Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ζέλικο Ομπράντοβιτς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
enypnio
Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται ότι ο Ζότς κάνει περίεργες αλχημίες φέτος δεν μπορώ να καταλάβω που το πάει το πράγμα ειλικρινά… άμα του βγούνε θα τον παραδεχτώ. Αλλά παίζει με την φωτιά. Οι εξυπνάδες πληρώνονται.


Πάμε απ’ την αρχή.

Παρατάει το παιχνίδι με την Μάλαγα, αλλά όχι και τελείως να πεις έβαλα τα δεύτερα και το έχασαν (το πάει πόντο-πόντο και στο τέλος μπουκάρει κάτι Σάκοτες και Παπανικολάου και το χάνει)

Από την Μάλαγα κατευθέιαν από το αεροδρόμιο, τους πάει στο γήπεδο, τους ξεχέζει στο βρίσιμο και τους ξεσκίζει στο βίντεο για τον Άρη, και τον παίρνουν με 30 πόντους κάνοντας το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς (καλά είχαν και φάρδος ο Σανι δεν έχασε σουτ αλλά και πάλι θα το παίρναν το παιχνίδι)

Μετά με την Παρτιζάν οι παίχτες δεν κατεβαίνουν στο γήπεδο, το στυλ με μια προπόνηση πάμε έλα μωρε τώρα (εμ δεν πάμε…) (εδώ η μια προπόνηση είναι επιλογή καθαρή)το χάνει κατά κράτος κιόλας, και λέει για την Ολυμπιάδα πρέπει το μυαλό μας να είναι μόνο στην Ολυμπιάδα

Με την ΑΕΚ βάζει 27 λεπτά τον Γιαφτόκας (για να του δείξει ότι δεν παρεξηγήθηκε, η δεν ξέρω εγώ για τι άλλο) και καθόλου τον Ντελκ γιατί χρειάζεται ξεκούραση (έχει κουραστεί να κάθετε στον πάγκο). Αλλά ως παιχνίδι δεν μπορεί να σχολιαστεί η ΑΕΚ σέρνονταν.

Μετα κατεβαίνει η ομάδα και τα δίνει όλα με την Εφές, εκπληκτικά διαβασμένη, εκπληκτική άμυνα (μην μου πείτε ότι έβγαλε μάτια ο Μπατίστ ούτε ότι ήταν ιδιαίτερα εύστοχη η ομάδα) την παίρνει με 27 πόντους.

Και ξαναγίνετε το σύστημα Παρτιζάν έλα μωρέ τώρα ο Πελάτης, γιατί έγινε, ότι υποτιμήθηκε ο αντίπαλος υποτιμήθηκε, και αδίκως γιατί ο Ολυμπιακός ερχόταν από εξαιρετικό παιχνίδι στην Παρτιζάν (αναγκαστικά με 1 προπόνηση και πάμε), και με αψυχολόγητο Rotation, (τα 30 λεπτά του Μπατιστ που σέρνονταν ο άνθρωπος δεν ήταν έτοιμος όπως καλά είπατε, και τα 10 του Μίλος που αξιοπρεπέστατος ήταν ο άνθρωπος οσό έπαιξε ούτε φριχτά άστοχος ήταν ούτε μπάλες πούλησε σε σχέση με τα 20 του Σάνι που ήταν εκτός τόπου και χρόνου). Και λέει είμαι ευχαριστημένος από την μαχητικότητα τον παιχτών μου

Με αυτό το στυλ κάτι θελεί να πει ο ποιητής… αλλά το φτωχό μου το μυαλό δεν το πιάνει… γιατί δεν είναι ο Σέρβος άνθρωπος που δεν ξέρει τι κάνει, τι να πω

Αυτό το στυλ σκοτσέζικο ντους δεν το καταλαβαίνω, τι θέλει να δείξει ότι η ομάδα έχει ασταθή απόδοση. Κάποιον η κάποιους θέλει να τρελάνει…ο Θανάσης είναι ίσως ένας από τους υποψηφίους…

Την Τετάρτην κρίνονται πολλά… ίδωμεν. Ελπίζω όλα να πάνε καλά …
dizzy_fingers
Πήρα την πρωτοβουλία και έκανα ξεχωριστό τόπικ καθώς αυτό ήταν το πρώτο σου μεγάλο ποστ σε ελληνικά tongue.gif

Αστειεύομαι, πιστεύω πως μπορεί να γίνει καλή συζήτηση γι'αυτό έκανα τον διαχωρισμό wink.gif (ο τίτλος του τόπικ μόνο δε μου αρέσει, πες μου πως να τον κάνω καλύτερα).

Στο θέμα μας τώρα...δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται αυτό το "σκωτσέζικο ντους" που λες.

Πέρα από το "ύποπτο" παιχνίδι με την Παρτιζάν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια είχαν μία συνέχεια και εξήγηση.

Η χρησιμοποίηση του Γιαβτόκας έγινε όχι μόνο για να του δείξει ο κόουτς ότι τον υπολογίζει, όπως σωστά λες, αλλά κι επειδή αυτό το ματς ήταν το πλέον κατάλληλο για να το κάνει (όπως είδες, 3 μέρες μετά, στο ματς με Εφές δεν του "έδειξε" την εμπιστοσύνη του).
Ο Ντελκ γιατί δεν έπαιξε δεν το γνωρίζω αλλά δε βρίσκω το λόγο γιατί να μην πιστέψω την αιτιολόγηση του προπονητή.

Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με Εφές σωστά είπες πως έπαιξε καλή άμυνα, την έπνιξε....αλλά μην ξεχνάμε ότι είχε εκνευριστική αστοχία.

Μία αστοχία που συνεχίστηκε και στο ντέρμπυ και του στέρησε σε πολύ μεγάλο ποσοστό τη νίκη (αν έμπαιναν τα σουτ ποιός ξέρει πως θα εξελισσόταν μετά η περίφημη άμυνα του Γκέρσον με το τείχος στη ρακέτα?).
Στη μεγάλη χρησιμοποίηση του Μπατίστ θα μπορούσε να πει ότι ήθελε να τον δοκιμάσει σε δυνατό ματς ύστερα από καιρό για να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται με Μπάρτσα, που κακά τα ψέμματα βαθμολογικά πιο πολύ καίει αυτό το παιχνίδι τον ΠΑΟ.
Για το κόλλημα στον Μπετσίροβιτς τώρα...πολλά μπορούν να γραφτούν. Από το ότι περίμενε να του βγάλει σουτ όπως κάνει στα τελευταία παιχνίδια (δαιμονισμένη φόρμα, μην ξεχνάμε) μέχρι το ότι έχει ένα αδικαιολόγητο κόλλημα μαζί του (που αν δούμε τους χρόνους, κι αυτό μπορεί να στέκει).

Γενικά, δεν καταλαβαίνω γιατί αφήνεις να εννοηθεί ότι ο Ζοτς έχασε το παιχνίδι και δεν το κέρδισε ο Γκέρσον.

Δεν είναι απαραίτητο να θέλει να μεταδώσει κάποιο μήνυμα ο Ομπράντοβιτς με αυτά τα αποτελέσματα, γιατί πολύ απλά δεν πιστεύω ότι (πέραν του ματς με Παρτιζάν) όλα ήταν στο χέρι του.
Αν, τώρα, παρουσιάζεται μία διακύμανση στην απόδοση της ομάδας τότε κι αυτό είναι λογικό...η βασική πεντάδα της ομάδας άλλαξε κατά τα 2/5 και έχουμε αρκετά νεά πρόσωπα.
enypnio
loipon ok to kerdise o Gerson dikio exeis alla den ekane kai o o Obradovic to kalitero paixnidi stin zoi tou eseis eipate ta lathi pou ekane kai ta mat pou ekane ston obradovic
AZ1980
Κάποιες παρατηρήσεις:

Κανένας παίκτης στον κόσμο που δεν έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό δεν μπορεί να "ρολάρει" και να βρει τα πατήματά του με συμμετοχή ασυνεχή και αλλοπρόσαλλη. Παίκτες που υποχρεώνονται σε "σκοτσέζικα ντους" συνήθως δεν υπολογίζονται ως βασικά στηρίγματα της ομάδας, δεν ενδιαφέρει κανένα να βρουν ρυθμό (βλέπε Παπανικολάου, Αλβέρτη) και δεν δαπανάται ...1,5 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτησή τους! Ο Γιαφτόκας έχει κυρίως συμμετοχή σε garbage time ή σε εύκολα παιχνίδια φέτος και όχι μόνο δεν έχει βρει ρόλο, αλλά εμφανίζεται με κατεστραμμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Αν ο Ομπράντοβιτς τον προόριζε για ρολίστα στιλ Παπανικολάου, όλα βαίνουν καλώς... Αν όμως τον πήρε με το σκεπτικό να αποτελέσει την δύναμη πυρός μέσα στη ρακέτα που έλειπε πέρσι, σίγουρα κάτι δεν έχει πάει καλά, είτε με την επιλογή του, είτε με την αξιοποίηση του. Βέβαια εδώ θέλω να σημειώσω πως την ίδια περίπου αποκαρδιωτική και υποτιμητική διαδικασία είχε περάσει ως τα τέλη Φεβρουαρίου και ο ...Ζέλικο Ρέμπρατσα το 1999-2000, ο οποίος αμέσως μετά την περίοδο ταλαιπωρίας έκανε τους 2μιση καλύτερους μήνες της καριέρας του...

Ο Ντελκ είναι πρόβλημα, δεν έχει βρει ρόλο σωστό μέσα στην ομάδα. Έχει πολύ μεγάλη επιρρέπεια στο να πέφτει πάνω σε χαλαρά στημένες παγίδες και να κάνει λάθη. Ή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με δημιουργικό παίκτη και να ακροβολίζεται περιμένοντας το σπλιτ για να εκτελέσει, ή δεν πρέπει να παίζει καθόλου. Με τον Ολυμπιακό χρησιμοποιήθηκε μαζί με τον (σε λίγο μικρότερο βαθμό) κατά βάση στατικό εκτελεστή Σάνι, και, προσπαθώντας να "δημιουργήσει", έδωσε προβάδισμα 11 πόντων στον αντίπαλο νωρίς νωρίς. Δεν είναι λογικό να έχει τέτοιες εντολές αυτός ο παίκτης, και, όταν λειτουργεί εκτός συστήματος προσπαθώντας απλά να σκοράρει με θολωμένο μυαλό, πρέπει να αποσύρεται άμεσα γιατί καταστρέφει ρυθμό, νεύρα, ομαδικές ισορροπίες!

