Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Νέος προπονητής ΠΑΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
yorgos
QUOTE
Τι διάολο τόσοι άνθρωποι είναι στον Παναθηναικό, ένας δεν έχει το μυαλό να το καταλάβει;


Νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν αλλά ο πλερώνων κάνει ό,τι γουστάρει κι έχει και πολλή ανεργία η Ελλάδα...
lightday
μέγα λάθος τώρα που έγινε...μάλλον χάνει και το πρωτάθλημα.Σε ανάλογες πειπτώσεις περιμέναν τον σουμποτις μέχρι τέλους και τότε ήταν μια ομάδα άνω κάτω με μειονέκτημα έδρας...το καλοκαίρι θα έιχαν όλο τον χρόνο ..μικρός είναι θα μάθει..
North_gato
QUOTE (t0ny3 @ Mar 8 2014, 19:22 ) *
Δηλαδη τωρα με Αλβερτη θα βαραμε περισσοτερα τριποντα;




Τριποντα μπορει να βαρατατε λογω Αλβερτη...
Τιποτα αλλο μη βαρατε......

















Που πηγε το μυαλο σου?
Μη βαρατε το κεφαλι σας στον τοιχο...
Redoctor
Πάντως οι "αιώνιοι" θα μπορούσαν να δράσουν ως οχήματα για το step-up ελλήνων προπονητών. Ο Μπαρτζώκας εύκολα θα βρει καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό, ενώ ο Άρτζι με έναν καλό μεταφραστή όλο και κάτι θα βρει κι αυτός. Σειρά των επόμενων επιλαχόντων: Σφαιρόπουλος στον Ολυμπιακό και Μαρκόπουλος στον ΠΑΟ.
Quincy
QUOTE(yorgos @ Mar 8 2014, 18:27 ) *
Νομίζω ότι όλοι το καταλαβαίνουν αλλά ο πλερώνων κάνει ό,τι γουστάρει κι έχει και πολλή ανεργία η Ελλάδα...



Ε εντάξει, τότε δεν έχει νόημα να περιμένει κανείς τίποτα διαφορετικό του χρόνου αν είναι έτσι. Κι αντί να πηγαίνει προς τα πάνω, όλο και πιο πολύ θα κατρακυλάει ο παο
bbplayer
Προφήτης ο manj13 τελικά.


Όταν εκδιώχθηκε ο Ομπράντοβιτς , το μεγάλο μου άγχος ήταν να μην καταλήξουμε σαν τον Ολυμπιακό της προ-Αγγελό εποχής.
Τελικά τα απόνερα της ...νέας εποχής, όπως το φοβόμουν, τα βιώνουμε πολύ νωρίτερα από ότι , τουλάχιστο εγώ, περίμενα.

Τη γνώμη μου την έγραψα και στο θέμα του Μπαρτζώκα και την έχω πει και για τον Πεδουλάκη. Προπονητή Μάρτη μήνα δε διώχνεις. Βέβαια είναι αρκετα διαφορετικές περιπτώσεις.

Ο Πεδουλάκης πιστώνεται:

-Το ότι κράτησε την ομάδα ενωμένη και αξιοπρεπή πέρσι που ήταν τα ζόρια

-Το πρωτάθλημα επί του Πρωταθλητή Ευρώπης και μάλιστα με sweep παίζοντας και κατά διαστήματα όμορφο μπάσκετ.

-Το ότι στην Ευρώπη σταθήκαμε επίσης σε αξιοπρεπές επίπεδο και χάσαμε στις λεπτομέρεις την είσοδό μας στο ΦΦ

- Και για να μην τα πολυλογούμε, ότι καταφέραμε πέρσι, τα οποία δεν ήταν και λίγα.


Καλή είναι η προσπάθεια αγιοποίησής του αλλά δυστυχώς για όλους μας έχει και ευθύνες. Και λέω "δυστυχώς", γιατί οι ομάδα μπαίνει σε χοντρές περιπέτειες και ακόμα είμαστε στην αρχή

- Το "μπάσκετ των 60 πόντων" δε σε πάει πουθενά. Από πέρσι έχω που χτυπιέμαι. Βασικά δεν πρόκειται περί μπάσκετ. Το πολύ πολύ να σε πάει εκεί που σε πήγε πέρσι. Μόνο που πέρσι ΔΕΝ σε ήξεραν. Φέτος σε έχουν διαβάσει. Και είσαι "ανοιχτό βιβλίο".
Και εάν σε πάει κάπου, αυτό είναι ο χθεσινός διασυρμός. Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Κανένας μας δεν περίμενε το χθεσινό βεβαίως αλλά κάπου θα έσκαγε η μπόμπα. Και ας πούμε δεν ήταν το χθεσινό, πάει πείτε ότι δεν έγινε ποτέ. Ήταν έστω κι ένας σίγουρος ότι αυτή η ομάδα θα πέρναγε μέσα από την Εφές? από την τωρινή Εφές? Εάν ήταν, ας βγει να το πει στα ίσα. Κουβέντα κάνουμε.

-Επίσης δε με πείθει το επιχείρημα ότι έχουμε ρόστερ για πέταμα (περίπου). Δε θυμάμαι κανένα να γράφει το καλοκαίρι ή το Φθινόπωρο ότι οκ, η οροφή μας είναι το τοπ-16 κι εάν γίνει ένα θαύμα παμε στο τοπ8.
Δηλαδή δεν είμαστε ούτε μέχρι τη Ζαλγκίρις, τη Γαλατά και τα άλλα...μεγαθήρια? Το ματς με τη Μπάρτσα εδώ μέσα ήταν προοίμιο του τι θα ακουλουθήσει. Το μπάσκετ που παίζαμε ακόμα και όταν κερδίζαμε έλεγε επίσης πολλά.
Αν εξαιρέσουμε την νίκη μες στο Κρασνονταρ η οποία συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση, στα υπόλοιπα ματς η ομάδα σερνόταν. Πολύ.

- Χρεώνεται επίσης ότι παρά το ότι υποστήριζε ότι φέτος θα ρίξουμε το βάρος μας στην επίθεση (δηλώσεις καλοκαιριού και μετά από το ματς με τον Ολυμπιακό) επί της ουσίας δεν έγινε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Με αυτή την Μπάρτσα, έτσι όπως παρουσιάστηκε στο ΟΑΚΑ, είχαμε 2 ριμπάουντ παραπάνω και βάλαμε 56 πόντους. Αυτό λέγεται κατάντια, στη δική μου ορολογία.

-Ένα παράδειγμα : Ο Μασιούλις μετα τη φάση των ομίλων σέρνεται, λογικό είναι, το παιδί είναι καμμένο με τα συνεχή ματς. Ο Μπράμος είναι ο ορισμός της αστάθειας, ειδικά χθες δε χαμήλωνε με τίποτα στην άμυνα και έχει κάνει και άλλες εμφανίσεις πολύ μέτριες. Ο Βλάντο , που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, που μπορεί να δημιουργήσει, πού είναι?? Όταν επιλέγεις να τους πεθαίνεις πίσω, θες 12 και όχι 7. Απλά πράγματα. Δεν έχουν καν σχέση με μπάσκετ. Απλή λογική είναι.
Ποτέ μου βέβαια δεν κατάλαβα αυτό το "άμυνα" vs "επίθεση". Eίναι πάρα πολλά τα παραδείγματα , διαχρονικά, ομάδων που ήταν συνεπείς στην άμυνα αλλά έπαιζαν και μπάσκετ. Και εν πάση περιπτώσει , δεν παίζουμε και καμια σοφιστικέ άμυνα. Εχουμε επιλέξει να οχυρώσουμε τη ρακέτα, να κόψουμε τα ντράιβ και αφήνουμε τα σουτ. Μας το έκαναν κι άλλοι και μας τελείωσαν.

-Στα περί διαχείρισης και ρόστερ δε θέλω να επεκταθώ άλλο, διότι ισχύει γενικά το "όσα ξέρει ο νοικοκύρης" αλλά πέντε βασικά πράγματα ισχύουν τα ίδια για όλες τις ομάδες του πλανήτη.


-Αυτό πού δε πρόκειται ποτέ να καταπιώ είναι ότι έκαψαν τον ΔΔ και τον έχουν αναγκάσει να περπατάει στο παρκέ αντί να παίζει μπάσκετ. Βέβαια εξακολουθεί να είναι βαρόμετρο, κι αυτό είναι ένα ακόμα μειον για τον Πεδουλάκη, αλλά η στελέχωση του ρόστερ θέλει εξήγηση από ψυχίατρο. Και ακόμα περισσότερο εξήγηση θέλει η μη έγκαιρη διόρθωσή του. Ο Πεδουλάκης σε αυτό δεν έχει την απόλυτη ευθύνη αλλά μέρος της έχει και μάλιστα κάμποσο.


