Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ζέλικο Ομπράντοβιτς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
TakeshyKurosawa
QUOTE (yorgos @ Apr 22 2015, 18:25 ) *
Ας με διορθώσει κάποιος, αλλά του Πιανιντζάνι δεν του ζήτησαν την παραίτηση;

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, κέρδιζε με διαφορά που δεν ανατρέπεται υπό ΚΣ κάτι δευτερόλεπτα πριν λήξει εκτός έδρας τελικός. Η Φενέρ πήρε το πρωτάθλημα σε ματς που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ποια δευτερόλεπτα ρε φίλε σχεδόν ενάμισι λεπτό είχε με διαφορά στους 4 πόντους και μπάλα δικιά μας!
yorgos
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Apr 22 2015, 18:40 ) *
Ποια δευτερόλεπτα ρε φίλε σχεδόν ενάμισι λεπτό είχε με διαφορά στους 4 πόντους και μπάλα δικιά μας!

Έχεις δίκιο, το μπέρδεψα με αυτό:
Ο τέταρτος αγώνας της σειράς των τελικών δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια εξαιτίας του αναβρασμού των γηπεδούχων για την διαιτησία του τρίτου τελικού. Ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω σοβαρών επεισοδίων έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στην συνέχεια διακόπηκε για περισσότερη από μία ώρα κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου λόγω ρίψης αντικειμένων και βαρελότων προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού και ξανάρχισε αφού εκκενώθηκε ένα μέρος του γηπέδου. Το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε ένα λεπτό και τρία δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα με αποτέλεσμα να διακοπεί οριστικά. Ο αγώνας είχε ήδη φτάσει να παίζεται μετά τις 1:20 τα ξημερώματα όταν η ώρα έναρξής του ήταν 21:45. Την στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 76-69 υπέρ του Παναθηναϊκού και τελικά ο τέταρτος τελικός κατοχυρώθηκε τυπικά στον Παναθηναϊκό, καθώς υπαίτιος για την διακοπή κρίθηκε ο Ολυμπιακός[2][3][4]. Τα δεκάλεπτα του αγώνα μέχρι το 39ο λεπτό ήταν 19-12, 32-38, 54-63, 69-76. ←

που δεν ανατρεπόταν με τίποτε. Σόρι έχουν διακοπεί τόσα στο ΣΕΦ...

Τέλος πάντων δε θα συγκρίνουμε ένα ματς που έγινε και έφτασε στο 38.30 με ένα που δεν έγινε ποτέ.
GK_23
QUOTE(yorgos @ Apr 22 2015, 18:25 ) *
Συμφωνώ απολύτως. Αλλά δε λέω ότι θα έπρεπε να είχε απολυθεί ο Ομπράντοβιτς, γενικά για μένα πρέπει να συμβεί κάτι πολυ΄τραγικό για να πολυθεί κόουτς (π.χ. η απόλυση Μπαρτζώκα για μένα είναι απαράδεκτη), αλλά ότι σε πολλές ομάδες οι συνθήκες είναι τέτοιες που στην πρώτη κακή σαιζόν ή με τα πρώτα κακά αποτελέσματα, απολύεσαι. Δε λέω ότι είναι αυτό που πρέπει να γίνεται και στο εξωτερικό γίνεται λιγότερο απ' ό,τι στην Ελλάδα που το έχουμε ξεφτιλίσει, μάλλον επειδή οπαδοί και Τύπος είναι κάφροι. Ο Λάσο κι ο Πασκουάλ θα είχαν απολυθεί πέντε φορές σε ΠΑΟ και Ολυμπιακό.

Όταν ήταν τρίτη στο πρωτάθλημα κι όταν ξεκίνησε την Ευρωλίγκα με 2-2, έχοντας κερδίσει την Αρμάνι στο τελευταίο λεπτό, έχοντας διασυρθεί στην Αθήνα κι έχοντας χάσει τα αβγά και τα πασχάλια εντός έδρας από τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα έδειχνε ότι δεν είχε διορθώσει κανένα από τα κακώς κείμενα της προηγούμενης σαιζόν κι αυτό ήταν το πιο ανησυχητικό από όλα, συνέχιζε να παίζει το "πάρε Άντριου τη μπάλα και κάνε ό,τι νομίζεις" με την άμυνα να τρώει εντός έδρας κάτι 90+ από τη Μπαρτσελόνα και ογδοντακάτι από τον Παναθηναϊκό. Το ξεκίνημα προϊδέαζε για βατερλώ. Αν Έλληνας προπονητής σε ΠΑΟ η Ολυμπιακό είχε ξεκινήσει έτσι τη σαιζόν με μπάτζετ πάλι 30 μύρια στην καλύτερη θα έτριζε η καρέκλα του, στη χειρότερη θα είχε φάει κανά ντου από τους οργανωμένους.

Και πάλι δεν συμφωνώ. Ο Μπαρτζώκας στο ξεκίνημα του στον Ολυμπιακό είχε κάνει βαριές ήττες, πχ με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ και με την Εφές στην Τουρκία. Έχασε και από τον ΚΑΟΔ κάποια στιγμή. Ποτέ δεν έτριξε η καρέκλα του, είχε πάντοτε στήριξη από τη διοίκηση και, κυρίως, από τον τύπο. Ποτέ δεν του έκαναν ντου οι οργανωμένοι. Στην περίπτωση του έγιναν πολλά απαράδεκτα, όπως το να διώξει από την ομάδα τον Άντιτς και να τον αντικαταστήσει με τον Πέτγουεϊ, να χάσει πρωτάθλημα από τον ...Αλβέρτη με το σκορ 2-1 υπέρ του και να χαλάσει τις σχέσεις του με όλους σχεδόν τους παίκτες της ομάδας. Το μόνο απαράδεκτο ήταν που δεν έφυγε το καλοκαίρι του 2014, αμέσως μετά τους τελικούς.

Το ξεκίνημα είναι ξεκίνημα, το ταμείο γίνεται πάντοτε το Μάη-Ιούνιο. Και εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος να διώχνεις προπονητή Νοέμβρη-Δεκέμβρη μήνα. Αλλά το καλοκαίρι έχεις κάθε δικαίωμα να σουτάρεις τον προπονητή εφόσον δεις ότι απέτυχες στους στόχους σου. Κάποιες φορές η αλλαγή προπονητή επιβάλλεται. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι προπονητές. Αν πχ η Ρεάλ αποτύχει και φέτος να κερδίσει την Ευρωλίγκα ή την ACB, ο Λάσο δεν θα πρέπει τότε να φύγει με τις κλωτσιές; Κατά τη γνώμη θα έπρεπε να τον είχαν σουτάρει από πέρυσι το καλοκαίρι.

Τέλος το ειδικό βάρος των ομάδων που διαχειρίζεται ο κάθε προπονητής παίζει ρόλο. Οι τουρκικές ομάδες είναι κομπάρσοι στην Ευρωλίγκα εδώ και μια δεκαετία, δεν ξεκινά από την ίδια αφετηρία ένας προπονητής που αναλαμβάνει την Φενέρ σε σχέση με έναν που αναλαμβάνει τον ΠΑΟ. Ο Ομπράντοβιτς αποκλείστηκε στους 16 πέρυσι αλλά αυτό δεν ήταν δα και κάτι πρωτόγνωρο για τους Τούρκους. Ο Ίβκοβιτς φέτος αποκλείστηκε στα playoffs αλλά η Εφές έφτασε φέτος στους "8" μόλις για 4η φορά τα τελευταία 14 χρόνια. Επομένως πρέπει να λαμβάνουμε και αυτόν τον παράγοντα υπόψη όταν κάνουμε κριτική. Ειδικά για τον Ομπράντοβιτς οι συνθήκες που συνάντησε στη Φενέρ δεν ήταν επουδενί αντίστοιχες με αυτές που βρήκε στον ΠΑΟ, όταν ανέλαβε το 1999.

Υ.Γ.: Σχετικά με το πρωτάθλημα που πήρε ο Πεδουλάκης το 2013, δεν είχα σκοπό να το αμφισβητήσω. Δίκαια το πήρε. Όπως δίκαια το πήρε και ο Ομπράντοβιτς, ας κατέβαιναν οι άλλοι να παίξουν. Μέχρι τότε το σκορ ήταν υπέρ της Φενέρ.
επαθα λαστιχο
QUOTE(GK_23 @ Apr 24 2015, 11:54 ) *
Κ
Υ.Γ.: Σχετικά με το πρωτάθλημα που πήρε ο Πεδουλάκης το 2013, δεν είχα σκοπό να το αμφισβητήσω. Δίκαια το πήρε. Όπως δίκαια το πήρε και ο Ομπράντοβιτς, ας κατέβαιναν οι άλλοι να παίξουν. Μέχρι τότε το σκορ ήταν υπέρ της Φενέρ.

