Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑΝΑ 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
jna23
QUOTE(Sir Jason @ Dec 21 2009, 12:28 ) *
Καλημέρα σε όλους,
και στον συμπαθέστατο κατά τα άλλα jna, επέπεσες σε σφάλμα και ενώ περίμενα να βγεις να το διορθώσεις δεν είδα κάποια τέτοια κίνηση.Εντάξει να πανηγυρίσεις την νίκη της ομάδας σου αλλά έχοντας κάνει τέτοιες δηλώσεις και έχοντας αφήσει τόσα υπονοούμενα με ντοκουμέντα κιόλας ,το πιο απλό πουείχες να κάνεις είναι να βγεις να τα διαψεύσεις.Οι διαιτητές του αγώνα δεν άλλαξαν, δεν έγινε η σφαγή της Βουλιαγμένης για την οποία ετοιμαζόσουν και αντίθετα υπήρξε μια διαιτησία ελαφρά προσκείμενη στηνομάδα σου.Μην παρεξηγηθώ σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι χάσαμε λόγω διαιτησίας ή κάτι τέτοιο χάσαμε καθαρά από τον εκνευρισμό μας και την αναρχία που επικράτησε στο δεύτερο ημίχρονο καθώς κ ότι απέναντι μας είχαμε μια καλή και δουλεμένη ομάδα.
Δεν νομίζω να διαφωνείς γι αυτό ούτε κ για το γεγονός ότι στο πρώτο ημιχρονο έγινε ε΄να παρα πολύ ωραιο παιχνίδι ντέρμπυ με τα όλα του.Τώρα στο δεύτερο τι έγινε και απο το +8 βρεθήκαμε κ πίσω μην τα ξαναλεμε.Νεύρα πολλα νεύρα!
Ο μοναδικός λόγος που έγραψα αυτο το ποστ είναι για να μην υπάρχουν στον αέρα υποψίες για περιέργες καταστάσεις σε βάρος της ομάδας μου μιας και απο οτι είδες κ εσυ δεν δημιουργήθηκε το παραμικρο, κύριοι ήρθαμε κύριοι φύγαμε.
Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα τίποτα δεν έχει κριθεί αντιθέτως τώρα αρχίζουν όλα!Όποιος αξίζει κ έχει διάρκεια θα φανεί!

Όσο για το βίντεο του αγώνα στείλε μου το πρώτο ημίχρονο μόνο γιατι αν ξαναδω το δευτερο θα ηρεμησω μετά τα χριστούγεννα!

Καλές γιορτές με υγεία πανω απ όλα και μια καλή μπασκετική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και παρατράγουδα!!!


Oi ορισμένοι διαιτητές που το παίρνω απο το site της ΕΣΚΑΝΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/12
Γ΄ ΑΝΔΡΩΝ
κλκ. St LAurents 21.00 Βουλιαγμένη –Ιάσωνας Νικ. (Βαρούχα , Βρέντας ) κομ. Μίχας

Αντί Βρέντα λοιπόν ήρθε ο Κονταράτος από την ΕΣΚΑ. Τώρα εγώ δεν ανέφερα καθόλου από πριν ότι θα γίνει σφαγή. Ειχα απλά αναφέρει το γεγονός της αλλαγής και το ότι αυτό ήτανε ύποπτο τελευταία στιγμή. Ας κάνανε όπως παλιά που επειδή όριζαν διαιτητές της ΕΣΚΑ αφήνανε το όνομα των διαιτητών κενό. Άλλα αφού ορίστηκαν και σηκώθηκαν στο site μετά άλλαξαν. (Τα άλλα που ήξερα δεν τα ανέφερα καν καθώς δεν είχα στοιχεία).

Όσο για το παιχνίδι να αναφέρω τα εξής:

Στο πρώτο ημίχρονο η διαιτησία άφησε το δυνατό παιχνίδι και πολλά φάουλ εκατέρωθεν δεν δόθηκαν.(περισσότερα πιστεύω από εσάς σε άμυνα σας πάνω στο σουτ).  Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν εσείς βάλατε αν θυμάσαι καλά 5 τρίποντα και 3 αιφνιδιασμούς με εύκολα καλάθια. Έτσι η διαφορά ήτανε λογικά υπέρ σας αφού εμείς συν της άλλης ήμασταν άστοχοι. 

Με την αρχή όμως του ημιχρόνου η διαφορά καλύφτηκε σε 2 λεπτά καθώς το διάστημα αυτό πιέσαμε και βάλαμε και αιφνιδιασμούς και τρίποντα από την γωνία με τον 9 και τον 5 αν θυμάσαι καλά. Εμείς συνεχίζαμε να είμαστε καλοί και εύστοχοι ενώ αντιθέτως εσείς είχατε εγκλωβιστεί στην ζώνη μας και κάνατε βεβιασμένες άστοχες ενέργειες. Στο δεύτερο βάλατε μόνο 24 πόντους αν θυμασε καλά. 

Όσο αφορά τώρα την διαιτησία στο δεύτερος μέρος άρχισε να σφυρίζει πιο πολύ τα φάουλ και αυτό μάλλον σας εκνεύρισε περισσότερο  και χάσατε αδικαιολόγητα τον αυτοέλεγχο σας (κακώς κατά την άποψη μου). 

Για την ομάδα σου ανέφερα σε άλλο ποστ ότι δίκαια είναι στις πρώτες θέσεις έχοντα κατά την γνώμη μου εκτός από καλούς παίκτες και καλά παιδιά.

Το πρωτάθλημα φίλε μου τώρα αρχίζει αν και νομίζω ότι και εσείς και εμείς και οι προπονητές μας το γνωρίζουν πολύ μα πάρα πολύ καλά.

