Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ζέλικο Ομπράντοβιτς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Vagrant
@ basketikos2813

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Razorblade Fish
Πολυ ωραιο ποστ με πολυ δυνατο επιλογο.Οσο βλεπω την λατρεια του κοσμου του Παναθηναικου στο προσωπο του(ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ) σκεφτομαι τι εχει να γινει σε ενδεχομενη αποχωρηση του Ζοτς,οποτε και να συμβει αυτο.Μιλαμε θα γκρεμιστει το ΟΑΚΑ και θα δακρυσουν και οι οι μπασκετες.Και τι να σου πουν 20 Ευρωλιγκες αμα ζησεις τετοιο πραγμα...
basketikos2813
Τι να πω ρε παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Όταν έγραψα αυτό το σεντόνι, αμφέβαλλα αν θα το διάβαζαν 2-3 μαξ.


QUOTE(kostas b @ Mar 31 2012, 12:26 ) *
Φοβερό κείμενο φίλε basketikos...έπρεπε να γραφτεί ένα τέτοιο κείμενο...ώστε να δούμε όλοι τη συνολική εικόνα και μεταμόρφωση της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια....

Υ.Γ.: ο Ζοτς να μείνει τουλάχιστον μέχρι να φτάσουμε τα 9 ευρωπαϊκά. Από εκεί και πέρα, αν νοιώθει και ο ίδιος ότι έχει ακόμα κίνητρο, να μείνει όσο θέλει...εξάλλου που θα βρει καλύτερα biggrin.gif



Νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, αν κάποιος επιχειρούσε μια πιο τεχνική ανάλυση σε πολύ μεγαλύτερο βάθος. Εγω μόνο στην επιφάνεια έμεινα.
Vagrant
QUOTE(basketikos2813 @ Mar 31 2012, 20:13 ) *
Τι να πω ρε παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Όταν έγραψα αυτό το σεντόνι, αμφέβαλλα αν θα το διάβαζαν 2-3 μαξ.





Νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον, αν κάποιος επιχειρούσε μια πιο τεχνική ανάλυση σε πολύ μεγαλύτερο βάθος. Εγω μόνο στην επιφάνεια έμεινα.


Τι πιο βαθια τεχνικη αναλυση ρε basketike2813!!! Μονο ο ιδιος ο Ζοτς θα μπορουσε να το κανει αυτο . . . αντε ο Ιτουδης!!!

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
priest
απο τα καλυτερα ποστ φιλε basketikos2813...εχω συγκινηθει απειρες φορες βλεποντας βιντεο για τον παο,αλλα ποτε εως τωρα δεν συγκινηθηκα διαβαζοντας ενα ποστ για τον παο και ειδικα για τον ζοτς...μπραβο και απο εμενα...αλλα δεν θελω να σκεφτομαι τι θα γινει με το τελος αυτης της σεζον...
Bugger12
@ basketikos2813

Πραγματικά φοβερό το ποστ σου.

Μια απορία μόνο λύσε μου.Έχει προκριθεί η Μπάρτσα στον τελικό? 39.gif
basketikos2813
QUOTE(Bugger12 @ Apr 1 2012, 04:25 ) *
@ basketikos2813

Πραγματικά φοβερό το ποστ σου.

Μια απορία μόνο λύσε μου.Έχει προκριθεί η Μπάρτσα στον τελικό? 39.gif


Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε μου. Απλά, τη στιγμή που το γραφα, περνούσαν τόσο πράγματα από το κεφάλι μου που, εν τη ρύμη του λόγου και πάνω στον ειρμό μου, αφαιρέθηκα. Είναι λάθος. Προφανώς έπρεπε να αναφέρεται κι ο Ολυμπιακός σ' εκείνο το σημείο.
Bugger12
QUOTE(basketikos2813 @ Apr 1 2012, 12:15 ) *
Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε μου. Απλά, τη στιγμή που το γραφα, περνούσαν τόσο πράγματα από το κεφάλι μου που, εν τη ρύμη του λόγου και πάνω στον ειρμό μου, αφαιρέθηκα. Είναι λάθος. Προφανώς έπρεπε να αναφέρεται κι ο Ολυμπιακός σ' εκείνο το σημείο.


Ok man.
PARISINOS
Τη μερα που ηρθε ο ομπραντοβιτς δεν την θυμαμαι παρα αμυδρα. Πραγματικα . Τοτε ημουν ακομα στις αρχες του γυμνασιου βλεπεις. με τον μπασκετικο παναθηναικο ασχολιομουν πολυ μεν, αλλα μεχρι τοτε οι εικονες που ειχα ηταν λιγοστες. Μερικες σκορπιες του γκαλη, η κουρσα του βρανκοβιτς , αυτα. Εμενα βλεπεις στο εξωτεικο και δεν μπορουσα να παρακολουθησω απο κοντα ολες τις λεπτομερειες.

Ο ερχομος του ομπραντοβιτς συνεπεσε και με την επιστροφη μου στην ελλαδα. Μικρο παιδι τοτε εκανα και τα πρωτα σοβαρα μπασκετικα μου βηματα.

οι μερες εκεινες του 99 μου φαινονται τοσο μακρινες .

Τοτε που ακομα για μενα ο επαγγελματικος αθλητισμος ηταν ενας κοσμος βγαλμενος απο τα παιδικα ονειρα. γεματος ηρωες, θρυλικες φιγουρες κλπ. Η εποχη που μαζευα αυτοκολιτακια οταν ερχοταν το ποδοσφαιρο euro , η εποχη που μαζευες αφισες του αγαπημενου σου παιχτη. Τα χρονια της αθωοτητας.

Σιγα σιγα μεγαλωσα. Εζησα τα σκανδαλα . Ειδα το πραγματικο προσωπο του επαγγελματικου αθλητισμου. Καταλαβα οτι δεν υπαρχουν ηρωες . Δεν υπαρχει ευγενης αμυλα. υπαρχει το χρημα και η προσπαθεια για νικη με καθε κοστος. Σε οποιοδηποτε σπορ . Σε καθε χωρα.

