Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βασίλης Σπανούλης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
kseplenhs
εμένα η γνώμη μου (η οποία δεν είναι προς συζήτηση,το τονίζω.Παρασυζητήθηκε το ζήτημα),είναι πως περίμενε να κλείσει ο ντουντα.

λίγο το οτι είχαν τον ίδιο μανατζερ,λίγο πως και η συμφωνία με τον ντούντα δεν ήταν και άμεση,καθυστέρησε λίγο το θέμα.Εξάλλου ήταν δεδομένο πως η πρόταση του ολυμπιακου θα ήταν μεγαλύτερη και ακόμα αν ανέβαινε ο παο,το πολύ πολύ να έπαιρνε το συμβόλαιο του παπαλουκά ο σπανούλης,κάτι που ο παο δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει σίγουρα.

δεν πειράζει.Αντε και στη μετακίνηση του τεπιτς προβλέπω μεγαλύτερο θρίλερ

Gash
QUOTE
Ζήτησε τα ίδια χρήματα που παίρνει ο Διαμαντίδης. Ο Παναθηναϊκός δεν του τα 'δωσε. Περίμενε, περίμενε, περίμενε, μπας και γίνει η κίνηση. Τίποτα. Πήγε Ολυμπιακό. That's not an opinion.


Τα ίδια λεφτά του δίνανε (2εκ.) αλλλά ο Ολυμπιακός του έδινε 0.4 εκ. το χρόνο παραπάνω
Αυτό περίμενε...αν θα πάρει 2.4 και από τον Παναθηναικό, όχι αν θα πάρει τα ίδια με τον Διαμαντίδη
Manu7
QUOTE(kolokotronis @ Mar 16 2011, 01:28 ) *
Τελικά, είχε δεν είχε, την έπεισε την πλειοψηφεία ο Σπανούλης ότι δεν έφυγε μόνο για τα χρήματα και ότι υπήρχαν και άλλοι λογοι..

Ερώτηση και αν μου απαντηθεί θα πειστώ και εγώ.

Γιατί έκανε 2 μήνες να αποφασίσει αν θα μείνει στον παο ή θα πάει στον οσφπ?
Για να σιγουρευτεί ότι στον οσφπ θα ήταν 1ο όνομα?
Μετά από 2 μήνες πήρε την διαβεβαίωση?

Μήπως για αν δει αν θα πάρει τελικά τα λεφτά από τον ΠΑΟ?

Και στον ΠΑΟ στην Ελλάδα θα ήταν η οικογένειά του.
Αν δεν ήταν ευχαριστημένος στον ΠΑΟ και θεωρούσε ότι είχε κλείσει ο κύκλος του, ξαναρωτάω 2 μήνες του πήρε να το συνειδητοποιήσει?


Και εν πάσει περιπτώσει ρε παιδιά και υπόσχομαι ότι δεν ξαναασχολούμαι:
Αν του έδινε ο ΠΑΟ τα ίδια χρήματα θα έφευγε??
Θα το σκεφτότανε 2 μήνες?

Γιατί σκίζεστε να αποδείξετε ότι δεν ήταν ΜΟΝΟ τα λεφτά ο λόγος?

Άκου και το δικό μου το σκεπτικό...

Ο Σπανούλης είχε σίγουρα στο μυαλό του να αλλάξει πλεύση στην καριέρα του και να πάει στον Ολυμπιακό όπου
θα είναι πρώτο βιολί και όχι πίσω από κάποιον άλλο.Για μένα είναι το πρώτο όνομα,κι αυτό γιατί ο Παπαλουκάς από το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου μας εμφανίστηκε ενώ ο Σπανούλης εμφανίζει σταθερότητα και ηγετική συμπεριφορά από την αρχή.

Για να πάει όμως στον Ολυμπιακό φίλε Kolokotroni,φυσικά θα πήγαινε και με μια καλή πρόταση.Τα λεφτά,όμως, ήταν και ένα άλλοθι συνάμα!Τον βολεύει τον Σπανούλη να νομίζει ο κόσμος του ΠΑΟ ότι έφυγε για τα λεφτά γιατί έτσι ρίχνει το μπαλάκι στη διοίκηση του ΠΑΟ wink.gif.

Ωστόσο κάτι δεν του βγήκε όπως του ήθελε του Βασίλη.Στην αρχή ο Ολυμπιακός του έδινε 2.7 εκατομμύρια σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.Έτσι,περίμενε και την πρόταση του ΠΑΟ που ήταν χαμηλότερη σε κάθε περίπτωση κοντά στα λεφτά του Διαμαντίδη.Τότε όμως ο ΟΣΦΠ είδε ότι παίζει μπάλα μόνος του οπότε η προσφορά του ήταν 2.4 ή στο καλό.Ο καιρός είχε περάσει όμως,αγνοώντας τον ΠΑΟ οπότε ήξερε ότι δεν υπήρχε ο δρόμος της επιστροφής μιας και το όλο κλίμα είχε πολωθεί..Οπότε,δέχτηκε την πρόταση του ΟΣΦΠ και τέλος η δουλειά...

Ο κόσμος του ΠΑΟ λοιπόν συγκρίνοντας τα 2.4 με τα 2-2,1 του Μήτσου θεωρεί την διαφορά ένα τίποτα.Οπότε φταίει ο Σπανούλης ο φραγκοφονούλης.Αν έμπαινε σε πληστηριασμό (πράγμα που περίμενε ο Βασίλης) και του έδινε κάπου στα 2,7 ο ΟΣΦΠ,τότε πολλοί από σας θα τον δικαιολογούσατε.Δεν του έκατσε βλέπεις...wink.gif.

Εσύ πιστεύεις λοιπόν ότι τα 300.000 παραπάνω που του έδινε ο ΟΣΦΠ έκαναν τόσο πολύ τη διαφορά αν οι λόγοι ήταν καθαρά χρηματικοί?2,1 περίπου θα έπαιρνε από ΠΑΟ λογικά.Η απάντηση σου είναι ναι.Το ξέρω.Αλλά και συ γιατί σκίζεσαι να μας αποδείξεις ότι έφυγε καθαρά για τα λεφτά?

Έφυγε ο Σπανούλης,μαν...Πάει...Και σεις κάθεστε και μπριζώνεστε από μια συνέντευξη που έδωσε στον "Γ Α Υ Ρ Ο".Αυτός ήταν ο σκοπός της συνέντευξης όμως και σεις πέσατε στην παγίδα...
il postino
οντως το κουρασαμε ρε ξεπλενη αλλα και με τι να ασχοληθουμε μπασκετικα? ας οψεται ο καφες που ηπια στις 9 το βραδυ!!!!

με το περιφημο ολ σταρ γκειμ? με τον τελικο κυπελλου που δεν εγινε και θα κριθει στα ζαρια? με την ευρωλιγκα που θα ξαναρχισουν τα ματς ...του χρονου?

προσωπικα αυτο με το Νο1 και Νο2 εγω δεν τα καταλαβαινω!! ο σπανουλης ειναι νικητης και με τον παο ηταν νικητης και οχι με ρολο αναπληρωματικου αλλα με ρολο βασικου και αναντικαταστατου παικτη!! πιστευω μαλιστα και το χω ξαναπει οτι ο σπανουλης θα ηταν και ο επομενος αρχηγος του παο μεσα στο γηπεδο αν εμενε! δεν υπηρχε σαρας, δεν υπηρχε πεκοβιτς, ο μπατιστ στα 34, ο ιδιος στην καλυτερη ηλικια, τι αλλο επρεπε να παιζει δηλαδη για να γινοταν κατι τετοιο? θα χε διπλα του εναν παικτη ανιδιοτελη, το μητσο, που θα καθαριζε τη σαβουρα και θα παιρνε τη σαλπιγγα και θα ηγουταν ο ιδιος.

συν τοις αλλοις, ο σπαν με το παιξιμο του ποτε δεν εκανε ταρζανιες για να αποδειξει οτι αυτος ειναι ο αρχηγος, οπως κανει πχ ο τεοντοσιτς! λαθη μπορει να κανει αλλα ποτε, μα ποτε, το παιχνιδι του δε ξεφευγει απο τα ορια του ορθολογισμου!

σα να λεμε δηλαδη οτι ο σπανουλης δε θελει διαμαντιδη-παπαλουκα στην εθνικη επειδη θα του κλεβουν τη δοξα!! δε στεκει!

ο σπανουλης ηθελε περισσοτερα λεφτα και αυτα τα βρηκε στον ολυμπιακο και για να γινει κατι τετοιο επρεπε να εχει στο παιχνιδι και την πρωην ομαδα του! καμια ομαδα δεν του εδινε τα λεφτα που ειχε στο μυαλο του!! ουτε οι ισπανοι του τα διναν! η μπαρτσα ηδη εχει το ναβαρο στο 2, τον οποιο πληρωνει μια περιουσια, ενω και η ρεαλ εχει παικτες στο ασοδυο!! φυσικα δε θα πηγαινε σε μια ομαδα που δεν εχει βλεψεις πρωταθλητισμου με αξιωσεις και σαφως περιμενε να κλεισει και ο ντουντα!

το μονο που δεν αποκλειω ειναι τα ειχε σπασει με το ζοτς ή με τη διοικηση αλλα αυτο δε θα το μαθουμε ποτε.

οπως και να χε, αν επαιρνε το πρωταθλημα και την επομενη μερα ελεγε "ευχαριστω πολυ για τη συνεργασια αλλα σας αφηνω και καλη τυχη" προσωπικα δε θα γραφα ουτε ενα ποστ εναντιον του στο τοπικ!

υ.γ πώς θα του φαινοταν του σπανουλη αν ο παο ηταν σε διαπραγματευσεις μαζι του και ταυτοχρονα μιλαγε και με το ναβαρο και στο τελος προτιμουσαν τον ισπανο? σαφως και μιλαμε για μπιζνες αλλα οταν εισαι σε ενα μαγαζι χρονια οφειλεις να εισαι ξεκαθαρος με τους συνεργατες σου και οχι να κοροιδευεις και να παιζεις κρυφτο!
spysta
QUOTE(kolokotronis @ Mar 16 2011, 00:28 ) *
Γιατί έκανε 2 μήνες να αποφασίσει αν θα μείνει στον παο ή θα πάει στον οσφπ?
Για να σιγουρευτεί ότι στον οσφπ θα ήταν 1ο όνομα?
Μετά από 2 μήνες πήρε την διαβεβαίωση?

ολοι οι αλλοι λογοι πλην του οικονομικου ειχαν μπει στο μυαλο του Σπανουλη καιρο πριν στεφθει Πρωταθλητης με τον ΠΑΟ περυσι.
Ο μονος που ηρθε στην πορεια ηταν οτι στον ΟΣΦΠ θα αποτελει ν1 κατι το οποιο του διεμυνησε ο Ντουντα καπου στα τελη Ιουνιου αρχες Ιουλιου οπου και ανακοινωθηκε ο Ιβκοβιτς.

η καθυστερηση της αποφασης-απαντησης εχει να κανει με το συμβολαιο του .. αλλα ΠΡΟΦΑΝΩΣ υπηρξαν και αλλοι λογοι για να επιλεξει τον ΟΣΦΠ και δεν ηταν ΜΟΝΟ το οικονομικο οπως πιστευεις.

καταρχας το ολο στορι δεν πηρε 2 μηνες οπως λες .. 6 Ιουνιου τελειωσαν οι τελικοι .. μια εβδομαδα μετα αρχισαν οι συζητησεις με τον ΟΣΦΠ οπως ειπε ο ιδιος (δηλ καπου στις 13-14 Ιουνιου) .. και 11 Ιουλιου ανακοινωθηκε απο τον ΟΣΦΠ.1 μηνας σκαρτος ητανε η ολη ιστορια (και βασικα οπως εξηγω παρακατω ο ΚΑΘΑΡΟΣ χρονος παιζει να ειναι και 20 μερες υποθεση συζητησεων) .. ασχετα αν η φημολογια υπηρχε απο πριν.Μιλαμε για επισημες συζητησεις ..

ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ λογος της καθυστερησης ηταν η αυξηση της φορολογιας που εγινε εκεινο το διαστημα wink.gif
Εδω ευθυνη για την καθυστερηση στο κλεισιμο της μεταγραφης ή της ανανεωσης ειχαν οι διοικησεις των ομαδων οι οποιες παγωσαν για καμια εβδομαδα τις κινησεις τους ωστε να δουν με τι εχουν να κανουν.
Αυτο εγινε περιπου στις 23-26 Ιουνιου .. επομενως μεχρι της πρωτες μερες του Ιουλιου ΚΑΝΕΙΣ απο τους δυο αιωνιους δεν εκανε κατι.

αρχες Ιουλιου ο Ντουντα ανακοινωνεται απο τον ΟΣΦΠ οπου οπως ειπε ο ιδιος αποτελεσε μεγαλο κινητρο γι αυτον (μετα απο 8 μερες ΜΟΝΟ .. ανακοινωνεται και ο ιδιος)

στη συνεχεια τo αρχικο συμβολαιο του ΟΣΦΠ αλλαξε με αυτο που τελικα συμφωνησε καθως το 25% εγινε 40%.ο Σπαν λογικο ηταν να κατσει να σκεφτει 1-2 μερες .. εντωμεταξυ ειχε βαλει και τον Ραζνατοβιτς να δει προτασεις απο εξωτερικο και ισως περιμενε και μια τελευταια κινηση απο τον ΠΑΟ (αν κ εγω νομιζω πως το ειχε παρει αποφαση απο καιρο οτι δεν θα εμενε στους Πρασινους)!! γενικα οταν σκεφτεσαι να κανεις ενα ΤΟΣΟ μεγαλο βημα φορωντας τη φανελα του αιωνιου αντιπαλου .. δινεις χρονο στον ευατο σου να το χωνεψει .. αλλα και στους αλλους.εγω λεω οτι αν δεν ειχε ακουστει τιποτα για ΟΣΦΠ-Σπαν και μια μερα που περιμενες την φυσιολογικη ανανεωση ξυπνουσες και διαβαζες ''ο Σπαν στον ΟΣΦΠ'' θα σου καθοταν χειροτερα.Αλλα και ο ιδιος θα ηταν προσβλητικο για τον ΠΑΟ να το κανει ετσι θεωρω.

