Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' Εθνικη 2008-09 2ος Ομιλος Νοτου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
tapinoxamomilaki
QUOTE(Dr.J76 @ Jan 5 2009, 01:28 ) *
Ξέρουμε scorers από τα παιχνίδια?

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και κυρίως στα μανάρια. Πήγα και είδα το ντέρμπι και πιστεύω ότι δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και νομίζω ότι από αυτό επωφελείται η Ιεράπετρα. Παρ' όλα αυτά αν και χαμένος ο προπονητής της Κηφισιάς ήταν και πάλι κούκλος. Επίσης τρελάθηκα με το κορμί του Λογοθέτη και ο Herman έπεσε πολύ στα μάτια μου, με τα κοτσιδάκια σα γιο-γιο ήταν. Κύριε προπονητά τον γλυκούλη μου (Καρατζάς) θα τον δούμε λίγο παραπάνω;
Πιστεύω ότι τη χειρότερη εντύπωση της αγωνιστικής την έδωσε ο Φιλαθλητικός. Ντροπή και αίσχος γιατί εκεί ο πρόεδρος και αντρούκλα Σμυρλής έχει δώσει τόσα πολλά τόσα χρόνια, όπως και ο Τάκης ο Ζήβας και δεν μπορούν να ξεφτυλίζονται έτσι. Τα είχα πει πριν καιρό και πρέπει να αλλάξει κάτι από τη ρίζα, γιατί είναι κρίμα για την προσπάθεια που έχουν κάνει τόσα χρόνια να βλέπυν την ομάδα σε αυτήν την κατάντια. Κάντε κάτι.
Άλλη μια αδικία είναι η πτώση στο τοπικό του Ιων. Νικαίας. Ειλικρινά αντιλαμβάνεστε ότι η ομάδα αυτή θα παίξει στο τοπικό; Ντροπή.
Τέρμα με τα σοβαρά να πούμε και 2-3 γλυκανάλατα. Εδώ και καιρό έχει πέσει πολύ ο Μάκης Θέος, όχι αγωνιστικά αλλά ερωτικά. Αρχίζει και κάνει κακές εμφανίσεις.
Σπυράκο, τελικά για το κορμί του Απέργη που μας έλεγες ήταν μάπα, αλλά εσύ τώρα που σε βλέπω είσαι νοστιμούλης.
Quiz: Τρελή εμφάνιση στο Giuzel από μωρό που παίζει στον όμιλο. Το μεμπτό είναι ότι ήταν Σάββατο βράδυ. Πρόσεχε λίγο γκαρντάκι, μαζί με παίκτη από Α ΕΣΚΑ.
spyros diamantopoulos
QUOTE(yellow river @ Jan 5 2009, 00:59 ) *
Σπύρο σε προηγούμενο άρθρο μου έχω εκφράσει την εκτίμησή μου για την ομάδα σου και τον προπονητή της, όμως γράφοντας "έχω μόνο μία αμφιβολία σε αγώνα δύσκολο ποιός θα αναλάβει ξεκάθαρα να κουβαλήσει την ομάδα στις πλάτες του κι αυτό όχι γιατί δεν υπάρχουν αυτοί οι παίκτες, αλλά γιατί είναι έτσι σχεδιασμένη αυτή η ομάδα και λειτουργεί τόσο ομαδικά που δεν έχει ξεκάθαρο πρωταγωνιστή". Είδα τον αγώνα και θεωρώ ότι το Ψυχικό κέρδισε δίκαια σε ένα μέτριο παιχνίδι ειδικά στο β ημίχρονο, με μέτρια διαιτησία και μία Κηφισιά κατώτερη των προσδοκιών μου (ήταν αγχωμένη αρκετά σε αντίθεση με το Ψυχικό της οποίας οι παίκτες είναι πολύ πιο έμπειροι σε τέτοιες καταστάσεις).Θεωρώ ότι πολυτιμότεροι παίκτες του Ψυχικού ήταν ο Κακκαβάς (νούμερο 5) (άντεξε στην πίεση των γκαρντ της Κηφισιάς, οργάνωσε σωστά, εκτέλεσε όταν έπρεπε και πήρε κρίσιμο επιθετικό ριμπάουντ στο τέλος) και ο Αρσένης (νούμερο 7) (λίγοι πόντοι επιθετικά αλλά τρομερή αμυντική δουλειά με κοψίματα, ριμπάουντ και πολύ καλή άμυνα στον Ψωμαδέρη). Ο Υφαντής ήταν όντως εριστικός με απαράδεκτη συμπεριφορά. Η Κηφισιά δεν είχε τον γνωστό ρυθμό που επιβάλλει στα παιχνίδια της (το Ψυχικό ήταν καλά διαβασμένο με άρνηση στον play κουτουλα (νομίζω ότι ξεχάστηκε στο 4ο δεκάλεπτο), side άμυνες...) και φτωχό inside game (μόνο ο Απέργης δημιουργούσε καταστάσεις αλλά νομίζω ότι ξεχάστηκε λίγο στον πάγκο).
Από την Κηφησιά δεν ξεχώρισε κάποιος παίκτης ιδιαίτερα. (Ο Καρατζάς γιατί δεν έπαιξε καθόλου δεδομένου ότι πέρσι στον ίδιο αγώνα είχε κάνει καταπληκτική εμφάνισηwink.gif

Φιλε μου συμφωνω απολυτα για κακκαβα κ φιλαρακι μου ακη αρσενη κ παραλειψη μου που δεν το εγραψα...οντως
η συνεισφορα τους ηταν σημαντικη σ αυτα που αναφερες...για τα υπολοιπα(προπονητικα)εννοειται οτι απο μενα δεν θα
ακουσεις σχολιασμο οκ φιλε μου??
yellow river
QUOTE(spyros diamantopoulos @ Jan 5 2009, 02:38 ) *
Φιλε μου συμφωνω απολυτα για κακκαβα κ φιλαρακι μου ακη αρσενη κ παραλειψη μου που δεν το εγραψα...οντως
η συνεισφορα τους ηταν σημαντικη σ αυτα που αναφερες...για τα υπολοιπα(προπονητικα)εννοειται οτι απο μενα δεν θα
ακουσεις σχολιασμο οκ φιλε μου??

Ok άλλωστε τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον coach (κάνει πολύ καλή δουλειά και καθρέφτης είναι το γήπεδο), απλά έγραψα την άποψή μου, το καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να σχολιάσεις επιλογές του προπονητή σου, η μόνη μου απορία ήταν για τον Καρατζά (μήπως είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή κάτι άλλο). Καλή συνέχεια και μακάρι να τα καταφέρετε και να ανέβετε κατηγορία διότι εκπέμπετε υγεία ως ομάδα, αλλά και αυτό να μην επιτευχθεί σίγουρα έχετε κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό του μπασκετικού κοινού (κάτι που για εμένα προσωπικά είναι πιο σημαντικό και δύσκολο ακόμη και από μία άνοδο).
lamar
QUOTE(yellow river @ Jan 5 2009, 03:00 ) *
Ok άλλωστε τρέφω μεγάλη εκτίμηση στον coach (κάνει πολύ καλή δουλειά και καθρέφτης είναι το γήπεδο), απλά έγραψα την άποψή μου, το καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να σχολιάσεις επιλογές του προπονητή σου, η μόνη μου απορία ήταν για τον Καρατζά (μήπως είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή κάτι άλλο). Καλή συνέχεια και μακάρι να τα καταφέρετε και να ανέβετε κατηγορία διότι εκπέμπετε υγεία ως ομάδα, αλλά και αυτό να μην επιτευχθεί σίγουρα έχετε κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό του μπασκετικού κοινού (κάτι που για εμένα προσωπικά είναι πιο σημαντικό και δύσκολο ακόμη και από μία άνοδο).

Ο Καρατζας το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι δεν εχει μανατζερ. Οσοι παρακολουθουν ματς της ΑΕΝΚ εχουν καταλαβει ποιοι ειναι αυτοι που θα παιζουν 30 - 35 λεπτα βρεξει χιονισει και ποιοι ειναι αυτοι που θα γυαλιζουν την ακρη του παγκου περιμενοντας την μια και μοναδικη ευκαιρια σε καθε ματς να μπουν να παιξουν λιγο και στο πρωτο λαθος που θα κανουν θα βγουν και προφανως δεν θα ξαναπατησουν παρκε. Εκτος αν κανουν εμφανισεις οπως αυτη που εκανε ο Καρατζας με τον Ιωνικο Ν.Φ που εβγαζε ματια ο οποιος μπηκε στο ματς η 3η ή 4η αλλαγη η στο ματς με τον Κρονο οταν μαζι με τον Λαγοποδη μπηκαν μεσα και το ματσακι γυρισε οπως ακριβως εγινε και με την Προοδευτικη απο τον Λαγοποδη ο οποιος βεβαια ουτε αυτος εχει μανατζερ. Βεβαια αυτα που γραφω ολοι τα ξερετε πανω κατω γιατι συμβαινει σε ολες τις ομαδες εθνικων κατηγοριων.
Ταπεινο χαμομηλακι τον "γλυκούλη" σου οπως λες δεν νομιζω οτι θα εχεις και πολλες ευκαιριες να τον δεις φετος να αγωνιζεται. Του χρονου βλεπουμε...........
aristos
[Αποτίμηση αποτελεσματικότητας πρόβλεψης καιρικών φαινομένων για 4.1.09 rolleyes.gif
Η speeeedy Info SA παρουσιάζει με χαρά την 1η αποτίμηση προβλέψεων για το 2009 και όπως θα δείτε παρακάτω θεωρεί εαυτόν υπερήφανο για το σχεδόν απόλυτο των προβλέψεών μας (εννοείται ότι για τις αστοχίες πάντα φταίει κάποιος άλλος και όχι εμείς που στο κάτω κάτω της γραφής καιρό προβλέπουμε, δεν κάνουμε και τους ειδικούς στο μπάσκετ).


Επειδή στο συγκεκριμένο παιχνίδι γίνανε πολλά και επειδή ακόμα δεν έχουμε ξεκαθαρίσει όλες τις πτυχές των γεγονότων, στεκόμαστε απλά στο (ε) των λόγων πρόβλεψής μας και τονίζουμε ότι η speeeedy Info SA απλά αστόχησε ενώ στο τελευταίο σουτάκι ο Μίλωνας απλά ευστόχησε.