Σιγα σιγα σταματησα να ασχολουμαι. Πραγματικα. Ενα πραγμα που ειχε μεινει. Ο μπασκετικος παναθηναικος. Μια ομαδα που για μενα συμβολιζε οτι θα ερεπε να ειναι ο αθλητισμος. Σταθεροτητα, ευγενεια, πλανο, παθος και θυσιες για τη νικη. οταν επαιζε αυτη η ομαδα , ενιωυθα οπως οταν επαιζε η σχολικη ομαδα και πηγαινα να δω τον αδερφο μου. Τον δικο μου ανθρωπο.

Εβλεπα τον θαναση, τον παυλο, τον ζελικο, τον μαικ , τον μητσο, τον ντεγιαν κλπ...

με αυτους μεγαλωσα . Και εζησα μια ολοκληρη ζωη. Αυτη η ομαδα ειναι εργο ζοτς. Δεν ειναι πιστευω υπερβολη να πω οτι εκτος οτι μου εμαθε εν αγνοια του μπασκετ, μου σημαδεψε και ολα μου τα παιδικα χρονια, τα εφηβικα, τα καλυτερα χρονια.

για καθε σημαντικη στιγμη αυτων των χρονων , την συνδυαζω στο μυαλο μου με μια επιτυχια του ΠΑΟ. την πρωτη μου κοπελα, το πρωτο μου πτυχιο ,τα παντα....

Αναμνησεις που δεν θα φυγουν ποτε.

Η ωρα ηρθε και εφτασε το τελος. Για μενα η ενασχοληση με τον επαγγελματικο αθλητισμο πεθανε σημερα.

Το ομορφοτερο παραμυθι ελαβε τελος.

Φιλε ζοτς θα σ ευχαριστω για παντα. Πραγματικα .

vastravoud
Πάρα, πάρα πολύ όμορφο ποστ.

edit: Μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να γίνει στο ΟΑΚΑ όταν επιστρέψει ο Ζοτς σαν αντίπαλος;
plokamias
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γραφτούν κείμενα επί κειμένων για την αποχώρηση Ομπράντοβιτς.Προσωπικά,από το δημοτικό κιόλας είχα τον Ζοτς στον νου μου στον πάγκο της ομάδας.Κι εγώ με αυτόν μεγάλωσα και αγάπησα το μπάσκετ...Δύσκολα περιγράφεται το πόσο θα λείψει από την ομάδα και τους πραγματικούς φίλους του αθλήματος.Εγώ θα κρατήσω την ανατριχίλα που διαπερνούσε το γήπεδο όταν έμπαινε μέσα κατά την παρουσίαση της ομάδας.Νομίζω τα λέει όλα για το τι σήμαινε (και σημαίνει ακόμα) ο άνθρωπος αυτός για τον Παναθηνα'ι'κό.
lightday
Πιέζω και εγώ τον εαυτο μου να φέρει εικόνες ,ήχους την στιγμή που ήρθε στον παναθηναικό, αλλά πλέον δεν θυμάμαι και πολλά.
Είχα ζήσει πολύ έντονα τον ερχομό του Ρατζα που μας έφερε το πρώτο πρωτάθλημα και έσπασε το ρόδι. Ημουν δεύτερο έτος τότε και πραγματικά είχα βαρεθεί κάθε μα κάθε χρόνο να φέρνουν ένα τσουβάλι παιχταράδες και στο τέλος να μην φτιάχνουν ομάδα. Ο Σουμποτιτς φάνηκε ότι μπορούσε να κάνει κάτι. Την επόμενη χρονιά ήρθε ο Μπόντι...αγαπημένος μου από την εποχή που έπαιζε στην ιταλία (16 ήταν τότε νομίζω)...μαζί με Ρατζα ήλπιζα να φτιάξουν ένα βασικό κορμό..Η συνέχεια με απογοήτευσε. Μπορεί να πήραμε ένα 'μάγκικο ' στο Σεφ ('99),αλλά αυτό δεν ήταν εικόνα ομάδας που είχε στόχους. Πάλι μας είχε φάει η εσωστρέφεια ,πληγή που τυραννούσε την ομάδα αρκετά χρόνια...απόρροια της οποίας οι τραγικές πορείες στην ευρώπη.
Το 99 συμφώνησε με έναν άνθρωπο που όλοι οι παναθηναικοί κατά βάθος τον αγαπουσαμε (Μπολόνια, Ρεαλ γαρ).
Κατάφερε να περάσει τον δικό του τρόπο , να περάσει την ησυχία στην ομάδα και στον σύλλογο.
Πράγμα με το οποίο, πολλοί νεότεροι τώρα θα απορήσουν,αλλά δεν έχουν τις παραστάσεις του παναθηναικού κατά την διάρκεια της παντοκρατορίας του Ολυμπιακού.
Με έκανε να πιστέψω στο πλάνο του . Εβλεπα ότι είχε μια αρχή και ένα τέλος. Είχε μια λογική κάθε πράξη του. Σαν ένα καλά καθορισμένο μαθηματικό μοντέλο. Τίποτα στην τύχη.
Δεν ήταν ο αριθμός των τίτλων στην τελική .Μπορούσε να είχε ένα περισσότερο ,ένα λιγότερο.Μπορούσε στην διάρκεια των 13 αυτών χρόνων να είχε χάσει και περισσότερα πρωταθλήματα .Ηταν η πίστη και το όραμα που σου έδινε .Ελεγες έχω τον καλύτερο στο πάγκο θα την βρεί την άκρη . Κανείς δεν ξεχνά την πίκρα από τις πορείες του 2008, 2009. Οντας πρωταθλητής ευρώπης ,έπεσε σαν νεοφωτιστη ομάδα με τραγικά λάθη. Για να έρθουν όμως οι επόμενες χρονιές και να δείξουν ότι από τα λάθη πάντα μαθαίναμε.
Δεν θα ξεχάσω τον δεύτερο ευρωπαικό στην θεσ/νικη. Εβλεπες ότι αυτή η ομάδα να αρχίζει και φτιάχνει χαρακτήρα .Στο γεγονός αυτό συνηγόρησε και ο χαμένος τελικός με την Μακάμπι την αμέσως επόμενη χρονιά
Το 2002 επιβεβαιώθηκε ότι πλέον έχει δημιουργήσει μια φανέλα σκέτη μέταλλο.
Τα υπόλοιπα είναι πλέον γνωστά .Ξαναέφτιαξε μια ομάδα από την αρχή όπως αυτό την ήθελε . Επαιξε διαστημικό μπάσκετ ,όχι τόσο από άποψης 'αυθόρμητου θεάματος', όσο από την απόδοση μια τέλειας καλοκουρδισμένης μηχανής που ο καθένας είχε τον ρόλο του, τόσο καλά καθορισμένου, που σε τρόμαζε αυτό που έβλεπες . Ηξερες ότι δεν υπήρχε ομάδα στην ευρώπη που αργά ή γρήγορα δεν θα της έβρισκε το κουμπί και θα την χτύπαγε εκεί μέχρι να την σκοτώσει (Ταου,Σιέννα,Τσσκα μου έρχονται αυθόρμητα στο μυαλό τώρα ).
Πολλοί είπαν ότι κατέστρεψε πολλούς παίχτες. Δεν θα διαφωνήσω αλλά και δεν θα συμφωνησω . Δεν ήταν ο προπονητής που είχε σκόπο να πλάσει σουπερσταρ .Αν έβλεπε ένα παίχτη που θα ταίριαζε στην μηχανή του τότε τον απογείωνε . Ο ΔΔ , ο Μπόντι ,ο Σπαν, ο Μαικ χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Αντίο παλιόφιλε...σε ευχαριστώ για το καλύτερο παραμύθι που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε ζωντανά.
olympiakos
QUOTE(PARISINOS @ Jun 12 2012, 19:01 ) *
Η ωρα ηρθε και εφτασε το τελος. Για μενα η ενασχοληση με τον επαγγελματικο αθλητισμο πεθανε σημερα.

