Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ζέλικο Ομπράντοβιτς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Kar66
Η απάντηση του Ζέλικο είναι

QUOTE
«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι επ' αυτού. Τον ευχαριστώ πολύ για τα καλά του λόγια. Θα έχω την ευκαιρία να τον συναντήσω και να τα συζητήσουμε…»


Το συμβόλαιο είναι κλειστό διετές και μπορεί είτε η Φενέρ να το σπάσει αφού αποζημιωθεί από ΠΑΟ ή ο Ζέλικο να παραιτηθεί και να χάσει τα χρήματα της 2ης χρονιάς.
Kar66
ΟΚ, πάει...

QUOTE
"Είναι ένας άνθρωπος που σέβεται τον λόγο της τιμής του. Έχω ένα συμβόλαιο με τη Φενέρ, υπέγραψα για δύο χρόνια, έτσι θα έχω και του χρόνου συμβόλαιο. Αισθάνομαι και εκεί αρκετά καλά, έχω πολύ κόσμο που με εμπιστεύεται. Με στηρίζουν και αυτό είναι όλο. Εκτιμώ πάρα πολύ ό,τι είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μένα. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς και να λέμε την αλήθεια έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε".
shtarkws
το θεμα ειναι τι θα γίνει μόλις τελειώσει το συμβόλαιο του. 1 χρονος ακομα αναμονής δεν είναι τίποτα αν επιστρεψει ο ζοτς.
Kar66
Και εγώ αυτό λέω, αλλά υπάρχουν και συμφορουμίτες που διαφωνούν με αυτή την τακτική.
bbplayer
κι εγώ επίσης αλλά οκ, δε μπορούμε να έχουμε όλοι μας την ίδια γνώμη
Nik Tepits
Ωραια πραγματα:

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...tovits-vid-pics

Οσο για τις δηλωσεις Ζοτς, νταξει δεν μπορουςε να πει και κατι διαφορετικο τωρα...Τακτικη.. Εγω νομιζω, αμα ειναι να ερθει θα ρθει το καλοκαιρι, εαν ο ΔΓ του υποσχεθει μεγαλο μπατζετ, ωστε να αξιζει να παραιτηθει απ το μεγαλο συμβολαιο της Φενερ. Δυσκολο μεν, οχι απιθανο ομως. Εαν οπως λετε, θα περιμενουμε τη ληξη του συμβολαιου, θα εχουμε μια ολοκληρη χρονια με Αλβερτη;; Δεν νομιζω.
Εαν μπορουμε να διαβασουμε τη γλωσσα του σωματος απ το βιντεο, μοιαζει να ζηταει συγγνωμη ο ΔΓ! Παντως οπως ειπατε και εσεις το κλειδι ειναι η φραςη το συντομοτερο δυνατον" που ειπε ο προεδρος.
Kar66
Όπως το βλέπω εγώ, όποιον και να φέρουμε (με εξαίρεση τίποτα προπονητές στυλ Μεσίνα) F4 θα βλέπουμε με τα κυάλια για τα επόμενα χρόνια. Οπότε μεταξύ του α) να πηγαίνω μια φορά στα 4 χρονια F4 και ΑΝ το πάρω και β) μιας χρονιάς αναμονή για επιστροφή Ζοτς ξέροντας πως θα πηγαίνω πιο συχνά F4 με σοβαρές ελπίδες να σηκώσω καμιά κούπα ή δύο ακόμα, φυσικά και θα περιμένω.

Edit: Η έννοια του "bridge year" στον επαγγελματικό αθλητισμό στις ΗΠΑ ειναι πολύ δημοφιλής, δεν νομίζω ένας χρόνος υπομονής να μας σκοτώσει αν οδηγήσει σε κάτι καλό το 2015.
Nik Tepits
Συμφωνω kar66,

Aλλα επειδη τωρα ειμαστε στα μεσα της σεζον, η Φενερ οπως και εμεις καιγονται για τη νικη δεν νομιζω οτι μπορουν να υποσχεθουν τιποτα. Λογικα, υπηρξαν εκατερωθεν εξηγησεις και μονο που ξαναμιλαμε για πιθανοτητα να γυρισει ειναι θετικο. Εγω παντως, αμα ημουνα προεδρος της Φενερ κσι ηξερα οτι θα φυγει ουτως η αλλιως και δεν πιστευει σε μακροχρονιο πλανο...θα τον αφηνα μια ωρα αρχυτερα, για να παρω καποιον που θελει να κατσει στον παγκο της Φενερ.

drink ρε μ****α θεικο!

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...s-ton-spoydaion
katharop
http://www.youtube.com/watch?v=nXqoj48uDi0
bbplayer
O ΔΓ πολλά μπορεί να είναι αλλά μ@λ@κ@ς δεν είναι. Ερχεται για πρώτη φορά ο Ομπράντοβιτς σαν αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, γνωρίζει ότι το γήπεδο έχει καλές πιθανότητες να γκρεμιστεί, βγαίνει πρώτος μπροστά και λέει τα αυτονόητα .."δε μπορώ να φανταστώ τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Ζοτς", "γύρνα σπίτι σου", "θα περάσουμε τη Ρεάλ"...μπλα μπλα μπλα...και αύριο η "Π" , βάζω στοίχημα θα έχει ρεκόρ πωλήσεων.
Αυτά είμαι μια χαρά δημοσιοσχεσίτικα , "χαϊδεύουν αυτιά" γίνεται κάποιος ντόρος που θα κρατήσει μερικά -λίγα-24ωρα και χαίρεται. Γενικώς ωραία πραγματάκια για το μπολύ το γκόζμο.

Σοβαρά όμως δεν είναι, το αντίθετο μάλιστα. Εάν πραγματικά ήθελε να έρθει ο πάλι ο Ομπράντοβιτς, αρκούσε μια συνάντηση μαζί του χωρίς να ξέρει και να πάρει είδηση κανείς και να συζητήσουν ότι έχουν -εάν έχουν , που δεν έχουν και πολλά imho- να συζητήσουν. Το 5λεπτο/10λεπτο στα πεταχτά και στο όρθιο , παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων , δεν πιάνεται για συνάντηση . Αν είναι δυνατό.

Η πραγματικότητα λέει, ότι ο Ομπράντοβιτς δε σπάει συμβόλαια. Μου κάνει εντύπωση ότι ο Γεωργίου λέει πράγματα που είναι απίθανο να γνωρίζει, τη στιγμή που ο Ζοτς λέει άλλα. (π.χ ότι δεν περνάει καλά κοκ). Η πραγματικότητα λέει επίσης ότι οι Τούρκοι έχουν ένα σκασμό λεφτά και λογικά το καλοκαίρι που θα έχουν χρόνο στη διάθεσή τους θα καλύψουν τις φετινές τρύπες της Φενέρ. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου ότι του έχουν κάνει πρόταση και για την ΕΟ τους. Δυστυχώς δε θυμάμαι πού.

