Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ζέλικο Ομπράντοβιτς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
bbplayer
QUOTE (j-kidd13 @ Mar 21 2014, 09:10 ) *
Και τι δεν θα δινα να ακουσω τι του ειπε ο Παυλος οταν αγκαλιαστηκαν...


λογικά θα ήσουν μεσα εσύ, πάντως από την ΤV φάνηκε να μην έχει και πολλή επαφή sad.gif

QUOTE (redleg7 @ Mar 21 2014, 09:14 ) *


το είχαν ανεβάσει χθες. εγκυρότατο. είχε μεταγράψει και τον Ντέιβις στον Ολυμπιακό αν δεν απατώμαι
j-kidd13
QUOTE(bbplayer @ Mar 21 2014, 09:14 ) *
λογικά θα ήσουν μεσα εσύ, πάντως από την ΤV φάνηκε να μην έχει και πολλή επαφή sad.gif


Δεν πηγα δυστυχως.

Αλλα πιστευω οτι σιγουρα του ειπε κατι σχετικο με την επιστροφη του...
Πως λεει ο πατερας στον γιο λιγο πριν πεθανει να του κανει κανα εγγονακι για να χαρει πριν κλείσει τα ματια... tongue.gif
redleg7
Ο Κουρουνας εχει πεσει και αρκετες φορες μεσα ειδικα στην περιπτωση Βασιλακοπουλου που αναφερει πολλες λεπτομερειες.
Οσον αφορα τον Ντειβις οντως τα ειχε βρει με τον Ολυμπιακο αλλα χαλασε στο μπαι αουτ που ζητουσαν οι Ρωσοι.
Τον θεωρω πολυ πιο αξιοπιστο και μεσα στα πραγματα απο πολλους αλλους(πρωτος ειχε ενημερωσει για την μεταγραφη Περπερογλου στον Ολυμπιακο,την ανανεωση του Πριντεζη περσι και του Σλουκα κλπ).
redleg7

Ίσως όμως πιο… ουσιαστική για το μέλλον να ήταν η αντάμωσή του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, που άκουσε τη λαϊκή απαίτηση να φέρει ξανά στην ομάδα τον «Ζοτς», είναι αποφασισμένος να κάνει πράξη την επιθυμία του κοινού αλλά και τη δική του, αργά ή γρήγορα. Για το προσεχές καλοκαίρι φαντάζει απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει κλειστό διετές συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει «καθαρές» αποδοχές 1,35 εκατ. ευρώ ετησίως και με τα μπόνους μπορεί να του αποφέρει για αυτή τη διετία συνολικά κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο «Ζοτς» εκτιμώντας τόσο την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο πρόσωπό του, όσο και την τεράστια επένδυση που έχουν κάνει τόσο προσλαμβάνοντάς τον όσο και διαθέτοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό για μεταγραφές, δεν πρόκειται να ζητήσει ο ίδιος να φύγει.

Οι όποιες επαφές για επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα γίνουν, λοιπόν, το καλοκαίρι του 2015, κι ασφαλώς πέρα από τη δεδομένη επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν ξανά, υπάρχουν μια σειρά ζητημάτων που πρέπει να ξεκαθαρίσουν, με κυριότερο το μπάτζετ που ήταν κι ένας από τους βασικούς λόγους της αποχώρησης του «Ζοτς» τον Ιούνιο του 2012. Μέχρι το καλοκαίρι του 2015, λοιπόν, ουδείς γνωρίζει πώς θα έχει πορευτεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα έχει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι στον πάγκο του τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

http://www.sport-fm.gr/article/nuxta-magik...eiremeni/756931
ThreeDi
Ας κρατήσει λοιπόν ο Δ.Γ τα λεφτά που λέει οτι θα βάλει το καλοκαίρι στην Παε και ας τα ρίξει στο μπασκετικό τμήμα. Είναι δεδομένο πως αν ειναι να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς αυτό θα γίνει το 2015 και όχι φέτος δυστυχώς.

Είναι προφανές οτι το budget θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο παρά τις δυσκολότερες οικονομικές συνθήκες αλλά με τις συμφωνίες με την Κίνα της Βιανέξ και με όσα μαθαίνουμε κατα καιρούς από τον οικονομικό τύπο δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα στην οικογένεια.

Βέβαια αρκετούς εδώ τους συγκινεί η νεανική ομάδα με μικρό budget επειδή ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει 2 Ευρωλίγκες με μικρότερο αναλογικά budget από τους αντιπάλους του αλλά αγνοούν οτι σημασία δεν έχουν μόνο τα λεφτά αλλά το κατα πόσο ο παίκτης που παίρνει όσα παίρνει τα επιστρέφει ΄΄αγωνιστικά΄΄ στο πολλαπλάσιο. Η πραγματική αξία ας πούμε βασικών παικτών όπως ο Παπανικολάου και ο Χάινς ήταν πολύ παραπάνω από αυτά που έπαιρναν και γι αυτό βρήκαν πλουσιοπάροχα συμβόλαια που δείχνουν την πραγματική οικονομική τους αξία.

Με την ίδια λογική εκτινάχτηκαν και τα συμβόλαια παικτών όπως ο Διαμαντίδης και ο Μπατίστ τα προηγούμενα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Αν σου βγουν 1-2 χρονιές πετυχημένες χρονιές με μικρό budget, είναι δεδομένο οτι αν θες να κρατήσεις τον ίδιο κορμό και να συνεχίσεις να έχεις επιτυχίες τότε θα πρέπει να αυξήσεις κατα πολύ το budget σου γιατί δεν παίζεις μόνος σου αλλά υπάρχουν και αντίπαλοι που καραδοκούν. Διαφορετικά σταματάς τα όνειρα για 7ο και ελπίζεις να σου βγουν λαχεία τα οποία δεν βγαίνουν κάθε χρονιά και αν σου βγουν δεν θα μπορείς να τα ΄΄εκμεταλλεύεσαι΄΄ πληρώνοντας τα διαρκώς με ΄΄ψίχουλα΄΄.

Βέβαια αρκετοί μπασκετικοί Παναθηναϊκοί διαθέτουν μια ελιτιστική λογική με βάση την οποία θεωρούν οτι ο Ομπράντοβιτς και η ομάδα κατα συνέπεια θα πρέπει να δουλεύει συνέχεια με νεαρούς Έλληνες παίκτες αγνοώντας όμως οτι οι πιθανότητες είναι περισσότερες να σου βγουν νεροκουβαλητές παρά βασικά αγωνιστικά γρανάζια. Σίγουρα το να υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες βοηθάει λόγω του περιορισμού των ξένων που αγωνίζονται στην Α1, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι επιβάλλεται να στηριχτείς πάνω τους σαν μια μορφή ψυχαναγκασμού.
koostas
ενταξει, κατι δεν παει καλα στη χημεια φενερ-ζοτς.. φαινεται οτι δεν ταιριαζουν...
αμα χασουν προκριση στους 8 και πρωταθλημα στην τουρκια, πιστευω θα τον διωξουν οι ιδιοι της φενερ..
χωρα που δεν εχει εγχωριους αξιολογους παικτες δεν κανει γενικα για τον ομπραντοβιτς...αφου ειναι προπονητης που δεν δουλευει με αμερικανους, μονο σε ελλαδα και ισπανια ταιριαζει η φιλοσοφια του και μπορει να βρει υλικο να δουλεψει...
φετος πηγε να δουλεψει με γιουγκουσλαβους (!!!) στην φενερ αλλα λιγα πραγματα..

