Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' Εθνικη 2008-09 2ος Ομιλος Νοτου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Γ Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
basketikos
QUOTE(CHE @ Feb 23 2009, 10:38 ) *
Αυτό που με πίκρανε όμως,ήταν το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ήρθε να με γνωρίσει από κοντά και με τον οποίο είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση πριν τον αγώνα, κατευθύνθηκε στη συνέχεια στην κερκίδα,όπου μαζί με άλλους 20 ......(προτιμώ να μη βάλω προσδιορισμό εδώ), δε σταμάτησαν να βρίζουν εν χορώ την ΚΡΗΤΗ,τους ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ και τις ...μανάδες των ΚΡΗΤΙΚΩΝ.Αυτό είδα και άκουσα εγώ,μια που όλα αυτά γίνονταν ακριβώς απέναντί μου και στα σαράντα αγωνιστικά λεπτά.
Το fairplay και τα ευχολόγια, basketike μου, είναι εύκολα στα forum και στα λόγια.Το θέμα είναι όμως στις πράξεις τι γίνεται, όταν έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποφασίσεις αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ή όχι.



Μια και μοναδικη ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ επι του προσωπικου


1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑ ΠΟΤΕ ΤΑ 2-3 ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ.

2. Προφανώς, δεν μπορω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας

3. ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ - δεν ειναι ουτε απαντηση, ουτε απολογια

4. Ο CHE και εγω ξερουμε οτι δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για αντιπαραθεση, και γι' αυτο αμοιβαια θα το κλεισουμε το θεμα.

Κατα τα αλλα, τον κώνωπα αν θες τον διυλίζεις, άλλως όχι …
dirk10
QUOTE(CHE @ Feb 23 2009, 13:20 ) *
H πικρία είναι προσωπική και όχι ομαδική.Το ξεκαθάρισα, νομίζω.
Ας το λήξουμε εδώ,αν είναι δυνατόν.

ειναι κριμα και προσωπικα να υπαρχει πικρια.νομιζω οτι το ματς ηταν παρα πολυ κρισιμο και για τις 2 ομαδες ομως μεσα στις 4 γραμμες οι παιχτες προπονητες παραγοντες ηταν λες και παιζοταν φιλικο σε πολυ καλο κλιμα.εαν γινοταν το αντιθετο τοτε ναι να υπηρχε καποια στενοχωρια.το οτι ακουστικε κατι δεν νομιζω οτι ειναι λογος. ειμαστε ελληνες και ο ελληνας δεν αλλαζει(δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αυτο)σταματαω εδω εγω .για να μιλισουμε αγωνιστικα καλυτερα.η ιεραπετρα πεταγε τα τριποντα λες και επαιζε εντος σε ενα σημειο στο δευτερο ημιχρονο και εκει εχασε το παιχνιδι νομιζω
rnc3
Καλησπέρα σας,

Θα ξεκινήσω με αυτόν που δεν θέλει να χαρακτηρίσει τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και επειδή φώναζε για την ομάδα είναι "αλήτες". Ένας απο αυτούς που δεν θέλετε να χαρακτηρίσετε είμαι και εγώ... και δεν με(μας) φώναξε κανείς να πάω(πάμε) στο μπάσκετ γιατί η ζωή μας είναι να ακολουθούμε την ομάδα που αγαπάμε και να την προστατεύουμε σε οποιοδήποτε άθλημα αρκεί η ομάδα να είναι Ιωνικός και να έχει Νικαιώτικο τσαμπουκά. Αν είχαμε σκοπό να κάνουμε φασαρίες... στο τοπικό παιχνίδι με την προοδευτική θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει αίσχη αλλά μείναμε στο να κάνουμε εξέδρα και προστατεύσαμε την ομάδα μας. Το γήπεδο δεν είναι εκκλησία και αυτές οι νοοτροπίες έχουν διώξει τους οπαδούς απο το μπάσκετ, ξεχνάει κανείς μήπως ότι ξεκίνησε η απαγόρευση των μετακινήσεων απο το μπάσκετ;;;

Ιωνικάρα είσαι αρρώστια! 77.gif 77.gif 77.gif

Υ.Γ: Χαιρετισμούς σε όλους τους φίλους του Ιωνικού που γράφουν στο φόρουμ.
Jabar
Θα πω την άποψη μου σαν ουδέτερος .
Κατ'αρχάς μία πολιτισμένη συζήτηση όπως αυτή δεν είναι αντιδικία.Απλά δεν πρέπει να πλατιάζουμε και να κουράζουμε.
1.Κόσμος .Με κανένα τρόπο δεν έκρινε το αποτέλεσμα.Στο γήπεδο υπήρχανε 100-120 άτομα.Κάπου 30 ήταν οι ουδέτεροι άρα κάπου 80 Ιωνικοί εκ των οποίων 25 οι φανατικοί.Θα περίμενα σε ένα σωματείο με ιστορία όπως ο Ιωνικός και με ερείσματα στην τοπική κοινωνία σε ένα κρίσιμο ματς,να είχε περισσότερο ποιοτικό κόσμο.Ο φίλος basketikos μου είπε ότι ίσως το προϊόν να μην είναι ελκυστικό δηλαδή η κατηγορία για φιλάθλους που έχουν μάθει αλλιώς.Εγώ θα έλεγα ότι αυτό δεν έχει να κάνει με την αγάπη για την ομάδα ,και την προσφορά στην κοινωνία.Αρα η πολύ καλή διοίκηση του Ιωνικού που έχει βάλει πολλά πράγματα στο σωστό δρόμο και έχει νοικοκυρέψει το σωματείο,εδώ χρειάζεται περισσότερη δουλειά.
Εστω και αν αυτό με την κοινωνική διαστρωμάτωση και την χαλαρότητα των δεσμων στην Αθήνα είναι σαφώς ποιό δύσκολο
από ότι στην επαρχία.
Αυτό που λέει ο CHE όπως διευκρινίζει ο ίδιος δεν έχει σχέση με την νίκη η την ήττα.Οι άνθρωποι που ζουν και στηρίζουν την ελληνική επαρχία είναι δίκαια περήφανοι για το τόπο καταγωγής τους.Εμείς στην Αθήνα δεν το βιώνουμε έτσι γιατί η μεγαλούπολη και ο ρυθμός ζωής της ισοπεδώνει τα πάντα.Κάποτε όταν σε έναν Ελληνα έβριζες την μάνα ,το τόπο καταγωγής ήταν κάτι που δεν ήξερες που θα κατέληγε.Τώρα ισοπεδώνουμε τα πάντα και λέμε ,έλα και τη έγινε που ακούστηκαν πέντε υβριστικά συνθήματα για την Κρήτη για την Μακεδονία κλπ.Το θέμα είναι ότι στα γήπεδα έρχονται και παιδιά από τις ακαδημίες.Κάποια από αυτά στο μέλλον θα γίνουν παίκτες και αγωνιστικά παραδείγματα θα βρούν στον Ιωνικό τον Καββαδά ,Κουκουνιά και άλλους.Κάποια θα γίνουν φίλαθλοι ,η επόμενη γενιά φιλάθλων.Παραδείγματα από παιδιά (χούλιγκανς)που είναι θαύμα που ζουν,που βρίζουν και η μοναδική νίκη τους απέναντι στη ζωή είναι η νίκη μιας ομάδας με κάθε θυσία δεν είναι το σωστό παράδειγμα διαπαιδαγώγισης των μικρών.Τα παιδιά αυτά χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς και όχι η ομάδα από αυτούς.Μακροχρόνια πέρα από τον εφήμερο στόχο μας νίκης,απομακρύνουν
το κόσμο από τα γήπεδα και αποδυναμώνουν τις ομάδες από υγιείς φιλαθλους.Αθλητισμός=πολιτισμός και όλα τα σωματεία
πρέπει να προάγουν και το πολιτισμό.
2.Κάποιος έγραψε για σενάριο με την τελευταία αγωνιστική.Αυτά φαντάζομαι είναι προσωπικές απόψεις κάποιου που πικράθηκε από ένα αποτέλεσμα.Συμβαίνουν στην Ελλάδα.Αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα πάψουν να συμβαίνουν και να αλλοιώνονται πρωταθλήματα.Οποιος θέλει να λέγεται σημαντική ομάδα θα πρέπει να σέβεται και την δική του ιστορία και των άλλων.
3.Η διαιτησία στο χθεσινό ματς ήταν κακή.Σφύριξαν τα πάντα υπαρκτά και μη.Περί τα 20 επιθετικά φάουλ και πάνω από 10 φορές βήματα.Δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορούσε να αποκτήσει ρυθμό διότι κάθε 5 δευτ. υπήρχε σφύριγμα.Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τους παίκτες να είναι πρωταγωνιστές και τους διαιτητές παράγοντες που να αναδεικνύουν την ομορφιά του παιχνιδιού.Αντίθετα τα τελευταία χρόνια οι οδηγίες ερμηνείας των κανονισμών και ελάχιστοι καινούριοι μάλλον βρίσκονται προς την λάθος κατεύθυνση.
4.Προς το φίλο που αναφέρει για τη λάσπη που πετάγεται προς τους πετυχημένους.Ο φθόνος και η ζήλια είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση.Εχουν την λογική να μην προσπαθούν να βελτιώνονται,αλλά να προσπαθούν να μειώσουν τον άλλο
για να συγκριθούν μαζί του.
5.Αγωνιστικά ο Ιωνικός είναι μέρα με τη νύκτα και κυρίως αμυντικά.Οι παίκτες δείχνουν μεγαλύτερο πάθος.Η επιστροφή του Πρινέα έκλεισε τρύπες στην άμυνα και έδωσε πολύτιμα ριμπάουντ.Παρότι δεν σκόραρε ήταν πολύτιμος αν και μου φάνηκε ότι κάπως φυλάει το πόδι του.Ο Γαπκιάδης το διάστημα που ξέφυγε ο Ιωνικός έβαλε 8 μαζεμένους πόντους και ήταν γενικά πολύ καλός.Ο Καββαδάς παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος και το σωστό για το μέλλον του θα είναι για 2-3 χρόνια να μαζέψει εμπειρίες και όσο γίνεται μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.Το παιχνίδι κρίθηκε και από το τρόπο σφυρίγματος των διαιτητών.Οι συνηθισμένοι 7 παίκτες της Ιεράπετρας έγιναν 5.Παίζοντας με παίκτη ο οποίος είναι τεσσάρι σαν πεντάρι και με μειωμένες λύσεις στη περιφέρεια απλά δεν άντεξε.Ο Ιωνικός βρήκε λύσεις και έδειξε μεγαλύτερο βάθος πάγκου και ο Κουκουνιας ήταν πολύ καλός και έβαλε κρίσιμα καλάθια και πήρε ριμπάουντ.Και ο Αγγελόπουλος πήγε καλά και πίεσε ψηλά και κάποιες στιγμές ασφυκτικά.Το μπάσκετ είναι ένα αγώνισμα που έχει άμεση σχέση με τη ψυχολογία.Αυτή τη στιγμή είναι αυτό που κυρίως έχει αλλάξει στον Ιωνικό.
rnc3
Φίλε Jabar τι εννοείς πιο ποιοτικό κόσμο;;; Να έρθουμε με το κουστούμι στο γήπεδο την επόμενη φορά;;;
speeeedy
QUOTE(CHE @ Feb 23 2009, 10:38 ) *
....Αυτά από εμένα,και δεν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα.Απλά, ένα μεγάλο ΛΥΠΑΜΑΙ!!!