Καλέ γιορτές με υγεία αντεύχομαι και το DVD όποτε θες το έχω αλλά ολόκληρο smile.gif

 
airmav
καλημερα κ απο εμενα εν μεσω θερμων συζητησεων για το ματς της παρακσκευης. η ομαδα μου ηταν καλυτερη γιατι:
εδειξε πιο πολυ παθος απο τον αντιπαλο
εκανε λιγοτερα λαθη απο καθε αλλο ματς φετος
ηταν ευστοχη στις βολες και τα ποσοστα της βελτιωμενα σε σχεση με ολα τα προηγ. παιχνιδια της χρονιας
ειχε σε πολη καλη μερα τους 2 ψηλους τησ Νο.9 και Νο.10

τα υπολοιπα ηρθαν φυσιολογικα αν και περιμενα πιο μαχητικο τον λεοντα.
η διαιτησια στα πλαισια της γ' εσκανα (μην ζητατε και θαυματα) με πολλα φαουλ σε βαρος μας, καπου διπλασια.
συμφωνω με τον lowbaper στο οτι ειναι καλο που ειδαμε τα παιδια του λεων και παλι μετα απο 2 χρονια.
ο αρχηγος στο χαρτι καλα τα λεει εν μερη γιατι στο γηπεδο αλλα δηλωνε(ετσι don? στο Νο.7 το δικο μας αν θυμασαι καλα).
απλα υπενθυμιζω σε ολους οτι το μπασκετ ειναι αθλημα αντρικο κ τα χτυπηματα, οι σωματικες επαφες , τα κοντραρισματα υπαρχουν. για οσους δεν μπορουν υπαρχει και η συγχρονισμενη κολυμβηση, χωρις διαιτητη βεβαια να μπορουν να διαμαρτυρονται.
λοιπον ριξτε λιγο τους τονους, ερχονται γιορτες που εκτος απο φαι ποτο και κρεπαλες χρησιμοποιηστε τες οσο ειναι δυνατον για μια mini προετοιμασια γιατι ακολουθουν δυσκολα παιχνιδια σε μια περιεργη χρονια οπως η φετινη χωρις ξεκαθαρα φαβορι.

QUOTE(milf_hunter#7 @ Dec 19 2009, 19:34 ) *
εχουμε φτασει στην 47 σελιδα και οι 40 λενε συνεχεια για τον Λεωντα ειτε αγωνιστικα ειτε ολες αυτες τις βλακειες....... Ε Λ Ε Ο Σ


συμφωνω με τον milf δεν χρειαζεται να λεμε τα ιδια κ τα ιδια

Υ.Γ. ξεχασα να μιλησω για τους αντιπαλους. ξεχωριζω λοιπον το 10 και το 4 (μονο για το μπασκετ του) που κρατησαν την ομαδα στο γηπεδο, το 6 που αν και νομιζω οτι ειναι μικρος ξερει τον ρολο του μεσα στο παρκε και το 7 που τον γουσταρω γιατι ειναι παλια καραβανα του λεοντα και το ξερει καλα το μπασκετ.

χρονια πολλα σε ολους με υγεια και πιο πολυ σοφια την νεα χρονια

QUOTE(jumaru @ Dec 19 2009, 10:34 ) *
Τελικα jna ειχες δικιο!!!!!! Τα παιδια του Λεωντα οντως παντα εχουν κατι να πουν και να προκαλεσουν με ποικιλους τροπους!!! Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι χτες το βραδυ μετα το παιχνιδι κοιμηθηκα σα ΓΑΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΕΝΑ ΛΕΩΝΤΑ!!!!! (Ηπια πολλες σοδες να χωνεψω αλλα τελικα κοιμηθηκα)


δεν χρειαζεται να ασχολεισαι με τιποτα αλλο εκτος απο μπασκετ, ειναι τοσο απλο. ισως ετσι ολοι γινουμε και καλυτεροι παικτες εκτος απο μαγκες του net
airmav
QUOTE(super_star @ Dec 19 2009, 15:24 ) *
Εδω περα τζουμαρου με το να γραφει ο φιλος σου λες και ηταν σε αλλο παιχνιδι δεν σε πειραξε?Δεν ητν προκληση?
Μεχρι το 17 δεν ξερετε που πατουσατε.Για την αδικη τεχνικη δεν ειπε τιποτα,για την 40λεπτη,αστοχια μας απο παντου,δεν ειπε κανεις τιποτα.Το οτι δεν μπηκαμε δυνατα στο παιχνιδι οπως λες,σε περιπτωση που ισχυε,ηταν προβλημα δικο μας.Οχι λογος για να μας θεωρησεις εσυ μπλαζε.Και για τα οσα λεει ο φιλος ΔΟΝ,θα του πω οτι του ειπα και στο πουλμαν.Με μια προπονηση μετρια σκισαμε τον πηγασο,με τρεις προπονησεις που φτυσαμε αιμα αλλα ειχαμε χαβαλε(αλλιως δεν θα αντεχε κανεις),χασαμε απο τον ΟΚΕ.Αρα τα οσα λες για αραλικη και μπλαζε σου ξαναλεω οτι δεν στεκουν.

Τωρα μπορειτε να συνεχισετε να χαιρεστε.Και οσο για εσενα παλι ρε τζουμαρου,απ'οτι ειδα ξεχασες να φας τα ''καρυδια'' του λιονταριου και την ''ουρα''

Απλα να σ'ενημερωσω οτι ειναι σκληρα και θα πονεσουν τα νυχακια σου...κακια γατουλα.


