QUOTE(bbplayer @ Jul 27 2013, 14:58 )

O Mεσίνα είναι πολύ καλός προπονητής αλλά υπάρχει διαβάθμιση. Ούτε είναι ούτε ήταν ποτέ του Ομπράντοβιτς.
Το ότι δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με τον Ομπράντοβις από το "άσχετος" απέχει πολύ. Εγώ δεν έγραψα κάποιον χαρακτηρισμό.
Όταν κερδίζεις μέσα στην Κίντερ τον Ριγκοντό το Σμόντις τον Αντερσεν με τον Λάζο και πετάς έξω τη Μπάρτσα με μειονέκτημα έδρας με τον Καϊμάκ και τον Βουγιούκα τον Κόπερφιλντ έχεις . Απλώς δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα.
Τε σπα για να μην το κουράζομε και πολύ το πράγμα, συνήθως ο Ομπράντοβιτς όπου πάει φεύγει με τις κλωτσιές, οπότε πιθανό το ίδιο να γίνει και με τη Φενέρ
Κοίτα τώρα τι γίνεται...
Πρώτον την ειρωνιουλα στο τέλος την αφήνω ασχολιαστη αλλα ειναι ο λόγος που θα σου απαντάντησω..
Αν δεν κάνω λάθος δεν αναφέρθηκα πουθενά με ίδια αντιμετώπιση με προς εσένα...
Όσο για το αν έχω ασχοληθεί πολύ λίγο με τον Ομπραντοβιτς προφανώς και το αφήνω ασχολίαστο...
Αυτή η πιπίλα με το αλάθητο του Ζοτς όμως με κουράζει...
Με την λογικουλα σου ο Ιβκοβιτς τι είναι??
Ο Chris Angel?
Ειναι καλύτερος απ'τον (νομίζω οτι ούτε το όνομα του δεν θα πρέπει να πω γιατί δεν πρέπει να πάω κατι κακό ποτέ)??,
Γιατί πέρσι θυμάστε τι έκανε έτσι??
Γιατί και εκείνος πολλά παραπάνω κατορθώματα τέτοιου είδους έχει στην καριέρα του...
Συγγνώμη κιόλας που τόλμησα ο ιερόσυλος να πω πως θα αποτύχει,δεν το έχει ξανακάνει άλλωστε(λέμε τώρα)...
Αλλα ναι ξέχασα δεν ξέρω πολλά για τον Ζοτς...
Τι ήταν αυτο που τόλμησα να ξεστόμισω,ακόμα δεν το πιστεύω...
Αλλα επειδή έχω γύρισει από διήμερο...ειμαι κατακαμμενος και χωρίς πολυ διάθεση θα σου πω οτι γούστα ειναι αυτά...
Συγγνώμη αν σου εθιξα τον Θεό σου...
Πολύ απλά δεν παει να πει οτι επειδή ειμαι Παναθηναϊκός ειμαι και Ομπραντοβιτσιακος..
Για παράδειγμα τον εγωισταρο ηλικιωμένο προπονητή Ντουντα τον θεωρώ καλύτερο σαν προπονητή...
Όπως ξαναειπα γούστα ειναι αυτά...
ΥΓ.Όπως σου απαντάνε,απαντάς οπότε όπου δεις ειρωνεία μην απόρησεις...
Όσο για τον Μεσινα,είδες να τους συγκρίνω πουθενά..??
Το παράδειγμα της πορείας του Ιταλού με την Ρεάλ ανέφερα αλλά ξέχασα ο Ζοτς δεν κάνει λάθος...δεν έχει αποτυχίες...ειναι Θεός και οχι άνθρωπος...Α,ο αποκλεισμός απ'το Μαρούσι,την Ταου το 06,την Παρτιζάν του Βουγιοσεβιτς κ.α αποδεικνύει απλά οτι ειναι άνθρωπος...όποιος δεν το καταλαβαίνει δικαίωμα του...