Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑΝΑ 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
jna23
QUOTE(jhantzop @ Dec 2 2009, 17:13 ) *
Μα πως να μη θυμάμαι! τότε έπαιζα Χολαργό εφηβικό αν θυμάμαι καλά! έπαιζε ο αδερφός μου όμως! Και φυσικά θυμάμαι την όλη φάση! αχαχαχαχα, τον τρέχαμε στον Υμηττό μετά τον παίκτη για να μην πάει αυτόφωρο!!!

smiley.gif





Ε για αυτο δεν θα θυμασε τον κόουτς να λεει το 13 και τα ματια σας μην βαλει πανω απο 30 σημεραsmile.gif


katestramenos
Καλησπερα.
Θελω να αναφερθω λιγο στο ζητημα που εχει προκυψει τις τελευταιες μερες αναμεσα στον Λεων Μοσχατου και τη Βουλιαγμενη.
Οντως εχει γινει κουραστικο και απο τις δυο πλευρες ομως.Με αυτα που θα αναφερω δε θελω να προσβαλλω κανεναν.Ειναι οτι εχω καταλαβει, απο ο,τι διαβασα και απο τις γνωσεις που εχω και για τις δυο ομαδες.Θα αναφερω κυριως για τους εμπλεκομενους στο ζητημα.
Στο Λεωντα λοιπον.Ομαδα με στοχο απο την αρχη της σεζον.Καλοι παικτες,προπονητης που προσπαθει,διοικηση που υπαρχει και ασχολειται.Ο Σωτηρακης 13 ειναι ενεργο μελος του forum,γουσταρει τη προσπαθεια που κανει η ομαδα του και την υπερασπιζεται μεχρι τελικης πτωσης απο οτι φαινεται.Απο οσο ξερω ειναι αξιολογο ατομο και εκει που χρειαζεται σοβαροτητα την δειχνει.
Στην αλλη μερια Βουλιαγμενη.Παιζουν καλοι παικτες , μερικοι ειναι γνωστοι και στις κατηγοριες της εσκανα ως παικτες αλλα και ως διαιτητες.Μαλιστα οι συγκεκριμενοι αν καταλαβα καλα διαλεξαν τη Βουλιαγμενη για να παιξουν φετος στη Γ Εσκανα , επειδη προχωρουν στις μεγαλυτερες κατηγοριες ως διαιτητες!Και μαλιστα απο οσο μαθαινω με επιτυχια.
Η διοικηση ενεργη,προπονητης που εκ των αποτελεσματων κρινεται επιτυχημενος φετος(εως τωρα) και ενα κλιμα θετικο.Απο την αρχη του πρωταθληματος η Βουλιαγμενη θεωρηθηκε φαβορι για το πρωταθλημα.Προφανως το καταλαβαν και οι παικτες καποια στιγμη απο τα αποτελεσματα ολης της κατηγοριας. Ειναι γεγονος ομως οτι καποια στιγμη φανηκαν υπεροπτες και αλαζονες.
Εκτιμω οτι αυτο ξεκινησε ολη την ιστορια. Η πλακα απο την παρεξηγηση δεν απεχει πολυ..Η αλαζονεια της Βουλιαγμενης ηταν αυτη που "πορωσε" τους παικτες του Λεωντα να το παρουν πατριωτικα το παιχνιδι. Στο forum,πριν των αγωνα απο οτι ειδα υπηρξε συζητηση η οποια κατεληξε σε κοντρα.Aυτη η κοντρα συνεχιστηκε απο οτι καταλαβαινω και κατα τη διαρκεια του ματς αλλα ακομη και ως τωρα!
Η Βουλιαγμενη εδειξε ακομα πιο υπεροκτικη σταση ,Θεωρησε οτι εχοντας κερδισει ολα τα ματς μεχρι τωρα,εχοντας την ευνοια των διαιτητων(αναμφισβητιτο γεγονος )θα πανε στο Μοσχατο να περασουν ενα ευχαριστο βραδυ Παρασκευης.Δεν ηταν ετσι ομως.Το παιχνιδι τελειωσε με τη Βουλιαγμενη να ειναι πισω στο σκορ.Αντι να αποχωρησουν με ψηλα το κεφαλι ως οφειλαν,αλλωστε πρωτοι της κατηγοριας ακομη, προτιμησαν να λογομαχησουν.
Για να ειμαι δικαιος ο Σωτηρακης το συνεχισε και απο τη πλευρα του Λεωντα αλλα δεν τον παρεξηγω.Εχει κερδισει αυτον που μερες κοντραριζοταν στο δικτυο,και ως νικητης εχει το "δικαιωμα" της καζουρας.
Πλεον απο τη Βουλιαγμενη ακομη ασχολουνται,χωρις λογο.Εχετε το δευτερο παιχνιδι στο κολλεγιο μεσα.Καντε αυτο που πρεπει ,κερδιστε αν μπορειτε και μην αναλωνεστε στο forum.Αλλωστε οπως πολυ σωστα παρατηρησατε εχετε κουραστει.
Για να ξαναειμαι δικαιος ομως πρεπει να πω οτι δεν εχετε μονο κουραστει.Εχετε κουρασει κιολας.
Η αληθεια μου ειναι οτι χαρηκα που κερδισε ο Λεωντας.Χωρις να εχω οφελος απο το αποτελεσμα.Χαρηκα γιατι το πρωταθλημα ειναι δυνατο,οι ομαδες χτυπουν η μια την αλλη και το κυριοτερο οι αλαζονες θα αλλαξουν σταση.Μια σταση που ειναι αντιθετη σε αυτο που πρεσβευει το μπασκετ και ο αθλητισμος γενικοτερα.
super_star
Φιλε δε σε ξερω,αλλα με καλυψες απολυτα και στο δικο μου ποστ λιγο πιο πανω
jna23
QUOTE(katestramenos @ Dec 2 2009, 17:23 ) *
Καλησπερα.
 
Θεωρησε οτι εχοντας κερδισει ολα τα ματς μεχρι τωρα,εχοντας την ευνοια των διαιτητων(αναμφισβητιτο γεγονος )

Φιλε μου ακολουθεις και εσυ το ιδο μοτίβο οτι η ομαδα της Βουλιαγμενης κερδιζει λογο διαιτητων. Ποσα παιχνιδια αλήθεια εχεις δει της Βουλιαγμενης και εχεις τετοια αναφισβητιτη αποψη. Ξερεις επίσης πόσες φορες παραπονεθηκε η ομαδα του Λεων στους διατητες που στο τελός θεωρησε αξιους. 

Σταματηστε λοιπόν ολοι την πιπιλα της διατησιας αυτοί ειναι οχι μονο σε εμας αλλα σε ολα τα παιχνιδια. Σε πληροφορω επισης οτι καπως ετσι ξεκινησε και η κοντρα με τον ΛΕΩΝ να μας λενε ελατε να αμς κερδισετε χωρις φιλους σας διατητες και τετοια. Παλιά ξινά σταφύλια μην τα ξαναλέμε.

Οσο για την αλαζονια και υπεροψία που λες κανεις λαθος και θα σε παραπέμψω σε παλιο μου ποστ που αναφερομουνα στους MILF HUNTER smile.gif στην σελίδα 27.

Τουλάχιστον κάλυψες τον Sotiraki 13 η Super star η Νο 10 καλύτερα


Σε ευχαριστω που με διάβασες
katestramenos
QUOTE(jna23 @ Dec 2 2009, 16:53 ) *
Φιλε μου ακολουθεις και εσυ το ιδο μοτίβο οτι η ομαδα της Βουλιαγμενης κερδιζει λογο διαιτητων. Ποσα παιχνιδια αλήθεια εχεις δει της Βουλιαγμενης και εχεις τετοια αναφισβητιτη αποψη. Ξερεις επίσης πόσες φορες παραπονεθηκε η ομαδα του Λεων στους διατητες που στο τελός θεωρησε αξιους. 

Σταματηστε λοιπόν ολοι την πιπιλα της διατησιας αυτοί ειναι οχι μονο σε εμας αλλα σε ολα τα παιχνιδια. Σε πληροφορω επισης οτι καπως ετσι ξεκινησε και η κοντρα με τον ΛΕΩΝ να μας λενε ελατε να αμς κερδισετε χωρις φιλους σας διατητες και τετοια. Παλιά ξινά σταφύλια μην τα ξαναλέμε.

Οσο για την αλαζονια και υπεροψία που λες κανεις λαθος και θα σε παραπέμψω σε παλιο μου ποστ που αναφερομουνα στους MILF HUNTER smile.gif στην σελίδα 27.