οπως καταλαβες η καθυστερηση δεν ηταν απλα ενα θεμα να παρει τα περισσοτερα .. αλλα μια συγκυρια γεγονοτων.

εσυ ομως απο που και ως που ακυρωνεις του υπολοιπους λογους (τους περισσοτερους των οποιων αποδεχθηκε ο Σπαν) θετοντας ΜΟΝΟ το οικονομικο ως κριτηριο ???Τον γνωριζεις προσωπικα?Αφου ο ιδιος ο παικτης γυρισε και ειπε ολα αυτα τα πραγματα πως μπορει ετσι απλα να τα εκμηδενιζεις ???Δεν εχουν ΚΑΜΙΑ αξια τα λογια του??
Δηλαδη ειναι ΤΟΣΟ περιεργο να θελει να φυγει καποιος απο τον Παναθηναικο καθαρα για προσωπικους λογους και οχι οικονομικους???τζιζας δηλαδη

τσπ .. διαφοροι παραγοντες καθοριζουν την αποφαση μας .. στα επαγγελματικα,στην ζωη μας, παντου.
Anaz
QUOTE(spysta @ Mar 16 2011, 01:06 ) *
εγω τυχαια λεω καπως ετσι ..

--35% τα περισσοτερα χρηματα και η δικλειδα ασφαλειας,για μελλοντικες επιτυχιες, που ακουει στο ονομα Αγγελοπουλοι και Ιβκοβιτς
--25% οτι ηθελε να ειναι το Ν1 σε ΤΟΠ ομαδα (στη συνειδηση των φιλων του ΠΑΟ .. παντα θα ηταν πρωτος ο ΔΔ)
--20% η οικογενεια του ωστε να μεινει Ελλαδα
--15% οτι δεν ηταν ευχαριστημενος στον ΠΑΟ και θεωρουσε οτι ειχε κλεισει ο κυκλος του
--5% να δημιουργει ο spysta videakia για την παρτη του και να γουσταρει (αν ηταν παικτης του ΠΑΟ δεν θα το εκανα οποτε αναγκαστηκε να βαλει τα ερυθρολευκα wink.gif )
Καλα το θεμα της οικογενειας δεν αφορα τη συγκριση Παο-Οσφπ. Αν και ακουγεται οτι η Χοψονιδου ειναι γαυρακι, κι ως γνωστον το νινι... 19.gif biggrin.gif
Κατι αλλο που δεν βλεπω να αναφερεται, αν και το ανεφερε και ο ιδιος ο Σπανουλης..ειναι το θεμα του προσωπικου κινητρου! Ισως το ειδε κ σαν μια προκληση να παει στον Ολυμπιακο κ να καταφερει το.."ακατορθωτο", να παρει τιτλους!! Και πλακα πλακα, δεδομενου και του ηγετικου ρολου του στην ομαδα, αν η μετακινηση αυτη συμπεσει και με αλλαγη σκυπτρων στην Α1, (κ παρει κ καμμια Ευρωλιγκα η ομαδα στη τριετια του) θα μεινει στην ιστορια ο ιδιος.

ΥΓ: Ρε Σπυρο σταματα να βαζεις φωτο ρε φιλε, θα καψεις ολους τους μεταγγραφικους μας στοχους οπως το πας εσυ. Ο Κρστιτς πηγε Βοστονη κι αναγεννηθηκε, ο Λανγκφορντ καπου διαβασα οτι δεχτηκε προταση απ'τους Ρωσους για ανανεωση.. Ο δε Γκιστ, απλα εκανε τραγικο τοπ16.. rolleyes.gif
spysta
QUOTE(Anaz @ Mar 16 2011, 03:23 ) *
ΥΓ: Ρε Σπυρο σταματα να βαζεις φωτο ρε φιλε, θα καψεις ολους τους μεταγγραφικους μας στοχους οπως το πας εσυ. Ο Κρστιτς πηγε Βοστονη κι αναγεννηθηκε, ο Λανγκφορντ καπου διαβασα οτι δεχτηκε προταση απ'τους Ρωσους για ανανεωση.. Ο δε Γκιστ, απλα εκανε τραγικο τοπ16.. rolleyes.gif

--ο Κριστιτς αναγεννηθηκε για να ερθει στην Θρυλαρα ορεξατος ναουμ !!ηθελε να μπει σε φορμα το παιδι banana.gif
--ο ιδιος ο Λανγκφορντ διεψευσε τις φημες περι ανανεωσης .. οποτε προς το παρον δεν εχει καει (θα ρθει και η σειρα του βεβαια)
--ο Γκιστ χαθηκε στην μετριοτητα της Παρτιζαν ωστε να κανει το BAAAM του χρονου σε ΤΟΠ ομαδα .. μην τους πανικοβαλλει ολους απο τοσο νωρις.Και αυτον τον εβαλα τις τελευταιες μερες .. δεν τον ειχα απο πριν.ΑΝ τον ειχα απο πριν το πιθανοτερο ειναι να εκανε ΜΟΝΟ αρνητικα rankings στο τοπ16 wink.gif


οι επομενοι που θα καουν στην λιστα μου πλησιαζουν και ειναι Αμερικανοι .. ο ενας κατα το ημισυ πλεον (ελα ευκολακι)
Eρχεται η ωρα τους οσονουπω .. μουχαχα

----->κατα τ αλλα απορω γιατι αγχωνεσται με την λιστα μου .. αφου ο παππους καναν ιτς ,που δεν θα τον ξερει η μανα του, θα διαλεξει παλι το καλοκαιρακι happy.gif
----->το παω δια της εις ατοπον απαγωγης .. οποιον εχω ξεχασει και ερθει το καλοκαιρι χωρις ο ιδιος να εχει περασει απο την υπογραφη μου .. θα αποτελεσει και μεταγραφη μας.ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΕΣ .. στο πιατο σας τα δινω thumbsup.gif
PARISINOS
Οπ τωρα ειδα τη σηζητηση...

Για μενα και χωρις πολλα πολλα, απλα θα πιαστω απο το τελευταιο που ειπε καποιος, δηλαδη αν μας φαινεται ΤΟΣΟ περιεργο να θελει να φυγει κανεις απο τον ΠΑΟ?

Εμενα προσωπικα ΝΑΙ , μου φαινεται ΤΟΣΟ περιεργο. Δεν φευγει κανεις απο την πιο πετυχημενη , την πιο σταθερη ομαδα της 15ετιας στην ευρωπη, στην οποια ειναι βασιλιας χωρις σοβαρο λογο.

Οποτε για μενα δυο λογους βλεπω. Να εχεις τσακωθει με καποιο εμβλημα του συλλογου ( προεδρους, μητσο, ζοτς) , η τα λεφτα.

Επειδη δεν υπαρχει καποιο λογος να πιστευουμε οτι μαλωσε με καποιον, μενει μονο ενας λογος.

Τα να φυγεις γιατι βαρεθηκες, γιατι θελεις και καλα νεους στοχους , θελεις να εισαι το νουμερο ενα κλπ ειναι γελοιο.

ΚΑΝΕΙΣ μεγαλος παιχτης δεν εφυγε απο εναν μεγαλο συλλογο στον οποιο γραφει ιστορια για να παει μαλιστα στον αιωνιο αντιπαλο επειδη βαρεθηκε. Η επειδη θελει να αλλαξει παραστασεις. ΚΑΝΕΙΣ. Ολοι σχεδον οι αθλητες ονειρευονται να συνθεσουν το ονομα τους με εναν μεγαλο συλλογο, και αν τα καταφερουν δεν φευγουν . Η μαλλον φευγουν αλλα οχι επειδη βαρεθηκαν την αγαπη του κοσμου.

Η ιστορια με το νουμερο 1 ειναι επισης γελοια. Ο ΠΑΟ τον ειχε νουμερο 1 μαζι με τον τον μητσο. Τα ιδια λεφτα του εδινε. Στην συνειδηση του κοσμου δεν ηταν ετσι βεβαια , ο μητσος ηταν παντα πρωτος, αλλα αυτο το ηξερε ο σπαν, αρα αν ηταν αυτος ο λογος γιατι σηζητουσε να μεινει, δηλαδη αν επαιρνε παραπανω απο τον μητσο , θα αλλαζε τη γνωμη του κοσμου του ΠΑΟ?

Καλα για τον ιβκοβιτς, ενταξει ουτε αυτο εχει λογικη. Οταν εχεις τον ζοτς προπονητη, δεν νομιζω να σου κανει ιδιαιτερη εντυπωση ο ιβκοβιτς...Προπονηταρας και ο καθηγητης, αλλα προπονηταρας και ο ζοτς, οποτε γιατι να ρισκαρεις γι αυτο το λογο...

Ενας ειναι ο λογος λοιπον και δεν ειναι και κακο. Λογικο ειναι να θεωρεις τα λεφτα σημαντικα, ειδικα οταν ειναι αρκετα περισσοτερα. Μιλαμε για 1,2-1,5 εκ ευρω στην τριετια. Μεγαλο ποσο...

Ακομα ομως και να ειχε φυγει για εναν απο αυτους τους λογους ( το δεχομαι ), δεν θα ειχε φυγει οπως εφυγε..Και εξηγουμαι...

Η ολη ιστορια ηταν ενα μπρα ντε φερ , ενα σκληρο ποκερ μεταξυ τριων παιχτων. Και οπως ξερετε μια παραμετρος μετραει στο ποκερ, και αυτη ειναι τα λεφτα...Ολες οι υπολοιπες παραμετροι ηταν γνωστες απο την αρχη. Κανενας λογος δεν υπηρχε να παιξεις ποκερ τρεις μηνες αν αποφασισες για τους προαναφερθεντες λογους. Αυτοι δεν αλλαζαν , οποτε ποιος ο λογος να κατσεις να παιξεις ποκερ?

Υ.Γ. Κλασσικο παραδειγμα παιχτη που δεν εφυγε για τα λεφτα ηταν ο σισκα. Σηκωθηκε μια μερα και ειπε , γεια σας παιδια, εχω προταση απο την ΤΣΣΚΑ, η μοσχα αρεσει περισσοτερο στην γυναικα μου , ιδια ομαδα ειναι πανω κατω οποτε γεια σας. Ουτε να μας το πει πριν υπογραψει δεν ηρθε μπας και ματσαραμε την προταση.

Αν ο σπαν ειχε αποφασισει να φυγει για οποιονδηποτε αλλο λογο , θα ειχε κανει το ιδιο. Θα μας ελεγε οταν τελειωσε το συμβολαιο του τον ιουνιο, ξερετε κατι κυριε παυλο, εγω βαρεθηκα/τσακωθηκα με τον μητσο/ θελω νεες παραστασεις/ θελω ο κοσμος να με θεωρει νουμερο 1/ βαλτε οτι δικαιολογια θελετε και θα την εκανε κατευθειαν.
Δεν το εκανε ομως , αρα μονο μια λογικη εξηγηση μενει οτι και να λεει ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος σπαν (που δεν διαβασα καν τι ειπε βασικα , δεν ηξερα καν οτι μιλησε)...Οτι και να ειπε δεν εχει σημασια, ποτε κατι που λεει καποιος δεν κερδιζει την απλη λογικη...

natouralistis
QUOTE (PARISINOS @ Mar 16 2011, 08:08 ) *
Οπ τωρα ειδα τη σηζητηση...

Για μενα και χωρις πολλα πολλα, απλα θα πιαστω απο το τελευταιο που ειπε καποιος, δηλαδη αν μας φαινεται ΤΟΣΟ περιεργο να θελει να φυγει κανεις απο τον ΠΑΟ?

Εμενα προσωπικα ΝΑΙ , μου φαινεται ΤΟΣΟ περιεργο. Δεν φευγει κανεις απο την πιο πετυχημενη , την πιο σταθερη ομαδα της 15ετιας στην ευρωπη, στην οποια ειναι βασιλιας χωρις σοβαρο λογο.

Οποτε για μενα δυο λογους βλεπω. Να εχεις τσακωθει με καποιο εμβλημα του συλλογου ( προεδρους, μητσο, ζοτς) , η τα λεφτα.

Επειδη δεν υπαρχει καποιο λογος να πιστευουμε οτι μαλωσε με καποιον, μενει μονο ενας λογος.


Πολύ σωστά τονίζεις, δεν φεύγεις από κάπου που έχεις τα πάντα, μην είσαι τόσο σίγουρος όμως για το αν μάλωσε ή όχι με κάποιον. Γι' αυτό και οι 100 δηλώσεις του "εδώ με θέλουν πολύ"


/6646/61e0a197ba55583b268dd19.th.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]
LFO
Δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω σε αυτο το τοπικ γιατι νομιζω η συζητηση ειναι αδιεξοδη και γιατι κυριως οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος...Αφηστε λοιπον γιατι εφυγε ο Σπανουλης, δεν ενοχλει τοσο αυτο....Αυτο που ενοχλει ειναι οτι φευγοντας ηρθε στον Ολυμπιακο...Αν πηγαινε με 1ευρω παραπανω τον χρονο στην Λεμαν ή με 1 ευρω λιγοτερο στην Χιμκι πχ κανεις δεν θα εκανε τοση κουβεντα...Ολα τα υπολοιπα ειναι για καταναλωση...

