Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Νέος προπονητής ΠΑΟ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31
j-kidd13
Tα τελευταια 3 χρονια δεν εχει ξοδεψει και πολλα οποτε τον παιρνει να αναβασει λιγο το ποσο.
pan24
Μακαρι αρκει να μην χρυσοπληρωσουμε προπονητη και του παρουμε σαπακια
sni79per
ας κανει κ ενα συμβολαιο απο τωρα στον σουλη για καπου εκει στο μαρτιο καλου κακου αφου θελει τον καραφλα.
bul_69
Εγώ πάντως δεν είμαι ικανοποιημένος με τον Τζόρτζεβιτς, δεν λέω, μπορεί να έρθει και να πάρουμε 3 σερί ευρωπαικά (αν προλάβει να κάνει Πάσχα στην Αθήνα) αλλά στα χαρτιά τουλάχιστον είναι μεγάλο ρίσκο. Εντελώς διαφορετικές συνθήκες η εθνική με σύλογο, και μάλιστα με σύλογο που θέλει να είναι πρωταγωνιστής. Ο Γιαννάκης έκανε ότι έκανε με την εθνική και μετά σε όποιον πάγκο έκατσε έφυγε σχεδόν αποτυχημένος.
silversurfer
Εξελίξεις

QUOTE
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι πολύ πιθανό να είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που η σέρβικη ομοσπονδία τού έδωσε το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Η ελληνική ομάδα είναι αυτή που έχει ήδη κάνει την επίσημη κίνησή της και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οικονομική διαφορά δεν υπάρχει. Αυτό που απαιτεί ο Τζόρτζεβιτς είναι οι επιμέρους λεπτομέρειες. Ζητάει εγγυήσεις για τη διάρκεια του συμβολαίου του, τις συνθήκες εργασίας και τους συνεργάτες που θα έχει δίπλα του. Ο Σέρβος εξελίσσεται σε σκληρό διαπραγματευτή και θέλει καθετί να αποτυπωθεί στο χαρτί και να υπάρχουν δεσμεύσεις. Ακόμη και οι όροι της αποζημίωσής του θέλει να είναι όσο πιο ξεκάθαροι γίνονται.

Αν έρθει, ο Τζόρτζεβιτς θα έχει ένα δικό του βοηθό και θα πιάσει δουλειά μετά το Ευρωμπάσκετ.

Μέχρι το βράδυ θα υπάρχει χειροπιαστή εξέλιξη και θα γίνει γνωστό αν ο Σέρβος θα είναι ο νέος προπονητής του "τριφυλλιού".



Το πρώτο με τα bold είναι ο λόγος που δεν προχώρησε του Κοκόσκοφ. Το δεύτερο είναι λίγο κουλό.. Θα αναθέσει την προετοιμασία σε βοηθό του δηλαδή;

thanath
QUOTE (silversurfer @ Jun 26 2015, 17:03 ) *
Το πρώτο με τα bold είναι ο λόγος που δεν προχώρησε του Κοκόσκοφ. Το δεύτερο είναι λίγο κουλό.. Θα αναθέσει την προετοιμασία σε βοηθό του δηλαδή;