Τουλάχιστον κάλυψες τον Sotiraki 13 η Super star η Νο 10 καλύτερα


Σε ευχαριστω που με διάβασες

Jna23 θα σου απαντησω οσο μπορω πιο απλα.!
1.Δεν ειμαι φιλος σου!
2.Δεν ακολουθω κανενα μοτιβο.Εκφραζομαι ελευθερα κ αυθορμητα.
3.Δεν ανεφερα πουθενα οτι κερδιζει με τη διαιτησια η Βουλιαγμενη.Ειπα ΕΧΟΝΤΑΣ κερδισει ολα τα παιχνιδια ως τωρα,(κομμα) ΕΧΟΝΤΑΣ την ευνοια των διαιτητων.Αυτα τα δυο "ΕΧΟΝΤΑΣ" ειναι ξεχωριστα δεδομενα.Δεν φταιω εγω αν εσυ εχεις ελλειπη αντιληψη του λογου.
4.Εχω δει 4 παιχνιδια ως θεατης και 1 ως αντιπαλος. (επειδη σιγουρα θα πεις εξυπναδα πως γινεται να ειμαι αντιπαλος και να εχω δει 4 παιχνιδια σου αναφερω οτι παιξαμε στο κυπελλο)Σε αυτα τα 5 ματς ειναι εμφανης η ευνοια αυτη!
5.Ολες οι ομαδες σε ΟΛΑ τα παιχνιδια παραπονιουνται στους διαιτητες.Γιατι οχι και ο Λεων για συγκεκριμενες φασεις?Αν αμφιβαλλεις δεν εχεις αποψη για το αθλημα.
6.Η απαντηση μου δεν προοριζοταν για να υπερασπιστω τον Σωτηρακη η τον Σουπερ σταρ αλλα για να εκφρασω την αποψη μου.
7.Γραφεις επιθετικα στο post σου.Αναφερεις πιπιλες και αλλα ανουσια δεδομενα.Πριν επιτεθεις φραστικα ,γραπτως μαλιστα ,να ελεγχεις πως κ τι γραφεις και δεν εννοω μονο την ορθογραφια σου αλλα κ τη συνταξη σου.Για να μπορει και αλλος να καταλαβει τι θες να πεις.Αλλα για αυτα τα λαθη σου σε δικαιολογω γιατι πρεπει να επαθες εγκεφαλικο οταν διαβασες ενα αντικειμενικο κειμενο σα το δικο μου που δεν σε βολευε...Μπηκες να προλαβεις να γραψεις οτι εσυ νομιζεις σωστο μηπως και κερδισεις τις εντυπωσεις.Αρα καλα εκανες που με ευχαριστησες γιατι σου εκανα χαρη που διαβασα ολο το κειμενο σου.Χαρη που δε θα επαναλαβω στο μελλον.Προφανως δε θα διαβασω και το ποστ που αναφερεις στον Milf Hunter.
8.Καπου λες " Να σε πληροφορησω" . Θεωρω οτι δε μπορεις να καταφερεις κατι τετοιο γιατι απο αυτα που εχω διαβασει ως τωρα καταλαβαινω οτι για να τα αναφερεις ολα αυτα εισαι η αφελης η βαλτος. Δεν θελω να πληροφορουμαι απο ατομα που ανηκουν σε αυτες τις δυο κατηγοριες.
Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα τους υπολοιπους!
Don
QUOTE(super_star @ Dec 2 2009, 18:11 ) *
Φιλε δε σε ξερω,αλλα με καλυψες απολυτα και στο δικο μου ποστ λιγο πιο πανω

Καλησπερα σε ολους τους συναθλητες μου και ειδηκοτερα σε εσενα super star που οποιον και να εχω ρωτησει στην ομαδα δεν ξερει ακριβως ποιος εισαι!!!Ολοι καποιον εχουν στο μυαλο τους αλλα ειμαστε σε 2 -3 προσωπικοτητες αναμεσα.Επισης σε ευχαριστω προσωπικα για ολη αυτην την στηριξη στην ομαδα μου και ελπιζω σαν σπονσορας που εισαι να στειλεις και κανενα φραγκο να φαμε και να πιουμε στην υγεια σου!!!
Κυριοι τελειωσε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια φετος στην Γ ΕΣΚΑΝΑ και εμεις αντι να το παρουσιαζουμε σαν διαφημηση του μπασκετ αυτης της κατηγοριας,που την σνομπαρουν ολοι και οταν λες οτι παιζεις σε μια τετοια ομαδα σε κοιτανε λες και τους κερασες ακαθαρσιες,καθομαστε και ασχολουμαστε τι ειπε ο ενας τι εκανε ο αλλος και κατι τετοιες μικροπρεπειες που στην τελικη κανουμε ενα αθλημα που υπαρχουν οι δηλωσεις και τα πειραγματα.Σας ειπε κανεις κυριοι οταν ασχοληθηκατε με τον αθλητισμο οτι τα πραγματα ειναι ευκολα και οταν χανεις θα ερχεται ο αντιπαλος και θα σε κερναει σοκολατα?Αν κερδιζε η ομαδα της Βουλιαγμενης δεν 8α υπηρχαν τα ιδια πειραγματα?Ναι σας απαντω εγω και οποιος πει το αντιθετο δεν ειναι μαγκας!!!Μαγκια ειναι να παραδεχεσαι την ηττα σου και στο τελος να δεχεσαι τα πειραγματα απο τους αντιπαλους αφου και εσυ ο ιδιος τους ειχες προκαλεσει την εβδομαδα πριν το παιχνιδι.Τα λεω ολα αυτα για να ερ8ω και να δικαιολογησω την συμπερηφορα του συμπαιχτη μου και παιχταρα Σωτηρακη που εχει γινει στοχος σε αυτο το forum και τον χτυπανε ολοι.Μαθατε λοιπον κυριοι οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια εντος και εκτος γηπεδων,δεν λεω βεβαια αυτο που εννοειτε οτι ειναι και πολυ καλος παιχτης με μελλον,και ολοι του χρωσταμε που ζωντανευει σε οτι site βαζει την υπογραφη του.
Δεν 8α ηθελα ποτε να υποδειξω την δουλεια που κανουν τα παιδια σε αυτο το forum αλλα επειδη το παρακολου8ω 2 χρονια τωρα θα ηθελα να πω να σας πω μην τειμωρειται με 2 μετρα και 2 σταθμα και μην βιαστειτε να μου πειτε για τον Σωτηρακη αλλα 8α σας πω για τον Μωρηομαδα και τον Γιαννη7.Ειναι κριμα οταν πανε να μπουν και να γραψουν καινουργια παιδια να τημωρουνται αμεσως!!!Καντε αυστηρη κριτικη στην ΕΣΚΑΝΑ που παει να κοψει το μπασκετ σε εμας τις παλιοσειρες,μας υποχρεωνει να παιζουμε με τις μπαλες BADEN που δεν υπαρχουν και το χειροτερο που κανει ειναι να να μην δεινει σε ενα πιτσιρικα την δυνατοτητα να υδρωσει για να κερδισει μια θεση στην 12αδα της πρωτης ομαδας αλλα τον φυτευει στην 5αδα της και αν εχει καρυδια καλως αν οχι τα ακουει απο ολους και η ψυχολογια του γινεται χαλια!!!
Τελος 8α ηθελα να δηλωσω ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΗ στα forum,καλο μπασκετ μεσα στο παρκε και τα πειραγματα να υπαρχουν και να μενουμε μονο εκει γιατι μαζευουν και κοσμο στο γηπεδο.
ΑΑΑ χιλια συγνωμη,Μαραβελιας ειναι το οναμο του διαιτητη που εψαχνα απο το παιχνιδι με τον Ιασωνα,και κανεις δεν μπορεσε να βοη8ησει,μας σφυριξε και με την Βουλιαγμενη,ειναι διαιτηταρα ο ανθρωπος ξερει μπασκετ και δεν χαμπαριαζει ουτε εδρες ουτε ονοματα.
Νο 4 Λεων Μοσχατου
jna23
Κατεστραμενος επειδη μου αρεσουνε και εμενα οι αριθμοι παμε λοιπον.

1. Με την λεξη φιλος δεν ηθελα να σε ειρωνευτω και ζητω συγνωμη αν το ελαβες ετσι. Σιγουρα δεν ειμαστε φιλοι ουτε καν γνωστοι.

2. Δεν ειπα οτι δεν εκφραζεσε ελευθερα απλα ειπα οτι αναφερθηκες στο μοτιβο της διαιτησιας.

3. Δεν νομιζω να εχω ελλειπη αντιληψη του λογου καθως αναφερεις την λεξη ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΑ που δινει άλλο νόημα στα λεγόμενα σου.

4. Χαιρομαι που βλεπεις παιχνιδια μας αν και δεν καταλαβαινω τον λογο αν θεωρεις οτι μας ευνοουν . Ισως σου αρεσει το μπασκετ που παιζουμε.

5. Κλα εκανε ο Λεων και καθε ομαδα εχει δικαιωμα κατα την διαρκεια του αγωνα να εχει παραπονα. Απλα ηθελα να πω πως αν χανανε τοτε θα εφταιγε παλι η διατησία

6.Καθε αποψη σεβαστή 

7. Χαχα οχι ακομα ειμαι καλα στην υγεια μου και δεν ειπα οτι δεν με βολευε το αντικειμενικο κειμενο σου. Το δικό  σου nick name με εχει τρομαξει αν ειναι οντως κατι σοβαρο και δεν μιλαω ειρωνικα. 
Δεν προσπαθω ουτε να φανω κάπως. Ειμαι παρα πολλα χρονια στον χορο και ολοι ξερουνε αν θελω να δημιουργησω τις οποιες εντυπωσεις. Στο ποστ που σου ανεφερα μιλαγα οτι δεν ειμαστε καθολου αλαζονες ουτε υπερωπτες. Ακομα και με τον Αρη που στην βαθμολογια ειναι χαμηλα εμεις τον αντιμετοπιζουμε σαν να ειναι πρωτος οπως και με καθε ομαδα.
Ειμαι λιγο επιθετικος ισως με τα οσα εχουνε λεχθει και ζητω συγνωμη αν σε προσβαλε κατι καθως δεν σε ξερω.