super star χρησιμοποιησε την ουρα και τα καρυδια σου για να γινει καλυτερος απ οτι εισαι για να δουλεψεις στο γηπεδο και να βουλωσεις στοματα.εισαι καλος η κακος παικτης δεν με νοιαζει η προσπαθεια ομως που θα κανεις με τα προσοντα που αναφερεις θα σε κανει καλυτερο. μην μας τα επι δεικνυεις με τοσο ασεμνο τροπο σε ενα φορουμ που ασχολειται με μπασκετ.
το επιπεδο εδω ειναι υψηλο. ουτε μας σηκωσανε απο κανενα καφενειο η απο κανενα παγκακι καποιας τελειωμενης πλατειας. ειμαστε αθλητες επαγγελματιες κατα συνειδηση που τρεχουμε και δεν φτανουμε ολη μερα στις δουλειες μας και παμε στο παρα 5 στην προπονηση γιατι το γουσταρουμε το μπασκετ. κανενας δεν μας πληρωνει, η ανταμοιβη ειναι ηθικη και προερχεται απο συμπαικτες προπονητες κερκιδα και πολλες φορες και απο αντιπαλους. κυριοι αυτο που κανουμε εμεις μας κανει ηρωες που μονο εμεις μπορουμε να το καταλαβουμε. ολοι οσοι ειναι εξω απο το χορο, και απο τον χωρο του αθλητισμου σε αυτα τα επιπεδα το θεωρει ηλιθιο αυτο που κανουμε. μονο εμεις βρισκουμε νοημα και ουσια. κ αν καποιες στιγμες ξεφευγουμε λιγο συγχωρουμαστε και οι πιο μεγαλοι κ οι πιο μικροι που τους παρασερνουμε. δεν θεωρω οτι ο don η ο milf η ο super star η ο jumaru η εγω η ο lowbaper ειμαστε κακοι ανθρωποι. οκ ολοι ξεφευγουν καποια στιγμη το καναμε και εμεις. πρεπει ομως να προστατευσουμε και το αθλημα το οποιο μας πορωνει και τον μπασκετικο μας κυκλο. ok don σε παιξανε καπως αντιαθλητικα. δεν συμφωνω μαζι σου αλλα σεβομαι την αποψη σου ετσι το ειδες εσυ. τι πρεπει να γινει? να χαλασουμε το κλιμα να ερθουμε σε συγκρουση με αντιπαλους , να πιαστουμε στα χερια? ματς ηταν και περασε κοιταμε μπροστα. δεν εχω προσωπικα με κανεναν κανεις δεν πρεπει να εχει. κοιταμε την ομαδα μας το αθλημα μας την επομενη αγωνιστικη. θελει ηρεμια υπομονη και πεισμα για να κρατησουμε τον τιτλο του αθλητη. μην καταστρεφοπυμε το οικοδομημα με απερισκεπτες ενεργειες και λογια

ζητω συγνωμη απο ολους που μακρυγορησα και κουρασα οσους με διαβασαν....


καλες γιορτες

airmav
mwrhomada
QUOTE(airmav @ Dec 22 2009, 10:53 ) *
ζητω συγνωμη απο ολους που μακρυγορησα και κουρασα οσους με διαβασαν....



Εγώ προσωπικά σε συγχωρώ γτ είσαι καλό παιδι!!
Αν ήταν ο Don δεν θα τον συγχωρούσα γτ είναι παλιοχαρακτήρας κ βαζει συνέχεια πολλούς πόντους. Δεν μπορώ να τον μαρκάρω τον αλητάμπουρα.

Φιλάκια ρουφηχτά!!
Καλέσε γιορτέσε!
super_star
QUOTE(jna23 @ Dec 19 2009, 16:01 ) *
MVP του αγώνα ο μοναδικός και μόνο καουμπόης της άχρηστης Βουλιαγμένης ο Κύριος  Μαγγωνάκης.

Ειχατε τελικά όλοι δίκιο. Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΈΝΗ ΕΊΝΑΙ ΟΜΆΔΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΗ και δεν της αξίζει να είναι πρώτη.


θα συμφωνησω μονο με τα συγκεκριμενα ανωτερω...

QUOTE(airmav @ Dec 22 2009, 09:53 ) *
super star χρησιμοποιησε την ουρα και τα καρυδια σου για να γινει καλυτερος απ οτι εισαι για να δουλεψεις στο γηπεδο και να βουλωσεις στοματα.εισαι καλος η κακος παικτης δεν με νοιαζει η προσπαθεια ομως που θα κανεις με τα προσοντα που αναφερεις θα σε κανει καλυτερο. μην μας τα επι δεικνυεις με τοσο ασεμνο τροπο σε ενα φορουμ που ασχολειται με μπασκετ.
το επιπεδο εδω ειναι υψηλο. ουτε μας σηκωσανε απο κανενα καφενειο η απο κανενα παγκακι καποιας τελειωμενης πλατειας. ειμαστε αθλητες επαγγελματιες κατα συνειδηση που τρεχουμε και δεν φτανουμε ολη μερα στις δουλειες μας και παμε στο παρα 5 στην προπονηση γιατι το γουσταρουμε το μπασκετ. κανενας δεν μας πληρωνει, η ανταμοιβη ειναι ηθικη και προερχεται απο συμπαικτες προπονητες κερκιδα και πολλες φορες και απο αντιπαλους. κυριοι αυτο που κανουμε εμεις μας κανει ηρωες που μονο εμεις μπορουμε να το καταλαβουμε. ολοι οσοι ειναι εξω απο το χορο, και απο τον χωρο του αθλητισμου σε αυτα τα επιπεδα το θεωρει ηλιθιο αυτο που κανουμε. μονο εμεις βρισκουμε νοημα και ουσια. κ αν καποιες στιγμες ξεφευγουμε λιγο συγχωρουμαστε και οι πιο μεγαλοι κ οι πιο μικροι που τους παρασερνουμε. δεν θεωρω οτι ο don η ο milf η ο super star η ο jumaru η εγω η ο lowbaper ειμαστε κακοι ανθρωποι. οκ ολοι ξεφευγουν καποια στιγμη το καναμε και εμεις. πρεπει ομως να προστατευσουμε και το αθλημα το οποιο μας πορωνει και τον μπασκετικο μας κυκλο. ok don σε παιξανε καπως αντιαθλητικα. δεν συμφωνω μαζι σου αλλα σεβομαι την αποψη σου ετσι το ειδες εσυ. τι πρεπει να γινει? να χαλασουμε το κλιμα να ερθουμε σε συγκρουση με αντιπαλους , να πιαστουμε στα χερια? ματς ηταν και περασε κοιταμε μπροστα. δεν εχω προσωπικα με κανεναν κανεις δεν πρεπει να εχει. κοιταμε την ομαδα μας το αθλημα μας την επομενη αγωνιστικη. θελει ηρεμια υπομονη και πεισμα για να κρατησουμε τον τιτλο του αθλητη. μην καταστρεφοπυμε το οικοδομημα με απερισκεπτες ενεργειες και λογια

ζητω συγνωμη απο ολους που μακρυγορησα και κουρασα οσους με διαβασαν....


καλες γιορτες

airmav


Oχι φιλε μου θα επρεπε να αποδεχτουμε τα οσα λεγομενα χωρις να υπαρχει αντιλογος και στις οποιες προκλησεις να τις βλεπουμε ετσι γιατι ειμει ειμαστε καλα παιδια και εσεις οι μαγκες.Δεν παει ετσι.Μοσχατο ειναι...Οχι Γλυφαδα και Βουλιαγμενη.Οπου μας αδικουν και μας την λενε,απανταμε αναλογως και ακομα χειροτερα αν χρειαστει.

