Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βασίλης Σπανούλης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
LFO
QUOTE(rankin @ Sep 26 2012, 18:05 ) *
Εσυ και ο νεοφιλελευθερισμός σου θα διώξετε τον Μπίλαρο απο το λιμάνι!!!!


Αυτο τον εφερε στα μερη μας , αυτο θα το παει σε αλλα μερη...

Οταν ενας παικτης παιρνει 2,5 εκ το χρονο για να εχεις ελπιδες να το κρατησεις μετα το τελος του συμβολαιου θα πρεπει ή να κανεις μακροχρονιο συμβολαιο ή να του δωσεις πχ. για 3 χρονια Χ 1,7.....λεω εγω....

Θα εκπλαγώ πολυ αν ο Ολυμπιακος προτεινει του χρονου στον Σπανουλη κατι κοντα στο 1,5.....

Αν ελθει λοιπον η Μπαρτσα και του πει, παρε 2....τι νομιζεις οτι θα κανει ο Σπανουλης?


natouralistis
QUOTE (LFO @ Sep 26 2012, 18:48 ) *
Θα εκπλαγώ πολυ αν ο Ολυμπιακος προτεινει του χρονου στον Σπανουλη κατι κοντα στο 1,5.....

Αν ελθει λοιπον η Μπαρτσα και του πει, παρε 2....τι νομιζεις οτι θα κανει ο Σπανουλης?


Θα μεινει στον Ολυμπιακο.

Για το θεμα της τριπλας που θυμιζει Ντεγιαν, να σημειωσω οτι δεν ειναι ακριβως ετσι.

Αυτο που εκανε ο Μποντιρογκα ηταν πορεια προς μια κατευθυνση και αλλαγη με αντιθετο χερι, στη συγκεκριμενη φαση ο μπιλης κανει κατι που μοιαζει περισσοτερο σε κροσοβερ, αφου τη μπαλα τη φερνει κατευθειαν στα δεξια του με αριστερη τριπλα. Φαση που την εχει κανει κατα κορον περυσι.
Zephyr
QUOTE(tuareg @ Sep 25 2012, 23:45 ) *
εισαι μικρος,δεν εχεις δει τσβετιτσιανιν να κανει σταυρωτη με το ενα χερι και να εξαφανιζει τη μπαλα


Ομολογώ πως ούτε εγώ τον έχω δει τον εν λόγω κύριο (μόνο σαν όνομα τον ξέρω), θυμάμαι πάντως πολύ καθαρά να μοιράζει σακούλες εμετού σε ατυχείς περιφερειακούς της Α1 με τον τρόπο αυτό (και ακόμα πιο φαντεζί) ο Frankie King! Μάλιστα είχα κοπιάρει στο σχολείο την κίνηση αυτή και έκανα χαζούς τους ημι-άμπαλους αντιπάλους (βέβαια στους καλούς δεν περνούσαν αυτά tongue.gif )
duncan21
QUOTE(natouralistis @ Sep 26 2012, 19:10 ) *
Για το θεμα της τριπλας που θυμιζει Ντεγιαν, να σημειωσω οτι δεν ειναι ακριβως ετσι.

Αυτο που εκανε ο Μποντιρογκα ηταν πορεια προς μια κατευθυνση και αλλαγη με αντιθετο χερι, στη συγκεκριμενη φαση ο μπιλης κανει κατι που μοιαζει περισσοτερο σε κροσοβερ, αφου τη μπαλα τη φερνει κατευθειαν στα δεξια του με αριστερη τριπλα. Φαση που την εχει κανει κατα κορον περυσι.

Aυτό ακριβώς έκανε κι ο Σπανούλης smile.gif ,δεν έφερε τη μπάλα δεξιά με αριστερή τρίπλα.Τέσπα,πολύ ωραία κίνηση αλλά ξαναλέω παραλίγο να πέσει.Την αρτιότητα του Μποντιρόγκα δεν τη φτάνει λαμβάνοντες υπόψιν ύψος,ευελιξία κτλ.Επίσης αν του δώσουμε το καλοκαίρι 3ετές με 5 μύρια μένει αέρας.Όχι μόνο θα πει ευχαριστώ αλλά θα κάνει και κωλοτούμπες απ' τη χαρά του.
'
natouralistis
QUOTE (duncan21 @ Sep 26 2012, 19:42 ) *
Aυτό ακριβώς έκανε κι ο Σπανούλης smile.gif ,δεν έφερε τη μπάλα δεξιά με αριστερή τρίπλα.


QUOTE (damian @ Sep 25 2012, 02:00 ) *


Δες το παλι bro σταυρωτη με το αριστερο κανει.0.11.
natouralistis
Για να αποτυπωσουμε την πραγματικοτητα φιλε rankin και οχι τη δικη μας αληθεια, δηλαδη το πως εμεις εκλαμβανουμε τα γεγονοτα, καλο ειναι να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη ωστε να εχουμε τη πληρη εικονα του τι συζηταμε.

Πως ξεκινησε η χρονια λοιπον περυσι με το σφιξιμο των ζωναριων απο τους αφους:

Βασιλης Σπανουλης--top class παιχτης για το επιπεδο της ευρωλιγκας

Λουκας--αγνωστο κολλεγιοπαιδο

Κεσελ--ανυπαρκτος σε σημειο παντελους αδιαφοριας για τον αθλητισμο

Χαουαρντ---αγνωστο κολλεγιοπαιδο

Λαζαρος Π--Ενας καποτε καλος ψηλος που βολοδερνε σε ομαδες στυλ Παοκ

Χαϊνς--Αμερικανος σεντερ υψους 1.96 που η καριερα του στην ευρωπη ηταν το περασμα απο την ασημη Μπαμπεργκ

Πριντεζης--Διωγμενος κακην κακως σαν αποτυχημενος απο την Ισπανια, μεταξυ φθορας και αφθαρσιας, τον προηγουμενο 1.5 χρονο εβλεπε το μπασκετ απο τη κερκιδα

Αντιτς--Γυρολογος μετριου εως κακου επιπεδου για ευρωλιγκα, αποκαλουνταν "τραγι" και καλουνταν να επιστρεψει στο μαντρι

Σλουκας, Παπανικολαου, Μαντζαρης, Κατσιβελης--Νεοι φερελπις που θα παιρναν χρονο συμμετοχης ελλειψει μεγαλου μπατζετ και μεγαλων στοχων

Πελεκανος - Γλυνιαδακης- Γνωστοι ρολιστες και "λιγοι" για αυτο το επιπεδο

Γκετσε--Δεν αγωνιστηκε στο F4, δεν ειχε πολυ χρονο συμμετοχης

Ντορσευ--Επισης διωγμενος κακην κακως απο την Ισπανια σαν αποτυχημενος

Λο--Ενας αγνωστος αμερικανος με καμια ιδιαιτερη περγαμηνη και καμια σπουδαια χρονια στην ευρωπη να τον συνοδευει

Ας δουμε και τη περιρρεουσα ατμοσφαιρα. Οι φιλαθλοι -οπαδοι -δημοσιογραφοι -ανθρωποι του χωρου προεξοφλουσαν την απωλεια του πρωταθληματος απο τον Παναθηναϊκο με κατω τα χερια. Για την Ευρωπη δε το συζηταμε, ομαδα που δε μπορει και δε προκειται να παει TOP16 λεγανε. Οταν ο Σπανουλης δηλωνε στη μεση της χρονιας πως στοχος του ειναι η κορυφη της ευρωπης με τον ΟΣΦΠ, εγινε ο περιγελος του καθε πικραμενου.