αμα μεινει του χρονου, λογικα θα παλεψει να φερει τους τεοντοσιτς-κριστιτς στη φενερ και ο,τι βγει..
yorgos
Tha einai vlakes an ton dioxoun, den prokeitai na ginei. Ki aftos vlakas tha einai an fygei, tha fainetai oti mono ston Panathinaiko borei. Ase pou den prokeitai na petaxei sta skoupidia ena symvolaio yperdiplasio aftou pou epairne ston PAO. Kaneis epaggelmatias de thelei na fevgei os apotyhimenos, peran tou egoismou, ousiastika rihneis kai to kase sou. O,ti zitisei apo paiktes tha to parei tou hronou, afto einai kai to sosto.
t0ny3


Το ξαναλεω, ο Ζοτς επρεπε να δει το βιντεακι στο γηπεδο!
bbplayer
εντάξει...αρρώστια, δεν υπάρχουν λόγια
North_gato
QUOTE (koostas @ Mar 21 2014, 12:56 ) *
ενταξει, κατι δεν παει καλα στη χημεια φενερ-ζοτς.. φαινεται οτι δεν ταιριαζουν...
αμα χασουν προκριση στους 8 και πρωταθλημα στην τουρκια, πιστευω θα τον διωξουν οι ιδιοι της φενερ..
χωρα που δεν εχει εγχωριους αξιολογους παικτες δεν κανει γενικα για τον ομπραντοβιτς...αφου ειναι προπονητης που δεν δουλευει με αμερικανους, μονο σε ελλαδα και ισπανια ταιριαζει η φιλοσοφια του και μπορει να βρει υλικο να δουλεψει...
φετος πηγε να δουλεψει με γιουγκουσλαβους (!!!) στην φενερ αλλα λιγα πραγματα..

αμα μεινει του χρονου, λογικα θα παλεψει να φερει τους τεοντοσιτς-κριστιτς στη φενερ και ο,τι βγει..



Ασχετα με τους λογους που εδω στην Ελλαδα συντηρειται η παραφιλολογια και φημη (εγω θα ελεγα διακαη ποθο των φιλαθλων του Παναθηναικου, που μετα τη χτεσινη σιβυλλικη δηλωση του ΔΓ αναζωπυρωθηκε) δεν θα πρεπει να παραγνωρισουμε ,περα απο τους εδω λογους τους οποιους εχουμε υπεραναλυσει που, προς το παρον τουλαχιστον, κανουν αυτη την επιστροφη συσκολη ως απιθανη, και τις αιτιες που τον κρατανε στην Τουρκια. Περα απο το συμβολαιο, τα συμβολαια σπανε δε λεω, αν φυγει εστω και στο τελος της χρονιας, ουσιαστικα θα εχει φυγει με μια αποτυχια στο βιογραφικο του, και απ οτι εδειξε η προσπατη σταση του αυτο ειναι κατι που τον ενδιαφερει. Παραλληλα και η διοικηση της ομαδας, ισως να μην ειναι δυσαρεστημενοι απο την φετεινη πορεια της ομαδας. Ισως εκει να μην υπαρχει το αγχος και η πιεση των αμεσων αποτελεσματων και επιτυχιων οπως στην Ελλαδα, και να εχουν επιγνωση οτι τα φετεινα αποτελεσματα να μην ηταν αυτα που θα ονειρευοντουσαν, αλλα μεσα στην σφαιρα του εφικτου. Με αλλα λογια να υπαρχει η πιστωση χρονιου, ως το τελος της επομενης χρονιας για την αξιολογηση του εργου του.
koostas
QUOTE (yorgos @ Mar 21 2014, 14:07 ) *
... O,ti zitisei apo paiktes tha to parei tou hronou, afto einai kai to sosto.


και αυτο σχετικο ειναι..περσι προσπαθησε αρκετους παικτες ευρωπαιους που δεν ηρθαν τελικα...
δεν ξετρελαινονται και ολοι οι ευρωπαιοι παικτες να πανε να παιξουν μπασκετ στην τουρκια,οσα και αν τους δινουν...
ασε που με τις συνεχομενες αποτυχιες των τουρκικων ομαδων, οσοι παικτες πανε και παιζουνε στην τουρκια, ριχνουν αμεσως μετα κατακορυφα τις μετοχες τους...

απ' την αλλη κανεις δεν ξερει τι σκεφτεται ο καθενας... μπορει ο ομπραντοβιτς να σκεφτει να μην εχει αποτυχια στο κεφαλι του, μπορει και να σκεφτει να ξαναγυρισει εκει που εχει την ησυχια του...
γενικως παντως σαν ψυχολογια ειναι εντελως χαλια, και φαινεται απ' τις αντιδρασεις του μεσα στα παιχνιδια (οσα εχουμε δει τελως παντων).. δεν ειναι και οτι καλυτερο με το κορυφαιο ευρωπαικο μπατζετ, στην μεν τουρκια να ειναι πανω του ο ...βοηθός του, στη δε ευρολιγκα χθες να τον κερδιζει ανετα ο .. αλβερτης., και να παλευει με τα χιλια ζορια μπας και μπορεσει με καμμια κουλη ισοβαθμια να περασει, για να τον σκουπισουν μετα ή η ρεαλ ή η τσσκα
Kar66
Θα επιστρέψει είτε το θέλουν μερικοί εντός και εκτός ΠΑΟ, εντός και εκτός Τουρκίας και Ευρώπης είτε όχι.

t0ny3
Λογικη απαντηση. Δεν πιστευω πως θα φυγει πριν το 2015, ακομη κι αν αποτυχει φετος η Φενερ. Ειναι ανθρωπος που εχει πεισμα και δεν θα θελει να φυγει αποτυχημενος!

Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις το καλοκαιρι. Το σωστο ειναι να παρουμε εναν καλο προπονητη με πλανο για το μελλον, αλλα οσο να ναι ο Ζοτς θα ειναι παντα στην ακρη του μυαλου μας...
bbplayer
Πάντως ένας θειός μου (που δεν τον παίρνω και πολύ στα σοβαρά γιατί είναι πιο βαρεμένος από εμένα) που ασχολείται με τα πολιτικά μου λέει ότι αυτοί που ξεπλένουν στη Φενέρ, είναι κολλητάρια του Ερντογάν και έτσι και χάσει τις εκλογές θα τους μπουζουριάσουν και η Φενέρ θα διαλύσει.