"GOODNIGHT AND GOOD LUCK"
Πιστεύω ότι κάποιος σαν κι εσένα με πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση, θα έχει δει τη συγκεκριμένη ταινία.Αν όχι,δες την, και θα καταλάβεις...


"Τα πανεπιστήμια βγάζουν Ειδικότητες κι όχι Προσωπικότητες!"
Δανεισμένο από τον Ζόρζ Πιλαλί.
johnis
Παιδιά τι να λέμε για τους διαιτητές; Είναι οι μισοί κακοί ή μέτριοι και συνεπώς κακοί στην κακή τους μέρα. Τουλάχιστον τα μισά από τα παιχνίδια που έχω δει φέτος στον όμιλο είχαν κακές διαιτησίες, που δε καθόρισαν απαραίτητα το αποτέλεσμα. Είχα δει πριν δύο βδομάδες το Μίλωνας - Ζωγράφου, οι διαιτητές ήταν απαράδεκτοι, στο τέλος γελούσαν όλοι μαζί τους, σε ένα παιχνίδι που φαινομενικά ήταν ψιλο-αδιάφορο (εν πάσει περιπτώσει όχι καυτό από βαθμολογική άποψη) είχαν καταφέρει να εκνευρίσουν ΟΛΟΥΣ τους παίκτες! Αυτό κάνει πιο εύκολη τη δουλεία κάποιου (χωρίς να υποννοώ τίποτα για κανέναν, μην πέσετε να με φάτε) που θέλει να στήσει παιχνίδι και μπορεί να "κρυφτεί" γύρω από τις δεκάδες κακές διαιτησίες που γίνονται.

Όσο για τον κόσμο, ευτυχώς ή δυστυχώς στην κατηγορία που είμαστε (που οι ομάδες δε μπορούν να φέρουν χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο όπως οι ομάδες Α1), ατμόσφαιρα μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από αυτούς που φωνάζουν συνέχεια και αυτοί θα ρίξουν και κάποια καντήλια. Έτσι είναι οι οπαδοί στην Ελλάδα. Πρόβλημα υπάρχει όταν οι οπαδοί παρεμβαίνουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην εξέλιξη του αγώνα (κουνάνε μπασκέτες, ρίχνουν λέιζερ στα μάτια των παιχτών, ρίχνουν αντικείμενα για να διακοπεί το ματς κ.α) που απ'ότι ακούω δε συνέβη στη Νίκαια.
Blue1965White
QUOTE
Αυτό που λέει ο CHE όπως διευκρινίζει ο ίδιος δεν έχει σχέση με την νίκη η την ήττα.Οι άνθρωποι που ζουν και στηρίζουν την ελληνική επαρχία είναι δίκαια περήφανοι για το τόπο καταγωγής τους.Εμείς στην Αθήνα δεν το βιώνουμε έτσι γιατί η μεγαλούπολη και ο ρυθμός ζωής της ισοπεδώνει τα πάντα.Κάποτε όταν σε έναν Ελληνα έβριζες την μάνα ,το τόπο καταγωγής ήταν κάτι που δεν ήξερες που θα κατέληγε.Τώρα ισοπεδώνουμε τα πάντα και λέμε ,έλα και τη έγινε που ακούστηκαν πέντε υβριστικά συνθήματα για την Κρήτη για την Μακεδονία κλπ.


Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να διαφωνήσει με αυτό που γράφει ο Jabar αλλά μάλλον πρέπει να το διαχωρίσουμε από το σκεπτικό Αθήνα - επαρχία. Πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι που ζουν στην επαρχία και είναι περήφανοι για την καταγωγή τους. Τα υβριστικά συνθήματα δεν είναι "προνόμιο" των αθηναϊκών γηπέδων. Προσωπικά έχω πάει σε αρκετά γήπεδα στην επαρχία ακολουθώντας τον Ιωνικό, είτε σαν "οργανωμένος" είτε μεμονωμένα. Στα περισσότερα από αυτά άκουσα και εγώ αρκετές "φιλοφρονήσεις" για την μητέρα μου, την πόλη που μένω κλπ. Σε κάποια από αυτά μάλιστα (Πάτρα, Σιάτιστα) ο κόσμος εκεί δεν αρκέστηκε στα συνθήματα. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους ήταν παράγοντες των ομάδων (τους έβλεπα στον επόμενο γύρο στον Πλάτωνα στους πάγκους των ομάδων). Φαντάζομαι έχω δικαίωμα και εγώ στην ευθιξία όταν βρίζουν εμένα, την οικογένεια μου ή την πόλη μου. Δε βγήκα ποτέ στα φόρουμς να γράψω ότι στο τάδε γήπεδο 20 ή 30 άτομα με έβρισαν. Αυτό που θέλω να πω δεν είναι τίποτα περισσότερο από το ότι δεν έχει πάντα δίκιο αυτός που κλαίει και παραπονιέται.
Στο "προσωπικό" θέμα που έχει προκύψει με τον CHE και τον basketiko αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα είναι ότι ο basketikos καθόντανε κοντά στους οργανωμένους. Το ότι από το στόμα του basketikou ακούστηκε κάτι υβριστικό μην γραφεί ούτε για αστείο. Τώρα αν πρέπει να απολογούμαστε για το σε ποιο ακριβώς σημείο της εξέδρας καθόμαστε τότε νομίζω πως πρέπει να γίνει άλλου είδους κουβέντα.
Ευτυχώς σε κάθε περίπτωση που υπήρχαν στο γήπεδο αρκετοί ουδέτεροι και με τα γραφόμενα τους στο φόρουμ υπάρχει εικόνα για το τι ακριβώς έγινε (δεν έγινε για την ακρίβεια).
Καλή συνέχεια στην Ιεράπετρα και εύχομαι ειλικρινά οι άνθρωποι εκεί να δουν τις προσπάθειες τους να ευδοκιμούν.

QUOTE
"Τα πανεπιστήμια βγάζουν Ειδικότητες κι όχι Προσωπικότητες!"
Δανεισμένο από τον Ζόρζ Πιλαλί.


Speeedy αυτό δεν είναι απλό φάουλ αλλά αντιαθλητικό. Κρίμα και πάλι κρίμα σε αυτούς που μετασχηματίζουν την πίκρα τους σε λάσπη. Αν θέλεις να πεις κάτι για κάποιον πέστο ευθέως και όχι με υποννοούμενα.
Jabar
QUOTE(rnc3 @ Feb 23 2009, 13:45 ) *
Φίλε Jabar τι εννοείς πιο ποιοτικό κόσμο;;; Να έρθουμε με το κουστούμι στο γήπεδο την επόμενη φορά;;;

