Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βασίλης Σπανούλης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
il postino
QUOTE(kseplenhs @ Oct 13 2010, 16:10 ) *
κουλαρε ρε συ.δεν σου επιτέθηκα.το ξέρεις πως σ'αγαπάω... wub.gif

αν μου βρείς σχέση οπαδικής κόκκινης εφημερίδας με τον αγγελόπουλο,τότε θα έχεις κάθε δίκιο να εξισώνεις τις καταστάσεις .εγώ μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω αν ο αγγελόπουλος είναι ιδιοκτήτης εφημερίδας.αντίθετα όλοι γνωρίζουμε πως ο γιαννακόπουλος jr έχει την πράσινη.
άρα η συμπεριφορά της εφημερίδας στα μπασκετικά θέματα έκφράζει κυρίως την διοίκηση της καέ παο.

δεν το προέβαλα ώς επιχείρημα να μειώσω κανένα διάλογο.αλλά σε αυτό που είπες πως αν ο σπανούλης βγεί και πει πως τον ενοχλούσε η κατάσταση με τον δημητράκη,τότε η καέ παο θα περάσει στην αντεπίθεση.και σου λέω πως η καέ έχει περάσει ήδη στην επίθεση (γιατι αντεπίθεση θα προκύψει αν έχεις δεχτεί πρώτα επίθεση κάτι που τώρα δεν συνέβη) απο την επομένη της μεταγραφής του στον ολυμπιακό.

στο φόρουμ σε γενικές γραμμές ξέρω τι ειπώθηκε για τον σπανούλη.απλά επαναλαμβάνω δεν βλέπω ποιό απο αυτά μπορεί να λειτουργήσει ώς αντίβαρο ή απάντηση στο οτι ο σπανούλης δεν γουστάρει τον δημητράκη.

Οχι ρε, οκ ειμαι. ιχνος νευρων, ειλικρινα.

απλα διαφωνουμε στο θεμα των φυλλαδων, το οποιο ουτε να το αγγιζω δε θελω.anyway.

rankin
QUOTE(il postino @ Oct 13 2010, 16:22 ) *
απλα διαφωνουμε στο θεμα των φυλλαδων, το οποιο ουτε να το αγγιζω δε θελω.anyway.


Αν ξέμενες από χαρτί υγείας, θα το άγγιζες.... tongue.gif
Butcher_7
http://www.youtube.com/watch?v=IjRdE5_2Cao...layer_embedded#!

Ολα τα λεφτα το ηχητικο απο την ταινια "kill Bill" οταν παει στις βολες smiley.gif
frenchman7
"Καρδιά λιονταριού ο Σπανούλης"

http://www.redplanet.gr/html/ent/915/ent.276915.asp

Πάντως πιστεύω πως ο Σπαν βρήκε το κίνητρο που εψαχνε!
Φαινόταν στο πρόσωπό του προχθές!
Butcher_7
Ηταν εκπληκτικος,και μαλιστα το γεγονος οτι αγωνιστηκε τοσο καλα στην 1η του κιολας συμμετοχη με εναν τοσο καλο αντιπαλο,θα τον βοηθησει να ηγηθει της ομαδας.

Α ρε Λινας αν εμενες κιεσυ θα ειχαμε την καλυτερη πενταδα στην Ευρωπη ever μακραν bball.gif
Butcher_7
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1142...%84%CE%BF%CF%82

Φτου να μην τον ματιασουμε 41.gif
Weekendman
QUOTE(Butcher_7 @ Nov 7 2010, 22:16 ) *
http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/1142...%84%CE%BF%CF%82

Φτου να μην τον ματιασουμε 41.gif

Και να μην τον ψοφήσουμε στην κούραση γιατί αν έχει μ.ο 29 λεπτά συμμετοχής έχωντας και παιχνίδια με όμαδες όπως ο ανέτοιμος Πανελλήνιος ο εφηβικός Άρης ο ανανεωμένος Πανιώνιος και η άδυναμη ΑΕΚ, τότε την άνοιξη τι θα γίνεται;

Ελπίζω να γίνει σταθερός εκτός ΣΕΦ ο Παπανικολάου και ο Κέσελυ να σοβαρευτεί για να μην αναλώνονται στη θέση 3 οι Παπαλουκάς και Γκόρντον(αφού Χαλπερίν δεν υπολογίζεται)
ενω θα μπορούσαν σαν περιφερειακοί στις θέσεις 1-2 να ξεκουράζουν τον Σπανούλη διατηρώντας την ποιότητα της περιφέρειας σε υψηλό επίπεδο...
frenchman7
http://www.superbasket.gr/?c=287&a=134118

Καλά τι περίμενε ο Ισπανός? Να του πάρει αποκαλυπτικές δηλώσεις για Παο-Οσφπ?

Του έκανε ο Σπαν μια σταυρωτή και τις απέφυγε.. fast.gif
balomazoxtra
Χτές στην τελευταία επίθεση καρδιοχτύπησα..Μετά θυμήθηκα ότι έβλεπα Ολυμπιακό του Σπανούλη και ησύχασα. biggrin.gif icon_wave.gif

Άντε μπιλ προσπάθησε να δείξεις σε οοοοοοοοοοοοοολοοοοο τον κόσμο ποσο clutch evilmonkey.gif παίχτης είσαι και ότι μπορείς να πάρεις την τελευταία επίθεση.Μέχρι τα 35 μπορεί να τα καταφέρεις.

Μα γιατί του δίνουν όλοι οι προπονητές την μπάλα?
Ο Τεόντοσιτς που έχει και τα @@ για να πάρει την επίθεση,τι τον έχουν?
spysta
QUOTE(balomazoxtra @ Dec 10 2010, 11:49 ) *
Μα γιατί του δίνουν όλοι οι προπονητές την μπάλα?
Ο Τεόντοσιτς που έχει και τα @@ για να πάρει την επίθεση,τι τον έχουν?

αφενος γιατι ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ
κ αφετερου γιατι εχει τοσο γρηγορα ποδια κ εκρηκτικο βημα .. που η δημιουργια φασεων απο το πουθενα (οπως συνηθως συμβαινει στα τελευταια ''δραματικα'' δευτερολεπτα) ειναι κατι ευκολο για τον ιδιο

η τελευταια φαση πχ .. οπου την σπαει εξω στον Κεσελ // αν ειχε δωσει την μπαλα κλασματα του δευτερολεπτου γρηγοροτερα .. θα ηταν μια ΤΕΛΕΙΑ φαση για νικητηριο τριποντο

ο Τεοντοσιτς κατεμε ειναι για το τελευταιο σουτ .. αλλα οχι για να δημιουργησει την φαση καθως τα αργα του ποδια αποτελουν ενα προβλημα οσο αφορα την ταχυτητα εκτελεσης ή δημιουργιας της τελευταιας προσπαθειας για σουτ.