Αντε και παίρνουμε την καλύτερη των περιπτώσεων, ότι όντως ο ΔΓ εννοεί αυτά που λέει. Είναι διατεθιμένος να σπρώξει λεφτά και να σπάσει τέτοιο συμβόλαιο? τη στιγμή , ας πούμε, που καταφεύγουμε σε λύσεις τύπου Ράιτ για να ενισχύσουμε την ομάδα που παλεύει να περάσει στην επόμενη φάση και κυριολεκτικά "αγκομαχάει"?
Εάν ήταν ο γερο-Παύλος δε θα έκανα δεύτερες σκέψεις αλλά δεν είναι. Είναι ο ΔΓ.

Επίσης τη Ρεάλ πώς θα την περάσουμε σε ευρωπαϊκά? με το Μπράμο και τον Λάσμε? (τα παραδείγματα είναι τυχαία) . Μια χαρά είναι για να σε πάνε ΦΦ αλλά μέχρι εκεί (και πάντως όχι φέτος) αλλά από και πέρα θες το κάτι παραπάνω. Ναι μεν ο Ντούντα είχε 2-3 πιτσιρίκια αλλα είχε και 2-3 πρωτοκλασάτους. Εμείς όταν θα φύγει ο Μήτσος ποιον θα έχουμε? Τα ...ταλέντα που έρχονται από τα εφηβικά ή τις ακριβές μεταγραφές? Και για να μην τα πολυλογούμε, μέχρι πού είναι διατεθιμένος να φτάσει ο ΔΓ για να ενισχύσει την ομάδα?

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι αυτά που λέει ο Ζοτς τα εννοεί, όντως η καρδιά του είναι εδώ και όντως αγαπάει την ομάδα και το έχει αποδείξει. Τέτοιοι τύποι όμως που είναι κάργα πετυχημένοι στον τομέα τους στον οποιονδήποτε τομέα , αγαπάνε και την πάρτη τους. Και καλά κάνουν. Είμαστε σίγουροι ότι έχουν εκλείψει οι λόγοι που έφυγε ο Ζοτς? Εάν έρθει θα έρθει με τους δικούς του όρους και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μπορεί να γίνει αυτό (εδώ μιλάμε παίζαμε ΦΦ και δεν του είχαν κάνει κουβέντα για ανανέωση και ο Θανάσης ήταν άφαντος ...λόγω κούρασης)

Τε σπα για να μην το κάνουμε σεντόνι, η όλη φάση γίνεται ...για να γίνει. Κάτι ουσιαστικό δεν πρόκειται να βγει από αυτό. Πούλησε το GOAL καλά, γέμισαν τα blogs και τα sites οι δημοσιογραφάρες με τις π@π@ριές τους (η τελευταία πράγραφος του άρθρου του Ασπρούλια , παραείναι ύποπτη και παίζει να είναι και κατευθυνόμενη) αραδιάσαμε κι εμείς κάποιες έξτρα σελίδες και κάπου εδώ τελειώνει το παραμύθι
Kar66
Ωραίο το βίντεο. Κρατάω το σημείο που μπόρεσα να ακούσω:

Z: "Maybe meet tomorrow?"

Δ. Γ: "Yes I can do that"
bbplayer


ξεκάθαρα πράγματα.

το μπαλάκι πια δεν είναι στο δικό του γήπεδο. Ειδωμεν
Neondreamer
Ευτύχημα θα ήταν να αναλάμβανε ξανά ο Ομπράντοβιτς τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για το επίπεδο ανταγωνισμού που θα διατηρούσε κατά πάσα πιθανότητα και στη τσίτα τον Ολυμπιακό. Επίσης, θα ήταν για το ίδιο το άθλημα ευχή να επιστρέψει ένας κορυφαίος προπονητής στην ομάδα που ζωγράφισε αριστουργήματα, καθιστώντας την μακράν την πιο πετυχημένη ευρωπαϊκή της τελευταίας 20ετίας- με δεύτερο, φυσικά, τώρα πια τον Ολυμπιακό που ξεπέρασε έναν διαχρονικά χαϊδεμένο και προστατευόμενο σύλλογο που υπό άλλες συνθήκες κι εάν δεν εμπλέκονταν τα γεωπολιτικά, δεν θα μπορούσε καν να συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κατά τ΄ άλλα, αν ο ΔΠΓ ήθελε πραγματικά να επαναφέρει τον Ομπράντοβιτς, θα το έκανε νηφάλια, μεθοδικά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και εν μέσω πανζουρλισμού ενόψει του αυριανού. Μες στη τούρλα του Σαββάτου βρήκαν φυσικά και την ευκαιρία λογιών-λογιών ΑΡΔίσκοι να κάνουν το κομμάτι τους, και κανένα κλικ και καμιά φυλλάδα παραπάνω. Χαλεποί γάρ καιροί στην πιάτσα.
A.CAB
Το ότι ο ΔΓ γουστάρει επιστροφή Ζοτς και πως ο ίδιος ο Ζοτς είναι δεμένος με την ομάδα δεν αμφισβητείτε. Αλλά όταν παίζουν τέτοια μπάτζετ, συμβόλαια και άλλες ομάδες (και μάλιστα πιο πλούσιες αυτή τη στιγμή απ' τη δικιά μας) κάνει το όλο εγχείρημα πολύ δύσκολο.
Προφανώς και είμαι υπερ της επιστροφής του γίγαντα στον πάγκο μας αλλά το ενδεχόμενο να μην μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι είναι το πιθανότερο. Άρα το να πετάξουμε στα σκουπίδια 1,5 χρόνο περιμένοντας (τον τελευταίο 1,5 χρόνο πιθανώς του Διαμαντίδη δηλαδή) είναι απαράδεκτο και άκυρο. Ναι ακούγεται πολύ ωραίο το "να περιμένουμε 1,5 χρόνο και τι έγινε;". Αλλά το πως θα συμπεριφέρονται οι παίχτες του χρόνου αν ξέρουν πως παίζουν σε μια ομάδα που απλά περιμένει την επόμενη σεζόν είναι τραγικό. Το κίνητρο θα χτυπήσει λίμιτ ντάουν, ξέχωρα πως στα μάτια μου μας μικραίνει ως ομάδα. Καλά το τι θα γίνει από γκρίνια και μουρμούρα στην εξέδρα και στα σάιτ θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Είμαι της άποψης πως αν δεν γίνει η παντρειά πρέπει να ψαχτούμε για κανονικό και καλό προπονητή. Γενικά καλό είναι να λουστούμε ότι προκαλέσαμε και όπου βγεί. Πέρυσι δείξαμε πως είχαν μπει κάποιες βάσεις. Ας το αποδεχτούμε λοιπόν σαν άντρες και αν η ζωή τα φέρει (που πολύ το θέλω) θα ξανασμίξουμε με το Ομπράντοβιτς.

