Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' Εθνικη 2008-09 2ος Ομιλος Νοτου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
mesogeia
Eαν διαβασεις προσεκτικα την τελευταια παραγραφο θα δεις οτι δεν διαφωνουμε.Ειπα λοιπον οτι κανεις παικτης η προπονητης δεν φταιει παρα αυτοι που τους επιλεγουν για προσκαιρες διακρισεις.Πραγματι τα Σπατα ξεκινησαν με Κρακωστα που τους ενεβασε απο Β ΕΣΚΑ,τον απελυσαν,πηραν Γεωργικοπουλο και κατοπιν Οικονομου.Σημειωτεον ο Καρακωστας ανεβαζει το Ιλιον φετος Γ Εθνικη.Απλα οταν εχεις αγνοια και ζητας ανοδο οταν υπαρχουν ομαδες οπως Κιφησια--Ψυχικο--Ιλιον τοτε καταφευγεις σε αυτες τις λυσεις.


ο καρακώστας είναι σουπερ , αλλά οι υπόλοιποι σε καλύτερη θέση στο "γραφείο"
συμφωνώ οτι φταίνε αυτοί που επιλέγουν , οι περισσότεροι πλουσιοι παράγοντες είναι ασχετοι και πείθονται απο λαμόγια που που θέλουν να διακριθούν αλλά δεν έχουν τα πακέτα και μιλάω και αφραγκους παραγοντες και για πονηρούς προπονητές και για επιτυχημένα γραφεία


εχω να γραψω σχεδον ενα χρονο γιατι σιχαθηκα καταστασεις και αυτους που τις δημιουργουν αλλα βρηκα αφορμη το θεμα αυτο που το ξερω καλα για να πω δυο πραγματα:συμφωνω οτι ο καρακωστας ειναι σουπερ ,ναι τους ανεβασε και τους πηγαινε μια χαρα αλλα ξαφνικα η προεδραρα ζητησε ανοδο και εκτος απο αυτο δεν επαιζε και ο γιος του οποτε....γεια σας!!!
Ο γεωργικοπουλος ειναι πολυ καλος επισης οχι ισως του ιδιου επιπεδου με τον προκατοχο του ,αλλα πολυ καλος και ενα ωραιο πρωινο εκει που ολα ηταν καλα ο προεδρος αποφασισε οτι δεν του κανει και ...γεια σας!!!
Ο οικονομου τελος μπορει καποτε να γινει καλος αλλα τωρα δεν ειναι...μπορει ομως να φερνει καποια αποτελεσματα και ετσι ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα...
speeeedy
speeeedy Info SA – Τίτλοι τέλους

Έφτασε πια η ώρα να υλοποιήσουμε την από πολύ καιρό ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της speeeedy Info SA.
Κυρίες δεσποινίδες και κύριοι (κατά Διακογιάννη) η speeeedy Info SA από σήμερα παύει να υπάρχει.

Περάσαμε μια χρονιά προσπαθώντας να χαρούμε από τα παρελκόμενα του μπάσκετ, προσπαθήσαμε να σατιρίσουμε, όσο μπορούσαμε βέβαια, τις καταστάσεις, να προβληματιστούμε και να προβληματίσουμε σε δεύτερο και τρίτο επίπεδο και σε τελική ανάλυση να επικοινωνήσουμε ευχάριστα με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, θεωρώντας ότι η ουσία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό είναι η κατά διάφορους και πολλές φορές περίεργους τρόπους, ψυχική υγεία.
Το ιδεατό θα ήταν βέβαια να το γυρίζαμε λίγο και στη σωματική άσκηση παίζοντας κανένα ματσάκι ώστε να γυμνάζονται τα υποτίθεται κουρασμένα από την καθημερινή βιοπάλη κορμιά μας, αλλά στον άδικο κόσμο που ζούμε κανείς δεν είναι τέλειος…

Ο καιρός πέρασε, η αγωνιστική χρονιά στο δήθεν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ εθνικής (που ήταν ο χώρος αναφοράς μας) σχεδόν τελείωσε και αν ρωτήσετε τί γεύση άφησε στα μέλη της speeeedy Info SA θα λέγαμε μάλλον γλυκόπικρη.
Ναι και ενδιαφέρον υπήρχε, ναι και διάθεση για πιο μπασκετική θεώρηση των καταστάσεων υπήρχε, ναι και γράφτηκαν και διαβάστηκαν όμορφα πράγματα.
Όλα όμως αυτά όσο δεν υπήρχε «ίδιο όφελος». Μόλις οι καταστάσεις έφταναν στο να επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα τις ομάδες που συμπαθεί ο καθένας μας, αμέσως οι θεωρίες πήγαιναν στο βρόντο και ξεκινούσε ο «πόλεμος» με όλα τα μέσα. Και τι δε διαβάσαμε σε εποχές «ζορίσματος» από θαυμάσιους μέχρι τότε αναλυτές. Από υποκλίσεις σε υπέροχους λαούς που μπορεί μεν να βρίζουν, αλλά οι «δικοί μας» βρίζουν κοσμίως, από καχυποψίες για τους πάντες και τα πάντα, από βαθυστόχαστες αναλύσεις ορισμού διαιτητών, από… από…, μέχρι βέβαια και εκπληκτική μουγκαμάρα όταν νομίζαμε ότι έχουμε λερωμένη τη φωλιά μας.
Δυστυχώς ελάχιστοι καταφέραμε να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από την παραμύθα που μας ταϊζουν όλοι αυτοί που παρασιτικά ζουν και πλουτίζουν από το μπασκετάκι κάνοντάς το τελικά μια επαγγελματικά ερασιτεχνική επιχείρηση. Κρίμα.

Σε τελική ανάλυση όλα τα παραπάνω είναι ο κανόνας λειτουργίας του αθλητο-οικονομικού γίγνεσθαι στη χώρα του περίπου και του δήθεν. Βλακωδώς οι περισσότεροι μέσα στη speeeedy Info SA πιστέψαμε ότι κάπου στο λεκτικό τουλάχιστον κομμάτι θα πηγαίναμε όλοι μαζί ένα βήμα παραπέρα. Λάθος μας.

Αποχαιρετώντας σας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που διαθέσατε διαβάζοντας τα κείμενά μας και να σας υποσχεθούμε ότι δε θα σας απασχολήσουμε σαν speeeedy Info SA ποτέ πια στο μέλλον.

Για την όποια ιστορία, το ΔΣ της speeeedy Info SA είναι/ήταν:
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: 40+
Γραμματέας: Fidel
Ταμίας: zzz2000
Μέλη: platinum, man-oli, pyr-sos, Lola

Καλή συνέχεια. icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Σταχυοφόρος
QUOTE(speeeedy @ Apr 22 2009, 10:06 ) *
Αποχαιρετώντας σας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που διαθέσατε διαβάζοντας τα κείμενά μας και να σας υποσχεθούμε ότι δε θα σας απασχολήσουμε σαν speeeedy Info SA ποτέ πια στο μέλλον.

Για την όποια ιστορία, το ΔΣ της speeeedy Info SA είναι/ήταν:
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: 40+
Γραμματέας: Fidel
Ταμίας: zzz2000
Μέλη: platinum, man-oli, pyr-sos, Lola

Καλή συνέχεια. icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif


Προσωπικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις απίστευτες αναλύσεις και ατελείωτες στιγμές γέλιου. 77.gif
icon_wave.gif
leonkalf
Εμένα μου αφήνει γλυκόπικρη γεύση διαβάζοντας τον αποχαιρετισμό σου..

Θλίβομαι που καταστάσεις οδηγούν κάποιον να απομακρυνθεί από ένα χώρο που του αρέσει και γουστάρει να συμμετέχει. Το κείμενό σου μου έβγαλε πικρία και ειλικρινά στεναχωριέμαι.

Μου άρεσε πολύ να διαβάζω τα κείμενα με τη σάτιρα, το γέλιο που έβγαζαν, τους προβληματισμούς κλπ.

