Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ΄ ΕΣΚΑΝΑ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Chivas

Ηρθε και ο Chivas στην παρεα σας με λιγο παγο.Φιλε Jonnie walker black ξερεις πολλα για τις ομαδες του θριασιου,εισαι παικτης σε καμια?και αν ναι σε ποια?
warrior_bsk
Jonnie walker ελα μεσα στην ελευσινα να παιξουμε την τελευταια αγωνιστικη του πρωτου γυρου για να σου δειξω τι εστι βαρια ηττα και ποσο κακη ομαδα ειμαστε...φιλικα Δ.Κ
!!!!
Chivas
QUOTE(warrior_bsk @ Nov 23 2008, 19:18 ) *
Jonnie walker ελα μεσα στην ελευσινα να παιξουμε την τελευταια αγωνιστικη του πρωτου γυρου για να σου δειξω τι εστι βαρια ηττα και ποσο κακη ομαδα ειμαστε...φιλικα Δ.Κ
!!!!


Warrior ξερεις ποιος ειναι ο jonnie??

sourmenistan
H σουρμεναρα ειναι πολυ ανεβασμενη φετος. επειδη κατι δεν αναφερθηκε η νικη απεναντι στον οκε ηταν απεναντι σε 6 ατομα οχι σε 5. τραγικη διαιτησια του καραφλα τρομοκρατη...κριμα γιατι καποιοι ακομα και σε τετοιες κατηγοριες καποιοι θελουν να κανουν το κομματι τους και να γινονται εκεινοι οι πρωταγωνιστες και οχι τα νεα παιδια που παιζουν . οι ομαδες μια χαρα και οι 2. ηταν ωραιο ματς. νομιζω περα απο τον οπαδισμο δικαιη η νικη της ομαδας μου...
Vanbikos
greeklish.jpeg Bathmologia kaneis????pantws exei dikio o Jonnie kserei polla!opws oti emeis den katevainoume oloi stin proponisi(GASE)!isws na exei kai dikio!an kaname kai kamia proponisi me deka atoma kala tha itan!!kali sunexeia se olous pantws! greeklish.jpeg

Καταντά βαρετό αυτό με τους λατινικούς χαρακτήρες.Γράψτε με ελληνικά μικρά γράμματα.
tatauliotis
QUOTE(kokomploko @ Nov 22 2008, 21:00 ) *
ξερει κανεις τι εγινε ν.σμυρνη-ταταυλα και αρης-αρμενικη?




Εύκολα επικράτησαν τα Ταταύλα μέσα στην Ν. Σμύρνη
tatauliotis
Η επόμενη αγωνιστική

9η Αγωνιστική
28/11/2008 21:00 ΚΛ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΑΟΣ Α.Ο.Κ. "Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ"
28/11/2008 21:00 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ
28/11/2008 20:30 ΚΛ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Α.Ο. Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ
28/11/2008 21:30 ΚΛ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΟΥΡΜΕΝΑ Α.Σ.
28/11/2008 21:45 ΚΛ.Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο.
28/11/2008 20:15 ΚΛ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΣΚ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
28/11/2008 20:30 2ο ΚΛ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Ο.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Έφτασε η στιγμή που η αήτητη ομάδα των Μεγάρων θα κάνει την 1η της ήττα στο πρωτάθλημα, μέσα στο Βυζαντινό, από τα Ταταύλα
Josh_7_Child
Τα αποτελέσματα της 8ης Αγωνιστικής:
ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο. - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΑΟΣ: 77-63
Α.Ο.Κ. 'Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ' - ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο.: 44-60
Ν.Ε. ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ο.: 81-70
Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ - ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: 63-66
ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ: 57-72
Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΣΚ: 102-68
ΣΟΥΡΜΕΝΑ Α.Σ. - Ο.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: 77-73

Η Βαθμολογία (σε 8 Αγώνες)
01. ΝΕ Μεγαρίδος 8-0 16
02. Παννεαπολικός 6-2 14
03. Εν. Αρμενίων 6-2 14
----------------------------------------
04. ΔΑΣ Δραπετσώνα 5-3 13
05. Ν. Πέραμος 5-3 13
06. ΓΑΣΕ 4-4 12
07. Ελληνικό 4-4 12
08. Σούρμενα 4-4 12
09. ΟΚΕ 4-4 12
10. Ταταύλα 4-4 12
11. Τελαμώνας 3-5 11
------------------------------------------
12. ΑΟΚ Ν. Σμύρνη 2-6 10
13. Δάφνη Αγ. Δημ. 1-7 9
14. Άρης Γλ. 0-8 8

* Είναι στη διακριτική ευχέρεια των Μods να σβήσουν το προηγούμενο post μου, αφού πλέον συγκεντρώθηκαν όλα τα αποτελέσματα.
Jonnie Walker BLACK
QUOTE(warrior_bsk @ Nov 23 2008, 19:18 ) *
Jonnie walker ελα μεσα στην ελευσινα να παιξουμε την τελευταια αγωνιστικη του πρωτου γυρου για να σου δειξω τι εστι βαρια ηττα και ποσο κακη ομαδα ειμαστε...φιλικα Δ.Κ
!!!!


Φιλε μου εγω δεν προκειτε να παιξω,η Ν.Ε.Μ παιζει με σας(Ο.Κ.Ε)!!!!!Εγω αν παιξετε καλυτερα ειμαι μαζι σας,ο ΜΕΤΖΕΛΙΩΤΗΣ(το κτηνος της Γ' ΕΣΚΑΝΑ)για να σε πληροφορισω τους ψηλους τους δικους σας τους εχει για πρωινο,παρε τηλ στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ να σου πουνε......!!!!!!!!!!!!!!Μια ομαδα με 4-4 που κερδιζει τους πεθαμενους(ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ)πρεπει να σεβεται τον ΑΗΤΗΤΟ,πρωτοπορο κ πρωταθλητη!
77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Φιλε 'ΤΑΤΑΥΛΙΩΤΗ' με 4-4 κ σεις το ιδιο ονειρο βλεπετε,αν δεν βραχουμε στο κλειστο σας(ΤΡΥΠΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ) ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ θα σου στειλω εναν 'ΚΑΖΑΜΙΑ' ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 69.gif 69.gif 69.gif
blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif

CHIVAS(εισαι ΜΠΟΜΠΑ)μπορει να εισαι πιο ακριβως,αλλα ο JONNIE(ΤΗΣ ΦΤΟΧΩΛΟΓΙΑΣ)δεν τρωει 'παγιδες'ερωτησεις.
ειμαι αυτος που μεχρι το τελος του πρωταθληματος θα μιλα εξω απο τα δοντια,ο JONNIE δεν εχει να φοβηθει τιποτα!
Ειδικα για ολες τις ομαδες του Θριασιου εχει αποψη,κ οποιος τον προκαλει...ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΒΓΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΙΚΑ ΧΟΡΗΓΟΣ 'Αgain'

ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif
Jonnie Walker BLACK

smiley.gif Στον αγωνηστικο τομεα 8η αγωνιστικη ειχε ως εξεις΄΄ η Ν.Ε.Μ δυσκολα καθαρισε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ,κ ταξιδευει στα 'μετρια' ΤΑΤΑΥΛΑ!Το Ο.Κ.Ε απεδειξε οπως ειχαμε αναφερει..οτι ειναι δυνατο μονο στην εδρα τους,δεν εχουν την εμπειρια στα εκτος της Γ'.......... Το Γ.Α.Σ.Ε δευτερη συνεχομενη ηττα στην εδρα του,απο την αδυναμη ΔΑΦΝΗ.

Στο κλειστο της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ εσβησαν τα φωτα κ οταν αναψαν το ταμπλο εγραφε μαγικα νουμερα(102-68)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οπως σας ειχα γραψει να γυρισετε απο τον καλο δρομο..!Δυστηχως χασατε το πλεονεκτημα της 2ης θεσης,λετε να γινει η εκπληξη την επομενη αγωνιστικη(Νεα Περαμος-Αρης Γλυφαδας) κ να χασετε???Δεν το νομιζω...αλλα μ' εσας ποτε δεν ξερεις...!!!!!!!!!!!!!!!


banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif banana.gif
tatauliotis
QUOTE(Jonnie Walker BLACK @ Nov 25 2008, 02:09 ) *
Φιλε 'ΤΑΤΑΥΛΙΩΤΗ' με 4-4 κ σεις το ιδιο ονειρο βλεπετε,αν δεν βραχουμε στο κλειστο σας(ΤΡΥΠΙΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ) ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ θα σου στειλω εναν 'ΚΑΖΑΜΙΑ' ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Παρασκευή κοντή γιορτή....

Φέρε και αδιάβροχο αν είσαι από ζάχαρη....
ZeLL
Γεια σας κι απο μενα, ειναι το πρωτο μου ποστ αλλα θα γραφω συχνα απο δω και στο εξης ... Παρακολουθω αγωνες αποτελεσματα σχολια μιας και ειμαι παιχτης και γω ...

Ενα θελω να πω ... Φιλε ταταυλιοτη δε παιζει να νικησετε τη NEM στο Βυζαντινο (Το οποιο jonnie δεν ειναι τρυπιο ειναι καλο γηπεδακι αλλα δεν εχει ταμπλο tongue.gif )
ventura
Καλησπεριζω ολη την φιλικη παρεα εδω μεσα που μονο τελικα φιλικη δεν ειναι!!Σαν καινουργιο μελος εδω περα και σαν παιχτης μεχρι περσυ γ'εθνικης και α'εσκανα θα μπορεσω να κανω μια καλυτερη φιαμορφωση ολων των ομαδων εδω μεσα γιατι πολλα λεγονται και τιποτα δεν ισχυει!!Εαν και περασμενη η ωρα ολοι σας κοιμοσαστε και εγω δουλευω βραδυ για να βγαλω το μεροκαματο!Ξεκιναμε λοιπον συμφωνα με την βαθμολογια!