Το ομορφοτερο παραμυθι ελαβε τελος.


Εσύ είσαι Παναθηναικός η οπαδός του Ζοτς ?
rankin
ετσι ειναι ο επαγγελματικός αθλητισμός....
ο τύπος κόσμησε το ελληνικο μπάσκετ, έφτιαξε μια ομαδα winner με την οποια ταυτίστηκε και αυτη ταυτίστηκε μαζί του
Ειναι ο πιο σπουδαίος κοουτς που θα μπορουσα να ειχα για αντίπαλο και αυτο λέει πολλά....

Επίσης, πήρε κάποιους τιτλους που ανηκουν στο προπονητη και οχι στους παιχτες, οπως πχ το περσινό ευρωπαικο...
Παρόλα αυτα λογικό ειναι και που έφυγε... κάποια στιγμη ολα τελειώνουν.. και αυτος θα ειχε βαρεθει πλέον τοσα χρονια στο ιδιο περιβάλλον
Ήθελε κάτι νεο και αυτό ειναι σεβαστό και λογικό..
ποιος προπονητής, τοσο υψηλού επιπέδου μένει τοσα χρονια στην ιδια ομαδα?

Σαν Ολυμπιακός δε μπορώ να πω οτι θα κλάψω κι ολας που φευγει, αλλά τώρα που αρχίσαμε και τον κερδίζουμε φεύγει ο μπαγάσας...!!! Ξέρει πότε να την κάνει !!! Σέρβος λαμόγιο! tongue.gif
Bodiroga13
Γεια σας παιδιά! Πρώτο μου ποστ στο forum, δυστυχώς για κακή είδηση (φυγή Ζοτς)... Γενικά απ' όσο διάβασα κατέληξα ότι δεν έφυγε λόγω χρημάτων (δικά του ή μπάτζετ) αλλά το πράμα είχε "στραβώσει" από καιρό και πιστεύω αφορούσε σχέσεις με τη διοίκηση (δεν ξέρω με ποιο πρόσωπο συγκεκριμένα). Αυτό που έγινε στο "Πεντελικόν" και το συνδέουν με τη φυγή του Ζοτς ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι; Ή να δώσει κάποιο λινκ;;;
roben

Жељко Обрадовић хвала !!
kostas b
QUOTE (olympiakos @ Jun 13 2012, 00:07 ) *
Εσύ είσαι Παναθηναικός η οπαδός του Ζοτς ?


Δεν κατάλαβες πως το εννοεί....φυσικά και παραμένει Παναθηναϊκός αλλά όπως και εγώ πιστεύει πως αυτό που έζησε με τον Ζοτς ήταν ότι πιο κοντινό (αν όχι το απόλυτο) στον αγνό επαγγελματικό αθλητισμό (ή/και τον απλό αθλητισμό) όπως τον βλέπαμε όταν είμαστε παιδιά...

Παρισινέ το κείμενό σου είναι καταπληκτικό έως συγκινητικό...είμαστε και περίπου στην ίδια ηλικία και εγώ τα βλέπω ακριβώς έτσι τα πράγματα....
olympiakos
QUOTE(kostas b @ Jun 13 2012, 01:22 ) *
Δεν κατάλαβες πως το εννοεί....φυσικά και παραμένει Παναθηναϊκός αλλά όπως και εγώ πιστεύει πως αυτό που έζησε με τον Ζοτς ήταν ότι πιο κοντινό (αν όχι το απόλυτο) στον αγνό επαγγελματικό αθλητισμό (ή/και τον απλό αθλητισμό) όπως τον βλέπαμε όταν είμαστε παιδιά...

Παρισινέ το κείμενό σου είναι καταπληκτικό έως συγκινητικό...είμαστε και περίπου στην ίδια ηλικία και εγώ τα βλέπω ακριβώς έτσι τα πράγματα....


Αγνός επαγγελματικός αθλητισμός με κάτι μύρια μισθούς ? ποιος σας τα μαθαίνει αυτά θα ήθελα να ήξερα...
kostas b
QUOTE (olympiakos @ Jun 13 2012, 01:36 ) *
Αγνός επαγγελματικός αθλητισμός με κάτι μύρια μισθούς ? ποιος σας τα μαθαίνει αυτά θα ήθελα να ήξερα...



