Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ΄ ΕΣΚΑΝΑ 2008-09
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
taz4
QUOTE(gauros @ Oct 10 2008, 17:20 ) *
Ο καθένας λέει τις δικές του απόψεις και κάνει τις δικές του προβλέψεις.Όταν τελειώσει με το καλό η αγωνιστική θα δούμε σε ποια πέσαμε μέσα και σε πια όχι........Δεν είναι μόνο αυτές οι 3 ομάδες.Υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες.Τώρα εσύ αν ανήκεις σε κάποια αδύναμη ομάδα δεν σου φταίει κανείς.Ε[ιλογές είναι αυτές φίλε μου......... 19.gif Μακάρι να μπορούσα να έπαιζα αυτούς τους αγώνες στο στοίχημα...Θα πήγαινα ταμείο συχνά. shot.gif


πάντως σήμερα για κουβά εισαι tongue.gif tongue.gif

ΟΚΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ 2

ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΓΑΣΕ 2

Φίλε alpapamarin σωστά είδες το διπλό του ελληνικού αν και παραξένεψε μερικούς smiley.gif
LOWBAPER
ΟΚΕ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 2
Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ - ΤΑΤΑΥΛΑ 1
alpapamarin
Να προσθέσω ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΝΕΜ : 2


Για το παιχνίδι ΟΚΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ όντως έπεσα μέσα φίλε rookie. Το μοναδικό που θέλω να πω αναφορικά με το παιχνίδι είναι ότι ο Πρόεδρος του ΟΚΕ πραγματικά κοσμεί με την παρουσία του όχι μόνο την κατηγορία αλλά και την ΕΣΚΑΝΑ ολόκληρη. Πολλά, πάρα πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει τα τελευταία χρόνια.

Υ.Γ. Όπως ειπώθηκε και από προηγούμενους, το πρωτάθλημα θα έχει πολύ δρόμο. Κατ' εμέ, οι όποιες προβλέψεις θα γίνουν μετά τη γαλοπούλα...
jumaru
QUOTE(gauros @ Oct 10 2008, 00:12 ) *
Τα προγνωστικά μου για τα αυριανά παιχνίδια είναι

ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ-ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 1

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΤΑΤΑΥΛΑ 1

ΟΚΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ 1

ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΓΑΣΕ 1

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ-ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ 1

ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΣ 1

ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 2
Πιστεύω ότι αύριο θα είναι μέρα για τους γηπεδουχους.
Η Α ρμενική αν και δύσκολα θα το πάρει.
Η Νεα Πέραμος θα έχει εύκολο βράδυ.
Ο ΟΚΕ θα το καθαρίσει το ματσάκι.
Τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ θα κέρδίσουν άνετα.
Η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ θα κερδίσει εντός,αν και θα είναι πολύ αμφίροπο παιχνίδι.
Ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει για την νίκη.Και μάλλον θα τα καταφέρει.
Τέλος η ΔΑΦΝΗ απλώς τυπικά θα προσπάθησει για κάτι καλό.



Ανετα τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ σαφως.....
eskanakias
αρμενικη -τελαμωνας ασσος με τιν διαφορα πανο απο τους δεκα.παντως την παρασταση την εκλεψε ο διατητης που νομιζε οτι ητανε ξερω εγω τι πουλησε μαγκια στον βαζαιο και μαλιστα τον απεβαλλε.ειπαμε παιδια ειστε διαιτητες αλλα να ξερετε πια ειναι και τα ορια σας....α1 επαιζε το παλικαρι δεν θα ειμαστε διαιτητες και θα του κολλαμε κεφαλι με κεφαλι.η αρμενικη χωρις εζαριαν
ΘΗΡΕΥΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ?????

ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ?????

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΡ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
killbill12
ΑΡΗΣ ΓΛΥΦ. - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2
ΔΑΦΝΗ (ΑΣΤΕΡΑΣ) ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 2 (32π.)
ΘΗΡΕΥΤΗΣ
QUOTE(killbill12 @ Oct 11 2008, 15:03 ) *
ΑΡΗΣ ΓΛΥΦ. - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2
ΔΑΦΝΗ (ΑΣΤΕΡΑΣ) ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 2 (32π.)


Ευχαριστώ πολύ.
LOWBAPER
ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ-ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 1

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΤΑΤΑΥΛΑ 1

ΟΚΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ 2

ΣΟΥΡΜΕΝΑ-ΓΑΣΕ 2

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ-ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ 2

ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗΣ 2

ΔΑΦΝΗ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 2

πρέπει να τα έγραψα σωστά..
taz4
Βαθμολογία


1. Παννεαπολικός 4
- ΝΕΜ 4
- Ν. Πέραμος 4
- Εν. Αρμενίων 4
5. Ο.Κ.Ε 3
- Τελαμώνας 3
- Ελληνικό 3
- Δραπετσώνα 3
- Ν. Σμύρνη 3
- Γ.Α.Σ.Ε 3
11. Άρης Γλ. 2
- Ταταύλα 2
-Σούρμενα 2
- Δάφνη Αγ. Δημητρ. 2
gauros
Καλησπέρα κ απο εμένα....Όντως αυτή την αγωνιστική πήγα κουβά.....
Να δούμε τι θα κάνουμε την άλλη αγωνιστική.......
Αρκετές εκπλήξεις είχαμε.Συνεχίζω πάντως να πιστεύω ότι θα ανέβουν αυτές οι ομάδες.
Πάντως γίνεται ένα ωραίο πρωτάθλημα.Είχαμε καιρό να το δούμε.........
Αυτήν την φορά πάντως θα πάω ταμείο σίγουρα.......Όποιος θέλει ακουμπάει........ smiley.gif smiley.gif
Το καλό είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχουμε ασχοληθεί με την διαιτησία............
Τα λέμε σύντομα μάγκες....... 77.gif 77.gif
tataula2008
Χαιρετω ολη την παρεα εδω μεσα!και ολους αυτους που γραφουν και ολους αυτους που απλως διαβαζουν τα γελοια πραγματα που λεμε! γιατι δεν μπορει να λεμε για ανοδους π.χ. του ο.κ.ε,της αρμενικης και και οταν το ελληνικο περσυ ειχε φτασει στην 5η θεση και τα ταταυλα στην εβδομη και χαναμε την ανοδο για 4 βαθμους! δεν μπορει να χρειζεται φαβορι για πεσιμο γ.α.σ.ε και δαφνη αγιου δημητριου οταν αυτες οι ομαδες επαιζαν μεχρι και α'εσκανα.. δεν μπορει να εχουμε καθε φορα τον leonkalf να κοροιδευει τους αντιπαλους και πόσο ευκολο απογευμα ειχαν με το γ.α.σ.ε και να πανε να χανουν απο το ελληνικο! θελω απλως να ξερετε οτι ομαδες που εχουν 5-6 ηττες σε ολο το πρωταθλημα πολυ δυσκολα ανεβαινουν!ελπιζω εσεις απο το ο.κ.ε. να θεωρηστε ομαδα για ανοδο οταν ακομη δεν εχετε παιξει μες τα ταταυλα!μεσα στον πανεαπολικο!μεσα στους αρμενιους!μεσα στα μεγαρα!μεσα στο πευκο( θα ερθει και αναφορα πιο κατω για των αγωνα μας), και μεσα στο ελληνικο! μετα απο εκει μπορειτε να πειτε αφοβα την γνωμη σας! μεχρι τοτε εσεις μην λετε μεγαλες κουβεντες!