Κρίμα, αυτή η λέξη μου βγαίνει. Θα ήθελα να παραμείνεις στην παρέα του basketforum και να συνεχίσεις.
Δε μου αρέσει οι "όμορφες παρουσίες" να αναγκάζονται σε απομάκρυνση. Ας κερδίσει το καλό..


Ξανασκέψου το.

Φιλικά,
asde33
QUOTE(Panelefsiniakos B.C. @ Apr 20 2009, 00:37 ) *
Όλοι το Σάββατο στις 19:00 στην Ελευσίνα για την μεγάλη φιέστα - επιστροφή στην Β' Εθνική. Πολλά happenings και εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας από ότι μαθαίνω. Η γιορτή θα κρατήσει όλη την ημέρα και το γλέντι δεν θα έχει προηγούμενο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00.

Μην λείψει κανείς.



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ???? ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΦΙΕΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ...ΧΑΧΑΧ
basketikos
Επιστροφη απο τις διακοπες, πριν αρχισουν οι διακοπες. Το τοπικ αρχιζει να παιρνει την κατηφορα για το φιναλε. Θα προτιμουσα να γινοταν αυτο 'απο Δευτερα'. Κυριολεκτικα. Ισως γιατι ειμαι απο τους λιγους που καθομαι ακόμα σε αναμένα καρβουνα.


bball.gif Καταρχήν: Μπραβο & παλι μπραβο στον Πανελευσινιακο. Για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ, οι ανθρωποι του κερδισαν τον θαυμασμο μας με την δουλεια που κανουν. Και τα 2 τελευυταια χρονια που τους επισκεφθηκα μου αφησαν τις καλυτερες εντυπώσεις. Ειλικρινη συγχαρητηρια για την ανοδο. Αν τα καταφαρουμε να ειμαστε εδω του χρονου, θα μας λειψουν 77.gif 77.gif 77.gif

bball.gif Για τις υπολοιπες 13 Ομαδες, ο απολογισμός απο Δευτερα.

bball.gif Μπραβο & παλι μπραβο στην speeeedy Info SA. Εδωσε μια αλλη νοτα με τα πλεον ευρηματικά προγνωστικά προγνωστικά δεν εκρυψε ποτε με τις αναφορές της οτι ειναι "40+", ξεφυγε απο την 'ασχημη' αντιπαραθεση που πρυτανευσε στο συγκεκριμένο τοπικ για μια περιοδο. Δικαιωματικά το 'Oσκαρ πρωτοτυπης προγνωσης αποτελεσματων" 77.gif 77.gif

Στον βαθμο που δεν αποχωρει η ομαδα που την εφερε στο τοπικ απο το πρωταθλημα - ειτε λογω ανοδου, ειτε λογω ανοδου μεσω μπαραζ, ειτε λογω υποβιβασμου - την περιμενουμε εδω και του χρονου. Αν δεν εχει βαλει πλώρη για αλλα αγωνιστικα μετερίζια, οι γραφειοκρατικές δομες που συντελλουν στην δυσκολη διαλυση μιας Aνωνυμης Εταιριας, δινουν τον απαραιτητο χρονο για να το ξανασκεφθει το ΔΣ και να συμμετασχει.

bball.gif Για το μπασκετακι: φευ, "εικονα σου ειμαι κοινωνια και σου μοιαζω". Πως θα μπορουσε να ξεφυγει? Ευτυχως που η μεγιστη πλειοψηφια απο τους "ποσταροντες" (sic) ειναι παιδια που δρουν εκτος παρασκηνιου, και ελπιζουν να φχαριστηθουν το αθλημα μεσα στις 4 γραμμες. Δυστυχώς δεν ειναι μόνοι, υπαρχουν πολλοι ακομα που μετατρεπουν την καταστασεις σε παρασκηνιακες... Γι' αυτο 'χαθηκε' πολυς κοσμος τον τελευταιο καιρο, και μαζι το κεφι που ειχε το τοπικ (φαινεται τοσος καιρος απο τοτε που o jabar μας προετρεπε να αφησουμε την πλακιτσα μεταξυ μας...)

Ως τακτικό-τατος στο τοπικ, δεν εχω παρα να πω το δικό μου mea culpa για τον βαθμο που προσωπικα συνεβαλα στο να οδηγηθουν ορισμένες φορες τα πραγματα σε προσωπικές αντιπαραθεσεις. Οσο για τα υπολοιπα, την σταθερη αναφορα απ' ολους στο παρασκηνιο τον τελευταιο καιρο; Δεν εχω ξαναζησει τετοιο πραγμα, και ουτε θέλω....

Ας προσπαθησουμε παρεα, να το φχαριστηθουμε περισσοτερο στο μέλλον,. Στο χερι μας ειναι. "Ετσι ηρθαν τα πραγματα, μα ετσι δεν θα πανε"...


vspangeorge
QUOTE(asde33 @ Apr 22 2009, 12:06 ) *
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ???? ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΦΙΕΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ...ΧΑΧΑΧ

Καλή φιέστα εύχομαι κι εγώ, Σάββατο δε μπορώ να είμαι στην Ελευσίνα sad.gif
Και το πολύ γέλιο θα είναι να χάσει η Κηφισιά το Σάββατο (που λόγω φιέστας θα χάσει), να μη κατέβουν στα μπαράζ Ιεράπετρα και Λιβαδειά, και ξαφνικά να βρεθεί στα μπαράζ από το πουθενά ο Κρόνος εις βάρος της Κηφισιάς! (επιστημονική φαντασία.). icon_drunk.gif
Με ένα τέτοιο σενάριο θα καταλάβουν όλοι ότι τελευταία αγωνιστική ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αλαγή ώρας και μέρας σε παιχνίδι ακόμα και άν όλα έχουν κριθεί.
Ο Ιωνικός άν έκανε ένσταση την 25η αγωνιστική και την υποστήριζε σωστά, ίσως είχε πιθανότητες να κερδίσει την επανάληψη των αγώνων της Ιεράπετρας και της Ελευσίνας.
Άν γίνει ανάλυση και στην ουρά της βαθμολογίας θα καταλάβουμε όλοι ότι όλα τα παιχνίδια των τελευταίων αγωνιστικών πρεπει να γίνονται την ίδια ώρα. Η ψυχολογία του αθλητή παίζει μεγάλο ρόλο φίλοι μου σε ένα αγώνα. wos_sport4.gif
wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif wav.gif
elefsinios
QUOTE(speeeedy @ Apr 22 2009, 10:06 ) *
speeeedy Info SA – Τίτλοι τέλους



Περάσαμε μια χρονιά προσπαθώντας να χαρούμε από τα παρελκόμενα του μπάσκετ, προσπαθήσαμε να σατιρίσουμε, όσο μπορούσαμε βέβαια, τις καταστάσεις, να προβληματιστούμε και να προβληματίσουμε σε δεύτερο και τρίτο επίπεδο και σε τελική ανάλυση να επικοινωνήσουμε ευχάριστα με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, θεωρώντας ότι η ουσία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό είναι η κατά διάφορους και πολλές φορές περίεργους τρόπους, ψυχική υγεία.
Το ιδεατό θα ήταν βέβαια να το γυρίζαμε λίγο και στη σωματική άσκηση παίζοντας κανένα ματσάκι ώστε να γυμνάζονται τα υποτίθεται κουρασμένα από την καθημερινή βιοπάλη κορμιά μας, αλλά στον άδικο κόσμο που ζούμε κανείς δεν είναι τέλειος…