Λογικό είναι αυτό και το περιμένεις από την στιγμή που παίρνεις προπονητή που είναι σε εθνική ομάδα! Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει πέρισυ με τον Λοχία που την περισσότερη προετοιμασία την είχαν κάνει ο Μπεροκάλ με τον Μανωλόπουλο! Το ότι θα αρχίσει μετά το Ευρωμπάσκετ όμως δε νομίζω ότι σημαίνει ότι δεν θα ξέρει τι γίνεται στην ομάδα όσο διαρκεί η προετοιμασία!
silversurfer
Φυσικά και θα ξέρει. Το αναφέρω απλά γιατί η ομάδα είναι ένα νέο project θα έχει αρκετές προσθήκες και ψάχνει μια ταυτότητα την οποία θα της την δώσει ο νέος προπονητής. Οπότε καλό θα ήταν να είναι εκεί και στην προετοιμασία. Φυσικά δεν το θεωρώ αποτρεπτικό παράγοντα.
whaler
Ας μην τρελαινόμαστε, δεν είναι το σημαντικό πρόβλημα αν θα είναι στην προετοιμασία. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να λάβει όντως τις εγγυήσεις από την ομάδα, γιατι εν πολλοίς ο ΔΓ έχει κάνει πολλά και κουλά και πρέπει να προσέχεις για να έχεις. Αυτόν υπογράφουμε, οπότε κακά τα ψέμματα πρέπει να τον στηρίξουμε, γιατί αυτή είναι η επιλογή της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένη η στροφή σε Σέρβους παίκτες και αν υπογράψει μέχρι το βράδυ, τότε από Δευτέρα κιόλας θα έχουμε τις πρώτες μεταγραφές
thanath
QUOTE (silversurfer @ Jun 26 2015, 17:34 ) *
Φυσικά και θα ξέρει. Το αναφέρω απλά γιατί η ομάδα είναι ένα νέο project θα έχει αρκετές προσθήκες και ψάχνει μια ταυτότητα την οποία θα της την δώσει ο νέος προπονητής. Οπότε καλό θα ήταν να είναι εκεί και στην προετοιμασία. Φυσικά δεν το θεωρώ αποτρεπτικό παράγοντα.


Το στίγμα του μπορεί να το δώσει! Όπως το έδωσε και ο Ιβάνοβιτς με τους απίστευτα πολλούς μυικούς τραυματισμούς που είχαμε φέτος smiley.gif

Δεν ξέρω αν θα βγει, και η αλήθεια είναι δεν τον πολυπιστεύω, αλλά τουλάχιστον ζητώντας εγγυήσεις κλπ δείχνει ότι δεν θα χαριστεί στον ΔΓ και στην πραγματικότητα αυτό είναι που χρειάζεται πάνω απ όλα ο Παναθηναικός από τον καινούργιο προπονητή! Να μην αφήνει τον ΔΓ να κάνει ό,τι γουστάρει!
nikolas12
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...ts.3549814.html

QUOTE
O Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, ο κόουτς που θα καθοδηγήσει τους "πράσινους" στο νέο ξεκίνημα όπως ενημέρωσε έγκαιρα το Sport24.gr για τη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών.


Σύμφωνα λοιπόν με το Sport24 υπέγραψε. Λογικά ο σχεδιασμός της ομάδας θα στηριχτεί στις αποφάσεις του.
AKRG
και τα πράσινα νέα λένε ότι υπέγραψε ! Άντε να δούμε !

http://prasinanea.gr/basket/article3549841.ece
colonel gomelsky
Καλορίζικος. Ελπίζω να μην τον φάνε κι αυτόν οι άμπαλοι της εξέδρας όπως τον Ιβάνοβιτς.
thanath
http://www.leoforos.gr/kwnstantinidhs-pano...a-pro-ton-pylon

Σα να το γράφει ο ίδιος ο πρόεδρος.. Ακόμα δεν έχει κλείσει ενώ είναι πολύ κοντά!
A.CAB
Καλώς ήρθε ο Τζόρτζεβιτς. Είναι ανερχόμενος, προέρχεται από μια εξαιρετική πορεία με την εθνική του και αποπνέει σεβασμό.
Από 'κει και έπειτα βέβαια πρόκειται για ένα μεγάλο ερωτηματικό μιας και έχει πολύ μικρή εμπειρία ως κόουτς και διάσπαρτη. Ενώ η όποια επιτυχία του έχει γίνει μόνο σε τουρνουά μερικών ημερών και όχι σε ολόκληρη σεζόν. Άρα εμπιστευόμαστε και βλέπουμε.
Καλορίζικος όπως και να 'χει. Προσωπικά μου φαίνεται καλύτερο πρότζεκτ απ' τον Ιβάνοβιτς αλλά λιγότερο safe από τον υποτιμημένο Σούλη. Τουλάχιστον αποδείχτηκε τρολάρισμα κάτι μούφες περί Γιαννάκη.
Αν ισχύουν τα 800 μας έπιασε κορόιδα βέβαια αλλά χαλάλι του. Αν έμαθε πως τόσα έπαιρνε ο Λουκάς και 500 ο Ιβάνοβιτς λογικο είναι να τα διεκδικήσει.