Δεν εννοώ κουστούμι.Θα έλεγα αυτοί οι 55 να ήταν 500.Βρίσκομαι υπό πίεση χρόνου και ίσως να μην είμαι όσο καλός και ακριβής στην εκφραση θα ήθελα.
dirk10
QUOTE(Jabar @ Feb 23 2009, 14:33 ) *
Θα πω την άποψη μου σαν ουδέτερος .
Κατ'αρχάς μία πολιτισμένη συζήτηση όπως αυτή δεν είναι αντιδικία.Απλά δεν πρέπει να πλατιάζουμε και να κουράζουμε.
1.Κόσμος .Με κανένα τρόπο δεν έκρινε το αποτέλεσμα.Στο γήπεδο υπήρχανε 100-120 άτομα.Κάπου 30 ήταν οι ουδέτεροι άρα κάπου 80 Ιωνικοί εκ των οποίων 25 οι φανατικοί.Θα περίμενα σε ένα σωματείο με ιστορία όπως ο Ιωνικός και με ερείσματα στην τοπική κοινωνία σε ένα κρίσιμο ματς,να είχε περισσότερο ποιοτικό κόσμο.Ο φίλος basketikos μου είπε ότι ίσως το προϊόν να μην είναι ελκυστικό δηλαδή η κατηγορία για φιλάθλους που έχουν μάθει αλλιώς.Εγώ θα έλεγα ότι αυτό δεν έχει να κάνει με την αγάπη για την ομάδα ,και την προσφορά στην κοινωνία.Αρα η πολύ καλή διοίκηση του Ιωνικού που έχει βάλει πολλά πράγματα στο σωστό δρόμο και έχει νοικοκυρέψει το σωματείο,εδώ χρειάζεται περισσότερη δουλειά.
Εστω και αν αυτό με την κοινωνική διαστρωμάτωση και την χαλαρότητα των δεσμων στην Αθήνα είναι σαφώς ποιό δύσκολο
από ότι στην επαρχία.
Αυτό που λέει ο CHE όπως διευκρινίζει ο ίδιος δεν έχει σχέση με την νίκη η την ήττα.Οι άνθρωποι που ζουν και στηρίζουν την ελληνική επαρχία είναι δίκαια περήφανοι για το τόπο καταγωγής τους.Εμείς στην Αθήνα δεν το βιώνουμε έτσι γιατί η μεγαλούπολη και ο ρυθμός ζωής της ισοπεδώνει τα πάντα.Κάποτε όταν σε έναν Ελληνα έβριζες την μάνα ,το τόπο καταγωγής ήταν κάτι που δεν ήξερες που θα κατέληγε.Τώρα ισοπεδώνουμε τα πάντα και λέμε ,έλα και τη έγινε που ακούστηκαν πέντε υβριστικά συνθήματα για την Κρήτη για την Μακεδονία κλπ.Το θέμα είναι ότι στα γήπεδα έρχονται και παιδιά από τις ακαδημίες.Κάποια από αυτά στο μέλλον θα γίνουν παίκτες και αγωνιστικά παραδείγματα θα βρούν στον Ιωνικό τον Καββαδά ,Κουκουνιά και άλλους.Κάποια θα γίνουν φίλαθλοι ,η επόμενη γενιά φιλάθλων.Παραδείγματα από παιδιά (χούλιγκανς)που είναι θαύμα που ζουν,που βρίζουν και η μοναδική νίκη τους απέναντι στη ζωή είναι η νίκη μιας ομάδας με κάθε θυσία δεν είναι το σωστό παράδειγμα διαπαιδαγώγισης των μικρών.Τα παιδιά αυτά χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς και όχι η ομάδα από αυτούς.Μακροχρόνια πέρα από τον εφήμερο στόχο μας νίκης,απομακρύνουν
το κόσμο από τα γήπεδα και αποδυναμώνουν τις ομάδες από υγιείς φιλαθλους.Αθλητισμός=πολιτισμός και όλα τα σωματεία
πρέπει να προάγουν και το πολιτισμό.
2.Κάποιος έγραψε για σενάριο με την τελευταία αγωνιστική.Αυτά φαντάζομαι είναι προσωπικές απόψεις κάποιου που πικράθηκε από ένα αποτέλεσμα.Συμβαίνουν στην Ελλάδα.Αλλά θέλω να ελπίζω ότι θα πάψουν να συμβαίνουν και να αλλοιώνονται πρωταθλήματα.Οποιος θέλει να λέγεται σημαντική ομάδα θα πρέπει να σέβεται και την δική του ιστορία και των άλλων.
3.Η διαιτησία στο χθεσινό ματς ήταν κακή.Σφύριξαν τα πάντα υπαρκτά και μη.Περί τα 20 επιθετικά φάουλ και πάνω από 10 φορές βήματα.Δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι που δεν μπορούσε να αποκτήσει ρυθμό διότι κάθε 5 δευτ. υπήρχε σφύριγμα.Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε τους παίκτες να είναι πρωταγωνιστές και τους διαιτητές παράγοντες που να αναδεικνύουν την ομορφιά του παιχνιδιού.Αντίθετα τα τελευταία χρόνια οι οδηγίες ερμηνείας των κανονισμών και ελάχιστοι καινούριοι μάλλον βρίσκονται προς την λάθος κατεύθυνση.
4.Προς το φίλο που αναφέρει για τη λάσπη που πετάγεται προς τους πετυχημένους.Ο φθόνος και η ζήλια είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση.Εχουν την λογική να μην προσπαθούν να βελτιώνονται,αλλά να προσπαθούν να μειώσουν τον άλλο
για να συγκριθούν μαζί του.
5.Αγωνιστικά ο Ιωνικός είναι μέρα με τη νύκτα και κυρίως αμυντικά.Οι παίκτες δείχνουν μεγαλύτερο πάθος.Η επιστροφή του Πρινέα έκλεισε τρύπες στην άμυνα και έδωσε πολύτιμα ριμπάουντ.Παρότι δεν σκόραρε ήταν πολύτιμος αν και μου φάνηκε ότι κάπως φυλάει το πόδι του.Ο Γαπκιάδης το διάστημα που ξέφυγε ο Ιωνικός έβαλε 8 μαζεμένους πόντους και ήταν γενικά πολύ καλός.Ο Καββαδάς παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος και το σωστό για το μέλλον του θα είναι για 2-3 χρόνια να μαζέψει εμπειρίες και όσο γίνεται μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.Το παιχνίδι κρίθηκε και από το τρόπο σφυρίγματος των διαιτητών.Οι συνηθισμένοι 7 παίκτες της Ιεράπετρας έγιναν 5.Παίζοντας με παίκτη ο οποίος είναι τεσσάρι σαν πεντάρι και με μειωμένες λύσεις στη περιφέρεια απλά δεν άντεξε.Ο Ιωνικός βρήκε λύσεις και έδειξε μεγαλύτερο βάθος πάγκου και ο Κουκουνιας ήταν πολύ καλός και έβαλε κρίσιμα καλάθια και πήρε ριμπάουντ.Και ο Αγγελόπουλος πήγε καλά και πίεσε ψηλά και κάποιες στιγμές ασφυκτικά.Το μπάσκετ είναι ένα αγώνισμα που έχει άμεση σχέση με τη ψυχολογία.Αυτή τη στιγμή είναι αυτό που κυρίως έχει αλλάξει στον Ιωνικό.

πολυ σωστος 77.gif .οσο για το αν εβρισαν την κρητη εκει ειμαι μαζι σας.νομιζω οτι μια φορα εγινε αυτο και οι παιχτες προπονητες και παραγοντες του ιωνικου ζητησαν να σταματησουν.ηταν λαθος αλλα στο γηπεδο εισαι...........και μια αθηναικη οταν παει επαρχεια δεν ακουει και λιγα(δεν λεω οτι ειναι σωστο ετσι??ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ)rnc3 με καλυψες οσο αφορα τον κοσμο του ιωνικου εχεις δικιο δεν γινεται διαχωρισμος σε πδοσφαιρικους και μη ειναι ιστορικο σωματειο και ο κοσμος του ειναι ενας!!καποιος εγραψε για ποιοτητα και γω δεν το καταλαβα αυτο!!εχω δει κουστουματους να κανουν πολυ χειροτερα πραματα
elefsinios
Οτι και να πεί ο κάθε ένας απο εμάς από την οπτική γωνία που τα βλέπει ίσως να έχει δίκιο.Τα πράγματα είναι πιο απλά όμως από όσο νομίζουμε. Και θα εξηγήσω τι εννοώ με ένα παράδειγμα.Στο παιχνίδι της ομάδας μου με την Ιεράπετρα το γήπεδο ήταν γεμάτο και κατα γενική ομολογία η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή.Την σχέση με τα παιδιά της Ιεράπετρας την ξέρετε όλοι και δεν χρειάζεται να τα λέμε συνέχεια γιατί καταντάμε κουραστικοί και γραφικοί.... Σε μια φάση λοιπόν ο Μάτος μέσα στην ένταση του αγώνα ψιλοαρπάχτηκε με ένα φαλτσο-σφύριγμα και αντέδρασε λίγο άσχημα. Η εξέδρα τότε πήρε φωτιά..... Ακούστηκαν διάφορα μπινελίκια με πρώτο και καλύτερο τον αδερφό μου. Η αντίδραση όμως η δική μου και των υπολοίπων μελών του ΔΣ έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και όλα τελείωσαν εν τη γεννέση τους.Ίσως αυτό να ενόχλησε φίλε basketike τον CHE , ότι εσύ που πράγματι δεν έβρισες την Κρήτη και τους Κρήτες δεν έκανες κάτι ώστε να αποτρέψεις την μάζα. Να μου πεις είναι τόσο εύκολο? Εγώ πάντως το έχω καταφέρει.Όποιος αγαπάει την ομάδα πρέπει να την προστατεύει και όχι το αντίθετο.Αν δεν μπορούν μερικοί να το καταλάβουν τότε δεν έχουν θέση στο γήπεδο.
dirk10
QUOTE(elefsinios @ Feb 23 2009, 15:53 ) *
Οτι και να πεί ο κάθε ένας απο εμάς από την οπτική γωνία που τα βλέπει ίσως να έχει δίκιο.Τα πράγματα είναι πιο απλά όμως από όσο νομίζουμε. Και θα εξηγήσω τι εννοώ με ένα παράδειγμα.Στο παιχνίδι της ομάδας μου με την Ιεράπετρα το γήπεδο ήταν γεμάτο και κατα γενική ομολογία η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή.Την σχέση με τα παιδιά της Ιεράπετρας την ξέρετε όλοι και δεν χρειάζεται να τα λέμε συνέχεια γιατί καταντάμε κουραστικοί και γραφικοί.... Σε μια φάση λοιπόν ο Μάτος μέσα στην ένταση του αγώνα ψιλοαρπάχτηκε με ένα φαλτσο-σφύριγμα και αντέδρασε λίγο άσχημα. Η εξέδρα τότε πήρε φωτιά..... Ακούστηκαν διάφορα μπινελίκια με πρώτο και καλύτερο τον αδερφό μου. Η αντίδραση όμως η δική μου και των υπολοίπων μελών του ΔΣ έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και όλα τελείωσαν εν τη γεννέση τους.Ίσως αυτό να ενόχλησε φίλε basketike τον CHE , ότι εσύ που πράγματι δεν έβρισες την Κρήτη και τους Κρήτες δεν έκανες κάτι ώστε να αποτρέψεις την μάζα. Να μου πεις είναι τόσο εύκολο? Εγώ πάντως το έχω καταφέρει.Όποιος αγαπάει την ομάδα πρέπει να την προστατεύει και όχι το αντίθετο.Αν δεν μπορούν μερικοί να το καταλάβουν τότε δεν έχουν θέση στο γήπεδο.