Ε οταν αυτη η ομαδα στο τελος της περιοδου, οχι μονο εχει αποκαθηλωσει τον Παναθηναϊκο απο τα εγχωρια πρωτεια, αλλα εχει κατακτησει και ευρωλιγκα απεναντι σε μια απο τις πληρεστερες ομαδες που εχουν εμφανιστει στα ευρωπαϊκα παρκε, ε τοτε λοιπον μη μου λες πως αυτη την ομαδα δε τη πηρε απο το χερι ο Σπανουλης.Το περσινο θαυμα αντιπροσωπευει επακριβως το παραδειγμα που εγραψες με τα αν και ειπες οτι ο Σπανουλης δεν μπορει να τα καταφερει σε αντιθεση με το Διαμαντιδη. Ο Σπανουλης το εκανε, το απεδειξε, το γραψε στην ιστορια και θα μεινει. Ο Μητσος ειναι η πρωτη φορα στη καριερα του που εχει τοσο μετριους συμπαιχτες και καλειται να το κανει. Εως τοτε οψομεθα.

"Εννοώ ομως οτι ο Διαμαντίδης αν πάρει μια ομάδα ανέτιμη ή με μέτριο υλικό, μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα μόνος του, σε σχέση με το Σπανούλη που αν ολοι ειναι ζαβά θα αρχίσει και αυτος να κάνει λάθη. Θέλει μια ομάδα που να ψευτολειτουργεί για να κάνει κάτι."

Οσον αφορα στο οτι "ανεβηκε" ο Πρι ή εκανε συγκλονιστικο φιναλε ο Παπ, δε διαφωνω. Ειναι δεδομενο πως για να φτασεις εκει που εφτασες δεν επαιξε μονος του ο Σπανουλης, πολλοι παρα πολλοι παιχτες συνετελεσαν σε αυτο και ο καθενας εβαλε το λιθαρακι του. Ομως ακρογωνιαιος λιθος και ξεκαθαρος leader ηταν ο Βασιλακης και μεσα στο παρκε αλλα κυριως στο πνευμα νικητη και στη ψυχολογια της νικης που μετεδωσε σε ολους τους συμπαιχτες του.

Υ.Γ. Απανταω στο τοπικ αυτο, οχι γιατι το εκαψα τελειως, αλλα για να μη θεωρηθει οφ τοπικ στα του ντερμπι.
damian
Συνέντευξη Σπανούλη
vastravoud
Η συνέντευξη είναι πολύ ωραια!

Έρχεται όμως ο "καλός" δημοσιογράφος και βάζει εντελώς προβοκατόρικο και ανόητο τίτλο.....
LFO
QUOTE(vastravoud @ Nov 15 2012, 09:50 ) *
Η συνέντευξη είναι πολύ ωραια!

Έρχεται όμως ο "καλός" δημοσιογράφος και βάζει εντελώς προβοκατόρικο και ανόητο τίτλο.....


Eλα μου ντε....

Το καλοκαιρινο σηριαλ της παραμονης του ή οχι στην ομαδα θα ειναι το blockbuster της χρονιας παντως....
PanosIlio
Δε νομίζω να έχουμε σίριαλ το καλοκαίρι, τουλάχιστον όσον αφορά τον ΟΣΦΠ, η πρόταση θα είναι λογικά μία, και θα είναι τέτοια που α) θα αντικατοπτρίζει το πόσο θα τον θέλουν οι Αφοί στην ομάδα, αλλά β) θα είναι εναρμονισμένη στα οικονομικά δεδομένα της εποχής. tongue.gif και αναλόγως τι έχει στο μυαλό του ο Σπανούλης για το τι θέλει για το επόμενο συμβόλαιό του θα αποφασίσει.

Αλλά δε νομίζω να μπούνε σε διαδικασία αντιπροτάσεων, ότι είναι να γίνει μια κι έξω και προβλέπω μάλιστα να γίνεται και νωρίς το καλοκαίρι, αν όχι πριν.
argeitis
Ο Σπανούλης είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης αυτής της ομάδας.

Βρίσκεται στα πιο ώριμα μπασκετικά του χρόνια, στην ομάδα που αναδείχθηκαν οι ηγετικές του ικανότητες, με προέδρους ανθρώπους οι οποίοι θα μείνουν για πολλά χρόνια στο χώρο ώστε να επενδύσουν ακόμα περισσότερο στην ομάδα, με συμπαίκτες νέους και τρομακτικά εξελίξιμους ως επί το πλήστον, και με έναν λαό που τον λατρεύει σαν Θ Ε Ο.

Φέτος που τελειώνει το συμβόλαιό του πιθανόν να υπάρξουν διάφορες "σειρήνες" που να θελήσουν να τον μαγέψουν, πιστεύω όμως πως θα παραμείνει στον Ολυμπιακό μας, όντας ο άνθρωπος που μαhttp://www.basketforum.gr/forum/style_images/bforum/folder_editor_images/rte-underlined.pngς οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Ευρωπαϊκού.

Πριν από τους τελικούς του πρωταθλήματος δε νομίζω πως θα έχει υπογράψει, αλλά να είστε σίγουροι πως θα υπογράψει.

Και το ίδιο συμβόλαιο (2.400.000,00) να ζητήσει το αξίζει Α Π Ο Λ Υ Τ Α.
Anaz
QUOTE
Και το ίδιο συμβόλαιο (2.400.000,00) να ζητήσει το αξίζει Α Π Ο Λ Υ Τ Α.
Μωρε αυτος μπορει να το αξιζει, και δεν ειναι καθολου απιθανο και να το βρει σε καμμια Τουρκια, αλλα εμεις δε νομιζω να φτασουμε ΤΟΣΟ ψηλα αυτη τη φορα.
argeitis
QUOTE(Anaz @ Nov 17 2012, 22:56 ) *
Μωρε αυτος μπορει να το αξιζει, και δεν ειναι καθολου απιθανο και να το βρει σε καμμια Τουρκια, αλλα εμεις δε νομιζω να φτασουμε ΤΟΣΟ ψηλα αυτη τη φορα.