Ενταξει μην μπουμε τελειως και στο τρυπακι των αφεντικων...και καλα παιξε για την φανελα μονο και τετοιες μπουρδες για να την βγαζουν μια ζωη οσο πιο οικονομικα γινεται....Το χρημα ηταν το νουμερο 1 της υποθεσης. Αν υπάρχει ενας απο εδω μεσα που δεν θα αλλαζε δουλεια για 400 χιλιαδες ευρω το χρονο διαφορά να σηκωσει το χερι...Για τα υπολοιπα συμφωνω με vastravoud.

Και μια παρατηρηση : Who the fuck is Huertas ?? Ενας παικτης, καλος δεν λεω, με 1-2 καλες χρονιες στην Ευρωπη μπορει να θεωρηθει αντικαταστατης του Σπανούλη?? Λυπαμαι (ψεματα, δεν λυπαμαι καθολου!!) αλλα παικτες σαν τον Σπανουλη δεν αντικαθιστανται από παικτες αυτου του βεληνεκους....Να μπαλωσεις καμια τρυπα, ναι. Να αντικαταστησεις οχι...
επαθα λαστιχο
QUOTE(LFO @ Mar 16 2011, 09:44 ) *
Και μια παρατηρηση : Who the fuck is Huertas ??

ο τριτος καλυτερος παικτης της πρωταθλητριας ισπανιας περυσι και δευτερος καλυτερος φετος μετα την αποχωρηση του σπλιτερ.το αν σε συγκριση με τον σπανουλη στο παρον ειναι ισος,καλυτερος η χειροτερος αυτο δεν το ξερω.αλλα μια χαρα μπορεις να τους "στησεις",δεν μιλαμε για διαφορετικη κλαση.
το τονιζω,για το τωρα μιλαμε,σαφως και ο σπανουλης εχει περισσοτερα χρονια στην πλατη του σε υψηλο,η μαλλον πολυ υψηλο επιπεδο.οπως και ο σαν εμετεριο.2 χρονια τωρα κανει παπαδες,δεν μας απασχολει τι εκανε πριν.
lamar
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 16 2011, 10:46 ) *
ο τριτος καλυτερος παικτης της πρωταθλητριας ισπανιας περυσι και δευτερος καλυτερος φετος μετα την αποχωρηση του σπλιτερ.το αν σε συγκριση με τον σπανουλη στο παρον ειναι ισος,καλυτερος η χειροτερος αυτο δεν το ξερω.αλλα μια χαρα μπορεις να τους "στησεις",δεν μιλαμε για διαφορετικη κλαση.
το τονιζω,για το τωρα μιλαμε,σαφως και ο σπανουλης εχει περισσοτερα χρονια στην πλατη του σε υψηλο,η μαλλον πολυ υψηλο επιπεδο.οπως και ο σαν εμετεριο.2 χρονια τωρα κανει παπαδες,δεν μας απασχολει τι εκανε πριν.


Μαλιστα...Εχουμε αμφιβολιες τωρα για το αν ο Σπανουλης ειναι καλυτερος απο τον Χουερτας.

Μιλαμε για δυο παικτες που ηλικιακα εχουν δεκα μηνες διαφορα (μεγαλυτερος ο Σπανουλης), και ο ενας παιζει στο υψηλοτερο επιπεδο απο τα 22-23 και ο αλλος εδω και κανα δυο χρονια.

Ο Σπανουλης σαν κλαση ειναι στο ιδιο επιπεδο, με Διαμαντιδη, Παπαλουκα, Ναβαρο. Ο Χουερτας αυτους τους περιμενει στα αποδυτηρια για να παρει τη φανελα τους.
Και επαναλαμβανω, ειναι 28 ετων, δεν ειναι και κανα πιτσιρικι.
A.CAB
QUOTE(lamar @ Mar 16 2011, 11:36 ) *
Μαλιστα...Εχουμε αμφιβολιες τωρα για το αν ο Σπανουλης ειναι καλυτερος απο τον Χουερτας.

Μιλαμε για δυο παικτες που ηλικιακα εχουν δεκα μηνες διαφορα (μεγαλυτερος ο Σπανουλης), και ο ενας παιζει στο υψηλοτερο επιπεδο απο τα 22-23 και ο αλλος εδω και κανα δυο χρονια.

Ο Σπανουλης σαν κλαση ειναι στο ιδιο επιπεδο, με Διαμαντιδη, Παπαλουκα, Ναβαρο. Ο Χουερτας αυτους τους περιμενει στα αποδυτηρια για να παρει τη φανελα τους.
Και επαναλαμβανω, ειναι 28 ετων, δεν ειναι και κανα πιτσιρικι.


Πάντως για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου δεν νομίζω ότι το παιδί που ανέφερε το Χουέρτας εννοούσε ότι είναι ισάξιος του Σπανούλη.
Αν κατάλαβα καλά εννοούσε μαζί με τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναικού φέτος να υπήρχε και ο Χουέρτας και να μην μέναμε με τον Καλάθη μπακ απ του ΔΔ. Άρα και τον Σάτο μέσα και τον Ντρου. Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Σπανούλης είναι καλύτερος παίχτης αλλά μια "φανταστική" προσθήκη Χουέρτας στην υπάρχουσα ομάδα του Παναθηναικού θα έκανε την απώλεια Σπανούλη πολύ πιο ευκολοχώνευτη για κάποιους.
rchos
QUOTE(ACAB @ Mar 16 2011, 11:47 ) *
Πάντως για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου δεν νομίζω ότι το παιδί που ανέφερε το Χουέρτας εννοούσε ότι είναι ισάξιος του Σπανούλη.

ο επαθα λαστιχο δηλαδη ειναι ο διαβολος? tongue.gif
PARISINOS
QUOTE(lamar @ Mar 16 2011, 10:36 ) *
Μαλιστα...Εχουμε αμφιβολιες τωρα για το αν ο Σπανουλης ειναι καλυτερος απο τον Χουερτας.

Μιλαμε για δυο παικτες που ηλικιακα εχουν δεκα μηνες διαφορα (μεγαλυτερος ο Σπανουλης), και ο ενας παιζει στο υψηλοτερο επιπεδο απο τα 22-23 και ο αλλος εδω και κανα δυο χρονια.

Ο Σπανουλης σαν κλαση ειναι στο ιδιο επιπεδο, με Διαμαντιδη, Παπαλουκα, Ναβαρο. Ο Χουερτας αυτους τους περιμενει στα αποδυτηρια για να παρει τη φανελα τους.
Και επαναλαμβανω, ειναι 28 ετων, δεν ειναι και κανα πιτσιρικι.


Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο σπανουλης στο επιπεδο του παπαλουκα, του διαμαντιδη και του ναβαρο. Ως καριερα παντα. Αν μιλαμε για αποδοση φετος και περσυ πχ θα συμφωνησω, αλλα τοτε δεν καταλαβαινω γιατι εβαλες τον παπαλουκα στην κουβεντα. Και δεν καταλαβαινω γιατι βγαζει τον χουερτας εξω .

Αν μιλαμε για καριερα, τοτε εχουμε...

Παπαλουκα

ναβαρο/μητσο

σπανουλη

χουερτας πολυ πιο κατω.

Αν μιλαμε για κλαση φετος, τοτε εχουμε

ναβαρο/ΔΔ/σπανουλη

χουερτας

παπαλουκα

Σε καθε περιπτωση προτιμω διδυμο χουερτας /σατο παρα σπαν/σαρας και προφανως οχι επειδη ο σπανουλης ειναι χειροτερος η εστω ισαξιος του χουερτας. Απλα το διδυμο ειναι πολυ πιο λειτουργικο και ο σαρας ειναι και πρωην παιχτης.

thrylos7
QUOTE
Τα ίδια λεφτά του δίνανε (2εκ.) αλλλά ο Ολυμπιακός του έδινε 0.4 εκ. το χρόνο παραπάνω
Αυτό περίμενε...αν θα πάρει 2.4 και από τον Παναθηναικό, όχι αν θα πάρει τα ίδια με τον Διαμαντίδη


Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω. Εγώ απλώς θα συνεχίσω να λέω ότι δεν του έδινε τα ίδια. rolleyes.gif Και δεν καιγόταν να του τα δώσει...
lamar
QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 12:57 ) *
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο σπανουλης στο επιπεδο του παπαλουκα, του διαμαντιδη και του ναβαρο. Ως καριερα παντα. Αν μιλαμε για αποδοση φετος και περσυ πχ θα συμφωνησω, αλλα τοτε δεν καταλαβαινω γιατι εβαλες τον παπαλουκα στην κουβεντα. Και δεν καταλαβαινω γιατι βγαζει τον χουερτας εξω .


Σε καθε περιπτωση προτιμω διδυμο χουερτας /σατο παρα σπαν/σαρας και προφανως οχι επειδη ο σπανουλης ειναι χειροτερος η εστω ισαξιος του χουερτας. Απλα το διδυμο ειναι πολυ πιο λειτουργικο και ο σαρας ειναι και πρωην παιχτης.


Δηλαδη για να καταλαβω, τι αλλο πρεπει να κανει στην καριερα του ο Σπανουλης για μπει στην ιδια κατηγορια με Παπαλου, ΔΔ, και Ναβαρο?

Εβαλα τον Παπαλουκα μεσα γιατι προφανως θεωρω τον Σπανουλη στο ιδιο επιπεδο κλασης με αυτους τους τρεις, που εγραψα πιο πανω και εννοειται οτι ο Χουερτας απεχει παρασαγγας. Δεν ειναι πουθενα καλυτερος απο αυτους σε κανεναν τομεα του παιχνιδου.

thrylos7
Εδώ που τα λέμε, έχει στράτα μπροστά του. Ειδικά για να φτάσει το επίπεδο Παπαλουκά, ή Σάρας, μόνο μέσω Ολυμπιακού (ως ιστορικής - κίνησης, αλλαγής, όχι λόγω ομάδας) θα μπορούσε, γιατί οι άλλοι είναι ήδη μύθοι/θρύλοι στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Άλλο αντίκτυπο θα έχει για τον ίδιο ένα πιθανό triple - crown του Ολυμπιακού (ειδικά φέτος), παρά ένα του Παναθηναϊκού (ειδικά φέτος που λείπει κιόλας.. 69.gif ).
Zephyr
QUOTE(lamar @ Mar 16 2011, 13:42 ) *
Δηλαδη για να καταλαβω, τι αλλο πρεπει να κανει στην καριερα του ο Σπανουλης για μπει στην ιδια κατηγορια με Παπαλου, ΔΔ, και Ναβαρο?

Εβαλα τον Παπαλουκα μεσα γιατι προφανως θεωρω τον Σπανουλη στο ιδιο επιπεδο κλασης με αυτους τους τρεις, που εγραψα πιο πανω και εννοειται οτι ο Χουερτας απεχει παρασαγγας. Δεν ειναι πουθενα καλυτερος απο αυτους σε κανεναν τομεα του παιχνιδου.


#troll mode on#
Ωχ καημένε, τι ψάχνεις να βρεις? Μέχρι πέρσι ο Σπανούλης ήταν το καλύτερο 2αρι στην Ευρώπη μετά τον Ναβάρο, φέτος επειδή ήρθε στον Ολυμπιακό είναι ο φραγκο-Σπαν, ο αποτυχημένος, που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια για να δένει του Μήτσου τα κορδόνια κλπ κλπ. icon_drunk.gif
#troll mode οff#

ΥΓ. Πέρα από την πλάκα, θα συμφωνήσω με το σκεπτικό του ACAB για την μη ενίσχυση της περιφέρειας του ΠΑΟ και την ενδεχόμενη μεταγραφή που θα έκανε τα πράγματα να δείχνουν κάπως καλύτερα. Σε αυτό βέβαια δεν φταίει ο Σπανούλης, τέτοια παράπονα αφορούν τους αφους Μπάγκινς 19.gif
PARISINOS
QUOTE(lamar @ Mar 16 2011, 12:42 ) *
Δηλαδη για να καταλαβω, τι αλλο πρεπει να κανει στην καριερα του ο Σπανουλης για μπει στην ιδια κατηγορια με Παπαλου, ΔΔ, και Ναβαρο?

Εβαλα τον Παπαλουκα μεσα γιατι προφανως θεωρω τον Σπανουλη στο ιδιο επιπεδο κλασης με αυτους τους τρεις, που εγραψα πιο πανω και εννοειται οτι ο Χουερτας απεχει παρασαγγας. Δεν ειναι πουθενα καλυτερος απο αυτους σε κανεναν τομεα του παιχνιδου.


Nα ειναι το νουμερο 1 της ομαδας του. Γι αυτο δεν λενε πολλοι οτι εφυγε, μεχρι και ο ιδιος το λεει μεσες ακρες....

Αν παρει με τον ΟΣΦΠ μια-δυο ευρωλιγκες, και τοτε θα φτασει τον παπαλουκα.

Και οπως ειδες, ουτε τον ΔΔ/ναβαρο εβαλα στο ιδιο επιπεδο με τον παπαλουκα, ο οποιος για μενα ειναι ενα επιπεδο πιο πανω μαζι με σαρας στην κλιμακα του ευρωπαικου μπασκετ την τελευταια 10ετια. Στο ανωτατο επιπεδο ο ντεγιαν...