3-3 και τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της Φενέρ
manj13
A ρε ''γρια αλεπου'' πελατη τον εχεις κανει τον ''μαθητη''...Κανε ενα ψυχικο στην Τουρκια να του κανει κι ενα ψυχικο ο ''αλλονας'' στη Μαδριτη μπας και γυρισει ο κοσμος ΑΝΑΠΟΔΑ... wink.gif...Με 0-3 ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ??? rolleyes.gif
Mια ιδεα πιο βαθυ ροστερ να χες θα τα κουρευες ολα τα νεουδια στη Μαδριτη....

http://www.sport-fm.gr/article/basket/stin...bkobits/3084111
TakeshyKurosawa
Η Φενέρ βέβαια έπαιζε χωρίς τον καλύτερο της παίχτη! Ο Μπιέλιτσα είναι εκτός για 10 μέρες!
manosnismo
QUOTE (manj13 @ Apr 26 2015, 21:45 ) *
A ρε ''γρια αλεπου'' πελατη τον εχεις κανει τον ''μαθητη''...Κανε ενα ψυχικο στην Τουρκια να του κανει κι ενα ψυχικο ο ''αλλονας'' στη Μαδριτη μπας και γυρισει ο κοσμος ΑΝΑΠΟΔΑ... wink.gif...Με 0-3 ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ??? rolleyes.gif

Σταματα γιατι οπου ναναι θα εμφανιστει ο μπιμπι πλειρ ...Φαντασου τι εχει να γινει ακομα αμα παρει και την ευρωλιγκα η φενερ
manj13
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Apr 26 2015, 21:53 ) *
Η Φενέρ βέβαια έπαιζε χωρίς τον καλύτερο της παίχτη! Ο Μπιέλιτσα είναι εκτός για 10 μέρες!

Ο ενας τιτλος εχει παει στην τσεπη του ''γερογατου'' ΗΔΗ...Για τον αλλον ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ wink.gif θα περιμενει να γυρισει ο Ζοτς ''με αδεια ομαδα'' απο τη Μαδριτη...Αν τυχον δεν εχει σηκωσει και την κουπα...βουτυρο στο ψωμι του Σοφου θα ναι η ψυχολογια της Φενερ....
bodiroga10
ο μαθητης παντως ειναι στο φαιναλ4 παρα την ατυχια με τον χικμαν ενω και στο πρωταθλημα παρα τις δυο ηττες απ την εφες παραμενει 1ος στην βαθμολογια ενω ο δασκαλος ειναι 3ος και στην ευρωλιγκα πηγε σπιτι του....

αν μεινει μονο με το κυπελλο ο ιβκοβιτς φετος δηλαδη θα ειναι πετυχημενος;
manj13
QUOTE(bodiroga10 @ Apr 26 2015, 22:06 ) *
ο μαθητης παντως ειναι στο φαιναλ4 παρα την ατυχια με τον χικμαν ενω και στο πρωταθλημα παρα τις δυο ηττες απ την εφες παραμενει 1ος στην βαθμολογια ενω ο δασκαλος ειναι 3ος και στην ευρωλιγκα πηγε σπιτι του....

αν μεινει μονο με το κυπελλο ο ιβκοβιτς φετος δηλαδη θα ειναι πετυχημενος;

Οσο ηταν ο Ζοτς...ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ με πρωταθλημα 3-2 στα ΧΑΡΤΙΑ.....Κι αν επαιζε ο δασκαλος με τη Μακαμπι wink.gif κι ο Ζοτς με τη Ρεαλ ή εμεις με τη Φενερ ....αλλα με τα αν δε γινεται...μπασκετ...Αλλα λεω...ΑΝ ο Ζοτς κανει 0/2 ΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ πρεπει να του γινει μετα που θα ναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ??? rolleyes.gif
bodiroga10
QUOTE (manj13 @ Apr 26 2015, 22:12 ) *
Οσο ηταν ο Ζοτς...ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ με πρωταθλημα 3-2 στα ΧΑΡΤΙΑ.....Κι αν επαιζε ο δασκαλος με τη Μακαμπι wink.gif κι ο Ζοτς με τη Ρεαλ ή εμεις με τη Φενερ ....αλλα με τα αν δε γινεται...μπασκετ

για να παιξει ο μαθητης με την μακαμπι εκανε 5 περισσοτερες νικες απ τον δασκαλο στον ιδιο ομιλο ενω τον κερδισε μεσα-εξω πανηγυρικα...
ο ενας φετος στην ευρωλιγκα ειχε ρεκορ 22-5 ενω ο αλλος 13-15....
επισης στον τελικο κυπελλου ηταν τραυματιας ο μπογκντανοβιτς....
manj13
QUOTE(bodiroga10 @ Apr 26 2015, 22:19 ) *
για να παιξει ο μαθητης με την μακαμπι εκανε 5 περισσοτερες νικες απ τον δασκαλο στον ιδιο ομιλο ενω τον κερδισε μεσα-εξω πανηγυρικα...
ο ενας φετος στην ευρωλιγκα ειχε ρεκορ 22-5 ενω ο αλλος 13-15....
επισης στον τελικο κυπελλου ηταν τραυματιας ο μπογκντανοβιτς....

Eχεις δικιο σ αυτο!!Οτι ΣΠΕΙΡΕΙΣ,ΘΕΡΙΖΕΙΣ! peace.gif Ας εκανε ο Σοφος αυτο που επρεπε να χε καλυτερο αντιπαλο! Γι αυτο ειπα αυτο με τα αν... rolleyes.gif
Απλα αν στο φ4 τα πραγματα πανε στραβα μπορει ο Ζοτς στην Τουρκια μετα να παιζει το ποστο του....κι ο αλλος να βγει απο τελευταιος ΠΡΩΤΟΣ...
pan24
QUOTE (manj13 @ Apr 26 2015, 22:40 ) *
Eχεις δικιο σ αυτο!!Οτι ΣΠΕΙΡΕΙΣ,ΘΕΡΙΖΕΙΣ! peace.gif Ας εκανε ο Σοφος αυτο που επρεπε να χε καλυτερο αντιπαλο! Γι αυτο ειπα αυτο με τα αν... rolleyes.gif
Απλα αν στο φ4 τα πραγματα πανε στραβα μπορει ο Ζοτς στην Τουρκια μετα να παιζει το ποστο του....κι ο αλλος να βγει απο τελευταιος ΠΡΩΤΟΣ...

Ο ομπραντοβιτς και 0/3 να κανει δεν θα παιζει το ποστο του.Ακουγεται οτι ηδη εχει προταση για νεο συμβολαιο!!!
Οι τουρκοι λογω πολυ μικροτερη παραδοσης στο μπασκετ δεν σκεφτονται οπως εμεις.Αν μια ελληνικη ομαδα παει φαιναλ φορ οκ ειναι καλο,οκ μπορεις να το πεις εκπληξη,θαυμα λογω μικροτερου μπατζετ κτλ αλλα μεχρι εκει.
Στην τουρκια που ομαδα τους εχει να παει φαιναλ 4 απο το 2001 και συγκεκριμενα στην φενερ που δεν εχει παει ποτε αν τους πας φαιναλ 4 εισαι θεος
Και για το πρωταθλημα να θυμισω οτι η μπανβιτ ηταν πρωτη με 4 παραπανω νικες απο τη φενερ και ειδαμε ποιος πηρε το πρωταθλημα...
manj13
QUOTE(pan24 @ Apr 26 2015, 22:51 ) *
Ο ομπραντοβιτς και 0/3 να κανει δεν θα παιζει το ποστο του.Ακουγεται οτι ηδη εχει προταση για νεο συμβολαιο!!!
Οι τουρκοι λογω πολυ μικροτερη παραδοσης στο μπασκετ δεν σκεφτονται οπως εμεις.Αν μια ελληνικη ομαδα παει φαιναλ φορ οκ ειναι καλο,οκ μπορεις να το πεις εκπληξη,θαυμα λογω μικροτερου μπατζετ κτλ αλλα μεχρι εκει.
Στην τουρκια που ομαδα τους εχει να παει φαιναλ 4 απο το 2001 και συγκεκριμενα στην φενερ που δεν εχει παει ποτε αν τους πας φαιναλ 4 εισαι θεος
Και για το πρωταθλημα να θυμισω οτι η μπανβιτ ηταν πρωτη με 4 παραπανω νικες απο τη φενερ και ειδαμε ποιος πηρε το πρωταθλημα...