Ο καιρός πέρασε, η αγωνιστική χρονιά στο δήθεν ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ εθνικής (που ήταν ο χώρος αναφοράς μας) σχεδόν τελείωσε και αν ρωτήσετε τί γεύση άφησε στα μέλη της speeeedy Info SA θα λέγαμε μάλλον γλυκόπικρη.
Ναι και ενδιαφέρον υπήρχε, ναι και διάθεση για πιο μπασκετική θεώρηση των καταστάσεων υπήρχε, ναι και γράφτηκαν και διαβάστηκαν όμορφα πράγματα.
Όλα όμως αυτά όσο δεν υπήρχε «ίδιο όφελος». Μόλις οι καταστάσεις έφταναν στο να επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα τις ομάδες που συμπαθεί ο καθένας μας, αμέσως οι θεωρίες πήγαιναν στο βρόντο και ξεκινούσε ο «πόλεμος» με όλα τα μέσα. Και τι δε διαβάσαμε σε εποχές «ζορίσματος» από θαυμάσιους μέχρι τότε αναλυτές. Από υποκλίσεις σε υπέροχους λαούς που μπορεί μεν να βρίζουν, αλλά οι «δικοί μας» βρίζουν κοσμίως, από καχυποψίες για τους πάντες και τα πάντα, από βαθυστόχαστες αναλύσεις ορισμού διαιτητών, από… από…, μέχρι βέβαια και εκπληκτική μουγκαμάρα όταν νομίζαμε ότι έχουμε λερωμένη τη φωλιά μας.
Δυστυχώς ελάχιστοι καταφέραμε να ξεφύγουμε έστω και για λίγο από την παραμύθα που μας ταϊζουν όλοι αυτοί που παρασιτικά ζουν και πλουτίζουν από το μπασκετάκι κάνοντάς το τελικά μια επαγγελματικά ερασιτεχνική επιχείρηση. Κρίμα.

Σε τελική ανάλυση όλα τα παραπάνω είναι ο κανόνας λειτουργίας του αθλητο-οικονομικού γίγνεσθαι στη χώρα του περίπου και του δήθεν. Βλακωδώς οι περισσότεροι μέσα στη speeeedy Info SA πιστέψαμε ότι κάπου στο λεκτικό τουλάχιστον κομμάτι θα πηγαίναμε όλοι μαζί ένα βήμα παραπέρα. Λάθος μας.


Καλή συνέχεια. icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif



Το "αν", το "ίσως" και το "αλλά" δεν οδήγησαν ποτέ, κανέναν, πουθενά.....(Ανώνυμος)

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.Χρόνια πολλά από σήμερα και για τον 40+ που γιορτάζει αύριο και πραγματικά με τα γραπτά του όλη την χρονιά και μας έκανε να γελάμε και μας προβλημάτησε και να αναρωτηθούμε για πολλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το άθλημα που αγαπάμε. Παιδιά είμαι σίγουρος πως και του χρόνου θα διαβάζω τις προβλέψεις και τα σχόλια σας όχι σε αυτό το topic , αλλά της Β'Εθνικής που θα είμαστε παρέα..... (λόγο μπαράζ φυσικά) smiley.gif smiley.gif smiley.gif
MBANDA
QUOTE(speeeedy @ Apr 22 2009, 09:06 ) *
speeeedy Info SA – Τίτλοι τέλους

Έφτασε πια η ώρα να υλοποιήσουμε την από πολύ καιρό ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της speeeedy Info SA.
Κυρίες δεσποινίδες και κύριοι (κατά Διακογιάννη) η speeeedy Info SA από σήμερα παύει να υπάρχει.

Αποχαιρετώντας σας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το χρόνο που διαθέσατε διαβάζοντας τα κείμενά μας και να σας υποσχεθούμε ότι δε θα σας απασχολήσουμε σαν speeeedy Info SA ποτέ πια στο μέλλον.


Ευχαριστούμε για την ευχάριστη συντροφιά και τον έξυπνο και πνευματώδη λόγο σου σε ένα χώρο που και ο κοινός νους και η αίσθηση του χιούμορ είναι σπάνια.

Καλή αντάμωση στο μέλλον.

basketikos
Tα πρωταθληματα συνεχιζονται - ας δωσουμε τα τελευταια προγνωστικα για την κανονικη περιοδο (και τα πρωτα, ευχομαι, πριν τα play-offs της Ομαδας μου..)

Σάββατο 25 Απριλίου

bball.gif Τα ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ
19.00 Πανελευσινιακός-ΑΕΝ Κηφισιάς - Πανηγυρική χρονια φτανει στο κλεισιμο. Μια ομαδα που βγηκε πρωταθλητρια και ολοι της εδωσαν το χερι, τι μεγαλυτερη αξια απο αυτη (ελπιζω συντομα να ειμαι στην θεση τους) - Ευκολη νικη και πολυ αρνι..- 1

Κυριακή 26 Απριλίου
bball.gif ΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΕ Ψυχικού-ΑΕ Λιβαδειάς - Οι παλαιμαχοι και νεοι του Ψυχικου θα παιξουν οπως παντα για να το φχαριστηθουν, για την Λειβαδια η επομενη μερα εχει αρχισει αμεσως μετα την "μαχη-για την τιμή των οπλων" απεναντι σε εμας - 1

ΠΑΟ Δειλινών Ηρ.-Ζωγράφου - τα παιδια του Ζωγραφου απεδειξαν για εναν γυρο, ισως και παραπανω τι παει να πει 'παιζω με ψυχη γι αυτο που αγαπαω". Για μενα ειναι η πλεον αξιοθαυμαστη προσπαθεια της χρονιας, και θα επβραβευθει με ενα διπλο, τα Δειλινα δυσκολα θα δειξουν αντιστοιχη διαθεση - 2

Φιλαθλητικός-Κρόνος Αγ. Δημ. - υπαρχει διαφορα, ακομα και στο χαβαλε μπασκετ, ευκολα - 2

bball.gif ΤΑ ("ΑΝ-ΔΕΝ-ΑΛΛΑΞΕΙ-ΞΑΦΝΙΚΑ-Η-ΕΟΚ-ΤΗΝ-ΩΡΑ-ΧΩΡΙΣ-ΝΑ-ΔΩΣΕΙ-ΑΝΑΦΟΡΑ") "ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ"

Νίκαιας Πλ. 16.00 Ιωνικός Ν.-Μίλων - Κεκλεισμένων, με την Ομαδα μου να αγωνια για το τι θα συμβει αλλου το αγχος θα ειναι μεγαλυτερο - ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ και απο τον Μιλωνα και απο αλλους αρκετους στον Ομιλο. ΣΥΓΚΕΤΡΩΜΕΝΑ-ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 3/3 - 1

16.00 ΝΦ-Ιπποκράτης Κω - Θα γινει στις 16.00? - Θα παιξει η Κως? ή δεν θα ερθει για να γλιτωσει χρηματα? Μαλλον θα ολοκληρωθει η "απροσμενη' σωτηρια της ΝΦ - 1

16.00 Ιεράπετρα-προοδευτική - Η διαφορα ειναι τεραστια -ξερετε οτι οχι μονο τωρα, και οχι μονο για την 'φανελα' δεν πιστεψα ποτε οτι η προ εχει καλη ομαδα - ενας αξιοθαυμαστος προπονητης και 1-2 ατομα ειναι ολη η προσπαθεια- ποσο δε που η Ιεραπετρα δεν εχει ξεκινησει διακοπες αλλα προετοιμάζεται για τα μπαραζ της ανοδου - Θα κερδισει η 'τιμη των οπλων' θελω να πιστευω, αλλα η αγωνια θα με τρωει - 2


bball.gif ΥΓ. Οσο για την προσωπικη μου απαντηση στο ερωτημα "Θα ειναι η Ιεραπετρα την Κυριακη οτι "ηταν-την Τεταρτη-ο-Πανελληνιος-απεναντι-στο-Αιγαλεω?" - να πω οτι δεν εχω καμμια αμφιβολια..

bball.gif Δεν μπορεσα να μην βαλω την ωρα των αγωνων - που ομως μπορει να αποδειχθει προσωρινη. Ξαναψαχνωντας το site της ΕΟΚ, θα δειτε οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΩ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ & ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ -Αλλα τι περιμενεις απο καποιους που βαζουν φιλους κονδυλοφορους να τα βαζουν σε κυριακατικα φυλλα με τον Γιαννακη γιατι "θα αφησει τους παικτες του να παιξουν την εργατικη πρωτομαγια"...... angry_red.gif angry_red.gif

