Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βασίλης Σπανούλης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
PARISINOS
QUOTE(Anaz @ Jul 31 2010, 17:41 ) *
Ρε Parisine τι οικογενειακο κλιμα και ιστοριες μου λες τωρα??? Αυτα ειναι "παραμυθια της χαλιμας"... tongue.gif
Ο Παο ολοι εδω μεσα παραδεχομαστε αντικειμενικα οτι εχει την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης την τελευταια δεκαετια.
Επισης εχει τον καλυτερο προπονητη της Ευρωπης ever.
προεδρους που πληρωνουν ΠΟΛΥ καλα.
και το αβανταζ οτι εδρευει σε μια πολυ ομορφη χωρα. (παιζει κι αυτο το ρολο του, οταν ας πουμε συγκρινουμε με την κρυα Ρωσια)
Θες και παραπανω????
Αυτα ειναι στοιχεια που μετρανε σε μια αποφαση και αποτελουν κομματι αυτου που καποιοι ορισαν ως "προσφορα και ζητηση".
Αυτο περι "οικογενειακου κλιματος" χωρις να λεω οτι δεν ισχυει καθολου, οταν εχεις τα παραπανω δεδομενα ειναι ΠΟΛΥ δευτερευων.
Το καλο οικογενειακο κλιμα δεν ειναι και πολυ δυσκολο να το βρεις.. Δεν βλεπω δηλαδη κατι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ στην περιπτωση του Παο. blink.gif Ασε που κι αυτο το υγιες κλιμα ειναι σε μεγαλο βαθμο απορροια των εγχωριων τιτλων. Ας μεινει ο Παο 2-3 χρονια χωρις τιτλο, να τα ξαναπουμε...

Απ'τη Μπαρτσα αυτη τη στιγμη ποσο ευκολο ειναι να παρεις παιχτη που θελει χωρις να τα σκασεις ΠΟΛΥ χοντρα???


Μα ρε παιδια , προφανως και το οικογενειακο κλιμα δεν ειναι το συμαντικοτερο πραγμα σε μια ομαδα . Δεν ειπα εγω οτι ο ΠΑΟ λειτουργει μονο συναισθηματικα , και οτι ο μητσος θα εμενε σε μας μεχρι και απληρωτος.

ωστοσο και για να απαντησω στο τελευταιο σου ερωτημα, προφανως και ειναι πολυ δυσκολο να παρεις παιχτη απο την μπαρτσα αυτη τη στιγμη, αλλα ειναι ακομα πιο δυσκολο να παρεις παιχτη απο τον ΠΑΟ.
και αυτο γιατι ο ν ντονγκ, ο λορμπεκ , ο μορρις η ο μαικλ που παιζουν εκει 1-2 χρονια, θα αφησουν πολυ πιο ευκολα την μπαρτσα, απ οτι ο μπατιστ που παιζει στον ΠΑΟ 8 χρονια.

για να καταλαβεις ο μονος παιχτης της μπαρτσα που εχει τη σχεση του του μητσου, του κωστα, του μαικ, αντωνη, του περπε , του ζοτς κλπ με τον ΠΑΟ ειναι ο ναβαρο. Αυτον ναι , βαζω το χερι μου στη φωτια οτι ειναι σχεδον αδυνατον να τον παρεις ( βεβαια ποτε μη λες ποτε , οπως εδειξε η περιπτωση σπαν).
ωστοσο για να καταλαβεις τη σημασια του συναισθηματικου δεσιματος, εσυ πιστευεις οτι το ιδιες πιθανοτητες εχει ο αγγελοπουλος να παρει τον ναβαρο και ιδιες τον λορμπεκ?

Τον λορμπεκ με μια εκπληκτικη προσφορα ισως τον επειθες, τον ναβαρο δεν τον περνεις οσα και να πληρωσεις.

Απλα πραγματα , ο ΠΑΟ εχει με σχεδον ΟΛΟΥΣ τους παιχτες του και τους προπονητες του , την ιδιαιτερη σχεση που εχει ο ναβαρο με την μπαρτσα, ο παπαλουκας με τον ΟΣΦΠ κλπ.

τελως παντων , ειμαστε οφ τοπικ, και δεν βγαζει νοημα η κουβεντα, οσοι ειναι παναθηναικοι στην ηλικια μου, και εχουν μεγαλωσει ΟΛΗ ΤΟΥΣ σχεδον τη ζωη με τον φρανκι, τον παυλο, τον ζοτς, τον μητσο και τον μαικ καταλαβαινουν για τι πραγμα μιλαω.

Ισως στην τελικη να ειναι και υποκειμενικο το θεμα. Εμεις οι παναθηναικοι εχουμε μεγαλωσει με αυτες τις μορφες και δεν μπρουμε καν να διανοηθουμε οτι καποιος μπορει να μας προδοσει. Και δοξα το θεα, πολλοι λιγοι μας εχουν προδοσει , οι περισσοτεροι δικαιωνουν την πιστη μας.




QUOTE(Anaz @ Jul 31 2010, 17:55 ) *
O "περιφημος" κορμος του Παο ειναι οι Μπατιστ, Διαμαντιδης, Τσαρτσαρης?? Γιατι αυτοι οι 3 ειναι ολοι κι ολοι απο το 2004.


και φωτσης και μεχρι προτινος σπαν.

2 γκαρντ , 2 φοργουορντ και 1 σεντερ. 5 παιχτες δηλαδη δεν ειναι κορμος, ποσοι θες να ειναι δηλαδη? Αλλα μεχρι και τρεις να ηταν , παλι τρεις παιχτες , ολοι τους βασικοι ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ εχεις 10 χρονια.

QUOTE(rchos @ Jul 31 2010, 17:51 ) *
η σταθεροτητα του παναθηναικου του δινει παρα πολλοους ποντους στην αγορα.συν ολα τα υπολοιπα.


Θα τελειωσω (γιατι πρεπει να φυγω) με αυτο λεγοντας οτι κατα τη γνωμη , αυτη η σταθεροτητα στον ΠΑΟ δημιουργηθηκε, ακριβως επειδη οι ανθρωποι που την αποτελουν δεν εχουν λογικη αγορας και ζητησης.

Αν ο ζοτς, ο μητσος , ο μαικ και ο τσαρτσαρης και ο ιτουδης ειχαν αυτη τη λογικη, η σταθεροτητα που λες δεν θα υπηρχε, μιας και ολοι τους δεχθηκαν κατα καιρους καλυτερες προτασεις .

Εδω ο ιτουδης απεριψε προταση για πρωτος προπονητης σε ομαδα φαιναλ 4 για να μεινει ασσισταντ στον ΠΑΟ, τι να λεμε τωρα.
Anaz
QUOTE
Απλα πραγματα , ο ΠΑΟ εχει με σχεδον ΟΛΟΥΣ τους παιχτες του και τους προπονητες του , την ιδιαιτερη σχεση που εχει ο ναβαρο με την μπαρτσα, ο παπαλουκας με τον ΟΣΦΠ κλπ.
Εδω ακριβως ειναι που διαφωνουμε. Εγω 3 παιχτες βλεπω πλεον σε αυτη την κατηγορια. Διαμαντιδης, Μπατιστ, Τσαρτσα. (και μαλιστα θεωρω οτι και στις 3 παιζει ρολο και η χωρα..)