καταρχας καλη χρονια,για το ματς τωρα τρομερο πρωτο ημιχρονο το δειλινο κ μπροστα με 36-21.ξεκινα το τριτο δεκαλεπτο κ εκει αρχισαν τα οργανα......οι παικτες του μιλωνα επαιζαν κατς και οι διαιτητες σε αλλο ματς......και εκτος αυτου σε καθε σφυριγμα ηταν ολος ο παγκος ορθιος και διαμαρτυροταν.στο τελος του τριτου δεκαλεπτου και ενω το ματς ηταν 44-42 για το δειλινο σφυριζεται φαουλ κ δυο βολες υπερ του δειλινου,και ενω ολοι περιμεναν τον παικτη του δειλινου να παει για τις βολες,ολος ο παγκος του μιλωνα πηγε στην γραμματεια κ στους διαιτητες κ με απαραδεκτο τροπο ζητουσαν απο τους μεν διαιτητες να παρουν το σφυριγμα πισω κ απο την γραμματεια να ακυρωση το σφυριγμα σαν εκπροθεσμο(η κορνα κτυπησε 2 δευτερα μετα)μετα απο πολλες εντασεις μεταξυ του νουμερο 4 του μιλωνα ο οποιος ηρθε στα χερια με τον κομισαριο κ μετα με παραγοντα του δειλινου,οι διατητες μετα απο συσκεψη στα αποδυτηρια αποφασισαν να παρουν πισω το σφυριγμα τους.στο τελευταιο δεκαλεπτο τα παραγματα συνεχιστηκαν οπως κ στο τριτο, κατς ο μιλωνας στο δειλινο χρεωναν τα φαουλ.....το ματς ηταν ποντο ποντο κ 18 δευτερα πριν το τελος 66-66 τελευταια επιθεση ο μιλων κ στα 3 δευτερα ο διαιτητης σφυριζει ανυπαρκτο φαουλ σε προσπαθεια 3 ποντων του νουμερο 6 του μιλωνα,2/3 κ τελος το ματς.κ για οσου θελουν τα τελευταια 2 λεπτα του ματς κ η φαση που εδωσαν οι διαιτητες το φαουλ εδω http://www.youtube.com/watch?v=_wDKgrzK3cg
johnis
Φοβερή και αυτή η αγωνιστική, αποδεικνύει ότι έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων είναι μικρές.
Σχετικά με τη διαιτησία: Αν όλοι οι διαιτητές ήταν καλοί, αντικειμενικοί, αλάνθαστοι και ήταν κάθε βδομάδα όλοι έτσι, θα ήταν παγκόσμιο φαινόμενο και οι περισσότεροι απο αυτούς θα έπαιζαν σε υψηλότερες κατηγορίες. Το ζήτημα για μένα δεν είναι να μην κάνουν λάθη οι διαιτητές, αλλά να σφυρίζουν 50-50 και να μην κρίνουν το παιχνίδι (δηλ να μην κάνουν λάθη σε πολύ κρίσιμες φάσεις). Συγκεκριμένα, για το Ψυχικό-Κηφισιά, αν και δεν είδα το παιχνίδι, φαντάζομαι ότι οι παλιο-σειρές του Ψυχικού θα πήραν κάποια σφυριγματάκια παραπάνω, για μένα είναι αναμενόμενο, είναι στη ψυχολογία του διαιτητή (περιμένει ότι επειδή είναι καλός-γνωστός παίκτης θα τον παίξουν πιο σκληρά οι αντίπαλοι κ έτσι "βλέπει" πιο πολλά foul απο ότι όντως γίνονται). Φαντάζομαι επίσης ότι και στο Δειλινό - Μίλωνας οι διαιτητές θα έπαιξαν το ρόλο τους, ιδίως στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, σύμφωνα και με τις δηλώσεις των προπονητών που είδα - για την επίμαχη τελευταία φάση, δε φαίνεται στο βίντεο καθαρά.Αν όντως έγινε έτσι, είναι κρίμα να χάσει το παιχνίδι έτσι το Δειλινό - ιδίως γιατί μπορεί να είναι μία ήττα καθοριστική για την παραμονή. Έχω δει το Δειλινό και είναι πραγματικά πολύ συμπαθητικό. Σχετικά με την Κηφισιά, ακόμα και αν αδικήθηκε σε αυτό το παιχνίδι, νομίζω ότι γενικά δεν αδικείται (χωρίς να θέλω να πω ότι ευνοείται για σκοτεινούς,περίεργους λόγους-απλά είναι και πάλι στη ψυχολογία του διαιτητή να ευνοεί τον ισχυρό επειδή περιμένει ότι θα κερδίσει κ νομίζω η Κηφισιά είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος).
Στα αγωνιστικά, ήταν καλή ευκαιρία για την Κηφισιά να πάρει αυτό το παιχνίδι και να φύγει 2 βαθμούς από Ψυχικό και να τους έχει κερδίσει στην έδρα τους, γεγονός που θα σήμαινε αυτόματα πολύ καλές πιθανότητες να τους "βάλει από κάτω". Έκπληξη ήταν για μένα η νίκη του Ιωνικού ΝΦ επί του Κρόνου. Αν και ο ΝΦ έχει πολύ καλούς παίκτες, σαν σύνολο δε μου φάνηκαν δεμένοι στο παιχνίδι με το Μίλωνα που τους είδα και αυτό επιβεβαιώνεται από όσα ακούω. Πολύ σημαντική νίκη παρ'όλα αυτά για ΝΦ για να μη μπει σε περιπέτειες, πιστεύω ότι τελικά δε θα κινδυνέψει. Είδα χθες το παιχνίδι Φιλαθλητικός-Ζωγράφου. Τοπικό ντέρμπι,πολύ ωραία ατμόσφαιρα, διαιτησία 50-50 (αντικειμενική με αρκετά λάθη αλλά θεωρώ δεν έκρινε το παιχνίδι). Ο Φιλαθλητικός πιο πλήρης ομάδα, απέτυχε να εκμεταλλευτεί τη θεωρητική του υπεροπλία σε κορμιά και στη front-line. Νομίζω όμως τα παιχνίδια αυτά είναι περισσότερο θέμα ψυχής και πάθους και λιγότερο θέμα πληρότητας και κατάστασης που βρίσκεται η κάθε ομάδα. Είναι κλασσικό παιχνίδι που θα είναι πάντα ντέρμπι ανεξαρτήτως βαθμολογίας (ακόμα και αν ο Φιλαθλητικός ήταν πρώτος και ο Ζωγράφου τελευταίος ή αντίστροφα). Πιστεύω πάντως πως αν δε συμβεί κάτι δραστικό και οι 2 ομάδες δε θα αποφύγουν τον υποβιβασμό (μαζί με Ιπποκράτη). Όσο για την άνοδο, κερδισμένος της αγωνιστικής μου φαίνεται ξαφνικά η Ελευσίνα που εκεί που είχε κάνει 3-4 ήττες μαζεμένς και φαινόταν να το χάνει το τρένο,τώρα βρίσκεται ξαφνικά 1 βαθμό από την κορυφή. Το πρωτάθλημα θα είναι συναρπαστικό μέχρι τέλους από ότι φαίνεται. Για μένα, 5 ομάδες (Ψυχικό, Κηφισιά, Ιεράπετρα, Λειβαδιά και Ελευσίνα) θα παλέψουν για τη 1η θέση και 3 ομάδες (Προοδευτική, Νίκαια και Δειλινό) για την 9η, που με βάση τη βαθμολογία της Β Εθνικής αυτή τη στιγμή, μάλλον οδηγεί σε σωτηρία ή μπαράζ. Στη τελευταία κατηγορία βάζω και Μίλωνα, Ιωνικό ΝΦ, ως μεγάλα αουτσάιντερ.
Πολλά σημαντικά παιχνίδια η επόμενη αγωνιστική που κλείνει και το 1ο γύρο. Συγκεκριμένα,

Λειβαδιά - Ψυχικό
ντέρμπι κορυφής σε πολύ δυνατή έδρα για το Ψυχικό που αν περάσει ρεφάρει για την ήττα από Ιπποκράτη σε μια έδρα που πολύ δύσκολα θα περάσει οποιοσδήποτε και ταυτόχρονα προσπερνάει τη Λειβαδιά. Για τη Λειβαδιά από την άλλη, ηττα εντός έδρας από ανταγωνιστή θα είναι ασχημο μαντάτο για την άνοδο.

Κηφισιά - Ελευσίνα
Περιμένω πολύ ωραίο παιχνίδι και μάλλον θα πάω να το δω. Οι 2 πιο πλήρεις ομάδες της κατηγορίας κατ'εμέ.Η Ελευσίνα έχει ανάγκη τη νίκη πιο πολύ για να μείνει κοντά στην κορυφή.Και στα 2 αυτά παιχνίδια, σημαντική είναι και η διαφορά για τυχούσες μελλοντικές ισοβαθμίες

Μίλωνας - Νίκαια
Ντέρμπι και αυτό αν και η Νίκαια δείχνει να είναι σε κακή κατάσταση τελευταία.Θα παίξει ρόλο η ψυχή και το πάθος. Η Νίκαια το χρειάζεται πιο πολύ το παιχνίδι. Ο Μίλωνας από την άλλη θέλει νίκη με τους αντιπάλους που είναι από κάτω του για να τους βάλει οριστικά απο κάτω αρχης γενομένης με Νίκαια

Ζωγράφου - Δειλινό
Και εδώ ντέρμπι βλέπω.Το Δειλινό είναι πιο ισχυρό εντός έδρας, όμως πρέπει να κάνει νίκες και εκτός για να μην πέσει.Εχει και extra ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι μιας και έρχεται ο Κατσούνης στην παλιά του ομάδα.

Κρόνος - Φιλαθλητικός
Αν και μοιάζει με 1,εγώ επιφυλάσσομαι. Ο Φιλαθλητικός είναι ιδιαίτερη ομάδα και θα κάνει νίκες. Ο Κρόνος πάλι, μετά την ήττα από ΝΦ,δεν έχει περιθώρια για ήττα.

Ιπποκράτης - ΝΦ
Ο Ιπποκράτης έχει δείξει ότι στην έδρα του είναι ικανός για τα καλύτερα. Ο ΝΦ δε μου έχει δείξει ξεκάθαρο αγωνιστικό πρόσωπο. Και αυτό νομίζω είναι παιχνίδι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα

Προοδευτική - Ιεράπετρα
Αυτό μοιάζει να τείνει προς το 2. Η Προοδευτική έχει καλούς παίκτες αλλά η Ιεράπετρα είναι πιο καλή ομάδα

Γενικά, πιστεύω θα είναι ίσως η πιο αμφίρροπη αγωνιστική.Εδώ σε θέλω Speedy, πιάσε 6/7 αυτή την αγωνιστική και σε προωθούμε για επίσημο bookmaker της Γ Εθνικής.
Καλή επιτυχία σε όλους
spyros diamantopoulos
QUOTE(lamar @ Jan 5 2009, 04:14 ) *
Ο Καρατζας το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι δεν εχει μανατζερ. Οσοι παρακολουθουν ματς της ΑΕΝΚ εχουν καταλαβει ποιοι ειναι αυτοι που θα παιζουν 30 - 35 λεπτα βρεξει χιονισει και ποιοι ειναι αυτοι που θα γυαλιζουν την ακρη του παγκου περιμενοντας την μια και μοναδικη ευκαιρια σε καθε ματς να μπουν να παιξουν λιγο και στο πρωτο λαθος που θα κανουν θα βγουν και προφανως δεν θα ξαναπατησουν παρκε. Εκτος αν κανουν εμφανισεις οπως αυτη που εκανε ο Καρατζας με τον Ιωνικο Ν.Φ που εβγαζε ματια ο οποιος μπηκε στο ματς η 3η ή 4η αλλαγη η στο ματς με τον Κρονο οταν μαζι με τον Λαγοποδη μπηκαν μεσα και το ματσακι γυρισε οπως ακριβως εγινε και με την Προοδευτικη απο τον Λαγοποδη ο οποιος βεβαια ουτε αυτος εχει μανατζερ. Βεβαια αυτα που γραφω ολοι τα ξερετε πανω κατω γιατι συμβαινει σε ολες τις ομαδες εθνικων κατηγοριων.
Ταπεινο χαμομηλακι τον "γλυκούλη" σου οπως λες δεν νομιζω οτι θα εχεις και πολλες ευκαιριες να τον δεις φετος να αγωνιζεται. Του χρονου βλεπουμε...........

Αυτο που γραφεις ειναι περα για περα λαθος...για το μονο πραγμα που δεν μπορεις να κατηγορησεις τον προπονητη αυτον
ειναι οτι λειτουργει κ βαζει παιχτες βασει μανατζερο-συμφεροντων!(προφανως δεν τον γνωριζεις καλα για να καταλαβεις αυτο που σου λεω)επισης 35 λεπτα δεν εχει παιξει κανενας φετος,ουτε καν
περσι στην α εσκα,πλην ελαχιστων εξαιρεσεων κ ειδικων καταστασεων,....οντως οπως εγραψες ο καρατζας δεν εχει μανατζερ
ουτε ο λαγοποδης αλλα ουτε εγω εχω...ωστοσο πολλοι απο τους συμπαιχτες μου που εχουν μανατζερ δεν ειναι λιγες οι
φορες που εχουν καθισει αρκετη ωρα στον παγκο...επισης αν στα γραφω ολα αυτα δεν ειναι για να απολογηθω για
κατι η για να παρω το μερος του προπονητη μου αλλα γιατι δεν ειναι σωστο να περναει μια τετοια αρρωστη εικονα
προς τα εξω σαν αυτη που περιεγραψες χωρις να υπαρξει καποιος να σου πει οτι κανεις λαθος...φιλια...
GENERALISSIMO
QUOTE(spyros diamantopoulos @ Jan 5 2009, 00:05 ) *
Χασαμε στο ψυχικο 8π...ντερμπι οπως ανεμενα να ειναι με το σκορ συνεχεια 2-3π...το ψυχικο ηταν απολυτα
σοβαρο κ προετοιμασμενο για εμας αν κ γενικα εμεις καναμε το παιχνιδι μας κ στο τελος θελαμε ενα ευστοχο
τριποντο απο τα 3 ανοιχτα που σουταραμε για να ισοφαρισουμε η να περασουμε μπροστα..δεν μπηκε κανενα
στην κοντρα φαγαμε 3ποντο κ μετα καποιες βολες κ το ματς ουσιαστικα τελειωσε!ο αποσκιτης κ ο μπουχερτ
ηταν οι καλυτεροι απο το ψυχικο...αλλα κ οι υπολοιποι θετικοι...δεν θελω να μιλησω για διαιτησια κλπ απλα
στεκομαι στις παρα πολλες βολες που εκανε το ψυχικο κ στην ψιλοπροστασια που ειχαν τα ονοματα του...επαναλαμβανω
οτι δεν διαμαρτυρομαι για τους διαιτητες απλα καποια στιγμη πραγματικα γελαγαμε με αυτα που τους εδιναν
ωστε ντε κ καλα να πανε στις βολες...τελος παντων το ματς ηταν στο χερι μας κ οπως χαθηκε ετσι μπορουσαμε
να το παρουμε αν σε καποιες λεπτομερειες ημασταν πιο προσεκτικοι!!εμεις επιθετικα ημασταν μετριοι στο β κρισιμο
ημιχρονο αν κ σ αυτα τα ματς πρωτο ρολο παιζει το παθος κ οχι τοσο η τακτικη...συγχαρητηρια στο ψυχικο για τη νικη
κ καλη συνεχεια!
υ.γ.οπως ειχα γραψει σε παλιο μου ποστ ο σεβασμος κερδιζεται κ πραγματικα παρ ολες τις βρισιες που μου
εριχνε ο υφαντης σε ολο το ματς,στον παγκο μας,στους διαιτητες(που το μονο που μας ελεγαν ηταν...δεν τον ξερετε
τον υφαντη??),στις γυναικες μας στην κερκιδα κ σε οτι τον ενοχλουσε,εγω συνεχιζω να τον εκτιμω κ να χαιρομαι που καταφερα να παιξω αντιπαλος του(ποσο μαλλον να καταφερω να τον εκνευρισω ωστε να με βρισει) κ τον
ευχαριστω που εκανε τη διαθεση μου για την ομαδα μου για τη συνεχεια ακομα πιο δυνατη...
υ.γ.2.η συνεχεια ειναι βουνο για μας με 3 ντερμπι στη σειρα ως το τελος του μηνα κ συντομα θα δειξουμε το
πολυ καλο μας προσωπο απο την κυριακη κιολας....καλη συνεχεια σε ολους...
Φίλε, ο Υφαντής ποτέ-μα ποτέ- δεν "ήρξατο χειρών αδίκων".Δηλαδή ποτέ δεν ξεκίνησε κάποια κόντρα χωρίς να προκληθεί πρώτα.Εσύ απ'ότι έμαθα σε κάθε screen έπεφτες σαν τη Μάρθα Βούρτση...Θεωρώ πιο μπασκετική και ντόμπρα συμπεριφορά τη γνωστή αυτή του υφαντή(που τον ξέρετε κιόλας όπως έιπ ο διατητής) παρά το να θες να κερδίσεις επιθετικό με θέατρο
Blue1965White
QUOTE
Άλλη μια αδικία είναι η πτώση στο τοπικό του Ιων. Νικαίας. Ειλικρινά αντιλαμβάνεστε ότι η ομάδα αυτή θα παίξει στο τοπικό; Ντροπή.