για να το πω απλα ..
ο Μιλος σε μια αναλογη κατασταση πρεπει να ειναι αυτος που θα παρει το τελευταιο σουτ επειτα απο γρηγορη ενεργεια κ δημιουργια του Σπαν
vastravoud
Ακριβώς αυτό!
balomazoxtra
Μα το παιδί είναι λιπόψυχος.Όσες φορές έχει βρεθεί η μπάλα στα χέρια του για την τελευταία φάση,πάντα θα τη χάσει.
Προτιμώ την τρέλα,την έλλειψη μέτρου και το κωλόχερο του Τεόντοσιτς.
Reggie Miller #31
Ο Σπανούλης είναι μεγάλος παίκτης,τεράστιος,ίσως ο καλύτερος που κυκλοφορεί στην Ευρώπη στη θέση του...
Έχω στο μυαλό μου όμως αρκετές φάσεις με ΠΑΟ και Εθνική που δεν έχει πάρει το τελευταίο σουτ,παρά το γεγονός ότι είχε την μπάλα.Έχω την εντύπωση ότι φοβάται το αποτέλεσμα...

Ο Τεόντοσιτς δεν φοβάται.Είναι το στυλ του,τέλος.Γι' αυτό λέω από το περσινό πρωτάθλημα ότι για εμένα αυτός και ο Κλέιζα είναι μεγάλοι παίκτες,γιατί θα πάρουν τα κρίσιμα σουτ,ακόμα κι αν δεν είναι στην μέρα τους.
Στον τελικό Κυπέλλου είχε 0/6,με την Ισπανία στο Μουντομπάσκετ όλα τα σουτ ήταν καλά,αλλά η μπάλα του έκανε πλάκα και δεν έμπαινε,χθες χάνει το πρώτο τρίποντο και ξανασουτάρει και το βάζει.
Σε αυτό που έχασε,ίσως να έπρεπε να πλησιάσει,ίσως ο Σπανούλης έκανε διείσδυση για να ελευθερωθεί κάποιος να σουτάρει,Τεό ή Κέσελι,αλλά προσωπικά θα προτιμούσα να το πάρει ο Τεό,παρά ο Σπαν και δεν το λέω με καμία εμπάθεια.Αν η εντολή ήταν για One to one για να πάει σε μπάσιμο θα προτιμούσα σίγουρα Σπαν(αν όχι Έρτσεκ icon_drunk.gif )
Air Kef
H συζήτηση για τον Μιλος μεταφέρθηκε στο τόπικ........Μιλoς Τεοντόσιτς. tongue.gif
il postino
http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eur...cos/302752.html

μπραβο μαγουλα με τα πετυχημενα αρθρα σου!!!!

το οτι ο ιβκοβιτς πλεον αρχισε να χρησιμοποιει ποτε τον σπαν και ποτε το μιλος αποφευγοντας και τους 2 μαζι, φυσικα δε λεει κατι στον πετυχημενο δημοσιογραφο και παντογνωστη του αθληματος!! αλλα ξεχασα, ειναι και ο δυσκολος ομιλος του α γυρου που περιεπλεξε τα πραγματα!!!και φυσικα αφηνει απ εξω ο μαγουλας το οικονομικο και τις "κακες" σχεσεις του παικτη με την πρωην ομαδα του.

ας αφησουμε κε μαγουλα να κυλησει η σεζον και μετα κρινουμε ποιος δικαιωνεται!!

spysta
QUOTE(il postino @ Dec 26 2010, 10:09 ) *
http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eur...cos/302752.html

μπραβο μαγουλα με τα πετυχημενα αρθρα σου!!!!

το οτι ο ιβκοβιτς πλεον αρχισε να χρησιμοποιει ποτε τον σπαν και ποτε το μιλος αποφευγοντας και τους 2 μαζι, φυσικα δε λεει κατι στον πετυχημενο δημοσιογραφο και παντογνωστη του αθληματος!! αλλα ξεχασα, ειναι και ο δυσκολος ομιλος του α γυρου που περιεπλεξε τα πραγματα!!!και φυσικα αφηνει απ εξω ο μαγουλας το οικονομικο και τις "κακες" σχεσεις του παικτη με την πρωην ομαδα του.

ας αφησουμε κε μαγουλα να κυλησει η σεζον και μετα κρινουμε ποιος δικαιωνεται!!

Αγωνιστικα κερδισμενος εχει βγει ο Σπαναρος μεχρι στιγμης ..ειναι ξεκαθαροι οι αριθμοι και αυτα που βλεπουμε στο παρκε!!
κανει την καλυτερη σεζον της καριερας του μεχρι στιγμης .. και το πιθανοτερο ειναι οτι σ'αυτα τα επιπεδα θα τελειωσει καθως πλεον ειναι το πρωτο βιολι.

αγωνιστικα επαναλμβανω οπως εξαλλου αυτο τονιζει κ ο Μαγουλας στο αρθρο του .. χωρις να εξεταζει/ουμε αν θα παρει τιτλους ή οχι.

την αναφορα σου στην επιλογη του Ντουντα για Μιλος Σπαν .. την βρισκω ελαφρως αστοχη με την ουσια του θεματος.

επισης ο Μαγουλας αναφερεται στο αγωνιστικο ζητημα ως --> ''ο πρώτος και βασικός λόγος ''εννοωντας οτι υπηρχαν κ αλλοι .. οι οποιοι λογικα ειναι αυτοι που αναφερεις

take it easy duuuuuude ... γιορτινες μερες !!! thumbsup.gif
il postino
απιστευτη προκληση το αυριανο ματς για τον σπαν. κανεις δε ξερει αν θα τη βγαλει καθαρη αγωνιστικα απεναντι στους πρωην συμπαικτες και προπονητες του, κανεις δε ξερει αν θα επηρεαστει ψυχολογικα απο τα παιχνιδια (ιπταμενα και μη) της εξεδρας, κανεις δε ξερει αν θα εχει ανταποκριση μια ενδεχομενη καλη εμφανιση του.

το σιγουρο ειναι οτι θα θελει οσο τιποτα αλλο αυριο να κλεισει στοματα!! και επειδη κατα βαθος ολοι οι αθλητες ειναι παιδια ακομα (απο τη στιγμη που φορανε σορτσακι) σκεφτονται και σαν παιδια σε αρκετες περιπτωσεις. καπως ετσι, ο σπαν θα θελησει αυριο να αποδειξει οτι ειναι ο καλυτερος παικτης της αλανας . πολλη επικινδυνη ψυχολογια αυτη για να καταστει και αποδοτικη.