Ντάξει, μέσα σ' όλα που έχουμε διαβάσει αυτές τις μέρες, είπα να το αναφέρω κι αυτ΄ό tongue.gif
EXASFAIROS
ο Ζελικο δεν πουλαει τα συμβολαια του .Αν αποτυχει ομως και του χρονου ,μη ΦΦ δηλαδη,νομιζω θα αποχωρισει.και αυτο ειναι λιγες πιθανοτητες ,αλλα και πολλες γιατι εχουμε να κανουμε με Τουρκους .Μην ξεχναμε οτι και η Εφες ηδη οργανωνεται και ακουστηκε για Κριστιτς εντονα.ο Τεοντοσιτς για μενα δεν ειναι απαραιτητα καλυτερος απο Μακαλεεμπ.Και μην ξεχναμε τις 3 ισχυρες Μπαρτσα ,Ρεαλ,Τσκα που θα συμπληρωσουν παιχτες.Για μενα η υπερβαση του Ζελικο ειναι να βρει πολυ καλους αμερικανους,απαραιτητα στον ασσο ,στο 4 και 5.Σιγουρα η αγορα θα οργιασει και η διψα μεγαλη εννοειται αλλα στο μπασκετ ποτε δεν ξερεις.Που ειναι ο Κιριλενκο? laugh.gif Θα δειξει τι θα κανει ο Φραγκισκος και βλεπουμε.Πολλες φορες η ψυχολογια και καποιες μικρες αλλαγες τακτικης φερνουν αποτελεσματα απροσδοκητα.Αλλα οσο καλα και να παει ο Αλβερτης για μενα ο Ζελικο ειναι Ζελικο......πολλα θα παιχτουν στην συναντηση μας ,αν προκυψει ,του χρονου smile.gif .Σιγουρα η Φενερ τωρα φτιαχνεται αλλα δεν σημαινει οτι θα δεσει....Μπορει και ο Παναθηναικος να δεσει και να παμε σε αλλη εποχη,με λιγοτερη πιεση ονοματος και φανελας και περισσοτερο τσαμπουκα και θετικη ενεργεια για υπερβαση .Ο Ζελικο ειναι καταδικασμενος να επιτυχει....ο Αλβερτης παιζει πολυ στο συναισθημα και το υπερβολικο τσιτωμα των παιχτων(βλεπε Φωτση,Μπατιστ χτες) ,φτανει να βαλει την προπονητικη στο μυαλο του αν μπορει να την μαθει βημα βημα.
Kar66
Guys, δεν ξέρω ποσοι διαβάσατε το περιοδικάκι του goal, αλλά σε αυτό γράφτηκε κάτι που ούτε και εγώ το ήξερα:

Οι αφοι. Γιαννακοπουλοι ηθελαν Ζοτς το 1997. Αλλά ήταν Μπενετόν. Το 1999 παρόλο που ο Σούμποτιτς πήρε το πρωτάθλημα, έκριναν πως δεν πάει παραπάνω με αυτόν η ομάδα και έφεραν Ζέλικο (και αφού για ένα διάστημα είχαν σκεφτει για Ιωαννίδη).

Άρα το να έρθει το 2015 ενώ τον θέλει ο Δημήτρης από τώρα, ο,τι προπονητή και αν έχεις (εκτός απο Μεσίνα, Πασκουάλ ή δεν ξέρω εγώ τι) είναι απολύτως φυσιολογικό.

Και τι να πει ο Ζοτς? "Ναι, όντως. Καλύτερα να επιστρέψω αφού τόσο πολύ με θέλουν. Να σπάσω το συμβόλαιο, αφού μείνω άλλους 3 μήνες μήπως και πάμε στους 8" ?? Ας είμαστε σοβαροί.

Όπως είδαμε προχτές με το βίντεο, την επομένη τα είπαν για 2ωρο Δημήτρης και Ζοτς και το περιεχόμενο αυτής της συζήτησης και οι επιπτώσεις της πιθανόταττα θα φανούν σε 15 μήνες.
bbplayer
QUOTE (Kar66 @ Mar 21 2014, 18:02 ) *
Όπως είδαμε προχτές με το βίντεο, την επομένη τα είπαν για 2ωρο Δημήτρης και Ζοτς και το περιεχόμενο αυτής της συζήτησης και οι επιπτώσεις της πιθανόταττα θα φανούν σε 15 μήνες.


αυτό είναι σίγουρο? έχει γραφτεί πουθενά?
Kar66
Όχι δεν γράφτηκε πουθενά. Έτυχε να μάθω για αυτή την συνάντηση εκ παραδρομής από άτομο κοντά στην ομάδα.

Μην το πάρετε τοις μετρητοις (και όσοι είστε δύσπιστοι, θα το κατανοήσω - κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν έχω λόγο να μην πιστέψω το άτομο που μου το εκμυστηρεύθηκε).

Μπορεί να ήταν μια τυπική συνάντηση 2 φίλων. Αλλά έχω λόγο (και η 'πηγή' μου επίσης) να πιστεύω πως ήταν κάτι παραπάνω. Αλλά να πω πως στην συνάντηση αυτή 'έκλεισε' η επιστροφή, δεν μπορώ. Αυτό αποτελεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εκτίμηση.

edit: ορθογραφια

edit 2: Τώρα, αν με δουλεύουν, τότε σας δουλεύω και εγώ εσάς, οπότε την κατανόηση σας. Αλλά δεν έχω λόγο να μην εμπιστευθώ το άτομο που μου το είπε. Ενήλικες άνθρωποι είμαστε.
bbplayer
οκ, κατανοητό. ευχαριστώ για την απάντηση
North_gato
QUOTE (Kar66 @ Mar 21 2014, 18:22 ) *
Όχι δεν γράφτηκε πουθενά. Έτυχε να μάθω για αυτή την συνάντηση εκ παραδρομής από άτομο κοντά στην ομάδα.

Μην το πάρετε τοις μετρητοις (και όσοι είστε δύσπιστοι, θα το κατανοήσω - κανένα πρόβλημα. Αλλά δεν έχω λόγο να μην πιστέψω το άτομο που μου το εκμυστηρεύθηκε).

Μπορεί να ήταν μια τυπική συνάντηση 2 φίλων. Αλλά έχω λόγο (και η 'πηγή' μου επίσης) να πιστεύω πως ήταν κάτι παραπάνω. Αλλά να πω πως στην συνάντηση αυτή 'έκλεισε' η επιστροφή, δεν μπορώ. Αυτό αποτελεί ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εκτίμηση.

edit: ορθογραφια

edit 2: Τώρα, αν με δουλεύουν, τότε σας δουλεύω και εγώ εσάς, οπότε την κατανόηση σας. Αλλά δεν έχω λόγο να μην εμπιστευθώ το άτομο που μου το είπε. Ενήλικες άνθρωποι είμαστε.



