Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ (u18-u19)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
ice-wolf
QUOTE(tuareg @ Aug 12 2014, 22:08 ) *
το κριτηριο ειναι να εισαι αρεστος στο πατερουλη



Λίγα είναι τα ψωμιά του... Διοικητικά μιλάω πάντα.
Runt
QUOTE (ΚιτρινιΑΡΗΣ @ Aug 12 2014, 22:05 ) *
Βλέποντας και τα τέσσερα ματς μέχρι διαπιστώνει κανείς γρήγορα πως οι μικροί δεν ήταν καλά μονταρισμένοι... θέλαν ακόμη 2/3 παιχνίδια για να ανέβουν επίπεδο... αυτό που με παραξένεψε πάρα πολύ ήταν ότι τα δυο παιχνίδια με Αγκόλα και Φιλιπίνες δεν χρησιμοποιήθηκαν γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό... και στα δυο παιχνίδια είδαμε μια εθνική που δεν έπειθε... δεν ήταν δεμένη... κι όμως υπερόπτης με έναν προπονητή να μην δίνει χρόνο στο δέσιμο αλλά στην συμμετοχή όλων... σε άλλες περιπτώσεις σωστό... μα σε μια ομάδα που 4 βασικοί έρχονται λίγες μέρες πριν... πολυτέλεια

Κατι παρομοιο εκανε κι ο Παπαθεωδορου στα παιχνιδια που τον επαιρνε (ντροπη rolleyes.gif ) , αντι να βαλει στην εξισωση και αλλα παιδια επαιξε με τους ιδιους, που δεδομενα θα τους χρειαζοταν περισσοτερο στο τελος. Τα αποτελεσματα τα ειδαμε
thalys
O Παπανικολάου έχει τουλάχιστον μια δικαιολογία για το μοίρασμα του χρόνου: 4 βασικοί του προέρχονταν από άλλο τουρνουά πριν μια βδομάδα και ο Χαραλαμπόπουλος έμοιαζε εξουθενωμένος. Στους αγώνες αυτούς σα να ήταν μια ταχύτητα κάτω από τον παίχτη που είδαμε στην Τουρκία. Δε νομίζω ότι οι αντίπαλοι μας εδώ, πλην ΗΠΑ, ήταν ανώτεροι αυτών στο Ευρωπαϊκό.

Η στελέχωση των ομάδων βέβαια φαίνεται ότι πολύ περισσότερο απόφαση της ομοσπονδίας απ'ό,τι των προπονητών.
ssoulliss
Δηλώσεις Παπανικολάου για τον αγώνα με την Αυστραλία:

πηγή: http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/17...me-aksioprepeia

1. Καμμία αγωνιστική αναφορά στο σημερινό αγώνα. ohmy.gif

2. Αιχμές προς Μουράτο-Κόνιαρη-Παπαγιάννη. 68.gif

"Για εμένα ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την κατάσταση κάποιων παιδιών που πήραν τώρα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα και ήταν φυσιολογικό να τα επηρεάσει."

3. Μα καλά 3 αγώνες έπαιξε η Αυστραλία...κανένα DVD δεν βρέθηκε; 39.gif

"Δεν είδαμε ποτέ σε DVD το παιχνίδι της Αυστραλίας, καθώς μας είπαν ότι ήταν το μοναδικό που χάλασε, ενώ δεν υπήρχε ούτε στο siteτης FIBA. Επαναλαμβάνω ήταν το μοναδικό που δεν υπήρχε."

4. Και για το φινάλε...Ελλαδάρα όλε!!! 24.gif smilie_schal1.gif

" Ισως όλο αυτό να είχε να κάνει με το γεγονός ότι μόνο εμείς καταφέραμε να τρομάξουμε στον πρώτο γύρο τις ΗΠΑ."
doctor_dru
Κρίμα για την Εθνική,έπεσε πάνω σε μια από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά και αποκλείστηκε.

Οι Αυστραλοί έκαναν πολύ καλή εμφάνιση,έβαλαν δύσκολα σουτ,ανανέωσαν πολλές επιθέσεις και έχοντας ως κορυφαίο τον Χάμφρις σε άμυνα και επίθεση,επικράτησαν μάλλον δίκαια.Αξιοσημείωτη και η ευστοχία τους στις βολές για νοκ άουτ ματς.

Η δικιά μας ομάδα παρουσίασε για άλλη μια φορά μεγάλο πρόβλημα στο ριμπάουντ,ήταν άστοχη από την γραμμή των ελευθέρων βολών και γενικότερα φάνηκε μια ταχύτητα κάτω από τους Αυστραλούς.Ο Χαραλαμπόπουλος,ακόμα και ξεζουμισμένος ήταν από τους κορυφαίους,ο Κόνιαρης έκανε πολύ καλή εμφάνιση και τράβηξε την ομάδα στο σκοράρισμα και ο Παπαγιάννης καλό πρώτο μέρος.

Η κακή μέρα του Μουράτου στο επιθετικό κομμάτι στοίχισε,καθώς πήρε πολλές προσπάθειες και ήταν άστοχος,ενώ αστόχησε και σε κρίσιμες επιθέσεις στο τέλος όπου είχαμε κάνει την ανατροπή.

Το ματς,κατά την γνώμη μου,κρίθηκε στην κακή μας άμυνα στο 1vs1 και στο ότι τα γκαρντ,πέρα από τον Κόνιαρη και τον Μουράτο(στο αμυντικό κομμάτι),δεν προσέφεραν σχεδόν καθόλου.
xxx-4711
αθλιες οι επιλογες μουρατου στην επιθεση χωρις να ευθυνεται αποκλειστικα το παιδι.
τεραστια η ελλειψη σκουλιδα που ηταν τριτος σκορερ της ομαδας στο περσινο παιδων θα μπορουσε να βοηθησει ειδικα χθες σε αμυνα ριμπαουντ.
σχετικα με την επιλογη παπανικολαου ειναι γνωστες οι σχεσεις του με την ηγεσια της ομοσπονδιας.
η φουρνια των 97αρηδων ειναι η καλυτερη που ειχαμε μετα τους γεννημενους το 90 (βασικα η μοναδικη καλη)
και οι πιθανοτητες επιτυχιας στο παγκοσμιο ηταν ιδιαιτερα υψηλες.
ο πατερουλης προφανως ηθελε να προσφερει ενα δωρο στο αγαπημενο του παιδι που θα εδινε ωθηση στην καριερα του
τι καλυτερο απο ενα μεταλιο σε παγκοσμιο πρωταθλημα στην πρωτη του διοργανωση ως πρωτος προπονητης εθνικης ομαδας.
βεβαια η αποτυχια δεν ειναι αποκλειστικη ευθυνη του δημητρακη μεγαλυτερο ρολο επαιξε σιγουρα η κουραση των 4 παιδιων.
ακολουθει ενα εξισου δυσκολο καλοκαιρι με παγκοσμιο και πανευρωπαικο εφηβων. ευτυχως το παγκοσμιο θα διεξαχθει τονιουνιο και θα εχουν καποιες μερες ξεκουρασης

QUOTE(ssoulliss @ Aug 13 2014, 00:33 ) *
Δηλώσεις Παπανικολάου για τον αγώνα με την Αυστραλία:

πηγή: http://www.basket.gr/index.php/eidhseis/17...me-aksioprepeia

1. Καμμία αγωνιστική αναφορά στο σημερινό αγώνα. ohmy.gif

2. Αιχμές προς Μουράτο-Κόνιαρη-Παπαγιάννη. 68.gif

"Για εμένα ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την κατάσταση κάποιων παιδιών που πήραν τώρα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα και ήταν φυσιολογικό να τα επηρεάσει."

3. Μα καλά 3 αγώνες έπαιξε η Αυστραλία...κανένα DVD δεν βρέθηκε; 39.gif

"Δεν είδαμε ποτέ σε DVD το παιχνίδι της Αυστραλίας, καθώς μας είπαν ότι ήταν το μοναδικό που χάλασε, ενώ δεν υπήρχε ούτε στο siteτης FIBA. Επαναλαμβάνω ήταν το μοναδικό που δεν υπήρχε."