Νταξει συμφωνω εν μερει, αλλα ποσο θα σκορπουν λεφτα??Αυτη θα ναι η ΔΕΥΤΕΡΗ χρονια....Και σ αλλους δεν εχουν δειξει μεγαλη υπομονη...Το τελειωμα της σεζον θα κρινει πολλα...Ιδωμεν...
Ε τωρα φιλε pan24...ριχνεις βουτυρο στο ψωμι μου smiley.gif ...Ποιος ''κοουτς'' ηταν στην Μπανβιτ αραγε?? tongue.gif...Ε ειναι...λιιιιιγο καλυτερος ο Ιβκοβιτς...λεω γω... smile.gif
pan24
QUOTE (manj13 @ Apr 26 2015, 22:57 ) *
Νταξει συμφωνω εν μερει, αλλα ποσο θα σκορπουν λεφτα??Αυτη θα ναι η ΔΕΥΤΕΡΗ χρονια....Και σ αλλους δεν εχουν δειξει μεγαλη υπομονη...Το τελειωμα της σεζον θα κρινει πολλα...Ιδωμεν...
Ε τωρα φιλε pan24...ριχνεις βουτυρο στο ψωμι μου smiley.gif ...Ποιος ''κοουτς'' ηταν στην Μπανβιτ αραγε?? tongue.gif...Ε ειναι...λιιιιιγο καλυτερος ο Ιβκοβιτς...λεω γω... smile.gif

Ο ιβκοβιτς ειναι πολυυυ καλυτερος του ιτουδη αλλα θελω να πω οτι στα play off ο ζοτς ειναι αλλιως
Και τιποτα να μην παρει φετος θα τους εχει παει φαιναλ 4 που ειναι μεγαλο βημα(για αυτους τεραστιο) σε σχεση με περσι
bbplayer
....και μετά μου την πέφτει εμένα ο μοντ που σας κανω quote...

manj13, μπορεί να σου φανεί παράξενο αλλά υπάρχει, μπασκετική,ζωή και πέρα από τον ΔΓ. Όταν το συνειδητοποιήσεις θα δεις τα πράγματα διαφορετικά.
manj13
QUOTE(pan24 @ Apr 26 2015, 23:09 ) *
Ο ιβκοβιτς ειναι πολυυυ καλυτερος του ιτουδη αλλα θελω να πω οτι στα play off ο ζοτς ειναι αλλιως
Και τιποτα να μην παρει φετος θα τους εχει παει φαιναλ 4 που ειναι μεγαλο βημα(για αυτους τεραστιο) σε σχεση με περσι

Γεγονος...Να δουμε πως θα διαχειριστουν την οποια εξελιξη οι ''γειτονες''.....
j-kidd13
Φιλε μανζ,αν καποιος σου εχει πει οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι μαγος και δεν κανει λαθη η δεν χανει αγωνες,σου ειπαν ψεμματα! smiley.gif

Δηλαδη αυτο το πραγμα που περιμενεις την πρωτη στραβη για να βγεις να "κραξεις" πλησιαζει στα ορια της εμπαθειας...

Αν ειναι δυνατον δηλαδη να αμφισβητουμε και το μεγαλειο του Ομπραντοβιτς.

Λες εχει πελατη τον Ομπραντοβιτς...Ξεχασες μαλλον οτι στο top16 τον "κερασε" μεσα εξω τον Ιβκοβιτς...
Τα ατυπο σκορ μεταξυ τους ειναι 20-18 υπερ του Ιβκοβιτς...Το πελατολογιο δεν ξερω απο που το συμπερανες...Απο τις 2 νικες παραπανω?
salonikatasos
ο δάσκαλος έχει 2 ευρωπαϊκά και ο μαθητής έχει ήδη τα τετραπλάσια(8) και οδεύει προς το 9ο σε 25 μέρες. με την ευχή μου να το πάρει κιόλας
manj13
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 26 2015, 23:47 ) *
Φιλε μανζ,αν καποιος σου εχει πει οτι ο Ομπραντοβιτς ειναι μαγος και δεν κανει λαθη η δεν χανει αγωνες,σου ειπαν ψεμματα! smiley.gif

Δηλαδη αυτο το πραγμα που περιμενεις την πρωτη στραβη για να βγεις να "κραξεις" πλησιαζει στα ορια της εμπαθειας...

Αν ειναι δυνατον δηλαδη να αμφισβητουμε και το μεγαλειο του Ομπραντοβιτς.

Λες εχει πελατη τον Ομπραντοβιτς...Ξεχασες μαλλον οτι στο top16 τον "κερασε" μεσα εξω τον Ιβκοβιτς...
Τα ατυπο σκορ μεταξυ τους ειναι 20-18 υπερ του Ιβκοβιτς...Το πελατολογιο δεν ξερω απο που το συμπερανες...Απο τις 2 νικες παραπανω?

Δεν αμφισβητει κανεις ποιος ειναι ο Ζοτς...οπως λες θα ηταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εμπαθης....Η μονη παραμετρος που θεωρω οτι ειναι καλυτερος του ο Ιβκοβιτς ειναι η αναδειξη κατωτερων συνολων...Για "πελατειακη" σχεση αναφερθηκα σε τουρκικο εδαφος και σε στυλ Μπαρτζωκα-Αρτζι...πιο πολυ χαριν...αστεισμου...Βασικα ειμαι λιγο εγωιστης και θα θελα το επομενο του Ευρωπαικο να ναι... ΜΕ ΕΜΑΣ η καθολου!!!!
manj13
QUOTE(bbplayer @ Apr 26 2015, 23:12 ) *
....και μετά μου την πέφτει εμένα ο μοντ που σας κανω quote...

manj13, μπορεί να σου φανεί παράξενο αλλά υπάρχει, μπασκετική,ζωή και πέρα από τον ΔΓ. Όταν το συνειδητοποιήσεις θα δεις τα πράγματα διαφορετικά.

Φιλε bb θα πρεπε να σου πω κι εγω οτι μπασκετικη ζωη μετα τον Ζοτς μπορει και να υπαρξει....ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ζωη ΧΩΡΙΣ τα μπικικινια του ΔΓ....ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ....Ειμαι υπερμετρα ρεαλιστης.......
bodiroga10
δεν υπαρχει ουτε καν θεμα συζητησης των επιτευγματων του ζοτς με αυτα του ντουντα... και εχουν και 16 χρονια διαφορα για να αυξησει τα επιτευγματα του ο ζοτς...

οταν ο ενας σηκωνε ευρωλιγκες ο αλλος σηκωνε γιουροκαπ και σαπορτα....

οι σπουδαιοτερες στιγμες του ντουντα απ τα τελη του 70 που προπονει ειναι σε εθνικο επιπεδο που εχει συγκεκριμενες ιδιαιτεροτητες αρκει να σκεφτουμε οτι πιο πετυχημενος προπονητης της εθνικης ελλαδος ειναι ο γιαννακης...

αντιθετα ο ζοτς εχει παρει ευρωπαικο και με τις 5 προηγουμενες ομαδες που εχει προπονησει(με την μπενετον σαπορτα) και προσεχως πιστευω θα παρει ευρωπαικο και με την 6η....
manj13
QUOTE(salonikatasos @ Apr 27 2015, 00:26 ) *
ο δάσκαλος έχει 2 ευρωπαϊκά και ο μαθητής έχει ήδη τα τετραπλάσια(8) και οδεύει προς το 9ο σε 25 μέρες. με την ευχή μου να το πάρει κιόλας

Σαφως αλλα για να αποδοσουμε τα του Καισαρος για καμμια δεκαετια ο Σοφος ως προπονητης Εθνικης σηκωσε οτι υπηρχε σε Ευρωμπασκετ,Μουντομπασκετ και Ολυμπιαδες ....Τοτε δεν επαιζες σε 2 ταμπλο δεν σ αφηναν ευκολα....Και παρολα αυτα κοντα στις 2 Ευρωκιγκες τσιμπησε και λιγο Κορατς,Γιουροκαπ και Σαπορτα....
MaJesty23
QUOTE(manj13 @ Apr 26 2015, 21:45 ) *

Ντροπή τόση αχαριστία...manj13 ξανασκέψου τι ομάδα είσαι!Ειλικρινα έχω αρχίσει και πιστεύω ότι εισαι ο Δ.Γ...δεν γίνεται να τα ποστάρεις σοβαρά αυτά!Κάτσε φίλε μου,με Ντούσκο και Δ.Γ,να βαράνε το ντέφι και να χορεύεις...το 99,99% των Παναθηναικών εδω,είναι σκεπτόμενοι και κανενός πρόβατα!

