογραφιες,και ακομα δεν μπορω να συνδιασω την εικονα που βλεπω,με το οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι στον παγκο της Φενερ.
manj13
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 24 2014, 12:42 ) *
Koιταω τις φωτογραφιες,και ακομα δεν μπορω να συνδιασω την εικονα που βλεπω,με το οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι στον παγκο της Φενερ.


Να τις ΔΕΙ τοτε ΚΙ ΑΥΤΟΣ j-kidd.....Mερικες φορες αυτα που βγαινουν ΠΗΓΑΙΑ απο μεσα μας, μας κανουν να καταληγουμε αν ΣΩΣΤΑ Ή ΛΑΘΟΣ αποφασισαμε αυτα που αποφασισαμε....
Και ΑΝ αυτο ισχυει, να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ να διορθωσουμε τη ''μουτζουρα'' ή το ''λαθος''...Το μελλον θα δειξει...
A.CAB
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...zon-gia-vintmar

Ξέμειναν από ψηλούς αυτοί. Είχαν που είχαν θέμα, τώρα ήρθε η ώρα του Σαβάς! Όχι ότι ο "Βίντρα" ήταν κανάς σοβαρός παίχτης αλλά ήταν για το τυπικό του πράγματος σέντερ.
Με αυτά και με αυτά η ήττα μας απ' τη Φενέρ πάει να γίνει πολύ κρίσιμη γιατί βλέπω πολύ κόσμο να την κερδίζει μέσα-εξω.
phoenix_93
QUOTE(A.CAB @ Feb 1 2014, 15:37 ) *
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...zon-gia-vintmar

Ξέμειναν από ψηλούς αυτοί. Είχαν που είχαν θέμα, τώρα ήρθε η ώρα του Σαβάς! Όχι ότι ο "Βίντρα" ήταν κανάς σοβαρός παίχτης αλλά ήταν για το τυπικό του πράγματος σέντερ.
Με αυτά και με αυτά η ήττα μας απ' τη Φενέρ πάει να γίνει πολύ κρίσιμη γιατί βλέπω πολύ κόσμο να την κερδίζει μέσα-εξω.


Νομίζω η ήττα απο αδιάφορη ομάδα(ας μην κοροιδευόμαστε πλέον) μετράει λιγότερη από ότι από ανταγωνιστή. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα ο Παναθηναικός θα πάρει την δεύτερη θέση.
A.CAB
QUOTE(phoenix_93 @ Feb 1 2014, 16:28 ) *
Νομίζω η ήττα απο αδιάφορη ομάδα(ας μην κοροιδευόμαστε πλέον) μετράει λιγότερη από ότι από ανταγωνιστή. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα ο Παναθηναικός θα πάρει την δεύτερη θέση.


Μα αν ο ανταγωνιστής σου δεν κάνει ήττες από αδιάφορους, πως θα τον προλάβεις αφού θα έχεις μείνει πίσω;
Γενικά πάντως είναι έτσι το σύστημα πλέον που κάθε ήττα μετράει πολύ.

Μακάρι να έχεις δίκιο αλλά με τον Ολυμπιακό θα γίνει σφαγή για τη δεύτερη θέση και μπορεί αυτά τα αδιάφορα παιχνίδια να κοστίσουν. Πάντως εγώ ακόμα δεν έχω σιγουρέψει ούτε την τρίτη θέση...
manj13
Μαλλον η τυχη που προσαπταν πολλοι 68.gif τον εγκατελειψε στην Τουρκια....Δυσκολα τα πραγματα....

http://www.sport-fm.gr/article/neo-sok-gia...radobits/748924
Dancing Madly Backwards
Καρσίγιακα; Καρσίγακα.
manj13
http://www.sport-fm.gr/article/apokleismos...ner-zots/749175

OMAΔΑΡΑ ο Ζοτς...Φουλ για φ4 icon_drunk.gif ...Ε ρε ντοματες που θελουν καποιοι....ειδικα κατι evilmonkey.gif ειδημονες δημοσιογραφοι...
kotipelto1821
QUOTE (manj13 @ Feb 7 2014, 20:15 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/apokleismos...ner-zots/749175

OMAΔΑΡΑ ο Ζοτς...Φουλ για φ4 icon_drunk.gif ...Ε ρε ντοματες που θελουν καποιοι....ειδικα κατι evilmonkey.gif ειδημονες δημοσιογραφοι...