Εκτιμηση δικη μου....: Πολυ μεγαλη διαρκεια για "επιστροφη σε 15 μηνες" , οπως και για τυπικη συναντηση δυο φιλων, απο τη στιγμη που ξερουμε οτι δεν ειναι και τοσο στενοι. Αρα η η διαρκεια της συνναντησης σου μεταφερθηκε λανθασμενα η " η επιστροφη" συζητειται πολυ πιο νωρις.
Επαναλαμβανω, ολα αυτα ειναι δικες μου εκτιμησεις και δεν εχω καμμια πληροφορηση.
ALdaperan
QUOTE (koostas @ Mar 21 2014, 12:56 ) *
ενταξει, κατι δεν παει καλα στη χημεια φενερ-ζοτς.. φαινεται οτι δεν ταιριαζουν...
αμα χασουν προκριση στους 8 και πρωταθλημα στην τουρκια, πιστευω θα τον διωξουν οι ιδιοι της φενερ..
χωρα που δεν εχει εγχωριους αξιολογους παικτες δεν κανει γενικα για τον ομπραντοβιτς...αφου ειναι προπονητης που δεν δουλευει με αμερικανους, μονο σε ελλαδα και ισπανια ταιριαζει η φιλοσοφια του και μπορει να βρει υλικο να δουλεψει...
φετος πηγε να δουλεψει με γιουγκουσλαβους (!!!) στην φενερ αλλα λιγα πραγματα..

αμα μεινει του χρονου, λογικα θα παλεψει να φερει τους τεοντοσιτς-κριστιτς στη φενερ και ο,τι βγει..

Δεν νομίζω να τον διώξει η φενέρ πριν τη διετία. Ακόμα και μέσα σε αυτη τη διετία να μην μπορέσει να πάρει τίτλους η φενέρ , θα τον κρατήσουν και θα του προτείνουν νέο 2ετες που δεν θα μπορεί ο ΔΓ να ανταγωνιστεί οικονομικά και είναι φυσικό.

Γιατί το λέω αυτό ; Διότι όταν είχε βγει η ανακοίνωση της φενερ οτι παίρνει τον ζοτς πριν κανα χρονο περίπου, ο Ζελικο σε συνεντεύξεις του είχε πει ότι είχε μιλήσει με τη διοικηση της φενέρ και τον είχε πείσει το πλάνο τους.. Ε αυτό το πλάνο δεν νομίζω να είναι τόσο επιφανειακό, ή παίρνεις ευρωπαικο σε 2 χρόνια ή παίρνεις πόδι.. Πιστεύω ότι οι τουρκοι στηρίζονται πάνω του σε βάθος χρόνου και θέλουν να δημιουργήσουν αυτοκρατορία αντίστοιχη με αυτήν που δημιούργησε ο ζελικο με τον ΠΑΟ.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας, Οι τουρκοι δοκίμασαν ενα σωρρο αλχημειες , προπονητες , παικτες για να μπορέσουν να ανέβουν στην κορυφή. Σχεδόν ολοι οι αξιόλογοι ελευθεροι προπονητες πέρασαν απο τον πάγκο της φενερ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν έτσι απλά το #1 προπονητη στην ευρώπη επειδη δεν πήρε τίτλο σε 2 χρόνια.

Εδω μέχρι και κονκάρδα και γραβάτα με τα χαρακτηριστηκα της φενέρ τον υποχρεώνουν να φοράει, μην τυχόν και χαθεί πουθενά και τους τον κλέψει κανένας, Σαν τα τσιπάκια που φοράνε τα κατοικιδια.. tongue.gif

Οσον αναφορά το υλικό της φενέρ, ποιος εμποδίζει τον ζελικο να κάνει μεταγραφες ελληνες & ισπανους παικτες ; Περσι το καλοκαιρι ειχε ακουστεί οτι ήθελε Μαυροκεφαλίδη.. Δεν ξέρω μονο αν υπάρχει και τι περιορισμος υπάρχει στο τουρκικο 1θλημα.
Quincy
QUOTE(ALdaperan @ Mar 21 2014, 17:04 ) *
Ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας, Οι τουρκοι δοκίμασαν ενα σωρρο αλχημειες , προπονητες , παικτες για να μπορέσουν να ανέβουν στην κορυφή. Σχεδόν ολοι οι αξιόλογοι ελευθεροι προπονητες πέρασαν απο τον πάγκο της φενερ. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν έτσι απλά το #1 προπονητη στην ευρώπη επειδη δεν πήρε τίτλο σε 2 χρόνια.



Μες το μυαλό μου είσαι! Αν δεν τα καταφέρει ούτε η Φενερ στο άμεσο μέλλον με τον Ομπράντοβιτς και το μεγάλο μπάτζετ σε μια εποχή που αρκετές "υπερδυνάμεις" είναι λίγο πολύ ξεπεσμένες τότε δύο επιλογές θα χουν οι Τούρκοι

α) να επαναθεωρήσουν τον αυστηρότατο κανονισμό των γηγενών -στην ουσία θα παραδεχτούν έτσι ότι ο μέσος Τούρκος μπασκετμπολίστας είναι αρκετά πιο κάτω από τον Ρώσο, τον Ισπανό, τον Έλληνα, το Σέρβο κ.ο.κ.-. Και να ακολουθήσουν το μοντέλο της Μακάμπι με τους πολλούς Αμερικανούς.

β) να κόψουν το μπάσκετ. Που θα'ναι μεγάλο κρίμα γιατί εκτός από τα λεφτά οι τουρκικοί σύλλογοι προσφέρουν γεμάτα γήπεδα και μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην Ευρωλίγκα γενικώς.

Αυτά για το οφ τοπικ της Φενερ. peace.gif

Αυτό που γράψατε αρκετοί για την αναμονή μέχρι το 15 για να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ δεν είναι πολύ λογικό.

Κάπως πρέπει να συνεχιστεί ο σχεδιασμός για το μέλλον του Παναθηναικό κι θα έχει αυτό γίνει με άλλον προπονητή -ή τον ΔΓ- κι ο Ομπράντοβιτς να πρέπει να συνεχίσει και να δουλέψει πάνω σ'αυτό είτε του αρέσει είτε όχι -πχ με Έλληνες που τα συμβόλαιά τους δεν θα σπάνε- και δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφωνούσε σε κάτι τέτοιο

Η άλλη λύση είναι να μην γίνουν αλλαγές και μεταγραφές -ουτε καν προπονητή- σ'αυτήν την κατεύθυνση, αλλά μονοετή συμβόλαια που να λήγουν το 15 και να κάνει τα κουμάντα του ο Ζοτς μετά μόλις έρθει. Αλλά αυτό χρειάζεται εγγυήσεις ότι θα ρθει όντως ο Ζοτς, γιατι αν αποφασίσει να μείνει στη Φενερ -πάει ΦΦ του χρόνου πχ ή πάρει 2 σερί πρωταθλήματα- τότε μένει ξεκρέμαστος ο Παναθηναικός. Και ίσως τότε αναγκαστεί να ξεικινήσει από το πραγματικό 0 χωρίς Διαμαντίδη

Γενικά αν δεν είναι κλεισμένη η δουλειά -ή δεν κλείσει το καλοκαίρι- είναι καλύτερο να κινηθεί με το πλάνο ενός αλλου προπονητή.
Nik Tepits
Οτι και να λεγεται τωρα, ειναι απλα τυπικοτητες. Τι να πει δηλαδη ο Ομπραντοβιτς σε τουρκικη εφημεριδα? Φευγω το καλοκαιρι, τα βρηκαμε με ΔΓ? Οταν ειμαστε στα μεσα της σεζον, δεν λεγεται οτι και να μαγειρευεται στα παρασκηνια.