Χωρις να ειναι κακο φυσικα αυτο, νομιζω οτι το βλεπεις περισσοτερο "ρομαντικα" το θεμα απ'οτι ειναι στην πραγματικοτητα, λογω του οπαδικου συναισθηματος. wink.gif
iraklis peristeriou
OFF TOPIC
QUOTE(kseplenhs @ Jul 31 2010, 19:51 ) *
εδώ έκατσαν πέρσι 2 ήττες σερί και μπούκαρε ο μικρός στα αποδυτήρια και η κατάσταση μύριζε διάλυση.
με 2 τίτλους σερί χαμένους?τσιμεντόπτωση....

H κατάσταση μύρισε "η πιο υγιής, δεμένη, άτρωτη ομάδα". Τα πρωτοσέλιδα μιας φυλλάδας δεν αρκούν για να μυρίσει διάλυση. Η υποστήριξη στο Ζέλικο και τους παίχτες που εκδηλώθηκε, σχεδόν αντανακλαστικά, ήταν κάτι ανεπανάληπτο για τον ελληνικό αθλητισμό, και μακάρι να παραδειγματιστούν όλοι οι αλήτες πρόεδροι σε όλες τις ομάδες όλων των αθλημάτων, ότι αυτό το καταφέρνεις μόνο όταν: (α) βρεις έναν ικανό προπονητή (β) ξεκαθαρίσεις σε όλους ότι κουμάντο κάνει μόνο ο προπονητής (γ) δεν ανακατευτείς ποτέ στα εσωτερικά της ομάδας
/OFF TOPIC

ON TOPIC
Ο Σπανούλης θα παίξει Εθνική, θα πάρει ολιγοήμερη άδεια; και θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό 2 εβδομάδες πριν ξεκινήσει η σεζόν;
AZ1980
QUOTE(lamar @ Jul 31 2010, 11:33 ) *
Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να κανεις οσες εκτιμησεις θελεις, δεν εχεις ομως κανενα δικαιωμα να χαρακτηριζεις παραμυθια της χαλιμας συζητησεις που γινονταν εδω μεσα απο καποιους απο εμας για τον Σπανουλη, επειδη στο δικο σου βιβλιο ο Σπανουλης ηταν σιγουρος για τη φετινη χρονια.

Αν ειδες και εσυ, το μπολνταρισμενο σημειο ειναι αυτο και οχι η αποψη σου.

Και οταν εισαι αλαζονας AZ1980 τοτε οφειλεις να βγεις και να απολογηθεις για αυτα που εγραφες καποτε.

υ.γ Επαναλαμβανω, εγω δεν ειχα κανενα θεμα με τις αποψεις και με τις εκτιμησεις σας, αυτο κανουμε αλλωστε ολοι εδω μεσα, ειχα ομως προβλημα με τις εκφρασεις σας τις οποιες εβαλα και σε μπολντ.



Το "παραμύθια της χαλιμάς", στα πλαίσια μιας κουβέντας που έχει να κάνει με μεταγραφική φημολογία, το θεωρείς εσύ προσβλητικό για κάποιον? rolleyes.gif

Αντίθετα, εσύ συνεχίζεις με χαρακτηρισμούς ("αλαζόνας")...

Συνέχισέ το όσο επιθυμείς, εγώ απλά να επαναλάβω πως, κατά τη γνώμη μου, δε σου "οφείλω" κανενός είδους "απολογία", και υποδείξεις σε αυτό το ύφος δε τις δέχομαι.

Αυτά. Ας συνεχίσουμε την κουβέντα ontopic, διότι αν όλα αυτά μου φαίνονται βαρετά εμένα, ένας θεός ξέρει πόσο ανιαρά θα ναι για τους υπόλοιπους που μας διαβάζουν.



bball.gif
nickomcbr
Τι έγινε, πάλι tο ίδιο troll...;
saou
Τα περί οικογενειακού κλίματος φάνηκε και το χειμώνα μετά τον τελικό κυπέλλου πόσο εύκολο είναι να αντιστραφούν. Το 'οικογενειακό κλίμα' βασίζεται καθαρά και μόνο στις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας. Ειδικά όταν τα αφεντικά δεν είναι και οι πιο ψύχραιμοι άνθρωποι του κόσμου. Για να μη μιλήσουμε για τα παιδιά των αφεντικών.

Από κει και μετά όπως είχα γράψει και αλλού, παίκτες γενικά ικανοποιημένοι από τις συνθήκες στην ομάδα τους αλλά και από τη διαμονή στη χώρα, δεν αλλάζουν εύκολα περιβάλλον για 100-200 χιλιάδες. Αν η απόκλιση μεγαλώσει αλλάζουν τα πράγματα. Ο Λάκοβιτς είχε μεγαλύτερη πρόταση και έφυγε. Ο Σπαν το ίδιο.

Σε όλα αυτά βέβαια παραβλέπουμε και το θέμα της προσωπικότητας και των φιλοδοξιών του καθενός. Ο Πέκοβιτς ήθελε να πάει ΝΒΑ και έφυγε. Κανένα οικογενειακό κλίμα δεν τον κράτησε στην Ευρώπη. Ο Σπαν την πρώτη φορά το ίδιο. Ο Φώτσης παλιότερα. Για το Σισκάουσκας κατηγορούν όλοι τη γυναίκα του, όμως κάθε καλοκαίρι το όνομά του παίζει για όλους όσους έχουν λεφτά να ξοδέψουν. Δεν τον άκουσα ποτέ να λέει 'δεν το κουνάω από τη Μόσχα γιατί έτσι θέλει η γυναίκα μου'.

Anyway, μπορούμε να κουβεντιάζουμε χωρίς τέλος, το μόνο σίγουρο για μένα είναι ότι αυτή ακριβώς η νοοτροπία στοίχισε στη διοίκηση του Παναθηναικού το Σπανούλη. Και για να τελειώνω, μόνο όταν χάσει μαζικά τίτλους ο ΠΑΟ και όχι απλά ένα κύπελλο, θα δούμε στην πράξη αν έχουν δίκιο οι μεν ή οι δε. Όσο λειτουργεί καλά αγωνιστικά η ομάδα, και όσο όλο το υπόλοιπο σύστημα λειτουργεί υπερ του ΠΑΟ όλα ρόδινα θα φαίνονται.



LFO
QUOTE(PARISINOS @ Jul 30 2010, 16:18 ) *
Y.Γ. τελος τις φωτο για ξυδακι κτλ απορω και που τις βαζετε. Οι φιλοι του ΠΑΟ με τις μεταγραφες που εγιναν εχουν ηδη ξεχασει τον σπανουλη. Η ομαδα ειναι μαλλον καλυτερη απο την περσυνη , ο ΟΣΦΠ μαλλον αποδυναμωθηκε ( εκτος και αν καταφερει μεσα στον αυγουστο να βρει τρεις παιχταραδες στο 3-4-5 πραγμα εξαιρετικα δυσκολο, οχι βεβαια απιθανο) και ο μοναδικος μεγαλος χαμενος της ολης καταστασης ετσι οπως διαμορφωνεται, εμενα μου φαινεται οτι ειναι ο σπανουλης. Γιατι και να μην πάρει το πρωταθλημα ο ΟΣΦΠ δεν θα τρεχει και τιποτα ( με την εννοια οτι θανε απλα αλλη μια αποτυχημενη χρονια) . Ενω αν δεν το παρει ο σπανουλης, για καθε χρονο που θα περναει , θα περνει ολο και πιο κοντα θεση στην ιστορια μαζι με τον οικονομου.


