Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Νέος προπονητής ΠΑΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
more stars
Κατα τα φαινόμενα δεν υπήρχε κάποιο ηχηρό όνομα (όχι κατ'αναγκη σπουδαίος προπονητής) που να ταίριαζε στον ΔΓ.
Προφανώς υπήρξε ρεύμα υπερ του Πεδουλάκη απο τους οπαδούς.

Σε σχέση με Πεδουλάκη προσωπικά θα προτιμούσα Τρινκιέρι.
Ας ελπίσουμε να γίνουν τουλάχιστον σωστές κινήσεις στις μεταγραφές, ώστε να μείνει κάτι για του χρόνου...
Kim Jong-un
την εφερε ρε ολους ο γιαννακοπουλος
ακου πεδουλακης


QUOTE (more stars @ Jun 1 2016, 19:09 ) *
Προφανώς υπήρξε ρεύμα υπερ του Πεδουλάκη απο τους οπαδούς.

24.gif

QUOTE (more stars @ Jun 1 2016, 19:09 ) *
Σε σχέση με Πεδουλάκη προσωπικά θα προτιμούσα Τρινκιέρι.

σε σχεση με τον πεδουλακη θα προτιμουσα και τον σουλη μαρκοπουλο
δεν μιλαω για πριφτη γιατι θα ηταν τρομερη μεταγραφη σε σχεση με πεδουλακη και σουλη
SkyFall
Η ομάδα θα έχει ταβάνι επιθετικά και μάλιστα μικρό όσο μπάτζετ και αν διαθέσουν στον RG. Ελπίζω να έχουν βρει κάποιον να του προτείνει τουλάχιστον σωστούς παίχτες για να παίξει αυτό που θέλει και κάποιον βοηθό ώστε να αναλάβει τα επιθετικά πλείς της ομάδας.
pk13
Αναμενομενη αποφαση ετσι οπως ειχαν ερθει τα πραγματα....Τουλαχιστον εγινε νωρις και δεν ειχαμε σιριαλ...
Ας ξεκινησουμε συντομα τις κινησεις για τις μεταγραφες...
Δεν περιμενω να δω τιποτα ξεχωριστο απο τον Αρτζι...Αμυνα,αμυνα και πανω απ’ολα αμυνα...
G-arenas
απο την στιγμη που δεν θα μπορουσαμε να παρουμε μπλατ ή ζοτς τοτε καλα καναμε και κρατησαμε αρτζι!! μεσα σε 1 μηνα ανεβασε την ομαδα 5 επιπεδα παρολο που ειχε τραγικο ροστερ και απο καθαρη ατυχια δεν πηρε τον πρωταθλημα ενω εκανε πλακα προπονητικα στον σφαιρο...

τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε ολοι οτι δεν θα παρει καλους παικτες ο αρτζι ενω αποδεδειγμενα με πολυ μικρο ροστερ εφερε παιχταραδες! και επισης γιατι προτιματε μετριους ξενους που δεν εχουν δειξει τιποτα στην καριερα τους οπως ο πασκουαλ, ο πλαθα, ή δεν ξερω και γω ποιος αλλος ! μονο για τρινκερι θα εκανα υποχωρηση γιατι οπου εχει παει εχει δειξει τρελο εργο !
Nemesakos
¨οπως έγραψα και πριν τουλάχιστον ξέρεις τι να περιμένεις από τον Πεδουλάκη. Δεν τρελαίνομαι, αλλά από το να ζήσω ξανά Σάλε (χωρίς πλαν Μπι) ή Ιβάνοβιτς το προτιμώ.

Το μόνο που θα θελα είναι να έχει ο Αργύρης την στήριξη που είχε φέτος ο Σαλε στα οικονομικά. Να αποφασίσει αυτός τους παίκτες. Όπως επέμεινε για Λάσμε για Μασιούλις για Γκιστ.

Τουλάχιστον τελείωσε άμεσα το σήριαλ με τον προπονητή. Ας κλείσουμε τώρα και γρήγορα το ρόστερ.
Janjuri
Ξέρει κανείς την διάρκεια του συμβολαίου; Μήπως είναι μέχρι τον Απρίλιο...
Nik Tepits
Αυτο που εκανε ο Αρτζυ ειναι οτι παρκαρε Ραντου, Ελλιοτ και Χεινς και στηριχθηκε στους Παππα, Χαραλαμποπουλο και Παπαγιαννη. Δικαιωθηκε? Δεν μπορουμε να το πουμε με σιγουρια, ποιος ξερει πως θα παιζανε οι πρωτοι 3 παιχτες αμα τους ειχε στηριξει? Οπως ειχε κολληματα ο Σαλε, τοσα εχει και ο Αργυρης. Μεγα λαθος οι δηλωσεις περι μοντερνου μπασκετ, οτι και καλα μονο παιχτες με γρηγορα ποδια χωρανε. Αχρηστεψε την ψυχολογια του καλητερου επιθετικου μας παιχτη με ολα τα επακολουθα. Ας το πιστευε μεσα του, μπας και παρει καποια καλαθια απ τον Σερβο.

Αλλο φαουλ, οταν στο ΣΕΦ μιλησε για σφαγη των διαιτητων να βγαλουν εξω τον Καλαθη. Με λιγα λογια ελεγε αυτα που ο προεδρος ηθελε να ακουσει, και τσουπ πιαστηκε στη φακα ο ΔΓ. Κριμα, δεν τον ειχα για τοσο αφελη.

Δεν παμε για τιποτα και για του χρονου, δεν μαθαινει δυστηχως ο ΔΓ.
Δλδ ο Μπλατ με 1.5κ και κλειστο 2ιετες δεν θα ερχοταν? Εγω πιστευω ναι, αλλη αιγλη ο ΠΑΟ και αλλη η Νταρουσαφακα κι ας εχει διπλασιο μπατζετ.
thanath
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε... Έλεος με αυτή την γκρίνια!

Λύσεις δυστυχώς δεν υπάρχουν.. Τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές... Μετά ή σε Έλληνα θα πήγαινε πάλι (Πρίφτη) ή σε κάποια περίπτωση που εμπεριέχει πολύ μεγαλύτερο ρίσκο από τον Πεδουλάκη..

Το μεγάλο θετικό είναι ότι από σήμερα κιόλας μπορούν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό.. Μπορεί να βρει τους στόχους και να τους πάρει γρήγορα.. Θυμίζω ότι την πρώτη χρονιά δεν μπόρεσε να πάρει τους παίχτες που ήθελε γιατί άργησε πολύ να αρχίσει ο σχεδιασμός και είχαμε κινήσεις τύπου Λάσμε, Γκιστ μετά την αρχή της αγωνιστικής περιόδου..

Ελπίζω να του δώσει τα λεφτά που έδωσε φέτος στον Σάλε και να μην κάνει τα λάθη τύπου Μαυροκεφαλίδη και φέτος..