Αγνός επαγγελματικός αθλητισμός ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ή μήπως ήξερες για τα στημένα του κόκκαλη, το ντόπινγκ και όλα τα συναφή όταν ήσουν 12 και χτυπούσες απλά μία μπάλα στο γήπεδο και μάζευες panini??
lightday
QUOTE(olympiakos @ Jun 13 2012, 01:36 ) *
Αγνός επαγγελματικός αθλητισμός με κάτι μύρια μισθούς ? ποιος σας τα μαθαίνει αυτά θα ήθελα να ήξερα...

και η γκόμενα όταν πρόκειται να πέσει θέλει και το παραμύθι της .Νομίζεις δεν ξέρει ότι είναι παραμύθι ?

olympiakos
QUOTE(kostas b @ Jun 13 2012, 01:40 ) *
Αγνός επαγγελματικός αθλητισμός ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ή μήπως ήξερες για τα στημένα του κόκκαλη, το ντόπινγκ και όλα τα συναφή όταν ήσουν 12 και χτυπούσες απλά μία μπάλα στο γήπεδο και μάζευες panini??


Τα παιδιά μεγάλωσαν όμως και καλό θα είναι να μην θυμούνται μόνο τα παιδικά τους χρόνια γιατί από τότε έχουνε αλλάξει πολλά,δεν μπορώ να δέχομαι τον όρο "αγνός επαγγελματικός αθλητισμός" επίσης αποθεώνεται τον Ομπράντοβιτς ενώ ακόμα δεν γνωρίζετε τι έχει παιχτεί,καλό θα είναι να κρατάτε για μερικά πράγματα και μια πισινή..

με λίγα λόγια η σωστή κριτική είναι να κρίνεις και το πριν και το παρόν
j-kidd13
Αγνος επαγγελματικος αθλητισμος δεν υπαρχει...
Υπηρχε πριν 40 χρονια που πχ οι ποδοσφαιριστες εκαναν δουλεια στην οικοδομη και μετα πηγαιναν για προπονηση.Αλλα τοτε δεν ηταν επαγγελματικος...
Το θεμα ειναι οτι ο Ομπραντοβιτς περα απο το επαγγελματικο της υποθεσης,πηγε ενα βημα παραπερα....13 χρονια ειναι μεγαλο διαστημα και μοιραια δημιουργουν αλλη σχεση αναμεσα σε ομαδα-διοικηση-κοσμο-παικτες και προπονητη.
Ο Ομπραντοβιτς δεν ηταν απλα ενας προπονητης για τον Παναθηναικο.Εγινε ταυτοσημος με τον ορο Παναθηναικος.Λατρευτηκε απο ΟΛΟΥΣ τους φιλαθλους.Τον λατρεψαν οι παικτες του,και ας τους εριχνε καντηλια...
Μιλουσε για την ομαδα σαν να μιλουσε για δικους του ανθρωπους(αυτο βεβαια μπορει να πει κανεις οτι εγινε για τους τυπους,μετα απο οσα ζησαμε ομως μαζι του,δεν νομιζω οτι ηταν "τυπικα")
Γι αυτο μπορουμε να ισχυριστουμε οτι η σχεση του με την ομαδα ηταν παραπανω απο εργοδοτη-εργαζομενου...
PARISINOS
QUOTE(olympiakos @ Jun 12 2012, 22:48 ) *
Τα παιδιά μεγάλωσαν όμως και καλό θα είναι να μην θυμούνται μόνο τα παιδικά τους χρόνια γιατί από τότε έχουνε αλλάξει πολλά,δεν μπορώ να δέχομαι τον όρο "αγνός επαγγελματικός αθλητισμός" επίσης αποθεώνεται τον Ομπράντοβιτς ενώ ακόμα δεν γνωρίζετε τι έχει παιχτεί,καλό θα είναι να κρατάτε για μερικά πράγματα και μια πισινή..

με λίγα λόγια η σωστή κριτική είναι να κρίνεις και το πριν και το παρόν


Φιλε Olympiakos , πραγματικα δεν μπορεις να καταλαβεις τη σχεση παναθηναικων (ειδικα της ηλικιας μου ) και του μπασκετικου παναθηναικου του ομπραντοβιτς.
Δεν το λεω για να σε προσβαλω, πραγματικα , απλα δεν μπορεις.

Δεν ειναι καν κατι που εκανε ο ιδιος ο ζοτς.

Απλα για μενα προσωπικα οπως ειπα, για καθε στιγμη αυτης της ομαδας, θυμαμαι και μια στιγμη της ζωης μου.

θυμαμαι που ημουν οταν πηραμε το τροπαιο στην θεσσαλονικη, τι εκανα οταν εγινε το επος της μπολονια, με ποιον ημουν οταν ο αλβερτης εχανε το τελευταιο σουτ και αποκλειομασταν απο την Ταου.

Τοσες αναμνησεις χαραγμενες στο μυαλο.

Και στη μεση μια ομαδα, που σχεδον καθε της μελος , το ενιωθα ως αδερφο μου. Οχι προφανως πραγματικο, αλλα πραγματικα οταν εβλεπα τον μαικ, ηταν σαν να βλεπω τον αδερφο μου να παιζει στα σχολικα πλευ οφ. Ετσι τους εβλεπα αυτους τους παιχτες.

με αυτους τους ανθρωπους εχουμε ουσιαστικα μεγαλωσει μαζι. Τον αλβερτη τον θυμαμαι 19 χρονων παιδακι και τωρα ειναι κοτζαμ μαντραχαλος, οπως γιναμε στην πορεια και εμεις.

Εμενα προσωπικα ο επαγγελματικος αθλητισμος με εχει απογοητευσει. Και στο λεει ατομο, που ο αθλητισμος ειναι απιστευτο κομματι της ζωης του. Δεν μπορει πλεον να με συναρπασει τοσο οσο παλια, που ζουσα το ονειρο, οπως καθε παιδακι.

