Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' Εθνικη 2008-09 2ος Ομιλος Νοτου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Basket-time
Επειδή γράφουμε για τις εκάστοτε διοικήσεις μόνο όταν κάνουν λάθη (διώξιμο παικτών,αλλαγές προπονητών κτλ) πρέπει να αναφέρουμε τη σωστή αντίδραση των παραγόντων της Ελευσίνας.
Και αναφέρομαι για τις αρχές που η ομάδα φάνηκε ότι είχε βγει εκτός στόχου,που ήταν η άνοδος,με τις ήττες που είχε κάνει.
Είχε και από τα μεγαλύτερα μπάτζετ,από τα καλύτερα ονόματα σε πάγκο και παρκέ.
Στήριξε όμως τους παίκτες της,τον προπονητή της και αυτό τους βγήκε σε καλό.Αυτό για μένα είναι παράδειγμα υγιούς ομάδας,που το έχει αποδείξει βέβαια και τα προηγούμενα χρόνια.

Μπράβο σας ό,τι και να γίνει... bball.gif
Blue1965White
Πολλά με λίγα το παιχνίδι στη Νίκαια. Από τον Ιωνικό δεν υστέρησε κανένας. Ο Γεωργίου έπαιξε απίστευτη άμυνα πάνω στο Δρακόπουλο και ήταν νομίζω ο θεμέλιος λίθος της πολύ καλής εμφάνισης του Ιωνικού. Για τον Πρινέα ότι και να πούμε είναι λίγο. Μετά από μήνες απουσίας και χωρίς να είναι 100% έτοιμος από τον τραυματισμό έπαιξε απίστευτα. Ο Κουρής ήταν ο γνωστός αρχηγός που οδηγεί την ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Καβαδάς και Αγγελόπουλος επίσης πολύ καλοί. Γαπκιάδης και αυτός πολύ καλός επιθετικά και αμυντικά. Η διαφορά έφτασε το +26 ΄μέσα στο 3ο δεκάλεπτο και μετά το παιχνίδι παίχτηκε ανάμεσα στον Ιωνικό και στους διαιτητές. Δε ξέρω σε τι ύψος θα είχε φτάσει η διαφορά αν οι διαιτητές σφύριζαν στα ίσια πάντως οι 24 πόντοι σίγουρα είναι λίγοι για την εικόνα του παιχνιδιού. Ο κόσμος έκανε το καθήκον του και ανταποκρίθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα. Πάντως στενοχωρήθηκα λίγο που κάποιοι έφυγαν όταν είδαν ότι πήραμε νωρίς διαφορά. Η ατμόσφαιρα ήταν καλή αν σκεφτούμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Μοναδική παρασπονδία στα 40' ένα πλαστικό μπουκάλι. Σίγουρα καταδικαστέο και αυτό αλλά δεν έχει καμιά σχέση με τις σπασμένες τζαμαρίες και την επίθεση στους παίκτες και την αποστολή του Ιωνικού που είδαμε στον πρώτο γύρο. Για τους διαιτητές έχω να πω ένα μεγάλο κρίμα.
Οι παίκτες και η αποστολή της προοδευτικής δεν προκάλεσαν και δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα. Μια παρεξήγηση με τον Τσιρογιάννη δεν πήρε διαστάσεις. Δώθηκαν εξηγήσεις και όλα καλά. Τον Χρήστο τον αγαπάμε και το ξέρει.
Συνεχίζουμε να είμαστε αουτσάϊντερ στην υπόθεση σωτηρία αλλά πλέον δικαιούμαστε να είμαστε λίγο πιο αισιόδοξοι. Από σήμερα κιόλας πρέπει να ξεχάσουμε το χθεσινό παιχνίδι και να ασχοληθούμε με το επόμενο. Στην Ελευσίνα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε αλλά έχουμε πολλά να κερδίσουμε.
Η νίκη του Κρόνου δεν μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση. Πριν δύο εβδομάδες που τον είδα από κοντά μου άρεσε πολύ σαν ομάδα. Οι διαφορές στην κατηγορία δεν είναι μεγάλες και ελπίζω η νίκη του Κρόνου να εμπνεύσει και τους παίκτες της δικής μου ομάδας σε σχέση με το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής.

Piclaso
ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ - ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - 2 (για να δουμε τους πηρε η κατω βολτα τους σουβλατζηδες? οι μπουνιες και τα γαμωσταυριδια που θα εχουν τον πρωτο λογο ολη την εβδομαδα θα τους επηρεασουν? Η Κως στο νησι ειναι δυνατη και εχει την δυνατοτητα να κανει την ζημια. Το σημειο 2 ειναι το πιο λογικο)
ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ - 1 (τα πραγματα πλεον ειναι σοβαρα και δεν νομιζω η ομαδα μου να κανει αλλη μια χειριστη εμφανιση. Πιστευω οτι εχουμε την δυνατοτητα να ξεπερασουμε το εμποδιο του Ψυχικου)
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α - ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑ - 1 (τα παιδια της Ελευσινας δεν αστιευονται και ας παιζουν εδω και ενα μηνα με την μιση ομαδα λογω τραυματισμων και ατυχιων. Εχουν κανει την υπερπροσπαθεια τους και απο εκει που τους ειχαμε τελειωμενους τωρα κρατανε την τυχη της ανοδου στα χερια τους. Οσο φορμαρισμενη και αν ειναι η Νικαια δεν εχει τυχη στο καμινι της Ελευσινας και οι παικτες του Πανελευσινιακου δεν ειναι για πολλα πολλα τους τελευταιους 3 μηνες ποσο μαλιστα τωρα που ειναι ολοι υγειεις.)
ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ - 1 (το παιχνιδι θελει προσοχη. Η Ιεραπετρα με 7 παικτες μονο που παιζει εχει αρχισει να δειχνει συμπτωματα αποσυνθεσης. Η γκελα πλησιαζει)
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ - 2 (Ο Φιλαθλητικος θα ειναι η ομαδα που θα ριξει κατηγορια την κακιστη ομαδα της Φιλαδελφειας)
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - 2 (με λιγη προσπαθεια παραπανω απο μεριας παικτων της Κηφισιας μπορει να γινει ντερμπυ)
ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ - ΑΟ ΜΙΛΩΝ - 1 (Ματσάρα. Στην τύχη ο άσσος κυρίως λόγω έδρας τον επέλεξα)
basketikos
bball.gif Aπο Δευτερα προγνωστικα;;;; Sorry Piclaso, αλλα να χορτασουμε λιγακι το +24.....Η χρονια ειναι πιο δυσκολη του προβλεπομενου και χρειαζεται

bball.gif Εγω το εχω πει στα σοβαρα: Η προ δεν ειναι καλή ομαδα - εσεις με νομιζατε πορωμενο Ιωνικακια (οχι οτι δεν ειμαι μεταξυ μας..) και τιποτα αλλο. Παιδια Ομαδα που δεν εχει 1ο ή 2αρι που να δινει πασα απο το δεξι στο αριστερο χερι, και ο μονος φερεγγυος ψηλος αρεσκεται να κοβει βολτες απ' εξω, δεν μπορει να παει μακρια.,, Ενταξει, εχει καλο προπονητη, που ξερει να κανει escape. Αλλα αυτος φτανει?? Τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα, και αν το ματς της Κυριακης δεν τους κατσει (καλα τωρα, ξερετε ποσο το ελπιζει ο υπογραφοντας)..

bball.gif Προοληπτικος δεν ειμαι, αλλα αν ο speedy δεν ριξει το νομισμα, εγω προγνωστικα θα κανω πια καθε Πεμπτη 14.49..

bball.gif Τελος, για οσους αγαπανε τις στατιστικες, τα τελευταια 5 χρονια στην Γ Εθνικη:
- 12 νικες συνολο - Ομαδα με 12 νικες υποβιβαζεται μονο 5/20 φορες
- 13 νικες συνολο - Ομαδα με 13 νικες δεν εχει καταλαβει ποτε την 10η θεση που οδηγει στον υποβιβασμο.
- 13 νικες συνολο - αρκουσαν 15/20 φορες για να τερματισει μια Ομαδα ψηλοτερα και απο την 9η θεση (που μαλλον παει σε μπαραζ φετος) , ενω αλλη μια ηταν θεμα ισοβαθμιας.
- 14 νικες συνολο - σημαινουν ΠΑΝΤΑ 8η θεση η ψηλοτερα.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
(8ος) / (9ος) / (10ος)
14/13/11
14/12/10
14/13/12
13/12/12
12/12/10
----------
14/13/12
14/11/10
13/13/11
12/12/11
14/11/10
-----------
12/12/12 (!!!)
12/12/12 (!!!)
13/11/10
14/11/10
12/12/12 (!!!)
-----------
13/12/7
13/11/10
11/10/10
12/12/11
14/13/12


ΥΓ1. Οση απογοητευση και να ειχαμε - η χθεσινη εμφανιση Ομαδας και Κοσμου μας κανει αισιοδοξους - ΚΑΙ ΙΩΝΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΤΑ 100 - Τα παραπανω ηταν απλα μια ασκηση για να αποφυγουμε το Αλτσχαϊμερ.. icon_wave.gif
GALIS FOR EVER
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΦ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΟ ΕΧΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΝΚ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ.
Ο ΜΠΙΤΖΙΑΝΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΙΡΙΓΜΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ 3 ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ.
trelosgiasena
QUOTE(eidikos% @ Feb 9 2009, 10:00 ) *
eida to mats toy iwnikou me thn proodeutikh.παρα πολυ καλοσ ο ιωνικος αρκετα βελτιωμενος ειδικα στην αμυνα(εντυποσιακο οτι δεν εβαλε ποντο ο δρακοπουλος)πολυ ενεργεια μεσα στο παρκε απο τους 3 κοντους.κουρης-πρινεας δινουν εναν αλλο αερα στην ομαδα σε αμυνα και επιθεση ο δευτερος ηταν απωλεια για εναν ολοκληρο γυρο.πολυ καλος και ο μικρος ο ψηλος του ιωνικου!!!!η προοδευτικη δεν μπηκε ποτε στο παιχνιδι ισως να επιρεαστικε απο τον κοσμο(ωραια ατμοσφαιρα αλλα με πολυ μπαφο smiley.gif.πεσανε και κατι φτισιδια).μαλλον θα εχει προβληματα αν συνεχισει ετσι!!!!εντυπωση μου κανει η νικη του κρονου.εχει κανεισ εικονα απο το ματς?ελευσινα φαβορι παντως


Καλησπέρα σε όλους τους άγρυπνους μπασκετικούς!Καλώς σας βρίσκω στο φόρουμ.Γράφω για πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ συστηματικά κάθε κουβέντα σοβαρού περιεχομένου και μη.Αυτό που με έκανε να γράψω είναι η εμφάνιση των παιδιών στο προχθεσινό παιχνίδι που για όσους ξέρουν έχει ιδιαίτερη σημασία.Αισθάνομαι την υποχρέωση να πώ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά και στον προπονητή!!!!!Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για την δύσκολη συνέχεια που έχουμεκαι θα πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα τώρα που έχουμε και την ψυχολογία που τόσο έλειπε απο τα προηγούμενα παιχνίδια.Δεν θα πρέπει να αφήσουμε την τύχη μας σε κενέναν γιατί όλοι ξέρουμε ότι παίζοντας στη γ' εθνική είναι σαν να παίζεις με την φωτιά κάθε εβδομάδα και όλοι ξέρουμε τις τελευταίες αγωνιστικές τα αποτελέσματα είναι πολύ παράξενα.Αυτά έχω να πώ για πρώτη φορά,συγχαρητήρια και πάλι σε όλη την ομάδα και εύχομαι κάποια στιγμή να ξαναδούμε την ομάδα στην θέση και στην κατηγορία που της αξίζει.
PLAY BASKET
QUOTE(Piclaso @ Feb 9 2009, 01:19 ) *
Λειβαδια και Ιεραπετρα δειχνουν οτι δεν μπορουν τωρα που τα ματσακια καινε και το πρωταθλημα παιζετε καθε αγωνιστικη.

Η μεν Λειβαδια (θα μαθω και θας σας ενημερωσω για τον αν θα πλακωθουν και αυτην την εβδομαδα) το εδειχνε καιρο οτι θα την πατησει και το εκανε.

Η μεν Ιεραπετρα δειχνει και εκεινη τα ιδια συμπτωματα. Μετα την ηττα-ξεβρακωμα απο Ελευσινα νικησε Κηφισια απολυτως δικαια και χρειαστηκε την συμβολη της διαιτησιας οταν ο ΝΦ. το γυρισε το παιχνιδι απο το -23 στο -5 και σημερα με Φιλαθλητικο δεν αξιζε να νικησει. Και ακολουθουν μετα το επομενο παιχνιδι (που το Δειλινο θελει προσοχη γιατι τα παιζει ολα για ολα) η Νικαια εξω (που εκει μεσα τωρα που πεταει η ομαδα δεν περναει ουτε η Μπαρτσελονα), το Ψυχικο μεσα και η Λειβαδια εξω. Οποτε για τριτους τους βλεπω.