Εγω την εβαλα την φωτο με το ξυδακι και μαλλον πρεπει να βρω αλλη μια να ξαναβαλω γιατι ενω το ξεπερασατε το θεμα ,εχει φτασει αυγουστος και ακομα το συζηταμε....και στο φιναλε οταν βλεπω φοβερη μπασκετικη αναλυση με νινι να σερνει καραβι τοτε οχι ξυδακι αλλα το εργοστασιο του ξυδι τοπ επρεπε να βαλω φωτο....
Sokos_Legacy
QUOTE
Η ομαδα ειναι μαλλον καλυτερη απο την περσυνη


Εχετε χασει 4 απο τους καλυτερους σας παικτες και ο Σπανουλης δεν αναπληρωθηκε, δεν εχετε καποιον
διεμβολιστη να ανοιγει κλειστες αμυνες και να δινει σκορ εκει που θα κολλαει η ομαδα.

Ο Πεκοβιτς που ηταν το δευτερο προβλημα μετα τον Σπανουλη που ειχαμε στα μαρκαρισματα, αναπληρωνεται
απο καποιους που δεν ειναι τοσο δυσκολα μαρκαρισματα και τοσο καλοι επιθετικοι.

Σε αντιστοιχιες, οσο αναπληρωνεται το κενο του Πεκο, απο τον Μαριτς και τον Βουγιουκα, αλλο τοσο αναπληρωνεται
το κενο του Κλειζα απο τον Νιλσεν και τον Ερτσεγκ και φυσικα περιμενουμε να δουμε και τον αντικαταστατη του Τσιλι
και του Πεν.

Απο το κενο του Βουισιτς γλυτωσαμε, οπως και απο τον Σοφο που δεν ηταν και καμια συμαντικη απειλη για εσας
(οπως οι 4 πρωην δικοι σας) και που στην αμυνα ο πρωτος ηταν μεγαλο προβλημα και ο δευτερος απλα χρησιμος.

Η μονη συμαντικη αλλαγη μεχρι στιγμης στα μεταξυ μας ειναι αυτη του RedSpan7. smiley.gif
Flexo
QUOTE(Sokos_Legacy @ Aug 4 2010, 00:31 ) *
Εχετε χασει 4 απο τους καλυτερους σας παικτες και ο Σπανουλης δεν αναπληρωθηκε, δεν εχετε καποιον
διεμβολιστη να ανοιγει κλειστες αμυνες και να δινει σκορ εκει που θα κολλαει η ομαδα.

Ο Πεκοβιτς που ηταν το δευτερο προβλημα μετα τον Σπανουλη που ειχαμε στα μαρκαρισματα, αναπληρωνεται
απο καποιους που δεν ειναι τοσο δυσκολα μαρκαρισματα και τοσο καλοι επιθετικοι.

Παει και ο Σαρας κλπ, αλλα σημαντικη απωλεια ειναι και ο Βορεαδης, τετοιο παικτη πολυ δυσκολα θα βρειτε ξανα.

Σε αντιστοιχιες, οσο αναπληρωνεται το κενο του Πεκο, απο τον Μαριτς και τον Βουγιουκα, αλλο τοσο αναπληρωνεται
το κενο του Κλειζα απο τον Νιλσεν και τον Ερτσεγκ και φυσικα περιμενουμε να δουμε και τον αντικαταστατη του Τσιλι
και του Πεν.

Απο το κενο του Βουισιτς γλυτωσαμε, οπως και απο τον Σοφο που δεν ηταν και καμια συμαντικη απειλη για εσας
(οπως οι 4 πρωην δικοι σας) και που στην αμυνα ο πρωτος ηταν μεγαλο προβλημα και ο δευτερος απλα χρησιμος.

Η μονη συμαντικη αλλαγη μεχρι στιγμης στα μεταξυ μας ειναι αυτη του RedSpan7. smiley.gif


Ο Σπανούλης σίγουρα είναι σημαντικη απώλεια και αγωνιστικά κοστίζει.
Αυτό όμως δεν μας κάνει χειρότερους από πέρσι γιατί πήραμε το ίσως κορυφαίο τριάρι στην Ευρώπη και το καλύτερο πεντάρι της περσινής σεζόν.
Και τους δυο παίκτες τους ήθελε ο ΟΣΦΠ.
Επίσης ανανεώσαμε τους δύο σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, Διαμαντίδη και Μπατίστ.

Όσο αφορά τους Βουγιούκα και Καϊμακόγλου δεν περιμένει κανείς να κάνουν την διαφορά, αλλά θα δώσουν σημαντικές ανάσες σε θέσεις που πονέσαμε πέρσι λόγω τραυματισμών.
Και η ποσότητα μετράει.

Και ο ΟΣΦΠ βελτιώθηκε γιατί πήρε τον Σπανούλη και κυρίως έναν πολύ καλό coach.
Ο Ιβκοβιτς ίσως δώσει σωστή νοοτροπία στον ΟΣΦΠ σε όλους τους τομείς.
Νοοτροπία νικητή σε παίκτες(πλην του Σπανούλη που είναι νικητής), αλλά και νοοτροπία νικητή στην διοίκηση και σε μερίδα οπαδών που είναι μεσα στην ηττοπάθεια.

Έτσι ίσως σταματήσουν και οι ανόητες αναφορές σε Βορεάδηδες και άλλους αφού θα μπορούν να δουν τα πράγματα με ρεαλισμό και μπασκετικά.
colonel gomelsky
QUOTE(Sokos_Legacy @ Aug 4 2010, 00:31 ) *
Παει και ο Σαρας κλπ, αλλα σημαντικη απωλεια ειναι και ο Βορεαδης, τετοιο παικτη πολυ δυσκολα θα βρειτε ξανα.




Το έχεις ξεπεράσει.
Sokos_Legacy
Και ο Βορεαδης μεσα στα μπασκετικα ειναι.

Εδω πενθουν ολα τα χειρουργια της χωρας, να μην τον αναφερουμε μεσα στις απωλεια για
το αθλημα και τον ΠΑΟ;

Πολυ συμαντικη απωλεια, εχω συγκινηθει.

Μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν παικτη αυτου του βεληνεκους, αλλα ενταξει δεν πειραζει
πηραμε τον Σπανουλη.
colonel gomelsky
QUOTE(Sokos_Legacy @ Aug 4 2010, 01:31 ) *
Και ο Βορεαδης μεσα στα μπασκετικα ειναι.

Εδω πενθουν ολα τα χειρουργια της χωρας, να μην τον αναφερουμε μεσα στις απωλεια για
το αθλημα και τον ΠΑΟ;

Πολυ συμαντικη απωλεια, εχω συγκινηθει.

Μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν παικτη αυτου του βεληνεκους, αλλα ενταξει δεν πειραζει
πηραμε τον Σπανουλη.


Δεν σου είπα ότι είσαι off topic. Σου είπα ότι είσαι πιο γραφικός κι από το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.
Flexo
QUOTE(Sokos_Legacy @ Aug 4 2010, 01:31 ) *
Και ο Βορεαδης μεσα στα μπασκετικα ειναι.

Εδω πενθουν ολα τα χειρουργια της χωρας, να μην τον αναφερουμε μεσα στις απωλεια για
το αθλημα και τον ΠΑΟ;

Πολυ συμαντικη απωλεια, εχω συγκινηθει.