Ο Σάνι πράγματι είναι σε φόρμα, αλλά αυτό έγινε από τότε που πέρασε οριστίκα σε θέση 2! Σε αυτό το ρόλο είναι αποτελεσματικός, για να παίξει άνετα "δυάρι" έγινε και η αντικατάσταση του Τομάσεβιτς από τον Βούγιανιτς στην Α1. Αν κανείς συνδυάσει αυτά τα δεδομένα με την αξιοπρεπέστατη παρουσία του Βούγιανιτς στο μικρό διάστημα που έπαιξε, καθώς και τη γνωστή αδυναμία του Σάνι να αποδώσει σε καταστάσεις υψηλής πίεσης (θυμάστε ελπίζω ποιός αντίπαλος μας βοήθησε να σηκώσουμε το ευρωπαικό το '02), καταλήγει στο συμπέρασμα πως η επιμονή στη χρησιμοποίηση στου Μπετσίροβιτς σε ρόλο οργανωτή στο ντέρμπι ήταν επιλογή εντελώς τρελή και λανθασμένη. Μάλλον σχετίζεται με το σύνδρομο "Ναπολέοντα" του Ζοτς (ότι και αν κάνω, όσο παράλογο και αν φαίνεται, θα βγει και θα είμαι μάγκας, γιατί είμαι ο Ομπράντοβιτς και έτσι συμβαίνει συνήθως)...

Τέλος πιστεύω πως το ματς με την Παρτιζάν το έδωσε (ή, τουλάχιστον, δε το χτύπησε με συνέπεια) για να αποκλείσει τη Μάλαγα. Η Μάλαγα θα μπορούσε να είναι στον όμιλο μας στο ΤΟΠ16, και δεν τη θέλουμε γιατί ο Σαντιάγκο κάνει πάρτι απέναντι στις μονές μας καλύψεις, και ο Ομπράντοβιτς προτιμά να την αποφύγει παρά να παραβεί το απαράμιλλο ναπολεόντειο και καταστροφικό δόγμα "ποτέ νταμπλ τιμ στον Σαντιάγκο", ένα δόγμα που εδώ και ...3 ήττες (από Μάλαγα) υπερασπίζεται με τον ίδιο ζήλο με τον οποίο "ξέχασε" στο παρκέ τον Σάνι το Σάββατο...
vastravoud
Μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι βγάζοντας τον Διαμαντίδη δεν έβαλε τον Βούγιανιτς. Από την πρώτη κιόλας επίθεση φάνηκε το πόσο καλά έπαιζε ο Βασιλόπουλος το Διαμαντίδη, οπότε ενδεχομένως εκεί αν έβαζε το ΒΟύγιαντς μαζί με το Διαμαντίδη να γλύτωνε τη φθορά του Μήτσου από φάουλ και ψυχολογία.
nikefalin
QUOTE(vastravoud @ Feb 19 2007, 03:07 PM) *
Μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι βγάζοντας τον Διαμαντίδη δεν έβαλε τον Βούγιανιτς. Από την πρώτη κιόλας επίθεση φάνηκε το πόσο καλά έπαιζε ο Βασιλόπουλος το Διαμαντίδη, οπότε ενδεχομένως εκεί αν έβαζε το ΒΟύγιαντς μαζί με το Διαμαντίδη να γλύτωνε τη φθορά του Μήτσου από φάουλ και ψυχολογία.



Ο Βασιλόπουλος είχε παίξει άμυνα τον Μήτσο και στο ΣΕΦ, απλά εκεί ο Μήτσος έκανε φοβερό επιθετικό παιχνίδι.Πάντως η άμυνα αυτή δεν ήταν έκπληξη τουλάχιστον για μένα. Έκπληξη ήταν η χρησιμοποίηση του Σάνι στον άσο από το 7 λεπτό.
Ο Γιαβτόκας είναι από τους πλέον υπερτιμημένους ευρωπαίους και δεν το λέω βάσει των χρημάτων που παίρνει. Καλά κάνει το παιδί και τα παίρνει δεν τα κλέβει από κάποιον. Ρωτήστε αν έχετε φίλους Λιθουανούς να σας πουν το ιστορικό του, την εκτίμηση τους...κάτι ξέρουν αυτοί περισσότερο.
Ο Ντέλκ εχει νοοτροπία ρολίστα δυστυχώς και στα 33 του σχεδόν δύσκολα θα απαλλαγεί από αυτήν. Τόσα χρόνια έπαιζε ως αλλαγή στο point για να δώσει σκορ και ανάσες σε μεγάλους point. Ο τρόπος παιχνιδιού όμως δεν βοηθά τον ΠΑΟ. Όπως ειπώθηκε έχει μόνο μια σοβαρή επιλογή παίζωντας με καλούς & ποιοτικούς αντιπάλους. Να στήνεται και να περιμένει τα σπλιτ. Αλλιώς μπλέκεται , τρακάρει και δίνει είτε εύκολο φάουλ είτε αιφνιδιασμό στον αντίπαλο.
Ο Βούγιανιτς περνά χρονιά προσαρμογής στις δύσκολες απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Φαίνεται να έχει χάσει την έκρηξη και την ταχύτητα που είχε πριν τις εγχειρήσεις. Μακάρι να τα ξαναβρεί, αλλά μην περιμένουμε θεαματική βελτίωση.
Είναι καλό πάντως που το καμπανάκι χτύπησε για τον Ζέλικο, μην ξεχνάμε πως όταν το μυαλό του δουλεύει κάνει θαύματα όπως εκείνο στη Μπολώνια που πέταξε στο καναβάτσο μια σούπερ ομάδα που μόνο το ρόστερ της τρομάζει (Ριγκοντό, Μανού, Γιάριτς,Σάνι πριν από εγχειρήσεις, Σμόντις, Γκρίφιθ, Άντερσεν κλπ)

ΥΓ. χαίρομαι απίστευτα για το επίπεδο αυτού του φόρουμ, για τους προβληματισμούς , τις γνώσεις και την ωραία κουβέντα που γίνεται. Συγχαρητήρια σε όλους
Anaz
Θα συμφωνησω στην μη χρησιμοποιηση του Βουγιανιτς,ο οποιος ομως κατα τη γνωμη μου ουτε αυτος ειναι ο ορισμος του οργανωτικού πλευ μεκερ,αλλα εχει την δυνατοτητα να οργανωνει και να δημιουργει φασεις με μεγαλυτερη ευχερεια απ'τους αλλους δυο!
Αλλο ενα σημειο που μου θεωρω λάθος στο χτεσινο παιχνίδι ειναι που δεν δοκιμασε περισσοτερο ζωνη. Οι επιστροφες του Παο χτες ηταν παραδοξως αργες, και η πιεση σε ολο το γηπεδο δεν απεδωσε στο να ανακόψει τις γρηγορες επιθεσεις του Ολυμπιακου.προβλημα και στο αμυντικο ριμπαουντ με τον Μπατιστ να μην μπορει να πηδηξει,προβλημα και στην ρακετα απεναντι στους κυριαρχους Ζιζιτς,Μουρουση,Σοφο.

Για τον Γιαφτοκας..αν τον πηρε γι'αυτον το ρολο που βλεπουμε καλυτερα να κρατουσε τον Φεμερλινγκ! Και πιο δεμενος ηταν,και προβλημα δεν θα δημιουργουσε,και λιγοτερο θα του κοστιζε. wink.gif

Κι εγω χαιρομαι απιστευτα για νεα μελη με αποψεις σαν αυτες των ΑΖ και nikefalin και των υπολοίπων.. biggrin.gif
JEH
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω εκτός απτο οτι ο Σάνι είναι σε φόρμα..

Ένας παίχτης που είναι σε φόρμα ναι μεν κάνει κάποια καλά παιχνίδια με πολύ καλά ποσοστά στα σούτ,όμως πρέπει κατα τη γνώμη μου να δείξει και αυτήν του τη φόρμα σε μάτς σημαντικά όπως το Σαββατιάτικο ή της Ευρωλίγκας..

Στα περισσότερα ελληνικά παιχνίδια τα πάει πολύ καλά,όμως στα ευρωπαικά και σε παιχνίδια κρίσιμα και δύσκολα έχει δείξει πως αν μη τι άλλο δεν είναι παίχτης εμπιστοσύνης,τουλάχιστον όχι ακόμα..

Όσον αφορά τώρα τον Γιαφτόκας ας ελπίσουμε να επαναληφθεί αυτό που πολύ εύστοχα παρατήρησε ο ΑΖ,το οποίο βέβαια πιστεύω πως μια φορά έγινε,ίσως και τυχαία,και είναι εξαιρετικά απίθανο να ξαναγίνει..
vastravoud
QUOTE(nikefalin @ Feb 19 2007, 02:04 PM) *
Ο Βασιλόπουλος είχε παίξει άμυνα τον Μήτσο και στο ΣΕΦ, απλά εκεί ο Μήτσος έκανε φοβερό επιθετικό παιχνίδι.Πάντως η άμυνα αυτή δεν ήταν έκπληξη τουλάχιστον για μένα.