Το αρνητικό είναι η δεύτερη χρονιά της προηγούμενης παρουσίας του στην ομάδα.. Και γω είχα ρίξει τρελό κράξιμο τότε, γιατί πραγματικά ήταν κακή η χρονιά της ομάδας.. Βέβαια είχαν κάνει όλοι λάθη τότε.. Διοίκηση που έφερε παίχτες που δεν έπρεπε (Κινέζος, Μπατίστ - όσο και αν τον αγαπάμε, Μαυρο) και δεν αντικατέστησε τον σακάτη Ούκιτς ποτέ. Ο Πεδουλάκης που από την στιγμή που δεν κατάφερε ποτέ να εντάξει κάποιους παίχτες στα συστήματα του και όπως φάνηκε όταν έφυγε δεν προσπάθησε καν, συν για μένα που όταν είδε ότι κάνει τρελά ο ΔΓ δεν προτίμησε την αξιοπρέπεια του και να παραιτηθεί..

Ας ελπίσουμε ότι όλοι έμαθαν από τα λάθη του και θα είναι πιο κοντά στην πρώτη χρονιά παρά στην 2η..

ΥΓ. Δεν υποστηρίζω τον Πεδουλάκη γιατί είναι Έλληνας ούτε γιατί τον θεωρώ τοπ κόουτς.. Δύο μόνο έλληνες προπονητές είναι τοπ, ο Ιτούδης και ο Μπαρτζώκας. Πιστεύω απλά ότι δεν υπήρχαν άμεσες καλύτερες λύσεις..
Coach Periklis
QUOTE (Janjuri @ Jun 1 2016, 19:57 ) *
Ξέρει κανείς την διάρκεια του συμβολαίου; Μήπως είναι μέχρι τον Απρίλιο...


τριετές 1+1+1 λένε τα ΜΜΕ
Nemesakos
QUOTE (Coach Periklis @ Jun 1 2016, 20:15 ) *
τριετές 1+1+1 λένε τα ΜΜΕ



Και κλειστό 2ετές έχω κάπου διαβάσει...
t0ny3
Θελω αμεσες κινησεις με Ματσιουλις Λασμε και Μπραμο. Ετσι για να ζησω ντεζαβου!

Οταν δεν μπορεις μπορεις να προσελκησεις προπονητη που κανει τη διαφορα, βλεπε Μπλατ, αφου δεν εχει τη δυνατοτητα αρχικα να του προσφερεις το μπατζετ που θελει και κατα δευτερον τα χρηματα που μπορει να ζηταει για το συμβολαιο του μια χαρα ειναι ο Πεδουλας. Ζησαμε δυο χρονια το παραμυθι με τους -ιτς και φαγαμε τα μουτρα μας. Δεν υπαρχει χρονος για αλλα πειραματα με μετριους προπονητες που δε γνωριζουν την αγορα και το χωρο.

Εμενα προσωπικα στην τελευταια συνεντευξη τυπο των τελικων μια χαρα μου αρεσαν αυτα που ειπε ο Αρτζι. Για ελλειψη ταυτοτητας του φετινου Παναθηναικου, με το μοντελο των 8 ξενων, τους δεινοσυρους στην γραμμη των ψηλων, ελλειψη αθλητικοτητας, προβλημα στο πικ εν ρολ, παρουσια παικτων μετα ιδια χαρακτηρηστικα και μη σωστη πλαισιωσει του Νικ. Τα ειχε αναφερει αν δεν κανω λαθος και κατα τη διαρκεια της σεζον σε ενα Euroleague Show.

Προφανως και λειτουργησε κομπλεξικα παρκαροντας παικτες που θα μπορουσαν να δωσουν βοηθειες. Εχασε μια δικη του σειρα, λογω του μικρου ροτεισον και μπασκετα αλανας στην επιθεση. Νομιζω πως αν στηριχθει απο την διοικηση θα φτιαξει ανταγωνιστικο συνολο αναλογο με αυτο που πηρε το νταμπλ.

Σαν φιλαθλος του Παναθηναικου που αγαπαω τοσο την ομαδα, ηθελα και ηλπιζα σε κατι καλυτερο γιατι το δικαιουται η ομαδα, αλλα οι καιροι εχουν αλλαξει. Το στοιχημα ειναι ο Αρτζι να μην παρουσιασει τα ιδια λαθη με την πρωτη του θητεια στον Παναθηναικο, να αποβαλει το κομπλεξ που εμφανισε στους τελικους και να φτιαξει μια ομαδα που δε θα παλευει να κρατησει τον αντιπαλο στους 55 ποντους βαζοντας η δικια του 56. Απο την αλλη το στοιχημα του ΔΓ ειναι να κανει μια υπερβαση με τους 2 ξενους τουλαχιστον και να μην συζηταμε σε λιγοτερο απο ενα χρονο στο ιδιο τοπικ για τον νεο προπονητη...
Ginobili
QUOTE(salonikatasos @ Jun 1 2016, 16:58 ) *
άρα μέχρι τα χριστούγεννα θα είμαστε ήδη εκτός ευρωλίγκας. θα μας γεμίσει και με κάποιους μέτριους για τον παναθηναϊκό(αντετοκούμπο και ποιος ξέρει τι άλλο) για να τους προσθέσει δίπλα σε γιάνκοβιτς-φώτση και όλα καλά. αλλά είναι στρατιώτης του παναθηναϊκού και είναι έλληνας,άρα δεν μας νοιάζει. ελπίζω ο ΔΓ να εμπλακεί στις μεταγραφές και να φέρει τουλάχιστον τον μπουρούση,για να υπάρχει τουλάχιστον κάποιος που θα βάζει γκολ του χρόνου,μιας και κάθε καλάθι σαν γκολ θα πανηγυρίζεται

Να μας λείπουν οι οπαδοί-φίλαθλοι...είτε από το ΟΑΚΑ...είτε από εδώ...που περιμένουν από εδώ και πέρα πως και πως με την 1η ευκαιρία να σταυρώσουν τον Πεδουλάκη.
Αυτή η γκρίνια δεν αντέχεται πραγματικά.
Κερδίζαμε πρωτάθλημα 3-0 τον πρωταθλητή Ευρώπης...και κάποιοι τα είχατε βάψει μαύρα όπως φαίνεται....
shtarkws
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι πάνω από όλα είμαστε Παναθηναικοι, ούτε Πεδουλακικοι ούτε αντιπεδουλακικοι.

Για άλλη μια χρονιά διαφωνώ με την επιλογή προπονητή του ΔΓ και νομίζω έχει σοβαρό θέμα στην επιλογή τους. Όχι απαραίτητα στα ονοματα αλλά και στην συγκυρία που επιλέγει τον καθένα.

Το μεγάλο πλήγμα που ξεκάθαρα φαίνεται πως έχει δεχθεί ο σύλλογος είναι στην υστεροφημία του, με μεγάλη ευθύνη ΔΓ, καθώς φαίνεται πως δεν μπορεί να προσελκύσει πλέον πρωτοκλασατο προπονητη. Η διοίκηση επέλεξε αντί να δώσει το χρίσμα σε κάποιον ελπιδοφόρο ή κάποιον που έχει δείξει καλά στοιχεία, να πάει στα "σίγουρα" με την επιλογή του Αργύρη. Αν όμως στην ζωή δεν ρισκάρεις δεν πρόκειται να πετύχεις κατά την γνώμη μου. Ο Πεδουλακης σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να παρουσιάσει ομάδες ελκυστικές και αποτελεσματικες και στις δύο πλευρές του παρκε. Πολύ καλός στην άμυνα αλλά στην επίθεση το μπάσκετ που παρουσίασε έως τώρα ήταν αποκρουστικό και τακτικά επιπεδου Α2.