Η Ελευσινα με 10 σερι νικες δειχνει οτι ακομα και με 20 τραυματιες να παιζει δεν μπορει να χασει με τιποτα. Εκανε την κοιλια στην αρχη με τις 3 σερυ ηττες και τωρα παρατηρει ολες τις αλλες ομαδες να κανουν και εκεινοι με την σειρα τους την κοιλια, γελωντας με πονηρο βλεμμα γνωριζοντας πως μετα το Ψυχικο που εχει εξω, ακολουθει η Λειβαδια μεσα και επομενο δυσκολο ειναι μονο ο Κρονος προς το τελος και ισως ο Μιλωνας τον οποιο τον εχει νικισει 2 φορες φετος (η μια στο κυπελλο) με 20 ποντους διαφορα το καθε ματς.
Και το καλυτερο από ολα ειναι πως εχει την διαφορα στα μεταξυ της με Ιεραπετρα.

1ο φαβορι αγαπητοι φιλοι ΕΛΕΥΣΙΝΑ

χαμενο ταλεντο
μαλλον δεν θα εισουν στο παιχνιδι της ιεραπετρας με την αγαπημενη σου ομαδα.....γιατι αν εισουν θα εβλεπες οτι μεχρι τα 3 τελευταια λεπτα το παιχνιδι ηταν ποντο ποντο και γινοταν ενα πολυ ομορφο παιχνιδακι με πολυ καλη κερκιδα..αλλα 2 λαθος σφυριγματα-κατ'εμε-των διαιτητων εφτασε η διαφορα εκει που πηγε.που ειδες εσυ το ξεβρακωμα δεν μπορω να καταλαβω.....!οτι παιζει με 7 παιχτες εχεις δικιο και οτι ειναι πολυ δυσκολο να φτασουν μεχρι τελος...πιστευω ομως οτι τα παιδια εχουν τα ψυχικα και σωματικα προσοντα να το κανουν....!και πιστευω οτι φετος με τους παιχτες και τον κοσμο που μαζευει το γηπεδο της ιεραπετρας δεν προκειτε να περασει κανεις...οσω κιαν το θελουν καποιοι....!οσω για τον φιλαθλητικο που λες οταν μια ομαδα γυριζει το παιχνιδι απο το -19 γιατι δεν αξιζει τη νικη....δεν καταλαβαινω...!ο νφ που μας κερδισε στον πρωτο γυρο....γυρισε το ματς απο το -22 δηλαδη δεν αξιζε τη νικη....η τοτε παλι εφταιγε η ιεραπετρα που εχασε...!τοσο πολυ ρε παιδια μισος για τις ομαδες που ειναι στην κορυφη....!ηταν 1ο το ψυχικο ελεγαν ολοι οτι ειναι γεροι οι παιχτες.....ανεβηκε η κηφισια επαισαν ολοι να την φανε και ειδικα στον διαμαντοπουλο που το παιδι εγραφε και επωνυμα....ανεβηκε η λειβαδεια...ολοι αμεσως να την πεσουν οτι ειναι σφαγμενοι μεταξυ τους...τωρα η ιεραπετρα.....μετα σιγουρα η ελευσινα....!ημαρτον..ας κοιταζει ο καθενας την ομαδα του και ας αφησουμε τα θαψηματα των αλλων...!ο στυλ βρε παιδια που χαθηκε....γιατι δεν βγαινει να πανηγυρισει την μεγαλη νικη της ομαδας του μεσα στη λειβαδεια..... 69.gif
panosak
QUOTE(χαμενο ταλεντο @ Feb 10 2009, 14:42 ) *
ανεβηκε η κηφισια επαισαν ολοι να την φανε και ειδικα στον διαμαντοπουλο που το παιδι εγραφε και επωνυμα....ανεβηκε η λειβαδεια...ολοι αμεσως να την πεσουν οτι ειναι σφαγμενοι μεταξυ τους...τωρα η ιεραπετρα.....μετα σιγουρα η ελευσινα....!ημαρτον..ας κοιταζει ο καθενας την ομαδα του και ας αφησουμε τα θαψηματα των αλλων...!ο στυλ βρε παιδια που χαθηκε....γιατι δεν βγαινει να πανηγυρισει την μεγαλη νικη της ομαδας του μεσα στη λειβαδεια..... 69.gif

η περιοδος χαρητος με τις απανωτες ηττες της ΑΕΝΚ τελειωσε...
μην την ξαναφερετε στην επικαιροτητα γιατι θα πω πολλα ...
Για τη Λειβαδια δεν ξερω δεν ακουσα ...
Ο styl πρεπει ναναι μπερδεμενος ...
styl
QUOTE(panosak @ Feb 10 2009, 15:15 ) *
η περιοδος χαρητος με τις απανωτες ηττες της ΑΕΝΚ τελειωσε...
μην την ξαναφερετε στην επικαιροτητα γιατι θα πω πολλα ...
Για τη Λειβαδια δεν ξερω δεν ακουσα ...
Ο styl πρεπει ναναι μπερδεμενος ...



Επειδη βλεπω να αρχισουν να γραφουν κατα εμου το μονο που θα πω εγω οτι ειναι ποτε δεν εχω βγει να πανηγιρησω νικη. ουτε οταν κερδισα την ιεραπετρα το εκανα, ουτε οταν κερδισα το ψυχικο και καλυψα και την διαφορα του πρωτου γυρου το εκανα. Για ποιο λογο να βγω να το κανω τωρα? υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος που θελετε να με βαλετε να το κανω? γιατι δεν το κανετε εσεις που το θελετε τοσο πολυ και θελετε να βαλετε αλλους να το κανουν για σας?.χερομαι για την νικη της ομαδας μου. Οπως καθε φιλαθλος που υποστηριζει καποια συγκεκριμενη ομαδα και σεβομαι και τον αντιπαλο με τον οποιο επεξα καθε φορα οποιος και να ειναι αυτος και δεν νομιζω στις τοσες δημοσιευσεις που εχω κανει να εχω μιλησει ποτε προσβλητικα για αντιπαλο μου. Γιατι αμα θελεις να σε σεβονται θα πρεπει να σεβεσε και εσυ αυτον που εχεις απεναντι σου και η πιο μεγαλη νικη οσες και να κανεις ειναι αυτη να κερδιζεις τον σεβασμο τον αντιπαλον σου. Πρεπει ομως να πω και ενα μπραβο στο χαμενο ταλεντο που λεει οτι πρεπει να αφησουμε τις ομαδες και να μην προσπαθουμε να χαλαμε το κλιμα τους και ως καλητερος ας κερδισει την ανοδο.
ρε Πανοσακ τι εχεις να πεις για την κηφησια και δεν το λες μονο αφηνεις υπονοουμενα? ξερεις κατι που δεν ξερουμε οι υπολοιποι?

duke10
QUOTE(panosak @ Feb 10 2009, 13:15 ) *
η περιοδος χαρητος με τις απανωτες ηττες της ΑΕΝΚ τελειωσε...
μην την ξαναφερετε στην επικαιροτητα γιατι θα πω πολλα ...



Γιατι δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενος και αφηνεις υπονοουμενα???
Blue1965White
ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ - ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΑΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕ - ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α - ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑ
ΑΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ - ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ ΗΡΑΚ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.ΦΙΛ/ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΟ
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ - ΑΟ ΜΙΛΩΝ


Θεωρητικά το πιο αμφίροπο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής είναι αυτό στον Κορυδαλλό. Θεωρητικά πάλι εκτός από την Κω και τον Ζωγράφου στα υπόλοιπα παιχνίδια αν και υπάρχουν σαφή φαβορί υπάρχουν και ενδείξεις πιθανής έκπληξης.

ΥΓ1 Speeeedy πρόσεξε γιατί τρίτο χαμένο νόμισμα σε περίοδο οικονομικής κρίσης θα θεωρηθεί πρόκληση για τους υπόλοιπους. Σε κάθε περίπτωση αν η Speeeedy Info SA επιμένει να κατασπαταλεί έτσι τα χρήματα της, προτείνω να σκεφτεί το ενδεχόμενο της χορηγίας ενός ποσού της τάξης των 20 ευρώ προς τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Νικαίας ώστε ο τελευταίος να αντικαταστήσει τα καμένα λαμπάκια στον πίνακα του Πλάτωνα.

ΥΓ 2 trelosgiasena καλωσόρισες στην παρέα μας. Έλα να αυξάνεται η Ιωνική κοινότητα του basketforum rolleyes.gif
absolut7
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
panosak
δεν ηθελα να πω κατι συγκεκριμενο ...
ουτε θελω να κανω κριτικη αφ'υψηλου και να μιλαω για μανατζαραιους και παικτες χωρις αφορμη...
εν ολιγης επειδη το εχουμε κουρασει το θεμα απλα δεν θα ηθελα να ξαναρχισουμε τα "¨νικη για την ομαδα μου -
συγκλονιστικος ο συμπαικτης - ο κοουτς δεν εχει αδικησει κανενα - δεν εχω μανατζερ" και αυτα...
γιατι μετα εχω πολλα να πω...
styl περιμενες νικη στη Λειβαδια???
taz4
QUOTE(absolut7 @ Feb 10 2009, 17:52 ) *
KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ



QUOTE(basketikos @ Feb 8 2009, 22:53 ) *
Πεφτουν 5 σιγουρα.
Παει σε μπαραζ ο 6ος μονο αν πεσουν 3 Νοτιες απο την Β Εθνικη (δηλαδη δεν σωθει ουτε η Χαλκιδα ουτε ο Σπορτιγκ που κυνηγανε την Φλογα και τον Αρχελαο)

ghate
Παιδια 6 πεφτουν μην μπερδευεστε!Απο την στιγμη που απο την Β εθνικη πεφτουν 3 Αθηναικες (Σπορτινγκ,Φαληρο,Χαλκιδα) θα πεσουν 6 ομαδες απο την Γ εθνικη!Και μην μου πει κανεις οτι προλαβαινει να σωθει ο Σπορτιγκ γιατι θα βαλω τα γελια!
Blue1965White
QUOTE
γ) Υποβιβασμός από τη Γ΄ Εθνική
1. Αν τα Σωματεία που θα υποβιβασθούν από την Β΄ Εθνική Κατηγορία είναι δύο (2) Σωματεία Νότου και δύο (2) Σωματεία Βορρά, τότε:

ι)Από κάθε Όμιλο Νότου θα υποβιβασθούν πέντε (5) Σωματεία.
ιι)Από κάθε Όμιλο Βορρά θα υποβιβασθούν τρία (3) Σωματεία.
Επίσης, θα υποβιβασθεί και ο ηττημένος αγώνα κατάταξης που θα γίνει μεταξύ των Σωματείων που θα καταλάβουν την 11η θέση στους δύο Ομίλους του Βορρά.
2.Αν τα Σωματεία που θα υποβιβασθούν από τη Β΄ Εθνική Κατηγορία είναι τρία (3) Σωματεία Νότου και ένα (1) Σωματείο Βορρά, τότε:ι) Από κάθε Όμιλο Νότου θα υποβιβασθούν πέντε (5) Σωματεία.Επίσης, θα υποβιβασθεί και ο ηττημένος αγώνα κατάταξης που θα γίνει μεταξύ των Σωματείων που θα καταλάβουν την 9η θέση στους δύο Ομίλους του Νότου.
ιι) Από κάθε Όμιλο Βορρά θα υποβιβασθούν τρία (3) Σωματεία.


Από την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής στο site της ΕΟΚ.
Jabar
Είναι σαφές και κατά καιρούς έχει γραφτεί.Ολα δείχνουν ότι θα πέσουν 5 κατευθείαν και 1 από μπαράζ μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την έκτη θέση από το τέλος.
styl
QUOTE(panosak @ Feb 10 2009, 18:31 ) *
δεν ηθελα να πω κατι συγκεκριμενο ...
ουτε θελω να κανω κριτικη αφ'υψηλου και να μιλαω για μανατζαραιους και παικτες χωρις αφορμη...
εν ολιγης επειδη το εχουμε κουρασει το θεμα απλα δεν θα ηθελα να ξαναρχισουμε τα "¨νικη για την ομαδα μου -
συγκλονιστικος ο συμπαικτης - ο κοουτς δεν εχει αδικησει κανενα - δεν εχω μανατζερ" και αυτα...
γιατι μετα εχω πολλα να πω...
styl περιμενες νικη στη Λειβαδια???