Αδικία δε θα το έλεγα. Η μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα της ομάδας μου αντικατοπτρίζεται ακριβοδίκαια στη βαθμολογία. Αδικία ίσως σε σχέση με το γεγονός ότι τα δύο τελευταία χρόνια γίνεται μια αξιοπρεπής προσπάθεια για ανασυγκρότηση του συλλόγου από τα κάτω. Σε κάθε περίπτωση όμως οι βαθμοί κερδίζονται στα παρκέ.
Εγώ πάντως ελπίζω ακόμα ότι όχι μόνο δε χάθηκε τίποτα αλλά τελικά ο Ιωνικός ΔΕΝ θα υποβιβαστεί. Οι δυο ομάδες του Ζωγράφου, η Κως και πιθανότατα η Προοδευτική (απ'ότι ακούω και μαθαίνω είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει καν σωματείο Προοδευτική ως το τέλος της σεζόν) θα τερματίσουν στην ουρά της βαθμολογίας. Άρα θα δώσουμε τη μάχη με τα Δειλινά (απίστευτα κακή ήττα αυτή στον Πλάτωνα από τα Δειλινά) για την 9η θέση που οδηγεί στο μπαράζ. Με διπλό την Κυριακή στο Μίλωνα βάζουμε και αυτόν στο κόλπο. Τέλος υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο Σπόρτιγκ ή η Χαλκίδα (αγωνιστικά ανεβαίνουν και οι δύο) να περάσουν τον Πιερικό που δείχνει να καταρέει, οπότε η 9η θέση να οδηγήσει απευθείας σε σωτηρία.
Βέβαια για να σωθεί η ομάδα δε φτάνει να το πιστεύω εγώ, πρέπει να το πιστέψουν οι παίκτες και ο προπονητής.
Σταχυοφόρος
Βαθμολογία (μετά από 12 αγώνες): Κηφισιά 21, Ιεράπετρα 21, Ψυχικό 21, Λιβαδειά 21, Πανελευσινιακός 20, Κρόνος 19, Ιωνικός Ν.Φ 19, Μίλωνας 19, Προοδευτική 17, Ιωνικός Ν. 16, ΠΑΟ Δειλινών 16, Φιλαθλητικός 14, Ιπποκράτης 14, Ζωγράφου 14.

έτσι είναι η βαθμολογία;
johnis
QUOTE(Σταχυοφόρος @ Jan 6 2009, 14:00 ) *
Βαθμολογία (μετά από 12 αγώνες): Κηφισιά 21, Ιεράπετρα 21, Ψυχικό 21, Λιβαδειά 21, Πανελευσινιακός 20, Κρόνος 19, Ιωνικός Ν.Φ 19, Μίλωνας 19, Προοδευτική 17, Ιωνικός Ν. 16, ΠΑΟ Δειλινών 16, Φιλαθλητικός 14, Ιπποκράτης 14, Ζωγράφου 14.

έτσι είναι η βαθμολογία;


Ναι για την ακρίβεια (βάζοντας τις ομάδες στη σειρά με βάση τις ισοβαθμίες):

1. Ιεράπετρα 21
2. Κηφισιά 21
3. Ψυχικό 21
4. Λιβαδειά 21
5. Πανελευσινιακός 20
6. Ιωνικός Ν.Φ 19
7. Μίλωνας 19
8. Κρόνος 19
9. Προοδευτική 17
10. ΠΑΟ Δειλινών 16
11. Ιωνικός Ν. 16
12. Ζωγράφου 14
13. Φιλαθλητικός 14
14. Ιπποκράτης 14

Για αναλυτικές βαθμολογίες και προγράμματα όλων των εθνικών κατηγοριών:
http://www.basket.gr/cont/champ/2008/index.asp
spyros diamantopoulos
QUOTE(GENERALISSIMO @ Jan 6 2009, 01:33 ) *
Φίλε, ο Υφαντής ποτέ-μα ποτέ- δεν "ήρξατο χειρών αδίκων".Δηλαδή ποτέ δεν ξεκίνησε κάποια κόντρα χωρίς να προκληθεί πρώτα.Εσύ απ'ότι έμαθα σε κάθε screen έπεφτες σαν τη Μάρθα Βούρτση...Θεωρώ πιο μπασκετική και ντόμπρα συμπεριφορά τη γνωστή αυτή του υφαντή(που τον ξέρετε κιόλας όπως έιπ ο διατητής) παρά το να θες να κερδίσεις επιθετικό με θέατρο

Πραγματικα συγκινητικο το μηνυμα σου φιλε μου!κλαιω...κανονικα θα σου εγραφα πολλα αλλα δεν εχω καμια διαθεση
να ασχοληθω μαζι σου απ τη στιγμη που κρυβεσαι πισω απο ενα ψευδωνυμο!!!κ εγω μιλαω μονο προσωπο με προσωπο με οποιον εχει προβλημα μαζι μου!επισης δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι
σου βαζοντας στη μεση τον υφαντη γιατι δεν ξερω καν αν συμφωνει με αυτα που λες...οσο για το οτι επεφτα σε καθε
φαση οπως σου ειπαν(γιατι καν δεν ειδες)σε καλω να δεις το βιντεο του αγωνα...κ τελος δεν θα σου δωσω κ λογαριασμο
για το τι κανω για το καλο της ομαδας μου...
aionio talento
QUOTE(spyros diamantopoulos @ Jan 6 2009, 13:10 ) *
Πραγματικα συγκινητικο το μηνυμα σου φιλε μου!κλαιω...κανονικα θα σου εγραφα πολλα αλλα δεν εχω καμια διαθεση
να ασχοληθω μαζι σου απ τη στιγμη που κρυβεσαι πισω απο ενα ψευδωνυμο!!!κ εγω μιλαω μονο προσωπο με προσωπο με οποιον εχει προβλημα μαζι μου!επισης δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι
σου βαζοντας στη μεση τον υφαντη γιατι δεν ξερω καν αν συμφωνει με αυτα που λες...οσο για το οτι επεφτα σε καθε
φαση οπως σου ειπαν(γιατι καν δεν ειδες)σε καλω να δεις το βιντεο του αγωνα...κ τελος δεν θα σου δωσω κ λογαριασμο
για το τι κανω για το καλο της ομαδας μου...




οποιος διαφωνει με τα λεγομενα καποιου αμεσως γινεται ''δειλος'' και : κρυβεται πισω απο ενα ψευδωνυμο κλπ !

τετοια καραμελα και ψυχωση με αυτην την ατακα πια ? ? ?

στα του ματς τωρα ( με την αδεια σου το ειδα . . . ) αν το καλο της ομαδας σου ειναι να πεφτεις ολη την ωρα οπως μην

επαναλαβω . . τα εγραψε ο πιο πανω ( που . . παλι με την αδεια σου ! ! ! τον ξερει τον υφαντη . .) τοτε 41.gif

το οτι επελεξες αντι για nick name να μπεις με το ονοματεπωνυμο σου ( αν καταλαβα καλα ) ειναι ΚΑΘΑΡΑ δικη σου

επιλογη και τιποτε αλλο . . αν περιμενεις να σου πει κανεις μπραβο . . θα περιμενεις πολυ ! !



τελευταιο και πιο σημαντικο : αφου επελεξες να σχολιασεις ( και μαλιστα επωνυμα . . . ) παικτη της αξιας του Υφαντη

θα σου πω ( παω για 4ο φαουλ ! ! ) αλλα για mike χαλαλι ! οτι θελεις ( κατσε να σκεφτω ? ? ? ) ΣΚΕΦΤΗΚΑ 4 - 5 ζωες

εκτος απο αυτη που ζεις τωρα ! ! ! για να κανεις το 1/4 αυτων που εχει πετυχει - προσφερει στο Μπασκετ ! ! !
karaflas
QUOTE(aionio talento @ Jan 6 2009, 15:50 ) *
οποιος διαφωνει με τα λεγομενα καποιου αμεσως γινεται ''δειλος'' και : κρυβεται πισω απο ενα ψευδωνυμο κλπ !

τετοια καραμελα και ψυχωση με αυτην την ατακα πια ? ? ?

στα του ματς τωρα ( με την αδεια σου το ειδα . . . ) αν το καλο της ομαδας σου ειναι να πεφτεις ολη την ωρα οπως μην

επαναλαβω . . τα εγραψε ο πιο πανω ( που . . παλι με την αδεια σου ! ! ! τον ξερει τον υφαντη . .) τοτε 41.gif

το οτι επελεξες αντι για nick name να μπεις με το ονοματεπωνυμο σου ( αν καταλαβα καλα ) ειναι ΚΑΘΑΡΑ δικη σου

επιλογη και τιποτε αλλο . . αν περιμενεις να σου πει κανεις μπραβο . . θα περιμενεις πολυ ! !



τελευταιο και πιο σημαντικο : αφου επελεξες να σχολιασεις ( και μαλιστα επωνυμα . . . ) παικτη της αξιας του Υφαντη

θα σου πω ( παω για 4ο φαουλ ! ! ) αλλα για mike χαλαλι ! οτι θελεις ( κατσε να σκεφτω ? ? ? ) ΣΚΕΦΤΗΚΑ 4 - 5 ζωες

εκτος απο αυτη που ζεις τωρα ! ! ! για να κανεις το 1/4 αυτων που εχει πετυχει - προσφερει στο Μπασκετ ! ! !

παιδια μη τσακωνεστε για βλακειες!!αποτι διαβαζω εχουν γραψει πολλοι για τα πεσηματα του φιλου μας πιο πανω αρα δεν μπορει ολοι αυτοι να εχουν αδικο+ενας προπονητης(καλογηρου)που φωναζε αποτι διαβαζω παντα σε εναν ολοκληρο αγωνα για αυτο το θεμα!!παει αυτο.παμε στο θεμα που θεσατε ''ΥΦΑΝΤΗΣ''.φιλε μη τρελενεσαι και πολυ.ενταξει εχει παιξει πολλα χρονια μπασκετακι αλλα μην του κανετε και κανενα αγαλμα εξω απο το γηπεδο του παπαγου!δηλαδη στον ιωνικο ν.φ. τι επρεπε να κανουν στον ΒΟΥΡΤΖΟΥΜΗ?να του γλειφουν τα ποδια επειδη καποτε επαιζε στον παναθηναικο?αυτοι οι παικτες πρεπει να καταλαβουν οτι το μπασκετακι εχει αλλαξει και να δωσουν τοπο στα νιατα και να αφησουν τουσ μικροτερουν να παρουν την σκυταλη!!
panosak
ρε παιδια ελεος!!!!
ο Υφαντης εχει παιξει μπασκετ ...... χρονια τωρα......
αυτο το παιδακι που οταν παιζαμε με γκυζιακο δεν τον προσεξα καν (!!!!)
επειδη γραφει το ονομα του και εκτελει στο φορουμ χρεη δημοσιογραφου-εκπροσωπου της ομαδας του
( νικη για την ομαδα μου , μοναδικος ο συμπαικτης Α , ανεπαναληπτος ο συμπαικτης Β , ρεσιταλ του κοουτς ...)
νομιζει οτι αξιζει σεβασμο και αναγνωριση...ΕΛΕΟΣ !!!!
ε λοιπον εγω παρακολουθω απο κοντα 3 χρονια τωρα Β και Γ και αλλα 28 χρονακια Α1...
το ονομα διαμαντοπουλος το μονο που μου λεει ειναι εκτος τον τωρινο παικτη του Αμαρουσιου , κατι ζωνες που επαιζε ο πατερας του...στο φορουμ εμαθα οτι υπαρχει και αλλος διαμαντοπουλος απο αυτον τον ιδιο ...
και κατι αλλο : περα απο τις ικανοτητες του στο ελευθερο πεσιμο δεν εχω ακουσει κατι αλλο για το παιχνιδι του...
a bullet for your head
Για το ματς Ψυχικο-Κηφισια,θα πω πως ηταν ενα καλο,κλασικο ντερμπι κατηγοριας.
Δεν νομιζω πως η διαιτησια εκρινε το παιχνιδι η' προστατεψε καποιους παικτες..
Δεν θα την χαρακτηριζα υποδειγματικη,ομως καποια λαθη εγιναν εκατερωθεν..
Μιας κ εγινε νυξη για τον Υφαντη,θα πω πως κ τον Αποσκιτη τον παιξαν πολυ σκληρα κ με φαουλ,σε προσπαθειες του για να ξεμαρκαριστει,που δεν σφυριχτηκαν,με αποτελεσμα να κανει 2 χαζα φαουλ απ τον εκνευρισμο του κ να αποβληθει..
Ειμαι της αποψης,πως προτου γινει οποιαδηποτε αναφορα στην διαιτησια,θα πρεπει πρωτα ο καθε παικτης-παικτες κ προπονητης-ες της καθε ομαδας,να εντοπισει πρωτα τα οποια λαθη σημειωθηκαν απ την πλευρα τους,στην προσπαθεια να ερμηνευθει ενα αποτελεσμα..
Λαθη,οπως ετσι τα λογιζει η στατιστικη,η' λαθη τακτικης..
aionio talento
QUOTE(karaflas @ Jan 6 2009, 15:03 ) *
παιδια μη τσακωνεστε για βλακειες!!αποτι διαβαζω εχουν γραψει πολλοι για τα πεσηματα του φιλου μας πιο πανω αρα δεν μπορει ολοι αυτοι να εχουν αδικο+ενας προπονητης(καλογηρου)που φωναζε αποτι διαβαζω παντα σε εναν ολοκληρο αγωνα για αυτο το θεμα!!παει αυτο.παμε στο θεμα που θεσατε ''ΥΦΑΝΤΗΣ''.φιλε μη τρελενεσαι και πολυ.ενταξει εχει παιξει πολλα χρονια μπασκετακι αλλα μην του κανετε και κανενα αγαλμα εξω απο το γηπεδο του παπαγου!δηλαδη στον ιωνικο ν.φ. τι επρεπε να κανουν στον ΒΟΥΡΤΖΟΥΜΗ?να του γλειφουν τα ποδια επειδη καποτε επαιζε στον παναθηναικο?αυτοι οι παικτες πρεπει να καταλαβουν οτι το μπασκετακι εχει αλλαξει και να δωσουν τοπο στα νιατα και να αφησουν τουσ μικροτερουν να παρουν την σκυταλη!!