8. Με το να λεω σε πληροφορησω εννοω ενημερωσω και σε ενημερωνω επισης οτι ουτε αφελης ειμαι ουτε καν βαλτος απο ποιον θα μπορουσα αλλωστε. Δεν ειμαι ανωνυμος εδω στο forum εχω ονομα επιθετο.
Μου αρσει η ειρωνια σου γιατι δηλωνει εξυπναδα. Με προβληματιζει ομως το γεγονός οτι αρπάχτηκες πολυ με την απαντηση μου 

QUOTE(Don @ Dec 2 2009, 19:32 ) *
Νο 4 Λεων Μοσχατου


Ενα θα σου πω Νο 4. Χαιρομαι να παιζω με αντιπλαους σαν εσενα που παιζουνε με τετοια ψυχη. Θα χαρω να σε ξαναμαρκαρω περισσοτερο την αλλη φορα ωστε να μην παρεις τοσα πολλα ριμπαουντ. Σου πειρα ομως και εγω ενα καλο επιθετικό smile.gif.


Καλη συνέχεια να εχεις
Marina
QUOTE(Don @ Dec 2 2009, 20:32 ) *
Καντε αυστηρη κριτικη στην ΕΣΚΑΝΑ που παει να κοψει το μπασκετ σε εμας τις παλιοσειρες,μας υποχρεωνει να παιζουμε με τις μπαλες BADEN που δεν υπαρχουν και το χειροτερο που κανει ειναι να να μην δεινει σε ενα πιτσιρικα την δυνατοτητα να υδρωσει για να κερδισει μια θεση στην 12αδα της πρωτης ομαδας αλλα τον φυτευει στην 5αδα της και αν εχει καρυδια καλως αν οχι τα ακουει απο ολους και η ψυχολογια του γινεται χαλια!!!


Πες τα ρε συ Don. 2 χρόνια φωνάζω. Του χρόνου θα γελάσουμε που οι μισές ομάδες θα μείνουν στην απέξω γιατί δεν έχουν παιδικό. Ο δε Αλβέρτης -φτου φτου φτου tongue.gif- σταμάτησε το μπάσκετ στα 40 και αυτό οικοιωθελώς. Εσείς έτσι όπως πάει θα φεύγετε από τα 20. Για τα μικρά τι να πω. Εδώ μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Έστειλα και πέρισυ επιστολή στην ΕΣΚΑΝΑ. Ήθελα να μαζέψω και υπογραφές για αυτό και το θεμα του παιδικού, αλλά συμπαράσταση καμία. Όλοι θέλανε να κόψουν από την ομάδα τους 2 βαθμούς μπας και δεν ανέβουμε. Έλεος.

Όσοι αγαπάτε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα βρεθείτε κάποια στιγμή στις κερκίδες. Στην απέξω γιατί απλά δεν μπορείτε να βρίσκεστε πλέον μέσα στο παρκέ. Τότε θα καταλάβετε ότι η ζωή δεν διαρκεί 40 λεπτά. Ελπίζω όταν γίνει αυτό να μην είναι αργά...

milf_hunter#7
Καλησπερα και απο εμενα μετα απο καιρο....
πολυ κουραστικο ρε παιδια ολο αυτο.....
Κερδισε ο Λεων τελος η Βουλιαγμενη δεν επαιξε καλα και εχασε δικαια.
Ειδα το πρωτο ημιχρονο και εχω μια αποψη!

Στα δικα μας τωρα:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΡΗΣ 1
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ 2
ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΛΕΩΝ 2
ΟΚΕ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ 1
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1
ΕΡΜΗΣ Π. - ΙΑΣΩΝΑΣ 2
ΤΡΑΧΩΝΕΣ - Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ 1

ελπιζω να κερδισω το στοιχημα
ikarosbc
QUOTE(Marina @ Dec 2 2009, 21:30 ) *
Πες τα ρε συ Don. 2 χρόνια φωνάζω. Του χρόνου θα γελάσουμε που οι μισές ομάδες θα μείνουν στην απέξω γιατί δεν έχουν παιδικό. Ο δε Αλβέρτης -φτου φτου φτου tongue.gif- σταμάτησε το μπάσκετ στα 40 και αυτό οικοιωθελώς. Εσείς έτσι όπως πάει θα φεύγετε από τα 20. Για τα μικρά τι να πω. Εδώ μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος. Έστειλα και πέρισυ επιστολή στην ΕΣΚΑΝΑ. Ήθελα να μαζέψω και υπογραφές για αυτό και το θεμα του παιδικού, αλλά συμπαράσταση καμία. Όλοι θέλανε να κόψουν από την ομάδα τους 2 βαθμούς μπας και δεν ανέβουμε. Έλεος.

Όσοι αγαπάτε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, θα βρεθείτε κάποια στιγμή στις κερκίδες. Στην απέξω γιατί απλά δεν μπορείτε να βρίσκεστε πλέον μέσα στο παρκέ. Τότε θα καταλάβετε ότι η ζωή δεν διαρκεί 40 λεπτά. Ελπίζω όταν γίνει αυτό να μην είναι αργά...

Φιλοι απο το Μοσχατο...
Τα ζητηματα των νεαρων παικτων κατω των 20 και των παικτων πανω απο 30, εχουν σχολιασθει εκτενως θεωρω,
απο αρκετα μελη, το καλοκαιρι στο τοπικ ΕΣΚΑΝΑ, απο τη σελιδα 65 και μετα.

Αν εχω καταλαβει καλα και βαζετε ζητημα για το αν μια ομαδα θα πρεπει να εχει παιδικοεφηβικα και υποδομες,
μπορουμε να το σχολιασουμε αν θελετε κι αυτο στο τοπικ ΕΣΚΑΝΑ.
super_star
Αν το καλοσκεφτητε ολοι σας,οι μεγαλοι αυριανοι παιχτες της Α1 και ολων των κατηγοριων,αυτη τη περιοδο παιζουν στις ομαδες της ΕΣΚΑΝΑ.

Πολλα σκεπτικα αν και παιζονται πολλα συμφεροντα.

Μονο η ΕΣΚΑΝΑ ξερει και τα σωματεια που τραβουν τα ζορια τους.
roki
QUOTE(super_star @ Dec 3 2009, 17:24 ) *
Αν το καλοσκεφτητε ολοι σας,οι μεγαλοι αυριανοι παιχτες της Α1 και ολων των κατηγοριων,αυτη τη περιοδο παιζουν στις ομαδες της ΕΣΚΑΝΑ.

Πολλα σκεπτικα αν και παιζονται πολλα συμφεροντα.

Μονο η ΕΣΚΑΝΑ ξερει και τα σωματεια που τραβουν τα ζορια τους.




Ναι ρε φιλε super star ολοι με εμας στην ελλαδα ασχολουνται....υπαρχουν συμφεροντα και ιστοριες...Σοβαρευτειτε λιγο ρε παιδια απολους οσους παιζουν σημερα στην εσκανα ζητημα ειναι αν θα γινει ενας η δυο μεγαλοι παιχτες...Απλα η γνωμη μου ειναι πως καλα κανει η εσκανα και προωθει νεους αθλητες γιατι αν δεν παιζουν και σ αυτες τις κατηγοριες δεν προκειται να αγωνιστουν πουθενα....!!!Ας ειμαστε ρεαλιστες και ας κοιταμε να αθλουμαστε...Αλλο τωρα αν μερικοι εχουν γνωριμιες και παιρνουν και κανενα μικροσφυριγμα οχι ομως οτι υπαρχουν συμφεροντα..
Ευχαριστω....
Marina
Ικαρος ξεφύγαμε λίγο. Εσκεμμένα. wink.gif

ikarosbc
QUOTE(Marina @ Dec 3 2009, 18:09 ) *
Ικαρος ξεφύγαμε λίγο. Εσκεμμένα. wink.gif

Δεν εκανα καμμια παρατηρηση.

Δεν ξερω πως "ακουστηκε".

Η πρωτη παραγραφος ηταν για ενημερωση και η δευτερη προσκληση.

Συγγνωμη αν εδωσα αλλη εντυπωση.
ELEFSINA
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ Α.Ο. - Α.Σ. ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 2(φαβορι το ΜΟΣΧΑΤΟ αλλα θεωρω οτι εδω μπορει να γινει μια απο τις εκπληξεις της αγωνιστικης)

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ - Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ 2(ο Πηγασος σε κακη κατασταση,τα Σουρμενα χωρις αγωνες τον τελευταιο καιρο....πονταρω στα Σουρμενα)

ΟKE - Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1(ευκολα ¨Η δυσκολα το ΟΚΕ θα νικησει,το οποιο παρεπιπτωντος εχει ευκαιρια να μπει στο παιχνιδι της ανοδου)

Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΑΡΗΣ" 1(για πλακα... )

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ Α.Σ. - Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 1(και οι 2 ειναι σε ασχημη κατασταση,πονταρω στην Ηλεκτρουπολη λογο εδρας και για εχει να σταυρωσει νικη εδω και 3 αγ.,απτην αλλη η Καστελα προερχεται απτη μεγαλυτερη εκπληξη μεχρι τωρα της χρονιας την ηττα απτον Ερμη)

Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - Γ.Α.Σ. ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2(αν και πιστευω θα το παλεψει ο Ερμης που ερχεται με ανεβασμενη ψυχολογια απτη προσφατη νικη του αλλα δεν θα τα καταφερει)

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ / ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ - Α.Σ.Κ. ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 1(ευκολα,οι Τραχωνες θα χτυπησουν το ματς εκει που ποναει η ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ στους ψηλους)
Marina
QUOTE(ikarosbc @ Dec 3 2009, 19:38 ) *
Δεν εκανα καμμια παρατηρηση.