Για το Σπανούλη πρέπει να υπάρξει η εξαίρεση
dimit
QUOTE(argeitis @ Nov 17 2012, 23:04 ) *
Για το Σπανούλη πρέπει να υπάρξει η εξαίρεση


Προσωπικα διαφωνω. Ενα τετιο ποσο δημιουργει ανισσοροπιες στην ομαδα . Πχ ο Χαινς παιρνει 250000, ο πριντςζης 800000 και ο Παπ 250000 και δεν ειναι μεν επιπεδο Σπανουλη αλλα ειναι και αυτοι στιλοβατες της ομαδας.Επισης με 2400000 πλεον μπορεις να παρεις 3 κορυφαιου επιπεδου παικτες, οχι ακριβως επιπεδο Σπανουλη, αλλα πολυ καλους.
Πιστευω οτι με 1500000 θα πρεπει να ειναι ικανοποιημένος. και ισως ειναι και πολλα. Σημαντικα καλυτερο συμβολαιο μονο η ΤΣΣΚΑ και οι τουρκικες μπορουν να του δωσουν. Δε νομιζω οτι αυτοι ειναι ελκυστικοι προορισμοι για τον Σπανουλη.
Zephyr
Σίγουρα, η μετα-Σπανούλη εποχή θα είναι δύσκολη. Το να έχεις ένα παίχτη-ηγέτη που ξέρεις ότι στα δύσκολα θα σε πάρει από το χέρι και θα καθαρίσει, είναι μεγάλη υπόθεση.
Το αν θα μείνει ή αν θα φύγει ο Σπαν, είναι κάτι που ούτε ο ίδιος μπορεί να το απαντήσει. Το ποσό που θα του δώσει η διοίκηση για να μείνει, επίσης άγνωστο (αν και φαντάζομαι κάτι ανάλογο με αυτό που λέει ο Dimit, δεν πιστεύω ότι θα του προτείνουν πάνω από 1,5 μύριο, ίσως ούτε και τόσα).
Στα (+) το γεγονός ότι αφενός η οικογένεια του μένει Ελλάδα και ότι ο Ολυμπιακός είναι "δική του" ομάδα (ίσως ο μόνος παίχτης που δικαιούται να πει κάτι τέτοιο).
Στα (-) το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχουν ομάδες που θα μπορούν να δώσουν περισσότερα χρήματα (ΤΣΣΚΑ, τούρκικες, ισπανικές). Αν κάποια του σκάσει αστρονομικό ποσό (χρήματα παρόμοια με αυτά που παίρνει Ρούντι, ο Φάρμαρ ή ο Ουίμς) δεν είναι και απίθανο να ξενιτευτεί.
Ούτως ή άλλως, είναι νωρίς ακόμα, αυτές είναι καλοκαιρινές συζητήσεις, εμποτισμένες με μπόλικη ίντριγκα και άφθονα στοιχεία δημοσιογραφικού τρολαρίσματος!
damian
Ο Μίσκο είπε ότι η τιμή εκκίνησης για τον Σπανούλη θα είναι τα 3 χαρτιά..

Δια του λόγου το αληθές...Link
captain charisma
sorry κιολας αλλα θα ειναι 31 χρονων το καλοκαιρι κ θα αρχισει να πεφτει οσο μεγαλωνει...παραλογα αυτα τα λεφτα που ζηταει... 1 και πολυ του ειναι...ειδαμε και το παπαλουκα που επαιρνε 3 χαρτια για να χτυπαει παλαμακια στα 34 του...
rchos
Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι έγιναν τέτοιες δηλώσεις από τον Ρασνάτοβιτς αυτή τη στιγμή.Θεωρώ το δημοσίευμα μπαρούφα.

Ταυτόχρονα όμως δεν λέω ότι δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο το καλοκαίρι.
Ο Σπανούλης μπορεί αυτή τη στιγμή να βρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη και δεν θα μου φανεί περίεργο να το κάνει αφού έχει δείξει ότι τον ενδαφέρει πολύ αυτό το πρώτος από όλους.
Όχι για το οικονομικό της υπόθεσης αλλά για το πρεστίζ.
natouralistis
QUOTE (captain charisma @ Nov 28 2012, 23:04 ) *
sorry κιολας αλλα θα ειναι 31 χρονων το καλοκαιρι κ θα αρχισει να πεφτει οσο μεγαλωνει...παραλογα αυτα τα λεφτα που ζηταει... 1 και πολυ του ειναι...ειδαμε και το παπαλουκα που επαιρνε 3 χαρτια για να χτυπαει παλαμακια στα 34 του...


Αν σε σχεση με το τι λεφτα παιζουν στην Ευρωπη και ειδικα σε Τουρκια - Ρωσια, ο Σπανουλης ειναι για 1 και πολυ του ειναι..., τοτε οι αλλοι ή πρεπει να παιζουν για 100 χιλιαρικα ή ακομα και τζαμπα.
Germany96
QUOTE(captain charisma @ Nov 28 2012, 23:04 ) *
sorry κιολας αλλα θα ειναι 31 χρονων το καλοκαιρι κ θα αρχισει να πεφτει οσο μεγαλωνει...παραλογα αυτα τα λεφτα που ζηταει... 1 και πολυ του ειναι...ειδαμε και το παπαλουκα που επαιρνε 3 χαρτια για να χτυπαει παλαμακια στα 34 του...

Τρία εκατομμύρια δύσκολα θα πάρει ο Σπανούλης (από τον ΟΣΦΠ συγκεκριμένα αποκλείεται) αλλά ελεύθερος θα είναι να διαπραγματευτεί με όποιο ευρωπαϊκό club θέλει και να βρει προσφορές που να τον καλύπτουν. Αν δεν είχε και τόσο ευσυγκίνητη μητέρα tongue.gif και καθόταν να το παλέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ίσως τώρα να μπορούσε να ζητήσει και ακόμα μεγαλύτερα ποσά.

Τώρα αυτό με το ένα εκατομμύριο μου μοιάζει παράλογο, είτε ξύπνησες σε στραβωμένο mood είτε δεν πας τον Σπανούλη μία. Για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας όντως είναι παράλογο το ποσό αλλά ο Βασίλης είναι ψώνια από το πάνω πάνω ράφι για οποιοδήποτε ευρωπαϊκό σύλλογο κι εύκολα θα πέσουν στο τραπέζι διπλάσιες προσφορές από αυτήν.

Δεν χρειάζεται να μειώνουμε την αθλητική του αξία (ακόμα δεν έφυγε), όπως πολύ σωστά είπε ο LFO, οι νόμοι της προσφοράς και της ζήτησης τον έφεραν στον Ολυμπιακό, οι ίδιοι νόμοι μπορούν να τον στείλουν σε άλλα μέρη. Δεν χρειάζεται να του κρατήσουμε και μούτρα επειδή τόσα πιστεύει ότι αξίζει. Όσο φοράει την φανέλα του ΟΣΦΠ τα δίνει όλα, παρουσιάζεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, τίτλοι ήρθαν στην ομάδα με αυτόν ως ηγέτη, αν και όταν φύγει εγώ δεν θα έχω τίποτα να του προσάψω.
LFO
QUOTE(dimit @ Nov 18 2012, 11:18 ) *
Προσωπικα διαφωνω. Ενα τετιο ποσο δημιουργει ανισσοροπιες στην ομαδα . Πχ ο Χαινς παιρνει 250000, ο πριντςζης 800000 και ο Παπ 250000 και δεν ειναι μεν επιπεδο Σπανουλη αλλα ειναι και αυτοι στιλοβατες της ομαδας.Επισης με 2400000 πλεον μπορεις να παρεις 3 κορυφαιου επιπεδου παικτες, οχι ακριβως επιπεδο Σπανουλη, αλλα πολυ καλους.
Πιστευω οτι με 1500000 θα πρεπει να ειναι ικανοποιημένος. και ισως ειναι και πολλα. Σημαντικα καλυτερο συμβολαιο μονο η ΤΣΣΚΑ και οι τουρκικες μπορουν να του δωσουν. Δε νομιζω οτι αυτοι ειναι ελκυστικοι προορισμοι για τον Σπανουλη.