01. ΝΕ Μεγαρίδος ( μια ομαδα η οποια δειχνει οτι μπορει να κανει κατι καλο φετος,παραμενει αηττητη, αλλα που μιλαει πολυ!Φίλε μετζελιωτη αρκετα εχει αναφερθει και ακουστει το ονομα σου πιστευω βαρεθηκαμε!Δεν εισαι και κανας σημαντικος παιιχτης που κανει την τρομερη δουλεια!Ολοι οι παιχτες σου βοηθανε πιστευω!Ελος πια με το ονομα σου καταντησε κουραστικο!Αν θες να διαφημιστεις για να πας καπου ψηλοτερα να παιξεις, τραβα καλυτερα σε καμια αθλητικη εφημεριδα και ζητα συνεντευξη!!Μολις παιξεις με αρμενικη,ταταυλα,οκε και νεα περαμο ελα πες μου μετα!

02. Παννεαπολικός ( μια ομαδα η οποια κατα τυχη βρισκεται αυτη την στιγμη στην 2η θεση λογω του ευκολου προγραμματος της!Εαν πραγματι αξιζει για κατι καλο μπορει να μας το αποδειξει στην συνεχεια!)

03. Εν. Αρμενίων ( μια ομαδα πληρης σε ολο το ροστερ της και με παιχτη κοσμημα στη γ'εσκανα ο οποιος δεν διαφημιζεται σαν τον μετζελιωτη και τον καραχαλιο!Αξια εχει κανει οτι εχει κανει μεχρι τωρα αν και ειναι πολυ νωρις για προβλεψεις ενω δεν εχει καν τελειωσει ο πρωτος γυρος! )

----------------------------------------
04. ΔΑΣ Δραπετσώνα ( Η ομαδα με τους πιο γρηγορους παιχτες της κατηγοριας λογω το οτι δεν εχει ψηλους!Ισως και μια απο τις καλυτερα ευστοχες σε σουτ τριων ποντων ομαδες!Δεν μπορω να πω κατι ακομη περισσοτερο λογω το οτι μακρια απο την εδρα τους δεν κανουν πολλα πραγματα!)

05. Ν. Πέραμος (Η πιο πληρης ομαδα του πρωταθληματος με παιχτες σε ολες της θεσεις αλλα με εναν παιχτη τον καραχαλιο ο οποιος δεν ειναι τιποτα το σημαντικο,οπως και ο μετζελιωτης και που εκτος οτι δηλωνει συνεχεια τραυματιας,εχει επισης καταντησει κουραστικος σαν τον μετζελιωτη ( σας εξηγεισα σε αθλητικη εφημεριδα να διαφημιστειτε πηγαιντε) βαρεθηκαμε να ακουμε το ονομα σας,και επισης απο τι εχω μαθει εναν κομπλεξικο προπονητη που στηριζεται σε 3 παιχτες μονο και που δυστυχως καταστρεφουν αντι να φτιαχνουν! 3 ηττες και ακομη...Κυριε κοουτς( δεν θυμαμαι το ονομα σας μου διαφευγει) συγγνωμη που επεμβαινω στην δουλεια σου αλλα και ο οbradovits ολους τους χρησιμοποιει!Κατι πρεπει να κανεις εαν θελετε να ανεβειτε οπως λετε σαν ομαδα και οπως ακουγεται τριγυρω! rolleyes.gif rolleyes.gif Πιστευα στην ομαδα σου τωρα πλεον με αυτα που κανεις οχι!Δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο ο καιρος θα δειξει ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΤΗς ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΡΙΑ!!

06. ΓΑΣΕ (Μια ομαδα η οποια δηλωσε εξαρχης πως θελουν να σωθουν εκαναν τις νικες τους τα παιδια και συνεχιζουν!Ευχομαι να τα καταφερουν γιατι όλοι τους ειχαν για τελειωμενους!Θα διαφωνισω με τον chivas αλλα δεν θα πηγαινε για ανοδο η συγκεκριμενη ομαδα και ολοι να μαζευονταν!Εδω εχασε απο την δαφνη την περασμενη αγωνιστκη?ΕΛΕΟΣ οταν μιλαμε σκεφτομαστε πρωτα!!!Δεν εχουν το καταλληλο υλικο!

07. Ελληνικό (Μια ομαδα που πιστευα πως θα ειναι μες τις ομαδες για ανοδο αλλα τελικα με διεψευσαν!Πολυ δυνατοι στην εδρα τους, η μονη ομαδα που εσπασε προς το παρων την εδρα του οκε, αλλα βρισκεται μακρια απο τις πρωτες θεσεις!Και με παιχτη-διαιτητη στην συνθεση της αρα η διαιτησια υπερ τους) ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

08. Σούρμενα ( Μια ομαδα που και αυτη πιστευα πως θα ειναι μες τις ομαδες για ανοδο αλλα τελικα με διεψευσαν)Ο καιρος θα δειξει παιδια τι να πω και για σας...Μια ανεβαινετε και μια τα διαλλατε ολα παλι!Μια δηλωνετε ομαδαρα και υπερομαδα και μια ειστε μες τα μαυρα χαλια!)

09. ΟΚΕ( Φτασαμε και στην ομαδα που στην αρχη του πρωταθληματος ολοι της οι παιχτες της μας την σχολιαζαν σαν την υπερομαδα και την ομαδα φοβητρο του πρωταθληματος και που θα ανεβαινε πανευκολα!Τί γινεται παιδια?Γιατι τετοια χαλια?? στην 9 θεση με 4-4 ?Μαλλον η πολυλογια σας φταιει!Η μαλλον το κοσμημα που εχετε σαν προεδρο οπως λετε μετα απο καθε νικη σας!Ελεος και με σας!Σταματηστε πια να μιλατε και σεις!Σας τα λεγαμε απο την αρχη του πρωτου γυρου πως θα εχετε 6-7 ηττες και δεν μας ακουγατε..τωρα τι γινεται??και ακομη δεν εχετε παιξει με πανεαπολικο δραπετσωνα μεγαρα?Ε οχι!Και δηλωνει και παιχτης σας πως θα κερδισει πανευκολα την νεμ?Με τι?Με το zone press σε ολο το γηπεδο που παιζετε και σας εχουν παρει ολοι χαμπαρι?Η με τους τρομερους ψηλους που διαθετετε??Δεν νομιζω!!!τσου τσου τσου...Τα κεφαλια κατω λοιπον και δουλεια εαν θελετε κατι καλο...!)

10. Ταταύλα (Η ποιο δυνατη ομαδα στην εδρα της υποτειθεται και η οποια θα παει να κερδισει την νεμ και να σπασει το αηττητο της ενω εχει ηδη σαν το οκε 4-4 και ενω πριν δυο βδομαδες εβαλε με τα χιλια ζορια 31 ποντους???) Βρε πατε καλα ή εχουμε ολοι τρελαθει εδω μεσα και λεμε οτι θελουμε??Καλα ησαστε προς το τελος της βαθμολογιας!Αραχτε την!

11. Τελαμώνας ( Η ομαδα που ανεβηκε αερας περσυ απο δ'εσκανα και μολις της χτυπησε ο πουτος αρχισε η κατρακυλα...Προσεχτε παιδια μην πνιγειτε μονο στις μεταφορες σαν με τα ferry boat εκει στην σαλαμινα!Μεγαλη προσοχη...!Κοιταχτε να σωθειτε και καλα θα πατε!!

ΑΥΤΑ για τις υπολοιπες ομαδες τις 4 δεν το συζητω γιατι δειχνουν ολα πως εχουν παρει τον δρομο τους και δεν γυρνανε πισω!Σας ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για τις φυτιλιες που αναψα αλλα ειπα ολη την αληθεια!!!!
Josh_7_Child
Καλωσήρθες στην παρέα μας!
Έτσι από περιέργεια φίλε ventura, πώς πρόλαβες μέσα σε 8 αγωνιστικές να διαμορφώσεις άποψη για σχεδόν όλες τις ομάδες της κατηγορίας σε σημείο που να ειρωνεύεσαι κιόλας πολλές από αυτές; Εκτός αν παίζεις σε ομάδα Γ' Εσκανα, συνεπώς η αντικειμενικότητα αυτών που γράφεις αμφισβητείται.
Για πες μας λοιπόν κι εμας αν θέλεις για να γνωριστούμε και καλύτερα, με ποιά ιδιότητα γράφεις αυτά που γράφεις; Είσαι διαιτητής, παίχτης, scouter, παλαίμαχος-αργόσχολος, ...ολα τα παραπάνω;