**********************************************

ο ζελικο ηταν ειναι και θα ειναι ο καλυτερος προπονητης αυτο δεν αλλαζει man τωρα απο ειδημονες και εχω αποψη οπως λες κ εσυ γεμισαμε κ μπουχτισαμε μαζι ...
manj13
QUOTE(kotipelto1821 @ Feb 7 2014, 20:20 ) *
**********************************************

ο ζελικο ηταν ειναι και θα ειναι ο καλυτερος προπονητης αυτο δεν αλλαζει man τωρα απο ειδημονες και εχω αποψη οπως λες κ εσυ γεμισαμε κ μπουχτισαμε μαζι ...


Για τον Ζοτς ΣΑΦΩΣ....Απλα αυτη η ''α λα Μποστον Σελτικς'' icon_tomato.gif τριαδα που τη ζηλευουν πολλοι στην Ευρωπη δεν ξερω αν ειναι σε διακοπες σαν τα γαλατα...ΜΑΚΡΑΣ διαρκειας...Α ρε Αρτζι...
ioannisbasket
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Feb 7 2014, 19:58 ) *
Καρσίγιακα; Καρσίγακα.

Κι εγω φωναζω μαζι!
Ποσο χαιρομαι οταν χανει ο Γκαστονε!!!!!
kseplenhs
Μίλησε λέει για "χούλιγκαν των παρκέ" όταν του τραυματίστηκε ο σιπάχι?

Πώς τα φέρνει η τατιάνα η ζωή πάντως.Όπως ο μουρίνιο διαμαρτυρόταν για την πολύ αμυντική διάταξη των αντιπάλων του στην πρεμιερ λιγκ...
thalys
O Μουρίνιο πάντως πάτησε κορυφή ξανά. Αν έχεις λεφτά και ικανότητα, χρόνος και δουλειά χρειάζονται κι όλα γίνονται.
Quincy
Πάντως ο τραυματισμός του Σιπάχι είναι από τα σκόπιμα και βρώμικα χτυπήματα που τελειώνουν καριέρες για πλάκα. Καλά έκανε και είπε ότι είπε, μιας κι έχει το κύρος και το ονομα για να ακουστούν αυτά που άλλοι δεν μπορούν ίσως να πουν.

Και μιλάμε για ένα παιδί 18 χρονών που θα μείνει έξω 3-4 μήνες και ποιος ξέρει πότε θα ξεπεράσει το ψυχολογικό κομμάτι του τραυματισμού.

Βέβαια αν ήταν παίκτης του το καλόπαιδο που τραυμάτισε τον Σιπάχι μπορεί και να μην μιλούσε. Αλλά επί της ουσίας μπράβο του!!!
kseplenhs
QUOTE(Quincy @ Feb 12 2014, 13:09 ) *
Βέβαια αν ήταν παίκτης του το καλόπαιδο που τραυμάτισε τον Σιπάχι μπορεί και να μην μιλούσε. Αλλά επί της ουσίας μπράβο του!!!