Τα ιδια και ο προεδρος, περα απ το να πει τα εμφανη, οτι θα ειναι για παντα στην καρδια μας και θα δουμε...μπλα μπλα!

Οποτε παμε με τελειως προσωπικα συναισθηματα του καθενος, πως διαβαζει τις εκατερωθεν δηλωσεις και πρωτοσελιδα και προσπαθουμε να καταλαβουμε.

Εγω ολη την ιστορια την αντιλαμβανομαι οτι ο ΔΓ, θα προσπαθησει να κανει την μεγαλη επιστροφη αυτο το καλοκαιρι. Τα συμβολαια σπανε μαγκες, ας αφησουμε τα ψοφια, οτι δεν θελει να φυγει ως αποτυχημενος. Σιγα δηλαδη, εαν καποιος δεν σηκωσει κουπα τον πρωτο χρονο, εχει τελειωσει? Δεν νομιζω να ηταν τυχαιο η απολυση Πεδουλακη πριν το ματς με Φενερ, αλλα και η προσληψη Αλβερτη. Και αυτοι της Φενερ δεν νομιζω να θελουν να κρατησουν καποιον με το ζορι, ξεροντας οτι σε εναν χρονο χαιρεταει. Καπως οπως δεν παιρνουμε παιχτες που εχουν το μυαλο τους στο ΝΒΑ.

Απ την αλλη, εαν δεν σπασει το συμβολαιο με Φενερ, το βλεπω πολυ χλωμο να τον περιμενουμε 15 μηνες! Και σωστα κατα την αποψη μου, ενταξει ειναι ο καλυτερος αλλα αλοιμονο εαν δεν μπορουμε να πρωταγωνιστησουμε χωρις τον Ζοτς!

Η ομαδα εχει χαρακτηρα, φανελα, τοσες επιτυχιες τα τελευταια χρονια δεν σβηνονται ευκολα. Αρκει η διοικηση να ειναι υγιες, και να τα σπρωχνουνε και θα ειμαστε παντα ανταγωνιστικοι, με η χωρις Ζοτς. Δικια μου εντυπωση ειναι οτι δεν γυρναει.

Στον ομιλο τι γινεται εαν ερθουν φυσιολογικα αποτελεσματα στα αλλα και εμεις χασουμε με Μπαρτσα, νικησουμε χωρις να καλυψουμε διαφορα με Μαλαγα, και χασουμε στο ΣΕΦ με 10 ποντους? Μπαινουμε ως 4οι?
Quincy
QUOTE(Nik Tepits @ Mar 21 2014, 18:00 ) *
Στον ομιλο τι γινεται εαν ερθουν φυσιολογικα αποτελεσματα στα αλλα και εμεις χασουμε με Μπαρτσα, νικησουμε χωρις να καλυψουμε διαφορα με Μαλαγα, και χασουμε στο ΣΕΦ με 10 ποντους? Μπαινουμε ως 4οι?



Για να μπείτε ως 4οι χρειάζεται να κάνετε 8 νίκες ή να χάσει ο Ολυμπιακος κάποιος από τα επόμενα 3 και να κρατήσετε τη διαφορά του ΟΑΚΑ ή να χάσει ένα παιχνίδι η Φενερ
bbplayer
Οι Τούρκοι, δεν εμπλέκονται πουθενά. Εχει συμβόλαιο που τελειώνει σε 1,5 χρόνο , σωστά? Ε, εάν θέλει να έρθει και τον πείσει ο ΔΓ ότι σκέφτεται σοβαρά την ομάδα θα έρθει. Απλά πράγματα.
Kar66
Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ στο ενδεχόμενο επιστροφής του Ζέλικο, για όσους το πετύχουν στα χέρια τους.
damian
Καροτσάκι σ'έχει πάει ρε Ζοτς η διαιτησία σ'όλο τον όμιλο. Μη ζορίζεσαι τόσο.
yorgos
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο Ζοτς είχε δίωρη συζήτηση με το ΔΓ. Κανείς δεν αντέχει να μιλάει με το ΔΓ επί δύο ολόκληρες ώρες.
j.browning
αν εμεις διωξαμε των πεδουλακη.μετα την περσυνη χρονια και τις μεταγραφες λαυρακια που εκανε.στην φενερ τι πρεπει να του κανουν του ζελικο?να των αλοιψουν πισα και πουπουλα?
yorgos
Οι μεταγραφές που έκανε ο Πέδουλας ήταν όχι απλά καλές, αλλά τρίκαλες. Αυτές του ΔΓ είναι οι φόλες.
spysta
παντως βρισκεται σε πανικο ο Ζελικο ..




YΓ.Πισετυω οτι μονο και μονο λογω μεγαλης προσωπικοτητας ,εγωισμου και αξιοπρεπειας θα μεινει και του χρονου στη Φενερ .. προσωπικα θα το θεωρησω ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ να τα βροντηξει στο πρωτο χρονο και να γυρισει στη ''σιγουρια'' του ΠΑΟ. δεν πιστευω οτι θα το κανει ομως
North_gato
QUOTE (spysta @ Mar 28 2014, 23:58 ) *
παντως βρισκεται σε πανικο ο Ζελικο ..


Μεταξυ μας, ειχα εκπλαγει που σπανια επαιρνε τεχνικη ποινη.
Παντα φλερταρε με αυτην, αλλα δεν τον ακουμπουσαν. Ισως επειδη ηταν προπονητης μεγαλης ομαδας. Τωρα τα δεδομενα δειχνουν οτι αλλαξαν.
shtarkws
QUOTE(spysta @ Mar 28 2014, 23:58 ) *
παντως βρισκεται σε πανικο ο Ζελικο ..

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/H_ABVXhAH1Q&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/H_ABVXhAH1Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


YΓ.Πισετυω οτι μονο και μονο λογω μεγαλης προσωπικοτητας ,εγωισμου και αξιοπρεπειας θα μεινει και του χρονου στη Φενερ .. προσωπικα θα το θεωρησω ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ να τα βροντηξει στο πρωτο χρονο και να γυρισει στη ''σιγουρια'' του ΠΑΟ. δεν πιστευω οτι θα το κανει ομως


Μην φοβάσαι man τουλαχιστον για ενα ακομη χρονο δεν προκειτε να γυρισει tongue.gif
yorgos
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...n-se-teliko-pic

Aς τον μαζέψει ένας εισαγγελέας να μας πει τι εννοεί, αλλιώς ας σταματήσει να σφυράει.
D-Wade
QUOTE(yorgos @ Mar 29 2014, 01:05 ) *
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...n-se-teliko-pic

Aς τον μαζέψει ένας εισαγγελέας να μας πει τι εννοεί, αλλιώς ας σταματήσει να σφυράει.