Bουρτζουμης μελαλη αξια παικτη και τυχερος που επαιξα μαζι μτου αντιπαλος στην ΕΣΚΑ οταν επαιζε πανερυθραικο ! !

τωρα για το αν θα του κανουν αγαλμα στον ΙΩΝΙΚΟ . . . δεν ξερω και δεν με αφορα κιολας ! ! !


αμα βλεπεις εσυ μικρους ετοιμους να παρουν τη σκυταλη πες το μου κι εμενα γιατι δεν βλεπω φως . .

με τις νοοτροπιες των ιδιων των μπαμπαδων τους και των μανατζαραιων ! ! !


karaflas
QUOTE(panosak @ Jan 6 2009, 16:19 ) *
ρε παιδια ελεος!!!!
ο Υφαντης εχει παιξει μπασκετ ...... χρονια τωρα......
αυτο το παιδακι που οταν παιζαμε με γκυζιακο δεν τον προσεξα καν (!!!!)
επειδη γραφει το ονομα του και εκτελει στο φορουμ χρεη δημοσιογραφου-εκπροσωπου της ομαδας του
( νικη για την ομαδα μου , μοναδικος ο συμπαικτης Α , ανεπαναληπτος ο συμπαικτης Β , ρεσιταλ του κοουτς ...)
νομιζει οτι αξιζει σεβασμο και αναγνωριση...ΕΛΕΟΣ !!!!
ε λοιπον εγω παρακολουθω απο κοντα 3 χρονια τωρα Β και Γ και αλλα 28 χρονακια Α1...
το ονομα διαμαντοπουλος το μονο που μου λεει ειναι εκτος τον τωρινο παικτη του Αμαρουσιου , κατι ζωνες που επαιζε ο πατερας του...στο φορουμ εμαθα οτι υπαρχει και αλλος διαμαντοπουλος απο αυτον τον ιδιο ...
και κατι αλλο : περα απο τις ικανοτητες του στο ελευθερο πεσιμο δεν εχω ακουσει κατι αλλο για το παιχνιδι του...

θα σημφωνησω φιλε μαζι σου!!!κατι τετοια τυπακια οπως αυτος μου βγαζουν κατι πολυ γλιοδες!!τους γλυφει ολους απο την ομαδα του απο προπονητη μεχρι φροντηστη!μα καλα ολα στην ομαδα του ειναι τελεια?ολοι ειναι τα καλυτερα παιδια?ο προπονητης του δεν κανει ποτε λαθη?τι να πω ρε παιδι μου μπραβο!!χαχαχαχα

QUOTE(aionio talento @ Jan 6 2009, 16:24 ) *
Bουρτζουμης μελαλη αξια παικτη και τυχερος που επαιξα μαζι μτου αντιπαλος στην ΕΣΚΑ οταν επαιζε πανερυθραικο ! !

τωρα για το αν θα του κανουν αγαλμα στον ΙΩΝΙΚΟ . . . δεν ξερω και δεν με αφορα κιολας ! ! !


αμα βλεπεις εσυ μικρους ετοιμους να παρουν τη σκυταλη πες το μου κι εμενα γιατι δεν βλεπω φως . .

με τις νοοτροπιες των ιδιων των μπαμπαδων τους και των μανατζαραιων ! ! !

σε αυτο εχεις δικιο.αλλα δεν μπορει να μην υπαρχουν παιδια που να αξιζουν κατι!!πρεπει να παρουν τις ευκαιριες τους και να μην παιζουν μια ζωη πισω απο τον υφαντη και τον καθε υφαντη που θα θελει να παιζει μεχρι τα 50 του!!αν αυτοι οι παικτες σεβονται τον εαυτο τους πρει να καταλαβουν πως ειναι καιροε εκει καπου στα 35-36 να το κοψουν!!
niki6
Συγγνωμη αλλα δηλαδη ενας παικτης που εχει παιξει χρονια μπασκετ δικαιουται να βριζει εμφανως ολους τους παικτες της αντιπαλου ομαδας αλλα και τους φιλαθλους της στην κερκιδα?? Και επειδη δηλαδη ειναι αυτος που ειναι πρεπει να μην τιμωρειται οτι και να κανει? Και δηλαδη φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτον? Ακομα και να ισχυουν τα θεαματικα πεσιματα του Διαμαντοπουλου οπως λετε ειναι λογος για να τον βριζει σ'ολον τον αγωνα? Μεχρι και οτι ειναι πιο τιμιο ακουσαμε.. Εδω παει το ελεος! Παρεπιπτοντως παντως ο Διαμαντοπουλος (τον οποιο δεν γνωριζω καν προσωπικα) πρεπει να ειναι μαλλον ο πρωτος σκορερ και πιο σταθερος παικτης μεχρι τωρα στην Κηφισια, η οποια, παρεπιπτοντως επισης μεχρι τωρα ειναι πρωτη και αυτο μαλλον πρεπει να εχει ενοχλησει μερικους..
a bullet for your head
QUOTE(karaflas @ Jan 6 2009, 16:31 ) *
αν αυτοι οι παικτες σεβονται τον εαυτο τους πρει να καταλαβουν πως ειναι καιροε εκει καπου στα 35-36 να το κοψουν!!

Το ζητημα ειναι πολυπαραγοντικο κ δεν νομιζω οτι επαφιεται στα αν καποιοι παικτες αισθανονται κ καταλαβαινουν πως το πληρωμα του χρονου ηρθε για αυτους..
Δεν νομιζω,οτι κανενας μπορει να αρνηθει ενα καλο μηνιατικο αν του το προτεινουν,ακομα κ αν η αγωνιστικη του κατασταση εχει παρει την κατιουσα..
Το ''μαχαιρι'' σε αυτες τις περιπτωσεις,το εχουν οι διοικησεις των ομαδων κ οι προπονητες αυτων..
Την στιγμη που θετουν τους οποιους αγωνιστικους στοχους,προβαινουν κ στις αναλογες επιλογες.
Επικρατει παντως εντονα το ψευτοδιλλημα..''Πρεπει να τους παρουμε αυτους τους παικτης η' αυτον τον προπονητη,ειναι εμπειροι..''..ειτε για στοχο ανοδου,ειτε για αποφυγη υποβιβασμου..
Ισως τελικα,ο καθενας,''οτι διαθετει,πουλαει..'',δηλαδη,ειτε εμπειρια,ειτε δημοσιες σχεσεις,ειτε ικανοτητες,ειτε καποιον συνδυασμο των προηγουμενων.
aionio talento
QUOTE(niki6 @ Jan 6 2009, 15:38 ) *
Συγγνωμη αλλα δηλαδη ενας παικτης που εχει παιξει χρονια μπασκετ δικαιουται να βριζει εμφανως ολους τους παικτες της αντιπαλου ομαδας αλλα και τους φιλαθλους της στην κερκιδα?? Και επειδη δηλαδη ειναι αυτος που ειναι πρεπει να μην τιμωρειται οτι και να κανει? Και δηλαδη φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτον? Ακομα και να ισχυουν τα θεαματικα πεσιματα του Διαμαντοπουλου οπως λετε ειναι λογος για να τον βριζει σ'ολον τον αγωνα? Μεχρι και οτι ειναι πιο τιμιο ακουσαμε.. Εδω παει το ελεος! Παρεπιπτοντως παντως ο Διαμαντοπουλος (τον οποιο δεν γνωριζω καν προσωπικα) πρεπει να ειναι μαλλον ο πρωτος σκορερ και πιο σταθερος παικτης μεχρι τωρα στην Κηφισια, η οποια, παρεπιπτοντως επισης μεχρι τωρα ειναι πρωτη και αυτο μαλλον πρεπει να εχει ενοχλησει μερικους..



ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ο ΜΙΧΑΛΗΣ που εχει πιαξει 6-7 χρονια Α1 παπαγο τα 2 τελέυταια κορατς - 1 χρονο στην Ιταλια και στην Α2

με ομαδες οπως ο πανελληνιος ( Ανοδος στην Α1 . . ) Μ.Ε.Ν.Τ. ΔΟΥΚΑ κλπ ΣΙΓΟΥΡΑ ενοχλειται απο την καλη πορεια της

κηφισιας ! ! ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ . . .
niki6
QUOTE(aionio talento @ Jan 6 2009, 16:44 ) *
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ο ΜΙΧΑΛΗΣ που εχει πιαξει 6-7 χρονια Α1 παπαγο τα 2 τελέυταια κορατς - 1 χρονο στην Ιταλια και στην Α2

με ομαδες οπως ο πανελληνιος ( Ανοδος στην Α1 . . ) Μ.Ε.Ν.Τ. ΔΟΥΚΑ κλπ ΣΙΓΟΥΡΑ ενοχλειται απο την καλη πορεια της

κηφισιας ! ! ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ . . .

Ναι οντως αυτο εννοουσα, αμεσως το επιασες εσυ γατε..
Dr.J76
QUOTE(aionio talento @ Jan 6 2009, 16:44 ) *
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ο ΜΙΧΑΛΗΣ που εχει πιαξει 6-7 χρονια Α1 παπαγο τα 2 τελέυταια κορατς - 1 χρονο στην Ιταλια και στην Α2

με ομαδες οπως ο πανελληνιος ( Ανοδος στην Α1 . . ) Μ.Ε.Ν.Τ. ΔΟΥΚΑ κλπ ΣΙΓΟΥΡΑ ενοχλειται απο την καλη πορεια της

κηφισιας ! ! ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ . . .

Άπο την στιγμή που η Κηφισιά είναι από τους σημαντικότερους αντίπαλους στον στόχο της ανόδου, είναι λογικό να προσπαθεί με κάθε αγωνιστικό τρόπο να ανακόψει την πορεία της. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ενόχλησης ούτε πορείας του ως αθλητής τα προηγούμενα χρόνια.
aionio talento
QUOTE(niki6 @ Jan 6 2009, 16:32 ) *
Ναι οντως αυτο εννοουσα, αμεσως το επιασες εσυ γατε..



Eιδες ?
styl
QUOTE(spyros diamantopoulos @ Jan 6 2009, 15:10 ) *
Πραγματικα συγκινητικο το μηνυμα σου φιλε μου!κλαιω...κανονικα θα σου εγραφα πολλα αλλα δεν εχω καμια διαθεση
να ασχοληθω μαζι σου απ τη στιγμη που κρυβεσαι πισω απο ενα ψευδωνυμο!!!κ εγω μιλαω μονο προσωπο με προσωπο με οποιον εχει προβλημα μαζι μου!επισης δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι
σου βαζοντας στη μεση τον υφαντη γιατι δεν ξερω καν αν συμφωνει με αυτα που λες...οσο για το οτι επεφτα σε καθε
φαση οπως σου ειπαν(γιατι καν δεν ειδες)σε καλω να δεις το βιντεο του αγωνα...κ τελος δεν θα σου δωσω κ λογαριασμο
για το τι κανω για το καλο της ομαδας μου...


καταρχιν με αυτο που κλεινεις το κειμενο σου δειχνεις οτι πραγματι βουτας και δεν εχουν και αδικο αυτοι που το λενε αφου αν παρεις επιθετικο θα κανεις καλο στην ομαδα σου. απλως επειδη σαν ονομα δεν σε ξερουν πολλοι στην μπασκετικη πιατσα ουτε εγω μου φενεται παραλογο καθε αγωνιστικη να τα βαζεις και με αλλους δηλαδη την επομενη αγωνιστικη με ποιον θα ασχολιθεις Τυρλα ή Θεο ή Σκαραφιγκα οσο για το αν επελεξες επωνυμα ηταν δικια σου επιλογη δεν μπορεις να κρινεις το δικαιωμα του αλλου να γραφει ανωνυμα. Κατα δευτερον μπορει να επερνα το μερος σου αν τυχον μας ελεγες οτι ο Υφαντης καθε φορα που καποιος περναει μεσα στην ρακετα για να εμποδισει τον αντιπαλο του βαζει δακτυλο σε σημειο που αποσυντονιζεται ο αλλος τοτε θα επερνα το μερος σου γιατι απο τι ξερω και εχω ακουσει ακομα και απο παλιους του συμπεκτες το κανει και μαλιστα πολλες φορες ακομα και στις προπονισεις και εχει τσακωθει με πολλους για αυτο το θεμα αλλα οι διαιτητεσ κλεινουν τα ματια σε κατι τετοιο και το αφινουν πραγμα ανεπιτρεπτο να το κανει ενας αθλητης της αξιας του Υφαντη αλλα το κανει και ανεπιτρεπτο απο την πλευρα της Διαιτησιας που το αφηνει και δεν του δινει φαουλ να συμορφωθει και να μην το ξανακανει. δεν ημουν στον αγωνα αλλα λεω πραγματα τα οποια βλεπω εδω μεσα να γραφονται απο την μια μερια και απο την αλλη ξερω πολυ καλα οτι το κανει η αλλη μερια. για αυτο σαν απλος θεατης θα προτιμουσα προτον να πεζεται χωρις θεατρινισμους το μπασκετακι και να βλεπει και κανεις διαιτητης οτι θα κανεις οτι μπορεις για το καλο της ομαδας σου και να μην το επιτρεπει αυτο εξαλλου ο κανονισμος το λεει ρητα οτι ειναι κατι τετοιο τεχνικη ποινη και να αρχιζουν να μοιραζουν και κατα δευτερον να μην σεβονται μονο τους παιχτες που εχουν ιστορια οι οποιοι κανουν ασχημες χειρονομιες με το δακτυλο τους σαν να κανουν κολονοσκοπιση αλλα να σεβαστουν τους αλλους αθλητες που τους το κανει και να τον τημωρουν για σημορφωσει και ευχη το μπασκετακι να πεζεται στισ 4 γραμμες του γηπεδου χωρις αντεκλισεις εκατεροφων οποιοι και να ειναι αυτοι.
GENERALISSIMO
QUOTE(spyros diamantopoulos @ Jan 6 2009, 15:10 ) *
Πραγματικα συγκινητικο το μηνυμα σου φιλε μου!κλαιω...κανονικα θα σου εγραφα πολλα αλλα δεν εχω καμια διαθεση
να ασχοληθω μαζι σου απ τη στιγμη που κρυβεσαι πισω απο ενα ψευδωνυμο!!!κ εγω μιλαω μονο προσωπο με προσωπο με οποιον εχει προβλημα μαζι μου!επισης δεν θα μπω σε αντιπαραθεση μαζι
σου βαζοντας στη μεση τον υφαντη γιατι δεν ξερω καν αν συμφωνει με αυτα που λες...οσο για το οτι επεφτα σε καθε
φαση οπως σου ειπαν(γιατι καν δεν ειδες)σε καλω να δεις το βιντεο του αγωνα...κ τελος δεν θα σου δωσω κ λογαριασμο
για το τι κανω για το καλο της ομαδας μου...