οσον αφορα το παιχνιδι μας το χθεσινο! τι να πώ..πρωτον οτι ηρθε νεα περαμος-ταταυλα 1!!! παιξαμε ισως το καλυτερο παιχνιδι των τελευταιων χρόνων με ποσοστα 63% διποντα, 64% τριποντα, 77% βολες,με τους διαιτητες να σφυριζουν εδρα 40% και φιλοξενουμενους 60-70% και παρολα αυτα χασαμε απο μια πραγματικα "ομαδα" 77.gif με μεγαλο βαθος και ενω μεχρι το 3ο δεκαλεπτο προηγουμασταν και μεχρι +11!!!! ειναι ισως η αθορυβη δυναμη του πρωταθληματος!εχει παιχτες συνολου που βαζουν καλαθια οταν πρεπει και εκει που πρεπει...απο που να πρωτοξεκινησω?? ο αριθμος 7 το άλλο play,σε ολο το παιχνιδι δεν εβαλε οχι τριποντο αλλα ουτε και βολη,στο τελευταιο 5λεπτο μας πεθανε στις διεισδησεις! ο αριθμος 5( συγχαρητηρια κιολας),μας σκοτωσε με 2 τριποντα του στα τελευταια λεπτα απο τα 7μισι μετρα με παιχτη να τον μαρκαρει και ενω ημασταν μπροστα στο σκορ!δηλαδη αν δεν σου χτυπουσαμε καταλαθος το ποδι δεν θα εβαζες τιποτα?? ο αριθμος 10 ενα γρηγορο play που ενω το σκορ ήταν στο 54-57 και ήθελε 4 δευτερολεπτα για να τελειωσει η επιθεση τους μας σκοτωνει με ενα τριποντο και ισοφαριζουν!!ο αριθμος 12 που οσα καλαθια εχανε μονος του, τοσα επιθετικα και αμυντικα ριμπαουντ επαιρνε!!!το αλλο 4σερι που γνωριζομασταν απο πέρσυ, μιλησε εκει παλι που επρεπε! τί να πω!συγχαρητηρια στην νεα περαμο! και απο οτι εμαθα η δραπετσωνα ηττηθηκε απο τα μεγαρα επομενως αλλαζουν οι μνηστηρες για την ανοδο πλεον smile.gif smile.gif !
για μενα μετα και την 8η αγωνιστικη που ισως ξεκαθαριστει και λιγο το τοπιο θεωρω φαβορι για ανοδο μεγαρα,πανεαπολικο,περαμο,αρμενιους με τον πανεαπολικο να κανει κοιλια μετα τα χριστουγεννα !!παντα ετσι γινετα¨! σας χαιρετω παιδια και τα ξαναλεμε!
leonkalf
tataula2008, σαν moderator του forum σε καλωσορίζω και εύχομαι καλά posts. Βλέπω μπήκες δυναμικά και με κάπως επιθετική διάθεση..
Να σου απαντήσω λοιπόν σε ότι με αφορά..

QUOTE(tataula2008 @ Oct 11 2008, 20:39 ) *
γιατι δεν μπορει να λεμε για ανοδους π.χ. του ο.κ.ε,της αρμενικης και και οταν το ελληνικο περσυ ειχε φτασει στην 5η θεση και τα ταταυλα στην εβδομη και χαναμε την ανοδο για 4 βαθμους!

Τις προβλέψεις περί ανόδου αυτών των ομάδων τις έκαναν μέλη άσχετα με την ομάδα που παίζω. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, άλλωστε εδώ κουβέντα κάνουμε..
Τι σχέση μπορεί να έχει τι θέση είχε πέρσυ το Ελληνικό(δεν τερμάτισε σίγουρα στην 5η θέση αλλά πολύ παρακάτω) και τα Ταταύλα? Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή και οι ομάδες ξεκινάνε από το μηδέν.

QUOTE(tataula2008 @ Oct 11 2008, 20:39 ) *
δεν μπορει να χρειζεται φαβορι για πεσιμο γ.α.σ.ε και δαφνη αγιου δημητριου οταν αυτες οι ομαδες επαιζαν μεχρι και α'εσκανα..

Και αν έχουν παίξει Α' εσκανα τι σημαίνει??? Και οι Αμπελόκηποι ήταν Α1 αλλά τώρα είναι Γ' ΕΣΚΑ!!
Το θέμα είναι τι ομάδα έχουν τώρα κι όχι αν ήταν κάποτε καλές..
Αν κάποιος που τις έχει δει, πιστεύει ότι είναι για πέσιμο, γνώμη του είναι και μπορεί να την λέει ελεύθερα!

QUOTE(tataula2008 @ Oct 11 2008, 20:39 ) *
δεν μπορει να εχουμε καθε φορα τον leonkalf να κοροιδευει τους αντιπαλους και πόσο ευκολο απογευμα ειχαν με το γ.α.σ.ε και να πανε να χανουν απο το ελληνικο! θελω απλως να ξερετε οτι ομαδες που εχουν 5-6 ηττες σε ολο το πρωταθλημα πολυ δυσκολα ανεβαινουν!ελπιζω εσεις απο το ο.κ.ε. να θεωρηστε ομαδα για ανοδο οταν ακομη δεν εχετε παιξει μες τα ταταυλα!μεσα στον πανεαπολικο!μεσα στους αρμενιους!μεσα στα μεγαρα!μεσα στο πευκο( θα ερθει και αναφορα πιο κατω για των αγωνα μας), και μεσα στο ελληνικο! μετα απο εκει μπορειτε να πειτε αφοβα την γνωμη σας! μεχρι τοτε εσεις μην λετε μεγαλες κουβεντες!

Αυτό που αναφέρεις για μένα μπορείς να μου το εξηγήσεις? Πότε είδες εμένα να κοροϊδεύω αντίπαλο???
Με ξέρεις? Κάθε φορά κάνω εγώ (όπως λες) αυτό το πράγμα...?? Πραγματικά μένω έκπληκτος από αυτά που διάβασα από εσένα.
Αν δεν μπορείς (όπως λες) να διαβάζεις αυτά που γράφω εγώ μπορείς να μην το ξανακάνεις... Δεν μπορεί να μας ορίζεις εσύ (που μόλις γράφτηκες στο forum) το τι θα κάνουν-γράφουν οι άλλοι.. και εγώ προσωπικά.

Όσον αφορά το παιχνίδι με το ΓΑΣΕ, απλά έγραψα ότι πήραμε μια εύκολη νίκη.. πράγμα αντικειμενικό και που δεν δέχεται αμφισβήτηση. Αν εσύ το πήρες σαν κοροιδία, μάλλον δε με ξέρεις και σου συνιστώ να μην κρίνεις έτσι κάποιον άλλο συμφορουμίτη σου! Ρώτα κάποιους συμπαίκτες σου στα Ταταύλα που με ξέρουν και θα σου πουν το αν σέβομαι τους αντιπάλους μου και το πως σκέφτομαι..
Και το να συγκρίνεις το παιχνίδι της 1η αγωνιστικής με αυτό της 2ης είναι άτοπο.
Δε σημαίνει ότι επειδή κερδίσαμε άνετα το ΓΑΣΕ θα κερδίζαμε και το Ελληνικό.. Ποιος το είπε αυτό?
Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Εκτός αν το θεώρησες εσύ ότι έτσι σκεφτόμουν εγώ.. Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις και ξέρω.. οπότε ποτέ δε θα πίστευα κάτι τέτοιο.
Εγώ πιστεύω ότι με 5-6 ήττες συνήθως ανεβαίνεις... Και ειδικά φέτος πιστεύω σίγουρα μια ομάδα με τόσες ήττες θα ανέβει.. Θα δούμε τον Απρίλη..
Όσον αφορά τις έδρες που αναφέρεις, σαφώς θα είναι κριτήριο που θα δείξει αν είμαστε ομάδα που μπορούμε να είμαστε στις ψηλές θέσεις ή όχι και αυτό θα φανεί στο παρκέ.
Άλλωστε, εγώ ξέρω ότι κανένας μέσα στην ομάδα του ΟΚΕ δεν έχει μιλήσει για μοναδικό και αποκλειστικό στόχο την άνοδο... Μην προσπαθεί κανείς να μας βάλει λόγια που δεν έχουμε πει.
Αν κάποιοι μας θεωρούν τόσο καλούς και μας δίνουν φαβορί για κάτι τέτοιο τους ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Πιστεύω απλά ότι έχουμε καλή ομάδα που με τον καιρό θα γίνεται καλύτερη και ευελπιστώ να πάμε καλα..