Καλορίζικος λοιπόν και περιμένω να δω τις κινήσεις του και τον τρόπο που θα παίζουμε φέτος.
t0ny3
Περιμενουμε τις ανακοινωσεις για τον Σαλε. Ο ιδιος το επιβεβαιωσε!

"Απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να έλθω στον Παναθηναϊκό, ωστόσο έχουμε μπροστά μας όλο τον χρόνο για να μιλήσουμε γι' αυτό το θέμα. Σίγουρα θα υπάρξει συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, δεν γνωρίζω ακριβώς πότε."

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Σάνι Μπετσίροβιτς (σ.σ. ο οποίος "έκοψε" φέτος το μπάσκετ) είναι εκ των φαβορί για να αναλάβει θέση στο τεχνικό τιμ ως βοηθός του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...ko.3552152.html
yorgos
Mεταγραφές δεν ξέρω πώς ακριβώς θα γίνουν με την υπάρχουσα κατάσταση στη χώρα, λογικά όλα πηγαίνουν πολύ πίσω.
more stars
Η πράσινη γράφει για Τζόρτζεβιτς - Μπετσίροβιτς στο πάγκο.
http://www.leoforos.gr/basketball/story/83...ale-fernei-sani
more stars
«Σας ανακοινώνω ότι μόλις υπογράφηκε η συμφωνία με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Περισσότερα θα μάθετε το απόγευμα από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Παναγιώτης Τριαντόπουλος
Διευθύνον Σύμβουλος ΚΑΕ ΠΑΟ

http://www.leoforos.gr/basketball/story/84...ts-kai-xekinaei

Καλοτάξιδος και πολύκουπος να ναι!
t0ny3
Ανακοινωθηκε ο Τζορτζεβιτς απο την ΚΑΕ με διετες συμβολαιο! Συνεργατες θα ειναι ο Μιλαν Μινιτς και ο Γκοραν Μπιεντοφ ενω στο τιμ θα βρισκεται και ο Σανι Μπετσιροβιτς οπως ειχε γινει γνωστο τις προηγουμενες μερες.
Καλες δουλειες coach.

Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς: Τιμή και προνόμιο να βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό
shtarkws
Παει και αυτος, παμε για αλλα
silversurfer
Το έγραψα και στις μεταγραφές το γράφω και εδώ.

Για μένα ο Μπλατ είναι μια καλή λύση..
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να μην είναι πισωγύρισμα ή μαθητευόμενος μάγος..
t0ny3
Σαν τα πουκαμισα αλλαζουμε τους προπονητες πλεον...
villiskabas
Εκλεισε Πεδουλακης παιδια
ΔΔ 13
Το να πάμε για προπονητή και για την επόμενη χρονιά (σε καλό όνομα δηλ.) το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο αυτή την στιγμή.Αν πάμε σε προσωρινό θα είναι επιπέδου Αλβέρτη. Το πιο πιθανό είναι να πάμε π.χ. στον Πεδουλάκη και να του πούμε έλα και αν πάρεις το πρωτάθλημα μένεις και του χρόνου. Δεν λέω ότι είναι σωστό αλλά αυτό μου μοιάζει πιο πιθανό.
silversurfer
Πφφφφφφ!!!
Δεν βάζει μυαλό μετά από 4 χρόνια.. Μετά από τόσα που έχει δει από τον μπαμπά και τον θείο.. Δεν καταλαβαίνει και πετάει τα λεφτά του και είναι κρίμα...
shtarkws
QUOTE(silversurfer @ Apr 20 2016, 12:46 ) *
Το έγραψα και στις μεταγραφές το γράφω και εδώ.

Για μένα ο Μπλατ είναι μια καλή λύση..
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να μην είναι πισωγύρισμα ή μαθητευόμενος μάγος..