4. Και για το φινάλε...Ελλαδάρα όλε!!! 24.gif smilie_schal1.gif

" Ισως όλο αυτό να είχε να κάνει με το γεγονός ότι μόνο εμείς καταφέραμε να τρομάξουμε στον πρώτο γύρο τις ΗΠΑ."

τραγικες οι δηλωσεις του ειδικα στο σημειο που λεει οτι τρομαξαμε τις ηπα αλλα ειπε και κατι πολυ σωστο:
«...Αυτό που αναφέρω συνέχεια στα παιδιά είναι πως παίκτες όπως ο Παπαλουκάς, ο Διαμαντίδης, ο Τσαρτσαρής, ο Ντικούδης και άλλοι δεν έπαιξαν στις μικρές Εθνικές, αλλά έγιναν οι καλύτεροι. Εμείς το 1995 που είχαμε κατακτήσει το χρυσό είχαμε κερδίσει άνετα τις ΗΠΑ που είχαν στην σύνθεσή τους τους Μάρμπουρι και Κάρτερ! Το μέλλον τους εξαρτάται καθαρά από την ατομική τους δουλειά και τίποτε άλλο. »
tReason
Το παιχνίδι χαθηκε επειδη επιτρεψαμε στα γκαρντ των αυστραλων
να μπαινουν στην ρακετα παρα πολλες φορες κατι που τα δικα μας γκαρντ δεν μπορουν να κανουν εξισου καλά και στις κακες επιστροφες στην αμυνα.Για αυτο οι αυστραλοι κερδισαν πολυ περισσοτερες βολες.
Τα δικα μας γκαρντ αλλα και οι ψηλοι επαιζαν πολυ κοντα τους αντιπαλους επρεπε να ρισκαρουν το σουτ να παιξουν απο αποσταση σε αυτο φανηκαμε αδιαβαστοι.Βεβαια εκει φαινεται και η χρησιμοτητα ενος παικτη στυλ σταματη που καποιοι ελεγαν οτι δεν κανει.
Παντω μην υποτιμουμε την αυστραλια πολυ καλη ομαδα γρηγορα γκαρντ καλοι ψηλοι που ξερανε μπασκετ και πιο αθλητικη ομαδα απο εμας.Παιζουν και οι αλλοι μπασκετ..
Τελος η επιλογη να παιξουν οι 4 στην U18 απεδειχθη εκ του αποτελεσματος ατυχης.
forest79
Γενικο σχολιο Ειναι κριμα για τα παιδια ειμαι σιγουρος οτι οι δυνατοτητες που ειχε η συγκεκριμενη γενια ηταν σιγουρα για πολυ περισσοτερα πραγματα απο το να παιξουμε για τις θεσεις 9-16.Βεβαια δεν πρεπει να ξεχναμε οτι αυτοσκοπος δεν ειναι τα μεταλια σε αυτες τις ηλικιες αλλα η αναδειξη παικτων.Πολλα πραγματα επαιξαν το ρολο τους κατα τη γνωμη μου ωστε να μην κανουμε ενα βημα παραπανω στη συγκεκριμενη διοργανωση α)η κουραση του βασικου κορμου μετα την συμμετοχη τους στο U18 πριν λιγες μερες β)η μεγαλη αστοχια που ειχαμε ειδικα εξω απο τη γραμμη των 6,75 και το λαθος να επιμενουμε στο να σουταρουμε (εδω ευθυνη εχει και ο coach) και τελος γ)η ατυχια να εχουμε τη πιο δυσκολη διασταυρωση ομιλων καθως οι Αυστραλοι (που παιξαμε ειναι ενα απο τα φαβορι για μεταλιο) και βγηκαν με 1 ηττα τριτοι στον ομιλο τους (οταν στους αλλους ομιλους οι τριτες ομαδες ηταν πολυ χαμηλοτερου επιπεδου)

Στατιστικα
*Με τη φορμα που τους εξεταζω

Καλυτερος παικτης στους 4 πρωτους αγωνες της εθνικης ηταν ο Κονιαρης

Κονιαρης 28,84rat (104" 63p-19r-8as-12st-1b-5to)-(88,9%β-50%δ-36%τ)
Αναλογικα του χρονου συμμετοχης του ηταν ο πιο επιθετικογενης παικτης της ομαδας (τραβαγε το σκοραρισμα) με 0,60p/min (24,23 per 40),επισης σημαντικη ηταν η συμβολη του και στο μεγαλο προβλημα της ομαδας το ριμπαουντ (4ος ριμπαουντερ της ομαδας),τελος ηταν πρωτος σε ασιστ και κλεψιματα(με μολις 5 λαθη σε 104 λεπτα συμμετοχη) δικαιολογοντας τον ατυπο τιτλο του καλυτερου παικτη της εθνικης στη συγκεριμενη διοργανωση εως τωρα.

Χαραλαμποπουλος 25,20 (100" 51p-27r-6as-3st-6to)-(82,4%β-60,9%δ-17,6%τ)
Καλα ειναι και τα νουμερα και για το Χαραλαμποπουλο 2ος σκορερ (με 20,4 per40) 1ος ριμπαουντερ (και σε 2ος σε per40 πισω απο Παπαγιαννη),σουταρε με εκπληκτικα ποσοστα για ακομα μια διοργανωση σε βολες και διποντα αλλα το μεγαλο λαθος (ηταν τα μακρυνα σουτ) σιγουρα επαιξε ρολο οτι τα αποθεματα ενεργεια του δεν ηταν στο καλυτερη δυνατη κατασταση και αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να σουταρει απο μακρυα (εχοντας τραγικα αποτελεσματα 3/17τ)

Παπαγιαννης 23,66 (71" 31p-25r-5as-3b-3to)-(25%β-46,9%δ)
Και σε αυτη τη διοργανωση ο Παπαγιαννης δεν πηρε το χρονο που επρεπε να παρει ,ειδικα οταν το μεγαλο προβλημα μας ηταν το ριμπαουντ και η αμυνα στη ρακετα (1ος ριμπαουντερ και μπλοκερ της ομαδας με μεγαλη διαφορα ανα λεπτο απο το 2ο) σε per 40 (14r-5b).Eπιθετικα ο Παπαγιαννης δεν επεισε πηρε περισσοτερες επιθεσεις απο τη προηγουμενη διοργανωση αλλα για το μποι του το 46,9% στα διποντα δεν ειναι καλο,παρολο ταυτα οταν η ομαδα σουταρει με 45,8%δ και μαζι με τα τριποντα sum FG 35,6% ,αυτο σημαινει οτι ακομα και με το σχετικα κακο ποσοστο του ηταν πολυ πιο αξιοπιστη επιθετικη λυση ,ειδικα στο τελευταιο αγωνα απεναντι στην Αυστραλια τα μολις 20 λεπτα συμμετοχης (τεραστιο ευθυνη του coach)

Moυρατος -0,81 (98" 27p-5r-6as-9st-1bl-11to)-(50%β-31,8%δ-10,5%τ)
Ειναι σπανιο το φαινομενο να εχει καποιος παικτης αρνητικο συντελεστη στην αξιολογηση,αλλα αυτο λενε τα νουμερα για το Μουρατο,αν εξαιρεσουμε την αμυνα (9κλε 2ος καλυτερος στην εθνικη),σε ολους τους υπολοιπους τομεις του παιχνιδιου της εθνικης ηταν ο χειροτερος η απο τους χειροτερους,ξεκινωντας απο τα βασικα σκοραρισμα (11p-per40) με αθλια ποσοστα σε ολους τους τομεις 7/22 δ(31,8%) 2/19τ(10,5%) και 7/14β(50%) σουταρε σε ολους τους τομεις πολυ χαμηλοτερα απο το average της εθνικης και το τραγικοτερο ολων ειναι οτι ηταν 2ος σε επιθετικες ενεργειες πισω απο τον Κονιαρη και μπροστα απο τον Χαραλαμποπουλο (συνολικα σουτ Κονιαρης 53,Μουρατος 41 και Χαραλαμποπουλος 40).Επισης μεγαλο προβλημα και στα λαθη (1ος σε περισσοτερα λαθη) 11 λαθη σε 98 λεπτα (per 40 4,48 to).