Και για να κλείσω, επειδή επικεντρώνεσαι στην ομάδα μας κυρίως και βλέπω από το ύφος της γραφής σου ότι δε μας "συμπαθείς" (δεν ξέρω γιατί), πιστεύω να είναι τυχαίο ότι αποφάσισες να γράψεις τώρα και όχι τόσο καιρό που παρακολουθείς.. Αν νομίζεις ότι θα καταφέρεις κάτι εν' όψη του μεταξύ μας παιχνιδιού της Παρασκευής με αυτά που γράφεις, που να μας επηρεάσει αρνητικά σου λέω από τώρα ότι δε θα το καταφέρεις.
gauros
Θα συμφωνήσω μαζί σου........
Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει για την ομάδα ή ακόμα και για άλλες.¨
Άλωστε το ίδιο έκανε και ο καινούργιος φίλος....Και επεκτάθηκε σε μια αναλυτική ανάλυση για το ματς που είχε......Τα τατάυλα τα βλέπω να τερματίζουν στην μέση..... 68.gif
Βέβαια μπορεί σε κάποιους να μην αρέσουν τα σχόλια.........ΑΛΛΑ τι να κάνουμε!!!!!!!Είναι ελευθερία λόγου και ιδεών....Σ娴οποιον αρέσει shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
leonkalf
Όσον αφορά το χθεσινό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση, ήταν ένα ματς με πολλά λάθη και για τις 2 ομάδες και ανατροπές.

Εμείς, παρότι δεν είμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο (33-39), στο δεύτερο ανατρέψαμε το σκορ και βρεθήκαμε μπροστά λίγα λεπτά πριν το τέλος.
Εκεί, πιστεύω δωρίσαμε το παιχνίδι στους αντιπάλους μας. Με το σκορ 60-57 και να απομένουν περίπου 50'' χάσαμε εύκολο καλάθι-layup (θα πήγαινε το ματς στους 5π. και νομίζω θα τέλειωνε), μετά έγινε φάουλ σε τρίποντο του Ελληνικού (έβαλε 2 βολές 60-59), μετά είχαμε 1/2 βολές, (61-59), καλάθι από Ελληνικό 61-61 και στο τέλος χάσαμε εμείς την επίθεση.
Στην παράταση το Ελληνικό έπαιξε καλύτερα, έβαλε τα σουτ και το πήρε δίκαια.
Τελικό σκορ 70-78.

Είμαι της άποψης ότι ένα τέτοιο ματς που το χάνεις με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποδειχθεί καλό μάθημα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να μην ξανακάνουμε τα λάθη που στοίχισαν την νίκη. Πολλά παιχνίδια ίσως πάνε στο τέλος έτσι, οπότε πιστεύω στα επόμενα να έχουμε την εμπειρία (από το χθεσινό) ώστε να πάρουμε εμείς το ροζ.
Οπότε εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά στην προπόνηση και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.... wink.gif
LOWBAPER
evilmonkey.gif Βασικά, πρέπει να είμαστε όλοι μας καχύποπτοι όταν κάποιος κάνει join και την άλλη μέρα αρχίζει να εκτοξεύει ψευδής δηλώσεις.
Αν υπάρχει κάποιο άλλο μέλος από τα Τάταυλα ας μας πει παρακαλώ αν ο TATAULA2008 είναι πράγματι συμπαίχτης του. 41.gif
Τόσο εκτενέστατη αναφορά στα κάλη της Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ, ούτε παίχτης της ομάδας δε θα έκανε... ή... μήπως, θα έκανε...? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Όσον αφορά τον Ο.Κ.Ε τώρα, η ομάδα δεν πάει για άνοδο. Θέλουμε να παρατάξουμε μια αξιοσέβαστη ομάδα που θα παλεύει κάθε παιχνίδι.Ότι βγει από αυτήν την προσπάθεια μας, θα το αντικρύσετε όλοι στα μεταξύ μας παιχνίδια. smiley.gif

Εδώ θα τα λέμε...και πάντα θα 'χουμε να λέμε...
tataula2008
leonkalf ισως τελικα να εχεις δικιο σε αυτο που ειπες για το γασε και τις αποψεις σου!μπορει να το εκρινα εγω λαθος και μερικοι συμπαιχτες μου!τώρα οσο αφορα το μεταξυ μας ματς της ερχομενης παρασκευης δεν νομιζω να θελω να βαλω πιπερι για να φουντωσει αλλα δεν θα ειναι και τοσο ευκολο για την ομαδα σου!και οσον αφορα εσενα φιλε και αγνωστε lowbaber επειδη με τον λεωνιδα γνωριζομαστε και φατσικως και τυχαινει και μιλαμε κιολας πριν λιγο καιρο ειχες δηλωσει πως με τις μεταγραφες που εκανε η ομαδα σου πας για ανοδο τωρα γιατι το αλλαζεις!μαλλον τελικα δεν ξερεις τί λες την μια και δεν ξερεις τί λες την αλλη!
αλλωστε την ερχομενη παρασκευη θα χαρω πολυ να σε παιξω αντιπαλος!θα ειναι ενα ομορφο και απολαυστικο ματς μεταξυ μας! blove.gif wos_sport5.gif εκτενεστερη λεπτομερης και ακρως ελκυστικη για τα δικα σας κάλη θα λαβεις σε 6 μερες εαν τελικα νικησετε!
tataula2008
προγνωστικα επομενης παρασκευης για να παει ταμειο ο φιλος γαυρος!

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ ΑΟΣ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΣΚ 1
ΤΑΤΑΥΛΑ Α.Ο. - Ο.Κ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 1
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Α.Ο. - ΣΟΥΡΜΕΝΑ Α.Σ.
Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ - Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 2
Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ - ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1
Α.Ο.Κ. "Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ" - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ Α.Ο 2
ΔΑΦΝΗ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 2


εαν σε παω ταμειο μου δινεις τα μισα!
PanosIlio
QUOTE(tataula2008 @ Oct 12 2008, 05:17 ) *
Γ.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΣ - Δ.Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 2



Επειδή έχω δει την Δραπετσώνα λίγο και επειδή ξέρω και λίγο τι παίζει, αν αυτό το παιχνίδι έρθει διπλό, χωρίς να ξέρω τη δυναμικότητα της άλλης ομάδας, θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα smile.gif
LOWBAPER
ΠΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ...
Αυτό είχα πει , το έκανα copy-paste. ΆΜΑ εσένα φίλε ταταυλα2008 σου φαίνεται ως δήλωση εξασφάλισης ανόδου η πρόταση μου ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙΣ... , μάλλον παρανόησες τα λεγόμενα μου ή αν είμαι κάπου λάθος ζητάω συγγνώμη. peace.gif
Ευελπιστώ σε ένα καλό μεταξύ μας παιχνίδι και περιμένω εκτενέστατη αναφορά στα κάλη του leonkalf του παιχταρά μας!!! 77.gif 77.gif icon_wave.gif
tataula2008
panosIlio γιατι λες θα σου φανει παραξενο αν κερδισει η δραπετσωνα?τοσο χαλια ειναι φετος? δεν ξερω και δεν γνωριζω μην σου πω ψεμματα!την 5η αγωνιστικη τους εχουμε εντος!
οσο για το μετακσυ μας παιχνιδι lowbaper θα ειναι πραγματικο ντερμπυ!! και να θυμασαι εναν παιχτη μας επειδη ειπες πως λεω κάλη για τις αλλες ομαδες smiley.gif ¨το "4"!!! ο ταπας μας οπως τον λεμε ή αλλιως ο κοντουλης μας smile.gif tongue.gif τα ξαναλεμε!
emo
QUOTE(eskanakias @ Oct, 02:38 ) *
αρμενικη -τελαμωνας ασσος με τιν διαφορα πανο απο τους δεκα.παντως την παρασταση την εκλεψε ο διατητης που νομιζε οτι ητανε ξερω εγω τι πουλησε μαγκια στον βαζαιο και μαλιστα τον απεβαλλε.ειπαμε παιδια ειστε διαιτητες αλλα να ξερετε πια ειναι και τα ορια σας....α1 επαιζε το παλικαρι δεν θα ειμαστε διαιτητες και θα του κολλαμε κεφαλι με κεφαλι.η αρμενικη χωρις εζαριαν