το καλυτερο που εχει να κανει αυριο ειναι να μπει μεσα και να κοιταξει πρωτα να φτιαξει τους συμπαικτες του και μετα να εκτελεσει και μιας και ολα θα ειναι στραμμενα επανω του να βρει την ευκαιρια ο αλλος ο τρελος (τεοντοσιτς) να κανει καλο παιχνιδι. αν μπει με τη ψυχολογια "γιουργια" θα φαει τα μουτρα του. εχει καιρο μπροστα του, καλα να ειναι το παιδι, να δωσει απαντησεις και να αποδειξει πραγματα (που πολλοι τα ξερουμε ηδη).

ο σπαν εχει τη δυνατοτητα να εκμεταλλευθει τους συμπαικτες του, μιας και οπως πιστευω εγω το μελλον του ειναι ο ασος, οι οποιοι θα χρειαστουν για να φυγει με τη νικη. οσο και να τραβηξει ο ιδιος, ακομα και ο τεοντοσιτς να κανει μεγαλο παιχνιδι , ο οσφπ δε θα φυγει νικητης αν δε μπουν αρκετοι παικτες μεσα στο παιχνιδι. οπως περυσι , στον τριτο τελικο, οπου μεχρι το σημειο της ανατροπης ειχαν συντελεσει ολοι οι παικτες στο +14.

γι αυτο πιστευω, απο την αλλη, οτι ο καλυτερος τροπος αντιμετωπισης του σπαν ειναι αμυνα χωρις βοηθειες. ενας καλος αμυντικος με γρηγορα ποδια (με αλλα λογια, οχι ο διαμαντιδης) με συμμαχο το αγχος του σπαν!
frenchman7
http://www.sport-fm.gr/article/453546

Κρατάω την γενική αίσθηση υγείας της ομάδας που βγάζει η συνέντευξη, οποία πηγάζει 100% από τον Ντούντα για μένα.
Η Πειθαρχία η οποία έχει επιβάλει και ο σεβασμός που του τρέφουν οι πάντες στην ομάδα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.
kolokotronis
Ο Βασίλης Σπανούλης ξαναχτυπά..

"Δεν μου έκανε καμία χάρη ο Παναθηναϊκός, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό".

Ασχολίαστο

''Το οικονομικό δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Ο Ολυμπιακός κάλυπτε τις φιλοδοξίες μου.''

Φαντάζομαι ότι τόσα χρόνια ο Παναθηνα'ι'κός δεν τις κάλυπτε..
Άργησε, αλλά επιτέλους βρήκε την ομάδα που τις καλύπτει...

"Δεν είναι σωστό να απομονώνεις μία φάση. Ήταν φάουλ, αλλά το μυστικό είναι όταν αδικείσαι, να συνεχίσεις να προσπαθείς για να γυρίσεις την κατάσταση. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τα επόμενα παιχνίδια και μαζί την εύνοια της διαιτησίας".

Να και το οπαδιλίκι. Γιατί δεν μας έλεγες την άποψή σου πριν πας στον ολυμπιακό??







il postino
http://www.sport-fm.gr/article/463629

ξενερωσε μας και αλλο σπανουλη!!!

δε μας απαντησες ομως, γιατι ειχες στο περιμενε και τις 2 ομαδες επι ενα μηνα? αφου δε σε καλυπτε ο παο!!!ή το καταλαβες κατα τη διαρκεια των διαπραγματευσεων? και εκει τι σε χαλασε? το οικονομικο μηπως?

δεν πειθεις σπανουλη!!

rchos
νομιζω στοχος του δεν ειναι να ξενερωσει εσας αλλα να φτιαξει αλλους.


απο εκει και περα ειναι μια κλασικη συνεντευξη για λαικη καταναλωση.ουτε πολυ βαρυτητα πρεπει να δινεται ουτε να βγαινουν ιδιαιτερα συμπερασματα.

επισης μην ζηταμε παραλογα πραγματα.ποτε βγηκε παιχτης να πει οτι πηγε σε μια ομαδα μονο για τα λεφτα?η ποτε βγηκε παιχτης ολυμπιακου παναθηναικου να παραδεχτει οτι ευνοηθηκε η ομαδα του σε συγκεκριμενη φαση οσο ειναι ενεργο μελος της ομαδας.

Zephyr
QUOTE(il postino @ Mar 12 2011, 12:13 ) *
http://www.sport-fm.gr/article/463629

ξενερωσε μας και αλλο σπανουλη!!!

δε μας απαντησες ομως, γιατι ειχες στο περιμενε και τις 2 ομαδες επι ενα μηνα? αφου δε σε καλυπτε ο παο!!!ή το καταλαβες κατα τη διαρκεια των διαπραγματευσεων? και εκει τι σε χαλασε? το οικονομικο μηπως?

δεν πειθεις σπανουλη!!


Ε καλά, προφανώς ήρθε στον Ολυμπιακό και για τα λεφτά. Αλλιώς γιατί θα έρχονταν? Για την φουκαριάρα την μάνα του που ήταν ολυμπιακός μικρή, ξέρω 'γω?
Επαγγελματίας παίχτης είναι, βάλε ότι ήθελε να ξεφύγει από την σκιά του ΔΔ που ήταν και είναι ο κινητήριος μοχλός σε κάθε σύστημα του Ζοτς...
Πιστεύω πάντως ότι περισσότερο μέτρησε το ότι στον Ολυμπιακό είναι πρώτο όνομα, παρά η οικονομική διαφορά. Εκτός βέβαια αν υπήρξε από νωρίτερα ρήξη με Ομπράντοβιτς που δεν βγήκε προς τα έξω...
Badass
Να σας πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει τι έχετε γράψει τόσο καιρό για το θέμα Σπανούλη, αλλά δε μου φαίνεται περίεργο να ήθελε όντως μια αλλαγή στην καριέρα του. Δε μου φαίνεται περίεργο να είναι και Ολυμπιακός(κάτι που δεν πρόκειται να πει βέβαια-τουλάχιστον τώρα). Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων, ταυτόχρονα με τα παραπάνω χρήματα και τις ψαροταβέρνες του Πειραιά τον έκαναν να υπογράψει rolleyes.gif

Αυτά τα περί Διαμαντίδη είναι τα τελευταία που θα πιστέψω. Πρώτον γιατί η Ευρώπη δεν είναι ΝBA να κυριαρχεί η ατομική απόδοση-προσωπικότητα(πόσο μάλλον σε μια ομάδα του Ομπράντοβιτς και ειδικά στην καλοδουλεμένη μηχανή του ΠΑΟ που τόσα χρόνια είχε φτιάξει). Δεύτερον γιατί ακόμα και να ήταν, ο Σπανούλης με το Διαμαντίδη ήταν και οι δύο σημαντικότατοι για τον Παναθαναϊκό. Και όχι μόνο αυτοί. Όταν έβλεπα τα παιχνίδια ΟΣΦΠ-ΠΑΟ(π.χ. πέρσι) φοβόμουν το ίδιο τον Διαμαντίδη, το Σπανούλη, το Μπατίστ, Τον Πέκοβιτς(για να μην πω και άλλους). Αντίστοιχα όταν βλέπω Σέλτικς-Λέικερς φοβάμαι πρώτα τον Κόμπι, δεύτερον τον Γκασόλ και τρίτον τον Μπάινουμ. Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω
kolokotronis
QUOTE(rchos @ Mar 12 2011, 12:23 ) *
νομιζω στοχος του δεν ειναι να ξενερωσει εσας αλλα να φτιαξει αλλους.