Είμαι ο πρώτος που λέω η ζωή προχώρησε,και ο Ζοτς είναι παρελθόν!Αλλα οποιος τον λοιδωρεί ,θα πρέπει να θυμάται τα βράδια του Μαίου του 2000 ,του 2002 ,του 2007 ,του 2009 και του 2011.Και ειλικρινά ενώ στην αρχή είπα οτι ο bbplayer έκανε $%@##$ που σας πόσταρε λεγόμενα 5 μηνών αλλά τελικά καλά σας κάνει και σας γλεντάει...
manj13
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 27 2015, 01:23 ) *
Ντροπή τόση αχαριστία...manj13 ξανασκέψου τι ομάδα είσαι!

Βρε majesty νομιζεις δε γουσταρω το Ζοτς????!!!!Mε χιλια τον παω κι εχω πει και τι ειναι το μονο που του προσαπτω....Αλλα τα λαθη ειναι λαθη...Πρεπει σωνει και καλα να πω οτι ειναι ομαδαρα η Φενερ χωρις να το πιστευω???Και βαθια μεσα μου πιστευω οτι αν δεν πεφταμε με ΤΣΣΚΑ οτι θα την περνουσαμε.....Καμμια σχεση με αχαριστια η κατι αλλο....μακαρι να γυριζε αυριο....

QUOTE(MaJesty23 @ Apr 27 2015, 01:23 ) *
Ντροπή τόση αχαριστία...manj13 ξανασκέψου τι ομάδα είσαι!

Βρε majesty νομιζεις δε γουσταρω το Ζοτς????!!!!Mε χιλια τον παω κι εχω πει και τι ειναι το μονο που του προσαπτω....Αλλα τα λαθη ειναι λαθη...Πρεπει σωνει και καλα να πω οτι ειναι ομαδαρα η Φενερ χωρις να το πιστευω???Και βαθια μεσα μου πιστευω οτι αν δεν πεφταμε με ΤΣΣΚΑ οτι θα την περνουσαμε.....Καμμια σχεση με αχαριστια η κατι αλλο....μακαρι να γυριζε αυριο....
Δεν ειναι θεμα προβατου η αλλου...αμνοεριφιου οπως λες....Η αποχωρηση ΔΓ θα μετατρεψει τον Παναθηναικο σε Αρη του 2015...Τ αλλα ειναι απλα να χουμε να λεμε....
MaJesty23
QUOTE(manj13 @ Apr 27 2015, 01:35 ) *

Δεν ειναι θεμα προβατου η αλλου...αμνοεριφιου οπως λες....Η αποχωρηση ΔΓ θα μετατρεψει τον Παναθηναικο σε Αρη του 2015...Τ αλλα ειναι απλα να χουμε να λεμε....

ρε manj13 συμφωνώ σε πολλά με σένα...αλλά υπέπεσες σε φάουλ!Ειμαι Παναθηναικός,μέχρι το κόκκαλο...αλλά πάνω απο όλα αγαπώ το μπάσκετ.Ο Ζελικο μέσα σε 2 χρόνια πήρε μια ομάδα απο το πουθενά και την έβαλε στον μπασκετικό χάρτη της Ευρώπης...και κάθεσαι και λες τι?Μικρότητες...Τεσπά...Μαλλον σαν κ0σμος του Παναθηναικόυ ,πρέπει να καθίσουμε να σκεφτούμε τι θέλουμε και που πάμε.Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του!Υπάρχουν και τοτέμ κύριοι που δεν αγγίζονται στον αθλητισμό στην Ελλάδα και παγκοσμίως.Ο Ζοτς για κάθε Παναθηναικό,είναι ένας απο εμάς!Και αφήστε τις γραφικότητες περί Κάραβελ,περί Ιτούδη κτλ!

Τα παραπάνω τα λεώ ,παράλληλα με την άποψη οτι δεν θέλω να ξαναγυρίσει ο Ζοτς και ούτε θέλω να αναφέρεται σε κάθε αποτυχία της ομάδας μας!
manj13
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 27 2015, 01:41 ) *
ρε manj13 συμφωνώ σε πολλά με σένα...αλλά υπέπεσες σε φάουλ!Ειμαι Παναθηναικός,μέχρι το κόκκαλο...αλλά πάνω απο όλα αγαπώ το μπάσκετ.Ο Ζελικο μέσα σε 2 χρόνια πήρε μια ομάδα απο το πουθενά και την έβαλε στον μπασκετικό χάρτη της Ευρώπης...και κάθεσαι και λες τι?Μικρότητες...Τεσπά...Μαλλον σαν κ0σμος του Παναθηναικόυ ,πρέπει να καθίσουμε να σκεφτούμε τι θέλουμε και που πάμε.Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του!

Περιμενε...O Παναθηναικος υπηρχε και πριν το Zoτς...απο το 96...για τα μεγαλα πραγματα... .Ο Ζοτς τον γιγαντωσε θα ηταν το σωστοτερο και χωρις αυτον να μην ειχε κανει την δυναστεια....Κερδισε κι ο Ζοτς ομως...Κι αυτο θα φανει απο το τι θα κερδισει ο Ζοτς μακρια απ αυτον....Τι θελουμε τωρα ...Αυτο μπορουμε να το συζηταμε οσο θελεις οσο υπαρχει διοικηση με λεφτα ....Αλλιως συζηταμε ονειρωξεις ...
PARISINOS
QUOTE(manj13 @ Apr 26 2015, 22:50 ) *
Περιμενε...O Παναθηναικος υπηρχε και πριν το Zoτς...απο το 96...για τα μεγαλα πραγματα... .Ο Ζοτς τον γιγαντωσε θα ηταν το σωστοτερο και χωρις αυτον να μην ειχε κανει την δυναστεια....Κερδισε κι ο Ζοτς ομως...Κι αυτο θα φανει απο το τι θα κερδισει ο Ζοτς μακρια απ αυτον....Τι θελουμε τωρα ...Αυτο μπορουμε να το συζηταμε οσο θελεις οσο υπαρχει διοικηση με λεφτα ....Αλλιως συζηταμε ονειρωξεις ...

Παναθηναικος υπηρχε και πριν το Ζοτς. και θα υπαρχει και μετα. Συμφωνουμε απολυτα οσο λυπηρο και να ειναι αυτο.

Ωστοσο αυτο που πρεπει και εσυ να παραδεχτεις ειναι οτι ο Παναθηναικος υπηρχε και ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και θα υπαρχει και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Αυτο ειναι που δεν θελει με τιποτα να χωνεψει ο ΔΓ και γι αυτο εδιωξε και τον Ζοτς (κατ εμε) που θεωρουσε οτι του εκλεβε τη δοξα.
Ο δυναμη του ΠΑΟ ειναι τα 2 εκ φιλαθλοι . Αν φυγουν αυτοι , δεν μας σωζει τιποτα . Ουτε τα λλεφτα του ΔΓ ουτε κανενας. Οσο ειναι αυτοι, δεν εχεις να φοβηθεις πολλα.

Και εγω ειμαι ρεαλιστης οσο δεν παει. Και σκεφτομαι λογικα. Ναι αν φυγει ο ΔΓ θα εχουμε θεμα, αλλα το να φτανουμε στο σημειο να λεμε οτι αν φυγει θα γινουμε δεν ξερω εγω τι ειναι υπερβολλη. Και οτνα εφυγε ο σωκρατης και ο ΟΣΦΠ εβγαινε 8ος υπηρχε θεμα, αλλα μετα απο καποια χρονια βρεθηκε αλλος που αποδειχτηκε ακομα καλυτερος.

Το ζουμι λοιπον ειναι οτι οπως υπαρχει ζωη μετα το ζοτς, ετσι εντελως ρεαλιστικα υπαρχει ζωη και μετα τους Γιαννακοπουλους και ειδικα μετα τον ΔΓ.
Γιατι για μενα , οι Γιαννακοπουλοι εχουν ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ. Μπορει στην ελλαδα να μας αρεσει να ακολουθουμε ονοματα, αλλα εγω δεν το κανω.
Το οτι ο Παυλος, ο θανασης και ο δημητρης εχουν το ιδιο επιθετο δεν μου λεει τιποτα και δεν τους εξισωνω.
Και αυτο καλο θα ειναι να το βαλει καλα στο μυαλο του ο Δημητρης. Ο δημητρης θα κριθει ως ξεχωριστη οντοτητα και μεχρι στιγμης αν θελει κανεις την αποψη μου, ειναι ενας αποτυχημενος προεδρος που τον κρατανε ζωντανο το ονομα του καθως και οι δοξες και οι στερεες βασεις που ειχε θεση η προηγουμενη διοικηση (ΔΔ, φωτσης, αλβερτης, παραδοση ΠΑΟ ). Οταν αρχιζουν και ξεθωριαζουν αυτα (που θα γινει) , θα αρχισεις να εχεις προβλημα.