Ελπίζω και εύχομαι να αρπάξει αυτή την δεύτερη ευκαιρία από τα μαλλιά, να επιλέξει ένα σωστά δομημένο ροστερ και να παρουσιάσει μια ομάδα επιπέδου τουλάχιστον top8. Η εικόνα που θυμάμαι από τις τελευταίες εμφανίσεις του παναθηναικου επί των ημερών του ήταν αποκρουστικη με αποκορύφωμα το ματς με την Λαμποραλ.

Δυστυχώς ο Παναθηναικος παγιωνεται με τις επιλογές της διοίκησης ως μια μικρομεσαία επιπέδου ομάδα, η οποία αμφιβάλω κατά πόσο θα είναι ελκυστική τόσο στους ουδέτερους θεατές του αθλήματος οσο και στους ίδιους τους φιλάθλους της.

Κοουτς Πεδουλακη εύχομαι να δω κάτι διαφορετικό και να με διαψεύσεις, θα είμαι ο πρώτος να σε συγχαρώ
G-arenas
QUOTE (shtarkws @ Jun 1 2016, 21:39 ) *
Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι πάνω από όλα είμαστε Παναθηναικοι, ούτε Πεδουλακικοι ούτε αντιπεδουλακικοι.

Για άλλη μια χρονιά διαφωνώ με την επιλογή προπονητή του ΔΓ και νομίζω έχει σοβαρό θέμα στην επιλογή τους. Όχι απαραίτητα στα ονοματα αλλά και στην συγκυρία που επιλέγει τον καθένα.

Το μεγάλο πλήγμα που ξεκάθαρα φαίνεται πως έχει δεχθεί ο σύλλογος είναι στην υστεροφημία του, με μεγάλη ευθύνη ΔΓ, καθώς φαίνεται πως δεν μπορεί να προσελκύσει πλέον πρωτοκλασατο προπονητη. Η διοίκηση επέλεξε αντί να δώσει το χρίσμα σε κάποιον ελπιδοφόρο ή κάποιον που έχει δείξει καλά στοιχεία, να πάει στα "σίγουρα" με την επιλογή του Αργύρη. Αν όμως στην ζωή δεν ρισκάρεις δεν πρόκειται να πετύχεις κατά την γνώμη μου. Ο Πεδουλακης σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να παρουσιάσει ομάδες ελκυστικές και αποτελεσματικες και στις δύο πλευρές του παρκε. Πολύ καλός στην άμυνα αλλά στην επίθεση το μπάσκετ που παρουσίασε έως τώρα ήταν αποκρουστικό και τακτικά επιπεδου Α2.

Ελπίζω και εύχομαι να αρπάξει αυτή την δεύτερη ευκαιρία από τα μαλλιά, να επιλέξει ένα σωστά δομημένο ροστερ και να παρουσιάσει μια ομάδα επιπέδου τουλάχιστον top8. Η εικόνα που θυμάμαι από τις τελευταίες εμφανίσεις του παναθηναικου επί των ημερών του ήταν αποκρουστικη με αποκορύφωμα το ματς με την Λαμποραλ.

Δυστυχώς ο Παναθηναικος παγιωνεται με τις επιλογές της διοίκησης ως μια μικρομεσαία επιπέδου ομάδα, η οποία αμφιβάλω κατά πόσο θα είναι ελκυστική τόσο στους ουδέτερους θεατές του αθλήματος οσο και στους ίδιους τους φιλάθλους της.

Κοουτς Πεδουλακη εύχομαι να δω κάτι διαφορετικό και να με διαψεύσεις, θα είμαι ο πρώτος να σε συγχαρώ

συμφωνω σε αυτο που λες, αλλωστε και γω δεν ηθελα σαλε περσυ και ηθελα αλλον αλλα μεχρι και με την λαμποραλ τον στηριζα παρολο που δεν μπορουσα να βλεπω την ομαδα καθολου!

τωρα ομως απο την στιγμη που μπλατ και ζοτς δεν γινοταν να ερθουν στον παο τοτε ποιον θα προτιμουσες αντι του αρτζι στην ομαδα? ελπιδοφορος ηταν και ο σαλε και ειδαμε ολοι τι εγινε!
shtarkws
QUOTE(Ginobili @ Jun 1 2016, 21:27 ) *
Να μας λείπουν οι οπαδοί-φίλαθλοι...είτε από το ΟΑΚΑ...είτε από εδώ...που περιμένουν από εδώ και πέρα πως και πως με την 1η ευκαιρία να σταυρώσουν τον Πεδουλάκη.
Αυτή η γκρίνια δεν αντέχεται πραγματικά.
Κερδίζαμε πρωτάθλημα 3-0 τον πρωταθλητή Ευρώπης...και κάποιοι τα είχατε βάψει μαύρα όπως φαίνεται....


Φίλε μου, τουλάχιστον για εδώ, επέτρεψε μας να επιλέγουν άλλοι τα κριτήρια με τα οποία κάποιος χρήστης είναι ευπρόσδεκτος η οχι. Γενικά μιλώντας καλό είναι να μην στοχοποιουμε κάποιον για τις απόψεις του ακόμη και αν διαφωνούμε μαζί του, αρκεί η κάθε αποψη να διατυπωνεται με ευπρέπεια και σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ
Quincy
Αν και συμφωνώ με την κριτική στον Άρτζυ, μερικοί είστε υπερβολικοί. Ειδικά σε ότι έχει σχέση με Ραντούλιτσα κλπ. Εσείς θα τους βάζατε να παίξουν δηλαδή; Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται.

Το τσούκου-τσούκου ball ούτε εμένα μ' αρέσει. ποτέ δε μ άρεσε. Και δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να βιάζεται το άθλημα στο βωμό της νίκης (κι αυτή στην Α1, γιατί Ευρώπη δεν πολυτραβάει), δεν είναι μονόδρομος. Αλλά δεν πρόκειται ν' αλλάξει φιλοσοφία ο Πεδουλάκης.
G-arenas
QUOTE (Quincy @ Jun 1 2016, 22:32 ) *
Αν και συμφωνώ με την κριτική στον Άρτζυ, μερικοί είστε υπερβολικοί. Ειδικά σε ότι έχει σχέση με Ραντούλιτσα κλπ. Εσείς θα τους βάζατε να παίξουν δηλαδή; Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται.

Το τσούκου-τσούκου ball ούτε εμένα μ' αρέσει. ποτέ δε μ άρεσε. Και δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να βιάζεται το άθλημα στο βωμό της νίκης (κι αυτή στην Α1, γιατί Ευρώπη δεν πολυτραβάει), δεν είναι μονόδρομος. Αλλά δεν πρόκειται ν' αλλάξει φιλοσοφία ο Πεδουλάκης.