Μακαρι να ειχαμε και εμεις εναν παικτη αυτου του βεληνεκους, αλλα ενταξει δεν πειραζει
πηραμε τον Σπανουλη.


Και άλλοι θα έπρεπε να "πενθουν" με ένα κυπελο τόσα χρόνια και να κοιτάνε πως να αντιστρέψουν την κατάσταση αγωνιστικά που σε πολλές περιπτώσεις έχουν αποδειχθεί "λίγοι" μπροστά στον μεγαλύτερό τους αντίπαλο.

Ίσως η μετακόμιση στην Αδριατική λίγκα να ήταν καλή ιδέα. Αν και αφού έφυγε ο Γιαννάκης ίσως και όχι.

Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός παίκτης.
Είχε βγει MVP του Final Four νικώντας τον ΟΣΦΠ με ξένους διαιτητές.
Sokos_Legacy
Οτι θελουμε κοιταμε, τουλαχιστον δεν ειμαστε στραβοι.
traveller
Στο τέλος εμείς θα πενθήσουμε γιατί θα "φύγουμε" από το φόρουμ με 5ο "φάουλ", laugh.gif laugh.gif οπότε μην τσιμπάτε στις προκλήσεις
Flexo
Αν το στραβοί πάει σε "εμάς", μην φοβάσαι! Βλέπουμε αυτά που πρέπει!

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%91%....BA.CE.B5.CF.84
Sokos_Legacy
Αυτα που πρεπει βλεπετε, δηλαδη αυτα που θελετε.

By the way o Σατο απεχει πολυ απο το να ειναι καλυτερο 3αρι στην Ευρωπη και απο τον
Μαριτς θα προτιμουσα χαλαρα τον Φισερ.
colonel gomelsky
QUOTE(Sokos_Legacy @ Aug 4 2010, 02:03 ) *
Αυτα που πρεπει βλεπετε, δηλαδη αυτα που θελετε.

By the way o Σατο απεχει πολυ απο το να ειναι καλυτερο 3αρι στην Ευρωπη και απο τον
Μαριτς θα προτιμουσα χαλαρα τον Φισερ.


Εγώ πάλι αντί του Μάριτς προτιμούσα χαλαρά τον Νεστέροβιτς που είναι και ΝΒΑερ αλλά που να μ ακούσει ο μυρωδιάς ο Ζέλικο. Θα μου πεις δεν θα μπορούσε ο ΠΑΟ να πάρει τον Νεστέροβιτς αφού τον θέλανε οι Αγγελόπουλοι που ως γνωστόν παίρνουν όποιον θέλουν. Δεν πειράζει, ξεμείναμε με τον Μάριτς ο οποίος από ότι έχω ακούσει μας πληρώνει κιόλας για να παίζει.

Επίσης αντί του Σάτο θα προτιμούσα κάποιον εκ των Βασιλόπουλου, Πελεκάνου αλλά πολύ χλωμό να τους σπάσεις τα τεράστια συμβόλαια. Είναι κι αυτό το χαμηλό image του ΠΑΟ στην Ευρώπη που δεν βοηθάει να έρθουν. Που να τρέχουν τώρα στους άτιτλους;

Πάνω απ όλα βέβαια για το 3 θα προτιμούσα τον Έρτσεγκ κι ας είναι 4. Παίζει άλλωστε με την ίδια ευκολία και στο 3 και στο 4 αλλά και στο 5. Πλήροφορίες λένε ότι σε ψηλά σχήματα έχει αγωνιστεί και ως πλέι μέικερ.

ΥΓ. Κι από μένα τελευταίο οφ τόπικ
Flexo
QUOTE(Sokos_Legacy @ Aug 4 2010, 02:03 ) *
Αυτα που πρεπει βλεπετε, δηλαδη αυτα που θελετε.

By the way o Σατο απεχει πολυ απο το να ειναι καλυτερο 3αρι στην Ευρωπη και απο τον
Μαριτς θα προτιμουσα χαλαρα τον Φισερ.


Νομίζω οι περισσότεροι αυτά θέλουν να βλέπουν...

Για τον Σάτο έβαλα το ίσως μπροστά από το καλύτερο τριάρι λόγω Σίσκα.
Ο Σίσκα είναι μεγάλος παίκτης ηγέτης αλλά όχι πολύ καλύτερος από τον Σάτο.

Καλύτερο τριάρι απο αυτούς τους δύο δεν μπορώ να βρω.

Και ο Φίσερ και ο Μάριτς πρέπει να δοκιμαστούν περισσότερο σε υψηλό επίπεδο για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Πάντως η περσινή χρονιά του Μάριτς με αφήνει να αισιοδοξώ.

ΥΓ. Sorry για το offtopic. Το κόβω εδώ!
Sokos_Legacy
Ο Σισκα ειναι κλασεις ανωτερος απο τον Σατο αμα ψαχνεις για ηγετη και οχι για ρολιστα.

Ο Μαικλ ειναι επισης αρκετα καλυτερος απο τον Σατο και αυτη ηταν και η πρωτη μας επιλογη.

Καλυτερος για μενα ειναι και ο Ειντσον της Μακαμπι και o Αντερσον ειναι μεγαλυτερο προβλημα για
την αμυνα αν ειναι στις καλες του.

Απο την αλλη, να μας απαγορεψετε και να μιλαμε, αλλα και να αστειευομαστε ειναι γελοιο.

Σε οτι αφορα την ενισχυση των δυο ομαδων, αυτο που ξεχωριζει ειναι ο Σπανουλης, μιας και
ειμαστε και στο θεμα του, καλο θα ηταν να αναφερθει.

lefkadian
QUOTE(Sokos_Legacy @ Aug 3 2010, 23:31 ) *
Εχετε χασει 4 απο τους καλυτερους σας παικτες και ο Σπανουλης δεν αναπληρωθηκε, δεν εχετε καποιον
διεμβολιστη να ανοιγει κλειστες αμυνες και να δινει σκορ εκει που θα κολλαει η ομαδα.

Ο Πεκοβιτς που ηταν το δευτερο προβλημα μετα τον Σπανουλη που ειχαμε στα μαρκαρισματα, αναπληρωνεται
απο καποιους που δεν ειναι τοσο δυσκολα μαρκαρισματα και τοσο καλοι επιθετικοι.

Παει και ο Σαρας κλπ, αλλα σημαντικη απωλεια ειναι και ο Βορεαδης, τετοιο παικτη πολυ δυσκολα θα βρειτε ξανα.

Σε αντιστοιχιες, οσο αναπληρωνεται το κενο του Πεκο, απο τον Μαριτς και τον Βουγιουκα, αλλο τοσο αναπληρωνεται
το κενο του Κλειζα απο τον Νιλσεν και τον Ερτσεγκ και φυσικα περιμενουμε να δουμε και τον αντικαταστατη του Τσιλι
και του Πεν.

Απο το κενο του Βουισιτς γλυτωσαμε, οπως και απο τον Σοφο που δεν ηταν και καμια συμαντικη απειλη για εσας
(οπως οι 4 πρωην δικοι σας) και που στην αμυνα ο πρωτος ηταν μεγαλο προβλημα και ο δευτερος απλα χρησιμος.