- Η μεγάλη ευθύνη του Πεδουλάκη, αν πάρουμε ένα σφουγγαρι και τα σβήσουμε όλα τα άλλα, είναι άλλη, είναι τεράστια και δείχνει και το πού μπορεί να φτάσει. Η ομάδα έμπανε μέσα να παίξει εντελώς απροετοίμαστη ψυχολογικα και πνευματικά. Μονίμως , ειδικά με ομάδες από το ΜΟ και πάνω, είμαστε πίσω και κυνηγάγαμε σκορ. Μηδέν προετοιμασία. Αφήνω κάτι κουλά που είπε ο Βόβορας μετά το ματς στο Μιλάνο, τα οποία είχε ανεβάσει ο drjeckil . Τα αφήνω γιατί δείχνουν άλλα πράγματα. Αλλά τη μία είμαστε νευρικοί, την άλλη αγχωμένοι, την άλλη όχι συγκεντρωμένοι, την παράλλη δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Νταξει ρε φίλε, κι εσύ τι ρόλο βαράς?



Το ποιος θα έρθει προσωπικά μου είναι αδιάφορο. Η γνώμη είναι επίσης κατατιθεμένη και λέει ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί με τον ΔΓ. Εκτός κι εάν ο τελευταίος κάνει το αυτονόητο. Δώσει εν λευκώ την ομάδα στον προπονητή και εμφανίζεται στα αποδυτήρια 2-3 φορέ το χρόνο. Όπως έκανε και η οικογένεια του. Αλλά δεν πρόκειται να το κάνει.

Καλό είναι να μην ψάξουμε τώρα για αντικαταστάση. Τρεις μήνες έμειναν. Ας την βγάλουμε με τον Φράνγκι και το καλοκαίρι βλέπουμε.
Τον Κατσικάρη δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, πέρα από τα βασικά. Αν αξίζει , ας έρθει. Καλές περιπτώσεις είναι άνθρωποι -γνώστες του αθλήματος, από σχολές μπάσκετ, κάτι σε "-ιτς" ίσως, πιθανόν κάποιος Ισπανός. Όλο και κάποιος θα βρεθεί.

Αρκεί να μην μας πάει άλλα 20 χρόνια πίσω, δεν αντέχεται άλλο.


Εχω μια ελπίδα , είναι λίγο παλαβή βέβαια αλλά ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιανεται...
Μετά την οριστική αποστασιοποίηση του από τη μπάλα, ο ΔΓ έχει μόνο το μπάσκετ ...για να παίζει. Εάν εξαφανιστεί το τμήμα ή περάσει στην ανυποληψία , το γεγονός αυτό θα έχει και πάνω του αντίκτυπο και μάλιστα μεγάλο. Επειδή κατι τέτοιο δεν πρόκειται να το αντέξει, πιθανό να προσέξει την ομάδα.
kyle_lover
Νομίζω ότι η κάκιστη διαχείριση του ρόστερ είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Και δεν πιστεύω στο ελαφρυντικό ότι όλες οι επιλογές δεν ήταν δικές του, ακόμα και στον Ολυμπιακό η επιλογή ελληνοποίησης με τη γενιά των 90 (Σλούκας, Παπ, Μάντζαρης) ήταν επιλογή πρωτίστως της διοίκησης και μετά των εκάστοτε προπονητών. Ο Πεδουλάκης ένιωθε ανασφάλεια για τη θέση του και όταν βρήκε μια συνταγή που να αποδίδει, περιόρισε τις αλλαγές και επέλεξε από πολύ νωρίς να πορευτεί με πολύ μικρό ροτέησιον 8 παιχτών, επιλογή που νομίζω θα βαρύνει τα πόδια των ΔΔ, Λάσμε κλπ, ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς..
t0ny3
Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι ο αντικαταστάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία της ελληνικής ομάδας του...












All Star Game tongue.gif

bbplayer
Καλός είναι ο Φράγκι για να βγει η χρονιά. Και το καλοκαίρι βλέπουμε. Τα πάντα εξαρτώνται από τις προθέσεις της διοίκησης.

Την Ευρώπη έτσι κι αλλιώς μετά το χτεσινό την ξαγράψαμε. Το πρωτάθλημα ντάξει...+1/-1 δεν τρέχει και τίποτα.
North_gato
QUOTE (TakeshyKurosawa @ Mar 8 2014, 19:39 ) *


Σαββατιατικα συνεδριασαν, εβγαλαν αποφαση και προλαβαν και την ανακοινωσαν?
Εδω μηνες το παλευουν και δεν ειχανν καταληξει, τωρα το εκαναν?
Χωρις να θελω να υποβαθμισω τον Αρτζυ, λες να φοβηθηκαν μην χασουν το κελεπουρι?
Εμενα μου φαινεται σαν μυθοπλασια δημοσιογραφου που δεν ειχε τιποτα αλλο να γραψει

bbplayer
QUOTE (North_gato @ Mar 8 2014, 20:06 ) *
Σαββατιατικα συνεδριασαν, εβγαλαν αποφαση και προλαβαν και την ανακοινωσαν?
Εδω μηνες το παλευουν και δεν ειχανν καταληξει, τωρα το εκαναν?
Χωρις να θελω να υποβαθμισω τον Αρτζυ, λες να φοβηθηκαν μην χασουν το κελεπουρι?
Εμενα μου φαινεται σαν μυθοπλασια δημοσιογραφου που δεν ειχε τιποτα αλλο να γραψει


έχουμε να διαβάσουμε κάμποσα από δαύτους μεχρι να καταλήξει καπου το πράμα

@εδιτ : εσείς που ασχολείστε με τα διεθνή με sites περιοδικά κοκ, μπας και μπορούμε να μάθουμε πότε τελειώνει το συμβόλαιο του Πασκουάλ???
Las Plagas
QUOTE (bbplayer @ Mar 8 2014, 20:08 ) *
έχουμε να διαβάσουμε κάμποσα από δαύτους μεχρι να καταλήξει καπου το πράμα

@εδιτ : εσείς που ασχολείστε με τα διεθνή με sites περιοδικά κοκ, μπας και μπορούμε να μάθουμε πότε τελειώνει το συμβόλαιο του Πασκουάλ???

το καλοκαιρι
redleg7
QUOTE (bbplayer @ Mar 8 2014, 20:08 ) *
έχουμε να διαβάσουμε κάμποσα από δαύτους μεχρι να καταλήξει καπου το πράμα

@εδιτ : εσείς που ασχολείστε με τα διεθνή με sites περιοδικά κοκ, μπας και μπορούμε να μάθουμε πότε τελειώνει το συμβόλαιο του Πασκουάλ???

Ο Πασκουαλ παιρνει πανω απο μυριο τον χρονο και ειναι στην ιδια ομαδα απο το 2008 ως πρωτος κοουτς και πιο παλια ως ασισταντ.Διαβασα οτι θα ανανεωσει ξανα.
shtarkws
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Mar 8 2014, 19:39 ) *


Αν ειναι αδικημένος ο Αρτζυ θα φανεί στο που θα ειναι η επομενη δουλειά του.Προφανως υπάρχουν μπασκετανθρωποι που γνωρίζουν περισσότερο απο μας, βλέπουν την δουλειά του κάθε προπονητή, τις συνθήκες και αξιολογούν

Αν η επόμενη δουλειά του Πεδουλακη ειναι στην μπαρτσελονα η στον ηλυσιακο κατι θα λέει για το εργο του

Αν είναι στην εθνική τότε μάθαμε τι σχολή θέλει να κάνει η ομοσπονδία
ALdaperan
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση :

Γιατί τόση βιασύνη να φύγει ο Πεδουλάκης μέσα στη σεζόν και μάλιστα σε τόσο κρίσιμο σημείο για την πρόκριση μας ;
Δεν το καταλαβαίνω αυτο το πράγμα . Για να βιάζεσαι τόσο και να τον διώχνεις κακην κακώς ενα απο τα 2 μπορει να συμβαίνουν :

1) Ή βρέθηκε αντικατστάτης πολλά υποσχόμενος και φοβήθηκε ο ΔΓ μη χασει το κελεπουρι, πράγμα που δε συμβαδίζει με το γεγονός οτι θα αναλάβει ο Φραγκι μέχρι το καλοκαίρι.