Όσο για τα παιδιά που κράζεις, πιστεύω πως αν είχες εμπεριστατωμένη άποψη για την κατηγορία θα έβλεπες ότι Μετζελιώτη Νότη, Εαζαριάν δύσκολα θα βρεις ακόμα και στην Β' Εσκανα και αυτό δεν είναι κακό να λέγεται, ειδικά όταν το ακούς από ανθρώπους που τους έχουν αντιμετωπίσει μέσα στο γήπεδο. Εγώ τουλάχιστον χαίρομαι να βλέπω παίχτες αυτού του επιπέδου στη Γ' Εσκανα.
ventura
JOSH_7_CHILD δεν ξερω και συ τί ρολο τραβας εδω μεσα αν εισαι παιχτης ή ενας πολυασχολος του ιντερνετ ελπιζω μονο να μην εισαι πολυλογας οπως τον μετζελιωτη,καραχαλιο,νοτη και ολη την ομαδα του οκε που εχω βαρεθει να διαβαζω εδω μεσα τα ειρωνικα σχολια τους και τις ανοησιες τους!Δεν νομιζω να διαφωνεις στο παραμικρο απο οσα ειπα και να με αμφισβητησεις για τιποτα απο αυτα που ειπα γιατι αν ανατρεξεις σε ολες τις σελιδες του φορουμ απο την αρχη θα καταλαβεις πολλα και αν εχω δικιο ή οχι τελικα!!Εγω προσωπικα επαιζα μεχρι περσυ γ'εθνικη στο νεο ψυχικο που δυστυχως λογω ενος σοβαρου τραυματισμου μου στην μεση ισως να μου στερησει την δυνατοτητα για κατι παραπανω!Αυτη την στιγμη ειμαι παιχτης της α'εσκανα αλλα ο αδερφος μου παιζει στην κατηγορια σας και μαλιστα παρακολουθω παντα τους αγωνες!Βρισκομαι καθε παρασκευη στο γηπεδο και προσπαθω σαν πιο εμπειρος και σαν διαιτητης που ειμαι και στην δ'εσκανα να κρινω καλυτερα απο τους αλλους!Δυστυχως οσα ειπα ισχυουν!Κανεις μεγαλο λαθος για τον μετζελιωτη γιατι δεν νομιζω καποιος παιχτης αντιπαλης ομαδας να εχει πει κατι καλο γι αυτον!Ολοι ειναι υσμπαιχτες του που προσπαθουν να τον διαφημισουν!Εξαλλου ειναι μεγαλο πραγμα να κατεβαινεις απο α'εσκανα σε γ΄αρα κατι φταει!ΤΟ παιδι του εξηγησα πως οσο καλος παιχτης και να ειναι, ειναι πολυλογας και θελει να διαφημιστει!Ας παει νσε μια αθλητικη εφημεριδα!Για τον νοτη δεν εχω να πω κατι γιατι δεν μου κινησε το ενδιαφερον να το κανω!Το παιδι ειναι παιχτης και παιζει ερασιτεχνικα και σωστα χωρις να ακουμε το ονομα του!Ο καραχαλιος αν και καποτε ηταν μεγαλος παιχτης τελικα καταντησε μονοτονος και παντα χτυπημενος!Και αν συνεχισει ετσι δυστυχως θα καταντησει μετζελιωτης και ο ιδιος προσωπικα θα τους φερουν δικη μου εφημεριδα για συνεντευξη!Οσο για τον εαζαριαν?τα λενε αλλοι...εγω δεν λεω τιποτα!!!Βαρεθηκα να μπαινω καθημερινα στο site και αντι να μαθαινω νεα για ομαδες αποτελεσματα κλπ να διαβαζω παιχτες να βριζονται μεταξυ τους και ομαδες να ειρωνευεται η μια την αλλη πχ οκε,ταταυλα,σουρμενα και τελικα να ειναι ανυπαρκτες του πρωταθληματος αυτες οι ομαδες!Συγγνωμη που διαφωνεις μαζι μου αλλα εχω δικιο!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!!!!!
Josh_7_Child
Φίλε ventura έχεις πολύ πλάκα τελικά. Μου άρεσε ειδικά το κομμάτι που λες "Συγγνωμη που διαφωνεις μαζι μου αλλα εχω δικιο!" Απλά απίστευτος!

Τουλάχιστον είσαι αρκετά γενναιόδωρος ώστε να μας δώσεις μια ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν τα άτομα που γίνονται διαιτητές σε αυτές τις κατηγορίες (αφού όπως είπες σφυρίζεις στη Δ' Εσκανά).

Παίδες την κάτσαμε τη βάρκα...!!! ohmy.gif
ventura
ΦΊΛΕ josh_7_child εγω τουλαχιστον προσφερθηκα να σφυριξω σαν διαιτητης για να μην παρω στην πλατη μου 11 ομαδες και να μην γινοταν τελικα το πρωταθλημα!Τοσα ξερεις ομως και τοσα λες!Κρατα μικρο καλαθι μονο γιατι θα γεμισει απο τις μεγαλες σου κουβεντες!Δυστυχως τελικα δεν ξερεις τιποτα!Και σφυριζω γιατι πολυ απλα γουσταρω και οχι για να πληρωθω τα δεκα ευρω που δινουν γιατι ουτε αυτα παιρνω δεν τα θελω!Απο την στιγμη λοιπον που ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ και εισαι ασχετος πολυ απλα μην προσπαθεις να παρεις με το μερος σου ατομα του φορουμ!Ας διαβασουν ολη την προηγουμενη σελιδα μου που λεω μια αποψη για ολες τις ομαδες και ας ερθουν να με βρισουν εκεινοι!ΕΣΕΝΑ σε θεωρω ασχετο για ολα τα θεματα!Καλη σου μερα!
eskanakias
QUOTE(Josh_7_Child @ Nov 26 2008, 14:33 ) *
Φίλε ventura έχεις πολύ πλάκα τελικά. Μου άρεσε ειδικά το κομμάτι που λες "Συγγνωμη που διαφωνεις μαζι μου αλλα εχω δικιο!" Απλά απίστευτος!

Τουλάχιστον είσαι αρκετά γενναιόδωρος ώστε να μας δώσεις μια ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν τα άτομα που γίνονται διαιτητές σε αυτές τις κατηγορίες (αφού όπως είπες σφυρίζεις στη Δ' Εσκανά).

Παίδες την κάτσαμε τη βάρκα...!!! ohmy.gif
ρε παιδες ηρεμια λιγο.κουλαρετε!μπασκετακι να βλεπουμε και ολα τα αλλα θα φανουν στο γηπεδο.φυσικα και ο μετζελιωτης θα επρεπε να παιζει καλα διοτι αν δεν το εκανε ε τοτε......οσο για τον εζαριαν κουλαρετε.παιχτης α2 ητανε το παιδι και ακομα ειναι αν γυμναστει.επιλογη του ειναι να ειναι εκει που ειναι και καλα κανει που βοηθαει την αρμενικη.ασ του δινανε το δελτιο εκει στον αλιμο οταν επρεπε και ακομα ψηλα θα ητανε.οπως και ο βαζαιος του τελαμωνα που αυτο το παλικαρι αν δεν βαριοτανε μεχρι και να χασμουριθει ουτε καν θα επαιζε εδω.ολα μεσα στο γηπεδο φενονται παιδια και οχι απο το ποσα γραφουν οι εφημεριδες!
ventura
Καλησπεριζω ολη την φιλικη παρεα εδω μεσα που μονο τελικα φιλικη δεν ειναι!!Σαν καινουργιο μελος εδω περα και σαν παιχτης μεχρι περσυ γ'εθνικης και α'εσκανα θα μπορεσω να κανω μια καλυτερη φιαμορφωση ολων των ομαδων εδω μεσα γιατι πολλα λεγονται και τιποτα δεν ισχυει!!Εαν και περασμενη η ωρα ολοι σας κοιμοσαστε και εγω δουλευω βραδυ για να βγαλω το μεροκαματο!Ξεκιναμε λοιπον συμφωνα με την βαθμολογια!

01. ΝΕ Μεγαρίδος ( μια ομαδα η οποια δειχνει οτι μπορει να κανει κατι καλο φετος,παραμενει αηττητη, αλλα που μιλαει πολυ!Φίλε μετζελιωτη αρκετα εχει αναφερθει και ακουστει το ονομα σου πιστευω βαρεθηκαμε!Δεν εισαι και κανας σημαντικος παιιχτης που κανει την τρομερη δουλεια!Ολοι οι παιχτες σου βοηθανε πιστευω!Ελος πια με το ονομα σου καταντησε κουραστικο!Αν θες να διαφημιστεις για να πας καπου ψηλοτερα να παιξεις, τραβα καλυτερα σε καμια αθλητικη εφημεριδα και ζητα συνεντευξη!!Μολις παιξεις με αρμενικη,ταταυλα,οκε και νεα περαμο ελα πες μου μετα!

02. Παννεαπολικός ( μια ομαδα η οποια κατα τυχη βρισκεται αυτη την στιγμη στην 2η θεση λογω του ευκολου προγραμματος της!Εαν πραγματι αξιζει για κατι καλο μπορει να μας το αποδειξει στην συνεχεια!)

03. Εν. Αρμενίων ( μια ομαδα πληρης σε ολο το ροστερ της και με παιχτη κοσμημα στη γ'εσκανα ο οποιος δεν διαφημιζεται σαν τον μετζελιωτη και τον καραχαλιο!Αξια εχει κανει οτι εχει κανει μεχρι τωρα αν και ειναι πολυ νωρις για προβλεψεις ενω δεν εχει καν τελειωσει ο πρωτος γυρος! )

----------------------------------------
04. ΔΑΣ Δραπετσώνα ( Η ομαδα με τους πιο γρηγορους παιχτες της κατηγοριας λογω το οτι δεν εχει ψηλους!Ισως και μια απο τις καλυτερα ευστοχες σε σουτ τριων ποντων ομαδες!Δεν μπορω να πω κατι ακομη περισσοτερο λογω το οτι μακρια απο την εδρα τους δεν κανουν πολλα πραγματα!)