Επίσης θέλω πολύ να δω το Ζοτς να ζητάει παρέα τον Ιτούδη να βλέπω κι άλλες κωλοτούμπες από το ΔΓ. 19.gif

Μόνο μείον σε υποτιθέμενη συνεργασία με Ζοτς το καλοκαίρι πως ο Μάικ θα συνεχίσει κι άλλο χρόνο! smiley.gif
EXASFAIROS
Ο Ζελικο με αυτα που ακουγονται σημερα απο δηλωσεις θα γυρισει στην ομαδα μολις ληξει το συμβολαιο του.Για τον απλουτατο λογο οτι φετος και του χρονου η τριπλετα Μπαρτσα,Ρεαλ,Τσκα θα παρουν τα 2 επομενα τροπαια.Δεν νομιζω να μπορεσει η Φενερ του χρονου να δεσει με προσθηκη νεων παιχτων και να χτηπησει το τροπαιο.Αν φετος δεν προκρηθει στους 8 και αν του χρονου σπασει ο διαβολος το ποδαρι του και συμβει το ιδιο εχουμε πιθανοτητες να ντηθει ξανα στα πρασινα.Για τον απλουστερο λογο,αλλο ισπανια αλλο τουρκια.ειδομεν...για το αλλο που λετε για κατεβασμα μηχανων του χρονου και αναμονη δεν στεκει .ισα ισα που ο καθενας θα παλεψει να ανεβει επιπεδο και να αποδειξει κατι....περιμενοντας ενα καλυτερο συμβολαιο με προπονητη τον Ζελικο.
yorgos
QUOTE
Εάν ήταν ο γερο-Παύλος δε θα έκανα δεύτερες σκέψεις αλλά δεν είναι

O Παύλος πάντως, σε αντίθεση με τον κύριο Δημήτρη, είχε δηλώσει πως η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι κλειστή για τον Ομπράντοβιτς. Και οφ κάμερα δε σταματάει να λέει πως είναι αχάριστος και φραγκοφονιάς. Αλλά δεν παίζει και πολύ ρόλο διότι -δυστυχώς- η υγεία του δεν του επιτρέπει να ξανασχοληθεί με την ΚΑΕ σοβαρά, με άλλον θα πορευτούμε κι ο Θεός βοηθός.

Από κει και πέρα, εάν ήμουν Ζοτς δε θα το κουνούσα με τίποτε. Οι Τούρκοι τον θέλουν και για την Εθνική τους, το οποίο σημαίνει ότι παρά την απογοητευτική εικόνα μέχρι στιγμής χαίρει γενικώς εκτίμηση. Σε Εθνική δεν πρόκειται να ξαναπάει, αλλά στη Φενέρ λογικά θα κάτσει: έχει τρελό μπάτζετ, θα του πάρουν όποιον θέλει, το κίνητρο να γίνει ο πρώτος που παίρνει Ευρωλίγκα με τούρκικη ομάδα είναι μεγάλο για έναν άνθρωπο που γουστάρει προκλήσεις και από του χρόνου που θα έχει και τον κουμπάρο του μαζί να ασχολούνται με τα ουσικάκια, τα καζίνο και τους περιστερώνες, μια χαρά θα τα περνάει σε μια πόλη που του κάθεται μια χαά, σε αντίθεση με όσα γράφουν οι κονδυλοφόροι του ΔΓ περί "Ζοτς που δεν περνάει καλά στην Τουρκία".

Ο Παναθηναϊκός είχε πανέτοιμη διάδοχη κατάσταση -Ιτούδης- και την πέταξε στα σκουπίδια λόγω του κυρίου Δημήτρη. Βρήκε και μεσοβέζικη λύση (Πεδουλάκης) την πέταξε κι αυτή. Και τον Μπλατ να πάρουμε (αποκλείεται), θα φύγει κι αυτός. Πρέπει να φάει πολλές σφαλιάρες η ομάδα για να συνέλθει ο ΔΓ. Ε, με τον Αλβέρτη στον πάγκο μπορεί και να τις πάθει. Όχι ότι το εύχομαι, αλλά μια σκούπα από τον ΟΣΦΠ στα πλέι οφ μπορεί και να έχει κανένα ευεργετικό αποτέλεσμα, παρά την ξεφτίλα.
ALdaperan
QUOTE (yorgos @ Mar 20 2014, 05:49 ) *
O Παύλος πάντως, σε αντίθεση με τον κύριο Δημήτρη, είχε δηλώσει πως η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι κλειστή για τον Ομπράντοβιτς. Και οφ κάμερα δε σταματάει να λέει πως είναι αχάριστος και φραγκοφονιάς. Αλλά δεν παίζει και πολύ ρόλο διότι -δυστυχώς- η υγεία του δεν του επιτρέπει να ξανασχοληθεί με την ΚΑΕ σοβαρά, με άλλον θα πορευτούμε κι ο Θεός βοηθός.

Αυτο πάλι για τον Παύλο πρώτη φορά το ακούω... shot.gif
bbplayer
κι εγώ επίσης αλλά έχει περάσει 2-3 εγκεφαλικά ο φουκαράς, αν πει και καμια μ@λ@κι@ παραπάνω δεν τρέχει και τίποτα. Εδώ είχε πει ότι θα τον κάνει και πρόεδρο/προπονητή μόλις εγκαταλείψει αυτός icon_drunk.gif w00t.gif
ALdaperan
Μου φαίνεται περίεργο να ειπώθηκε κάτι τέτοιο από τον Παύλο.
Είναι πολύ σοβαρός και συγκρατημένος !!

Να ήταν απο τον Θαναση να πω πάει και ερχεται αλλά απο τον Παύλο δεν νομιζω.
Πιο πολύ για αρβυλα φαινεται !

Υγ : Εχω την εντύπωση οτι αν ο ΔΓ ήθελε να πιέσει κάπως τον Ζοτς και να του δείξει ότι τον θέλει πραγματικά ίσως έπρεπε χτες να πείσει και τον Θανάση να τον υποδεχτούν μαζί στο οακκα. Δεν ξέρω αλλα δεν είδα σε κανένα βιντεο το Θανάση.. Θα ήταν μια καλή εικόνα και στα μάτια του κόσμου και στου ζοτς !!
Kar66
Αντιθέτως!

Ο Δημήτρης θέλει να δείξει στον Ζοτς οτι ΜΟΝΟ αυτός κάνει κουμάντο τώρα. Το καλοκαίρι του 2012 αν θυμάστε - το έγραψα πριν εβδομάδες και η ειδική έκδοση του Goal το αναφέρει κιολας - ο Δημήτρης υπονομεύθηκε από τον Θανάση, κατά μια έννοια διότι ο Θανάσης δεν πήγε στο τρίτο ραντεβού, κάτι που είχε ζητήσει ο Ζέλικο, ώστε να γίνει ο περίφημος 'απολογισμός', κάτι που οδήγησε στις δηλώσεις περί 'σεβασμού' κ.ο.κ Δεν έχει αξία να τα ξαναγράψουμε.