Ναι , παναθηναικος παραμενω και θα παραμεινω μεχρι να πεθανω. Ωστοσο οπως εχω κοψει εδω και αρκετα χρονια τα πολλα πολλα με τον ποδοσφαιρικο παναθηναικο, ετσι θα γινει μαλλον και με τον μπασκετικο . παντα θα παραμεινω Παναθηναικος. Και στο ποδοσφαιρο τωρα, στενεχωριεμαι οταν χανουμε κλπ, αλλα εχει διαλυθει το ονειρο.

Ετσι και εδω. ειμαι σιγουρος οτι θα βλεπω τα ματς, θα στεναχωριεμαι , θα χαιρομαι, αλλα ως εκει. Η μαγεια θα εχει παψει. υπηρχε πλεον για μενα μονο για την ομαδα του ζοτς. Και αυτο γιατι ειχαμε μεγαλωσει μαζι, ειχαμε λυπηθει μαζι, ειχαμε χαρει μαζι, ειχαμε γενικα ανδρωθει μαζι.

Γενικα αυτη η ομαδα του ζοτς παντα μου θυμιζε τα παιδικα μου χρονια.

τα λεω και τα γραφω αλλα δεν μπορω καν να σου εξηγησω το συναισθημα.

Ο παναθηναικος παντα θα υπαρχει και θα τον υποστηριζω.

ΩΣΤΟΣΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΖΟΤΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

Αυτος που θα γεννηθει τωρα, θα ειναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Ας ελπισουμε , αυτος ο νεος Παναθηναικος να ειναι το ιδιο προτυπο, να του διδαξει τις ιδιες αξιες που διδαξε σε μας τους 25-30αριδες , αυτη η ομαδα θρυλος, ο ΠΑΟ του ζοτς.

kostas b
QUOTE (olympiakos @ Jun 13 2012, 01:48 ) *
Τα παιδιά μεγάλωσαν όμως και καλό θα είναι να μην θυμούνται μόνο τα παιδικά τους χρόνια γιατί από τότε έχουνε αλλάξει πολλά,δεν μπορώ να δέχομαι τον όρο "αγνός επαγγελματικός αθλητισμός" επίσης αποθεώνεται τον Ομπράντοβιτς ενώ ακόμα δεν γνωρίζετε τι έχει παιχτεί,καλό θα είναι να κρατάτε για μερικά πράγματα και μια πισινή..

με λίγα λόγια η σωστή κριτική είναι να κρίνεις και το πριν και το παρόν


Θα το πάρω ανάποδα το post....

1. Ποιος είπε ότι δεν έχω κάνει ποτέ κριτική στον Ζοτς και τώρα και πριν και μετά?
2. Προσωπικά δε θα αλλάξει η γνώμη μου για τον Ζοτς ακόμα και αν αποδειχθεί ότι εκείνος οδήγησε την κατάσταση στο διαζύγιο (που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει κατά τη γνώμη μου)...όπως λες και εσύ, δεν υπάρχει αγνός επαγγελματικός αθλητισμός, άρα γιατί να κρίνουμε τις συζητήσεις του με τη διοίκηση (και το αποτέλεσμά τους) με όρους αγνού αθλητισμού και το κατά πόσο έφταιγε λίγο ή πολύ ο Ζοτς?..στο κάτω κάτω γνώμη εκφέρουμε...αν αυτή η γνώμη δεν αρέσει δεν είναι δικό μου πρόβλημα και δεν καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί....
3. Ακριβώς επειδή μεγάλωσα όπως λες και έχω μάθει να αναγνωρίζω πράγματα και καταστάσεις, γνωρίζω πως το "αγνός επαγγελματικός αθλητισμός" δεν στέκει και απορώ πως δεν το έχεις καταλάβει και εσύ ότι το έχω καταλάβει....έκανα ολόκληρο post για να τονίσω το δεύτερο κομμάτι της φράσης μου και να δείξω αυτό που λέω....τώρα αν εσύ δεν αποδέχεσαι το ότι ο τρόπος δουλειάς του Ζοτς μου φέρνει εμένα και του Παρισινού στο κοντινότερο δυνατό με τον αθλητισμό όπως τον γνωρίσαμε και θέλαμε να τον βλέπουμε, τότε τι να πω, και πάλι δεν έχω πρόβλημα...αν γενικά θες η ομάδα σου να έχει τον προεδράρα που παίρνει τα πρωταθλήματα (με οποιονδήποτε μη νόμιμο τρόπο) και όχι τον προπονητή που δημιουργεί, δουλεύει, εξελίσει μία ομάδα και φτάνει στην κορυφή (με ''Σταθεροτητα, ευγενεια, πλανο, παθος και θυσιες για τη νικη'' που γράφει και ο Παρισινός), είναι δική σου άποψη και απλά διαφωνούμε....
tsouras o.a.c
QUOTE(PARISINOS @ Jun 13 2012, 02:14 ) *
Φιλε Olympiakos , πραγματικα δεν μπορεις να καταλαβεις τη σχεση παναθηναικων (ειδικα της ηλικιας μου ) και του μπασκετικου παναθηναικου του ομπραντοβιτς.
Δεν το λεω για να σε προσβαλω, πραγματικα , απλα δεν μπορεις.

Δεν ειναι καν κατι που εκανε ο ιδιος ο ζοτς.

Απλα για μενα προσωπικα οπως ειπα, για καθε στιγμη αυτης της ομαδας, θυμαμαι και μια στιγμη της ζωης μου.

θυμαμαι που ημουν οταν πηραμε το τροπαιο στην θεσσαλονικη, τι εκανα οταν εγινε το επος της μπολονια, με ποιον ημουν οταν ο αλβερτης εχανε το τελευταιο σουτ και αποκλειομασταν απο την Ταου.

Τοσες αναμνησεις χαραγμενες στο μυαλο.

Και στη μεση μια ομαδα, που σχεδον καθε της μελος , το ενιωθα ως αδερφο μου. Οχι προφανως πραγματικο, αλλα πραγματικα οταν εβλεπα τον μαικ, ηταν σαν να βλεπω τον αδερφο μου να παιζει στα σχολικα πλευ οφ. Ετσι τους εβλεπα αυτους τους παιχτες.

με αυτους τους ανθρωπους εχουμε ουσιαστικα μεγαλωσει μαζι. Τον αλβερτη τον θυμαμαι 19 χρονων παιδακι και τωρα ειναι κοτζαμ μαντραχαλος, οπως γιναμε στην πορεια και εμεις.