Συμφωνω και επαυξάνω. Πιστευω οτι θα του προτεινουν 1,5-1,7...θα παιξει εξισου νομιζω ρολο το προτζεκτ της ομαδας και η διαρκεια του συμβολαιου

QUOTE(Germany96 @ Nov 29 2012, 00:45 ) *
Τρία εκατομμύρια δύσκολα θα πάρει ο Σπανούλης (από τον ΟΣΦΠ συγκεκριμένα αποκλείεται) αλλά ελεύθερος θα είναι να διαπραγματευτεί με όποιο ευρωπαϊκό club θέλει και να βρει προσφορές που να τον καλύπτουν. Αν δεν είχε και τόσο ευσυγκίνητη μητέρα tongue.gif και καθόταν να το παλέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ίσως τώρα να μπορούσε να ζητήσει και ακόμα μεγαλύτερα ποσά.

Τώρα αυτό με το ένα εκατομμύριο μου μοιάζει παράλογο, είτε ξύπνησες σε στραβωμένο mood είτε δεν πας τον Σπανούλη μία. Για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας όντως είναι παράλογο το ποσό αλλά ο Βασίλης είναι ψώνια από το πάνω πάνω ράφι για οποιοδήποτε ευρωπαϊκό σύλλογο κι εύκολα θα πέσουν στο τραπέζι διπλάσιες προσφορές από αυτήν.

Δεν χρειάζεται να μειώνουμε την αθλητική του αξία (ακόμα δεν έφυγε), όπως πολύ σωστά είπε ο LFO, οι νόμοι της προσφοράς και της ζήτησης τον έφεραν στον Ολυμπιακό, οι ίδιοι νόμοι μπορούν να τον στείλουν σε άλλα μέρη. Δεν χρειάζεται να του κρατήσουμε και μούτρα επειδή τόσα πιστεύει ότι αξίζει. Όσο φοράει την φανέλα του ΟΣΦΠ τα δίνει όλα, παρουσιάζεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του, τίτλοι ήρθαν στην ομάδα με αυτόν ως ηγέτη, αν και όταν φύγει εγώ δεν θα έχω τίποτα να του προσάψω.


Ετσι οπως τα λες ειναι.

Γραφε πιο συχνα, εχω βαρεθει να το λεω.

Και εσυ Morfi, το ιδιο....
vastravoud
Επίσης, ας μη συγχέουμε την αθλητική αξία με την οικονομική.

ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν αξίζει τα λεφτά που παίρνει, από τη στιγμή που τα μαγαζιά που τους τρέφουν μπαίνουν μέσα με τα τσαρούχια. Τόσο απλά....

Ο μοναδικός λόγος που κάποιοι παίκτες πηραν ασύλληπτα λεφτά είναι ο παράλογος ανταγωνισμός δύο οικογενειών που διαγωνίζονταν στο "ποιος την έχει μεγαλύτερη"(την επιτυχία) tongue.gif

Στο εξωτερικό και πάλι δεν κάνουν break even, απλώς είτε ξεπλένουν χρήμα(Ρωσία), είτε έχουν μια καλή λίγκα με έσοδα(ACB) που περιορίζει αρκετά τη χασούρα.
kseplenhs
http://www.euroleague.net/news/i/104858/180

MVP νοεμβρίου.Αντε και το μάη να πάρει το καλό το mvp.Εξάλλου μόνο αυτό του λείπει πλέον...
passer
QUOTE (kseplenhs @ Dec 3 2012, 14:41 ) *
http://www.euroleague.net/news/i/104858/180

MVP νοεμβρίου.Αντε και το μάη να πάρει το καλό το mvp.Εξάλλου μόνο αυτό του λείπει πλέον...


Νομίζω το έχει πάρει με τον Παναθηναικό;
damian
QUOTE (passer @ Dec 3 2012, 16:02 ) *
Νομίζω το έχει πάρει με τον Παναθηναικό;


mvp φ4 έχει πάρει με τον παο, και τον οσφπ, ο ξεπλένης λέει για mvp όλης της χρονιάς. Οι Έλληνες που το έχουν κατακτήσει μέχρι στιγμής είναι ο Παπαλουκάς(2006) και ο Διαμαντίδης(2011)
leonkalf
Δηλώσεις Σπαν και περι νεου συμβολαίου.

Τα τυπικά είπε δηλαδή, όλα ανοιχτά (θα εξετάσει όλες τις προτάσεις, και από ΝΒΑ), προτεραιότητα ο Ολυμπιακός.
Consultant
QUOTE(leonkalf @ Dec 17 2012, 14:26 ) *
Δηλώσεις Σπαν και περι νεου συμβολαίου.

Τα τυπικά είπε δηλαδή, όλα ανοιχτά (θα εξετάσει όλες τις προτάσεις, και από ΝΒΑ), προτεραιότητα ο Ολυμπιακός.


Εγω καταλαβαίνω απο τις δηλώσεις του ότι μπλοφάρει..

Το ΝΒΑ δεν τον ενδιαφέρει!Δεν του αρέσει και έχει δηλώσει ξεκάθαρα στο παρελθόν ότι δεν πρόκειται να ξαναδοκιμάσει!

Καλύτερη πρόταση απο του Ολυμπιακού θα πάρει μόνο απο Ρωσία, στην οποία όμως θα είναι αρκετά δύσκολο να μεγαλώσει το παιδί του!

Άρα..(και) Εγώ στη θέση του θα μπλόφαρα για να αυξήσω όσο το δυνατόν περισσότερο τη προσφορά του Ολυμπιακού!

Bottom line, λόγω της κρίσης θα συμβιβαστεί και θα συμφωνήσει με μάξιμουμ 1,5 εκατ/ χρόνο για τρία χρόνια συμβολαίου...


biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
kseplenhs
Εγγυος η κυρα ολυμπία πάλι

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό φαντάζομαι... banana.gif
giorgos14
YEAHHHHHHHHHHHHHH το μονο κακο ειναι οτι δεν μας κανει εγγυος,θελουμε το μπεμπε στα χερια..ετσι ειχε γινει με τα 2 προηγουμενα smiley.gif
Αρα του χρονου θα παρουμε τη κουπα....(λετε να παιζει αλλου τοτε να κανει το 3/3 με 3 διαφορετικες ομαδες;;;;;;;;)
Reggie Miller #31
Ήθελα να ξερα δεν νιώθει κούραση;;;;;;Τηλεόραση σπίτι δεν έχουν;;;;;;
Άντε γερό να είναι και με το καλό...
LFO
Μπιλ μεινε αλλα 5 χρονια, κανε και 3 παιδια ακομα και θα βάλουμε τους Αγγελοπουλαιους να στα βαφτισουν ολα....
natouralistis
Που να κανει και κορη δηλαδη, τον βλεπω να φοραει δαχτυλιδι... w00t.gif
damian


Ντάξει έπεσε μια εμφύτευση στα μαλλιά αλλά χαλάλι smile.gif
duncan21
O Bασίλης Σπανούλης απέναντι στον Πάο φορώντας την ερυθρόλευκη:

Σεζόν 2010-2011(6 ματς):
10.5π- 1.7ρ- 4.5ασ- 0.5κλ- 2.2λ- 73.1% βολές- 35.7% 2π- 25% 3π παίζοντας περίπου 29 λεπτά μ.ο.