05. Ν. Πέραμος (Η πιο πληρης ομαδα του πρωταθληματος με παιχτες σε ολες της θεσεις αλλα με εναν παιχτη τον καραχαλιο ο οποιος δεν ειναι τιποτα το σημαντικο,οπως και ο μετζελιωτης και που εκτος οτι δηλωνει συνεχεια τραυματιας,εχει επισης καταντησει κουραστικος σαν τον μετζελιωτη ( σας εξηγεισα σε αθλητικη εφημεριδα να διαφημιστειτε πηγαιντε) βαρεθηκαμε να ακουμε το ονομα σας,και επισης απο τι εχω μαθει εναν κομπλεξικο προπονητη που στηριζεται σε 3 παιχτες μονο και που δυστυχως καταστρεφουν αντι να φτιαχνουν! 3 ηττες και ακομη...Κυριε κοουτς( δεν θυμαμαι το ονομα σας μου διαφευγει) συγγνωμη που επεμβαινω στην δουλεια σου αλλα και ο οbradovits ολους τους χρησιμοποιει!Κατι πρεπει να κανεις εαν θελετε να ανεβειτε οπως λετε σαν ομαδα και οπως ακουγεται τριγυρω! Πιστευα στην ομαδα σου τωρα πλεον με αυτα που κανεις οχι!Δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο ο καιρος θα δειξει ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΤΗς ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΡΙΑ!!

06. ΓΑΣΕ (Μια ομαδα η οποια δηλωσε εξαρχης πως θελουν να σωθουν εκαναν τις νικες τους τα παιδια και συνεχιζουν!Ευχομαι να τα καταφερουν γιατι όλοι τους ειχαν για τελειωμενους!Θα διαφωνισω με τον chivas αλλα δεν θα πηγαινε για ανοδο η συγκεκριμενη ομαδα και ολοι να μαζευονταν!Εδω εχασε απο την δαφνη την περασμενη αγωνιστκη?ΕΛΕΟΣ οταν μιλαμε σκεφτομαστε πρωτα!!!Δεν εχουν το καταλληλο υλικο!

07. Ελληνικό (Μια ομαδα που πιστευα πως θα ειναι μες τις ομαδες για ανοδο αλλα τελικα με διεψευσαν!Πολυ δυνατοι στην εδρα τους, η μονη ομαδα που εσπασε προς το παρων την εδρα του οκε, αλλα βρισκεται μακρια απο τις πρωτες θεσεις!Και με παιχτη-διαιτητη στην συνθεση της αρα η διαιτησια υπερ τους) ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

08. Σούρμενα ( Μια ομαδα που και αυτη πιστευα πως θα ειναι μες τις ομαδες για ανοδο αλλα τελικα με διεψευσαν)Ο καιρος θα δειξει παιδια τι να πω και για σας...Μια ανεβαινετε και μια τα διαλλατε ολα παλι!Μια δηλωνετε ομαδαρα και υπερομαδα και μια ειστε μες τα μαυρα χαλια!)

09. ΟΚΕ( Φτασαμε και στην ομαδα που στην αρχη του πρωταθληματος ολοι της οι παιχτες της μας την σχολιαζαν σαν την υπερομαδα και την ομαδα φοβητρο του πρωταθληματος και που θα ανεβαινε πανευκολα!Τί γινεται παιδια?Γιατι τετοια χαλια?? στην 9 θεση με 4-4 ?Μαλλον η πολυλογια σας φταιει!Η μαλλον το κοσμημα που εχετε σαν προεδρο οπως λετε μετα απο καθε νικη σας!Ελεος και με σας!Σταματηστε πια να μιλατε και σεις!Σας τα λεγαμε απο την αρχη του πρωτου γυρου πως θα εχετε 6-7 ηττες και δεν μας ακουγατε..τωρα τι γινεται??και ακομη δεν εχετε παιξει με πανεαπολικο δραπετσωνα μεγαρα?Ε οχι!Και δηλωνει και παιχτης σας πως θα κερδισει πανευκολα την νεμ?Με τι?Με το zone press σε ολο το γηπεδο που παιζετε και σας εχουν παρει ολοι χαμπαρι?Η με τους τρομερους ψηλους που διαθετετε??Δεν νομιζω!!!τσου τσου τσου...Τα κεφαλια κατω λοιπον και δουλεια εαν θελετε κατι καλο...!)

10. Ταταύλα (Η ποιο δυνατη ομαδα στην εδρα της υποτειθεται και η οποια θα παει να κερδισει την νεμ και να σπασει το αηττητο της ενω εχει ηδη σαν το οκε 4-4 και ενω πριν δυο βδομαδες εβαλε με τα χιλια ζορια 31 ποντους???) Βρε πατε καλα ή εχουμε ολοι τρελαθει εδω μεσα και λεμε οτι θελουμε??Καλα ησαστε προς το τελος της βαθμολογιας!Αραχτε την!

11. Τελαμώνας ( Η ομαδα που ανεβηκε αερας περσυ απο δ'εσκανα και μολις της χτυπησε ο πουτος αρχισε η κατρακυλα...Προσεχτε παιδια μην πνιγειτε μονο στις μεταφορες σαν με τα ferry boat εκει στην σαλαμινα!Μεγαλη προσοχη...!Κοιταχτε να σωθειτε και καλα θα πατε!!

ΑΥΤΑ για τις υπολοιπες ομαδες τις 4 δεν το συζητω γιατι δειχνουν ολα πως εχουν παρει τον δρομο τους και δεν γυρνανε πισω!Σας ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για τις φυτιλιες που αναψα αλλα ειπα ολη την αληθεια!!!!


ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕς ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΩ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!!!!!!!!!ΟΠΟΙΟς ΘΕΛΕΙ Ας ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΕΚΤΟΣς ΑΠΟ ΤΟΝ OSH_7_CHILD που το παιδι εκτος απο αδιαβαστος ειναι και ασχετος για ολα τα θεματα!!Φιλε το οτι σφυριζω δ'εσκανα ειναι νομος δεν το ζητησα εγω!Και ποτε δεν στο παιξα παρολο που παιζω γέθνικη και τωρα α'εσκανα!!Κατσε στα αυγα σου πολλα ειπες ! Φτανει!!!

ευχαριστω φιλε eskanakia που δεν διαφωνισες μαζι μου! smiley.gif
ventura
εδω τσακωνοσαστε για ομαδες ερασιτεχνικες και που το παιζουν υπερομαδες ενω στην γ΄'εθνικη γινονται τα οργια!!!!Η πρωην ομαδα μου ειναι πλεον φαβορι για προκριση στην β'εθνικη λογω το οτι μας χρηματοδοτουν οι αγγελοπουλοι και ειναι πλεον γνωστο σε ολη την αθηνα οτι θα ανεβουμε!Εχει δοθει εντολη!Μην ξεχνατε κατεβηκαμε στην εδρα του οκε που παιζει ο πανελευσινιακος πριν 2 βδομαδες και ριξαμε ευκολα 20!Και εχω τον josh_7_child που τον ποναει η αληθεια με ολα οσα εγραψα για ολες τις ομαδες και μου λεει πως σφυριζω δ'εσκανα και ειμαι ασχετος!Ε αν ειναι δυνατον φιλε μου αν ειναι δυνατον!!!Παιχτης ειμαι και σφυριζω για να μην καταργηθει το πρωταθλημα και μαζευτουν 45 ομαδες στην γ'εσκανα και να ανεβαινουν καθε χρονο 7!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
nsmirni
QUOTE(ventura @ Nov 26 2008, 15:52 ) *
εδω τσακωνοσαστε για ομαδες ερασιτεχνικες και που το παιζουν υπερομαδες ενω στην γ΄'εθνικη γινονται τα οργια!!!!Η πρωην ομαδα μου ειναι πλεον φαβορι για προκριση στην β'εθνικη λογω το οτι μας χρηματοδοτουν οι αγγελοπουλοι και ειναι πλεον γνωστο σε ολη την αθηνα οτι θα ανεβουμε!Εχει δοθει εντολη!Μην ξεχνατε κατεβηκαμε στην εδρα του οκε που παιζει ο πανελευσινιακος πριν 2 βδομαδες και ριξαμε ευκολα 20!Και εχω τον josh_7_child που τον ποναει η αληθεια με ολα οσα εγραψα για ολες τις ομαδες και μου λεει πως σφυριζω δ'εσκανα και ειμαι ασχετος!Ε αν ειναι δυνατον φιλε μου αν ειναι δυνατον!!!Παιχτης ειμαι και σφυριζω για να μην καταργηθει το πρωταθλημα και μαζευτουν 45 ομαδες στην γ'εσκανα και να ανεβαινουν καθε χρονο 7!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Επι τελους και καποιος που κατα την ταπεινη μου γνωμη γραφει μερικα σωστα πραγματα στο site.
Εγω θα ηθελα την γνωμη σου και για τις αλλες 3 (και οχι 4)ομαδες της κατηγοριας.Ειδικα για την Ν.Σμυρνη θα ηθελα μια αναφορα καθως επισης και ενα σχολιο για το γεγονος οτι απο περσυ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ η διατησια.
warrior_bsk
Ventura αυτα που λες εδω μεσα μπορεις να μου τα πεις και μπροστα μου;;;;
Jabar
QUOTE(ventura @ Nov 26 2008, 05:19 ) *
01. ΝΕ Μεγαρίδος ( μια ομαδα η οποια δειχνει οτι μπορει να κανει κατι καλο φετος,παραμενει αηττητη, αλλα που μιλαει πολυ!Φίλε μετζελιωτη αρκετα εχει αναφερθει και ακουστει το ονομα σου πιστευω βαρεθηκαμε!Δεν εισαι και κανας σημαντικος παιιχτης που κανει την τρομερη δουλεια!Ολοι οι παιχτες σου βοηθανε πιστευω!Ελος πια με το ονομα σου καταντησε κουραστικο!Αν θες να διαφημιστεις για να πας καπου ψηλοτερα να παιξεις, τραβα καλυτερα σε καμια αθλητικη εφημεριδα και ζητα συνεντευξη!!Μολις παιξεις με αρμενικη,ταταυλα,οκε και νεα περαμο ελα πες μου μετα!


