![bball.gif](../style_emoticons/default/bball.gif)
Μια απορια που εχω εδω και καιρο: Μα ποσα δειλινα εχει αυτο το Ηρακλειο συντεκνοι;;;
Δηλαδη φιλε 'νοτιε mpasketike" (για να μην μπερδευτουμε, πως λεμε "Ανω Βορεια Μακεδονια") , δεν φτανει που περσι, προς μεγαλη χαρα του νησιου σας
(α) περιποιηθηκαμε τον ΟΦΗ,
(β) και εκανα διακοπές στο νησι σας,
τωρα θελεις και νικη για τους 'συμπατριωτες σου'......Μα εμεις στην Νικαια να μην δικαιουμαστε ουτε μια ανατολή;;;;
Για τους φιλους του στοιχηματος περσι ο Ιωνικος ειχε στην εδρα του 2/2 με τις ομαδες της Κρητης (...πωπω καρφι...) και θα συνεχισει...
Για τους φιλους της Ομαδας, και οσα μελη της μπαινουν στο τοπικ: σοβαροτητα για να κερδισουμε το ματσακι, γιατι οσα εχω διαβασει εδω για τα ΄νεα Δειλινα' (δεν φτανει που εκει κατω εχουν 'πολλα δειλινα' , εχουν και ΄νεα΄ τωρα...) ακουγονται απειλητικά.
Για τους 'νεους φιλους του τοπικ': τι σας αρεσει εδω μέσα ρε παιδια;
- η γοητεια των ΤΒΠ της Κηφισιας;
- ο Kaζαμιας του speedy;
- οι κολλημενοι (με προεξεχοντα εμενα) με την προιστορια Ιωνικακηδες;
- η aυτοκρατορικότητα των Ιεραπετριτων που εμφανιζεται οταν κανουν διαλλειμα απο το 'ολιγον γκρινιαρικο' δικο τους τοπικ;
- οι big brother απο την Ελευσινα που παρακολουθουν σιωπηλοί;
- ο αερας 'χολαργου' που μας φερνει που και που ο jabar;
- η προσπαθεια των "μπασκετικων του Νοτου" να γινουν basketikoi στην θεση του basketikou;
- η εμφανισοι των (πρωην;;) γυναικων που αναζητουν τον χαμενο ερωτα τους;;
- τα αποτυχημενα που προσφερουμε καθε εβδομαδα;;
Ε λοιπον καλως ηλθατε, καθηστε γιατι ολα τα παραπανω θα εχουν και συνεχεια - αλλα για εμενα ενα εχω να πω: Καλο τοπικ καλη και η παρεα των προαναφερθεντων - αλλα εγω θέλω Α1 γαμωτο μοουυ..
Επιμύθιο: "Καλιο νικη και στο χερι παρα ηττα της Προ και καρτερι" (σοφη λαϊκή παροιμια)
ΥΓ2. Το παραμυθι στον Κορυδαλλο εχει Δρακο και την προσεχη Κυριακη, αλλά δεν εχει πλέον Τσιρο - δεν βλεπω πως μπορουν να κανουν αποβαση στον πλανητη Κρονο - οσο για το μέλλον: τωρα που στερευουν οι ποιοτικες επιλογες ποσο θα αντεξουν χωρις να γινει βαρυ και το περπατημα;;;