Αδερφέ,αν σε ενδιαφέρει με λένε κανελλόπουλο,είμαι φίλος του Μιχάλη και ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου. Αν τώρα κλαίς όπως μας γράφεις τότε επάξια γίνεσαι από Μάρθα Βούρτση ...Μάρθα Κλάψε!!Φιλάκια...Y.Γ. Είναι μεγάλη,μεγάλη..MIke γυρνα στο ΠΑΠΆΓΟ..ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ!!
alexas10
QUOTE (lamar @ Jan 5 2009, 04:14 ) *
Ο Καρατζας το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι δεν εχει μανατζερ. Οσοι παρακολουθουν ματς της ΑΕΝΚ εχουν καταλαβει ποιοι ειναι αυτοι που θα παιζουν 30 - 35 λεπτα βρεξει χιονισει και ποιοι ειναι αυτοι που θα γυαλιζουν την ακρη του παγκου περιμενοντας την μια και μοναδικη ευκαιρια σε καθε ματς να μπουν να παιξουν λιγο και στο πρωτο λαθος που θα κανουν θα βγουν και προφανως δεν θα ξαναπατησουν παρκε. Εκτος αν κανουν εμφανισεις οπως αυτη που εκανε ο Καρατζας με τον Ιωνικο Ν.Φ που εβγαζε ματια ο οποιος μπηκε στο ματς η 3η ή 4η αλλαγη η στο ματς με τον Κρονο οταν μαζι με τον Λαγοποδη μπηκαν μεσα και το ματσακι γυρισε οπως ακριβως εγινε και με την Προοδευτικη απο τον Λαγοποδη ο οποιος βεβαια ουτε αυτος εχει μανατζερ. Βεβαια αυτα που γραφω ολοι τα ξερετε πανω κατω γιατι συμβαινει σε ολες τις ομαδες εθνικων κατηγοριων.
Ταπεινο χαμομηλακι τον "γλυκούλη" σου οπως λες δεν νομιζω οτι θα εχεις και πολλες ευκαιριες να τον δεις φετος να αγωνιζεται. Του χρονου βλεπουμε...........

Αν κ εχω αποφασισει να μη μιλαω αλλο εδω, δεν γινεται να μη παρω θεση για τα παραπανω.. Ο καθε προπονητης εχει μια φιλοσοφια κ ενα πιστευω. Αυτη τη φιλοσοφια του την υποστηριζει με τις επιλογες παικτων κ τροπου παιχνιδιου γενικοτερα. Στη δικη μας την ομαδα λοιπον υπαρχουν 10 παικτες λοιπον περιπου ιδιας δυνατοτητας. Ομως ο καθε προπονητης εχει το σκεπτικο του. Το οτι παιζει ο Ψωμαδερης π.χ πολυ στην ομαδα μου δεν σημαινει οτι παιζει επειδη εχει καποιον που τον στηριζει(καλο ειναι κ αυτο βασικα δεν ειναι κακο,απλα δεν μου ταιριαζει σαν ιδεολογια)αλλα επειδη ΕΙΝΑΙ πολυ καλος παικτης κ ο προπονητης του θεωρει οτι του ταιριαζει σε αυτα που θελει να κανει. Ετσι απλα.Το ιδιο ισχυει κ για τα αλλα παιδια φυσικα. Αρα λοιπον δεν υπαρχει λογος να πυροβολουμε κανεναν..
dirk10
QUOTE(johnis @ Jan 6 2009, 15:59 ) *
Ναι για την ακρίβεια (βάζοντας τις ομάδες στη σειρά με βάση τις ισοβαθμίες):

1. Ιεράπετρα 21
2. Κηφισιά 21
3. Ψυχικό 21
4. Λιβαδειά 21
5. Πανελευσινιακός 20
6. Ιωνικός Ν.Φ 19
7. Μίλωνας 19
8. Κρόνος 19
9. Προοδευτική 17
10. ΠΑΟ Δειλινών 16
11. Ιωνικός Ν. 16
12. Ζωγράφου 14
13. Φιλαθλητικός 14
14. Ιπποκράτης 14

Για αναλυτικές βαθμολογίες και προγράμματα όλων των εθνικών κατηγοριών:
http://www.basket.gr/cont/champ/2008/index.asp

νικαια ξυπνααααααααααααααααααααααααααααααα
RAPTOR
Καλησπερα και καλη χρονια και απο μενα που πρωτη φορα γραφω αν και παρακολουθω ανελειπως τα γραφομενα.Απ οτι βλεπω ομως δεν ξεκινησε καλα η χρονια με τις αντιπαραθεσεις του Σπυρου και των αλλων παιδιων με αιτια το παιχνιδι του Ψυχικου με την Κηφισια.Σπυρο απο την στιγμη που και εν ενεργεια παικτης εισαι και το πραγματικο σου ονομα φαινεται εχεις δυο λογους πραπανω να εισαι ποιο προσεκτικος στις κρισεις σου και λιγοτερο υπερβολικος.Στο derby τωρα. Εχω δει πολλα παιχνιδια των δυο ομαδων και οχι μονο.Το συγκεκριμενο κατα την γνωμη μου περισσοτερο το εχασε η Κηφισια παρα το κερδισε το Ψυχικο.Η Κηφισια μονο στο πρωτο 15λεπτο μπορεσε να εχει το πανω χερι ελεγχοντας το παιχνιδι.Απο την μια μερια ο Ρεμεντελας εκανε σωστη διαχειρηση των παικτων του απο την αλλη ο Παπαθεοδωρου φανηκε να ξεχναει καποιους.Εντυπωση μου εκανε οτι ενας παικτης οπως ο Κοτινης δεν εχει βρει ακομη τον ρολο του.Τελικα το παιχνιδι εγειρε δικαιως στην πλευρα του Ψυχικου απο την στιγμη που δεν βγηκαν τα μαρκαρισματα σε Μπουχερτ--Υφαντη--Αποσκιτη--Κακαβα.Οσον αφορα την διαιτησια πραγματι δεν ηταν αναλογη της σημασιας του αγωνα ειναι αληθεια οτι εδωσε καποια σφυριγματα στο Ψυχικο αλλα τελικα αν δεν εχεις πολυ καλη ομαδα οτι και να κανουν οι διαιτητες δεν κερδιζεις τετοια παιχνιδια.Την επομενη εβδομαδα κλεινοντας ο πρωτος γυρος θα εχουμε ποιο πολλα να πουμε αφου εινα και δεδομενο οτι δυο στους τεσσερις θα χασουν.
a bullet for your head
QUOTE(dirk10 @ Jan 6 2009, 21:19 ) *
νικαια ξυπνααααααααααααααααααααααααααααααα

Aπο τι?
Απο οσα διαβαζω κατα καιρους στο φορουμ,γινεται μια σοβαρη προσπαθεια σε διοικητικο επιπεδο,με μια σωστη διαχειριση των πραγματων,οι επιλογες παικτων-προπονητων ειναι καλες κ.ο.κ.
Τι τελικα δεν παει καλα κ βαθμολογικα βρισκεται σε αυτη την θεση?
mimos8
σιγουρα ο υφαντης ειναι τεραστιος παιχτης , ξερει πολλα κιλα μπασκετ και ειναι πολυ μεγαλυτερο ονομα απο τον σπυρο τον διαμαντοπουλο ,το ιδιο και ο βουρτζουμης με τον οποιο ημουν 2 χρονια συμπαικτης,αλλα ο διαμαντοπουλος ειναι τεραστιος συμπαικτης!και ειδικα στις κατηγοριες που συζηταμε αυτο ειναι το σημαντικοτερο...
Jabar
QUOTE(karaflas @ Jan 6 2009, 16:31 ) *
θα σημφωνησω φιλε μαζι σου!!!κατι τετοια τυπακια οπως αυτος μου βγαζουν κατι πολυ γλιοδες!!τους γλυφει ολους απο την ομαδα του απο προπονητη μεχρι φροντηστη!μα καλα ολα στην ομαδα του ειναι τελεια?ολοι ειναι τα καλυτερα παιδια?ο προπονητης του δεν κανει ποτε λαθη?τι να πω ρε παιδι μου μπραβο!!χαχαχαχα

Δεν θα συμφωνήσω.Είναι δικαιωμά του να γράφει ότι θέλει γράφει πάντα κόσμια.Οι χαρακτηρισμοί γλοιώδες,τυπάκι, γλύφτης είναι απαράδεκτοι και δεν συνεισφέρουν στον πολιτισμένο διάλογο.
Προκλητικό και εριστικό ποστ με χαρακτηρισμούς +1 φάουλ.
Dr.J76
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 6 2009, 21:35 ) *
Aπο τι?
Απο οσα διαβαζω κατα καιρους στο φορουμ,γινεται μια σοβαρη προσπαθεια σε διοικητικο επιπεδο,με μια σωστη διαχειριση των πραγματων,οι επιλογες παικτων-προπονητων ειναι καλες κ.ο.κ.
Τι τελικα δεν παει καλα κ βαθμολογικα βρισκεται σε αυτη την θεση?

Έτυχε να παρακολουθήσω φετινά παιχνίδια και η άποψή μου είναι πως έχει μηδενική χημεία σαν ομάδα. Πιστεύω ότι οι καλοκαιρινές επιλογές αφορούν σε καλούς ατομικά παίκτες, αλλά σε κακό συνολικό αποτέλεσμα καθώς δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Επίσης ο τραυματισμός του Πρινέα είναι τεράστια ατυχία, καθώς πέρυσι ήταν στους 2-3 καλύτερους και σταθερότερους παίκτες της κατηγορίας. Νομίζω ότι χωρίς άμεσες γενναίες διοικητικές αποφάσεις το τρένο δεν έχει γυρισμό.
a bullet for your head
QUOTE(Dr.J76 @ Jan 7 2009, 01:26 ) *
Έτυχε να παρακολουθήσω φετινά παιχνίδια και η άποψή μου είναι πως έχει μηδενική χημεία σαν ομάδα. Πιστεύω ότι οι καλοκαιρινές επιλογές αφορούν σε καλούς ατομικά παίκτες, αλλά σε κακό συνολικό αποτέλεσμα καθώς δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Επίσης ο τραυματισμός του Πρινέα είναι τεράστια ατυχία, καθώς πέρυσι ήταν στους 2-3 καλύτερους και σταθερότερους παίκτες της κατηγορίας. Νομίζω ότι χωρίς άμεσες γενναίες διοικητικές αποφάσεις το τρένο δεν έχει γυρισμό.

