Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑΝΑ 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
jna23
QUOTE(don juan @ Apr 10 2010, 14:45 ) *
χαχαχα θα ξεκινησω και εγω με γελια.... Ακουσον ακουσον! οι παιχτες τησ βουλιαγμενης εξεφρασαν παραπονα για σφυριγματα! 


Δεν εξέφρασα παράπονα για διατησία και λανθασμένα σφυριγματα αυτης αλλα για εμπάθει σγυρίγματα αν κατάλαβες. Αλλο το λάθος σφυριγμα και άλλο το εμπαθές.

Για να μην παρεξηγηθώ επαναλαμβάνωη νίκη του Αρη ήταν 100% δίκαιη. Εμείς δεν έπρεπε να αποσυντονιστούμε με την απουσια του μικρού μας ούτε απο την όποια εμπάθεια διατητή.

Φέτος αυτα που συμβαινουν στην ομαδα με τραυματισμούς δεν εχουν ξαναγίνει. Ειναι ο 4ος σοβαρος τραυματισμος αθλητή μας με τους αλλους 3 να μην εχουν ακομα αγωνιστεί απο την 4η αγωνιστική.
xaratsis
Ας πω και γω τα δικα μου προγνωστικα και οχι οπως θα βολευαν τον τραχωνα, αλλα οπως εχω δει τις ομαδες μεχρι τωρα..!

23 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ=2 Την πρωτη μαμακια την εκανε με τον φοινικα αν την ξανακανει θα χασει παντελως την ανοδο μεχρι και την 5η θεση που οδηγει σε αυτην!

Ο.Κ.Ε. Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ=1 Το ντερμπυ το οποιο θα αμφισβητηθει πολυ εντονα!το ντερμπυ που το βραδυ της παρασκευης θα γινεται της κακομοιρας μεσα στο φορουμ!Ψηφιζω οκε, γιατι οι συμπολιττες τους τους εκαναν την χαρη και κερδισαν τους τραχωνες, αρα 100% ανοδο σε περιπτωση νικης! και δικαια!!! η πιο σταθερη ομαδα και γυμνασμενη !

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡ.=1 Μονο και μονο επειδη ο ερμης παει μισος στα εξω παιχνιδια!

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦ. ΑΡΗΣ ΓΛΥΦ.=1 Λογω εδρας!Υπουλο ματσακι και υποπτο..Σε περιπτωση ηττας τους ο αρης ξαναμπαινει σε περιπετειες σε περιπτωση που οπως ακουγεται πεφτουν 6 ομαδες!

Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΣΤΕΛΑ=12 με τους τραυματισμους οπως λεει και o jna23 δεν ξερω πως θα παρουσιαστουν!Παντως η εμφανιση τους ηταν αθλια με το παιχνιδι με τον αρη!

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ.=2 Παει για πρωταθλημα δεν νομιζω να δινει παιχνιδια!

Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ=1 Θα ψηφιζα περαμο μετα την μεγαλη νικη τους επι των τραχωνων αλλα δεν ξερω πως παρουσιαζονται εξω!εαν τρεξουν τον ερμη δεν εχει καμια ελπιδα!Εαν το πανε στο ξυλο τοτε θα γινει ενδιαφερον ματς! 1 λογο εδρας!
traxonas
QUOTE(xaratsis @ Apr 14 2010, 15:26 ) *
Ας πω και γω τα δικα μου προγνωστικα και οχι οπως θα βολευαν τον τραχωνα, αλλα οπως εχω δει τις ομαδες μεχρι τωρα..!