Και να ξερεις οτι και στην δικια μας περιπτωση,για να παιξουμε το μπασκετακι που λες,το 50% των συμπαιχτων μου,για να παρευρερθουν σε αγωνες η προπονησεις,μπορει να μην εχουν σαλιο να βγουν το Σαββατο, η να πιεστουν γι αυτο,αλλα θα πανε στην προπονηση κ ας χασουν βραδινα η απογευματινα μεροκαματα.

Αρα κατι σαχλαμαρες με συγκρισεις που κανεις,οπως και ενας εξυπνος λιγο πριν που αναφερει οτι ειμαστε σωματειο της Ελευθεριας που κοντραρουμε συνεχως,πηραμε το 30 παιδια απο τις ακαδημιες της με την ιδρυση των δικων μας,Διεκδικουμε καλες ωρες,τσακωνομαστε για την εναρξη κ λιξη προπονησεων,και κυριως φετος ομαδα στηριζεται σε δικα της παιδια διχως ουτε εναν απο Ελευθερια(αν ειμασταν εξυπνοι θα χαμε μικρο απο αυτην που θα φυσαγε) και κανει τα οσα κανει.

Αρα ελπιζω να καλυψα και εσενα και τον προηγουμενο που εξεθεσε και την γνωμη του αλλα και τον λεοντα.

Καλη συνεχεια στις γιορτες ολων
jna23
QUOTE(super_star @ Dec 22 2009, 15:18 ) *
θα συμφωνησω μονο με τα συγκεκριμενα ανωτερω...


Έχεις πλάκα τελικά

1 – Βουλιαγμένη   10-2  22 
2 – Τράχωνες        9-3  21
3 – Ιάσωνας Νικ.    9-3  21 
----------------------------------------------------
4 – Λέων Μοσχ.     8-4  20 
5 - Σούρμενα        8-4  19 
6 - ΟΚΕ                7-5  19
7 – Ηλεκτρούπολη  6-6  18
8 – Καστέλλα         6-6  18
9 - ¨Αρης Γλυφ.     5-7  17 
10 – Πήγασος        5-7  17
-----------------------------------------------------
11– Ν. Πέραμος      4-8  16 
12 – Φοίνικας Αγ.   3-9  15 
13 - Ερμής Αργ.     2-10 14 
14 - Ερμής Πειρ.     2-10 14 


*Τα Σούρμενα έχουν -1 βαθμό

http://www.eskana.gr/index.php?option=com_...80&Itemid=0

Μην φας πολύ γαλοπούλα γιατί θα έχεις και άλλους εφιάλτες
NEKROTHAFTHS7
QUOTE(jna23 @ Dec 22 2009, 15:27 ) *
Έχεις πλάκα τελικά

1 – Βουλιαγμένη   10-2  22 
2 – Τράχωνες        9-3  21
3 – Ιάσωνας Νικ.    9-3  21 
----------------------------------------------------
4 – Λέων Μοσχ.     8-4  20 
5 - Σούρμενα        8-4  19 
6 - ΟΚΕ                7-5  19
7 – Ηλεκτρούπολη  6-6  18
8 – Καστέλλα         6-6  18
9 - ¨Αρης Γλυφ.     5-7  17 
10 – Πήγασος        5-7  17
-----------------------------------------------------
11– Ν. Πέραμος      4-8  16 
12 – Φοίνικας Αγ.   3-9  15 
13 - Ερμής Αργ.     2-10 14 
14 - Ερμής Πειρ.     2-10 14 


*Τα Σούρμενα έχουν -1 βαθμό

http://www.eskana.gr/index.php?option=com_...80&Itemid=0

Μην φας πολύ γαλοπούλα γιατί θα έχεις και άλλους εφιάλτες

Καλησπερα!!!γιατι σημειωνεις οτι πεφτουν 4 ομαδες και οχι 3!
Καλες γιορτες σε ολους, καλη χρονια να εχουμε!!!
jna23
QUOTE(NEKROTHAFTHS7 @ Dec 22 2009, 16:25 ) *
Καλησπερα!!!γιατι σημειωνεις οτι πεφτουν 4 ομαδες και οχι 3!
Καλες γιορτες σε ολους, καλη χρονια να εχουμε!!!




Η ΕΣΚΑΝΑ το δίνει έτσι και εγώ απόρησα. 
traxonas
QUOTE(NEKROTHAFTHS7 @ Dec 22 2009, 16:25 ) *
Καλησπερα!!!γιατι σημειωνεις οτι πεφτουν 4 ομαδες και οχι 3!


Διοτι πεφτουν τεσσερις ομαδες ,απο τη Γ στην Δ ,συμφωνα με την προκηρυξη.
Απο την Β στη Γ πεφτουν τρεις.
jhantzop
QUOTE(super_star @ Dec 22 2009, 15:18 ) *
θα συμφωνησω μονο με τα συγκεκριμενα ανωτερω...
...
Καλη συνεχεια στις γιορτες ολων


Δεν έχεις βάλει για τον αγώνα της Παρασκευής στο forum του Λέωντα. Θα μπει ανάλυση του αγώνα όπως υπάρχει για τους προηγούμενους;


super_star
QUOTE(jhantzop @ Dec 22 2009, 17:37 ) *
Δεν έχεις βάλει για τον αγώνα της Παρασκευής στο forum του Λέωντα. Θα μπει ανάλυση του αγώνα όπως υπάρχει για τους προηγούμενους;


Μονο επειδη μου το ζητησες εσυ φιλε μου.

Χρονια σου πολλα και καλες γιορτες
jna23
QUOTE(super_star @ Dec 22 2009, 18:56 ) *
Μονο επειδη μου το ζητησες εσυ φιλε μου.