καλα κοιτα να κερασεις κανα κοκορετσι και αστα τωρα αυτα
Χρήστος
QUOTE(elefsinios @ Feb 23 2009, 14:53 ) *
Οτι και να πεί ο κάθε ένας απο εμάς από την οπτική γωνία που τα βλέπει ίσως να έχει δίκιο.Τα πράγματα είναι πιο απλά όμως από όσο νομίζουμε. Και θα εξηγήσω τι εννοώ με ένα παράδειγμα.Στο παιχνίδι της ομάδας μου με την Ιεράπετρα το γήπεδο ήταν γεμάτο και κατα γενική ομολογία η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή.Την σχέση με τα παιδιά της Ιεράπετρας την ξέρετε όλοι και δεν χρειάζεται να τα λέμε συνέχεια γιατί καταντάμε κουραστικοί και γραφικοί.... Σε μια φάση λοιπόν ο Μάτος μέσα στην ένταση του αγώνα ψιλοαρπάχτηκε με ένα φαλτσο-σφύριγμα και αντέδρασε λίγο άσχημα. Η εξέδρα τότε πήρε φωτιά..... Ακούστηκαν διάφορα μπινελίκια με πρώτο και καλύτερο τον αδερφό μου. Η αντίδραση όμως η δική μου και των υπολοίπων μελών του ΔΣ έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και όλα τελείωσαν εν τη γεννέση τους.Ίσως αυτό να ενόχλησε φίλε basketike τον CHE , ότι εσύ που πράγματι δεν έβρισες την Κρήτη και τους Κρήτες δεν έκανες κάτι ώστε να αποτρέψεις την μάζα. Να μου πεις είναι τόσο εύκολο? Εγώ πάντως το έχω καταφέρει.Όποιος αγαπάει την ομάδα πρέπει να την προστατεύει και όχι το αντίθετο.Αν δεν μπορούν μερικοί να το καταλάβουν τότε δεν έχουν θέση στο γήπεδο.

Καλά σου λέει. Πότε θα κεράσεις κανένα κοκορέτσι ρε συ?

Και για να σε δώσω λιγάκι χτες μόνο εσένα ακουγα να ριχνεις γαμοσταυριδια στο γηπεδο. Χουλιγκαν
dirk10
QUOTE(Χρήστος @ Feb 23 2009, 16:10 ) *
Καλά σου λέει. Πότε θα κεράσεις κανένα κοκορέτσι ρε συ?

Και για να σε δώσω λιγάκι χτες μόνο εσένα ακουγα να ριχνεις γαμοσταυριδια στο γηπεδο. Χουλιγκαν

μα φαινεται ο τυπος ειναι καφρος!!!ουτε να ξεπαρκαρουμε δεν αφηνε ο αλητης ο χουλιγκαν μονο με τραπεζι το ξεχναμε αυτο
Χρήστος
QUOTE(dirk10 @ Feb 23 2009, 15:14 ) *
μα φαινεται ο τυπος ειναι καφρος!!!ουτε να ξεπαρκαρουμε δεν αφηνε ο αλητης ο χουλιγκαν μονο με τραπεζι το ξεχναμε αυτο

Πότε σε βολευει εσενα? Να πουμε Πεμπτη μετα το παιχνιδι κυπελλου? Κορυδαλο θα ειμαι, διπλα ειμαστε. Πως το βλεπεις?
dirk10
QUOTE(Χρήστος @ Feb 23 2009, 16:18 ) *
Πότε σε βολευει εσενα? Να πουμε Πεμπτη μετα το παιχνιδι κυπελλου? Κορυδαλο θα ειμαι, διπλα ειμαστε. Πως το βλεπεις?

οποτε μπορει αυτος που το χρωσταει χαχαχαχα !εγω δεν εχω προβλημα!!αληθεια πως βρεθηκε ο ελευσινιος να χρωσταει τραπεζι δεν ξερω smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
panosak
QUOTE(speeeedy @ Feb 23 2009, 14:11 ) *
"Τα πανεπιστήμια βγάζουν Ειδικότητες κι όχι Προσωπικότητες!"
Δανεισμένο από τον Ζόρζ Πιλαλί.

speedy εισαι πολυ ευστοχος - κατι σαν Διαμαντιδης χθες κατα το 37'...

QUOTE(Blue1965White @ Feb 23 2009, 14:32 ) *
Speeedy αυτό δεν είναι απλό φάουλ αλλά αντιαθλητικό. Κρίμα και πάλι κρίμα σε αυτούς που μετασχηματίζουν την πίκρα τους σε λάσπη. Αν θέλεις να πεις κάτι για κάποιον πέστο ευθέως και όχι με υποννοούμενα.

φιλε blue1965 δεν αφηνει κανενα υποννοουμενο...
εγω θα το ελεγα high-light
vspangeorge
QUOTE(panosak @ Feb 23 2009, 16:50 ) *
speedy εισαι πολυ ευστοχος - κατι σαν Διαμαντιδης χθες κατα το 37'...


φιλε blue1965 δεν αφηνει κανενα υποννοουμενο...
εγω θα το ελεγα high-light

Δηλαδή ο Speeeedy είναι στα αλήθεια δικός μας; ugly_tocktock.gif
elefsinios
QUOTE(dirk10 @ Feb 23 2009, 15:20 ) *
οποτε μπορει αυτος που το χρωσταει χαχαχαχα !εγω δεν εχω προβλημα!!αληθεια πως βρεθηκε ο ελευσινιος να χρωσταει τραπεζι δεν ξερω smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif


Δεν βαριέσαι ρε φίλε.....Δεν είναι πρώτη φορά.... smiley.gif Αλλά για να μην ξεχνιώμαστε χρωστάμε και ένα τραπεζάκι Χρήστο σε ένα παίχτη από Πέραμα μεριά..... Ευκαιρεία λοιπόν να βρεθούμε στον F4 του Κυπέλλου όλοι παρέα και τα κανονίζουμε icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
kontas
QUOTE(kontas @ Feb 18 2009, 20:27 ) *
Γιατί δεν είναι φαβορί? εγώ φιλέ μου μαθαίνω ότι ετοιμάζετε υποδοχή στην κόλαση για την ομάδα της Κρήτης και γενικά προετοιμάζετε πολεμικό κλίμα απέναντι σε μια ομάδα που κάθε άλλο από εχθρικά σας έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια.

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
kontas
QUOTE(dirk10 @ Feb 23 2009, 01:22 ) *
η νικαια παντως δεν εχει καμια σχεση με διαιτησιες και μαλιστα φετος εχει αρκετες κακες(χωρις να παιζει καποιο ρολο στην θεση που ειναι)

smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Jabar
QUOTE(kontas @ Feb 23 2009, 18:10 ) *
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Μην νομίζεις ότι δικαιώθηκες το κλίμα δεν ήταν πολεμικό.Δεν υπήρξαν συμπλοκές,ουτε αν δήλωνες οπαδος της Ιεράπετρας θα γινόταν τίποτα.Το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε από αυτούς τους 25.Αλλο πράγμα συζητάμε.

QUOTE(kontas @ Feb 23 2009, 18:39 ) *
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Το ότι οι διαιτητές δεν άφησαν να παιχτεί μπάσκετ επίσης δεν προκύπτει ανάμιξη της Νίκαιας.Το πρόβλημα με τη διαιτησία είναι γενικότερο.
Blue1965White
Δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε πολύ το θέμα. Υπήρξαν αρκετοί ουδέτεροι στο γήπεδο χθες και έγραψαν με λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη. Φανταστείτε δηλαδή να τσιμπάγαμε στα post που είχαν γραφτεί εδώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα και προσπαθούσαν να καλλιεργήσουν κλίμα και να απαντούσαμε σε ανάλογο ύφος τι απίστευτα θα ακούγαμε σήμερα.
Τεσπά εγώ φιλικά θα σας έλεγα να συνειδητοποιήσετε ότι τα χρήματα δεν αρκούν πάντα για να φέρουν την ευτυχία (άνοδο) και να συνεχίσετε την προσπάθεια με αλλαγή νοοτροπίας.
Η Νίκαια είναι ενωμένη δυνατή με τον κόσμο να επανακάμπτει στο πλευρό της ομάδας και απόλυτα προσηλωμένη στον πολύ δύσκολο στόχο της παραμονής. Χωρίς διάθεση αντιπαλότητας με κανέναν, χωρίς να μετατοπίζουμε τις ευθύνες σε τρίτους, χωρίς να θέλουμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, χωρίς να ρίχνουμε λάσπη δεξιά και αριστερά, όπως ακριβώς αρμόζει στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΙΩΝΙΚΟ.

Πάμε ρε Ιωνικάρα για το διπλό στη Φιλαδέλφεια.
GALIS FOR EVER
Το πιο τρομερο ειναι αυτο που μου ειπε ο φιλος μου στον ΝΦ οτι μολις πηγαν στην κρητη στην εισοδο ηταν μαζεμενοι καμια κατοστη γαυροι που περιμεναν την αποστολη του Ολυμπιακου και αρχισαν να τους βριζουν γιατι νομιζαν οτι ηταν ο Νικαιας.
τετοιος χαβαλες smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Faitas
Γιατί τέτοιος παροξισμός ρε παιδιά;Όσοι έχουν κάτι να παραθέσουν,αν θέλουν να το κάνουν με υγειή τρόπο,ας το κάνουν μετά το πρωτάθλημα.Τα παιδιά που παίζουν το μπασκετάκι τους δε φταίνε σε τίποτα.Θέλοντας και μη με όλα αυτα αποπροσανατολίζονται.
dirk10
QUOTE(elefsinios @ Feb 23 2009, 19:58 ) *
Δεν βαριέσαι ρε φίλε.....Δεν είναι πρώτη φορά.... smiley.gif Αλλά για να μην ξεχνιώμαστε χρωστάμε και ένα τραπεζάκι Χρήστο σε ένα παίχτη από Πέραμα μεριά..... Ευκαιρεία λοιπόν να βρεθούμε στον F4 του Κυπέλλου όλοι παρέα και τα κανονίζουμε icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

εγω δεν ειμαι στο φαιναλ 4 να ερθω?
Χρήστος
Έκλεισε το τραπεζακι. Περαμα-Ελευσινα και Νικαια. Πολυ βαρβατιλα μαζευτηκε.
dirk10
QUOTE(Χρήστος @ Feb 24 2009, 01:11 ) *
Έκλεισε το τραπεζακι. Περαμα-Ελευσινα και Νικαια. Πολυ βαρβατιλα μαζευτηκε.

to τραπεζακι εκλεισε τον ελευσινιο ομως δεν τον βλεπω να μιλαει.εγω δεν περνω λεφτα μαζι μου smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
elefsinios
QUOTE(dirk10 @ Feb 24 2009, 10:17 ) *
to τραπεζακι εκλεισε τον ελευσινιο ομως δεν τον βλεπω να μιλαει.εγω δεν περνω λεφτα μαζι μου smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Εννοείτε φίλε μου.....
panosak
forza Livadia λοιπον...αγαπητοι φίλοι...
και μαλιστα κοντρα σε Ελευσινα ...
για δες πως τα φερνει η μοιρα ....
Για το παιχνιδι στη Νικαια "τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι..."
Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ομως τις τελευταιες μερες ειναι off-topic αλλα θα το αναφερω :
Κανοντας ζαπινγκ τις προαλλες σε ενα καναλι του Μαυροβουνιου ειχε παιχνιδι απο Αδριατικη Λιγκα.
Βλεπω εναν κοντοπιθαρο λευκο να κανει αριστερο μπασιμο και την αφηνει με σπασιμο με το δεξι...
Συγκρατω το νουμερο του και μολις κανεις ζουμ η καμερα και τον βλεπω μενω με το στομα ανοικτο...
Ηταν ενα παιδακι του 91 που τον ειχα σταμπαρει στο Πανευρωπαϊκο παιδων στην Ιεραπετρα το 07...
Τονι Πρόστραν ...
Λοιπον ... ο Τονι παιζει με τη θρυλικη Ζανταρ στην Κροατια στην Αδριατικη Λιγκα και στο Eurocap...
http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/h...mp;pcode=000048
Θα μου πειτε "ρε φιλε για καινουργιο μας το λες ? "
Οχι αλλα αυτοματα εκανα μια συγκριση με την δικη μας ομαδα που ειχε αστερι τον Αγγελοπουλο και τους ειχαμε καθαρισει και ευκολα τοτε... Λοιπον ο Αγγελοπουλος ειναι στον Ικαρο Καλλιθεας αλλαγη της αλλαγης της αλλαγης του Πολυταρχου...
Υπαρχει κανενας να πιστευει οτι τα δυο παιδια θε εχουν αναλογη πορεία ??????????
Και κατι αλλο...Η Γ' Εθνικη εχει καμμια 500 παικτες...Αντι λοιπον να εχουμε κοντα στα 300 συμβολαια (με το 10%
παρακρατηση σε αμοιβες μανατζερ) για να παιζουν 30ρηδες και 35ρηδες δεν θα ηταν καλυτερα οι 4-5 ομαδες που θελουν ντε και καλα ανοδο να απεθυνθουν στα γραφεια και οι υπολοιπες να αφοσιωθουν σε μια παραγωγικη διαδικασια ???

CHE
QUOTE(panosak @ Feb 24 2009, 16:04 ) *
forza Livadia λοιπον...αγαπητοι φίλοι...
και μαλιστα κοντρα σε Ελευσινα ...
για δες πως τα φερνει η μοιρα ....
Για το παιχνιδι στη Νικαια "τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι..."
Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ομως τις τελευταιες μερες ειναι off-topic αλλα θα το αναφερω :
Κανοντας ζαπινγκ τις προαλλες σε ενα καναλι του Μαυροβουνιου ειχε παιχνιδι απο Αδριατικη Λιγκα.
Βλεπω εναν κοντοπιθαρο λευκο να κανει αριστερο μπασιμο και την αφηνει με σπασιμο με το δεξι...
Συγκρατω το νουμερο του και μολις κανεις ζουμ η καμερα και τον βλεπω μενω με το στομα ανοικτο...
Ηταν ενα παιδακι του 91 που τον ειχα σταμπαρει στο Πανευρωπαϊκο παιδων στην Ιεραπετρα το 07...
Τονι Πρόστραν ...
Λοιπον ... ο Τονι παιζει με τη θρυλικη Ζανταρ στην Κροατια στην Αδριατικη Λιγκα και στο Eurocap...
http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/h...mp;pcode=000048
Θα μου πειτε "ρε φιλε για καινουργιο μας το λες ? "
Οχι αλλα αυτοματα εκανα μια συγκριση με την δικη μας ομαδα που ειχε αστερι τον Αγγελοπουλο και τους ειχαμε καθαρισει και ευκολα τοτε... Λοιπον ο Αγγελοπουλος ειναι στον Ικαρο Καλλιθεας αλλαγη της αλλαγης της αλλαγης του Πολυταρχου...
Υπαρχει κανενας να πιστευει οτι τα δυο παιδια θε εχουν αναλογη πορεία ??????????
Και κατι αλλο...Η Γ' Εθνικη εχει καμμια 500 παικτες...Αντι λοιπον να εχουμε κοντα στα 300 συμβολαια (με το 10%
παρακρατηση σε αμοιβες μανατζερ) για να παιζουν 30ρηδες και 35ρηδες δεν θα ηταν καλυτερα οι 4-5 ομαδες που θελουν ντε και καλα ανοδο να απεθυνθουν στα γραφεια και οι υπολοιπες να αφοσιωθουν σε μια παραγωγικη διαδικασια ???

Κάνε μου δώρο, τον παικταρά ΤΟΝΙ ΠΡΟΣΤΡΑΝ! 77.gif 77.gif 77.gif
provokatoras
QUOTE(panosak @ Feb 24 2009, 16:04 ) *
forza Livadia λοιπον...αγαπητοι φίλοι...
και μαλιστα κοντρα σε Ελευσινα ...
για δες πως τα φερνει η μοιρα ....
Για το παιχνιδι στη Νικαια "τα λιγα λογια ζαχαρη και τα καθολου μελι..."
Αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ομως τις τελευταιες μερες ειναι off-topic αλλα θα το αναφερω :
Κανοντας ζαπινγκ τις προαλλες σε ενα καναλι του Μαυροβουνιου ειχε παιχνιδι απο Αδριατικη Λιγκα.
Βλεπω εναν κοντοπιθαρο λευκο να κανει αριστερο μπασιμο και την αφηνει με σπασιμο με το δεξι...
Συγκρατω το νουμερο του και μολις κανεις ζουμ η καμερα και τον βλεπω μενω με το στομα ανοικτο...
Ηταν ενα παιδακι του 91 που τον ειχα σταμπαρει στο Πανευρωπαϊκο παιδων στην Ιεραπετρα το 07...
Τονι Πρόστραν ...
Λοιπον ... ο Τονι παιζει με τη θρυλικη Ζανταρ στην Κροατια στην Αδριατικη Λιγκα και στο Eurocap...
http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/h...mp;pcode=000048
Θα μου πειτε "ρε φιλε για καινουργιο μας το λες ? "
Οχι αλλα αυτοματα εκανα μια συγκριση με την δικη μας ομαδα που ειχε αστερι τον Αγγελοπουλο και τους ειχαμε καθαρισει και ευκολα τοτε... Λοιπον ο Αγγελοπουλος ειναι στον Ικαρο Καλλιθεας αλλαγη της αλλαγης της αλλαγης του Πολυταρχου...
Υπαρχει κανενας να πιστευει οτι τα δυο παιδια θε εχουν αναλογη πορεία ??????????