Η μονη συμαντικη αλλαγη μεχρι στιγμης στα μεταξυ μας ειναι αυτη του RedSpan7. smiley.gif


Οσο συνεχιζετε να σκεφτεστε ετσι τα σερι τιτλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα μεγαλωνουν. Και δυστυχως για τον ΟΣΦΠ (και ευτυχως για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ) αυτη η νοοτροπια εχει περασει σε ολη την ομαδα του ΟΣΦΠ. Απο τους προεδρους και τους προπονητες μεχρι τους παιχτες και τους φροντιστες. Τωρα εσυ αν νομιζεις οτι ο Σπανουλης απο μονος του μπορει να αντιστρεψει την κατασταση και να κανει τον ΟΣΦΠ πρωτο, ειναι δικαιωμα σου. Αλλο τοσο δικαιωμα μου ειναι ομως να πιστευω οτι οι φετινες μεταγραφες του ΟΣΦΠ (ως τωρα, με εξαιρεση τον Σπαν) ειναι πολυ "λιγες"...

QUOTE(Sokos_Legacy @ Aug 4 2010, 01:22 ) *
Ο Σισκα ειναι κλασεις ανωτερος απο τον Σατο αμα ψαχνεις για ηγετη και οχι για ρολιστα.

Ο Μαικλ ειναι επισης αρκετα καλυτερος απο τον Σατο και αυτη ηταν και η πρωτη μας επιλογη.

Καλυτερος για μενα ειναι και ο Ειντσον της Μακαμπι και o Αντερσον ειναι μεγαλυτερο προβλημα για
την αμυνα αν ειναι στις καλες του.

Απο την αλλη, να μας απαγορεψετε και να μιλαμε, αλλα και να αστειευομαστε ειναι γελοιο.

Σε οτι αφορα την ενισχυση των δυο ομαδων, αυτο που ξεχωριζει ειναι ο Σπανουλης, μιας και
ειμαστε και στο θεμα του, καλο θα ηταν να αναφερθει.


Φιλε sorry αλλα οταν μιλαμε θα πρεπει αυτα που λεμε να εχουν εναν ειρμο, μια βαση και μια μπασκετικη λογικη...
Και πιστεψε μας ολοι εδω ειμαστε σε θεση να ξεχωρισουμε το αστειο απο την ειρωνια και απο την απαξιωση μιας ομαδας που αν μη τι αλλο εχει σηκωσει 5 (ΠΕΝΤΕ) ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ (και εκει δεν υπαρχουν Βορεαδηδες) . Λιγο περισσοτερος σεβασμος λοιπον δεν βλαπτει...
Sokos_Legacy
Το πως σκεφτομαστε δεν εχει καμια σχεση με το τι γινεται. Εσεις απλα την εχετε δει καπως.

Ο Βορεαδης ηταν ενας εξαιρετικος παικτης του Παναθηναικου και μας αποχαιρετησε.
Βασικα στεναχορεθηκα παρα πολυ, γιατι πιστευω οτι θα ηταν καλυτερη μεταγραφη απο τον
Σπανουλη, που τωρα πλεον θα παιζει με αλλους ορους και θα του ερθει ξαφνικο, αν δεν
ειναι προετοιμασμενος δηλ.
lefkadian
Πολυ τον λυπαμαι τον Σπανουλη. Μα πολυ! Μα παρα πολυ!!! Α ρε που εμπλεξες κατακαημενε Σπαν...
Sokos_Legacy
Για αυτό σου λέω, καλύτερα θα ήταν να πέρναμε τον Βορεάδη να μην τον λυπάστε.

Τέτοιοι απίστευτοι παίκτες προκαλούν θαυμασμό, όχι λύπηση.

Αν ερχόταν σε εμάς ο Λάρι, θα έβαζα και αφίσα του στο δωμάτιο μου.
colonel gomelsky
QUOTE(Sokos_Legacy @ Aug 4 2010, 13:25 ) *
Για αυτό σου λέω, καλύτερα θα ήταν να πέρναμε τον Βορεάδη να μην τον λυπάστε.

Τέτοιοι απίστευτοι παίκτες προκαλούν θαυμασμό, όχι λύπηση.

Αν ερχόταν σε εμάς ο Λάρι, θα έβαζα και αφίσα του στο δωμάτιο μου.


Μερικές φορές αναρωτιέμαι. Διαβάζεις τα ποστ των άλλων; Μάλλον ναι, εφόσον απαντάς. Βλέπεις κάποιον να γράφει με το ύφος σου και να προκαλεί συνειδητά όπως εσύ; Καταλαβαίνεις που γράφεις;

Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το φόρουμ έχει τόσα μέλη και γίνεται μπασκετική κουβέντα επειδή ακριβώς δεν μιλάμε με όρους του στυλ "φάπες, μαϊμούδες, χειρουργία, σβέρκους, πελάτες κτλ";

Είπες πριν για το Λάρυ "πενθούν όλα τα χειρουργία". Φράση αντιγραφή από τον οπαδικό τύπο. Σαν να ποστάρω εγώ κείμενα του πρασινοφρουρού από την πράσινη. θα μπορούσε έτσι να γίνει κουβέντα;

Άμα θες να ρίξεις το επίπεδο πέρνα απο δω να μας πεις την άποψή σου για την Μιλίτσα Ντάμποβιτς: http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry425565

Ή και για την Μαρία Κουτσοπεράκη. Είναι διαιτητής!

@traveller: Άμυνα Μάλκοβιτς λέμε! tongue.gif
Sokos_Legacy
Εγω απλα απλα μιλησα για της απωλεις του ΠΑΟ μαζι με αυτην του Σπανουλη και εσεις το κανατε θεμα.

Να διαβασω και να απαντησω πανω σε τι;

Καπου το εχετε χασει.

Σιγα να μην το κανουμε του ΠΑΟ, του Βασιλακοπουλου και του Βραγκοβιτς εδω μεσα.

Το θεμα ειναι ο RedSpan7 και μαλλον ειναι η σημαντικοτερη σας απωλεια μετα απο αυτην του Λαρι.
kseplenhs
QUOTE(lefkadian @ Aug 4 2010, 02:50 ) *
Πολυ τον λυπαμαι τον Σπανουλη. Μα πολυ! Μα παρα πολυ!!! Α ρε που εμπλεξες κατακαημενε Σπαν...



όταν με το καλό πάρω το συμβόλαιο του σπανούλη,να είσαι stand by για να με λυπάσαι...

κάποιος χρειάζεται και για αυτή τη δουλειά

lefkadian
QUOTE(kseplenhs @ Aug 4 2010, 13:02 ) *
όταν με το καλό πάρω το συμβόλαιο του σπανούλη,να είσαι stand by για να με λυπάσαι...

κάποιος χρειάζεται και για αυτή τη δουλειά


Λυπαμαι που ενας μεγαλος παιχτης παει σε μια ομαδα που τα περιμενει (απο οτι φαινεται) ολα απο αυτον! Λυπαμαι γιατι αν εμενε στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και για αυτον θα ηταν καλυτερα αλλα κυριως για την ομαδα μου. Προς τι λοιπον η ειρωνια?
nikefalin
Καλοκαιριάτικα σας τρώει ο κ****ς σας έτσι ?

καλή η πλάκα αλλά μην το παρατραβάτε ( ακούγεται σαν προειδοποίηση και ναι είναι )
iraklis peristeriou
βλέποντας το Σπανούλη στον Ολυμπιακό,
σκέφτομαι πως είναι κρίμα που δεν θα βρει εκεί τον Διόσκουρο Big Sofo. Όποτε έπαιξαν μαζί στην Εθνική, είναι απόλαυση!!!
colonel gomelsky
QUOTE(iraklis peristeriou @ Aug 9 2010, 01:18 ) *
βλέποντας το Σπανούλη στον Ολυμπιακό,
σκέφτομαι πως είναι κρίμα που δεν θα βρει εκεί τον Διόσκουρο Big Sofo. Όποτε έπαιξαν μαζί στην Εθνική, είναι απόλαυση!!!