Δεν ξερω πως "ακουστηκε".

Η πρωτη παραγραφος ηταν για ενημερωση και η δευτερη προσκληση.

Συγγνωμη αν εδωσα αλλη εντυπωση.


Κανένα θέμα. Έχασα καμιά 30ρια σελίδες από το θέμα ΕΣΚΑΝΑ, καλά έκανες και ενημέρωσες.

foinikas27
Στα δικα μας τωρα:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΡΗΣ=1 να διορθωσουν τις κακες εντυπωσεις της περασμενης ηττας

ΠΗΓΑΣΟΣ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ=2 αλλα δυσκολα..Παραπεουν και οι δυο ομαδες τις τελευταιες αγωνιστικες!

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΛΕΩΝ=1 πολυ δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο!

ΟΚΕ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ=2 αν και η χειροτερη εδρα με το χειροτερο γηπεδο θα θελουν να σωσουν την παρτιδα απο την απροσμενη ηττα τους απο την νεα περαμο! Φιλε απο την ελευσινα καθε χρονο ανοδο λετε και καθε χρονο στις τελευταιες θεσεις ειστε...Κοψτο λιγο το πολυ γλυκο!Καταντησες βαλτος!

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ=1 Αν δεν κερδισουν και σημερα τοτε...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΟ!

ΕΡΜΗΣ Π. - ΙΑΣΩΝΑΣ=2 Αν εκανε πραγματι βελτιωση ο ερμης θα το δειξει...αν οχι τοτε ο ιασωνας θα κερδισει με +20

ΤΡΑΧΩΝΕΣ - Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ=1 Θα πω 1 λογο εδρας..Αν και μου μυριζει μπαρουτι..Η ομαδα της νεας περαμου κερδιζει αναλογα με τα κεφια της!Ολα τα περιμενεις πλεον!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ!!ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ!

ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΝ MODERATOR!ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΩΝ ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΚΛΠ ΚΛΠ!ΤΕΛΟΣ! ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!
NEKROTHAFTHS7
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΡΗΣ 1
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ 2
ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΛΕΩΝ 2
ΟΚΕ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ 1
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2
ΕΡΜΗΣ Π. - ΙΑΣΩΝΑΣ 1X2 shot.gif
ΤΡΑΧΩΝΕΣ - Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ 1
leonkalf
QUOTE (foinikas27 @ Dec 4 2009, 13:44 ) *
ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΝ MODERATOR!ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΩΝ ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΚΛΠ ΚΛΠ!ΤΕΛΟΣ! ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!

Δεν είναι το θέμα να μου ζητάς εμένα χάρη..
Το θέμα είναι να το καταλάβετε όλοι οι χρήστες και να σκεφτείτε κάποια στιγμή πως χρησιμοποιείτε σωστά ένα μέσο και ποιος είναι ο σκοπός αυτού.

Τα έχω γράψει δεκάδες φορές αλλά φαίνεται ότι μερικοί δεν παίρνουν από λόγια.
Οι θέσεις μου είναι γνωστές, όλοι τις ξέρουν..

Τις προηγούμενες 2 εβδομάδες έγραψα ολόκληρο κειμενο με προτάσεις μου για το τι να γράφουμε, και αντί αυτού διαβάζουμε όλα τα άλλα (τα γύρω-γύρω) εκτός από μια κουβέντα για το πως εξελίχθηκαν τα ματς και κυρίως τη διαμάχη Λέων-Βουλιαγμένη..
Ρε παιδιά, το μπάσκετ δε σας νοιαζει σαν μπάσκετ??? Σαν άθλημα? Σαν αγώνας στρατηγικής? Μόνο ο τσαμπουκάς και το πως θα την πει ο ένας στον άλλο σας νοιάζει?? angry.gif
Δεν θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να ανταλλάξετε απόψεις γύρω από το παιχνίδι και να μάθετε (πιθανόν) καινούργια πράγματα?
Έχουμε ένα "εργαλείο" στα χέρια μας (ιντερνετ, forum) και μπορούμε να είμαστε καθημερινά σε επαφή. Που να το φανταζόμασταν αυτά πριν μερικά χρόνια.. Δε σας αρέσει που μας δίνεται αυτή η δυνατότητα και να την εκμεταλλευτούμε με σωστό τρόπο για το καλό του αθλήματος, των ομάδων μας, των αθλητών?
Σκεφτείτε τα λίγο όλα αυτά.. Εγώ πραγματικά στεναχωριέμαι να βλέπω κάποιους να προσπαθούν να το χαλάσουν αυτό αλλά και άλλους που ξέρω ότι κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με μένα να σιστάζουν εξαιτίας των άλλων.


Άνοιξα ένα καινούργιο topic από χθες. Όσοι θέλουν χαλαρή κουβεντούλα (για μπασκετικά και μη σχετικά με εσκανα), κλικ εδώ για να τα πείτε.
Σκοπός είναι να παραμείνουν τα topics των πρωταθλημάτων αμιγώς μπασκετικά και ας ελπίσουμε να δούμε σοβαρές μπασκετικές συζητήσεις.


Σίγουρα το παικτικό επίπεδο όσων παίζουν στις τοπικές κατηγορίες είναι χαμηλό, πίστευα όμως (μέχρι τώρα με διαψεύδουν οι περισσότεροι που γράφουν εδώ) ότι το μπασκετικό iq μας είναι υψηλό και μπορούμε να βλέπουμε το παιχνίδι και να το αναλύουμε (ναι, γιατί όχι? να κάνουμε ανάλυση όσων βλέπουμε όπως συζητάμε με άλλους χρήστες στα topics Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Β-Γ εθνικής. Άραγε έχετε μπει σε αυτά τα topics ή σας νοιάζει μόνο ο μικρόκοσμος της Γ' εσκανα??).
Δείτε τα posts χρηστών όπως ο rankin, AZ1980 να καταλάβετε τι θέλω να πω.
blove.gif
Γιατί να μην βλέπετε τον δικό σας Κλέιζα, Παπαλουκά, Διαμαντίδη κ.α στις ομάδες σας και να λέτε για τα χαρακτηριστικά τους, το πως έπαιξαν στα ματς κλπ όπως κάνουμε για τους γνωστούς αθλητές? Τι διαφορά έχει? Απλά, αυτοί έχουν τα σωματικά προσόντα και το ταλέντο και παίζουν σε υψηλό επίπεδο. Το μπάσκετ όμως παραμένει το ίδιο παντού..
Ας κάνουμε αυτή την "επανάσταση" να κάνουμε αυτό το πράγμα και εδ.ω, στα τοπικά. Εγώ έτσι το ονειρεύομαι από την αρχή της δημιουργίας του χώρου αυτού. Αφού όλοι έχουμε το μεράκι και ξέρουμε πρόσωπα και πράγματα στις κατηγορίες μας, όπως ξέρουν οι πολλοί για τους top αθλητές.
Καθίστε και σκεφτείτε το λίγο.. Και ανακαλύψτε και το υπόλοιπο basketforum, θα κάνει καλό wink.gif


Καλή αγωνιστική σήμερα..



Υ.Γ Χθες είδα αγώνα Β' εσκανα (Αρμενική-ΑΟΝΑ). Το παιχνίδι ήταν κλάσεις ανώτερο από τα 5-6 ματς της Γ' που έχω δει.. Καμία σχέση..
jna23
Να αλλάξω ροττα αφού σας κούρασα smile.gif
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ 
Δύσκολο ματς καθώς τα Σουρμενα μολις κακανε 3 προπονήσεις . Αν προσέξουν και μαρκαρουν τον Ιντζελερ και τον 13 έχουνε ελπίδες αλλιώς βλέπω Πήγασο
ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΛΕΩΝ 
Στο παιχνιδι με Φοινικα έκανα προπονησεις στην Βοστωνη αλλα εμαθα οτι ειναι πολυ του τριπόντου και χωρις ψηλούς. Αν ο Λεων δεν φαει τριποντα θα έχει μια ευκολη νικη καθώς και ο 4 και ο 10 υπερτερούν στα καλάθια.
ΟΚΕ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ  
Ο ΟΚΕ ειναι ακομα στο παιχνιδι της ανοδου και δυσκολα θα χασει αυτο το ματς. (1)
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 
Νομιζω δεν θα χασει η Ηλεκτρουπολη στην εδρα της. Δεν εχω δει την Καστελλα και δεν εχω ολοκληρομενη άποψη (1)
ΕΡΜΗΣ Π. - ΙΑΣΩΝΑΣ 1X2 shot.gif
Δεν εχω δει τον Ιασωνα αλλα βαση βαθμολογιας κλείνω προς το (2)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ - Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ 1
Μια απο τις ομαδες που πιστευω οτι θα ανεβουνε εχει αρχισει να βρισκει τον δρόμο της . (1)

QUOTE(leonkalf @ Dec 4 2009, 16:08 ) *
Υ.Γ Χθες είδα αγώνα Β' εσκανα (Αρμενική-ΑΟΝΑ). Το παιχνίδι ήταν κλάσεις ανώτερο από τα 5-6 ματς της Γ' που έχω δει.. Καμία σχέση..