Σεζόν 2011-2012(8 ματς):
12.8π- 2.5ρ- 4.6 ασ- 0.4κλ- 2.9λ- 77.8% βολές- 46.0% 2π- 18.9% 3π σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Σεζόν 2012-2013(3 ματς):
14.0π- 2.7ρ- 6.3 ασ- 0.7κλ- 4.3λ- 76.9% βολές- 38.9% 2π- 25.0% 3π σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Σε 17 ματς συνολικά:
12.2π- 2.2ρ- 4.9ασ- 0.5κλ- 2.9λ- 76.1% βολές- 41.7% 2π- 22.7% 3π σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Νot bad θα έλεγα,πετάει ο παλίκαρος.Sorry αλλά δεν κρατήθηκα.
T.W.Is.M.
QUOTE(duncan21 @ Feb 11 2013, 22:16 ) *
O Bασίλης Σπανούλης απέναντι στον Πάο φορώντας την ερυθρόλευκη:

Σεζόν 2010-2011(6 ματς):
10.5π- 1.7ρ- 4.5ασ- 0.5κλ- 2.2λ- 73.1% βολές- 35.7% 2π- 25% 3π παίζοντας περίπου 29 λεπτά μ.ο.

Σεζόν 2011-2012(8 ματς):
12.8π- 2.5ρ- 4.6 ασ- 0.4κλ- 2.9λ- 77.8% βολές- 46.0% 2π- 18.9% 3π σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Σεζόν 2012-2013(3 ματς):
14.0π- 2.7ρ- 6.3 ασ- 0.7κλ- 4.3λ- 76.9% βολές- 38.9% 2π- 25.0% 3π σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Σε 17 ματς συνολικά:
12.2π- 2.2ρ- 4.9ασ- 0.5κλ- 2.9λ- 76.1% βολές- 41.7% 2π- 22.7% 3π σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Νot bad θα έλεγα,πετάει ο παλίκαρος.Sorry αλλά δεν κρατήθηκα.


Εφτασαν οι Αποκριες προωρα χτες. Στο 4ο δεκαλεπτο ντυθηκε Τεοντοσιτς. smiley.gif
vastravoud
ΟΚ, δε σουτάρει καλά, αλλά δεν είναι και για σκότωμα τα στατιστικά. Και ας μην ξεχνάμε ότι πέφτει όλος ο Παναθηναϊκός πάνω του.
duncan21
QUOTE(vastravoud @ Feb 12 2013, 23:36 ) *
ΟΚ, δε σουτάρει καλά, αλλά δεν είναι και για σκότωμα τα στατιστικά. Και ας μην ξεχνάμε ότι πέφτει όλος ο Παναθηναϊκός πάνω του.

Δεν είναι μόνο τα στατιστικά το θέμα που btw τα θεωρώ άθλια(απόρροια των πολύ κακών επιθετικών επιλογών προφανώς),είναι το γενικότερο attitude όταν αντιμετωπίζει τον Πάο.Το 'χα ξαναγράψει πέρυσι μετά τον τελικό κυπέλλου,ο Σπανούλης θέλει να νικήσει τον Πάο και όχι να νικήσει ο Οσφπ τον Πάο.Επίσης επέτρεψε μου να πω ότι η φράση "όλος ο Παναθηναϊκός πέφτει πάνω του" είναι απ' τις μεγαλύτερες μούφες που κυκλοφορούν εκεί έξω.Συνήθως όλες οι ομάδες προσαρμόζουν τις άμυνες τους στο Σπανούλη απ' τη στιγμή που έγινε ο κυριότερος εκφραστής των επιθέσεων του Οσφπ.Το ντεφορμάρισμα δικαιολογείται,αυτή η επανειλημμένα κακή απόδοση του στα ματς με τον Πάο δε δικαιολογείται επ' ουδενί.
LFO
QUOTE(duncan21 @ Feb 13 2013, 01:44 ) *
Δεν είναι μόνο τα στατιστικά το θέμα που btw τα θεωρώ άθλια(απόρροια των πολύ κακών επιθετικών επιλογών προφανώς),είναι το γενικότερο attitude όταν αντιμετωπίζει τον Πάο.Το 'χα ξαναγράψει πέρυσι μετά τον τελικό κυπέλλου,ο Σπανούλης θέλει να νικήσει τον Πάο και όχι να νικήσει ο Οσφπ τον Πάο.Επίσης επέτρεψε μου να πω ότι η φράση "όλος ο Παναθηναϊκός πέφτει πάνω του" είναι απ' τις μεγαλύτερες μούφες που κυκλοφορούν εκεί έξω.Συνήθως όλες οι ομάδες προσαρμόζουν τις άμυνες τους στο Σπανούλη απ' τη στιγμή που έγινε ο κυριότερος εκφραστής των επιθέσεων του Οσφπ.Το ντεφορμάρισμα δικαιολογείται,αυτή η επανειλημμένα κακή απόδοση του στα ματς με τον Πάο δε δικαιολογείται επ' ουδενί.



Θα έρθω να συμφωνησω με τον Duncan (WTF?? blink.gif ohmy.gif ).

Bεβαια σε ματς που εχουν γινει ροντεο , για τον α ή β λογο , καλο ειναι να εχεις καποιον που να το εχει παρει προσωπικα το θεμα ΑΛΛΑ δυστυχως η ολη κατασταση επιβαρυνεται απο την κακη χρησιμοποιηση του μπιλ απο τον προπονητη. Παιζει πολυ ώρα, περνανε ολα απο τα χερια του αυτο οδηγει σε κουραση, η οποια οδηγει σε θολωμα , το οποιο οδηγει σε κακες επιλογες.

Νομιζω οτι πρεπει να καθαρισει το μυαλο του, να κατσει στη κερκιδα σε κανα δυο ματς πρωταθληματος, να παρει ανασες γενικοτερα.

PanosIlio
QUOTE(LFO @ Feb 13 2013, 09:25 ) *
Νομιζω οτι πρεπει να καθαρισει το μυαλο του, να κατσει στη κερκιδα σε κανα δυο ματς πρωταθληματος, να παρει ανασες γενικοτερα.


Αυτό, σε γενικές γραμμές, έγινε και πέρσι. Εκεί γύρω στα Χριστούγεννα και λίγο μετά. Είχαν έρθει και ο Λο με τον Ντόρσευ τέτοια εποχή, είχε και έναν τραυματισμό αν θυμάμαι καλά ο Σπανούλης.

Όμως πέρσι στον πάγκο είχες και κάποιον ο οποίος δεν φοβόταν τις συνέπειες της μη χρησιμοποίησης Σπανούλη. Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε κιόλας, πανηγυρικά, αλλά το γεγονός πως το ρίσκαρε μετράει. Φέτος ο Μπαρτζώκας δε νομίζω να μπορεί να το κάνει αυτό, μπορεί να θέλει αλλά δεν έχει το σθένος. bball.gif
rchos
Δεν φταίει μόνο ο Σπανούλης για το φετινό.

Μαζί του στις κερκίδες για κανα δύο ματς πρωταθλήματος πρέπει να κάτσει και ο Μπαρτζώκας και μαζί να συζητήσουν και να ξαναμοιράσουν λίγο τους ρόλους τους.