Συμφωνώ, κι εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα βάλει το Βασιλόπουλο πάνω του. Ωστόσο, από τις πρώτες 2-3 επιθέσεις φάνηκε ότι ο Βασιλόπουλος ήταν σε μεγάλη βραδιά ενώ ο Μήτσος μπήκε εκνευρισμένος, και ίσως ο Ομπράντοβιτς να μπορούσε από την αρχή να κάνει κάτι.
Green Warrior
Μιάς και η κουβέντα έφερε το θέμα των νέων παικτών:

Βούγιανιτς: δυστυχώς δεν είναι ο παίκτης που ήταν πριν και δύσκολα θα φτάσει σε αυτό το επίπεδι ξανά (σίγουρα όχι φέτος) πάντως αν βελτιωθεί και προσαρμοστεί στα συστήματα τις ομάδας μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση και στην περιφέρεια

Ντελκ: Έχει τα προβλημάτα των ΝΒΑερς να εγκλιματιστούν στην Ευρώπη όταν μάλιστα έχει παίξει 10 χρόνια στο ΝΒΑ, μπορεί να δώσει λύσεις στο σουτ και στο σκοράρισμα αλλά μέχρι τώρα αν και έχει κάνει μερικά καλά παιχνίδια είναι ασταθήα και δεν έχει ικανοποιήσει αν και πιστεύω ότι πρέπει να περιμένουμαι λίγι γιατί μηδεν προ του τέλους μακάριζε πόσο μάλλον για αμερικανούς

Μπετσίροβιτς: Έχει κάνει μερικές καλές εμφανίσεις δίνει λύσεις στην περιφέρεια έχει καλή αντίληψη του παιχνιδιού αλλά δεν έχει σταθερότητα και είναι επιρρεπής στα λάθη, λογικό άλλωστε καθώς δεν είναι άσσος αλλά δυάρι, πάντως πιστεύω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι η σταθερότητα αν και σίγουρα έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις από τους προαναφερόμενους

Σισκάουσκας: Η καλύτερη μεταφραφή έως τώρα παίκτης πολυεργαλείο οποίος κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και δίνει λύσεις στο σκοράρισμα, ένα τριάρι που έλειπε από τον ΠΑΟ

Ντικούδης: έδωσε παραπάνω λύσεις στη ρακέρα με το γνωστό του inside game και έδεσε με τους άλλους παίκτες ίσως λόγω εθνικής, μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των ψηλών κάτι που αρέσει στον Ζοτς να χρησιμοποιεί δηλάδη 4-5αρια

Γιαβτόκας: η απογοήτευση μέχρι τώρα, κανείς δεν περίμενε να είναι Ράτζα ή Ρέμπρατσα αλλά σίγουρα αποκτήθηκε με το σκπτικό να προσφέρει σε τομείς όπως η άμυνα τα ριμπάουντ και τα κοψίματα όπου μέχρι στιγμής είναι και εκεί κατώτερος των περιστάσεων, φαίνεται εκτός κλίματος και αν και από τεχνικής άποψης δεν λέει έχει απίστευτα φυσικά προσόντα που δεν τα έχει άλλος παίκτης και η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι είχε 10 ριμπάουντ μέσο όρο και έχει κάνει καλές εμφανίσεις όπως ο τελικός του Uleb Cup το 2005 όπου νίκησε κατα κράτος τους ψηλούς του Μακεδονικού αλλά και με την Ελλάδα το 2004 όπυ (όχι μόνο αυτός) μες έκανε τη ζωή δύσκολη...
Igor
Να πω και εγω την αποψη μου για τις μεταγραφες του ΠΑΟ φετος.

Σισκαουσκας : Καλυτερος παιχτη του ΠΑΟ μετα τον Διαμαντιδη.

Βουγιανιτς : Πιστευω οτι λειτουργει καλυτερα οταν εχει τον Διαμαντιδη διπλα του καθως δεν μπορει με τιποτα να διεισδυσει και το μονο που του μενει ειναι να σουταρει επειτα απο σπλιτ - αουτ ή σκριν.
Επομενως δεν ειναι πια πλει - μεικερ αλλα 2αρι σε σωμα ασσου.

Μπετσιροβιτς : Πρεπει να παιζουν ολοι οι αλλοι καλα ωστε να παιζει και αυτος. Ειναι καθαρα παιχτης ψυχολογιας οποτε μην περιμενετε πολλα σε δυσκολα σημεια ενος αγωνα.

Ντελκ : Ο ορισμος της μεταγραφης εντυπωσιασμου. Δεν πιστευω πως Ιτουδης και Ζελικο ηθελαν τον Τονι. Θα προτιμουσαν εναν Ευρωπαιο παιχτη παρα εναν 33αρι που το μονο που ξερει ειναι να κοιταει στην αμυνα, να τρεχει που και που, να παιρνει σκριν και να σουταρει(αφου στο ΝΒΑ οι ψηλοι δεν βγαινουν ποτε να πιεσουν στη αλλαγη του σκριν) και να κανει λαθη οταν η πιεση αυξανεται λιγο. Με ομαδες τυπου Αιγαλεω, Λαρισα βαζει και ο Ξανθοπουλος 15 ποντους.

Ντικουδης : Οταν δεν σουταρει τριποντα ειναι καλος.(ασχετα ανα εβαλε 3/3 με Εφες). Βοηθαει στη ρακετα παιρνει ριμπαουντ. Ο γνωστος καλος Δημος.
(Αν και πιστευω πως θα χασει την θεση του στην Εθνικη απο τον Μπουρουση)

Γιαβτοκας : Αν πατε στο youtube και δειτε βιντεο του Γιαβτοκας θα δειτε 300 καρφωματα πανω απο παιχτες των 2.05 μετρων. Φυσικα αφου ολο το παιχνιδι της Λιετουβος στηριζοταν πανω του. Οκ, μπορει να ειναι τερας στην αμυνα αλλα επιθετικα ειναι.....
Αρχικα σπανια μετα απο πικ εν ρολ παιρνει την μπαλα εκτος αν ειναι φατσα με το καλαθι και πασερ ειναι ο Διαμαντιδης. Πλατη μπορει να παιξει οταν τον μαρκαει ο Γκονλουμ και ο Μπαντερ και ο Φλετσερ.
IlyaZ
Ηταν να μην κάνω την αρχή... rolleyes.gif

My two cents: δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο σημείο να εκφράσω την ανησυχία μου για τον φετινό ΠΑΟ. Διότι δεν πιστεύω ότι δώσαμε κανέναν αγώνα, απλά κάποιοι δε μας βγήκαν συν το ότι δεν διατρέχαμε και κίνδυνο απώλειας της πρώτης θέσης στον όμιλο... τα λοιπά είναι ιστορία.

Ο Βούγιανιτς, δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι είναι πολύ λίγος για να πάρει τη θέση του ΔΔ. Δε θα αναφερθώ στους χιαστούς, διότι δεν είναι αυτό που μου φταίει. Και δεν ξέρω, ειλικρινά, ποιος θα μπορούσε να πάρει τη θέση του ΔΔ, διότι κάνει τόσα πράγματα στο παρκέ, που ανεβάζει όλη την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Να δεις πώς το'πε ο Jeff Taylor; "He is what makes a great team become just awesome" ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Ο Παναθηναϊκός όπως είναι δομημένος αυτήν τη στιγμή χωρίς το ΔΔ δεν είναι ομάδα που μπορεί να πάρει την κούπα. Και, θου Κύριε, αν τραυματιστεί το παληκάρι τι γίνεται; Θ' αρχίσουμε όλοι μαζί να τραγουδάμε το "Μετά από σένα το χάος"; Γι'αυτό θα ήθελα πάρα πολύ την απόκτηση του Ζήση, τουλάχιστον σε οργανωτικό επίπεδο είναι ό,τι πρέπει.

Λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω, αλλά μάλλον θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Φ. Συρίγο σε όσα λέει για τον Ντελκ. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν απαραίτητος, κατά πόσο θα μας βοηθήσει κάποια δύσκολη στιγμή και κατά πόσο θα μπορέσει ο εξαιρετικά συμπαθής αυτός τύπος να μπει μέσα στα συστήματα της ομάδας. Προσωπική μου άποψη; Ποτέ.

Ο Γιαφτόκας δε μου γεμίζει το μάτι και πώς να μου το γεμίσει που τον πήραμε αντί του Βούιτσιτς. Τον λυπάμαι κιόλας λίγο, γιατί καλό παληκάρι φαίνεται, αλλά δυστυχώς είναι μάλλον μεγάλος για να μετεξελιχθεί σε αυτό που ζητάει από αυτόν ο προπονητής. Μπορούμε πάντα να τον βάζουμε πριν κάθε αγώνα να καρφώνει πάνω από αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες ή τον Mr Green(αλήθεια θα αλλάξει ποτέ αυτή η φρικτή μασκώτ; ) 19.gif
Ευχή μου να αποφασίσει η γυναίκα του Βούιτσιτς ότι τελικά δεν της αρέσει το Ισραήλ και θέλει να ταξιδέψει λίγο, γιατί σκούριασε τόσον καιρό στο ίδιο μέρος. (Καλά, τη φαντάζομαι να τον κυνηγάει με την παντόφλα όταν της ανακοίνωσε την πρόταση- τι ύψος ακριβώς έχει η εν λόγω κυρία; )

Τώρα, ως προς το Σάνι, τι να πω; Να πω όταν θυμάται χαίρεται, να πω ότι ελπίζω να αποδείξει ότι είναι παίκτης ολκής, να πω ότι φοβάμαι ότι είναι μάλλον ασταθής; Πάντως σίγουρα δεν είναι για θέση 1. Και ούτε θα γίνει ποτέ.

Τέλος ο Σίσκα είναι πραγματικά εξαιρετικός. Η μόνη μεταγραφή για την οποία δεν έχω καμία επιφύλαξη, μαζί με το Ντικούδη, βεβαίως βεβαίως.