Οχι δεν την περιμενα αλλα σου ειπα και πριν οτι δεν με νοιαζει η νικη σαν νικη αλλα να κερδιζω τον σεβασμο του αντιπαλου και αυτο το θεωρω πιο συμαντικο πραγμα. αν ξερεις τι παει να πει αυτο επειδη ειδα οτι δεν σου αρκουσε σαν απαντηση. και επειδη και βαση προγραμματος εχω την ευκαιρια πλεον να κρυφοκοιταζω και εγω την ανοδο πλεον αφου το πιο δυσκολο ματς που εχω ειναι με την ιεραπετρα στην κρητη και επειδη εχω ακομα μπροστα μου αλλους 9 αγωνες και ολα γινονται αλλα πιο πολυ με νοιαζει το να με σεβεται ο αντιπαλος. Δηλαδη εσυ πιστευες οτι εγω θα σε κερδιζα στην εδρα μου? και τοτε ημουν σε πιο δυνη απο ψυχολογικη αποψη θεση αφου μετρουσα μια νικη σε 4 ματς εχοντας χασει το τελευταιο ματς στο σουτ που ειχα ευκαιρια να το παρω ενω εσυ μετρουσες 7 ματς αητητος. ενω τωρα ειμουν σε αντιθετη ψυχολογικη κατασταση αφου μετρουσα 3 νικες σε 4 ματσ και η λιβαδεια βρισκοταν με 8 ματς αητητη και αν ισχυε ολο αυτο που γραφεται προς το εξω δεν ειχε καλο κλιμα στο εσωτερικο της παρολαυτα. Αρα θεωρω οτι και τα δυο ματς οτι ειχαν την ιδια δυσκολια. εχεις αντιθετη αποψη? αν ναι εξεφρασε την. ερχοσουν να χασεις στην εδρα μου?
dirk10
QUOTE(Blue1965White @ Feb 10 2009, 23:31 ) *
Από την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής στο site της ΕΟΚ.

ΜΠΡΑΒΟ ΕΟΚ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙς να πεφτει ο 9ος αν ειναι δυνατον ελεος,σορρυ για την λεξη αλλα ολοι οι ασχετοι στο μπασκετακι ειναι????ενας για πανω και 6 για κατω??ΕΛΕΟΣ
Piclaso
QUOTE(χαμενο ταλεντο @ Feb 10 2009, 14:42 ) *
μαλλον δεν θα εισουν στο παιχνιδι της ιεραπετρας με την αγαπημενη σου ομαδα.....γιατι αν εισουν θα εβλεπες οτι μεχρι τα 3 τελευταια λεπτα το παιχνιδι ηταν ποντο ποντο και γινοταν ενα πολυ ομορφο παιχνιδακι με πολυ καλη κερκιδα..αλλα 2 λαθος σφυριγματα -κατ'εμε-των διαιτητων εφτασε η διαφορα εκει που πηγε.που ειδες εσυ το ξεβρακωμα δεν μπορω να καταλαβω

Πρώτον αγαπητε φιλε η αγαπημενη μου ομαδα ειναι η Προοδευτικη και οχι η Ελευσινα.
Δευτερον μπερδευτηκες και εκανες παραθεση την δημοσιευση μου με τον αλλο λογαριασμο που εχεις (PLAY BASKET) rolleyes.gif
Τριτον αν εχεις παραπονα για την διαιτησια εσυ τοτε ολες οι ομαδες που εχουν περασει απο την εδρα σου πρεπει να ζητησουν να επαναληφθουν τα παιχνιδια τους με σας.
Τεταρτον ξεβρακωμα δεν ειναι οταν στο 4ο δεκαλεπτο δεν μπορεις να βαλεις καλαθι αλλα ουτε και να αλλαξεις πασα και χανεις και την διαφορα του πρωτου γυρου? Αν σε ενοχλει η λεξη ξεβρακωμα τοτε θα σου ζητησω συγνωμη και θα την αλλαξω με τις λεξεις παραδοση ανευ ορων στην ανωτεροτητα του αντιπαλου.
trelosgiasena
Καλησπέρα σε όλους!Όπως λέει ο ghate και έτσι όπως έχουν ως τώρα τα πράγματα στη β'εθνική ο μόνος που μπορεί να επηρεάσει την ουρά της βαθμολογίας στους όμιλους του νότου της γ'εθνικής είναι ο Σπόρτινγκ , άλλο ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο.Όντως είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρουμε πόσες αντοχές έχουν παίκτες και διοίκηση για να παλέψουν όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Δεν ξέρω αν γίνει και μαθηματικά βέβαιο το ότι δεν μπορεί να βάλει μια ομάδα του βορρά απο κάτω στην βαθμολογία, δεν θα τα παρατήσει και αυτός.Από το καλοκαίρι έχει γίνει ένα τεράστιο λάθος ( να με συγχωρέσουν οι φίλοι του παλαιού Φαλήρου) που δόθηκε άδεια στην ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα της β'εθνικής.Αυτόματα με αυτή τη συμμετοχή καταδικάζεις μια ομάδα ακόμα του νότου να μπει σε περιπέτειες. Είναι πρωτάθλημα που μπορεί να κάνεις ένα μικρό κακό σερί ,να σε βγάλει εκτός προγράμματος και άμεσα να κινδυνεύεις.Γι'αυτό ξανακρούω τον κόδωνα του κινδύνου : τώρα που η ομάδα έχει βρεί ένα καλό ρυθμό ας το εκμεταλευτεί ώστε να κρατάει η ΟΜΑΔΑ μας την τύχη στα χέρια της και να μην την νοιάζουν ούτε τι θα γίνει στη β'εθνική ,ούτε τι θα γίνει αν κάτι αλλάξει στο σαθρό σύστημα μπάσκετ της ΕΟΚ. Η ομάδα έχει ακόμα 9 τελικούς ,δεν πρέπει να χαριστεί σε κανέναν όπως βέβαια δεν το έχει κάνει γιατί δεν θα της χαριστεί και ΚΑΝΕΝΑΣ. Ελπίζω να συμφωνείτε μαζι μου φίλοι ΙΩΝΙΚΟΙ και οι υπόλοιποι του φόρουμ , ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Blue1965White smiley.gif και ας βοηθήσουμε την ομάδα όλοι ,ο καθένας με τον τρόπο του!!Φόρτσα ΙΩΝΙΚΑΡΑ!!!!!!!!
basketikos
trelosgiasena, καλωσοριζω και εγω εναν ακομα Ιωνικακια - με εφεση στα 'νυχτερινα' post icon_wave.gif

Nαι 9 τελικοι για εμας - πριν φτασουμε τις 7 ακομα νικες δεν μπορουμε να ησυχασουμε..
Αλλα ας παμε βημα-βημα.. Ελπίζω να εχουν ηδη πεσει οι τονοι απο την επιτυχια της Κυριακης και να ξεκινησε η δουλεια για τα ματς με τους πρωτοπορους (& φιλους εκτος γηπεδων) Ελευσινιους και Ιεραπετριτες...

Βεβαια υπαρχουν και ματς κλειδια των αλλων - πχ. ενα Ψυχικο απο το Ψυχικο δεν θα ηταν Ψιχουλο αυτην την Κυριακη.

ΥΓ. παιδια, η Χαλκιδα εχει 2 παιχνιδια κολλητα στην Β, αν τα παρει πλησιαζει την Φλογα & παει για την σωτηρια...
Faitas
Επειδή βλέπω οτί ανάβουν τα αίματα οι πιο πιθανοί για άνοδο είναι Ελευσίνα-Ιεράπετρα.Το θέμα είναι ποιος θα κάνει γκέλα πρώτος.Μετά παίζει πολύ ψυχολογία.Ακολουθούν 9 αγώνες.Και είναι και οι 9 παιχνίδια φωτιά και για τις δύο ομάδες.Η Ιεράπετρα έχει λίγους παίχτες αλλά ποιοτικούς.Η μεν Ελευσίνα έχει πολλούς καλούς παίχτες και ψυχολογία.Αναφορικά με το παιχνίδι Ελευσίνα-Ιεράπετρα για να μάθουν όσοι δεν έιδαν η Ιεράπετρα ήταν πολύ κοντά στη νίκη.Η ήττα ήταν καθαρά λάθος προπονητή και το λεγόμενο "ξεβράκωμα" που λέτε.Όταν δύο παίχτες φορτσάρουν μαζί και όλο το παιχνίδι το'χουν μαζί(Μιχαηλίδης-Μυστηλιάδης) δεν τους βάζεις έναν έναν στο τέταρτο δεκάλεπτο.Εκεί έγινε το λάθος.Αν τους συνέχιζε μαζί όχι μόνο δεν θα έχαναν τη διαφορά αλλά ίσως μιλούσαμε και για νίκη της Ιεράπετρας.Απο κει και πέρα για Κηφισιά έχω να πω ότι όντως η περίοδος χάριτος πέρασε.Η Κηφισιά δεν θα κάνει άλλες ήττες.Τα περισσότερα παιδιά είναι καιρό μαζί,μην τους καταδικάζετε για το κλίμα που έχουν μεταξύ τους και που το βγάζουν προς τα έξω.Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεμένοι.Κι αν έκαναν τις ήττες που έκαναν ήταν καθαρά λόγω άγχους αφού είχαν να αντιμετωπίσουν πιο έμπειρες ομάδες.Πιστεύω το χρόνου αν συνεχίσουν οι ίδιοι έχουν το εισιτήριο για άνοδο!Η Λιβαδειά πάλι παίζει πολύ ξύλο για να καταφέρει να παίξει σε κατηγορία επαφής.Μακάρι Ιωνικός να κρατηθεί στην κατηγορία.Βλέπω πιο πιθανό να πέφτει η Ν.Φιλαδέλφεια,κι ας άλλαξε προπονητή,λόγω πολύ κακού κλίματος στην ομάδα.Φιλαθλητικός ελπίζω του χρόνου να επιστρέψουν στην κατηγορία.Για Προο δεν έχω κάτι να πω.Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ολες οι ομάδες έχουν πρόβλημα με τους συγκεκριμένους..Μάλλον δεν είναι τυχαίο.Μίλωνας δυνατός αλλά μέχρι εκεί.Κρόνος θα μπορούσε να είναι φαβορί αλλά έγιναν λάθη.Ψυχικό πλέον κουρασμένο αλλά για το γόητρο θα κυνηγήσει νίκες.Αυτά για την ώρα.Και όπως κάθε φορά θα ευχηθώ καλή συνέχεια και περισσότερη ηρεμία σε όλους.
maas8
QUOTE(Faitas @ Feb 11 2009, 04:55 ) *
Επειδή βλέπω οτί ανάβουν τα αίματα οι πιο πιθανοί για άνοδο είναι Ελευσίνα-Ιεράπετρα.Το θέμα είναι ποιος θα κάνει γκέλα πρώτος.Μετά παίζει πολύ ψυχολογία.Ακολουθούν 9 αγώνες.Και είναι και οι 9 παιχνίδια φωτιά και για τις δύο ομάδες.Η Ιεράπετρα έχει λίγους παίχτες αλλά ποιοτικούς.Η μεν Ελευσίνα έχει πολλούς καλούς παίχτες και ψυχολογία.Αναφορικά με το παιχνίδι Ελευσίνα-Ιεράπετρα για να μάθουν όσοι δεν έιδαν η Ιεράπετρα ήταν πολύ κοντά στη νίκη.Η ήττα ήταν καθαρά λάθος προπονητή και το λεγόμενο "ξεβράκωμα" που λέτε.Όταν δύο παίχτες φορτσάρουν μαζί και όλο το παιχνίδι το'χουν μαζί(Μιχαηλίδης-Μυστηλιάδης) δεν τους βάζεις έναν έναν στο τέταρτο δεκάλεπτο.Εκεί έγινε το λάθος.Αν τους συνέχιζε μαζί όχι μόνο δεν θα έχαναν τη διαφορά αλλά ίσως μιλούσαμε και για νίκη της Ιεράπετρας.Απο κει και πέρα για Κηφισιά έχω να πω ότι όντως η περίοδος χάριτος πέρασε.Η Κηφισιά δεν θα κάνει άλλες ήττες.Τα περισσότερα παιδιά είναι καιρό μαζί,μην τους καταδικάζετε για το κλίμα που έχουν μεταξύ τους και που το βγάζουν προς τα έξω.Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεμένοι.Κι αν έκαναν τις ήττες που έκαναν ήταν καθαρά λόγω άγχους αφού είχαν να αντιμετωπίσουν πιο έμπειρες ομάδες.Πιστεύω το χρόνου αν συνεχίσουν οι ίδιοι έχουν το εισιτήριο για άνοδο!Η Λιβαδειά πάλι παίζει πολύ ξύλο για να καταφέρει να παίξει σε κατηγορία επαφής.Μακάρι Ιωνικός να κρατηθεί στην κατηγορία.Βλέπω πιο πιθανό να πέφτει η Ν.Φιλαδέλφεια,κι ας άλλαξε προπονητή,λόγω πολύ κακού κλίματος στην ομάδα.Φιλαθλητικός ελπίζω του χρόνου να επιστρέψουν στην κατηγορία.Για Προο δεν έχω κάτι να πω.Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί ολες οι ομάδες έχουν πρόβλημα με τους συγκεκριμένους..Μάλλον δεν είναι τυχαίο.Μίλωνας δυνατός αλλά μέχρι εκεί.Κρόνος θα μπορούσε να είναι φαβορί αλλά έγιναν λάθη.Ψυχικό πλέον κουρασμένο αλλά για το γόητρο θα κυνηγήσει νίκες.Αυτά για την ώρα.Και όπως κάθε φορά θα ευχηθώ καλή συνέχεια και περισσότερη ηρεμία σε όλους.