24.gif 24.gif 24.gif
Johnaros
Σόρρυ για το σπαμ, αλλά κλαίω απο τα γέλια... 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Manu7
QUOTE(iraklis peristeriou @ Aug 9 2010, 01:18 ) *
βλέποντας το Σπανούλη στον Ολυμπιακό,
σκέφτομαι πως είναι κρίμα που δεν θα βρει εκεί τον Διόσκουρο Big Sofo. Όποτε έπαιξαν μαζί στην Εθνική, είναι απόλαυση!!!

Βρε συ...Ναι σε εσένα μιλάω...
Έλα τώρα πες την αλήθεια!Ο Δημητράκης δεν είσαι?

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
vastravoud
Είστε απίστευτοι!

Χάτζη ζούμε για να σ' ακούμε!
comrade
Το δημοσιευω χωρις να το εχω διαβασει πρωτα, για να σας προλαβω tongue.gif

Η πρωτη μεγαλη συνεντευξη του Σπανπυλη:
Το κινητρο δεν ειναι μονο τα λεφτα!
comrade
QUOTE(comrade @ Aug 15 2010, 16:46 ) *
Το δημοσιευω χωρις να το εχω διαβασει πρωτα, για να σας προλαβω tongue.gif

Η πρωτη μεγαλη συνεντευξη του Σπανπυλη:
Το κινητρο δεν ειναι μονο τα λεφτα!



Τελικα, το κομματι της συνεντευξης που αφορα το "τριγωνο" ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-Σπανουλη, ειναι αυτο:
QUOTE
- Το κίνητρο ήταν ένας απ’ τους λόγους που έκανες φέτος τη μεταγραφή;
Ναι. Ήταν ο κυριότερος λόγος.

- Για να πας στο NBA, είχες αρνηθεί μια πολύ μεγαλύτερη οικονομικά πρόταση (απ’ τον Παναθηναϊκό). Μπορεί αυτό να εκληφθεί και ως απάντηση σε όσους σου καταλόγισαν ότι για τα χρήματα άλλαξες ομάδα φέτος;
Εντάξει, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Καθένας το βλέπει απ’ τη δικιά του σκοπιά, μπορεί να σκέφτεται με οπαδικό συναίσθημα, μπορεί να σκέφτεται όπως θέλει. Η αλήθεια είναι ότι για μένα το κίνητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου και ήταν ο λόγος που αποφάσισα ν’ αλλάξω ομάδα.

- Μεγαλύτερο απ’ τα χρήματα;
Βέβαια, βέβαια, βέβαια.

- Πρέπει να ήταν μια δύσκολη απόφαση…
Σίγουρα είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά είναι συνειδητοποιημένη. Το σημαντικό στις αποφάσεις μας είναι όταν τις έχουμε σκεφτεί καλά πριν τις πάρουμε.

- Σε ταλαιπώρησε;
Δεν ήταν κάτι εύκολο. Σίγουρα με ταλαιπώρησε. Αλλά πλέον είναι όλα καλά.

- Σε πλήγωσαν οι αντιδράσεις και τα εξώφυλλα κάποιων εφημερίδων;
Αναμενόμενο ήταν να γίνει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν και εφημερίδες ομάδων, λογικό είναι να γίνουν όλα αυτά. Εντάξει. Δυστυχώς στη ζωή δεν γίνεται όλοι να σ’ αγαπάνε. Υπάρχουν άνθρωποι που… εντάξει. Όλα είναι σεβαστά από μένα. Ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του. Εγώ προχωράω.

- Γενικά τι άποψη έχεις για τους δημοσιογράφους και ειδικότερα για τις οπαδικές εφημερίδες;
Δεν είναι δουλειά μου να κρίνω εγώ τους δημοσιογράφους. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του.

- Διάβαζα μια συνέντευξη ενός πρώην συμπαίκτη του, του Τέπιτς, που έλεγε ότι ποτέ δεν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό. Το θεωρείς λαϊκισμό;
Ο καθένας έχει τον δικό του χαρακτήρα και το δικό του σκεπτικό. Καθένας έχει τη φιλοσοφία του και προχωράει.
«Είχαμε μιλήσει με τον κ. Ίβκοβιτς»
- Η παρουσία του κ. Ίβκοβιτς στην καινούργια σου ομάδα ήταν καταλύτης, για να πας στον Ολυμπιακό;
Έπαιξε σημαντικό ρόλο. Είναι μεγάλη υπόθεση το ποιος είναι προπονητής σε μια ομάδα. Εγώ ήμουν τυχερός, είχα μεγάλους προπονητές δίπλα μου που με βοήθησαν πολύ. Είναι μια πρόκληση για μένα να συνεργαστώ με τον κόουτς. Είναι πολύ όμορφο για μένα.

- Σε είχε πάρει τηλέφωνο πριν κλείσεις στον Ολυμπιακό;
Ναι, είχαμε μιλήσει.


ALdaperan
QUOTE
- Το κίνητρο ήταν ένας απ’ τους λόγους που έκανες φέτος τη μεταγραφή;
Ναι. Ήταν ο κυριότερος λόγος
.

- Για να πας στο NBA, είχες αρνηθεί μια πολύ μεγαλύτερη οικονομικά πρόταση (απ’ τον Παναθηναϊκό). Μπορεί αυτό να εκληφθεί και ως απάντηση σε όσους σου καταλόγισαν ότι για τα χρήματα άλλαξες ομάδα φέτος;
Εντάξει, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Καθένας το βλέπει απ’ τη δικιά του σκοπιά, μπορεί να σκέφτεται με οπαδικό συναίσθημα, μπορεί να σκέφτεται όπως θέλει. Η αλήθεια είναι ότι για μένα το κίνητρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου και ήταν ο λόγος που αποφάσισα ν’ αλλάξω ομάδα.

- Μεγαλύτερο απ’ τα χρήματα;
Βέβαια, βέβαια, βέβαια.

- Πρέπει να ήταν μια δύσκολη απόφαση…
Σίγουρα είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά είναι συνειδητοποιημένη. Το σημαντικό στις αποφάσεις μας είναι όταν τις έχουμε σκεφτεί καλά πριν τις πάρουμε.

- Σε ταλαιπώρησε;
Δεν ήταν κάτι εύκολο. Σίγουρα με ταλαιπώρησε. Αλλά πλέον είναι όλα καλά.


συγνώμη για να καταλάβω... για ποιό κίνητρο μιλάμε? δηλαδη στον παο αν έμενε δεν είχε κίνητρο για κατάκτηση τίτλων?

ετσι γενικα και αοριστα μιλαμε για κίνητρο? τι κίνητρο είχε στον ολυμπιακο δλδ? να γινει αρχηγος? rolleyes.gif
Air Kef
Να νικήσει τον ΔΔ, που κατά για τον Σπανούλη είναι χειρότερός του αλλά απολαμβάνει μεγαλύτερη αποδοχή από αυτόν.
Αυτό μου κάνει περισσότερο από όλα και αρκεί κι όλας.

