Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑΝΑ 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
comfouzio
Παίζω μπάσκετ από τα 10 μου. Βλέπω μπάσκετ από την εποχή του Γκάλη και του Γιαννάκη αλλά από τότε που άρχισα να παίζω στην ΕΣΚΑΝΑ είναι σα να ξεκινάω από την αρχή. Δεν υπάρχουν παίκτες (και δεν αναφέρομαι στο ταλέντο,αθλητές είναι ελάχιστοι), δεν υπάρχουν προπονητές, δεν υπάρχει άμιλα, δεν υπάρχουν παράγοντες, δεν υπάρχουν διαιτητές, δεν υπάρχει οργάνωση. Μαζί με εμένα, όλοι μαζί, παίζουμε σε ένα θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές διαφορετικούς καραγκιοζοπαίχτες κάθε εβδομάδα και όσο τα μυαλά δεν ανανεώνονται οι καταστάσεις θα παραμένουν πάντα ίδιες. Κρίμα για το άθλημα, κρίμα για την ιδέα του ομαδικού αθλητισμού, κρίμα για τα πιστεύω κάποιων ανθρώπων (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού και -1 από την προηγούμενη εβδομάδα) κρίμα στο ταλέντο κάποιων άλλων κρίμα στον ιδρώτα που κάποιοι χύνουν κάθε εβδομάδα εντός και εκτός γηπέδων. Θα έπρεπε όλοι μας να ντρεπόμαστε για το συνολικό θέαμα και να αφήσουμε τους θεατρινισμούς για κανένας άλλο. Καλό σας βράδυ!
Don
QUOTE(milf_hunter#7 @ Jan 24 2010, 05:34 ) *
καλησπερα....δεν την παλευεται εδω μεσα.....κλασικα ο ΛΕΩΝ τα ιδια οπως σε καθε παιχνιδι με οποια ομαδα και να παιζει,δεν καταλαβαινω,μας εχετε κουρασει,ολοι εισαστε για ενα delete να ησυχασουμε και να γινει ξανα αυτη η σελιδα forum,σας βαρεθηκαμε ολη την χρονια λιονταρια....
μα τι εκπληξη ηταν αυτη στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ απορω πως κερδισαν τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ την καστελλα,μηπως επαιζαν για το θεσμο του κυπελου?οχι οχι δεν γινετε αυτο.....

Πληροφοριακα θα σου πω φιλε και συναθλητη μου οτι το post γεμισε με ενα διαλογο μεταξυ bartsa και το Νο5 του Αρη Γλυφαδας και ενος φιλου(τιτανοτεραστιος) που παει το μυαλο ποιος μπορει να ειναι γιατι τον βλεπω συχνα στις εξεδρες της Γ ΕΣΚΑΝΑ ενω παιζει σε μεγαλητερη κατηγορια να παρακολου8ει τα παιχνιδια.Η συζητηση αυτη ξεκινησε γιατι κακοφανηκε στους ανθρωπους του Αρη η Πυρινη εξεδρα που ειχε φτιαχτει μεσα στο Μοσχατο.Ναι λοιπον ειναι αληθεια πια οτι ο Λεων εχει τον κοσμο του,υπαρχει κοσμος στο Μοσχατο που αγαπαει και αυτην την ομαδα και θελει να την δει ακομα σε μεγαλυτερη κατηγορια και οταν του ζηταει την βοηθεια του ερχεται και φωναζει για αυτον.Ειναι ΚΑΚΟ τελικα αυτο???Ξερουμε οτι σε ολο τον κοσμο οτι η εδρα παιζει μεγαλο ρολο και το ειδαμε και εμεις στον Πρωτο γυρο μεσα σε εδρες οπως του Ιασωνα,των Τραχωνων,ΟΚΕ και αλλων πολλων ομαδων και περιμενουμε ακομα να παμε και σε αλλες εδρες πιο δυνατες.Το θεμα ειναι τα πειραγματα και οι βρισιες που ακουγονται να μενουν εως οτου ο διαιτητης σφυριξει την ληξη.Αυτο που εγινε και μεσα στο Μοσχατο.
Λοιπον φιλε μου δεν ειναι ΠΑΛΙ ο Λεων οπως λες και πιστευω οτι ΔΕΝ θες να δημιουργησεις εντυπωσεις εναντιον του συλλογου που παιζω φετος.
Πληφοριακα αυτος ο συλλογος κυνηγαει τις καταστασεις να τις προλαβει,φτιαχνει φετος παιδικο για να μην τιμωρηθει με το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κανονισμο του -2,εχει στις ταξεις του 5 πιτσιρικαδες που ειναι ετοιμοπολεμοι να βοηθησουν την πρωτη ομαδα και ΝΑΙ βρηκε και εφερε στο γηπεδο τον δικο του κοσμο που αγαπαει και βοηθαει αυτην την ομαδα σε μια περιοχη που υπαρχει και μια αλλη ομαδα που παιζει Α ΕΣΚΑΝΑ και αυτη ειναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Αυτο το αναφερω για να καταλαβετε απο που προερχεται ολη αυτη η δικαιολογημενη πορωση των παιχτων και των φιλαθλων οταν απο την αρχη της χρονιας με μηδενικα κονδυλια και ελαχιστους ανθρωπους φτιαξανε ΟΜΑΔΑ!!!
Φιλε και ΠΑΙΧΤΑΡΑ Νο5 του Αρη Γλυφαδας στο ειπα και στο τελος του παιχνιδιου στο λεω και τωρα,ΜΗΝ ασχολεισε ποτε με την εξεδρα κανε το παιχνιδι σου βοηθα την ομαδα σου.Εχεις πολλα χρονια μπασκετ μπροστα σου και εχεις και το ταλεντο να παιξεις σε μεγαλυτερες κατηγοριες!!!Ακου ενα γερολυκο τον γηπεδων που φτανει στο τελειωμα της μπασκετικης του καριερας και αν με διαβαζει ο JNA και αν θελει μπορει να με επιβεβαιωσει για μια εδρα που οι παλιοι παιχτες δεν θα ξεχασουν ΠΟΤΕ!!!Μακαρι να υπυρχε η μηχανη του χρονου και να πηγαιναμε πολλα χρονια πισω και να σε ειχα συμπαιχτη σε ενα παιχνιδι μεσα στα ΜΕΓΑΡΑ!!!Αν με διαβασει ο φιλος JNA θα σου πει και αυτος για εδρες ΦΩΤΙΑ!!!

Νο4 Λεων Μοσχατου
titanoterastios
[quote name='arina' date='Jan 24 2010, 03:22 ' post='377983']
απο τις απαντησεις,οποιες και αν ειναι αυτες ο μονος που ειπε οτι δεν καταλαβε τι εγραψα ησουν εσυ...
μαλλον εσυ εισαι αυτος που πρεπει πρωτα να διαβαζει και μετα να απανταει...
ειδες ερωτηματικα απο καποιον αλλον;;;
το κακο ειναι οτι συνεχιζεις και δεν καταλαβαινεις,οτι η ειρωνεια εχει μεγαλη αποσταση απο την επιχειρηματολογια,εγω το ειπα,γιατι το επαναλαμβανεις;;;
σου ειπα οτι ειρωνευεσαι και το κανεις γιατι δεν εχεις επιχειρηματα...
κατανοητο τωρα;;;
και οι ανθρωποι του αρη που απαντησαν δεν διαφωνουν με την ουσια των οσων ειπα,αλλα με το πως τα ειπα...
αυτο ειναι κατανοητο;;;
οσο για αυτα που ποσταρεις,δεν νομιζω οτι ειναι φρονιμο απο μερους μου να καθησω να ψαξω...
εγω απλα ζηταω τα επιχειρηματα των οσων λες και με αφορουν,και δεν τα βλεπω...
αρα....
ορθως,λοιπον, καταληγω στο συμερασμα αυτο για σενα
εδω ειμαι και εδω εισαι και εδω ειναι ολοι δηλαδη,απεδειξε αυτα που λες...
σε προκαλω για ακομα μια φορα...
εκτος της ειρωνιας τι αλλο εχεις να δειξεις...;;;
αν εχεις μην το κρατας για τον εαυτο σου,δειξ`το μας...
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ;;;


Έκανα μια συζήτηση με το bartsa και άκρη βγάλαμε.. Φαίνεται λογικό παιδί . Ρωτα τον στη προπόνηση αν κατάλαβε αυτός τίποτα,αν θεωρεί ότι έχω επιχειρήματα κ αν συμφωνεί με αυτά που γράφεις. Το να επιβεβαιωνεις μόνος τις απαντήσεις σου δεν αποδεικνύει τίποτα. Ασε κ το άλλο.δεν ξέρει κανείς κ ποιος είσαι. Όταν αποφασίσεις να φερθεις με σοβαρότητα θα πάρεις κ άλλες απαντήσεις κ ας μπαίνεις εδώ μέσα να το παίζεις έξυπνος δήθεν ότι κρύφτηκαν επειδή δεν έχω επιχειρήματα.δε μπορώ να ασχολούμαι με αμπελοφιλοσοφιες ενός αγνώστου κ υπολογου στο φόρουμ.

Milfhunter. Καμία έκπληξη στο Ελληνικο. Έχετε καλή ομάδα.κάνετε καλή Δουλεια δικαίως κερδισατε κ τις δυο φορές τη Καστελλα. Αυτός που είχε δώσει προγνωστικά για διπλό απλά εξέφρασε την άποψη του κ εκ του αποτελέσματος βγήκε λάθος.έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είστε διεκδικητές της ανόδου. Απλά θέλει προσπάθεια γιατί τα δύσκολα έρχονται.
Josh_7_Child
Όλοι οι Moderators έχουν φύγει για τριήμερο;

Λυπάμαι πολύ που ένα χρήσιμο forum σαν αυτό, έχει καταντήσει να είναι τσιφλίκι 4-5 ατόμων...
Υπάρχει και το msn, υπάρχουν και τα e-mails, στο κάτω κάτω της γραφής υπάρχει και το forum του Λέοντα αν θέλετε να κάνετε κάθε βδομάδα τέτοιες συζητήσεις.
Αλλά όχι, θέλετε να το κάνετε αυτό με κοινό, να σας προσέχουν και οι υπόλοιποι να ξεκατινιάζεστε...