Ο Σπανούλης είναι ο αρχηγός και ο καλύτερος μας παίχτης μακράν και γενικά διαφωνώ με όσους υποστηρίζουν ότι παίζει περισσότερο από ότι θα έπρεπε.
Το θέμα είναι για μένα στον προπονητή κυρίως να δείξει την πυγμή που απαιτείτε ώστε να γίνει σαφές ότι αυτός είναι ο μοναδικός προπονητής της ομάδας.

Το κενό αυτό έχει επηρεάσει τον Σπανούλη και τον έχει κάνει να χάσει τον στόχο και τον ρόλο του.


Υ.Γ. Ότι και να λένε μερικοί όσο και να μην γουστάρουν τον Σπανούλη στην ομάδα από την πρώτη του μέρα σε αυτήν Βασίλης και Ντούντα μας έδωσαν το περσινό Ευρωπαικό. Εσείς τώρα βγάλτε τα εσωψυχά σας να νιώσετε καλύτερα.
T.W.Is.M.
QUOTE(rchos @ Feb 14 2013, 09:33 ) *
Υ.Γ. Ότι και να λένε μερικοί όσο και να μην γουστάρουν τον Σπανούλη στην ομάδα από την πρώτη του μέρα σε αυτήν Βασίλης και Ντούντα μας έδωσαν το περσινό Ευρωπαικό. Εσείς τώρα βγάλτε τα εσωψυχά σας να νιώσετε καλύτερα.



Για να ειμαστε πιο ακριβεις, ο Σπανουλης με τον Ντουντα μας εφεραν στον τελικο να διεκδικουμε το κυπελλο σε μια επιθεση. Μετα ηρθε το πεταχταρι... smiley.gif
duncan21
QUOTE(rchos @ Feb 14 2013, 09:33 ) *
Υ.Γ. Ότι και να λένε μερικοί όσο και να μην γουστάρουν τον Σπανούλη στην ομάδα από την πρώτη του μέρα σε αυτήν Βασίλης και Ντούντα μας έδωσαν το περσινό Ευρωπαικό. Εσείς τώρα βγάλτε τα εσωψυχά σας να νιώσετε καλύτερα.

Επειδή αυτό πήγαινε για μένα θ' απαντήσω εγώ κι ας είμαι εμπαθής κι όχι αρκετά Ολυμπιακάρας όσο κάποιοι άλλοι.Η αλήθεια είναι ότι επί 3 συναπτά έτη ο Σπανούλης είναι Απαράδεκτος στα παιχνίδια με τον Πάο.Δεν πρόκειται να το διαπραγματευτώ,έχω μάτια και βλέπω.Δεν έχει να κάνει με την φετινή πορεία της ομάδας και με τη διαχείριση του Μπαρτζώκα.Και με Ντούντα στον πάγκο ήταν ίδιος και χειρότερος σ' αυτά τα παιχνίδια.Θολώνει σε υπερθετικό βαθμό,σα να θέλει ν' αποδείξει κάτι.Τι όμως?

υ.γ Κάποιοι έχουν βάλει το Σπανούλη στο απυρόβλητο μετά τις περσινές επιτυχίες,με γεια τους με χαρά τους.Παπαλουκίτιδα ονομάζεται η ασθένεια έχω την εντύπωση.Κι ο νοών νοείτω.Ουφ ανακούφιση,έβγαλα ακόμη μια φορά τα (εμπαθή) εσώψυχα μου.
Zephyr
QUOTE(duncan21 @ Feb 15 2013, 00:24 ) *
Επειδή αυτό πήγαινε για μένα θ' απαντήσω εγώ κι ας είμαι εμπαθής κι όχι αρκετά Ολυμπιακάρας όσο κάποιοι άλλοι.Η αλήθεια είναι ότι επί 3 συναπτά έτη ο Σπανούλης είναι Απαράδεκτος στα παιχνίδια με τον Πάο.Δεν πρόκειται να το διαπραγματευτώ,έχω μάτια και βλέπω.Δεν έχει να κάνει με την φετινή πορεία της ομάδας και με τη διαχείριση του Μπαρτζώκα.Και με Ντούντα στον πάγκο ήταν ίδιος και χειρότερος σ' αυτά τα παιχνίδια.Θολώνει σε υπερθετικό βαθμό,σα να θέλει ν' αποδείξει κάτι.Τι όμως?

υ.γ Κάποιοι έχουν βάλει το Σπανούλη στο απυρόβλητο μετά τις περσινές επιτυχίες,με γεια τους με χαρά τους.Παπαλουκίτιδα ονομάζεται η ασθένεια έχω την εντύπωση.Κι ο νοών νοείτω.Ουφ ανακούφιση,έβγαλα ακόμη μια φορά τα (εμπαθή) εσώψυχα μου.


Με εξαίρεση τους περσινούς τελικούς και ειδικά τον τελευταίο αγώνα των τελικών, ο Σπαν είναι όντως κακός στα παιχνίδια με τον ΠΑΟ. Είναι προφανές ότι όπως λες ήθελε να κερδίσει ΑΥΤΟΣ τον ΠΑΟ. Τι ήθελε να αποδείξει? Ότι κακώς δεν τον επέλεξε ο ΠΑΟ για ηγέτη και ότι ο ίδιος καλώς επέλεξε τον Ολυμπιακό. Η γλώσσα που έβγαλε μετά το "in your face" 3ποντο στον ταλαίπωρο Καλάθη τα έλεγε όλα, ήταν ένα διανοητικό "πάρτε τα @@ μου" προς τον ΠΑΟ. Πέρσι στους τελικούς λειτούργησε θετικά αυτό, φέτος στο Κύπελλο ειδικά μας χαντάκωσε.
Πρέπει σίγουρα να ηρεμήσει και να κάτσει να σκεφτεί. Δεν έχει πλέον κάτι να αποδείξει, την στιγμή που κατέκτησε Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα και όταν ολόκληρος Κιριλένκο του ψέλνει εγκώμια. Δυστυχώς κάποια πράγματα δύσκολα ξεπερνιούνται ακόμη και αν αφορούν μεγάλους παίχτες.
rchos
QUOTE(duncan21 @ Feb 15 2013, 00:24 ) *
Επειδή αυτό πήγαινε για μένα θ' απαντήσω εγώ κι ας είμαι εμπαθής κι όχι αρκετά Ολυμπιακάρας όσο κάποιοι άλλοι.Η αλήθεια είναι ότι επί 3 συναπτά έτη ο Σπανούλης είναι Απαράδεκτος στα παιχνίδια με τον Πάο.Δεν πρόκειται να το διαπραγματευτώ,έχω μάτια και βλέπω.Δεν έχει να κάνει με την φετινή πορεία της ομάδας και με τη διαχείριση του Μπαρτζώκα.Και με Ντούντα στον πάγκο ήταν ίδιος και χειρότερος σ' αυτά τα παιχνίδια.Θολώνει σε υπερθετικό βαθμό,σα να θέλει ν' αποδείξει κάτι.Τι όμως?