Τα εχει πάρει ολα ο Σπανούλης, MVP και το Φ4, οδήγησε στο χαλκινο μετάλλιο την εθνική, αλλά εξακολουθεί να μένει στην σκιά του ΔΔ στον ΠΑΟ, άρα αν καταφέρει να τον κερδίσει με άλλη φανέλα τον ξεπερνάει.

peace.gif
ALdaperan
QUOTE(Air Kef @ Aug 15 2010, 20:45 ) *
Να νικήσει τον ΔΔ, που κατά για τον Σπανούλη είναι χειρότερός του αλλά απολαμβάνει μεγαλύτερη αποδοχή από αυτόν.
Αυτό μου κάνει περισσότερο από όλα και αρκεί κι όλας.

Τα εχει πάρει ολα ο Σπανούλης, MVP και το Φ4, οδήγησε στο χαλκινο μετάλλιο την εθνική, αλλά εξακολουθεί να μένει στην σκιά του ΔΔ στον ΠΑΟ, άρα αν καταφέρει να τον κερδίσει με άλλη φανέλα τον ξεπερνάει.

peace.gif


και ολα αυτα γιατι? για να αποδείξει στους γιανακόπουλους οτι είναι καλύτερος του ΔΔ? και οτι άξιζε παραπάνω χρήματα απο το ταβάνι του ΔΔ?

άρα είναι οικονομικό το θεμα (?) icon_drunk.gif

ή μηπως εχει κομπλεξ κατωτερότητας ενω εχει αποκτήσει τόσους τίτλους?

κακα τα ψέματα το κίνητρο που λέει ειναι ενα μεγαλο ψεμα !!
mhtsakos
QUOTE(Air Kef @ Aug 15 2010, 20:45 ) *
Να νικήσει τον ΔΔ, που κατά για τον Σπανούλη είναι χειρότερός του αλλά απολαμβάνει μεγαλύτερη αποδοχή από αυτόν.
Αυτό μου κάνει περισσότερο από όλα και αρκεί κι όλας.

Τα εχει πάρει ολα ο Σπανούλης, MVP και το Φ4, οδήγησε στο χαλκινο μετάλλιο την εθνική, αλλά εξακολουθεί να μένει στην σκιά του ΔΔ στον ΠΑΟ, άρα αν καταφέρει να τον κερδίσει με άλλη φανέλα τον ξεπερνάει.

peace.gif


συμφωνω απολυτα!!!!!

QUOTE(ALdaperan @ Aug 15 2010, 21:03 ) *
και ολα αυτα γιατι? για να αποδείξει στους γιανακόπουλους οτι είναι καλύτερος του ΔΔ? και οτι άξιζε παραπάνω χρήματα απο το ταβάνι του ΔΔ?

άρα είναι οικονομικό το θεμα (?) icon_drunk.gif

ή μηπως εχει κομπλεξ κατωτερότητας ενω εχει αποκτήσει τόσους τίτλους?

κακα τα ψέματα το κίνητρο που λέει ειναι ενα μεγαλο ψεμα !!


ειναι θεμα μπασκετικου εγωισμου.....
Air Kef
Ρε φίλος ALdaperan, το να καθιερωθεί στην συνείδηση του μπασκετικού κόσμου ως ο καλύτερος Ελληνας της εποχής του είναι για σένα ανύπαρκτο κίνητρο;
ALdaperan
στον ολυμπιακο δε θα είναι στη σκια των παπαλουκα, τεοντοσιτς? dry.gif

δηλαδή εσεις σαν οπαδοι με το που έρχεται στην ομαδα τον έχετε πιο ψηλα απο τον αρχηγό παπαλουκα και τον τεοντοσιτς που ειναι τοσο καιρο στην ομαδα?


QUOTE(Air Kef @ Aug 15 2010, 21:09 ) *
Ρε φίλος ALdaperan, το να καθιερωθεί στην συνείδηση του μπασκετικού κόσμου ως ο καλύτερος Ελληνας της εποχής του είναι για σένα ανύπαρκτο κίνητρο;

απο τον μπασκετικο κοσμο του παναθηναικου μονο αυτο δεν πρόκειται να γινει ανεξαρτητου αποτελεσματος...στο υπογράφω!!

απο το μπασκετικο κοσμο του ολυμπιακου ισως χαίρει εκτίμησης τωρα
rchos
QUOTE
απο τον μπασκετικο κοσμο του παναθηναικου μονο αυτο δεν πρόκειται να γινει ανεξαρτητου αποτελεσματος...στο υπογράφω!!

απο το μπασκετικο κοσμο του ολυμπιακου ισως χαίρει εκτίμησης τωρα


υπαρχει και ο μπασκετικος κοσμος που ανεξαρτητου ομαδας διαμορφωνει αποψη απο την αγωνιστικη αξια και οχι απο το που παιζουν.
αν ο οσφπ παρει τιτλους τοτε ο σπανουλης εξαιροντας τους κολλημενους ολυμπιακους και παναθηναικους θα εχει βγει μεγαλος μαγκας.
ALdaperan
QUOTE(rchos @ Aug 15 2010, 21:42 ) *
υπαρχει και ο μπασκετικος κοσμος που ανεξαρτητου ομαδας διαμορφωνει αποψη απο την αγωνιστικη αξια και οχι απο το που παιζουν.
αν ο οσφπ παρει τιτλους τοτε ο σπανουλης εξαιροντας τους κολλημενους ολυμπιακους και παναθηναικους θα εχει βγει μεγαλος μαγκας.

μα απο τους ανεξάρτητους μπασκετικούς (ανεξαρτητου ομαδας) κανείς δεν αμφισβήτησε την αξία του !!! ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα!!
και δεν έχουν και λόγο οι ανεξάρτητοι (μη παναθηναικοι) να τον έχουν στη σκια του διμαντιδη !!

ο οπαδικός κόσμος είναι αυτος που τον έχει στη σκια του διαμαντίδη , όχι ο ανεξαρτητος κόσμος , άρα στον οπαδικο κοσμο του παναθηναικου θέλει να αποδειξει την αξια του ο σπανουλης (?) wink.gif

Επειτα το αλλο μου ερωτημα δεν απαντηθηκε: στον ολυμπιακο δε θα ειναι στη σκια του αρχηγου παπαλουκά(εστω απο τους ανεξάρτητους που λες)? ή του εχουν ήδη δωθει άτυπα τα ηνία της ομάδας? unsure.gif

κακα τα ψέματα κίνητρο πέραν του οικονομικού δε βλέπω εγώ!! ισως να θέλει να αποδείξει στους γιανακόπουλους και στον εαυτό του οτι το ταβάνι των 2 μυριων του διαμαντιδη δεν επρεπε να ισχυει γι αυτον !! ειναι οικονομικο το θεμα!!!
rchos
QUOTE(ALdaperan @ Aug 15 2010, 21:49 ) *
μα απο τους ανεξάρτητους μπασκετικούς (ανεξαρτητου ομαδας) κανείς δεν αμφισβήτησε την αξία του !!! ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα!!
και δεν έχουν και λόγο οι ανεξάρτητοι (μη παναθηναικοι) να τον έχουν στη σκια του διμαντιδη !!

