QUOTE(il postino @ Oct 13 2010, 13:09 )
o σπανουλης , εκτος απο το οικονομικο, μπορει να ειχε και αλλους λογους αλλα ξερει πολυ καλα οτι αμα βγει και πει πχ "εφυγα γιατι δε μου αρεσει ο δημητρης γιαννακοπουλος" (αφου κατι τετοιο ακουγεται εντονα) αμεσως η διοικηση του παο θα βγει στην αντεπιθεση και θα του προσαψει δημοσιως οσα του εχουμε προσαψει εμεις εδω στο φορουμ και αυτο δεν το θελει κανεις!
το αν του πανε τα κοκκινα θα το δειξει η σεζον που ξεκινα σημερα!! εγω απλα περιμενω απο καποιους ανυπομονους φιλους του οσφπ (που ακομα δεν εχουν καταλαβει τι παικταρα πηρε η ομαδα τους) ποτε θα ριξουν την πρωτη γιουχα ενθυμουμενοι το προτερο πρασινο παρελθον του καταπιανομενοι απο καποιες μετριες εμφανισεις του σπαν (αν και εφοσον υπαρξουν, οι οποιες θα οφειλονται στην κουραση και πουθενα αλλου)!
Πάντως ο Νικοπολίδης δεν γιουχαΐστηκε ποτέ!
Άλλο σπορ φυσικά το ποδόσφαιρο, όπου παίρνεις συνέχεια τίτλους, έχοντας εξευμενίσει έτσι την οργή της κερκίδας, και άλλο το μπάσκετ με τα 13-14 χρόνια ξηρασίας...
Θέλω να πιστεύω όμως πως ο κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει τις αξίες και να αγκαλιάζει τους πραγματικά καλούς παίχτες, ανεξάρτητα από όλα τα άλλα.
Και φυσικά, άμπαλοι στις κερκίδες πάντα θα υπάρχουν.. Είναι οι ίδιοι άμπαλοι που έδιωξαν κάποτε τον Ντουντα, και τώρα τον περιμένουν σαν μεσσία.
Νομίζω πάντως πως άσχετα από τους λόγους που μπορεί να οδήγησαν τον Σπανούλη στην αλλαγή φανέλας, οι φίλοι του Ολυμπιακού οφείλουμε να εκτιμήσουμε και την γενναιότητα της πράξης του
Και μόνο το να φύγεις από μια ομάδα που μονίμως ξεκινάει από poll position για το πρωτάθλημα, είναι αρκετά θαρραλέα επιλογή από μόνη της, και το χρήμα δεν αρκεί για να την δικαιολογήσει ...
Ο Σπανούλης πάει να κάνει το break through της ζωής του.. Να γίνει ο παίχτης που θα προσπαθήσει να ρίξει την πρώην ομάδα του από την κορυφή.
Με το αζημίωτο φυσικά, αλλά..... και με το ρίσκο που συνοδεύει την επιλογή του αυτή..
Εγώ πάντως τον θεωρώ παιδί της ομάδα απο την πρώτη κι όλας μέρα που υπέγραψε.
Έκανε ενέργεια 100% κόντρα στο ρεύμα, αλλά και κόντρα σε αυτά που πιστεύαμε για αυτόν.
Γιατί, ποιος πίστευε ότι ο Σπανούλης που παρακαλούσε να φύγει από την αμερική για να γυρίσει στην ασφάλεια της Ευρώπης, της Ελλάδας, και του Παναθηναικού, θα άφηνε την ασφάλεια αυτή μετά από 2 χρόνια και θα περνούσε στο απέναντι στρατόπεδο, του γκρινιάρη κόσμου και των 2 κύπελλων σε 10 χρόνια;;