Εμενα προσωπικα ο επαγγελματικος αθλητισμος με εχει απογοητευσει. Και στο λεει ατομο, που ο αθλητισμος ειναι απιστευτο κομματι της ζωης του. Δεν μπορει πλεον να με συναρπασει τοσο οσο παλια, που ζουσα το ονειρο, οπως καθε παιδακι.

Ναι , παναθηναικος παραμενω και θα παραμεινω μεχρι να πεθανω. Ωστοσο οπως εχω κοψει εδω και αρκετα χρονια τα πολλα πολλα με τον ποδοσφαιρικο παναθηναικο, ετσι θα γινει μαλλον και με τον μπασκετικο . παντα θα παραμεινω Παναθηναικος. Και στο ποδοσφαιρο τωρα, στενεχωριεμαι οταν χανουμε κλπ, αλλα εχει διαλυθει το ονειρο.

Ετσι και εδω. ειμαι σιγουρος οτι θα βλεπω τα ματς, θα στεναχωριεμαι , θα χαιρομαι, αλλα ως εκει. Η μαγεια θα εχει παψει. υπηρχε πλεον για μενα μονο για την ομαδα του ζοτς. Και αυτο γιατι ειχαμε μεγαλωσει μαζι, ειχαμε λυπηθει μαζι, ειχαμε χαρει μαζι, ειχαμε γενικα ανδρωθει μαζι.

Γενικα αυτη η ομαδα του ζοτς παντα μου θυμιζε τα παιδικα μου χρονια.

τα λεω και τα γραφω αλλα δεν μπορω καν να σου εξηγησω το συναισθημα.

Ο παναθηναικος παντα θα υπαρχει και θα τον υποστηριζω.

ΩΣΤΟΣΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΖΟΤΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.

Αυτος που θα γεννηθει τωρα, θα ειναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Ας ελπισουμε , αυτος ο νεος Παναθηναικος να ειναι το ιδιο προτυπο, να του διδαξει τις ιδιες αξιες που διδαξε σε μας τους 25-30αριδες , αυτη η ομαδα θρυλος, ο ΠΑΟ του ζοτς.


+1000000000
ειμαι ολυμπιακος,αλλα νομιζω και θελω να πιστευω οτι σε νιωθω!ποσταρεις απο την σκοπια του αγνου φιλαθλου που δεν βγαινει παντα σε πρωτο πλανο!
πολλεσ φορες αφηνουμε τον υποσυνειδητο φανατισμο να μας κυριαρχει,αλλα αυτο που εντελει μετραει ειναι οτι εχει μεινει στο πισω μερος του μυαλου.και νομιζω τα ειπες ολα με αυτο το ποστ! μονο και μονο για αυτα θα επρεπε να αφησουμε απλα τον εκαστοτε Ζοτς να τραβαει τον δρομο του! Αλλα οχι με νοσταλγια!οχι με πονο! απλα με αναμνηση υγιειη και δυνατη! καλο δρομο σε ολους!
carlito
καλα, μερικοι περασαν σε μεταφυσικο επιπεδο στην σχεση τους με τον Ζοτς icon_drunk.gif

Προπονητης ηταν, πολυ επιτηχημενος σαφως, 13 ολοκληρα χρονια κιολας, και αυτο αξιοσεβαστο μαλιστα ναι.

Τωρα αποχωρει, ο ενας λεει για οικονομικους λογους, ο αλλος το αρνειται (για ποιους αλλους λογους αραγε, μαλλον μεταφυσικοι και αυτοι) Τελος παντων, ωραια χρονια ηταν για τους φιλους του ΠΑΟ, ενταξει....η ζωη συνεχιζεται
vastravoud
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με τον Παρισινό, σήμερα κλείνει ένας πολύ μεγάλος κύκλος για τον Παναθηναϊκό και για όλους εμάς τους 30άρηδες (or something tongue.gif).

Επαναλαμβάνω κάτι βασικό - το "δέσιμο" παικτών και προπονητών με τις ομάδες δεν σχετίζεται με τα σύμβολα τους, αλλά με τη συνύπαρξη ενός συγκεκριμένου ΓΚΡΟΥΠ ανθρώπων.

Προφανώς π.χ ο Μήτσος είναι δεμένος με τον Παναθηναϊκό, όχι όμως με το τριφύλλι σαν σύμβολο, αλλά με όλο το "γκρουπ", τον κορμό στον οποίο συμμετέχει τόσα χρόνια. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αντίδραση Μήτσου τώρα, ουσιαστικά είχε τρομερά δεμένη σχέση με τον Ζοτς τόσα χρόνια.
tzagasdog
θα ήταν όντως ωραίο για το Ευρωπαικό μπάσκετ πάντως να πάει Στην Αρμάνι ο Ζοτς.
dimkots
QUOTE(tzagasdog @ Jun 13 2012, 13:46 ) *
θα ήταν όντως ωραίο για το Ευρωπαικό μπάσκετ πάντως να πάει Στην Αρμάνι ο Ζοτς.


Με ποια έννοια;
rchos
QUOTE(dimkots @ Jun 13 2012, 16:04 ) *
Με ποια έννοια;


μια ιστορικη ομαδα που προσπαθει να ανεβει επιπεδο με τον ζοτς ειναι πιο πιθανο να τα καταφερει.
τσσκα και μοαρτσελονα θα ειναι μια απο τα ιδια.
αν αντιθετα ανεβει και η αρμανι θα εχουμε μια ομαδα ακομη που θα διεκδικει τιτλους.

ειναι κουρασστικο τσσκα-μπαρτσελονα-παναθηναικος-μακαμπι να μονοπωλουν συνεχεια.
LFO
QUOTE(tzagasdog @ Jun 13 2012, 14:46 ) *
θα ήταν όντως ωραίο για το Ευρωπαικό μπάσκετ πάντως να πάει Στην Αρμάνι ο Ζοτς.