παικτη μου το οτι επαιξε α1 δεν σημαινε οτι θα αμφισβιτει καθε σφυριγμα και θα μανουριαζει.ισα ισα αν υπηρξε α1 θα επρεπε να σεβεται και λιγο τισ σφυριχτρεσ που δικαια τον κερασαν 2 τεχνικες και οχι να νομιζει οτι ειναι και ο τσιλντρες.καλη η προσπαθεια τοθ τελαμωνα παντως

QUOTE(tataula2008 @ Oct, 17:43 ) *
panosIlio γιατι λες θα σου φανει παραξενο αν κερδισει η δραπετσωνα?τοσο χαλια ειναι φετος? δεν ξερω και δεν γνωριζω μην σου πω ψεμματα!την 5η αγωνιστικη τους εχουμε εντος!
οσο για το μετακσυ μας παιχνιδι lowbaper θα ειναι πραγματικο ντερμπυ!! και να θυμασαι εναν παιχτη μας επειδη ειπες πως λεω κάλη για τις αλλες ομαδες smiley.gif ¨το "4"!!! ο ταπας μας οπως τον λεμε ή αλλιως ο κοντουλης μας smile.gif tongue.gif τα ξαναλεμε!


ποιον να θυμαται? τον τζονυ? πες του ο γιωργακης ακομη το προφιτερολ του βυσματος θυμαται!θα καταλαβει...
PanosIlio
QUOTE(tataula2008 @ Oct 12 2008, 17:43 ) *
panosIlio γιατι λες θα σου φανει παραξενο αν κερδισει η δραπετσωνα?τοσο χαλια ειναι φετος? δεν ξερω και δεν γνωριζω μην σου πω ψεμματα!την 5η αγωνιστικη τους εχουμε εντος!
οσο για το μετακσυ μας παιχνιδι lowbaper θα ειναι πραγματικο ντερμπυ!! και να θυμασαι εναν παιχτη μας επειδη ειπες πως λεω κάλη για τις αλλες ομαδες smiley.gif ¨το "4"!!! ο ταπας μας οπως τον λεμε ή αλλιως ο κοντουλης μας smile.gif tongue.gif τα ξαναλεμε!


Όχι χάλια η ομάδα δεν είναι, με τίποτα, σαν μονάδες είναι αρκετούς καλούς παίκτες, απλά πρέπει να παίξουν και σαν ομάδα...
leonkalf
QUOTE(tataula2008 @ Oct 12 2008, 04:14 ) *
leonkalf ισως τελικα να εχεις δικιο σε αυτο που ειπες για το γασε και τις αποψεις σου!μπορει να το εκρινα εγω λαθος και μερικοι συμπαιχτες μου!

Να 'σαι σίγουρος γι' αυτό!

QUOTE(tataula2008 @ Oct 12 2008, 04:14 ) *
τώρα οσο αφορα το μεταξυ μας ματς της ερχομενης παρασκευης δεν νομιζω να θελω να βαλω πιπερι για να φουντωσει αλλα δεν θα ειναι και τοσο ευκολο για την ομαδα σου!και οσον αφορα εσενα φιλε και αγνωστε lowbaber επειδη με τον λεωνιδα γνωριζομαστε και φατσικως και τυχαινει και μιλαμε κιολας πριν λιγο καιρο ειχες δηλωσει πως με τις μεταγραφες που εκανε η ομαδα σου πας για ανοδο τωρα γιατι το αλλαζεις!μαλλον τελικα δεν ξερεις τί λες την μια και δεν ξερεις τί λες την αλλη!

Το ότι δε θα είναι εύκολο ματς ασφαλώς και το γνωρίζω. Κανένα ματς δεν θεωρώ εύκολο και σε όλα χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Τώρα, για το θέμα της ανόδου που πολύ το αναφέρεις. Να πω την άποψή μου...
Θεωρώ ότι σε μια τέτοια κατηγορία, δεν μπορείς να λες ότι πας να σωθείς.. Το θεωρώ κουτό και ανούσιο. Αν δηλ. κυνηγάς τη σωτήρια στην προτελευταία κατηγορία ε τότε τι να λέμε...
Πρέπει να έχεις -κατά τη γνώμη μου- ένα στόχο, ένα όραμα, να βελτιωθείς και να πας παραπάνω.
Εγώ όπου κι αν πήγα αυτό προσπαθούσα κι αυτό θέλω σε κάθε ομάδα μου.
Δεν μπορώ τη μιζέρια και την επανάπαυση στα κεκτημένα και τα μικρά. Θέλω την πρόοδο!! Άλλωστε αυτό σου δίνει κίνητρο να προσπαθείς, να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση και να βελτιώνεσαι.

Και για αυτό το λόγο πήγα και στον ΟΚΕ, για να βοηθήσω να κάνει βήματα πρόοδου, όπως έχω καταφέρει και στις πρηγούμενες ομάδες που έπαιξα. Το αν θα το καταφέρουμε θα το δούμε στο μέλλον..
themis7
Καλημερα ! Επειδη βλεπω οτι πολυ κουβεντα κανετε για το ποιος παει για ανοδο θα σας πω την γνωμη για καποια πραγματα!! Τα ονοματα μερικων παιχτων και το γεγονος οτι εχουν παιξει σε παραπανω κατηγοριες αρκετες φορες μποει να αποδειχυει μπουμερανκ για μια ομαδα! Το βασικο σε ομαδες αυτων των κατηγοριων και οχι μονο ειναι να διατηρουνται οι καλες σχεχεις και οι ισσοροπιες μεσα στην ομαδα!!! Χωρις καλο κλιμα δεν μπορει να γινει τιποτα!!! Ομαδα μπορει να ανεβει και με 8 ηττες και μην ξεχνατε οτι τα 2 τελευται χρονια ανεβαινουν 4 ομαδες το οποιο πιθανοτατα θα γινει και φετος!!!!!!!!!!!! Αρα οποιες ομαδες καταφερουν να μεινουν ενωμενες μεχρι και τον 2 γυρο και εχουν στην συνθεση τους αθλητες προπονημενους με καλη φυσικη κατασταση θα εχουν τον πρωτο λογο για πανω!!!!


Οσο αναφορα την Δραπετσωνα και καποια σχολια που διαβασα παραπανω θελω να πω οτι σε αυτην την ομαδα παιζει ο πιο ταλαντουχος παιχτης αυτης της κατηγοριας ! Ο Παναγοπουλος ο οποις κατα την γνωμη μου θα μπορουσε να παιζει ανετα και σε μια ομαδα Γ εθνικης !!! Εκει βεβαια ειναι το στοιχημα αν θα καταφερει να βαλει τον εαυτο του κατω απο την ομαδα ωστε το ταλεντο του να δουλεψει υπερ της ομαδας!!!! Στο παιχνιδι κυπελου με τον Εσπερο κοντεψε να τους κερδισει μονος του!!!