απο εκει και περα ειναι μια κλασικη συνεντευξη για λαικη καταναλωση.ουτε πολυ βαρυτητα πρεπει να δινεται ουτε να βγαινουν ιδιαιτερα συμπερασματα.

επισης μην ζηταμε παραλογα πραγματα.ποτε βγηκε παιχτης να πει οτι πηγε σε μια ομαδα μονο για τα λεφτα?η ποτε βγηκε παιχτης ολυμπιακου παναθηναικου να παραδεχτει οτι ευνοηθηκε η ομαδα του σε συγκεκριμενη φαση οσο ειναι ενεργο μελος της ομαδας.

"Δεν μου έκανε καμία χάρη ο Παναθηναϊκός, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό".

Αυτο δεν βλέπω να το σχολιάζεις rckos...
kseplenhs
κλασσικός κοκοκο δημοσιογράφος.Τον ρώτησε για τον πηλοίδη,τότε που ο σπανούλ'ς ζουσε το αμερικαν ντριμ στο χιουστον.Γιατί δεν τον ρώταγε για τα περσινά που ήταν παρών?Φοβόταν μην τον πετάξει έξω απο το σπίτι του?? http://www.youtube.com/watch?v=UhEQ1E8XPp4...feature=related

Και πάλι πάντως μας ξενέρωσε γιατί έπρεπε να απαντήσει για την πράσινη παράγκα και άρχισε τα μαθήματα αυτοκυριαρχίας και εσωτερικής δύναμης και κινήτρου στον αγνό λαο του θρύλου.

rchos
QUOTE(kolokotronis @ Mar 12 2011, 12:59 ) *
"Δεν μου έκανε καμία χάρη ο Παναθηναϊκός, εγώ διάλεξα να γυρίσω εκεί, αφού είχα εξίσου καλές προτάσεις και από την Μπαρτσελόνα και από τον Ολυμπιακό".

Αυτο δεν βλέπω να το σχολιάζεις rckos...


τι ακριβως να σχολιασω αδερφε μου?
kolokotronis
QUOTE(rchos @ Mar 12 2011, 13:18 ) *
τι ακριβως να σχολιασω αδερφε μου?

Τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις?

Δεν παρακάλαγε τους κοντόυς να τον φέρουν πίσω, επειδή δεν άντεχε εκεί και δεν έπαιζε κι'όλας?

Και έχει το θράσσος-αχαριστία να λέει οτι δεν τους χρωστάει και τίποτα?

Τι μου λες τι να σχολιάσεις?

Αν νομίζεις ότι δεν χρίζει σχολιασμού, σεβαστό.
rchos
QUOTE(kolokotronis @ Mar 12 2011, 13:26 ) *
Τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις?

Δεν παρακάλαγε τους κοντόυς να τον φέρουν πίσω, επειδή δεν άντεχε εκεί και δεν έπαιζε κι'όλας?

Και έχει το θράσσος-αχαριστία να λέει οτι δεν τους χρωστάει και τίποτα?

Τι μου λες τι να σχολιάσεις?

Αν νομίζεις ότι δεν χρίζει σχολιασμού, σεβαστό.


οντως αν εχουν γινει οπως τα λες τα πραγματα ειναι αχαριστια.
προς τους γιαννακοπουλους ομως οχι προς εμενα και εσενα.
απο κει και περα νομζιω οτι το σχολιο μου οτι τετοιες συνεντευξεις δεν χριζουν ιδιαιτερης βαρυτητας θα επρεπε να σε καλυπτει.
kolokotronis
Σύμφωνοί ρε rchos.

Παρ'όλα αυτλα στο ποστ σου 170, στις 3 προτάσεις, στη μία λες ότι δεν πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα, και στις άλλες δύο, παρ'όλα αυτά, το σχολιάζεις
rchos
μα ο σχολιασμος μου βρε αδερφε ειναι ακριβως για να δειξει οτι η συνεντευξη δεν ειναι ιδιαιτερης βαρυτητας.
εχει αμεση σχεση με αυτο που γραφω απο πανω.
kseplenhs
rchos σχολίασε σε παρακαλώ κάθε πρόταση της συνεντευξης ξεχωριστά... ph34r.gif
A.CAB
Ρε το Βασιλάκη. Τελικά είναι και θύμα από πάνω. Αλλά τον καταλαβαίνω.
Είναι μανούρα να είσαι στη σκιά του Διαμαντίδη, να μην σε αγαπάει εξίσου ο προπονητής σου, να μην έχεις κίνητρο γιατί το να παίρνεις κούπες κάθε χρόνο κουράζει, να μην τσιμπάς κάτι πάνω από 2 εκ. ευρώ το χρόνο βρε αδερφέ. Είναι εποχές που πρέπει να υπολογίζεις και το 10λεπτο.
Δύσκολη κατάσταση αλλά θα τα καταφέρει να επιβιώσει.


υ.γ. Πέρα από τα οπαδικά (δηλαδή αν ερχόταν ο Τεόντοσιτς στον Παναθηναικό με παρόμοια επιχειρήματα, τα ίδια ακριβώς θα έλεγα), η περίπτωση Σπανούλη προσωπικά με αηδιάζει. Παικτικά δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι είναι σπουδαίος αλλά είναι ο ορισμός του άπληστου, ματαιόδοξου, αχάριστου, παρτάκια και καβαλημένου. Μιλάω σαν εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Εννοείτε ότι δεν τον ξέρω προσωπικά (ούτε και θέλω να τον μάθω) αλλά από αυτά που προβάλλει για τον εαυτό του ο ίδιος. Από τα άτομα που σιχαίνεσαι γιατί δεν ξέρεις αύριο πως θα σου ξημερώσουν. Μπορεί να κάνει τα πάντα για τα λεφτά και για την πάρτη του χωρίς ηθικούς ενδοιασμούς. Μπλιάχ.
spysta
το προσωπο της ημερας .. εχει την τιμητικη του απο εμενα biggrin.gif


sakissab
"Και βέβαια με ενοχλεί που το ΣΕΦ δεν είναι γεμάτο. Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός, η ομάδα είναι πρώτη στην Ευρωλίγκα, είναι πρώτη και αήττητη στην Ελλάδα και έχει νικήσει τον μεγάλο του αντίπαλο μέσα στην έδρα του και παίζουμε αρκετά ικανοποιητικό μπάσκετ. Δεν βρίσκω τον λόγο λοιπόν να μην έχει κόσμο το γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο σου δεν μπορείς να κάνει τίποτα".