Δεν ήρθες στο κύπελλο να δεις τον μεταξύ μας αγώνα.
Ο ΑΟΝΑ έχει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα ανέβει. Εμεις πεσαμε σε απιστευτη συγκυρία και έλειπε και ο προπονητής (περαστικά κόουτς) και οι 2 ψηλοί. Βέβαια και εμείς παίξαμε σούπερ αλλιώς δεν θα κερδίζαμε.
Πιστευω οτι θα ανέβουνε καθως ειναι ομαδα που παλευει μεχρι το τελος του πρωταθληματος. Τις το εύχομαι προσωπικα.
Marina
QUOTE(foinikas27 @ Dec 4 2009, 14:44 ) *
ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΝ MODERATOR!ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΕΩΝ ΟΥΤΕ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΚΛΠ ΚΛΠ!ΤΕΛΟΣ! ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!


Πάλι πέφτω από τα σύννεφα ως διοίκηση. Τέτοια συμπεριφορά δεν την περίμενα ΙΔΙΩΣ από τα παιδιά του φοίνικα.

Τέλος πάντων. Ως διοίκηση από την στιγμή που θίγεται το σωματείο μου με οποιοδήποτε τρόπο, οφείλω να απαντώ.

Από εκεί και πέρα, αν εδώ μιλάμε για τόπικ προγνωστικών ή περιγραφής αγώνων, ναι δεν έχω θέση. Ας με ενημερώσει κάποιος, γιατί αρχίζω και μετανοιώνω που ακολούθησα την προτροπή του Λεωνίδα να γίνω πιο ενεργό μέλος.
leonkalf
QUOTE (jna23 @ Dec 4 2009, 15:28 ) *
Να αλλάξω ροττα αφού σας κούρασα smile.gif
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ
Δύσκολο ματς καθώς τα Σουρμενα μολις κακανε 3 προπονήσεις . Αν προσέξουν και μαρκαρουν τον Ιντζελερ και τον 13 έχουνε ελπίδες αλλιώς βλέπω Πήγασο

Ιντζελέρ είναι αμφίβολος για σήμερα (νέα ατυχία), δεν παίζει κατά πάσα πιθανότητα απόψε..
Χτύπησε πριν 3 μέρες εκτός γηπέδου στο πόδι, γλιστρώντας λόγω της βροχής που έριχνε.

QUOTE (jna23 @ Dec 4 2009, 15:28 ) *
Δεν ήρθες στο κύπελλο να δεις τον μεταξύ μας αγώνα.
Ο ΑΟΝΑ έχει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω θα ανέβει. Εμεις πεσαμε σε απιστευτη συγκυρία και έλειπε και ο προπονητής (περαστικά κόουτς) και οι 2 ψηλοί. Βέβαια και εμείς παίξαμε σούπερ αλλιώς δεν θα κερδίζαμε.
Πιστευω οτι θα ανέβουνε καθως ειναι ομαδα που παλευει μεχρι το τελος του πρωταθληματος. Τις το εύχομαι προσωπικα.

Ναι, δεν είχα έρθει. Είστε και μακριά, εκτός των άλλων..
Συμφωνώ για ΑΟΝΑ wink.gif
Captain Kouk
QUOTE(leonkalf @ Dec 4 2009, 16:50 ) *
Ιντζελέρ είναι αμφίβολος για σήμερα (νέα ατυχία), δεν παίζει κατά πάσα πιθανότητα απόψε..
Χτύπησε πριν 3 μέρες εκτός γηπέδου στο πόδι, γλιστρώντας λόγω της βροχής που έριχνε.


Ναι, δεν είχα έρθει. Είστε και μακριά, εκτός των άλλων..
Συμφωνώ για ΑΟΝΑ wink.gif


Έχουν γίνει τονοτικές ενέσεις από πλευράς διοίκησης, ίσως άκουσαν τις προτροπές σου. Επιστρέφει ο Παππάς που προπονηθηκε κανονικά εχτές. Ο Ιντζελερ μπορεί να παίξει έστω για λίγο. Και όλα θα πάνε προς το καλύτερο από εδω και πέρα
γιατι θα χαραχθει νέα πορεία ότι έγινε εγινε. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τομ Γαρμπιδάκη αν και νομίζω ότι είναι έτοιμος.
traxonas
QUOTE(foinikas27 @ Dec 4 2009, 14:44 ) *
ΤΡΑΧΩΝΕΣ - Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ=1 Θα πω 1 λογο εδρας..Αν και μου μυριζει μπαρουτι..Η ομαδα της νεας περαμου κερδιζει αναλογα με τα κεφια της!Ολα τα περιμενεις πλεον!


Δεν σου μυριζει μπαρουτι αδικα!! Παει και το τριτο πλειμεικερ μας, ο μικρος Βασιλοπουλος, απο προσαγωγους.
Μετα τους τραυματισμους του Μουτσιου και Κουκουρη , που και οι δυο ειναι εξω πανω απο μηνα, μειναμε πλεον
χωρις πλειμεικερ! Μεγαλη γκαντεμια.
Ελπιζω να βρεθει λυση για το βραδινο ματς, αλλιως...θα κατεβαζει μπαλλα το...μαυριδερο!! icon_drunk.gif

Χρειαζομαστε επειγοντως τη διακοπη των γιορτων!
jna23
QUOTE(traxonas @ Dec 4 2009, 18:11 ) *
Δεν σου μυριζει μπαρουτι αδικα!! Παει και το τριτο πλειμεικερ μας, ο μικρος Βασιλοπουλος, απο προσαγωγους.
Μετα τους τραυματισμους του Μουτσιου και Κουκουρη , που και οι δυο ειναι εξω πανω απο μηνα, μειναμε πλεον
χωρις πλειμεικερ! Μεγαλη γκαντεμια.
Ελπιζω να βρεθει λυση για το βραδινο ματς, αλλιως...θα κατεβαζει μπαλλα το...μαυριδερο!! icon_drunk.gif

Χρειαζομαστε επειγοντως τη διακοπη των γιορτων!


Κριμα φιλε τραχωνα και εμεις εχουμε 3 απο την αρχη της χρονιας και 2 εδω και δυο αγωνιστικες. Σημερα δε παμε να παιξουμε και εμεις χωρις βασικο πλαιμεικερ (Μπέττας) και μονο εναν μικρο. Ευχομαι να πανε και στους δυο μας ολα καλα
ELEFSINA
QUOTE (foinikas27 @ Dec 4 2009, 14:44 ) *
ΟΚΕ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ=2 αν και η χειροτερη εδρα με το χειροτερο γηπεδο θα θελουν να σωσουν την παρτιδα απο την απροσμενη ηττα τους απο την νεα περαμο! Φιλε απο την ελευσινα καθε χρονο ανοδο λετε και καθε χρονο στις τελευταιες θεσεις ειστε...Κοψτο λιγο το πολυ γλυκο!Καταντησες βαλτος!



ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Κ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
minimoke
καλησπερα και απο εμενα, ενημερωνω οτι απο την ομαδα μου ερμη αργυρουπολης λογω γριπης θα απουσιαζουν βασικοι παιχτες.... τα παιδια θα πανε να το παλεψουν αλλα με βασικους παιχτες να λειπουν θα ειναι πολυ δυσκολο!! καλη αγωνιστικη!!
foinikas27
Φιλε απο ελευσινα δεν χαριτολογω την ομαδα σου αλλα...στο πρωταθλημα μας υπαρχουν η βουλιγμενη, η ηλεκτρουπολη, τα σουρμενα, οι τραχωνες, το λεων μοσχατου και ο ιασωνας! 3 απο ολες θα ανεβουν!Η εδρα σου μπορει να ειναι η χειροτερη λογο γηπεδου αθλιου κλειστου και χαλια μπασκετες αλλα δεν ειναι και αηττητη εδρα...!σχεδον ολοι εχουν περασει απο εκει...! Ευχομαι τα καλυτερα λοιπον για την ομαδα σου!Εδω θα ειμαστε θα τα λεμε!

Φιλε τραχωνα δε ξερω τί γινεται με σας πραγματικα λυπαμαι...Ησασταν ομαδα για ανοδο φετος!Χωρις βασικο play mayker σήμερα θα εχετε ομορφο ματς γιατι εμας ο αντιπαλος σας play mayker μας σκοτωσε οταν τον αντιμετωπισαμε!