παντως στους τελικους δεν ειδα καθολου μα καθολου τον παο να παιζει τσούκου-τσούκου ball !! ο αρτζι τοτε αναγκαστηκε να παιζει ετσι γιατι ειχε γκιστ και λασμε ημι-λιποθυμους σε καθε ματς και τον ουκιτς κουτσο!! ε δεν γινοταν να τρεχει!! δεν λεω οτι ο αρτζι ειναι επιθετικογενης κοουτς ισα ισα το αντιθετο αλλα οχι να λεμε οτι το μπασκετ που θελει να παιζει ειναι αυτο!!

εγω θεωρω οτι ο αρτζι θελει να τρεχουν οι ομαδες του, κυριως η φιλοσοφια του ειναι παρα πολυ σκληρη αμυνα με χαμηλα σχηματα και πολυ αθλητικα με παικτες που καθαριζουν τα ριμπαουντ και που γρηγορα μπορουν να τρεξουν αιφνιδιασμο! ας πουμε με παο παρολου που δεν ετρεχε καθολου τον μπραμος τον θυμαμαι αρκετες φορες να φευγει αιφνιδιασμο και να τελειωνει φασεις!!

το προβλημα του αρτζι ειναι η σετ επιθεση. δυστηχως δεν παρουσιασε ποτε ομαδες με καλο spacing και καλη κυκλοφορια μπαλας και υψηλο επιπεδο συνεργασιας. αν βελτιωσει λιγο αυτο θεωρω οτι θα γινει σουπερ επιτυχημενος στον παο!
salonikatasos
QUOTE (Ginobili @ Jun 1 2016, 21:27 ) *
Να μας λείπουν οι οπαδοί-φίλαθλοι...είτε από το ΟΑΚΑ...είτε από εδώ...που περιμένουν από εδώ και πέρα πως και πως με την 1η ευκαιρία να σταυρώσουν τον Πεδουλάκη.
Αυτή η γκρίνια δεν αντέχεται πραγματικά.
Κερδίζαμε πρωτάθλημα 3-0 τον πρωταθλητή Ευρώπης...και κάποιοι τα είχατε βάψει μαύρα όπως φαίνεται....

Το ιδιο συμβαινει καθε χρονια. Να σου θυμισω το πιο προσφατο παραδειγμα που καποιοι παρακαλουσαν να αποκλειστουμε στην πρωτη φαση για να φυγει ο τζορτζεβιτς,μετα τα παρακαλητα να χασουμε απο τον οσφπ για να φερει παιχτες κλπ.
Δεν μου αρεσει ο πεδουλακης,ουτε το στυλ μπασκετ που παιζει και δεν εχει δειξει και οτι εχει περιθωρια εξελιξης ωστε να πεις οτι μπορεις να τον περιμενεις για το μελλον(πχ σαρας). Οποτε και η υπομονη μου μαζι του θα ειναι μικροτερη απο οτι θα ηταν σε αλλη περιπτωση με καποιον ανερχομενο(σαρας) ή καποιον φτασμενο(πασκουαλ που σαν ανεκδοτο μου φαινεται να τον κραζουν μερικοι και να υμνουν τον πεδουλακη,αλλα γνωμες ειναι αυτες).

Απο μενα προσωπικα θα υπαρχει συνεχης γκρινια αν παρουσιασει αυτο που παρουσιασε στην πρωτη του θητεια ή και τωρα που δεν εδειξε να εχει αλλαξει κατι στην αγωνιστικη φιλοσοφια του

Α και φυσικα πλεον αυτοι που υποστηριζουν την επιλογη πεδουλακη δεν θα μπορουν να μεταθεσουν την ευθυνη για ο,τι συμβει τη νεα χρονια στον ΔΓ αφου φαινεται να συμφωνουν με αυτη του την επιλογη. Ειδικα αν δεν εμπλακει και στις μεταγραφες και αφησει τον πεδουλακη να κανει τις μεταγραφες που αυτος θελει κι εχει στο μυαλο του για να μας προκαλεσει πονοματο
Thodoros
QUOTE (t0ny3 @ Jun 1 2016, 20:33 ) *
Θελω αμεσες κινησεις με Ματσιουλις Λασμε και Μπραμο. Ετσι για να ζησω ντεζαβου!

Οταν δεν μπορεις μπορεις να προσελκησεις προπονητη που κανει τη διαφορα, βλεπε Μπλατ, αφου δεν εχει τη δυνατοτητα αρχικα να του προσφερεις το μπατζετ που θελει και κατα δευτερον τα χρηματα που μπορει να ζηταει για το συμβολαιο του μια χαρα ειναι ο Πεδουλας. Ζησαμε δυο χρονια το παραμυθι με τους -ιτς και φαγαμε τα μουτρα μας. Δεν υπαρχει χρονος για αλλα πειραματα με μετριους προπονητες που δε γνωριζουν την αγορα και το χωρο.

Εμενα προσωπικα στην τελευταια συνεντευξη τυπο των τελικων μια χαρα μου αρεσαν αυτα που ειπε ο Αρτζι. Για ελλειψη ταυτοτητας του φετινου Παναθηναικου, με το μοντελο των 8 ξενων, τους δεινοσυρους στην γραμμη των ψηλων, ελλειψη αθλητικοτητας, προβλημα στο πικ εν ρολ, παρουσια παικτων μετα ιδια χαρακτηρηστικα και μη σωστη πλαισιωσει του Νικ. Τα ειχε αναφερει αν δεν κανω λαθος και κατα τη διαρκεια της σεζον σε ενα Euroleague Show.

Προφανως και λειτουργησε κομπλεξικα παρκαροντας παικτες που θα μπορουσαν να δωσουν βοηθειες. Εχασε μια δικη του σειρα, λογω του μικρου ροτεισον και μπασκετα αλανας στην επιθεση. Νομιζω πως αν στηριχθει απο την διοικηση θα φτιαξει ανταγωνιστικο συνολο αναλογο με αυτο που πηρε το νταμπλ.

Σαν φιλαθλος του Παναθηναικου που αγαπαω τοσο την ομαδα, ηθελα και ηλπιζα σε κατι καλυτερο γιατι το δικαιουται η ομαδα, αλλα οι καιροι εχουν αλλαξει. Το στοιχημα ειναι ο Αρτζι να μην παρουσιασει τα ιδια λαθη με την πρωτη του θητεια στον Παναθηναικο, να αποβαλει το κομπλεξ που εμφανισε στους τελικους και να φτιαξει μια ομαδα που δε θα παλευει να κρατησει τον αντιπαλο στους 55 ποντους βαζοντας η δικια του 56. Απο την αλλη το στοιχημα του ΔΓ ειναι να κανει μια υπερβαση με τους 2 ξενους τουλαχιστον και να μην συζηταμε σε λιγοτερο απο ενα χρονο στο ιδιο τοπικ για τον νεο προπονητη...