RAPTOR
Χρονια πολλα σε ολους με υγεια.Με στεναχωρησε η αποφαση της speedy για αποχωρηση και ελπιζω μετα απο ξεκουραση και ωριμη σκεψη να ειναι παλι κοντα μας.Θεωρω οτι ολους ενοχλησε και πρωτον εμενα αυτη η μιζερια των τελευταιων αγωνιστικων.Περισσοτερο οι φιλοι των οποιων οι ομαδες κινδυνευουν,τα εβαζαν κατα δικαιων και αδικων χωρις να μπορουν να πεισουν κανεναν τελικα οτι εαν μπορουσαν δεν θα εκαναν τα ιδια.Πρεπει ολοι να καταλαβουμε,οτι σε τετοιου ειδους ανταγωνιστικα πρωταθληματα,με την καχυποψια να εχει τον πρωτο λογο η παιρνουν οι ομαδες δραστικα μετρα,η καθομαστε και ανεχομαστε αυτην την κατασταση.
Ενα αλλο θεμα που με απασχολησε ειναι οταν καποιος προσπαθησε να κανει καποια κριτικη,εστω και αυστηρη,οι modarators ,επενεβαιναν και εσβηναν τα γραφομενα.Εγω θα ηθελα να γραψω τις εντυπωσεις μου ειτε θετικες ειτε αρνητικες για καποιον παικτη η προπονητη ακομη και για ομαδα.Οπως λοιπον κατα καιρους λεμε πολυ καλος παικτης,τρομερο κοουτσαρισμα απο τον ταδε προπονητη,εξυπνη κινηση του προεδρου,χωρις να υπαρχουν κυρωσεις ετσι λοιπον να μπορουμε να γραφουμε και τις αρνητικες εντυπωσεις μας για καποιους οταν ολες αυτες οι κρισεις δεν ειναι κακοπροαιρετες οπως εκανε παλαιοτερα καποιος προπονητης,ονομα και μη χωριο,εκμεταλευομενος την ανωνυμια του.Αυτα και οι εντυπωσεις μου για την χρονια που περασε την ερχομενη εβδομαδα.
Ιεραπετρα--Προοδευτικη 1
Ελευσινα --ΑΕΝΚ 2
leonkalf
Aν κάνεις την κριτική σου για την απόδοση παικτών/προπονητών όπως θες, στα πλαίσια των κανονισμών του forum, χωρίς απρεπείς χαρακτηρισμούς, προσβολές κλπ άσχημα, τότε δε νομίζω να σου αφαιρέσει κανείς το post.

Σβήστηκαν post που ανώνυμα ήθελαν να καταγγείλουν πράγματα χωρίς αποδείξεις και χωρίς υπογραφή του post.
basketikos
QUOTE(basketikos @ Apr 24 2009, 03:23 ) *
16.00 Ιεράπετρα-προοδευτική - Η διαφορα ειναι τεραστια -ξερετε οτι οχι μονο τωρα, και οχι μονο για την 'φανελα' δεν πιστεψα ποτε οτι η προ εχει καλη ομαδα - ενας αξιοθαυμαστος προπονητης και 1-2 ατομα ειναι ολη η προσπαθεια- ποσο δε που η Ιεραπετρα δεν εχει ξεκινησει διακοπες αλλα προετοιμάζεται για τα μπαραζ της ανοδου - Θα κερδισει η 'τιμη των οπλων' θελω να πιστευω, αλλα η αγωνια θα με τρωει - 2


bball.gif ΥΓ. Οσο για την προσωπικη μου απαντηση στο ερωτημα "Θα ειναι η Ιεραπετρα την Κυριακη οτι "ηταν-την Τεταρτη-ο-Πανελληνιος-απεναντι-στο-Αιγαλεω?" - να πω οτι δεν εχω καμμια αμφιβολια..


Kαλα μιλαμε εκανα τυπογραφικο λαθος προγνωστικο στο ματς του αιωνα για την Ομαδα μου.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif Απιστευτος τυπος ειμαι.... shot.gif shot.gif

Oρθη Επαναληψη:
16.00 Ιεράπετρα-προοδευτική - 1
MBANDA
QUOTE(basketikos @ Apr 24 2009, 16:00 ) *
Kαλα μιλαμε εκανα τυπογραφικο λαθος προγνωστικο στο ματς του αιωνα για την Ομαδα μου.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif Απιστευτος τυπος ειμαι.... shot.gif shot.gif

Oρθη Επαναληψη:
16.00 Ιεράπετρα-προοδευτική - 1



Είπα και γώ!!!!
Και ο Basketikos στην ...παράγκα????
kontas
QUOTE(basketikos @ Apr 24 2009, 17:00 ) *
Kαλα μιλαμε εκανα τυπογραφικο λαθος προγνωστικο στο ματς του αιωνα για την Ομαδα μου.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif Απιστευτος τυπος ειμαι.... shot.gif shot.gif

Oρθη Επαναληψη:
16.00 Ιεράπετρα-προοδευτική - 1

ΓΛΩΣΣΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ…….
toro_loco
Τελικά η Κως δεν έκανε τον κόπο... 68.gif
basketikos
Στο ημιχρονο
+ 8 ο Ιωνικος
+ 12 η Ιεραπετρα

PetranG3
QUOTE(basketikos @ Apr 26 2009, 17:04 ) *
Στο ημιχρονο
+ 8 ο Ιωνικος
+ 12 η Ιεραπετρα



Μπραβο ρε μπασκετικε....Λογω ανωτερας βιας δεν μπορεσα να παω και δεν ειχα καθολου εικονα τι γινοταν....Καλα παει ο Ιωνικος,για να δουμε τι θα γινει στην Ιεραπετρα.Μεχρι στιγμης απ οτι φαινεται,οι γηπεδουχοι παιζουν για τη φανελα τους και την τιμη τους....
Blue1965White
Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου έχουν μεγαλώσει οι διαφορές και στα δύο γήπεδα. Για να δούμε...
basketikos
Ιωνικος-Μιλωνας + 20 (81-61)

Ιεραπετρα- προο +20 (99-79).


Το Μπαραζ: ΙΩΝΙΚΟΣ -ΠΡΕΒΕΖΑ...

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ...
Blue1965White
Με Πρέβεζα στο μπαράζ. Συγχαρητήρια στην Ιεράπετρα και ολόθερμες ευχές για πρώτη θέση στα δικά της μπαράζ και άνοδο στη Β' εθνική.
PetranG3
QUOTE(Blue1965White @ Apr 26 2009, 17:41 ) *
Συγχαρητήρια στην Ιεράπετρα και ολόθερμες ευχές για πρώτη θέση στα δικά της μπαράζ και άνοδο στη Β' εθνική.



+1

Ξερει κανεις που θα γινουν τα μπαραζ???Αν θα ειναι Αθηνα ή οχι???Αν γινουν Αθηνα,αυτη η ομαδα (ΙΩΝΙΚΟΣ) δεν χανει με τιποτα....Αντε να δουμε
kontas
Κύριοι σεναριογράφοι νικήσαμε δίχως να τα πάρουμε από κανένα γιατί εμείς έχουμε ήθος .
νικη για την Ιεραπετρα.
Panelefsiniakos B.C.
Η χθεσινή γιορτή στην Ελευσίνα ήταν εξωπραγματική. Επιπέδου ομάδων Α1 και ακόμα καλύτερη. Τι να πω και τι να αναφέρω γι' αυτό που είδαν τα μάτια μας χτες. Η ομάδα έχει ξεφύγει οργανωτικά και αναρωτιέμαι αν τα στενά πλαίσια της Β ή ακόμα και της Α2 κατηγορίας μπορούν να την κρατήσουν.
basketikos
kontas,
ξερεις πολυ καλα οτι δεν υπηρχε κανενας σεναριογραφος στο συγκεκριμενο παιχνιδι -

(οσο για το ΄Γλωσσα λανθανουσα', ενα τυπογραφικο ηταν, δεν καταλαβα σε καποια περιπτωση γιατι παλευεις να ανοιξεις θεμα.. 68.gif 68.gif Την γνωμη μου για την Ομαδα που υποστηριζεις (αν ειναι η Ιεραπετρα) την ξερεις απο τοτε που διαβαζεις το τοπικ (ακομα και απο το περσινο πρωταθλημα) και οπως εγραφα, δεν ειχα ποτε αμφιβολια οτι θα παιξει η Ιεραπετρα οπως 'Πανελληνιος σε Αιγαλεω".- αλλα αυτα δεν ειναι της ωρας για εμας)

Συγχαρητηρια ομως αξιζουν και αλλοι: Ελευσινα, Λιβαδειά Κηφισιά Κρόνος, Ψυχικό, Δειλινα, Ζωγράφου, Φιλαθλητικός εδωσαν ολοι τις τελευταιες αγωνιστικές αγωνα για την αξιοπιστια του πρωταθληματος..