Χρονια σου πολλα και καλες γιορτες

Ασε απάντησε ο Swthrakhs13 για εσενα smile.gif.
Ευχαριστώ για τα καλά του λόγια smile.gif
jhantzop
QUOTE(jna23 @ Dec 22 2009, 21:10 ) *
Ασε απάντησε ο Swthrakhs13 για εσενα smile.gif.
Ευχαριστώ για τα καλά του λόγια smile.gif


Μα ο ίδιος δεν είναι; μην με μπερδεύετε!


jna23
QUOTE(jhantzop @ Dec 23 2009, 00:05 ) *
Μα ο ίδιος δεν είναι; μην με μπερδεύετε!



Εννοείτε αλλά δεν το παραδέχεται ακόμα. smile.gif  

leonkalf
QUOTE (traxonas @ Dec 22 2009, 16:16 ) *
Διοτι πεφτουν τεσσερις ομαδες ,απο τη Γ στην Δ ,συμφωνα με την προκηρυξη.
Απο την Β στη Γ πεφτουν τρεις.

Είναι σωστό το παραπάνω, η προκύρηξη αναφέρει στάνταρ υποβιβασμό 4 ομάδων (και από κει και πέρα θα εξαρτηθεί, όπως κάθε χρόνο, από το τι θα κάνουν οι ομάδες της εσκανα στη Γ' Εθνική).

Αυτό όμως σημαίνει ότι του χρόνου η κατηγορία θα έχει 13 ομάδες? Αυτό είναι το σχέδιο των διοικούντων??
Αν ξέρει κάποιος κάτι επ' αυτού, ας μας ενημερώσει.
nst!
Ο Πειραικος φετος δεν κατεβηκε Α Εσκανα αρα θα παιξει του χρονου 2 κατηγοριες κατω.. Οποτε με το να πεφτουν 4 και ανοδο 3 + Πειραικο θα ειναι 14 οι ομαδες!
jna23
Ευχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙA σε όλους με υγεία και ευτυχία
ELEFSINA
ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ MVP ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ.ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΜΑΓΓΩΝΑΚΗ
toro_loco
Εγώ ψηφίζω Ντόρα
Σταχυοφόρος
QUOTE(toro_loco @ Jan 3 2010, 00:31 ) *
Εγώ ψηφίζω Ντόρα


Την εξερευνήτρια; rolleyes.gif
ELEFSINA
QUOTE(Σταχυοφόρος @ Jan 3 2010, 12:15 ) *
Την εξερευνήτρια; rolleyes.gif

axaxaxaxax
super_star
Καλη χρονια και καθε χαρα σ'ολους.

Υγεια πανω απ'ολα,και αντε σιγα σιγα να βαλετε και εδω περα καμια προβλεψη γιατι κοντοζυγωνει η Παρασκευη και εχει καλα ματσακια...
foinikas27
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!καλα περασαμε καλα φαγαμε καλα ηπιαμε την παρασκευη ξαναξεκιναμε! Ας δωσω μερικα προγνωστικα.....ετσι για το καλο.....!


Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ=1 ΠΡΩΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΑΤΣΑΚΙ..ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ=1 ΛΟΓΟ ΕΔΡΑΣ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΑΡΗΣ"-ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ=Χ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΑΣΣΟ ΛΟΓΟ ΕΔΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ Ο.Κ.Ε ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ=1 ΠΟΙΟ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΔΡΑ

Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο.=ΝΟ ΒΕΤ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Α.Σ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ- Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ= ΔΕΝ ΞΑΝΑΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΕΡΑΜΟ!ΤΕΛΟΣ!ΜΕ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΚΟΥΒΑ!!!ΑΡΑ ΔΙΠΛΟ ΔΑΓΚΩΤΟ...ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ Η ΠΕΡΑΜΟΣ ΤΟ ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΤΟ ΔΥΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΣΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-Η ΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ.=1 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΛΛΑ Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Α ΕΣΚΑΝΑ!!!ΤΡΕΛΟΣ ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ!! 1
ANASTALTIKO HAF
Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ 1(καλυτερη ομαδα....)


Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2(ντερμπι ουραγων....)

ΑΡΗΣ-ΟΚΕ 2(απροβλεπτη ομαδα,αλλα καλυτερη..)

Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ 2(αλλιως ο πηγασος μπλεκει...)

Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο 1(λογω εδρας...)


Α.Σ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ- Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 2(αν και συνηθως δυσκολευεται ο πρωτος -σε ολα τα αθληματα- μετα τη διακοπη και ενιοτε εκπλησει δυσαρεστα...)

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-Η ΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ 2(ντερμπι,θα παω με την εκπληξη...)

καλη χρονια σε ολους με υγεια......
wos_sport5.gif wos_sport3.gif shot.gif kill.gif banana.gif 77.gif
super_star
QUOTE (ANASTALTIKO HAF @ Jan 7 2010, 11:59 ) *
Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ 1(καλυτερη ομαδα....)


Εχει ντερμπυ στο Μοσχατο.Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα....Ας χαλαρωσουμε λιγο
traxonas
QUOTE(super_star @ Jan 7 2010, 16:09 ) *
Εχει ντερμπυ στο Μοσχατο.Δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα....Ας χαλαρωσουμε λιγο


Εχεις δικιο. Θεωρω τα Σουρμενα πολυ δυνατη ομαδα, με καλους σουτερ -ειδικα το 6 μας σκοτωσε- και καλους ψηλους.
Εμας, μας κερδισε δικαια και ανετα, σε μια παραξενη βεβαια για μας περιοδο -σα να μη μπηκαμε ποτε στο παιχνιδι αυτο.
Πολυ αμφιρροπο ντερμπι το βραδινο μεταξυ σας, διοτι μοιαζετε σαν ομαδες. Οποιος αξιζει, ας κερδισει.

Εμεις παιζουμε ενα περιεργο ντερμπι με την Ηλεκτρουπολη, για την οποια δεν εχω καμια πληροφορηση φετος, πλην
του οτι εχουν φυγει δυο καλοι παικτες, ο Μαστρογιαννης και ο Κυριαζης. Παντως, δουλεψαμε παρα πολυ
μεσα στις γιορτες, ελπιζω να ανταμειφθουμε το βραδι. icon_drunk.gif
milf_hunter#7
τι ωρα παιζει ο ΛΕΩΝ σημερα????
navvaro81
QUOTE(milf_hunter#7 @ Jan 8 2010, 12:57 ) *
τι ωρα παιζει ο ΛΕΩΝ σημερα????

9:45
impo
ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΑΣΣΟ...69-54...

ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ...Κ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ...ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...!!!
bartsa
αρης-οκε 56-60.παιξαμε πολυ ομορφα στο πρωτο μισο αλλα ενα ημιχρονο δεν φτανει.καλη συνεχεια στο οκε και σε ολες τις ομαδες
super_star
Καμια εκπληξη απο τα παιχνιδια που εχουμε διαβασει ως τωρα.

Νικη του Λεων και αναλυση του αγωνα στο σαιτ της ομαδας μου.

Καλη χρονια και παλι σε ολους με υγεια!!!
traxonas
Τραχωνες - Ηλεκ/πολη : 65-57
pistolinas7
καλημερα κυριοι,ευχομαι καλη χρονια,υγεια,χαρα και μια μπασκετικη χρονια γεματη ωραιεσ αναμνησεις!!
Παρακολουθησα χθες λεων-σουρμενα και ηταν πολυ ομορφο το ματσακι,ηταν ντεπμπυ και η διαφορα εγινε με τισ βολες στο τελος,δυστυχωσ δεν θυμαμαι σκορ!!
απο το γηπεδουχο ξεχωρισαν το νουμερο 4 ο οποιοσ εκανε ο,τι ηθελε και σε επιθετικα ριμπαουντ αλλα και επιθετικα σε σκορ,πολυ καλοσ και εμπειρος!επισης και το 10 αλλα και το 7 εδωσαν καποιες βοηθειες παραπανω απο το λεων..γενικα ομως κυριωσ ειχαν μια καλη συνολικη παρουσια στο β ημιχρονο κυριως ως ομαδα με ολους να συμμετεχουν!!
απο την αλλη οι φιλοξενουμενη ειχαν σε καλη μερα το νουμερο 6 στο α ημιχρονο που ολοι η ομαδα λειτουργουσε ωστε να τον βγαλει μονο του για το σουτ και το εκαναν καλα!ομως δεν βοοηθησε ο 5 ο οποιοσ ειναι πολυ καλοσ παικτης και δεν βρεθηκε σε μερα!γενικα ομως δεν ηταν σε καλη μερα πολλοι απο τοσ παικτες τις ομαδασ και ειδικα οι ψηλοι και γι αυτο και εχασαν στο τελος καθως δε ειχαν λυσεις!!
Η διαιτησια δεν τα πηγε και πολυ καλα αν και πλεον πρεπει κανεισ να μην ασχολειται!!

καλη συνεχεια σε ολουσ!!
traxonas
...αντε και λιγα σχολια για το παιχνιδι Τραχωνες - ΑΣΗ 65 - 57.

Οπως το περιμεναμε αλλωστε, η ΑΣΗ κατεβηκε αποφασισμενη να...πουλησει ακριβα το τομαρι της. Πολυ παθος
και ενεργεια και απο τις δυο ομαδες, με την ΑΣΗ να ειναι πολυ ευστοχη-ειδικα στις βολες, πρεπει να εβαλαν 11/12
στο α'- αντιθετα μα μας που ημασταν για μια ακομη φορα τραγικοι στις βολες (ελεος ρε παιδια)
και το ημιχρονο εκλεισε στο -1 (33-34 νομιζω).
Η ανατροπη ηρθε αμεσα με την εναρξη του γ' δεκαλεπτου με ενα αστραπιαιο 6-0 και συνολικο 21-9 που εδωσε
τελος και στις οποιες ελπιδες για περαιτερω ανατροπη. Βεβαια, σε καμια περιπτωση η ΑΣΗ δεν παρατησε το ματς
και ειδικα το 6 της, που πραγματικα σκυλιασε,φωναζε ,εβριζε τους παντες -ατιμωρητα- , αλλα ηταν σχεδον μονος του απεναντι σε μια πιο πληρη ομαδα, που ειχε περισσοτερες λυσεις απο τον παγκο και φουλ γυμνασμενη.
Το δ' δεκαλεπτο κυλησε με την διαφορα στα ιδια περιπου επιπεδα, χωρις σε καμια στιγμη να απειληθει η νικη μας.
Η ομαδα μας, πλην ελαχιστων περιπτωσεων, εκανε πολυ ωριμο παιχνιδι, εδειξε υπομονη και χτυπησε μεσα στη ρακετα,
εκλεψε μπαλες και εβγαλε αιφνιδιασμους. Αξιζαμε, πιστευω,την νικη καθως ημασταν πιο πληρεις και συγκεντρωμενοι.
Η τεχνικη ποινη που εφαγε ο Μουτσιος ηταν σωστη, σε δικαιη διαμαρτυρια του για φαουλ αλλα ακομψη (μαλλον εβρισε).
Η ΑΣΗ θεωρω πως ηταν απο τις πιο καλες και γυμνασμενες ομαδες που αντιμετωπισαμε φετος.
Πολυ γκρινια ομως, και χανουν την αυτοσυγκεντρωση τους απ'το παιχνιδι.

Το γηπεδο γεμισε κυριολεκτικα- νομιζω περισσοτερο απο καθε αλλη φορα- και η ατμοσφαιρα θυμιζε αλλες εποχες.
Πολυ ζεστη ατμοσφαιρα και σε αθλητικα πλαισια.
traxonas
Αλλα αποτελεσματα, απο Βουλιαγμενη, Καστελα, Ερμηδες εχουμε;
jna23
QUOTE(traxonas @ Jan 9 2010, 16:13 ) *
Αλλα αποτελεσματα, απο Βουλιαγμένη, Καστελα, Ερμηδες εχουμε;


Βουλιαγμένη διπλό +10
bartsa
ενας απο καθε ομαδα ας βαζει το σκορ λιγο συντομα για να φτιαχνεται μια βαθμολογια.οι πικραμενοι οπως εμεις χθες δεν εχουν πολυ ορεξη σιγουρα αλλα αν περιμενουμε απο το σαιτ της εσκανα ειδικα για τη Γ δεν βγαζεις ακρη.ασχετο αλλα ευρυαλη-ελληνικο 1 στην παραταση. επαιζαν μετα απο εμας εχτες.
jhantzop
QUOTE(super_star @ Jan 9 2010, 01:19 ) *
Καμια εκπληξη απο τα παιχνιδια που εχουμε διαβασει ως τωρα.