Απο τους υπολοιπους παικτες
Πεφανης 13,89 rat
Μιχαλουτσος 13,60 rat
Nτουζιδης 12,43 rat
Διπλαρος 8,42 rat
Flionis 6,87 rat
Milenntgevic 2,90 rat

Γενικα σαν ομαδα αυτο που επισης μου εκανε εντυπωση (ευθυνη coach) ειναι η συχνοτητα που σουταρανε 3ponta

30/132 3P (22,7%)
76/166 2P (45,8%)

*Παραλιγο να φταναμε να σουταρουμε διποντα τριποντα 1 προς 1 ανα επιθεση χασαμε 102 επιθεσεις στα 4 ματς εως τωρα απο περιφεριακα σουτ ενω αυτο πηραμε ηταν 90ποντοι/296 π (30%)
anonym
Κακά τα ψέματα, οι άνθρωποι μας πήγαν στο Ντουμπάι για διακοπές. Την μόνη ομάδα που γνώριζαν από πριν ήταν την ΗΠΑ.
Αδιάβαστοι κατέβηκαν και ότι βγει. Πάλι καλά που είχαμε αυτή τη κλήρωση. Δεν έχω κάτι με τον Παπανικολάου αλλά όταν δεν παίρνεις την δουλειά σου στα σοβαρά και κατεβαίνεις αδιάβαστος στα αγγούρια και παίζεις με το μέλλον των παιδιών της Ελλάδας και την αγάπη τους για το μπάσκετ κάπου τρελαίνομαι. Η Αυστραλία έπρεπε να χάσει το λιγότερο με 5 πόντους από εμάς αν παίζαμε έστω με λίγο μυαλό και διαβασμένοι. Μ' ένα παίχτη(Humphries) δεν πας πουθενά.
LB6J
Τρια ερωτήματα έχω για εσας τους αναλυτές του forum :

1) Πως είναι δυνατόν παιδιά που στελέχωσαν τους U 18 (που και εκεί παρ'ολο τον αρκετό χρόνο συμμετοχής τους δεν έκαναν και πολλά πράματα) να μην έκαναν τιποτα παίζοντας με την ηλικία τους?

2) Λετε πως η γενια των 97 είναι πολύ καλή (γνώμη μου: καλοί με ΜΕΛΛΟΝ ειναι για μένα Χαραλαμπόπουλος - Παπαγιάννης - Σκουλίδας).

3) Κονιαρης -Μουράτος -πήραν χρόνο αρκετό απο Τολιόπουλο - Οικονομόπουλο - και έμεινε έξω απο τη 12 ενας παίχτης που για μένα λέει πολλά Ζώρζος. Τόσο πολύ αξίζουν ?


















arianinos
QUOTE(forest79 @ Aug 13 2014, 10:06 ) *
ειδικα στο τελευταιο αγωνα απεναντι στην Αυστραλια τα μολις 20 λεπτα συμμετοχης (τεραστιο ευθυνη του coach)


Νομίζω η καλύτερη έμπνευση του Παπανικολάου αλλιώς το παιχνίδι πήγαινε για 20αρα και βάλε, ευτυχώς που τον βαρέθηκε να τα τρώει όλα και να χάνει όλα τα ριμπάουντ αφού το παιδί δεν πηδάει σε ριμπάουντ εκτός αν πέσουν πάνω του, όλα όσα είναι διεκδικούμενα τα χάνει και δεν κάνει δεύτερο και τρίτο άλμα αν χρειαστεί μετά το πρώτο είναι θεατής, το ίδιο ισχύει και με τις τάπες.

Αφού μπήκε ο Ντουζίδης σέντερ ο οποίος πόσο είναι 1.95 ; που από ότι παρατήρησα είναι ο ένας από τους 2 τρελούς και τσαμπουκάδες της ομάδας μαζί με τον Δίπλαρο και έπαιξε ξύλο με τον Χάμφρις των 2.10, πραγματικά από εκείνη την στιγμή και μετά τον έσβησε ενώ με τον Παπαγιάννη έκανε πάρτι, το παιχνίδι σιγά σιγά γύρισε και έφτασε να διεκδικείται.

Όποιος θέλει ας κάτσει να δει το Β ημίχρονο και εγώ προπονητής αν ήμουν θα τον πετούσα έξω έτσι όπως έπαιζε και θα έπαιζα με σέντερ τον τρελό ούτε καν δίμετρο που μου έβαλε και 2 - 3 τρίποντα και μάτωνε σε κάθε άμυνα και ριμπάουντ από τον τουρίστα 2.15...
koostas
καλα, στενοχωρηθηκατε καποιοι που αποκλεισθηκαμε???
δηλαδη ειναι στοχος μεταλλιο σε αυτους τους αγωνες των νεων-εφηβων??

πιο πολυ δεσιμο-εμπειριες παικτων ειναι..
οπως ειπε και ο προπονητης, οσο κακος και αν ειναι, πολλοι της χρυσης γενιας του 2005-2006 δεν ειχαν παιξει ποτε μικρες εθνικες...
και το 2009 βασικος σεντερ στη χρυση νεων ηταν ο μπογρης και πρωτο βιολι ο παππας, και μετα απο 5 χρονια, που θεωρητικα θα ηταν στην αντρων, ο ενας εχει κληθει στην αντρων απλα για τις προπονησεις και ο αλλος ειναι στα αζητητα...
benchwarmer
Χωρίς να είμαι κανένας φαν του Παπανικολάου και των προπονητικών του ικανοτήτων (τις οποίες για την ακρίβεια δεν τις έχουμε δει και πουθενά για να κρίνουμε), αν εξαιρέσουμε τις τραγικές του δηλώσεις, επί της ουσίας του πράγματος έχει όλες τις δικαιολογίες του κόσμου. Με τους 4 καλύτερούς σου παίχτες ξεζουμισμένους και χωρίς να έχουν συμμετάσχει στην προετοιμασία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δεν γίνεται δουλειά. Ποιανού επιλογή ήταν αυτή δεν ξέρω (φαντάζομαι πάντως ότι ο Παπαθεοδώρου δεν του τους πήρε με το ζόρι, είχε το ΟΚ -ή και την εντολή- από κάπου), αλλά σίγουρα δεν αποδείχθηκε επιτυχημένη...
sergio13
QUOTE (koostas @ Aug 13 2014, 12:05 ) *
καλα, στενοχωρηθηκατε καποιοι που αποκλεισθηκαμε???
δηλαδη ειναι στοχος μεταλλιο σε αυτους τους αγωνες των νεων-εφηβων??

πιο πολυ δεσιμο-εμπειριες παικτων ειναι..
οπως ειπε και ο προπονητης, οσο κακος και αν ειναι, πολλοι της χρυσης γενιας του 2005-2006 δεν ειχαν παιξει ποτε μικρες εθνικες...
και το 2009 βασικος σεντερ στη χρυση νεων ηταν ο μπογρης και πρωτο βιολι ο παππας, και μετα απο 5 χρονια, που θεωρητικα θα ηταν στην αντρων, ο ενας εχει κληθει στην αντρων απλα για τις προπονησεις και ο αλλος ειναι στα αζητητα...

δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα... ο μπογρης ηταν ενα χρονο μεγαλυτερος επαιξε μαζι τους στο χρυσο των νεων στη ροδο αλλα ακομα και ο μπογρης φετος εφτασε να ειναι παικτης επιπεδου τουλαχιστον γιουροκαπ....
στη γενια που πηρε τον χρυσο στον πυργο και μετα επαιξαν και με τον μπογρη στο χρυσο της ροδου οι καλυτεροι παικτες της εθνικης ηταν ο παππας,παπανικολαου,σλουκας και συμπληρωναν την ομαδα οι μαντζαρης,γιανκοβιτς,σαρικοπουλος,κασελακ
ς και παπαντωνιου.... ολοι απο τους οποιους καναν καριερα σε επιπεδο α1 ενω οι 3 πρωτοι που ξεχωριζαν απο τοτε μαζι με τον μαντζαρη ξεχωρισαν και στην συνεχεια αφου και ο παππας μπορει φετος να μην επιασε στον παναθηναικο αλλα περυσι ηταν ο καλυτερος παικτης της α1....
πια εχουμε βελτιωθει δεν ειμαστε στην εποχη του 95 και τα περισσοτερα ταλεντα που ξεχωριζουν σ αυτες τις ηλικιες συνεχιζουν να κανουν την διαφορα και στην συνεχεια....
theref
QUOTE(sergio13 @ Aug 13 2014, 13:00 ) *
πια εχουμε βελτιωθει δεν ειμαστε στην εποχη του 95 και τα περισσοτερα ταλεντα που ξεχωριζουν σ αυτες τις ηλικιες συνεχιζουν να κανουν την διαφορα και στην συνεχεια....