Καλη χρονια και καλη ΥΠΟΜΟΝΗ σε ολους σας!!!!!!!!!!!!!!!
absolut7
QUOTE(emo @ Oct 13 2008, 05:11 ) *
παικτη μου το οτι επαιξε α1 δεν σημαινε οτι θα αμφισβιτει καθε σφυριγμα και θα μανουριαζει.ισα ισα αν υπηρξε α1 θα επρεπε να σεβεται και λιγο τισ σφυριχτρεσ που δικαια τον κερασαν 2 τεχνικες και οχι να νομιζει οτι ειναι και ο τσιλντρες.καλη η προσπαθεια τοθ τελαμωνα παντως

Με ολο το σεβασμο emo οταν λεμε μιση αληθεια ειναι ψεμα και αυτο. Χωρις να εχει αυτο καμμια σχεση με την ομαδα σου η οποια ειναι παρα πολυ καλη και δυνατη η διαιτησια ηταν σφαγιαστικη για τον Τελαμωνα.Οσο ηταν ο ''Τσιλντρες'' στο παιχνιδι ησουν στον ποντο και σε 12 λεπτα συμμετοχης ειχε 12 ποντους μετα τις τεχνικες ποινες και την αποβολη του το ματσακι πηγε στους 15 ποντους, και οταν στο τελευταιο λεπτο πηγε στους 5 εφευρεθηκε ενα αντιαθλητικο φαουλ για να τελειωνει το ματσακι.Στο ξαναλεω δεν εχει να κανει με την ομαδα σου, προσωπικο ηταν το θεμα μεταξυ ενος αποτυχημενου μπασκεμπολιστα που εγινε διαιτητης (ο θεος να τον κανει) και ενος παιχτη του " Τσιλντρες" που ειναι τιμη μας που τον εχουμε στην ομαδα μας.Σας περιμενουμε στον β γυρο στην Σαλαμινα να ανταποδωσουμε την φιλοξενια που ηταν αψογη,ο μονος που ειναι ανεπιθυμητος ειναι ο νταης διαιτητης που κολλαει στους παιχτες να πλακωθουν την ωρα του αγωνα για να μηδενισει την ομαδα.
PanosIlio
QUOTE(themis7 @ Oct 13 2008, 12:14 ) *
Οσο αναφορα την Δραπετσωνα και καποια σχολια που διαβασα παραπανω θελω να πω οτι σε αυτην την ομαδα παιζει ο πιο ταλαντουχος παιχτης αυτης της κατηγοριας ! Ο Παναγοπουλος ο οποις κατα την γνωμη μου θα μπορουσε να παιζει ανετα και σε μια ομαδα Γ εθνικης !!! Εκει βεβαια ειναι το στοιχημα αν θα καταφερει να βαλει τον εαυτο του κατω απο την ομαδα ωστε το ταλεντο του να δουλεψει υπερ της ομαδας!!!! Στο παιχνιδι κυπελου με τον Εσπερο κοντεψε να τους κερδισει μονος του!!!


Αυτό είναι όντως το στοίχημα γιατί μπορεί τον Έσπερο να πήγε να τον κερδίσει μόνος του (που σημειώνω εδώ αυτό για μένα δεν έχει καμία αξία, εννοώ η ατομική απόδοση ενός παίκτη ακόμα και σε νίκη) αλλά προχθές με τη ΝΕΜ το έχασε μόνος του το παιχνίδι.

Πολύ καλός παίκτης, δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς αλλά το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Σε όποια κατηγορία και αν παίζεις με όποιον και αν έχεις συμπαίκτη.
emo
QUOTE(absolut7 @ Oct, 14:10 ) *
Με ολο το σεβασμο emo οταν λεμε μιση αληθεια ειναι ψεμα και αυτο. Χωρις να εχει αυτο καμμια σχεση με την ομαδα σου η οποια ειναι παρα πολυ καλη και δυνατη η διαιτησια ηταν σφαγιαστικη για τον Τελαμωνα.Οσο ηταν ο ''Τσιλντρες'' στο παιχνιδι ησουν στον ποντο και σε 12 λεπτα συμμετοχης ειχε 12 ποντους μετα τις τεχνικες ποινες και την αποβολη του το ματσακι πηγε στους 15 ποντους, και οταν στο τελευταιο λεπτο πηγε στους 5 εφευρεθηκε ενα αντιαθλητικο φαουλ για να τελειωνει το ματσακι.Στο ξαναλεω δεν εχει να κανει με την ομαδα σου, προσωπικο ηταν το θεμα μεταξυ ενος αποτυχημενου μπασκεμπολιστα που εγινε διαιτητης (ο θεος να τον κανει) και ενος παιχτη του " Τσιλντρες" που ειναι τιμη μας που τον εχουμε στην ομαδα μας.Σας περιμενουμε στον β γυρο στην Σαλαμινα να ανταποδωσουμε την φιλοξενια που ηταν αψογη,ο μονος που ειναι ανεπιθυμητος ειναι ο νταης διαιτητης που κολλαει στους παιχτες να πλακωθουν την ωρα του αγωνα για να μηδενισει την ομαδα.


φιλε μου ,πρωτα απο ολα να ξεκαθαρισω οτι δεν ηθελα να υποτιμισω τον συμπαικτη σου! Απλα υπηρξε πολυ μανουρα,πολυ διαμαρτυρια κλπ.ο συγκεκριμενοσ παικτης (οπως βεβαια και καποιοι αλλοι) ηταν καταλύτης οποτε καταλαβαινω την "πικρια" που αφησε η αποφαση των ρεφ.! Όσο για το αντιαθλητικο νομίζω εγω με το δικο μου φτωχο μυαλο και απο αυτα που ακουσαμε για νεουσ κανονισμους οτι δεν ήταν εφεύρεση. Δέχομαι οτι δεν βαλλεις κατα της ομαδας μου αλλα απέναντι στον διαιτητη (φαντάζομαι αναφερεσαι στον πιτσιρικα) γτ και εμεις κατεβηκαμε να παιξουμε εναντιον εσας και οχι των διαιτητων και φυσικα να κερδισουμε οχι χαρη στους ρεφ αλλα στην δικη μας ικανοτητα. Οσο για την φιλοξενια τελος, φανταζομαι δεν ειναι ειρωνικο γιατι κι εκει πιστευω ολα ηταν κομπλε.
fantomas1978
χαιρετω τους παντες και τα παντα! το ονομα μου ειναι αγνωστο και θα παραμεινει αγνωστο μεχρι το τελος του πρωταθληματος!ειναι η πρωτη φορα και απο τις λιγες φορες που φτιαχνω προφιλ για να ασχοληθω με καποιες βλακειες που γραφονται εδω μεσα!η ομαδα κανει τον παιχτη και οχι ο παιχτης την ομαδα! γι αυτο αφηστε τους παιχτες και ασχοληθειτε με τις ομαδες σαν συνολα!ειτε καποιος εχει παιξει β και γ εθνικη ειτε παιζει στην γ εσκανα ειναι το ιδιο... οι 4σερεις γραμμες του γηπεδου παραμενουν ιδιες!!!η ανοδος φετος θα παιχτει σε 6 ομαδες και θα γελασουν στο τελος οι 4σερεις!1)ταταυλα 2) ελληνικο 3) νεμ μεγαριδος 3)νεα περαμος 4)αρμενικη 5)πανεαπολικος 6)δραπετσωνα!!!

τα 4σερα καλυτερα συνολα θα ανεβουν κατηγορια!τα ονοματα παιχτων που εχει η καθε μια παραπανω ομαδα ειναι για καταναλωση!για να γραφετε απλως ολοι εσεις εδω μεσα σχολια και βλακειες!!σας αφηνω λοιπον στην κακομοιρια σας και στην υποκρισια μερικων εδω μεσα γιατι τοσο καιρο διαβαζα τα σχολια χωρις να μετεχω! και ελπιζω μερικοι να συμμορφωθουνε!