Η Ομαδα μου συμπερλιμβανεται σε αυτες, αφου δεν συμμετειχε σε κανενα παρασκηνιο..(αντιθετα, αν δεν ηταν και η πικραμενη ιστορια με τον Φιλαθ/κο τωρα θα ειχαμε σωθει)

Παμε Γερα στο μπαραζ τωρα ... ειναι η ωρα της μαχης...
all-star basket
smiley.gif smiley.gif smiley.gif 77.gif συχαριτηρια σε ορισμενους φιλαθλους του Ιωνικου Νικαιας που βριζανε τισ μαμαδες των αθλητων χωρις καμια αφορμη
margiou3
QUOTE(all-star basket @ Apr 26 2009, 18:45 ) *
smiley.gif smiley.gif smiley.gif 77.gif συχαριτηρια σε ορισμενους φιλαθλους του Ιωνικου Νικαιας που βριζανε τισ μαμαδες των αθλητων χωρις καμια αφορμη


καλησπέρα σε ολους...... μαλλον δεν ησουν στο γηπεδο φιλε μου.....γιατι εγω δεν ακουσα τιποτα τετοιο....το αντιθετο μαλιστα... rolleyes.gif
rnc3
Πότε έγινε κάτι τέτοιο;;; Εγώ πάντως δεν είδα κάτι τέτοιο...

ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!!!

Στο μπαράζ θα γίνει σεισμός!!!!
dirk10
πραγματικα για μαμαδες και τετοια μονο εσυ πρεπει να τα ακουσες το μονο που εκανε ο κοσμος ηταν να τραγουδαει για τον ιωνικο.για πιο λογο να βριζουν σε ενα ματς 20ποντων!!!!!!εγω ειχα πει οτι και να εχανε η ιεραπετρα δεν θα μπορουσε να πει κανεις τιποτα γιατι ξερουμε τι ανθρωποι ειναι παιχτες παραγοντες και ηγεσια. μπραβο για την ανοδο δικαια νομιζω η ελευσινα καλη επιτυχια στην ιεραπετρα και ενα μεγαλο μπραβο σε λειβαδια κρονο κηφισια ψυχικο ζωγραφου παο φιλαθλητικο γιατι παιζαν για την φανελα τους!!!!!στην πατρα τωρα στις 10 μαιου!!!!!!4 πουλμαν ετοιμα και εχει και συνεχεια!!!!!!!!!!
all-star basket
QUOTE(rnc3 @ Apr 26 2009, 18:52 ) *
Πότε έγινε κάτι τέτοιο;;; Εγώ πάντως δεν είδα κάτι τέτοιο...

ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ!!!!

Στο μπαράζ θα γίνει σεισμός!!!!

εισασταν πολλοι και δεν ακουγατε τα συνθηματα που φωναζανε αυτοι που ητανε διπλα στους φιλαθλους του Μιλωνα εσεις τουλαχιστον 150 ατομα και εμεις 19 με τρια παιδακια .πεντε -εξι ανεγκεφαλοι ητανε.το παιγνιδι μονο κεκλ. θυρων δεν ητανε.
nikitas111
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ . ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ . ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.
Ethnikaras
Εγώ που πέρασα μια βόλτα απο την Νίκαια για να δώ το παιχνίδι δεν μπορώ να πώ ότι υπήρχε ένταση ή οτιδήποτε άλλο.
Εάν τώρα κανα δύο άτομα έβρισαν, τι να κάνουμε, αυτά συμβαίνουν.
Μην κρίνουμε όμως την πλειοψηφία που προσπαθούσε να βοηθήσει και φώναζε μόνο για τον Ιωνικό.
Απο εκεί και πέρα ωραίο μπάσκετ, καθαρός αγώνας, μπράβο στον Μίλωνα που το χτύπησε το παιχνίδι, ανώτερος όμως ο Ιωνικός και με πολύ μεγάλο κίνητρο.
Πέρα απο την κατηγορία έπαιζε μπροστά στον κόσμο του.
Και αυτό φαίνεται να τους ανεβάζει πολύ τους παίκτες.
Ομάδα αγνώριστη απο αυτήν που είδα στις πρώτες αγωνιστικές, και απο αυτήν που είδα στο κύπελλο με τον Εθνικό.
Πολύ βελτιωμένη, ειδικά στην άμυνα.
Χωρίς να ξέρω την ομάδα της Πρέβεζας θεωρώ ότι ο Ιωνικός με κόσμο στο μπαράζ και με ανάλογο πάθος ΔΕΝ πέφτει με τίποτα.
Καλή επιτυχία εύχομαι και τα κεφάλια μέσα.
Δουλειά για την κατηγορία φέτος, αλλά και για του χρόνου.
Γιατί η φανέλα του Ιωνικού είναι βαριά.
Εάν όλα πάνε καλά και ανέβουμε και εμείς στην Γ' θα έχουμε ωραία ματσάκια του χρόνου.
Καλή τύχη μάγκες.
rnc3
Ναι σαι καλά Ethnikaras, σήμερα παίζαμε κεκλεισμένων των θυρών δυστυχώς... Κρίμα που έπεσε και η κορούλα.. αλλά δεν γινόταν διαφορετικά. Στο μπαράζ 1 θα είναι το αποτέλεσμα... Ξέρω, ακούγεται αλαζονικό αλλά δεν γίνεται αλλιώς!
rangers-neapoli
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΙΩΝΙΚΑΡΑ....ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.....ΜΕ ΕΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ
Jabar
Δυστυχώς τα αυτονόητα έχουν πάψει να είναι αυτονόητα στην Ελλάδα.Μπράβο λοιπόν στην Ιεράπετρα και για τους ανθρώπους της με τις ευαισθησίες τους.Το ταξίδι έχει αξία όχι μόνο ο προορισμός και που δεν ανέβηκαν απ'ευθείας και να μην ανέβουν βγήκαν κάπου πρωταθλητές.Οσο για αυτούς που προσβάλουν και βρίζουν αυτοί δεν μπορούν να βοηθήσουν τον εαυτό τους όχι την ομάδα τους.
Blue1965White
Κερδίσαμε λοιπόν basketike στον ημιτελικό του ιδιότυπου final four όπως είχες γράψει και τώρα μας μένει ο τελικός. Ένας τελικός που νομίζω πως δεν είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τον Ιωνικό αλλά το παιχνίδι της ιστορίας του. Φέτος είχαμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως θα είχαμε καλύτερη πορεία από πέρυσι, δυστυχώς όμως διαψευστήκαμε. Βέβαια προσωπικά πιστεύω πως άνετα θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε 2 θέσεις πιο ψηλά στη βαθμολογία χωρίς όμως αυτό να έχει καμιά απολύτως σημασία τώρα. Το κέρδος από τη φετινή μας εμπειρία μπορεί να είναι μεγάλο αν βέβαια κερδίσει η ομάδα στο μπαράζ και διαχειριστούμε σωστά τις εμπειρίες μας από το φετινό πρωτάθλημα.
Επειδή βλέπω να υπάρχει κάποιο κλίμα και στα δύο topic για τους ομίλους του νότου ότι ο Ιωνικός είναι φαβορί στο μπαράζ πρέπει να πω ότι διαφωνώ κάθετα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια σίγουρα δεν υπάρχουν φαβορί. Ένα και μοναδικό παιχνίδι που δε ξέρουμε ποιες λεπτομέρειες θα το κρίνουν.
Η δική μου ευχή είναι όλοι οι αθλητές και προπονητές (και των δύο ομάδων) να είναι υγιείς ώστε το παιχνίδι να γίνει πραγματικά με ίσους όρους. Στο γήπεδο εύχομαι και πιστεύω ότι θα υπάρξει όμορφη ατμόσφαιρα χωρίς ένταση και αν είναι δυνατό χωρίς ούτε ένα άσχημο σύνθημα.
Dr.J76
QUOTE(Blue1965White @ Apr 27 2009, 06:24 ) *
Κερδίσαμε λοιπόν basketike στον ημιτελικό του ιδιότυπου final four όπως είχες γράψει και τώρα μας μένει ο τελικός. Ένας τελικός που νομίζω πως δεν είναι το παιχνίδι της χρονιάς για τον Ιωνικό αλλά το παιχνίδι της ιστορίας του. Φέτος είχαμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως θα είχαμε καλύτερη πορεία από πέρυσι, δυστυχώς όμως διαψευστήκαμε. Βέβαια προσωπικά πιστεύω πως άνετα θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε 2 θέσεις πιο ψηλά στη βαθμολογία χωρίς όμως αυτό να έχει καμιά απολύτως σημασία τώρα. Το κέρδος από τη φετινή μας εμπειρία μπορεί να είναι μεγάλο αν βέβαια κερδίσει η ομάδα στο μπαράζ και διαχειριστούμε σωστά τις εμπειρίες μας από το φετινό πρωτάθλημα.
Επειδή βλέπω να υπάρχει κάποιο κλίμα και στα δύο topic για τους ομίλους του νότου ότι ο Ιωνικός είναι φαβορί στο μπαράζ πρέπει να πω ότι διαφωνώ κάθετα. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια σίγουρα δεν υπάρχουν φαβορί. Ένα και μοναδικό παιχνίδι που δε ξέρουμε ποιες λεπτομέρειες θα το κρίνουν.
Η δική μου ευχή είναι όλοι οι αθλητές και προπονητές (και των δύο ομάδων) να είναι υγιείς ώστε το παιχνίδι να γίνει πραγματικά με ίσους όρους. Στο γήπεδο εύχομαι και πιστεύω ότι θα υπάρξει όμορφη ατμόσφαιρα χωρίς ένταση και αν είναι δυνατό χωρίς ούτε ένα άσχημο σύνθημα.