Θα μιλούσε.Θα τα έβαζε με αυτούς που είχαν το θράσσος και καταφέρθηκαν κατά του παίχτη του.
Zephyr
Μπορεί ο Ομπράντοβιτς να είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα είναι του Αι-Γιάννη. Του έκατσε στραβά η Φενέρ, έκατσε και συνδυασμός λανθασμένων επιλογών και τραυματισμών και πάει περίπατο η υπόθεση.
thalys
Λεφτά υπάρχουν, ικανότητα υπάρχει, διατεθειμένος να δουλέψει είναι. Το μόνο που είναι άγνωστο είναι το αν θα του δώσουν τον απαραίτητο χρόνο. Αν του τον δώσουν, δεν βλέπω γιατί δεν θα τα καταφέρει στο τέλος.
bbplayer
QUOTE (thalys @ Feb 12 2014, 13:43 ) *
Λεφτά υπάρχουν, ικανότητα υπάρχει, διατεθειμένος να δουλέψει είναι. Το μόνο που είναι άγνωστο είναι το αν θα του δώσουν τον απαραίτητο χρόνο. Αν του τον δώσουν, [b]δεν βλέπω γιατί δεν θα τα καταφέρει στο τέλος.[/b]



γιατί ήταν 13 χρόνια προπονητής του Παναθηναϊκού και από τα 11 πρωταθλήματα που πήρε, τα 5 ήταν από τον Λάρυ τα άλλα 5 από το Ζαβλανό και το 1 από τον Πηλοϊδη. Από μόνο του αυτό φτάνει. Μη σου πω ότι και περισσεύει...
yorgos
Δεν "πιάνουν" όλοι παντού. Αν δεν πάρει το πρωτάθλημα στην Τουρκία, με δεδομένη την απώλεια του Κυπέλλου και ότι δε θα πάει Φ4, η χρονιά θα είναι καρα-αποτυχημένη, με μπάτζετ 35 εκ. Με μια δεύτερη ανάλογη χρονιά το να τον διώξουν θα ήταν λογικό, σε κανέναν δεν αρέσει να πεταέι 70 εκ. Το θέμα είναι ότι δύσκολα θα ξανακάνει τόσο χάλια σαιζόν σαν το χάλι που κάνει φέτος (που ακόμη δεν τελείωσε, νομίζω το βασικό κριτήριο θα είναι το πρωτάθλημα) και επιπλέον ο Ζοτς έχει κερδίσει με το σπαθί του πίστωση χρόνου που άλλοι στη θέση του δε θα είχαν. Αλλά αν κάνει δυο χρονιές χωρίς τίτλο και 70εκ πεταμένα ε ναι, επιτυχημένο δεν τον λες και πας για άλλα.
bbplayer
Όλοι δεν πιάνουν παντού. Μόνο που ο Ομπράντοβιτς δεν είναι "όλοι" αλλά "ένας"
yorgos
Ένας ξε-ένας είχε κι αλλού αποτυχίες. Είπαμε προ Παναθηναϊκού στις εγχώριες διοργανώσεις τα έκανε μαντάρα και με καλά μπάτζετ. Αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ αλλά Θεός δεν είναι κανείς. Το περιθώριο αποτυχίας πάντα υπάρχει.
Quincy
QUOTE(bbplayer @ Feb 12 2014, 14:07 ) *
Όλοι δεν πιάνουν παντού. Μόνο που ο Ομπράντοβιτς δεν είναι "όλοι" αλλά "ένας"


Δεν φτάνει να σαι κορυφαίος. Πρέπει να σαι κι ο κατάλληλος! Πολλοί κορυφαίοι έχουν αποτύχει στο παρελθόν, και θα δούμε και πολλούς στο μέλλον, ΑΛΛΑ διαφωνώ με το yorgo για καρα-αποτυχία αν δεν πάρει κούπα. Κι άς έχει μπάτζετ, οι άλλοι τι έχουν; στραγάλια; Κι ας είναι φαβορί στην TBL