Μακάρι να γίνει η επιστροφή και ας είναι και του χρόνου, το ξαναλέω. Ένας χρόνος είναι παιδιά! Μην βλέπετε κοντόφθαλμα, βλέπετε μακροπρόθεσμα.
ALdaperan
QUOTE (Kar66 @ Mar 20 2014, 10:03 ) *
Αντιθέτως!

Ο Δημήτρης θέλει να δείξει στον Ζοτς οτι ΜΟΝΟ αυτός κάνει κουμάντο τώρα. Το καλοκαίρι του 2012 αν θυμάστε - το έγραψα πριν εβδομάδες και η ειδική έκδοση του Goal το αναφέρει κιολας - ο Δημήτρης υπονομεύθηκε από τον Θανάση, κατά μια έννοια διότι ο Θανάσης δεν πήγε στο τρίτο ραντεβού, κάτι που είχε ζητήσει ο Ζέλικο, ώστε να γίνει ο περίφημος 'απολογισμός', κάτι που οδήγησε στις δηλώσεις περί 'σεβασμού' κ.ο.κ Δεν έχει αξία να τα ξαναγράψουμε.

Μακάρι να γίνει η επιστροφή και ας είναι και του χρόνου, το ξαναλέω. Ένας χρόνος είναι παιδιά! Μην βλέπετε κοντόφθαλμα, βλέπετε μακροπρόθεσμα.

Έχει αξία γιατί ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιος "έφταιγε" . Αλλου είχαμε ακούσει ότι το πρόβλημα είναι ο ΔΓ και ότι ο Ζελικο δεν τον πηγαινε επειδη παρέμβαινε στην ομάδα κλπ κλπ (θυμίσου πρωτοσέλιδα πεταξτε φανέλες κλπ παρατράγουδα).
Τώρα όμως βλέπω , μετά το σχετικό βίντεο συνάντησης ΔΓ-Ζοτς στο οακκα, τις σχέσεις τους να είναι μια χαρά. Ο Ζελικο αγκάλιασε τον ΔΓ και συζητούσαν μεταξύ τους , μάλιστα κανόνισαν και συνάντηση αναμεταξύ τους.

Τελικά το πρόβλημα ήταν ο Θανάσης ; και γιατί ; τόσο πολύ πείραξε το Ζελικο το γεγονός που δεν πήγε στη συνάντηση ; Δεν είναι δα και ΤΟ έγκλημα..

Όσον αναφορά την αποδέσμευση του και εγω συμφωνω. Αν δεν μπορεί να γίνει το καλοκαίρι (πραγματικά είναι στα όρια του ακατόρθωτου) τότε ας ξεκινήσουν να στρώνουν το έδαφος για 1 χρονο μετά. Ισως είναι και καλύτερα έτσι..
bbplayer
QUOTE (ALdaperan @ Mar 20 2014, 09:39 ) *
Υγ : Εχω την εντύπωση οτι αν ο ΔΓ ήθελε να πιέσει κάπως τον Ζοτς


πάντως αυτό που γράφτηκε χθες ότι θα έχουν συνάντηση σήμερα οι δυο τους είναι πολύ καλό. προσωπικά αυτό κρατάω από όλη αυτή τη ¨φασαρία".
bul_69
Εγώ προσωπικά δεν δίνω σχεδόν καμία πιθανότητα άμεσης επιστροφής του Ζέλικο. Επίσης το όλο show του ΔΓ είναι μόνο επικοινωνιακό, μετά θα μπορεί να πει κι όλας ότι εγώ του προσέφερα πάλι την ευκαιρία να γυρίσει αλλά αυτός αρνήθηκε.
ALdaperan
QUOTE (bul_69 @ Mar 20 2014, 11:43 ) *
Εγώ προσωπικά δεν δίνω σχεδόν καμία πιθανότητα άμεσης επιστροφής του Ζέλικο. Επίσης το όλο show του ΔΓ είναι μόνο επικοινωνιακό, μετά θα μπορεί να πει κι όλας ότι εγώ του προσέφερα πάλι την ευκαιρία να γυρίσει αλλά αυτός αρνήθηκε.

Πάντως μέχρι τώρα, απο τότε που ανέλαβε ο ΔΓ μονο αυτο που λες δεν έχει δείξει !!
Πολύ προκατάληψη για το πρόσωπο του και όμως έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα !!
Όταν ανέλαβε είπε οτι θέλει να φέρει το Φώτση και πάλι τα ίδια λέγαμε , έπειτα για τον μπατιστ κοκ..
shtarkws
Τι συμπεραινω απο το παρασκηνιο της επιστροφης Ζοτς στο ΟΑΚΑ

* Ο ΔΓ επιθυμει την επιστροφη Ζοτς γιατι ξερει ποιο ειναι το καλυτερο για την ομαδα που υποστηριζει και στην οποια βαζει καθε χρονο τα λεφτα του


* Ο Ζοτς αποκλειεται να γυρισει το καλοκαιρι,εκτος και αν τρελαθουν οι τουρκοι και κανουν κατι για να τον ξενερωσουν.Πιο ρεαλιστικο σεναριο ειναι η επιστροφη του το επομενο χρονο.Βεβαια ο ΔΓ πρεπει να αρχιζει να προετοιμαζει το εδαφος απο τωρα


* Οι λογοι αποχωρησης του Ζελικο δεν ηταν τελικα αξεπεραστοι,αν υπηρχε σωστη επικοινωνια και λιγοτερη ανασφαλεια πιστευω πως δεν θα εφευγε ποτε,αλλωστε ο Ζοτς αποδεδειγμενα εμεινε με μικροτερα μπατζετ ενω μπορουσε να παει αλλου


* Το να περιμενεις ενα χρονο (η φετινη χρονια δεν μετραει) για τον Ζελικο δεν ειναι τιποτα και προσωπικα πιστευω πως ειναι αχαριστια οταν καποιος λεει δεν μπορω να πειμενω ενα χρονο τον Ομπραντοβιτς οταν εχει προσφερει τοσα στον συλλογο και μπορει να προσφερει αλλα τοσα.Οι στρατηγικες ενος συλλογου πρεπει να ειναι μακροπροθεσμες


* Ακομα προσπαθω να καταλαβω πως καποιοι καταληξαν στο συμπερασμα πως Ζοτς και ΔΓ δεν εχουν σχεσεις,δεν μιλανε,ειναι σκοτωμενοι εκτος και αν μιλανε απευθειας μαζι τους και οι ιδιοι δημοσια υποκρινονται
bul_69
QUOTE (ALdaperan @ Mar 20 2014, 12:12 ) *
Πάντως μέχρι τώρα, απο τότε που ανέλαβε ο ΔΓ μονο αυτο που λες δεν έχει δείξει !!
Πολύ προκατάληψη για το πρόσωπο του και όμως έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για την ομάδα !!
Όταν ανέλαβε είπε οτι θέλει να φέρει το Φώτση και πάλι τα ίδια λέγαμε , έπειτα για τον μπατιστ κοκ..