Όλα αυτά τα έλεγα και εγώ εδώ και καιρό ..μήπως θα ήθελες και εμένα για προπονητή ? Το ότι λέει τα οφθαλμοφανές ''Δεν τον κάνουν προπονητή ''
Όχι δεν είναι μια χαρά εκτός και αν πατήσει πόδι και ζήτησή από τον ΔΓ να βάλει το χέρι στην τσέπη να ψωνίσουμε αυτό που θέλουμε ΤΩΡΑ και όχι στο τέλος από τα διαλεγμένα στα παρτέρια...Αν το κάνει αυτό πιθανώς να φτιάξει κάτι καλό και φυσικά να μην κάνει σχήμα με 7~8 άτομα! Αλλά βλέποντας αυτό το (1+1+1 ) μάλλον δεν βλέπω να κατάφερε τίποτα ούτε για τον ίδιο η στήριξη από τον ΔΓ είναι ανέκδοτο ναι μεν 3τες αλλά σε δόσεις αν δεν παίξεις μπάσκετ το καλοκαίρι φεύγεις πάλι!

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αν δεν γίνουν οι κινήσεις πάνω ο Πεδουλάκης απλά θα καταφέρει να μας κάνει όσο το δυνατόν γίνεται ανταγωνιστικούς στον Οσφπ ( βέβαια θα χάνουμε αλλά όχι με διαφορές τρελές ) , Ευρώπη την ξεχνάμε γιατί καμία ομάδα με max 60π δεν πάει φ4 ούτε top8.

Α ξέχασα και θα πονάνε τα μάτια μας από το θέαμα !

Υ.Γ. αυτά που γράφεις στο τέλος έπρεπε να τα είχε βάλει κάποιος στην αρχή θα με έβγαζες από τον κόπο του ποστ ( γιατί κάποια είναι κοινά ) τες/πα θα δούμε αν γίνει καμία μεταγραφή άμεσα οπότε μια πρώτη εικόνα θα έχουμε για το πόσο δυναμικός ή όχι θα είναι ο νέος παναθηναϊκός!
Quincy
QUOTE(G-arenas @ Jun 1 2016, 19:40 ) *
παντως στους τελικους δεν ειδα καθολου μα καθολου τον παο να παιζει τσούκου-τσούκου ball !! ο αρτζι τοτε αναγκαστηκε να παιζει ετσι γιατι ειχε γκιστ και λασμε ημι-λιποθυμους σε καθε ματς και τον ουκιτς κουτσο!! ε δεν γινοταν να τρεχει!! δεν λεω οτι ο αρτζι ειναι επιθετικογενης κοουτς ισα ισα το αντιθετο αλλα οχι να λεμε οτι το μπασκετ που θελει να παιζει ειναι αυτο!!

εγω θεωρω οτι ο αρτζι θελει να τρεχουν οι ομαδες του, κυριως η φιλοσοφια του ειναι παρα πολυ σκληρη αμυνα με χαμηλα σχηματα και πολυ αθλητικα με παικτες που καθαριζουν τα ριμπαουντ και που γρηγορα μπορουν να τρεξουν αιφνιδιασμο! ας πουμε με παο παρολου που δεν ετρεχε καθολου τον μπραμος τον θυμαμαι αρκετες φορες να φευγει αιφνιδιασμο και να τελειωνει φασεις!!

το προβλημα του αρτζι ειναι η σετ επιθεση. δυστηχως δεν παρουσιασε ποτε ομαδες με καλο spacing και καλη κυκλοφορια μπαλας και υψηλο επιπεδο συνεργασιας. αν βελτιωσει λιγο αυτο θεωρω οτι θα γινει σουπερ επιτυχημενος στον παο!



Αυτό εγώ το αποδίδω στο ότι δεν διάλεξε αυτός τους παίκτες. Και κυρίως τους ψηλούς. Και γι αυτό μίλησε βασικά στις δηλώσεις. Για τις αμυντικές αδυναμίες τις ομάδας. Αλλά για να ξεμπλέξει λίγο το πράγμα, δεν υπάρχει κοουτς να "παίζει άμυνα" ή επίθεση. Οι μεγάλες ομάδες παίζουν και τα δύο εξίσου καλά, ή τουλάχιστον προσπαθούν. Δεν είναι ποδόσφαιρο να κρατήσεις το 0 κι ότι βγει μπροστά. Δεν πας μακρυά έτσι.

Δεν λέω ότι δεν δουλεύει την επίθεση ο Πεδουλάκης. Απλά από τις δύο χρονιές στον ΠΑΟ η φιλοσοφία του ήταν ΑΜΥΝΑ κι επίθεση στα 20''. Εκεί πάει το τσουκου-τσουκου ball. Η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ πχ δεν παίζουν άμυνα; Δεν είναι κουραστικό να τις βλέπεις όμως, γιατί ζητάνε συγκεκριμένα πράγματα στην επίθεση, κι όχι απαραίτητα να κυλήσει το 24αρι. Γενικά είναι η απαρχαιωμένη φιλοσοφία του να φάω 59 και να βάλω 60.

Κι εγώ απορούσα που δεν έτρεχε ο ΠΑΟ με τις ομάδες του Αρτζυ -που οκ ίσως και να φταιγε το μέσω όρο ηλικίας γι αυτό-, αλλά σίγουρα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποδώσει μια αθλητική γεμάτη ενέργεια ομάδα. Αλλά μάλλον θα δούμε "σκεπτόμενο μπάσκετ" και του χρόνου.
thalys
Ο Πεδουλάκης έπαιζε με τρίτο γκαρντ τον Ξανθόπουλο την πρώτη χρονιά. Την δεύτερη δεν είχε καν δεύτερο γκαρντ. Πρώτος γκαρντ ήταν ο, ήδη σε πτώση, ΔΔ. Πώς να τρέξεις με τέτοιο ρόστερ;

Είχαμε έναν εξαιρετικό οργανωτή σε σετ παιχνίδι και λειψανδρία στα γκαρντ. Αναγκαστικά ρίχνεις το ρυθμό και πας σε αργές επιθέσεις στο σετ παιχνίδι. Το'χει πει νομίζω και σε δηλώσεις ότι αυτοί ήταν οι λόγοι που έπαιζε όπως έπαιζε.
Thodoros
QUOTE (G-arenas @ Jun 1 2016, 22:40 ) *
παντως στους τελικους δεν ειδα καθολου μα καθολου τον παο να παιζει τσούκου-τσούκου ball !! ο αρτζι τοτε αναγκαστηκε να παιζει ετσι γιατι ειχε γκιστ και λασμε ημι-λιποθυμους σε καθε ματς και τον ουκιτς κουτσο!! ε δεν γινοταν να τρεχει!! δεν λεω οτι ο αρτζι ειναι επιθετικογενης κοουτς ισα ισα το αντιθετο αλλα οχι να λεμε οτι το μπασκετ που θελει να παιζει ειναι αυτο!!

εγω θεωρω οτι ο αρτζι θελει να τρεχουν οι ομαδες του, κυριως η φιλοσοφια του ειναι παρα πολυ σκληρη αμυνα με χαμηλα σχηματα και πολυ αθλητικα με παικτες που καθαριζουν τα ριμπαουντ και που γρηγορα μπορουν να τρεξουν αιφνιδιασμο! ας πουμε με παο παρολου που δεν ετρεχε καθολου τον μπραμος τον θυμαμαι αρκετες φορες να φευγει αιφνιδιασμο και να τελειωνει φασεις!!