Ο σπαν λοιπον δεν ειναι σαν τον ΔΔ και τον ναβαρο. Αν καταφερει στα επομενα 2-3 χρονια πραγματα με τον ΟΣΦΠ ισως τους φτασει , ισως τους ξεπερασει. Μεχρι τοτε ομως το γεγονος παραμενει οτι η μοναδικη ομαδα η οποια ανηκε στον σπανουλη ηταν το μαρουσσι.

Ο ναβαρο ειναι η εικονα της μπαρτσα, ο παπαλουκας στα πραιμ του ηταν η εικονα της ΤΣΣΚΑ, ο ΔΔ ειναι η εικονα του ΠΑΟ.
Ο σπαν μεχρι στιγμης ηταν ενα πολυτιμο νουμερο δυο...


QUOTE(Zephyr @ Mar 16 2011, 13:01 ) *
#troll mode on#
Ωχ καημένε, τι ψάχνεις να βρεις? Μέχρι πέρσι ο Σπανούλης ήταν το καλύτερο 2αρι στην Ευρώπη μετά τον Ναβάρο, φέτος επειδή ήρθε στον Ολυμπιακό είναι ο φραγκο-Σπαν, ο αποτυχημένος, που υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια για να δένει του Μήτσου τα κορδόνια κλπ κλπ. icon_drunk.gif
#troll mode οff#


Δεν ξερω αν κανεις πλακα η οχι, αλλα επειδη μεχρι και στην πλακα παντα υπαρχει μια δοση σοβαροτητας σε αυτον που την κανει, θα πω οτι το μονο που δεν μπορει να μου προσαψει κανεις στο ποστ που εκανα ειναι τα φιλοπαναθηναικα μου αισθηματα.

Εκτος και αν ξερεις πολλους παναθηναικους που θα βαζανε τον παπαλουκα πανω απο τον διαμαντιδη οπως εκανα.

Καλως η κακως ο σπανουλης εχει ακομα δρομο ( οχι πολυ αλλα εχει ) για να φτασει τους ναβαρο και ΔΔ, ποσω μαλλον τον παπαλουκα...

Hakeem Olajuwon
Αυτο το ποσα χρονια επαιζε στο υψηλοτερο επιπεδο δεν το καταλαβαινω.
Δηλαδη αν ενας παικτης εκανε αργοτερα την εκρηξη του σημαινει οτι αυτη την στιγμη ειναι χειροτερος απο καποιον αλλον;
Η επειδη οι συγκυριες ηθελαν και επαιζε σε μικροτερη ομαδα και δεν φαινοταν αυτο σημαινει οτι πρεπει να τον τιμωρησουμε για αυτο;
Ο χουερτας ειναι ο καλυτερος pg της ACB και πιθανοτατα ο καλυτερος στην ευρωπη μετα τον διαμαντιδη.
Και δεν ειναι χειροτερος παικτη του σπανουλη αυτη την στιγμη μαλλον καλυτερος..
επαθα λαστιχο
QUOTE(lamar @ Mar 16 2011, 11:36 ) *
Μαλιστα...Εχουμε αμφιβολιες τωρα για το αν ο Σπανουλης ειναι καλυτερος απο τον Χουερτας.

Μιλαμε για δυο παικτες που ηλικιακα εχουν δεκα μηνες διαφορα (μεγαλυτερος ο Σπανουλης), και ο ενας παιζει στο υψηλοτερο επιπεδο απο τα 22-23 και ο αλλος εδω και κανα δυο χρονια.

Ο Σπανουλης σαν κλαση ειναι στο ιδιο επιπεδο, με Διαμαντιδη, Παπαλουκα, Ναβαρο. Ο Χουερτας αυτους τους περιμενει στα αποδυτηρια για να παρει τη φανελα τους.

αρα οταν ηταν στον παναθηναικο ο σπανουλης,δηλαδη στο 100%,γιατι τωρα συμφωνα με σενα εχει χασει το 50% του παιχνιδιου του,ηταν 2 φορες καλυτερος απο τους προαναφερθεντες.τι διαολο,τον τζορνταν ειχαμε στην ομαδα?
kolokotronis
QUOTE(lamar @ Mar 16 2011, 13:42 ) *
Δηλαδη για να καταλαβω, τι αλλο πρεπει να κανει στην καριερα του ο Σπανουλης για μπει στην ιδια κατηγορια με Παπαλου, ΔΔ, και Ναβαρο?
Εβαλα τον Παπαλουκα μεσα γιατι προφανως θεωρω τον Σπανουλη στο ιδιο επιπεδο κλασης με αυτους τους τρεις, που εγραψα πιο πανω και εννοειται οτι ο Χουερτας απεχει παρασαγγας. Δεν ειναι πουθενα καλυτερος απο αυτους σε κανεναν τομεα του παιχνιδου.

Να γίνει πρώτος στα κλεψίματα και στις ασσίστ στην ιστορία της ευρωλίγκας.
Να βγει 5 συνεχόμενες φορές καλύτερος αμυντικός στην ευρώπη.
Να έχει σηκώσει παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Έτσι πρόχειρα, μερικά που μου ήρθαν.
spysta
Ο Σπανουλης AN συνεχισει ΠΕΡΙΠΟΥ στα ιδια στανταρτς με αυτα που ειναι τωρα .. τοτε σε περιπτωση που σηκωσει μια Ευρωλιγκα με τον ΟΣΦΠ μεσα στην επομενη 3ετια και 1-2 πρωταθληματα απεναντι στον ΠΑΟ .. τοτε θα εχει μπει στο ιδιο μετρο συγκρισης με τους Διαμαντιδη Ναβαρο οσον αφορα το background τους .. καθως αγωνιστικα αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερος και απο τους δυο.(το αγωνιστικο βεβαια εχει πολλες μεταπτωσεις απο μηνα σε μηνα)

Αν παρει και παραπανω απο μια Ευρωκουπες με τον ΟΣΦΠ (ειτε μεσα στην 3ετια ειτε ανανεωνοντας με τον ΟΣΦΠ στο τελος αυτης) συνεχιζοντας να παιζει ρολο ηγετη στην ομαδα .. και σε συνδιασμο με το impact της μεταπηδησης απο τον εναν αιωνιο στον αλλον .. τοτε η συγκριση με τον Παπαλουκα επισης θα μπορει να εχει βαση.(ο οποιος Τεο οντως ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απο ΔΔ και Ναβαρο)
επαθα λαστιχο
QUOTE(kolokotronis @ Mar 16 2011, 14:18 ) *
Να γίνει πρώτος στα κλεψίματα και στις ασσίστ στην ιστορία της ευρωλίγκας.
Να βγει 5 συνεχόμενες φορές καλύτερος αμυντικός στην ευρώπη.
Να έχει σηκώσει παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Έτσι πρόχειρα, μερικά που μου ήρθαν.

φιλε μιας που σε πετυχαινω,για καποιο λογο δεν μπορω να σου στειλω μηνυμα.μου γραφει οτι με εχεις μπλοκαρει.σορρυ παιδες για το ασχετο,αλλα δεν μπορω να τον ειδοποιησω αλλιως
kolokotronis
QUOTE(spysta @ Mar 16 2011, 14:19 ) *
Ο Σπανουλης AN συνεχισει ΠΕΡΙΠΟΥ στα ιδια στανταρτς με αυτα που ειναι τωρα .. τοτε σε περιπτωση που σηκωσει μια Ευρωλιγκα με τον ΟΣΦΠ μεσα στην επομενη 3ετια και 1-2 πρωταθληματα απεναντι στον ΠΑΟ .. τοτε θα εχει μπει στο ιδιο μετρο συγκρισης με τους Διαμαντιδη Ναβαρο οσον αφορα το background τους .. καθως αγωνιστικα αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερος και απο τους δυο.(το αγωνιστικο βεβαια εχει πολλες μεταπτωσεις απο μηνα σε μηνα)

Αν παρει και παραπανω απο μια Ευρωκουπες με τον ΟΣΦΠ (ειτε μεσα στην 3ετια ειτε ανανεωνοντας με τον ΟΣΦΠ στο τελος αυτης) συνεχιζοντας να παιζει ρολο ηγετη στην ομαδα .. και σε συνδιασμο με το impact της μεταπηδησης απο τον εναν αιωνιο στον αλλον .. τοτε η συγκριση με τον Παπαλουκα επισης θα μπορει να εχει βαση.(ο οποιος Τεο οντως ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απο ΔΔ και Ναβαρο)

Αυτό πάλι, είναι γενικά αποδεκτό συμπέρασμα ή προσωπική άποψη?
rchos
δεν εχω καταλαβει αν συζητατε ποιος ειναι καλυτερος η πιος ειναι μεγαλυτερος παιχτης.

γενικα η αποψη μου παει πολυ με αυτην του παρισινου στο τελευταιο του ποστ.

ο σπανουλης σαν ονομα σαν παρουσια σαν στατους ειναι πισω απο παπαλουκα και διαμαντιδη φανερα.

ο χουερτας πολυ πολυ πιο πισω.

ποιος ειναι καλυτερος σαν παιχτης νομιζω κρινετε στο τελος της καριερας γιατι εχει να κανει με την διαρκεια και με το ποσο τελικα τις δυνατοτητες που ειχε ενας παιχτης τις εβαλε στο παρκε οταν επρεπε.

ο σπανουλης για να περασει παπαλουκα-διαμαντιδη επρεπε να φυγει απο παο.
αν ο ολυμπιακος κατακτησει με την παρουσια του την κορυφη ελλαδος και ευρωπης θα εχει κανει μεγαλα βηματα για να φτασει τους αλλους δυο ελληνες παιχτες.μπορει και να τους ξεπερασει.αυτο ομως δεν το ξερουμε.
επαθα λαστιχο
αφεντικο για το τωρα μιλαω αποκλειστικα.
http://www.euroleague.net/competition/play...mp;clubcode=BAS
http://www.euroleague.net/competition/play...mp;clubcode=OLY

εδω ειναι τα στατιστικα των 2 παιτων.ο χουερτας,επειδη αναφερθηκε με στομφο πριν οτι σε κανενα τομεα του παιχνιδιου δεν ειναι καλυτερος απο τον σπανουλη,τελικα διαπιστωνω πως με μικρες διαφορες βεβαια,ειναι σε παραπανω απο εναν.
α,και ο δδ ειναι καλυτερος διαχρονικα σουτερ απο τον ναβαρο.μιλαω για τα κοινα 7 τους χρονια στην ευρωλιγκα,οχι για μια χρονια
rchos
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 16 2011, 14:27 ) *
αφεντικο για το τωρα μιλαω αποκλειστικα.
http://www.euroleague.net/competition/play...mp;clubcode=BAS
http://www.euroleague.net/competition/play...mp;clubcode=OLY

εδω ειναι τα στατιστικα των 2 παιτων.ο χουερτας,επειδη αναφερθηκε με στομφο πριν οτι σε κανενα τομεα του παιχνιδιου δεν ειναι καλυτερος απο τον σπανουλη,τελικα διαπιστωνω πως με μικρες διαφορες βεβαια,ειναι σε παραπανω απο εναν.
α,και ο δδ ειναι καλυτερος διαχρονικα σουτερ απο τον ναβαρο.μιλαω για τα κοινα 7 τους χρονια στην ευρωλιγκα,οχι για μια χρονια


οταν ελεγα οτι δεν καταλαβα με τι κριτιρια γινεται η κουβεντα δεν αναφερομουν μονο σε σενα.
ειχα την εντυπωση οτι οι αποψεις ειχαν να κανουν με την πορεια των παιχτων ανα τα χρονια.

κολοκοτρωνη θα σε παρακαλεσω θερμα να μην μπαινεις στις κουβεντες με επιθετικο υφος.το κανεις συχνα και δεν καταλαβαινω τον λογο.αυτο που εγραψε ο σπυστα ειχε γραφτει 2-3 ποστ πισω απο αλλο μελος.
spysta
QUOTE(kolokotronis @ Mar 16 2011, 12:22 ) *
Αυτό πάλι, είναι γενικά αποδεκτό συμπέρασμα ή προσωπική άποψη?

θεωρω πως ειναι γενικα αποδεκτο συμπερασμα και ειμαι σιγουρος οτι αποτελει και προσωπικη μου αποψη ( tongue.gif )
kseplenhs
5 και σήμερα για τα παιχνίδια γιατί δεν παλεύεστε torture.gif

σήμερα είχαμε new entry.Τον χουέρτας.
lamar
QUOTE(kolokotronis @ Mar 16 2011, 14:18 ) *
Να γίνει πρώτος στα κλεψίματα και στις ασσίστ στην ιστορία της ευρωλίγκας.
Να βγει 5 συνεχόμενες φορές καλύτερος αμυντικός στην ευρώπη.
Να έχει σηκώσει παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Έτσι πρόχειρα, μερικά που μου ήρθαν.


Δηλαδη καποιον που εχει παρει απο το χερακι μονος του μια εθνικη ομαδα που της ελειπαν οι δυο ηγετες της και πηρε χαλκινο μεταλλιο σε Ευρωμπασκετ, που εχει βγει MVP σε Φ4, που εχει παρει Ευρωμπασκετ και ασημενιο παγκοσμιο, εσυ δεν θα τον εβαζες μεσα σε αυτο το κλαμπ παικτων? Εγω τον βαζω ρε μαν.

QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 16 2011, 14:27 ) *
αφεντικο για το τωρα μιλαω αποκλειστικα.
http://www.euroleague.net/competition/play...mp;clubcode=BAS
http://www.euroleague.net/competition/play...mp;clubcode=OLY

εδω ειναι τα στατιστικα των 2 παιτων.ο χουερτας,επειδη αναφερθηκε με στομφο πριν οτι σε κανενα τομεα του παιχνιδιου δεν ειναι καλυτερος απο τον σπανουλη,τελικα διαπιστωνω πως με μικρες διαφορες βεβαια,ειναι σε παραπανω απο εναν.
α,και ο δδ ειναι καλυτερος διαχρονικα σουτερ απο τον ναβαρο.μιλαω για τα κοινα 7 τους χρονια στην ευρωλιγκα,οχι για μια χρονια


Ο Χουερτας εχει ελαφρως καλυτερους αριθμους, αλλα αυτο που δεν λες ειναι οτι πισω απο αυτον η Καχα εχει τον Ριμπας, αρα ολο το παιχνιδι τους περναει απο εκεινον. Ο Σπανουλης εχει , Τεοντοσιτς και Παπαλουκα, και παρολα αυτα σκοραρει κοντα 5 ποντους παραπανω και μοιραζει μια ασιστ λιγοτερη. Αν δεν καταλαβαινεις τη διαφορα δεν μπορω να βοηθησω.

Επισης αυτο με την υπογραφη μου, επειδη δεν ξερεις, μαθε πρωτα ποιανου ποστ ειναι και γιατι την εβαλα εγω σαν υπογραφη και τοτε τα ξαναλεμε.
kseplenhs
QUOTE(lamar @ Mar 16 2011, 14:39 ) *
Επισης αυτο με την υπογραφη μου, επειδη δεν ξερεις, μαθε πρωτα ποιανου ποστ ειναι και γιατι την εβαλα εγω σαν υπογραφη και τοτε τα ξαναλεμε.



δικό μου είναι.

στην αρχή σκέφτηκα να του ζητήσω λεφτά αλλά στην πορεία σκέφτηκα πως θα έχει πλάκα να την πληρώνει ο λαμάρ για πράγματα που είπα εγώ tongue.gif
thrylos7
Ρε παίδες, ο Χουέρτας έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του. http://www.esake.gr/player/1918
Αν κι εμένα δε μου γεμίζει το μάτι...
επαθα λαστιχο
QUOTE(lamar @ Mar 16 2011, 14:39 ) *
Επισης αυτο με την υπογραφη μου, επειδη δεν ξερεις, μαθε πρωτα ποιανου ποστ ειναι και γιατι την εβαλα εγω σαν υπογραφη και τοτε τα ξαναλεμε.

πωπω δηλαδη αν εγω βαλω στην υπογραφη μου κατι προσβλητικο και προκλητικο,απαλλασσομαι επειδη δεν το εγραψα εγω?
οκ,δεκτο.αφου σου επιτρεπεται εσενα ας ανανεωσω και εγω την υπογραφη μου με κατι απο νερα και τσσκα,και μην πει κανεις τιποτα γιατι δεν θα το εχω γραψει εγω.εγω θα ειμαι απλα ο...κομιστης smiley.gif
rchos
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 16 2011, 14:50 ) *
πωπω δηλαδη αν εγω βαλω στην υπογραφη μου κατι προσβλητικο και προκλητικο,απαλλασσομαι επειδη δεν το εγραψα εγω?
οκ,δεκτο.αφου σου επιτρεπεται εσενα ας ανανεωσω και εγω την υπογραφη μου με κατι απο νερα και τσσκα,και μην πει κανεις τιποτα γιατι δεν θα το εχω γραψει εγω.εγω θα ειμαι απλα ο...κομιστης smiley.gif


ηδη εισαι "παρανομος" με τα λινκ για τους αγωνες μπασκετ αλλα κανουμε τα στραβα ματια! tongue.gif
επαθα λαστιχο
QUOTE(rchos @ Mar 16 2011, 14:52 ) *
ηδη εισαι "παρανομος" με τα λινκ για τους αγωνες μπασκετ αλλα κανουμε τα στραβα ματια! tongue.gif

οπα αφεντικο κατσε!δεν μου ειπε κανεις τιποτα προηγουμενως,αν ειναι πειτε το και το βγαζω.και εγω νομιζα πως θα σαας αρεσει γιατι εχει αρκετο υλικο(δεν ειναι δικο μου το μπλογκ),και δεν ειναι ακριβως παρανομα λινκ νομιζω,μιας και δεν ειναι σε μορφη τορεντ η ραπιντσεαρ και τα λοιπα,απλα τα βλεπεις.ασε που ολα σχεδον τα εχει ανεβασει το παιδι στο γιουτιουμπ.το αλλο με τις ταινιες ναι ειναι και δικο μου και οντως ειναι παρανομο.αν ειναι πες μου να τα κατεβασω τωρα,δεν εχω ανενα προβλημα
thrylos7
QUOTE
το αλλο με τις ταινιες ναι ειναι και δικο μου και οντως ειναι παρανομο.

laugh.gif laugh.gif biggrin.gif

Ελπίζω να 'χεις ρεζέρβα για το λάστιχο! tongue.gif
επαθα λαστιχο
τελος παντων,επειδη δεν καταλαβαινω αν με δουλευετε η οχι,πειτε μου τωρα σοβαρα αν ειναι να κατεβασω τους συνδεσμους
που εχω βαλει
rchos
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 16 2011, 15:02 ) *
τελος παντων,επειδη δεν καταλαβαινω αν με δουλευετε η οχι,πειτε μου τωρα σοβαρα αν ειναι να κατεβασω τους συνδεσμους
που εχω βαλει


αν ηταν θα στο ειχαμε ζητησει με πμ ηδη φιλε μου.

τωρα αν κλεισει το φορουμ εξαιτιας σου τι να πω! tongue.gif


τερμα τα οφ τοπικ.
ζηταω συγνωμη εκ μερους μου για τα οφ τοπικ ποστ μου.
tzagasdog
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕΝΤΟΝΙ
QUOTE(kolokotronis @ Mar 15 2011, 18:43 ) *
Δηλαδή ο Σπανούλης, πηγαίνοντας στον ολυμπιακό που ήδη υπήρχαν οι Παπαλουκάς και Τεόντοσιτς (άλλο που φέτος έχει πέσει), είχε δεδομένο ότι επιτέλους θα ήταν το πρώτο όνομα στην ομάδα που θα αγωνίζονταν....


Κανενας απο τους Παπαλουκα, Τεοντοσιτς δεν ειναι οτι ο ΔΔ για τους φιλους του Παο.

QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 15 2011, 19:27 ) *
.με το που τελειωνε η σεζον και εβλεπε οτι ειχε προταση απο τον οσφπ,θα πηγαινε στυς κοντους και τον ζοτς και θα ελεγε κυριοι σας ευχαριστω για ολα,αλλα θελω να φυγω και τελος.η αν οχι διαζωσης,μεσω του μανατζερ του θα ξεκαθαριζε οτι ειχε κλεισει ο κυκλος του στον παναθηναικο


προφανως και εχεις αδικο. Επρεπε να παει σε ζοτς και κοντους και να τους πει: "Πιστευω οτι ειμαι ο Νο1 παιχτης εδω μεσα και θελω να εχω την Νο1 θεση στην ομαδα και να πληρωνομαι αναλογα."
Αυτο πιστευε για τον ευατο του και ειναι πολυ πιθανο αυτο.
Μιλαμε οτι αυτος μαζι με τον Ναβαρο ειναι ισως οι καλυτεροι σκορερς στην Ευρωπη. Συν οτι ειναι και Ελληνας γεγονος σημαντικο για τις Ελληνικες ομαδες.
(Ισως πχ ο Παο να μην επερνε Καιμακογλου αν εμενα ο Σπανουλης γιατι μπορει να μην χρειαζοταν Ελληνες.)


QUOTE(il postino @ Mar 16 2011, 02:45 ) *
σα να λεμε δηλαδη οτι ο σπανουλης δε θελει διαμαντιδη-παπαλουκα στην εθνικη επειδη θα του κλεβουν τη δοξα!! δε στεκει!


Σε μια διοργανωση επαιξε χωρις κανενα εκ των 2 και τα αποτελεσματα τα θυμασαι. Βασικα βλεποντας τον πως αντιμετωπιζει τον Παπαλουκα μαλλον τα εχει με τον ΔΔ. Ισως να ηταν ο ιδιος ο ΔΔ σαν προσωπικοτητα στα αποδυτηρια που δεν του αρεσε. (δεν θα το μαθει κανεις ποτε ομως αυτο)

QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 08:08 ) *
1)ΚΑΝΕΙΣ μεγαλος παιχτης δεν εφυγε απο εναν μεγαλο συλλογο στον οποιο γραφει ιστορια για να παει μαλιστα στον αιωνιο αντιπαλο επειδη βαρεθηκε. Η επειδη θελει να αλλαξει παραστασεις. ΚΑΝΕΙΣ. Ολοι σχεδον οι αθλητες ονειρευονται να συνθεσουν το ονομα τους με εναν μεγαλο συλλογο, και αν τα καταφερουν δεν φευγουν . Η μαλλον φευγουν αλλα οχι επειδη βαρεθηκαν την αγαπη του κοσμου.

2)Καλα για τον ιβκοβιτς, ενταξει ουτε αυτο εχει λογικη. Οταν εχεις τον ζοτς προπονητη, δεν νομιζω να σου κανει ιδιαιτερη εντυπωση ο ιβκοβιτς...Προπονηταρας και ο καθηγητης, αλλα προπονηταρας και ο ζοτς, οποτε γιατι να ρισκαρεις γι αυτο το λογο...

3)Υ.Γ. Κλασσικο παραδειγμα παιχτη που δεν εφυγε για τα λεφτα ηταν ο σισκα. Σηκωθηκε μια μερα και ειπε , γεια σας παιδια, εχω προταση απο την ΤΣΣΚΑ, η μοσχα αρεσει περισσοτερο στην γυναικα μου , ιδια ομαδα ειναι πανω κατω οποτε γεια σας. Ουτε να μας το πει πριν υπογραψει δεν ηρθε μπας και ματσαραμε την προταση.


1) Μα πως να συνδεσει ο Σπανουλης το ονομα του με τον Παο οταν ολοι συνδεουν τον Παο με τον ΔΔ.
Ολοι λενε η ομαδα του ΔΔ το ενα, η ομαδα του ΔΔ το αλλο, και ενας παιχταρας στο πικ του κανει παπαδες μεσα στο γηπεδο και δεν ακουγεται κουβεντα παρα μονο για τα λαθη π κανει και οτι κραταει πολυ την μπαλα. Νησαφι πια.....

2) δεν ειναι για τον Ιβκοβιτς ειναι καλυτερα συν τον Ιβκοβιτς. Εχει διαφορα

3) Μου αρεσει που πιστεψατε την δικαιολογια του Σισκα ετσι αβιαστα. Εχε χαρη που ο Σπανουλης ισως εκτιμουσε περισσοτερο την νοημοσυνη των φιλων του Παο και δεν ειπε κανα αντιστοιχο....
Αλλα μαλλον εκανε βλακια....
Αλλα θα μιλησει που θα παει....

QUOTE(lamar @ Mar 16 2011, 11:36 ) *
Μαλιστα...Εχουμε αμφιβολιες τωρα για το αν ο Σπανουλης ειναι καλυτερος απο τον Χουερτας.

Μιλαμε για δυο παικτες που ηλικιακα εχουν δεκα μηνες διαφορα (μεγαλυτερος ο Σπανουλης), και ο ενας παιζει στο υψηλοτερο επιπεδο απο τα 22-23 και ο αλλος εδω και κανα δυο χρονια.

Ο Σπανουλης σαν κλαση ειναι στο ιδιο επιπεδο, με Διαμαντιδη, Παπαλουκα, Ναβαρο. Ο Χουερτας αυτους τους περιμενει στα αποδυτηρια για να παρει τη φανελα τους.
Και επαναλαμβανω, ειναι 28 ετων, δεν ειναι και κανα πιτσιρικι.


+1.

Στην τελικη το ποιος απο τους ΔΔ και Σπαν ειναι μεγαλυτερης κλασης θα φανει τωρα που ο ΔΔ δεν θα παει Φ4 ισως χασει και το πρωταθλημα....
Κατι αντιστοιχο θα ελεγα και για τον περσυνο σαρας.
Αυτος επιθετικα, οργανωτικα στο ευρωπαικο μπασκετ ειναι Unguardable, απλα ειναι τρυπα πισω....

QUOTE(επαθα λαστιχο @ Mar 16 2011, 14:27 ) *
αφεντικο για το τωρα μιλαω αποκλειστικα.
http://www.euroleague.net/competition/play...mp;clubcode=BAS
http://www.euroleague.net/competition/play...mp;clubcode=OLY

εδω ειναι τα στατιστικα των 2 παιτων.ο χουερτας,επειδη αναφερθηκε με στομφο πριν οτι σε κανενα τομεα του παιχνιδιου δεν ειναι καλυτερος απο τον σπανουλη,τελικα διαπιστωνω πως με μικρες διαφορες βεβαια,ειναι σε παραπανω απο εναν.
α,και ο δδ ειναι καλυτερος διαχρονικα σουτερ απο τον ναβαρο.μιλαω για τα κοινα 7 τους χρονια στην ευρωλιγκα,οχι για μια χρονια


Καλα το ποσοστο δεν μου λεει κατι...
εχει νοημα αν οι παιχτες που συγκρινουμε εχουν παρει τις ιδιες προσπαθειες, πραγμα που ακομα και στην μοναξια της αξιας του Χουερτας για την Καχα, ο Σπανουλης εχει παρει ~20% περισσοτερες προσπαθειες....