Ευχομαι και η δικη μου ομαδα να εχει ενα ομορφο ματσακι και να το χαρει!Ουτως 'η αλλως προσπαθουμε να σωθουμε!"ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ"! smiley.gif smiley.gif


καλα παιχνιδια παλικαρια!!!!!
Σταχυοφόρος
Μακάρι όλες οι ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ, να είχαν 2 κλειστά γήπεδα όπως έχει η Ελευσίνα. Κι ας είναι χάλια. Κι ας παίζουν και ομάδες Β' εθνικής σε αυτά blove.gif
Negro8
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ με τα πλεον δεδομενα δεν υπαρχει προγνωση γιατι και οι 2 ομαδες εχουν τα προβληματα τους.κινουμαι προς τον 1

ΦΟΙΝΙΚΑΣ - ΛΕΩΝ 2 εχει αρχισει και παιζει καλα ο λεων.Αν τα βαλουν εκει μεσα ο φοινικας αλλα ζει το σκηνικο

ΟΚΕ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓ 1 αν και ο Ο.Κ.Ε. ειναι η πιο περιεργη ομαδα φετος.

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 1 και θα το πετυχουμε αποψε.Αρκετα καναμε κοιλια...

ΕΡΜΗΣ Π. - ΙΑΣΩΝΑΣ 2 δεν νομιζω να συνεχιστει η παρενθεση της προηγουμενης βδομαδας

ΤΡΑΧΩΝΕΣ - Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ 1-2.αν και εχουν βρει ρυθμο οι τραχωνες αποψε εχουν προβληματα

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΡΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 1 θα παει με 2 η 3 ηττες μεχρι το τελος η βουλιαγμενη.αποψε δεν ειναι αυτη...

Ραντεβου το βραδυ με αποτελεσματα
ELEFSINA
OKE-ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ=67-48 ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΛΥΣΗ.....

QUOTE(foinikas27 @ Dec 4 2009, 19:51 ) *
Φιλε απο ελευσινα δεν χαριτολογω την ομαδα σου αλλα...στο πρωταθλημα μας υπαρχουν η βουλιγμενη, η ηλεκτρουπολη, τα σουρμενα, οι τραχωνες, το λεων μοσχατου και ο ιασωνας! 3 απο ολες θα ανεβουν!Η εδρα σου μπορει να ειναι η χειροτερη λογο γηπεδου αθλιου κλειστου και χαλια μπασκετες αλλα δεν ειναι και αηττητη εδρα...!σχεδον ολοι εχουν περασει απο εκει...! Ευχομαι τα καλυτερα λοιπον για την ομαδα σου!Εδω θα ειμαστε θα τα λεμε!

Φιλε τραχωνα δε ξερω τί γινεται με σας πραγματικα λυπαμαι...Ησασταν ομαδα για ανοδο φετος!Χωρις βασικο play mayker σήμερα θα εχετε ομορφο ματς γιατι εμας ο αντιπαλος σας play mayker μας σκοτωσε οταν τον αντιμετωπισαμε!

Ευχομαι και η δικη μου ομαδα να εχει ενα ομορφο ματσακι και να το χαρει!Ουτως 'η αλλως προσπαθουμε να σωθουμε!"ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ"! smiley.gif smiley.gif


καλα παιχνιδια παλικαρια!!!!!



ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΤΕΤΟΙΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ,ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ(ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΛΔ),ΤΩΝ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ,ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ.....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΑΠΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....
ELEFSINA
ΟΚΕ-ΕΡΜΗΣ AΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ=67 - 48

ΤΗΝ 3η ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΟΚΕ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΠΗ ΕΡΜΗ.ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΚΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΨΟΓΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ.ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟ Κ ΤΟΝ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ.

1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ-ΤΟ ΟΚΕ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΠΗΡΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 10π.(14-4),ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΛΗΞΕ 37-17 ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ PLAYMAKER(13) O ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

ΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ,ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΥΣ 30π. (56-27).ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΑΓΕ ΟΛΑ ΕΞΟΥ Κ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΠΤΙΣ 2ΠΛΕΥΡΕΣ(ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ....ΓΙΑ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4
karaflas10
γεια σας και απο εμενα, ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΙΑΣΩΝΑΣ 51-60.
Ηττα για την ομαδα μου η οποια απεδειξε πως κατι εχει να προσφερει.
Ο Ερμης ηταν μπροστα σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου, στο τελος ομως λυγησε μετα απο 37 λεπτα ζωνης και ο ιασωνας πηρε μια δικαιη νικη.

συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες.
Black_man
QUOTE(ELEFSINA @ Dec 5 2009, 00:28 ) *
ΟΚΕ-ΕΡΜΗΣ AΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ=67 - 48

ΤΗΝ 3η ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΟΚΕ ΕΠΙΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΠΗ ΕΡΜΗ.ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΡΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΚΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΨΟΓΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ.ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟ Κ ΤΟΝ ΛΕΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ.

1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ-ΤΟ ΟΚΕ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΠΗΡΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 10π.(14-4),ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΛΗΞΕ 37-17 ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΡΟΤΕΙΣΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ PLAYMAKER(13) O ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

ΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΥΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ,ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟΥΣ 30π. (56-27).ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΑΓΕ ΟΛΑ ΕΞΟΥ Κ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΠΤΙΣ 2ΠΛΕΥΡΕΣ(ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ....ΓΙΑ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4

Γνωρίζουμε κάνα άλλο αποτέλεσμα?
roki
Ηττα για τον ερμη πειραια για 9 ποντους (51-60) στα τελευταια δευτερολεπτα....με τον ερμη μπροστα μεχρι την τριτη περιοδο...Μοιραια τα σφυριγματα της ομορφοτερης διαιτητριας της κατηγοριας που ειδε διαφορετικες αποφασεις απο τον αλλο ρεφερι...Βεβαια τα λαθη οφειλονται λογω της απειριας της.. και οχι σκοπιμοτητας...Ο ιασονας βρηκε καταφυγιο για 30 -35 λεπτα στην ζωνη και λιγο ελειψε να γινει η εκπληξη της χρονιας....
bartsa
Βουλιαγμενη-Αρης Γλυφαδας 81-71. κανουμε δουλεια στις προπονησεις και αυτο φαινεται και στο γηπεδο οταν αγωνιζομαστε. επιθετικα βγαζουμε ωραιες φασεις αλλα πρεπει να ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι στην τελικη προσπαθεια. μπραβο παιδες. καλη συνεχεια σε ολους
super_star
Κακο και σκληρο παιχνιδι στα καμινια με δικαιο αποτελεσμα και αποδεχτο και απο τις δυο πλευρες...


Καλη συνεχεια σ'ολους
milf_hunter#7
Πηγασος - Σουρμενα 71 - 72
πολυ καλο παιχνιδι....ο Πηγασος ξεφυγε στην αρχη με 14 ποντους διαφορα,αλλα ειχαμε το κουραγιο να το γυρισουμε σιγα σιγα,περασαμε πρωτη φορα μπροστα 6 λεπτα πριν το τελος και το κρατησαμε.....μπραβο σε ολους γιατι 3 εβδομαδες ημασταν με 4 προπονησεις........ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ
Negro8
ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 63-52

Καλησπερα και απο μενα.Λιγη αναλυση και για το δικο μας παιχνιδι....
Μετα απο 3 βδομαδες βγαλαμε τσαγανο αποψε οπως και ειπα νωριτερα στις προβλεψεις μου θα το παρουμε το παιχνιδακι.
Μπηκαμε πολυ μα παρα πολυ νευρικοι με αποτελεσμα αντι να ειμαστε μπροστα τουλαχιστον 8 ποντους στο πρωτο 10λεπτο να ειμαστε πισω 4 νομιζω.Στο 2ο 10λεπτο αλλαξαν τα σχεδια και ενω ξεφυγε η καστελλα με 10 μπροστα με δυνατη αμυνα το γυρισαμε με εκπληκτικο 3ποντο στο τελος του ημιχρονου στους 4 (28-32 δικο μου...χεχεχε).
Στο δευτερο ημιχρονο μπηκαμε πολυ δυνατα και για 8 λεπτα η καστελλα ειχε μονο 2ποντους και καταφερε με 3 τριποντα να επιστρεψει στο τελευταιο λεπτο.Οσο εβαζε η καστελλα τοσο σκοραραμε και μεις.Στο 4ο κλεισαμε ολους τους διαδρομους με αποτελεσμα να κουτουλανε αρκετες φορες και να περνουμε μπαλες μεταφεροντας την σε εφνιδιασμους.Το εχω ξαναπει οτι δεν ειναι η σωστη θεση στην οποια βρισκομαστε...Η συνεχεια θα δειξει.Εχουμε τωρα ενα ακομα ντερμπι με Ιασονα αυτη τη φορα εξω.Καλο σ-κ και καλη βδομαδα σε ολους.
Don
QUOTE(super_star @ Dec 5 2009, 01:58 ) *
Κακο και σκληρο παιχνιδι στα καμινια με δικαιο αποτελεσμα και αποδεχτο και απο τις δυο πλευρες...