Σωστα αλλα ολα αυτα ειναι ασχετα. Δεν εχει καμμια σχαση αν αυτοι που θα ξεχωρισουν ειναι μελη της εθνικης η οχι. Το θεμα αιναι αν ο προπονητης κανει τη δουλεια που πρεπει με τους παροντες. Ας κανει λοιπον κριτικη στον εαυτο του η στην ομαδα του. Αυτες οι δηλωσεις δειχνουν το ηθος του.
tuareg
ενταξει και αυτο να πανε καποιοι απο παγκοσμιο σε ευρωπαικο η αντιστροφα εχει ξαναγινει (νομιζω με παπ και καποιους αλλους που απο παγκοσμιο εφηβων πηγαν σε ευρωπαικο νεων) και πηραμε μεταλλια και στις δυο διοργανωσεις (το ενα χρυσο νομιζω)
anonym
Χάνουμαι από μία κατώτερη ομάδα την Αργεντινή. 25-28 τέλειωσε το 2ο τέταρτο. Έχουμαι 9 στα 23 δίποντα και 0 στα 9 τρίποντα. Πρέπει κάποιος κάποια στιγμή να τα βάλει κάτω αυτά τα παιδιά και να τα προπονήσει σωστά στο σουτ. Και να τους μάθει να αμύνονται πέρα από τη μπασκέτα και στα τρίποντα.

http://www.fiba.com/ls/#6224&10286-44-A#

http://www.fiba.com/world/u17/2014/Argentina#tab=roster

Αν κερδίσουμε σήμερα παίζουμε την Ιταλία για την 9ατη θέση αύριο.
tuareg
πρεπει να γινε σκηνικο με παπανικολαου και μουρατο
Runt
Με απογοητευσε πληρως η εθνικη στο παγκοσμιο και δεν εννοω τη θεση που κατελαβαν. Τα περισσοτερα παιδια (εξαιρω μον Κονιαρη, Χαραλαμποπουλο που ηταν καταπονημενος και Πεφανη που τουλαχιστον εχει το σουτ βρε αδερφε) παρουσιαστηκαν κατωτεροι των προσδοκιων.
Ο Παπαγιαννης γυρισε απο τις ΗΠΑ χειροτερος και κατα την γνωμη μου φοβαμαι οτι προκειται για πριπτωση sofo, με ολα οσα αυτο συνεπαγεται ("μυαλα", κορμι κ.ο.κ) το καλο ειναι οτι ασφαλως ειναι πολυ μικρος ακομη για να θεωρηθει μια "χαμενη υποθεση".
Ο Μουρατος οσα καλα εχει (δυναμισμο, ηγετικη συμπεριφορα, ταχυτητα)πανε στραφι απο την κακη τεχνικη του καταρτιση, και κυριως την ασκεψια του. Το πιθανοτερο ειναι να την αποβαλει με τον καιρο αλλα δεν το δενω και κομπο, τετοια ειχαν (και εχουν ακομα)ο Ταπουτος , η ο Τεοντοσιστς πχ αλλα την ισοσκελιζουν με τονους ταλεντο.
Τα υπολοιπα παιδια δεν εδειξαν κατι το φοβερα αξιολογο κι οσα εδειξαν, υπολειπονται ειτε υψους, ειτε των fontamentals. Τα στατιστικα τους -σε σχεση με τις περισσοτερες ομαδες- αυτο υποδεικνυουν. Περα απο αυτα ομως ματια εχουμε και γλεπουμε.
Αν λαβω υποψιν μου και τα πολυ κακα αποτελεσματα των κορασιδων, αλλα και των παιδων-παμπαιδων στα φιλικα, οπου τρωμε κατι ξεγυρισμενες 30αρες απο ολο το μπασκετικο, γνωστο συμπαν, τοτε το γενικο συμπερασμα που εγω προσωπικα, βγαζω ως Ανθρωπος(λεμε τωρα) ο οποιος αγαπαει το μπασκετ και icon_blahblah.gif ειναι, οτι ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, με τις μικρες ηλικιες στο αθλημα η του λαστιχο, δεν παει οσο καλα μου φουσκωσαν τα αυτια και μου θολωσαν τα ματια (ποιος μου φταιει, δε καταλαβα) καποιοι, οτι μπορει να παει.
Κρουω λοιπον την καμπανα της Νοτρ-νταμ ωστε να διορθωθει οτιδηποτε κι αν φταιει με την ελπιδα οτι θα εισακουστω sleep.gif
icon_tomato.gif
gspara
QUOTE
Ραντεβού στο ΟΑΚΑ θα έχει αύριο (13/11, 19.30) κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων.

Οι παίκτες που κλήθηκαν από την ΕΟΚ και τον ομοσπονδιακό προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου είναι οι:


Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος),
Κώστας Οικονομόπουλος (Πανιώνιος),
Σωτήρης Μπιλής (Πανιώνιος),
Αντώνης Κόνιαρης (Παναθηναϊκός),
Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός),
Βασίλης Μουράτος (Ολυμπιακός),
Στράτος Καλογεράς (Ολυμπιακός),
Νίκος Δίπλαρος (Έσπερος Πατρών),
Ιάκωβος Μιλιντίγεβιτς (Αιγάλεω),
Διονύσης Σκουλίδας (Περιστέρι),
Θανάσης Ντουζίδης (Ίκαρος),
Νίκος Καμαριανός (Παναθηναϊκός),
Αντώνης Πεφάνης (Πρωτέας Βούλας),
Ανδρέας Χαϊκάλης (Δούκας),
Παντελής Σκορδάς (Ίκαρος),
Μιχάλης Λούντζης (Παναθηναϊκός),
Ανδρέας Σκουφής (Ίκαρος),
Θανάσης Μπολάτογλου (Ιωνικός Ν.),
Δημήτρης Κουρέπης (Ίκαρος),
Στάθης Παπαδάκης (Ίκαρος),
Διογένης Γοργόνης (Απόλλων Π.),
Νίκος Πανταζής (Φιλαθλητικός)


Φακοπουλιδης????????
Gkos
QUOTE (gspara @ Nov 12 2014, 15:19 ) *
Φακοπουλιδης????????



Αυτος πρεπει να χει παραμεγαλωσει ρε συsmile.gif


Καλα οι κλησεις δεν μου αρεσουν καθολου,χαιρομαι για Καμαριανο που εχουμε γραψει καλα λογια κλπ,κανω προταση στον κο Παπαθεοδωρου να παει και την Παρασκευη να δει Ικαρο με ΠΑΟ στους νεους. Αλλα να δει το ματς,οχι οπως στο ΠΑΟ-Δουκας προχτες,που εβλεπε στην καφετερια το Γιουβεντους-Ολυμπιακοςsmile.gif
xxx-4711
QUOTE(Gkos @ Nov 12 2014, 17:56 ) *
Αυτος πρεπει να χει παραμεγαλωσει ρε συsmile.gif


Καλα οι κλησεις δεν μου αρεσουν καθολου,χαιρομαι για Καμαριανο που εχουμε γραψει καλα λογια κλπ,κανω προταση στον κο Παπαθεοδωρου να παει και την Παρασκευη να δει Ικαρο με ΠΑΟ στους νεους. Αλλα να δει το ματς,οχι οπως στο ΠΑΟ-Δουκας προχτες,που εβλεπε στην καφετερια το Γιουβεντους-Ολυμπιακοςsmile.gif


ενταξει μαλλον προκειται για προπονηση του κλιμακιου νοτου. λειπει ο χαραλαμππουλος καλεσε και 3 παιδια γεννημενα το 96