Δεν θυμάμαι για να σου πω αν υπήρχε αμφισβήτηση στο ότι θα φέρει Φώτση και Μπατιστ αλλά εκεί σχεδόν μόνοι μας παίζαμε, να μας κλέψουν τον Φώτση και τον Μπατιστ εν έτη 2014 ποιος?
Δεν αμφισβητώ την αγάπη του ΔΓ για την ομάδα αλλά τις μεθόδους του. Επειδή εδώ όμως είναι τοπικ για τον Ζέλικο ας μείνει η κουβέντα εκεί. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα με το να περιμένουμε ένα χρόνο για την επιστροφή του, αρκεί αυτός ο ένας χρόνος να μην θεωρηθεί σημαντικός, να μην αφήσουν τελείως ξεκρέμαστη την ομάδα.
shtarkws
QUOTE(bul_69 @ Mar 20 2014, 12:37 ) *
Δεν θυμάμαι για να σου πω αν υπήρχε αμφισβήτηση στο ότι θα φέρει Φώτση και Μπατιστ αλλά εκεί σχεδόν μόνοι μας παίζαμε, να μας κλέψουν τον Φώτση και τον Μπατιστ εν έτη 2014 ποιος?
Δεν αμφισβητώ την αγάπη του ΔΓ για την ομάδα αλλά τις μεθόδους του. Επειδή εδώ όμως είναι τοπικ για τον Ζέλικο ας μείνει η κουβέντα εκεί. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα με το να περιμένουμε ένα χρόνο για την επιστροφή του, αρκεί αυτός ο ένας χρόνος να μην θεωρηθεί σημαντικός, να μην αφήσουν τελείως ξεκρέμαστη την ομάδα.


Συμφωνω σε αυτο που λες και για τις μεθοδους αλλα και κυριως για το πως θα τρεξει η ομαδα.Επειδη δεν ειναι καθολου σιγουρο πως ο Ζοτς θα επιστρεψει αν δεν κανεις μια προεργασια στο πως θα στησεις την ομαδα αλλα και ενα τεχνικο τιμ καταλληλο εστι ωστε να δελεαστει
lightday
Μεγάλη μέρα η σημερινή. Σήμερα επιστρέφει στο σπίτι του. Αδυνατώ να σκεφτώ άλλον με το τριφύλι στο στήθος που να έχει προκαλέσει τυφλή λατρεία .
Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε μαζί του και βλέπαμε σαν άγουρα παιδάκια μπασκετ , ήταν ο δημιουργός του ομορφότερου παραμυθιού της εφηβείας μας.
Δεν ξεχνάω την πρώτη χρονιά στον Πάο, την θεσσαλονίκη, την μπολόνια , τον αποκλεισμό του 2006 , τον περίπατο του 2007, τα παιχνίδια με την σιένα το 2009 και το βερολίνο, το 2011.
Μικρές και μεγάλες στιγμές που μείνανε χαραγμένες μέσα μας , τις μυθοποίησαμε όσο δεν πάει . Αλλά αυτό είναι και το νόημα του παραμυθιού.
Αν στην αποχώρηση Αλβέρτη το οακκα ξεχύλωσε, ο Μποντιρογκα έκλαψε στην επιστροφή , ο Μαικ 'ξεψύχησε', ο Τσάρτσα αποθεώθηκε...αδυνατώ να φανταστώ τι θα γίνει απόψε.
Τυχεροί όσοι θα πάτε..θα είναι μια στιγμή χαραγμένη μια για πάντα .... ανεξαρτήτως αποτελέσματος ... Η ύψιστη στιγμή στον αθλητισμό ....
Σε ευχαριστώ για αυτά που έχω νιώσει και τις χαρές και τις λύπες που μας έχεις χαρίσει...
Σε ευχαριστώ γιατί είσαι ο κύριος υπευθυνος για την δημιουργία αυτού του οργανισμού που λέγεται μπασκετικός παο .
A.CAB
Αν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί έχουμε την επιστροφή του γίγαντα και σημαντικότατο παιχνίδι για την ομάδα σήμερα, κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς θέλουμε να τα παρουσιάσουμε.
Καταρχήν ότι άτομο κι αν είναι ο ΔΓ, δεν ήταν ποτέ ο βασικός λόγος που έφυγε ο Ζοτς. Αυτό είναι γνωστό και εμφανές από τότε. Τρία ραντεβού έγιναν και ο ίδιος (αν και δεν είναι να πολυπιστεύεις το τι λέει) μόνο μέλι στάζει για Ζοτς. Δεν λέω πως ο Ομπράντοβιτς πέταγε τη σκούφια του αλλά δεν είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Όταν μίλαγε για σεβασμό μίλαγε δυστυχώς για τους δύο μεγάλους Γιαννακόπουλους. Και λέω δυστυχώς γιατί είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας αυτή η στιγμή που ενοχλεί. Όλοι αυτοί μαζί έχτισαν την αυτοκρατορία, μαζί την διέλυσαν. Δεν είναι μόνο ότι ουδείς εμφανίστηκε στις συναντήσεις με τον Ομπράντοβιτς σε τόσο κρίσιμες στιγμές, είναι ότι οι Γιαννακό ήταν φευγάτοι από την κούπα του 11, που αντί να πανηγυρίζουν ήταν όλο δηλώσεις εμείς φεύγουμε και πουλάμε σε Ρώσους και Κινέζους. Όταν υπέγραφαν μονοετή συμβόλαια, άφηναν τις μεταγραφές για Σεπτέμβρη και άφηναν την ομάδα χωρίς ουσιαστικό κίνητρο προς το φινάλε όπου όλοι ήταν φευγάτοι. Το κυρίως θέμα δυστυχώς ήταν μεταξύ των μεγάλων κεφαλιών. Δεν ήταν μεταξύ ΔΓ-Ζοτς. Οι δηλώσεις του Παύλου έγιναν πέρυσι σε κοινή συνέντευξη με το γιόκα του δεν είναι πολύ μακρινές.

Όλα αυτά βέβαια μικρή σημασία έχουν πλέον μιας και ότι γράφει δεν ξεγράφει. Ας ελπίζουμε λοιπόν πως ο Ζοτς θα γυρίσει το καλοκαίρι αλλιώς βλέπουμε. Επαναλαμβάνω πως μια χρονιά στα σκουπίδια είναι αστεία κίνηση αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα. Αν είναι να γίνει έτσι ας το πει ο ιδιοκτήτης και να ρίξουμε το βάρος στην ανάδειξη νέων παιχτών ώστε να βρει έτοιμο υλικό ο Ομπράντοβιτς (που ήδη έχει 6-7 παίχτες μια χαρά για τα σχέδιά του και μπορεί να τους πλαισιώσει με τους υπόλοιπους σωστούς). Μην κοροιδευόμαστε όμως περί 7ων, 8ων και δεν συμμαζεύεται.
MaJesty23
Dudes we've got a game tonight!Νομίζω οτι παίζει τρελός αποπροσανατολισμός ,ο οποίος ευνοεί Φενέρ και Ζοτς.
lightday
QUOTE(MaJesty23 @ Mar 20 2014, 14:35 ) *
Dudes we've got a game tonight!Νομίζω οτι παίζει τρελός αποπροσανατολισμός ,ο οποίος ευνοεί Φενέρ και Ζοτς.