Καλη συνεχεια σ'ολους

ο Λεωντας πήρε την Αγια Σοφια σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολυ γκρίνια και από τις δυο μεριές.
Συναπτικα ο Λεων με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι από την Νικη της προηγούμενης εβδομάδας πήγε εκεί και νόμιζε ότι θα κάνει περίπατο.Δεν είναι έτσι γιατί ο Φοινικας είναι πολυ καλή δυνατή και αγωνιστική ομάδα.
Θέλω να δώσω συνχαρητηρια σε ένα συμπαίκτη μου που ολοένα και κερδίζει τον σεβασμό μου παρόλο το νεαρό της ηλικίας του.Τον λένε Γιαννη Αλεξιου το Νο13 ο ένας από τους μικρούς μας που σήμερα παρόλο που για ακόμα φορά πήγε παρά πολύ καλά από το 2 ημίχρονο έπαιζε με το αριστερό του πόδι μέσα στο αίμα αφού είχε πληγωθει!!!
Γιαννάκη πραγματικά έχεις καρδιά και η Νικη αυτή από εμένα είναι δικιά σου αποκλειστικά!!!
Νο 4 Λεων Μοσχατου

Υ. Γ Προς leonkalf μήπως πρέπει να με ενημερώσεις για κάποια post που γράφτηκαν για το άτομο μου το πρωί;
Με ενημέρωσε ένας παλιός μου συμπαίκτης και μόλις μπήκε να τα δω δεν υπήρχαν.
Σε ευχαριστώ εκ των πρωτερων.
impo
καλημερα παιδες...για το ματς αναμεσα στον φοινικα κ τον λεωντα πιστευω οτι ηταν ενα δυνατο ματς κ οχι για καρδιακους...ως συνηθως τα παιχνιδια του φοινικα ειναι περιπετειωδες...κ τελευταια με κακο αποτελεσμα...να δωσω ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο στα παιδια του λεωντα...δικαιη νικη αν κ λιγο τυχερη με τα λαθη που καναμε εμεις οι ιδιοι δυστυχως...χασαμε για ακομη μια φορα παιχνιδι μεσα απο τα χερια μας...πιστευω οτι ημουν ο πιο ηρεμος μετα το τελος του αγωνα...προσπαθησα να ηρεμησω λιγο τα πραγματα...γιατι παρατριχα να ξεφυγουν...εμενα μου αρκει το μπραβο που μου ειπε ο coach του λεωντα δεν το ξερω το ονομα συγχωρεστε με που μετα την ληξη πηγα να χαιρετισω...κ μου λεει μπραβο παιδι μου εισαι ωραιος...ενω ολοι οι αλλοι οι δικοι μας ηταν νευριασμενοι κ λογικο...ειναι πολυ σκληρο να χανεις παιχνιδια με αυτον τον τροπο κ συνεχεια...απο λαλακιες δικες μας...δυστυχως τα πραγατα της ομαδος μου τωρα ειναι εξαιρετικα δυσκολα...αν κ εκρεμει το ματς μεσα στα σουρμενα την δευτερα...αντε να δουμε...

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ-ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 56-59...
jna23
QUOTE(ELEFSINA @ Dec 4 2009, 23:40 ) *
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ,ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ(ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΛΔ),ΤΩΝ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ,ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ.....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΑΠΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....


Σαν παλια καραβανα εχω να δηλωσω οτι το γηπεδο ειναι γηπεδαρα. Αν κιολας οι εξεδρες δεν ητανε και τοσο ψηλα απο το γηπεδο θα ηταν απο τις καλυτερες εδρες. Συγνωμη αλλα υπαρχουνε γηπεδα κλειστα που δεν επρεπε να λεγονται λειτουργουνε.Μακαρι να ειχαμε και εμεις ενα τετοιο στολιδι.Ασε που εχει και σωστους φυλακες smile.gif
jna23
QUOTE(bartsa @ Dec 5 2009, 01:26 ) *
Βουλιαγμενη-Αρης Γλυφαδας 81-71. κανουμε δουλεια στις προπονησεις και αυτο φαινεται και στο γηπεδο οταν αγωνιζομαστε. επιθετικα βγαζουμε ωραιες φασεις αλλα πρεπει να ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι στην τελικη προσπαθεια. μπραβο παιδες. καλη συνεχεια σε ολους

Ο Τσιλι μαλλον δεν ειχε διαθεση να γραψει και αναγκαζομαι να τον αντικαταστησω.
Eνα καλο παιχνιδι απο την ομαδα μου με τον ΜΑΓΓΩΝΑΚΗ να μας τρομαζει για λιγο καθως για 5 λεπτα ητανε αναισθητος στο γηπεδο. Ευτυχως ολα πηγανε καλα και αφου συνηλθε μπηκε μεσα και απεδειξε γιατι ειναι ο καλυτερος παικτης της κατηγοριας και επάξιος συνεχιστης μου smile.gif.
Τωρα οσο αφορα το παιχνιδι το πρωτο δεκαλεπτοητανε ισσοροπιμενο καθως προς το τελος του ο Αρης εβαλε 14 ποντους και πλησίασε στους 4 αν δεν κανω λαθος.Η καλη αμυνα μας πανω στον 10 και στον 9 εκανε τον Αρη να περιμενει τα παντα απο τον 11. και καπω ετσι εληξε το πρωτο ημιχρονο με τον Μαγγωνακη να κανει οργια και τον Καρδαρη και τους υπολοιπους να ακολουθουνε. Στο δευτερο η διαφορα εφτασε στους25 ποντους και μετα ηρθε ο τραυματισμος του Μαγγω. Κατι τεχνικες ποινες κατι αντιαθλητικα κατι τριποντα απο τον Αρη κατι λαθη παιδεριωδη απο εμας κανανε την διαφορα 4 ποντους. Ε εκει μπηκε ο ξανα ο ΜΑΓΓΩ στην ομαδα και σαν Μπανιε οπως στο μυθικο παιχνιδι με την Ρεαλ τους εβαλε μαγεικο τριποντο ενω τον περιμενα αλλα δεν εμεινε μονο εκει εβαλε και αλλο ενα και ενα απιστευτο λει απ απο base line και σε συνδιασμο με την καλη μας αμυνα η διαφορα ξαναπηγε στους 10.
Ο Αρης μου αρεσε πιστευω οτι δεν αξιζει να ειναι τελευταιος. Δεν εχει ψηλούς αλλα εχει και καλο συνολο και πιστευω πρεπει να δωσει πιο πολυ σημασια στην αμυνα του .
Παμε για Καστελλα τωρα . Στο αγνωστο με βαρκα την ελπίδα.
Καλη μερα σε όλους σας και καλη ξεκουραση εγω εχω τεννις smile.gif
Επεσα μεσα στα προγνωστικά μου και μου λυπει μονο το αποτελεσμα των Τραχωνων
jumaru
QUOTE(jna23 @ Dec 5 2009, 11:02 ) *
Επεσα μεσα στα προγνωστικά μου και μου λυπει μονο το αποτελεσμα των Τραχωνων


Νομιζω κερδισαν οι Τραχωνες με καμια 15αρα.
NEKROTHAFTHS7
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!
ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ NEGRO8 ΟΤΙ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!!!ΡΕΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!
Marina
Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας, που απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Γ ΕΣΚΑΝΑ. Ο αγώνας κακός, με τα καλάθια να μην μπαίνουν εκατέρωθεν, αλλά στο τέλος τα λιοντάρια απέδειξαν πως έχουν ψυχή.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Φοίνικα για την πολύ καλή προσπάθεια που προηγούνταν και σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Παίδες φιλική συμβουλή, αυτό που σας λείπει είναι η πίστη στη νίκη. Χάσατε επειδή δεν το πιστέψατε. Είστε από τις ομάδες που συμπαθώ πολύ. Πέρισυ ανεβήκαμε μαζί στον τελευταίο αγώνα και ελπίζω να καταφέρετε να μείνετε στην κατηγορία.

ΥΓ. Περίμενα να δω το γήπεδο το ανανεωμένο. Τέλειο το νέο παρκέ. Αν ήταν και ξύλινο καλά θα ταν. Άν δεν είχε και γραμμές σε παραμφερές χρώμα για να μην μπερδεύονται οι αθλητές επίσης καλύτερο. Δεν λέω για τις κερκίδες. Αυτές προφανώς είναι κειμήλιο... Μας δουλεύει ψιλό γαζί η πολιτεία και μετά περιμένει να της βγάζουμε και πρωταθλητές...

Καλή συνέχεια σε όλους...
bartsa
QUOTE(jna23 @ Dec 5 2009, 11:02 ) *
Ο Τσιλι μαλλον δεν ειχε διαθεση να γραψει και αναγκαζομαι να τον αντικαταστησω.
Eνα καλο παιχνιδι απο την ομαδα μου με τον ΜΑΓΓΩΝΑΚΗ να μας τρομαζει για λιγο καθως για 5 λεπτα ητανε αναισθητος στο γηπεδο. Ευτυχως ολα πηγανε καλα και αφου συνηλθε μπηκε μεσα και απεδειξε γιατι ειναι ο καλυτερος παικτης της κατηγοριας και επάξιος συνεχιστης μου smile.gif.
Τωρα οσο αφορα το παιχνιδι το πρωτο δεκαλεπτοητανε ισσοροπιμενο καθως προς το τελος του ο Αρης εβαλε 14 ποντους και πλησίασε στους 4 αν δεν κανω λαθος.Η καλη αμυνα μας πανω στον 10 και στον 9 εκανε τον Αρη να περιμενει τα παντα απο τον 11. και καπω ετσι εληξε το πρωτο ημιχρονο με τον Μαγγωνακη να κανει οργια και τον Καρδαρη και τους υπολοιπους να ακολουθουνε. Στο δευτερο η διαφορα εφτασε στους25 ποντους και μετα ηρθε ο τραυματισμος του Μαγγω. Κατι τεχνικες ποινες κατι αντιαθλητικα κατι τριποντα απο τον Αρη κατι λαθη παιδεριωδη απο εμας κανανε την διαφορα 4 ποντους. Ε εκει μπηκε ο ξανα ο ΜΑΓΓΩ στην ομαδα και σαν Μπανιε οπως στο μυθικο παιχνιδι με την Ρεαλ τους εβαλε μαγεικο τριποντο ενω τον περιμενα αλλα δεν εμεινε μονο εκει εβαλε και αλλο ενα και ενα απιστευτο λει απ απο base line και σε συνδιασμο με την καλη μας αμυνα η διαφορα ξαναπηγε στους 10.
Ο Αρης μου αρεσε πιστευω οτι δεν αξιζει να ειναι τελευταιος. Δεν εχει ψηλούς αλλα εχει και καλο συνολο και πιστευω πρεπει να δωσει πιο πολυ σημασια στην αμυνα του .
Παμε για Καστελλα τωρα . Στο αγνωστο με βαρκα την ελπίδα.
Καλη μερα σε όλους σας και καλη ξεκουραση εγω εχω τεννις smile.gif
Επεσα μεσα στα προγνωστικά μου και μου λυπει μονο το αποτελεσμα των Τραχωνων