στους 97αρηδες θεση ακομα και στην τελικη δωδεκαδα θα επρεπε εκτος του καμαριανου να ειχαν και ο καραμπελας του πανιωνιου (τραυματιστηκε χθες) και ο καρρας του δουκα (μοναδικος σεντερ μετα τον παπαγιαννη)
LB6J
QUOTE(xxx-4711 @ Nov 12 2014, 19:44 ) *
ενταξει μαλλον προκειται για προπονηση του κλιμακιου νοτου. λειπει ο χαραλαμππουλος καλεσε και 3 παιδια γεννημενα το 96

στους 97αρηδες θεση ακομα και στην τελικη δωδεκαδα θα επρεπε εκτος του καμαριανου να ειχαν και ο καραμπελας του πανιωνιου (τραυματιστηκε χθες) και ο καρρας του δουκα (μοναδικος σεντερ μετα τον παπαγιαννη)


Θα καταντήσω γλαφυρός αλλά κάλεσε Οικονομόπουλο που φέτος δεν έχει κανένα αγωνιστικό λεπτό μέχρι στιγμής και δε κάλεσε Ζώρζο που παίζει 20 λεπτά στον Ιλυσιακό. Δε κάλεσε και το Τολιόπουλο !!
xxx-4711
QUOTE(LB6J @ Nov 12 2014, 21:16 ) *
Θα καταντήσω γλαφυρός αλλά κάλεσε Οικονομόπουλο που φέτος δεν έχει κανένα αγωνιστικό λεπτό μέχρι στιγμής και δε κάλεσε Ζώρζο που παίζει 20 λεπτά στον Ιλυσιακό. Δε κάλεσε και το Τολιόπουλο !!

ειναι μια απλη προπονηση δεν ειναι η τελικη επιλογη. οι 96αρηδες ειναι 4 οχι 3 οκ
ο τολιοπουλος μενει στη ροδο να ερθει στην αθηνα για μια προπονηση

ξερει κανεις περισοτερες πληροφοριες για τον καλογερα; (υψος κτλπ)

ο παπαθεοδωρου θα ειναι προπονητης και στο παγκοσμιο και στο πανευρωπαικο;
LB6J
QUOTE(xxx-4711 @ Nov 12 2014, 20:33 ) *
ειναι μια απλη προπονηση δεν ειναι η τελικη επιλογη. οι 96αρηδες ειναι 4 οχι 3 οκ
ο τολιοπουλος μενει στη ροδο να ερθει στην αθηνα για μια προπονηση

ξερει κανεις περισοτερες πληροφοριες για τον καλογερα; (υψος κτλπ)

ο παπαθεοδωρου θα ειναι προπονητης και στο παγκοσμιο και στο πανευρωπαικο;


Δεν αποκλείετε να είναι και στα δύο. Πέρσι βέβαια ο Μανουσέλης θα έπρεπε να πάει και στο Παγκόσμιο αλλα τελικά έστειλαν άλλον με πιο μεγάλο βίσμα ο Παπαθεοδώρου θεωρείται βισματίας αρα μπορεί να πάει και στα δύο.
Πιστεύεις πως Σταμάτης Οικονομόπουλος Κονιαρης θα πάνε στη προπόνηση ? γιατί να μη καλέσει και το Τολιόπουλο ?
Ο Φακοπουλίδης είναι τραυματίας, αλλα δε νομίζω οτι δε το κάλεσε γι'αυτό.
Αλήθεια η αποψή σας για το Ζώρζο ποια είναι ?
Gkos
Εγω αποψη για Ζωρζο δεν εχω δεν προλαβαινω να δω Β κατηγορια τις Τριτες.

Οικονομοπουλος παντως,ειχε βοηθησει πολυ στο ευρωπαικο.

Νομιζω ο καθεις μας θα ηθελε καποιον αλλον παικτη στην κληση και δεν τον ειδε,ας μην βγαλουμε μαχαιρια,οκ,θα δειξει και θα κριθει!
xxx-4711
QUOTE(LB6J @ Nov 12 2014, 21:44 ) *
Δεν αποκλείετε να είναι και στα δύο. Πέρσι βέβαια ο Μανουσέλης θα έπρεπε να πάει και στο Παγκόσμιο αλλα τελικά έστειλαν άλλον με πιο μεγάλο βίσμα ο Παπαθεοδώρου θεωρείται βισματίας αρα μπορεί να πάει και στα δύο.
Πιστεύεις πως Σταμάτης Οικονομόπουλος Κονιαρης θα πάνε στη προπόνηση ? γιατί να μη καλέσει και το Τολιόπουλο ?
Ο Φακοπουλίδης είναι τραυματίας, αλλα δε νομίζω οτι δε το κάλεσε γι'αυτό.
Αλήθεια η αποψή σας για το Ζώρζο ποια είναι ?

ο παπαθεοδωρου ειναι ακρως πετυχημενος σε επιπεδο ανδρων με την κηφισια δεν μπορεις να τονπεις βυσματια σε αντιθεση με τον παπανικολαου πχ. τωρα αν κανει για προπονητης στην κατηγορια εφηβων ειναι αλλη συζητηση

δενξερω αν θα πανε γιατι να μην πανε. δεν καλεσε τον τολιοπουλο για τους ιδιους λογους που δενκαλεσε ισως παικτες απο το βορρα
ο φακοπουλιδης ειναι γεννημενος το 95
σχετικα με το ζωρζο που εχεις και μια εμμονη δεν τον εχω δει να παιζει
απο οτι καταλαβαινω ο παπαθεοδωρου περσι επελεξε για τη θεση του πλειμεικερ τους τολιοπουλο κονιαρη και αφησε εκτος το ζωρζο, δεν βλεπω που ειναι το προβλημα. ας απαντησει καποιος που εχει δει και τους 3 να παιζουν.
LB6J
QUOTE(Gkos @ Nov 12 2014, 20:51 ) *
Εγω αποψη για Ζωρζο δεν εχω δεν προλαβαινω να δω Β κατηγορια τις Τριτες.

Οικονομοπουλος παντως,ειχε βοηθησει πολυ στο ευρωπαικο.

Νομιζω ο καθεις μας θα ηθελε καποιον αλλον παικτη στην κληση και δεν τον ειδε,ας μην βγαλουμε μαχαιρια,οκ,θα δειξει και θα κριθει!


Στον Ιλυσιακο παίζει Α2 κάθε Σάββατο ο μόνος απ' όλους που παίζει 20 - 30 λεπτά. Αυτός και ο Χαραλαμπόπουλος με 5-10 λεπτά στην Α1
xxx-4711
QUOTE(LB6J @ Nov 12 2014, 21:58 ) *
Στον Ιλυσιακο παίζει Α2 κάθε Σάββατο ο μόνος απ' όλους που παίζει 20 - 30 λεπτά. Αυτός και ο Χαραλαμπόπουλος με 5-10 λεπτά στην Α1

και περσι επαιζε στον εθνικο στη β εθνικη και ειχε πολυ μικρη συμμετοχη. ισως γιατι ο εθνικος εκανε πρωταθλητισμο ενω φετος ο ηλυσιακος θα προσπαθησει να αποφυγει τον υποβιβασμο αγωνιζομενος με νεαρους παικτες

οπως εγραψα παραπανω ο παπαθεοδωρου ειχε να επιλεξει για 2 θεσεις μεταξυ των κονιαρη τολιοπουλο ζωρζου και επελεξε τους 2 πρωτους και χωρις να εχω δει το ζωρζο εκανε πολυ καλα κατα τη γνωμη μου
LB6J
QUOTE(xxx-4711 @ Nov 12 2014, 20:13 ) *
και περσι επαιζε στον εθνικο στη β εθνικη και ειχε πολυ μικρη συμμετοχη. ισως γιατι ο εθνικος εκανε πρωταθλητισμο ενω φετος ο ηλυσιακος θα προσπαθησει να αποφυγει τον υποβιβασμο αγωνιζομενος με νεαρους παικτες

οπως εγραψα παραπανω ο παπαθεοδωρου ειχε να επιλεξει για 2 θεσεις μεταξυ των κονιαρη τολιοπουλο ζωρζου και επελεξε τους 2 πρωτους και χωρις να εχω δει το ζωρζο εκανε πολυ καλα κατα τη γνωμη μου


Aπο τη στιγμή που δεν τον έχεις δεί πώς έχεις γνώμη. Κόνιαρης Τολιόπουλος έπρεπε να είναι εντάξει αυτός που δεν είχε θέσει για μένα ήταν ο Οικονομόπουλος Αν τους δείς και τους δύο θα καταλάβεις ότι ο Ζώρζος είναι πολύ καλύτερος. Επίσης πέρσι θέση δεν είχε ο Μουράτος.
Gkos
QUOTE (LB6J @ Nov 12 2014, 19:58 ) *
Στον Ιλυσιακο παίζει Α2 κάθε Σάββατο ο μόνος απ' όλους που παίζει 20 - 30 λεπτά. Αυτός και ο Χαραλαμπόπουλος με 5-10 λεπτά στην Α1



Ουτε Ηλυσιακο αντρικο εχω δει δυστυχως,απλα δεν εχει τυχει,διαλεγεις ενα ματς κ πας οταν εχει πολλα.