Εχει σημασία στην τελική ?
Αποπροσανατολισμός από τί? Μια νίκη πάνω, μια νίκη κάτω θα σβήσει το μέγεθος του πάο? Σιγά τα αυγά. Εχουμε ζήσει περιόδους που είμασταν το μπάχαλο και έχουμε φτάσει στο σημείο να είμαστε ο πιο υγιής οργανισμός στο μπάσκετ την τελευταία 15ετία και μιλάμε για ένα παιχνίδι ?

Air Kef
Sorry κι όλας, ο Κογκαλίδης ακόμα γράφει για μπάσκετ; Ακόμα βγάζει "αποκλειστηκότητες"?

Μακάρι να γυρίσει ο Ζοτς να διατηρήσουν οι Ελληνικοί σύλλογοι την υπόσταση που φαίνεται να χάνουν φέτος, αλλά seriously? Ο Κογκαλίδης ακόμα κάνει το ίδιο με το 2007; smile.gif
tReason
Ενα κατατοπιστικο αρθρο νομιζω

Σκόπευα να τα γράψω στο επόμενο τεύχος του περιοδικού αλλά επειδή βαρέθηκα να διαβάζω ανοησίες ας τα γράψω εδώ. Έκανε χθες μια δήλωση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ''τσίμπησε'' όλη η πιάτσα. Έχω ξαναγράψει ότι ο Γιαννακόπουυλος είναι παράγοντας νέας κοπής που δίνει μεγάλη έμφαση στο επικοινωνιακό μέρος της υπόθεσης. Τι είπε λοιπόν; Οτι το καλοκαίρι η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι ανοιχτή για τον Ομπράντοβιτς ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Προσπερνάω το ζήτημα ότι το καλοκαίρι είναι πολύ μακριά και τοιν απλοϊκό συλλογισμό: Πάει ο Αλβέρτης την ομάδα στο φάιναλ φορ ή παίρνει το πρωτάθλημα ή και τα δύο μαζί. Υπάρχει λόγος να φύγει; Σε ανάποδο σενάριο (αποτυχία) πως μπορεί να έρθει ένας προπονητής που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και φυσικά ακόμη και αν αποτύχει (και αυτός) οι Τούρκοι αποκλείεται να κάψουν τόσο γρήγορα αυτό το χαρτί.

Γιατί λοιπόν τα είπε όλα αυτά ο Γιαννακόπουλος; Αναλαμβάνοντας την ομάδα είχε πέσει πάνω στην αποχώρηση του Ομρπάντοβιτς. Καλώς ή κακώς (κακώς για μένα αλλά αυτό δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε) ο κόσμος του Παναθηναϊκού του χρέωσε την αποχώρηση του Ομρπάντοβιτς. Τα αληθινά γεγονότα δεν τα έχει πει κανείς από τους δύο. Αν και πρόσφατα σε μια συνέντευξη του στη Nova o Ομρπάντοβιτς κλήθηκε να απαντήσει για εκείνη τη δήλωσή του περί ''σεβασμού'' και τι εννοούσε. Δεν απάντησε ποτέ. Γιατί το respect είχε και συνοδεία άλλες δύο λέξεις που είναι και το....κλειδί της υπόθεσης. Ας τα πουν αυτοί που ξέρουν.
Ο Γιαννακόπουλος καθάρισε με την χθεσινή δήλωση. Πήγε και μια βόλτα στην προπόνηση, μίλησαν και δέκα λεπτά μόνοι τους και τσίμπησαν ακόμη περισσότερο όλοι.

Φυσικά και δεν ξέρω τι είπαν. Οι δύο τους ήταν και τα έλεγαν. Αλλά η απλή λογική τι λέει; Αν θέλουν να μιλήσουν για δουλειές και για ένα πιθανό κοινό αύριο στην προπόνηση θα τα έλεγαν; Τηλέφωνα δεν υπάρχουν, μάνατζερ δεν υπάρχουν. Και τι να πουν δηλαδή παραμονές του αγώνα των δύο ομάδων; Σοβαροί να είμαστε. Για μια ακόμη φορά ο Γιαννακόπουλος πέτυχε να αποπροσανατολίσει τους πάντες, να στρέψει την προσοχή σε άλλα ζητήματα και όσοι τσίμπησαν σε εφημερίδες και σάιτ μιλάνε για επιστροφή του Ομρπάντοβιτς. Και να πεις ότι το κάνει πρώτη φορά και δεν το καταλαβαίνει κανείς...

http://allstarkourouna.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html
shtarkws
QUOTE(tReason @ Mar 20 2014, 15:29 ) *
Ενα κατατοπιστικο αρθρο νομιζω

Σκόπευα να τα γράψω στο επόμενο τεύχος του περιοδικού αλλά επειδή βαρέθηκα να διαβάζω ανοησίες ας τα γράψω εδώ. Έκανε χθες μια δήλωση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ''τσίμπησε'' όλη η πιάτσα. Έχω ξαναγράψει ότι ο Γιαννακόπουυλος είναι παράγοντας νέας κοπής που δίνει μεγάλη έμφαση στο επικοινωνιακό μέρος της υπόθεσης. Τι είπε λοιπόν; Οτι το καλοκαίρι η πόρτα του Παναθηναϊκού είναι ανοιχτή για τον Ομπράντοβιτς ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Προσπερνάω το ζήτημα ότι το καλοκαίρι είναι πολύ μακριά και τοιν απλοϊκό συλλογισμό: Πάει ο Αλβέρτης την ομάδα στο φάιναλ φορ ή παίρνει το πρωτάθλημα ή και τα δύο μαζί. Υπάρχει λόγος να φύγει; Σε ανάποδο σενάριο (αποτυχία) πως μπορεί να έρθει ένας προπονητής που έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και φυσικά ακόμη και αν αποτύχει (και αυτός) οι Τούρκοι αποκλείεται να κάψουν τόσο γρήγορα αυτό το χαρτί.