05. Ν. Πέραμος (Η πιο πληρης ομαδα του πρωταθληματος με παιχτες σε ολες της θεσεις αλλα με εναν παιχτη τον καραχαλιο ο οποιος δεν ειναι τιποτα το σημαντικο,οπως και ο μετζελιωτης και που εκτος οτι δηλωνει συνεχεια τραυματιας,εχει επισης καταντησει κουραστικος σαν τον μετζελιωτη ( σας εξηγεισα σε αθλητικη εφημεριδα να διαφημιστειτε πηγαιντε) βαρεθηκαμε να ακουμε το ονομα σας,και επισης απο τι εχω μαθει εναν κομπλεξικο προπονητη που στηριζεται σε 3 παιχτες μονο και που δυστυχως καταστρεφουν αντι να φτιαχνουν! 3 ηττες και ακομη...Κυριε κοουτς( δεν θυμαμαι το ονομα σας μου διαφευγει) συγγνωμη που επεμβαινω στην δουλεια σου αλλα και ο οbradovits ολους τους χρησιμοποιει!Κατι πρεπει να κανεις εαν θελετε να ανεβειτε οπως λετε σαν ομαδα και οπως ακουγεται τριγυρω! rolleyes.gif rolleyes.gif Πιστευα στην ομαδα σου τωρα πλεον με αυτα που κανεις οχι!Δεν μπορω να πω κατι περισσοτερο ο καιρος θα δειξει ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΤΗς ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΡΙΑ!!

09. ΟΚΕ!Η μαλλον το κοσμημα που εχετε σαν προεδρο οπως λετε μετα απο καθε νικη σας!Ελεος και με σας!Σταματηστε πια να μιλατε και σεις!


ΑΥΤΑ για τις υπολοιπες ομαδες τις 4 δεν το συζητω γιατι δειχνουν ολα πως εχουν παρει τον δρομο τους και δεν γυρνανε πισω!Σας ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για τις φυτιλιες που αναψα αλλα ειπα ολη την αληθεια!!!!

Οποιος καινούριος κάνει εγγραφή πρέπει να διαβάζει τον κανονισμό.
Ο σκοπός ύπαρξης του basketforum.gr είναι η ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων γύρω από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης με κύριο γνώμονα το σεβασμό, την ευγένεια, την κατανόηση, τη διαλλακτικότητα και τη βέλτιστη, κατά το δυνατόν, έκφραση.
Για μένα το σημαντικό δεν είναι η παραβίαση των κανονισμών αλλά η έλλειψη ευγένειας και διαλλακτικότητας.
Οι παράγραφοι 1,5,9 έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση με τον κανονισμό 3 του φόρουμ.
Κανονισμός 3:
  • Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
    Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.
Ποινή:
  • Πρόσθεση 1 φάουλ.
  • Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
  • Πιθανός προσωρινός αποκλεισμός του μέλους από το φόρουμ, με διατήρηση της δυνατότητας ανάγνωσης των μηνυμάτων, και χρήσης των υπόλοιπων λειτουργιών του φόρουμ (προσωπικά μηνύματα, παιχνίδια fantasy league, overplaybet...).
==============================================
Κατά συμψηφισμό +2 φάουλ και με επιείκια
Jabar
QUOTE(ventura @ Nov 26 2008, 14:07 ) *
JOSH_7_CHILD δεν ξερω και συ τί ρολο τραβας εδω μεσα αν εισαι παιχτης ή ενας πολυασχολος του ιντερνετ ελπιζω μονο να μην εισαι πολυλογας οπως τον μετζελιωτη,καραχαλιο,νοτη και ολη την ομαδα του οκε που εχω βαρεθει να διαβαζω εδω μεσα τα ειρωνικα σχολια τους και τις ανοησιες τους!Δεν νομιζω να διαφωνεις στο παραμικρο απο οσα ειπα και να με αμφισβητησεις για τιποτα απο αυτα που ειπα γιατι αν ανατρεξεις σε ολες τις σελιδες του φορουμ απο την αρχη θα καταλαβεις πολλα και αν εχω δικιο ή οχι τελικα!!Εγω προσωπικα επαιζα μεχρι περσυ γ'εθνικη στο νεο ψυχικο που δυστυχως λογω ενος σοβαρου τραυματισμου μου στην μεση ισως να μου στερησει την δυνατοτητα για κατι παραπανω!Αυτη την στιγμη ειμαι παιχτης της α'εσκανα αλλα ο αδερφος μου παιζει στην κατηγορια σας και μαλιστα παρακολουθω παντα τους αγωνες!Βρισκομαι καθε παρασκευη στο γηπεδο και προσπαθω σαν πιο εμπειρος και σαν διαιτητης που ειμαι και στην δ'εσκανα να κρινω καλυτερα απο τους αλλους!Δυστυχως οσα ειπα ισχυουν!Κανεις μεγαλο λαθος για τον μετζελιωτη γιατι δεν νομιζω καποιος παιχτης αντιπαλης ομαδας να εχει πει κατι καλο γι αυτον!Ολοι ειναι υσμπαιχτες του που προσπαθουν να τον διαφημισουν!Εξαλλου ειναι μεγαλο πραγμα να κατεβαινεις απο α'εσκανα σε γ΄αρα κατι φταει!ΤΟ παιδι του εξηγησα πως οσο καλος παιχτης και να ειναι, ειναι πολυλογας και θελει να διαφημιστει!Ας παει νσε μια αθλητικη εφημεριδα!Για τον νοτη δεν εχω να πω κατι γιατι δεν μου κινησε το ενδιαφερον να το κανω!Το παιδι ειναι παιχτης και παιζει ερασιτεχνικα και σωστα χωρις να ακουμε το ονομα του!Ο καραχαλιος αν και καποτε ηταν μεγαλος παιχτης τελικα καταντησε μονοτονος και παντα χτυπημενος!Και αν συνεχισει ετσι δυστυχως θα καταντησει μετζελιωτης και ο ιδιος προσωπικα θα τους φερουν δικη μου εφημεριδα για συνεντευξη!Οσο για τον εαζαριαν?τα λενε αλλοι...εγω δεν λεω τιποτα!!!Βαρεθηκα να μπαινω καθημερινα στο site και αντι να μαθαινω νεα για ομαδες αποτελεσματα κλπ να διαβαζω παιχτες να βριζονται μεταξυ τους και ομαδες να ειρωνευεται η μια την αλλη πχ οκε,ταταυλα,σουρμενα και τελικα να ειναι ανυπαρκτες του πρωταθληματος αυτες οι ομαδες!Συγγνωμη που διαφωνεις μαζι μου αλλα εχω δικιο!ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!!!!!

Tρόπος γραφής αγενέστατος.Παράδειγμα προς αποφυγή.Ασε που το Ψυχικό πέρυσι ήταν Α ΕΣΚΑ ,άρα είναι τόσο διαταραγμένος που δεν ξέρει που έπαιζε.Περίπτωση που και φάουλ να του βάλεις δεν γιατρεύεται.Οπότε αιώνιες διακοπές από το φόρουμ.
Jabar
Διέγραψα και 5 ποστς.Το φόρουμ πρέπει να προστατευθεί από άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα.Ανθρώπους που πουλάνε εξυπνάδα αλλά δεν είναι έξυπνοι.Ανθρώπους φαντασιόπληκτους που τοποθετούν τον εαυτό τους πολύ ψηλά,
αλλά το ξέρουν μόνο εκείνοι.Οποιος νομίζει ότι μπορεί να δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα εδώ και να αποτρέπει τους σωστούς χρήστες που αγαπούν το άθλημα να γράφουν δεν έχει θέση εδώ .Αν μάλιστα δεν έχει χρήματα να πληρώσει το λογαριασμό του ψυχίατρου ,ευχαρίστως να του δανείσω.
nikkav1976
Παιδιά καλημέρα και από εμένα αν και είμαι καιρό μέλος πρώτη φορά γράφω κάτι.
Συμφωνώ απόλυτα με τον moderator γιατί στο κάτω - κάτω για Μπάσκετ μιλάμε όχι για πόλεμο.
Και για να συστηθώ μέχρι πέρυσι αγωνιζόμουνα στην ομάδα του Τελάμώνα σαν 3-4.
Δυστυχώς για φέτος οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με έφεραν στην Νάπολι της Ιταλίας για αυτό λοιπόν σας χαιρετίζω από εδώ.
Καλή συνεχεια λοιπόν σε όλες τις ομάδες και θα μου επιτρέψετε ιδιαίτερα στην δικιά μου.
Εις το επανιδείν!!!!!!!!!

kokomploko
καλησπερα!προγνωστικα για αυριο?εχει μερικα ωραια ματσακια....
chivas2
φιλε moderator jabar. αν ειναι ευκολο απο την στιγμη που εσβησες τα post μου εκτος απο τα δυο πρωτα που εχω στειλει εξηγησε μου πως γινεται καποιος χρηστης ενω γραφει καποιο post να το διαβαζουμε και μετα απο λιγο να το χει σβησει οπως εγινε και στον ventura!???ευτυχως χθες το μεσημερι προλαβα και το ειδα ( ανεφερε οτι παιζει ελευθερια μοσχατου και ο αδερφος του αρμενικη και ο ιδιος μου παραδεχτηκε οτι εγραψε το post εδω και το εσβησε!!)
Ερωτηση κρισεως λοιπον φιλε jabar σαν ψυχολογος που εισαι και μας πληρωνεις τα εξοδα νοσηλειας μας αφου μπορεις!!μηπως αυτο συμβαινει μονο απο χρηστες moderator ( να σβηνουν post) και μας δουλευεις ολους εδω μεσα ψιλο γαζι ριχνοντας ευθυνες οτι εμεις ειμαστε αυτοι που κραζουμε και μαλωνουμε λαθος βριζοντας και συ για να βγαλεις τα λαδια και τα καστανα απο την φωτια σβηνεις τα post που σε συμφερουν για να μην χερςσεις το προσωπο που τα εγραψε??ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ POST AYTO!!!!!..