ο οπαδικός κόσμος είναι αυτος που τον έχει στη σκια του διαμαντίδη , όχι ο ανεξαρτητος κόσμος , άρα στον οπαδικο κοσμο του παναθηναικου θέλει να αποδειξει την αξια του ο σπανουλης (?) wink.gif

Επειτα το αλλο μου ερωτημα δεν απαντηθηκε: στον ολυμπιακο δε θα ειναι στη σκια του αρχηγου παπαλουκά(εστω απο τους ανεξάρτητους που λες)? ή του εχουν ήδη δωθει άτυπα τα ηνία της ομάδας? unsure.gif

κακα τα ψέματα κίνητρο πέραν του οικονομικού δε βλέπω εγώ!! ισως να θέλει να αποδείξει στους γιανακόπουλους και στον εαυτό του οτι το ταβάνι των 2 μυριων του διαμαντιδη δεν επρεπε να ισχυει γι αυτον !! ειναι οικονομικο το θεμα!!!


εισαι σε μια ομαδα που τα περνει ολα και που κατα γενικη ομολογια εισαι μεσα στους 2-3 καλυτερους της ομαδας.
αλλαζεις ομαδα και πας σε μια αλλη οπου παλι εισαι στους 2-3 καλυτερους της ομαδας.ξαφνικα αυτη η καινουρια ομαδα εκει που δεν επαιρνε τιτλους αρχιζει και περνει.
ποια ειναι η μεγαλη αλλαγη λοιπον που εκανε την νεα σου ομαδα να περνει τιτλους?εσυ!
αρα εισαι μεγαλος μαγκας πλεον.μεγαλυτερος απο οτι ηδη ησουν.

στη σκια του παπαλουκ δεν θα ναι.οπως δεν ηταν ουτε ο τεοντοσιτς φετος.ο τεο δεν ειναι αυτος που ηταν αγωνιστικα.
ο ολυμπιακος οπως φαινεται θα στηριζεται σε μιλος-σπαν-μπουρου.
a bullet for your head
QUOTE(Air Kef @ Aug 15 2010, 21:09 ) *
Ρε φίλος ALdaperan, το να καθιερωθεί στην συνείδηση του μπασκετικού κόσμου ως ο καλύτερος Ελληνας της εποχής του είναι για σένα ανύπαρκτο κίνητρο;

Εννοεις στη παρουσα φαση & για μια 2ετη-3ετη προοπτικη?
Διοτι αν μιλαμε συνολικα για τα 00' η' για μια γενικοτερη συγκριση του με τους Διαμαντιδη-Παπαλουκα,δεν παιζει να τους ξεπερασει κατα τη γνωμη μου.
Στη παρουσα φαση υπαρχει ακομη ο Διαμαντιδης,ομως μεσ'στην επομενη 3ετια,δεν αποκλειεται να βγαλει καποια καλυτερη σεζον απ'αυτον.
Κατι τετοιο θα τον καταστουσε τον καλυτερο Ελληνα της εποχης του?
rchos
QUOTE
Διοτι αν μιλαμε συνολικα για τα 00' η' για μια γενικοτερη συγκριση του με τους Διαμαντιδη-Παπαλουκα,δεν παιζει να τους ξεπερασει κατα τη γνωμη μου.


σε αυτο συμφωνω κι εγω.μηπως ομως ο ιδιος ο παιχτης εχει αλλη αποψη?
ο μπασκετικος εγωισμος που λεγαμε.
a bullet for your head
QUOTE(Air Kef @ Aug 15 2010, 20:45 ) *
Να νικήσει τον ΔΔ, που κατά για τον Σπανούλη είναι χειρότερός του αλλά απολαμβάνει μεγαλύτερη αποδοχή από αυτόν.
Αυτό μου κάνει περισσότερο από όλα και αρκεί κι όλας.

Νομιζω οτι εκει ειναι το ζουμι.
Οτι ο Σπανουλης νομιζει οτι ειναι καλυτερος απ τον Διαμαντιδη & οτι ισως αδικα(κατ'αυτον),απολαμβανει μικροτερη αποδοχη απ'αυτον.
ALdaperan
QUOTE(rchos @ Aug 15 2010, 22:09 ) *
εισαι σε μια ομαδα που τα περνει ολα και που κατα γενικη ομολογια εισαι μεσα στους 2-3 καλυτερους της ομαδας.
αλλαζεις ομαδα και πας σε μια αλλη οπου παλι εισαι στους 2-3 καλυτερους της ομαδας.ξαφνικα αυτη η καινουρια ομαδα εκει που δεν επαιρνε τιτλους αρχιζει και περνει.
ποια ειναι η μεγαλη αλλαγη λοιπον που εκανε την νεα σου ομαδα να περνει τιτλους?εσυ!
αρα εισαι μεγαλος μαγκας πλεον.μεγαλυτερος απο οτι ηδη ησουν.

στη σκια του παπαλουκ δεν θα ναι.οπως δεν ηταν ουτε ο τεοντοσιτς φετος.ο τεο δεν ειναι αυτος που ηταν αγωνιστικα.
ο ολυμπιακος οπως φαινεται θα στηριζεται σε μιλος-σπαν-μπουρου.

αν πιστεύει οτι αυτος και ΜΟΝΟ έκανε τη διαφορα τοτε ειναι μεγαλος ατομιστης !!! ο ολυμπιακός ειναι καινούρια τελειως ομάδα και τον τίτλο που (αν) θα παρει , δεν θα τον παρει ο σπανουλης μονο !!

ολοι οι παικτες συνησφέρουν , δε σημαινει οτι με το που πηγε ο σπανουλης στον ολυμπιακο και επειδη πηρε ενα τιτλο ο ολυμπιακος οτι ειναι και ο μεσσιας και ο καλυτερος ελληνας pg και καλυτερος απο το διαμαντιδη!!
joi
Πρώτα από όλα να πω ότι μου άρεσαν αυτά που είπε ο Μπίλλης στην συνέντευξη. Ούτε Ολυμπιακοφροσύνη, ούτε Παναθηναικόθάψιμο, ούτε τίποτα. Επαγγελματίας άνθρωπος. Όπως και στο γήπεδο.

Χωρίς να είμαι σίγουρος, πιστεύω ότι η αλλαγή στο μυαλό του Σπαν έγινε ακριβώς γιατί θέλει να βρει μία ακόμα πρόκληση στην καριέρα του. Ακόμα φέρει βαρέως την αποτυχία του NBA (τα λέει και στην πιο πάνω συνέντευξη) και θα ήθελε να τα καταφέρει σε μία αλλαγή ομάδας που φαντάζει ακόμα πιο δύσκολη (για τελείως διαφορετικούς πάντως λόγους).

ΥΓ. Ούτε Ολυμπιακός είμαι, ούτε παναθηναϊκός. Είμαι όμως Λαρισαίος, ίδια ηλικία με τον Μπίλλη και έχω παίξει μπάσκετ εναντίον του πιο παλιά αρκετές φορές, όπως έχουμε και πολλούς κοινούς φίλους (όχι από τους πολύ στενούς πάντως). Τα πιο πάνω είναι προσωπικές εντυπώσεις σε σχέση και με τον γενικότερο χαρακτήρα του, όπως τον έχω προσλάβει από παλιά και από τους κοινούς γνωστούς.

ΥΓ2. Με βάση τα πιο πάνω, εγώ θα περίμενα κάποια στιγμή και μία 2ρη προσπάθεια στο ΝΒΑ. Δεν ξέρω πια αν προλαβαίνει, αλλά...

ΥΓ3. Και τα λεφτά (για να μην τα ξεχνάμε) παίξανε τον ρόλο τους, σαν κερασάκι πάνω σε όλα τα πιο πάνω, νομίζω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.