2)Ή τα τσουγκρίσανε Πεδουλάκης- ΔΓ

Δλδ δεν μπορώ να φανταστω κάτι άλλο για να βιαστει τόσο πολύ. Εντάξει αυτός πληρώνει αλλά αφήνει ξεκρέμαστη την ομάδα τελείως. Αυτος βγαίνει ζημιωμένος αφού πλήρωσε τον Πεδουλάκη λογικά για 2 χρόνια και εκατσε 1.5. tongue.gif
bbplayer
QUOTE (ALdaperan @ Mar 8 2014, 20:24 ) *
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση :

Γιατί τόση βιασύνη να φύγει ο Πεδουλάκης μέσα στη σεζόν και μάλιστα σε τόσο κρίσιμο σημείο για την πρόκριση μας ;
Δεν το καταλαβαίνω αυτο το πράγμα . Για να βιάζεσαι τόσο και να τον διώχνεις κακην κακώς ενα απο τα 2 μπορει να συμβαίνουν :

1) Ή βρέθηκε αντικατστάτης πολλά υποσχόμενος και φοβήθηκε ο ΔΓ μη χασει το κελεπουρι, πράγμα που δε συμβαδίζει με το γεγονός οτι θα αναλάβει ο Φραγκι μέχρι το καλοκαίρι.

2)Ή τα τσουγκρίσανε Πεδουλάκης- ΔΓ

Δλδ δεν μπορώ να φανταστω κάτι άλλο για να βιαστει τόσο πολύ ο ΔΓ. Εντάξει αυτός πληρώνει αλλά αφήνει ξεκρέμαστη την ομάδα τελείως. Αυτος βγαίνει ζημιωμένος αφού πλήρωσε τον Πεδουλάκη λογικά για 2 χρόνια και εκατσε 1.5. tongue.gif


το κλίμα στην ομάδα είχε βαρύνει. όταν παίζεις έτσι και μάλιστα συνεχόμενα , έρχονται γκρίνιες αμφισβητήσεις, χαλάει το κλίμα και πάει λέγοντας.

Το αν θα μπορούσαμε να αντέξουμε μέχρι το καλοκαίρι έτσι το κρίνουν άλλοι. ΄'Ετσι κι αλλιώς δε θα κάναμε τίποτα. Τι είχαμε τι χάσαμε
sni79per
εγκλημα που δεν αλλαχτηκε νωριτερα.
εγκλημα που τον αλλαζει μαρτη μηνα.
εγκλημα να παει με το φραγκι μεχρι το καλοκαιρι,ελπιζω να ειναι ακομα μια παπατζα των μιντια του ΔΓ,διαφορετικα κανει δωρο το πρωταθλημα.

το θεμα δεν ειναι να αγορασει τον σφαιροπουλο ή τον σουλη που ειναι καλοι προπονητες ή να φερει καποιον ελευθερο το κυριοτερο ειναι να φερει προπονητη που ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ αυτο το ροστερ οχι αυτο που ΘΑ φτιαξει αν επιβιωσει μετα τους τελικους.

υγ ευχαριστουμε τον αναργυρο που τιμησε το ψωμι που εφαγε.
North_gato
QUOTE (kyle_lover @ Mar 8 2014, 19:58 ) *
Νομίζω ότι η κάκιστη διαχείριση του ρόστερ είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Και δεν πιστεύω στο ελαφρυντικό ότι όλες οι επιλογές δεν ήταν δικές του, ακόμα και στον Ολυμπιακό η επιλογή ελληνοποίησης με τη γενιά των 90 (Σλούκας, Παπ, Μάντζαρης) ήταν επιλογή πρωτίστως της διοίκησης και μετά των εκάστοτε προπονητών. Ο Πεδουλάκης ένιωθε ανασφάλεια για τη θέση του και όταν βρήκε μια συνταγή που να αποδίδει, περιόρισε τις αλλαγές και επέλεξε από πολύ νωρίς να πορευτεί με πολύ μικρό ροτέησιον 8 παιχτών, επιλογή που νομίζω θα βαρύνει τα πόδια των ΔΔ, Λάσμε κλπ, ειδικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς..



Σωστα...
Η γενια των 90ρηδων στον Ολυμπιακο καθιερωθηκε επι Ιβκοβιτς. Στην πραξη ανεγνωρισμενου κυρους προπονητες(θα εβαζα και τον Ζοτς αναμεσα τους), με υψηλο κασε θα εκαναν κατι τετοιο και θα μπορουσαν να εχουν υπομονη και να αντεξουν την πιεση, ακομα και το ενδεχομενο αποτυχιας σε καποια επιλογη νεου παικτη.
Nik Tepits
Μαλιστα, κλασσικες κωλοτουμπες εδω μεσα απο πολλους. Στη διαρκεια και στο φιναλε καθε ματς βριζατε τον Πεδουλακη. Τωρα που τον διωξανε, φταιει ο ΔΓ. icon_drunk.gif

Και γω οπως πολλοι, ηθελα να χασουμε περσυ το πρωταθλημα για να φυγει ο Πεδουλακης ωστε να μην περασουμε τα τωρινα. Νικαει ομως τον Ολυμπιακο, και σωνεται...καθε φορα! Ε, δεν φτανει ομως! Δεν εχω δει χειροτερο Παναθηναικο τα τελευταια 20 χρονια, δεν με νοιαζει καθολου εαν πηραμε νταμπλ περυσι. Σιγα το μεγαλο κατορθωμα στο ελληνικο πρωταθλημα να βγεις πρωταθλητης. Εχεις 50% πιθανοτητες. Με τον Ολυμπιακο πρωταθλητη Ευρωπης, και ψυχολογικα αδειο, το πρωταθλημα ηρθε ευκολα. Να ομως που δεν μπορουσες να διωξεις τον ηρωα Πεδουλακη που σκουπισε τους αιωνιους..ξεχνοντας οτι με τη Μπαρτσελονα δεν μπορουσε να βρει ενα πλανο επιθεσης για 3 ολοκληρα ματς για να σπασει την ζωνη του Πασκουαλ!

Ποιος ευθυνεται για τον μεταγραφικο σχεδιασμο μιας ομαδας? Γιατι εκει αποτυχαμε παταγωδως, τα λεμε εδω και μηνες οτι η ομαδα δεν τραβαει. Αλλα και παλι, νικαγαμε τον αιωνιο και ξαναπεταγαμε σταχτες στα ματια. Δεν ξερω εαν του φορτωθηκαν παιχτες που δεν ηθελε, εαν ειναι ετσι εννοειται ευθηνεται και ο ΔΓ. Ουτως η αλλιως, ο Πεδουλακης 100% ευθυνεται για την διαχειρηση του υπαρχοντος υλικου. Δεν πιστευω οτι οι Παππας, Βλαντο και Μαυρο ειναι για να παρκαρονται στον παγκο, και να παιζεις μονιμα με τους ιδιους, με αποτελεσμα και να καις τους βασικους, αλλα και να καις ψυχολογικα τους παγκιτες αφου δεν νιωθουν μελη μιας ομαδας..μετα περιμενεις να παιξουν και στα κρισιμα? Τους καινουργιους δεν τους βαζεις στο TOP-16, τους προετοιμαζεις ψυχολογικα και αγωνιστικα απ την αρχη του χρονου για τα κρισιμα ματς του Μαρτη/Απριλη.

Μπορει να εκανε λαθη ο ΔΓ, εαν οντως εφερε Μαυρο και Μαικ χωρις την συγκαταθεση του Πεδουλακη, αλλα πραγματικα που θα ημασταν χωρις την οικογενεια Γιαννακοπουλου? Ακριβως επειδη δεν ειμαστε Α.Ε Σπαρτης, δεν νοειται ο εξι φορες πρωταθλητης Ευρωπης να σερνεται, να διασυρεται απο ομαδες της σειρας! Αλλα sorry, αφου νικαμε τον Ολυμπιακο ας κατσει μεχρι το τελος του χρονου! Ειμαστε και θα ειμαστε φτιαγμενοι για να πρωταγωνιστησουμε στην Ευρωπη, οποιος νομιζει οτι αρκει να παιρνουμε το πρωταθλημα, ας βαλει μια σημαια του Αρτζυ στο σπιτι του και να τον προσκυναει καθε μερα.


Επρεπε να φυγει απο καιρο ο Πεδουλακης, πιστευω οτι και οι παιχτες δεν τον ηθελαν πλεον.

