QUOTE(il postino @ Mar 14 2011, 22:21 )
ο δδ μεσα στο παρκε δεν εχει καμια σχεση με την εικονα του και το ποιον του εξω απο αυτο!! και θα σπρωξει και θα βρισει και θα ριξει ξυλο και πανω απο ολα δε μασαει απεναντι σε κανεναν και πουθενα!! ειναι ο καταλληλος αρχηγος για τον παο!
Ο ΔΔ δεν είναι ο μόνος που σπρώχνει, βρίζει και ρίχνει ξύλο εντός παρκέ...
Πολλοί παίκτες τα κάνουν αυτά μέσα στο παρκέ και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι για τον χαρακτήρα τους ως άνθρωποι...
Ακόμα και να φτύσεις αντίπαλο ή να πιαστείς στα χέρια, δικαιολογείται εν μέρει, όσο άσχημο και αν είναι, εξαιτίας των υψηλών σφυγμών του αγώνα.
Προσωπικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Διαμαντίδη από άτομο που τον γνώριζε από την Καστοριά και εξακολουθεί να έχει επαφή μαζί του.
Το θέμα λοιπόν για τον Διαμαντίδη δεν είναι αν κάποια στιγμή έχει επιδείξει άσχημη συμπεριφορά εντός παρκέ.
Αρκετοί το έχουν κάνει αυτό κατά τη διάρκεια της καριέρας τους...
Το θέμα που "χτυπάει άσχημα" σε εμένα είναι η αντιμετώπιση του από τα ΜΜΕ συνολικότερα.
Ο Διαμαντίδης από τη στιγμή που καθιερώθηκε στην εθνική ομάδα, έχει ξεκάθαρη αβάντα και προβολή από συγκεκριμένους δημοσιογραφικούς κύκλους. Χωρίς φυσικά να υποστηρίζω πως ευθύνεται ο ίδιος για αυτό, νομίζω πως είναι μια πραγματικότητα.
- Κριτική για άσχημες εμφανίσεις δεν θυμάμαι να του έχει γίνει ποτέ
- Πολύ συχνά συγκεντρώνει αποθεωτικά σχόλια, τα οποία δεν τα αξίζει, εις βάρος πολλές φορές συμπαικτών του
- Οι "παραβατικές" συμπεριφορές του εντός παρκέ κουκουλώνονται ενώ άλλων αναδεικνύονται με την πρώτη ευκαιρία
- Το MVP του 2007 αποτελεί κατά κοινή ομολογία ελληνικό δημοσιογραφικό δημιούργημα
- Οι υπερβολές που ακούγονται προς το πρόσωπό του έχουν φτάσει στο βαθμό της "ύβρης" με τη σύγκρισή του με τον μοναδικό Νίκο Γκάλη
Άσχετα από τις παραπάνω διαπιστώσεις, είναι προφανές πως πρόκειται για πολύ μεγάλο και πολυσύνθετο παίκτη...
Μιας και το τόπικ είναι "Βασίλης Σπανούλης" ας γράψω κάτι και για αυτόν
Προσωπικά δεν μου αρέσει να συγκρίνω παίκτες λέγοντας πως "ο τάδε είναι καλύτερος από τον δείνα" κλπ...
Υπάρχουν πράγματα που κάνει καλά ένας παίκτης σε σχέση με κάποιον άλλο και το αντίστροφο ακόμα και όταν αγωνίζονται πάνω κάτω στην ίδια θέση.
Το ίδιο νομίζω πως ισχύει και με τους Σπανούλη-Διαμαντίδη.
Κάποια πράγματα τα κάνει καλύτερα ο ένας, κάποια καλύτερα ο άλλος...
Σχετικά με τη συνέντευξη του Σπανούλη, για την οποία γίνεται η όλη κουβέντα, εγώ δεν βρίσκω κάτι μεμπτό ή κάτι προκλητικό. Το να λέει πως "ο ΠΑΟ δεν τον κάλυπτε", δε σημαίνει πως αμφισβητεί την αγωνιστική αξία του ΠΑΟ. Μπορεί να μην τον κάλυπτε ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας, τα πρόσωπα που την περιβάλλουν κλπ.
Το μόνο για τον οποίο δεν με έπεισε είναι πως το οικονομικό δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση της μετακίνησής του. Δεν περίμενα να το παραδεχθεί φυσικά αλλά πιστεύω πως ήταν από τους καθοριστικότερους παράγοντες για να αλλάξει ομάδα.
Όσο για τις αντιδράσεις των φίλων του ΠΑΟ στην μετακίνηση αυτή, είναι λογικές κατά την άποψή μου. Το ίδιο θα συνέβαινε και έχει συμβεί και από τους φίλους του ΟΣΦΠ σε αντίστοιχη περίπτωση. Επειδή όμως ο αθλητισμός είναι επάγγελμα και οι ομάδες εταιρείες, καλό για εμάς τους ίδιους πάνω από όλα, θα είναι να μην ξεφεύγουμε.
Αυτό που δεν βρίσκω καθόλου λογικό στην προκειμένη περίπτωση είναι το παραμυθάκι σχετικά με το ότι "ο Σπανούλης έκλαιγε από το Χιούστον παρακαλώντας τους Γιαννακόπουλους να τον φέρουν πίσω"...
Από που στοιχειοθετείται αυτή η ιστορία;
Ήταν κανείς μπροστά και τον είδε;
Άκουσε κάποιος τη συνομιλία του με τον Γιαννακόπουλο;
Λες και ο Σπανούλης θα έμενε στα αζήτητα αν αποφάσιζε η ομάδα του στο NBA να τον αφήσει ελεύθερο...