Γιατί λοιπόν τα είπε όλα αυτά ο Γιαννακόπουλος; Αναλαμβάνοντας την ομάδα είχε πέσει πάνω στην αποχώρηση του Ομρπάντοβιτς. Καλώς ή κακώς (κακώς για μένα αλλά αυτό δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε) ο κόσμος του Παναθηναϊκού του χρέωσε την αποχώρηση του Ομρπάντοβιτς. Τα αληθινά γεγονότα δεν τα έχει πει κανείς από τους δύο. Αν και πρόσφατα σε μια συνέντευξη του στη Nova o Ομρπάντοβιτς κλήθηκε να απαντήσει για εκείνη τη δήλωσή του περί ''σεβασμού'' και τι εννοούσε. Δεν απάντησε ποτέ. Γιατί το respect είχε και συνοδεία άλλες δύο λέξεις που είναι και το....κλειδί της υπόθεσης. Ας τα πουν αυτοί που ξέρουν.
Ο Γιαννακόπουλος καθάρισε με την χθεσινή δήλωση. Πήγε και μια βόλτα στην προπόνηση, μίλησαν και δέκα λεπτά μόνοι τους και τσίμπησαν ακόμη περισσότερο όλοι.

Φυσικά και δεν ξέρω τι είπαν. Οι δύο τους ήταν και τα έλεγαν. Αλλά η απλή λογική τι λέει; Αν θέλουν να μιλήσουν για δουλειές και για ένα πιθανό κοινό αύριο στην προπόνηση θα τα έλεγαν; Τηλέφωνα δεν υπάρχουν, μάνατζερ δεν υπάρχουν. Και τι να πουν δηλαδή παραμονές του αγώνα των δύο ομάδων; Σοβαροί να είμαστε. Για μια ακόμη φορά ο Γιαννακόπουλος πέτυχε να αποπροσανατολίσει τους πάντες, να στρέψει την προσοχή σε άλλα ζητήματα και όσοι τσίμπησαν σε εφημερίδες και σάιτ μιλάνε για επιστροφή του Ομρπάντοβιτς. Και να πεις ότι το κάνει πρώτη φορά και δεν το καταλαβαίνει κανείς...

http://allstarkourouna.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html


Αυτο δεν ειναι καθολου απλοικο,ειναι factor chaching,αλλα ουτως η αλλως θα παρεο το credit ο Πεδουλακης.Το θεμα δεν ειναι αν μπορει να σε παει καποιος Φ4 εκ του θαυματος αλλα να το κανει συστηματικα και μεθοδικα
bbplayer
Ναι οκ, πάω κι εγώ στο Κουβέιτ και βρίσκω μια πετρελαιοπηγή. Υπάρχει λόγος να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα??? Όταν εγώ έγραφα χθες βράδυ για τη φάρα τους ότι έχουν γεμίσει τα blogs και τα sites με τις π@π@ριές τους, κάτι τέτοια εννοούσα.

Για τον Κογκαλίδη, δεν ξέρω. Γράφει επώνυμα και λέει το αυτονόητο. Εγώ αυτό ξέρω, αυτό γραφω και θα κριθώ. Λογικό μου ακούγεται.

Ο τίτλος βέβαια είναι όλα τα λεφτά, έχουν να σφίξουν πολλοί κ***οι έτσι και γίνει κανένα "μπαμ", θα πέσει πολύ κλάμα. Πολύ θα ξανα-αναγκαστούν να γλύφουν εκεί που έφτυναν , όχι ότι θα κωλώσουν βέβαια. Τους έχει γίνει 2η φύση





http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...s-ton-spoydaion

δε νομίζω ότι κανένας Παναθηναϊκός χ****κε για τις...ανησυχίες του. Ας έρθει και θα τα βρούμε για τους "φόβους" και τις "ανησυχίες" σας
shtarkws
QUOTE(bbplayer @ Mar 20 2014, 19:11 ) *
Ναι οκ, πάω κι εγώ στο Κουβέιτ και βρίσκω μια πετρελαιοπηγή. Υπάρχει λόγος να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα??? Όταν εγώ έγραφα χθες βράδυ για τη φάρα τους ότι έχουν γεμίσει τα blogs και τα sites με τις π@π@ριές τους, κάτι τέτοια εννοούσα.

Για τον Κογκαλίδη, δεν ξέρω. Γράφει επώνυμα και λέει το αυτονόητο. Εγώ αυτό ξέρω, αυτό γραφω και θα κριθώ. Λογικό μου ακούγεται.

Ο τίτλος βέβαια είναι όλα τα λεφτά, έχουν να σφίξουν πολλοί κ***οι έτσι και γίνει κανένα "μπαμ", θα πέσει πολύ κλάμα. Πολύ θα ξανα-αναγκαστούν να γλύφουν εκεί που έφτυναν , όχι ότι θα κωλώσουν βέβαια. Τους έχει γίνει 2η φύση





http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...s-ton-spoydaion

δε νομίζω ότι κανένας Παναθηναϊκός χ****κε για τις...ανησυχίες του. Ας έρθει και θα τα βρούμε για τους "φόβους" και τις "ανησυχίες" σας


Υπαρχουν συναισθηματικοι και ψυχολογικοι λογοι που μερικες φορες παιζουν σημαντικοτερο ρολο απο τα χρηματα
bbplayer
Θα συμφωνήσω. Το παράδειγμα που ανέφερα έχε να κάνει με το ότι μερικοί έχουν ζοριστεί πολύ με την έστω και ελάχιστη πιθανότητα να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς. Μα πάρα πολύ.
shtarkws
QUOTE(bbplayer @ Mar 20 2014, 19:30 ) *
Θα συμφωνήσω. Το παράδειγμα που ανέφερα έχε να κάνει με το ότι μερικοί έχουν ζοριστεί πολύ με την έστω και ελάχιστη πιθανότητα να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς. Μα πάρα πολύ.


προβλημα τους laugh.gif
bbplayer
QUOTE (A.CAB @ Mar 20 2014, 14:24 ) *
Καταρχήν ότι άτομο κι αν είναι ο ΔΓ, δεν ήταν ποτέ ο βασικός λόγος που έφυγε ο Ζοτς. Αυτό είναι γνωστό και εμφανές από τότε. Τρία ραντεβού έγιναν και ο ίδιος (αν και δεν είναι να πολυπιστεύεις το τι λέει) μόνο μέλι στάζει για Ζοτς. Δεν λέω πως ο Ομπράντοβιτς πέταγε τη σκούφια του αλλά δεν είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Όταν μίλαγε για σεβασμό μίλαγε δυστυχώς για τους δύο μεγάλους Γιαννακόπουλους. Και λέω δυστυχώς γιατί είναι ένα κομμάτι της ιστορίας μας αυτή η στιγμή που ενοχλεί. Όλοι αυτοί μαζί έχτισαν την αυτοκρατορία, μαζί την διέλυσαν. Δεν είναι μόνο ότι ουδείς εμφανίστηκε στις συναντήσεις με τον Ομπράντοβιτς σε τόσο κρίσιμες στιγμές, είναι ότι οι Γιαννακό ήταν φευγάτοι από την κούπα του 11, που αντί να πανηγυρίζουν ήταν όλο δηλώσεις εμείς φεύγουμε και πουλάμε σε Ρώσους και Κινέζους. Όταν υπέγραφαν μονοετή συμβόλαια, άφηναν τις μεταγραφές για Σεπτέμβρη και άφηναν την ομάδα χωρίς ουσιαστικό κίνητρο προς το φινάλε όπου όλοι ήταν φευγάτοι. Το κυρίως θέμα δυστυχώς ήταν μεταξύ των μεγάλων κεφαλιών. Δεν ήταν μεταξύ ΔΓ-Ζοτς. Οι δηλώσεις του Παύλου έγιναν πέρυσι σε κοινή συνέντευξη με το γιόκα του δεν είναι πολύ μακρινές.