Εγώ σ' αυτό στέκομαι. Πρέπει το γήπεδο να αρχίσει να γεμίζει σιγά σιγά. Όσον αφορά τις απόψεις σου kolokotroni, δεκτές και σεβαστές. Να σού υπενθυμίσω ότι υπάρχει το ανάλογο topic για τον Παναθηναϊκό. Δεν σού λέω να μην μιλάς. Προς Θεού. Απλά, η άποψή μου σαν Ολυμπιακός με βρίσκει λείαν αντίθετο. Ποτέ δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Βασίλης και το είχα παραδεχτεί από τότε που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Είναι απ' τους λίγους παίκτες που είτε πράσινα φοράει είτε κόκκινα είναι αξιοσέβαστος από μένα. Τα αποθημένα για οτιδήποτε δεν πάει καλά, δεν χρειάζεται να βγαίνουν εναντίον ενός τίμιου αθλητή.

Γνώμη μου. Κουβέντα να γίνεται. wink.gif
επαθα λαστιχο
πολυ αξια συνεχιζουμε να δινουμε στον σπανουλη.οκ,μας λειπει,οκ, μετα απο δδ και ντρου τα πραγματα ειναι.....καπως,αλα ας στειλουμε νικ και τεπιτς στο καλο και να παρουμε τον χουερτας και τοτε δεν πιστευω οτι θα ξανασχοληθει κανεις με αυτον.
απο την αλλη κολοκοτρωνη,κακα τα ψεματα αδερφε εχεις πειραχτει τοσο απο το θεμα του σπανουλη τοσο απο την μετρια πορεια μας φετος και κανει μπαμ,οπως και οτι οπως και εγω,δεν χωνευεις τον παπαλουκα,χωρις σε καμμια περιπτωση αυτο να σημαινει οτι δεν εχεις δικαιωμα λογου(ο ντιρκ ετοιμος ηταν να σου στειλει εξωδικο)σε αυτο το υποφορουμ.οταν κερδιζαμε στον πρωτο γυρο την τσσκα και γραφανε οτι η τσσκα ειναι ομαδα της πλακας(οχι αποδυναμμενη,οχι σε κακη κατασταση,οχι σε υφεση,οχι ντεφορμε,οχι μετρια.αλλα ΑΣΤΕΙΑ ΟΜΑΔΑ)
στο δικο μας υποφορουμ μια χαρα το ανεχτηκαμε.
ο σπανουλης τωρα,μπορει να λεει οτι θελει,το θεμα ειναι το ποιος παιρνει στα σοβαρα πλεον δηλωσεις παικτη που εχει φυγει απο ενα σταρτοπεδο κα εχει παει στο αλλο.γιατι στην ελλαδα στρατοπεδα ειναι,οχι απλα αλλες ομαδες.λες και αν ρωτουσαν τον παπανικολαου "ρε δημητρη,πες,δεν ηταν φαουλ στον σοκ στην τελευταια φαση του 5ου τελικου στο σεφ?"αυτος θα ελεγε κατι αλλο εκτος απο ναι.οπως και ο οικονομου δηλωσε οτι ηταν αντικανονικο το κοψιμο του βρανκοβιτς και φυσικα ξεχασε την προηγουμενη φαση που του γινεται φαουλ,δεν δινεται,και στον αιφνιδιασμο η μπαρτσα μειωνει στον ποντο και μετα εγινε οτι εγινε.για λαικη καταναλωση ειναι αυτα.
giannis_mg
QUOTE(dirk_ @ Mar 13 2011, 07:17 ) *
ρε kolokotronis αληθεια εχω βαρεθει να σε βλεπω να ποσταρεις στα τοπικ του ολυμπιακου και να κραζεις συνεχεια ημαρτον δηλαδη.ακομα δε χαμπαριασες οτι ο αγγελοπουλος αν θελει ενα παικτη θα στον παρει?? εχουν περασει 8 μηνες και δε το χεις χωνεψει ακομα οκ!! και εσυ και πολλοι αλλοι παναθηναικοι φυσικα..αλλα νταξει κατανταει κουραστικο..εχει και ο παναθηναικος τοπικ....και για να το λεει οτι ειχε προτασεις απο ολυμπιακο και μπαρτσα λες να λεει ψεμματα δηλαδη η σου φαινεται περιεργο???ο ολυμπιακος φυσικα καλυπτε τις φιλοδοξιες του γιατι ειναι ο ηγετης του και παικτικα αλλα και τον εχουν οι οπαδοι θεο λογο του οτι εφτυσε εσας και οπως βλεπεις χωρις αυτον δε μπορεις να κερδισεις ουτε τη ζαλγκιρις μεσα στην εδρα σου...και τελος ναι τωρα σου λεει και το αντικειμενικο οτι δηλαδη ηταν φαουλ!!! κακο παιδι!!! θα τον μαλωσουμε που παραδεχτηκε την αληθεια νταξει....

Sorry κιολας αλλα αυτο σου το ποστ θες-δεν θες να ποσταρουν φιλοι του ΠΑΟ στα αντιστοιχα τοπικ του ΟΣΦΠ οταν το βλεπουν προκαλεις ωστε να απαντησουμε(και ας μιλας προσωπικα με τον kolokotroni ή οχι δεν με νοιαζει προσωπικα)αλλα επειδη σου απαντησε παρα πολυ ωραια και σωστα ο kolokotronis απο κατω και τα ιδια στο περιπου ειχα σκοπο να σου απαντησω,δεν θα το κανω για ευνοητους λογους και φυσικα για να μην βγουμε εκτος τοπικ για μια ακομα φορα.Αν θες να εκφρασεις την αντιθεση σου προς το kolokotroni ή οποιον αλλον θες καν'το χωρις να προκαλεις ολους τους αλλους με φρασουλες οπως ''οτι εφτυσε εσας'' και ''χωρις αυτον δε μπορεις να κερδισεις ουτε τη ζαλγκιρις μεσα στην εδρα σου'' που μονο ''γελια'' μπορει να προκαλεσουν.

ΥΓ.Ο ΟΣΦΠ επαιξε με την Ζαλγκιρις και οχι ο ΠΑΟ για να γραφουμε και σωστα πραγματα...
PAKMAN
QUOTE(sakissab @ Mar 12 2011, 22:38 ) *
Είναι απ' τους λίγους παίκτες που είτε πράσινα φοράει είτε κόκκινα είναι αξιοσέβαστος από μένα. Τα αποθημένα για οτιδήποτε δεν πάει καλά, δεν χρειάζεται να βγαίνουν εναντίον ενός τίμιου αθλητή.