το προβλημα του αρτζι ειναι η σετ επιθεση. δυστηχως δεν παρουσιασε ποτε ομαδες με καλο spacing και καλη κυκλοφορια μπαλας και υψηλο επιπεδο συνεργασιας. αν βελτιωσει λιγο αυτο θεωρω οτι θα γινει σουπερ επιτυχημενος στον παο!


Έχει βάση αυτό που λες για τον κουτσό Ούκιτς και θέλω πολύ να το πιστέψω αλλά.. διαβάζω ότι θέλει Γιάνκοβιτς και θα κρατήσει Φώτση ... οπότε σίγουρα μιλάμε για ομάδα με ταχύτητα? ακόμα και ο Μπράμος να έρθει αντί Γιανκ. το ίδιο πράγμα είναι ..άσε που ο Καλάθης δεν είναι και για πολλές ταχύτητες ο Βασικός Άσσος που έχουμε! (Αν καταφέρει με τέτοιους παίκτες να φτιάξει ομάδα μηχανάκι να του κάνουμε 10τες κλειστό! )
A.CAB
Επειδή είχαμε πολύ αισιοδοξία τα προηγούμενα 2 καλοκαίρια και τελικά παρουσιάσαμε θέαμα και αποτελέσματα σαφώς χειρότερα από την πρώτη σεζόν του Πεδουλάκη, καλό είναι που παίζει τώρα τσούξιμο. Μπορεί και να μας βγει σε καλό.
Μπορεί να είμαστε ανταγωνιστικοί και πάλι. Μπορεί να κάνουμε και κανά διπλό γιατί με τους σωτήρες Σάλε-Λοχία είχαμε γίνει ο ορισμός του γατιού. Μπορεί να πάρουμε και κανά πρωτάθλημα που έχουμε να πάρουμε από την Πεδουλάκειο εποχή. Μπορεί να δούμε και κανά σοβαρό παίχτη στην ομάδα που θα μπορεί να μείνει και πάνω από 1-2 χρόνια. Μπορεί να δούμε και κανά σύστημα. Μπορεί να δούμε και τις πραγματικές δυνατότητες των Χαραλαμπό-Παπαγιάννη.

Ελπίζω μόνο να μην λείψει η γκρίνια γιατί είναι απαραίτητη. Άλλωστε το να βγεις σωστός σε ένα φόρουμ είναι πιο σημαντικό από το να πετύχει η ομάδα σου. Αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι που πάλι ότι φτύνουν μερικοί το λούζονται τώρα και έχει τόσο μα τόσο γέλιο. biggrin.gif
Ginobili
QUOTE(shtarkws @ Jun 1 2016, 18:44 ) *
Φίλε μου, τουλάχιστον για εδώ, επέτρεψε μας να επιλέγουν άλλοι τα κριτήρια με τα οποία κάποιος χρήστης είναι ευπρόσδεκτος η οχι. Γενικά μιλώντας καλό είναι να μην στοχοποιουμε κάποιον για τις απόψεις του ακόμη και αν διαφωνούμε μαζί του, αρκεί η κάθε αποψη να διατυπωνεται με ευπρέπεια και σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ

Προφανώς και άλλων δουλειά είναι αυτή,και ούτε ζήτησα να φιμώσουμε κάποιον.Ούτε θα επιβάλλω εγώ την γνώμη μου,ούτε εδώ μέσα ούτε πουθενά.
Ο καθένας θα λέει αυτό που κρίνει.
Και μένα η θέση μου,είναι συγκεκριμένη για το αν κάποιοι ζημιώνουν την ομάδα με την στάση τους.Μέχρι εκεί.


Άν μας φέρει ο Πεδουλάκης αντίστοιχους Παύλοβιτς-Κουζμιτς,και έχει σοβαρό μπάτζετ....χαίρω πολύ,και την κριτική του θα δεχθεί,και για τους παίκτες και για τα αποτελέσματα που θα φέρει.
Μέχρι τώρα είναι ο μοναδικός πετυχημένος προπονητής με τα έργα που έχει φέρει,και τους παίκτες που έφερε,με το μπάτζετ που είχε.

Πρίφτης και Τρινκιέρι είναι ελπιδοφόροι διαβάζω...δεν κατάλαβα δηλ τι παραπάνω έχουν καταφέρει από τον Πεδουλάκη??
Τι ξέρει ο Πρίφτης από ΠΙΕΣΗ και πρωταθλητισμό για να τον εμπιστευθώ? Γιατί να φέρω τον Τρινκέρι..?? Επειδή έκανες καλές χρονιές για τα μέτρα της Καντού...και της Μπάμπεργκ?? Στην Εθνική Ελλάδος γιατί να μην λάβω υπόψη μου ότι πελάγωσε?
Θέλουμε ή δεν θέλουμε να φτιάξουμε έναν κορμό,και να στηρίξουμε τους Έλληνες ταλαντούχους παίκτες?? Θέλετε κάποιον που με βάση μπασκετικά επιχειρήματα,έχει περισσότερες πιθανότητες να το πετύχει? Ο Πασκουάλ π.χ??? Στην Α1???
Ο Ζοτς όταν μείωσαν το μπάτζετ...(Σπόρτινγκ)...πόσο ανταγωνιστική ομάδα είχε στην Ευρώπη??? Θυμάστε καθόλου???? Τι κάναμε στην Ευρωλίγκα εκείνα τα 2 χρόνια??? Και δεν είχαμε μόνο Μασλαρινούςκαι Ζουζα...είχαμε και Τσαρτσαρή...και έναν Μακντόναλντ..και έναν Λάκοβιτς...Χατζηβρέτα...Μπατίστ...και Διαμαντίδη μετά τελευταιο.Φτιαχνόταν ΚΟΡΜΟΣ όμως,με Έλληνες παίκτες.

Για να μας ρίχνουν Σφαλιάρες μας είχαν τότε Μπάρτσα και Μακάμπι!!!!
η 20ΑΡΑ έπεφτε σύννεφο.
Ευτυχώς έδινα Πανελλήνιες το 2003...και δεν προβληματιζόμουν τόσο...


Τελικά την βελτίωσε ο Πεδουλάκης μέσα σε 2-3 βδομάδες την ομάδα σε όλα τα επίπεδα...ναι ή όχι? Και επίθεση...όχι μόνο άμυνα.Έπαιξε πιο έξυπνα η ομάδα και πιο διαβασμένα...ή όχι??
Από τα 4 παιχνίδια στα 3 ήταν καλύτερος σε αξιολόγηση από τον Ολυμπιακό...από 2 σουτ έχασε το πρωτάθλημα...και ατυχία.Τι να κάνουμε...υπάρχει και αυτή.