Τι ειναι αυτα που γραφεις δημοσια ρε φιλε?
και οι μανατζερ πως θα ζησουνε απο τους πιτσιρικαδες?
Με αυτα που γραφεις θα χασουνε μεροκαματακι πολλοι αξιολογοι ανθρωποι γ αυτο προσεχε σε παρακαλω τι γραφεις!
Οχι τπτ αλλο αλλα θα τους ξυπνησεις απο τον υπνο το βαθυ! peace.gif peace.gif
Και κατι αλλο...Η Γ' Εθνικη εχει καμμια 500 παικτες...Αντι λοιπον να εχουμε κοντα στα 300 συμβολαια (με το 10%
παρακρατηση σε αμοιβες μανατζερ) για να παιζουν 30ρηδες και 35ρηδες δεν θα ηταν καλυτερα οι 4-5 ομαδες που θελουν ντε και καλα ανοδο να απεθυνθουν στα γραφεια και οι υπολοιπες να αφοσιωθουν σε μια παραγωγικη διαδικασια ???

kontas
Πρόλαβα να διαβάσω το ποστ σου μπασκετικε και θα σου πω ειλικρινά θλίβομαι. 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
tsatsos

οποιος ειναι καβαλα στο αλογο τωρα...δεν κοιταει πισω....
basketikos
Ασε μας ησυχους φιλε kontas... Ειπαμε να γραψουμε για το μερακι μας – και εσυ συνεχιζεις να την πεφτεις επι του προσωπικου.

Διαβασε τι γραφεις ΕΣΥ ο ιδιος και τελειωνε το παραμυθι :

QUOTE(kontas @ Feb 23 2009, 18:39 ) *
"η νικαια παντως δεν εχει καμια σχεση με διαιτησιες και μαλιστα φετος εχει αρκετες κακες (χωρις να παιζει καποιο ρολο στην θεση που ειναι)"
smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif


QUOTE(kontas @ Feb 23 2009, 18:10 ) *
QUOTE(kontas @ Feb 18 2009, 20:27 ) *
εγώ φιλέ μου μαθαίνω ότι ετοιμάζετε υποδοχή στην κόλαση για την ομάδα της Κρήτης και γενικά προετοιμάζετε πολεμικό κλίμα απέναντι σε μια ομάδα που κάθε άλλο από εχθρικά σας έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια.smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif


SCRIPTA MANENT, λοιπον. Και εγω ειμαι περηφανος για τα δικα μου. ΕΣΥ? TI AΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΘΛΙΨΗ ????

Μας γεμισες στο παρασκηνιο και δεν πηρες ενα φαουλ.
Το εκανες δε απεναντι σε μια ΟΜΑΔΑ που εχει Ιστορια, Παρον & Μελλον - παραμονες ενος κρισιμου αγωνα, που επαιζε σχεδον την υπαρξη της. Και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΟΜΑΝΑ - ΔΕΝ ΕΔΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ - ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ. Και εμεις καναμε την παπια - Και εσυ δεν το εκτιμησες...Και ξερεις, οτι εμεις εκει στην Νικαια και σχολειο να μην εχουμε παει, και το Cambridge να τελειωσαμε και να γιναμε 'ειδικοτητες' την εχουμε την ρημαδα την περηφανια..

Ας το παρουν λοιπον χαμπαρι οι απανταχου ζηλοφθονες: Περαστικοι ειμαστε απο την Γ Εθνική. Και ΕΣΚΑΝΑ να παμε (που δεν) παλι περαστικοι θα ειμαστε. Γιατι μπασκετικα μας ελαχε τυχη στην αθλητική μας ζωη να ζησουμε, να γραψουμε, να νικησουμε, νικη μεγαλη.


ΥΓ1. Και επειδη υπαρχει αποκορυφωμα απο εναν αλλο φιλο:

QUOTE(χαμενο ταλεντο @ Feb 23 2009, 00:43 ) *
παντως τελευταια αγωνιστικη κατεβαινει η προοδευτικη εδω κατω.....τρελο σεναριο..θελει νικη η προοδευτικη για να σωθει και να πεσει ο ιωνικος....τι γινεται μου λετε.........!


Τα θερμα μου συγχαρητηρια λοιπον στην προοδευτική για την νικη της τελευταιας αγωνιστικής…...

Χαιρετισμούς λοιπόν από την ‘ειδικοτητα’ -ωρα να κανει παρεα στον Διαμαντοπουλο.... - σας αφηνει με την 'προσωπικότητα'

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ
Steryios
Ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο?αυτος ο αμπαλος ο Ψωμαδερης παιζει ακομα μπασκετ???(προς αποφυγη 2ου φαουλ διευκρινιζω οτι αστειευομαι).Φιλε Γιωργο βαζε τη μπαλα στο καλαθακι!!!
gasolis
QUOTE(Steryios @ Feb 25 2009, 10:44 ) *
Ρε παιδια να ρωτησω κατι ασχετο?αυτος ο αμπαλος ο Ψωμαδερης παιζει ακομα μπασκετ???



Χαχαχαχα...καλό...Ναι παίζει ακόμα...

QUOTE(gasolis @ Feb 25 2009, 10:46 ) *
Χαχαχαχα...καλό...Ναι παίζει ακόμα...

Προσπαθώ να καταλάβω πώς γίνεται η διόρθωση...Σόρρυ...
rnc3
Βγάλτε και άλλο κόμπλεξ απέναντι στον Ιωνικό! Αμα χάναμε όλα θα ήταν ωραία...!
vspangeorge
QUOTE(rnc3 @ Feb 25 2009, 11:16 ) *
Βγάλτε και άλλο κόμπλεξ απέναντι στον Ιωνικό! Αμα χάναμε όλα θα ήταν ωραία...!


Ντροπή μεγάλη είναι να βγαίνει τόσο κόμπλεξ απέναντι σε μια ομάδα που κουβαλάει τόση ιστορία στην πλάτη.
Εγώ προσωπικά σαν φίλαθλος της Ιεράπετρας νιώθω να θέλω να απέχω από όλο αυτό μετά από αυτά που διαβάζω εδώ.
Ούτε από τον ΟΦΗ που πέρυσι σφαγιάστηκε στον Πλάτωνα δεν βγήκε τόση χολή.
Οι μεγάλες ομάδες δεν κερδίζουν έτσι τα πρωταθλήματα.
Μετά από μια ήττα δεν φωνάζουν δεξιά και αριστερά αλλά σηκώνουν κεφάλι και κάνουν το come back.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι η Ιεράπετρα δεν είναι το 1ο φαβορί.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι η ομάδα μου ίσως να μη τερματίσει στην πρώτη 3άδα.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι ο προπονητής μας δεν είναι ο καλύτερος στην κατηγορία.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι έχω φτάσει στην βρύση αλλά νερό για 3η συνεχόμενη χρονιά δεν θα πιώ.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι ο Speeeedy δεν θα δώσει προγνωστικά. (εδώ μακάρι να κάνω λάθος).

Ίσως να μη με ενοχλούσε τίποτα από όλα τα παραπάνω αν δεν διάβαζα στα forum αυτή την χολή που βγαίνει απέναντι στην ομάδα με την μακράν μεγαλύτερη ιστορία από όλες τις υπόλοιπες του ομίλου, μόνο και μόνο γιατί μας νίκησε και ανανέωσε τις ελπίδες για την σωτηρία της.

Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη:
1. Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε μια ήττα.
2. Να κάνουμε από εδώ και στο εξής 9 νίκες και ότι βγει.
3. Αν προκύψει και νέα ήττα να την δεχτούμε σαν ομάδα, και να αρχίσουν οι υπεύθυνοι τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά με ρόστερ Γ εθνικής.

Principle
QUOTE(vspangeorge @ Feb 25 2009, 10:56 ) *
Ντροπή μεγάλη είναι να βγαίνει τόσο κόμπλεξ απέναντι σε μια ομάδα που κουβαλάει τόση ιστορία στην πλάτη.
Εγώ προσωπικά σαν φίλαθλος της Ιεράπετρας νιώθω να θέλω να απέχω από όλο αυτό μετά από αυτά που διαβάζω εδώ.
Ούτε από τον ΟΦΗ που πέρυσι σφαγιάστηκε στον Πλάτωνα δεν βγήκε τόση χολή.
Οι μεγάλες ομάδες δεν κερδίζουν έτσι τα πρωταθλήματα.
Μετά από μια ήττα δεν φωνάζουν δεξιά και αριστερά αλλά σηκώνουν κεφάλι και κάνουν το come back.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι η Ιεράπετρα δεν είναι το 1ο φαβορί.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι η ομάδα μου ίσως να μη τερματίσει στην πρώτη 3άδα.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι ο προπονητής μας δεν είναι ο καλύτερος στην κατηγορία.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι έχω φτάσει στην βρύση αλλά νερό για 3η συνεχόμενη χρονιά δεν θα πιώ.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι ο Speeeedy δεν θα δώσει προγνωστικά. (εδώ μακάρι να κάνω λάθος).

Ίσως να μη με ενοχλούσε τίποτα από όλα τα παραπάνω αν δεν διάβαζα στα forum αυτή την χολή που βγαίνει απέναντι στην ομάδα με την μακράν μεγαλύτερη ιστορία από όλες τις υπόλοιπες του ομίλου, μόνο και μόνο γιατί μας νίκησε και ανανέωσε τις ελπίδες για την σωτηρία της.

Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη:
1. Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε μια ήττα.
2. Να κάνουμε από εδώ και στο εξής 9 νίκες και ότι βγει.
3. Αν προκύψει και νέα ήττα να την δεχτούμε σαν ομάδα, και να αρχίσουν οι υπεύθυνοι τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά με ρόστερ Γ εθνικής.