Φιλε Χαρατση, δεν με βολευει πλεον το διπλο των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ, αν αυτο εννοεις, απλα πιστευω οτι καπου θα γκελαρει και
ο ΟΚΕ και τα Σουρμενα εχουν την ομαδα που μπορει να τους χτυπησει στη μερα τους.
Οσο για το ποσοι θα ερθουν απο τον Ερμη να παιξουν στο παιχνιδι μας, ελπιζω ολοι τους. Διπλα ειμαστε αλλωστε, βολευει
και η ωρα!
Σε ποια ομαδα παιζεις ή υποστηριζεις, αν επιτρεπεται;
petran777
Καλησπερα στους μπασκετικους φιλους,

Διαβαζοντας προσεχτικα τα ποστ που προηγηθηκαν μπηκα στη διαδικασια να ανατρεξω και σε θεματα της Α' και Β' Εσκανα, και δυστυχως διαπιστωσα οτι και εκει, οι περισσοτεροι ασχολουνται με ιντριγκες και σεναρια, συμπαθειες και αντιμπαθειες, διαιτητες και γραμματεις...Μαγκες θεωρω οτι θα ηταν καλυτερα να διαβαζουμε για μπασκετ εδω μεσα, και απο τι στιγμη που καποιος εχει να πει κατι με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και οχι με παραφιλολογιες, ας το ανεβαζει.
Δεν θελω ουτε να θιξω καποιον ουτε να μπω σε αντιπαραθεση...Ο καθενας εχει το δικαιωμα να γραφει και να λεει οτι θελει..

Μετα απο τον οχι και τοσο ευχαριστο προλογο, παμε στα προγνωστικα μου για την αγωνιστικη που ερχεται....

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ - ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 2
Ο Λεοντας κατεβαινει με αλλη ψυχολογια καθως η αλλαγη προπονητη νομιζω οτι θα λειτουργησει θετικα...Απο κει και περα σιγουρα ο Πηγασος θα το παλεψει, αλλα θεωρω οτι ο Λεων με ποιοτικοτερο ροστερ ευκολα ή δυσκολα θα παρει το 2πλο...

Ο.Κ.Ε. - Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ 1
Ο ΟΚΕ εχει παρει φορα και απο τη στιγμη που τα Σουρμενα απεδρασαν με μεγαλη δυσκολια απο το Κορυδαλλο, δεν νομιζω οτι μπορουν να παρουν το ροζ απεναντι σε μια ομαδα που εδω και καιρο εχει δειξει τα δοντια της και δικαιως πρωταγωνιστει...

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ - ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡ. 1
Απλα καλυτερη ομαδα οι Τραχωνες, αν δεν "αυτοκτονησουν" θα περασουν ενα ευκολο βραδυ...


ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦ. - ΑΡΗΣ ΓΛΥΦ. 1
Υστερα απο το τεραστιο 2πλο στο Λεοντα δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα για την ομαδα του Φοινικα αν θελει να ελπιζει μεχρι το τελος για παραμονη...Σιγουρα και ο Αρης προερχεται απο μεγαλη νικη, αλλα νομιζω οτι στα καμινια θα εχουν χαμηλο σκορ.Αυτος που θα το δειξει μες το γηπεδο οτι το θελει πιο πολυ θα το παρει...


Α.Σ.Η. - ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚ. 2
Εχοντας πλεον εικονα και απο την ομαδα της ΑΣΗ (καθως στο α' γυρο δεν ειχα αγωνιστει) θεωρω πως εστω και δυσκολα ο Ιασωνας θα ειναι ο νικητης. Με ατου τη δυναμη και τις πολλες λυσεις μεσα στο καλαθι, αλλα και την εμπειρια και δυνοτητα των 2 περιφεριακων του Ιασωνα, θα κανουν αλλο ενα βημα για την κατακτηση της πρωτης θεσης. Ο ΑΣΗ θα το παλεψει αλλα δυσκολα θα βρει λυσεις στην καλη αμυνα του Ιασωνα...


Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 1
Σε ενα ματς χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον, και αν η Περαμος δεν κατεβει πληρης, πιστευω οτι ο Ερμης Π. ειναι ικανος να παρει τη νικη. Προβλεπω σκληρο ματς με χαμηλο σκορ...


Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 1
Με πληγωμενο εγωισμο η Βουλιαγμενη, και λογω της ηττας απο Αρη Γλ. και σιγουρα τα διαφορα που ακουγονται εχουν θιξει παιδια με προσωπικοτητα και ονομα στην Εσκανα, θα θελει να παρει τη ρεβανς και για την ηττα του α' γυρου στα Καμινια. Εμεις θα κατεβουμε για το καλυτερο δυνατο, θα πρεπει να κανουμε μεγαλη υπερβαση για να παρουμε τη νικη στο ωραιοτερο γηπεδο της κατηγοριας...(φιλε jna θα περιμενω το σχολιο σου)


Ευχομαι να γινουν καλα παιχνιδια και χωρις παρατραγουδα και τραυματισμους...