Σε αυτο με τον Εθνικο που το ειχα σκεφτει ηταν κεκλεισμενων!
xxx-4711
QUOTE(LB6J @ Nov 12 2014, 22:20 ) *
Aπο τη στιγμή που δεν τον έχεις δεί πώς έχεις γνώμη. Κόνιαρης Τολιόπουλος έπρεπε να είναι εντάξει αυτός που δεν είχε θέσει για μένα ήταν ο Οικονομόπουλος Αν τους δείς και τους δύο θα καταλάβεις ότι ο Ζώρζος είναι πολύ καλύτερος. Επίσης πέρσι θέση δεν είχε ο Μουράτος.

ναι το καλοκαιρι εγραφες αν θυμαμαι καλα οτι μαλλον δεν εκανε ο κονιαρης
οικονομοπουλος μουρατος ειναι δυαρια ο ζωρζος ασος
ο οικονομοπουλος ηταν εξαιρετικος στο μικρο τελικο με την κροατια παλι αν θυμαμαι καλα κατηγορουσες τον παπαθεοδωρου οτι δεν του ειχε δωσει χρονο στα προηγουμενα παιχνιδια
ο μουρατος δεν ηταν τοσο κακος στο πανευρωπαικο οσο στο παγκοσμιο οπου ηταν αθλιος και ενιοτε μπορουσε να παιξει στο τρια οταν παιζαμε με 3 περιφερειακους
η εθνικη εφηβων (γεννημενοι 96-97) ειχε πολυ κοντη περιφερεια και το μονο που δεν χρειαζοταν ακομα ηταν ενας κοντος περιφερειακος
LB6J
QUOTE(xxx-4711 @ Nov 12 2014, 20:34 ) *
ναι το καλοκαιρι εγραφες αν θυμαμαι καλα οτι μαλλον δεν εκανε ο κονιαρης
οικονομοπουλος μουρατος ειναι δυαρια ο ζωρζος ασος
ο οικονομοπουλος ηταν εξαιρετικος στο μικρο τελικο με την κροατια παλι αν θυμαμαι καλα κατηγορουσες τον παπαθεοδωρου οτι δεν του ειχε δωσει χρονο στα προηγουμενα παιχνιδια
ο μουρατος δεν ηταν τοσο κακος στο πανευρωπαικο οσο στο παγκοσμιο οπου ηταν αθλιος και ενιοτε μπορουσε να παιξει στο τρια οταν παιζαμε με 3 περιφερειακους
η εθνικη εφηβων (γεννημενοι 96-97) ειχε πολυ κοντη περιφερεια και το μονο που δεν χρειαζοταν ακομα ηταν ενας κοντος περιφερειακος


Aνακεφαλαιώνουμε. Για μένα η σειρά στις θέσεις 1 - 2 είναι ώς ακολούθως:
1) Σταμάτης
2) Τολιόπουλος
3) Ζώρζος
4) Οικονομόπουλος
5) Κονιαρης
6) Μουράτος

Απο τη στιγμή που το εφηβικό πέρσι ήταν η γενιά των '96 δεν έπρεπε, για μένα να κόψει 96 αλλα 97 γι'αυτό και έλεγα ότι Κονιαρης και Μουράτος θα έπρεπε να μην ήταν στην Εφήβων πέρσι. Οσον αφορά για το χρόνο που έλεγα ότι δεν έδωσε στον Οικονομόπουλο ήταν για να τονίσω πάλι την "εμμονή" του κου Παπαθεοδώρου στο Κονιαρή και στο Μουράτο.
Οσον αφορά τα ύψη νομίζω απ'οσο θυμάμαι οτι όλοι οι παραπάνω πάνω κατω έχουν το ίδιο ύψος. Πιο κοντός νομίζω οτι είναι ο Σταμάτης
gspara
Πολυ καλος ο Ζωρζος.......θα χρειαστει το δολοφονικο του σουτ!!!
LB6J
QUOTE(gspara @ Nov 12 2014, 21:11 ) *
Πολυ καλος ο Ζωρζος.......θα χρειαστει το δολοφονικο του σουτ!!!


Ενω του Μουράτου και του Κονριαρη το σούτ .........................τα σπάει !!!
Gkos
Ο Μουρατος σουτ δεν εχει αλλα ο Κονιαρης εχει και πολυ καλο!

Μην λεμε μακακιες τωρα βραδιατικα!


Τον τελευταιο μηνα τον εχω δει 5 φορες!
MAKHS
QUOTE(Gkos @ Nov 12 2014, 22:34 ) *
Ο Μουρατος σουτ δεν εχει αλλα ο Κονιαρης εχει και πολυ καλο!

Μην λεμε μακακιες τωρα βραδιατικα!


Τον τελευταιο μηνα τον εχω δει 5 φορες!

Είναι αστείο και μόνο να συγκρίνουμε τον Κόνιαρη με τον Ζώρζο ( για τον Κόνιαρη ο Πάο πλήρωσε 70χιλ και τον έφερε από
Θεσ/νικη ) και ο Ζώρζος έμμηνε ελεύθερος από τον Εθνικό . Τον Μούρατο τον ήθελε ο Παπαθεοδώρου στην Κηφισιά αλλά
τελικά τον πήρε ο Ολυμπιακός που όμως δεν πήρε τον Ζώρζο . Νομίζω ότι τα scouting κυρίως των 2 μεγάλων που πληρώνουν
και τα πολλά γνωρίζουν ποιο πολλά από εμάς που λέμε τζάμπα τις απόψεις μας . Ένα ερωτηματικό έχω μόνο για τις κλήσεις τον
Καρρά ( Είναι 2.10 , τεράστιο άνοιγμα χεριών , έβαλε 17 στον Παπαγιάννη , 22 στο Περιστέρι , 29 σε ένα προηγούμενο δεν
θημάμε κλπ ). Τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι στην προεπιλογή .

xxx-4711
QUOTE(LB6J @ Nov 12 2014, 22:58 ) *
Aνακεφαλαιώνουμε. Για μένα η σειρά στις θέσεις 1 - 2 είναι ώς ακολούθως:
1) Σταμάτης
2) Τολιόπουλος
3) Ζώρζος
4) Οικονομόπουλος
5) Κονιαρης
6) Μουράτος

Απο τη στιγμή που το εφηβικό πέρσι ήταν η γενιά των '96 δεν έπρεπε, για μένα να κόψει 96 αλλα 97 γι'αυτό και έλεγα ότι Κονιαρης και Μουράτος θα έπρεπε να μην ήταν στην Εφήβων πέρσι. Οσον αφορά για το χρόνο που έλεγα ότι δεν έδωσε στον Οικονομόπουλο ήταν για να τονίσω πάλι την "εμμονή" του κου Παπαθεοδώρου στο Κονιαρή και στο Μουράτο.
Οσον αφορά τα ύψη νομίζω απ'οσο θυμάμαι οτι όλοι οι παραπάνω πάνω κατω έχουν το ίδιο ύψος. Πιο κοντός νομίζω οτι είναι ο Σταμάτης

πιο κοντος ειναι ο τολιοπουλος. ψηλοτερος ειναι μαλλον ο κονιαρης κατεβηκαμε με 5 περιφερειακους κατω η 1-2 ποντους πανω απο 1.90
δεν ισχυει η καταταξη οπως την παρουσιαζεις. κονιαρης τολιοπουλος ζωρζος ειναι ασοι ειπαμε μουρατος οικονομοπουλος παιζουν στο 2
ο παπαθεοδωρου επελεξε τους 2 πρωτους και εκοψε τελευταιο το ζωρζο. ειχε και το σταματη που μπορουσε να παιξει στο 1. εσυ θεωρεις οτι ο ζωρζος ειναι καλυτερος του κονιαρη. οκ το μελλον και η εξελιξη τους θα δειξει. το επιχειρημα οτι ηταν περσι η γενια του 96 δεν ισχυει με τπτ

παντως ασχετα με ολα αυτα η ομαδα χρειαζεται ενα ψηλο περιφερειακο στη συνθεση της γιατι με ομαδες οπως η σερβια και η κροατια ειχε σοβαρο προβλημα στην αμυνα
Gkos
....