Αυτά τα ολίγα. Α, να εκφράσω και την ευχή να επιστρέψει και ο Βασιλάκης από τα ξένα;
V@Roxe##13
Χθες στο ματς του Παναθηναικου ο Βουγιανιτς και ο Μπετσιροβιτς ειχαν εξαιρετικη αποδοση,αλλα το προβλημα ειναι οτι και οι δυο(προσωπικη αποψη) οταν ανεβαινει το επιπεδο δεν συνεχιζουν να πραγματοποιουν εξισου καλες εμφανισεις και εκει μαλλον ειναι η διαφορα τους με τον ΔΔ η τον Σισκα οι οποιοι οταν δυσκολευουν τα πραγματα,ανεβαζουν τα στανταρ τους...
Igor
Αυτο ειναι γεγονος. Ο Βουγιανιτς εχει το δικαιολογητικο οτι ηταν σοβαρα τραυματιας.
Ομως πιστευω οτι στην κατηγορια των δυο ανηκει και ο Ντελκ. Μονο με Ολυμπιες και Τσιμπονες παιζει.
scorpions
Aλλα τοτε δεν χανει καλαθι 'ομως
Igor
Σορρυ κιολας αλλα με την Τσιμπονα και ο Παπανικολαου μπορει να βγει πρωτος σκορερ αν απλα τρεχει και βγαινει συνεχεια οφ - σαιντ ..
Green Warrior
Και εγώ είμαι απογοητευμένος από τον Ντελκ αλλά πιο πολύ με ανησυχεί το θέμα Βούγιανιτς, στο "2" ύπάρχουν οι λύσεις με τους Μπετσίροβιτς και Χατζηβρέττα, στον "1" είναι το πρόβλημα με τον πάικτη που έρχεται μετά τον Διαμαντίδη, καθ'ως ο Σάνι είναι κατά συνθήκη play maker
IlyaZ
Εγώ πάλι ανησυχώ γενικώς. Ο Βούγιανιτς πλέον δε δείχνει ικανός να βοηθήσει τώρα που φαίνεται κουρασμένος ο ΔΔ, ο Ντελκ άσ΄τα να πάνε, ο Ρόμπι επίσης άσ'τα να πάνε, αν περιμένουμε απ'τον Αλβέρτη να μας ξελασπώσει, σωθήκαμε. Χρειαζόμαστε οργανωτή πίσω από το ΔΔ επειγόντως, γιατί δε μας βλέπω καλά. Ευτυχώς που φαίνεται να επανέρχεται και ο Μπατίστ δηλαδή...
enypnio
o DD13 tou exei vgei i glossa tou anthropou ti na antexei exei 3 sinehomena paixnidia sernete

alla exei kai tenontitida sto gonato o anthropos thelei ontos xekourasi
lazy
Η κίνηση εντυπωσιασμού για φέτος ήταν ο Γιαφτόκας κι όχι ο Ντελκ. Είναι ολοφάνερο ότι ο Ζοτς προτιμάει σχήμα με 2 4αρια τα δύο τελευταία χρόνια τουλάχιστον. Ως γνωστών πολλοί πιστεύουν ότι για την περισυνή αδυναμία του ΠΑΟ να φτάσει στο F4 φταίει η έλλειψη καλού ψηλού στο 5. Έτσι προκειμένου να σταματήσει αυτή η μουρμούρα αποφάσισε να πάρει τον Γιαφτόκας. Το σκεπτικό αυτό νομίζω ότι αποδεικνύεται εύκολα βάση του χρόνου συμμετοχής. Σε ότι αφορά τον Ντελκ, απλά πιστεύω ότι δεν του βγήκε η μεταγραφή. Κακό παίκτη δεν τον λές, αλλά μάλλον δεν κάνει για Ευρώπη, πόσο μάλλον για τον ΠΑΟ. Το κορυφαίο είναι όταν παίζει άμυνα στη weak side που μαρκάρει τον παίκτη του over play. Μακράν οι καλύτερες μεταγραφες της σεζον Σισκα- Ντικούδης. Ειδικά ο πρώτος είναι όλα τα λεφτά. Μαζί με το Μητσο οι πιο ουσιαστικοί παίχτες της ομάδας. Ελπίζω να του περάσει η τενοντίτιδα του Διαμαντίδη, να επανέλθει ο Σισκαουσκας και να ξαναβρεί τα πατήματα του ο Μπατίστ και τη σηκώσαμε την κούπα wav.gif
mgg
Εγω για τον Ζοτς πιστευω οτι πρεπει να φυγει. Μπορει να λενε οτι εχουμε παρα πολλα συστηματα αλλα πλεον νομιζω πως ειμαστε προβλεψιμοι. Αν σε εναν αγωνα ο αντιπαλος γεμισει τη ρακετα του, εμεις δεν μπορουμε να παιξουμε μεσα (βλεπε Παο-Οσφπ) και βαραμε μονο τριποντα. Με τα τριποντα ομως δεν μπορεις να παιρνεις ολα τα παιχνιδια, καποτε δε θα σου κατσουν και μπορει να χασεις και σημαντικα παιχνιδια με αυτον τον τροπο. Ελπιζω να μη γινει φετος στην Ευρωλιγκα. Θελουμε πλουραλισμο κυριε Ζοτς. Χρειαζομαστε δυνατο ψηλο και όχι κρυαρια (βλεπε Γιαφτοκας). Οσες φορες πηραμε ευρωπαικο ειχαμε και καλο ψηλο. Οπως Βρανκοβιτς, Ρατζα, Ρεμπρατσα και αν δεν τραυματιζοτανε ο Μιντλετον θα παιρναμε κι αλλο ισως. Και ξαναλεω, οχι 'τρυφερο' σεντερ (βλεπε Τομασεβιτς), δυνατο μονο.
kop-13
QUOTE(mgg @ Mar 19 2007, 01:35 PM) *
Εγω για τον Ζοτς πιστευω οτι πρεπει να φυγει....


Γειά σου Παναγιώτη Αγγελόπουλε! smiley.gif
enypnio
exoume kai ypsiles episkepseis sto forum smiley.gif
Igor
Συμφωνω! Ο Ζοτς πρεπει να φυγει. Εχουμε κουραστει. Ολοι οι οπαδοι εχουν κουραστει. Η διοικηση εχει κουραστει. Οι παιχτες εχουν κουραστει. Ο Ιτουδης εχει κουραστει. Μα περισσοτερο ο Αρχηγος εχει κουραστει........................ να σηκωνει κουπες !!!

Για αυτο προτεινω να ερθει ο Γκερσον μπας και δουμε ασπρη μερα.... banana.gif
IlyaZ
Σίγουρα πάντως ο Ζοτς, όπως και κάθε άνθρωπος που θέλει να πάει μπροστά, θα πρέπει να ξεπερνάει τις εμμονές του, όταν βλέπει ότι αυτές δεν τον βοηθούν να φέρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Προς Θεού, τον πάω με 1000 τον άνθρωπο, αλλά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και στον τομέα των ψηλών έχουμε πρόβλημα, για να μη θυμηθώ πάλι τις μεταγραφές που κάναμε φέτος και πώς μας βγήκαν και τι γίνεται στη θέση οργανωτή. Δηλαδή με ξόρκια και προσευχή κάθε βράδυ να μην πάθει τίποτε ο ΔΔ13 θα πάρουμε την κούπα;
CK13gr
να φυγει ο Ομπαντοβιτς....

α) γιατι η ομαδα παει τρενο σε ολες τις διοργανωσεις 68.gif
β) γιατι ο ανθρωπος αυτος αγαπαει την ομαδα και τον κοσμο της(ανεπιτρεπτο) 68.gif
γ) γιατι εχουμε βαρεθει να σηκωνουμε κουπες και εχουμε προβλημα στη μεση (υπερκουπωση)
δ) γιατι στο top16 ριχνουμε 20αρες και χανει ο κοσμος το ενδιαφερον του
ε) γιατι διαλεγει μονο παλτα στις μεταγραφες (Μπατιστ,Σπανουλης,Γιακα,Τομασεβιτς,Διαμαν
ιδης,Ντικουδης,Μπετσιροβιτς και αλλοι)
ζ) γιατι στεναχωριεται ο Κοκκαλης και οι Αγγελοπουλοι.
η) γιατι δεν εχω παρει μπλουζακι απο τον Mr Green hammer.gif

Στον αγωνα με τον Ολυμπιακο που αναφερεται σε ενα ποστ απλα να θυμισω οτι εκανε το καλυτερο παιχνιδι του ενω ο ΠΑΟ το χειροτερο φετος.... Σε ολες τις κατηγοριες .Το προβλημα δεν ηταν οι ψηλοι.
Απλα δειτε πως χορευε ο Μασει γυρω απο τους ψηλους του Ολυμπιακου προχθες.....
losers can win
QUOTE(CK13gr @ Mar 20 2007, 09:47 AM) *
η) γιατι δεν εχω παρει μπλουζακι απο τον Mr Green hammer.gif


αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος, απο τότε που μοιράζουν μπλουζάκια είναι ζήτημα να έχω χάσει 6-7 ματς και ακόμα να πάρω, πρέπει να δρομολογηθούν αλλaγες ξεκινώντας απο την τεχνική ηγεσία

ΖΟΤΣ LE POUL!!
nikefalin
QUOTE(losers can win @ Mar 20 2007, 06:32 PM) *
αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος, απο τότε που μοιράζουν μπλουζάκια είναι ζήτημα να έχω χάσει 6-7 ματς και ακόμα να πάρω, πρέπει να δρομολογηθούν αλλaγες ξεκινώντας απο την τεχνική ηγεσία

ΖΟΤΣ LE POUL!!

E NAI ΠΙΑ,είναι κατάσταση αυτή ? Μόνο 3 φανελάκια ανά παιχνίδι ? Τσιγκουνιές για να πληρώνεται ο Ζότς, Ο Γιαβτόκας ,ο Ντέλκ και οι υπόλοιποι ? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
CK13gr
QUOTE(losers can win @ Mar 20 2007, 06:32 PM) *
αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος, απο τότε που μοιράζουν μπλουζάκια είναι ζήτημα να έχω χάσει 6-7 ματς και ακόμα να πάρω, πρέπει να δρομολογηθούν αλλaγες ξεκινώντας απο την τεχνική ηγεσία

ΖΟΤΣ LE POUL!!