Γνώμη μου. Κουβέντα να γίνεται. wink.gif


Μπορείς να προσδιορίσεις το ΤΙΜΙΟΣ??? Εκ του ΤΙΜΙΟΥ γίγαντα ας πούμε???? tongue.gif icon_tomato.gif
Air Kef
φαου σε επαθα λάστιχο, dirk και giannis23 για τις επι προσωπικού επιθέσεις.

πμ ότι θέλετε με άλλα μέλη.
vonzuchter
Δε γουσταρω τετοιες μετακινησεις και αυτους τους παικτες ποτε δε τους αγαπω σα παικτες του ολυμπιακου. Ακομα ξερναω βλεποντας τα μουτρα προδοτων οπως ο σαργκανης και ο αποστολακης και ακομα τους γιουχαρω οταν βρεθω στο γηπεδο και ειναι παροντες. Ποτε δε συμπαθησα τον οικο νομου τον νικοπολιδη και τον κωνσταντινου. Για μενα αυτες οι μετακινησεις δε πρεπει να γινονται απο ελληνες παικτες. Για ξενο ενταξει. Μισθοφορος ειναι. Οπως εχει πει και ο σιγαλας και ο αναστοπουλος περπατανε με το κεφαλι ψηλα και αυτο ειναι η μεγαλυτερη ανταμοιβη. Πρεπει να σκεφτονται και το τελος της καριερας. ο κοσμος δε ξεχναει και ειναι οτι πιο υπεροχο για εναν αθλητη να πηγαινει στο γηπεδο μετα απο 1 5 χρονια και να τον χειροκροτουν ολοι . Οσο για το σπανουλη δε πιστευω οτι ηταν μονο τα φραγκα. Ηθελε να αποδειξει και αλλα πραγματα. ηθελε το εξτρα κινητρο. Νομιζω οτι αν σηκωσει τα παντα με τον ολυμπιακο θα ειναι τεραστια δικαιωση για τον ιδιο. Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι θα τον συμπαθησω. μιλαω παντα για μενα γιατι απο οτι βλεπω οι φιλοι ολυμπιακοι τον λατρεψαν ηδη.
kseplenhs
απο την φωτογραφία στο εξώφυλλο που στέκεται αρχοντικά στον καναπέ και κοιτάει λάγνα,υποψιάστηκα οτι θα έχει πει πράγματα που θα γίνει της ..τανας tongue.gif
Φαινεται ήταν σε mood

QUOTE
Νομιζω οτι αν σηκωσει τα παντα με τον ολυμπιακο θα ειναι τεραστια δικαιωση για τον ιδιο. Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι θα τον συμπαθησω. μιλαω παντα για μενα γιατι απο οτι βλεπω οι φιλοι ολυμπιακοι τον λατρεψαν ηδη.


νομίζω πως αυτός ήταν ο μονος δρόμος για να μπορέσει να μπει κάποια στιγμή στην "στρατόσφαιρα" των διαμαντίδη-παπαλουκά σαν έλληνας παίχτης.

Στον παο μέχρι και ο σισκα με τον σάρας έφτασαν να θεωρούνται σκιά του διαμαντίδη για αρκετούς,ο σπανούλης θα την γλύτωνε?
Και απο την άλλη μου φαίνεται πως όσα έγιναν στους περσινούς τελικούς (η απότομη άνοδος της αποδοσής του που του έδωσε περισσότερο χρ.συμμετοχής και λιγο-πολύ το πρωτάθλημα) ήταν εξαίρεση.Ο ομπράντοβιτς ήδη είχε δώσει περισσότερη συμμετοχή και μεγαλύτερο ρόλο στον νίκολας.Και ο σκοπός του φάνηκε και απο την συμπεριφορά του στις φετινές μεταγραφές του παο.

Πάντως αναμφισβήτητα,το prime του δείχνει να το περνά στον ολυμπιακό ο μπίλης.Ισως να ήταν και αναμενόμενο απο ηλικιακής άποψης
spysta
QUOTE(kseplenhs @ Mar 14 2011, 02:01 ) *
νομίζω πως αυτός ήταν ο μονος δρόμος για να μπορέσει να μπει κάποια στιγμή στην "στρατόσφαιρα" των διαμαντίδη-παπαλουκά σαν έλληνας παίχτης.

αυτη τη στιγμη αγωνιστικα ο Σπανουλης ειναι ο καλυτερος Ελληνας μπασκετμπολιστας.

ΑΝ καταφερει και παρει 2-3 πρωταθληματα με τον ΟΣΦΠ και 1-2 Ευρωλιγκες τοτε θα μπορει να συγκρινεται με Διαμαντιδη και Παπαλουκα οσον αφορα το background τους .. και οχι τοσο παικτικα ..καθως παικτικα δεν μοιαζουν .. ο Σπαν ειναι σκορερ ενω Τεο κ Μητσος ειναι δημιουργοι κυριως

οτι το prime του το περναει στον ΟΣΦΠ ειναι γεγονος.
vonzuchter
QUOTE(spysta @ Mar 14 2011, 04:38 ) *
αυτη τη στιγμη αγωνιστικα ο Σπανουλης ειναι ο καλυτερος Ελληνας μπασκετμπολιστας.

ΑΝ καταφερει και παρει 2-3 πρωταθληματα με τον ΟΣΦΠ και 1-2 Ευρωλιγκες τοτε θα μπορει να συγκρινεται με Διαμαντιδη και Παπαλουκα οσον αφορα το background τους .. και οχι τοσο παικτικα ..καθως παικτικα δεν μοιαζουν .. ο Σπαν ειναι σκορερ ενω Τεο κ Μητσος ειναι δημιουργοι κυριως

οτι το prime του το περναει στον ΟΣΦΠ ειναι γεγονος.