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jabar
QUOTE(chivas2 @ Nov 27 2008, 19:42 ) *
φιλε moderator jabar. αν ειναι ευκολο απο την στιγμη που εσβησες τα post μου εκτος απο τα δυο πρωτα που εχω στειλει εξηγησε μου πως γινεται καποιος χρηστης ενω γραφει καποιο post να το διαβαζουμε και μετα απο λιγο να το χει σβησει οπως εγινε και στον ventura!???ευτυχως χθες το μεσημερι προλαβα και το ειδα ( ανεφερε οτι παιζει ελευθερια μοσχατου και ο αδερφος του αρμενικη και ο ιδιος μου παραδεχτηκε οτι εγραψε το post εδω και το εσβησε!!)
Ερωτηση κρισεως λοιπον φιλε jabar σαν ψυχολογος που εισαι και μας πληρωνεις τα εξοδα νοσηλειας μας αφου μπορεις!!μηπως αυτο συμβαινει μονο απο χρηστες moderator ( να σβηνουν post) και μας δουλευεις ολους εδω μεσα ψιλο γαζι ριχνοντας ευθυνες οτι εμεις ειμαστε αυτοι που κραζουμε και μαλωνουμε λαθος βριζοντας και συ για να βγαλεις τα λαδια και τα καστανα απο την φωτια σβηνεις τα post που σε συμφερουν για να μην χερςσεις το προσωπο που τα εγραψε??ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ POST AYTO!!!!!..


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κανονισμός 9:
  • Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.
Ποινή:
  • Πρόσθεση 1 φάουλ.
  • Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
==============================================
==============================================
==============================================
    Αν και τέτοιου είδους απορίες πρέπει να τις ρωτάς μόνο με πμ, γιατί δεν έχουν σχέση με το τόπικ και αυτό είναι παραβίαση κανονισμού.Σου απαντώ για πρώτη και τελευταία φορά,χαρίζοντας σου για δεύτερη φορά ποινή σήμερα .Οτιδήποτε άλλο σε πμ.
    Κανονισμός 3: [list]
  • Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
    Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.
Ποινή:
  • Πρόσθεση 1 φάουλ.
  • Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
  • Πιθανός προσωρινός αποκλεισμός του μέλους από το φόρουμ, με διατήρηση της δυνατότητας ανάγνωσης των μηνυμάτων, και χρήσης των υπόλοιπων λειτουργιών του φόρουμ (προσωπικά μηνύματα, παιχνίδια fantasy league, overplaybet...).
==============================================

1.Είχες παραβιάσει αυτό το κανονισμό .Εσβησα τα ποστ εξαντλώντας όλη την επιείκια για να μην σου ρίξω ποινή.Εκρινα ότι παρασύρθηκες από ένα εριστικό πμ και θα ήταν άδικο να τη φας και σύ.Οπως αποδεικνύεται μου ζητάς τα ρέστα,άρα σοφός ο κανονισμός,μηδέν επιείκια για τους παρεκτρεπόμενους.
2.- Κάντε όσα edit χρειάζεστε.
Έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε το post σας μέχρι και 15 λεπτά αφότου το αναρτήσατε. Μπορείτε να διορθώσετε οποιοδήποτε λάθος κάνατε.
Αν είχες διαβάσει το τρόπο γραφής ενός καλού ποστ θα είχες δει ότι μπορεί να σβήσεις και να γράψεις ότι θες μέσα σε 15 λεπτά κάνοντας επεξεργασία.
Θα με κάνετε να αλλάξω στάση ζωής και από μετριοπαθής να γίνω πριονοκορδέλας.
Οσο για τον άλλο που μπήκε και δήλωσε παίκτης Γ Εθνικής σε ομάδα που ήταν στην Α ΕΣΚΑ.Ψευδές όνομα,και ότι ήταν διαιτητής .Εκανε δεύτερο λογαριασμό με το nick name :ufo,αυτό τουλάχιστον του ταίριαζε.Τρίτο λογαριασμό με όνομα Μοντεζούμα(ελπίζω να μην πέσει η κατάρα του επάνω σε αυτόν).Δεν άφησε κανένα κανονισμό που να μην παραβιάσει και σε αυτόν πήγαινε το διχασμένη προσωπικότητα και το ότι χρειάζεται ψυχίατρο.Οπότε μην μιλάς σε πληθυντικό ,γιατί σέβομαι όλους τους χρήστες ,αλλά όχι συγκεκριμένα φαιδρά και ανώριμα άτομα.Ασε που τελικά τον προστάτεψα γιατί κάποιοι θέλανε να τον κάνουν τόπι.
taz4
QUOTE(kokomploko @ Nov 27 2008, 19:26 ) *
καλησπερα!προγνωστικα για αυριο?εχει μερικα ωραια ματσακια....



9η Αγωνιστική
bball.gif ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΑΟΣ Α.Ο.Κ. "Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ" 12 (ματσαρα σωτηρίας! ανοιχτό σε όλα,μάλλον θα μιλήσει η έδρα{νομίζω εδώ μετράει κ η διαφορά πόντων})
bball.gif ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ 2
bball.gif ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Α.Ο. Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ 1
bball.gif ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟY ΣΟΥΡΜΕΝΑ Α.Σ. 2
bball.gif ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο. 1
bball.gif ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΣΚ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1
bball.gif Ο.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 1

blove.gif blove.gif blove.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

mitchell
Καλησπερα σε ολους τους παιχταραδες του forum,ειμαι παιχτης στην Ν.Ε.Μ. και μπορω να σας πω για τον φιλο μου τον Μετζελιωτη οτι δεν εχει μπασκετικο κορμι,ουτε ψηλος ειναι για την θεση του σεντερ,αλλα... ειναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ,γιατι εχει καλες τοποθετησεις,και καλο ταιμινγκ.Επισης ειναι καλος χαρακτηρας και εντος και εκτος γηπεδου.Αυτα για τον Τεο.
nsmirni
QUOTE(rookie @ Nov 27 2008, 22:23 ) *
9η Αγωνιστική Tα δικα μου προγνωστικα για σημερα
bball.gif ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΑΟΣ Α.Ο.Κ. "Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ" 2 (ειναι καλυτερη σαν ομαδα αλλα ατυχη)
bball.gif ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ 2 (δεν νομιζω οτι τα ΤΑΤΑΥΛΑ μπορουν)
bball.gif ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Α.Ο. Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ 1 (εστω και δυσκολα)
bball.gif ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟY ΣΟΥΡΜΕΝΑ Α.Σ. 2 (ευκολα)
bball.gif ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο. 1 (ευκολα)
bball.gif ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΣΚ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1 (ευκολα)
bball.gif Ο.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 2 (νομιζω οτι ο ΟΚΕ θα χασει μηπως και καταλαβουν και σταματησουν να λενε πολλα)

αυτα χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν

blove.gif blove.gif blove.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

leonkalf
QUOTE (chivas2 @ Nov 27 2008, 18:42 ) *
φιλε moderator jabar. αν ειναι ευκολο απο την στιγμη που εσβησες τα post μου εκτος απο τα δυο πρωτα που εχω στειλει εξηγησε μου πως γινεται καποιος χρηστης ενω γραφει καποιο post να το διαβαζουμε και μετα απο λιγο να το χει σβησει οπως εγινε και στον ventura!???ευτυχως χθες το μεσημερι προλαβα και το ειδα ( ανεφερε οτι παιζει ελευθερια μοσχατου και ο αδερφος του αρμενικη και ο ιδιος μου παραδεχτηκε οτι εγραψε το post εδω και το εσβησε!!)
Ερωτηση κρισεως λοιπον φιλε jabar σαν ψυχολογος που εισαι και μας πληρωνεις τα εξοδα νοσηλειας μας αφου μπορεις!!μηπως αυτο συμβαινει μονο απο χρηστες moderator ( να σβηνουν post) και μας δουλευεις ολους εδω μεσα ψιλο γαζι ριχνοντας ευθυνες οτι εμεις ειμαστε αυτοι που κραζουμε και μαλωνουμε λαθος βριζοντας και συ για να βγαλεις τα λαδια και τα καστανα απο την φωτια σβηνεις τα post που σε συμφερουν για να μην χερςσεις το προσωπο που τα εγραψε??ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ POST AYTO!!!!!..


ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν, θα σου απαντήσω κι εγώ γιατί βλέπω ότι τα έχεις βάλει άδικα με τον Jabar που προσπάθησε να βάλει μια τάξη στο παρών topic χθες και να υπενθυμίσει για άλλη μια φορά (το έχω κάνει επανηλειμμένα φέτος) το πως πρέπει να λειτουργούμε όλοι εδώ.

Καταρχήν, έκανες 2ο λογαριασμό, κάτι που δεν επιτρέπεται οπότε αυτός απενεργοποιείται.

Μετά, αυτό που ισχυρίζεσαι για το post του ventura που και καλά είδες και μετά σβήστηκε έχω να σου πω το εξής για να μην υπάρχουν παρερμηνείες.
Δεν υπήρξε κανένα τέτοιο post, αφού στα διαγραμμένα (που μπορούμε να δούμε οι διαχειριστές του forum) δεν υπάρχει...., ούτε κάποιο post του συγκεκριμένου χρήστη έγινε edit (αν είχε γίνει θα φαινόταν στο τέλος του post η ένδειξη ότι έγινε edit και από ποιον).
Οπότε, αυτό που μου έστειλε με πμ που ανέφερε σε ποια ομάδα παίζει αυτός και ο αδερφός του και ισχυρίζεσαι ότι είδες μάλλον από αλλού το έμαθες. Ή από τον ίδιο(άρα γνωρίζεστε) ή είσαι το ίδιο άτομο...
Φυσικά, άτομο που να παίζει στην Ελευθερία Μοσχάτου, να έχει αδερφό που παίζει στην Αρμενική και να είναι διαιτητής δεν γνωρίζω. Ούτε βέβαια, όπως ανέφερε και ο Jabar, μπορεί να έπαιζε Γ' Εθνική πέρσυ στο Ψυχικό (όπως είπε), το οποίο Ψυχικό πέρσυ αγωνιζόταν στην Α' ΕΣΚΑ.

Και επειδή εδώ είμαστε για να μιλάμε για το άθλημα που αγαπάμε και όχι για σενάρια συνομωσίας το τελειώνω εδώ και όποιος συνεχίσει να πράττει έτσι θα φεύγει αμέσως...
Το έχω ξαναπεί θέλουμε εδώ άτομα που να έχουν μπασκετική παιδεία και να κάνουμε μπασκετικές αναλύσεις για τα παιχνίδια, πληροφορίες από τις ομάδες, καλοπροαίρετη κριτική και όλα όσα έχουν σχέση με μπάσκετ!!!
Έλεος πια με τις κόντρες σας, τις ανούσιες αντιπαραθέσεις, τις "μαγκιές" εξ' αποστάσεως..
Είμαι 3 χρόνια στο basketforum και τέτοια "κακία" και προσπάθεια να επιβληθεί ο ένας του άλλου μέσο ενός topic σε forum δεν έχω ξαναδεί. Καθήστε και σκεφτείτε την χρησιμότητα και γιατί υπάρχουν τα forums.

Φυσικά, αν θέλετε ορισμένοι, μπορείτε να ανοίξετε ένα δικό σας forum και να πάτε εκεί να κάνετε και να γράφετε ότι θέλετε. Στο δικό μας forum βάζουμε εμείς κανόνες και όσοι θέλουν τους ακολουθούν, όσοι δε θέλουν μπορούν να αποχωρήσουν... Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
leonkalf
Το σημερινό προγραμμα έχει ως εξής :

Κλ. Σαλαμίνας 21.00 Τελαμώνας – Ν. Σμύρνη
Κλ. Βυζαντινό 21.00 Ταταύλα – ΝΕ Μεγαρίδος
Κλ. Ελληνικού 20.30 Ελληνικό – ΓΑΣΕ
Κλ. Αγ. Δημητρίου 2130 Δάφνη Αγ. Δημ.- Σούρμενα
Κλ. Ν. Σμύρνης 21.45 Εν. Αρμενίων –Παννεαπολικός
Κλ. Ν. Περάμου 20.15 Ν. Πέραμος - Άρης Γλ.
2ο κλ. Ελευσίνας 20.30 ΟΚΕ – Δραπετσώνα


Καλά παιχνίδια σε όλους! Τα λέμε το βραδάκι με αποτελέσματα και σχόλια για τα παιχνίδια.
bball#12
Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του φόρουμ,αν κ έχω γίνει μέλος από το καλοκαίρι κ παρακολουθώ την γ' εσκανα,σαν παίκτης κιόλας του τελαμώνα,δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να γράψω για κάποιο θέμα.Βέβαια μετά τα τελευταία γεγονότα(σβησίματα θεμάτων,αποκλεισμούς χρηστών κ.λ.π) βλέπω ότι το φόρουμ μας έχε πάρει άσχημη τροπή.Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους να είμαστε πιο προσεκτικοί σε ότι γράφουμε κ να τηρούμε τους κανόνες των mods.Μην ξεχνάμε την ευγενή άμιλλα όπως κ το "fair play"!!!Είναι κρίμα για λίγους που θέλουν να τσακώνονται μέσω διαδικτύου να χάνουμε οι υπόλοιποι την ενημέρωση μας γι' αυτό που αγαπάμε όλοι...το μπάσκετ φυσικά!Ας υποστηρίζει ο καθένας την ομάδα του κ ας δημοσιεύει γι'αυτήν ότι θέλει όμως πρέπει να λήξουν οι κόντρες εδώ μην αναγκαστουν οι moderators κ κλείσουν τελείως το topic μας για την γ'!!!

Αυτά για τις κόντρες κ τα διαπλεκόμενα,ας είμαστε όλοι πιο ώριμοι!Όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό εδώ μέσα!Για προβλέψεις έχουν ήδη γραφτεί πολλά οπότε το αφήνω για αυτήν τη φορά...Λίγες ώρες μείναν μέχρι να μάθουμε τι πραγματικά θα γίνει.

Καλή συνέχεια σε όλους,εύχομαι επίσης καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες κ ας κερδίσουν οι καλύτεροι.Στα γήπεδα,όχι στα λόγια και στα forums.Καλό απόγευμα.

RESPECT THE GAME..........ONE LOVE.................

blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif blove.gif
Chivas
Tαταυλα-Νεμ 1 +5 αν μου ειπαν σωστα,μεγαλη νικη.μπραβο παιδια και καλη συνεχεια
Ο.Κ.Ε-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 2 με πανω απο 10ποντους
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-Γ.Α.Σ.Ε 1 με +2 ,μπραβο στο Γ.Α.Σ.Ε που το παλεψε
Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ-ΑΡΗΣ 1 με +2,δυσκολα
ΑΡΜΕΝΙΚΗ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 1 απ οτι μου ειπαν! Τα υπολοιπα δεν τα γνωΡιζω
taz4
QUOTE(Chivas @ Nov 29 2008, 00:28 ) *
Tαταυλα-Νεμ 1 +5 αν μου ειπαν σωστα,μεγαλη νικη.μπραβο παιδια και καλη συνεχεια
Ο.Κ.Ε-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 2 με πανω απο 10ποντους
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-Γ.Α.Σ.Ε 1 με +2 ,μπραβο στο Γ.Α.Σ.Ε που το παλεψε
Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ-ΑΡΗΣ 1 με +2,δυσκολα
ΑΡΜΕΝΙΚΗ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 1 απ οτι μου ειπαν! Τα υπολοιπα δεν τα γνωΡιζω


το ελληνικό κέρδισε πάνω από +2
επίσης νίκησε ο παννεαπολικός και όχι η αρμενική
δάφνη-σούρμενα 2 (+5)
ταταύλα-ΝΕΜ 1
Chivas
QUOTE(rookie @ Nov 29 2008, 00:34 ) *
το ελληνικό κέρδισε πάνω από +2
επίσης νίκησε ο παννεαπολικός και όχι η αρμενική
δάφνη-σούρμενα 2 (+5)
ταταύλα-ΝΕΜ 1


Λαθος μου το ειπαν τοτε
scales84
δεν ξερ παιδια ποιος ειναι αυτος ο βεντουρα παντως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι στην ομαδα μας δεν εχουμε κανενα παικτη που περσυ επαιζε στο ψυχικο,και να ναι και διαιτητης.επισης απο τα λιγα που διαβασα δεν γινεται να ειναι παικτης μας μιας και λεει οτι βλεπει ματς της γ εσκανα παρασκευη βραδυ,που εμεις εχουμε 9 προπονηση και ειμαστε σχεδον παντα απαρτια.οποτε καλα θα ναι να μην χρησιμοποιει ονοματα και καταστασεις που δεν ισχυουν
ZeLL
Εγω θα μιλησω για τον αγωνα του Ο.Κ.Ε με τη Δραπετσωνα στον οποιο η Δραπετσωνα βρισκοταν μπροστα σε ολο τον αγωνα και επικρατησε ΔΙΚΑΙΑ οντας καλυτερη καθ ολη τη διαρκεια της αναμετρησης .

Γραφτηκε κατι για την πιο γρηγορη ομαδα, με τους καλυτερους shooter 3 ποντων της Γ ΕΣΚΑΝΑ και σημερα απεδειχτηκε καθως η Δραπετσωνα εσπασε πολυ ευκολα το Zone Press του ΟΚΕ με σωστη κυκλοφορια ...