Υ.Γ. Οσον αφορα το μπολντ. Το τι εχει πετυχει ο ζοτς εκτος ΠΑΟ εχει ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ. Ουτε αυτο μπορει να το χωνεψει ο Δημητρης και περιμενει στη γωνια. Ο ζοτς εχει παρει τρεις ευρωλιγκες με τρεις διαφορετικες ομαδες εκτος ΠΑΟ. Το να τον περιμενουμε στη γωνια για να τον κρινουμε ειναι αστειο. Η ιστορια τον εχει κρινει και εκτος ΠΑΟ και εβγαλε πορισμα. Μυθος.
j-kidd13
QUOTE(PARISINOS @ Apr 27 2015, 02:21 ) *
Παναθηναικος υπηρχε και πριν το Ζοτς. και θα υπαρχει και μετα. Συμφωνουμε απολυτα οσο λυπηρο και να ειναι αυτο.

Ωστοσο αυτο που πρεπει και εσυ να παραδεχτεις ειναι οτι ο Παναθηναικος υπηρχε και ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και θα υπαρχει και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

Αυτο ειναι που δεν θελει με τιποτα να χωνεψει ο ΔΓ και γι αυτο εδιωξε και τον Ζοτς (κατ εμε) που θεωρουσε οτι του εκλεβε τη δοξα.
Ο δυναμη του ΠΑΟ ειναι τα 2 εκ φιλαθλοι . Αν φυγουν αυτοι , δεν μας σωζει τιποτα . Ουτε τα λλεφτα του ΔΓ ουτε κανενας. Οσο ειναι αυτοι, δεν εχεις να φοβηθεις πολλα.

Και εγω ειμαι ρεαλιστης οσο δεν παει. Και σκεφτομαι λογικα. Ναι αν φυγει ο ΔΓ θα εχουμε θεμα, αλλα το να φτανουμε στο σημειο να λεμε οτι αν φυγει θα γινουμε δεν ξερω εγω τι ειναι υπερβολλη. Και οτνα εφυγε ο σωκρατης και ο ΟΣΦΠ εβγαινε 8ος υπηρχε θεμα, αλλα μετα απο καποια χρονια βρεθηκε αλλος που αποδειχτηκε ακομα καλυτερος.

Υπηρχε Παναθηναικος,μονο που ηταν 1-2 σκαλια απο κατω,και οχι η κορυφαια ομαδα της Ευρωπης επι σειρα ετων.Οποτε εξαρταται το τι θες απο κει και περα.Θες να σαι στο επιπεδο προ Γιαννακοπουλων και να μενεις σε διασπαρτους εγχωριους τιτλους,η στο επιπεδο κατα τη διαρκεια της διοικησης Γιαννακοπουλων?Εγω προσωπικα θελω το δευτερο.

Οσο για το παραδειγμα του Ολυμπιακου,ειναι η εξαιρεση της εξαιρεσης και δεν το θεωρω ευστοχο,πρωτον διοτι ανελαβαν σε καιρο με παντελως διαφορετικα οικονομικα δεδομενα,και δευτερον διοτι περα απο φανατικοι Ολυμπιακοι,ειναι και κολλημενοι με το αθλημα,και προπονουνται και παιζουν και οι ιδιοι,επομενως ειχαν διπλο κινητρο.
PARISINOS
QUOTE(j-kidd13 @ Apr 27 2015, 00:40 ) *
Υπηρχε Παναθηναικος,μονο που ηταν 1-2 σκαλια απο κατω,και οχι η κορυφαια ομαδα της Ευρωπης επι σειρα ετων.Οποτε εξαρταται το τι θες απο κει και περα.Θες να σαι στο επιπεδο προ Γιαννακοπουλων και να μενεις σε διασπαρτους εγχωριους τιτλους,η στο επιπεδο κατα τη διαρκεια της διοικησης Γιαννακοπουλων?Εγω προσωπικα θελω το δευτερο.

Συμφωνω με την πρωτη φραση. Επισης συμφωνω με αυτο που προτιμας.

Απλα Οσον αφορα το ερωτημα , απλα θα επισημανω οτι πρωτον οπως ειπες εχουν αλλαξει τα οικονομικα δεδομενα (δεν ξερω αν ειναι εφικτο να εισαι πλεον η κορυφαια ομαδα της ευρωπης ) και δευτερον και βασικοτερον οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ.

Οι Γιαννακοπουλοι ηταν Φιλοσοφια διοικησης και οχι απλα ενα ονομα. Πλεον η συγκεκριμενη φιλοσοφια διοικησης αλλαξε. Το ονομα μπορει να εμεινε, αλλα δυστυχως , μονο αυτο θυμιζει διοικηση Γιαννακοπουλων.

Πολλοι θεωρουν οτι επειδη το ονομα εχει μεινει το ιδιο, το συμπερασμα ειναι οτι θα ερθουν και οι αναλογες επιτυχιες. Δεν το βλεπω ετσι δυστυχως. Το ονομα εχει μεινει το ιδιο αλλα ο τροπος διοικησης ειναι πολυ διαφορετικος και δεν νομιζω οτι οδηγει σε μεγαλες επιτυχιες. Προσωπικη αποψη βεβαια, μακαρι να κανω λαθος.
j-kidd13
QUOTE(PARISINOS @ Apr 27 2015, 02:55 ) *
Συμφωνω με την πρωτη φραση. Επισης συμφωνω με αυτο που προτιμας.

Απλα Οσον αφορα το ερωτημα , απλα θα επισημανω οτι πρωτον οπως ειπες εχουν αλλαξει τα οικονομικα δεδομενα (δεν ξερω αν ειναι εφικτο να εισαι πλεον η κορυφαια ομαδα της ευρωπης ) και δευτερον και βασικοτερον οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ.

Οι Γιαννακοπουλοι ηταν Φιλοσοφια διοικησης και οχι απλα ενα ονομα. Πλεον η συγκεκριμενη φιλοσοφια διοικησης αλλαξε. Το ονομα μπορει να εμεινε, αλλα δυστυχως , μονο αυτο θυμιζει διοικηση Γιαννακοπουλων.

Πολλοι θεωρουν οτι επειδη το ονομα εχει μεινει το ιδιο, το συμπερασμα ειναι οτι θα ερθουν και οι αναλογες επιτυχιες. Δεν το βλεπω ετσι δυστυχως. Το ονομα εχει μεινει το ιδιο αλλα ο τροπος διοικησης ειναι πολυ διαφορετικος και δεν νομιζω οτι οδηγει σε μεγαλες επιτυχιες. Προσωπικη αποψη βεβαια, μακαρι να κανω λαθος.

Aυτο που εννοω σαν εποχη Γιαννακοπουλων ειναι η προελευση των χρηματων.Και το οτι υπαρχει ενα δυνατο ονομα απο πισω.Το οτι η φιλοσοφια στον τροπο διοικησης και ολα τα συναφη ειναι διαφορετικα,ειναι ηλιου φαεινοτερον.Να εισαι η κορυφαια ομαδα δεν γινεται,ναι.Να εισαι ομως εκ των 3-4 κορυφαιων,και να πηγαινεις με συνεπεια στο f4,γινεται,οπως ειναι ο Ολυμπιακος,που εν μεσω διαφορετικων οικονομικων δεδομενων,εχουν σηκωσει 2 ευρωλιγκες χωρις μπατζετ προ κρισης.