ΕΛΕΥΣΙΝΑ : εχουν μαγκα προπονητη , έχουν πολύ σωστό ροστερ , εχουν διοικηση με εμπειρια η οποία έβγαλε την ομάδα απο μια κρίση , εχουν ακρες και θα πάρει το πρωτάθλημα.
ΛΙΒΑΔΕΙΑ : λένε οτι αυτοκτόνησαν αλλά εγώ διαπίστωσα : παιχνιδι ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 57-64 διαιτητές οι 2 κρητικοι επιτροπακης μπορμποντωνακης ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΜΙΛΩΝΑΣ δυσκολα στην παραταση 75-73 διαιτητές κρητικοι μακρης , μαλαμας , ΛΙβαδεια -Κρονος 66-71 διατητες Δαρλαμητσος- Πλαγος ο πρώτος ειχε γινει η αιτια περυσι να μηδενιστει ο ΟΦΗ και τον πλησιασε η Ιεραπετρα ρωταω ειναι συμπτωση ?
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ : το θέλει το πρωτάθλημα αλλά δεν θα το πάρει , περυσι καηκε στα παρασκήνια αλλά φετος φορτσαρει (και καλά κάνει) πιστευω οτι χρειαζεται ενα προπονητή έμπειρο στο να ανεβάζει ομάδες
ΚΗΦΙΣΙΑ : σουπερ πορεία στην αρχή...τα γ.....ε όλα στο δευτερο , δεν υπάρχει περιπτωση τίτλου, λείπει ο ηγέτης δεν φτάνουν μόνα τα καλά κλίματα και οι μουσικές
PLAY BASKET
QUOTE (maas8 @ Feb 11 2009, 08:27 ) *
ΕΛΕΥΣΙΝΑ : εχουν μαγκα προπονητη , έχουν πολύ σωστό ροστερ , εχουν διοικηση με εμπειρια η οποία έβγαλε την ομάδα απο μια κρίση , εχουν ακρες και θα πάρει το πρωτάθλημα.
ΛΙΒΑΔΕΙΑ : λένε οτι αυτοκτόνησαν αλλά εγώ διαπίστωσα : παιχνιδι ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 57-64 διαιτητές οι 2 κρητικοι επιτροπακης μπορμποντωνακης ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΜΙΛΩΝΑΣ δυσκολα στην παραταση 75-73 διαιτητές κρητικοι μακρης , μαλαμας , ΛΙβαδεια -Κρονος 66-71 διατητες Δαρλαμητσος- Πλαγος ο πρώτος ειχε γινει η αιτια περυσι να μηδενιστει ο ΟΦΗ και τον πλησιασε η Ιεραπετρα ρωταω ειναι συμπτωση ?
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ : το θέλει το πρωτάθλημα αλλά δεν θα το πάρει , περυσι καηκε στα παρασκήνια αλλά φετος φορτσαρει (και καλά κάνει) πιστευω οτι χρειαζεται ενα προπονητή έμπειρο στο να ανεβάζει ομάδες
ΚΗΦΙΣΙΑ : σουπερ πορεία στην αρχή...τα γ.....ε όλα στο δευτερο , δεν υπάρχει περιπτωση τίτλου, λείπει ο ηγέτης δεν φτάνουν μόνα τα καλά κλίματα και οι μουσικές

ΦΙΛΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ.
themis7
QUOTE (maas8 @ Feb 11 2009, 08:27 ) *
ΛΙΒΑΔΕΙΑ : λένε οτι αυτοκτόνησαν αλλά εγώ διαπίστωσα : παιχνιδι ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 57-64 διαιτητές οι 2 κρητικοι επιτροπακης μπορμποντωνακης ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΜΙΛΩΝΑΣ δυσκολα στην παραταση 75-73 διαιτητές κρητικοι μακρης , μαλαμας , ΛΙβαδεια -Κρονος 66-71 διατητες Δαρλαμητσος- Πλαγος ο πρώτος ειχε γινει η αιτια περυσι να μηδενιστει ο ΟΦΗ και τον πλησιασε η Ιεραπετρα ρωταω ειναι συμπτωση ?

Kαλησπερα εχουμε ξαναπει οτο δεν αναφερουμε ονοματα διατητων μονο και μονο για να προκαλεσουμε εντυπωσεις ...
Αν εχεις κατι συγκεκριμενο μπορεις να το αναφερεις επωνυμα!!! Αλλιως ειναι εκτος κανονισμων να γραφουμε κατι για να δημιουργουμε μονο εντυπωσεις...
maas8
δέχομαι την παρατηρηση αλλά εγώ απλά παρέθεσα ενα στατιστικό στοιχείο συγνώμη αν έθιξα καποιους, αλλά ουτε δέχομαι οτι όλα γίνονται με το σταυρό στο χέρι , όλοι προσπαθούνε οπως μπορούνε
panosak
QUOTE(styl @ Feb 10 2009, 22:31 ) *
Δηλαδη εσυ πιστευες οτι εγω θα σε κερδιζα στην εδρα μου? και τοτε ημουν σε πιο δυνη απο ψυχολογικη αποψη θεση αφου μετρουσα μια νικη σε 4 ματς εχοντας χασει το τελευταιο ματς στο σουτ που ειχα ευκαιρια να το παρω ενω εσυ μετρουσες 7 ματς αητητος. ενω τωρα ειμουν σε αντιθετη ψυχολογικη κατασταση αφου μετρουσα 3 νικες σε 4 ματσ και η λιβαδεια βρισκοταν με 8 ματς αητητη και αν ισχυε ολο αυτο που γραφεται προς το εξω δεν ειχε καλο κλιμα στο εσωτερικο της παρολαυτα. Αρα θεωρω οτι και τα δυο ματς οτι ειχαν την ιδια δυσκολια. εχεις αντιθετη αποψη? αν ναι εξεφρασε την. ερχοσουν να χασεις στην εδρα μου?

Εγω styl ολα τα ματς της ομαδας μου στην κατηγορια τα βλεπω ντερμπυ ποσο μαλλον τα εκτος...
Σαφως και πιστευα οτι το ποσοτο επιτυχιας μεσα στον Κρονο ηταν μικροτερο του 50%...
Οπως και στο Φιλαθλητικο και ΠΑΝΤΟΥ !!!
Βεβαι σημασια δεν εχει πως το βλεπω εγω αλλα πως ο κοουτς και οι παικτες...
Αλλα και οι ιδιοι οι παικτες νομιζω το εχουν καταλαβει πλεον...
Τωρα τα αλλα ματς τα βλεπω πολυ πιο ορθολογιστικα...και υπο αυτο το πρισμα δεν μπορω να συγκρινω τις δυσκολιες των δυο ματς...Παντως μπορω να σου πω οτι πιο ευκολο μου ακουγεται να μας κερδισεις στον Αγιο Δημητριο απο το να νικησεις στη Λειβαδια...
panosak
QUOTE(maas8 @ Feb 11 2009, 08:27 ) *
ΛΙΒΑΔΕΙΑ : λένε οτι αυτοκτόνησαν αλλά εγώ διαπίστωσα : παιχνιδι ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 57-64 διαιτητές οι 2 κρητικοι επιτροπακης μπορμποντωνακης ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΜΙΛΩΝΑΣ δυσκολα στην παραταση 75-73 διαιτητές κρητικοι μακρης , μαλαμας , ΛΙβαδεια -Κρονος 66-71 διατητες Δαρλαμητσος- Πλαγος ο πρώτος ειχε γινει η αιτια περυσι να μηδενιστει ο ΟΦΗ και τον πλησιασε η Ιεραπετρα ρωταω ειναι συμπτωση ?
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ : το θέλει το πρωτάθλημα αλλά δεν θα το πάρει , περυσι καηκε στα παρασκήνια αλλά φετος φορτσαρει (και καλά κάνει) πιστευω οτι χρειαζεται ενα προπονητή έμπειρο στο να ανεβάζει ομάδες

φιλε με συγχωρεις αλλα δεν σε καταλαβαινω...
Οι Κρητικοι διαιτητες υποτιθεται οτι μας ευνοουν??? γιατι στο ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 57-64 που ημουν μεσα αυτοι τοδωσαν στη Λειβαδια...
Για τον Δαρλαμητσο παλι δεν καταλαβαινω...εστω οτι αδικησε τον ΟΦΗ περσι... τον βαλαμε εμεις να δωσει το παιχνιδι στον Κρονο? -αν υποθεσουμε οτι εγινε κατι τετοιο- ΕΛΕΟΣ !!!!!
ΦΙΛΕ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ :
Η Ιεραπετρα δεν εχει καμμια μα καμμια συμμετοχη σε συνομωτικες συνεργασιες με κεντρα αποφασεων γιατι δεν το θελει.
Αλλα και να το ηθελε δεν εχει ουτε το know how , ουτε ειναι και διπλα να πεταχτει για ενα καφε.
Ολα τα υπολοιπα ειναι προϊοντα φαντασιας,ανυποστατες κατηγοριες και λασπη.
Αλλωστε εχετε την εντυπωση οτι μας περισσευουν χρηματα απο το budget και δεν εχουν πως να απορροφηθουν????
Κατι αλλο : πρωτα ρωτας αν ειναι συμπτωση ο Δαρλαμητσος και μετα λες οτι περυσι καηκαμε στο παρασκηνιο - αποφασισε...
Για την ανοδο να ξερεις δεν ειναι αυτοσκοπος και να μην ανεβουμε δεν τρεχει τιποτα...
Ο προπονητης μας για μενα ειναι ΜVC στην κατηγορια φετος - δεν ξερω τι εννοεις λεγοντας εμπειρος προπονητης στο να ανεβαζει ομαδες - (κουμπαρο δηλ. ?) γιατι κι αυτοι την πρωτη φορα δεν ειχαν τετοια εμπειρια
χαμενο ταλεντο
QUOTE(panosak @ Feb 11 2009, 14:09 ) *
φιλε με συγχωρεις αλλα δεν σε καταλαβαινω...
Οι Κρητικοι διαιτητες υποτιθεται οτι μας ευνοουν??? γιατι στο ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 57-64 που ημουν μεσα αυτοι τοδωσαν στη Λειβαδια...
Για τον Δαρλαμητσο παλι δεν καταλαβαινω...εστω οτι αδικησε τον ΟΦΗ περσι... τον βαλαμε εμεις να δωσει το παιχνιδι στον Κρονο? -αν υποθεσουμε οτι εγινε κατι τετοιο- ΕΛΕΟΣ !!!!!
ΦΙΛΕ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ :
Η Ιεραπετρα δεν εχει καμμια μα καμμια συμμετοχη σε συνομωτικες συνεργασιες με κεντρα αποφασεων γιατι δεν το θελει.
Αλλα και να το ηθελε δεν εχει ουτε το know how , ουτε ειναι και διπλα να πεταχτει για ενα καφε.
Ολα τα υπολοιπα ειναι προϊοντα φαντασιας,ανυποστατες κατηγοριες και λασπη.
Αλλωστε εχετε την εντυπωση οτι μας περισσευουν χρηματα απο το budget και δεν εχουν πως να απορροφηθουν????
Κατι αλλο : πρωτα ρωτας αν ειναι συμπτωση ο Δαρλαμητσος και μετα λες οτι περυσι καηκαμε στο παρασκηνιο - αποφασισε...
Για την ανοδο να ξερεις δεν ειναι αυτοσκοπος και να μην ανεβουμε δεν τρεχει τιποτα...
Ο προπονητης μας για μενα ειναι ΜVC στην κατηγορια φετος - δεν ξερω τι εννοεις λεγοντας εμπειρος προπονητης στο να ανεβαζει ομαδες - (κουμπαρο δηλ. ?) γιατι κι αυτοι την πρωτη φορα δεν ειχαν τετοια εμπειρια