σας φιλω γλυκα και ευχομαι στις υπολοιπες ομαδες που δεν ανεφερα "αν τα καταφερουν"!!!!...να με διαψευσουν!! ευχαριστω πολυ για την σημασια που δωσατε σε αυτα που εγραψα!θα τα ξαναπουμε!
emo
QUOTE(fantomas1978 @ Oct, 16:38 ) *
χαιρετω τους παντες και τα παντα! το ονομα μου ειναι αγνωστο και θα παραμεινει αγνωστο μεχρι το τελος του πρωταθληματος!ειναι η πρωτη φορα και απο τις λιγες φορες που φτιαχνω προφιλ για να ασχοληθω με καποιες βλακειες που γραφονται εδω μεσα!η ομαδα κανει τον παιχτη και οχι ο παιχτης την ομαδα! γι αυτο αφηστε τους παιχτες και ασχοληθειτε με τις ομαδες σαν συνολα!ειτε καποιος εχει παιξει β και γ εθνικη ειτε παιζει στην γ εσκανα ειναι το ιδιο... οι 4σερεις γραμμες του γηπεδου παραμενουν ιδιες!!!η ανοδος φετος θα παιχτει σε 6 ομαδες και θα γελασουν στο τελος οι 4σερεις!1)ταταυλα 2) ελληνικο 3) νεμ μεγαριδος 3)νεα περαμος 4)αρμενικη 5)πανεαπολικος 6)δραπετσωνα!!!

τα 4σερα καλυτερα συνολα θα ανεβουν κατηγορια!τα ονοματα παιχτων που εχει η καθε μια παραπανω ομαδα ειναι για καταναλωση!για να γραφετε απλως ολοι εσεις εδω μεσα σχολια και βλακειες!!σας αφηνω λοιπον στην κακομοιρια σας και στην υποκρισια μερικων εδω μεσα γιατι τοσο καιρο διαβαζα τα σχολια χωρις να μετεχω! και ελπιζω μερικοι να συμμορφωθουνε!

σας φιλω γλυκα και ευχομαι στις υπολοιπες ομαδες που δεν ανεφερα "αν τα καταφερουν"!!!!...να με διαψευσουν!! ευχαριστω πολυ για την σημασια που δωσατε σε αυτα που εγραψα!θα τα ξαναπουμε!


Ταταυλιωτης? Επειδη τα χεις πρωτα στην λιστα ανοδου ρωταω, και απο αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα και με ενα 0-2 στην πλατη (αν έμαθα σωστα όλα τα αποτελέσματα ) συν την απιστευτη ηττα κυπελλου μαλλον καπου στη μέση τα βλεπω και αν.. γι απανεαπολικο και ελληνικο θα συμφωνήσω. και αρμενικη φυσικα!! (οτι θα διεκδικησουν πιο εντονα εννοω οχι οτι τισ καπαρωσαν κιολας!
Josh_7_Child
Ευχαριστώ πολύ τον fantomas1978 για το μάθημα πολιτισμού που καταδέχτηκε εστω και μια φορά να μας κάνει. Δεν ξέρω για τους υπόλοπους, αλλά εγώ τουλάχιστον του είμαι υπόχρεος. Επίσης τον ευχαριστω που με έμαθε πως να κάνω μαγικές πράξεις και να ...βολεύω μεσα σε μια 6αδα, 7 ομάδες !! Απο στυλ πάντως καλά τα παει, μπήκε στο φόρουμ, έκραξε και την έκανε. Μαγκας με τα όλα του...
gauros
Εαν πάω ταμείο θα στα δώσω.............
Κάτσε να ακούσεις και τις δικές μου απόψεις τώρα....
ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 2
ΤΑΤΑΥΛΑ-ΟΚΕ 2
ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1
ΓΑΣΕ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 2
ΝΕΜ-ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 1
ΔΑΦΝΗ-ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ 2

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ-ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ θα είναι το ντέρμπυ της αγωνιστικής.Πιστεύω ότι έχει καλύτερες μονάδες.
ΤΑΤΑΥΛΑ-ΟΚΕ Αν και θα τα δώσουν όλα τα ταταυλα για την πρώτη νίκη,πιστεύω ότι θα χάσουν.
Άνετη νίκη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.Δεν θα ζοριστεί.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ μπορεί να τα βρει δύσκολα αλλά θα περάσει από την ελευσίνα.
Χαλαρά ο ΝΕΜ.Μεγάλη διαφορά στις μονάδες.
Η ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ θα προσπαθήσει για την πρώτη νίκη στην έδρα της.Μάλλον θα τα καταφέρει.
Τέλος η ΔΑΦΝΗ δεν έχει και πολλές ελπίδες.


΄Πιστεύω αυτήν την αγωνιστική θα πάω ΤΑΜΕΙΟ.

Τώρα μπορεί να παίξει και έκπληξη.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα....... peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif peace.gif
blackpower33
paidia kamia gnomi gia sourmena...eida tin omada alla den m arese katholou...theoro pos einai adouleuti omada se ola...k to kuriotero exei paidia pou exoun pai3ei basketaki k se parapano katigories k xaramizontai...gia ton proponiti 3erete kati?einai kakos theoro...lathos antimetopisei tou agona me gase...kali sunexeia se olous..!
absolut7
QUOTE(emo @ Oct 13 2008, 16:32 ) *
φιλε μου ,πρωτα απο ολα να ξεκαθαρισω οτι δεν ηθελα να υποτιμισω τον συμπαικτη σου! Απλα υπηρξε πολυ μανουρα,πολυ διαμαρτυρια κλπ.ο συγκεκριμενοσ παικτης (οπως βεβαια και καποιοι αλλοι) ηταν καταλύτης οποτε καταλαβαινω την "πικρια" που αφησε η αποφαση των ρεφ.! Όσο για το αντιαθλητικο νομίζω εγω με το δικο μου φτωχο μυαλο και απο αυτα που ακουσαμε για νεουσ κανονισμους οτι δεν ήταν εφεύρεση. Δέχομαι οτι δεν βαλλεις κατα της ομαδας μου αλλα απέναντι στον διαιτητη (φαντάζομαι αναφερεσαι στον πιτσιρικα) γτ και εμεις κατεβηκαμε να παιξουμε εναντιον εσας και οχι των διαιτητων και φυσικα να κερδισουμε οχι χαρη στους ρεφ αλλα στην δικη μας ικανοτητα. Οσο για την φιλοξενια τελος, φανταζομαι δεν ειναι ειρωνικο γιατι κι εκει πιστευω ολα ηταν κομπλε.

Εννοειται οτι αυτο που ειπα για την φιλοξενια δεν ειναι καθολου ειρωνικο.Η ομαδα σας ειναι για μενα απο τα μεγαλα φαβορι για την ανοδο γιατι ειναι πολυ δουλεμενη.Ο Βαζαιος δεν ειναι συμπαιχτης μου ηταν παλια συμπαιχτης ομως του τεως αποτυχημενου παιχτη και νυν διαιτητη του αγωνα που παιξαμε.Και επειδη σαν παιχτης δεν το εβρισκε με τιποτα του αγορασανε μια σφυριχτρα και τον βαλανε και αυτον στο γηπεδο για να μην ειναι παραπονεμενος.Και δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαζει το μενος του οταν παιζει τον Τελαμωνα αλλα παντα τυχαια σε εκτος εδρας αγωνες.Σαλαμινα δεν παταει γιατι παθαινει ναυτια.Καλη συνεχεια στην ομαδα σου.
jumaru
QUOTE(blackpower33 @ Oct 13 2008, 18:42 ) *
paidia kamia gnomi gia sourmena...eida tin omada alla den m arese katholou...theoro pos einai adouleuti omada se ola...k to kuriotero exei paidia pou exoun pai3ei basketaki k se parapano katigories k xaramizontai...gia ton proponiti 3erete kati?einai kakos theoro...lathos antimetopisei tou agona me gase...kali sunexeia se olous..!