Λετε οτι κακως εφυγε τωρα. Νομιζατε δηλαδη οτι εαν εμενε θα νικαγαμε την Εφες? Η την Φενερ? Η τον Ολυμπιακο στο ΣΕΦ?
Δεν βλεπετε μπασκετ? Εχουν σκασει οι παιχτες, δεν αντεχουν αλλο! Δεν πα να ναι και ο καλυτερος προπονητης του κοσμου, εαν βαζει τους 35αρηδες ολο το χρονο χωρις ανασες, που θα παει θα πεθανουνε. Καλλιο αργα παρα ποτε, λεω εγω.
bbplayer
QUOTE (redleg7 @ Mar 8 2014, 20:22 ) *
Ο Πασκουαλ παιρνει πανω απο μυριο τον χρονο και ειναι στην ιδια ομαδα απο το 2008 ως πρωτος κοουτς και πιο παλια ως ασισταντ.Διαβασα οτι θα ανανεωσει ξανα.


QUOTE (Las Plagas @ Mar 8 2014, 20:21 ) *
το καλοκαιρι



θενκς για τις απαντήσεις σας. Το στόρυ του το ξέρω. Λεφτά έχει ο ΔΓ και μάλιστα πολλά, ο μείωση πέρσι έγινε για "παρτακικούς" λόγους και για να φύγει ο Μεγάλος.

Δε νομίζω ότι τον χαλάει τον Πασκουάλ ο Παναθηναϊκός, όσο να' ναι είναι παραπάνω από τη Μπάρτσα, διαχρονικά σαν ομάδα/όνομα.Τε σπα, εάν έχει σκοπό να ανανεώσει όπως λέτε, τελειώνει εδώ η υπόθεση
Las Plagas
QUOTE (bbplayer @ Mar 8 2014, 20:34 ) *
θενκς για τις απαντήσεις σας. Το στόρυ του το ξέρω. Λεφτά έχει ο ΔΓ και μάλιστα πολλά, ο μείωση πέρσι έγινε για "παρτακικούς" λόγους και για να φύγει ο Μεγάλος.

Δε νομίζω ότι τον χαλάει τον Πασκουάλ ο Παναθηναϊκός, όσο να' ναι είναι παραπάνω από τη Μπάρτσα, διαχρονικά σαν ομάδα/όνομα.Τε σπα, εάν έχει σκοπό να ανανεώσει όπως λέτε, τελειώνει εδώ η υπόθεση

βρε μια χαρα θα ηταν ο πασκουαλ αλλα που τετοια τυχη
doctorjekil
QUOTE(ALdaperan @ Mar 8 2014, 20:24 ) *
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση :

Γιατί τόση βιασύνη να φύγει ο Πεδουλάκης μέσα στη σεζόν και μάλιστα σε τόσο κρίσιμο σημείο για την πρόκριση μας ;
Δεν το καταλαβαίνω αυτο το πράγμα . Για να βιάζεσαι τόσο και να τον διώχνεις κακην κακώς ενα απο τα 2 μπορει να συμβαίνουν :

1) Ή βρέθηκε αντικατστάτης πολλά υποσχόμενος και φοβήθηκε ο ΔΓ μη χασει το κελεπουρι, πράγμα που δε συμβαδίζει με το γεγονός οτι θα αναλάβει ο Φραγκι μέχρι το καλοκαίρι.

2)Ή τα τσουγκρίσανε Πεδουλάκης- ΔΓ

Δλδ δεν μπορώ να φανταστω κάτι άλλο για να βιαστει τόσο πολύ. Εντάξει αυτός πληρώνει αλλά αφήνει ξεκρέμαστη την ομάδα τελείως. Αυτος βγαίνει ζημιωμένος αφού πλήρωσε τον Πεδουλάκη λογικά για 2 χρόνια και εκατσε 1.5. tongue.gif

Απο τα μιντια του ΔΓ παντως βγαινει πως ο βασικος λογος ειναι η κακη διαχειρηση του ροστερ και η μη τηρηση του πλανου και της στρατηγικης που ειχαν συμφωνησει το καλοκαιρι,η συμφωνια ελεγε το χτησιμο της νεας ομαδας με οριζοντα 3ετιας βασιζομενοι στους Παππα,Γιανκοβιτς,Μπραμο,Χαραλαμποπουλο...ο Παππας με τον Γιανκοβιτς δεν παιζανε το ροτεισον εκλεινε,τα αποτελεσματα δεν ερχονταν...δεν ηθελε και πολυ
bbplayer
QUOTE (doctorjekil @ Mar 8 2014, 20:45 ) *
Απο τα μιντια του ΔΓ παντως βγαινει πως ο βασικος λογος ειναι η κακη διαχειρηση του ροστερ και η μη τηρηση του πλανου και της στρατηγικης που ειχαν συμφωνησει το καλοκαιρι,η συμφωνια ελεγε το χτησιμο της νεας ομαδας με οριζοντα 3ετιας βασιζομενοι στους Παππα,Γιανκοβιτς,Μπραμο,Χαραλαμποπουλο...ο Παππας με τον Γιανκοβιτς δεν παιζανε το ροτεισον εκλεινε,τα αποτελεσματα δεν ερχονταν...δεν ηθελε και πολυ



δηλαδή για να καταλάβω, σε όποιον προπονητή έρθει, η διοίκηση θα πει "εγώ έχω κάνει τον α ή β σχεδιασμό, αυτοί θα πρέπει να παίζουν κόψε το κεφάλι σου και βάλτους και να έχεις και αποτελέσματα?"

Αυτά είναι αστεία πράγματα. Πλάνα κάνεις αλλά το πολλές φορές μένουν στα χαρτιά γιατί η πραγματικότητα δείχνει άλλα. Το να φύγει ο προπονητής επειδή η ομάδα κακοποιούσε το άθλημα και δεν ειχε αποτελέσματα το καταλαβαίνω.
Αλλά το να φύγει καταλογίζντας του θέματα τεχνικής φύσης, είναι τουλάχιστο παράλογο.
Ήταν μπροστά στις προπονήσεις ο ΔΓ? ξέρει από αυτα τα θέματα και εκφράζει γνώμη?

Το να γράφουμε εμείς, δεν τρέχει και τίποτα. Φορουμάδες είμαστε δεν έχουμε λόγο στην πορεία της ομάδας.

Αν θες να ενσωματώσεις νέους και πιτσρικάδες δε λες "προβάρουμε το 7ο" λες "πάμε πάσο 2-3 χρόνια γιατί χτίζουμε ομάδα για το μέλλον και βλέπουμε" και πάλι μπορεί να μη σου βγει.

Ο Μεγάλος πήρε Μάριτς/Τέπιτς και τους πλήρωσε και κάμποσο. Αμφότεροι ρόμπες για διαφορετικούς λόγους. Τον κούνησε κανένας? Πήραμε τον Χάισλιπ και έφυγε νύχτα και καλώς έφυγε. Ο Πσκουάλ έχει κάμποσα χρόνια τον Τοντόροβιτς τον Αμπρίνες , τον Ραμπα-κάτι αλλά επειδή θέλει και ΦΦ πήρε και τους Ντόρσεϊ/Παπ για να καβατζάρει, δεν πήρε μόνο με αυτούς.

Ο προπονητής στο γήπεδο και η διοικηση στις VIP θεσούλες της. Οτιδήποτε άλλο θα είναι καταστροφή για την ομαδα
North_gato
QUOTE (doctorjekil @ Mar 8 2014, 20:45 ) *
Απο τα μιντια του ΔΓ παντως βγαινει πως ο βασικος λογος ειναι η κακη διαχειρηση του ροστερ και η μη τηρηση του πλανου και της στρατηγικης που ειχαν συμφωνησει το καλοκαιρι,η συμφωνια ελεγε το χτησιμο της νεας ομαδας με οριζοντα 3ετιας βασιζομενοι στους Παππα,Γιανκοβιτς,Μπραμο,Χαραλαμποπουλο...ο Παππας με τον Γιανκοβιτς δεν παιζανε το ροτεισον εκλεινε,τα αποτελεσματα δεν ερχονταν...δεν ηθελε και πολυ



Τα media του ΔΓ εκ των υστερων μπορουν και λενε οτι θελουν. Και να θελει ο Πεδουλακης δεν μπορει να τα διαψευσει η καν να απαντησει. Αλλα και αν δεχτουμε οτι αυτοι ειναι οι λογοι του εστω συναινετικου διαζυγιου, και οχι ο εκρηκτικος χαρακτηρας με αφορμη το χτεσινο ατυχες αποτελεσμα, η απομακρυνση αυτη τη στιγμη ουτε προκεται να βοηθησει δραστικα στην επανδραστηριοποιηση του αρχικου πλανου οικοδομηματος νεανικης ομαδας, ουτε να βοηθησει στην επιτευξη του εναπομειναντος στοχου, δηλαδη του πρωταθληματος.
Με η χωρις τον Πεδουλακη μετα την χτεσινη εκτος προγραμματος ηττα, η ειδοδος στην τετραδα του ευρωπαικου, λαμβανομενης υπ οψη και της τωρινης αγωνιστικης καταστασης, ειναι για μενα στοχος ανεφικτος.
Με τον Πεδουλακη, λαμβανομενου υπ οψιν του πλεονεκτηματος εδρας, θα εδινα συντριπτικες πιθανοτητες υπερ του Παναθηναικου για την κατακτηση του πρωταθληματος, με τον Αλβερτη σαφως λιγοτερες.
yorgos
QUOTE
Ο Γιώργος Καλαφατάκης είναι ο αντικαταστάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία της ελληνικής ομάδας του...