φιλε πανο οπως θα εχεις καταλαβει ηρθε η ωρα της ιεραπετρας να φαει λασπη.....οπως εφαγε και η κιφησια...και η λειβαδεια....και το ψυχικο...που εκαναν το λαθος να προηγουνται καποια στιγμη στην βαθμολογια..!
PLAY BASKET
QUOTE(panosak @ Feb 11 2009, 14:09 ) *
φιλε με συγχωρεις αλλα δεν σε καταλαβαινω...
Οι Κρητικοι διαιτητες υποτιθεται οτι μας ευνοουν??? γιατι στο ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 57-64 που ημουν μεσα αυτοι τοδωσαν στη Λειβαδια...
Για τον Δαρλαμητσο παλι δεν καταλαβαινω...εστω οτι αδικησε τον ΟΦΗ περσι... τον βαλαμε εμεις να δωσει το παιχνιδι στον Κρονο? -αν υποθεσουμε οτι εγινε κατι τετοιο- ΕΛΕΟΣ !!!!!
ΦΙΛΕ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ :
Η Ιεραπετρα δεν εχει καμμια μα καμμια συμμετοχη σε συνομωτικες συνεργασιες με κεντρα αποφασεων γιατι δεν το θελει.
Αλλα και να το ηθελε δεν εχει ουτε το know how , ουτε ειναι και διπλα να πεταχτει για ενα καφε.
Ολα τα υπολοιπα ειναι προϊοντα φαντασιας,ανυποστατες κατηγοριες και λασπη.
Αλλωστε εχετε την εντυπωση οτι μας περισσευουν χρηματα απο το budget και δεν εχουν πως να απορροφηθουν????
Κατι αλλο : πρωτα ρωτας αν ειναι συμπτωση ο Δαρλαμητσος και μετα λες οτι περυσι καηκαμε στο παρασκηνιο - αποφασισε...
Για την ανοδο να ξερεις δεν ειναι αυτοσκοπος και να μην ανεβουμε δεν τρεχει τιποτα...
Ο προπονητης μας για μενα ειναι ΜVC στην κατηγορια φετος - δεν ξερω τι εννοεις λεγοντας εμπειρος προπονητης στο να ανεβαζει ομαδες - (κουμπαρο δηλ. ?) γιατι κι αυτοι την πρωτη φορα δεν ειχαν τετοια εμπειρια

νομιζω οτι στην κατηγορια ξεχωριζουν Μακρακης και Κατσουνης και ειδικα ο δευτερος, με το υλικο και τις συνθηκες, εντυπωσιαζει με τις γνωσεις του.Αν ειχε και λιγο καλυτερα αποτελεσματα ....

QUOTE(panosak @ Feb 11 2009, 14:09 ) *
φιλε με συγχωρεις αλλα δεν σε καταλαβαινω...
Οι Κρητικοι διαιτητες υποτιθεται οτι μας ευνοουν??? γιατι στο ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 57-64 που ημουν μεσα αυτοι τοδωσαν στη Λειβαδια...
Για τον Δαρλαμητσο παλι δεν καταλαβαινω...εστω οτι αδικησε τον ΟΦΗ περσι... τον βαλαμε εμεις να δωσει το παιχνιδι στον Κρονο? -αν υποθεσουμε οτι εγινε κατι τετοιο- ΕΛΕΟΣ !!!!!
ΦΙΛΕ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ :
Η Ιεραπετρα δεν εχει καμμια μα καμμια συμμετοχη σε συνομωτικες συνεργασιες με κεντρα αποφασεων γιατι δεν το θελει.
Αλλα και να το ηθελε δεν εχει ουτε το know how , ουτε ειναι και διπλα να πεταχτει για ενα καφε.
Ολα τα υπολοιπα ειναι προϊοντα φαντασιας,ανυποστατες κατηγοριες και λασπη.
Αλλωστε εχετε την εντυπωση οτι μας περισσευουν χρηματα απο το budget και δεν εχουν πως να απορροφηθουν????
Κατι αλλο : πρωτα ρωτας αν ειναι συμπτωση ο Δαρλαμητσος και μετα λες οτι περυσι καηκαμε στο παρασκηνιο - αποφασισε...
Για την ανοδο να ξερεις δεν ειναι αυτοσκοπος και να μην ανεβουμε δεν τρεχει τιποτα...
Ο προπονητης μας για μενα ειναι ΜVC στην κατηγορια φετος - δεν ξερω τι εννοεις λεγοντας εμπειρος προπονητης στο να ανεβαζει ομαδες - (κουμπαρο δηλ. ?) γιατι κι αυτοι την πρωτη φορα δεν ειχαν τετοια εμπειρια

φιλε απο την Ιεραπετρα ειστε καλα παιδια ολοι και ειδικα ο προεδρος.θα μας κερασετε ρακι και καλτσουνια και ασε τα παρασκηνια για αλλους.
elefsinios
QUOTE(maas8 @ Feb 11 2009, 08:27 ) *
ΕΛΕΥΣΙΝΑ : εχουν μαγκα προπονητη , έχουν πολύ σωστό ροστερ , εχουν διοικηση με εμπειρια η οποία έβγαλε την ομάδα απο μια κρίση , εχουν ακρες και θα πάρει το πρωτάθλημα.


Ακρες ο Πανελευσινιακός? χαχαχαχα ας γελάσω..... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
amindada
QUOTE(maas8 @ Feb 11 2009, 08:27 ) *
ΛΙΒΑΔΕΙΑ : λένε οτι αυτοκτόνησαν αλλά εγώ διαπίστωσα : παιχνιδι ΚΗΦΙΣΙΑ-ΛΙΒΑΔΕΙΑ 57-64 διαιτητές οι 2 κρητικοι επιτροπακης μπορμποντωνακης ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΜΙΛΩΝΑΣ δυσκολα στην παραταση 75-73 διαιτητές κρητικοι μακρης , μαλαμας , ΛΙβαδεια -Κρονος 66-71 διατητες Δαρλαμητσος- Πλαγος ο πρώτος ειχε γινει η αιτια περυσι να μηδενιστει ο ΟΦΗ και τον πλησιασε η Ιεραπετρα ρωταω ειναι συμπτωση ?

Λίγο μας τα μπέρδεψες, αν κατάλαβα καλά οι κρητικοί έσπρωξαν την Λιβαδειά
Και οι πατρινοί την Ιεράπετρα . Μήπως πίνεις ρακί?
Maasζάλισες με την ανάλυση σου, και με την επιλεκτική μνήμη σου
μια και μας θύμισες τον διαιτητή στο ματς ιωνικός ΟΦΗ και ξέχασες τον διαιτητή της μοναδικής ήττας της Ιεράπετρας ενός έδρας πέρυσι που ήταν το ίδιο πρόσωπο .
αυτά που γράφεις δεν στέκουν.
Moderator pleas μη μου βάλεις πιπέρι
trelosgiasena
Καλησπέρα σε όλους!Θέλω να σταθώ σε μια παρατήρηση που με πείραξε λίγο σαν ομάδα του " κέντρου".Φίλε panosak θέλεις να μας πείς ότι οι ομάδες στην Αθήνα είναι περισσότερο μέσα στις διασυνδέσεις των μανατζαρέων απ'ότι είναι ομάδες εκτός αυτής;Νομίζω ξέρεις ότι οι μάνατζερς πηγαίνουν εκεί που είναι οικονομικά δυνατές ομάδες,από εκεί περιμένουν να επωφεληθούν και γενικά κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον.Το ότι είμαστε στην Αθήνα δεν σημαίνει ότι είμαστε περισσότερο στα κόλπα ,ούτε ότι περιμένουμε να σεβαστούν την ιστορία της κάθε ομάδας.Αν ήταν έτσι ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ,ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ και ΜΥΛΩΝΑΣ θα παλεύανε για άνοδο (ομάδες που ιστορικά έχουν μάθει μπάσκετ σε πολλά μικρά παιδιά )και δεν θα πάλευαν για την παραμονή τους στο σαθρό πρωτάθλημα της γ'εθνικής.Η γ'εθνική ίσως είναι το πιό σκληρό πρωτάθλημα και από μεγαλύτερες κατηγορίες και μπορείς να διαπιστώσεις ότι όταν μια ομάδα πέσει απο τη β',την επόμενη χρονιά αν δεν κινηθεί σωστά πολύ εύκολα μπορεί να πέσει σε τοπικές ενώσεις.Οφείλω να ομολογήσω ότι την τελευταία τριετία έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ιεράπετρα γι'αυτό και δεν έχετε τέτοια προβλήματα ,φαίνεστε άτομα ικανά και με καλές μπασκετικές σχέσεις όπως πρέπει,που σας νοιάζει το μπάσκετ σαν άθλημα και όχι ο πρωταθλητισμός! blove.gif Εμείς εδώ στη Νίκαια έχουμε άλλες εικόνες ,έχουμε μεγαλώσει με πολύ μπάσκετ και έστω και τώρα θέλουμε να παίρνουμε απο την Νίκαια χαρές.Πάντως ενώ όλοι λένε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πίσω μας ,βλέπεις την θέση στην οποία βρισκόμαστε.


Υ.Γ: Φίλε basketike πέρα από το ότι η δουλειά με αναγκάζει να γράφω το βράδυ , μου αρέσει να" νυχτοπερπατάω" στο φόρουμ 69.gif !
hidalgo
ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι χτυπησε ο δελιος στον ιωνικο ν.φ κ χανει κανα μηνα
Faitas
QUOTE(hidalgo @ Feb 12 2009, 00:36 ) *
ΑΛΗΘΕΥΕΙ οτι χτυπησε ο δελιος στον ιωνικο ν.φ κ χανει κανα μηνα

Δυστυχώς ναι.Στο τέταρτο δεκάλεπτο με την Κηφισιά
PLAY BASKET
QUOTE(trelosgiasena @ Feb 12 2009, 00:33 ) *
Καλησπέρα σε όλους!Θέλω να σταθώ σε μια παρατήρηση που με πείραξε λίγο σαν ομάδα του " κέντρου".Φίλε panosak θέλεις να μας πείς ότι οι ομάδες στην Αθήνα είναι περισσότερο μέσα στις διασυνδέσεις των μανατζαρέων απ'ότι είναι ομάδες εκτός αυτής;Νομίζω ξέρεις ότι οι μάνατζερς πηγαίνουν εκεί που είναι οικονομικά δυνατές ομάδες,από εκεί περιμένουν να επωφεληθούν και γενικά κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον.Το ότι είμαστε στην Αθήνα δεν σημαίνει ότι είμαστε περισσότερο στα κόλπα ,ούτε ότι περιμένουμε να σεβαστούν την ιστορία της κάθε ομάδας.Αν ήταν έτσι ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ,ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.Φ και ΜΥΛΩΝΑΣ θα παλεύανε για άνοδο (ομάδες που ιστορικά έχουν μάθει μπάσκετ σε πολλά μικρά παιδιά )και δεν θα πάλευαν για την παραμονή τους στο σαθρό πρωτάθλημα της γ'εθνικής.Η γ'εθνική ίσως είναι το πιό σκληρό πρωτάθλημα και από μεγαλύτερες κατηγορίες και μπορείς να διαπιστώσεις ότι όταν μια ομάδα πέσει απο τη β',την επόμενη χρονιά αν δεν κινηθεί σωστά πολύ εύκολα μπορεί να πέσει σε τοπικές ενώσεις.Οφείλω να ομολογήσω ότι την τελευταία τριετία έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά στην Ιεράπετρα γι'αυτό και δεν έχετε τέτοια προβλήματα ,φαίνεστε άτομα ικανά και με καλές μπασκετικές σχέσεις όπως πρέπει,που σας νοιάζει το μπάσκετ σαν άθλημα και όχι ο πρωταθλητισμός! blove.gif Εμείς εδώ στη Νίκαια έχουμε άλλες εικόνες ,έχουμε μεγαλώσει με πολύ μπάσκετ και έστω και τώρα θέλουμε να παίρνουμε απο την Νίκαια χαρές.Πάντως ενώ όλοι λένε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πίσω μας ,βλέπεις την θέση στην οποία βρισκόμαστε.


Υ.Γ: Φίλε basketike πέρα από το ότι η δουλειά με αναγκάζει να γράφω το βράδυ , μου αρέσει να" νυχτοπερπατάω" στο φόρουμ 69.gif !