εγω που εχασα μονο ενα αγωνα μονο να δεις τσαντιλα....
Παυλο διωξε τωρα τον Ζοτς να παρουμε μπλουζακι.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ: Τον ειδα καθαρα στον αγωνα με την Προκομ να δειχνει στον Mr Green που να πεταξει τα μπλουζακια....
καταγγελιες που λενε οτι αυτος που πηρε την mercedes ηταν απο το σοι του Ζοτς ελενχονται ως ανακριβεις.
(και το ειχα το σουτ....το ειχααααα rolleyes.gif )
CK13gr
Αρθρο του Νικου Ζερβα για τον Ζοτς (μια πολυ ενδιαφερουσα αποψη )

Η…μελετημένη αυτοκρατορία του Ομπράντοβιτς
(Νίκος Ζέρβας)


Τις τελευταίες ώρες οι παροικούντες εν την Ιερουσαλήμ του μπάσκετ έχουμε γίνει μάρτυρες σε κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε συνηθίσει, γιατί πολύ απλά δεν είχε ξανασυμβεί σε αυτή τη μορφή. Αναφέρομαι στον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και στην οξυδέρκεια που τον διακρίνει να χειρίζεται τις καταστάσεις προς όφελός του και εν κατακλείδι για το συμφέρον της ομάδας του. Η εξήγηση που θα δώσω παρακάτω θα πείσει και τον κάθε δύσπιστο. Και φυσικά θα ξεδιαλύνω πως η παραπάνω παρατήρηση για τον Σέρβο τεχνικό δεν έχει σε καμία περίπτωση αρνητική έννοια όπως της προσδίδει ο χαρακτηρισμός «συμφεροντολόγος». Βλέποντας τα πρωτοσέλιδα των φίλα προσκείμενων στον Παναθηναϊκό εφημερίδων τις παραμονές αλλά και την επομένη του τελικού του κυπέλλου με το Ρέθυμνο, παρατήρησα ύμνους στον πολύ-τροπαιούχο Φραγκίσκο Αλβέρτη, που με τον 18ο τίτλο που κατέκτησε τη Κυριακή άφησε ακόμη περισσότερο πίσω τους συνολικούς που έχει κατακτήσει όλος ο μπασκετικός Ολυμπιακός στην ιστορία του. Δεν λέω, αρκετά χρήσιμη παρατήρηση για να αποσπάσουμε ένα ακόμη Ευρώ από τον αναγνώστη, συμφωνώ και επαυξάνω ότι η προσωπικότητα -βασικά- και η αξία του αθλητή Αλβέρτη είναι πολύ μεγάλη, αλλά…Στοιχηματίζω πως χωρίς τη παρουσία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, όλο το ρου της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ θα είχε γραφτεί διαφορετικά. Οπότε, μήπως θα έπρεπε σε αυτόν να εστιάσουμε τους επαίνους και τις ιαχές του θριάμβου;

Αφορμή για να γράψω αυτές τις λέξεις μου δίνει η υπόθεση της επικείμενης αποχώρησης του Τόνι Ντελκ από το τριφύλλι και η πιθανή αντικατάστασή του από τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, αλλά και οι όλοι χειρισμοί που έχει κάνει φέτος ο «Ζοτς» στο ρόστερ της ομάδας με παράδειγμα την αλλαγή Γιαβτόκας-Τομάσεβιτς και αυτές που θα ακολουθήσουν. Οι θετικές συνέπειες που θα έχει για τον φετινό κυπελλούχο Ελλάδος Παναθηναϊκό αυτή η κίνηση είναι πολλές, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το καλοκαίρι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι έψαχναν έναν παίκτη «κράχτη» για να δυναμώσουν την ομάδα και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον τον φίλων της ομάδας. Το όνομα αυτού Τόνι Ντελκ. Με επιτυχημένη θητεία στο ΝΒΑ και τους περυσινούς πρωταθλητές Ντιτρόιτ Πίστονς, οι περισσότεροι πίστεψαν πως αυτή ήταν η κίνηση που θα διατηρούσε σίγουρα τους πράσινους στη κορυφή της Ελλάδας και θα έδινε την ώθηση για το κάτι παραπάνω στην Ευρωλίγκα, που τόσο λείπει από την ομάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όλοι εκτός από έναν, που δεν «καιγόταν» και τόσο πολύ για αυτή τη προσθήκη, αλλά έριξε νερό στο κρασί του. Μη ψάχνετε πολύ. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει την συνήθεια να μη θέλει να διαταράσσονται οι ισορροπίες με τα λεγόμενα «ονόματα» ή πιο λαϊκά δεν γουστάρει επ’ ουδενί για τη θέση «1» Αμερικανό πόιντ-γκαρντ. Η ιστορία τον δικαιώνει. Ο Ντελκ δεν δικαιώνει τις προσδοκίες γιατί το ΝΒΑ δεν είναι 100% μπάσκετ και πολύ περισσότερο το ευρωπαϊκό στυλ δεν είναι εύκολο να ταιριάξει σε έναν παίκτη που έχει πατήσει τα 32 χρόνια.

Με οργανωμένες αλλά και δίκαιες κατά τη γνώμη μου διαδικασίες ο Ντελκ πήρε το χρόνο που έπρεπε, δεν έδειξε αυτά για τα οποία αποκτήθηκε και παραγκωνίστηκε. Ο Διαμαντίδης «έφτυνε» και «φτύνει» ακόμη αίμα για να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο ελλείψει δεύτερου αντάξιου παίκτη στο «1» και η πρώτη κίνηση ακούει στο όνομα Βούγιανιτς. Ο Μίλος είναι παικταράς αλλά δυστυχώς οι τραυματισμοί του παρελθόντος και το γεγονός ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του στερούν τη δυνατότητα να δείξει απόλυτα το ταλέντο του και να βοηθήσει. Η λύση Μπετσίροβιτς σε ρόλο οργανωτή δεν αποδίδει πλήρως και εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν, οπότε ο Ζέλιμιρ έπρεπε να αναλάβει ξανά δράση. Και επειδή οι αλλαγές που δεν μας είχε συνηθίσει -εξ’ ου και η εισαγωγή περί πρωτόγνωρης για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού κατάστασης σε ότι αφορά τις αλλαγές παικτών- δεν γίνονται άμεσα και σε βαθμό καρατόμησης, ο «Γκαστόνε» αλλάζει αρχικά τον Τομάσεβιτς με τον…αγωνιστικά απροσάρμοστο Γιαβτόκας για τους ελληνικούς αγώνες μιας και το πρόβλημα στη φρόντ-λαϊν κόντρα στον Ολυμπιακό «βγάζει» μάτια και η σιγουριά του Σέρβου σέντερ το απαιτεί. Αυτόματα ο Ντελκ περιορίζεται στους αγώνες της Ευρωλίγκας και παίρνει το πρώτο μήνυμα. Οι φήμες κάνουν λόγο για περίεργη ζωή του Ντελκ στην Ελλάδα, γεγονός που έχει εκνευρίσει σημαντικά διοίκηση και τεχνική ηγεσία και έρχεται το τέλος του Μάρτη για να βγει η είδηση. Ντέλκ μάλλον τέλος.

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο δεν έχει γίνει ακόμη τίποτε σε επίσημο επίπεδο αναφορικά με το μέλλον του Ντελκ στην Ελλάδα, αλλά το σκεπτικό μου είναι άλλο. Ο Ομπράντοβιτς χτίζει την αυτοκρατορία του και τη δουλεύει συνεχώς, χωρίς να αφήνει τίποτα στη τύχη του. Όντας ισχυρή προσωπικότητα και ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη τα τελευταία δέκα χρόνια, μπορεί να καταφέρει τα πάντα αν αυτά ξέρει-οραματίζεται ότι θα του βγουν σε καλό. Άλλωστε έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ακόμη και για τις βρύσες που θα λειτουργήσουν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και για το πώς θα είναι διπλωμένες οι πετσέτες των παικτών του. Αυτό δεν θα κανόνιζε; Από εκεί και έπειτα και αν ο Μπλάκνεϊ φορέσει τα «πράσινα» θα χρειαστεί να κοπεί ένας παίκτης από το ελληνικό ρόστερ και αυτός μάλλον θα είναι ο Βούγιανιτς. Ο Διαμαντίδης θα πάρει επιτέλους «ανάσες» ο Μπλάκνεϊ θα προσφέρει ποιοτικά λεπτά στον «άσο» και βοήθειες στο σκοράρισμα, οπότε σε συνδυασμό και με την αλλαγή Γιαβτόκας-Τομάσεβιτς θεωρώ εξαιρετικά απίθανο ο Παναθηναϊκός να μην κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα. Έχετε ακόμη αντιρρήσεις για το αν πράττει καλά ο Ομπράντοβιτς αλλά και η διοίκηση που του κάνει τα χατίρια πληρώνοντας 1,8 εκατομμύρια Ευρώ στον Ντλεκ για να απαλλαχτεί από την παρουσία του χωρίς πολύ σκέψη;

Η πρώτη μου γνωριμία με τον Ομπράντοβιτς, έγινε στο κλειστό της Γλυφάδας σε εκείνο το χιονισμένο βράδυ του 2002 όπου ένα μπουκάλι από την εξέδρα των φανατικών φίλων του Ολυμπιακού προσγειώθηκε στο κεφάλι του Μποντίρογκα, εκείνος το επέστρεψε πίσω και ο αγώνας διεκόπη μετά το μπάχαλο που επικράτησε. Όντας συντάκτης της «Ώρας για Σπορ» είχα χάσει τη συνέντευξη Τύπου των προπονητών επειδή το ρεπορτάζ «έτρεχε» περισσότερο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Θέλοντας λίγα λεπτά αργότερα να καλύψω το κενό με τετ α τετ δηλώσεις με τους προπονητής, ο μεν Ηλίας Ζούρος των ερυθρόλευκων αρνήθηκε να μου πει λέξη, λέγοντας μου ευθαρσώς «δεν σε ξέρω» ο δε Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς (τρις πρωταθλητής Ευρώπης τότε) που φυσικά και δεν με ήξερε (τρια χρόνια ασκούσα τότε το επάγγελμα) δέχθηκε ευγενικά να μιλήσουμε για αρκετή ώρα, παρότι όπως μου εκμυστηρεύτηκε η γυναίκα του ήταν εγκλωβισμένη με το αυτοκίνητό της στα χιόνια. Ξέρω πως όλα αυτά λίγο ενδιαφέρουν, απλά τα αναφέρω σημειολογικά. Διαφορές πετυχημένων ανθρώπων… Οι αυτοκρατορίες δεν χτίζονται τυχαία. Όλα είναι μελετημένα και σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ενός συνόλου, αλλά συνάμα και σε ότι αφορά την προσωπικότητα του πραγματικού σταρ και πετυχημένου. Για όλα αυτά όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, θα πρέπει να μην ξεχνούν να αναφωνούν: «Thank you Zot’s».