Καλη συνεχεια και στις 2 ομαδες ...
alpapamarin
Ταταύλα - ΝΕΜ : 1
Ελληνικό - ΓΑΣΕ : 1 (+8)
Νέα Πέραμος - Άρης Γλυφάδας : 1 (+2)
Αρμενική - Παννεαπολικός : 2
ΟΚΕ - Δραπετσώνα : 2 (+12)
Δάφνη - Σούρμενα : 2 (+8)


Μένει το παιχνίδι Νέα Σμύρνη - Τελαμώνας


Κανείς αήτηττος πλέον και μια κατηγορία που δεν επιδέχεται προβλέψεις. Μέγαλο ρόλο θα παίξουν οι τραυματισμοί (εύχομαι να μην υπάρχουν καθόλου...) και η διακοπή των Χριστουγέννων. Για την διαιτησία δεν λέω τίποτα γιατί αποτελεί αστάθμητο (αρνητικά) παράγοντα για όλες τις ομάδες, και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό πλέον...
ΘΗΡΕΥΤΗΣ
Καλησπέρα και από εμένα,

Η βαθμολογία ύστερα από 9 αγωνιστικές:

01. ΝΕ Μεγαρίδος 8-1 17
02. Παννεαπολικός 7-2 16
03. Εν. Αρμενίων 6-3 15
----------------------------------------
04. ΔΑΣ Δραπετσώνα 6-3 15
05. Ν. Πέραμος 6-3 15
06. Ταταύλα 5-4 14
07. Ελληνικό 5-4 14
08. Σούρμενα 5-4 14
09. ΟΚΕ 4-5 13
10. ΓΑΣΕ 4-5 13
11. Τελαμώνας 3-5 11
------------------------------------------
12. ΑΟΚ Ν. Σμύρνη 2-6 10
13. Δάφνη Αγ. Δημ. 1-8 10
14. Άρης Γλ. 0-9 9

Λείπει από την βαθμολογία ο αγώνας του Τελαμώνα με την Ν.Σμύρνη. Όποιος γνωρίζει αποτέλεσμα ας το γράψει και ας διορθώσει την βαθμολογία.

Απρόβλεπτη η Γ' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α φέτος.........

Και μια συμβουλή από τον ΘΗΡΕΥΤΗ.

Καλό είναι όλοι να βοηθήσουμε να κρατηθεί το επίπεδο στο topic γιατί βλέπω να κλειδώνεται και να αγοράζουμε εφημερίδες για να μάθουμε τα αποτελέσματα.
taz4
QUOTE(ΘΗΡΕΥΤΗΣ @ Nov 29 2008, 01:40 ) *
Απρόβλεπτη η Γ' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α φέτος.........

Και μια συμβουλή από τον ΘΗΡΕΥΤΗ.

Καλό είναι όλοι να βοηθήσουμε να κρατηθεί το επίπεδο στο topic γιατί βλέπω να κλειδώνεται και να αγοράζουμε εφημερίδες για να μάθουμε τα αποτελέσματα.



blove.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif blove.gif
absolut7
QUOTE(ΘΗΡΕΥΤΗΣ @ Nov 29 2008, 01:40 ) *
Καλησπέρα και από εμένα,

Η βαθμολογία ύστερα από 9 αγωνιστικές:

01. ΝΕ Μεγαρίδος 8-1 17
02. Παννεαπολικός 7-2 16
03. Εν. Αρμενίων 6-3 15
----------------------------------------
04. ΔΑΣ Δραπετσώνα 6-3 15
05. Ν. Πέραμος 6-3 15
06. Ταταύλα 5-4 14
07. Ελληνικό 5-4 14
08. Σούρμενα 5-4 14
09. ΟΚΕ 4-5 13
10. ΓΑΣΕ 4-5 13
11. Τελαμώνας 3-5 11
------------------------------------------
12. ΑΟΚ Ν. Σμύρνη 2-6 10
13. Δάφνη Αγ. Δημ. 1-8 10
14. Άρης Γλ. 0-9 9

Λείπει από την βαθμολογία ο αγώνας του Τελαμώνα με την Ν.Σμύρνη. Όποιος γνωρίζει αποτέλεσμα ας το γράψει και ας διορθώσει την βαθμολογία.

Απρόβλεπτη η Γ' Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α φέτος.........

Και μια συμβουλή από τον ΘΗΡΕΥΤΗ.

Καλό είναι όλοι να βοηθήσουμε να κρατηθεί το επίπεδο στο topic γιατί βλέπω να κλειδώνεται και να αγοράζουμε εφημερίδες για να μάθουμε τα αποτελέσματα.



ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ-Ν.ΣΜΥΡΝΗ 70-58
taz4
QUOTE(absolut7 @ Nov 29 2008, 01:47 ) *
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ-Ν.ΣΜΥΡΝΗ 70-58


AΡΑ

QUOTE(ΘΗΡΕΥΤΗΣ @ Nov 29 2008, 01:40 ) *
Καλησπέρα και από εμένα,

Η βαθμολογία ύστερα από 9 αγωνιστικές:

01. ΝΕ Μεγαρίδος 8-1 17
02. Παννεαπολικός 7-2 16
03. Εν. Αρμενίων 6-3 15
----------------------------------------
04. ΔΑΣ Δραπετσώνα 6-3 15
05. Ν. Πέραμος 6-3 15
06. Ταταύλα 5-4 14
07. Ελληνικό 5-4 14
08. Σούρμενα 5-4 14
09. ΟΚΕ 4-5 13
10. ΓΑΣΕ 4-5 13
11. Τελαμώνας 4-5 13
------------------------------------------
12. ΑΟΚ Ν. Σμύρνη 2-7 11
13. Δάφνη Αγ. Δημ. 1-8 10
14. Άρης Γλ. 0-9 9

jumaru
Οπως προαναφερατε Ελληνικο - ΓΑΣΕ (1) η διαφορα ανοιξε στο τελος στο +8 αφου 2 λεπτα πριν τη ληξη το παιχνιδι ητα στον ποντο!Σε γενικες γραμμες ενα καλο ματσακι με πολυ δυναμη και παθος για τη νικη και απο τις δυο ομαδες!!Αν το ΓΑΣΕ ηταν καλυτερο στο πρωτο ημιχρονο πιστευω οτι το ματσ θα ειχε αλλη τροπη!!!Συγχαριτηρια και στα παιδια του Ελληνικου για τη νικη τους!!!Θα ηθελα να πω επισης αν και πρωτοφανες οτι σημερα συναντισα τη καλυτερη διαιτησια φετος και μπραβο στους ρεφ!!!Νομιζω οτι αυτο ειναι ελπιδοφορο για τη συνεχεια!!!
taz4
QUOTE(jumaru @ Nov 29 2008, 02:05 ) *
Οπως προαναφερατε Ελληνικο - ΓΑΣΕ (1) η διαφορα ανοιξε στο τελος στο +8 αφου 2 λεπτα πριν τη ληξη το παιχνιδι ητα στον ποντο!Σε γενικες γραμμες ενα καλο ματσακι με πολυ δυναμη και παθος για τη νικη και απο τις δυο ομαδες!!Αν το ΓΑΣΕ ηταν καλυτερο στο πρωτο ημιχρονο πιστευω οτι το ματσ θα ειχε αλλη τροπη!!!Συγχαριτηρια και στα παιδια του Ελληνικου για τη νικη τους!!!Θα ηθελα να πω επισης αν και πρωτοφανες οτι σημερα συναντισα τη καλυτερη διαιτησια φετος και μπραβο στους ρεφ!!!Νομιζω οτι αυτο ειναι ελπιδοφορο για τη συνεχεια!!!


Το ματσάκι στα μέσα του 3του δεκαλέπτου ήταν στο +18 για το ελληνικό.εκεί υπήρξε χαλάρωση κ με ένα 8-0 το γασε ξαναμπήκε στο παιχνίδι.καλή προσπάθεια από το γασε.
για τη διαιτησία γενικά δεν σχολιάζω,έτσι και αλλιώς Γ εσκανα είμαστε...πάντως σήμερα άφισαν το σκληρό παιχνίδι...
πάντως όντως με αυτά που έχουμε δει καλή ηταν.χεχε!



Ή επόμενη αγωνιστική!

10η Αγωνιστική
Ημ/νια Ωρα Γήπεδο Α γ ώ ν α ς Σκορ
5/12/2008 21:00 ΚΛ."ΑΛ.ΣΑΛΤΑΣ" Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΑΟΣ
5/12/2008 20:30 ΚΛ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΔΑΣ Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο.
5/12/2008 20:30 ΚΛ.ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5/12/2008 21:45 ΚΛ.Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ Α.Ο.Κ. "Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ" ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ
5/12/2008 21:30 2ο ΚΓΔ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο. ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΣΚ
5/12/2008 21:00 Ε.Α.Κ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ Ο.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
5/12/2008 21:00 ΚΛ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΣΟΥΡΜΕΝΑ Α.Σ.
hoosiers
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο. 52-59 bball.gif
alpapamarin
Στο 25' λεπτό στο ματς Ελληνικό - ΓΑΣΕ το σκορ ήταν 37 - 20 και μετά ο ΓΑΣΕ ροκάνισε τη διαφορά μέχρι και σε οριακά επίπεδα (+2 πόντοι στο 37'). Διαφωνώ με το ότι η διαιτησία ήταν καλή και με το ότι άφησαν το σκληρό παιχνίδι. Θεωρώ ότι και για τις δύο ομάδες σφύριζαν κάθε επαφή. Αυτό δεν το σχολιάζω ως λάθος. Απλά οι ίδιοι διαιτητές στις "σκληρές" έδρες της κατηγορίας αφήνουν να παίζεται ποοολύ ξύλο. Αυτό είναι οξύμωρο κατ' εμέ...
tatauliotis
καλημερα!μεγαλη νικη απο τα ταταυλα,παμε για το διπλο στην ελευσινα,και φουλ για ανοδο!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.