Τόσες σελίδες "ματώσατε" κι έχουμε μάθει ελάχιστα για το ποιοί έπαιξαν καλά από τις ομάδες την Παρασκευή, ποιά ήταν η διακύμανση του σκορ στα παιχνίδια κι άλλα τέτοια ...ασήμαντα πραγματάκια.
Αλλά δεν έχω παράπονο, έμαθα ότι κάποιος έβρισε την μάνα του τάδε, ο τάδε έκανε κωλοδάχτυλο πίσω από την πλάτη του στον δείνα και ότι όλοι οι διαιτητές της κατηγορίας είναι μέλη μιας μασωνικής στοάς που σκοπός της είναι να ευνοήσει τη Βουλιαγμένη και τον Ιάσωνα και να καταστρέψει τον Λέοντα!
Φτου φτου φτου, μακριά από μας τέτοια πράγματα...

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ MODERATORS???
nikefalin
QUOTE(Josh_7_Child @ Jan 24 2010, 14:12 ) *
Όλοι οι Moderators έχουν φύγει για τριήμερο;

Λυπάμαι πολύ που ένα χρήσιμο forum σαν αυτό, έχει καταντήσει να είναι τσιφλίκι 4-5 ατόμων...
Υπάρχει και το msn, υπάρχουν και τα e-mails, στο κάτω κάτω της γραφής υπάρχει και το forum του Λέοντα αν θέλετε να κάνετε κάθε βδομάδα τέτοιες συζητήσεις.
Αλλά όχι, θέλετε να το κάνετε αυτό με κοινό, να σας προσέχουν και οι υπόλοιποι να ξεκατινιάζεστε...

Τόσες σελίδες "ματώσατε" κι έχουμε μάθει ελάχιστα για το ποιοί έπαιξαν καλά από τις ομάδες την Παρασκευή, ποιά ήταν η διακύμανση του σκορ στα παιχνίδια κι άλλα τέτοια ...ασήμαντα πραγματάκια.
Αλλά δεν έχω παράπονο, έμαθα ότι κάποιος έβρισε την μάνα του τάδε, ο τάδε έκανε κωλοδάχτυλο πίσω από την πλάτη του στον δείνα και ότι όλοι οι διαιτητές της κατηγορίας είναι μέλη μιας μασωνικής στοάς που σκοπός της είναι να ευνοήσει τη Βουλιαγμένη και τον Ιάσωνα και να καταστρέψει τον Λέοντα!
Φτου φτου φτου, μακριά από μας τέτοια πράγματα...

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ MODERATORS???


Εδώ και...αξύριστοι

Δε γίνεται να είμαστε συνέχεια Οnline, ειδικά στις τοπικές κατηγορίες + εοκ είμαστε λίγοι για πολλά ( σκεφτείτε Α2,Β,Γ Εθνική + ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, Περιφέρεια , πολλά τόπικ)

γι αυτό και αν βλέπετε κάτι που κατά τη γνώμη σας ξεφεύγει πατάτε το κουμπάκι "αναφορά" και μας στέλνετε έτσι σε όλους την ειδοποποίηση.

Επί τω προκειμένω , σβήστηκαν αρκετά πόστ που είχαν ξεφύγει πάρα πολύ, κάποιοι χρήστες πήραν φάουλ και προσωρινή απαγόρευση δυνατότητας δημοσιεύσεων,

Καλή εβδομάδα


Marina
Είχα πει πως δεν θα ξαναπαρέμβω, με καλύπτουν άλλωστε τα λόγια ενός εκ των αρχηγών της ομάδας, του Don.

Ένα θέμα θέλω να ξεκαθαρίσω. Αν μη τι άλλο πονέσαμε και πονάμε μαζί σας για τον θάνατο του προέδρου του Άρη Γλυφάδας. Απλά γιατί όλοι εμείς παίκτες και παράγοντες που έχουμε φάει μια ζωή στα γήπεδα ξέρουμε πως είναι να φεύγει ένας "δικός μας".

Ήρθαμε σεβόμενοι τον πόνο σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα παραδίδαμε και τα όπλα. Ήμασταν "άτυχοι" γιατί βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μια ομάδα που πενθούσε και πασχίζει να παραμείνει στην κατηγορία, την ώρα που εμείς κοιτάμε ήδη -έστω και λοξά- την Β ΕΣΚΑΝΑ. Έλαχε ο κλήρος σε εμάς να αντιμετωπίσουμε τον Άρη μέσα στο πένθος του. Έτσι ήταν η κλήρωση, απλά.

Σχετικά με τις συμπεριφορές στα γήπεδα, τα έχω ξαναπεί. Ό,τι γίνεται στο γήπεδο, πρέπει να παραμένει στο γήπεδο. Αν είναι βολικό να χαρακτηρίζουμε σωματεία ολόκληρα για συμπεριφορές μεμονωμένων ατόμων, be my guest. Δεν θα συμμετέχω σε τέτοιες συζητήσεις.

Αυτό που θα ήταν παράλογο σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν να ευνοηθεί ο Άρης. Όπως είπε και εύστοχα ένας φίλαθλος απευθυνόμενος στην 30-70 διαιτησία του πρώτου 5λέπτου, "το ότι χάσανε τον πρέδρό τους, δεν σημαίνει πως θα τους δώσουμε και τον αγώνα." Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα τιμούσε τον Άρη, πόσο μάλλον την μνήμη ενός ανθρώπου.

Τέλος, επιτρέψτε μου να πω κάτι παραφράζοντας λίγο τον Τσώρτσιλ. Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως δεν λέω τέτοιες κουβέντες συχνά.

Δεν πολεμούν οι Λέωντες σαν ήρωες. Οι ήρωες πολεμούν σαν Λέωντες.

Μουρμουρίστε, φωνάξτε, γκρινιάξτε, όσο θέλετε. Αν μη τι άλλο έναν καλό λόγο, τον αξίζουμε.



jna23
QUOTE(Josh_7_Child @ Jan 24 2010, 14:12 ) *
 και ότι όλοι οι διαιτητές της κατηγορίας είναι μέλη μιας μασωνικής στοάς που σκοπός της είναι να ευνοήσει τη Βουλιαγμένη και τον Ιάσωνα και να καταστρέψει τον Λέοντα! 





Τέρμα Αχαρνών smile.gif


petran777
QUOTE(milf_hunter#7 @ Jan 24 2010, 05:34 ) *
καλησπερα....δεν την παλευεται εδω μεσα.....κλασικα ο ΛΕΩΝ τα ιδια οπως σε καθε παιχνιδι με οποια ομαδα και να παιζει,δεν καταλαβαινω,μας εχετε κουρασει,ολοι εισαστε για ενα delete να ησυχασουμε και να γινει ξανα αυτη η σελιδα forum,σας βαρεθηκαμε ολη την χρονια λιονταρια....
μα τι εκπληξη ηταν αυτη στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ απορω πως κερδισαν τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ την καστελλα,μηπως επαιζαν για το θεσμο του κυπελου?οχι οχι δεν γινετε αυτο.....


Ρε φιλε τι θα γινει με την ειρωνεια σου???Το πηρατε το ματσακι και μαγκιας σας...Δεν δικαιολογω ομως τετοιο εμπαιγμο...Σε προκαλεσε κανεις απο την ομαδα μου (Καστελλα) ???Αντε ξεκολλα...!!!

Νο 18 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
milf_hunter#7
QUOTE(petran777 @ Jan 25 2010, 01:28 ) *
Ρε φιλε τι θα γινει με την ειρωνεια σου???Το πηρατε το ματσακι και μαγκιας σας...Δεν δικαιολογω ομως τετοιο εμπαιγμο...Σε προκαλεσε κανεις απο την ομαδα μου (Καστελλα) ???Αντε ξεκολλα...!!!

Νο 18 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

Δεν ειπα κατι για εσας ουτε θελω να σας προκαλεσω,απλα απανταω σε αυτους που λενε αυτα που λενε στο forum,με εσας και στα 2 παιχνιδια ηταν ολα οκ....
traxonas
QUOTE(jna23 @ Jan 23 2010, 20:34 ) *
Γιατι αυτα τα δύο δεν συμβαδίζουνε ? Τι θέλει να πεί ο ποιητης ?