Ο Καλάφας έχει αντικαταστήσει άλλες 2 φορές τον Πεδουλάκη, συν μια στο ολ σταρ, τρεις. Κάτσε μην τεταρτώσει στον Παναθηναϊκό.
QUOTE
Δεν εχω δει χειροτερο Παναθηναικο τα τελευταια 20 χρονια

Λογικό, είναι και ο φτηνότερος Παναθηναϊκός της τελευταίας 20ετίας.

Και καλό είναι να συνηθίσουμε όποιος κι αν είναι προπονητής ότι τους παίκτες που είχαμε την προηγούμενη εικοσαετία δε θα τους ξαναδούμε. Ή μάλλον για να τους ξαναδούμε θα τους βρίσκουμε ως λαβράκια και μόλις στρώνουν θα φεύγουν για ομάδες με μεγαλύτερο πορτοφόλι.
louie
o πεδουλακης δηλαδη εφυγε επειδη δεν χρησιμοποιουσε βλαντο, παππα, μαυρο κτλ. αρα τωρα θα μπουνε μεσα στα δυσκολα να μας ξελασπωσουνε για να μπουμε στα πλειοφ γιατι ταυτοχρονα μας λεει οτι ο παναθηναικος συνεχιζει να παλευει για τα πλειοφ. ναι μαλιστα, το πιστεψαμε. αυτο το οτι θα ειναι προπονητης ο αλβερτης και διπλα του ενας εμπειρος τεχνικος για βοηθος τι σημαινει; οτι θα ερθει ενας κανονικος προπονητης για να κανει τον βοηθο του αλβερτη ενω στην πραγματικοτητα θα παιρνει αυτος τις αποφασεις; τρομερο πλανο.

το θεμα ειναι οτι ο δγ πεταξε μια χρονια στα σκουπιδια επειδη ειχε νευρακια και τωρα δεν ξερει πως να φτιαξει την κατασταση
yorgos
QUOTE
Ο προπονητής στο γήπεδο και η διοικηση στις VIP θεσούλες της. Οτιδήποτε άλλο θα είναι καταστροφή για την ομαδα

+1.
Δυστυχώς η καταστροφή για την ομάδα άρχισε από τότε που έφυγε ο Παύλος. Μπορουμε να διαφωνήσουμε όσο θέλουμε για τον Πεδουλάκη, το διάδοχό του ή τον προκάτοχό του. Το πρόβλημα δυστυχώς δεν είναι αυτοί, ούτε καν οι παίκτες που έφυγαν, ήρθαν ή θα έρθουν. Υπό αυτή την έννοια ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Και το ότι δεν έδιωξαν το Μπαρτζώκα οι Αφοι (άσχετα αν τον θεωρύμε επιτυχημένο ή αποτυχημενο) δείχνει μια νηφαλιότητα, υπομονή, ωριμότητα. Αυτά που δεν έχουμε εμείς και δεν νομίζω ότι πρόκειται να αποκτήσουμε. Μακάρι να με διαψεύσει ο ΔΓ, η οικογένειά του έχει προσφέρει τα μέγιστα, κρίμα είναι να τα διαλύσει όλα αυτός, αλλά προς τα εκεί βαδίζει, ήδη από τότε που ανέλαβε και δεν εννοώ μόνο το αγωνιστικό.
paodynasty
QUOTE(sni79per @ Mar 8 2014, 20:31 ) *
εγκλημα που δεν αλλαχτηκε νωριτερα.
εγκλημα που τον αλλαζει μαρτη μηνα.
εγκλημα να παει με το φραγκι μεχρι το καλοκαιρι,ελπιζω να ειναι ακομα μια παπατζα των μιντια του ΔΓ,διαφορετικα κανει δωρο το πρωταθλημα.

το θεμα δεν ειναι να αγορασει τον σφαιροπουλο ή τον σουλη που ειναι καλοι προπονητες ή να φερει καποιον ελευθερο το κυριοτερο ειναι να φερει προπονητη που ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ αυτο το ροστερ οχι αυτο που ΘΑ φτιαξει αν επιβιωσει μετα τους τελικους.

υγ ευχαριστουμε τον αναργυρο που τιμησε το ψωμι που εφαγε.


στο έγκλημα αυτό είστε κι εσείς συνένοχοι
mr 3Xdouble
Πολύ χλωμό το τοπίο με την απομάκρυνση RG. Για μένα είναι το μεγαλύτερο φάουλ του ΔΓ όσο καιρό είναι επικεφαλής στην ομάδα. Τέλος πάντων, ευχαριστούμε τον Αργύρη που έδωσε και την ψυχή του αυτά τα σχεδόν 2 χρόνια. Για μένα άκρως πετυχημένος. Με δεδομένο το μπάτζετ που του δόθηκε η ομάδα πέτυχε το μάξιμουμ. Επίσης ήταν κύριος με τα ΟΛΑ του, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του στις στραβές και το σημαντικότερο ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ για τους παίχτες βάζοντας πάνω απόλα το καλό της ομάδας.

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif



Πάμε παρακάτω. Δεν έχω κοιτάξει αν έχει αναφερθεί το όνομά του σε προηγούμενες σελίδες του τόπικ, αλλά για μένα αν είναι να πάρουμε Έλληνα ο ΔΓ ας κοιτάξει να ρίξει γέφυρες επανασύνδεσης με τον Γιαννάκη που έχει εργαστεί και σε τοπ επίπεδο ο άνθρωπος. Όλοι οι άλλοι παραμένουν στοιχήματα για μένα και σε αυτό το τσουβάλι βάζω φυσικά και τον Κατσικάρη. Εντάξει έχει κάνει δουλειά στην Μπιλμπάο αλλά άλλο το επίπεδο 4-5ης ομάδας της Ισπανίας και άλλο του Παναθηναικού. Μην τρελαθούμε. Από ξένους θα μου άρεσε πολύ ο Πέσιτς, ο Μπάνκι ή ο Μπλατ. Μόνο τον πρώτο θεωρώ εφικτό στόχο αυτή τη στιγμή.

Και κάτι τελευταίο, όποιος και να προσληφθεί μόνιμα, είτε είναι ο Φράγκι είτε ο Σάρας(αυτό από που προέκυψε και το έλεγαν στην έρασπορτ???) είτε ο φούφουτος καλό είναι να καταλάβουμε όλοι ότι η ομάδα θέλει στήριξη. Εντάξει καταλαβαίνω ότι συνηθίσαμε σε Φ4, σε Ευρωπαικά κτλ αλλά σαν Έλληνες ξεχνάμε εύκολα και είμαστε πολύ παρτάκηδες αδερφέ μου. Ματς τοπ16 παίζαμε χθες και ανάθεμα αν πιάσαμε 10χίλιαρο στις εξέδρες. 68.gif 68.gif
paodynasty
διαβάζω ότι πάνω απ'όλα ο Παναθηναικός.
Ναι αλλά ο μεγάλος Παναθηναικός, η δυναστεία της τελευταίας 20ετίας, που με πλάνο σοβαρότητα και προπονητή με guts (ευγενικά το λέω) κατάφερε να μείνει μεγάλος στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας του (καλοκαίρι 2012). Σήμερα ο Παναθηναικός μίκρυνε (στα μάτια μου τουλάχιστον) και η προσπάθεια των τελευταίων 20 περίπου μηνών πετιέται στα σκουπίδια.
Ξανά από την αρχή λοιπόν έχοντας μάλιστα μετά τη φυγή του Ομπράντοβιτς να διαχειριστεί και την επερχόμενη φυγή (τώρα ή του χρόνου) του τεράστιου Διαμαντίδη.
Εαν συνεχίσουμε δε, με προπονητή τον Αλβέρτη τότε μιλάμε για τον απόλυτο ευτελισμό, και την επιβεβαίωση του φόβου ότι ο ΔΓ θα διέλυε την ομάδα αργά ή γρήγορα.