Η Χημεια που αναφερεις,συνηθως εχει να κανει με τις επιλογες παικτων,καθως και με την δουλεια του προπονητη.
Οταν λες,''αμεσες,γενναιες διοικητικες αποφασεις'',τι εννοεις?Και το ρωτω,μιας κ δεν υπαρχει μεταγραφικη περιοδος..
Αντικατασταση προπονητη?
spyros diamantopoulos
Επειδη ειδα οτι μαλλον εγερθησαν πολλα σχολια γυρω απο αυτα που ανεφερα κατι που αληθεια δεν ηθελα
κ επειδη εχουμε πολυ δυσκολη συνεχεια ολοι στο πρωταθλημα κ ποσο μαλλον η ομαδα μου,το μονο που θελω ειναι
να ειμαι απολυτα συγκεντρωμενος στο μπασκετ κ αν εχασα το δρομο λιγο ασχολουμενος με τα του φορουμ μαλλον
λαθεψα...δεν ειχα καμια προθεση να προκαλεσω ολα αυτα τα σχολια που γραφησαν κ λυπηθηκα αλλα συνεχιζω
να ειμαι αυτος που εστω λιγοι ξερουν κ να προσπαθω να κανω το παν για την ομαδα μου κ τους συμπαιχτες μου...
υ.γ.αληθεια δεν ηξερα οτι ειναι τοσοι αυτοι που δεν με συμπαθουν εν τελει...
υ.γ.2.δεν θα ξαναγραψω για το μπασκετφορουμ τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει το φετινο δυσκολο πρωταθλημα
που οπως προαναφερα θελει ολη την συγκεντρωση μου για την ομαδα μου...ισως το οτι καθε μερα περιμενα κατι
να διαβασω/να γραψω εδω με αποπροσανατολισε απο τον δρομο μου,που ηταν παντα αυτος της ταπεινοτητας κ του
χαμηλου προφιλ...ελπιζω παλι με αυτες τις αρχες αυτοι που δεν με ξερουν να με μαθουν τα επομενα χρονια...
καλη συνεχεια σε ολους...
a bullet for your head
QUOTE(spyros diamantopoulos @ Jan 7 2009, 02:20 ) *
Επειδη ειδα οτι μαλλον εγερθησαν πολλα σχολια γυρω απο αυτα που ανεφερα κατι που αληθεια δεν ηθελα
κ επειδη εχουμε πολυ δυσκολη συνεχεια ολοι στο πρωταθλημα κ ποσο μαλλον η ομαδα μου,το μονο που θελω ειναι
να ειμαι απολυτα συγκεντρωμενος στο μπασκετ κ αν εχασα το δρομο λιγο ασχολουμενος με τα του φορουμ μαλλον
λαθεψα...δεν ειχα καμια προθεση να προκαλεσω ολα αυτα τα σχολια που γραφησαν κ λυπηθηκα αλλα συνεχιζω
να ειμαι αυτος που εστω λιγοι ξερουν κ να προσπαθω να κανω το παν για την ομαδα μου κ τους συμπαιχτες μου...
υ.γ.αληθεια δεν ηξερα οτι ειναι τοσοι αυτοι που δεν με συμπαθουν εν τελει...
υ.γ.2.δεν θα ξαναγραψω για το μπασκετφορουμ τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει το φετινο δυσκολο πρωταθλημα
που οπως προαναφερα θελει ολη την συγκεντρωση μου για την ομαδα μου...ισως το οτι καθε μερα περιμενα κατι
να διαβασω/να γραψω εδω με αποπροσανατολισε απο τον δρομο μου,που ηταν παντα αυτος της ταπεινοτητας κ του
χαμηλου προφιλ...ελπιζω παλι με αυτες τις αρχες αυτοι που δεν με ξερουν να με μαθουν τα επομενα χρονια...
καλη συνεχεια σε ολους...

Εγω προσωπικα δεν σε ξερω..οποτε δεν τιθεται θεμα συμπαθειας η' αντιπαθειας..
Ισως σε καποιο σημειο να παρεκλινες λιγο,ομως δεν πιστευω οτι εκανες κ τιποτα μοιραιο..
Αυτα τα εχει ενας ''δημοσιος διαλογος''..
Τωρα για την συγκεντρωση που λες,οτι απο δω κ στο εξης θελεις να επιδειξεις,''απεχοντας'' απ το φορουμ,θα πω πως ισως ουτε οι επαγγελματιες μπασκετμπωλιστες δεν την επιδεικνυουν.. wink.gif
Psychogiopoulos
QUOTE(panosak @ Jan 6 2009, 16:19 ) *
επειδη γραφει το ονομα του και εκτελει στο φορουμ χρεη δημοσιογραφου-εκπροσωπου της ομαδας του
( νικη για την ομαδα μου , μοναδικος ο συμπαικτης Α , ανεπαναληπτος ο συμπαικτης Β , ρεσιταλ του κοουτς ...)
νομιζει οτι αξιζει σεβασμο και αναγνωριση...ΕΛΕΟΣ !!!!

και κατι αλλο : περα απο τις ικανοτητες του στο ελευθερο πεσιμο δεν εχω ακουσει κατι αλλο για το παιχνιδι του...


Φίλε μου ο σεβασμός απέχει πολύ από την αναγνώριση. Άξιοι αναγνώρισης είναι οι μεγάλοι παίκτες που έχουν προσφέρει στο μπάσκετ, άξιοι σεβασμού ΟΛΟΙ. Είτε λέγεσαι Υφαντής και έχεις παίξει Α1, είτε Διαμαντόπουλος και έχεις παίξει Γ Εθνική, είτε Φίτσουλας και έχεις παίξει Δ Εσκα. Ο σεβασμός δεν κερδίζεται, χάνεται όταν αποδεικνύεις ότι δεν τον αξίζεις.

Δε γίνεται συζήτηση σχετικά με την αναγνώριση του Υφαντή και του τι έχει προσφέρει στο μπάσκετ. Είναι αν όχι στην υψηλότερη θέση της κλίμακας των παικτών της Γ Εθνικής, σίγουρα στις υψηλότερες. Ο Διαμαντόπουλος δε νομίζω ότι προσπάθησε να μειώσει τον Υφαντή, τουλάχιστον δεν κατάλαβα εγώ έτσι από το ποστ του. Απλά είπε ότι θεωρεί ότι η διαιτησία ήταν ανεκτική με αυτόν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσοι έχουν παίξει αντίπαλοι με τον Υφαντή, ξέρουν (και είμαι αρκετά σίγουρος ότι αυτό δε θα το διέψευδε ούτε ο ίδιος) ότι βάζει κωλοδάχτυλα και ότι λέει τα γνωστά του "έλα γατάκι και πήδα γατάκι κλπ" και ότι γενικά έχει προσωπικές κόντρες με διάφορους προσωπικούς του αντιπάλους. Αυτό δε μειώνει τη μπασκετική του αξία ούτε την αναγνώριση που του αξίζει για ότι έχει προσφέρει. Για μένα προσωπικά, είναι μια χαρά γιατί είναι παίκτης νικητής και κάνει ότι μπορεί για να κερδίζει και εγώ γουστάρω να παίζω με "νικητές" αντιπάλους, κάνει το παιχνίδι πιο συναρπαστικό.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ο Διαμαντόπουλος το δικαίωμα (και ο κάθε Διαμαντόπουλος) να πει στο φόρουμ ότι θεωρεί ότι αδικήθηκε από τη διαιτησία. Ένας από τους λόγους χρησιμότητας του φόρουμ είναι και αυτός, να λέει ο καθένας την άποψή του. Αντικειμενικά, αν όντως άκουσε ο διαιτητής βρισιές και δεν έδωσε τεχνική ποινή αλλά αντίθετα είπε "τον ξέρετε τώρα τον Υφαντή", είναι απαράδεκτος γιατί το παιχνίδι παίζεται με κάποιους κανόνες και ο διαιτητής είναι υπεύθυνος της τήρησής τους.

Σχετικά με τα επιθετικά φάουλ, έχω να πω ότι κατ' αρχάς οι περισσότεροι διαιτητές σε μία ίδια κίνηση του επιθετικού, δίνουν πιο συχνά επιθετικό όταν πέφτεις παρά όταν δεν πέφτεις. Άρα πολύ συχνά η πτώση γίνεται για να "δείξει" ο αμυντικός το επιθετικό φάουλ και όχι για να το εκμαιεύσει. Επίσης, αν κάνεις θέατρο για επιθετικό, ριψοκινδυνεύεις να φας τεχνική ποινή (όπως επίσης προβλέπει ο κανονισμός). Άσε που σε αντιπαθεί ο διαιτητής γιατί νομίζει ότι πας να τον κοροιδέψεις και μετά δε σου δίνει τίποτα. Κανείς έξυπνος παίκτης δεν κάνει θέατρο για επιθετικό φάουλ παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ο Διαμαντόπουλος είναι έξυπνος παίκτης (χωρίς να τον γνωρίζω καθόλου προσωπικά, ξέροντας τον μόνο ως αντίπαλο). Και ως αντίπαλος του, σου λέω ότι είναι πολύ καλός παίκτης για την κατηγορία μιας που δεν έχεις ακούσει άλλα σχόλια για αυτόν. Άσε που αν το μόνο του ταλέντο ήταν να εκμαιεύει επιθετικά φάουλ, δε νομίζω να ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών σε μία ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Και όσο για αυτά που γράφει, τι θέλεις να πει; Τι παιχτούρα είμαι, έβαλα 20 και πήρα 30 ριμπάουντ; ή ο Χ και ο Ψ δε μπήκαν στο παιχνίδι ούτε λεπτό και να εκθέτει τους συμπαίκτες του; Αναφέρει τους διακριθέντες κατά τη γνώμη του από το κάθε παιχνίδι.

Υ.Γ: Το προηγούμενο ποστ μου για την Ιεράπετρα ίσως έχει ξεχαστεί, παρ' όλα αυτά επειδή δε θέλω να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, θέλω να πω -με αφορμή ένα προσωπικό μήνυμα που έλαβα- ότι ο Ζωγράφου δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ιεράπετρα και ότι όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν δεν ήταν σε καμία περίπτωση επίσημη θέση του συλλόγου της Ιεράπετρας (ίσα-ίσα όπως είχα γράψει τα διεύψευσαν). Επίσης, σκοπός του μηνύματός μου δεν ήταν να επιτεθώ στο Μάτο, αλλά να ξεκαθαρίσω ότι τέτοιες σκέψεις για τον ΑΟΖ δεν έχουν καμία βάση.
kobe1924
Πριν αρχισω θελω να πω οτι δεν γνωριζω προσωπικα ουτε το Διαμαντοπουλο ουτε τον Υφαντη οτι εχω δει στα γηπεδα μονο.
1. Οι θεατρινισμοι για μενα την ωρα του αγωνα ειναι απαραδεκτοι για να μην πω τιποτα πιο χοντρο.

2. Ο Υφαντης τι τα πηρε με το Διαμαντοπουλο δεν καταλαβα. Δηλαδη αυτος τι εκανε στην Α1 τις χρονιες που εβγαιναν και ευρωπη και στην Α2? Δεν επεφτε με το παραμικρο? δεν εκανε θεατρο? Τα δαχτυλα που τα ειχε?

3. Η πορεια του σε σχεση με τους υπολοιπους παικτες της Γ εθνικης δεν εχει καμια σχεση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να βριζει παικτες, διαιτητες(αν και αυτο δεν με πολυπειραζει), παγκο, εξεδρα και με αφορμη κατι που το εκανε ο ιδιος στο παρελθον.

4. Δεν γραφω για να υποστηριξω τον Διαμαντοπουλο...καθε παικτη που βουταει τον θεωρω γραφικο και φυσικα δεν βαζω τις κουβεντες που μπορει να πουν 2 αντιπαλοι την ωρα του αγωνα στο ιδιο καζανι...αλλα οχι θεατρα...ειναι που ειναι τα κορακια για τα μπαζα

5. Τον σεβασμο δεν τον κερδιζεις μονο με την πορεια σου αλλα και με την συμπεριφορα σου στο παρελθον και στο παρον.
Και ο Υφαντης κερδιζει πολλα με αυτα που εχει πετυχει με την σκληρη δουλεια του (μιλαμε ξεκινησε να παιζει στα 16-17 του και εφτασε να παιζει χρονια Α1) αλλα απο συμπεριφορα μεσα στο γηπεδο......................

6. Διαμαντοπουλε μεγαλο λαθος σου ενω εισαι παικτης σε ομαδα που κανει πρωταθλητισμο στην κατηγορια να γραφεις με το ονομα σου και να σχολιαζεις ειτε εχεις δικιο ειτε αδικο μονο κακο κανεις στον εαυτο σου...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΟΥΤΑΣ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ

7. Για αυτους που δεν γνωριζουν και ελεγαν οτι μονο βουταει, ο Διαμαντοπουλος ειναι απο τα πιο καλα 4αρια στην κατηγορια και νομιζω ειναι και σχετικα μικρος.

Αυτα...δεν γραφω συχνα, αν απαντησει ,αν και δεν νομιζω να υπαρξει λογος, καποιος δεν θα απαντησω...ηρεμια σε ολους
Dr.J76
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 7 2009, 01:46 ) *
Η Χημεια που αναφερεις,συνηθως εχει να κανει με τις επιλογες παικτων,καθως και με την δουλεια του προπονητη.
Οταν λες,''αμεσες,γενναιες διοικητικες αποφασεις'',τι εννοεις?Και το ρωτω,μιας κ δεν υπαρχει μεταγραφικη περιοδος..
Αντικατασταση προπονητη?

Αυτό που γράφω δεν αφορά την άποψη μου μόνο για τον Ιωνικό, αλλά για κάθε ομάδα αυτών των καταστάσεων. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο ένα γερό ταρακούνημα, που σημαίνει είτε προπονητής, είτε παίκτης που χαλάει το συνολικό αποτέλεσμα. Οτιδήποτε που να αλλάξει το κλίμα.
Jabar
1.Δημόσιος διάλογος με επιχειρήματα,από ανθρώπους με άποψη και χωρίς χαρακτηρισμούς ποτέ δε έβλαψε κανένα.
Το ζητούμενο είναι να διασφαλίζουμε τις σωστές συνθήκες διότι εδώ είναι φόρουμ ανταλαγής απόψεων και όχι απογευματινά δελτία ειδήσεων,που οι καβγάδες εξασφαλίζουν νούμερα.Προτιμώ έναν Διαμαντόπουλο που πάντα διατυπώνει τις απόψεις του χωρίς ακρότητες και προσπαθεί να τις τεκμηριώσει,από δέκα άλλους που στις τρεις λέξεις οι δύο είναι υβριστικές.Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα των γραφομένων αλλά η ποιότητα και ο πολιτισμένος διάλογος.
2.Δεν είμαι της άποψης ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Το μπάσκετ είναι άθλημα που σου βγάζει την ποιότητα του χαρακτήρα
και άνθρωποι που προσπαθούν να εκνευρίσουν,για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν κάποιον απλά έχουν μικρότερη αξία.
Ας μην μπερδεύουμε τα δρώμενα στο ΝΒΑ διότι εκεί οι προκλήσεις είναι και λίγο στημένες για να κόψουν και κάποια εισιτήρια.
3.Οσο για τον Διαμαντόπουλο από πέρυσι έχω γράψει πόσο καλός παίκτης είναι και πόσο μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του.
tessari
QUOTE(Jabar @ Jan 7 2009, 12:52 ) *
1.Δημόσιος διάλογος με επιχειρήματα,από ανθρώπους με άποψη και χωρίς χαρακτηρισμούς ποτέ δε έβλαψε κανένα.
Το ζητούμενο είναι να διασφαλίζουμε τις σωστές συνθήκες διότι εδώ είναι φόρουμ ανταλαγής απόψεων και όχι απογευματινά δελτία ειδήσεων,που οι καβγάδες εξασφαλίζουν νούμερα.Προτιμώ έναν Διαμαντόπουλο που πάντα διατυπώνει τις απόψεις του χωρίς ακρότητες και προσπαθεί να τις τεκμηριώσει,από δέκα άλλους που στις τρεις λέξεις οι δύο είναι υβριστικές.Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα των γραφομένων αλλά η ποιότητα και ο πολιτισμένος διάλογος.
2.Δεν είμαι της άποψης ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Το μπάσκετ είναι άθλημα που σου βγάζει την ποιότητα του χαρακτήρα
και άνθρωποι που προσπαθούν να εκνευρίσουν,για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν κάποιον απλά έχουν μικρότερη αξία.
Ας μην μπερδεύουμε τα δρώμενα στο ΝΒΑ διότι εκεί οι προκλήσεις είναι και λίγο στημένες για να κόψουν και κάποια εισιτήρια.
3.Οσο για τον Διαμαντόπουλο από πέρυσι έχω γράψει πόσο καλός παίκτης είναι και πόσο μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του.