υ.γ Κάποιοι έχουν βάλει το Σπανούλη στο απυρόβλητο μετά τις περσινές επιτυχίες,με γεια τους με χαρά τους.Παπαλουκίτιδα ονομάζεται η ασθένεια έχω την εντύπωση.Κι ο νοών νοείτω.Ουφ ανακούφιση,έβγαλα ακόμη μια φορά τα (εμπαθή) εσώψυχα μου.


Επειδή απαντάς σε μένα υποθέτω πως όσα γράφεις (ειδικά μιας και αναφέρεις και τον Θεό Τεό) αναφέρονται και σε μένα.
Έχεις γενικά εμπάθειες με καλούς Έλληνες παίχτες και είναι περίεργο γιατί.
Για το ολυμπιακόμετρο με ξέρεις μακριά από εμένα.Αν υπήρχε μάλιστα σίγουρα θα ήμουν πολύ χαμηλά στην βαθμολογία των απανταχού ολυμπιακάρων.
Ο Σπανούλης είναι όντως κακός με Πάο με εξαίρεση τα ματς των τελικών πέρσι.
Φέτος εκτός από κακός εκεί είναι γενικά διαφορετικός προς το χειρότερο γιατί έχει χάσει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα με κύριο φταίχτη σε αυτό για μένα τον Μπαρτζώκα.Αυτό είναι πολύ χειρότερο από την συμπεριφορά του στα ματς με Παο.

Το υστερόγραφό σου είναι παντελώς άκυρο όταν ξέρεις ότι εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον αναφέρομαι ειρωνικά στον Σπανούλη σαν τον κοουτς Σπανούλη.Παπαλουκίτιδα έχω και το έχω παραδεχτεί ένα εκατομύριο φορές και στο φόρουμ και σε σένα προσωπικά μόνο όμως για τον αυθεντικό Παπαλουκά άρα το υστερόγραφό σου δεν έχει ουσία και είναι απλά μια εξυπναδίτσα για να απαντήσεις στην αντίστοιχη δικιά μου εξυπναδίτσα.
Αλλά ναι η διαφορά είναι αυτή που λες στο τέλος.Για τον Σπανούλη είσαι εμπαθής και δεν μπορείς να δεις το πράγμα όσο λογικά και αποστασιοποιημένα χρειάζεται.
bbplayer
Ο μπασκετικός εγωισμός , και μάλλον έτσι είναι και στη ζωή του, είναι αυτό που μερικές φορές , λίγες κατά τη γνώμη μου γυρίζει μπούμερανγκ στον Σπανούλη. Θέμα χαρακτήρα είναι και όχι ρόλου του στην ομάδα ή ικανότητας του κάθε προπονητή να τον ρεγουλάρει.

Μιλάμε για ένα παίχτη που είναι πρωταθλητής Ευρώπης και MVP με τις δυο μεγάλες ομάδες, καλύτερες 5άδες και δε συμμαζεύεται. Μόνο πρώτος στα ριμπάουντ δεν είχε βγει , που λέει ο λόγος.
. Περίπτωση δηλαδή παίχτη που τα έχει δει και τα έχει κάνει όλα. Πιο όλα δε γίνεται. Τι άλλο να κάνει δηλαδή ? Να σπάει το tendex σε κάθε ματς? άνθρωπος είναι, όχι ο σπουπερμαν.

Γκρινιάζετε για τις αμυντικές του επιδόσεις και έχετε δίκιο μερικές φορές. Μιλάμε όμως για παίχτη που αποδεδειγμένα μπορεί να παίξει πολύ καλή άμυνα. Ε, δε χρειάζεται να σκίζεται στην άμυνα ο Σπανούλης για να κερδίζει ο Ολυμπιακός την κάθε Κάχα ή την κάθε Κίμκι. Θα την κερδίσει έτσι κι αλλιώς.

Πέρσι , και μεχρι να πάρουν οι άλλοι παιχτες μπροστά (Πρι,Παπ κοκ) κράτησε μόνος του τον Ολυμπιακό μεχρι Φλεβάρη - Μάρτη και φέτος που πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα είναι μαρς στο ΦΦ θα κάνει και πάλι το καθήκον του. Όπως το έκανε και με μας και ας είχε πάρει απόφαση να φύγει.

Ο Σπανούλης δεν έχει καμια μα καμία σχέση με παίχτες τύπου Παπαλουκά που ήρθε να κάνει αρπαχτές στα τελευταία του και έφτασε να γίνει για λύπηση και αντί να παίζει μπάσκετ να μιλάει με διαιτητές και να κάνει το συμβουλάτορα σε συμπαίκτες ούτε και με ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις τύπου Τεόντοσιτς . Είναι σε άλλη κλάση.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκιμάσει από Μάτσε και Τσίλντρες μέχρι Τσακαλιδη και Κλέιζα (εντελώς τυχαία τα ονομάτα, αυτά μου ήρθαν στο μυαλό δε σημαίνουν κάτι)., με το Σπανούλη όμως είδε φως.

Αδίκως του τα χώνετε
damian
>Ο Σπανούλης δεν έχει καμια μα καμία σχέση με παίχτες τύπου Παπαλουκά που ήρθε να κάνει αρπαχτές στα τελευταία του
>και έφτασε να γίνει για λύπηση και αντί να παίζει μπάσκετ να μιλάει με διαιτητές και να κάνει το συμβουλάτορα σε
>συμπαίκτες ούτε και με ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις τύπου Τεόντοσιτς . Είναι σε άλλη κλάση.

Αν συγκρίνεις το πέρασμα Παπαλουκά και Σπανούλη από τον Ολυμπιακό τότε ναι ο Σπανούλης κατάφερε πολλά περισσότερα. Αν συγκρίνουμε όμως όλη την πορεία των 2 αυτών αθλητών, η γνώμη μου είναι πως ο Παπαλουκάς είναι σε άλλη κλάση. Επίσης, απο που προκύπτει ότι ο Παπαλουκάς ήρθε για αρπαχτή, ή μάλλον πότε στη καριέρα του έκανε ο Παπαλουκάς αρπαχτή? Όσο για το Μίλος, μη ξεχνάμε την ηλικία του, στα σχεδόν 26 του έχει καταφέρει ότι άλλοι μεγάλοι(Παπαλουκάς και Διαμαντίδης πχ) στα 30 τους. Έχει καιρό μπροστά του να τους ξεπεράσει.
bbplayer
QUOTE (damian @ Feb 25 2013, 20:23 ) *
Αν συγκρίνεις το πέρασμα Παπαλουκά και Σπανούλη από τον Ολυμπιακό τότε ναι ο Σπανούλης κατάφερε πολλά περισσότερα. Αν συγκρίνουμε όμως όλη την πορεία των 2 αυτών αθλητών, η γνώμη μου είναι πως ο Παπαλουκάς είναι σε άλλη κλάση. Επίσης, απο που προκύπτει ότι ο Παπαλουκάς ήρθε για αρπαχτή, ή μάλλον πότε στη καριέρα του έκανε ο Παπαλουκάς αρπαχτή? Όσο για το Μίλος, μη ξεχνάμε την ηλικία του, στα σχεδόν 26 του έχει καταφέρει ότι άλλοι μεγάλοι(Παπαλουκάς και Διαμαντίδης πχ) στα 30 τους. Έχει καιρό μπροστά του να τους ξεπεράσει.