Για να μην παρεξηγηθώ λοιπόν οι Τραχωνες εχουν όπως και εμεις μια πολύ καλή ομάδα αλλα όπως ολες οι ομάδες που στήνονται για την Γ ΕΣΚΑΝΑ έχουνε 2 - 3 παικταραδες και 2-3 καλούς παίκτες και από εκεί μετριότητες με ρόλους. Έτσι σωστά στήσανε την ομάδα και για αυτο θα ανέβουν.
Πλήρες ρόστερ σημαίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΚΑΚΟΣ . Οποιος θέλει να στήσει μια ομαδα με πλήρες ροστερ στην Γ ΕΣΚΑΝΑ μονο ηλίθιος μπορεί να είναι και ούτε οι Τραχωνες ούτε εμεις έχουμε τέτοιες ικανότητες smile.gif
Να ενημερώσω άλλη μια φορα για τον φίλο τον κατεστραμενο οτι εμεις απο το αρχικό μας ρόστερ έχουμε 3 σοβαρούς τραυματισμους που μπαινουνε και οι 3 σε χειρουργειο και μια αποχώρηση ψηλού.
Αυτά τα ολίγα


Μια μερα ελειψα και το topic πηρε φωτια. Πενηντα replies και ποσα να'σβησε ο mod, και αθροιστικα, οσα κανουν μαζι
και τα τρια της Α', Β' και Δ' μαζι. Θα απαντησω βεβαια, μονο σε οτι μας αφορα σαν ομαδα αμεσα, αφου δωσω τα
συγχαρητηρια μου στον πιτσιρικα του Αρη, το νο 5, για τα κοτσια που εχει και ζητα συγνωμη για το απρεπες
φερσιμο του προς την εξεδρα-ας μην ξεχναμε,εχοντας 200 σφυγμους. Μακαρι να μπορουσαν να το κανουν και αλλοι αυτο.
Παμε παρακατω, στην πασα του φιλου jna23, που καλα κανει και απολαμβανει το χαβαλε του, τα σουβλακια του και την
παρεα του ,καθοτι η ζωη θελει καλοπεραση. icon_drunk.gifΚι εμεις το ιδιο κανουμε μετα τους αγωνες.
jna23, ποτε δεν δηλωσα οτι εχουμε το σουπερ ροστερ στους Τραχωνες. Το διαβαζω βεβαια συχνα απο διαφορους φιλους
που γραφουν στο topic αλλα ποτε οπως εχεις δει δεν απαντω.
Αυτο που ξερω εγω στα σιγουρα ειναι οτι εχουμε ενα παρα πολυ καλα γυμνασμενο και προπονημενο ροστερ.
Δωδεκα με δεκαπεντε αθλητες που κανουν 2,5 ΩΡΕΣ προπονηση Κυριακη βραδι, φιλικα των 5 δεκαλεπτων
καθε Δευτερα με ομαδες Β' ΕΣΚΑΝΑ
( δυο με Φαρο, δυο με Ικαρο, δυο με Ταταυλα, ενα με Τερψιθεα οταν επαιξε Πεμπτη με Πρωτεα, τεσσερα με Προφητη,
με Ενωση Αρμενιων και αλλα), και ακομη δυο προπονησεις Τεταρτη και Πεμπτη.
Παρεπιπτοντως, αυριο Δευτερα παιζουμε με το Κουκακι απο Β' ΕΣΚΑ, χωρις θεατες ομως. wink.gif ,φανταζομαι το'πιασες το
υπονοουμενο smiley.gif
Αφου υπηρξες προπονητης ,οπως δηλωνεις, καταλαβαινεις πως ολη αυτη η προπονηση σε συνδυασμο με δυνατα φιλικα,
μονο καλο μπορει να κανει στο ρολαρισμα μιας ομαδας και στην σταθεροτητα των επιδοσεων της στο παρκε.
Αυτο ειναι το μυστικο μας, φετος και τιποτα αλλο. Εχουμε δει ομαδες και ομαδες στο παρελθον με ροστερ και φιρμες, που
πηγαν ακλαφτες ή επαιξαν αδιαφορα. Την διαφορα την κανει η προπονηση και η συνεπεια, που βεβαια στις κατηγοριες
που παιζουμε ειναι το πιο μεγαλο στοιχημα για καθε διοικηση και προπονητη. Αυτο το στοιχημα εχουμε κερδισει,
προς το παρον στους Τραχωνες. Θα δουμε στη συνεχεια.

Οσον αφορα τωρα για τον αγωνα με τον Φοινικα, εννοειται οτι δεν ξεκινησαν πεντε ατομα που επαιξαν σαραντα λεπτα
και οι υπολοιποι επτα τους κοιταγαν απ'τον παγκο, σε ενα παιχνιδι που εληξε +18 ποντους και απο το τριτο δεκαλεπτο
δεν απειληθηκε η νικη μας. Ολοι παιξανε δινοντας ανασες, απλα ηθελα να πω πχ οτι ,ενω βλεπεις οτι στο μαν του μαν
τα'χε φαει ολα ,δεν μας γυρναει λιγο σε ζωνη να δει τι γινεται και κει ή κατι αλλο, ωστε να περασουμε και μεις σε
διαφορετικο επιθετικο προσανατολισμο και διαφορετικες πενταδες. Αυτο εννοουσα λεγοντας τελειωσαμε με την
ιδια πενταδα. Και εννοειται φυσικα οτι ΔΕΝ θα αλλαξω τον τροπο παιξιματος μου που μου δινει μια ευκολη νικη.
Υποχρεωτικο να παιξουν ολα τα παιδια ειναι μονο σε αγωνες των μινι.
Αυτα τα ολιγα, φανταζομαι θα τα ξαναπουμε. blove.gif


mckladi
QUOTE
Η ώρα των προγνωστικών..

Λέων - Άρης Γλ. 1
Σούρμενα - Καστέλλα 2 κάτι μου λέει για διπλό το ματσάκι
ΟΚΕ - Ιάσωνας 1 Ντερμπάκι με την έδρα να υπερισχύει
Πήγασος - Νέα Πέραμος 2 (κι αυτό οριακό παιχνίδι αλλά η Νέα πέραμο στα ντέρμπυ έχει ψυχραιμία)
Φοίνικας - Έν. Τραχώνων 2
Βουλιαγμένη - Ερμής 1
Ηλεκτρούπολη - Ερμής Αργυρούπολης 2 (Δεδομένου ότι το πρώτο ματς κρίθηκε στις λεπτομέρεις μάλλον θα πάρει το αίμα του πίσω ο Ερμής)


Παραλίγο να έχω το απόλυτο αλλά η Νέα Πέραμος μας χάλασε τα σχέδια tongue.gif)
jna23
 
QUOTE(traxonas @ Jan 25 2010, 02:28 ) *
 

jna23, ποτε δεν δηλωσα οτι εχουμε το σουπερ ροστερ στους Τραχωνες. Το διαβαζω βεβαια συχνα απο διαφορους φιλους
που γραφουν στο topic αλλα ποτε οπως εχεις δει δεν απαντω.


Συμφωνώ απόλυτα σε όσα είπες και σου ξαναλέω ότι οι Τράχωνες είναι παλιά καραβάνα ξέρουν από καλό λάδι και απο συγκυρίες  είναι στην Γ ΕΣΚΑΝΑ.

Ξερω πολύ καλα πως δουλευεται καθως ουδεν κρυπτόν από τον ήλιο smile.gif. Οσο αφορα το φιλικο με το κουκακι και να μην ερθω ειναι σαν να είμαι εκει καθως ξερω τον προπονητη και 4 αθλητες smile.gif

Κάπως ετσι λειτουργούμε και εμεις αλλα ας όψονται οι τραυματισμοί φετος μας αποδεκάτισαν εντελώς.

P.S. Αν βρεθουμε ποτε εχω να σου πω πολλές καλές ιστορίες για την  ομάδα σου αφου ειμασταν πολλα χρονια αντίπαλοι 
traxonas
QUOTE(jna23 @ Jan 25 2010, 12:18 ) *
 
Οσο αφορα το φιλικο με το κουκακι και να μην ερθω ειναι σαν να είμαι εκει καθως ξερω τον προπονητη και 4 αθλητες smile.gif

ΦΤΟΥ ΓΑΜ@το, προλαβαινουμε να το ακυρωσουμε smiley.gif

QUOTE(jna23 @ Jan 25 2010, 12:18 ) *
P.S. Αν βρεθουμε ποτε εχω να σου πω πολλές καλές ιστορίες για την  ομάδα σου αφου ειμασταν πολλα χρονια αντίπαλοι 


Αυτο ακουγεται ενδιαφερον, καθοτι το ΔΣ της ομαδας και οι ανθρωποι που ασχολουμαστε με την ομαδα γενικοτερα, ειμαστε
τελειως νεοι στο χωρο-οι περισσοτεροι φετινοι-, χωρις γνωριμιες και εμπειρια. Ειμαι σιγουρος οτι δεν γνωριζεις κανεναν
μας προσωπικα. Ολοι οι παλιοι, διοικητικοι και παικτες, την εκαναν, ο καθενας για τους λογους του. Εξ ου και η κατρακυλα
στο ανδρικο, σε αντιθεση βεβαια με τις υποδομες και τη καλη δουλια που γινεται σ'αυτες.
Οι νεοι Τραχωνες ΔΕΝ ειναι παλια καραβανα, δυστυχως. -ξερουμε ομως απο καλο λαδι smiley.gif
milf_hunter#7
QUOTE(mckladi @ Jan 25 2010, 10:42 ) *
Παραλίγο να έχω το απόλυτο αλλά η Νέα Πέραμος μας χάλασε τα σχέδια tongue.gif)

νομιζω και η καστελλα στα χαλασε....οποτε με 2/7 δεν ειναι παραλιγο....
leonkalf
Προσπάθησα (αυτή είναι η αλήθεια) να διαβάσω τα όσα γράφτηκαν τις μέρες που προηγήθηκαν μετά τα ματς της Παρασκευής..
Κάπου με έπιασε θλίψη.. για το πως αντιλαμβάνεστε ρε παιδιά την προσπάθεια που κάνουμε στο basketforum. Αναφέρομαι σε όσους θεωρούν ότι ΕΔΩ είναι ο χώρος για να βγάζουν τα απωθημένα τους! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ εδώ ο χώρος που ψάχνετε.
Αφού ρε παιδιά, τα είπατε μεταξύ σας έξω από το γήπεδο, γιατί πρέπει να μπείτε μετά στο forum να μας εξηγήσετε το πως τσακωθήκατε...? Μας θέλετε (τους υπόλοιπους) για δικαστές? Να βγάλουμε ετυμηγορία για το ποιος είναι ο φταίxτης και ποιος το θύμα?
Γιατί ρε παιδιά χάνετε την ουσία? Βρίσκεται καμιά ουσία σε αυτά που γράψατε? Ήταν όλα αυτά πράγματα που αφορούσαν το παιχνίδι που λέγεται μπάσκετ???
Μήπως εγώ είμαι παρανοϊκός και δεν το καταλαβαίνω?