Τους πρωτοκλασσατους τους ξεχναμε, ακομη και αν τους καλυπτουμε το συμβολαιο, ακομη και αν τους δινουμε το μπατζετ που ζητανε, ποιος μπορει να καταστρωσει ενα σοβαρο πλανο για να τους παρουσιασει? Ποιος σοβαρος προπονητης θα αναλαβει ενα προτζεκτ που ανα πασα στιγμη ο προεδρος το τιναζει στον αερα και ξεκινα απο την αρχη?

Αρα παμε παλι σε επιλογες ρισκου και αμφιβολου ποιοτητας με την γκρινια να βρισκεται στην γωνια. ελπιζω μονο να μην δω ποτε Σαρας δδ και λοιπες δοξες του παρελθοντος να αναλαμβανουν προπονητες και να φευγουν απαξιωμενοι μεσα στην γιουχα των προπονητων της κερκιδας. Ακομη και ο Αλβερτης αν εχει αυτοσεβασμο πρεπει να αρνηθει
silversurfer
Ναι είναι αλήθεια αυτό που λες για τους πρωτοκλασάτους. Βέβαια ο Τζόρτζεβιτς πήρε ένα μεγάλο συμβόλαιο οπότε θεωρώ ότι το καλοκαίρι μπορεί να βρεθούν λεφτά για μια νέα κίνηση προς μεγάλο όνομα.
Απλά αν έρθει ο Αργύρης νιωθω ότι θα είναι πιο μόνιμο κ όχι μόνο για τώρα.. Επίσης αν έρθει ο Αργύρης είναι προφανές πως ο ΔΓ ζει για να έχει προπονητές που θα νικούν τον Ολυμπιακό.. Όλα τα άλλα οκ σε 2η μοίρα..
ΔΔ 13
Όλα δείχνουν Πεδουλάκη
http://www.sport-fm.gr/article/basket/ola-...doulaki/3160226
Για Πεδουλάκη λέει και εδώ και ενεργοποίηση Παππά. Το πως θα ενεργοποιήσει τον Παππά ο Πεδουλάκης είναι άλλο θέμα...
j-kidd13
Πιστευω πως αν φερει Πεδουλακη,θα ειναι σε φαση ελα μεχρι το καλοκαιρι,και αν παρεις το πρωταθλημα και εχει καλη εικονα η ομαδα το συζηταμε.Και για τον Πεδουλακη δεν ειναι ασχημο,διοτι θα τον επαναφερει στο προσκηνιο,και ακομα και αν δεν κατσει μετα το καλοκαιρι,το ονομα του θα ακουστει ξανα.
Απο το να βαλει τον Αλβερτη,προτιμω τον Πεδουλακη.
Tωρα για Μπλατ,που λετε,απο τη στιγμη που πηγε nba,και προπονησε Καβαλιερς,Λεμπρον κλπ, και πηγε τελικο,το κασε του θα ειναι πολυ υψηλο,συν οτι δεν αποκλειεται να βρει ομαδα εκει.
Προσωπικα αν μου ελεγαν να διαλεξω εναν,οποιον θελω,(πλην Ζοτς εννοειται),θα πηγαινα με κλειστα τα ματια στον Ιτουδη και μονο.
Τωρα,δεν ξερω τι λυσεις υπαρχουν,αλλα θα ακουσουμε παλι τα ιδια,Βουγιοσεβιτς,Πιανιτζιανι,Πλαθα κλπ.
2 περιπτωσεις που θα μου αρεσαν,σαν προτζεκτ,ειναι ο Φλεμινγκ,και ο Ραντονιτς.
pan24
Δαρδαλης τωρα στο live του contra:Γιατι ο μπλατ ειναι καλυτερος απο τους ελληνες προπονητες?omg
Το καλοκαιρι αν δεν παρει ευρωλιγκα φετος,πιθανοτατα ο ιτουδης θα ειναι ελευθερος...
ΔΔ 13
Ο Σωτήρης Γεωργίου πριν λίγο είπε ότι έχει γίνει πρόταση με πολύ καλά λεφτά στον Μπλατ για το καλοκαίρι.
erasitehnis
Η αμοιβή του Μπλατ είναι το 1/3 του συνολικού περσινού μπάτζετ. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα.