Προσωπικα επειδη παιξαμε και προσφατα μου φανικαν καλη σαν μοναδες αλλα ο προπονητης.....τι να πω!!!Θελει πολυ δουλεια ολοι η ομαδα, πιστευω παντως οτι ειναι νωρις ακομα και αν δουλευτει εχει το υλικο να κανει κατι υστερει κατα εμενα λιγο στους ψηλους!!!!
emo
QUOTE(Josh_7_Child @ Oct, 16:51 ) *
Ευχαριστώ πολύ τον fantomas1978 για το μάθημα πολιτισμού που καταδέχτηκε εστω και μια φορά να μας κάνει. Δεν ξέρω για τους υπόλοπους, αλλά εγώ τουλάχιστον του είμαι υπόχρεος. Επίσης τον ευχαριστω που με έμαθε πως να κάνω μαγικές πράξεις και να ...βολεύω μεσα σε μια 6αδα, 7 ομάδες !! Απο στυλ πάντως καλά τα παει, μπήκε στο φόρουμ, έκραξε και την έκανε. Μαγκας με τα όλα του...


σωστός ο Τζος !!χαχαχα!
emo
QUOTE(absolut7 @ Oct, 18:45 ) *
Εννοειται οτι αυτο που ειπα για την φιλοξενια δεν ειναι καθολου ειρωνικο.Η ομαδα σας ειναι για μενα απο τα μεγαλα φαβορι για την ανοδο γιατι ειναι πολυ δουλεμενη.Ο Βαζαιος δεν ειναι συμπαιχτης μου ηταν παλια συμπαιχτης ομως του τεως αποτυχημενου παιχτη και νυν διαιτητη του αγωνα που παιξαμε.Και επειδη σαν παιχτης δεν το εβρισκε με τιποτα του αγορασανε μια σφυριχτρα και τον βαλανε και αυτον στο γηπεδο για να μην ειναι παραπονεμενος.Και δεν ειναι η πρωτη φορα που βγαζει το μενος του οταν παιζει τον Τελαμωνα αλλα παντα τυχαια σε εκτος εδρας αγωνες.Σαλαμινα δεν παταει γιατι παθαινει ναυτια.Καλη συνεχεια στην ομαδα σου.


Αστο absolut7... Σφυριχτρες δεν υπαρχουν πια εδω και πολλα χρονια τις πατησε το τρενο...και ακριβως επειδη ειναι και φτηνες τισ...κανουν δωρο οπου να ναι !! να σαι καλα! Καλη συνέχεια και σε σας!
leonkalf
Λοιπόν, παίδες...

επειδή βλέπω ότι η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει τελευταία με κάποιους χρήστες να έχουν παρανοήσει το λόγο που υπάρχει το basketforum και τη λειτουργία του... να τονίσω κάποια πράγματα για τους καινούργιους χρήστες αλλά και να υπενθυμίσω για τους παλαιότερους.

1ον) Να διαβάσετε όλοι τον κανονισμό λειτουργίας του basketforum.gr (έχω το link στην υπογραφή μου)

2ον) Να σας πω, ότι το basketforum.gr δημιουργήθηκε και λειτουργεί όλο αυτό το διάστημα των 3,5 χρόνων με σκοπό την ενημέρωση μας, την έκφραση των απόψεών μας και το διάλογο ανάμεσα στα μέλη μας με αντικείμενο φυσικά το basket κυρίως (αλλά και πολλά άλλα που υπάρχουν στην περιοχή off topic).

Με γνώμονα το παραπάνω θα ήθελα να σας παρακαλέσω να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε το επίπεδο των συζητήσεων -και στο συγκεκριμένο topic αλλά και όπου αλλού κάνετε posts- ώστε να βγαίνει κάτι ωφέλιμο από την ενασχόλησή μας με το forum.
Δεν είμαι υπέρ των posts που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό και που δεν έχουν σχέση με το άθλημα. Κουτσομπολιό, μπηχτές, "μαχαιρώματα" κλπ αφήστε τα έξω από εδώ!! Και πόσο μάλλον από χρήστες που πίσω από την ανωνυμία τους βγάζουν -ίσως- κάποια απωθημένα τους.

Εδώ θέλουμε να συζητάμε για το άθλημα που αγαπάμε. Αυτά που γίνονται μέσα στο παρκέ!!
Αντί να γράφετε θέλοντας να "την πείτε" στον αντίπαλο (καλό και το πείραγμα αλλά όχι έτσι....), γράψτε για το πως εξελίχθηκαν τα παιχνίδια των ομάδων σας, την τακτική που εφάρμοσαν οι προπονητές, ποιοι παίκτες διακρίθηκαν, αν είχε κόσμο στο γήπεδο, αν έγινε κάποιο ευτράπελο, όλα όσα συνθέτουν ένα αγώνα basket!!
Δεν έχω δει τέτοια posts.... ελάχιστα είναι αυτά.

Φυσικά, αν ξέρετε κάτι στραβό και άξιο λόγου ώστε να αναφερθεί που αφορά εξωαγωνιστικό θέμα φυσικά και μπορείτε να το πείτε-καταγγείλετε (λέγοντας όμως και το όνομά σας ώστε να μην είναι στον αέρα αυτό που λέτε..).


Πολλοί είναι οι άνθρωποι που διαβάζουν και ενημερώνονται από το basketforum. Προπονητές, παίκτες, διοικητικοί, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι από όλες τις βαθμίδες του basket.
Δεν νομίζω ότι κάποιος που διαβάζει όσα γράφτηκαν τελευταία θα σχηματίσει καλή άποψη για όλους μας. Ας κάνουμε περισσότερο κόσμο να γραφτεί και να μας δώσει ο καθένας από αυτούς τις γνώσεις του, τις απόψεις του, τις πληροφορίες του από τα γεγονότα κλπ. Ειδικά στις τοπικές κατηγορίες που δεν υπάρχει πολύ ενημέρωση από τα ΜΜΕ (παρά μόνο τα αποτελέσματα) το basketforum λειτουργεί ως πηγή ειδήσεων και ενημέρωσης για όλους όσους ασχολούνται (και ξέρω πολύ καλά την απήχηση που έχει..).
Και θα παρακαλέσω και όλους εσάς που μπαίνετε και απλώς βλέπετε και ίσως σας αποθαρρύνει κάτι, να μπείτε και να δώσετε το στίγμα σας ώστε να ακουστεί και η φωνή σας. Αν ανεβάσουμε το επίπεδο των συζητήσεων είμαι σίγουρος ότι φαινόμενα posts με φτωχό περιεχόμενο θα εκλείψουν.

Εγώ και οι υπόλοιποι moderators του basketforum αυτή την κατεύθυνση θέλουμε να δώσουμε. Ελπίζω να καταλάβατε το νόημα των όσων έγραψα και να μας ακολουθήσετε.


Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόησή σας,
Λεωνίδας
emo
αγαπητε λεωνιδα παρακολουθω πολυ καιρο τώρα το φορουμ αυτο.Και αποφάσισα να εγγραφώ πρόσφατα έτσι για το καλό. συμφωνοι το μπασκετ μπασκετ αλλα μπασκετ ειναι τα παντα μεσα στο γηπεδο.παικτεσ διαιτητες φίλαθλοι. Εδω σε εφημεριδες για την Α1 και παιζει η μπηχτη, το πειραγμα το trash talking! Υπερψηφίζω και συμπαραστεκομαι οπως όλοι στην προσπαθεια που γίνεται αλλα μην παρασοβαρεύει κιόλας ..Διάολε (που λέει και ο αγαπητος Σκουντης) ένα παιχνιδι είναι και ακομη χειροτερα στην Τρίτη τη τάξη ερασιτεχνική κατηγορία της Ελλάδας! οι περισσότεροι γνωριζόμαστε έχουμε φιλίες και δεν πειράζει να αφήσετε να πεσει και μια κουβεντα κατω! Αλλο σοβαροι, αλλο σοβαροφανείς και wannabήδες κατι αλλο από αυτό που είμαστε! Όσο για την ανωνυμία, προσωπικά δεν θα χα πρόβλημα να αναφερω ποιοσ και τι ειμαι. Ήδη την ομάδα μου,την Αρμενική την ανέφερα!αλλά δεν κρυεται κανεις πισω απο την οθονη του πιστεύω.Ασε που στο τέλος τέλος απο πέρσι (και λίγο παραπάνω) που σας παρακολουθώ (και το ευχαριστιέμαι απίστευτα) εχουν δει τα μάτια μου από μπαρούφες, δηλώσεις κ.α. που ούτε ΝΒΑers δεν θα σκεφτοντουσαν! Με όλο το σεβασμο! Συνεχίστε δυνατα!
airmav
παιδες καλημερα. killbill gaure εννοειται οτι αυτα περι στοιχηματος τα ειπα για πλακα και σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να σας προσβαλλω ουτε να υποβαθμισω τις γνωσεις σας για την κατηγορια...... ζητω συγνωμη αν το εκανα ηταν αθελα μου....... αν και τις 2 πρωτες αγωνιστικες στειλατε κοθβα ολες τισ Ινδιες...... χα χα χα !!!!! συμφωνω με τον moder leonkalf. ας μην αναλωνομαστε σε τετοιου ειδους συζητησεις....... ολοι εμεις που ασχολουμαστε με τετοιες κατηγοριες τοσο καιρο περιπου τετοιες διαιτησιες βλεπουμε με ελαχιστες εκπληξεις (πιο ευχαριστες ή πιο δυσαρεστες) ελατε ολοι να αφησουμε κατα μερουσ τετοιες ενασχολησεις δεν βγαζουν πουθενα...... μου αρεσε που καποιος φιλος ανεφερε οτι ασ δουμε τελικα το αγαπημενο μας αθλημα μεσα στον φυσικο του χωρο, τις 4 γραμμες του γηπεδου(δεν συμφωνω με τα υπολοιπα που ειπε, απλα κραταω αυτο)
λοιπον 3η αγωνιστικη εν οψει βαλτε ολοι τα δυνατα σας το πρωταθλημα ειναι ακομα στην αρχη και εχουμε ολοι πιστευω να αποδειξουμε πολλα πρωτα στον εαυτο μας και μετα στον κοσμο που μας βλεπει και μας διαβαζει........ καλη επιτυχια λοιπον με υγεια παιδια....


καλημερα
leonkalf
Τα αποτελέσματα (με σκορ) της 2ης αγωνιστικής :

Εν. Αρμενίων – Τελαμώνας 76-65
Ν. Πέραμος – Ταταύλα 74-69
Ο.Κ. Ελευσίνας – Ελληνικό 70-78 (61-61)
Σούρμενα – ΓΑΣΕ 61-63
ΔΑΣ Δραπετσώνας – Ν.Ε. Μεγαρίδος 47-57
Άρης Γλ. – ΑΟΚ Ν. Σμύρνη 56-57
Δάφνη Αγ. Δημ. – Παννεαπολικός 44-76
gauros
Έτσι πρέπει να είμαστε........Παράδειγμα στους άλλους,για να αποδείξουμε ότι κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνος δυνατόν για να καλυτερέψουμε την κατηγορία και ότι προσπαθούμε να την αναβαθμίσουμε......


Την παρασκευή 3η Αγωνιστική λοιπόν.....
Για να δούμε θα έχουμε καμιά έκπληξη;Σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει ποιές ομάδες Θα βρεθούν στις πρώτες θέσεις,
ποιές ομάδες στην μέση της βαθμολογίας και τέλος ποιές θα είναι στο τέλος της βαθμολογίας....

Μετά από αυτές τις αγωνιστικές όσο να είναι αποκτάς μια πρόχειρη εικόνα.........
gauros
Έχει δει κανείς ή γνωρίζει κάτι για την ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ και τον ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟ;;;;;;;
Σαν μονάδες και γενικότερα....... blove.gif blove.gif blove.gif
blackpower33
den exo idea gia drpaetsona k paneapoliko...3erete tipota gia kamia alli omada?exete kapoia gnomi?
blackpower33
QUOTE(jumaru @ Oct 13 2008, 19:34 ) *
Προσωπικα επειδη παιξαμε και προσφατα μου φανικαν καλη σαν μοναδες αλλα ο προπονητης.....τι να πω!!!Θελει πολυ δουλεια ολοι η ομαδα, πιστευω παντως οτι ειναι νωρις ακομα και αν δουλευτει εχει το υλικο να κανει κατι υστερει κατα εμενα λιγο στους ψηλους!!!!

jumaru που παιζεις εσυ?τι εννοεις για τον προπονητη?συμφωνω με οσα λες κ ειδικα στο οτι η ομαδα ειναι αδουλευτη...
agg8
παιδιά έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα!!!!!!!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ πως το βλέπετε ???
blackpower33
QUOTE(agg8 @ Oct 14 2008, 17:32 ) *
παιδιά έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα!!!!!!!!!ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ πως το βλέπετε ???

εσυ πως το βλεπεις?
PanosIlio
QUOTE(gauros @ Oct 14 2008, 15:43 ) *
Έχει δει κανείς ή γνωρίζει κάτι για την ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ και τον ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟ;;;;;;;
Σαν μονάδες και γενικότερα....... blove.gif blove.gif blove.gif


Για Δραπετσώνα που την έχω δει εγώ σε 1 1/2 παιχνίδι θα σου πω το εξής. Είναι ομάδα ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Είναι ή του 1-2 ή του 8-10. Μέση οδός δεν υπάρχει προς το παρόν.

Σαν μονάδες έχει αρκετούς καλούς παίκτες και επίσης έχει και μερικούς που δεν σου γεμίζουν το μάτι αλλά μπορούν να κάνουν ζημιά.

Αλλά πρέπει να παίξουν σαν ομάδα. Αυτό είναι το πρόβλημα, ευελπιστώ να λυθεί σύντομα.
magic jonhson
η δραπετσωνα ειναι ο παναγοπουλος και καποιοι αλλοι .Χωρις αυτον δηλαδη μαλλον ειναι πολυ λιγοι σαν ομαδα.
Μπορει καποιος να μου πει ποιος ηταν ο διαιτητης στον αγωνα αρμενικη-τελαμωνας?
killbill12
QUOTE(airmav @ Oct 14 2008, 09:49 ) *
παιδες καλημερα. killbill gaure εννοειται οτι αυτα περι στοιχηματος τα ειπα για πλακα και σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να σας προσβαλλω ουτε να υποβαθμισω τις γνωσεις σας για την κατηγορια...... ζητω συγνωμη αν το εκανα ηταν αθελα μου....... αν και τις 2 πρωτες αγωνιστικες στειλατε κοθβα ολες τισ Ινδιες...... χα χα χα !!!!!


airmav... Πρωτα απ'ολα να ξεκαθαρισω οτι προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα και δεν παρεξηγηθηκα καθολου! Οπως ολοι διαπιστωνουν απο τα αποτελεσματα, δεν ειμαι καλος γνωστης της κατηγοριας..αλλα δεν προτεινα σε κανεναν να παιξει τα λεφτα του στις προβλεψεις μου...(αυτο δεν το κανω ουτε εγω ο ιδιος!!!). Απλα, επειδη εδω μεσα εγω γραφω για το μπασκετ που γουσταρω, μ'αρεσει να δοκιμαζω τον εαυτο μου.. Επισης, τα παραλειπομενα εχουν χαρη και γελιο.. κι οπως βλεπεις εδω, ασχολουμαι και με τετοια.....
ΑΡΗΣ ΓΛΥΦ. - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ 2
ΔΑΦΝΗ (ΑΣΤΕΡΑΣ) ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 2 (32π.)
γραφοντας τα παραπανω αποτελεσματα εκανα μια αστεια παραθεση, με την οποια δεν ασχοληθηκε κανεις...ενω αν εγραφα για διαιτησια, φασαριες ή οτιδηποτε θα λαμβανα αρκετες ερωτησεις πιστευω..
Η παρενθεση,απλα για να εξηγησω, υποδηλωνει πως η Δαφνη αγωνιστηκε με φανελες του Αστερα..
Τελος παντων, μην αγχωνεσαι..ολα καλα απο μενα.. Καλο πρωταθλημα να εχουμε και ΥΓΕΙΑ!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.