Μόνο μια λέξη

ΚΡΙΜΑ !

yorgos
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...tta-tis-logikis

+1 στον Ασπρούλια
QUOTE
καλό είναι να καταλάβουμε όλοι ότι η ομάδα θέλει στήριξη. Εντάξει καταλαβαίνω ότι συνηθίσαμε σε Φ4, σε Ευρωπαικά κτλ αλλά σαν Έλληνες ξεχνάμε εύκολα

Μεγάλη κουβέντα είπες. Φοβάμαι ότι ο Παναθηναϊκός για να ξαναγίνει μεγάλος θα πρέπει πρώτα να μικρύνει πολύ, γιατί μόνο έτσι θα εκτιμήσουν οι πολλοί το πού είχε φτάσει.
tzagasdog
ο Παο είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες τις 15ετίας και το οφείλει στους Γιαννακόπουλους αλλά όχι στο ΔΓ.

Η παρουσία αυτού του ατόμου υποβαθμίζει τον Παο σαν μέγεθος. Δεν λέω ότι και οι δικοί μας είναι καλύτεροι... διαφορετικοί ίσως.
bbplayer
QUOTE (paodynasty @ Mar 8 2014, 21:47 ) *
διαβάζω ότι πάνω απ'όλα ο Παναθηναικός.
Ναι αλλά ο μεγάλος Παναθηναικός, η δυναστεία της τελευταίας 20ετίας, που με πλάνο σοβαρότητα και προπονητή με guts (ευγενικά το λέω) κατάφερε να μείνει μεγάλος στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας του (καλοκαίρι 2012). Σήμερα ο Παναθηναικός μίκρυνε (στα μάτια μου τουλάχιστον) και η προσπάθεια των τελευταίων 20 περίπου μηνών πετιέται στα σκουπίδια.
Ξανά από την αρχή λοιπόν έχοντας μάλιστα μετά τη φυγή του Ομπράντοβιτς να διαχειριστεί και την επερχόμενη φυγή (τώρα ή του χρόνου) του τεράστιου Διαμαντίδη.
Εαν συνεχίσουμε δε, με προπονητή τον Αλβέρτη τότε μιλάμε για τον απόλυτο ευτελισμό, και την επιβεβαίωση του φόβου ότι ο ΔΓ θα διέλυε την ομάδα αργά ή γρήγορα.

Μόνο μια λέξη

ΚΡΙΜΑ !



Για πολλούς και διάφορους λόγους το τμήμα μπάσκετ απο πέρσι άλλαξε ρότα. Οπότε μάλλον συγχέονται , με όλο το σεβασμό, οι εποχές.

Το πώς είμαι εγώ "συνένοχος" για τη φυγή του Πεδουλάκη επίσης δεν καταλαβαίνω. Φαντάζομαι ότι δεν είμαι συνένοχος για το 9-10 ή το χτεσινοβραδινό.
Αν υποθέσουμε ότι είμαστε κάποιες δεκάδες ενεργοί φορουμάδες, οι λιγότεροι σαφώς υποστηρίζαμε ότι η εποχή Πεδουλάκη επρεπε να τελειώσει το καλοκαίρι. Κανένας τώρα. Ούτε ένας.
Υπό αυτή την έννοια τη συνενοχή δεν την καταλαβαίνω.

Τη γνώμη μου για τον ΔΓ την έγραψα όταν ανοίχτηκε το αντίστοιχο νήμα, ένα χρόνο πριν παρά κάτι ψιλά

QUOTE (bbplayer @ Jun 9 2013, 23:24 ) *
ο ΔΓ είναι πληγή και για το μπάσκετ και για την ομάδα .&-
SkyFall
αχαχαχαχχαχα Δημήτρης Πρίφτης? σίριουσλι?

North_gato
QUOTE (mr 3Xdouble @ Mar 8 2014, 21:42 ) *
Και κάτι τελευταίο, όποιος και να προσληφθεί μόνιμα, είτε είναι ο Φράγκι είτε ο Σάρας(αυτό από που προέκυψε και το έλεγαν στην έρασπορτ???) είτε ο φούφουτος καλό είναι να καταλάβουμε όλοι ότι η ομάδα θέλει στήριξη. Εντάξει καταλαβαίνω ότι συνηθίσαμε σε Φ4,


Πριν δυο χρονια οταν εφυγε ο Ζοτς και εφευγαν οι παικτες, ειχε προταθει στον Σαρας να γινει προπονητης.Πως θεωρουσαν οτι τη μια στιγμη ηταν παικτης και την αλλη προπονητης ουτε το ξερω, ουτε το κρινω.
Επειδη η απολυση του Αρτζυ θα ακουγεται τις επομενες μερες και οι δημοσιογραφοι θα πρεπει να γεμιζουν σελιδες, τηλεοπτικο και ραδιοφωνικο χρονο με ακυκλοφορητα νεα, θα κανουν ανσκαφες στα συρταρια της μνημης τους θα βγαζουν δικα τους συμπερασματα, ψιθοιροι και εικασιες θα μετονομαζονται σε εγκυρες και αποκλειστικες πηγες και παρομοιες ειδησεις δεν πρεπει να σε εκπληξουν.
bbplayer
Ο Πρίφτης που κολλάει?

Τίποτα σε "-ιτς" αξιόπιστο δεν έχουμε για το καλοκαίρι?

Σάρας, οκ, δεν είναι ο πρώτος που κοιμάται παίχτης και ξυπνάει προπονητής
North_gato
QUOTE (bbplayer @ Mar 8 2014, 22:27 ) *
Ο Πρίφτης που κολλάει?

Τίποτα σε "-ιτς" αξιόπιστο δεν έχουμε για το καλοκαίρι?

Σάρας, οκ, δεν είναι ο πρώτος που κοιμάται παίχτης και ξυπνάει προπονητής



Δεν αντιλεγω.
Οταν ομως δεν κοιμασαι προπονητης, αλλα ξυπνας προπονητης ειναι ερωτηματικο τι επιπεδου προπονητης ξυπνας.
και για να το κανουμε και ποιο συγκεκριμενο τι επιπεδου προπονητη χρειαζοταν εκεινη την εποχη ο Παναθηναικος.
SkyFall
QUOTE (bbplayer @ Mar 8 2014, 22:27 ) *
Ο Πρίφτης που κολλάει?

Τίποτα σε "-ιτς" αξιόπιστο δεν έχουμε για το καλοκαίρι?

Σάρας, οκ, δεν είναι ο πρώτος που κοιμάται παίχτης και ξυπνάει προπονητής


sorry είχα βγει να πάρω λίγο αέρα γιατί στο άκουσμα του ονόματος Πρίφτης μου κόπηκε η αναπνοή. τι να σου πω? το έγραψε και το σπορτντογκ. προπονητής στην ομάδα μας μαζί με αλβέρτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
bbplayer
QUOTE (SkyFall @ Mar 8 2014, 22:40 ) *
sorry είχα βγει να πάρω λίγο αέρα γιατί στο άκουσμα του ονόματος Πρίφτης μου κόπηκε η αναπνοή. τι να σου πω? το έγραψε και το σπορτντογκ. προπονητής στην ομάδα μας μαζί με αλβέρτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.


με ποιο σκεπτικό , επειδή μας έχει κερδίσει δυο φορές? λογικά μέχρι το καλοκαίρι γιατί δε νομίζω να σκέφτεται κανένας για παραπέρα.

προσωπικά εγώ την έχω ξεγράψει τη χρονιά στην Ευρώπη, οπότε με όποιον και να πάμε δε μου κάνει καμια εντύπωση.

Το καλοκαίρι θα φανεί τι έχουν σκοπό να κάνουν με την ομάδα.