Μετά από 1 μήνα απουσίας, κατάφερα να δω την ομάδα. Τα περί επεισοδίων στο χθεσινό παιχνίδι είναι τουλάχιστον αστεία. Περίσσεψε πάθος (βλέπε rebounds) και ο στόχος κατακτήθηκε εν μέρει. Προσοχή στο μπαράζ, γιατί είναι πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Θέμα ποιότητας δεν τίθεται. Έχω δει την Πρέβεζα και είναι πιο αδύναμη. Η συγκέντρωση και η ψυχολογία θα κρίνουν τον νικητή.

Τ
ghate
Με το τελος του πρωταθληματος θα ηθελα να κανω ενα απολογισμο για το πρωταθλημα και τις ομαδες.

Ελευσινα
Εκανε το σωστο και κρατισε τα τελευταια χρονια ενα βασικο κορμο παιχτων.Με καποιες προσθηκες καθε χρονια καταφερε να δημιουργησει μια πραγματικη ΟΜΑΔΑ οπου φετος πηρε και παναξια το πρωταθλημα.

Ιεραπετρα
Αλλαζοντας καθε χρονια ολο το ροστερ ειναι λιγο δυσκολο να καταφερεις να κλεψεις την ανοδο.Επισης 7 παιχτες να αντεξουν την πιεση και το βαρος ολου του πρωταθληματος ειναι εξισου δυσκολο.Παρολαυτα οσες φορες ειδα την ιεραπετρα μπορω να πω πως μου αρεσε το μπασκετ που ειδα.Μια παρα πολυ καλη ομαδα και ελπιζω να αντεβει στα μπαραζ.

Λιβαδεια
Πολυ καλοι παιχτες οπως Ξενακης,Ψαλτου,Τειλορ κτλ αλλα οπως η Ιεραπετρα δεν ειχε λυσεις στον παγκο.Πολυ καλη πορεια πιστευω για πρωτη χρονια.Οι ανθρωποι τις Λιβαδειας ας επενδησουν σε αυτες τις εμπειριες και να πανε για κατι καλυτερο του χρονου.

Κηφησια
Η εντυπωση που μου εδωσε ηταν οτι η Κηφησια ειναι πραγματικη ομαδα.Με βαθος στο ροστερ.Πολλες λυσεις στην περιφερια,καλους σκορερ που μπορουσαν να παρουν ματς μονοι τους οπως Ψωμαδερης,Δεδες.Γενικοτερα πιστευω πως του χρονου μπορει να ειναι ενα φαβορι για ανοδο.

Κρονος
Πανω κατω τα ιδια με την Κηφησια.Ομαδα με βαθος κυριως στην περιφερια,πολυ καλη αμυνα και παθος.Πολυ καλη πορεια και φετος.Στις λεπτομεριες χαθηκε η δευτερη θεση.Σημειωστε ενα ονομα που θα μας απασχολησει στο μελλον.Σπανος.Αυτο το παιδι ειναι για παραπανω.

Ψυχικο
Συνηθως τετοιου ειδους ομαδες δεν μου αρεσουν.Με παιχτες-ονοματα μεγαλης ηληκιας αλλα το ψυχικο δεν εδειξε οτι ειναι ομαδα γερασμενη ουτε ομαδα παλαιμαχων.Ο Αποσκητης επαιζε σαν να ηταν 20 χρονων ο Υφαντης σε πολλα ματς μας θυμισε τις εποχες που εβαζε 20 στιν Α1.Ο Κακαβας παρολο που ειναι μικρος επαιζε με μυαλο,εξυπνα και εκμεταλευοταν τους συμπαιχτες του καθολη την διαρκεια της σεασον.

Ιωνικος Ν.Φ
Καλο ροστερ,καλοι παιχτες,καθολου χημεια.Οταν αποφασισαν να βαλουν τους εγωισμους τους στην ακρη και να παιξουν μπασκετ για την ομαδα και οχι για τους εαυτους τους τοτε σωθηκαν και ξεμπλεξαν.Αναμφισβητητα βοηθησε και παρα πολυ η ελευση του Οικονομου στην ομαδα.

Μυλωνας
Η ομαδα εκπληξη για μενα φετος.Με 4 παιχτες ουσιαστηκα(Ευαγγελιτση,Παπαδακη,Γεωργοπαπ
δακο,Ρουσοπουλο) και νεαρο σε ηλικια ροστερ καταφεραν οχι μονο να σωθουν αλλα να εχουν την καλυτερη επιθεση του πρωταθληματος.Με λιγο καλυτερη χημεια του χρονου μπορουν να πανε ψηλοτερα.

Ιωνικος Ν
Δεν θα επρεπε να να βρισκετε σε αυτην την θεση βαση ροστερ αλλα πληρωνει το πρωτο γυρο.Οταν ξυπνησαν ηταν πολυ αργα αλλα τουλαχιστον προλαβαν τα μπαραζ και θα ειναι μαζι μας και του χρονου.Γιναν κακες επιλογες και αυτα θα πρεπει ειναι οδηγος για την επομενη χρονια του Ιωνικου στην Γ εθνικη.Καλη επιτυχεια στα μπαραζ.

Προοδευτική
Καλη προσπαθεια απο την προοδευτικη αλλα δεν αξιζε να μεινει στην κατιγορια τελικα.

ΠΑΟ Δειλινών
Η Γ εθνικη ειναι δυσκολη για πρωτοεμφανιζομενες ομαδες απο την περιφερεια.Οταν πεφτουν 5 ομαδες πρεπει να κανεις πρωταθλητισμο για να σωθεις.Εμενα παντως μου αρεσε πολυ το μπασκετ και η προσπαθεια των παιδιων.