Καρα off topic oμως,ας αφησουμε αυτη την κουβεντα για αλλο τοπικ,και ας μεινουμε στα του κοουτς.
manj13
Προς PARISINO:Συμφωνω σε οσα λες και μακαρι η τυχον αποχωρηση ΔΓ να μην ειναι τοσο καταλυτικη προς το χειροτερο για την ομαδα...Αλλα εχω την εικονα των τμηματων του Ερασιτεχνη που φυτοζωουν με μονη τη στηριξη των οργανωμενων,που με οδηγουν σε απογοητευτικες ατραπους.. Οσον αφορα τον Ζοτς δεν εννοουσα τι εχει με αλλες ομαδες πριν εμας αλλα τη πορεια του πλεον μετα απο μας....Οσον αφορα το ΔΓ θελω να πιστευω οτι εκτος κρισης η συνδρομη του στην ομαδα θα ηταν αντιστοιχη των γερων....Μιλαω για το οικονομικο σκελος αν και νομιζω οτι κι ο Θανασης ως χαρακτηρας δεν απεχει πολυ απο το Δημητρη απλα το καλυπταν οι θριαμβοι....
Οσον αφορα το Λοχια νομιζω οτι το μελλον του θα κριθει στην Α1....Αλλα αντι για πειραματα παλι αν φυγει θα θελα προπονητη με πρωτη επιλογη τον Ομπραντοβιτς της Αλμπα.....
j.browning
QUOTE (manj13 @ Apr 27 2015, 01:08 ) *
Φιλε bb θα πρεπε να σου πω κι εγω οτι μπασκετικη ζωη μετα τον Ζοτς μπορει και να υπαρξει....ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ζωη ΧΩΡΙΣ τα μπικικινια του ΔΓ....ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ....Ειμαι υπερμετρα ρεαλιστης.......

+1
RipCity
Ε εντάξει ρε παιδιά και τι σημαίνει αυτό? Μήπως δε βλέπουμε μπροστά μας λόγω των αθλητικών μας αισθημάτων? Δηλαδή είναι δυνατόν να θέλουμε ανθρώπους όπως ο ΔΓ ή ο Μαρινάκης στον αθλητισμό επειδή μας δίνουν τίτλους, ενώ παράλληλα κάνουν ντροπιαστικά πράγματα?
Δηλαδή μόνο οι τίτλοι μας ενδιαφέρουν?

Για μένα προφανώς κι αυτή είναι μια αιτία που σαν κοινωνία πάμε κατά διαόλου, επειδή είμαστε τόσο εγωιστές που δε βλέπουμε πέρα από τις δικές μας ανάγκες.
more stars
Σε κάθε επίτευγμα υπάρχουν πολύ περισσότερες αιτίες, απο μία και μοναδική.

Ο Παναθηναικός (ο όμιλος) είναι μεγάλος επι σειρά δεκαετιών και προ Γιαννακόπουλων, σε όσα δραστηριοποιείται, κορυφαίος στο μπάσκετ στη χώρα μας και με σαφή Ευρωπαικό προσανατολισμό.
Οι Γιαννακόπουλοι βοήθησαν με πάρα πολλά χρήματα.
Ο Παναθηναικός είχε ευρωπαικό τίτλο και επιτυχίες πριν τον Ζοτς.
Ο Ζοτς είχε Ευρωπαικούς τίτλους πριν τον Παναθηναικό και με χαμηλότερο budget.

Τα παραπάνω είναι αδιαμφισβήτητα.
Ο Ζοτς, οι Γιαννακόπουλοι, οι μεγάλοι Παίκτες που πέρασαν απο την ομάδα, ήταν οι καταλύτες και όχι την χημική αντίδραση...

+++
Και εγώ μέσα μου θέλω να γυρίσει.
Όμως αυτό το κεφάλαιο έκλεισε.
Ο Παναθηναικός είναι πιο πάνω από κάθε Ζοτς... και Γιαννακόπουλο.
Πάμε γι' άλλα.
shtarkws
QUOTE(MaJesty23 @ Apr 27 2015, 01:41 ) *
ρε manj13 συμφωνώ σε πολλά με σένα...αλλά υπέπεσες σε φάουλ!Ειμαι Παναθηναικός,μέχρι το κόκκαλο...αλλά πάνω απο όλα αγαπώ το μπάσκετ.Ο Ζελικο μέσα σε 2 χρόνια πήρε μια ομάδα απο το πουθενά και την έβαλε στον μπασκετικό χάρτη της Ευρώπης...και κάθεσαι και λες τι?Μικρότητες...Τεσπά...Μαλλον σαν κ0σμος του Παναθηναικόυ ,πρέπει να καθίσουμε να σκεφτούμε τι θέλουμε και που πάμε.Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του!Υπάρχουν και τοτέμ κύριοι που δεν αγγίζονται στον αθλητισμό στην Ελλάδα και παγκοσμίως.Ο Ζοτς για κάθε Παναθηναικό,είναι ένας απο εμάς!Και αφήστε τις γραφικότητες περί Κάραβελ,περί Ιτούδη κτλ!

Τα παραπάνω τα λεώ ,παράλληλα με την άποψη οτι δεν θέλω να ξαναγυρίσει ο Ζοτς και ούτε θέλω να αναφέρεται σε κάθε αποτυχία της ομάδας μας!

Φιλε μου μακαρι να το εβλεπαν ολοι ετσι
manj13
QUOTE(shtarkws @ Apr 27 2015, 10:53 ) *
Φιλε μου μακαρι να το εβλεπαν ολοι ετσι

To κακο δυστυχως φιλε ειναι οτι ''το αγαπω το μπασκετ'' για παρα πολλους συνδεεται με τα φ4, τα πρωταθληματα και τις κουπες...Η πραγματικη εικονα των ''εραστων'' του αθληματος φαινοταν στον κοσμο που μαζευε ο Ταφος και το Παπαστρατειο η αν θελεις να στο αναγαγω στο τωρα ο κοσμος που εχουν και οι δυο αιωνιοι στα ματς με τους ''αλλους'' της Α1...Οι ανθρωποι που πηγαινουν ανεξαρτητως αποτελεσματος για να δουν την προοδο η οχι του Αγραβανη και του Μποχωριδη και τα μπασκετικα plays της ομαδας τους ειναι αυτα τα 1000-1500 ατομα....
more stars
Οι εποχή του Τάφου και Παπαστράτειου ήταν ακόμα πιο ποδοσφαιρική και ο κόσμος είχε άγνοια του Μπάσκετ σε μεγάλο ποσοστό. Γι αυτό και ο κόσμος λίγος (αν και στα ντέρμπι γέμιζε...) Όπως και σήμερα, στα αναλογα μεγέθη.

Δεν αντικατοπτρίζει το σήμερα αυτό.

Στο δημοτικό τη δεκαετία του 70 είχαμε μπασκέτα χωρίς ταμπλό, μεταφερόμενη. Κάποια άλλα σχολεία καθόλου και απαγόρευση λόγω θορύβου. Τα πρώτα σουτάκια τα κάναμε με κουκουνάρες...
Σήμερα (και εδώ και αρκετά χρόνια) το ίδιο σχολείο έχει πλαστικό δάπεδο, κανονικές μπασκέτες και γραμμές διπλού. Τα μισά παιδιά έχουν δερμάτινη μπάλλα σπίτι...

Το παιγνίδι ταιριάζει στα πιτσιρίκια. Μπορούν να συνεργαστούν, μπορούν να βγάλουν το εγώ τους, μπορούν να διασκεδάσουν και δεν απαιτεί μεγάλο χώρο - άδειες εκτάσεις.

Tέλος, δεν υπάρχουν 1500 άτομα που πάνε να δούν την πρόοδο παικτών.
Αυτό είναι ένα ελάχιστο ποσοστό στο σκοπό που πας στο γήπεδο. Αγαπάς ή δεν αγαπάς το παιγνίδι.

Το κυρίαρχο στην ελλάδα είναι η ομάδα, για πολλούς ο συνδυασμός ομάδας - παιγνίδι και είναι και κάποιοι που σκαμπάζουν λιγότερο και αδιαφορούν για το γήπεδο που θα βρεθούν - αρκεί να παίζει ο παναθηναϊκός
manj13
QUOTE(more stars @ Apr 27 2015, 12:32 ) *
Οι εποχή του Τάφου και Παπαστράτειου ήταν ακόμα πιο ποδοσφαιρική και ο κόσμος είχε άγνοια του Μπάσκετ σε μεγάλο ποσοστό. Γι αυτό και ο κόσμος λίγος (αν και στα ντέρμπι γέμιζε...) Όπως και σήμερα, στα αναλογα μεγέθη.

Δεν αντικατοπτρίζει το σήμερα αυτό.

Στο δημοτικό τη δεκαετία του 70 είχαμε μπασκέτα χωρίς ταμπλό, μεταφερόμενη. Κάποια άλλα σχολεία καθόλου και απαγόρευση λόγω θορύβου. Τα πρώτα σουτάκια τα κάναμε με κουκουνάρες...
Σήμερα (και εδώ και αρκετά χρόνια) το ίδιο σχολείο έχει πλαστικό δάπεδο, κανονικές μπασκέτες και γραμμές διπλού. Τα μισά παιδιά έχουν δερμάτινη μπάλλα σπίτι...

