QUOTE(PARISINOS @ Jul 30 2010, 17:18 )
Λοιπον επειδη εγω τωρα ειδα το ποστ του λαμαρ και επειδη υπαρχει και δικο μου quote μεσα θα απαντησω μιας και ουτε εγω κρυβομαι.
Πρωτον τα περισσοτερα quote που εκανες φιλε λαμαρ ειχαν γινει το μαρτιο, δηλαδη ουτε λιγο ουτε πολυ πριν απο 5 μηνες. Τοτε προφανως και δεν ισχυαν οι φημες -οπως αποδειχθηκε κιολας- οτι ο σπανουλης ειχε συμφωνησει με τον ΟΣΦΠ. Εδω δεν ειχε αποφασισει πριν απο μια βδομαδα .
Τοτε , τον μαρτιο κανεις δεν θα στοιχηματιζε υπαρ της φυγης του σπανουλη προς τον ΟΣΦΠ. Περισσοτερο με σεναριο επιστημονικης φαντασιας εμοιαζε και λογικο ηταν ολοι να το χαρακτηρισουν ετσι. Η λογικη ελεγε οτι θα μεινει στον ΠΑΟ. Ηταν το αγαπημενο παιδι του ζοτς, αναμφισβητητα ενος εκ των δυο τριων ηγετων του ΠΑΟ, επαιζε χρονια στον ΠΑΟ, ηταν συναισθηματικο δεμενος με τους γιαννακοπουλους (που τον γλυτωσαν απο το χιουστον) και το κυριοτερο , υπηρχε προηγουμενο. Ειχε δηλαδη ξανααποριψει ασυζητητι προταση των αγγελοπουλων.
Οποτε τα παντα εδειχναν ΠΑΟ , οι φιλοι του ΠΑΟ το τονιζαν (εξ ου και τα ποστ που εβαλες) ενω οι φιλοι του ΟΣΦΠ μιλαγαν χωρις καμια λογικη για κανονες αγορας και ζητησης, οπως το ιδιο ελεγαν βεβαια και για καθε αλλη περιπτωση ανανεωσης τα τελευταια τρια χρονια ( διαμαντιδης , σπανουλης , φωτσης πριν απο τρια χρονια, σπανουλης, διαμαντιδης , μπατιστ φετος).
βεβαιως σε αυτη τη περιπτωση δικαιωθηκαν , και δεν εχω κανενα προβλημα να παραδεχθω οτι εκανα λαθος (αν και επαναλαμβανω οτι τον μαρτιο δεν ηταν λαθος εκτιμηση , αν με ρωταγες πριν απο κανα μηνα , θα σου ελεγα πλεον οτι οντως υπαρχει πιθανοτητα , αναλυοντας πως πηγαινε η κατασταση).
Τωρα βεβαια αυτο που εκανες, μαζευοντας τα ποστ ειναι καπως ανφαιρ, γιατι αν ψαξω εγω να βρω ολα τα ποστ των φιλων του ΟΣΦΠ που λεγανε οτι υπαρχει περιπτωση να φυγει ο ζοτς, η μητσος, ο μπατιστ, ο νικολας, ο σπανουλης , ο φωτσης, και δεν ξερω εγω ποιος αλλος την τελευταια τριετια, και αυτοι τελικα ανανεωναν σε ενα τριλεπτο, πραγματικα θα πεσει το μπορντ απο τα ποστ που θα βρω.
Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα με τις αποψεις σας, ειχα προβλημα με τις εκφρασεις σας, "ευσεβεις ποθοι", "προσφορα και ζητηση, καλο και αυτο" δεν ειναι αποψη, αλλα κοροιδια. Αυτα εχω βαλει και σε μπολντ αν δεις καλυτερα.
Τωρα για το αν ειναι unfair, ειναι τοσο οσο αυτο που κανατε εσεις το Μαρτιο που μολις εβγαινε καποιος Ολυμπιακος και εγραφε οτι ισως και να τον χτυπησει ο Ολυμπιακος τον Σπανουλη πεφτατε πανω του και τον κοροιδευατε.
QUOTE(AZ1980 @ Jul 30 2010, 19:22 )
lamar όταν λες "το περίμενα" τι ακριβώς εννοείς?
Εγώ πάντως δεν είχα δει το ποστ σου, τώρα που το είδα σου απαντώ αμέσως πως φυσικά και έκανα λάθος, δεν περίμενα τότε το Μάρτιο να φύγει ο Σπανούλης από τον ΠΑΟ, και δεν είναι φυσικά ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που κάνω λάθος, και είναι και δικαίωμά μου, όλοι εκτιμήσεις κάνουμε εδώ, και κανείς δεν είναι μάντης, θαρρώ.
Οδηγήθηκα στη λανθασμένη μου εκτίμηση για δυο λόγους (α) υποτίμησα την φιλοδοξία (στα όρια της μεγαλομανίας), τον παρορμητισμό, την άγνοια κινδύνου και την ανταγωνιστικότητα του παίκτη, και κακώς, διότι είχε αποδειχτεί και στο παρελθόν, εντός και εκτός γηπέδου, και (β) δεν είχα παρατηρήσει καλά το πως έπαιζε. Διότι κατά τη γνώμη μου ο Σπαν είχε από νωρίς αποφασίσει να πάει στον Ολυμπιακό, ή τουλάχιστον ήταν σχεδόν αποφασισμένος, αυτό λέει η εκ των υστέρων ανάλυσή μου πάνω σε όσα έγιναν.
Κατόπιν εορτής, βέβαια, όλα αυτά, όταν έκανα την πρόβλεψη πως θα μείνει προφανώς έκανα λάθος, και δεν χρειάζεται να απολογηθώ σε κανέναν γι' αυτό, ούτε σε σένα, ούτε και σε κανέναν άλλο, φόρουμ είναι εδώ, και ο καθένας γράφει τα πράγματα όπως τα βλέπει. Όπως ακριβώς δεν οφείλουν να απολογηθούν σε κανένα όσοι από τους φίλους του Ολυμπιακού έχουν γεμίσει τις σελίδες του φόρουμ όλα αυτά τα χρόνια με προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες, στην αρχή της κάθε χρονιάς, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, θα "πατήσει" τον ΠΑΟ και αποτελεί το φαβορί για το πρωτάθλημα. Όλες φυσικά λανθασμένες. Μην αρχίσουμε τώρα να αραδιάζουμε ποστς, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Οκ τώρα?
Ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου να κανεις οσες εκτιμησεις θελεις, δεν εχεις ομως κανενα δικαιωμα να χαρακτηριζεις παραμυθια της χαλιμας συζητησεις που γινονταν εδω μεσα απο καποιους απο εμας για τον Σπανουλη, επειδη στο δικο σου βιβλιο ο Σπανουλης ηταν σιγουρος για τη φετινη χρονια.
Αν ειδες και εσυ, το μπολνταρισμενο σημειο ειναι αυτο και οχι η αποψη σου.
Και οταν εισαι αλαζονας AZ1980 τοτε οφειλεις να βγεις και να απολογηθεις για αυτα που εγραφες καποτε.
υ.γ Επαναλαμβανω, εγω δεν ειχα κανενα θεμα με τις αποψεις και με τις εκτιμησεις σας, αυτο κανουμε αλλωστε ολοι εδω μεσα, ειχα ομως προβλημα με τις εκφρασεις σας τις οποιες εβαλα και σε μπολντ.