Νικη του Λεων και αναλυση του αγωνα στο σαιτ της ομαδας μου.

Καλη χρονια και παλι σε ολους με υγεια!!!


Γιατί βρε δεν την περνάς και εδώ να διαβάσουμε; στο forum της ομάδας σου ταλαιπωρήθηκα λίγο να βρω το post με την ανάλυσή σου......


super_star
QUOTE(jhantzop @ Jan 9 2010, 18:09 ) *
Γιατί βρε δεν την περνάς και εδώ να διαβάσουμε; στο forum της ομάδας σου ταλαιπωρήθηκα λίγο να βρω το post με την ανάλυσή σου......


http://www.asleon.org/forum/viewforum.php?...45f279a60edf37f

Ειναι ολοκληρη προσπαθεια και γι αυτο χρειαζεται ενισχυση το σαιτ...Με το παραπανω λινκ μπαινει οποιος θελει κατ'ευθειαν στην κατα την αποψημας αναλυση του αγωνα.Παντως εγινε πολυ ενδιαφερον παιχνιδι κι ας μην υπηρξαν αλλες εκπληξεις!

Ισως η αλλη αγωνιστικη,η μαλλον σιγουρα,θα φερει μερικες αλλαγες...
spike85
Ερμης Αργυρουπολης - Ερμης Πειραια ασσος,αν θυμαμαι καλα 74-54
milf_hunter#7
Καλησπερα και απο μενα....
Ας ξεκινησουμε λοιπον ΛΕΩΝ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ 65-55
πολυ καλυτεροι εμεις σαν ομαδα δεν μπορεσαμε να κερδισουμε 7 ατομα,οσοι ηταν στο γηπεδο ειδαν...
ο προπονητης του ΛΕΩΝ ζητουσε ενα σφηριγμα να του δωσει γιατι τον ειχε αδικισει με 3 - 11 τα φαουλ στο ημιχρονο και στο συνολο 13-30 αδικιθηκε ο ΛΕΩΝ.....
15" πριν τελειωσει το παιχνιδι +6 ο ΛΕΩΝ 10" +3 ο ΛΕΩΝ και εκει εγιναν ολα....αντιαθλιτικο φαουλ στα σουρμενα που δεν υπηρχε,διαμαρτιριες απο ολους και ενας απο τους επτα παικτες του ΛΕΩΝ δινει και τεχνικη ποινη και αποβολη....εκει τελειωσε το παιχνιδι.....
Οσο για τις 2 τεχνικες ποινες στους παγκους που εδωσαν ηταν παλι λαθος,γιατι το νουμερο 9 του ΛΕΩΝ βριζει απο τον παγκο παικτη μας με τον χαρακτιρισμο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ το ακουσαν ολοι και οι διαιτητες εδωσαν τεχνικη ποινη και στους 2 παγκους.....καλη συνεχεια ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ....μην περιμενετε να ανεβειτε...
super_star
QUOTE(milf_hunter#7 @ Jan 10 2010, 15:15 ) *
Καλησπερα και απο μενα....
Ας ξεκινησουμε λοιπον ΛΕΩΝ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ 65-55
πολυ καλυτεροι εμεις σαν ομαδα δεν μπορεσαμε να κερδισουμε 7 ατομα,οσοι ηταν στο γηπεδο ειδαν...
ο προπονητης του ΛΕΩΝ ζητουσε ενα σφηριγμα να του δωσει γιατι τον ειχε αδικισει με 3 - 11 τα φαουλ στο ημιχρονο και στο συνολο 13-30 αδικιθηκε ο ΛΕΩΝ.....
15" πριν τελειωσει το παιχνιδι +6 ο ΛΕΩΝ 10" +3 ο ΛΕΩΝ και εκει εγιναν ολα....αντιαθλιτικο φαουλ στα σουρμενα που δεν υπηρχε,διαμαρτιριες απο ολους και ενας απο τους επτα παικτες του ΛΕΩΝ δινει και τεχνικη ποινη και αποβολη....εκει τελειωσε το παιχνιδι.....
Οσο για τις 2 τεχνικες ποινες στους παγκους που εδωσαν ηταν παλι λαθος,γιατι το νουμερο 9 του ΛΕΩΝ βριζει απο τον παγκο παικτη μας με τον χαρακτιρισμο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ το ακουσαν ολοι και οι διαιτητες εδωσαν τεχνικη ποινη και στους 2 παγκους.....καλη συνεχεια ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ....μην περιμενετε να ανεβειτε...


Ρε φιλε?Σ'αλλο γηπεδο ησουν?Το καραγκιοζη τιμωρηθηκε απευθειας.Το ρε μ....α δεν το ακουσες θα επρεπε να μεινει ατιμωρητο?
στο+3 ειχαν μειναι 23 δευτερολεπτα με την μπαλα δικια μας.Ειμαστε γκρινιαρηδες αλλα εσειςειστε βγαζετε και κακια.Πολυ βρισιδι,πολυ σπρωξιμο υπουλο.Χαλαρωσε λιγο.Που εχεις καλυτερη ομαδα δεν καταλαβα.Ησουν στο +14 και εμεινες πισω χωρις να παρει ο λεων ουτε ενα σφυριγμα.

Νομιζα οτι τοσο καιρο,οπως και με την Βουλιαγμενη δικαια γκρινιαζατε,αλλα εσεις εχετε ξεφυγει...Κι οσο για το αν θα ανεβουμε η οχι εσενα τι σε νιαζει?Σε πειραξε κανενας απο τους συμπαιχτες μου?Εγω θυμαμαι μονο ενα καραγκιοζη οπως ειπες,και μετα απο εμας τιποτα.

Πραγματικα μην προσπαθεις να διαβαλεις τους συμπαιχτες και την ομαδα μου,ιδιως τοσο υπουλα και ενοχλητικα.Συνεχειστε την καλη δουλεια και ισως στη ρεβανς σας δωθει η ευκαιρια να αποδειξετε τα οσα λες.
milf_hunter#7
QUOTE(super_star @ Jan 10 2010, 17:07 ) *
Ρε φιλε?Σ'αλλο γηπεδο ησουν?Το καραγκιοζη τιμωρηθηκε απευθειας.Το ρε μ....α δεν το ακουσες θα επρεπε να μεινει ατιμωρητο?
στο+3 ειχαν μειναι 23 δευτερολεπτα με την μπαλα δικια μας.Ειμαστε γκρινιαρηδες αλλα εσειςειστε βγαζετε και κακια.Πολυ βρισιδι,πολυ σπρωξιμο υπουλο.Χαλαρωσε λιγο.Που εχεις καλυτερη ομαδα δεν καταλαβα.Ησουν στο +14 και εμεινες πισω χωρις να παρει ο λεων ουτε ενα σφυριγμα.

