tataula2008, σαν moderator του forum σε καλωσορίζω και εύχομαι καλά posts. Βλέπω μπήκες δυναμικά και με κάπως επιθετική διάθεση..
Να σου απαντήσω λοιπόν σε ότι με αφορά..
QUOTE(tataula2008 @ Oct 11 2008, 20:39 )

γιατι δεν μπορει να λεμε για ανοδους π.χ. του ο.κ.ε,της αρμενικης και και οταν το ελληνικο περσυ ειχε φτασει στην 5η θεση και τα ταταυλα στην εβδομη και χαναμε την ανοδο για 4 βαθμους!
Τις προβλέψεις περί ανόδου αυτών των ομάδων τις έκαναν μέλη άσχετα με την ομάδα που παίζω. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, άλλωστε εδώ κουβέντα κάνουμε..
Τι σχέση μπορεί να έχει τι θέση είχε πέρσυ το Ελληνικό(δεν τερμάτισε σίγουρα στην 5η θέση αλλά πολύ παρακάτω) και τα Ταταύλα? Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή και οι ομάδες ξεκινάνε από το μηδέν.

δεν μπορει να χρειζεται φαβορι για πεσιμο γ.α.σ.ε και δαφνη αγιου δημητριου οταν αυτες οι ομαδες επαιζαν μεχρι και α'εσκανα..
Και αν έχουν παίξει Α' εσκανα τι σημαίνει??? Και οι Αμπελόκηποι ήταν Α1 αλλά τώρα είναι Γ' ΕΣΚΑ!!
Το θέμα είναι τι ομάδα έχουν τώρα κι όχι αν ήταν κάποτε καλές..
Αν κάποιος που τις έχει δει, πιστεύει ότι είναι για πέσιμο, γνώμη του είναι και μπορεί να την λέει ελεύθερα!

δεν μπορει να εχουμε καθε φορα τον leonkalf να κοροιδευει τους αντιπαλους και πόσο ευκολο απογευμα ειχαν με το γ.α.σ.ε και να πανε να χανουν απο το ελληνικο! θελω απλως να ξερετε οτι ομαδες που εχουν 5-6 ηττες σε ολο το πρωταθλημα πολυ δυσκολα ανεβαινουν!ελπιζω εσεις απο το ο.κ.ε. να θεωρηστε ομαδα για ανοδο οταν ακομη δεν εχετε παιξει μες τα ταταυλα!μεσα στον πανεαπολικο!μεσα στους αρμενιους!μεσα στα μεγαρα!μεσα στο πευκο( θα ερθει και αναφορα πιο κατω για των αγωνα μας), και μεσα στο ελληνικο! μετα απο εκει μπορειτε να πειτε αφοβα την γνωμη σας! μεχρι τοτε εσεις μην λετε μεγαλες κουβεντες!
Αυτό που αναφέρεις για μένα μπορείς να μου το εξηγήσεις? Πότε είδες εμένα να κοροϊδεύω αντίπαλο???
Με ξέρεις? Κάθε φορά κάνω εγώ (όπως λες) αυτό το πράγμα...?? Πραγματικά μένω έκπληκτος από αυτά που διάβασα από εσένα.
Αν δεν μπορείς (όπως λες) να διαβάζεις αυτά που γράφω εγώ μπορείς να μην το ξανακάνεις... Δεν μπορεί να μας ορίζεις εσύ (που μόλις γράφτηκες στο forum) το τι θα κάνουν-γράφουν οι άλλοι.. και εγώ προσωπικά.
Όσον αφορά το παιχνίδι με το ΓΑΣΕ, απλά έγραψα ότι πήραμε μια εύκολη νίκη.. πράγμα αντικειμενικό και που δεν δέχεται αμφισβήτηση. Αν εσύ το πήρες σαν κοροιδία, μάλλον δε με ξέρεις και σου συνιστώ να μην κρίνεις έτσι κάποιον άλλο συμφορουμίτη σου! Ρώτα κάποιους συμπαίκτες σου στα Ταταύλα που με ξέρουν και θα σου πουν το αν σέβομαι τους αντιπάλους μου και το πως σκέφτομαι..
Και το να συγκρίνεις το παιχνίδι της 1η αγωνιστικής με αυτό της 2ης είναι άτοπο.
Δε σημαίνει ότι επειδή κερδίσαμε άνετα το ΓΑΣΕ θα κερδίζαμε και το Ελληνικό.. Ποιος το είπε αυτό?
Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Εκτός αν το θεώρησες εσύ ότι έτσι σκεφτόμουν εγώ.. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις και ξέρω.. οπότε ποτέ δε θα πίστευα κάτι τέτοιο.
Εγώ πιστεύω ότι με 5-6 ήττες συνήθως ανεβαίνεις... Και ειδικά φέτος πιστεύω σίγουρα μια ομάδα με τόσες ήττες θα ανέβει.. Θα δούμε τον Απρίλη..
Όσον αφορά τις έδρες που αναφέρεις, σαφώς θα είναι κριτήριο που θα δείξει αν είμαστε ομάδα που μπορούμε να είμαστε στις ψηλές θέσεις ή όχι και αυτό θα φανεί στο παρκέ.
Άλλωστε, εγώ ξέρω ότι κανένας μέσα στην ομάδα του ΟΚΕ δεν έχει μιλήσει για μοναδικό και αποκλειστικό στόχο την άνοδο... Μην προσπαθεί κανείς να μας βάλει λόγια που δεν έχουμε πει.
Αν κάποιοι μας θεωρούν τόσο καλούς και μας δίνουν φαβορί για κάτι τέτοιο τους ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Πιστεύω απλά ότι έχουμε καλή ομάδα που με τον καιρό θα γίνεται καλύτερη και ευελπιστώ να πάμε καλα..
Και για να κλείσω, επειδή επικεντρώνεσαι στην ομάδα μας κυρίως και βλέπω από το ύφος της γραφής σου ότι δε μας "συμπαθείς" (δεν ξέρω γιατί), πιστεύω να είναι τυχαίο ότι αποφάσισες να γράψεις τώρα και όχι τόσο καιρό που παρακολουθείς.. Αν νομίζεις ότι θα καταφέρεις κάτι εν' όψη του μεταξύ μας παιχνιδιού της Παρασκευής με αυτά που γράφεις, που να μας επηρεάσει αρνητικά σου λέω από τώρα ότι δε θα το καταφέρεις.