Όχι όχι τίμιος ο Αρτεαγκα . . .Θα ήθελα να τον έβλεπα σε κάθε αγώνα του Ομπράντοβιτς biggrin.gif
ALdaperan
'Ωρες ώρες αυτές οι 2 τούρκικες ομάδες (φενερ,εφες) σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν θα φτάσουν ποτέ στο ψηλότερο βάθρο ακόμα και να πάρουν τον phil jackson ..

Δεν ξέρω γιατί μου δημιουργούν αυτο το αίσθημα και αν είμαι ο μόνος που το έχει αλλά πιστεύω ότι ουτε ο ομπράντοβιτς θα μπορέσει να φτιάξει κάτι καλό εκει. Προβλέπω να φεύγει μόλις λήξει το συμβόλαιο του !

Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς.. σαν ένα πράγμα οι ομάδες του ολυμπιακού των αγγελόπουλων πρό ιβκοβιτς , του στυλ δλδ σπαταλάμε ότι μπορούμε και δεν μπορούμε , φερνουμε ότι περπατάει και πετάει αλλά δεν σηκώνουμε ποτέ κούπα..

Επίσης βλέπω ότι προπονητές που στέριωσαν, αναδείχθηκαν και έκαναν σπουδαία πράγματα επι χρόνια με τις ομάδες τους , όταν έφυγαν και πήγαν σε άλλες απλά απέτυχαν (βλέπε μεσίνα με ρεαλ , πιανιτζιάννι με φενερ , ζελικο με φενερ ; Θα δείξει..)
Las Plagas
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 21 2014, 20:00 ) *
Οτι και να λεγεται τωρα, ειναι απλα τυπικοτητες. Τι να πει δηλαδη ο Ομπραντοβιτς σε τουρκικη εφημεριδα? Φευγω το καλοκαιρι, τα βρηκαμε με ΔΓ? Οταν ειμαστε στα μεσα της σεζον, δεν λεγεται οτι και να μαγειρευεται στα παρασκηνια.

Τα ιδια και ο προεδρος, περα απ το να πει τα εμφανη, οτι θα ειναι για παντα στην καρδια μας και θα δουμε...μπλα μπλα!

Οποτε παμε με τελειως προσωπικα συναισθηματα του καθενος, πως διαβαζει τις εκατερωθεν δηλωσεις και πρωτοσελιδα και προσπαθουμε να καταλαβουμε.

Εγω ολη την ιστορια την αντιλαμβανομαι οτι ο ΔΓ, θα προσπαθησει να κανει την μεγαλη επιστροφη αυτο το καλοκαιρι. Τα συμβολαια σπανε μαγκες, ας αφησουμε τα ψοφια, οτι δεν θελει να φυγει ως αποτυχημενος. Σιγα δηλαδη, εαν καποιος δεν σηκωσει κουπα τον πρωτο χρονο, εχει τελειωσει? Δεν νομιζω να ηταν τυχαιο η απολυση Πεδουλακη πριν το ματς με Φενερ, αλλα και η προσληψη Αλβερτη. Και αυτοι της Φενερ δεν νομιζω να θελουν να κρατησουν καποιον με το ζορι, ξεροντας οτι σε εναν χρονο χαιρεταει. Καπως οπως δεν παιρνουμε παιχτες που εχουν το μυαλο τους στο ΝΒΑ.

Απ την αλλη, εαν δεν σπασει το συμβολαιο με Φενερ, το βλεπω πολυ χλωμο να τον περιμενουμε 15 μηνες! Και σωστα κατα την αποψη μου, ενταξει ειναι ο καλυτερος αλλα αλοιμονο εαν δεν μπορουμε να πρωταγωνιστησουμε χωρις τον Ζοτς!

Η ομαδα εχει χαρακτηρα, φανελα, τοσες επιτυχιες τα τελευταια χρονια δεν σβηνονται ευκολα. Αρκει η διοικηση να ειναι υγιες, και να τα σπρωχνουνε και θα ειμαστε παντα ανταγωνιστικοι, με η χωρις Ζοτς. Δικια μου εντυπωση ειναι οτι δεν γυρναει.

Στον ομιλο τι γινεται εαν ερθουν φυσιολογικα αποτελεσματα στα αλλα και εμεις χασουμε με Μπαρτσα, νικησουμε χωρις να καλυψουμε διαφορα με Μαλαγα, και χασουμε στο ΣΕΦ με 10 ποντους? Μπαινουμε ως 4οι?

αν νικησουμε την μαλαγα και ο ολυμπιακος νικησει εφες οποιος νικησει απλα στο σεφ βγαινει 3ος
shtarkws
QUOTE(ALdaperan @ Mar 29 2014, 13:15 ) *
'Ωρες ώρες αυτές οι 2 τούρκικες ομάδες (φενερ,εφες) σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν θα φτάσουν ποτέ στο ψηλότερο βάθρο ακόμα και να πάρουν τον phil jackson ..

Δεν ξέρω γιατί μου δημιουργούν αυτο το αίσθημα και αν είμαι ο μόνος που το έχει αλλά πιστεύω ότι ουτε ο ομπράντοβιτς θα μπορέσει να φτιάξει κάτι καλό εκει. Προβλέπω να φεύγει μόλις λήξει το συμβόλαιο του !

Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς.. σαν ένα πράγμα οι ομάδες του ολυμπιακού των αγγελόπουλων πρό ιβκοβιτς , του στυλ δλδ σπαταλάμε ότι μπορούμε και δεν μπορούμε , φερνουμε ότι περπατάει και πετάει αλλά δεν σηκώνουμε ποτέ κούπα..

Επίσης βλέπω ότι προπονητές που στέριωσαν, αναδείχθηκαν και έκαναν σπουδαία πράγματα επι χρόνια με τις ομάδες τους , όταν έφυγαν και πήγαν σε άλλες απλά απέτυχαν (βλέπε μεσίνα με ρεαλ , πιανιτζιάννι με φενερ , ζελικο με φενερ ; Θα δείξει..)