Καλημερα.Η Νικαια εχει ιστορια και κουλτουρα μπασκετικη.Η σημερινη θεση της ειναι ασχημη .Εχει καλους παικτες και καλα παιδια.Θα παλεψει για την σωτηρια με Ν.Φ. και ΔΕΙΛΙΝΟ.Ευχομαι τα καλυτερα .
Jabar
Με αφορμή την εξαφάνιση των παιδιών από τη Κηφισιά.Οπως και την κριτική από πολλούς προπονητές,που μπαίνουν στα αποδυτήρια και απαξιώνουν το φόρουμ ασκώντας και κριτική στους χρήστες.Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός θα ήθελα να αναφερθώ στη χρήση του φόρουμ όπως και κάποια σχόλια.
Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο τόπικ θέλω να πώ ότι κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα του φόρουμ.Ζωντανό με ανθρώπους που καταλαβαίνουν το άθλημα, έχουν άποψη,χιούμορ και ωραίο τρόπο γραφής.Στη ζωντάνια συνέβαλαν και τα παιδιά από την Κηφισιά που τόσο λείπουν.
Στην απομάκρυνση συνέβαλαν λόγοι που έχουν να κάνουν με εμάς τους χρήστες του φόρουμ και κάποιοι που έχουν να κάνουν με τους ίδιους.Εδώ δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την είσοδο σε κανένα,ούτε να υπαγορεύσουμε το προσωπικό ύφος του χρήστη.Παράδειγμα, πρόγνωση σε ένα ματς.
Οποιο σημείο και να δώσει ο speeedy(δεν θυμάμαι πόσα eeeee έχει) πως να του κρατήσεις κακία με
το καταπληκτικό τρόπο γραφής.Το ίδιο σημείο να δώσει κάποιος γράφοντας 1 άνετα τους έχουν εύκολα,δεν παραβιάζεται κανόνας του φόρουμ αλλά μόνο η στοιχειώδης ευγένεια.Τα παιδιά από την Κηφισιά έγραψαν για το κλίμα της ομάδας τους.Δεν έχω κανένα λόγο γνωρίζοντας και πόσο εντάξει παιδιά είναι να το αμφισβητήσω.Και υπερβολικό να το κρίνω, γιατί να το σχολιάσω όταν δεν είμαι μέσα
στην ,δεν έχω άποψη.Είναι σαν να λέω στον άλλο είσαι ψεύτης και αυτό στο φάρ ουέστ όπως γράφει ο Λουίς Λαμούρ είναι λόγος να βγούν τα εξάσφαιρα.Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ,ότι είναι υπερβολή
γιατί να το γράψει?Σε τι μας κάνει πιό σοφούς?Αντίθετα όταν μάλιστα στην πρώτη ένδειξη,ότι κάτι πάει στραβά επιχαίρει τότε κάτι στραβό υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Οπως και να κρίνεις το παιχνίδι του άλλου,όταν δεν είναι αντιαθλητικό,όταν απλά κάνει τα πάντα για την ομάδα του δεν ευγενικό.Ενα ποτήρι μπορεί να το πεί κάποιος μισογεμάτο και μισο άδειο.Πες το μισογεμάτο μην το λες μισοάδειο.
Το φόρουμ σαν κάθε δημόσιο βήμα έχει πολλά πλεονεκτήματα, διότι δίνει δημόσιο βήμα σε παιδιά και ανθρώπους, που δίνουν το χρόνο, το χρήμα τους και αθλούνται σε κατηγορίες που τα φώτα της δημοσιότητας δεν πέφτουν επάνω τους.Εδώ μιλάμε για τα ματς, κρίνοντας τα μπασκετικά αλλά και για σοβαρότερα θέματα που απασχολούν το χώρο όπως συνενώσεις και θεσμικές αλλαγές.Θα ήθελα τα αντίστοιχα τόπικ να έχουν πολύ μεγαλύτερη κίνηση και να μην αραχνιάζουν.Καλοπροαίρετη κριτική φαντάζομαι είναι αποδεκτή από ανθρώπους, που τελικά αυτό τους βοηθά.Αυτό θέλει καλλιέργεια μπορεί κάποιος να εκνευριστεί αλλά σε βάθος χρόνου βοηθά.Είναι ένα θέμα για τα παιδιά από την Κηφισιά προς σκέψη,όπως και για τον οποιοδήποτε δέχεται κριτική.Αυτό λοιπον που βοηθά σε γενικό επίπεδο δηλ. όταν κάποιος αναφερθεί γενικά στο βιασμό του χώρου από μανατζερς δεν κάνει καλό να συζητιέται δημόσια από μέλη μιας ομάδας,της ίδιας δηλαδή οικογένειας.Είναι θέματα που πρέπει να συζητούνται μέσα στην ίδια την οικογένεια.Η αυτοπειθαρχία είναι αρετή.Σε κάθε περίπτωση δεν φταίει η ύπαρξη του φόρουμ αλλά η χρήση του που είναι καθαρά θέμα χρήστη.
Σε άλλα τόπικ που κυριαρχεί, πως θα την πω στον άλλο, γράφοντας ποστ της μίας γραμμής,δεν θα το ζήταγα.Εδώ έχω την απαίτηση να κάνουμε άλλο ένα βήμα.Να κάνουμε το περιβάλλον πιό φιλικό για όλους τους χρήστες.Ολοι να ευχαριστούνται να γράφουν και όχι να απομακρύνονται.Πέρα από τις ομάδες όλοι έχουμε μία κοινή αγάπη το μπάσκετ.
χαμενο ταλεντο
QUOTE(Jabar @ Feb 12 2009, 09:32 ) *
Με αφορμή την εξαφάνιση των παιδιών από τη Κηφισιά.Οπως και την κριτική από πολλούς προπονητές,που μπαίνουν στα αποδυτήρια και απαξιώνουν το φόρουμ ασκώντας και κριτική στους χρήστες.Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός θα ήθελα να αναφερθώ στη χρήση του φόρουμ όπως και κάποια σχόλια.
Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο τόπικ θέλω να πώ ότι κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα του φόρουμ.Ζωντανό με ανθρώπους που καταλαβαίνουν το άθλημα, έχουν άποψη,χιούμορ και ωραίο τρόπο γραφής.Στη ζωντάνια συνέβαλαν και τα παιδιά από την Κηφισιά που τόσο λείπουν.
Στην απομάκρυνση συνέβαλαν λόγοι που έχουν να κάνουν με εμάς τους χρήστες του φόρουμ και κάποιοι που έχουν να κάνουν με τους ίδιους.Εδώ δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την είσοδο σε κανένα,ούτε να υπαγορεύσουμε το προσωπικό ύφος του χρήστη.Παράδειγμα, πρόγνωση σε ένα ματς.
Οποιο σημείο και να δώσει ο speeedy(δεν θυμάμαι πόσα eeeee έχει) πως να του κρατήσεις κακία με
το καταπληκτικό τρόπο γραφής.Το ίδιο σημείο να δώσει κάποιος γράφοντας 1 άνετα τους έχουν εύκολα,δεν παραβιάζεται κανόνας του φόρουμ αλλά μόνο η στοιχειώδης ευγένεια.Τα παιδιά από την Κηφισιά έγραψαν για το κλίμα της ομάδας τους.Δεν έχω κανένα λόγο γνωρίζοντας και πόσο εντάξει παιδιά είναι να το αμφισβητήσω.Και υπερβολικό να το κρίνω, γιατί να το σχολιάσω όταν δεν είμαι μέσα
στην ,δεν έχω άποψη.Είναι σαν να λέω στον άλλο είσαι ψεύτης και αυτό στο φάρ ουέστ όπως γράφει ο Λουίς Λαμούρ είναι λόγος να βγούν τα εξάσφαιρα.Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ,ότι είναι υπερβολή
γιατί να το γράψει?Σε τι μας κάνει πιό σοφούς?Αντίθετα όταν μάλιστα στην πρώτη ένδειξη,ότι κάτι πάει στραβά επιχαίρει τότε κάτι στραβό υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Οπως και να κρίνεις το παιχνίδι του άλλου,όταν δεν είναι αντιαθλητικό,όταν απλά κάνει τα πάντα για την ομάδα του δεν ευγενικό.Ενα ποτήρι μπορεί να το πεί κάποιος μισογεμάτο και μισο άδειο.Πες το μισογεμάτο μην το λες μισοάδειο.
Το φόρουμ σαν κάθε δημόσιο βήμα έχει πολλά πλεονεκτήματα, διότι δίνει δημόσιο βήμα σε παιδιά και ανθρώπους, που δίνουν το χρόνο, το χρήμα τους και αθλούνται σε κατηγορίες που τα φώτα της δημοσιότητας δεν πέφτουν επάνω τους.Εδώ μιλάμε για τα ματς, κρίνοντας τα μπασκετικά αλλά και για σοβαρότερα θέματα που απασχολούν το χώρο όπως συνενώσεις και θεσμικές αλλαγές.Θα ήθελα τα αντίστοιχα τόπικ να έχουν πολύ μεγαλύτερη κίνηση και να μην αραχνιάζουν.Καλοπροαίρετη κριτική φαντάζομαι είναι αποδεκτή από ανθρώπους, που τελικά αυτό τους βοηθά.Αυτό θέλει καλλιέργεια μπορεί κάποιος να εκνευριστεί αλλά σε βάθος χρόνου βοηθά.Είναι ένα θέμα για τα παιδιά από την Κηφισιά προς σκέψη,όπως και για τον οποιοδήποτε δέχεται κριτική.Αυτό λοιπον που βοηθά σε γενικό επίπεδο δηλ. όταν κάποιος αναφερθεί γενικά στο βιασμό του χώρου από μανατζερς δεν κάνει καλό να συζητιέται δημόσια από μέλη μιας ομάδας,της ίδιας δηλαδή οικογένειας.Είναι θέματα που πρέπει να συζητούνται μέσα στην ίδια την οικογένεια.Η αυτοπειθαρχία είναι αρετή.Σε κάθε περίπτωση δεν φταίει η ύπαρξη του φόρουμ αλλά η χρήση του που είναι καθαρά θέμα χρήστη.
Σε άλλα τόπικ που κυριαρχεί, πως θα την πω στον άλλο, γράφοντας ποστ της μίας γραμμής,δεν θα το ζήταγα.Εδώ έχω την απαίτηση να κάνουμε άλλο ένα βήμα.Να κάνουμε το περιβάλλον πιό φιλικό για όλους τους χρήστες.Ολοι να ευχαριστούνται να γράφουν και όχι να απομακρύνονται.Πέρα από τις ομάδες όλοι έχουμε μία κοινή αγάπη το μπάσκετ.


εχεις απολυτο δικιο τζαμπαρ αλλα πρεπει να σταματησουν ορισμενοι να πετανε λασπη και υπονοουμενα.......η θα μιλανε επωνυμα και θα λενε αυτο που θελουν η να μη μιλανε καθολου....!βλεπεις εδω μεσα οτι οποια ομαδα παει καλα αμεσως την θαβουν..γιατι..τοση ζηλια πια....!προτεινω οσα γραφονται εδω μεσα τα οποια θα περιεχουν υπονοουμενα η λασπη για μια ομαδα να τα σβηνεις μολις βρισκεις ευκαιρια και να μην τον ξαναφηνεις να γραψει...!
Jabar
Προς όλους τους χρήστες οι οποίοι κατά καιρούς έχουν γράψει σχόλια και "καταγγελίες" για άτομα (με το όνομά τους) που έχουν σχέση με την κατηγορία (παίκτες, προπονητές, διαιτητές ή ανθρώπους ομάδων).

Από δω και στο εξής, για να γίνει αυτό θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προδιαγραφές:

1) Ο τρόπος με τον οποίο γράφει το μέλος την καταγγελία του είναι ορθός βάσει των κανονισμών (χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς κανέναν)
2) Να τεκμηριώνει την άποψη-καταγγελία με επιχειρήματα-γεγονότα.
3) Να μας δίνει τα στοιχεία του είτε δημόσια, είτε με πμ.


Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω προδιαγραφών το ποστ θα σβήνεται μόλις γίνει αντιληπτό από τους διαχειριστές και θα πέφτουν και οι προβλεπόμενες ποινές.
Είναι απόφαση της ομάδας διαχείρισης του forum.