Νομιζα οτι τοσο καιρο,οπως και με την Βουλιαγμενη δικαια γκρινιαζατε,αλλα εσεις εχετε ξεφυγει...Κι οσο για το αν θα ανεβουμε η οχι εσενα τι σε νιαζει?Σε πειραξε κανενας απο τους συμπαιχτες μου?Εγω θυμαμαι μονο ενα καραγκιοζη οπως ειπες,και μετα απο εμας τιποτα.

Πραγματικα μην προσπαθεις να διαβαλεις τους συμπαιχτες και την ομαδα μου,ιδιως τοσο υπουλα και ενοχλητικα.Συνεχειστε την καλη δουλεια και ισως στη ρεβανς σας δωθει η ευκαιρια να αποδειξετε τα οσα λες.

Σας ξερουμε καλα τι κανετε καθε φορα...και το καραγκιοζη δεν τιμωριθηκε....μαλλον εσυ ησουν σε αλλο γηπεδο...στο δευτερο γυρο ξερεις καλα τι θα γινει...θυμισου πριν 2 χρονια που εγω ανεβηκα και σε κερδισα ευκολα,και εσυ εμεινες στην δ' εσκανα
traxonas
ΠΕΜΠΤΗ 14/01
Β΄ ΑΝΔΡΩΝ
Κλ. Μάνδρας 21.00 Μανδραϊκός – Δραπετσώνα ( Προτούλης , Μαγγωνάκης) κομ. Παπαδόπουλος Κ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/01
Γ΄ ΑΝΔΡΩΝ
Κλ. Αλίμου 21.45 Τράχωνες – Βουλιαγμενη (Μπούσιας , Προτούλης) κομ. Παπαγιαννόπουλος

Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου ,να μην ασχολουμαι με διαιτησιες αλλα αυτο με προκαλει. Ειμαι υπερβολικος;
super_star
Μα και βεβαια τιμωρηθηκε το καραγκιοζη.Αφου μονο αυτο ακουστηκε.

Και βεβαια θυμαμαι τι ειχε γινει.Καθομουν στην εξεδρα,και στους τσαμπουκαδες σας,καθ'ολη τη διαρκεια του αγωνα,δεν βρεθηκε κανεις να σας κλεισει το στοματακι.Οταν σηκωθηκα πανω,κλειστηκατε στις γωνιες και προστατευατε τον καραφλουλη μεχρι να ερθει η αστυνομια.Και χθες ερχοσασταν και μου δινατε χερακια.Εσεις ξεχνατε λοιπον,και κρυψε λιγο τον θυμο σου γιατι ειναι αδικαιολογητος.

Ακομα και εκεινη η νικη,μιση ηταν.αν θυμασαι,και προχθες δικαια κερδισαμε,και λογικα θα το ξανακανουμε και στο ελληνικο οταν και θα παιζουμε πληρεις...
milf_hunter#7
δεν ξερω ποιος εισαι για να σου δωσω χερακι....
Πραγματικα σε αλλο γηπεδο ησουν...δεν τιμωριθηκε το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ γιατι εδωσαν τεχνικη και στους 2 παγκους.....
στο Ελληνικο θα εχετε και κομισαριο δικο σας? εκτος απο τους 2 με τα γκρι?
Λοιπον βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια.....επειδη θα ειμαι αδιαφορος τελευταια αγωνιστικη θα χασεις σιγουρα με 10 αν εχει ενδιαφερον γραψε 20....τωρα θα μας ξερεις κιολας
super_star
Πινετε τιποτα ομαδικα εκει στα Σουρμενα η μονο εσυ παραστρατισες?

Δεν θα ασχολειθω αλλο με τα σφυριγματα γιατι πραγματικα νιωθω οτι απο κει που μας χρωστουσανε μας πηραν και το βοδι.

Καλη συνεχεια οπως και να χει γιατι ειστε καλη ομαδα και ας τρομπαρετε ωρες ωρες
milf_hunter#7

Εγω μονο ξεφυγα αφου εγω μιλαω....
και ξερεις και ποιος ειμαι....
jna23
QUOTE(traxonas @ Jan 10 2010, 17:37 ) *
ΠΕΜΠΤΗ 14/01
Β΄ ΑΝΔΡΩΝ
Κλ. Μάνδρας 21.00 Μανδραϊκός – Δραπετσώνα ( Προτούλης , Μαγγωνάκης) κομ. Παπαδόπουλος Κ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/01
Γ΄ ΑΝΔΡΩΝ
Κλ. Αλίμου 21.45 Τράχωνες – Βουλιαγμενη (Μπούσιας , Προτούλης) κομ. Παπαγιαννόπουλος

Εχω υποσχεθει στον εαυτο μου ,να μην ασχολουμαι με διαιτησιες αλλα αυτο με προκαλει. Ειμαι υπερβολικος;


Αντε πάλι ξεκινησαμε. Συγνώμη αλλα σε θεωρούσα σοβαρό εσένα.
Πες μου σε παρακαλώ λοιπόν τι σε ενόχλησε που σφυριξανε μαζι πριν το παιχνιδι μας η που μπορει να εχουνε σφυριξει μαζι δεν ξερω και εγω αλλες πόσες φορες μαζι. 
Εμένα με ενόχλησε πειρσσότερο οτι μια μερα πριν το απιχνιδι μας τον βαλανε να σφυριξει και Δευτερα και Τρίτη και Πέμπτη. Αρα θα κανει μια προπόνηση. Για πες μου αυτο πως το βλέπεις εσυ.
Negro8
Το Καστέλλα-Πήγασος πόσο ήρθε?Κανείς δεν έμαθε?Τι πάθατε ρε παιδιά μετά τις γιορτές?Λίγα λίγα τα αποτελέσματα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.