Νομίζω ξέφυγαν λίγο τα πράγματα στο forum. Jabar βάλε τάξη για να διαβάζουμε μόνο για basket και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις.
dirk10
QUOTE(tessari @ Jan 7 2009, 15:05 ) *
Νομίζω ξέφυγαν λίγο τα πράγματα στο forum. Jabar βάλε τάξη για να διαβάζουμε μόνο για basket και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις.
σωστα αρκετα με αυτα αντε γραφτε για τις ομαδες σας.το κακο ειναι οτι ετσι οπως ειναι ο ομιλος και μπεις απο κατω δυσκολα να σηκωθειςκαι η νικαια τωρα πρεπει να κανει πρωταθλητισμο
active
QUOTE(tessari @ Jan 7 2009, 13:05 ) *
Νομίζω ξέφυγαν λίγο τα πράγματα στο forum. Jabar βάλε τάξη για να διαβάζουμε μόνο για basket και όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Νομίζω ότι αν δεν υπάρχουν κάποια υβριστικά στοιχεία μέσα σε όλο αυτό τον διάλογο που γίνεται εδώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε σωστό δρόμο.
Για μπάσκετ γράφουμε και διαβάζουμε φιλε tessari και δεν είναι κακό να γράψει κάποιος την άποψή του για μια ομάδα (π.χ. Ιωνικός) κάποιον παίχτη (π.χ. Διαμαντόπουλος) έναν διαιτητή κ.τ.λ. μιά και όλα αυτά συνθέτουν το συγκεκριμένο άθλημα. Δεν γίνεται σε ένα διάλογο για οποιοδήποτε άθλημα να μη γίνει και κριτική για κάτι από τα παραπάνω. Επαναλαμβάνω όμως χωρίς ύβρεις και ειρωνίες.
Νομίζω άν εξαιρέσεις κάποιες πολύ λίγες περιπτώσεις το φόρουμ βρίσκεται κτά 90% σε καθαρά μπασκετικοαθλητικό δρόμο και αυτό είναι επιτυχία.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο site. Γνωρίζω πολύ καλά ότι χρειάζεται πολύς κόπος αλλά κυρίως χρόνος για να διατηρείται σε αυτά τα επίπεδα.
tessari
QUOTE(active @ Jan 7 2009, 19:27 ) *
Νομίζω ότι αν δεν υπάρχουν κάποια υβριστικά στοιχεία μέσα σε όλο αυτό τον διάλογο που γίνεται εδώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε σωστό δρόμο.
Για μπάσκετ γράφουμε και διαβάζουμε φιλε tessari και δεν είναι κακό να γράψει κάποιος την άποψή του για μια ομάδα (π.χ. Ιωνικός) κάποιον παίχτη (π.χ. Διαμαντόπουλος) έναν διαιτητή κ.τ.λ. μιά και όλα αυτά συνθέτουν το συγκεκριμένο άθλημα. Δεν γίνεται σε ένα διάλογο για οποιοδήποτε άθλημα να μη γίνει και κριτική για κάτι από τα παραπάνω. Επαναλαμβάνω όμως χωρίς ύβρεις και ειρωνίες.
Νομίζω άν εξαιρέσεις κάποιες πολύ λίγες περιπτώσεις το φόρουμ βρίσκεται κτά 90% σε καθαρά μπασκετικοαθλητικό δρόμο και αυτό είναι επιτυχία.
Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο site. Γνωρίζω πολύ καλά ότι χρειάζεται πολύς κόπος αλλά κυρίως χρόνος για να διατηρείται σε αυτά τα επίπεδα.

Συμφωνώ με όσα αναφέρεις. Απλώς αν μπαίνουν τα προσωπικά (πχ φίλος μου, συμπαίκτης μου) δεν γίνεται παράθεση απόψεων, όπως για ομάδες, παίκτες ακόμα και πως παίζει κάποιος ή πως συμπεριφέρεται. Αν μιλάει κάποιος για τον κολλητό του δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός. Εγώ προσωπικά δεν γράφω ποτέ για πρόσωπα και ομάδες που έχω προσωπική άποψη.
Επίσης συμφωνώ με την πολύ καλή αποψή σου για τους ανθρώπους που ασχολούνται με το site. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων.
RAPTOR
QUOTE(Jabar @ Jan 7 2009, 12:52 ) *
1.Δημόσιος διάλογος με επιχειρήματα,από ανθρώπους με άποψη και χωρίς χαρακτηρισμούς ποτέ δε έβλαψε κανένα.
Το ζητούμενο είναι να διασφαλίζουμε τις σωστές συνθήκες διότι εδώ είναι φόρουμ ανταλαγής απόψεων και όχι απογευματινά δελτία ειδήσεων,που οι καβγάδες εξασφαλίζουν νούμερα.Προτιμώ έναν Διαμαντόπουλο που πάντα διατυπώνει τις απόψεις του χωρίς ακρότητες και προσπαθεί να τις τεκμηριώσει,από δέκα άλλους που στις τρεις λέξεις οι δύο είναι υβριστικές.Δεν μας ενδιαφέρει η ποσότητα των γραφομένων αλλά η ποιότητα και ο πολιτισμένος διάλογος.
2.Δεν είμαι της άποψης ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Το μπάσκετ είναι άθλημα που σου βγάζει την ποιότητα του χαρακτήρα
και άνθρωποι που προσπαθούν να εκνευρίσουν,για να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν κάποιον απλά έχουν μικρότερη αξία.
Ας μην μπερδεύουμε τα δρώμενα στο ΝΒΑ διότι εκεί οι προκλήσεις είναι και λίγο στημένες για να κόψουν και κάποια εισιτήρια.
3.Οσο για τον Διαμαντόπουλο από πέρυσι έχω γράψει πόσο καλός παίκτης είναι και πόσο μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του.

Συμφωνω απολυτα με τον Jabar.Στεκομαι περισσοτερο στο οτι ο σκοπος ΔΕΝ αγιαζει τα μεσα.Ενας λογος παραπανω εαν τα μεσα χρησιμοποιουνται απο παικτες οι οποιοι εχουν εμπειρια και μεγαλες παραστασεις απο μεγαλυτερες κατηγοριες.Οι συγκεκριμενοι παικτες θα επρεπε να ειναι παραδειγματα για τους υπολοιπους.Εκτος εαν λογω αδυναμιας χρησιμοποιουν και αλλες μεθοδους.
yellow river
QUOTE(spyros diamantopoulos @ Jan 7 2009, 02:20 ) *
Επειδη ειδα οτι μαλλον εγερθησαν πολλα σχολια γυρω απο αυτα που ανεφερα κατι που αληθεια δεν ηθελα
κ επειδη εχουμε πολυ δυσκολη συνεχεια ολοι στο πρωταθλημα κ ποσο μαλλον η ομαδα μου,το μονο που θελω ειναι
να ειμαι απολυτα συγκεντρωμενος στο μπασκετ κ αν εχασα το δρομο λιγο ασχολουμενος με τα του φορουμ μαλλον
λαθεψα...δεν ειχα καμια προθεση να προκαλεσω ολα αυτα τα σχολια που γραφησαν κ λυπηθηκα αλλα συνεχιζω
να ειμαι αυτος που εστω λιγοι ξερουν κ να προσπαθω να κανω το παν για την ομαδα μου κ τους συμπαιχτες μου...
υ.γ.αληθεια δεν ηξερα οτι ειναι τοσοι αυτοι που δεν με συμπαθουν εν τελει...
υ.γ.2.δεν θα ξαναγραψω για το μπασκετφορουμ τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει το φετινο δυσκολο πρωταθλημα
που οπως προαναφερα θελει ολη την συγκεντρωση μου για την ομαδα μου...ισως το οτι καθε μερα περιμενα κατι
να διαβασω/να γραψω εδω με αποπροσανατολισε απο τον δρομο μου,που ηταν παντα αυτος της ταπεινοτητας κ του
χαμηλου προφιλ...ελπιζω παλι με αυτες τις αρχες αυτοι που δεν με ξερουν να με μαθουν τα επομενα χρονια...
καλη συνεχεια σε ολους...

Σπύρο χωρίς να σε γνωρίζω προσωπικά, σε συμπαθώ ιδιαίτερα και σαν παίκτη (γιατί πέρα από τις μπασκετικές σου ικανότητες που είναι δεδομένες παίζεις για την ομάδα και όχι για πάρτη σου κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο) και για αυτό που εκπέμπεις ως χαρακτήρας πάντα μέσα στο γήπεδο αφού δεν σε γνωρίζω εκτός. Θα μπορούσες κάλλιστα να απαντήσεις στις πολύ βαριές κουβέντες του Υφαντή που όλοι όσοι ήταν στο γήπεδο τις ακούσανε παρόλα αυτά κράτησες την ψυχραιμία σου και αυτό είναι προς τιμήν σου. Η αλήθεια είναι ότι υπερβάλλεις λίγο στα πεσίματά σου αλλά δεν το κάνεις υστερόβουλα αλλά για να πάρεις ένα σφύριγμα που δυστυχώς οι διαιτητές δεν θα σου έδιναν διαφορετικά, άλλωστε υπάρχει και η τεχνική ποινή για θέατρο και από τη στιγμή που δεν σου την δίνουνε σημαίνει ότι καλά πράττεις. Πραγματικά με δυσαρεστεί το ότι δεν θέλεις να συνεχίσεις το σχολιασμό στο forum (άλλωστε η γνώμη εν ενεργεία αθλητών ή προπονητών, χωρίς να υποτιμώ βέβαια την κρίση οποιουδήποτε, είναι πολύ χρήσιμη και ουσιαστική για όλους μας), αλλά από τη στιγμή που δείχνεις τέτοια ευαισθησία σε κάποια αρνητικά σχόλια (τα οποία δυστυχώς είναι μέσα στο πρόγραμμα και όφειλες να το γνωρίζεις πόσω μάλλον γράφοντας επώνυμα) και θεωρείς ότι σε αποπροσανατολίζουν από το ζητούμενο, τότε είναι κατανοητή η αντίδρασή σου. Να ξέρεις ότι υπάρχει γενική εκτίμηση προς το πρόσωπό σου και μην αφήνεις τους λίγους (ο καθένας για τον δικό του λόγο) να σε επηρεάζουν, go on και μη μασάς!
RAPTOR
QUOTE(spyros diamantopoulos @ Jan 7 2009, 02:20 ) *
Επειδη ειδα οτι μαλλον εγερθησαν πολλα σχολια γυρω απο αυτα που ανεφερα κατι που αληθεια δεν ηθελα
κ επειδη εχουμε πολυ δυσκολη συνεχεια ολοι στο πρωταθλημα κ ποσο μαλλον η ομαδα μου,το μονο που θελω ειναι
να ειμαι απολυτα συγκεντρωμενος στο μπασκετ κ αν εχασα το δρομο λιγο ασχολουμενος με τα του φορουμ μαλλον
λαθεψα...δεν ειχα καμια προθεση να προκαλεσω ολα αυτα τα σχολια που γραφησαν κ λυπηθηκα αλλα συνεχιζω
να ειμαι αυτος που εστω λιγοι ξερουν κ να προσπαθω να κανω το παν για την ομαδα μου κ τους συμπαιχτες μου...
υ.γ.αληθεια δεν ηξερα οτι ειναι τοσοι αυτοι που δεν με συμπαθουν εν τελει...
υ.γ.2.δεν θα ξαναγραψω για το μπασκετφορουμ τουλαχιστον μεχρι να τελειωσει το φετινο δυσκολο πρωταθλημα
που οπως προαναφερα θελει ολη την συγκεντρωση μου για την ομαδα μου...ισως το οτι καθε μερα περιμενα κατι
να διαβασω/να γραψω εδω με αποπροσανατολισε απο τον δρομο μου,που ηταν παντα αυτος της ταπεινοτητας κ του
χαμηλου προφιλ...ελπιζω παλι με αυτες τις αρχες αυτοι που δεν με ξερουν να με μαθουν τα επομενα χρονια...
καλη συνεχεια σε ολους...