QUOTE (MAKHS @ Nov 12 2014, 22:00 ) *
Είναι αστείο και μόνο να συγκρίνουμε τον Κόνιαρη με τον Ζώρζο ( για τον Κόνιαρη ο Πάο πλήρωσε 70χιλ και τον έφερε από
Θεσ/νικη ) και ο Ζώρζος έμμηνε ελεύθερος από τον Εθνικό . Τον Μούρατο τον ήθελε ο Παπαθεοδώρου στην Κηφισιά αλλά
τελικά τον πήρε ο Ολυμπιακός που όμως δεν πήρε τον Ζώρζο . Νομίζω ότι τα scouting κυρίως των 2 μεγάλων που πληρώνουν
και τα πολλά γνωρίζουν ποιο πολλά από εμάς που λέμε τζάμπα τις απόψεις μας . Ένα ερωτηματικό έχω μόνο για τις κλήσεις τον
Καρρά ( Είναι 2.10 , τεράστιο άνοιγμα χεριών , έβαλε 17 στον Παπαγιάννη , 22 στο Περιστέρι , 29 σε ένα προηγούμενο δεν
θημάμε κλπ ). Τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι στην προεπιλογή .



Ετσι οπως παιζει ο Παπαγιαννης ,και γω του βαζω καλαθι.

Ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ απογοητευση σε οσα ματς τον εχω δει (τον τελευταιο μηνα που κατεβαινουν οι του αντρικου) αλλα ευελπιστουμε να συνελθει συντομαsmile.gif

(Δεν αμφισβητω το ταλεντο του σε καμια των περιπτωσεων)
LB6J
QUOTE(MAKHS @ Nov 12 2014, 22:00 ) *
Είναι αστείο και μόνο να συγκρίνουμε τον Κόνιαρη με τον Ζώρζο ( για τον Κόνιαρη ο Πάο πλήρωσε 70χιλ και τον έφερε από
Θεσ/νικη ) και ο Ζώρζος έμμηνε ελεύθερος από τον Εθνικό . Τον Μούρατο τον ήθελε ο Παπαθεοδώρου στην Κηφισιά αλλά
τελικά τον πήρε ο Ολυμπιακός που όμως δεν πήρε τον Ζώρζο . Νομίζω ότι τα scouting κυρίως των 2 μεγάλων που πληρώνουν
και τα πολλά γνωρίζουν ποιο πολλά από εμάς που λέμε τζάμπα τις απόψεις μας . Ένα ερωτηματικό έχω μόνο για τις κλήσεις τον
Καρρά ( Είναι 2.10 , τεράστιο άνοιγμα χεριών , έβαλε 17 στον Παπαγιάννη , 22 στο Περιστέρι , 29 σε ένα προηγούμενο δεν
θημάμε κλπ ). Τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι στην προεπιλογή .


Τώρα αν θεωρείς ότι επειδή ο Κονιαρης και ο Μουράτος επειδή πήγαν σε μεγάλες ομάδες είναι και πιο καλοί παίκτες θα μου επιτρέψεις να σου πώ ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
1)" Παιχνίδια μανατζαρέων" σου λέει κάτι? Ο Σταμάτης που είναι πάρα πολύ καλός γιατί δεν είναι ακόμα στον Ολυμπιακό ? 2) Μήπως επιλογή κάποιων παιδιών είναι να πάνε βημα βήμα και όχι κατευθείαν Α1 όπου ο χρόνος συμμετοχής είναι πολύ μικρός και οι πιθανότητες τραυματισμού πολύ μεγάλες ?
3)Μήπως ήταν και επιλογή του Ζώρζου να φύγει απο τον Εθνικό για να πάει σε ομάδα με περισσότερη συμμετοχή ?
4) Μήπως θα μπορούσε και εκείνος να είναι στον Παναθηναικό απο πέρσι και το απέφυγε ?
Ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος θα το δείξει ο χρόνος. Μακάρι να είμαστε καλά και να "μαλώνουμε" εδώ σε κανα χρόνο πάλι
G-arenas
QUOTE (LB6J @ Nov 12 2014, 22:32 ) *
Τώρα αν θεωρείς ότι επειδή ο Κονιαρης και ο Μουράτος επειδή πήγαν σε μεγάλες ομάδες είναι και πιο καλοί παίκτες θα μου επιτρέψεις να σου πώ ότι έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
1)" Παιχνίδια μανατζαρέων" σου λέει κάτι? Ο Σταμάτης που είναι πάρα πολύ καλός γιατί δεν είναι ακόμα στον Ολυμπιακό ? 2) Μήπως επιλογή κάποιων παιδιών είναι να πάνε βημα βήμα και όχι κατευθείαν Α1 όπου ο χρόνος συμμετοχής είναι πολύ μικρός και οι πιθανότητες τραυματισμού πολύ μεγάλες ?
3)Μήπως ήταν και επιλογή του Ζώρζου να φύγει απο τον Εθνικό για να πάει σε ομάδα με περισσότερη συμμετοχή ?
4) Μήπως θα μπορούσε και εκείνος να είναι στον Παναθηναικό απο πέρσι και το απέφυγε ?
Ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος θα το δείξει ο χρόνος. Μακάρι να είμαστε καλά και να "μαλώνουμε" εδώ σε κανα χρόνο πάλι

Ο Κονιαρης ειναι μετα τον Χαραλαμποπουλο ο πιο εξελιξιμος παικτης αυτης της γενιας...εχει υψος και μακρια χερια,ειναι τρομερος αμυντικος και απιστευτος κλεφτης,εχει καλο χειρισμο και ντριμπλα(αν και θελει πολυ βελτιωση),τα ιδια με ντριπλα ισχυουν και για το σουτ και πανω απο ολα εδειξε και στα φιλικα με τον Παο οτι δεν φοβαται καθολου και παιζει με πολυ παθος...

Για τον Σταματη τωρα ειναι κοντος και εκτος απο αυτο δεν εχει καλο σουτ,δεν παιζει εξυπνα ουτε ειναι δημιουργικος,και πιο πολυ φαινετε να παιζει για τον εαυτο του...γενικα ενω εχει πολυ ταλεντο,εχει αρκετα μειονεκτηματα που δεν θα του επιτρεψουν να παιξει στο υψηλοτερο επιπεδο...

Για τον Ζωρζο δεν ξερω κατι,αλλα με την ιδια ευκολια μπορεις αρκετους μικρους να βρεις και ο καθενας να πει οτι εχει ολα τα φοντα να παιξει ψηλα...ενας τετοιος ειναι για μενα και ο Διπλαρος που στην Γ εθνικη με Εσπερο κανει παπαδες και τον εχει 1ο...σε τριπλα,πασα,σουτ και ταχυτητα ειναι τρομερος το μονο που του λειπει ειναι το υψος και η δυναμη...
Gkos
Ο Ζωρζος παιζει και στο U22 του Ηλυσιακου;
LB6J
QUOTE(Gkos @ Nov 13 2014, 17:51 ) *
Ο Ζωρζος παιζει και στο U22 του Ηλυσιακου;


Ολη η ομάδα εκτός απο δυο τρία παιδιά, παίζουν όλοι στο U22. Αρα και ο Ζώρζος. Δεν μπορώ όμως να τους παρακολουθώ τους U 22 γιατί παίζουν Τεταρτη.
ssoulliss
Στον Βόλο θα διοργανωθεί η Α' κατηγορία του Πανευρωπαϊκού εφήβων το 2015. Από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου.