Ιπποκράτης
Επισης μεγαλη προσπαθεια και παθος απο τα παιδια αλλα ηταν πολυ δυσκολο να σωθουν.Η αληθεια ειναι ομως οτι τα παιδια το παλεψαν πολυ καναν και καποιες μεγαλες νικες στην εδρα τους οπως επισης χασαν πολλα παιχνιδια στον ποντο.Μαχητες και αυτοι.

Ζωγράφου
Τα παιδια παιξαν ελευθερα με παθος και ορεξη.Το ευχαριστηθηκαν και πιστευω οτι δεν θα ειχαν κανενα ανχος στην διαρκεια του πρωταθληματος.

Φιλαθλητικος
Απογοητευση.Κριμα για την προσπαθεια των παιδιων.Δεν αξιζε να εχει τετοια τυχη ο Φιλαθλιτικος φετος.
Blue1965White
Μια μικρή διόρθωση ghate. Ο Μίλωνας είχε την καλύτερη επίθεση πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος την καλύτερη επίθεση την έχει το Ψυχικό και 3 πόντους πίσω στη δεύτερη θέση είναι ο Ιωνικός. Μάλλον παράδοξο βέβαια αυτό για το μεν Ψυχικό λόγω του μέσου όρου ηλικίας και για τον Ιωνικό επειδή πολλοί πίστευαν ότι δε θα έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα.
Blue1965White
Το μπαράζ θα γίνει Σάββατο 9 ή Κυριακή 10 Μαϊου στην Πάτρα. Το γήπεδο δεν έχει οριστεί ακόμη.
MBANDA
QUOTE(Blue1965White @ Apr 27 2009, 07:24 ) *
Κερδίσαμε λοιπόν basketike στον ημιτελικό του ιδιότυπου final four όπως είχες γράψει και τώρα μας μένει ο τελικός.
Σε τέτοιου είδους παιχνίδια σίγουρα δεν υπάρχουν φαβορί. Ένα και μοναδικό παιχνίδι που δε ξέρουμε ποιες λεπτομέρειες θα το κρίνουν.
Η δική μου ευχή είναι όλοι οι αθλητές και προπονητές (και των δύο ομάδων) να είναι υγιείς ώστε το παιχνίδι να γίνει πραγματικά με ίσους όρους. Στο γήπεδο εύχομαι και πιστεύω ότι θα υπάρξει όμορφη ατμόσφαιρα χωρίς ένταση και αν είναι δυνατό χωρίς ούτε ένα άσχημο σύνθημα.



Συγχαρητήρια στον Ιωνικό Νικαίας για την μεταμόρφωση του 2ου γύρου και την κατ’ αρχάς «διάσωση» της κατηγορίας.
Εύχομαι να δείξει την ανωτερότητά του και στο μπαραζ και να κερδίσει την παραμονή του οριστικά.
Άλλωστε πρώτα το ..σώζεις και μετά το …κερδίζεις.

Επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στους φίλους της Νίκαιας για τα Post τους. Γιατί :
α. Μέσω αυτών μοιραστήκαμε την αγωνία τους για την παραμονή τους (κάτι του οι 6 πρώτες ομάδες δεν το αντιμετώπισαν ποτέ λόγω μπάτζετ και βάθους πάγκων και οι 2 επόμενες το «έσωσαν» την προτελευταία αγωνιστική).

β. Κράτησαν αυτό το Forum ζωντανό μέχρι τέλους, όταν οι άλλοι είχαν ...ξεφουσκώσει.
Τους αξίζει το βραβείο «DURACEL»!!!

Εύχομαι καλή τύχη στους παίχτες και καλά μυαλά στους παράγοντες και τους ...επικεφαλής Ομοσπονδίας, διαιτητών κτλ.
Για Θεία Φώτιση, για όσους δεν την έλαβαν τα Φώτα, υπάρχει μία ακόμη ευκαιρία. Της Ανάληψης.
Σαν τότε δεν βγήκαν ...βόλτα κάτι πύρινες γλώσσες και φωτίστηκαν οι Απόστολοι (ωχ, έμπλεξα) ???
Άντε και στα δικά σας οι ....αφώτιστοι.
johnis
Αν δεν κάνω λάθος, αν ο Ιπποκράτης κατέβαινε κ κέρδιζε τον ΝΦ, στην τριπλή ισοβαθμία ΝΦ-Νίκαια-Προοδευτικής σωζόταν η Νίκαια κ πήγαινε μπαράζ ο ΝΦ. Αν είναι όντως έτσι, το ότι δεν κατέβηκαν είναι απαράδεκτο, ανεξαρτήτως αν τα προγνωστικά ήταν υπέρ του ΝΦ ή του ελαφρυντικού του υψηλού κόστους μετακινήσεων όλη τη χρονιά κλπ. Αν κάνω λάθος, ζητάω προκαταβολικά συγνώμη.
CHE
QUOTE(basketikos @ Feb 25 2009, 04:02 ) *
Τα θερμα μου συγχαρητηρια λοιπον στην προοδευτική για την νικη της τελευταιας αγωνιστικής…...

Χαιρετισμούς λοιπόν από την ‘ειδικοτητα’ -ωρα να κανει παρεα στον Διαμαντοπουλο.... - σας αφηνει με την 'προσωπικότητα'

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Είδες πως τα φέρνει η ζωή, τελικά... Ευτυχώς, λοιπόν, basketike μου, που είμαι "υπερβολικά ευαίσθητος"...όπως μου είπες μόλις τελείωσε το μεταξύ μας παιχνίδι στη Νίκαια...
dirk10
QUOTE(johnis @ Apr 27 2009, 16:15 ) *
Αν δεν κάνω λάθος, αν ο Ιπποκράτης κατέβαινε κ κέρδιζε τον ΝΦ, στην τριπλή ισοβαθμία ΝΦ-Νίκαια-Προοδευτικής σωζόταν η Νίκαια κ πήγαινε μπαράζ ο ΝΦ. Αν είναι όντως έτσι, το ότι δεν κατέβηκαν είναι απαράδεκτο, ανεξαρτήτως αν τα προγνωστικά ήταν υπέρ του ΝΦ ή του ελαφρυντικού του υψηλού κόστους μετακινήσεων όλη τη χρονιά κλπ. Αν κάνω λάθος, ζητάω προκαταβολικά συγνώμη.

εχεις απολυτο δικιο ομως με αυτα που εγιναν φετος αυτο ηταν το λιγοτερο
kontas
[quote name='basketikos' date='Apr 26 2009, 18:25 ' post='294228']
kontas,
ξερεις πολυ καλα οτι δεν υπηρχε κανενας σεναριογραφος στο συγκεκριμενο παιχνιδι -

(οσο για το ΄Γλωσσα λανθανουσα', ενα τυπογραφικο ηταν, δεν καταλαβα σε καποια περιπτωση γιατι παλευεις να ανοιξεις θεμα.. 68.gif 68.gif

’’Τα θερμα μου συγχαρητηρια λοιπον στην προοδευτική για την νικη της τελευταιας αγωνιστικής…...’’

Χαιρετισμούς λοιπόν από την ‘ειδικοτητα’ -ωρα να κανει παρεα στον Διαμαντοπουλο.... - σας αφηνει με την 'προσωπικότητα'

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ

Κύριοι σεναριογράφοι νικήσαμε δίχως να τα πάρουμε από κανένα γιατί εμείς έχουμε ήθος


Κύριε professor τα γραπτά μένουν .
Και ας με αποκαλείς όπως με αποκαλείς ,είμαι κύριος και το απέδειξα μένοντας σιωπηλός
oλο αυτόν τον καιρό μη θέλοντας να δημιουργήσω κλίμα και πιστεψεμε μπορούσα .
Διαφορετικά όπως λένε στην Κρήτη θα έβλεπες το’’ αρνί ανάσκελα’’.
ghate
QUOTE(Blue1965White @ Apr 27 2009, 13:44 ) *
Μια μικρή διόρθωση ghate. Ο Μίλωνας είχε την καλύτερη επίθεση πριν τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος την καλύτερη επίθεση την έχει το Ψυχικό και 3 πόντους πίσω στη δεύτερη θέση είναι ο Ιωνικός. Μάλλον παράδοξο βέβαια αυτό για το μεν Ψυχικό λόγω του μέσου όρου ηλικίας και για τον Ιωνικό επειδή πολλοί πίστευαν ότι δε θα έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα.