Πόσες φορές τα έχουμε πει -κατά καιρούς- αυτά?

Σταματήστε κάθε είδους ειρωνικά σχόλια και προσβολές προς τους συνομιλητές σας στο topic.
Εδώ βρισκόμαστε για να μιλάμε μπασκετικά και με επιχειρήματα. Κάθε τι που ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια δεν ταιριάζει..
Μπορεί ο καθένας να πει τη γνώμη του με σεβασμό στον άλλο! Μην προκαλείτε..


Γιατί για άλλη μια φορά αντί να μπει κανείς να διαβάσει για τα παιχνίδια θα πρέπει να διαβάσει 4-5 σελίδες για το πως σήκωσε το δάχτυλό του στην εξέδρα ο παίκτης και τις απειλές που δέχθηκε μετά έξω από το γήπεδο κλπ κλπ.
ΟΚ, δε λέω, κάποιος που το έζησε θέλει να το πει για να γίνει γνωστή μια κατάσταση που επικράτησε. Θα το δεχόμουν αν προηγουμένως είχε γράψει κάτι για το ματς, και όλο αυτό να ήταν μια εξαίρεση. Όταν όμως γίνεται ο κανόνας, ε δεν μιλάμε για BASKETforum αλλά για κάτι άλλο. Φυσικά, αυτό δεν είναι γενικό, για πηγαίντε μια βόλτα από άλλα topics. Άραγε διαβάζετε topics εκτός γ' εσκανα??? 'Η όλοι εσείς ζείτε μόνο στον μικρόκοσμο αυτής της κατηγορίας? Βγείτε και παραέξω..

Και επειδή εμείς εδώ χτίσαμε το forum για να μιλάμε για μπάσκετ, θα τονίσω άλλη μια φορά ότι όποιου δε του αρέσει το πως λειτουργούμε σαν mοderating team να μην ξαναμπεί εδώ!
Θέλουμε όσοι είμαστε εδώ, να είμαστε μπασκετικοί και να μιλάμε για αυτό που αγαπάμε και θέλουμε να ασχολούμαστε από αγάπη. Στο φινάλε, καλύτερα λίγοι και καλοί.


Ο nikefalin έβαλε τις ποινές, πολύ σωστά. Θέλω να ελπίζω ότι όταν οι χρήστες επανέλθουν θα ακολουθήσουν το στυλ που θέλουμε να υπάρχει.


Επιτέλους βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί, και προσπαθήστε να εναρμονιστείτε στο κλίμα!


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ότι :

Η τακτική που έχουμε πει να εφαρμόζουμε (όσον αφορά καταγγελίες και αναφορές επώνυμα σε πρόσωπα) είναι οι παρακάτω κανόνες:


1) Ο τρόπος με τον οποίο γράφει το μέλος την καταγγελία του είναι ορθός βάση των κανονισμών (χωρίς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς κανέναν)
2) Να τεκμηριώνει την άποψη-καταγγελία με επιχειρήματα-γεγονότα.
3) Να μας δίνει τα στοιχεία του είτε δημόσια, είτε με πμ.


Είναι απόφαση όλου του moderating team (όχι τωρινή).



Προχωράμε, πάμε παρακάτω..

blove.gif
ilpan
Από εχθές ο Πήγασος Κορυδαλλού συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία, με νέο προπονητή.
Η διοίκηση αποφάσισε την αλλαγή του Σπύρου Έξαρχου, στο πλαίσιο της προσπάθειας της να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Από εχθές νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας είναι ο Μάνος Τσαπάκης.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Σπ. Έξαρχο για την έως σήμερα προσφορά του και εύχεται στον Μάνο Τσαπάκη καλή αρχή και επιτυχίες.
milf_hunter#6
Και αδικα για τα σουρμενα το -1 θα επρεπε να βρισκονταν στις πρωτες θεσεις αυτη την στιγμη!ΕΣΚΑΝΑ ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΙΣΩ!ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!Πολυ καλη οργανωμενη ομαδα!!!

Σε ευχαριστουμε πολυ για την συμπαρασταση στο θεμα αυτο...!Μας καταλαβαινεις....εμεις θα συνεχισουμε να προσπαθουμε για οτι καλυτερο ακομα και με το -1!!!!
toro_loco
QUOTE(ilpan @ Jan 25 2010, 20:36 ) *
Από εχθές ο Πήγασος Κορυδαλλού συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία, με νέο προπονητή.
Η διοίκηση αποφάσισε την αλλαγή του Σπύρου Έξαρχου, στο πλαίσιο της προσπάθειας της να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Από εχθές νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας είναι ο Μάνος Τσαπάκης.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Σπ. Έξαρχο για την έως σήμερα προσφορά του και εύχεται στον Μάνο Τσαπάκη καλή αρχή και επιτυχίες.


Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα η κατάσταση της ομάδας θα βελτιωθεί
giorgos14
QUOTE(toro_loco @ Jan 25 2010, 21:12 ) *
Πολύ καλή επιλογή, σίγουρα η κατάσταση της ομάδας θα βελτιωθεί


Ποιός γνωρίζει για το τι εστί ο νέος προπονητής του πήγασου?σορρυ αν παρουσιάζομαι αδιάβαστος αλλα δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις στα θέματα των προπονητών....τι στυλ παιχνιδιού προτιμά?προηγούμενες ομάδες?
toro_loco
QUOTE(giorgos14 @ Jan 25 2010, 23:23 ) *
Ποιός γνωρίζει για το τι εστί ο νέος προπονητής του πήγασου?σορρυ αν παρουσιάζομαι αδιάβαστος αλλα δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις στα θέματα των προπονητών....τι στυλ παιχνιδιού προτιμά?προηγούμενες ομάδες?


Το σίγουρο είναι ότι θα τους μαζέψει γιατί είχαν αρχίσει να δείχνουν σημάδια διάλυσης. Έμφαση στην άμυνα με λίγο από ξύλο. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Παλιά ήταν στο Ικόνιο, στον Άρη Ν., και φέτος ξεκίνησε στον Ατρόμητο, αλλά παραιτήθηκε γρήγορα.
jna23
 
QUOTE(nightwood @ Jan 25 2010, 16:15 ) *
Και αδικα για τα σουρμενα το -1 θα επρεπε να βρισκονταν στις πρωτες θεσεις αυτη την στιγμη!ΕΣΚΑΝΑ ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΙΣΩ!ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!Πολυ καλη οργανωμενη ομαδα!!!


Οντως πολυ αδικο και δεν καταλαβα ακομα τον λογο και γιατι δεν εγινε δεκτη η ενσταση τους
leonkalf
Τα αποτελέσματα της Παρασκεύης:

Λέων Μοσχ. – Άρης Γλυφ. 75-70
ΟΚΕ – Ιάσωνας 90-76
Βουλιαγμένη - Ερμής Πειρ. 74-57
Σούρμενα – Καστέλλα 72-60
Πήγασος - Ν. Πέραμος 76-73
Φοίνικας Αγ. Σοφ. - Εν. Τραχώνων 44-62
Ηλεκτρούπολη – Ερμής Αργ. 67-69


Βαθμολογία
(σε 14 αγωνιστικές)

1 – Βουλιαγμένη 12-2 26
2 – Τράχωνες 11-3 25
3 – Ιάσωνας Νικ. 10-4 24
----------------------------------------------------
4 – Λέων Μοσχ. 10-4 24
5 - ΟΚΕ 9-5 23
6 - Σούρμενα 9-5 22
7 – Καστέλλα 7-7 21
8– Πήγασος 6-8 20
9– Ηλεκτρούπολη 6-8 20
10- Άρης Γλυφ. 5-9 19
-----------------------------------------------------
11– Ν. Πέραμος 4-10 18
12 - Ερμής Αργ. 4-10 18
13 – Φοίνικας Αγ.Σοφ. 3-11 17
14 - Ερμής Πειρ. 2-12 16


Eκκρεμεί η 14η αγωνιστική που θα γίνει στις 12/2





QUOTE (ilpan @ Jan 25 2010, 19:36 ) *
Από εχθές ο Πήγασος Κορυδαλλού συνεχίζει την πορεία του στην κατηγορία, με νέο προπονητή.
Η διοίκηση αποφάσισε την αλλαγή του Σπύρου Έξαρχου, στο πλαίσιο της προσπάθειας της να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Από εχθές νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας είναι ο Μάνος Τσαπάκης.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Σπ. Έξαρχο για την έως σήμερα προσφορά του και εύχεται στον Μάνο Τσαπάκη καλή αρχή και επιτυχίες.

Πραγματικά, μια πολύ καλή επιλογή για τον Πήγασο!
Είμαι βέβαιος ότι η αγωνιστική κατάσταση και η εικόνα της ομάδας προοδευτικά θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο Μάνος ο Τσαπάκης έχει την γνώση και την εμπειρία να τα αλλάξει και να ανεβάσει το επίπεδο γενικότερα.
Εύχομαι καλή δουλειά στον coach και οι επιτυχίες θα έρθουν..
mckladi
QUOTE
Nομιζω και η καστελλα στα χαλασε....οποτε με 2/7 δεν ειναι παραλιγο....


Κάνε κι εσύ τα στραβά τα μάτια... τς τς
petran777
Eν συνεχεια των προγνωστικων του φιλου, παρακατω παραθετω και τα δικα μου.

Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ=1 Ενα ντερμπυ που νομιζω οτι θα σπασει καρδιες, οπως αλλωστε εγινε και στο α' γυρο αλλα και περυσι στη Δ' Εσκανα. Πιστευω στις δυνατητες της ομαδας μου (στο παιχνιδι με τα σουρμενα ειχαμε 2 πολυ σημαντικες απουσιες στα guard-χωρις να θελω να δικαιολογησω την ηττα-οπου δεν ειχαμε την πολυτελεια να καλυψουμε), γνωριζουμε καλα τον αντιπαλο και θα προσπαθησουμε να επαναλαβουμε το θριαμβο του Μοσχατου. Ελπιζω τα παιδια του Λεοντα να μην επαναλαβουν συμπεριφορες του πρωτου παιχνιδου (οσο διαιτιτικη αδικια κι αν νιωσατε δεν τα δικαιολογω), γνωριζω και προσωπικα 2-3 παιχτες, και ευχομαι να κερδισει ο καλυτερος...

Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ= 1 Μπορει η ομαδα των Σουρμενων να εχει αξιολογο ροστερ με αρκετες επιλογες και μου δειξε πολυ γυμνασμενη και δουλεμενη ομαδα, θεωρω οτι η εμπειρια των παιδιων του Ιασωνα, με εναν εξυπνο Coach, και καποια αβαντα απο τους γκρι (μην παρεξηγηθω απλα εκτιμηση κανω), ευκολα ή δυσκολα θα το παρει το ροζ...

Α.Σ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ-ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ=2 Τοπικο ντερμπυ, νομιζω οτι ο ΟΚΕ ειναι πιο ποιοτικη-μπασκετικη ομαδα και προβλεπω και +10...

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ= 1 Δεν ξερω ποσο ευεγερτικα θα λειτουργησει η αλλαγη προπονητη του Πηγασου, αλλα θεωρω οτι πρεπει να γινει υπερβαση απο ολα τα παιδια του πηγασου με συνδυασμο κακης ημερας των παιδιων των Τραχωνων, για να καταφερουν την εκπληξη της αγωνιστικης στη πιο "ζεστη" εδρα με το καλυτερο ροστερ οπως εχω ξαναγραψει...

Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο.= 2 Σορρυ Παυλαρα (προπονητης Ερμη) αλλα ο Φοινικας στα καμινια ειναι πολυ ευστοχος...Αν καταφερεις και τους περιορισεις στο α' δεκαλεπτο και δεν τα βαλουν (δυσκολο) τοτε με τον τσαμπουκα που μεταδιδεις στους παιχτες σου μπορεις να το κλεψεις...

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ.-Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ=2 Καλυτερη ομαδα η Βουλιαγμενη που πρεπει να το αποδειξει και αυτη την αγωνιστικη στο παρκε...Εμαθα οτι στο τελευταιο ματς σκοραρε 39π ο Μαγγωνακης!!!Αν τον περιορισουν οι ψηλοι της Ηλεκτρουπολης τοτε μπορουν να ελπιζουν

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΑΡΗΣ -Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ=1 Θα συμφωνησω με το φιλο που ανοιξε το ποστ και θα παω με την εδρα...Ο σωσον ευτω σωθητω...

Αυτα τα ολιγα...
Θα παρακαλεσω αν καποιον θιγει το ποστ μου να μην προβει σε προσωπικη επιθεση γιατι δεν εχω καμια προθεση-διαθεση...

Με σεβασμο,
Νο 18 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

milf_hunter#7
QUOTE(mckladi @ Jan 26 2010, 16:08 ) *
Κάνε κι εσύ τα στραβά τα μάτια... τς τς

οκ τοτε....σαν μην εγινε τπτ.
πες κανενα ματσακι και σε μας γιατι πολυ κουβα εχουμε...
Don
[quote name='petran777' date='Jan 26 2010, 16:59 ' post='378787']
Eν συνεχεια των προγνωστικων του φιλου, παρακατω παραθετω και τα δικα μου.
Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:2 Δεν εχουμε περιθωριο να χασουμε βαθμους και ειμαστε ετοιμοι να παμε να τα δωσουμε ολα παρα τους 2 σοβαρους τραυματισμους που εχουμε.
Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ:1 Θα γινει ενα πολυ δυνατο παιχνιδι αλλα πιστευω οτι θα υπερισχυσει η εδρα.
Α.Σ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ-ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ:2 Νομιζω οτι ειναι το πιο σιγουρο 2 γιατι ο ΟΚΕ εχει δειξει οτι αναιβαινει τον τελευταιο καιρο και δεν εχει την διαθεση να χασει βαθμους.
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ:1 Καλη επιτυχια στον φιλο μου Μανολη Τσαπακη για το δυσκολο εργο που αναλαμβανει αλλα πιστευω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο να παρει το αποτελεσμα απεναντι στην πιο καλοδουλεμενη ομαδα της κατηγοριας μεσα στην εδρα της.Μακαρι βεβαια να το κανει εμενα θα με συμφερε παρα πολυ.
Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο.:1 Στηριζω την παλια μου ομαδα και πιστευω στον 1 πολυ γιατι βλεπω οτι κανει πολυ καλες εμφανισεις τωρα τελευταια.
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ.-Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ:1 Θα δωσω τον ασσο εδω γιατι και στο 1 παιχνιδι παραλιγο να γινει η εκπληξη αλλα στο τελος μου το χαλασανε τα παιδια της Ηλεκτρουπολης.Ελπιζω σε αυτο το παιχνιδι να ειναι πιο διαβασμενοι και πιο προσεχτικοι.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΑΡΗΣ -Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:1 No5-9-10-11 ειναι ετοιμοι να παρουν την ομαδα στην πλατη τους και να την οδηγησουν στην σωτηρια.
Αυτα εχω να πω για την αγωνιστικη που ερχεται,ευχομαι να γινουν καλα παιχνιδια χωρις γκρινιες.
Επισης εδω θα ηθελα να δηλωσω την στεναχωρια μου για την τιμωρια που μου επιβληθηκε απο τον Nikefalin χωρις καν να κοιταξει ποιον τιμωρει,δεν εχω δωσει λαβες στο παρελθον,προσεχω παντα τι γραφω και πια η ηλικια μου δεν μου επιτρεπει να ειμαι τοσο καφρος και να μην βλεπω μπροστα μου τι ειναι το σωστο.Μην ξεχναμε κιολας οτι ειμαι ο μονος που εχει μιλησει και κατα της ομαδας του(παντα μπασκετικα)οταν βλεπω οτι χασαμε και χασαμε δικαια.
Τελος θα ευχαριστησω τον Lewnkalf που εξετασε την ενσταση που του εκανα(πιστευω μαζι με τους αλλους moderators) για το παραπανω θεμα και μου επεβαλε την μικροτερη ποινη ωστε και παλι να μπορω να γραφω σε αυτο το forum.Δεν σε εχω ξεχασει για αυτο που μου ζητησες με την πρωτη ευκαιρια θα ηθελα να το συζητησουμε.

Νο 4 Λεων Μοσχατου

pistolinas7
καλησπερα και απο εμενα!να παραθεσω κ εγψ με τη σειρα μου ορισμενα προγνωστικα συμφωνα με την δικη μου αποψη

Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ:1 θα ναι πραγματικο ντερμπυ πιστευω με την καστελλα να χρειαζεται νικη και τον λεωντα να θελει να μπει σφηνα στους 3 της ανοδου!!θα παξει ρολο το γηπεδο που ειναι λιγο περιεργο αλλα και η αμυνα!δινω προβαδισμα στην εδρα!απο παικτεσ θεωρω πως ο σουτερ της καστελλας ειναι ο πιο επικινδυνος αλλα απο τον λεων το νουμερο 4 ειναι εξισου παικτης για τα μεγαλα ματς πο λεμε..
Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ:2 δυσκολο για προβλεψη το παιχνιδι!δυο ομαδες πολυ δυνατες,με καλο ροστερ με την εμπειρια να γερνει υπερ των γηπεδουχων!θεωρω πως αν οι ψηλοι του ιασωνα κρατηθουν απο την αμυνα των σουρμενων σε χαμηλα ειπεδα θα δουμε το διπλο!σημαντικος παραγοντας ειναι κ η εμφανιση παικτων κλειδιων οπως του 5 π οταν παιζει ειναι αλλη ομαδα τα σουρμενα αλλα κ του 6 που βαζει πολλα τριποντα!για τον ιασωνα αθηναιος αλλα και ο σουτερ ειναι παικτερ κλειδια!
Α.Σ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ-ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ:2θεωρω τον οκε απολυτο φαβορι σε αυτο το ματς καθως δειχνει πψς πλεον εχει καταλαβει οτι δεν εχει περιθωρια για τετοιες ηττες!πιστευω πως αν τρεξουν την ομαδα της περαμου τοτε θα κερδισουν ανετα!!θα πρεπει ο ασσος της περαμου να παιξει για 5 ωστε να κερδισουν και το βλεπω λιγο δυσκολο!οποτε θεωρω πως το διπλο θα ερθει..
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ:1τι να πω..οι τραχωνες ειναι απιστευτη ομαδα κατα την αποψη μου και παικτκα και απο θεμα οργανωσης για την κατηγορια!με τετοιο κοσμο,εχω δει 3 παιχνιδια τους,δεν χανουν!χαιρεσαι να βλεπεις τετοιες ομαδες!θεωρω θα κερδισουν αν κ ο πηγασος ειναι αξιομαχη ομαδα και συμπεθεστατη!!
Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο.:2 δεν εχω να πω κατι γι αυτες τισ ομαδες,πιστευω ο φοινικας πρεπει αν κερδισει επιτελους ενα τετοιο ματσ,εχει καλους παικτες οπως κορωναιο και θεωρω θα κανουν την διαφορα εδω!!
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ.-Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ:2 αψυχολογητη η ηλεκτρουπολη,μια ετσι μια αλλιως,θα το παλεψει το ματς μεχρι τελους αλλα θεωρω πως δεν θα τα καταφερουν..μαγγωνακης=εγγυηση!βεβαια να μην αδικουμε ολα τα παιδια βοηθουν για το αποτελεσμα!!πιστευω πως θα γινει παντως ωραιο κ ανοιχτο παιχνιδι!
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΑΡΗΣ -Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:1 ο αρης γλυφαδας ειναι ομαδα του δευτερου γυρου και πιστευω πως εχει καλυτερο υλικο αλλα και παιδια που ξερουν μπασκετακι οποτε ευκολα κιολας θεωρω πως θα καθαρισουν το παιχνιδι!!απο τηα αλλη ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...δυστυχως η ευτυχως!!