απο sportfm.gr
Igor
Ενδιαφερον αρθρο, οντως αν δεν ηταν ο Ζοτς προπονητης στον ΠΑΟ δεν ξερω αν θα ειχε χτιστει αυτη η αυτοκρατορια. Γιατι ο Ομπραντοβιτς ειναι WINNER οπως και να το κανουμε. smile.gif
CK13gr
Δηλωσεις Ζοτς μετα τον αγωνα.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε μαζικά και δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Για εμάς είναι σημαντικό ότι κάναμε το 1-0 στην σειρά, αλλά επιβάλλεται να συνεχίσουμε την δουλειά. Απόψε θα αναλύσουμε το παιχνίδι και αύριο θα δούμε με τους παίκτες τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.(????) Αν δεν υπήρχαν δεν θα ήμουν εδώ να το συζητώ», είπε ο κόουτς των νταμπλούχων.

Ο Ζοτς επέστησε την προσοχή τους παίκτες του εν όψει του αγώνα της Μεγάλης Πέμπτης, καθώς όπως τόνισε… «Δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι. Με τους Παπαδόπουλο και Φώτση στο παρκέ, η Ντιναμό είναι διαφορετική. Σήμερα ο Παπαδόπουλος έπαιξε μόλις δεκαπέντε, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Θα ετοιμαστούμε για κάθε ενδεχόμενο. Το παιχνίδι στη Μόσχα, θα είναι τελείως διαφορετικό και οι αντίπαλοι μας βελτιωμένοι». Τέλος, ερωτηθείς για την αποκλεισμό από την 12άδα του Τόνι Ντελκ, απάντησε: «Τρεις παίκτες ήταν αποκλεισμένοι από τη δωδεκάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει δεκαπέντε παίκτες και κάθε φορά τρεις πρέπει να μένουν εκτός. Σήμερα ήταν οι Ντελκ, Αλβέρτης και Ξανθόπουλος. Το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ, είναι δουλειά και των δεκαπέντε παικτών. Είναι όλοι σημαντικοί και το ουσιαστικότερο είναι ότι βοηθούν πάρα πολύ, κάνοντας και καταπληκτικές προπονήσεις».

Τελειομανης και ανικανοποιητος οπως παντα.Αν ειχε αφησει μεσα την "πρωτη" ομαδα η διαφορα θα ειχε παει σε αστρονομικα επιπεδα.......
Συνεχιζω την καταγγελια μου για το θεμα του Mr Green και τα μπλουζακια. Παλι δεν πηρα μπλουζακι και δεν ξερω τι να κανω πια. rolleyes.gif Τζαμπα το πληρωσαμε το διαρκειας κυριοι της ΚΑΕ ΠΑΟ??? εεεεεεεεε??? smiley.gif
dizzy_fingers
Εγώ λέω πως ο mrGreen πρέπει επιτέλους να αντικαταστήσει τη σκισμένη του στολή με μία καινούρια. Γυφτιά είναι να τριγυρνάς με τον αγκώνα έξω! tongue.gif
Warrior
Εγω να πω πως ο Μr Green πρεπει να αλλαξει γενικως(οχι μονο την στολη).Ειναι τραγικη μασκοτ! laugh.gif tongue.gif
enypnio
ego egrino tis ceer leaders tis eida se photo kai einai poly alternative

smiley.gif

etsi
kobe #24
http://www.spor24.gr/html/ent/691/ent.335691.asp συνεντευξη Ομπραντοβιτς
Ginobili
Δεν ξέρω πόσοι έχετε δει το αφιέρωμα που έκανε ο ΣΚΑΙ για τον μπασκετικό Παναθηναικό,όσοι δεν το έχετε δει,πρέπει να το δείτε...έστω και για την μία απίστευτη φράση αυτή που είπε ο Ζοτς.....

Ζοτς:"Αυτό που θέλω να πετύχω και είναι το όνειρο μου,είναι να κάνω τον Παναθηναικό την μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην Ευρώπη" ...............(Και καλά κυνηγάμε τα 8 της ρεάλ).




Ειλικρινά ρε παιδιά,όταν άκουσα να το λέει αυτό,με διαπέρασε ένα απαράμιλλο ρίγος....που όμοιο του ΜΟΝΟ το ρίγος της Τάπας του Στόγιαν.....
pou_pws_pote
αντιγραφω ενα ακρως ενδιαφερον ποστ απο γνωστο μπασκετικο blog πρωην μελους του φορουμ σχετικα με την πορεια του ζοτς πριν ερθει στο παναθηναικο.
στο ποστ υπηρχαν και καμποσες..κακες λεξεις (οπαδικο σαιτ γαρ) τις οποιες εχω αφαιρεσει, αν εχει ξεμεινει καμια συγχωρηστε με..


QUOTE
Όπως ξέρουμε δεν είχε σταυρώσει κούπα και κυριολεκτικά η παρουσία του ήταν κάτω του μετρίου Highlights οι χρονιές 1995-96 και 1997-98, αλλά και στις υπόλοιπες οι ..επιτυχίες διαδέχονταν η μια την άλλη. Όλα τα στοιχεία είναι από τα site της Ισπανικής (http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-54&... ) και της Ιταλικής Λίγκας (http://195.56.77.208/stand/ ). Για κάθε σεζόν αναφέρω επιγραμματικά τις αλλαγές στο ρόστερ και τι θέσεις είχαν καταλάβει οι ομάδες του τη προηγούμενη χρονιά από αυτή που τις παρέλαβε. Αναλυτικά τα ρόστερ φαίνονται πατώντας πάνω στα ματς, όπου υπάρχουν αναλυτικά όλα τα στατιστικα. Ας τα δούμε λοιπόν:

1993-94 Badalona: Η Badalona τα προηγούμενα χρόνια, με προπονητή Lolo Sainz, είχε πάρει τα πρωταθλήματα 90-91, 91-92 ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά (92-93), ήταν φιναλίστ πρωταθλήματος (το έχασε 3-2 από τη Ρεαλ). Το ρόστερ με μικρές αλλαγές παραμένει σταθερό (αλλαγή ενός αμερικανού με έναν άλλο και προσθήκες κάποιων Ισπανών)
Ο προπονηταράς έρχεται τρίτος στη κανονική περίοδο, και στα ημιτελικά των play-off παίζει με μειονέκτημα με τη Μπαρτσελόνα. 3-2 η Μπαρτσελόνα του Αϊτο, και ο ζελιμιρ αρχίζει να μετράει ηττες από το Reneses (http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-38&... από jornada 38 ως 42, πατάμε πάνω στο σκορ για να δούμε τα στατιστικά των αγώνων). Τελικά κατάφερε και βγήκε τρίτος (πρωταθλήτρια η Ρεαλ)...

1994-1995 Real: Ο «πολυνίκης» πηγαίνει στη Ρεάλ, η οποία τις 2 προηγούμενες χρονιές (92-93 και 93-94) είχε πάρει το πρωτάθλημα.
Οι αλλαγές στο ρόστερ πολύ μικρές, ουσιαστικά μια προσθήκη Αμερικανού, κάποιου Skeeter Henry (επιτρέπονταν 3 ξένοι τότε στο Ισπανικό πρωτάθλημα) αντί για τον 35χρονο, τότε, Κουρτιναιτις ο οποίος τραυματίστηκε στα μισά της χρονιάς. Οι υπόλοιποι κάτι παιχτάκια: Σαμπόνις, Αρλάουσκας συν τους Μπιριούκοφ, Αντούνεθ κτλ..
Ο μάγκας τη βγάζει 4η !! (ναι, με Σαμπόνις Αρλάουσκας!!) στη κανονική περίοδο (με ρεκόρ 23-15!!!), κάτω από τις Μπαρτσελόνα (30-8), Μάλαγα (25-13) και Ταού (24-14), και έτσι παίζει στα ημιτελικά των play-off με τη Μπαρτσελόνα του Αίτο, με μειονέκτημα έδρας. Κι άλλη ηττα για τον προπονηταρα από τον «loser» Reneses, με 3-2 (μια από τις νίκες της Μπάρτσα ήταν με 29 πόντους). .και ναι. παίζαν κανονικά Αρλάουσκας και Σαμπόνις..(Στη κανονική περίοδο είχε χάσει απο τη Μπαρτσελόνα μέσα-έξω). Οι αγώνες του ημιτελικού είναι εδώ http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-39&... απο jornada 43 ως 47. Πρωταθλήτρια τελικά η Μπαρτσελόνα, η οποία κέρδισε 3-2 στους τελικούς τη Μάλαγα..Τελικά ο Ζοτς στάθηκε τυχερός και η Ταού αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την 6η στη κανονική περίδο Μανρέσα και έτσι στο μικρό τελικό είχε πλεονέκτημα έδρας με τη Μανρέσα και πήρε τη 3η θέση.

1995-96 Real: Ο Σαμπόνις έφυγε για Αμερική και ήρθε Σάβιτς στη θέση του, ο Λοντσαρ για 3ος ξένος στην Ισπανία και ο «Ισπανοποιημένος» Mike Smith, που τον είχε στη Μπανταλόνα ο μέγας μάγιστρος του μπάσκετ. Στη κανονική περίοδο υπάρχει μια βέλτίωση και βγάζει τη Ρεάλ 2η (28-10)- πρώτη η Μπάρτσα του “loser” (30-8) (βαθμολογία κανονικής περιόδου εδώ: http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-40&...) . Στα προημιτελικά όμως «σταυρώνει» με την 7η στη κανονική περίοδο Caja San Fernando (προπονητής Άτσα Πέτροβιτς)....και ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ με 0-2 και μένει ΕΚΤΟΣ 4άδας ο γάτος!!!! (τα παιχνίδια είναι εδώ: http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-40&... , jornada 39 και 40, συγκεκριμένα 75-83 στη Μαδρίτη και 90-86 στην έδρα της Caja)!! Το σουσέλ από τον Αίτο δε το γλίτωσε όμως, γιατι τον κέρδισε ο Ισπάνος στον ημιτελικό του Παρισιού...Για την ιστορία και αυτό το πρωτάθλημα το πήρε η Μπαρτσελόνα..