Σε μια σοβαρή ομάδα ας κάτσουν πρώτα οι διοικούντες να σκεφτούν τι απαιτήσεις υπάρχουν.

Αν θέλουμε σκληρή και αθλητική ομάδα με χαμηλότερο μπάτζετ, κοιτάζουμε γνώστες της αμερικάνικης αγοράς.
Αν θέλουμε γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ κοιτάζουμε αλλού αλλά προφανώς χρειάζονται και χρήματα.

Αφού ξεκαθαρίσω ότι για μένα ήταν στρατηγικό λάθος η απομάκρυνση (ξανά) προπονητή μέσα στη σαιζόν, να πω ότι ο Πεδουλάκης είναι όντως αδικημένος σε σχέση με την προσφορά του στην ομάδα καθώς ανάλαβε από το 0 και κράτησε το σύλλογο ψηλά. Σε προηγούμενο ποστ έκανα λόγο για αναμονή μέχρι το τέλος του final-4. Παταγώδης αποτυχία της ΤΣΣΚ ίσως φέρει πίσω τον Ιτούδη.

Πλην Μπαρτζώκα που δεν συζητιέται, δεν υπάρχουν πολλές άλλες λύσεις χωρίς υψηλό ρίσκο.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πληρώνει την παρακμή των υπολοίπων τμημάτων του συλλόγου και δεν του επιτρέπεται να μένει εκτός εγχώριων τίτλων ακόμη και αν υπονομεύει το μέλλον του.
salonikatasos
Ας ελπισουμε οποιος ερθει τωρα να ειναι μονο γι αυτους τους 2 μηνες που εχουν μεινει και το καλοκαιρι η ομαδα να παρει σοβαρο προπονητη(που τωρα δυσκολα να βρεις και οι λυσεις πεδουλακη-σαρας κλπ δεν ειναι για κατι παραπανω απο αυτο το διμηνο).

Ο σαρας στο μελλον ισως,αλλα αφου διωξαμε τον τζορτζεβιτς που εχει δειξει και κατι στην καριερα του,ποιος ειναι ο λογος να φερουμε εναν ακομα πιο απειρο που δεν εχει κανει και τιποτα στην καριερα του,περα απο μια 20αρα στον σφαιροπουλο
t0ny3
Διαβαζω για απαιτησεις 1,5 χρονου διαρκαειας συμβολαιου απο τον Αρτζι και τραβαω τα μαλλια μου. Θα ειναι εγκλημα αν συμβει κατι τετοιο!

Ο Αρτζι ειναι μια safe επιλογη επειδη εχει εικονα απο την ομαδα, αν και δεν τaiριαζει καθολου το ροστερ στην φιλοσοφια του Αρτζι. Βεβαια το χειροτερο ειναι η κωλοτουμπα και πως δεχεται παλι να αναλαβει ο ιδιος. Δεν το θεωρω καθολου απιθανο μεσα στο μυαλο του ΔΓ να υπαρχει η εξης λογικη. Την καλυτερη ευρωπαικη πορεια την ειχα με τον Αρτζι με το πιο φθηνο ροστερ, οποτε γιατι να μην ξαναδοκιμασω;

Αστεια πραγματα για μια ακομη χρονια. Αντε να μας παρει καποιος παικτης ή προπονητης στα σοβαρα...
Reggie Miller 31
Αυτό που μαζι με τον νέο προπονητή θα ενεργοποιηθεί και ο Παππάς... Δλδ τόσο καίρο δεν έκανε κάτι σχετικά με την ομάδα, αλλά πλακώθηκε με τον Σάλε με βάση τα λεγόμενα των "δημοσιογράφων"... Ο,τι να 'ναι δημοσιογραφία. Προσπαθούν να γλύψουν αυτιά