Δε ξερω τι ειδους ανθρωπος ειναι και τι χαρακτηρας ειναι αλλα για μενα σα παικτης μετα το γιουρο που ηταν μονος του μια ομαδα και εκανε 2-3 επικες εμφανισεις ειναι καπου εκει ψηλα μαζι με τεο και μητσο. Δε τους φτανει ακομα αλλα αγγιζει λιγο απο την ουρα τους αν υποθεσουμε οτι ειναι 2 κομητες ο τεο και ο μητς. Θελει μερικα κατσαρολικά (κατα προτιμηση ευρωλιγκες γιατι για το πρωταθλημα ποιος αφοδευσε?) και τους επιασε.
kolokotronis
QUOTE(vonzuchter @ Mar 14 2011, 03:47 ) *
Δε γουσταρω τετοιες μετακινησεις και αυτους τους παικτες ποτε δε τους αγαπω σα παικτες του ολυμπιακου. Ακομα ξερναω βλεποντας τα μουτρα προδοτων οπως ο σαργκανης και ο αποστολακης και ακομα τους γιουχαρω οταν βρεθω στο γηπεδο και ειναι παροντες. Ποτε δε συμπαθησα τον οικο νομου τον νικοπολιδη και τον κωνσταντινου. Για μενα αυτες οι μετακινησεις δε πρεπει να γινονται απο ελληνες παικτες. Για ξενο ενταξει. Μισθοφορος ειναι. Οπως εχει πει και ο σιγαλας και ο αναστοπουλος περπατανε με το κεφαλι ψηλα και αυτο ειναι η μεγαλυτερη ανταμοιβη. Πρεπει να σκεφτονται και το τελος της καριερας. ο κοσμος δε ξεχναει και ειναι οτι πιο υπεροχο για εναν αθλητη να πηγαινει στο γηπεδο μετα απο 1 5 χρονια και να τον χειροκροτουν ολοι . Οσο για το σπανουλη δε πιστευω οτι ηταν μονο τα φραγκα. Ηθελε να αποδειξει και αλλα πραγματα. ηθελε το εξτρα κινητρο. Νομιζω οτι αν σηκωσει τα παντα με τον ολυμπιακο θα ειναι τεραστια δικαιωση για τον ιδιο. Αυτο δε σημαινει βεβαια οτι θα τον συμπαθησω. μιλαω παντα για μενα γιατι απο οτι βλεπω οι φιλοι ολυμπιακοι τον λατρεψαν ηδη.

Ας είχα 10 εκ. ευρώ στην τράπεζα και ας περπάταγα με το κεφάλι χαμηλά και ας άφηνα τους άλλους με τα εκατό χιλιάρικα στην τράπεζα να περπατάνε με το κεφάλι ψηλά, γεμάτοι περηφάνεια...

Όποιος είναι έξω από τον χορό ξέρει πολλά τραγούδια φίλε.
vonzuchter
QUOTE(kolokotronis @ Mar 14 2011, 10:04 ) *
Ας είχα 10 εκ. ευρώ στην τράπεζα και ας περπάταγα με το κεφάλι χαμηλά και ας άφηνα τους άλλους με τα εκατό χιλιάρικα στην τράπεζα να περπατάνε με το κεφάλι ψηλά, γεμάτοι περηφάνεια...

Όποιος είναι έξω από τον χορό ξέρει πολλά τραγούδια φίλε.


Σιγα μωρε υπερβολες. Αφου η διαφορα στα χρηματα ηταν πολυ μικρη στη περιπτωση του Σπαν. Οσο και αν ενοχλησε τους φιλους του παναθηναικου η μετακινηση δεν εγινε μονο για τα φραγκα. Πιο πολυ θεμα χρηματων ηταν του νικοπολιδη παρα του Σπαν. Και δεν ειναι οπως τα λες φιλε κολωκοτρωνη. Παικτες δεν εχουν παει στον αιωνιο αντιπαλο για πολυ περισΣοτερα χρηματα απο αυτα που πηρε ο ΣπαΝουλης. (Σιγαλας πχ) Αλλοι παλι πηγαν για πολυ λιγοτερα... (Παπανικολαου). Αλλοι πηγαν για πολλα χρηματα (πχ Σαργκανης). Αλλοι πουλανε την ομαδα στα δυσκολα οταν πλησιαζει η διαλυση ή ερχονται πετρινα χρονια ή η ομαδα χανει συνεχεια (πχ Αποστολακης) ενω άλλοι καθονται και τρωνε το αγγουρι αλλα τιμανε τη φανελα και στο τελος δικαιωνονται (Αλβερτης) και αλλε απλα τρωνε το αγγουρι και μενουν μια ζωη ατιτλοι (Τσιαντακης Τσαλουχιδης). Ειναι στον ανθρωπο καθαρα. Δε τιθεται θεμα επαγγελματισμου κτλπ. Με το χερι στη καρδια, πιστευεις οτι αν του χρονου τρελαθουν οι Αγγελοπουλοι (οπως τρελαθηκαν οι Γιαννακοπουλοι με το Ντραζεν Πετροβιτς) και του δωσουν συμβολαιο ΛΕΥΚΟ να συμπληρωσει αυτος οτι ποσο θελει οσο τρελο και αν ειναι, ο Μητσος θα παει στον ολυμπιακο? Οχι. Ολα εχουν ορια. και δεν αγοραζονται τα παντα.
kolokotronis
QUOTE(vonzuchter @ Mar 14 2011, 10:55 ) *
Σιγα μωρε υπερβολες. Αφου η διαφορα στα χρηματα ηταν πολυ μικρη στη περιπτωση του Σπαν. Οσο και αν ενοχλησε τους φιλους του παναθηναικου η μετακινηση δεν εγινε μονο για τα φραγκα. Πιο πολυ θεμα χρηματων ηταν του νικοπολιδη παρα του Σπαν. Και δεν ειναι οπως τα λες φιλε κολωκοτρωνη. Παικτες δεν εχουν παει στον αιωνιο αντιπαλο για πολυ περισΣοτερα χρηματα απο αυτα που πηρε ο ΣπαΝουλης. (Σιγαλας πχ) Αλλοι παλι πηγαν για πολυ λιγοτερα... (Παπανικολαου). Αλλοι πηγαν για πολλα χρηματα (πχ Σαργκανης). Αλλοι πουλανε την ομαδα στα δυσκολα οταν πλησιαζει η διαλυση ή ερχονται πετρινα χρονια ή η ομαδα χανει συνεχεια (πχ Αποστολακης) ενω άλλοι καθονται και τρωνε το αγγουρι αλλα τιμανε τη φανελα και στο τελος δικαιωνονται (Αλβερτης) και αλλε απλα τρωνε το αγγουρι και μενουν μια ζωη ατιτλοι (Τσιαντακης Τσαλουχιδης). Ειναι στον ανθρωπο καθαρα. Δε τιθεται θεμα επαγγελματισμου κτλπ. Με το χερι στη καρδια, πιστευεις οτι αν του χρονου τρελαθουν οι Αγγελοπουλοι (οπως τρελαθηκαν οι Γιαννακοπουλοι με το Ντραζεν Πετροβιτς) και του δωσουν συμβολαιο ΛΕΥΚΟ να συμπληρωσει αυτος οτι ποσο θελει οσο τρελο και αν ειναι, ο Μητσος θα παει στον ολυμπιακο? Οχι. Ολα εχουν ορια. και δεν αγοραζονται τα παντα.