Συγχαρητηρια για την οπτικη γωνια που βλεπεις τα πραγματα. Δειχνει υγεια και αξιοπρεπεια. Και μονο ετσι προχωρας σωστα στο μελλον. Δυστυχως ενας μονο βγαινει πρωταθλητης αλλα ο τροπος με τον οποιο κανεις αντιμετωπιζει την κριση και τις σφαλιαρες ειναι σημαδι για το μελλον οτι θα γινει και αυτος πρωταθλητης. Το ιδιο αισθανομαι και γω για την ομαδα μου (Ψυχικο). Και ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον. Επισης ελπιζω σε ενα καλο παιχνιδι στο μεταξυ μας στις 8 Μαρτιου. blove.gif
dirk10
QUOTE(vspangeorge @ Feb 25 2009, 13:56 ) *
Ντροπή μεγάλη είναι να βγαίνει τόσο κόμπλεξ απέναντι σε μια ομάδα που κουβαλάει τόση ιστορία στην πλάτη.
Εγώ προσωπικά σαν φίλαθλος της Ιεράπετρας νιώθω να θέλω να απέχω από όλο αυτό μετά από αυτά που διαβάζω εδώ.
Ούτε από τον ΟΦΗ που πέρυσι σφαγιάστηκε στον Πλάτωνα δεν βγήκε τόση χολή.
Οι μεγάλες ομάδες δεν κερδίζουν έτσι τα πρωταθλήματα.
Μετά από μια ήττα δεν φωνάζουν δεξιά και αριστερά αλλά σηκώνουν κεφάλι και κάνουν το come back.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι η Ιεράπετρα δεν είναι το 1ο φαβορί.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι η ομάδα μου ίσως να μη τερματίσει στην πρώτη 3άδα.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι ο προπονητής μας δεν είναι ο καλύτερος στην κατηγορία.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι έχω φτάσει στην βρύση αλλά νερό για 3η συνεχόμενη χρονιά δεν θα πιώ.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι ο Speeeedy δεν θα δώσει προγνωστικά. (εδώ μακάρι να κάνω λάθος).

Ίσως να μη με ενοχλούσε τίποτα από όλα τα παραπάνω αν δεν διάβαζα στα forum αυτή την χολή που βγαίνει απέναντι στην ομάδα με την μακράν μεγαλύτερη ιστορία από όλες τις υπόλοιπες του ομίλου, μόνο και μόνο γιατί μας νίκησε και ανανέωσε τις ελπίδες για την σωτηρία της.

Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη:
1. Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε μια ήττα.
2. Να κάνουμε από εδώ και στο εξής 9 νίκες και ότι βγει.
3. Αν προκύψει και νέα ήττα να την δεχτούμε σαν ομάδα, και να αρχίσουν οι υπεύθυνοι τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά με ρόστερ Γ εθνικής.

41.gif 41.gif 41.gif ενα μπραβο και απο μενα!!μπασκετικος τιτλοι τελους????δεν νομιζω....τωρα που θα ερθουν και στην φιλαδελφεια οι<<ποδοσφαιρικοι>> νομιζω θα μας βαλουν χερι και απο κει.τι λαθος να εχουμε κοσμο και οπαδους εεε??αρεσε ο ιωνικος χωρις τον κοσμο του!!ΠΑΜΕ ΡΕ ΙΩΝΙΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ
RAPTOR
Κατα καιρους εχουμε διαβασει πολλα μετα απο ηττες ομαδων αλλα και αρκετα μετα απο νικες.Το ευκολο ειναι να θριαμβολογεις και να διαφημιζεις την ποιοτητα και την συνεπεια,ολων των εμπλεκομενων με την ομαδα σου.Το θεμα ομως ειναι οτι σ αυτο το πρωταθλημα των παραλογισμων,ανεβαινει ενας και πεφτουν εξι καποιες φορες.Εκει λοιπον αρχιζουν τα δυσκολα και εκει δειχνει καποιος την ποιοτητα του.Ειτε προεδρος,προπονητης η παικτης ακομη οι φιλαθλοι και πολυ περισσοτερο αυτοι που γραφουμε εδω,ολοι πρεπει να προφυλαξουμε το παιχνιδι περα απο εφημερες μικροσκοπιμοτητες.Πολλοι ευνοηθηκαν η αδικηθηκαν κατα καιρους,το σιγουρο ειναι οτι αυτο θα ξαναγινει,το θεμα ειναι πως αντιδρα ο καθενας στις πραγματικες σκοπιμοτητες η στις δηθεν.Διαβασα στο προηγουμενο post την τοποθετηση του φιλου και πραγματι ειναι νομιζω ο ορισμος του fair--play.Πηγα επαιξα,εχασα,και εφυγα σαν κυριος και τωρα πρεπει να ασχοληθω με το τι δεν πηγε καλα για να μην το ξανακανω.Ολα τα αλλα ειναι για λαικη καταναλωση. Εαν η Ιεραπετρα ηταν καλυτερη θα κερδιζε.
basketobios
Η Γ' Εθνικη εχει καμμια 500 παικτες...Αντι λοιπον να εχουμε κοντα στα 300 συμβολαια (με το 10%
παρακρατηση σε αμοιβες μανατζερ) για να παιζουν 30ρηδες και 35ρηδες δεν θα ηταν καλυτερα οι 4-5 ομαδες που θελουν ντε και καλα ανοδο να απεθυνθουν στα γραφεια και οι υπολοιπες να αφοσιωθουν σε μια παραγωγικη διαδικασια ???
[/quote]


Μάλλον η παραγωγική διαδικασία, δηλ. η ανάδειξη ταλέντων που θα προωθούνται στην αντρική ομάδα, θα κοστίζει περισσότερο, αλλιώς θα είχε αναπτυχθεί σε μεγάλη κλίμακα.
Ένα ταλέντο για να γίνει παίκτης που θα μπορέσει να σταθεί με επιτυχία και θα βοηθήσει ουσιαστικά μια ομάδα-ακόμη και Γ' εθνικής- πρέπει να έχει συνεχή και επιστημονική υποστήριξη. Πρέπει να πληρώνεται και στα δύσκολα χρόνια (16-20 ετών) να συνδυάζει σπουδές και μπάσκετ, κάτι πολύ δύσκολο.
Αν μια ομάδα το κάνει αυτό θα πρέπει να δαπανήσει χρόνο και χρήμα και να πάρει το ρίσκο για 5 και πλέον χρόνια για να αποδώσει η επενδυσή της.
Δυστυχώς δεν τολμούν οι ομάδες γιατί στις περισσότερες οι διοικήσεις δεν έχουν ούτε τα απαιτούμενα χρήματα, ούτε τις αναλογες γνώσεις για να διακρίνουν την προοπτική ενος ταλέντου, ούτε το όραμα και την υπομονή.
Έτσι υπερισχύει ο σκληρός νόμος της αγοράς. Οποιο ταλέντο "επιζήσει" το αναλαμβάνει η "αγορά" και το προωθεί με τη δική της αντίληψη.
speeeedy
Αποτίμηση πρόγνωσης καιρικών φαινομένων για 22.2.09

Πολλά γράφτηκαν, αυτή τη βδομάδα. Αλήθειες, φαντασιώσεις, εικασίες, εσκεμμένες διαστρεβλώσεις, ψέματα.
Άλλοι χαρούμενοι, άλλοι αγανακτισμένοι, άλλοι χαιρέκακοι, άλλοι «αφελείς», άλλοι προσπαθώντας να κρύψουν τις ενοχές τους, είπαν το μακρύ και το κοντό τους.
Και το μπασκετάκι; Και η χαρά του αθλήματος;

Η speedy Info SA κρίνει ότι αυτή τη βδομάδα αντί για αποτίμηση είναι καλύτερο να αφιερώσει ένα απόσπασμα από το «3 κλίκ αριστερά» της Κατερίνας Γώγου σε όλους όσους μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν.

«…..
Εμείς εκεί.
Μια ζωή λιγούρια ταξιδεύουμε
την ίδια διαδρομή.
Ξευτίλα-μοναξιά-απελπισία. Κι ανάποδα.
Εντάξει. Δεν κλαίμε. Μεγαλώσαμε.
Μονάχα όταν βρέχει
βυζαίνουμε κρυφά το δάχτυλό μας. Και καπνίζουμε.
Η ζωή μας είναι
άσκοπα λαχανητά
σε κανονισμένες απεργίες
ρουφιάνους και περιπολικά.
Γι αυτό σου λέω.
Την άλλη φορά που θα μας ρίξουνε
να μην την κοπανήσουμε. Να ζυγιαστούμε.
Μην ξεπουλήσουμε φτηνά το τομάρι μας ρε.
…»

με τιμή
speedy Info SA
Jabar
http://www.youtube.com/watch?v=fSrhl8VVPM0
Επιτρεπόμενες καλλιτεχνικές ανησυχίες από tang ram Γιώργο Μαραμένο γνωστό μπασκετμπολίστα.
MBANDA
QUOTE(panosak @ Feb 24 2009, 16:04 ) *
Ηταν ενα παιδακι του 91 που τον ειχα σταμπαρει στο Πανευρωπαϊκο παιδων στην Ιεραπετρα το 07...
Τονι Πρόστραν ...
Λοιπον ... ο Τονι παιζει με τη θρυλικη Ζανταρ στην Κροατια στην Αδριατικη Λιγκα και στο Eurocap...
Θα μου πειτε "ρε φιλε για καινουργιο μας το λες ? "
Οχι αλλα αυτοματα εκανα μια συγκριση με την δικη μας ομαδα που ειχε αστερι τον Αγγελοπουλο και τους ειχαμε καθαρισει και ευκολα τοτε... Λοιπον ο Αγγελοπουλος ειναι στον Ικαρο Καλλιθεας αλλαγη της αλλαγης της αλλαγης του Πολυταρχου...