PARISINOS
QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 14:57 ) *
προφανως και εχεις αδικο. Επρεπε να παει σε ζοτς και κοντους και να τους πει: "Πιστευω οτι ειμαι ο Νο1 παιχτης εδω μεσα και θελω να εχω την Νο1 θεση στην ομαδα και να πληρωνομαι αναλογα."
Αυτο πιστευε για τον ευατο του και ειναι πολυ πιθανο αυτο.
Μιλαμε οτι αυτος μαζι με τον Ναβαρο ειναι ισως οι καλυτεροι σκορερς στην Ευρωπη. Συν οτι ειναι και Ελληνας γεγονος σημαντικο για τις Ελληνικες ομαδες.
(Ισως πχ ο Παο να μην επερνε Καιμακογλου αν εμενα ο Σπανουλης γιατι μπορει να μην χρειαζοταν Ελληνες.)


Ο ΠΑΟ δεν τον υποβιβαζε τον σπανουλη σε σχεση με τον ΔΔ. Του εδινε ακριβως το ιδιο συμβολαιο. καλως η κακως ο σπανουλης δεν ειναι καλυτερος παιχτης απο τον ΔΔ. Μπορω να δεχτω οτι ειναι ισαξιος (που δεν το πιστευω), αλλα πιστεψε με αν ριξει καποιος μια ματια στα ξενα φορουμ ( και στα ελληνικα βεβαια) θα διαπιστωσει οτι ο ΔΔ θεωρειται ανωτερος παιχτης τη δεδομενη στιγμη η εστω ισαξιος. Πραγματικα δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που θα πουν οτι ο σπανουλης ειναι ανωτερος.
Το οτι ο σπανουλης ειναι καλυτερος σκορερ δεν τον κανει και καλυτερο παιχτη. Ο ΔΔ υπερεχει σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ στατιστικες κατηγοριες. Καλυτερος ριμπαουντερ, καλυτερος στις ασσιστ, καλυτερος στην ομαδικη και προσωπικη αμυνα , καλυτερος στην οργανωση, καλυτερο σουτ, παιζει περισσοτερες θεσεις σε αμυνα και επιθεση κλπ χωρις να υστερει και τοσο στο σκοραρισμα.

Ο σπανουλης αξιζε τα λεφτα που του εδινε ο ΠΑΟ. Κανεις αλλος στην ευρωπη δεν του εδινε περισσοτερα, ουτε καν το σηζηταγε κανεις. Μονο ο ΟΣΦΠ που θα πληρωνε ουτως η αλλως υπεραξια για να παρει παιχτη απο τον ΠΑΟ. Ο σπανουλης λογω αυτης της υπεραξιας παιρνει περισσοτερα και απο τον ναβαρο και απο τον σισκα, και απο τον ΔΔ. Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις οτι δεν προκειται για καλυτερο παιχτη.
Ο ΠΑΟ εκανε μια δικαιοτατη προσφορα. Ο σπανουλης αποφασισε να χρησιμοποιησει τον ΟΣΦΠ ως μοχλο πιεσης. Δικαιομα του, δεν σημαινει ομως οτι ο ΠΑΟ ειχε κανει αδικη προσφορα. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ δεν θα εδινε πανω απο 2 εκ στον σπαν πλην του ΟΣΦΠ.





QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 14:57 ) *
Σε μια διοργανωση επαιξε χωρις κανενα εκ των 2 και τα αποτελεσματα τα θυμασαι. Βασικα βλεποντας τον πως αντιμετωπιζει τον Παπαλουκα μαλλον τα εχει με τον ΔΔ. Ισως να ηταν ο ιδιος ο ΔΔ σαν προσωπικοτητα στα αποδυτηρια που δεν του αρεσε. (δεν θα το μαθει κανεις ποτε ομως αυτο)


Ενταξει και σε αλλη μια παιξανε οι ΔΔ και παπαλουκας μονοι τους το 2005 ( βασικα ο σπαν επαιζε κατι 5λεπτα και ειχε 2 ποντους μεσο ορο) και ειδαμε τι εγινε. Σημαινει τιποτα αυτο τωρα?

QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 14:57 ) *
1) Μα πως να συνδεσει ο Σπανουλης το ονομα του με τον Παο οταν ολοι συνδεουν τον Παο με τον ΔΔ.
Ολοι λενε η ομαδα του ΔΔ το ενα, η ομαδα του ΔΔ το αλλο, και ενας παιχταρας στο πικ του κανει παπαδες μεσα στο γηπεδο και δεν ακουγεται κουβεντα παρα μονο για τα λαθη π κανει και οτι κραταει πολυ την μπαλα. Νησαφι πια.....


Ε οχι και δεν ακουγοταν κουβεντα. Ολοι παραδεχονταν την αξια του σπαν στον ΠΑΟ. Γι αυτο και εγινε τοσος ντορος οταν εφυγε. Αν ολοι τον ειχαν γραμμενο, δεν θα γινοταν τοσος ντορος.Απλα τον θεωρουσαν χειροτερο απο τον μητσο, πραγμα που αντικειμενικα ηταν. Τι να κανουμε τωρα...Ηταν και πιο παλιος ο μητσος, οποτε λογικα ηταν ο ηγετης της ομαδας.

QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 14:57 ) *
2) δεν ειναι για τον Ιβκοβιτς ειναι καλυτερα συν τον Ιβκοβιτς. Εχει διαφορα


Προφανως αλλα δεν φευγεις απο μια ομαδα που εχει τον ζοτς, επειδη η αλλη εχει τον ιβκοβιτς. Προπονηταρας ο ιβκοβιτς αλλα αποκλειεται να ηταν αυτος ο βασικος λογος.

QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 14:57 ) *
3) Μου αρεσει που πιστεψατε την δικαιολογια του Σισκα ετσι αβιαστα. Εχε χαρη που ο Σπανουλης ισως εκτιμουσε περισσοτερο την νοημοσυνη των φιλων του Παο και δεν ειπε κανα αντιστοιχο....


Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο σισκα εφυγε για τα λεφτα. Αν ειναι ετσι , γιατι δεν ηρθε να μας μιλησει για την προσφορα της ΤΣΣΚΑ, ωστε να μας δωσει την ευκαιρια να προσφερουμε περισσοτερα? Βλεπεις οτι δεν κολλαει ο συλλογισμος σου?

QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 14:57 ) *
Αλλα θα μιλησει που θα παει....


Μεχρι τοτε δεν μπορουμε να μιλαμε υποθετικα.



QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 14:57 ) *
Στην τελικη το ποιος απο τους ΔΔ και Σπαν ειναι μεγαλυτερης κλασης θα φανει τωρα που ο ΔΔ δεν θα παει Φ4 ισως χασει και το πρωταθλημα....
Κατι αντιστοιχο θα ελεγα και για τον περσυνο σαρας.
Αυτος επιθετικα, οργανωτικα στο ευρωπαικο μπασκετ ειναι Unguardable, απλα ειναι τρυπα πισω....


Το ποιος ειναι καλυτερος μεταξυ των δυο φαινεται απο την πορεια χρονων και θα φανει με ακριβεια στον τελος της καριερας τους. Δεν προκειται να δειξει κατι μια χρονια. Αν ηταν ετσι και ο σατο ειναι καλυτερος του σισκα, επειδη ο ενας τωρα που ειναι μονος αποκλειστηκε νωριτερα.
Επισης το ποιος ηταν καλυτερος ως τωρα φανηκε απο το αισθητηριο των φιλων του ΠΑΟ που τους ειχαν και τους δυο στην ομαδα, και δεν ειχαν κανενα λογο να μην ειναι αντικειμενικοι. Τωρα προφανως οι μεν φιλοι του ΟΣΦΠ θα λενε σπανουλη. Οι φιλοι του ΠΑΟ μεχρι περσυ τι λογο ειχαν να ειναι εμπαθεις εναντια στον σπαν? Οτι βλεπανε λεγανε. Και αυτο ηταν οτι ο ΔΔ ηταν καλυτερος παιχτης. Βεβαια ολη η ευρωπη το ελεγε.
Επισης ασχετο, αλλα το αν δεν θα παει ο ΔΔ φαιναλ ασε να το δουμε πρωτα στην πραξη. Και ασε και να δουμε αν θα παει ο σπανουλης.

Ο σπανουλης ειναι εκπληκτικος παιχτης, το καλυτερο πρωτο βημα στην ευρωπη και ισως ο καλυτερος σκορερ. Αλλα απο τον ΔΔ ειναι χειροτερος . Αυτο πιστευαν οι φιλοι του ΠΑΟ χρονια τωρα, δεν αλλαξε κανεις γνωμη επειδη πηγε στον ΟΣΦΠ. Την ιδια γνωμη ειχαν και πριν.
επαθα λαστιχο
εγω ποτε δεν εγραψα καπου οτι ο χουερτας ειναι καλυτερος του σπανουλη.αυτο που λεω ειναι οτι ΤΩΡΑ ειναι και οι 2 παικτες του ιδιου(υψηλου) επιπεδου.ενταξει οι φιλι του οσφπ θα πουνε οτι ο σπαν ειναι καλυτερος,οι φιλοι της καχα αν τους ρωτουσαμε φανταζομαι οτι αντιστοιχα θα ελεγαν οτι ο χουερτας υπερτερει.πιστευω πως αν ρωτουσαμε καποιους γνωστες του μπασκετ(εκτος απο ελληνες,βραζιλιανους και ισπανους),να μας πουν την γνωμη τους για τους 2 παικτες,η σουμα δεν θα εβγαινε τοσο συντριπτικα υπερ του σπανουλη.
το καλοκαιρι η πιθανη μεταγραφη του μακινταιρ σε καποιον εκ των 2 αιωνιων εγινε σηριαλ.με τον μακκαλεμπ αντιθετα δεν ασχοληθηκε κανεις.
με βαση το τι κανει τωρα,αυτη τη σεζον(ενεκα βεβαιως και του τραυματισμου του)σε μια "κοντρα" αξιας με το μακκαλεμπ θα ετρωγε τα μουτρα του.δεν συγκρινουμε τα βιογραφικα,αλλα την φετινη αγωνιστικη παρουσια των παικτων.
ειλικρινα,ποσοι φιλοι του οσφπ αν τον ιουλιο ανακοινωνε οτι θα συνεχισει σε εμας και ειχε ακριβως τα ιδια νουμερα με φετος,
θα ελεγαν οτι ειναι ιδιας κλασης με παπαλουκα?
tzagasdog
QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
Ο ΠΑΟ δεν τον υποβιβαζε τον σπανουλη σε σχεση με τον ΔΔ. Του εδινε ακριβως το ιδιο συμβολαιο. καλως η κακως ο σπανουλης δεν ειναι καλυτερος παιχτης απο τον ΔΔ. Μπορω να δεχτω οτι ειναι ισαξιος (που δεν το πιστευω), αλλα πιστεψε με αν ριξει καποιος μια ματια στα ξενα φορουμ ( και στα ελληνικα βεβαια) θα διαπιστωσει οτι ο ΔΔ θεωρειται ανωτερος παιχτης τη δεδομενη στιγμη η εστω ισαξιος. Πραγματικα δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που θα πουν οτι ο σπανουλης ειναι ανωτερος.
Το οτι ο σπανουλης ειναι καλυτερος σκορερ δεν τον κανει και καλυτερο παιχτη. Ο ΔΔ υπερεχει σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ στατιστικες κατηγοριες. Καλυτερος ριμπαουντερ, καλυτερος στις ασσιστ, καλυτερος στην ομαδικη και προσωπικη αμυνα , καλυτερος στην οργανωση, καλυτερο σουτ, παιζει περισσοτερες θεσεις σε αμυνα και επιθεση κλπ χωρις να υστερει και τοσο στο σκοραρισμα.


Συμφωνω, απλα ο Σπανουλης ανηκει στη σπανια κατηγορια παιχτων που οταν ολα τα συστηματα κωλανε μπορει να παρει την μπαλα και να την βαλει μεσα. Το ιδιο και ο Σαρας το ιδιο πιθανως και ο Σισκα(αν και αυτος δεν ηταν τοσο μεγαλη απειλη).
Το παραπανω χαρακτηριστικο ο Παο το πληρωσε αδρα στον Σαρας, γιατι οχι και στον Σπανουλη?

QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
Ο σπανουλης αξιζε τα λεφτα που του εδινε ο ΠΑΟ. Κανεις αλλος στην ευρωπη δεν του εδινε περισσοτερα, ουτε καν το σηζηταγε κανεις. Μονο ο ΟΣΦΠ που θα πληρωνε ουτως η αλλως υπεραξια για να παρει παιχτη απο τον ΠΑΟ. Ο σπανουλης λογω αυτης της υπεραξιας παιρνει περισσοτερα και απο τον ναβαρο και απο τον σισκα, και απο τον ΔΔ. Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις οτι δεν προκειται για καλυτερο παιχτη.
Ο ΠΑΟ εκανε μια δικαιοτατη προσφορα. Ο σπανουλης αποφασισε να χρησιμοποιησει τον ΟΣΦΠ ως μοχλο πιεσης. Δικαιομα του, δεν σημαινει ομως οτι ο ΠΑΟ ειχε κανει αδικη προσφορα. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ δεν θα εδινε πανω απο 2 εκ στον σπαν πλην του ΟΣΦΠ.