Φιλε μου συμφωνω γιατι και εγω αυτην την αισθηση εχω,ομως ας ειμαστε επιφυλακτικοι γιατι δεν πρεπει να μπερδεψουμε την επιθυμια με την πραγματικοτητα

Και γω δεν νομιζω οτι ο Ζοτς θα μακροημερεψει στην Φενερ,διοτι εχει ενα σχηματισμενο ροστερ το οποιο δεν αλλαζει σε μια χρονια αλλα θελει τουλαχιστον μια τριετια για να γινει ροστερ ζοτς,διοτι υπαρχει περιορισμος γηγενων παικτων οι οποιοι δεν ειναι υψηλου επιπεδου και διοτι οι τουρκοι δεν εχουν τεχνογνοσια στο μπασκετ
Αν προσθεσουμε και την πολιτικη ασταθεια στην Τουρκια η οποια σχετιζεται αμεσα με τον επιχειρηματικο κοσμο το συνολο ολων αυτων δημιουργει ενα μιγμα αμφιβολιας
Φυσικα καμια φορα η λυση ειναι απλη,νικες,οσο νικας ολα γινονται καλυτερα οταν ομως δεν φτανεις στους στοχους σου αυτο φερνει γκρινια και διογκωνει τις διαφωνιες
Γνωμη μου,οσο ο ζοτς βλεπει αλλες ομαδες και προπονητες να προοδευουν και να κερδιζουν και δεν παιρνει τα εχεγγυα(και δεν εννοω οικονομικα) οτι θα πετυχει το ιδιο στην Φενερ θα γενιουνται μεσα του και θα μεγαλωνουν οι αμφιβολιες οτι η Φενερ ειναι η σωστη επιλογη για να συνεχισει τημ κληρονομια του
Αν επιλεξει να αποχωρησει στην ληξη του συμβολαιου του θα επιστεψει στον Παναθηναικο? Αυτο εξαρταται απο το ποσο τον θελουν πραγματικα και απο το αν θα προετοιμασουν του χρονου το εδαφος γι αυτο
Η αισθηση μου ειναι οτι θα ξαναδουμε τον Ομπραντοβιτς στον Παναθηναικο,ευχομαι συντομα
bbplayer
QUOTE (j.browning @ Mar 28 2014, 22:54 ) *
αν εμεις διωξαμε των πεδουλακη.μετα την περσυνη χρονια και τις μεταγραφες λαυρακια που εκανε.στην φενερ τι πρεπει να του κανουν του ζελικο?να των αλοιψουν πισα και πουπουλα?


εικόνισμα
spysta
QUOTE(ALdaperan @ Mar 29 2014, 12:15 ) *
'Ωρες ώρες αυτές οι 2 τούρκικες ομάδες (φενερ,εφες) σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν θα φτάσουν ποτέ στο ψηλότερο βάθρο ακόμα και να πάρουν τον phil jackson ..

Δεν ξέρω γιατί μου δημιουργούν αυτο το αίσθημα και αν είμαι ο μόνος που το έχει αλλά πιστεύω ότι ουτε ο ομπράντοβιτς θα μπορέσει να φτιάξει κάτι καλό εκει. Προβλέπω να φεύγει μόλις λήξει το συμβόλαιο του !

Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς.. σαν ένα πράγμα οι ομάδες του ολυμπιακού των αγγελόπουλων πρό ιβκοβιτς , του στυλ δλδ σπαταλάμε ότι μπορούμε και δεν μπορούμε , φερνουμε ότι περπατάει και πετάει αλλά δεν σηκώνουμε ποτέ κούπα..

Επίσης βλέπω ότι προπονητές που στέριωσαν, αναδείχθηκαν και έκαναν σπουδαία πράγματα επι χρόνια με τις ομάδες τους , όταν έφυγαν και πήγαν σε άλλες απλά απέτυχαν (βλέπε μεσίνα με ρεαλ , πιανιτζιάννι με φενερ , ζελικο με φενερ ; Θα δείξει..)


το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ προβλημα μαν ,ειναι οτι ΔΕΝ εχουν ΚΑΛΟΥΣ Τουρκους παικτες .. ουτε εμπειρους ουτε νεαρους.
(εξαιρουνται 3-4 παικτες εννοειται)
και αυτο συμβαινει διοτι δεν εχουν μπασκετικη παιδεια

επομενως το εγχειρημα να φτιαξεις ΚΑΛΗ ομαδα απο το ΜΗΔΕΝ .. ΜΟΝΟ με ξενους παικτες .. ειναι εκ των πραγματων ΠΟΛΥ δυσκολο.
και γινεται ακομα πιο δυσκολο οταν μαζευεις 50 επιθετικογενεις παικτες με σταριλικι (Μπογκντανοβιτς,Κλειζα,Πρεζλιτς,Μπιελιτσα τκλ) οπου ο καθενας κοιταει πρωτα το αντιπαλο καλαθι και μετα την αμυνα

ο Ζελικο προσπαθει να κρατησει μικρο το ροτεισον ωστε να ''μαθει'' και να τον ''μαθουν'' ο κορμος παικτων που εχει διαλεξει .. και ΙΣΩΣ απο του χρονου να το ανοιξει περισσοτερο με καποιες προσθηκες.
πιστευω ομως οτι εχει αποτυχει στην χημεια των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ παικτων ... ισως το αλλαξει απο του χρονου με 2-3 αποδεσμευσεις και 4-5 προσθηκες

εχω την αισθηση οτι ο Ντουντα στην ΕΦΕΣ με λιγοτερα χρηματικα εφοδια .. ισως να ''φτιαξει'' πιο γρηγορα ομαδα στα προτυπα του ΟΣΦΠ του 2012 .. να παρεις 1-2 Σερβους που θελει (Μιλος,Κριστιτς και τον πιτσιρικα θαυμα που ερχεται) να εχει ηδη και Σαβανοβιτς Γκορντον Ερντεν Μπατουκ .. να παρει και 1-2 ξενους ακομα.
μου μοιαζει πιο σωστο το υλικο

sacarame
QUOTE(spysta @ Mar 29 2014, 15:59 ) *
εχω την αισθηση οτι ο Ντουντα στην ΕΦΕΣ με λιγοτερα χρηματικα εφοδια .. ισως να ''φτιαξει'' πιο γρηγορα ομαδα στα προτυπα του ΟΣΦΠ του 2012 .. να παρεις 1-2 Σερβους που θελει (Μιλος,Κριστιτς και τον πιτσιρικα θαυμα που ερχεται) να εχει ηδη και Σαβανοβιτς Γκορντον Ερντεν Μπατουκ .. να παρει και 1-2 ξενους ακομα.
μου μοιαζει πιο σωστο το υλικο



Κατανοώ το σκεπτικό, αλλά με Μίλος Κρίστιτς και τους παίκτες που αναφέρεις, μόνο Ολυμπιακό του 12 δεν φτιάχνει....
spysta
QUOTE(sacarame @ Mar 29 2014, 15:03 ) *
Κατανοώ το σκεπτικό, αλλά με Μίλος Κρίστιτς και τους παίκτες που αναφέρεις, μόνο Ολυμπιακό του 12 δεν φτιάχνει....