Δεν θα αντιδικήσω μαζί σου για την μη χρησιμοποίηση του Αγγελόπουλου στον ΙΚΑΡΟ, αλλά δεν σου φάνηκε περίεργο, που από βασικός το 2007 στην Εθνική (με τον Κουφό), το καλοκαίρι του 2008 στην Εθνική Εφήβων που πήρε το Ευρωπαϊκό, έπαιξε όλο κι όλο 7 λεπτά?
Και ο προπονητής της Εθνικής λοιπόν στο κόλπο και κατά του παίχτη?
Ή μήπως ο συγκεκριμένος παίχτης δεν βελτιώθηκε στο διάστημα αυτό?

ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ : Το τι ήταν ένα παιδί στα 16-17 του δεν έχει σχέση με το πώς θα εξελιχθεί. Αν πάς στο κλειστό του Πανιωνίου (Βαρίκας) θα δεις τις φωτογραφίες και τα ονόματα των παιχτών του εφηβικού του που έχουν πάρει Πανελλήνια πρωταθλήματα. Από τους 100 περίπου εφήβους μόνο 7-8 έκαναν όνομα και έπαιξαν Α1.

Μαζί και εγώ για τους νέους αλλά να ξέρουν ότι οι «γέροι» με πολλές υποχρεώσεις και οικογένεια δεν πρόκειται να τους χαριστούν. Πρέπει οι ίδιοι να τους πάρουν το ψωμί από το χέρι. Μέχρι τότε θα παίζει μπάσκετ ο Υφαντής, ο Παπαδάκης, ο Αποσκίτης, ο Κουκλάκης, ο Βαρυπάτης και οι λοιπές γηραιές (άνω των 35) δυνάμεις, και καλά θα κάνουνε (αφού βρίσκουνε).
Είδατε εσείς κανένα επαγγελματία, χωρίς το προνόμιο της σύνταξης, να τα παρατάει ενώ έχει ακόμη εισοδήματα?

Υ/Γ. Σχετικά με τους μικρούς να θυμίσω ότι προ καιρού είχα ζητήσει με post την επισήμανση νέων αθλητών της κατηγορίας, αλλά από ότι φαίνεται δεν ήταν το θέμα «πιασάρικο»
Piclaso
QUOTE(vspangeorge @ Feb 25 2009, 11:56 ) *
Ντροπή μεγάλη είναι να βγαίνει τόσο κόμπλεξ απέναντι σε μια ομάδα που κουβαλάει τόση ιστορία στην πλάτη.
Εγώ προσωπικά σαν φίλαθλος της Ιεράπετρας νιώθω να θέλω να απέχω από όλο αυτό μετά από αυτά που διαβάζω εδώ.
Ούτε από τον ΟΦΗ που πέρυσι σφαγιάστηκε στον Πλάτωνα δεν βγήκε τόση χολή.
Οι μεγάλες ομάδες δεν κερδίζουν έτσι τα πρωταθλήματα.
Μετά από μια ήττα δεν φωνάζουν δεξιά και αριστερά αλλά σηκώνουν κεφάλι και κάνουν το come back.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι η Ιεράπετρα δεν είναι το 1ο φαβορί.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι η ομάδα μου ίσως να μη τερματίσει στην πρώτη 3άδα.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι ο προπονητής μας δεν είναι ο καλύτερος στην κατηγορία.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι έχω φτάσει στην βρύση αλλά νερό για 3η συνεχόμενη χρονιά δεν θα πιώ.

Ίσως από την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι ο Speeeedy δεν θα δώσει προγνωστικά. (εδώ μακάρι να κάνω λάθος).

Ίσως να μη με ενοχλούσε τίποτα από όλα τα παραπάνω αν δεν διάβαζα στα forum αυτή την χολή που βγαίνει απέναντι στην ομάδα με την μακράν μεγαλύτερη ιστορία από όλες τις υπόλοιπες του ομίλου, μόνο και μόνο γιατί μας νίκησε και ανανέωσε τις ελπίδες για την σωτηρία της.

Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ΟΜΑΔΑ πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη:
1. Να σταματήσουμε να σχολιάζουμε μια ήττα.
2. Να κάνουμε από εδώ και στο εξής 9 νίκες και ότι βγει.
3. Αν προκύψει και νέα ήττα να την δεχτούμε σαν ομάδα, και να αρχίσουν οι υπεύθυνοι τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά με ρόστερ Γ εθνικής.

Πολύ σωστά τα λέει ο καλός μας φίλος.

Καταντήσαμε το τοπικ αυτο να το κανουμε κουτι παραπονων. Αντι να ασχολουμαστε με το μπασκετ και την προσπαθεια ολων των ομαδων μεσα στο παρκε, ασχολουμαστε με ολα τα αλλα.

Αυτο δείχνει αδυναμια, ελλειψη πιστης για την νικη και για τις ικανοτητες παικτων και προπονητων. Αν οι παικτες, ο προπονητης και η διοικηση της Ιεραπετρας δεν την παλευουν και δεν εχουν τα αντερα για πρωταθλητισμο, που δυστυχως δεν τα εχουν, ας παιζουν μια ζωη στην Γ. Ας μην ισοπεδώνουν ομως την προσπαθεια των παιδιων του Ιωνικου που αν δεν κανω λαθος οσα περνει η πενταδα της Ιεραπετρας περνει ολη η ομαδα της Νικαιας.

Και για να τελειωνω και μη σας κουραζω σας θυμιζω πως στο παιχνιδι Προοδευτικης - Ιεραπετρας εγιναν επεισοδια και μαλιστα αρκετα σοβαρα. Η Ιεραπετρα ομως νικησε. Δεν θυμαμαι κανεναν να ειπε κατι. Ολα καλα αφου το πηραμε το διπλο.

Σοβαρευτητε κυριοι και προετοιμαστειτε για την δυσκολη συνεχεια. Ψυχικο, Λειβαδια και Κρονος δεν αστιευονται καθολου. Ετσι οπως είστε και τεταρτοι βγαινετε ανετα με την νοοτροπια, το κακο μπασκετ που παιζεται και τον προπονητη που εχετε.
Blue1965White
Πολλά μπράβο και από εμένα στον vspangeorge. Τα λόγια του φανερώνουν λεβεντιά.
Είναι άραγε τυχαίο ότι ο vspangeorge στο προφίλ του δηλώνει φίλαθλος της Ιεράπετρας, ενώ kontas, panosak και speedy δηλώνουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ? Προσωπικά πιστεύω ότι η πλειοψηφία των πραγματικών φιλάθλων της Ιεράπετρας συμφωνεί με τον vspangeorge.

ΥΓ Νομίζω πως το φόρουμ χωρίς τον basketiko είναι λίγο πιο φτωχό. Τα ποιητικά αποσπάσματα που μας παραθέτει ο speedy ούτε σαν κακό υποκατάστατο των posts του basketikou δε μπορώ να τα εκλάβω.
TELIS
QUOTE(Blue1965White @ Feb 25 2009, 23:25 ) *
Είναι άραγε τυχαίο ότι ο vspangeorge στο προφίλ του δηλώνει φίλαθλος της Ιεράπετρας, ενώ ...................

ΥΓ Νομίζω πως το φόρουμ χωρίς τον basketiko είναι λίγο πιο φτωχό. Τα ποιητικά αποσπάσματα που μας παραθέτει ο speedy ούτε σαν κακό υποκατάστατο των posts του basketikou δε μπορώ να τα εκλάβω.



ειναι κατοικος ΝΙΚΑΙΑΣ..................

Μονο εσεις ασχολειστε (Piclaso,Blue) με την Ιεραπετρα.

Χιλιες φορες καλυτερα να τερματισω τεταρτος απο πανω παρα τεταρτος απο το τελος.

Κοιταξτε την ομαδα σας (αν εχετε φυσικα) και αφηστε την Ιεραπετρα να ασχοληθουμε εμεις.
vspangeorge
QUOTE(TELIS @ Feb 26 2009, 10:57 ) *
ειναι κατοικος ΝΙΚΑΙΑΣ..................

Μονο εσεις ασχολειστε (Piclaso,Blue) με την Ιεραπετρα.

Χιλιες φορες καλυτερα να τερματισω τεταρτος απο πανω παρα τεταρτος απο το τελος.

Κοιταξτε την ομαδα σας (αν εχετε φυσικα) και αφηστε την Ιεραπετρα να ασχοληθουμε εμεις.


Άν αναφέρεσε σε εμένα είμαι κάτοικος Καλλιθέας.

Να και τα προγνωστικά νωρίς νωρίς με 5 ευχές.

1. Όλες οι ομάδες να είναι υγιείς μετά την διακοπή.
2. Να έχουν επιστρέψει “basketikos” και “diamantopoulos” στο forum
3. Να μας δώσει τα απολαυστικά προγνωστικά της και η speeeedy s.a.
4. Να μην είναι και ιδιαίτερα φορμαρισμένο το Ψυχικό.
5. Να καταλάβουμε όλοι ότι το basket το χαιρόμαστε και στις νίκες και στις ήττες.

Ελευσίνα – Λιβαδειά *Θέλω άσσο για να έχει η ομάδα μου ελπίδες για τα μπαράζ, και όχι γιατί οι Ελευσίνιοι είναι φίλοι.

Ιεράπετρα – Ψυχικό *Άσσος για την ομάδα μου.

Ιωνικός Ν.Φ. – Ιωνικός Νικ. *Δείχνει για 2πλό, είναι derby.

Φιλαθλητικός – Δειλινά *2πλό, καλύτερη ψυχολογία τα Δειλινά. Το θέλω και λόγω εντοποιότητας.

Κρόνος – Κηφισιά *Άσσος. Ο Κρόνος έχει πιο αξιόπιστο βάθος, και δυνατή έδρα.

Προοδευτική – Μίλων *Άσσος. Η προ το θέλει περισσότερο.

Ιπποκράτης – Ζωγράφου *Ματς μόνο για την τιμή των όπλων. Μου είναι αδιάφορο.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.