O Παπαλουκάς στην ΤΣΣΚΑ, έπαιζε περίπου εκεί γύρω στο 20λεπτο, έχοντας δίπλα του παίχτες όπως ο Λάγκτον και ο Χόλντεν και άλλους που δε μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή. Σε αυτό το ρόλο τα κατάφερε μια χαρά και πρόσφερε και στην ομαδα του αλλά και αυτός εκτοξεύτηκε (έκανε κι ένα τεράστιο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ το 2007 που μας έπαιζε μόνος του).

Αντίστοιχα ο Σπανούλης έκανε τα ίδια στον Παναθηναϊκό με ΔΔ, Σπαν, Ντρου, Σάρας , Λακοβιτς και λοιπούς χωρίς να είναι ακριβώς "πρώτο βιολί" αλλά παίζοντας και αυτός περίπου 20-23 λεπτά, περίπου ότι και ο Παπαλουκάς στην ΤΣΣΚΑ.

Στον Ολυμπιακό όμως πήρε ένα πρωτάθλημα και ένα ευρωπαϊκό έχοντας δίπλα του το Μάντζαρη, το Σλούκα και το Λο. Πράγμα που ο Παπαλουκάς απέτυχε να κάνει , έχοντας σαφώς καλύτερους παίχτες ατομικά.

Στη δική μου ζυγαριά ο Σπανούλης βαραίνει σαφώς περισσότερο.


Όσο για την αρπαχτή. Να στο πω διαφορετικά για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα. Ο Παπαλουκάς ήρθε στα 30 του, αν δεν κάνω λάθος, παίρνοντας ένα τεράστιο συμβόλαιο. Το τίμησε? Εσύ σαν οπαδός του Ολυμπιακού, αυτό περίμενες να προσφέρει ο Παπαλουκάς στην ομάδα ? Ήρθε σαν τεράστιο όνομα μην ξεχνάμε και σαν ο παίχτης που θα έκανε τη διαφορά. Αλλά δεν την έκανε. Υπήρχαν παιχνίδια κρίσιμα που ο Παπαλουκάς "σερνόταν" και μάλιστα προκλητικά. Δε δούλεψε, δε βελτιώθηκε και τελικά δεν προσέφερε όχι απλώς τα αναμενόμενα αλλά ουτε καν.

Επίσης και η μεταγραφή του στη Μακάμπι , αρπαχτή μου κάνει. Τι πήγε να κάνει στα 34 του? Να βοηθήσει τη Μακάμπι να πάρει πάνω της? Να προσθέσει άλλη μια κούπα? Να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ επειδή το αγαπάει? Και βέβαια εκεί δεν έπαιζε καθόλου.
Εγώ πιστεύω ότι πήγε αποκλειστικά και μόνο για τα χρήματα

Προσωπικά ούτε ξεχνάω ούτε μηδενίζω την προσφορά του Παπαλουκά και η ιστορία του είναι πολύ μεγάλη. Αλλά ο Σπανούλης είναι ένα σκαλί παραπάνω κατά τη γνώμη μου έχει και αυτός αντίστοιχη ιστορία , ακόμα δεν τριαντάρισε και δίνει και έχει πολλά να δώσει ακόμα
rankin
Ο Παπαλουκάς υπήρξε σπουδαίος παίχτης, ιδίως αν σκεφτούμε πόσες καινοτομίες πρόσθεσε στην θέση του άσσου για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Στον Ολυμπιακό ήρθε ξεφούσκωτος, σε ενα ροστερ που ναι μεν ειχε ταλέντο, αλλά δεν ηταν καλά ζυγισμένο.
Έχοντας στην πεντάδα Παπαλουκά και Τσιλντρες ταυτόχρονα, δεν υπήρχε περιφερειακό σουτ ουτε για πλάκα..
Απο την άλλη, με την παρουσία αυτών των παιχτών παίξαμε εντυπωσιακό επιθετικό μπάσκετ. Εν τέλει, χωρίς ουστιαστικά αποτελέσματα, αλλά σίγουρα υπήρξαν παιχνίδια που τη χαιρόσουν αυτη την ομάδα.

Ο Σπανουλης, ειναι πιο πολυποίκιλος παίχτης απο τον Θοδωρή. Σουτάρει και πασάρει το ίδιο καλά. Στη δε διείσδυση είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, αν όχι ο καλύτερος. Ήρθε σε φουλ φορμα και οχι ξεφουσκωτος, οντας νεώτερος..
Προσωπικό κίνητρο βεβαια, θα έπρεπε να ειχαν και οι 2, αλλά ο Παπαλουκάς δεν φάνηκε να μπορεί να το μετουσιώσει στο παρκέ αυτό το κίνητρο.

Δε ξέρω αν και πως μπορώ να τους συγκρίνω, γιατι ο Παπαλουκάς της ΤΣΣΚΑ ηταν σουπερ σταρ και αυτός.
Με τη φανέλα του Ολυμπιακού φυσικά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης και έχοντας αυτή την εικόνα στο μυαλό, ναι, μπορώ να πω πως ο Σπανούλης είναι καλύτερος παίχτης.
Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε τώρα και τον Παπαλουκά στην ομάδα, αλλά στα 28 του, στα ντουζένια του, και να γουστάραμε.
Ενα ακόμα κριτήριο συγκρισης που δεν έχει μπει στην κουβέντα, ειναι η διάρκεια..
Ο Παπαλουκάς δεν κατάφερε να παίξει πολλά χρόνια όντας στο πικ. Έκανε ενα μεγάλο μπαμ 3 χρόνια και μετά άρχισε η κατιούσα. Υπο αυτο το πρίσμα λοιπόν, ο Σπανούλης επίσης δείχνει καλύτερος του Παπαλουκά.
Anaz
QUOTE
Προσωπικό κίνητρο βεβαια, θα έπρεπε να ειχαν και οι 2, αλλά ο Παπαλουκάς δεν φάνηκε να μπορεί να το μετουσιώσει στο παρκέ αυτό το κίνητρο.
Πολυ διαφορετικες οι συνθηκες πιεσης ομως για τους δυο παιχτες. Ουτε ο Σπανουλης πετυχε την πρωτη χρονια που αντιμετωπισε παρομοιες συνθηκες απο πλευρας πιεσης.

QUOTE
Υπήρχαν παιχνίδια κρίσιμα που ο Παπαλουκάς "σερνόταν" και μάλιστα προκλητικά. Δε δούλεψε, δε βελτιώθηκε και τελικά δεν προσέφερε όχι απλώς τα αναμενόμενα αλλά ουτε καν.
"σερνοταν προκλητικα"..?? Δεν υπαρχει αυτο που λες.
Επισης αλλο δεν πετυχε, κι αλλο δεν προσφερε. Δυο final four, ενας τελικος Euroleague και 2 κυπελλα μετα απο πολλα χρονια για την ομαδα, ΕΙΝΑΙ προσφορα.
rchos
QUOTE(Anaz @ Feb 26 2013, 17:49 ) *
Πολυ διαφορετικες οι συνθηκες πιεσης ομως για τους δυο παιχτες. Ουτε ο Σπανουλης πετυχε την πρωτη χρονια που αντιμετωπισε παρομοιες συνθηκες απο πλευρας πιεσης.



Και κλίματος μέσα στην ομάδα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.