εεε φτιαχνεις ρε .. και ο ΟΣΦΠ τοτε ειχε το συμβολαιο του Σπαν πχ
ασε που θα συμφωνησουν και με λιγοτερα (ΑΝ τελικα οντως ενδιαφερθει ο Ντουντα)

και οκ ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι πιο ακριβο ροστερ σε σχεση με τον ΟΣΦΠ του 12 .. απλα πανω στην λογικη του ''τοτε'' αναφερομαι.
j.browning
QUOTE (bbplayer @ Mar 29 2014, 14:26 ) *
εικόνισμα

αυτο λεγεται τρολαρισμα.γιατι να του κανουν εικονισμα τι καλο πετυχε φετος?εκανε καμια καλη μεταγραφη?εδειξε καμια καλη ομαδα με καποιων φοβερο αυτοματισμο?πετυχε καμια απροσμενη νικη?τιποτα!μονο πεταμενα λεφτα και μια χρονια στα σκουπιδια βλεπω για την φενερ.
δεν αμφιβαλει κανεις οτι ο ζοτς ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης στην συγχρονη ιστορια αλλα φιλε μου η ιστορια δεν παιζει μπασκετ
bbplayer
QUOTE (j.browning @ Mar 29 2014, 20:27 ) *
αυτο λεγεται τρολαρισμα.γιατι να του κανουν εικονισμα τι καλο πετυχε φετος?εκανε καμια καλη μεταγραφη?εδειξε καμια καλη ομαδα με καποιων φοβερο αυτοματισμο?πετυχε καμια απροσμενη νικη?τιποτα!μονο πεταμενα λεφτα και μια χρονια στα σκουπιδια βλεπω για την φενερ.
δεν αμφιβαλει κανεις οτι ο ζοτς ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης στην συγχρονη ιστορια αλλα φιλε μου η ιστορια δεν παιζει μπασκετ


αυτό λέγεται βαρεμάρα/κούραση να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια. Πάντως το λάθος είναι δικό μου και σόρυ

(αν είχες δει κάποια παιχνίδια της Φενέρ θα σου είχαν λυθεί αρκετές απορίες. στη 2η φάση αρνούνται να παίξουν μπασκετ. έτσι απλά. αρνούνται. Απρόσμενη νίκη...το διπλό μες την ΤΣΣΚΑ ...αλλά τότε η ΤΣΣΚΑ δεν ήταν στα καλά της. Γι αυτό σου λέω , κουράστηκα)
koostas
χοντραινουν τα πραγματα για ζοτς...
καποιοι οπαδοι της φενερ μιλουν για τρυπημα στα 2 τελευταια παιχνιδια απο ομπραντοβιτς υπερ του παναθηναικου
doctorjekil
QUOTE(j.browning @ Mar 29 2014, 20:27 ) *
αυτο λεγεται τρολαρισμα.γιατι να του κανουν εικονισμα τι καλο πετυχε φετος?εκανε καμια καλη μεταγραφη?εδειξε καμια καλη ομαδα με καποιων φοβερο αυτοματισμο?πετυχε καμια απροσμενη νικη?τιποτα!μονο πεταμενα λεφτα και μια χρονια στα σκουπιδια βλεπω για την φενερ.
δεν αμφιβαλει κανεις οτι ο ζοτς ειναι ο πιο πετυχημενος προπονητης στην συγχρονη ιστορια αλλα φιλε μου η ιστορια δεν παιζει μπασκετ

Μπραβο ρε φιλε,συμφωνω απολυτα...αυτο ακριβως,η ιστορια δεν παιζει μπασκετ και ο καθενας κρινεται με βαση αυτο που κανει τωρα και οχι αυτα που εχει πετυχει στο παρελθον...τεραστιος προπονητης ο ζοτς αλλα φετος εχει κανει εγκληματα,απο την στελεχωση του ροστερ μεχρι το κοουτσαρισμα,αν ηταν αλλος στην θεση του θα τον ειχαν διωξει απο καιρο

QUOTE(bbplayer @ Mar 29 2014, 21:08 ) *
αυτό λέγεται βαρεμάρα/κούραση να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια. Πάντως το λάθος είναι δικό μου και σόρυ

(αν είχες δει κάποια παιχνίδια της Φενέρ θα σου είχαν λυθεί αρκετές απορίες. στη 2η φάση αρνούνται να παίξουν μπασκετ. έτσι απλά. αρνούνται. Απρόσμενη νίκη...το διπλό μες την ΤΣΣΚΑ ...αλλά τότε η ΤΣΣΚΑ δεν ήταν στα καλά της. Γι αυτό σου λέω , κουράστηκα)

Φιλε ο j.browning εχει δικιο,η φενερ δεν εχει παιξει σε κανενα σημειο της χρονιας καλο μπασκετ,ακομα και τους πρωτους μηνες που κερδιζε επαιζε τραγικο μπασκετ,πολυ αναρχο με τον καθενα να κανει οτι θελει και φαινοταν οτι αυτο το πραγμα δεν θα παει πουθενα,εγω γελαγα με οσους λεγανε οτι θα φτασει στο φ4...μαζι με τον παο παιζουν το χειροτερο μπασκετ(σε σχεση και με το μπατζετ τους)...ο ζοτς πηγε να φτιαξει μια ομαδα χωρις ασσο και 5αρι...τεραστιος αλλα ξεροκεφαλος,κι η ξεροκεφαλια καποια στιγμη πληρωνεται
tuareg
o ζοτς οπου και να παει δε προκειται να επαναλαβει οτι εκανε με το ΠΑΟ,ακομα και στο ΠΑΟ να ερθει παλι περισσοτερο θα του χαλασει την εικονα παρα θα δημιουργησει κατι,πολυ απλα γιατι η ιστορια δεν επαναλαμβανεται και δδ,μπατιστ,τσαρτσα στα πραιμ τους δε ξαναβρισκεις ουτε βεβαια πεκοβιτς,σισκα,μπετσιροβιτς,σπανουλη,νικολ
ας,φωτση,σαρα σε κορυφαιες στιγμες της καριερας τους....
bbplayer
QUOTE (tuareg @ Mar 29 2014, 22:52 ) *
o ζοτς οπου και να παει δε προκειται να επαναλαβει οτι εκανε με το ΠΑΟ,ακομα και στο ΠΑΟ να ερθει παλι περισσοτερο θα του χαλασει την εικονα παρα θα δημιουργησει κατι,πολυ απλα γιατι η ιστορια δεν επαναλαμβανεται και δδ,μπατιστ,τσαρτσα στα πραιμ τους δε ξαναβρισκεις ουτε βεβαια πεκοβιτς,σισκα,μπετσιροβιτς,σπανουλη,νικολ
ας,φωτση,σαρα σε κορυφαιες στιγμες της καριερας τους....


αρκεί να βρει έναν Τόμσον δυο Γιοφρέσα και έναν Φεράν. Και αυτοί βρίσκονται εύκολα
tuareg
QUOTE (bbplayer @ Mar 29 2014, 23:10 ) *
αρκεί να βρει έναν Τόμσον δυο Γιοφρέσα και έναν Φεράν. Και αυτοί βρίσκονται εύκολα


Και να μη βαλουν οι αλλοι καλαθι για κανα 10λεπτο,η να βρει ξερω γω σαμπονις και αρλαουκας,η να γεννανε τα κοκορια του τζορτζεβιτς και να τα βαζει απο το κεντρο...
Αλλα οπως σου ειπα η ιστορια δεν επαναλαμβανεται....δυστυχως...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.