Πάντως το sportdog για να πάρει κανένα "κλικ" , το έχω ικανό να γράψει ότι γυρίζει ο Ομπράντοβιτς. Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε
doctorjekil
Νομιζω οτι ειναι το μεγαλυτερο λαθος των τελευταιων 15 χρονων(αν υποθεσουμε οτι τον ομπραντοβιτς δεν μπορουσε να τον κρατησει),ειναι μια αποφαση που δεν εχει λογικη,αν υποθεσουμε οτι η χρονια στην ευρωπη ειναι χαμενη και μοναδικος σου στοχος ειναι το πρωταθλημα,με ποια λογικη διωχνεις τον ανθρωπο εχει κερδισει 7 φορες τον οσφπ και εχει δειξει οτι μπορει να συνεχιζει να τον κερδιζει?αν δεν σου κανει το πλανο του,κρατησε τον μεχρι και τους τελικους για να αυξησεις τις πιθανοτητες για πρωταθλημα και στο τελος της χρονιας αν εχει παρει το πρωταθλημα του λες οτι ειχες μεγαλυτερες απαιτησεις στην ευρωλιγκα τον ευχαριστεις και τον διωχνεις ενω αν εχει χασει το πρωταθλημα θα εχεις και ενα λογο παραπανω...αλλα δεν μας φτανει αυτο το λαθος,το συνεχιζουμε με ενα ακομα μεγαλυτερο,τον φρανκι...η ομαδα θελει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ο φρανκι ειναι αγαπητος σε ολους μας και σημαια της ομαδας αλλα δεν ειναι προπονητης,δεν ξερω ποιους(και αν) συμβουλευεται ο τρακης και παιρνει αυτες τις αποφασεις

Η μονη λυση ειναι αυτος http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE%AD%...%B9%CF%84%CF%82
ολοι στο γηπεσο με την φενερ να τον παρακαλεσουμε να γυρισει,αν και μ αυτα που βλεπει απ τον τρακη...
bbplayer
αν είναι να γυρίσει, έρχομαι στην Αθήνα περπατώντας . αλλά δεν το βλέπω. δε θέλει ο ΔΓ προπονητή να τον "επισκιάζει" ούτε και ο συγκεκριμένος διοίκηση να του βάζει τρικλοποδιές.


http://hoopfellas.blogspot.gr/2014/03/breaking-news.html?m=1
A.CAB
Επιτέλους η κατάσταση ξεπέρασε τα όρια του τραγικού και πέρασε στη σφαίρα του σουρεαλιστικού εφιάλτη. Πλέον το πράγμα έχει ενδιαφέρον. Περιμένω πως και πως το ματς με την Εφές με τον Φράνκι στον πάγκο να δίνει εντολές και επιθετικά συστήματα. Να σκαρφίζεται τρόπους εξουδετέρωσης αντιπάλων μετά από ασταμάτητο σκάουτινγκ και σχέδια πλήρους αξιοποίησης του ρόστερ αλλά και του απόλυτου ροτέισον.

Η ζωή πάντως φυλάει πολλές εκπλήξεις. Τη μία μέρα σου μειώνουν το μισθό και εσύ φεύγεις. Κάποιος πιο πάνω από σενα βάζει πλάτη και σε ξαναπέρνουν πίσω με καλύτερα λεφτά. Κάθεσαι στον πάγκο της ομάδας που έχεις μεγαλουργήσει. Ο ρόλος σου απλός. Γκάζια, μεγάλα λόγια και μπριζώματα στους παίχτες. Ήρεμη κατάσταση. Και ξαφνικά ένα πρωί... Είσαι ο προπονητής της καλύτερης ομάδας της 15ετίας! Τι κι αν δεν έχεις βγάλει ούτε σχολή, ούτε έχεις ενδιαφερθεί ποτέ, ούτε έχεις προπονήσει ποτέ τίποτα. Απ' τα χαμηλά στα ψηλά σε μια βραδιά (και μια ζαριά).

Αφού λοιπόν μπήκες στο χορό ψάχνουν να σου κάνουν συνοικέσιο με παρτενέρ γιατί μόνος σου δεν χορεύεις καλά και δεν μπορείς να έχεις λόγο στο ποιός θα έρθει. Αυτό δεν δείχνει και πολύ εμπιστοσύνη αλλά δεν πειράζει. Το μπάσκετ ειναι απλό. Πιάνεις τους παίχτες τους αρχίζεις στα επαναστατικά (This is OAKAAAA!!!), τους θυμίζεις παλιές ένδοξες στιγμές από ανατροπές και κακτήσεις Ευρωπαικών γύρω απ' τη φωτιά και τους ξαμολάς στο παρκέ. Σίγουρη συνταγή επιτυχίας.

Τώρα χωρίς Πεδουλάκη θ' αλλάξουν όλα. Ποιό καλοκαίρι μωρέ; Έχουμε και μπάνια να κάνουμε. Τώρα πριν το Πάσχα και πριν μας κάτσει βαρύ το αρνί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Το καίριο χτύπημα. Ευτυχώς προλάβαμε τον Αλβέρτη πριν τον τσιμπήσει καμιά Τούρκικη.
yorgos
QUOTE
Πιάνεις τους παίχτες τους αρχίζεις στα επαναστατικά (This is OAKAAAA!!!)


77.gif
roko
Διαβαζοντας οσα γραφατε παντως οι περισσοτεροι (για να μην πω ολοι) φιλοι του παναθηναικου τοσο καιρο,εκπλησσομαι που εκπλησεστε μετα την απομακρυνση του Αρτζι.Μαλλον θελετε να εχετε κατι να γκρινιαζετε.Προαφνως και ηταν λαθος η απομακρυνση του αλλα δεν του σερνατε και λιγα τοσο καιρο..Απλα οι νικες απεναντι στον ολυμπιακο του εδωσαν παραταση στον παγγο..
louie
QUOTE (roko @ Mar 8 2014, 23:33 ) *
Διαβαζοντας οσα γραφατε παντως οι περισσοτεροι (για να μην πω ολοι) φιλοι του παναθηναικου τοσο καιρο,εκπλησσομαι που εκπλησεστε μετα την απομακρυνση του Αρτζι.Μαλλον θελετε να εχετε κατι να γκρινιαζετε.Προαφνως και ηταν λαθος η απομακρυνση του αλλα δεν του σερνατε και λιγα τοσο καιρο..Απλα οι νικες απεναντι στον ολυμπιακο του εδωσαν παραταση στον παγγο..


το λες και μονος σου οτι προφανως η απολυση του ειναι λαθος οποτε... οι πιο πολλοι στο τοπικ του ολυμπιακου κραζουν τον μπατζωκα, θελουν ομως κατι παρομοιο αυτη τη στιγμη;



οι νικες απεναντι στον ολυμπιακο εδιναν στον πεδουλακη παραταση οπως λες και η απολυση του αρτζι σημερα ειναι το καλυτερο νεο για τον μπαρτζωκα. μια ομαδα που τον ανταγωνιζεται για την προκριση δειχνει να βγαινει εκτος μαχης και θα σταματησει να εχει απεναντι του αυτον που του κανει πλακα εδω και ενα χρονο και δημιουργει την αμφισβητηση στο προσωπο του.
bbplayer
ο Αλβέρτης θα έχει μια υποτυπώδη παρουσία μέχρι το τέλος. η ομάδα θα πηγαίνει "στον αυτόματο" όπως πήγαινε και τόσο καιρό άλλωστε. Να συμφωνήσουμε ότι θα είχαμε παραπάνω πιθανότητες να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό? ας πούμε ότι θα το καναμε. Θα το χάσουμε τώρα? θα το το χάσουμε πιθανότατα. Ε και? Η Ευρώπη πάει περίπατο , αυτό έχει σημασία.

Επίσης μην υποτιμάτε τον παράγοντα ψυχολογία ποτέ. Και όσους μιλάνε στο θυμικό των παιχτών και ας είναι άσχετοι τεχνικά. Με έναν τέτοιο σπάσαμε έδρα και πήραμε πρωτάθλημα μες στο ΣΕΦ το 99. Και ο Ολυμπιακός είχε Ντούντα τότε. Βέβαια κι εμείς είχαμε Ντέγιαν/Ντίνο.
ΌΠως και να'χει για τρεις μήνες θα είναι ο Φράνγκι, ε δε θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου
yorgos
Η καλύτερη ανάρτηση που διάβασα σχετικά με τον Άρτζι, είναι από εδώ
http://hoopfellas.blogspot.gr/2014/03/breaking-news.html?m=1
έχω απομονώσει τα πιο ενδιαφέροντα. Εξαιρετικά νηφάλιος και προσγειωμένος.
QUOTE
Η ρίζα του κακού, λοιπόν, είναι οι καλοκαιρινές κινήσεις. Όλα τα υπόλοιπα που βλέπουμε τώρα είναι οι συνέπειες. Το τίμημα θα πληρωθεί και θα είναι βαρύ. Όποιος δεν έχει την υπομονή να περιμένει, όποιος δεν μπορεί να αξιολογεί ψύχραιμα και ρεαλιστικά τις καταστάσεις, όποιος δεν βλέπει τα αυτονόητα είναι απλά ανεπαρκής. Το management μιας ομάδας ανθρώπων απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Και σ’ αυτές δεν περιλαμβάνονται ούτε ο τσαμπουκάς, ούτε οι τζάμπα μαγκιές, ούτε οι μπράβοι, ούτε τα επικοινωνιακά shows, ούτε τα πολλά λεφτά.