Σωστη η διορθωση.Ελειπη στοιχεια απο βασκετμπλογκ.
basketikos
QUOTE(Blue1965White @ Dec 5 2008, 11:38 ) *
Basketike εξαιτίας σου έχουμε αποκτήσει παντού συμπάθειες και φίλους. Δε μπορώ άλλο με αυτή την κατάσταση, θέλω πίσω τις παλιές κόντρες blink.gif wacko.gif


Blue1965White, δεν πρεπει να εχεις παραπονο??? Aκομα και τωρα, υποκινω κοντρες rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Δεν θελω να τελειωσω με μιζερια – Δεν την δικαιουμαστε αλλωστε – Ετοιμαζομαστε για την δικη μας γιορτη. Ναι για μας θα ειναι γιορτη, ο δικο μας τελικο. Για την δικη μας νικη…Θα είναι αξεχαστη πανστρατια.. ..

bball.gif Αλλα,,, φαινεται ότι ‘μανιατικα΄κρατανε πολλοι, ακομα και στην Κρητη..

Της μοδας η ρηση «τα γραπτα μενουν». Αλλα καλο θα ειναι να την χρησιμοποιουμε όχι "κατά το ωφελιμο", αλλα "κατά το πραγματικο". Το να απομονώνεις κατι γιατι θελεις, σε βολευει, δεν είναι και τοσο ενδιαφερον, λαικισμος ειναι, φιλε kontas. Εκανα μια βολτα λοιπον, για να καταλαβεις…

Eγραφα σε ανυποπτο χρονο
QUOTE(basketikos @ Οct 3 2009, 01:45 ) *
[Ελευσινα και Ιεραπετρα] και οι 2 εχουν διοικησεις με ποιοτητα ή τουλαχιστον ανθρωπους κοντα στην ομαδα με κεφι που ξεχωριζουν....Τωρα βλεπω μπασκετικες διοικησεις σε αρκετες περιπτωσεις toυ ομιλου.


Αλλα και..
QUOTE(basketikos @ Jan 23 2009, 01:45 ) *
Ναι στην νικη της Ιεραπετρας - γιατι αυτο που συναντησα ηδη απο περσι ηταν προσπαθεια με αξιοπρεπεια, και παρα τις αγωνιστικές αδυναμιες δεν μπορω να μην αποκαλυψω το προφανες: συνονόματε mpasketike, φυσικά και σας συμπαθω -....... icon_wave.gif )


Eνω εσυ:
QUOTE(kontas @ Feb 18 2009, 20:27 ) *
εγώ φιλέ μου μαθαίνω ότι ετοιμάζετε υποδοχή στην κόλαση για την ομάδα της Κρήτης και γενικά προετοιμάζετε πολεμικό κλίμα απέναντι σε μια ομάδα που κάθε άλλο από εχθρικά σας έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια.


Και τωρα το συνεχιζεις απομονώντας τα λεγομενα μου – που ηταν απλα απαντηση σε ένα άλλο ποστ από την Κρητη (δεν παιζει ρολο τινος):
QUOTE(.... @ Feb 23 2009, 00:43 ) *
!παντως τελευταια αγωνιστικη κατεβαινει η προοδευτικη εδω κατω.....τρελο σεναριο..θελει νικη η προοδευτικη για να σωθει και να πεσει ο ιωνικος....τι γινεται μου λετε.........!


Εν ολιγοις, για μενα φαινεται ότι ηταν η χρονια που εμελε να δεχθω επιθεση φιλιας από Ιεραπετριτικες δυναμεις για εναν ολοκληρο γυρο - αλλα και η χρονια για να δεχθω "επιθεση" (πολιτισμενη μεν, επι του προσωπικου δε) μετα το ματς του Πλατωνα. Διαφωνησαμε, πολιτισμενα και με pm, με πολλους απο εσας. Οπως φαινεται φιλε CHE, 'μανιατικο' το κρατησαν πολλοι αλλα οχι εγω..

Aπο την πλευρα μου Ιεραπετριτικες δυναμεις κρατω το πρωτο – όπως εγραψα σε pm στον Che, την επομενη του αγωνα μας, και εν μεσω θερμου επεισοδιου: Μας ενωνουν πολύ περισσοτερα από οσα μας χωριζουν..

(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ PM ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩ -ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ/ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΧΕΡΙΑ..)

Γι αυτο αλλωστε πηρα και στην πλακα τις οποιες ακροτητες διατυπωθηκαν απο νεα, παλια, αιωνια, χαμενα και απωλεσθεντα ταλεντα που εγραψαν στο τοπικ..

Από την πλευρα μου κραταω επισης kontas, τον δολο όταν εφτιαξες κλιμα παραμονη του αγωνα του Πλατωνα για αγνωστο ακομα λογο, οταν aμφισβητησες ακομα και το δικαιωμα μου για διατυπωση θετικου λογου για την ομαδα που υποστηριζεις (?) – και την περιεργη επαναφορα της αντιπαραθεσης τωρα στο φιναλε… Τα γραπτα μενουν για ολους ....

bball.gif Τωρα για το Κυριακατικο: Η Ιεραπετρα προσθεσε το ονομα της στην λιστα των ομαδων με αξιοπρεπεια. ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ - θα ηθελα να το πουν βεβαια καποιοι αλλοι, γιατι απο εμενα (που το λεω) εχει μικροτερη αξια καθως ειχα συμφερον..

Βεβαια, ετσι είναι αυτά, αλλοτε εισαι ο ευνοημένος. Ο Ιωνικος το 2009. Η Ιεραπετρα παλαιοτερα, το 2006 το 2008.
Αλλοτε εισαι εσυ που μαχεσαι για την αξιοπρεπεια και εκ του αποτελεσματος ευννοεις καποιους. Οπως η Ιεραπετρα χθες, ο Ιωνικος προχθες, ο ΠΓΣ αντι-προχθες.

bball.gif ΕΠΡΕΠΕ η Κως να κανει το ταξιδι - Αυτο ξερω εγω και τιποτα αλλο. Μπορει να κερδιζε -γιατι οχι, τοσο καλη ειναι η ΝΦ? - και τοτε θα ηταν αλλιως τα πραγματα.

bball.gif ΥΓ1. Το δικο μου ‘mea culpa’ για τα οσα λαθη εκανα στην περιεργη αντιπαραθεση που ειχα με ορισμενους φιλους και ασπονδους ‘φιλους’ μεσα στο τοπικ -την ειπα ηδη – εστω και αν πιστευω ότι απλα καποιοι δεν εκαναν σωστη διαχειρηση μιας ηττας, ή μιας στιγμης εντασης...

bball.gif ΥΓ2. Για το δε παρασκηνιο: μιλησαμε μονο μετα το ματς με Φιλ/κο. Ποτε πριν..Και αυτό επειδη (και αν θελετε το πιστευετε) ξερουμε πραματικα τι συνεβει εκεινη την Κυριακη. Αληθεια, ποσοι καταλαβαν οτι αν ειχαμε κερδισει τον Φιλαθλητικο θα ειχαμε ερθει 7οι… ??

bball.gif Παμε λοιπον για απολογισμο, και προετοιμασια για τον Μεγαλο Τελικο...
gate14
Ερχομαστε 69.gif (ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ !!!!)
dirk10
ta πουλμαν γιναν 6 απ οτι ακουσα στον σπορφμ!!!!!!!!!!χαμος στην πατρα θα γινει
bartsa
υπαρχει τρομερο ενδιαφερον και απο ομαδες της Α Β και Γ εσκανα για το μπαραζ. θελουμε πληροφοριες για αναχωρηση και πιθανα εξοδα. μια μονοημερη δεν θα εβλαπτε. σωθειτε και σωστε μας
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.