Το ταμείο θα το κάνει του χρόνου, που θα ναι και 100% οι επιλογές δικές του και θα χει πάρει και το κολάι που λένε και στα μέρη του.
TakeshyKurosawa
Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανείς, αλλά δεν βλέπω η Φενέρ να χάνει το Πρωτάθλημα στην Τουρκία στα playoffs. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα και μπορεί άνετα να κάνει και διορθωτικές κινήσεις αν κρίνει ότι είναι απαραίτητο. Τώρα η Ευρωλίγκα είναι άλλη ιστορία. Εδώ αποτυγχάνουν να πάρουν την κούπα ομάδες με τεράστια μπάτζετ και πολλούς αστέρες.
Πάντως δεν πρέπει ακόμα να τους ξεγράφουμε από τη διεκδίκηση θέσης στους 8.
yorgos
ΚΑλά για τους 8 έχουν τόσες πιθανότητες όσες ΠΑΟ και ΟΣΦΠ, μια εντός ήττα έχουν όλοι, από την ίδια ομάδα, από το μηδέν ξεκινάνε.
QUOTE
ΑΛΛΑ διαφωνώ με το yorgo για καρα-αποτυχία αν δεν πάρει κούπα. Κι άς έχει μπάτζετ, οι άλλοι τι έχουν; στραγάλια;
Ε αν οι άλλοι έχουν το 1/4 του μπάτζετ τότε έχουν πολύ λιγότερα στραγάλια. Οι απαιτήσεις από κάθε ομάδα είναι συνάρτηση των χρημάτων που επενδύθηκαν. Αν ήταν να σπρώξουν 35 εκ για να πάρουν το τρίτο το μακρύτερο, τότε ας παίρνανε εμένα προπονητή που και πιο ωραίο παιδί είμαι, και πιο πολλές γλώσσες μιλάω και λιγότερα θα τους κόστιζα και μάλλον τα χρειάζομαι περισσότερο από το Ζοτς.

Κι εγώ πάντως πιστεύω πως στα playoff θα τα καταφέρει. Δεν ξέρω και πόσο ρόλο παίζει η έδρα στην Τουρκία, αλλά ξέρω ότι η Φενέρ παίρνει και τα σφυρίγματά της (εδώ τα παίρνει στην Ευρωλίγκα).
bbplayer
QUOTE (Quincy @ Feb 12 2014, 15:42 ) *
Το ταμείο θα το κάνει του χρόνου, που θα ναι και 100% οι επιλογές δικές του και θα χει πάρει και το κολάι που λένε και στα μέρη του.


θα συμφωνήσω, είναι και η δική μου άποψη αυτή
Quincy
QUOTE(yorgos @ Feb 12 2014, 15:41 ) *
Ε αν οι άλλοι έχουν το 1/4 του μπάτζετ τότε έχουν πολύ λιγότερα στραγάλια. Οι απαιτήσεις από κάθε ομάδα είναι συνάρτηση των χρημάτων που επενδύθηκαν. Αν ήταν να σπρώξουν 35 εκ για να πάρουν το τρίτο το μακρύτερο, τότε ας παίρνανε εμένα προπονητή που και πιο ωραίο παιδί είμαι, και πιο πολλές γλώσσες μιλάω και λιγότερα θα τους κόστιζα και μάλλον τα χρειάζομαι περισσότερο από το Ζοτς.

Κι εγώ πάντως πιστεύω πως στα playoff θα τα καταφέρει. Δεν ξέρω και πόσο ρόλο παίζει η έδρα στην Τουρκία, αλλά ξέρω ότι η Φενέρ παίρνει και τα σφυρίγματά της (εδώ τα παίρνει στην Ευρωλίγκα).


Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του μπάτζετ, που να πεις ότι τους βάζει κάτω όλους μόνο μ αυτό (βλ ΤΣΣΚΑ 2011-12). Ρεαλ-Μπαρτσα-ΤΣΣΚΑ και τις 2 ελληνικές πρέπει να δείξει και κάτι παραπάνω από μερικά μύρια παραπάνω. Που προς το παρόν δεν το κάνει, αλλά έχει κι ελαφρυντικά γι αυτό. Απαιτήσεις μπορεί να χουν, αλλά δεν λέει κάτι, κι εγώ απαιτούσα να κρατήσουμε το Χαινς πέρυσι.