Καλή η ανάλυση σου ..να προσθέσουμε κάποιες λεπτομέρειες βάσει στατιστικών που κρατούνται. Κατ αρχήν, δεν περιμέναμε τα πάντα από τον 11 που έπαιζε και τραυματίας. Θέλουμε να λογιζόμαστε ως ομάδα συνόλου. Όσον αφορά στον 9 θα μας επιτρέψεις να πούμε ότι δεν το περιόρισε η καλή σας άμυνα αλλά το ότι βρέθηκε με 3 φάουλ στο πρώτο 5λεπτο, γεγονός που τον έβγαλε κατά κάποιον τρόπο εκτός ρυθμού και τον εκνεύρισε γιατί τα 2 απ αυτά πίστευε ότι δεν ήταν, χωρίς να υπονοούμε κάτι. Όταν μπήκε πολύ εργότερα έκανε 4ο και αμέσως εντελώς χαζό 5ο. Με άλλα λόγια το 9 δεν πρόλαβε να παιχτεί άμυνα από σας. Για το 10 θα συμφωνήσουμε..
Η διαφορά όντως κάποια στιγμή άγγιξε τους 25 πόντους. Θεωρούμε ότι την στιγμή αυτή του παιχνιδιού η ομάδα ρόλαρε καλά και έβγαζε καλές επιλογές που δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε. Όμως αυτή έπεσε αισθητά στους μισούς πόντους περίπου με τον Μαγγωνάκη εντός παρκέ και όχι γιατί βγήκε λόγω τραυματισμού...αυτό έγινε αργότερα. Επίσης όσον αφορά στις τεχνικές ποινές δόθηκαν δύο απο τις οποίες την πρώτη την φάγαμε εμείς. Τα αντιαθλητικά δεν καταλάβαμε γιατί τα αναφέρεις εφόσον είναι μέρος του παιχνιδιού. Παρεπιμπτόντως χρεωθήκατε δύο.
Τέλος, πάμε στα τρίποντα: Α δεκάλεπτο 24-21 (εσείς 2 τρίποντα,εμείς 1)-Β δεκάλεπτο 19-10 (εσείς 2 τρίποντα,εμείς 0)-Γ δεκάλεπτο 24-11 (εσείς 2 τρίποντα, εμείς 0)-Δ δεκάλεπτο (εκπληκτικό για μας) 14-29 (εσείς 1 τρίποντο,εμείς 2)...Σύνολο εσείς 7 τρίποντα, εμείς 3....Άρα τα τρίποντα μάλλον εναντίον μας κινούνται και όχι υπέρ μας. Και το κυριότερο δεν είναι παράγοντας που μας ξαναέβαλε στο παιχνίδι χθες.
Η ομάδα μας μας άφησε ευχαριστημένους με την ομαδικότητα και την παρουσία της γενικότερα. Απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο δείξαμε στοιχεία που μας ικανοποιήσαν. Όπως ειπώθηκε παραπάνω χρειάζεται να βελτιώσουμε την τελική προσπάθεια και κυρίως παιδαριώδη λάθη (βήματα και αβίαστες λάθος πάσες). Απαιτούμε από τις εαυτούς μας εμφανίσεις χθεσινού Δ δεκάλεπτου ...Και θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Βουλιαγμένης και στις υπόλοιπες ομάδες.
karaflas10
QUOTE(NEKROTHAFTHS7 @ Dec 5 2009, 11:53 ) *
ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ NEGRO8 ΟΤΙ Η ΧΤΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!!!ΡΕΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!

συμφωνω με τον NEKROTHAFTH7 η ομαδα μας εχει καλο συνολο καλους ψηλους καλη περιφερεια και πανω απο ολα καλο coach
και πανω απο ολα η νικη με την καστελλα μονο ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ δεν ηταν. Δυστυχως για τον Ερμη το 8-0 ηταν οτι χειροτερο για ξεκινημα.
traxonas
Τραχωνες - Νεα Περαμος : 76 -57

Με την Περαμο παιξαμε περισι στο γηπεδο τους για το κυπελλο και με ειχαν εντυπωσιασει.
Φετος, δεν μπορω, δυστυχως, να πω το ιδιο καθοτι -στο φθεσινο παιχνιδι- εδειξε αδυναμια σ' ολες
τις γραμμες., ειδικα στους σχετικα κοντους ''ψηλους''-πολυ βαρια κορμια.
Μονο το πλειμεικερ -νο5- το'χε και παλαιψε στο πρωτο ημιχρονο, εκλεψε δυο-τρεις φορες την μπαλλα
και εβγαλε αντιστιχους αιφνιδιασμους. Μεχρι εκει και τελος ,γενικα.
Εμεις, απο την αλλη, με πολλες απωλειες (και ο Λυτρας,το νο5, με 40πυρετο και την γριππη μαλλον evilmonkey.gif ),
στην περιφερεια, καταφεραμε να διαλυσουμε την ζωνη, που επαιξε επι δυομισι δεκαλεπτα συνεχεια η Περαμος.
Γυρισαμε με υπομονη την μπαλλα, ανοιξαμε ρηγματα και μεσα αλλα και βγαλαμε και πολλα ελευθερα σουτ τριων ποντων.
Πολυ ωριμο παιχνιδι απο ολους μας- αρχιζει μαλλον και''βγαινει'' η δουλεια του κοουτς!
Εκει γυρω στο 25' και ενω η διαφορα ειχε παει και στους 23, ο αντιπαλος
κοουτς το παρατησε, εβγαλε εξω τον καλο του πλειμεικερ, εβαλε τα πιτσιρικια, ο δικος εκανε το ιδιο, και
παρακολουθησαμε αγωνα εφηβων, με ενα-δυο μεγαλους για στηριγμα.
Μεγαλη συμπαρασταση απο τον κοσμο μας, που γεμισε το γηπεδο και ανεβασε με την αψογη ατμοσφαιρα την ψυχολογια των παικτων, σ'ενα
παιχνιδι που το φοβηθηκαμε λογω των πολλων απουσιων μας στην περιφερεια, αλλα τελικα ολα καλα!
Μενουν δυο δυσκολα παιχνιδια εκτος με τους δυο Ερμηδες και παμε για διακοπες επειγοντως για αναρρωση. blove.gif
jna23
QUOTE(bartsa @ Dec 5 2009, 13:29 ) *
 
Η ομάδα μας μας άφησε ευχαριστημένους με την ομαδικότητα και την παρουσία της γενικότερα. Απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο δείξαμε στοιχεία που μας ικανοποιήσαν. Όπως ειπώθηκε παραπάνω χρειάζεται να βελτιώσουμε την τελική προσπάθεια και κυρίως παιδαριώδη λάθη (βήματα και αβίαστες λάθος πάσες). Απαιτούμε από τις εαυτούς μας εμφανίσεις χθεσινού Δ δεκάλεπτου ...Και θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Βουλιαγμένης και στις υπόλοιπες ομάδες.


Πολυ καλο που κρατατε στατιστικα εμεις πρεπει να το κανουμε καποια στιγμη φετος απλα επειδη παντα ειχαμ βιντεο τα βγαζαμε μετα.
Εσυ λοιπόν εχεις καλύτερη εικονα του σκορ και τον πόντων που δεν μπορω να αμφισβητήσω.Οπως ειπα και στο ποστ μου μου αρεσε η ομαδας σας απλα για αλλη μια φορα στην εδρα μας εμεις δεν καταφεραμε να κρατησουμε μια διαφορα 20 ποντων. 
Λαθος εντυπωση εδωσα στο ποστ οτι μας καλυψατε την διαφορα με αντιαθλητικα και τεχνικες ποινες. Απλά εμεις παιζαμε χαλια και εσεις καλα και καπως ετσι φτασαμε απο το +25 στο +4 Ηθελα επισης να πω ενα μπραβο γσε ολα τα παιδια χτες και σε αυτους που πρωτη φορα παιξανε και επειδη ξεχασα κατι ρε Τσιλι τι ταπα στα ισια ητανε αυτη που εριξες .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.