ΥΓ Όσοι λέτε για φιλοσοφία του RG, τον έχετε παρακολουθήσει αλλού πέρα απο τον ΠΑΟ; Γιατί εγώ σε Περιστέρι και Μακεδονικό μια χαρά κανονικό μπάσκετ τον έβλεπα να παίζει. Ειδικά στο Περιστέρι έχει παίξει απίστευτα όμορφο μπάσκετ.
salonikatasos
Εντωμεταξυ τωρα πατησα να δω τι λεει στο contra και βλεπω πρωτο πρωτο θεμα να λεει για γιαννακη. Ο καθε πικραμενος θα βγει τωρα να προμοταρει τον κολλητο του. Ελπιζω ο γιαννακοπουλος να μην εχει τετοια ατομα κοντα του,γιατι δεν υπαρχει σωτηρια για την ομαδα. Απο τη μια εχουν βγει παγανια οι νοσταλγοι του αηδιαστικου μπασκετ(που πετυχε την πρωτη χρονια κι εκτοτε εχει αποτυχει οπου κι αν δοκιμαστηκε) και απο την αλλοι καποιοι που προσπαθουν να επαναφερουν στο προσκηνιο τον προπονητη που απετυχε να παρει τροπαιο εχοντας στα χερια του ισως το μεγαλυτερο μπατζετ που εχει δοθει ποτε σε προπονητη στην ευρωπη. Το καλοκαιρι θα μπει στην εξισωση και το next big thing απο τη θεσσαλονικη(+ λιγο απο παλιο καλο κρασι του 1993 επισης απο θεσσαλονικη) και θα δεσει το γλυκο.

Ζουμε στη χωρα που δημοσιογραφοι και φιλαθλοι προσπαθουν να επιβαλλουν τα πιστευω τους και στο τελος καταληγουν να παρακαλανε να χασει η ομαδα (ποσες φορες διαβασαμε σημερα εδω,αλλα και σε αλλα σαϊτ τη φραση "μακαρι να χασουμε απο τον οσφπ", "μακαρι να μην περασουμε στο τοπ16" κλπ. μπας και η επιθυμια τους γινει πραγματικοτητα.
t0ny3
QUOTE(Reggie Miller 31 @ Apr 20 2016, 15:48 ) *
Αυτό που μαζι με τον νέο προπονητή θα ενεργοποιηθεί και ο Παππάς... Δλδ τόσο καίρο δεν έκανε κάτι σχετικά με την ομάδα, αλλά πλακώθηκε με τον Σάλε με βάση τα λεγόμενα των "δημοσιογράφων"... Ο,τι να 'ναι δημοσιογραφία. Προσπαθούν να γλύψουν αυτιά

ΥΓ Όσοι λέτε για φιλοσοφία του RG, τον έχετε παρακολουθήσει αλλού πέρα απο τον ΠΑΟ; Γιατί εγώ σε Περιστέρι και Μακεδονικό μια χαρά κανονικό μπάσκετ τον έβλεπα να παίζει. Ειδικά στο Περιστέρι έχει παίξει απίστευτα όμορφο μπάσκετ.


Προφανως και με βαση την εικονα του απο το περασμα στον Παναθηναικο και την Ουνιξ ποου απετυχε παταγωδως! Δεν νομιζω πως μπορουμε να μιλαμε για φιλοσοφιες προπονητων πριν μια δεκαετια, οπως για παραδειγμα κι ο Σακοτα της ΑΕΚ ειχε φιλοσοφια, αλλα για την δεκαετια του 90.

Αυτα που γραφονται για Παππα ειναι απλα για τα κλικς. Λες και το προβλημα και ο καημος μας ειναι ο Παππας. Ποιος Παππας μωρε, εδω η ομαδα διαλυεται αλλη μια χρονια.

Οπως και να εχει τον Αρτζι παντα τον συμπαθουσα κι ας πονουσαν τα ματια μου τη δευτερη χρονια με το μπασκετ που παιζαμε. Το ερωτηματικο ειναι τι γινεται και με το επιτελειο του Σαλε.
salonikatasos
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Apr 20 2016, 15:48 ) *
Αυτό που μαζι με τον νέο προπονητή θα ενεργοποιηθεί και ο Παππάς... Δλδ τόσο καίρο δεν έκανε κάτι σχετικά με την ομάδα, αλλά πλακώθηκε με τον Σάλε με βάση τα λεγόμενα των "δημοσιογράφων"... Ο,τι να 'ναι δημοσιογραφία. Προσπαθούν να γλύψουν αυτιά

ΥΓ Όσοι λέτε για φιλοσοφία του RG, τον έχετε παρακολουθήσει αλλού πέρα απο τον ΠΑΟ; Γιατί εγώ σε Περιστέρι και Μακεδονικό μια χαρά κανονικό μπάσκετ τον έβλεπα να παίζει. Ειδικά στο Περιστέρι έχει παίξει απίστευτα όμορφο μπάσκετ.