Το παιγνίδι ταιριάζει στα πιτσιρίκια. Μπορούν να συνεργαστούν, μπορούν να βγάλουν το εγώ τους, μπορούν να διασκεδάσουν και δεν απαιτεί μεγάλο χώρο - άδειες εκτάσεις.

Tέλος, δεν υπάρχουν 1500 άτομα που πάνε να δούν την πρόοδο παικτών.
Αυτό είναι ένα ελάχιστο ποσοστό στο σκοπό που πας στο γήπεδο. Αγαπάς ή δεν αγαπάς το παιγνίδι.

Το κυρίαρχο στην ελλάδα είναι η ομάδα, για πολλούς ο συνδυασμός ομάδας - παιγνίδι και είναι και κάποιοι που σκαμπάζουν λιγότερο και αδιαφορούν για το γήπεδο που θα βρεθούν - αρκεί να παίζει ο παναθηναϊκός

''Στο δημοτικό τη δεκαετία του 70 είχαμε μπασκέτα χωρίς ταμπλό, μεταφερόμενη. Κάποια άλλα σχολεία καθόλου και απαγόρευση λόγω θορύβου. Τα πρώτα σουτάκια τα κάναμε ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ...'' 41.gif

Τι μου θυμισες τωρα ρε φιλε!!!!Με πηγες πισω στο 1980...Κι οταν φταναμε να χουμε ''αερομπαλα''-για να μην κανει θορυβο 19.gif -οπως αυτες απ τα πανηγυρια το λιωναμε...στο λιοπυρι... blove.gifΕποχες ανευ...ταμπλετ...Κοιτα αν εισαι Παναθηναικος η Ολυμπιακος στα ματς με ΚΑΟΔ και Τρικαλα ,αμα πας για να δεις ανταγωνισμο και συμβει ΑΥΤΟ,κατι δεν παει καλα με την ομαδα...Εγω στα ματς αυτα καιπαλιοτερα αλλα περσι και ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ πηγαινα να δω Μποχωριδη/Λουντζη/Χαραλαμποπουλο αφου ειδα πρωτα οτι ''ψηθηκαν'' ο Παππας κι ο Βλαντο....

ΥΓ:οφ τοπικ... peace.gif αλλα... νοσταλγια!!!
more stars
Προσωπικά περνάω καλά και στο οικογενειακό διπλό...
Θέλω να βλέπω μποσκετάκι απο την ομάδα μου ακόμα και στον χαβαλέ.

Λόγω έλειψης χρόνου δύσκολα πλέον θα πάω σε αγώνα που παίζει άλλη ομάδα.
Το ανταγωνιστικό του θέματος μου έχει φύγει με τα χρόνια.

end of topic και απο μένα.
patissiotis
QUOTE (manj13 @ Apr 26 2015, 22:12 ) *
Οσο ηταν ο Ζοτς...ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ με πρωταθλημα 3-2 στα ΧΑΡΤΙΑ.....Κι αν επαιζε ο δασκαλος με τη Μακαμπι wink.gif κι ο Ζοτς με τη Ρεαλ ή εμεις με τη Φενερ ....αλλα με τα αν δε γινεται...μπασκετ...Αλλα λεω...ΑΝ ο Ζοτς κανει 0/2 ΤΙ ΚΡΙΤΙΚΗ πρεπει να του γινει μετα που θα ναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ??? rolleyes.gif

Δικαιωμα σου να εχεις συμπαθειες και αντιπαθειες. Δικαιωμα σου να εισαι εμπαθης με τον Ζοτς. Μην γραφεις ομως ανακριβειες: Κανενα πρωταθλημα δεν πηρε περσι στα χαρτια η Φενερ. Δεν κατεβηκε η Γαλατα στον 7ο τελικο. Παιρνω πρωταθλημα-ματς στα χαρτια σημαινει οτι το εχω χασει στο γηπεδο και το κερδιζω στα αθλητικα δικαστηρια. ΑΥΤΟ ειναι πρωταθλημα στα χαρτια και μερικες φορες ουτε αυτο ειναι καταδικαστεο: Αν κατεβει σε εναν αγωνα μια ομαδα με παιχτες χωρις δικαιωμα συμμετοχης, ή μπουκαρουν μεσα χουλιγκανοι και τα σπασουν τι πρεπει να γινει δηλαδη? Να τους επιβραβευσουμε?

Οσο για το αν κανει το 0/2 ο Ζοτς και αν μετα θα ειναι χειροτερος του Ιβανοβιτς απλα σηκωνω τα χερια. Οχι φιλε μου αυτο δεν ειναι κριτικη, δεν εχει σχεση με μπασκετ. Ο Ιβανοβιτς εχει μια ομαδα που με το χρονο γινεται ολο και χειροτερη. Ο Ζοτς εχει μια ομαδα που γινεται με το χρονο πολυ καλυτερη. Αυτο δεν εχει να κανει με μπατζετ και ροστερ. Ο Παναθηναϊκος ειχε καλη εικονα τους 2 πρωτους μηνες και μετα το χαος. Η Φενερ ξεκινησε μουδιασμενα και τωρα παιζει το καλυτερο μπασκετ στην ευρωπη και το κυριοτερο βελτιωνεται.

Οσο για το αν ο Ιτουδης ή ο Ζοτς θα ειναι αποτυχημενοι αν δεν παρουν την ευρωλιγκα με τη λογικη σου ΟΛΟΙ οι προπονητες Ρεαλ-Μπαρτσα-Ολυμπιακου-Μακαμπι-Κιντερ-ΤΣΣΚΑ απο το 2000 και μετα εκτος Ζοτς-Ιτουδη ειναι αποτυχημενοι εκτος απο την χρονια που πηραν ευρωλιγκα blink.gif blink.gif blink.gif

Γιατι τοσο μενος για Ζοτς-Ιτουδη? Τι κακο μας εκαναν? Καθε φορα γραφω το ιδιο αλλα απαντηση δεν πηρα. Ετσι περιμενουμε να χασει ο Ζοτς απο την Τοφας Μπουρσα και ο Ιτουδης απο την Νοβοσιμπιρσκ για να τους λοιδωρησουμε. Και παραλληλα να υμνουμε ΔΓ και Μαρινακη αντι να ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ που εχουν σχεση με τα δυο μεγαλυτερα αθλητικα σωματεια της Ελλαδας.

Απομακρυνση του ΔΓ απο τον Παναθηναϊκο μας, εδω και τωρα, και με καθε κοστος!
j-kidd13
Ειστε πολυ ωραιοι τυποι!Σε τοπικ για τον Ομπραντοβιτς,φτασατε να μιλατε για στημενα στη μπαλα,Μαρινακη και Γιαννακοπουλο...
Το τοπικ κλειδωνει...
Θα κανουμε ενα ξεσκαρταρισμα και βλεπουμε...
j-kidd13
Τα ασχετα με το τοπικ ποστ σβηστηκαν...Παρακαλω η κουβεντα εδω να συνεχιστει γυρω απο τον Ζοτς.
Αν εχουμε παλι τα ιδια,μαζι με τη διαγραφη του ποστ παει δωρακι φαουλ...
giannis_mg
Με είχε πιάσει νοσταλγία χθες και προσπαθούσα με κάθε τρόπο (βίντεο-φωτογραφίες-παλαιά διαρκείας και εισιτήρια)να ξανανιώσω έστω και λίγο τις στιγμές που ζήσαμε επί 13 χρόνια με τον Ζοτς και τον Ιτούδη στον πάγκο αλλά και με τους Γιαννακοπουλους στο τιμόνι της προεδρίας...

Είναι περίεργο να ξέρεις μέσα σου ότι όλα αυτά τέλειωσαν και πλέον πρέπει να κοιτάμε την πορεία της ομάδας με άλλο μάτι.
Προσωπικά θεωρώ τιμή μου που ένας άνθρωπος σαν τον Σέρβο ήταν στην ομάδα και τίμησε και με τα λόγια και με τις πράξεις του την ομάδα..

Αν και δεν το κρύβω ότι θα σκότωνα να τον ξαναδώ να βγαίνει απ'την φυσούνα του Ο.Α.Κ.Α και να κάθεται στον πάγκο που ξέρει καλύτερα απ'τον καθένα,το ξανασκέφτομαι και λέω όχι...
Οχι με τέτοια ομάδα...