Τώρα αν μου στήσει για του χρόνου ομάδα με τον Φώτση 25'....δεν θα τον "χαιδεψουμε" κιόλας.Άν μας λέει για γρήγορα πόδια...και μας φέρει για αντι-Διαμαντίδη,τον Ζήση,και του σκάσει και 400-500Κ...θα πούμε όπα..."αντιφάσεις"
Θα δούμε και το μπάτζετ που θα έχει.
Για το μπάσκετ που παίζει...μια χαρά εντυπωσιακό είναι,ανάλογα με τους παίκτες που διαθέτει.Τον Κάρι από την Ουκρανία του φέρανε...στα 35,και μια χαρά ξύγκι του έβγαλε.Ο Ούκιτς κλάση μεγάλη..αλλά σε πτώση,και την 2η χρονιά κουτσάλογο...Ας είχε έναν Λο δίπλα στον Διαμαντίδη,και έναν Ντόρσει/Ντάνστον να βλέπαμε άλλο μπάσκετ.
Τι να κάνουμε τώρα...δεν παίζουν το ίδιο θεαματικό μπάσκετ ο Μασιούλις με τον Πιτ Μάικλ στα καλά του...
Μέχρι για 7-8 alley oop ανά αγώνα βλέπαμε με Λάσμε-Γκιστ.Αν είχαμε και κανά σκόρερ από την περιφέρεια...μπορεί βλέπαμε και κάτι καλύτερο....
john wick
παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης....
http://www.sport-fm.gr/article/basket/bomb...oulakis/3233843
Reggie Miller 31
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...hs.4324787.html

Τέλος ο RG... Φαινόταν απο τα "αρθρα" των γραφείων τύπου... Ντροπή και μόνο
whaler
Εύχομαι να μην έχει άσπρα μαλλιά ο επόμενος...

Τραγικές επιλογές και χειρισμοί της διοίκησης, όλα ένα κουβάρι.
villiskabas
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Oct 18 2016, 18:03 ) *
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...hs.4324787.html

Τέλος ο RG... Φαινόταν απο τα "αρθρα" των γραφείων τύπου... Ντροπή και μόνο


χαχααχχαα α ρε Γιαννακοπουλε εσαι τρομερος πραγματικα ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα

Οκ παιδες ετοιμαστειτε για Πινι! παντως εδω που τα λεμε με αυτο το υλικο το αμερικανικο του κολλαει...


Και καλα δεν ειχε σχεση με την ηττα αχχαχααχαχαχαχαχ


μαλλον γιαυτο δεν ακουγοταν για ασσο γτ περιμενουν τις εισηγησεις του νεοου κοουτς...ρε λετε γιαυτο να ητν στο ισραηλ ο ΔΓ?
Dreamerpanos
QUOTE
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Άρτζι» δεν δέχθηκε να προστεθεί στο προπονητικό τιμ κόουτς από το NBA, ο οποίος θα ειδικεύεται στο επιθετικό πλάνο της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι οι δύο πλευρές, υπήρχε όρος που έλεγε πως η διοίκηση έχει το δικαίωμα να φέρει Αμερικανό προπονητή με τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Σήμερα, τέθηκε εκ νέου στο τραπέζι το θέμα, ο Πεδουλάκης δεν το δέχθηκε και κάπως έτσι ήρθε η παραίτηση, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να βγαίνει πλέον στην αγορά για αντικαταστάτη, ο οποίος αναμένεται να είναι ξένος.




Γελοιότητες .-
Reggie Miller 31
Θα φέρει Γκέρσον και θα γελάει ο κόσμος. Πάω στοίχημα ότι ΤΣΣΚΑ πάμε με Αλβέρτη. Πάντως προτείνω στον ΔΓ να κατέβει να προπονήσει αυτός μιας και ξέρει τόσο μπάσκετ tongue.gif

QUOTE (Dreamerpanos @ Oct 18 2016, 18:08 ) *
Γελοιότητες .-

Ήθελε να φέρει τον Γκρεγκ Πόποβιτς tongue.gif Ρε τι διαβαζουμε... icon_drunk.gif
villiskabas
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Oct 18 2016, 18:08 ) *
Θα φέρει Γκέρσον και θα γελάει ο κόσμος. Πάω στοίχημα ότι ΤΣΣΚΑ πάμε με Αλβέρτη. Πάντως προτείνω στον ΔΓ να κατέβει να προπονήσει αυτός μιας και ξέρει τόσο μπάσκετ tongue.gif



Στην Τσσκα με οποιον και να παμε το ιδιο θα ειναι

Παντως πολυ θα χαρηκαν και θα περιμενουν με αγωνια το νεο αποδιοπομπαιο τραγο της ομαδας..
pk13
Δεν υπαρχει σωτηρια... icon_drunk.gif shot.gif shot.gif
Αμπαρωστε εστιατορια και καντινες....Βλεπω να ερχεται ο Πινι....
patissiotis
ΝΤΡΟΠΗ! Όσο ο ΔΓ μπλέκεται στα της ομάδας και την κάνει κουλουβάχατα με ''διαρροες'', δηλώσεις και εμετικά υπονοούμενα από φερέφωνα στα μέσα που διαθετεί η κατρακύλα θα συνεχιστεί. Είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ καταστροφέας και ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάντια μας. Ότι χτίστηκε με κόπο από τους Παυλοθανάσηδες και τον Ομπράντοβιτς διαλύεται από το 2012 και μετά. Βασικά η λαίλαπα ΔΓ δεν εχει αφήσει τίποτα όρθιο. Ποιος σοβαρος κόουτς θα έρθει στο ΟΑΚΑ με αυτές τις συνθήκες?
villiskabas
QUOTE (patissiotis @ Oct 18 2016, 18:17 ) *
ΝΤΡΟΠΗ! Όσο ο ΔΓ μπλέκεται στα της ομάδας και την κάνει κουλουβάχατα με ''διαρροες'', δηλώσεις και εμετικά υπονοούμενα από φερέφωνα στα μέσα που διαθετεί η κατρακύλα θα συνεχιστεί. Είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ καταστροφέας και ο μοναδικός υπεύθυνος για την κατάντια μας. Ότι χτίστηκε με κόπο από τους Παυλοθανάσηδες και τον Ομπράντοβιτς διαλύεται από το 2012 και μετά. Βασικά η λαίλαπα ΔΓ δεν εχει αφήσει τίποτα όρθιο. Πιο σοβαρος κόουτς θα έρθει ο ΟΑΚΑ με αυτές τις συνθήκες?



O μαρκαριαν tongue.gif
whaler
Το κακό είναι πως δεν έχουμε καβάτζα μόλις διώξει τον Πίνι, γιατί, εντάξει, μια Α αξιοπρέπεια την έχει ο Αργύρης. tongue.gif
TakeshyKurosawa
Ομολογώ ότι δεν το περίμενα με τίποτα. Αυτό που είχα στο κεφάλι μου για πιθανότερο ενδεχόμενο ήταν να παίξει το κεφάλι του με Μπάμπεργκ!
john wick
Έχω την εντύπωση ότι ο Δ.Γ δεν θα παει σε λυση ΓΚΕΡΣΟΝ ..
Weekendman
Κανονικά θα πόνταρα στον ΠΑΟ να έρθει ο Σάσα Ομπράντοβιτς γιατί είναι

-Σχετικά φθηνός
-Έχει το κατάλληλο επώνυμο για τα πράσινα οπαδικά πρόβατα
-Είναι θιασώτης της άμυνας, αλλά και αξιοποιεί καλούς επιθετικά ψηλούς, σαν τον Μπουρούση, χωρίς να κινδύνευε να τον στείλει στον πάγκο, όπως έκανε ο Άρτζι με Ραντούλιτσα και Σόφο.
- Και η ιδιότητα του ως μπασκετικού Δικτάτορα, μπορεί να χρειαστεί , για να επιβάλλει τάξη στα αποδυτήρια,αν και εκεί ίσως ο Μπουρού, δεν θα νιώσει άνετα...

Αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ο μικρός Γιαννακόπουλος λειτουργει με καθαρά μπασκετικά κριτήρια...
Nemesakos
Μόνο Σάρας...κανέναν άλλον.. για να μην επικαλεστώ τα φαντασματα που κυκλοφορούν στο ΟΑΚΑ..
villiskabas
[quote name='Weekendman' date='Oct 18 2016, 18:26 ' post='795035']
Κανονικά θα πόνταρα στον ΠΑΟ να έρθει ο Σάσα Ομπράντοβιτς γιατί είναι

Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ξαναπαρει σερβο.....
ghetto13
Ευτυχως το λαθος φετος διορθωθηκε οταν επρεπε και δεν τραβηξε τοσο οσο το λαθος με τον τζορτζεβιτς,που κοστισε την περσυνη χρονια..ημουν πολυ υπερ με τον αρτζι, αλλα ο ιδιος εδειξε οτι δεν μπορει να εξελιξει το κοουτσαρισμα του..καλη κινηση λοιπον, απλως ελπιζω ο επομενος προπονητης να μην ειναι ενας εκ των γκερσον η πασκουαλ..η χρονια ειναι ακομα στην αρχη, το ματς με την τσσκα ειναι απο αυτα που δεν υπολογιζαμε να παρουμε, οποτε με εναν καλο προπονητη απο την επομενη βδομαδα και μια καλη κινηση στα γκαρντ η ομαδα εχει τις προοπτικες να αλλαξει..
back2back
Αναμενόμενο, ο ΔΓ πάντα κάνει μια αλλαγή προπονητή μες στη χρονιά. Ελπίζω να πάρει Γιαννάκη για να δικαιωθεί το σύνθημα της Θύρας 7 "κάνε την ομάδα πάλι πρώτη" (τον Ολυμπιακό) laugh.gif
The Admiral
Εγραψα χθες οτι θα επρεπε να παραμεινει στο team ως δεύτερος. Γραφουν οτι δε δεχτηκε προπονητη για τα επιθετικά συστηματα. Προφανως,ηθελε να εφαρμοζει τα δικα του( ποια;; Πότε ειχεwink.gif
Δεν καταλαβαινω που κολλαει ο Δ.Γ. στη συζήτηση. Ποιος ολοκληρο καλοκαιρι σχεδιασε την ομαδα; Ποιος τα θαλασσωσε με τους 6 αμερικανους; Ποιος άφησε την ομαδα χωρις ψηλους; Ολοι φταινε εκτος απ τον Αρτζι,ελατε τωρα.
Ο Προεδρος φταιει στο οτι τον ξαναεφερε στην ομαδα περιμένοντας να δει τι διαφορετικο ; Το να εφαρμοζεις τα ιδια και τα ιδια περιμενοντας αλλο αποτελεσμα,αυτο ειναι ο παραλογισμός.
villiskabas
QUOTE (The Admiral @ Oct 18 2016, 18:34 ) *
Εγραψα χθες οτι θα επρεπε να παραμεινει στο team ως δεύτερος. Γραφουν οτι δε δεχτηκε προπονητη για τα επιθετικά συστηματα. Προφανως,ηθελε να εφαρμοζει τα δικα του( ποια;; Πότε ειχεwink.gif
Δεν καταλαβαινω που κολλαει ο Δ.Γ. στη συζήτηση. Ποιος ολοκληρο καλοκαιρι σχεδιασε την ομαδα; Ποιος τα θαλασσωσε με τους 6 αμερικανους; Ποιος άφησε την ομαδα χωρις ψηλους; Ολοι φταινε εκτος απ τον Αρτζι,ελατε τωρα.
Ο Προεδρος φταιει στο οτι τον ξαναεφερε στην ομαδα περιμένοντας να δει τι διαφορετικο ; Το να εφαρμοζεις τα ιδια και τα ιδια περιμενοντας αλλο αποτελεσμα,αυτο ειναι ο παραλογισμός.


Ακριβως γιαυτο φταιει γτ ηξερε ποιος ειναι και τον κρατησε και αυτο ειναι μεγαλη ευθυνη...

αν ηταν να παρει παντως σερβο κανα ιβκοβιτς τον εψηνα...
shtarkws
Το ελεγα απο περισυ οτι κακως τον εφερε πισω, πολυ κακως ομως τον εδιωξε τωρα ή τον εξωθησε σε παραιτηση

Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα και δεν συναδουν με συμπεριφορες μεγαλων ομαδων και σοβαρων συλλογων.

Δυστυχως,απο αποψη αντιδρασεων διοικησης, εχουμε αρχισει να θυμιζουμε επικινδυνα τα πετρινα χρονια του Ολυμπιακου
Weekendman


Εντάξει villiskabas αμα θέλει να πάρει π.χ προπονητή με τον Γκέρσον, που είναι το εντελώς άλλο ακρο προπονητικής φιλοσοφίας απο τον Πεδουλάκη , με γεία και με χαρά του, το έχουμε δει να συμβαίνει και στον Ολυμπιακό του 2008, με την ομάδα να βελτιώνεται, μετα απο αυτήν την αλλαγή. Τουλάχιστον σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο. Όποτε αν θέλουν να εφαρμόσυν το αντίστροφό στον ΠΑΟ, ας το κάνουν. Εκτός αν περισέψει ευρώ για τον Πασκουάλ, και ο Ισπανός θέλει εργοδότη σαν τον Γιαννακόπουλο, που και να γίνει πιο ψύχραιμος, σε περίπτωση που έρθει ένα στραβό αποτέλεσμα, δεν θα δώσει την απεριόριστή εμπιστοσύνη, όπως έκαναν με τον Τσάβι στην Μπάρτσελονα,
TakeshyKurosawa
Τον Πασκουάλ τον θεωρώ πολύ σοφτ σαν προσωπικότητα γενικά δεν μου γεμίζει το μάτι. Πιστεύω ότι γινόταν μάγκας ελεώ Ναβάρο και της ομαδάρας που είχε ποιοτικά η Μπάρτσα σε συνδυασμό με ανύπαρκτη Ρεάλ. Με το που ανέβηκε η Ρεάλ και έπεσε ο Ναβάρο δεν έδειξε τίποτα πέρα από καλά αποτελέσματα σε ομίλους, ενώ δέχθηκε και διασυρμούς σε φάιναλ 4..
CG.
Συνγχαρητηρια
Μετα απο μια ηττα μπ.....λο η ομαδα
villiskabas
το μεγαλο ερωτημα ειναι και τωρα ποιος??????????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.