αυτά, δυστυχώς για όλους μας είναι πολύ σωστά. Πιο πολύ δεν πάει. Είναι η πραγματικότητα
yorgos
Ki wgo stin koini synentefxi pavlou kai dimitri anaferomoun, ekei exefrasan teleios diaforetikes apopseis gia to an einai anoihtes oi portes ston zots. O Zots ta ehei me tous megalous, tou hrostousan kai den xero kan an tou plirosan osa eihan symnfonisei, pou den einai vevaia osa grafontan sto symvolaio. Apo kei kai pera me ton dimitri den prepei na ehei kati prosopiko, alla to na afiseis sigouri douleia, megalo project, proklisi gia na pas na doulepseis gia ton dimitri den to kanei exypnos anthropos kai o zots nomizo pos symfonoume oloi pos einai megali gata.

(sorry gia ta greeklish)
bbplayer
Το θέμα είναι (χωρίς πλάκα!) ότι πρέπει να το σκεφθεί. Οι Τούρκοι δεν κάνουν για μπάσκετ και οι μεταγραφές τους έχουν αράξει στις συμβολαιάρες τους και δεν έχουν σκοπό να παίξουν .
Για να "σουλουπωθεί" αυτή η Φενέρ, θέλει 4-5 παίχτες μεσαιομεγάλης αξίας που είναι αμφίβολο εάν τους βρει. Αλλά και να τους βρει δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνει κάτι,εάν πάρουμε σα δεδομένο τα 2 τελευταία ΦΦ και όχι μόνο.


Kar66
Όσοι ήμασταν μέσα ζήσαμε απίστευτες στιγμές. Πίσω από την γραμματεία όσοι καθόμασταν και βλέπαμε τον Ομπράντοβιτς, ήταν φανερό πως δεν ήξερε τι να πει.

Respect σε Θανάση Γιαννακόπουλο.

Η επιστροφή είναι κοντά.

ΤΕΛΟΣ!
D-Wade
Πάντως ο Ομπράντοβιτς τώρα έχοντας χάσει όλες τις ισοβαθμίες θέλει 3 νίκες για να προκριθεί(κατα 95%). Με οτιδήποτε λιγότερο χαιρετάει . . .
A.CAB
Ράγισαν καρδιές σήμερα στη μεγάλη επιστροφή του Ζοτς στο ΟΑΚΑ. Κρίμα για όσους δεν βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο, ήταν πραγματικά απίστευτες στιγμές που αξίζουν και μένουν πιο πολύ και από διάφορους τίτλους. Ελπίζω να υπάρξει ομερτά μεταξύ των Γιαννακόπουλων (του Παύλου κυρίως) και του Ομπράντοβιτς. Όχι τόσο για ενδεχόμενη επιστροφή (δεν νομίζω να παίζει ρόλο η άποψη κανενός άλλου πέρα από του ΔΓ σ' αυτό το θέμα), όσο για το γαμώτο της υπόθεσεις. όλοι αυτοί μαζί δημιούργησαν κάτι τόσο όμορφο και τόσο σπάνιο που είναι κρίμα να υπάρχουν ακόμα κια ελάχιστες ρωγμές ανάμεσά τους. Έχουν γράψει Ιστορία μαζί και είναι εκπληκτικό να τους βλέπεις αγκαλιά με χαμόγελα και με δάκρια συγκίνησης. Δεν ξέρω πότε θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας αλλά πιστεύω πως αργά ή γρήογρα θα γίνει.
Anubis
Φερτον παλι πισω Γιαννακοπουλε!
EXASFAIROS
Μακαρι να μην καταφερει ουτε του χρονου να προκριθει ο Ζελικο ΦΦ tongue.gif . ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.Οι Τουρκοι δεν ειναι Ελληνες ,ουτε Ισπανοι!!!!Αν ο Πρεζλιτς γινει Διαμαντιδης οκ παω πασο.Οι της Φενερ με τα μεγαλα συμβολαια δεν σημαινει οτι το λεει η καρδια τους.(Της Αρμανι της βγαζω το καπελο για την μαχητικοτητα της).Ειναι και θεμα φιλοτιμου και πιστης να παλεψεις ,περαν του να εχεις Ομπραντοβιτς.Δεν πιστωνω ομως την αποτυχια σε Ζελικο για τον απλο λογο οτι δεν εχει τιποτα να αποδειξει παρα μονο οτι οι Τουρκικοι συλλογοι ειναι σοφτ στην μαχητικοτητα laugh.gif ....Ειδομεν αλλα 3 νικες ελπιζω να μην κανει και δη με την Αρμανι.Θα μου πεις θα τελιωσει την καριερα του ο ΔΔ σε 2 χρονια...οκ αυτο ειναι επιχειρημα.Αν ομως ο ΔΓ αγωρασει ενα δυνατο"ασσο" το καλοκαιρι τοτε μπορω να πω οτι αλλαζουν τα πραγματα.Ο Ζελικο χωρις μεγαλο ασσο δεν μπορει να γινει ευκολα ξανα πρωταθλητης Ευρωπης...ελπιζω να μην παει προς Ισπανια ohmy.gif














bbplayer
Πρωτοσέλιδο SD, ΔΓ, "θα δούμε"

Πρωτοσέλιδο "Π", ΔΓ, "Θα είναι πάντα κομάτι της ζωής μας".

Συμπέρασμα : Αντίο. Τουλάχιστο για το άμεσο μέλλον

QUOTE (D-Wade @ Mar 21 2014, 01:42 ) *
Πάντως ο Ομπράντοβιτς τώρα έχοντας χάσει όλες τις ισοβαθμίες θέλει 3 νίκες για να προκριθεί(κατα 95%). Με οτιδήποτε λιγότερο χαιρετάει . . .


έχει Μιλάνο(χωρίς Λάγκφορντ κατά πάσα πιθανότητα)και Εφές μέσα και Κάχα έξω. Κατά 99,9% θα κάνει 3 νίκες εκτός και εάν οι παίχτες θέλουν να αράξουν και λίγο γιατί μάλλον αγγαρεία κάνουν παρά παίζουν μπάσκετ ώρες ώρες
j-kidd13
Και τι δεν θα δινα να ακουσω τι του ειπε ο Παυλος οταν αγκαλιαστηκαν...

redleg7
Κουρουνας.

http://allstarkourouna.blogspot.gr/2014/03/blog-post.html
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.