Μετά την περσινή μαγευτική (όχι λόγω αποτελεσμάτων) χρονιά γινόμαστε μάρτυρες ενός εφιάλτη. Η ομάδα έπρεπε, σε νορμάλ συνθήκες, φέτος να διανύει τον 2ο χρόνο ανασύνταξης και να βελτιώνεται με στόχο την πλήρη επαναφορά. Με ηρεμία, ρεαλισμό, σεβασμό στο παρελθόν, προσήλωση στο πλάνο και χαμηλούς τόνους. Αντ’ αυτού, διαβάσαμε για 7ο αστέρι, για triple crown, για ρεκόρ, για κυνήγι των 9 τροπαίων της Ρεάλ και άλλα χαριτωμένα.

Καταλαβαίνω όλους όσους συμφωνούν με την απόλυση Πεδουλάκη. Έχει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Δεν μπόρεσε, λόγω έλλειψης εμπειρίας σ’ αυτό το επίπεδο, να διαχειριστεί αυτά που συνέβαιναν γύρω του. Δεν μπόρεσε να μείνει έξω από το θέατρο του παραλόγου το καλοκαίρι. Δεν κατάφερε να πείσει ότι οι περσινοί τίτλοι ήταν extra bonus και ότι πρέπει να ακολουθηθεί βήμα-βήμα το πλάνο της νέας έκδοσης του μπασκετικού ΠΑΟ. Μπορεί να παραμυθιάστηκε και ο ίδιος. Έκανε λάθη και μάλιστα σοβαρά. Όμως, κανείς από όλους όσους τον θεωρούν λίγο, ανεπαρκή και ανίκανο δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο σύλλογος του οφείλει πάρα πολλά. Και οι ίδιοι οι παίκτες του οφείλουν πολλά. Οι περισσότεροι έχουν συμβόλαια που οφείλονται στην εκτόξευσή τους μέσω της δουλειάς του Άρτζι.

Ο ΔΓ δεν με εξέπληξε. Και πολύ κρατήθηκε θα έλεγα. Έκανε το λάθος και μάλιστα στην πιο ακατάλληλη στιγμή. Μεσούσης της χρονιάς και ειδικά μέσα Μαρτίου δεν αλλάζεις προπονητή. Οι αποφάσεις παίρνονται το καλοκαίρι όταν κάνεις ταμείο. Η ομάδα θα έπρεπε να τελειώσει την σεζόν με τον Πεδουλάκη, παίρνοντας πιθανότατα ένα ακόμα double και το καλοκαίρι να επαναπροσδιοριστούν οι πάντες και τα πάντα. Έτσι και ο ΔΓ θα είχε τροφή για την εφημερίδα του, θα γινόταν ακόμα πιο λατρευτός στους οπαδούς, θα έκανε επίδειξη ισχύος στους απέναντι και τελικά θα φούσκωνε τα πανιά της ματαιοδοξίας του. Κι ο Άρτζι, όμως, θα είχε πλέον το status να απαιτήσει πράγματα ώστε η ομάδα να ξεκινήσει την νέα σεζόν υπό καλύτερες προϋποθέσεις.

Υ.Γ.7 Τα 3 προηγούμενα χρόνια, ειδικά τα 2 τελευταία, οι ελληνικές ομάδες έκαναν απίστευτες υπερβάσεις. Αυτές ήταν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ας το καταλάβουμε, επιτέλους, κι ας χαρούμε το μπασκετάκι ακόμα κι αν το παίζουν μόνο οι ξένοι. Οι διοικήσεις των ΚΑΕ καβάλησαν το καλάμι και πίστεψαν ότι θα μπορούν πάντα να είναι από πάνω παρά την τεράστια διαφορά στην ποιότητα των ομάδων. Ε, καλό είναι πέσουν μερικές φάπες για να στανιάρουν και να ξαναδούν το φως το αληθινό.

Υ.Γ. 11 Από τα ΜΜΕ του ΔΓ έχουν αρχίσει οι προπαγανδιστικές αναρτήσεις με βασικά σημεία ότι οι επιλογές του καλοκαιριού ήταν του Πεδουλάκη, ότι του αύξησαν την αμοιβή, ότι του έκαναν τριετές συμβόλαιο και ότι είχαν καταρτίσει από κοινού πλάνο με ορίζοντα τριετίας. Α, και ότι ο Αλβέρτης είναι η ενδεδειγμένη επιλογή κατά κοινή ομολογία. Κατά κοινή ομολογία όσων δουλεύουν στο onsports, προφανώς.
bbplayer
Να συμφωνήσουμε σε δυο πράγματα, φαντάζομαι θα το καταφέρουμε έστω και με κόπο.

Ο προπονητής απολύθηκε. Κακώς ? κατά ένα 95% ναι. Ποιος θα έρθει να "τρέξει" την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι? Προπονητής? ποιος? ποιος θα αναλάβει για τρεις μήνες ομάδα που παραπέει που δεν είναι δική του και με τον ΔΓ πάνω από το κεφάλι του?

Ο Φράνγκι είναι ανέκδοτο για πολλούς. Ωραία. Προτάσεις??
louie
QUOTE (bbplayer @ Mar 8 2014, 23:42 ) *
ο Αλβέρτης θα έχει μια υποτυπώδη παρουσία μέχρι το τέλος. η ομάδα θα πηγαίνει "στον αυτόματο" όπως πήγαινε και τόσο καιρό άλλωστε. Να συμφωνήσουμε ότι θα είχαμε παραπάνω πιθανότητες να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό? ας πούμε ότι θα το καναμε. Θα το χάσουμε τώρα? θα το το χάσουμε πιθανότατα. Ε και? Η Ευρώπη πάει περίπατο , αυτό έχει σημασία.

Επίσης μην υποτιμάτε τον παράγοντα ψυχολογία ποτέ. Και όσους μιλάνε στο θυμικό των παιχτών και ας είναι άσχετοι τεχνικά. Με έναν τέτοιο σπάσαμε έδρα και πήραμε πρωτάθλημα μες στο ΣΕΦ το 99. Και ο Ολυμπιακός είχε Ντούντα τότε. Βέβαια κι εμείς είχαμε Ντέγιαν/Ντίνο.
ΌΠως και να'χει για τρεις μήνες θα είναι ο Φράνγκι, ε δε θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου


ωραια χασαμε την ευρωπη για φετος. βλεπεις σε οριζοντα 5ετιας ας πουμε κανα ευρωπαικο για τον παναθηναικο; εγω οχι και θα σου εξηγησω γιατι. πρωτον γιατι ο παναθηναικος δεν εχει φροντισει για το μελλον σε θεμα παιχτων και ο διαμαντιδης του χρονου σταματαει κι ακομα ψαχνουμε τον διαδοχο του ματαια εδω και ποσα χρονια. το καλυτερο που εχουμε μεχρι τωρα ειναι ο παππας... δευτερον και σημαντικοτερο, σοβαρος προπονητης δεν ερχεται και να ερθει δεν θα στεριωσει με τον τροπο που θελει να διοικει ο γιαννακοπουλος.

απο την στιγμη λοιπον που δεν εχουμε τις συνθηκες να δουλεψει σοβαρος προπονητης, δεν εχουμε λαμπρο μελλον στο ροστερ και δεν εχουμε κανενα τεραστιο μπατζετ δεν μπορω να φανταστω και μεγαλα πραγματα ευρωπαικα για τον παναθηναικο

τωρα για τον παραγοντα ψυχολογια. αντε σε 1-2 αγωνες να τους κερδισεις επειδη θα εχεις δυνατη ψυχολογια και θα μασας σιδερα. εδω ομως θελουμε να βγαλουμε μιση σεζον ετσι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.