4 απευθείας πτησεις την εβδομαδα απο Μιλανο για Βελιγραδι
5 απο Πολη
Καθημερινα απο Μοσχα.
rchos
QUOTE(LFO @ Jun 13 2012, 16:47 ) *
4 απευθείας πτησεις την εβδομαδα απο Μιλανο για Βελιγραδι
5 απο Πολη
Καθημερινα απο Μοσχα.


την μοσχα ας μην την αναφερουμε.
η τσσκα εχει προπονητη ολοκαινουριο.
εκτος αν πιστευει κανεις οτι μπορει να παει σε καμια κιμκι.
katharop
δηλωση ομπραντοβιτς για τον γιο του 5/6/2012
«Ο γιος μου, ο Τζόρντι μαζί με την ομάδα του, αναδείχθηκε πρωταθλητής Βελιγραδίου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα γίνει καλός παίκτης, αλλά ειλικρινά ένα πράγμα ζητάω από τη ζωή μου. Να γίνει κάποτε παίκτης του Παναθηναϊκού. Στον σταυρό που κάνω... Να μπει στο ΟΑΚΑ, να νιώσει αυτό που θα συμβεί. Κι εγώ σε μια γωνίτσα να το ζήσω, χωρίς να αντιληφθεί κανείς ότι είμαι εκεί. Ούτε ο Τζόρντι...»
nvip13
Ως ένας άπο την γενια που ανδρώθηκε μπασκετικα με την ομάδα του Ζοτς, καταλαβαίνω απόλυτα το νόημα του πολυ ωραίου πόστ του Parisinou

Απο την μέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας και κυρίως οι άκρως μπασκετικοι που ζησαμε την πορεια αυτης της τεραστιας ομαδας νιώθουμε ένα τεράστιο κενό. Νιώθουμε πως ήρθε το οριστικό τέλος.

Όμως σε καθε τέλος υπάρχει και μια νέα αρχή!
Ζοτς δεν είναι και δεν θα γίνει ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ!

Όμως ο Παναθηναϊκός υπήρχε και χώρις αυτόν και θα συνεχίσει να υπάρχει και όσο οι Γιαννακοπουλοι είναι δίπλα στην ομάδα μόνο αισιόδοξοι πρέπει να ήμαστε!

Γι αυτό λοιπόν όλοι κοντά στην ομάδα σ αυτή την δύσκολη εποχή και που ξέρετε ίσως μετά απο μερικά χρόνια ο Ομπραντοβιτς που τόσο λατρεψαμε επιστρέψει. Άλλωστε μας χρωστάει κάτι...
xristos_metal
QUOTE(rchos @ Jun 13 2012, 15:43 ) *
μια ιστορικη ομαδα που προσπαθει να ανεβει επιπεδο με τον ζοτς ειναι πιο πιθανο να τα καταφερει.
τσσκα και μοαρτσελονα θα ειναι μια απο τα ιδια.
αν αντιθετα ανεβει και η αρμανι θα εχουμε μια ομαδα ακομη που θα διεκδικει τιτλους.


Ο Ομπραντοβιτς ειναι μεγαλος προπονητης, αλλα αυτο δε σημαινει οτι κανει και θαυματα. Δηλαδη αν παρει μια ομαδα τυπου αρμανι, φενερ, εφες, δε νομιζω οτι θα φερει αμεσα αποτελεσματα. Πιστευω οτι θα γινει η εκπληξη και θα παει στη Μπαρτσελονα, απο τη στιγμη που στη Τσσκα λενε οτι παει ο Μεσινα.
MaJesty23
Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος και το δέος που προκαλούσε ο Ζέλικο,αρκεί να μιλήσει με έναν μέσο Ολυμπιακό...Γελάνε και τα μουστάκια τους που έφυγε...
rchos
QUOTE(xristos_metal @ Jun 15 2012, 01:14 ) *
Ο Ομπραντοβιτς ειναι μεγαλος προπονητης, αλλα αυτο δε σημαινει οτι κανει και θαυματα. Δηλαδη αν παρει μια ομαδα τυπου αρμανι, φενερ, εφες, δε νομιζω οτι θα φερει αμεσα αποτελεσματα. Πιστευω οτι θα γινει η εκπληξη και θα παει στη Μπαρτσελονα, απο τη στιγμη που στη Τσσκα λενε οτι παει ο Μεσινα.


απλα μια διευκρινηση εγω προσωπικα δεν μιλησα για αμεσως.αλλα προτιμω να κανει την προσπαθεια με ομαδες χωρις τιτλους τα τελευταια χρονια παρα με τις "μεγαλες".
θα ηλπιζα να το προτιμα και ο ιδιος.
LFO
QUOTE(MaJesty23 @ Jun 15 2012, 01:19 ) *
Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος και το δέος που προκαλούσε ο Ζέλικο,αρκεί να μιλήσει με έναν μέσο Ολυμπιακό...Γελάνε και τα μουστάκια τους που έφυγε...


Προσωπικα λυπηθηκα που εφυγε. Και για μπασκετικους αλλα και για οπαδικους λογους.

Συντομα θα τον ξαναδουμε ομως. Ολο και με καποιον δικο μας (οσφπ-παο) θα κληρωθει η Ρεαλ
damian
QUOTE (LFO @ Jun 15 2012, 14:23 ) *
Προσωπικα λυπηθηκα που εφυγε. Και για μπασκετικους αλλα και για οπαδικους λογους.

Συντομα θα τον ξαναδουμε ομως. Ολο και με καποιον δικο μας (οσφπ-παο) θα κληρωθει η Ρεαλ


Ρεαλ???

Πολύ καλτ σενάριο ρε LFO........θα πάρει το 9ο-10ο με τη Ρεαλ και θα γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του για να έχει μεγαλύτερο κίνητρο?
LFO
QUOTE(damian @ Jun 15 2012, 14:34 ) *
Ρεαλ???

Πολύ καλτ σενάριο ρε LFO........θα πάρει το 9ο-10ο με τη Ρεαλ και θα γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του για να έχει μεγαλύτερο κίνητρο?


Kαθολου καλτ αγαπητε....