Σκοπός είναι το forum να γίνει χώρος ανταλλαγής απόψεων, συζήτησης και πληροφορίας με όμορφο και πολιτισμένο τρόπο.
Βοηθήστε όλοι σας να το πετύχουμε!
Η ποιοτική αναβάθμιση ξεκινάει από όλους μας. Όλοι εμείς είμαστε το basketforum.
Όσοι δεν επιθυμούν να συμβαδίσουν μαζί μας σε αυτό το δρόμο, μπορούν να απομακρυνθούν και να βρουν αλλού στέγη για τέτοιους είδους ποσταρίσματα..
Blue1965White
Από μόνο του το γεγονός ένας αθλητής να γράφει επώνυμα στο φόρουμ συνεπάγεται πολύ θάρρος. Προσωπικά δεν θα το ήθελα για αθλητές της δικής μου ομάδας ακριβώς για το λόγο ότι πολύ εύκολα μπορεί να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα ακόμα και αν δεν προκύπτει λόγος για κάτι τέτοιο από τα γραφόμενα τους. Από κει και πέρα υπάρχει μια τάση κανιβαλισμού απέναντι σε αυτούς τους αθλητές που επέλεξαν να γράφουν επώνυμα και υπενθυμίζω την περσινή περίπτωση με τον αθλητή του Απόλλωνα Αθηνών (δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω ξανά το όνομα του). Νομίζω πως ένας λόγος για αυτό είναι ότι οι περισσότεροι που γράφουν στο topic είναι άτομα που εμπλέκονται άμεσα με τις ομάδες (παράγοντες, μάνατζερς κλπ). Είτε το θέλουμε είτε όχι πέρα από τη χαρά του αθλήματος υπάρχουν και συμφέροντα που προωθούνται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι που συμμετέχουμε στη συζήτηση ας προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες (οι moderators σίγουρα προσπαθούν και το post του Jabar με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο).
Νομίζω φέτος η συγκηρία με τις ομάδες που αποτελούν τον όμιλο και κατ'επέκταση τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις ομάδες είναι θετική και προσφέρεται για να υπάρξει καλό κλίμα εντός και εκτός παρκέ.
basketikos
QUOTE(Jabar @ Feb 12 2009, 09:32 ) *
Με αφορμή την εξαφάνιση των παιδιών από τη Κηφισιά.Οπως και την κριτική από πολλούς προπονητές,που μπαίνουν στα αποδυτήρια και απαξιώνουν το φόρουμ ασκώντας και κριτική στους χρήστες.Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός θα ήθελα να αναφερθώ στη χρήση του φόρουμ όπως και κάποια σχόλια.
Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο τόπικ θέλω να πώ ότι κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα του φόρουμ.Ζωντανό με ανθρώπους που καταλαβαίνουν το άθλημα, έχουν άποψη,χιούμορ και ωραίο τρόπο γραφής.Στη ζωντάνια συνέβαλαν και τα παιδιά από την Κηφισιά που τόσο λείπουν.
Στην απομάκρυνση συνέβαλαν λόγοι που έχουν να κάνουν με εμάς τους χρήστες του φόρουμ και κάποιοι που έχουν να κάνουν με τους ίδιους....................

.........Να κάνουμε το περιβάλλον πιό φιλικό για όλους τους χρήστες.Ολοι να ευχαριστούνται να γράφουν και όχι να απομακρύνονται.Πέρα από τις ομάδες όλοι έχουμε μία κοινή αγάπη το μπάσκετ.


bball.gif Kαταθεση ψυχής απο εναν moderator ?
Το forum - για την ιστορια, με μυησε σ' αυτο ο blue1965white - δινει ζωη στην αθλητική μας εβδομαδα και αποτελει μεσο γνωσης για το τι συμβαινει εκει που δινει μαχη η Αγαπημενη μας....ειτε γιατι εχει παρει την ανηφορα απο την ΕΣΚΑΝΑ, είτε γιατι ετοιμαζεται να παρει φορα για την Α1 ( rolleyes.gif)
Εδω για παραδειγμα διαβαζεται και εγκυρες αναλυσεις απο τον basketiko. 77.gif 77.gif πχ. τι θα γινει με την διακοπη του αγωνα, ποσοι θα πεσουν (ελεος με αυτη την ερωτηση φετος...), ποιοι θα πεσουν (ελεος με αυτη την αγωνια φέτος..)

Το forum dινει επισης φιλίες... σημαντικές, εστω και αν δεν ειναι face-to-face... Αν μπορουσα να δημοσιοποιησω τα 'εκτος Ιωνικου (δηλ. εκτος παιδιων που με ξερουν καλα) pm, θα βλέπατε ποσα εχω κερδισει....Ενδεικτικα & αλφαβητικα: Αμυντας, Ελευσίνα, Ζωγραφου, Ιεραπετρα, ΟΚΕ Ελευσινας, Χολαργος....μονο φιλοι..

Ενταξει,, καποιοι Ομιλιτες με 'ξεχεσαν' μετα τα περσινα, αλλα "ανεβηκαν κατηγορια και ησυχασαν".
Ενταξει καποιοι προοδευτικάνοι μου 'απαγορευσαν" το "προκοκο", αλλά μαλλον ειχαν δικιο..
Ενταξει, ενταξει, ο speeedy θα μου πάρει το Οskar φετος, αλλα εμενα το μυαλο μου ειναι μονο πως θα ειμαι στο ιδιο τοπικ και του χρονου (εστω χωρις Ελευσινιους ή Ιεραπετριτες).

Συνοπτικα: το μπασκετακι εχει ακόμα ανθρωπους που αξιζει να τους συναντας ηλεκτρονικα & αυτοι ειναι εδω στο forum. Οι moderators καταβαλουν μεγαλη προσπαθεια γι' αυτο. Ευχαριστουμε - παρα τα λαθη που ολοι θα κανουμε.

Αλλα μακρυγορησα:
bball.gif Nαι τα παιδια απο την Κηφισιά λειπουν, η απουσια τους μειωνει τον πλουραλισμο στο τοπικ (σε λιγο θα κανουμε καταληψη οι Νικαιωτικες δυναμεις) - Ναι τα παιδια απο την Κηφισια, εκαναν λαθη (αλλο ο καφες μετα την προπονηση, αλλο το δημοσιο φορουμ που περνας την πληροφορια σε αγνωστους & ΄αγνωστους' ) - αλλά εμεις πρεπει να κοιταμε τα λαθη μας.

Οι 'μονιμάδες' την πεσαμε φετος σε Ιεραπετριτες, Ελευσινιους, ΤΒΠ Ψυχικου, ΤΒΠ Κηφισιας, ανυπερασπιστους Λειβαδιωτες- ολοι ενοχοι, υποπτοι, μανατζερς, με χιλιαρικα για διαιτητες κλπ κλπ.... Ελεος παιδια, ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.. Το ιδιο εκαναν και οι οψιμοι επισκεπτες, αλλα εκει τι να πεις...

Aλλά σορρυ παιδια, δεν ειναι αυτός λογος να την 'κανουμε'. Η Λογικη θα πρυτανευει παντα της λασπης, με μια προϋποθεση: να διατυπώνεται. Οσο απομακρυνόμαστε, τοσο κυβερνα ο παραλογισμος και η λάσπη.

Diamantopoulos και λοιπες ΤΒΠ Κηφισιας, το εκαναν προσωπικο - ο blue1965white εχει δικιο: μεγαλο λαθος να γραφεις επώνυμα, ιδιως οταν μεταφερεις 'κλιμα αποδυτηριων', και οταν αρκετες φορες παιζονται απο καποιους παιχνιδια πισω απο nicknames... 'Ηλεκτρονικά ανωριμοι" ή ισως "επειδη ειχαν τον σεβασμο ολων εκει στην Α ΕΣΚΑ", το πηραν προσωπικά..

Δεν συμφωνω, αλλα, υπαρχει απάντηση:

bball.gif Ο moderator κατεθεσε την απαίτηση - Οσοι γραφουμε δεν εχουμε παρα να την υλοποιησουμε:
"Να κάνουμε το περιβάλλον πιό φιλικό για όλους τους χρήστες.Ολοι να ευχαριστούνται να γράφουν και όχι να απομακρύνονται.Πέρα από τις ομάδες όλοι έχουμε μία κοινή αγάπη το μπάσκετ".

Και επειδη θα το κανουμε, δεν εχω παρα να ευχηθω (..ο καθενας με τον πονο του..) και του χρονου εδω στηην Γ Εθνικη μαζι..

bball.gif ΥΓ1. "κριτική από πολλούς προπονητές,που μπαίνουν στα αποδυτήρια και απαξιώνουν το φόρουμ ασκώντας και κριτική στους χρήστες" - Aν υποψιαστω οτι το forum με εκανε διασημο στα αποδυτηρια.... 41.gif 41.gif 41.gif

bball.gif ΥΓ2. Εικαζω οτι και το "ταπεινο χαμομηλακι" την εκανε γιατι τον ανδρα τον θελει "brutal μεν, ΤΒΠ δε" - Β Αθηνων (Βορεια) με λιγα λογια και οχι Β Πειραια... Τεσπα.. 68.gif

bball.gif ΥΓ3. Για να μην ξεχνιόμαστε: "Διπλο στην Ελευσινα ρε Ιωνικε" 41.gif 41.gif 41.gif
CHE
QUOTE(Jabar @ Feb 12 2009, 09:32 ) *
Με αφορμή την εξαφάνιση των παιδιών από τη Κηφισιά.Οπως και την κριτική από πολλούς προπονητές,που μπαίνουν στα αποδυτήρια και απαξιώνουν το φόρουμ ασκώντας και κριτική στους χρήστες.Τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός θα ήθελα να αναφερθώ στη χρήση του φόρουμ όπως και κάποια σχόλια.
Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο τόπικ θέλω να πώ ότι κατά την γνώμη μου είναι ένα από τα καλύτερα του φόρουμ.Ζωντανό με ανθρώπους που καταλαβαίνουν το άθλημα, έχουν άποψη,χιούμορ και ωραίο τρόπο γραφής.Στη ζωντάνια συνέβαλαν και τα παιδιά από την Κηφισιά που τόσο λείπουν.
Στην απομάκρυνση συνέβαλαν λόγοι που έχουν να κάνουν με εμάς τους χρήστες του φόρουμ και κάποιοι που έχουν να κάνουν με τους ίδιους.Εδώ δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε την είσοδο σε κανένα,ούτε να υπαγορεύσουμε το προσωπικό ύφος του χρήστη.Παράδειγμα, πρόγνωση σε ένα ματς.
Οποιο σημείο και να δώσει ο speeedy(δεν θυμάμαι πόσα eeeee έχει) πως να του κρατήσεις κακία με
το καταπληκτικό τρόπο γραφής.Το ίδιο σημείο να δώσει κάποιος γράφοντας 1 άνετα τους έχουν εύκολα,δεν παραβιάζεται κανόνας του φόρουμ αλλά μόνο η στοιχειώδης ευγένεια.Τα παιδιά από την Κηφισιά έγραψαν για το κλίμα της ομάδας τους.Δεν έχω κανένα λόγο γνωρίζοντας και πόσο εντάξει παιδιά είναι να το αμφισβητήσω.Και υπερβολικό να το κρίνω, γιατί να το σχολιάσω όταν δεν είμαι μέσα
στην ,δεν έχω άποψη.Είναι σαν να λέω στον άλλο είσαι ψεύτης και αυτό στο φάρ ουέστ όπως γράφει ο Λουίς Λαμούρ είναι λόγος να βγούν τα εξάσφαιρα.Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ,ότι είναι υπερβολή
γιατί να το γράψει?Σε τι μας κάνει πιό σοφούς?Αντίθετα όταν μάλιστα στην πρώτη ένδειξη,ότι κάτι πάει στραβά επιχαίρει τότε κάτι στραβό υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Οπως και να κρίνεις το παιχνίδι του άλλου,όταν δεν είναι αντιαθλητικό,όταν απλά κάνει τα πάντα για την ομάδα του δεν ευγενικό.Ενα ποτήρι μπορεί να το πεί κάποιος μισογεμάτο και μισο άδειο.Πες το μισογεμάτο μην το λες μισοάδειο.
Το φόρουμ σαν κάθε δημόσιο βήμα έχει πολλά πλεονεκτήματα, διότι δίνει δημόσιο βήμα σε παιδιά και ανθρώπους, που δίνουν το χρόνο, το χρήμα τους και αθλούνται σε κατηγορίες που τα φώτα της δημοσιότητας δεν πέφτουν επάνω τους.Εδώ μιλάμε για τα ματς, κρίνοντας τα μπασκετικά αλλά και για σοβαρότερα θέματα που απασχολούν το χώρο όπως συνενώσεις και θεσμικές αλλαγές.Θα ήθελα τα αντίστοιχα τόπικ να έχουν πολύ μεγαλύτερη κίνηση και να μην αραχνιάζουν.Καλοπροαίρετη κριτική φαντάζομαι είναι αποδεκτή από ανθρώπους, που τελικά αυτό τους βοηθά.Αυτό θέλει καλλιέργεια μπορεί κάποιος να εκνευριστεί αλλά σε βάθος χρόνου βοηθά.Είναι ένα θέμα για τα παιδιά από την Κηφισιά προς σκέψη,όπως και για τον οποιοδήποτε δέχεται κριτική.Αυτό λοιπον που βοηθά σε γενικό επίπεδο δηλ. όταν κάποιος αναφερθεί γενικά στο βιασμό του χώρου από μανατζερς δεν κάνει καλό να συζητιέται δημόσια από μέλη μιας ομάδας,της ίδιας δηλαδή οικογένειας.Είναι θέματα που πρέπει να συζητούνται μέσα στην ίδια την οικογένεια.Η αυτοπειθαρχία είναι αρετή.Σε κάθε περίπτωση δεν φταίει η ύπαρξη του φόρουμ αλλά η χρήση του που είναι καθαρά θέμα χρήστη.
Σε άλλα τόπικ που κυριαρχεί, πως θα την πω στον άλλο, γράφοντας ποστ της μίας γραμμής,δεν θα το ζήταγα.Εδώ έχω την απαίτηση να κάνουμε άλλο ένα βήμα.Να κάνουμε το περιβάλλον πιό φιλικό για όλους τους χρήστες.Ολοι να ευχαριστούνται να γράφουν και όχι να απομακρύνονται.Πέρα από τις ομάδες όλοι έχουμε μία κοινή αγάπη το μπάσκετ.