Ο ιβανοβιτς ειχε παιξει πιο προσφατα ωραιο μπασκετ,αλλα διαβαζαμε για το γεγονος οτι αυτα ειναι πολυ παλια. Και λες τωρα για το περιστερι οταν ακομα επαιζε ο μποντιρογκα στον παναθηναϊκο?

Και ναι τον ειδαμε τον πεδουλακη και αλλου και μαλιστα στο πολυ προσφατο παρελθον. Στην ουνιξ,οπου καταρριφθηκε και ο μυθος οτι δεν ειχε παιχτες για να παιξει επιθεση. Εκτος αν ο λανγκφορντ δεν του εκανε και ηθελε τον κομπι μπραϊαντ για να παραξει επιθετικο μπασκετ
erasitehnis
QUOTE (salonikatasos @ Apr 20 2016, 15:40 ) *
Ας ελπίσουμε οποιος ερθει τωρα να ειναι μονο γι αυτους τους 2 μηνες που εχουν μεινει και το καλοκαιρι η ομαδα να παρει σοβαρο προπονητη(που τωρα δυσκολα να βρεις και οι λυσεις πεδουλακη-σαρας κλπ δεν ειναι για κατι παραπανω απο αυτο το διμηνο).

Ο σαρας στο μελλον ισως,αλλα αφου διωξαμε τον τζορτζεβιτς που εχει δειξει και κατι στην καριερα του,ποιος ειναι ο λογος να φερουμε εναν ακομα πιο απειρο που δεν εχει κανει και τιποτα στην καριερα του,περα απο μια 20αρα στον σφαιροπουλο



Μαζί σου 100% αλλά οι αποφάσεις εν θερμώ έχουν χαμηλό ποσοστό επιτυχίας. Δυστυχώς παρότι στο περιβάλλον του συλλόγου υπάρχουν πάρα πολλοί γνώστες του αθλήματος φαίνεται ότι δεν τους ζητιέται η γνώμη.

Προς υπεράσπισή του ο ΔΓ είναι πρόεδρος-οπαδός και στενοχωριέται τουλάχιστον όσο και εμείς στις αποτυχίες. Είναι άδικο να τα ζητάμε όλα συνεχώς. Μιλώντας για τον εαυτό μου στους προσωπικούς, οικογενειακούς και επαγγελματικούς στόχους που θέτω συνεχώς, έχω χαμηλότερα ποσοστά επιτυχίας από τον ΔΓ. Πως να του ζητήσω να μαντέψει ότι ο Καλάθης φοβάται το καλάθι, ότι ο Φώτσης παίζει στην παλαιμαχων και ότι ο κόουτς της δευτεραθλήτριας κόσμου είναι ανεπαρκής?
silversurfer
Το έχει αναλάβει λέει προσωπικά ο ΔΓ για τον προπονητή.. Γιατί με τον Τζόρτζεβιτς εκείνος δεν το είχε αναλάβει;
Τι θα ζήσουμε διάβολε άλλη μια άνοιξη.. Όσα δεν έχουμε ζήσει τόσα χρόνια με την ηρεμία με Ζοτς τα ζούμε τώρα! Τουλάχιστον ας λήξει γρήγορα το θέμα να μπει από την αρχή στα play off ο νέος προπονητής..
Reggie Miller 31
RG λέει και το sport24