1996-97 Real: Δε μας πτοεί η ατυχία της προηγούμενης σεζόν και ο Ζότσουρας πάει για νέους θριάμβους. Με το Μποντιρόγκα, το Μιχαίλοφ και τους διεθνείς Ερέρος, Angulo και Orenga πλέον στο ρόστερ (ο Σάβιτς έφυγε, ο Αρλάουσκας και οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά στη Ρεαλ) συντρίβει όλη την ανατολική Ευρώπη και κατακτά θριαμβευτικά στη Λευκωσία το ...Σαπόρτα (μια που είχαμε πέρυσι αυτη τη μικρή ατυχία με τη Καχα). O Ζοτς είναι ασταμάτητος και βγαίνει 1ος στη κανονική περίοδο!! (βαθμολογία κανονικής περιόδου http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-41&... ). Περνάει το θηρίο την 8η Μανρέσα (μη τη ξαναπατήσουμε και φέτος), περνάει στον ημιτελικό και τη Μπανταλόνα και καταφέρνει το τσακάλι και φτάνει στο τελικό με πλεονέκτημα έδρας απέναντι στη Μπαρτσελόνα του Αίτο. Η κατάληξη αναμενόμενη. Απο 1 break για κάθε ομάδα στα πρώτα 4 ματς και στο 5ο ματς 69-82 για Μπαρτσελόνα. 2-3 ο Αίτο ..Οι τελικοί βρίσκονται εδώ: http://www.acb.com/resulcla.php?codigo=LACB-41&... , από jornada 46 ως 50.

Απολογισμός: 3 χρόνια στη Ρεαλ ο ζοτς – 3 πρωταθλήματα ο Ρενέσες...
(Την οποία Ρεαλ υπενθυμίζω πως τη παρέλαβε με 2 σερι πρωταθλήματα!!!)
Ο Ισπανός όπου τον βρίσκει, τον κερδίζει εντός και εκτός έδρας..
Στο κυπέλο δεν έφτασε ποτέ ούτε τελικό, όπως φαίνεται και εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Copa_del_Rey_de_Ba... . Παραπάνω στοιχεία δεν έχω βρεί για να δούμε από ποιούς αποκλείστηκε, και κρίμα γιατι μάλλον θα είχε πολύ γέλιο..

Αφού σάρωσε στην Ισπανία ο πελάτης του Ρενέσες, είπε να σαρώσει και αλλού.

1997-98 Benetton Treviso: Την προηγούμενη χρονιά (96-97) η Μπενετόν είχε πάρει το πρωτάθλημα με προπονητή Mike D’ Antoni. Ε τώρα με τον υπερπροπονητή δε θα σάρωνε τα πάντα? Όχι ακριβώς..
Το ρόστερ χωρίς σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τη προηγούμενη περίοδο, με πιο σημαντικούς παίχτες τους ..άμπαλους H. Williams, Rebraca και τους Ιταλούς διεθνείς Bonora, Rusconi, Marconato, Pittis.
Στη κανονική περίοδο βγαίνει 3ος Πρώτος βγαίνει ο αμπαλομεσίνα με τη Kinder, ο οποίος κερδίζει τον ζότσαρο μέσα-έξω στη κανονική περίοδο (να ταν ο μόνος..). Βαθμολογία κανονικής περιόδου εδώ (http://195.56.77.208/stand/?from=1997&lea=156&i... ). Οι 2 αγώνες με Μεσίνα εδώ: http://195.56.77.208/stand/?from=1997&lea=156&i... και http://195.56.77.208/stand/?from=1997&lea=156&i....
Στα προημιτελικά παίζει με το νικητή 6ος -11ος (Στεφανέλ του Σιγάλα με Ρέτζιο Εμίλια αντίστοιχα). Η Ρέτζιο Εμίλια κάνει το break και περνάει τη Στεφανέλ και παίζει με την ομάδα του προπονητή-μάγου, ο οποίος κάνει τα μαγικά του, αλλά .... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ με 2-3!! Και στην Ιταλία λοιπόν, η μπρομπονητάρα μένει ΕΚΤΟΣ 4αδας και πάλι στο Σαπόρτα του χρόνου, αυτή τη φορά από την 11η !!! ομάδα της κανονικής περιόδου..
Τα 5 παιχνίδια της ιστορικής αυτής σειράς βρίσκονται εδώ: http://195.56.77.208/stand/?from=1997&lea=158&i... , gara 1 ως 5.
Το πρωτάθλημα το πήρε τελικά η Κίντερ του άμπαλου απέναντι στη Teamsystem..(Απίστευτοι τελικοί, 4 break στα 4 πρώτα ματς και η Κίντερ κερδίζει το τελευταίο με 86-77)
Στο κύπελο κάνει την έκπληξη και φτάνει..τελικό, αλλά φυσικά χανει από τη Teamsystem (http://en.wikipedia.org/wiki/Italian_Basketball... ).
Στην Ευρώπη θα δοκιμάσει άλλη μια ηττα, από το ξανθό αυτή τη φορά (στον ημιτελικο του F4 της Βαρκελώνης, αεκ-μπενετον).

1998-99 Benetton Treviso:
Όλοι οι κάλοι παραμένουν και το ρόστερ ενισχύεται με αρκετούςς κοινοτικούς, οι πιο γνωστοί από τους οποίους ήταν ο Μαρσέλο Νικόλα και ο Τόμας Ζοφρέσα. Στην Ευρώπη δε κρατιέται το θηρίο και κατακτά άλλο ένα Σαπόρτα. Και στην Ιταλία όμως μαγεύει και βγαίνει ... 4ος στη κανονική περίοδο (τουλάχιστον όμως είχε 1-1 νίκες στη κανονική περίοδο με το Μεσίνα). Η βαθμολογία κανικής περιόδου εδώ: http://195.56.77.208/stand/?from=1998&lea=160&i... .Στα play-off δε τη ξαναπατάμε και αποκλείουμε τη 5η Σόνυ Μιλάνο και προκρινόμαστε 4άδα. Θα έπρεπε να επαναπαυτεί στις δόξες τις 4άδας, αλλά ο ζοτς δε περιορίστηκε εκεί. Αποκλείει με μειονέκτημα έδρας τη 1η Teamsystem (προπονητής Σκάνσι) και παίζει τελικό με τη 2η στη κανονική περίοδο Varese (προπονητής Recalcati), η οποία δυσκολεύτηκε πολύ να..... σκουπίσει (3-0) . Οι 3 αγώνες του αμφίρροπου αυτού τελικού βρίσκονται εδώ: http://195.56.77.208/stand/?from=1998&lea=162&i... , gara 1 ως 3.
Video από τα τελευταία λεπτά του 2ου τελικού, όπου χάνει εντός εδρας, εδω http://www.youtube.com/watch?v=apFuWLvrT9U.
Την ηττα από το Μεσίνα δεν την γλίτωσε πάντως, καθώς ο Ιταλός τον νίκησε στον ημιτελικό του κυπέλου (και τελικά πήρε και το κύπελο ο άσχετος).

Απολογισμός: 0 τίτλοι και εδώ και πελάτης του .....Μεσίνα

Στα 6 χρόνια σε Ισπανία και Ιταλία το αποτέλεσμα είναι: 0 εγχώριοι τίτλοι, δευτερότριτος ή και εκτός τετράδας, σπανιότατα φτάνει ακόμα και σε τελικό διοργανώσεων, και όλα αυτά με ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πρωταθλήτριες!!!!
colonel gomelsky
QUOTE(pou_pws_pote @ Jan 11 2010, 21:29 ) *
αντιγραφω ενα ακρως ενδιαφερον ποστ απο γνωστο μπασκετικο blog πρωην μελους του φορουμ σχετικα με την πορεια του ζοτς πριν ερθει στο παναθηναικο.
στο ποστ υπηρχαν και καμποσες..κακες λεξεις (οπαδικο σαιτ γαρ) τις οποιες εχω αφαιρεσει, αν εχει ξεμεινει καμια συγχωρηστε με..


Πέρα από τα οπαδικά κτλ. Δηλαδή εσύ τώρα το υιοθετείς αυτό; Καταρχήν λείπουν 3 ευρωπαικά. Που πήγαν;

ΥΓ. Το ποστ που παραθέτεις είναι σχόλιο τρίτου προσώπου σε κεντρικό άρθρο μέλους που τελεί υπό απαγόρευση. Πρόσφατα δημιουργήθηκε ένας νέος κανονισμός στο φόρουμ που απαγορεύει αναρτήσεις μελών που τελούν υπό απαγόρευση μέσω "παρένθετων" μελών. Ωστόσο εσύ δεν κάνεις αυτό. Το σημειώνω απλά για να μην μπερδευτεί κάποιος μοντ και πάρεις φάουλ κατά λάθος.
balomazoxtra
Don-ική εμπάθεια που από ότι φαίνεται την έχεις και εσύ.
Μερικές φορές δεν έχει σημασία κάποιος τι λέει,πως το λέει,γιατί το λέει αλλά ποιος το λέει.
Όταν αυτός ο "ποιος" είναι ο Don εγώ πάω πάσο και εσείς μπείτε all in. tongue.gif
Αν υπήρχε κάποιος σεβασμός για το άθλημα,δεν θα μιλούσε έτσι(και ναι pou_pws_pote,λέω για τους χαρακτηρισμούς προς τον Ομπράντοβιτς οι οποίοι δεν φαίνονται) για τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη ever.
bball.gif

p.s : Τι να πω όμως από τη στιγμή που φωνάζουμε το Γιαννάκη(με τα όποια κακά του) Μπαναώτ,γατούλη και άλλα όμορφα,ξεχνώντας πόσα έχει προσφέρει.

colonel gomelsky
QUOTE(balomazoxtra @ Jan 11 2010, 21:45 ) *
Don-ική εμπάθεια που από ότι φαίνεται την έχεις και εσύ.
Μερικές φορές δεν έχει σημασία κάποιος τι λέει,πως το λέει,γιατί το λέει αλλά ποιος το λέει.
Όταν αυτός ο "ποιος" είναι ο Don εγώ πάω πάσο και εσείς μπείτε all in. tongue.gif
Αν υπήρχε κάποιος σεβασμός για το άθλημα,δεν θα μιλούσε έτσι(και ναι pou_pws_pote,λέω για τους χαρακτηρισμούς προς τον Ομπράντοβιτς οι οποίοι δεν φαίνονται) για τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη ever.
bball.gif

p.s : Τι να πω όμως από τη στιγμή που φωνάζουμε το Γιαννάκη(με τα όποια κακά του) Μπαναώτ,γατούλη και άλλα όμορφα,ξεχνώντας πόσα έχει προσφέρει.