41.gif 41.gif

QUOTE(Jabar @ Feb 12 2009, 10:04 ) *
Προς όλους τους χρήστες οι οποίοι κατά καιρούς έχουν γράψει σχόλια και "καταγγελίες" για άτομα (με το όνομά τους) που έχουν σχέση με την κατηγορία (παίκτες, προπονητές, διαιτητές ή ανθρώπους ομάδων).

Από δω και στο εξής, για να γίνει αυτό θα πρέπει να πληρούνται οι παρακάτω προδιαγραφές:

1) Ο τρόπος με τον οποίο γράφει το μέλος την καταγγελία του είναι ορθός βάσει των κανονισμών (χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς κανέναν)
2) Να τεκμηριώνει την άποψη-καταγγελία με επιχειρήματα-γεγονότα.
3) Να μας δίνει τα στοιχεία του είτε δημόσια, είτε με πμ.


Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω προδιαγραφών το ποστ θα σβήνεται μόλις γίνει αντιληπτό από τους διαχειριστές και θα πέφτουν και οι προβλεπόμενες ποινές.
Είναι απόφαση της ομάδας διαχείρισης του forum.


Σκοπός είναι το forum να γίνει χώρος ανταλλαγής απόψεων, συζήτησης και πληροφορίας με όμορφο και πολιτισμένο τρόπο.
Βοηθήστε όλοι σας να το πετύχουμε!
Η ποιοτική αναβάθμιση ξεκινάει από όλους μας. Όλοι εμείς είμαστε το basketforum.
Όσοι δεν επιθυμούν να συμβαδίσουν μαζί μας σε αυτό το δρόμο, μπορούν να απομακρυνθούν και να βρουν αλλού στέγη για τέτοιους είδους ποσταρίσματα..

41.gif 41.gif 41.gif
speeeedy
Αποτίμηση πρόγνωσης καιρικών φαινομένων για 8.2.2009.
6/7 αυτή την Κυριακή. Χάσαμε τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής, τον αγώνα στη Λειβαδιά.

QUOTE
Λιβαδειά - Κρόνος
Κάποιοι λένε ότι το κλίμα στη Λιβαδειά δεν είναι καλό. Κάποιοι άλλοι περιμένουνε εκπλήξεις. Η speeeedy Info SA πιστεύει ότι η «συμμορία των τεσσάρων + κάτι ψιλά» μέσα στο σπίτι της δε χάνει. 1 λοιπόν στο πρώτο φαβορί για άνοδο.

Η μεγάλη έκπληξη! Και τι έκπληξη ε; Τελικά η «συμμορία των τεσσάρων + κάτι ψιλά» κατάφερε να χάσει μέσα στο σπίτι της δείχνοντας ότι μάλλον περνάει περίοδο κάμψης αφού και στο προηγούμενο δύσκολο εντός παιχνίδι χρειάστηκε παράταση. Η speeeedy Info SA αναλύοντας με προσοχή τα βιομετρικά δεδομένα (και τέτοια έχουμε) της Λιβαδειάς κατέληξε ότι η κάμψη είναι κάτι το εντελώς προσωρινό.

QUOTE
Ψυχικό – Ιπποκράτης.
…… Οι επιστημονικές μας αναλύσεις έδειξαν ότι ο συγκεκριμένος γιατρός φαντάζει ο ιδανικός αν κριθεί βέβαια από οικονομοτεχνική άποψη για να θεραπεύσει πάσα νόσο και παν εγκεφαλικό προϊόν συνεπεία παρατεταμένης παλινδρομικής κινήσεως ακολουθούσας παραβολική τροχιά. 1 λοιπόν.

Ο σκάουτερ της speeeedy Info SA στο συγκεκριμένο ματσάκι έτρεξε στο πρώτο τάιμ άουτ, και δανείστηκε από θείο του, συνταξιούχο φιλόλογο, τον 1ο τόμο του «Μεγάλου Λεξικού της Ελληνικής Γλώσσης υπό Π. Δημητράκου» και πήγε στη σελίδα 27, στο λύμα ΑΜΥΝΑ. Αυτό που διάβασε ουδεμία σχέση είχε με αυτό που έβλεπε. Έτσι ησύχασε γιατί κάπου νόμιζε ότι αυτά που έβλεπε συμβάδιζαν με τις φωνές άμυνα-άμυνα που άκουγε συνέχεια από τους 2 πάγκους. Κατά τα άλλα το αποτέλεσμα φυσιολογικό χωρίς πολύ άγχος από κανένα.

QUOTE
Ιωνικός Ν. - Προοδευτική
… Για να μη γράφουμε πολλά λέμε ότι το ματσάκι θα το πάρει αυτός που τουλάχιστον 3 παίκτες από τη 12άδα θα φοράνε διαφορετική μάρκα παπούτσια από τους υπόλοιπους 9.
Ψαχτείτε και θα δείτε!

Εντάξει ρε παιδιά, το ξέρουμε ότι στον Ιωνικό δίνετε μεγάλη προσοχή στα γραφόμενά μας, αλλά να πάει παράγοντας στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα και να ψάχνει τα παπούτσια των παιχτών δεν το περιμέναμε! Η πράξη σαφώς και μας τιμά ιδιαιτέρως και ευχαριστούμε. Ίσως να συμβάλλαμε κι εμείς (άθελά μας πάντως για να μη λέμε μεγάλες κουβέντες) στη μεγάλη νίκη του Ιωνικού, αφού δώσαμε το κάτι τι που χρειαζόταν μια ομάδα για να ξέρει ότι πάει σίγουρα για νίκη!!

QUOTE
Δειλινά – Πανελευσινιακός.
Θα εκτροχιαστεί το τρένο; Πολλοί το ελπίζουν, λίγοι το πιστεύουν. Η αλήθεια είναι ότι κατά Ηράκλειο μεριά μαζεύονται την τελευταία βδομάδα κατά το σούρουπο κάτι περίεργοι τύποι που βάζουνε ξύλινες σφήνες (αυτές έχουν) στις ράγες του τρένου περιμένοντας τον εκτροχιασμό του.

Μπορεί κατά το σούρουπο κάποιοι να βάζανε σφήνες για εκτροχιασμό του τρένου, την άλλη μέρα όμως δεν υπήρχε τίποτα. Το τρένο πέρασε στο ρελαντί… Μεγάλη εντύπωση έκαναν σε όλο το ΔΣ της speeeedy Info SA οι δηλώσεις του αντιπροέδρου( ; ) των Δειλινών μετά τον αγώνα όπου ακούστηκαν βαριές κουβέντες και μεγάλες αλήθειες....

QUOTE
Φιλαθλητικός – Ιεράπετρα
... Η speeeedy Info SA πιστεύει ότι οι εξ Ιεραπέτρας εισβολείς θα περάσουνε ένα απόγευμα αναψυχής στο κλειστό του Ζωγράφου, θα ευχηθούν στους ντόπιους καλή επιστροφή στην κατηγορία και θα γυρίσουν χαρούμενοι στον τόπο τους. Έτσι απλά 2.

Ετσι απλά 2; Χα χα χα. Την ίδια άποψη με τη speeeedy Info SA είχαν και οι παίκτες της Ιεράπετρας και απ ότι μας είπε ο σκάουτέρ μας στο παιχνίδι, μόνο φραπεδάκι που δεν κρατούσανε στην προθέρμανση. Κι ας φώναζε ο κόουτς… Βέβαια όταν σφίξανε αρκετά οι κώλοι και ο πίνακας κιτρίνιζε όπως το φύλλο αγώνα, ζωριστήκανε λίγο παραπάνω, το γυρίσανε το ματσάκι και τουλάχιστον σώσανε την παρτίδα.

QUOTE
Κηφισιά - Ιωνικός Ν.Φ.
….Τι σχέση έχει η ιστοριούλα με τον αγώνα; Καμιά. Απλά με το συγκεκριμένο αντίπαλο η ΑΕΝΚ θα περάσει ένα χαλαρό κι ευχάριστο απόγευμα δίνοντας τη δυνατότητα σε όλη τη 12άδα της να παίξει μπασκετάκι.

Όχι μόνο έπαιξε όλη η 12άδα της Κηφισιάς, αλλά σκόραραν οι 11.

QUOTE
Μίλωνας - Ζωγράφου.
Διακρίνουμε ότι η οργή του Μίλωνα για τα 2 προηγούμενα στραβά αποτελέσματα θα ξεσπάσει στον αδύναμο Ζωγράφο. 1ος από Νέα Σμύρνη μέχρι πανεπιστημιούπολη.

Εντάξει κι εδώ υπήρχε μια χαλαρότητα στην αρχή, αλλά όταν πήρε μπροστά η μηχανή του Μίλωνα, τα πράγματα έγιναν απλά.

ΥΓ. Όσοι διαβάζετε τις κατά καιρούς προβλέψεις μας παρακαλούμε να δίνετε τη δέουσα προσοχή και να μη βγάζετε συμπεράσματα που προέρχονται από το πώς θα θέλατε οι ίδιοι να γράφονται τα πράγματα. Η speeeedy Info SA ποτέ δε χλεύασε ή επιτέθηκε σε ομάδα. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ο ΝΦ πχ είναι καφενεδάκι αυτό είναι δικό τους θέμα και σαφώς δεν έχει να κάνει με τα γραφόμενα της εταιρείας μας.

Σταχυοφόρος
QUOTE(basketikos @ Feb 12 2009, 11:07 ) *
ΥΓ3. Για να μην ξεχνιόμαστε: "Διπλο στην Ελευσινα ρε Ιωνικε" 41.gif 41.gif 41.gif



Στο ποδόσφαιρο ίσως 69.gif




QUOTE(speeeedy @ Feb 12 2009, 11:58 ) *
Μπορεί κατά το σούρουπο κάποιοι να βάζανε σφήνες για εκτροχιασμό του τρένου, την άλλη μέρα όμως δεν υπήρχε τίποτα. Το τρένο πέρασε στο ρελαντί… Μεγάλη εντύπωση έκαναν σε όλο το ΔΣ της speeeedy Info SA οι δηλώσεις του αντιπροέδρου( ; ) των Δειλινών μετά τον αγώνα όπου ακούστηκαν βαριές κουβέντες και μεγάλες αλήθειες....



Τί εννοεί ο ποιητής; Τι δηλώσεις; Ποιές κουβέντες; Προς ποιούς;
mpasketikos
QUOTE(Σταχυοφόρος @ Feb 12 2009, 17:09 ) *
Στο ποδόσφαιρο ίσως 69.gif







Τί εννοεί ο ποιητής; Τι δηλώσεις; Ποιές κουβέντες; Προς ποιούς;

Προς τους παίκτες του Δειλινού...
μπες στο kretaworldbasket.blogspot.com να δεις το βιντεάκι
Jabar
Aυτές είναι οι δηλώσεις στο site kretaworldbasket.blogspot.com.Πολύ καλή προσπάθεια για το μπάσκετ στη Κρήτη
Σταχυοφόρος
Άστοχες οι δηλώσεις κατ'εμέ. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα on the record, σε δημοσιογράφους και δη μπροστά στην κάμερα.

Σαν διοίκηση, όταν επικαλείσαι λάθη του εαυτού σου, κλέινεσαι στο γραφείο σου,ι τα συζητάς και βρίσκεις λύσεις. Προσπαθείς με τον έφορο και τον προπονητή να "βοηθήσεις" τους παίκτες και όχι να τους κατηγορείς ονομαστικά μετά από ήττα. Στην τελική, μπαίνεις στα αποδυτήρια (άβατο) και τα κάνεις γης μαδιάμ. Αλλά θα πω και πάλι, πως απ'τη στιγμή που λες στο τέλος ότι έκανες λάθη, αναιρείς όλα τα ποηγούμενα.

Προσπαθήστε να σώσετε την κατηγορία, βάλτε τα κάτω και βρείτε λύσεις για τη νέα χρονιά. Καμία ομάδα δεν έγινε ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα. Όλα θέλουν οργάνωση και υπομονή.

Μη ξεχνάτε πως όσο γρήγορα μπορεί να ανέβει κάποιος, τόσο γρήγορα μπορεί να πέσει και τούμπαλιν.


ΥΓ: Ποιός είναι ο κύριος που μπήκε σφήνα για να ευχαριστήσει;;; icon_drunk.gif
Jabar
Οταν υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός .Βλέπουμε τους προέδρους Ελευσίνας και Ιεράπετρας με μέλη του συμβουλίου της Ελευσίνας και το προπονητή τους.Παρ'ότι ισόβαθμες οι ομάδες και ανταγωνιζόμενες είναι φανερές οι καλές σχέσεις τους.
Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.