Το να χάνει από Μάλαγα κι Αρμάνι πάντως (με τέτοιο τρόπο ειδικά) και να χει τη χειρότερη άμυνα του τοπ16 είναι τραγικό. Αλλά η EL δεν είναι ευκολάκι, κι αν περιμένεις τρένα Παναθηναικού 2009 φυσικά και θα το βαφτήσεις καρα-αποτυχία. Αποτυχία θα είναι μόνο αν αποκλειστεί από τους 16. Αν πάει προημιτελικά, και πάρει πρωτάθλημα στην Τουρκία θα ναι μια χαρά για πρώτη χρονιά

(Για μένα θα ήταν ακόμα κι αν έχανε όλους τους τίτλους έτσι κι αλλιώς, αλλά καταλαβαίνω και τη δική σου λογική)
louie
ο ομπραντοβιτς εδιωξε τον μπιελιτσα απο το γηπεδο την ωρα του αγωνα!! κι εσυ μπιελιτσα αγορι μου πηγαινες γυρευοντας, οταν σου μιλαει ο ζοτς δεν θα πιανεις την κουβεντουλα με τον μακαλεμπ

Dred11
O Μπιέλιτσα είναι ο Λυπηρίδης του 2014.
bbplayer
Νευρική αντίδραση μου φαίνεται και γενικά πάνω από τα όρια. Όχι ότι έχει κι άδικο βέβαια αλλά μάλλον το παράκανε. Θα τον φωνάξει πίσω, δεν έχει την πολυτέλεια η τωρινή Φενέρ να τιμωρήσει ή να παρκάρει τον Μπιέλιτσα
louie
QUOTE (bbplayer @ Mar 3 2014, 23:55 ) *
Νευρική αντίδραση μου φαίνεται και γενικά πάνω από τα όρια. Όχι ότι έχει κι άδικο βέβαια αλλά μάλλον το παράκανε. Θα τον φωνάξει πίσω, δεν έχει την πολυτέλεια η τωρινή Φενέρ να τιμωρήσει ή να παρκάρει τον Μπιέλιτσα


καλα εννοειται οτι θα συνεχισει κανονικα ο μπιελιτσα. δεν του εκοψε το συμβολαιο, ενα μαθημα ηθελε να του δωσει. απλα στον παναθηναικο επι 13 χρονια ολες αυτες οι λεπτομερειες και ο τροπος που ηθελε να συμπεριφερονται οι παιχτες ηταν ριζωμενα βαθια στην ομαδα και οποιος νεος μπορει να ερχοταν εμπαινε στο γενικοτερο κλιμα. φετος που εχει μια ομαδα ολοκληρη απο την αρχη θα πρεπει να τους περασει την δικη του φιλοσοφια και φτανει και σε τετοια σημεια για να τους δωσει να καταλαβουν
j-kidd13
Το σημερινο goal εχει ενθετο εφιερωμα στον μεγαλο...
Αξιζει να το παρει κανεις,εχει ωραια περιστατικα...
spysta
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 18 2014, 10:52 ) *
Το σημερινο goal εχει ενθετο εφιερωμα στον μεγαλο...

το γκομενο της Καρι Μπρατσο λες ???









ph34r.gif ph34r.gif
j-kidd13
QUOTE(spysta @ Mar 18 2014, 13:25 ) *
το γκομενο της Καρι Μπρατσο λες ???









ph34r.gif ph34r.gif



Δεν ειπα στον...ΚΥΡΙΟ μεγαλο... wink.gif
bbplayer
QUOTE (j-kidd13 @ Mar 18 2014, 12:52 ) *
Το σημερινο goal εχει ενθετο εφιερωμα στον μεγαλο...
Αξιζει να το παρει κανεις,εχει ωραια περιστατικα...