Οι στόχοι και οι παίχτες αλλαξαν και δεν θα ήθελα να δω αυτόν τον μύθο να απομυθοποιείται μπροστά στα μάτια μου με παίχτες σαν τον Νέλσον ή τον Μπλούμς κ.α.

Είναι λυπηρό αλλά οι εποχές άλλαξαν και πλέον είναι πρωτόγνωρο όσο και απαίσιο όταν έχεις συνηθίσει αλλιώς 13 χρόνια να βλέπεις την κάθε ΤΣΣΚΑ ή Μπαρτσελόνα να έρχονται στο Ο.Α.Κ.Α και βαθιά μέσα σου να ξέρεις ότι θα είναι άθλος αν πάρεις το ροζ φύλλο.

Την ομάδα την στηρίζω συνεχώς με την παρουσία μου στο γήπεδο εδώ και 15 χρόνια όταν μετά το F4 της Θεσσαλονίκης στο Παλατάκι το 2000 ορκίστηκα σαν πιο μικρό παιδί ότι στις χαρές και στις λύπες με αυτή την ομάδα θα γελάω,θα χαίρομαι και θα κλαίω.

Όταν πήγα στο Ο.Α.Κ.Α με τη ΤΣΣΚΑ ένιωσα περίεργα που μπαίναμε μέσα ως το απόλυτο αουτσάιντερ,ότι όλοι μας είχαν και μας έχουν τελειωμένους...

Επι Ομπράντοβιτς ήταν αλλιώς όμως ακόμα και όταν ήξερες ότι δεν είχες την καλύτερη ομάδα(τρανό παράδειγματο 2007 στο F4)είχες λόγο να ελπίζεις ότι πας στο Ο.Α.Κ.Α για να δεις την ομάδα σου να κερδίζει γιατί στο πάγκο είχες αυτή τη σιγουριά ότι οι παίχτες θα ματώνουν τη φανέλα γιατί ο Ζοτς ήξερε τι πάει να πει η φανέλα του Παναθηναικού και ακόμα και στους πιο άκυρους παιχτες το μετέδιδε...

Η ομάδα αν δεν πάρει το πρωτάθλημα(αν το χάσει όπως τα δύο ματς με ΤΣΣΚΑ ή με άλμπα εδώ μέσα,χωρίς να φανεί αυτή η σπίθα) κακά τα ψέματα θα έχει τους πρώτους σοβαρούς τριγμούς στην μετά-Ομπράντοβιτς εποχή γιατί όσο και αν θέλουμε ή θέλουν να μας πλασάρουν την ελληνοποίηση ή την ανάδειξη νέων ταλέντων μετά από πολλά μα πολλά χρόνια τίτλων και ''σιγουριάς'' αυτό δεν αρκεί.

Δεν ξέρω αν ανανέωσε με την Φενέρ όπως ακουγόταν αλλά αν ήταν να γυρισει καποτε αυτός ο προπονητής η καλύτερη στιγμή θα ήταν το καλοκαίρι με ένα σοβαρό πλάνο για να παντρέψει τα παιδιά που υπάρχουν και θα μείνουν με έναν νέο ηγέτη(Καλάθη)με ξένους καλούς ή κακούς δεν με νοιάζει αλλά που θα τους μεταδώσει ότι είναι τιμή να παίζεις στο Ο.Α.Κ.Α και με αυτή τη σιγουριά θα πορευτούμε.

όμως για ονειρο θερινής νυκτός μου μοιάζει...
κυρίως γιατί χωρίς $$$$ προκοπή δεν γίνεται και καλώς ή κακώς αυτά δεν υπάρχουν ή δεν θέλουν να υπάρχουν.

Συγγνωμη για τον ρομαντισμο και το μελό αλλά αναπολώ τις στιγμές που πήγαινα Ο.Α.Κ.Α και ένιωθα σίγουρος ρε παιδί μου για το καλύτερο...

όπως και αν έχει όμως θα στηρίξουμε την προσπάθεια,οποια και αν ειναι αυτη.

Καλώς σας βρήκα όλους επί της ευκαιρίας καθώς πάει πάνω από 2 χρόνια που έγραψα για τελευταία φορά.
Manolis2510
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=130051357
Μακαρι να κανουν καμια βλακεια οι Τουρκοι και τον αφησουν...Βεβαια σε τετοια περιπτωση, τοσες ομαδες θα του προσεφεραν συμβολαιο,αλλα θα φαινοταν αμα σκοπευε πραγματικα να γυρισει καποια στιγμη...
SG3ptshooter
QUOTE(Manolis2510 @ May 1 2015, 22:07 ) *
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid...pubid=130051357
Μακαρι να κανουν καμια βλακεια οι Τουρκοι και τον αφησουν...Βεβαια σε τετοια περιπτωση, τοσες ομαδες θα του προσεφεραν συμβολαιο,αλλα θα φαινοταν αμα σκοπευε πραγματικα να γυρισει καποια στιγμη...

O Zoτς είπε πως θα αποφασίσει με γνώμονα την παρουσία του προέδρου, όχι το ανάποδο.
T.W.Is.M.
QUOTE(SG3ptshooter @ May 1 2015, 22:10 ) *
O Zoτς είπε πως θα αποφασίσει με γνώμονα την παρουσία του προέδρου, όχι το ανάποδο.

Αληθεια, αν κανει 0/3(που πιστευω οτι θα το κανει) θα καιγεται τοσο ο προεδρας τους να τον κρατησει?
yorgos
Δηλαδή αν δεν τον κρατήσουν, παίζει να επιστρέψεισ τον Παναθηναϊκό με πρόεδρα το ΔΓ, μπάτζετ 7 μύρια, χαρτάκι από το Δγ και υποχρέωση να βάζει 20' τον Παπαγιάννη;
επαθα λαστιχο
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 2 2015, 22:49 ) *
Αληθεια, αν κανει 0/3(που πιστευω οτι θα το κανει) θα καιγεται τοσο ο προεδρας τους να τον κρατησει?

Δεν θα του αρέσει και τόσο αν και από μόνο του το 0 στα 3 δεν λέει και τόσα πολλά.Βέβαια τώρα; που το σκέφτομαι, δεν βλέπω γιατί βάζουμε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας μαζί με την κατάκτηση των τούρκικων στόχων.Μόνο η ΤΣΣΚΑ πλέον δικαιλογείται να σουτάρει προπονητή επειδή δεν την πήρε.Για τα δεδομένα της Φενέρ δεν βλέπω γιατί η χρονιά στην Ευρώπη δεν είναι ήδη τικαρισμένη με ν.Και ακόμα και αν δεν περάσει καν στους τελικούς της Τουρκίας μπορεί να θέλουν να τον κρατήσουν.Δεν είναι απαραίτητα όλοι οι πρόεδροι ΔΓ
T.W.Is.M.
QUOTE(επαθα λαστιχο @ May 2 2015, 23:57 ) *
Δεν θα του αρέσει και τόσο αν και από μόνο του το 0 στα 3 δεν λέει και τόσα πολλά.Βέβαια τώρα; που το σκέφτομαι, δεν βλέπω γιατί βάζουμε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας μαζί με την κατάκτηση των τούρκικων στόχων.Μόνο η ΤΣΣΚΑ πλέον δικαιλογείται να σουτάρει προπονητή επειδή δεν την πήρε.Για τα δεδομένα της Φενέρ δεν βλέπω γιατί η χρονιά στην Ευρώπη δεν είναι ήδη τικαρισμένη με ν.Και ακόμα και αν δεν περάσει καν στους τελικούς της Τουρκίας μπορεί να θέλουν να τον κρατήσουν.Δεν είναι απαραίτητα όλοι οι πρόεδροι ΔΓ

Ναι, για την Ευρωλιγκα εχεις δικιο. Η σεζον ειναι επιτυχημενη. Με τη γηπεδουχο Ρεαλ αντιπαλο στον ημιτελικο και την ΤΣΣΚΑ των 42 εκατομμυριων μπατζετ να περιμενει δεν πρεπει να εχουν την απαιτηση να το παρει κιολας.
Το 0/3 ειναι πιο πολυ σχημα λογου. Ετσι, για να δειξουμε οτι δε θα εχει παρει τιτλο σε περιπτωση που χασει το πρωταθλημα Τουρκιας(αυτο που περσι σταματησε στο 3-3 για να μην ξεχνιομαστε). Βεβαια θα ειναι γκαφα πρωτου μεγεθους και βαλε αν ο προεδρας τον εδιωχνε και δε μιλαω για τετοιο ενδεχομενο, αλλα για την περιπτωση να μην κανει οτι ειναι δυνατον για να τον κρατησει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.