Τι να σου πω ρε φίλε..
Σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα, αλλά αν οι Αγγελλόπουλοι προσέφεραν (λέμε τώρα) 20 εκατομύρια ευρώ το χρόνο στον ΔΔ, το πιο πιθανό είναι να πήγαινε.
lamar
Τι κανει ο Σιγαλας? Περπαταει με το κεφαλι ψηλα?
vonzuchter
QUOTE(kolokotronis @ Mar 14 2011, 11:12 ) *
Τι να σου πω ρε φίλε..
Σίγουροι δεν μπορούμε να είμαστε για τίποτα, αλλά αν οι Αγγελλόπουλοι προσέφεραν (λέμε τώρα) 20 εκατομύρια ευρώ το χρόνο στον ΔΔ, το πιο πιθανό είναι να πήγαινε.


XAXAXA ε καλα. 20 εκατομυρια ομολογω οτι θα το σκεφτοτανε πολυ... και παλι δε νομιζω να πηγαινε. Εγω τουλαχιστον δε θα πηγαινα σε ενα γηπεδο που 13000 χιλιαδες ατομα φωναζουν οτι χοροπηδανε στο αιδιο της μητερας μου και μου πετανε στους τελικους πλαστικα μπουκαλια με κοπρανα μεσα. Μπορει και να πηγαινε ομως και με πολυ λιγοτερα φραγκα και να εχεις εσυ δικιο. Ειναι θεμα χαρακτηρα πιστευω. Εγω απλα εθιξα το ηθικο σημειο του θεματος.
Zephyr
Σε τέτοιες μετακινήσεις σαφώς και μετράει το αν πουλάει ή όχι οπαδιλίκι ο μετακινηθείς παίχτης. Ελλάδα είμαστε και οι εκάστοτε δηλώσεις ανάβουν και ανάλογες φωτιές.
Ο Σπαν έγινε αποδεκτός γιατί δεν δήλωσε ποτέ παναθηναϊκός, ούτε υπήρξε εριστικός στα ντέρμπι ή σε συνεντεύξεις του.
Αντίθετα π.χ. ο Οικονόμου που τραγουδούσε "ποτέ ξανά ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά" ήταν εξαρχής ξένο σώμα και ποτέ δεν τον αποδέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί. Ο Πάσπαλι επίσης που ήταν σημαία του Ολυμπιακού τόσα χρόνια συγκέντρωσε τα πυρά όλης της λωρίδας της Γάζας και του Αφγανιστάν μαζί όταν πήγε στον ΠΑΟ (μια φάση σαν να έρθει π.χ. ο ΔΔ στον Ολυμπιακό).
Επιπλέον σημαντικό ρόλο παίζει και η μετέπειτα παρουσία του παίχτη. Ο Σπαν παίζει μπασκετάρα, αν σέρνονταν δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αποδεκτός, κανείς δεν θα ξεχνούσε το "πράσινο" παρελθόν του και ίσως να χρύσωνε το χάπι για τους "πράσινους", οι οποίοι θα δήλωναν ανακουφισμένοι που έφυγε "το παλτό".

Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι για να έχουμε να λέμε, για λαϊκή κατανάλωση όπως έγραψε κ κάποιος παραπάνω.
Gash
Μια μικρή παρατήρηση..δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει να περιμένουμε να σηκώσει πρωταθλήματα και ευρωλίγκες ο Σπανούλης με τον Ολυμπιακό για να τον βάλουμε στην ίδια γραμμή με Τεο και Μήτσο. Απότι ξέρω έχει ήδη και πρωταθλήματα και ευρωλίγκα και δε νομιζω να μετράει το πόσες έχει γιατί αν πήγαινε έτσι τότε ο Αλβέρτης αλλά και ο Βαγγελάκης ο Βουρτζούμης είναι μεγαλύτεροι παίκτες από τον Γκάλη smiley.gif . Μια χαρά παιχταράς πρώτης γραμμής είναι και τώρα ο Σπανούλης (και το λέω εγώ που είμαι Παναθηναικός)..αν του λείπει κάτι είναι μόνο το να γίνει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ομάδας του (δηλαδή του Ολυμπιακού τώρα) όπως ήταν ο Παπαλουκάς (περισσότερο στην ΤΣΣΚΑ όμως) και ο Διαμαντίδης στον ΠΑΟ.
stergios40
QUOTE(Zephyr @ Mar 14 2011, 13:31 ) *
Σε τέτοιες μετακινήσεις σαφώς και μετράει το αν πουλάει ή όχι οπαδιλίκι ο μετακινηθείς παίχτης. Ελλάδα είμαστε και οι εκάστοτε δηλώσεις ανάβουν και ανάλογες φωτιές.
Ο Σπαν έγινε αποδεκτός γιατί δεν δήλωσε ποτέ παναθηναϊκός, ούτε υπήρξε εριστικός στα ντέρμπι ή σε συνεντεύξεις του.
Αντίθετα π.χ. ο Οικονόμου που τραγουδούσε "ποτέ ξανά ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά" ήταν εξαρχής ξένο σώμα και ποτέ δεν τον αποδέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί. Ο Πάσπαλι επίσης που ήταν σημαία του Ολυμπιακού τόσα χρόνια συγκέντρωσε τα πυρά όλης της λωρίδας της Γάζας και του Αφγανιστάν μαζί όταν πήγε στον ΠΑΟ (μια φάση σαν να έρθει π.χ. ο ΔΔ στον Ολυμπιακό).
Επιπλέον σημαντικό ρόλο παίζει και η μετέπειτα παρουσία του παίχτη. Ο Σπαν παίζει μπασκετάρα, αν σέρνονταν δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αποδεκτός, κανείς δεν θα ξεχνούσε το "πράσινο" παρελθόν του και ίσως να χρύσωνε το χάπι για τους "πράσινους", οι οποίοι θα δήλωναν ανακουφισμένοι που έφυγε "το παλτό".

Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι για να έχουμε να λέμε, για λαϊκή κατανάλωση όπως έγραψε κ κάποιος παραπάνω.

Πολύ στεναχωρημένος πήρε τον λόγο ο Βασίλης Σπανούλης. “Συγνώμη για τις δύο κακές εμφανίσεις μας είπε”, αλλά πριν ολοκληρώσει οι οπαδοί του φώναξαν “Δεν θέλουμε να ζητάς συγνώμη. Έχετε κερδίσει όλες τις ομάδες την Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει να τα χάσετε ολα. Μας κράτατε ορθιους 15 χρόνια. Τώρα σας κρατάμε εμείς”
“Θα κάνουμε τα πάντα, να είστε δίπλα μας”, απάντησε ο V-Span έτοιμος να βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση.


ΕΔΩ ΕΚΛΑΙΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ...ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 3D......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.