Α και κατι ακομα για ολους,ελπιζω αυτη την εβδομαδα να δουμε να γραφονται αναλυτικες περιγραφες των παιχνιδιων και οχι αυτο που συνεβει την προηγουμενη αγωνιστικη!!μερικους μας αναγκαζετε να μην θελουμε να ξαναγραψουμε στο φορουμ με οσα λεγονται γιατι πραγματικα ειναι κουραστικα!οσοι γραφετε σκορ και τα σχετικα πειτε και λγα λογια να χουμε μια εικονα των ομαδων απο καθε παιχνιδι!!

καλη συνεχεια σε ολους κα πανω απο ολα υγεια!!!!




ELEFSINA
Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: 1 (ο Λεων δεν μπορει εκτος και η καστελλα πρεπει να ρεφαρει την ηττα απο τα Σουρμενα)
Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ: 1 (εμπειρια και λιγη βοηθεια απο τη διαιτησια δειχνουν 1)
Α.Σ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ-ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ:(no comment)
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ: 1 (ευκολα στο καμινι)
Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο.: 2 (στοιχηματιζω Φοινικα αλλα πιστευω οτι το ματς ειναι ο θανατος σου η ζωη μου)
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ.-Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 2 (η καλυτερη ομαδα της κατηγορια δεν πρεπει να χανει σε τετοια παιχνιδια)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΑΡΗΣ -Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1 (στοιχηματιζω στην εμπειρια και στην εδρα,αλλα πιστευω πως ο Ερμης μπορει να κανει τη ζημια)

POWER_KF
Ποντάρω με βάση τις εκπλήξεις:

Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: 1
Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ: 2
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-Ο.Κ.Ε: 1
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ: 1
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο.: 1
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ.-Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 1
ΑΡΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1

Αν έρθουν έτσι τα αποτελέσματα μπαίνει μπουρλότο στο πρωτάθλημα, το οποίο νομίζω ότι μέχρι την Κ. Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως...
foinikas27
καλησπερα την μπασκετικη παρεα που εγινε επιτελους μπασκετικη ...με προγνωστικα και δικαιολογησεις...

Εχουμε και λεμε και απο την δικη μου μερια τα εξης...smile.gif


Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: 1 οι πολυλογαδες πρεπει να καταλαβουν αρκετα πραγματα...!Σας βαρεθηκαμε οριστικα εδω μεσα!Γ εσκανα παιζετε θα συνεχισετε να παιζετε και θα συνεχισετε να ειστε μικρη ομαδα!Τα ιδια εκαναν στην δ τα ιδια κανουν και στην γ!!Η καστελλα καλυτερη ομαδα!
Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ: 2 Δυσκολη εδρα πολυ δυσκολη αλλα Καλυτερη για μενα ομαδα τα σουρμενα θα πρεπει να κερδισουν εαν πραγματικα θελουν να διεκδικησουν την ανοδο οπως τους αναλογει παρολη την αδικια με το -1!!
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-Ο.Κ.Ε: 1 Λογο εδρας,εαν και δεν θα με συμφερει το αποτελεσμα αλλα τους εχω εντος..!τοπικο ντερμπακυ εαν κερδισει η περαμος το οκε δεν θα ανεβει και η περαμος σημαντικη νικη για σωτηρια!..Οσο για τον play mayker της περαμου, εγω επειδη απο την πρωτη αγωνιστικη ψηφισα υπερ του γιατι μας κερδισε μονος του, θα πω οτι μπορει να το κανει και τωρα!Δεν μου φαινεται τοσο δυσκολο!
ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ: 1 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΣΤΕΡ,ΚΟΣΜΟ,ΓΗΠΕΔΑΡΑ,ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΤΡΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ!ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΓΈΣΚΑΝΑ!

ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο.: ΝΟ ΒΕΤ ειμαστε καταλληλα προετοιμασμενοι...για την μαχη σωτηριας παντως!

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ.-Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ:=2 η ηλεκτρουπολη ψιλοσερνεται εδω και καποιες αγωνιστικες!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

ΑΡΗΣ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ:1 καλυετρη ομαδα ο αρης..Ο ερμης παει με μισους παιχτες εξω!!!

ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ!!!!


mckladi
Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ=1 Θα μιλήσει ο παράγωντας έδρα.

Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ= 1

Α.Σ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ-ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ=2 Η Ελευσίνα δεν νομίζω να αφήσει την ευκαιρία για βαθμούς στη Νέα Πέραμο.

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ= 1 Για τους κατανοητούς λόγους των προλαλήσαντων

Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο.= 1 Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής με την έδρα να κάνει τη διαφορά.

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ.-Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ=1 Εδώ πιο πολύ είναι μία επικύνδινη πρόβλεψη - Βόμβα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΑΡΗΣ -Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ=2 Πιστεύω ότι ο Ερμής θα κάνει ακόμα ένα διπλό για να αρχίζει να προλαβαίνει τα κεκτειμένα.. ειδικά μετά τη νίκη του μέσα στην Ηλεκτρούπολη.
Don
QUOTE (foinikas27 @ Jan 28 2010, 14:32 ) *
καλησπερα την μπασκετικη παρεα που εγινε επιτελους μπασκετικη ...με προγνωστικα και δικαιολογησεις...

Εχουμε και λεμε και απο την δικη μου μερια τα εξης...smile.gif


Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: 1 οι πολυλογαδες πρεπει να καταλαβουν αρκετα πραγματα...!Σας βαρεθηκαμε οριστικα εδω μεσα!Γ εσκανα παιζετε θα συνεχισετε να παιζετε και θα συνεχισετε να ειστε μικρη ομαδα!Τα ιδια εκαναν στην δ τα ιδια κανουν και στην γ!!Η καστελλα καλυτερη ομαδα!


Καλημερα φιλε μου θα ηθελα να σε παρακαλεσω να ριξεις τους τονους απεναντι στην ομαδα που παιζω και αφου δεν θελεις να μονοπωλουμε το forum μην προκαλεις λεγοντας μας ολα τα παραπανω.
Επισης θα ηθελα να σου υπενθυμισω οτι φετος καταφεραμε και σας κερδισαμε μεσα στην εδρα σας και εχουμε και μια καλη πορεια σαν νεοφωτιστοι οπως λες στην κατηγορια και μονο απο αυτο θα ηθελα οσο μπορεις να δειχνεις σεβασμο αν οχι σε ολους αλλα σε καποιους συναθλητες σου.
Καλη επιτυχια στην ομαδα σου αν και ξερεις οτι θα προτιμησω τον 1 λογο το οτι επαιζα εκει περσυ.
Με εκτιμηση Νο4 Λεων Μοσχατου
Don
QUOTE(foinikas27 @ Jan 28 2010, 16:08 ) *
DON 'H SUPER STAR i opws alliws legesai......to na stelneis p.m apodiknueis αλλη μια φορα τα λεγομενα μου....ΛΕΓΕ ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ...!οκ...!dont worry!!!ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΣ...!καλο σου μεσημερι!

Δεν σε καταλαβαινω τι θες να πεις εγω γραφω σαν DON με λενε Θεοδωρο Καρατζη No4 Λεων Μοσχατου και δεν εχω ιδεα τι ειναι το p.m.Αν εννοεις προσωπικο μνμ εγω ποτε δεν σου εστειλα κατι τετοιο.Εγω απλα σου ειπα αφου δεν θες διαμαχες μην της ανοιγεις.
Σε ευχαριστω και παλι και δεν μπορω να καταλαβω αυτη την ενταση.
milf_hunter#7
Εχετε γραψει 2 μεχρι τωρα τον 1 του Ιασωνα,δεν αντιλεγω επειδη ειναι ντερμπυ παιζουν και τα 2 αποτελεσματα αλλα γιατι γραφετε για την διαιτησια?
Γιατι να σφυριξουν τον Ιασωνα?
Ξερετε κατι?
jna23
QUOTE(milf_hunter#7 @ Jan 28 2010, 16:34 ) *
Εχετε γραψει 2 μεχρι τωρα τον 1 του Ιασωνα,δεν αντιλεγω επειδη ειναι ντερμπυ παιζουν και τα 2 αποτελεσματα αλλα γιατι γραφετε για την διαιτησια?
Γιατι να σφυριξουν τον Ιασωνα?
Ξερετε κατι?


Παίξτε το παιχνίδι σας αύριο και αν δεν ασχοληθείτε καθόλου με την διαιτησία πιστεύω θα κερδίσετε. Αν το μυαλό σας είναι σε κάθε σφύριγμα θα χάσετε και με πολλά. Πιστεύω ότι τέτοια παιχνίδια (ισάξιες ομάδες) θέλουνε 100% αυτοσυγκέντρωση και όποιος την χάσει πάπαλα. 

Συμβουλή σας δίνω δεν κάνω τον έξυπνο


ANASTALTIKO HAF
μετα απο αρκετο κουβα,στα τελευταια πρ. ειχα 6/7(μου το χαλασε ο ΕΡΜΗΣ kill.gif ....),παμε τωρα σε αυτην τη αγωνιστικη...

Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 1(η πιο απροβλεπτη ομαδα στη κατηγορια,στον α γυρο ειχε κανει 2 μεσα στο λεων!δυσκολο παιχνιδι....)

Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ 2(εκτος διαιτησιας,πιστευω στα σουρμενα για μια μεγαλη νικη που τη χρειαζονται...)

Α.Σ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ-ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2 (καλυτερη ομαδα,αν και εκει μεσα ειναι λιγο δυσκολο λογω γηπεδου...)

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ: 1 (εχει παρει μπρος και δν σταματαει...)

Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο.: 1 (δυσκολο παιχνιδι,πονταρω στην εδρα...)

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ.-Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 1 (δυσκολο παιχνιδι,υπο αλλες συνθηκες θα ταν ντερμπυ!αν περιοριστει-καπως- ο μαγγωνακης....)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΑΡΗΣ -Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: 1 (πιστευω στα παιδια του αρη,εχουν καλυτερη ομαδα....)

ΥΓ1:δωστε πισω το βαθμο στα σουρμενα,το πρωταθλημα παιζεται εντος γηπεδου και οχι σε χαρτια.....

καλη αγωνιστικη σωρις τραυματισμους και με καλες(σχετικα παντα) διαιτησιες!!!!!



wos_sport5.gif wos_sport4.gif wos_sport3.gif ugly8.gif sport-smiley-017.gif shot.gif shot.gif shot.gif banana.gif banana.gif
traxonas
QUOTE(foinikas27 @ Jan 28 2010, 14:32 ) *
καλησπερα την μπασκετικη παρεα που εγινε επιτελους μπασκετικη ...με προγνωστικα και δικαιολογησεις...

...ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ-ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ: 1 Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΡΟΣΤΕΡ,ΚΟΣΜΟ,ΓΗΠΕΔΑΡΑ,ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ,ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ!!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΤΡΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ! ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΖΕΙ ΓΈΣΚΑΝΑ!

ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ!!!!


Φιλε foinika, σ'ευχαριστω για τα κολακευτικα σου σχολια για την ομαδα μου- οπως και των αλλων παιδιων ,βεβαια!
Καλα τα προγνωστικα αλλα το καθε παιχνιδι εχει την διαφορετικοτητα του.
Ειλικρινα, ουτε εγω ο ιδιος δεν γραφω με τοσο ενθουσιασμο για την ομαδα μου! Παρακαλω τον moderator, να επιβεβαιωσει
οτι δεν ειμαι εγω ο foinikas, με δευτερο κωδικο! smiley.gif
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ-ΠΑΡΕΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
referee
QUOTE(traxonas @ Jan 29 2010, 14:06 ) *
Φιλε foinika, σ'ευχαριστω για τα κολακευτικα σου σχολια για την ομαδα μου- οπως και των αλλων παιδιων ,βεβαια!
Καλα τα προγνωστικα αλλα το καθε παιχνιδι εχει την διαφορετικοτητα του.
Ειλικρινα, ουτε εγω ο ιδιος δεν γραφω με τοσο ενθουσιασμο για την ομαδα μου! Παρακαλω τον moderator, να επιβεβαιωσει
οτι δεν ειμαι εγω ο foinikas, με δευτερο κωδικο! smiley.gif
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ-ΠΑΡΕΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!


Φίλε traxona αν ήσουν εσύ που γράφεις κολακευτικά σχόλια για την ομάδα σου,θα έπρεπε να έχεις πολλά nicknames μιας και όλοι σχεδόν γράφουν κολακευτικά σχόλια για την ομάδα σου -και όχι άδικα βέβαια-.
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω κι εγώ όλους σας για τα καλά σας λόγια,αλλά ό,τι πετυχαίνω είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας και επιτυγχάνεται μέσα από συλλογική δουλειά.Και μιας και το είπε και ο traxonas,ας επιβεβαιώσουν οι moderators πως ούτε εγώ έχω άλλο nick... icon_drunk.gif
Καλή επιτυχία σε όλους σήμερα...Εκτός από τον φίλο Negro..Αυτόν ελπίζω να τον στεναχωρήσουμε σήμερα... rolleyes.gif
ikarosbc
QUOTE(referee @ Jan 29 2010, 14:13 ) *
Φίλε traxona αν ήσουν εσύ που γράφεις κολακευτικά σχόλια για την ομάδα σου,θα έπρεπε να έχεις πολλά nicknames μιας και όλοι σχεδόν γράφουν κολακευτικά σχόλια για την ομάδα σου -και όχι άδικα βέβαια-.
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω κι εγώ όλους σας για τα καλά σας λόγια,αλλά ό,τι πετυχαίνω είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας και επιτυγχάνεται μέσα από συλλογική δουλειά.Και μιας και το είπε και ο traxonas,ας επιβεβαιώσουν οι moderators πως ούτε εγώ έχω άλλο nick... icon_drunk.gif
Καλή επιτυχία σε όλους σήμερα...Εκτός από τον φίλο Negro..Αυτόν ελπίζω να τον στεναχωρήσουμε σήμερα... rolleyes.gif

Σιγουρα οι επιτυχιες σου οφειλονται και στο υπολοιπο πολυ καλο συνολο της ομαδας σου, αλλα η μετριοφροσυνη σου σε τιμα ακομη πιο πολυ.
Δυσκολα παντως ακομη και στη Β! κατηγορια θα βρεθουν παικτες ανταξιοι σου και ειναι γνωστο οτι αγωνιζεσαι στην Γ!,
λογω των φιλοδοξιων σου στο κομματι της διαιτησιας.
Συγχαρητηρια προσωπικα σ' εσενα αλλα και στην ομαδα σου.

Φιλε Τραχωνα μ' ολα αυτα που διαβαζω, εχουν αρχισει και τρεμουν τα γονατα μας για τη Δευτερα.
Μηπως να το ακυρωσουμε; smiley.gif
leonkalf
Επιβεβαιώνω ότι και οι 2 προλαλήσαντες δεν έχουν άλλο λογαριασμό smile.gif


Για κάποιον άλλο όμως δεν μπορώ να πω με σιγουριά το ίδιο...
Σε λίγες μέρες νεότερα..
Οι κουτοπονηριές και τα ψεμματάκια να λείπουν από εδώ μέσα..


Καλή αγωνιστική απόψε.
referee
QUOTE(leonkalf @ Jan 29 2010, 14:42 ) *
Επιβεβαιώνω ότι και οι 2 προλαλήσαντες δεν έχουν άλλο λογαριασμό smile.gif


Για κάποιον άλλο όμως δεν μπορώ να πω με σιγουριά το ίδιο...
Σε λίγες μέρες νεότερα..
Οι κουτοπονηριές και τα ψεμματάκια να λείπουν από εδώ μέσα..


Καλή αγωνιστική απόψε.


Για ποιόν να χτυπάει η καμπάνα άραγε...? evilmonkey.gif Ντιν νταν ντον...
Φίλε ikarosbc να'σαι καλά...Σ'ευχαριστώ πολύ...Άμα κλείσατε φιλικό να έρθουμε για scouting?Τι λέει και ο traxonas? tongue.gif
ikarosbc
tongue.gif
QUOTE(referee @ Jan 29 2010, 14:51 ) *
Για ποιόν να χτυπάει η καμπάνα άραγε...? evilmonkey.gif Ντιν νταν ντον...
Φίλε ikarosbc να'σαι καλά...Σ'ευχαριστώ πολύ...Άμα κλείσατε φιλικό να έρθουμε για scouting?Τι λέει και ο traxonas? tongue.gif

Αν ειναι για τον Ικαρο για του χρονου στη Β! καλοδεχουμενοι. 69.gif

Αν ειναι για το αναβληθεν ντερπυ με τους Τραχωνες, αδικος κοπος. tongue.gif

Συγγνωμη αν σε στεναχωρω και για την ορεξη που εχω μεσημεριατικα. smiley.gif
jhantzop

Μετά από εκτεταμένη έρευνα ανακαλύψαμε ότι α) οι χρήστες foinikas27 και nightwood είναι το ίδιο πρόσωπο (πολλαπλά accounts), και β) ο χρήστης super_star έχει γίνει ban στο παρελθόν με άλλα accounts. Με βάση τον κανονισμό 2 του forum τιμωρούνται με άμεσο αποκλεισμό από αυτό.

Παρακαλείστε να μην μας ξαναφέρετε στο μέλλον σε μία ανάλογη θέση γιατί δεν είναι καθόλου ευχάριστη.