Αγαπητε Σπυρο ειναι δυσαρεστο καποιο μελος να σταματαει να γραφει στο FORUM για οποιοδηποτε λογο ποσοσο μαλλον οταν δεν του αρεσουν οι γνωμες των αλλων για τα γραφομενα του.Να ξερεις οτι ο καθενας κρινεται απο τα γραφομενα του και απο τις πραξεις του.Ο καθενας μας λοιπον πρεπει να ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει την κριτικη των οσων γραφει απο την στιγμη που αυτα που γραφει περιεχουν και βολες για καποιους αλλους.Η αποχη λοιπον δεν ειναι λυση.Λυση ειναι η μετριοπαθεια και η αντικειμενικη κριτικη οσο αυτο ειναι δυνατον.Κατα τ αλλα περιμενω συντομα να σε ξαναδιαβασω.Φιλικα.
speeeedy
Πρόγνωση καιρικών φαινομένων για 11.1.2009
Στα δεδομένα ανάλυσης προστέθηκαν κάτι ψιλοριπές από ΑΚ-47 σε χωροφύλακα, η απαραίτητη τηλεοπτική μπουρδολογία ενώ ο άνθρωπος τη βγάζει-δεν τη βγάζει καθαρή, ένας ανασχηματισμός κυβέρνησης που κανένα δεν ενδιαφέρει, νέο διοικητικό αλλαλούμ στην ΑΕΚ και επιστροφή με γκολ του Μούσλι στον ΠΑΟΚ.

Λειβαδιά - Ψυχικό
Εις το βουνό ψηλά εκεί είν’ εκκλησιά ερημική, το σήμαντρό της δε χτυπά της κλπ κππ. Καραμπινάτος 1. (Υ.Γ. Σύσσωμη η συντακτική ομάδα της speeeedy Info SA περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον να δει προσπάθεια κωλονοσκοπίσεως του Καλαντωνέα από γνωστό αντίπαλο ψηλό και τις συνέπειές της... )

Κηφισιά - Ελευσίνα
Η speeeedy Info SA μετά από το ντόρο που έγινε στο φόρουμ σχετικά με τις βουτιές του παίκτη της ΑΕΝΚ Διαμαντόπουλου και επειδή οι ημέρες είναι άκρως βουτιχτικές (Θεοφάνεια κλπ) ασχολήθηκε ενδελεχώς με το θέμα, βλέποντάς το με σαφώς επιστημονικά κριτήρια. Αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι παράμετροι του αγώνα όπως π.χ. η γωνία πτώσης του παίκτη, η καμπύλη του σώματος, η ένταση και η χροιά της αντίστοιχης φωνής, ο συγχρονισμός φωνής και πτώσης, οι αντιδράσεις συμπαικτών και αντιπάλων, το μέγεθος του προλόγου που θα φάνε οι διαιτητές κλπ.
Το αποτέλεσμα της ενδελεχούς αναλύσεως έδειξε 1.

Μίλωνας - Νίκαια
Κι εδώ 1ος μυρίζει. Αποχρώσες ενδείξεις δηλαδή, γιατί επί της ουσίας τα πράγματα είναι ρευστά.

Ζωγράφου - Δειλινά
Τα Δειλινά εφαρμόζουν ένα σύστημα οργάνωσης ομάδας που ή είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους ή είναι απλά καφενειακού τύπου. Προφανώς επειδή δε μπορεί να ενισχύσει το ρόστερ των αθλητών ενισχύει το ρόστερ των προπονητών και έτσι απέκτησε αισίως και τρίτο.
Η speeeedy Info SA αποκρυπτογράφησε τις προπονητο-αλλαγές στην ομάδα και καταλήγει στα εξής:
Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος κουμάντο στον πάγκο θα είναι ο Κατσούνης.
Όταν βρέχει αλλά χωρίς να φυσάει την ώρα του αγώνα, κουμάντο στον πάγκο θα κάνει Κόκκινος.
Όταν σημάνουν οι καμπάνες και αυτό το χώμα θα είναι δικό τους και δικό μας, τότε και μόνο τότε, κουμάντο στον πάγκο θα κάνει ο Κυριάκογλου.
Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα γίνεται επιτόπου ορισμός από τετραμελή επιτροπή τριών ατόμων αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο, το γενικό αρχηγό και την έφορό της ομάδας.
1ος λοιπόν.

Κρόνος - Φιλαθλητικός
1 κι εδώ με συνοπτικές διαδικασίες. Αν ο Φιλαθλητικός γίνει επιτέλους λίγο πιο ΦιλοΜπασκετικός όπως ήταν λάστ γίαρ, τότε θα έχει πιθανότητες για κάτι διαφορετικό.

Ιπποκράτης - ΝΦ
Η speeeedy Info SA στο συγκεκριμένο αγώνα είναι έντονα προβληματισμένη.
Η Κως είναι με διαφορά η πιο ακριβοντυμένη ομάδα της Γ, δείγμα του επιπέδου δαγκωνιάς που δέχθηκε το καλοκαίρι από το κύκλωμα μανατζαρο-καλοθελητών που είδαν νεοφώτιστο φως και μπήκαν. Από την άλλη υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αφραγκίας και επιταγο-πιστολισμού.
Ο ΝΦ τέτοια προβλήματα δεν έχει και φυσιολογικά πάει άνετος.
Προτείνουμε 1.

Προοδευτική - Ιεράπετρα
Άλλο ένα παιχνίδι που τα δεδομένα ανάλυσης είναι λειψά.
Για ποια Ιεράπετρα μιλάμε; Μιλάμε γι αυτή την φραπεδο-χωρευτική των 2 τελευταίων αγωνιστικών ή την ομάδα του προηγούμενου πρωταθλήματος;
Οι σκάουτερς της speeeedy Info SA αφού έψαξαν με προσοχή κάτω από λίθους και μέσα σε σπηλιές δράκων κατέληξαν στη απέριττη πρόταση: 2
Jabar
Εκεί που σου έβγαλα το καπέλο είναι το Φιλαθλητικός-Ζωγράφου.Είναι παράδοση να κερδίζει ο Ζωγράφου αλλά πίστευα πως όχι φέτος.

QUOTE(tapinoxamomilaki @ Jan 5 2009, 01:31 ) *
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και κυρίως στα μανάρια. Πήγα και είδα το ντέρμπι και πιστεύω ότι δίκαιο το αποτέλεσμα, αν και νομίζω ότι από αυτό επωφελείται η Ιεράπετρα. Παρ' όλα αυτά αν και χαμένος ο προπονητής της Κηφισιάς ήταν και πάλι κούκλος. Επίσης τρελάθηκα με το κορμί του Λογοθέτη και ο Herman έπεσε πολύ στα μάτια μου, με τα κοτσιδάκια σα γιο-γιο ήταν. Κύριε προπονητά τον γλυκούλη μου (Καρατζάς) θα τον δούμε λίγο παραπάνω;
Πιστεύω ότι τη χειρότερη εντύπωση της αγωνιστικής την έδωσε ο Φιλαθλητικός. Ντροπή και αίσχος γιατί εκεί ο πρόεδρος και αντρούκλα Σμυρλής έχει δώσει τόσα πολλά τόσα χρόνια, όπως και ο Τάκης ο Ζήβας και δεν μπορούν να ξεφτυλίζονται έτσι. Τα είχα πει πριν καιρό και πρέπει να αλλάξει κάτι από τη ρίζα, γιατί είναι κρίμα για την προσπάθεια που έχουν κάνει τόσα χρόνια να βλέπυν την ομάδα σε αυτήν την κατάντια. Κάντε κάτι.
Άλλη μια αδικία είναι η πτώση στο τοπικό του Ιων. Νικαίας. Ειλικρινά αντιλαμβάνεστε ότι η ομάδα αυτή θα παίξει στο τοπικό; Ντροπή.
Τέρμα με τα σοβαρά να πούμε και 2-3 γλυκανάλατα. Εδώ και καιρό έχει πέσει πολύ ο Μάκης Θέος, όχι αγωνιστικά αλλά ερωτικά. Αρχίζει και κάνει κακές εμφανίσεις.
Σπυράκο, τελικά για το κορμί του Απέργη που μας έλεγες ήταν μάπα, αλλά εσύ τώρα που σε βλέπω είσαι νοστιμούλης.
Quiz: Τρελή εμφάνιση στο Giuzel από μωρό που παίζει στον όμιλο. Το μεμπτό είναι ότι ήταν Σάββατο βράδυ. Πρόσεχε λίγο γκαρντάκι, μαζί με παίκτη από Α ΕΣΚΑ.

Ολοι περιμέναμε την εμφανισή σου.Αλλά σε βλέπω λίγο βιαστική,μέτρια έμπνευση και λίγο φτωχότερη σε έκφραση.Μην μας απογοητεύεις.
jack d
QUOTE(speeeedy @ Jan 8 2009, 11:51 ) *
Πρόγνωση καιρικών φαινομένων για 11.1.2009
Στα δεδομένα ανάλυσης προστέθηκαν κάτι ψιλοριπές από ΑΚ-47 σε χωροφύλακα, η απαραίτητη τηλεοπτική μπουρδολογία ενώ ο άνθρωπος τη βγάζει-δεν τη βγάζει καθαρή, ένας ανασχηματισμός κυβέρνησης που κανένα δεν ενδιαφέρει, νέο διοικητικό αλλαλούμ στην ΑΕΚ και επιστροφή με γκολ του Μούσλι στον ΠΑΟΚ.

Λειβαδιά - Ψυχικό
Εις το βουνό ψηλά εκεί είν’ εκκλησιά ερημική, το σήμαντρό της δε χτυπά της κλπ κππ. Καραμπινάτος 1. (Υ.Γ. Σύσσωμη η συντακτική ομάδα της speeeedy Info SA περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον να δει προσπάθεια κωλονοσκοπίσεως του Καλαντωνέα από γνωστό αντίπαλο ψηλό και τις συνέπειές της... )

Κηφισιά - Ελευσίνα
Η speeeedy Info SA μετά από το ντόρο που έγινε στο φόρουμ σχετικά με τις βουτιές του παίκτη της ΑΕΝΚ Διαμαντόπουλου και επειδή οι ημέρες είναι άκρως βουτιχτικές (Θεοφάνεια κλπ) ασχολήθηκε ενδελεχώς με το θέμα, βλέποντάς το με σαφώς επιστημονικά κριτήρια. Αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι παράμετροι του αγώνα όπως π.χ. η γωνία πτώσης του παίκτη, η καμπύλη του σώματος, η ένταση και η χροιά της αντίστοιχης φωνής, ο συγχρονισμός φωνής και πτώσης, οι αντιδράσεις συμπαικτών και αντιπάλων, το μέγεθος του προλόγου που θα φάνε οι διαιτητές κλπ.
Το αποτέλεσμα της ενδελεχούς αναλύσεως έδειξε 1.

Μίλωνας - Νίκαια
Κι εδώ 1ος μυρίζει. Αποχρώσες ενδείξεις δηλαδή, γιατί επί της ουσίας τα πράγματα είναι ρευστά.

Ζωγράφου - Δειλινά
Τα Δειλινά εφαρμόζουν ένα σύστημα οργάνωσης ομάδας που ή είναι πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους ή είναι απλά καφενειακού τύπου. Προφανώς επειδή δε μπορεί να ενισχύσει το ρόστερ των αθλητών ενισχύει το ρόστερ των προπονητών και έτσι απέκτησε αισίως και τρίτο.
Η speeeedy Info SA αποκρυπτογράφησε τις προπονητο-αλλαγές στην ομάδα και καταλήγει στα εξής:
Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος κουμάντο στον πάγκο θα είναι ο Κατσούνης.
Όταν βρέχει αλλά χωρίς να φυσάει την ώρα του αγώνα, κουμάντο στον πάγκο θα κάνει Κόκκινος.
Όταν σημάνουν οι καμπάνες και αυτό το χώμα θα είναι δικό τους και δικό μας, τότε και μόνο τότε, κουμάντο στον πάγκο θα κάνει ο Κυριάκογλου.
Στις υπόλοιπες περιπτώσεις θα γίνεται επιτόπου ορισμός από τετραμελή επιτροπή τριών ατόμων αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο, το γενικό αρχηγό και την έφορό της ομάδας.
1ος λοιπόν.

Κρόνος - Φιλαθλητικός
1 κι εδώ με συνοπτικές διαδικασίες. Αν ο Φιλαθλητικός γίνει επιτέλους λίγο πιο ΦιλοΜπασκετικός όπως ήταν λάστ γίαρ, τότε θα έχει πιθανότητες για κάτι διαφορετικό.

Ιπποκράτης - ΝΦ
Η speeeedy Info SA στο συγκεκριμένο αγώνα είναι έντονα προβληματισμένη.
Η Κως είναι με διαφορά η πιο ακριβοντυμένη ομάδα της Γ, δείγμα του επιπέδου δαγκωνιάς που δέχθηκε το καλοκαίρι από το κύκλωμα μανατζαρο-καλοθελητών που είδαν νεοφώτιστο φως και μπήκαν. Από την άλλη υπάρχουν σαφείς ενδείξεις αφραγκίας και επιταγο-πιστολισμού.
Ο ΝΦ τέτοια προβλήματα δεν έχει και φυσιολογικά πάει άνετος.
Προτείνουμε 1.

Προοδευτική - Ιεράπετρα
Άλλο ένα παιχνίδι που τα δεδομένα ανάλυσης είναι λειψά.
Για ποια Ιεράπετρα μιλάμε; Μιλάμε γι αυτή την φραπεδο-χωρευτική των 2 τελευταίων αγωνιστικών ή την ομάδα του προηγούμενου πρωταθλήματος;
Οι σκάουτερς της speeeedy Info SA αφού έψαξαν με προσοχή κάτω από λίθους και μέσα σε σπηλιές δράκων κατέληξαν στη απέριττη πρόταση: 2

77.gif 77.gif 77.gif
σε φόρμα,βλέπω,παρά τις κρεπάλες των γιορτών...
Υ.Γ.ελπίζω να σφράγισες με "ΛΙΘΟΥΣ" τις "ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ"...λιτά και "ΑΠΕΡΙΤΤΑ",στη συνέχεια.Αρκεί.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.