http://portfolio.sport24.gr/obradovic

έτσι και τον πετύχω πουθενά το Θανάση... shot.gif torture.gif kill.gif kill.gif kill.gif kill.gif
j-kidd13
QUOTE(bbplayer @ Mar 18 2014, 22:21 ) *
http://portfolio.sport24.gr/obradovic

έτσι και τον πετύχω πουθενά το Θανάση... shot.gif torture.gif kill.gif kill.gif kill.gif kill.gif

Σκετο ΘΑΝΑΣΗΣ ειναι ΜΟΝΟ ενας... laugh.gif

Kar66
Από τον Σωτήρη Γεωργίου:

QUOTE
Όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και ένα μήνα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν αισθάνεται και άνετα στην Τουρκία. Δεν του αρέσει το κλίμα, η πόλη και γενικά οι όλες εξελίξεις και εντάσεις στην γείτονα χώρα και όπως λένε οι πληροφορίες δεν το έχει σε τίποτα το καλοκαίρι να κουνήσει μαντήλι αν και δεν είναι συνηθισμένος να αποχωρεί και ειδικά αν δεν πετύχει. Πάντως οι ίδιες πηγές λένε ότι όλα είναι ανοιχτά και το καλοκαίρι μπορεί ο Σέρβος να αφήσει την Φενέρ. Νωρίς ακόμα όμως.

Από την πλευρά τους στον Παναθηναϊκό ορέγονται το σενάριο αυτό και θέλουν να δείξουν και έμπρακτα τα συναισθήματά τους στον «Ζοτς» για να τον βάλουν σε σκέψεις. Άλλωστε οι πληροφορίες λένε ότι έχει καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχοντας ξεχάσει το παρελθόν και ότι και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος είναι έτοιμος να αυξήσει το μπάτζετ ακόμα και στα 15-18εκ αν έρθει πάλι πίσω ο Ομπράντοβιτς που μάλλον θα είχε μείνει άλλωστε με ένα τέτοιο νούμερο πρόπερσι! Και γι αυτό άλλωστε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε το ρίσκο να μην πάει σε έτοιμη λύση προπονητικά καθώς δεν ήθελε να δεσμεύσει την ομάδα ούτε και οικονομικά έχοντας την πόρτα ανοιχτή στον «Ζοτς» και προωθώντας τον Αλβέρτη στον πάγκο για να είναι έτοιμος για συνεργάτης του Ομπράντοβιτς σε πιθανό γυρισμό του.
shtarkws
Με σημερινες δηλώσεις του ο ΔΓ φαίνεται να επιθυμεί την επιστροφή Ζοτς.Μακαρι να τον πείσει αλλα για το καλοκαίρι μοιάζει δύσκολο
Kar66
No problem, 2015 τότε. Ένας χρόνος αναμονής δεν είναι τίποτα.
Nik Tepits
Δεν νομιζω οτι μπορουμε να πεταξουμε στα σκουπιδια 1.5 χρονο, για να περιμενουμε να γυρισει ο Ζοτς. Φανηκε απο την επιλογη Αλβερτη οτι περιμενει τον Ζοτς το καλοκαιρι. Εαν δεν ερθει το καλοκαιρι, πιστευω παμε για αλλον καλο προπονητη μονιμα πλεον. Μονο τυχαιες δεν ειναι οι δηλωσεις του ΔΓ σημερα, μακαρι να καταλαβε τα λαθη του και να δωσει τα κλειδια στον Ομπραντοβιτς χωρις να επεμβαινει.

Τι λεει το συμβολαιο του Ζοτς με Φενερ; Κλειστο διετες; Αν και στις μερες μας, οποιος θελει να φυγει, φευγει. Δεν συμφερει ουτε την ομαδα να εχει οποιονδηποτε παιχτη/προπονητη με το ζορι, ξεροντας οτι θα φυγει με το που ληξει το συμβολαιο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.