Ευχαριστώ.


traxonas
QUOTE(referee @ Jan 29 2010, 14:51 ) *
Φίλε ikarosbc να'σαι καλά...Σ'ευχαριστώ πολύ...Άμα κλείσατε φιλικό να έρθουμε για scouting?Τι λέει και ο traxonas? tongue.gif

Ref,no problem, ελα κατα τις 10.30μμ στη Ν.Σμυρνη, μετα τον αγωνα που σφυριζεις smiley.gif
ikare, πες του Χαριτατου οτι Πριφτακης και Λυτρας περιμενουν πως και πως το παιχνιδι. icon_wave.gif

don juan
Νέος στο basketforum και ξεκινήσω με τις προβλέψεις μου για τα ματσάκια...!
Καστέλλα-Λέων το πρώτο ματσακι και βλεπω 2! μπλαμπλάδες και πολυλογάδες οι του λέων θα πω και εγώ μόνο που πιστεύω οτι μιλάμε στο γήπεδο!!! smiley.gif
Ιάσωνας-Σούρμενα το δεύτερο ματσ!! 2 θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στη δυνατή ομάδα των σουρμένων
Νέα πέραμος-Ο.Κ.Ε. 2 Μακράν καλύτερη ομάδα ο Ο.Κ.Ε.
Τράχωνες-Πήγασος 1 +15 Άνοδο βλέπουν οι τράχωνες και θα το καθαρήσουν το ματσάκι!
Ερμής Πειραιά-Φοίνικας και εδώ 2! πιο δυνατή ομάδα πιο πρπονημένη! εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει!
Ηλεκτρούπολη-Βοτλιαγμένη! Άλλο ένα 2! θα το παλέψουν οι γηπεδούχοι αλλά έχουν δύσκολο έργο!! μακάρι να με διαψεύσουν!! 69.gif
Άρης Γλυφάδας- Ερμής Αργυρούπολης 1! καλύτερη ομάδα δυνατή και τέτοια παιχνίδια θα τα καθαρίζει!!
ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!! blove.gif
ANASTALTIKO HAF
"ΜΠΡΑΒΟ " στην ομαδα της βουλιαγμενης...."δικαια"νικη και κυριως "καθαρη"..!!!αφου θα ανεβει που θα ανεβει ας παιζουν οι υπολοιπες ομαδες με εφηβους!!!περιγραφη: το παιχνιδι πρεπει να εληξε γυρω στους 8-10 ποντους(62-70 η κατι τετοιο)με τη βουλιαγμενη να σουταρει περιπου 30-40 βολες!!!3 τεχνικες,ντισκαλιφιε στο νουμερο 6 στοχοποιημενα!(ο μονος που απειλόυσε,γιατι εβρισε το "ραλη" η "γιουγκεμπραν" η κατα κοσμο βιγια,γιατι πεσανε 3 πανω του και δν του εδωσε φαουλ)απο νωρις χρεομενοι ολοι οι παιχτες του Α.Σ.Η ,εφευρεσεις,παρα πολλες προειδοποιησεις-αληθεια,γιατι μονο στον Α.Σ.Η; και γενικοτερα ενα ομορφο παιχνιδι μεχρι το 23-24(λεπτο) το εκανε μπουρδελο ο "κυριος"βιγιας....σε εκεινο το σημειο ειχε ξεφυγει η "μπαρτσελονα" βουλιαγμενη με 8 και πηγε στο+15(4βολες και τριποντο)μετα ο "αρχοντας" του παιχνιδιου για να τα μπαλωσει στο τελευταιο 2λεπτο του αγωνα εδωσε οτι να ναι υπερ του ΑΣΗ και η διαφορα επεσε(παντα σε ακινδυνα 8-10 ποντους)


ενας απλος φιλαθλος...

ΥΓ1:μπραβο στα παιδια της βουλιαγμενης,δεν χρειαζεται σμπρωξιμο η ομαδα,γιατι τα "κορακια"τους αδικουν !!σημερα γινοταν ενα ωραιο παιχνιδι αμφιροπο και πιστευω οτι ο "μεγαλος και τρανος" βιγιας τους αδικησε τη προσπαθεια-και γενικοτερα το αθλημα-!επαναλβανω,δν εχω κανενα προβλημα με τα παιδια της βουλιαγμενης,απλα παιξανε με διαφορετικους παραγοντες

ΥΓ2:ΕΥΧομαι να μπαινεις βρε ανυπαρκτε βιγια εδω μεσα και να διαβαζεις!!οταν ησουν παιχτης και εβριζες(παντα με την ασυλια σου)χτυπαγες και εκανες τα καραγκοζιλικια σου σου χαν παρει ποτε το δελτιο(αν ναι τοτε σου αρεσε;σαν παιχτης θα εκοβες ποτε το μπασκετ σε καποιον;μαλλον ησουν τοσο λιγος γι παιχτης και δν μπορουσες και γι αυτο να εγινες διατητης ....ντροπη σου ρεεεεεεεεεεεεεεε!!ν
Negro8
QUOTE(referee @ Jan 29 2010, 14:13 ) *
Φίλε traxona αν ήσουν εσύ που γράφεις κολακευτικά σχόλια για την ομάδα σου,θα έπρεπε να έχεις πολλά nicknames μιας και όλοι σχεδόν γράφουν κολακευτικά σχόλια για την ομάδα σου -και όχι άδικα βέβαια-.
Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω κι εγώ όλους σας για τα καλά σας λόγια,αλλά ό,τι πετυχαίνω είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας και επιτυγχάνεται μέσα από συλλογική δουλειά.Και μιας και το είπε και ο traxonas,ας επιβεβαιώσουν οι moderators πως ούτε εγώ έχω άλλο nick... icon_drunk.gif
Καλή επιτυχία σε όλους σήμερα...Εκτός από τον φίλο Negro..Αυτόν ελπίζω να τον στεναχωρήσουμε σήμερα... rolleyes.gif


δυστυχως αποψε με στεναχωρησες φιλε μου.ημουν και γω εκτος παιχνιδιου....Δεν καταφερα να βρω ρυθμο δυστυχως...
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 62-71
Ας κανει καποιος αλλος την αναλυση του παιχνιδιου.jna σου δινω τα σκυπτρα.

QUOTE(ANASTALTIKO HAF @ Jan 30 2010, 00:50 ) *
"ΜΠΡΑΒΟ " στην ομαδα της βουλιαγμενης...."δικαια"νικη και κυριως "καθαρη"..!!!αφου θα ανεβει που θα ανεβει ας παιζουν οι υπολοιπες ομαδες με εφηβους!!!περιγραφη: το παιχνιδι πρεπει να εληξε γυρω στους 8-10 ποντους(62-70 η κατι τετοιο)με τη βουλιαγμενη να σουταρει περιπου 30-40 βολες!!!3 τεχνικες,ντισκαλιφιε στο νουμερο 6 στοχοποιημενα!(ο μονος που απειλόυσε,γιατι εβρισε το "ραλη" η "γιουγκεμπραν" η κατα κοσμο βιγια,γιατι πεσανε 3 πανω του και δν του εδωσε φαουλ)απο νωρις χρεομενοι ολοι οι παιχτες του Α.Σ.Η ,εφευρεσεις,παρα πολλες προειδοποιησεις-αληθεια,γιατι μονο στον Α.Σ.Η; και γενικοτερα ενα ομορφο παιχνιδι μεχρι το 23-24(λεπτο) το εκανε μπουρδελο ο "κυριος"βιγιας....σε εκεινο το σημειο ειχε ξεφυγει η "μπαρτσελονα" βουλιαγμενη με 8 και πηγε στο+15(4βολες και τριποντο)μετα ο "αρχοντας" του παιχνιδιου για να τα μπαλωσει στο τελευταιο 2λεπτο του αγωνα εδωσε οτι να ναι υπερ του ΑΣΗ και η διαφορα επεσε(παντα σε ακινδυνα 8-10 ποντους)


ενας απλος φιλαθλος...

ΥΓ1:μπραβο στα παιδια της βουλιαγμενης,δεν χρειαζεται σμπρωξιμο η ομαδα,γιατι τα "κορακια"τους αδικουν!!σημερα γινοταν ενα ωραιο παιχνιδι αμφιροπο και πιστευω οτι ο "μεγαλος και τρανος" βιγιας τους αδικησε τη προσπαθεια-και γενικοτερα το αθλημα-!επαναλβανω,δν εχω κανενα προβλημα με τα παιδια της βουλιαγμενης,απλα παιξανε με διαφορετικους παραγοντες

ΥΓ2:ΕΥΧομαι να μπαινεις βρε ανυπαρκτε βιγια εδω μεσα και να διαβαζεις!!οταν ησουν παιχτης και εβριζες(παντα με την ασυλια σου)χτυπαγες και εκανες τα καραγκοζιλικια σου σου χαν παρει ποτε το δελτιο(αν ναι τοτε σου αρεσε;σαν παιχτης θα εκοβες ποτε το μπασκετ σε καποιον;μαλλον ησουν τοσο λιγος γι παιχτης και δν μπορουσες και γι αυτο να εγινες διατητης ....ντροπη σου ρεεεεεεεεεεεεεεε!!ν


Οντως ενω το παιχνιδι ηταν απο τα πολυ καλα που εχουμε παιξει φετος καταφεραν και μας χαλασαν το παιχνιδακι οι 2 πλην παικτων.Οτι λαλει του λολοστεφανη εκαναν.Κριμα.....τουλαχιστον ας χαναμε και να μην ειχαμε αυτη την πικρια μεσα μας..
roki
Καλησπερα σε ολους.....Ειμαστε μια παρεα θα παλεψουμε μεχρι το τελος και ειτε θα τα καταφερουμε ειτε θα φυγουμε με ψηλα το κεφαλι....Σημερα ο Φοινικας αγιας σοφιας 11 ποντους μπροστα στο τελος της τριτης περιοδου και 8 3 λεπτα πριν ληξει αλλα η ομαδα του ερμη καταφερε και το γυρισε.Συγχαρητηρια στον αρχηγο τον αντωνη τσανακα με μισο ποδι πηρε το ματς οπως και στον Γιωργο ΞΥδους που γυρισε και μας πηρε απο το χερι...Μπραβο σε ολους συνεχιζουμε στο επομενο...Ευχαριστω

Για την ιστορια ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ 66 64

ΦΙΛΙΑ
don juan
Καστέλλα-Λέων 1!! περιπου με 7-8 πόντους! στο ημίχρονο είμασταν μπροστά με 6 αλλά με άμυνες και αυστοχία χάσαμε το ματς!! μπράβο στην καστέλλα! μόνο μελανό σημείο η άσχημη συμπεριφορά του προπ λέγοντας κάποια πρ'αγματα στο τέλος!! δίκαιη νίκη!!! το τρένο της ανόδου έκανε μια στάση αλλά ΔΕΝ έφυγε!!!

ΝΟΥΜΕΡΟ 13 ΛΕΩΝ!!
ELEFSINA
ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΟΚΕ=2 (+9)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.