Ο Ζοτς ειναι ενας ανθρωπος "ελληνας", δηλαδη μεσογειακος τυπος. Η Ρωσια δεν παιζει νομιζω καθολου... Στο μυαλο μου παιζει η τουρκια & η Ισπανία σαν επιλογες για αυτον. Αντε και η Ιταλια (Αρμάνι) σαν 3η επιλογη.

Νομιζω θα διαλεξει Ισπανια και μαλιστα Ρεαλ. Τον ξερουν, τον λατρευουν, θα εχει σεβασμο που δεν θα εβρισκε στην Μπαρτσα γιατι εχει δουλεψει στους απεναντι, ειναι το καλυτερο πρωταθλημα, θελει η ρεαλ να γυρισει στην κορυφη της Ευρωπης , κατι που η μπαρτσα εχει καταφερει προ 2ετιας, λεφτα εχουν .

Ασε που νομιζω τον ιντριγκαρει η ιδεα να κλεψει λιγο απο την δοξα του Μουρινιο tongue.gif ...αλλα αυτο ειναι δικος μου συλλογισμος...

Βασικα η Ρεαλ του δινει μια μεγαλη προκληση....Ασε που νομιζω οτι θα ηθελε σαν εγωιστης που ειναι , με την καλη παντα εννοια, να κανει το ιδιο που εκανε και ο κουμπαρος του φετος : Ευρωπαικο τιτλο με την ιδια ομαδα αρκετα χρονια μετά...
katharop
το ενδεχομενο να μην δουλεψει καθολου φετος να αραξει στην αθηνα να ερχεται στο κλειστο για κανα ματσακι και να μεινουν ολοι ταβλα το χει σκεφτει κανεις σας? smiley.gif
G-arenas
επισης το ενδεχομενο να παει να δουλεψει στο nba και να μας αφησει επισης ταβλα το εχει σκεφτει κανεις σας?λεμε και καμια μακακια να περναει η ωρα...
LFO
QUOTE(katharop @ Jun 15 2012, 15:13 ) *
το ενδεχομενο να μην δουλεψει καθολου φετος να αραξει στην αθηνα να ερχεται στο κλειστο για κανα ματσακι και να μεινουν ολοι ταβλα το χει σκεφτει κανεις σας? smiley.gif


Nα μην δουλεψει παιζει, δεν εχεις αδικο. Δυσκολο αλλα υπαρκτο ενδεχομενο.

Τωρα να ερχεται οακα , δεν μπορω να σκεφτω για ποιο λογο να κανει κατι τετοιο....
katharop
για να βλεπει την ομαδα της καρδιας του.....τωρα αν παει σε καποια ομαδα δεν νομιζω οτι θα παει σε ομαδα που απειλει απο θεμα ευρωπαικων τον παναθηναικο....
LFO
QUOTE(katharop @ Jun 15 2012, 15:37 ) *
για να βλεπει την ομαδα της καρδιας του.....τωρα αν παει σε καποια ομαδα δεν νομιζω οτι θα παει σε ομαδα που απειλει απο θεμα ευρωπαικων τον παναθηναικο....


Eγω νομιζω οτι ομαδα της καρδιας του ειναι η Παρτιζαν....χωρις βεβαια να παραγνωριζω την αγαπη του για το ΠΑΟ βεβαια....


Δηλαδη ο Ζοτς θα παρατησει τις φιλοδοξιες του για να μην απειληθει ο ΠΑΟ?
katharop
QUOTE (LFO @ Jun 15 2012, 15:39 ) *
Eγω νομιζω οτι ομαδα της καρδιας του ειναι η Παρτιζαν....χωρις βεβαια να παραγνωριζω την αγαπη του για το ΠΑΟ βεβαια....


Δηλαδη ο Ζοτς θα παρατησει τις φιλοδοξιες του για να μην απειληθει ο ΠΑΟ?

εκανε και δηλωση αλλωστε"χαρηκα που πηρε ο ολυμπιακος το ευρωπαικο επειδη η τσσκα εχει οσα ο παναθηναικος και δεν τον περασε" 69.gif
LFO
QUOTE(katharop @ Jun 15 2012, 15:43 ) *
εκανε και δηλωση αλλωστε"χαρηκα που πηρε ο ολυμπιακος το ευρωπαικο επειδη η τσσκα εχει οσα ο παναθηναικος και δεν τον περασε" 69.gif


Παρολα αυτά νομιζω οτι ο κυριος σκοπος του θα ειναι να παει σε μια ομαδα που ακριβως θα απειλει τα ευρωπαικα του παο....ΤΣΣΚΑ οχι οπως ειπα και πριν αρα μαλλον Ρεαλ....
katharop
εγω παλι πιστευω οτι η θα παει κατα τουρκια μερια η δεν θα δουλεψει καθολου φετος...δινω στο δευτερο ενδεχομενο περισσοτερες πιθανοτητες.
rchos
αν εχει προταση απο ισπανια θα παει σιγουρα.

αν παρει η μπαρτσελονα το πρωταθλημα δεν ξερω κατα ποσο θα την εχει αυτη την προταση.
η ρεαλ με τον λασο ειναι αλλη ομαδα.δεν ξερω ποσο θελουν να αλλαξουν αυτο το μοντελο που εχουν τωρα το οποιο δειχνει να βγαινει ειτε παρουν το πρωταθλημα ειτε οχι.


στην τουρκια οι 3 απο τις 4 μεγαλες ομαδες ψαχνουν προπονητη.
δεν μου μοιαζει απιθανο να καταληξει εκει.
george3321
QUOTE (katharop @ Jun 15 2012, 04:43 ) *
εκανε και δηλωση αλλωστε"χαρηκα που πηρε ο ολυμπιακος το ευρωπαικο επειδη η τσσκα εχει οσα ο παναθηναικος και δεν τον περασε" 69.gif




εκτος αν χαρηκε, για να παει ο ιδιος στη ΤΣΣΚΑ και να περασει αυτος τον Παο σε ευρωπαικα!!!!!!!και να δειχνει τον δημητρη τον γιαννακοπουλο στην κερκιδα καθως θα το σηκωνει.......μεσα σ αυτο το σκηνικο βασικη προυποθεση ειναι να παει ο Παο στον final 4!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.