πηγή: http://www.fibaeurope.com/coid_JVjfHex7JU6...cleMode_on.html

Λογικά μετά το τέλος του Παγκοσμίου εφήβων που θα γίνει στην Ελλάδα, οι Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος και λοιποί θα "ξεζουμιστούν" σε ένα ακόμη τουρνουά μέσα στο καλοκαίρι.

Ελπίζω να γίνει σωστότερη διαχείριση φέτος στα παιδιά αυτά και να μην έχουμε τα περυσινά φαινόμενα. smile.gif
Gkos
Τωρα που το σκεφτομαι ,μιας και ο καθεις εκφραζει την επιθυμία του ,εγω θέλω Μαγιντομπε στην εθνικη εφηβων ( δεν ξερω αν εχει ελληνικη υπηκοοτητα ,αλλα το διευθετουμε αυτο smile.gif )

Τωρα που το ξανασκέφτομαι ,και Ζερβόπουλο tongue.gif

Σταματαω να σκεφτομαι!
gspara
QUOTE (Gkos @ Nov 15 2014, 16:43 ) *
Τωρα που το σκεφτομαι ,μιας και ο καθεις εκφραζει την επιθυμία του ,εγω θέλω Μαγιντομπε στην εθνικη εφηβων ( δεν ξερω αν εχει ελληνικη υπηκοοτητα ,αλλα το διευθετουμε αυτο smile.gif )

Τωρα που το ξανασκέφτομαι ,και Ζερβόπουλο tongue.gif

Σταματαω να σκεφτομαι!

Κανε δυο τις ψηφους για Ζερβοπουλο 77.gif 77.gif
Gkos
QUOTE (gspara @ Nov 16 2014, 10:10 ) *
Κανε δυο τις ψηφους για Ζερβοπουλο 77.gif 77.gif



Αφου συμφωνουμε εγω και συ ,δεν χρειαζεται καν να συζητηθει αλλο το θεμα.

Κατευθειαν κληση!
Gkos
"Προπόνηση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έχει προγραμματιστεί για αύριο (20/11, 19.30) για την Εθνική Εφήβων.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, θα προπονήσει τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015 που θα λάβει χώρα το διάστημα 23 Ιουλίου με 2 Αυγούστου στο Βόλο. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του για την αυριανή (20/11) προπόνηση είναι οι εξής...
Διογένης Γοργόνης (Απόλλωνας Πατρών), Νίκος Δίπλαρος (Έσπερος Πατρών), Κωνσταντίνος Ζώρζος (Ηλυσιακός), Στράτος Ιορδάνογλου (Ίκαρος), Στράτος Καλογεριάς (Ολυμπιακός), Νίκος Καμαριανός (Παναθηναϊκός), Αντώνης Κόνιαρης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κουρέπης (Ίκαρος), Μιχάλης Λούντζης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μέξης (Παπάγου), Ιάκωβος Μιλιντίγεβιτς (Αιγάλεω), Βασίλης Μουράτος (Ολυμπιακός), Σωτήρης Μπιλλής (Πανιώνιος), Θανάσης Ντουζίδης (Ίκαρος), Κώστας Οικονομόπουλος (Πανιώνιος), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Στάθης Παπαδάκης (Ίκαρος), Παντελής Σκορδάς (Ίκαρος), Αντώνης Πεφάνης (Πρωτέας Βούλας), Διονύσης Σκουλίδας (Περιστέρι), Ανδρέας Σκουφής (Ίκαρος), Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος), Ανδρέας Χαϊκάλης (Δούκας) και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός)."


Μεσα ο Ζωρζος(και ο Ιορδανογλου και καποιοι αλλοι)

Τελικα το φορουμ εχει δυναμηsmile.gif


Στην επομενη κληση τον Ζερβόπουλο παρακαλωsmile.gif
Gkos
QUOTE (Gkos @ Nov 20 2014, 01:21 ) *
"Προπόνηση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έχει προγραμματιστεί για αύριο (20/11, 19.30) για την Εθνική Εφήβων.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, θα προπονήσει τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2015 που θα λάβει χώρα το διάστημα 23 Ιουλίου με 2 Αυγούστου στο Βόλο. Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του για την αυριανή (20/11) προπόνηση είναι οι εξής...
Διογένης Γοργόνης (Απόλλωνας Πατρών), Νίκος Δίπλαρος (Έσπερος Πατρών), Κωνσταντίνος Ζώρζος (Ηλυσιακός), Στράτος Ιορδάνογλου (Ίκαρος), Στράτος Καλογεριάς (Ολυμπιακός), Νίκος Καμαριανός (Παναθηναϊκός), Αντώνης Κόνιαρης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κουρέπης (Ίκαρος), Μιχάλης Λούντζης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Μέξης (Παπάγου), Ιάκωβος Μιλιντίγεβιτς (Αιγάλεω), Βασίλης Μουράτος (Ολυμπιακός), Σωτήρης Μπιλλής (Πανιώνιος), Θανάσης Ντουζίδης (Ίκαρος), Κώστας Οικονομόπουλος (Πανιώνιος), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Στάθης Παπαδάκης (Ίκαρος), Παντελής Σκορδάς (Ίκαρος), Αντώνης Πεφάνης (Πρωτέας Βούλας), Διονύσης Σκουλίδας (Περιστέρι), Ανδρέας Σκουφής (Ίκαρος), Δημήτρης Σταμάτης (Πανιώνιος), Ανδρέας Χαϊκάλης (Δούκας) και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός)."


Μεσα ο Ζωρζος(και ο Ιορδανογλου και καποιοι αλλοι)

Τελικα το φορουμ εχει δυναμηsmile.gif


Στην επομενη κληση τον Ζερβόπουλο παρακαλωsmile.gif



Mε μια πρόχειρη ματιά (τι πρόχειρη δηλαδη ,έναν προς έναν τους εκανα αντιπαραβολή blink.gif ) , πήρε Ζωρζο ,Ιορδανογλου και ....Μεξη(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και άφησε έξω τον Μπολάτογλου!!!

Γιατί άφησε τον Μπολάτογλου δεν ξέρω....

Μπορεί απλά να κάνει δοκιμές (το πλέον λογικό) ,αλλά μπορεί και να τον είδε στην προπόνηση της προηγούμενης βδομάδας και να ήταν κακός!

Υποθέσεις κάνω ,δεν ημουνα εκει,αλλά στα πρόσφατα ματς που ειδα-ενημερωθηκα ,ήταν πάρα πολύ κακός ....


Μιας και σε λίγο αρχίζει η προπόνηση ,καλή επιτυχία στα παιδια!
LB6J
QUOTE(Gkos @ Nov 20 2014, 18:45 ) *
Mε μια πρόχειρη ματιά (τι πρόχειρη δηλαδη ,έναν προς έναν τους εκανα αντιπαραβολή blink.gif ) , πήρε Ζωρζο ,Ιορδανογλου και ....Μεξη(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και άφησε έξω τον Μπολάτογλου!!!

Γιατί άφησε τον Μπολάτογλου δεν ξέρω....

Μπορεί απλά να κάνει δοκιμές (το πλέον λογικό) ,αλλά μπορεί και να τον είδε στην προπόνηση της προηγούμενης βδομάδας και να ήταν κακός!

Υποθέσεις κάνω ,δεν ημουνα εκει,αλλά στα πρόσφατα ματς που ειδα-ενημερωθηκα ,ήταν πάρα πολύ κακός ....


Μιας και σε λίγο αρχίζει η προπόνηση ,καλή επιτυχία στα παιδια!


Κανέναν δεν έχει δεί, πιστεύω ότι κάνει δοκιμές, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Χάρηκα που πήρε Ζώρζο, αλλα δεν είδα Τολιόπουλο, (κ'αυτό τον γουστάρω), Βεβαια μπορεί να μήν τον κάλεσε επειδή είναι Ρόδο. Θα δούμε έχουμε δρόμο ακόμα. Καλη επιτυχία !!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.