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...kh.4018611.html
ΔΔ 13
Προς Πεδουλάκη πάμε για τώρα..Ελπίζω μόνο για τώρα..Το καλοκαίρι πιθάνον να είναι διαθέσιμος ο Ιτούδης..Για μένα ο ιδανικός αφού δεν γίνεται να γυρίσει ο μεγάλος.
more stars
Ο Κοντός είπε ότι σήμερα θα έχουμε νεότερα κα ιτώρα το chat του έχει παγώσει με μήνυμα "Σκανε εξελίξεις"
Reggie Miller 31
QUOTE (ΔΔ 13 @ Apr 20 2016, 16:15 ) *
Προς Πεδουλάκη πάμε για τώρα..Ελπίζω μόνο για τώρα..Το καλοκαίρι πιθάνον να είναι διαθέσιμος ο Ιτούδης..Για μένα ο ιδανικός αφού δεν γίνεται να γυρίσει ο μεγάλος.

Ιτούδης τα βρήκε με τον ΔΓ; Δεν έχουν χωρίσει και με τις καλύτερες συνθήκες...

Edit: Επίσημα RG μέχρι το τέλος της σεζόν μόνο! Για μένα μια χαρά λύση για φέτος
A.CAB
Θα φέρει ο ΔΓ πίσω τον προπονητή που έδιωξε και θα πρέπει οι παλαμάκηδες να στηρίξουν αυτόν που χλεύαζαν.
Κουράγιο παιδιά. Μία κωλοτούμπα ακόμα είναι βρε.

Μπορεί να πονέσουν τα ματάκια μας βέβαια γιατί φέτος χορτάσαμε μπάσκετ έτσι; Με συστήματα, με τρικάκια, με εμπνεύσεις, με σχέδιο. Όπως και πέρυσι μάλιστα που τα φερέφωνάκια μας βγάλανε την έκπληξη της Ευρολίγκας. Μόνο που ήταν ακόμα Οκτώβρης. Μετά κοιμήθηκε ο θεός και πήγαμε Τοπ8 όπου οι Ρώσοι ακόμα γελάνε.
Nemesakos
QUOTE (more stars @ Apr 20 2016, 16:16 ) *
Ο Κοντός είπε ότι σήμερα θα έχουμε νεότερα κα ιτώρα το chat του έχει παγώσει με μήνυμα "Σκανε εξελίξεις"



Κ καπάκι έγραψε όλα δείχνουν συμφωνία με Πεδουλάκη... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_wave.gif
Reggie Miller 31
QUOTE (Nemesakos @ Apr 20 2016, 16:19 ) *
Κ καπάκι έγραψε όλα δείχνουν συμφωνία με Πεδουλάκη... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_wave.gif

Τον έκλεισε μέχρι τέλος σεζον. Τώρα το άκουσα. Είναι επίσημο... Μια χαρά λύση για φέτος
more stars
Ανακοινώθηκε
http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=3&cid=36&mid=33
"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Αργύρη Πεδουλάκη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος."

θα κάνω τη καρδιά μου πέτρα και θα υποστηρίξω ένθερμα τον RG smiley.gif

Nεμεσάκο περισεύει κανα χάπι πίεσης?
EXASFAIROS
Για την παρουσα φαση δεν μπορουμε ουτε τον Μπαρτζωκα,ουτε τον Περασοβιτς,ουτε τον προπονητη του Ερυθρου Αστερα ,ουτε κανεναν αλλο εκτος απο Γιαννακη η Πεδουλακη.Αν δεν παιξουμε ανυνα δεν εχουμε ελπιδες για πρωταθλημα.Το θεμα ειναι να μην γινει καμια στραβη και μεινει για νεα σεζον .Απλα ενα 2μηνο τον χρειαζομαστε.Το θετικο του Πεδουλακη ειναι αμυνα ,άμυνα,αμυνα...επομενως επι της παρουσης μια χαρα ειναι.
bodiroga10
http://www.sdna.gr/mpasket/article/192700/...rgyri-pedoylaki

οι τελικοι φετος αποκτουν μεγαλο προπονητικο ενδιαφερον, γιατι απ οτι φαινεται ο κερδισμενος μενει στον παγκο της ομαδος του ενω ο χαμενος θα παει σπιτι του
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.