2 μυρια τα ζηταγε και τα επερνε ανετα. Τοση ειναι η αξια του... και μη σου πω και μεγαλυτερη εδω πηρε 1,7 ή 1.9 δεν θυμαμαι ο Σατο που ο Σπανουλης ειναι 10 φορες καλυτερος να τον εχει μια ομαδα...
Να μου πεις και αυτος υπεραξια πληρωθηκε... 1.2 του εδιναν ολοι οι αλλοι.
Σαν Παναθηναικος πως νιωθεις που εδωσες 500 χιλιαρικα παραπανω για τον Σατο και οχι τα ιδια για τον Σπανουλη που μην το ξεχνας ειναι και Ελληνας και αυτο εχει ενα βαρος.





QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
Ενταξει και σε αλλη μια παιξανε οι ΔΔ και παπαλουκας μονοι τους το 2005 ( βασικα ο σπαν επαιζε κατι 5λεπτα και ειχε 2 ποντους μεσο ορο) και ειδαμε τι εγινε. Σημαινει τιποτα αυτο τωρα?


Αλλο ηθελα να πω οτι ο Σπανουλης χωρις τον ΔΔ επαιζε καλυτερα. Μικρο το στατιστικο δειγμα αλλα ισχυει.

QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
Ε οχι και δεν ακουγοταν κουβεντα. Ολοι παραδεχονταν την αξια του σπαν στον ΠΑΟ. Γι αυτο και εγινε τοσος ντορος οταν εφυγε. Αν ολοι τον ειχαν γραμμενο, δεν θα γινοταν τοσος ντορος.Απλα τον θεωρουσαν χειροτερο απο τον μητσο, πραγμα που αντικειμενικα ηταν. Τι να κανουμε τωρα...Ηταν και πιο παλιος ο μητσος, οποτε λογικα ηταν ο ηγετης της ομαδας.


Δεν τον ειχαν γραμμενο 2ο τον ειχαν και κατι τετοιο πιστευε προφανως οτι δεν του αξιζε. Ηθελε να ειναι ισαξιος με τον ΔΔ και πιθανως ανξαρτητως χρηματων (αφου θα επαιρνε σχεδον 2 μυρια δεν ηταν και πολυ ανεξαρτητως αλλα ΟΚ)

QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι ο σισκα εφυγε για τα λεφτα. Αν ειναι ετσι , γιατι δεν ηρθε να μας μιλησει για την προσφορα της ΤΣΣΚΑ, ωστε να μας δωσει την ευκαιρια να προσφερουμε περισσοτερα? Βλεπεις οτι δεν κολλαει ο συλλογισμος σου?


Για 1002 λογους μπορει να εφυγε... απλα πεταξε ενα γουσταρει η γυναικα μου και τελειωσε η ιστορια....
δεν ειπα εγω οτι εφυγε για τα λεφτα....

QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
Το ποιος ειναι καλυτερος μεταξυ των δυο φαινεται απο την πορεια χρονων και θα φανει με ακριβεια στον τελος της καριερας τους. Δεν προκειται να δειξει κατι μια χρονια. Αν ηταν ετσι και ο σατο ειναι καλυτερος του σισκα, επειδη ο ενας τωρα που ειναι μονος αποκλειστηκε νωριτερα.
Επισης το ποιος ηταν καλυτερος ως τωρα φανηκε απο το αισθητηριο των φιλων του ΠΑΟ που τους ειχαν και τους δυο στην ομαδα, και δεν ειχαν κανενα λογο να μην ειναι αντικειμενικοι. Τωρα προφανως οι μεν φιλοι του ΟΣΦΠ θα λενε σπανουλη. Οι φιλοι του ΠΑΟ μεχρι περσυ τι λογο ειχαν να ειναι εμπαθεις εναντια στον σπαν? Οτι βλεπανε λεγανε. Και αυτο ηταν οτι ο ΔΔ ηταν καλυτερος παιχτης. Βεβαια ολη η ευρωπη το ελεγε.
Επισης ασχετο, αλλα το αν δεν θα παει ο ΔΔ φαιναλ ασε να το δουμε πρωτα στην πραξη. Και ασε και να δουμε αν θα παει ο σπανουλης.

Ο σπανουλης ειναι εκπληκτικος παιχτης, το καλυτερο πρωτο βημα στην ευρωπη και ισως ο καλυτερος σκορερ. Αλλα απο τον ΔΔ ειναι χειροτερος . Αυτο πιστευαν οι φιλοι του ΠΑΟ χρονια τωρα, δεν αλλαξε κανεις γνωμη επειδη πηγε στον ΟΣΦΠ. Την ιδια γνωμη ειχαν και πριν.


ωραια θα στο πω αλλιως. Θες τον ΔΔ καλυτερο? 10 φορες καλυτερο? εστω.
Ο παο ξερεις που εχει βρεθει τωρα? Στην κατασταση του Οσφπ προ 3ετιας.
Ο παπαλουκας ειναι τρομακρικος παιχτης και ηρθε και σε καλη ηλικια με μια φοβερη καριερα.

Αλλα ειναι pg και ενα μονο pg δεν φερνει την ανοιξη.
Θελεις και καποιον περα απο τον ψηλο (που και εσυ ενα αξιοπιστο ψηλο εχεις τον Μπατιστ και τον 2ο τραυματια) να μπορει να βαλει την μπαλα μεσα.
Ενα καλο sg δλδ
PARISINOS
QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
Συμφωνω, απλα ο Σπανουλης ανηκει στη σπανια κατηγορια παιχτων που οταν ολα τα συστηματα κωλανε μπορει να παρει την μπαλα και να την βαλει μεσα. Το ιδιο και ο Σαρας το ιδιο πιθανως και ο Σισκα(αν και αυτος δεν ηταν τοσο μεγαλη απειλη).
Το παραπανω χαρακτηριστικο ο Παο το πληρωσε αδρα στον Σαρας, γιατι οχι και στον Σπανουλη?


Συμφωνω σε αυτα που λες για τον σπανουλη και για την ικανοτητα του, ωστοσοπ ο ΠΑΟ δεν μπορουσε να δωσει παραπανω λεφτα απο 2 εκ που ειναι το συμβολαιο του διαμαντιδη. Το προβλημα δεν ηταν τοσο τα 500 εξτρα χιλιαρικα (που και αυτα ηταν γιατι πανε πλεον οι παλιες καλες εποχες). Το προβλημα ηταν κυριως ο συμβολισμος αυτων των 500 εξτρα.
Στον σαρας τα δωσανε γιατι ο σαρας πριν απο 4 χρονια ηταν μυθος του ευρωπαικου μπασκετ, πολυ μεγαλυτερος σε αξια απο τον τοτε διαμαντιδη, οποτε μπορουσαν να τα δικαιολογησουν.


QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
2 μυρια τα ζηταγε και τα επερνε ανετα. Τοση ειναι η αξια του... και μη σου πω και μεγαλυτερη εδω πηρε 1,7 ή 1.9 δεν θυμαμαι ο Σατο που ο Σπανουλης ειναι 10 φορες καλυτερος να τον εχει μια ομαδα...
Να μου πεις και αυτος υπεραξια πληρωθηκε... 1.2 του εδιναν ολοι οι αλλοι.
Σαν Παναθηναικος πως νιωθεις που εδωσες 500 χιλιαρικα παραπανω για τον Σατο και οχι τα ιδια για τον Σπανουλη που μην το ξεχνας ειναι και Ελληνας και αυτο εχει ενα βαρος.


Σε παραπεμπω στην απαντηση 1. Δεν μπορουσε να δωσει ο ΠΑΟ παραπανω για λογους συμβολισμου.
Ασε που οπως λες και συμφωνω 2 εκ ειναι η αξια του. Γιατι να δωσουν παραπανω?





QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
Δεν τον ειχαν γραμμενο 2ο τον ειχαν και κατι τετοιο πιστευε προφανως οτι δεν του αξιζε. Ηθελε να ειναι ισαξιος με τον ΔΔ και πιθανως ανξαρτητως χρηματων (αφου θα επαιρνε σχεδον 2 μυρια δεν ηταν και πολυ ανεξαρτητως αλλα ΟΚ)


Δεν ηθελε να ειναι ισαξιος. Αν ηταν ετσι θα επαιρνε την προσφορα των 2 εκ , ισαξια με αυτη του ΔΔ. Αυτος ηθελε να ειναι καλυτερος. Ε αυτο δεν γινοταν.

QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
Για 1002 λογους μπορει να εφυγε... απλα πεταξε ενα γουσταρει η γυναικα μου και τελειωσε η ιστορια....
δεν ειπα εγω οτι εφυγε για τα λεφτα....

Καταρχας δεν τελειωσε η ιστορια. Πολλοι ακομα θεωρουν εκεινη την κινηση αρκετα ατιμη, η αν θελεις μη εντιμη. Απλα ξεπεραστηκε το θεμα πιο ευκολα πρωτον επειδη δεν ηταν ελληνας, δευτερων επειδη δεν ηταν 5 χρονια στην ομαδα, τριτων επειδη δεν πηγε στον αιωνιο , τεταρτων επειδη αποδεδειγμενα δεν εψαχνε περισσοτερα λεφτα ( οπως ειπα δεν μας εδωσε καν ευκαιρια να ματσαρουμε), πεμπτων επειδη δεν το εκανε δυο μηνες σιριαλ και εκτων επειδη οντως η γυναικα του προτιμουσε τη μοσχα, που εκει τουλαχιστον καταλαβαινει τι γινεται γυρω της.


QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 16:41 ) *
ωραια θα στο πω αλλιως. Θες τον ΔΔ καλυτερο? 10 φορες καλυτερο? εστω.
Ο παο ξερεις που εχει βρεθει τωρα? Στην κατασταση του Οσφπ προ 3ετιας.
Ο παπαλουκας ειναι τρομακρικος παιχτης και ηρθε και σε καλη ηλικια με μια φοβερη καριερα.

Αλλα ειναι pg και ενα μονο pg δεν φερνει την ανοιξη.
Θελεις και καποιον περα απο τον ψηλο (που και εσυ ενα αξιοπιστο ψηλο εχεις τον Μπατιστ και τον 2ο τραυματια) να μπορει να βαλει την μπαλα μεσα.
Ενα καλο sg δλδ


Πρωτον δεν ειπα οτι ο ΔΔ ειναι 10 φορες καλυτερος. Οπως ειπα για μενα ειναι μεχρι στιγμης ενα κλικ καλυτερος. Οπως ενα κλικ ηταν ο παπαλουκας καλυτερος απο τον ΔΔ πριν τρια χρονια ( και ακομα εχει καλυτερη καριερα).
Ο ΠΑΟ δεν εχει μονο τον ΔΔ. Αν δεν ειχε τραυματιστει ο παιχτης με τον κορυφαιο ρανκινγκ περσυ στην ευρωλιγκα , θα ηταν και στανταρ στο φαιναλ 4 για μενα.

Οσο για τον σουτινγκ γκαρντ, ο νικολας τι ειναι ακριβως? Δεν ειναι καλος? ΝΑΙ ο ΠΑΟ δεν εχει βαθος παγκου σε αυτη τη θεση , ωστοσο το εχω ξαναπει εδω και καιρο, το βασικο προβλημα το ΠΑΟ δεν ειναι ο 4 περιφερειακος. Αλλα ειναι τα προβληματα με κυριοτερο τον τραυματισμο για ολη τη χρονια του κορυφαιου ψηλου του.
tzagasdog
QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 18:10 ) *
Συμφωνω σε αυτα που λες για τον σπανουλη και για την ικανοτητα του, ωστοσοπ ο ΠΑΟ δεν μπορουσε να δωσει παραπανω λεφτα απο 2 εκ που ειναι το συμβολαιο του διαμαντιδη. Το προβλημα δεν ηταν τοσο τα 500 εξτρα χιλιαρικα (που και αυτα ηταν γιατι πανε πλεον οι παλιες καλες εποχες). Το προβλημα ηταν κυριως ο συμβολισμος αυτων των 500 εξτρα.
Στον σαρας τα δωσανε γιατι ο σαρας πριν απο 4 χρονια ηταν μυθος του ευρωπαικου μπασκετ, πολυ μεγαλυτερος σε αξια απο τον τοτε διαμαντιδη, οποτε μπορουσαν να τα δικαιολογησουν.


Σε παραπεμπω στην απαντηση 1. Δεν μπορουσε να δωσει ο ΠΑΟ παραπανω για λογους συμβολισμου.
Ασε που οπως λες και συμφωνω 2 εκ ειναι η αξια του. Γιατι να δωσουν παραπανω?



γιατι τον χρειαζονταν ρε Παρισινε.
Οπως καθε ομαδα χρειαζεται ενα Σπανουλη εκτος απο την barca.... που εχει τον ετερο σπανουλη τον ναβαρο.
Ο Οσφπ δεν πληρωσε τον Μπουρουση? γιατι? γιατι τον χρειαζοταν
πληρωσε τον Βασιλοπουλο ακριβως για τον ιδιο λογο (ασχετα με τη συνεχεια)

εε ο πριντεζης που ηταν πιο αναλωσιμος πηγε σπιτι του....

QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 18:10 ) *
Οσο για τον σουτινγκ γκαρντ, ο νικολας τι ειναι ακριβως? Δεν ειναι καλος? ΝΑΙ ο ΠΑΟ δεν εχει βαθος παγκου σε αυτη τη θεση , ωστοσο το εχω ξαναπει εδω και καιρο, το βασικο προβλημα το ΠΑΟ δεν ειναι ο 4 περιφερειακος. Αλλα ειναι τα προβληματα με κυριοτερο τον τραυματισμο για ολη τη χρονια του κορυφαιου ψηλου του.


