QUOTE(manj13 @ Apr 26 2015, 22:50 )

Περιμενε...O Παναθηναικος υπηρχε και πριν το Zoτς...απο το 96...για τα μεγαλα πραγματα... .Ο Ζοτς τον γιγαντωσε θα ηταν το σωστοτερο και χωρις αυτον να μην ειχε κανει την δυναστεια....Κερδισε κι ο Ζοτς ομως...Κι αυτο θα φανει απο το τι θα κερδισει ο Ζοτς μακρια απ αυτον....Τι θελουμε τωρα ...Αυτο μπορουμε να το συζηταμε οσο θελεις οσο υπαρχει διοικηση με λεφτα ....Αλλιως συζηταμε ονειρωξεις ...
Παναθηναικος υπηρχε και πριν το Ζοτς. και θα υπαρχει και μετα. Συμφωνουμε απολυτα οσο λυπηρο και να ειναι αυτο.
Ωστοσο αυτο που πρεπει και εσυ να παραδεχτεις ειναι οτι ο Παναθηναικος υπηρχε και
ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και θα υπαρχει και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
Αυτο ειναι που δεν θελει με τιποτα να χωνεψει ο ΔΓ και γι αυτο εδιωξε και τον Ζοτς (κατ εμε) που θεωρουσε οτι του εκλεβε τη δοξα.
Ο δυναμη του ΠΑΟ ειναι τα 2 εκ φιλαθλοι . Αν φυγουν αυτοι , δεν μας σωζει τιποτα . Ουτε τα λλεφτα του ΔΓ ουτε κανενας. Οσο ειναι αυτοι, δεν εχεις να φοβηθεις πολλα.
Και εγω ειμαι ρεαλιστης οσο δεν παει. Και σκεφτομαι λογικα. Ναι αν φυγει ο ΔΓ θα εχουμε θεμα, αλλα το να φτανουμε στο σημειο να λεμε οτι αν φυγει θα γινουμε δεν ξερω εγω τι ειναι υπερβολλη. Και οτνα εφυγε ο σωκρατης και ο ΟΣΦΠ εβγαινε 8ος υπηρχε θεμα, αλλα μετα απο καποια χρονια βρεθηκε αλλος που αποδειχτηκε ακομα καλυτερος.
Το ζουμι λοιπον ειναι οτι οπως υπαρχει ζωη μετα το ζοτς, ετσι εντελως ρεαλιστικα υπαρχει ζωη και μετα τους Γιαννακοπουλους και ειδικα μετα τον ΔΓ.
Γιατι για μενα ,
οι Γιαννακοπουλοι εχουν ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ. Μπορει στην ελλαδα να μας αρεσει να ακολουθουμε ονοματα, αλλα εγω δεν το κανω.
Το οτι ο Παυλος, ο θανασης και ο δημητρης εχουν το ιδιο επιθετο δεν μου λεει τιποτα και δεν τους εξισωνω.
Και αυτο καλο θα ειναι να το βαλει καλα στο μυαλο του ο Δημητρης. Ο δημητρης θα κριθει ως ξεχωριστη οντοτητα και μεχρι στιγμης αν θελει κανεις την αποψη μου, ειναι ενας αποτυχημενος προεδρος που τον κρατανε ζωντανο το ονομα του καθως και οι δοξες και οι στερεες βασεις που ειχε θεση η προηγουμενη διοικηση (ΔΔ, φωτσης, αλβερτης, παραδοση ΠΑΟ ). Οταν αρχιζουν και ξεθωριαζουν αυτα (που θα γινει) , θα αρχισεις να εχεις προβλημα.
Υ.Γ. Οσον αφορα το μπολντ. Το τι εχει πετυχει ο ζοτς εκτος ΠΑΟ εχει ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ. Ουτε αυτο μπορει να το χωνεψει ο Δημητρης και περιμενει στη γωνια. Ο ζοτς εχει παρει τρεις ευρωλιγκες με τρεις διαφορετικες ομαδες εκτος ΠΑΟ. Το να τον περιμενουμε στη γωνια για να τον κρινουμε ειναι αστειο. Η ιστορια τον εχει κρινει και εκτος ΠΑΟ και εβγαλε πορισμα.
Μυθος.