Δεν είναι λίγο unfair να εκφράζεσαι κόσμια μεν, υποτιμητικά δε για κάποιον που δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει;

Πάντως ο χειρότερος χαρακτηρισμός για τον Ζοτς είναι Γκαστόνε. Δεν έχει ακουστεί-γραφτεί ποτέ κάτι χειρότερο (δε μιλάω για βρισίδια)
papaki_PAO
Δεν ήταν ανάγκη να αναφέρεις ότι το άρθρο ήταν από οπαδικό σάιτ(ολυμπιακό)....
Δεν θα μπορούσε κανένας άλλος, από καμία ομάδα της Ευρώπης(μη σου πω και του κόσμου) να γράψει ένα τόσο κακεντρεχές και γελοίο άρθρο...
Χαρά στο κουραγιο αυτουνού που μάζεψε όλες αυτές τις πληροφορίες, και έφτιαξε ολόκληρο άρθρο για έναν προπονητή που δεν θα αναλάβει και δεν θα ασχοληθεί ποτέ με την ομάδα του.
Τις πληροφορίες που έχει το άρθρο δεν τις ήξερα καν, και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ τι ήταν και τι έκανε πριν τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που με νοιάζει είναι ότι ΤΩΡΑ είναι ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης-είτε αρέσει αυτό σε κάποιους είτε όχι.

IN ZOTS WE TRUST
giannis_
Καλα ναι λογικο ειναι να μην ειχε παντα επιτυχιες και να μην ηταν παντα πρωτος.Δεν νομιζω κανεις να θεωρει οτι ο ζοτς γεννηθηκε πρωταθλητης.Btw δεν παιζει μονος του υπαρχουν κ αλλες ομαδες.Αν ειχε νικησει ολους τους αγωνες κ ολα τα τροπαια θα ηταν ο θεος ο ιδιος(κυριολεκτικα ομως tongue.gif )

Ειμαστε κ εμεις οι παναθηναικοι κολλημενοι με τον ζοτς και τον εχουμε εικονισμα,το παραδεχομαι,αλλα το συγκεκριμενο αρθρο(ή καλυτερα σκεψεις καποιου) ξεχναει βασικα πραγματα κ ειναι τελειως εμπαθες και φτανει στο αλλο ακρο,αυτο του μηδενισμου.

Να βλεπεις μονο τη μια πλευρα του νομισματος ειναι λαθος,δεν θελω να το χαρακτηρισω αλλιως γιατι δεν θελω να προσβαλλω κ κανεναν μιας κ δεν ξερω ποιος το εγραψε...
Το τι εχει κανει ο ζοτς στην καριερα του το ξερουν ολοι δεν χρειαζεται να τα ξαναπουμε νομιζω.
Manu7
Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Το παραπάνω άρθρο που παρατεθηκε δεν είναι καν άρθρο και δεν είναι του DON!
Είναι ένα σχόλιο κάποιου πάνω στο άρθρο που μόλις ανέβασε ο DON για τα τελευταία λεγόμενα του Obradovic.

Οπότε είναι άδικο να φέρεστε κατά του Don μιας και αυτά δεν είναι γραφόμενα του.
Το οriginal άρθρο του Don δεν αναφέρεται στη σταδιοδρομία του Ζοτς αλλά στην τελευταία του συνέντευξη και δεν μιλάει για την προπονητική του ικανότητα.
Green Warrior
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 11 2010, 19:41 ) *
Πέρα από τα οπαδικά κτλ. Δηλαδή εσύ τώρα το υιοθετείς αυτό; Καταρχήν λείπουν 3 ευρωπαικά. Που πήγαν;

ΥΓ. Το ποστ που παραθέτεις είναι σχόλιο τρίτου προσώπου σε κεντρικό άρθρο μέλους που τελεί υπό απαγόρευση. Πρόσφατα δημιουργήθηκε ένας νέος κανονισμός στο φόρουμ που απαγορεύει αναρτήσεις μελών που τελούν υπό απαγόρευση μέσω "παρένθετων" μελών. Ωστόσο εσύ δεν κάνεις αυτό. Το σημειώνω απλά για να μην μπερδευτεί κάποιος μοντ και πάρεις φάουλ κατά λάθος.


Συν δύο κύπελλα κυπελλούχων και ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ένα παγκόσμιο και ένα αργυρό ολυμπιακό μετάλλιο....ψιλά γράμματα γι'αυτόν τον τυπά ο οποίος μας είχε χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου πριν μερικούς μήνες.

Τέτοια ψύχωση πάντως εναντίον του Ομπράντοβιτς δεν την περίμενα ακόμα και από αυτούς
balomazoxtra
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 11 2010, 21:48 ) *
Δεν είναι λίγο unfair να εκφράζεσαι κόσμια μεν, υποτιμητικά δε για κάποιον που δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει;


Φίλε colonel,
αν μπεις και διαβάσεις αυτά που γράφονται στο εν λόγω μπλογκ θα διαπιστώσεις ότι ο κάποιος εκφράζεται χυδαία(το λιγότερο) και υποτιμητικά για άτομα που δεν μπορούν να απαντήσουν.
Από τη στιγμή που εκτίθεται δημοσίως,όλοι έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν κριτική.
Το αναφαίρετο του δικαίωμα να κρίνει τον Ομπραντοβιτς ως προπονητή-κόσμια πάντα-(παρόλο που δεν το κάνει), το έχω και γω.Να τον κρίνω δηλαδή για τις απόψεις του και για τον τρόπο του ως blogger.

Όπως θεωρώ κλινικά ηλίθια κάποια οπαδικά σαιτ ή το σαιτ του στοχου π.χ,έτσι έχω διαμορφώσει και μια γνώμη για το συγκεκριμένο blog.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
colonel gomelsky
QUOTE(balomazoxtra @ Jan 11 2010, 21:57 ) *
Φίλε colonel,
αν μπεις και διαβάσεις αυτά που γράφονται στο εν λόγω μπλογκ θα διαπιστώσεις ότι ο κάποιος εκφράζεται χυδαία(το λιγότερο) και υποτιμητικά για άτομα που δεν μπορούν να απαντήσουν.
Από τη στιγμή που εκτίθεται δημοσίως,όλοι έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν κριτική.
Το αναφαίρετο του δικαίωμα να κρίνει τον Ομπραντοβιτς ως προπονητή-κόσμια πάντα-(παρόλο που δεν το κάνει), το έχω και γω.Να τον κρίνω δηλαδή για τις απόψεις του και για τον τρόπο του ως blogger.

Όπως θεωρώ κλινικά ηλίθια κάποια οπαδικά σαιτ ή το σαιτ του στοχου π.χ,έτσι έχω διαμορφώσει και μια γνώμη για το συγκεκριμένο blog.

Ελπίζω να σε κάλυψα.


Βεβαίως. Δεν είχα πρόθεση να "σου την πω". Απλά έτσι νομιμοποιείς τον καθένα να γράφει π.χ. και για σένα αλλού. Σόρυ για την παρέμβαση σε κάθε περίπτωση. Απλά εγώ είπα δύο πράγματα α) ότι δεν εκφράζεται εδώ χυδαία και β) ότι δεν μπορεί εδώ να απαντήσει.

Και το κυριότερο. Το άρθρο ΔΕΝ είναι του ΝΤΟΝ. Το γράφω και σε ένα σχόλιό μου παραπάνω αν πρόσεξες εκεί που απαντάω στον που πως ποτε. Αν ήταν του Ντον ή θα σβήνονταν ή ο που πως ποτε θα έπαιρνε φάουλ
Manu7
QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 11 2010, 22:01 ) *
Και το κυριότερο. Το άρθρο ΔΕΝ είναι του ΝΤΟΝ. Το γράφω και σε ένα σχόλιό μου παραπάνω αν πρόσεξες εκεί που απαντάω στον που πως ποτε. Αν ήταν του Ντον ή θα σβήνονταν ή ο που πως ποτε θα έπαιρνε φάουλ

Και εγώ αυτό επισήμανα αλλά απ'ότι είδα όλοι αγρόν αγοράζουν....
colonel gomelsky
QUOTE(Manu7 @ Jan 11 2010, 22:02 ) *
Και εγώ αυτό επισήμανα αλλά απ'ότι είδα όλοι αγρόν αγοράζουν....


Αυτό βεβαίως δε σημαίνει ότι δεν πρέπει-μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού. Βασικά μέχρι να το υπερασπιστεί κάποιος με επιχειρήματα (λέμε τώρα) μόνο γέλιο προκαλεί. Μέτρησες πόσα τρόπαια "πνίγει";

Δεν είπες αν το υιοθετείς φίλε μανού

Μάλλον δεν πρόσεξες το ΥΓ. μου σε αυτό το σχόλιο το οποίο τυγχάνει να είναι και το πρώτο μετά το κείμενο

QUOTE(colonel gomelsky @ Jan 11 2010, 21:41 ) *
ΥΓ. Το ποστ που παραθέτεις είναι σχόλιο τρίτου προσώπου σε κεντρικό άρθρο μέλους που τελεί υπό απαγόρευση. Πρόσφατα δημιουργήθηκε ένας νέος κανονισμός στο φόρουμ που απαγορεύει αναρτήσεις μελών που τελούν υπό απαγόρευση μέσω "παρένθετων" μελών. Ωστόσο εσύ δεν κάνεις αυτό. Το σημειώνω απλά για να μην μπερδευτεί κάποιος μοντ και πάρεις φάουλ κατά λάθος.

Pierce
Θα παρακαλουσα να σταματησει εδω η συζητηση , για το συγκεκριμενο ''αρθρο'', μιας και εμπλεκονται ατομα που δεν εχουν την δυνατοτητα να απαντησουν .Απο τη στιγμη που προερχεται μαλιστα απο καθαρα οπαδικο ιστοτοπο, το πιθανοτερο οτι ειναι εκτος του κωδικα που επικοινωνουμε σε αυτο το φορουμ.  Μην με αναγκασετε να κλειδωσω το τοπικ 
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.