Ο νικολας καλος ειναι απλα δεν εχει την ιδια ικανοτητα οταν κωλαει το συστημα (αποψη μου ετσι..)
Ο ψηλος ειναι παντα ενα θεμα, αλλα απο την αλλη ο Ολυμπιακος εβγαλε τα μεχρι τωρα πιο κρισιμα ματς της σεζον του με ενα 5αρι τον Νεστεροβιτς.
Ο οποιος ειναι και ιδια ηλικια με τον Μπατιστ.
Διαφορετικοι παιχτες αλλα αντιστοιχη επιδραση εχουν.

Απλα πιστευω οτι ο Σπανουλης μαζι με τον Παπαλουκα και ισως τον Τεοντοσιτς τον εχουν κανει μαγκα τον Ρασο
που τι κανει? απλα βαζει την μπαλα στο καλαθι (ο κακομοιρος ο Μπουρουσης δεν μπορει να το κανει παντα αυτο οσο απλο και αν φαινεται και τρελενεται.... smiley.gif )

Θα εισασταν καλυτερη ομαδα με Μαριτς απλα και οι ψηλοι πρεπει να ταιζονται και εκει εχει χασει απειρα σε σχεση με περυσι ο Παο, με τον ιερο Σαρας και τον Σπανουλη.
Zephyr
QUOTE(PARISINOS @ Mar 16 2011, 14:08 ) *
Δεν ξερω αν κανεις πλακα η οχι, αλλα επειδη μεχρι και στην πλακα παντα υπαρχει μια δοση σοβαροτητας σε αυτον που την κανει, θα πω οτι το μονο που δεν μπορει να μου προσαψει κανεις στο ποστ που εκανα ειναι τα φιλοπαναθηναικα μου αισθηματα.

Εκτος και αν ξερεις πολλους παναθηναικους που θα βαζανε τον παπαλουκα πανω απο τον διαμαντιδη οπως εκανα.

Καλως η κακως ο σπανουλης εχει ακομα δρομο ( οχι πολυ αλλα εχει ) για να φτασει τους ναβαρο και ΔΔ, ποσω μαλλον τον παπαλουκα...


Φίλε Παρισινέ, γιατί το πήρες προσωπικά? Καταρχάς δεν απευθύνθηκα σε εσένα ή σε δικό σου ποστ, αναφέρθηκα στην νοοτροπία ορισμένων (εκατέρωθεν πλευρών) να ισοπεδώνουν τα πάντα. Διαφωνείς ότι συμβαίνει? Το βλέπουμε να συμβαίνει εδώ, που δεν θεωρείται οπαδικό forum, φαντάσου παραπέρα τι γίνεται.

Anyway, το ποιος είναι καλύτερος δεν μετριέται σε τίτλους ή σε αριθμούς. Διαφορετικά ο Γκασόλ που έχει κατακτήσει ήδη 2 πρωταθλήματα ΝΒΑ με σημαντική συνεισφορά, θα πρέπει να θεωρείται καλύτερος του Καρλ Μαλόουν που δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα ( blink.gif ) . Το ποιος είναι καλύτερος έχει να κάνει με το πως νιώθει ο κόσμος γι΄αυτό, από εκεί έρχεται η αναγνωρισιμότητα και η δικαίωση, πράγμα που από τους Έλληνες ο Παπαλουκάς έχει πετύχει στον μεγαλύτερο βαθμό, "κερδίζοντας" όλο τον ευρωπαϊκό φίλαθλο κόσμο.
PARISINOS
QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 17:53 ) *
γιατι τον χρειαζονταν ρε Παρισινε.
Οπως καθε ομαδα χρειαζεται ενα Σπανουλη εκτος απο την barca.... που εχει τον ετερο σπανουλη τον ναβαρο.
Ο Οσφπ δεν πληρωσε τον Μπουρουση? γιατι? γιατι τον χρειαζοταν
πληρωσε τον Βασιλοπουλο ακριβως για τον ιδιο λογο (ασχετα με τη συνεχεια)


Sυμφωνω οτι ο ΠΑΟ χρειαζοταν εναν παιχτη με τα χαρακτηριστικα του σπαν ( πολυ ικανο στο να δημιουργει φαση μονος εκτος συστηματος ) και συμφωνω οτι ο νικολας δεν εχει τοσο πολυ αυτα τα χαρακτηριστικα ωστοσο δεν τον χρειαζοταν τοσο πολυ ωστε να διακινδυνευσει να χαλασει τις ισσοροπιες στην ομαδα, οι οποιες ειναι το παν στις ομαδες του ζοτς.

Ο σπανουλης ηθελε με αυτο του το αιτημα να χρισθει ντε φακτο ο ηγετης της ομαδας, κατι που αντικειμενικα δεν γινοταν. Του προσφερε ο ΠΑΟ να μοιραστει τον τιτλο με τον ΔΔ, δεν δεχτηκε ο σπαν, οποτε ο ΠΑΟ επρεπε να διαλεξει και καλως διαλεξε τον ΔΔ για μενα και γιατι ηταν πιο παλιος, και γιατι ηταν πιο αγαπητος και γιατι ειναι πιο χρησιμος στο συστημα που παιζει ο ζοτς (ειδικα για τις αμυντικες περιστροφες στις οποιες ο ζοτς βασιζει ΟΛΑ του τα αμυντικα συστηματα) αλλα και γιατι ηταν καλυτερος στην τελικη (γνωμη μου αυτο).





QUOTE(tzagasdog @ Mar 16 2011, 17:53 ) *
Ο ψηλος ειναι παντα ενα θεμα, αλλα απο την αλλη ο Ολυμπιακος εβγαλε τα μεχρι τωρα πιο κρισιμα ματς της σεζον του με ενα 5αρι τον Νεστεροβιτς.
Θα εισασταν καλυτερη ομαδα με Μαριτς απλα και οι ψηλοι πρεπει να ταιζονται και εκει εχει χασει απειρα σε σχεση με περυσι ο Παο, με τον ιερο Σαρας και τον Σπανουλη.


Ενταξει μην υπερβαλλεις και εσυ, ολα τα ματς επαιξε ο μπουρουσης στην ευρωλιγκα εκτος απο τα δυο τελευταια , εκ των οποιων το δευτερο ηταν αδιαφορο.
Δυο 5αρια κλασης ειχε ο ΟΣΦΠ. Ο ΠΑΟ ειχε 1 και μαλιστα 5αρι 2,04 , που σημαινει οτι εχει παντοτε προβλημα εναντια στα μεγαλα κορμια ακομα και να μην ξερουν μπασκετ. Ο μπατιστ ειναι ενα εξαιρετικο 5αρι, αλλα λογο του υψους του παντοτε ηταν αποτελεσματικος οταν πλαισιονοταν απο ενα αλλο 5αρι που να τον ξεκουραζει και να μπορει να μαρκαρει μεγαλα κορμια ( τομασεβιτς, πεκοβιτς). Ολες τις χρονιες που βασιστηκαμε λογω τραυματισμων ειτε ανυπαρκτου αλλου 5αριου κλασης μονο στον μαικ (2006/2008) αποτυχαμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΡΟΣΤΕΡ.

Ο κοσμος μιλαει για αποτυχια του φετινου ΠΑΟ στην ευρωλιγκα, και θεωρει οτι λειπουν οι σαρας/σπαν , λες και ο περσυνος που τους ειχε, πετυχε....

Η θεση του πλευ και του σεντερ ειναι οι πλεον σημαντικες για μενα στο μπασκετ , ειδικα στην ευρωπη. Απο την αρχη ελεγα (βασικα απο τοτε που μαθαμε την εκταση του τραυματισμου του μαριτς) , οταν πολλοι μιλαγαν για τον 4ο περιφερειακο, οτι ο ΠΑΟ υστερει παρα πολυ στο 5. Δεν γινεται να βγαλεις χρονια με ενα 5αρι 34 χρονων 204 με προβληματα τραυματισμων ( τον βουγιουκα δεν τον μετραω μιας και μπορει να κανει για ματς πρωτης φασης αλλα οχι για παραπερα).



QUOTE(Zephyr @ Mar 16 2011, 17:07 ) *
Φίλε Παρισινέ, γιατί το πήρες προσωπικά? Καταρχάς δεν απευθύνθηκα σε εσένα ή σε δικό σου ποστ, αναφέρθηκα στην νοοτροπία ορισμένων (εκατέρωθεν πλευρών) να ισοπεδώνουν τα πάντα. Διαφωνείς ότι συμβαίνει? Το βλέπουμε να συμβαίνει εδώ, που δεν θεωρείται οπαδικό forum, φαντάσου παραπέρα τι γίνεται.

Anyway, το ποιος είναι καλύτερος δεν μετριέται σε τίτλους ή σε αριθμούς. Διαφορετικά ο Γκασόλ που έχει κατακτήσει ήδη 2 πρωταθλήματα ΝΒΑ με σημαντική συνεισφορά, θα πρέπει να θεωρείται καλύτερος του Καρλ Μαλόουν που δεν πήρε ποτέ πρωτάθλημα ( blink.gif ) . Το ποιος είναι καλύτερος έχει να κάνει με το πως νιώθει ο κόσμος γι΄αυτό, από εκεί έρχεται η αναγνωρισιμότητα και η δικαίωση, πράγμα που από τους Έλληνες ο Παπαλουκάς έχει πετύχει στον μεγαλύτερο βαθμό, "κερδίζοντας" όλο τον ευρωπαϊκό φίλαθλο κόσμο.


Δεν το πηρα προσωπικα , απλα απαντησα αν και το φανταστηκα οτι περισσοτερο ως γενικη πλακα το εθετες... rolleyes.gif

Τωρα για το δευτερο συμφωνω απολυτα. Αλλωστε δεν αρχισα να αραδιαζω τιτλους πουθενα...Γι αυτο και εβαλα και τον παπαλουκα πρωτο μπρωστα απο τον ΔΔ, παρ οτι εχει ακριβως τους ιδιους τιτλους με τον ΔΔ (2 ευρωλιγκες, ενα ευρωπαικο, ενα ασημενιο στο μουντομπασκετ και αμετρητα νταμπλ σε ελλαδα και ρωσσια)...
kolokotronis
Μιας και ήδη αραδιάσατε 2-3 βιβλία για τον Σπανούλη, τον ρόλο του στον ΠΑΟ, τον Διαμαντίδη και την μεταγραφή του, θα πω μόνο δυο πράγματα που νομίζω είναι πολύ χαρακτηριστικά.

1) Όπως είπε και ο Παρισινός, και το έχω γράψει και εγώ παλαιότερα, ο Σπανούλης με τον Διαμαντίδη έπαιζαν στην ΙΔΙΑ ομάδα όλ αυτά τα χρόνια και ο κόσμος, που δεν υποστηρίζει παίκτες αλλά την ομάδα, έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του στο πρόσωπο του Διαμαντίδη.Ο Σπανούλης αν ήθελε να είναι αυτός το Νο1 στην ομάδα έπρεπε να το είχε κερδίσει. Δεν το απαιτείς αυτό το πράγμα.

Ο ΔΔ έριξε την τάπα στον άκερ και δεν χάσαμε το πρωτάθλημα.
Ο ΔΔ Πήρε το επιθετικό ριμπαουντ μετά το άστοχο τρίποντο του Τσαρσταρή και έβαλε το καλάθι, δίνοντάς μας τη νίκη και το πρωτάθλημα τελικά.
Ο ΔΔ έκανε το no call φάουλ στον πεν και σιγούρεψε τη νίκη.
Ο ΔΔ έριξε τα 3 τρίποντα μέσα σε ένα λεπτό και μας έδωσε το κύπελλο στον τελικό.

Δεν τον προτίμησε ο κόσμος επειδή ήταν ωραίο παιδί.
Οι ίδιοι οπαδοί αποφάσισαν και έδειξαν την προτίμησή τους και το έκαναν για κάποιους λόγους
Ούτε αντιπάθησε κανένας τον Σπανούλη.
Απλά συμπάθησε λίγο παραπάνω τον άλλο ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.

Τώρα αν ήθελε ο Bill ντε και καλά να είναι αυτός το Νο1 καλά έκανε και πήγε στον οσφπ μπας και το καταφέρει εκεί.


2) Οσον αφορά τα λεφτά και το συμβόλαιο, το μεγαλύτερο φάουλ του δεν ήταν ότι ζήτησε περισσότερα από τον ΔΔ.
Το λάθος ήταν ότι το έκανε χρησιμοποιόντας σαν μέσο πίεσης την προσφορά του μεγαλύτερου εχθρού μας.
Πολύ καλά έκαναν λοιπόν, κατά τη γνώμη μου, οι πρόεδροι και δεν ανέβασαν την προσφορά.
Σαν να έχεις σχέση με μια γκόμενα, να σου ζητήσει να της πάρεις ένα ακριβό δακτυλίδι, λέγοντάς σου ότι ''αν δεν μου το πάρεις εσύ, ξέρεις υπάρχει και ο Γιώργος (που είναι ο χειρότερος εχθρος σου)'',και εσύ να έχεις τη δυνατότητα να της το πάρεις.
Αν τελικά το αγοράσεις δεν θα είσαι ο μεγαλύτερος μπιπ του κόσμου?

Ε, στο καλό λοιπόν Βασίλη και ας μην πάρουμε τίποτα φέτος και ας βγεις και ο καλύτερος παίκτης στην ευρώπη.
il postino
QUOTE(kolokotronis @ Mar 16 2011, 20:52 ) *
Ο ΔΔ έκανε το no call φάουλ στον πεν και σιγούρεψε τη νίκη.

24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

μ αρεσει οπως το εγραψες!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.