Με σεβασμο,
Νο 9 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
jna23
3 αγωνιστικές έχουν απομείνει και οι 3 θέσεις των ομάδων που θα ανέβουν έχουν κριθει.Το ενδιαφέρον πια έχει απομείνει μόνο στην ουρά καθώς δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν από Γ Εθνική.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ -ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (1)
Ο Πήγασος το θέλει περισσότερο και πιστεύω ότι αν τρέξει θαέχει ένα εύκολο απόγευμα καθώς ο Λέων είναι πολύ απροπόνητος και αργός. Αν πάει σε σετ και αργές επιθέσεις θα κινδυνέψει και το παιχνίδι θα κριθεί στους ψηλούς που εκεί ο Λέων υπερτερεί.

Ο.Κ.Ε. - Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ (1)
Τα Σούρμενα εκτός είναι εντελώς διαφορετικά. Κυνηγάνε και σωστά την 4η θέση που ίσως οδηγήσει στην Β ΕΣΚΑΝΑ με της όποιες συγχωνεύσεις συζητούνται. Δίνω ένα προβάδισμα στον ΟΚΕ μόνο λόγο έδρας που ξέρω ότι αύριο θα είναι ηφαίστειο

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡ.=1
Μην κάνετε βλακείες εκεί στους Τράχωνες του χρόνου πρέπει να παίζουμε πάλι μαζί

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦ. ΑΡΗΣ ΓΛΥΦ.=1
Ντέρμπι ουραγών με ένα προβάδισμα στον Φοίνικα λόγο έδρας.Πιστεύω ότι εύκολα η δύσκολα ο Φοίνικας θα πάρει το παιχνίδι καθώς εκεί μέσα παίζειran and gun.

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ ΙΑΣΩΝΑΣΝΙΚ (1)
Η Ηλεκτρούπολη έχει λύσεις στην ζώνη του Ιάσωνα και ειδικάεκεί μέσα. Η διάρκεια θα βγάλει νικητή.

Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ (1)
Και οι δύο ομάδες έχουν πέσει οπότε όποιος το θέλει πιο πολύθα το πάρει

Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣΚΑΣΤΕΛΑ (1)
Όσο τελειώνει το πρωτάθλημα τα πράγματα δυσκολεύουν για εμάς. Ο τραυματισμός του μικρού μας έχει αποδεκατίσει. Έχουμε βέβαια συνηθίσει φέτος και θα πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε στα όσα προβλήματα μας και θα βγούμε πρωταθλητές. Το αυριανό παιχνίδι είναι παιχνίδι δύναμης και μυαλού. Αν τα δείξουμε στο γήπεδο θα κερδίσουμε αλλιώς θα έχουμε μια δύσκολη βραδιά με τους φίλους MILF να μας περιμένουν την Δευτέρα με την κάμερα του ANT1 στο γήπεδο
pistolinas7
Kαλησπερα σε ολους,αισιως φτανει στο τελος του το πρωταθλημα με μεγαλο θριαμβευτη το ο.κ.ε που τελικα αποδειχθηκε πολυ καλη ομαδα και μεγαλη απογοητευση τους τραχωνες οσον αφορα την ανοδο...αν και κατι μ λεει πως μεχρι και η πεμπτη θεση ειναι πιθανο να ναι θεση ανοδου!!(παιδια οι πληροφοριες που κυκλοφορουν δειχνουν πολλες συγχωνευσεις)!

ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ -ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (1)θεωρω το πηγασο πιο φορμαρισμενο την δεδομενη χρονικη στιγμη και αν πιεσει και τρεξει το ματσακι θα το παρει.ο λεων κυνηγαει την πεμπτη θεση αλλα θα κοντραριστει με τα σουρμενα για το ποιος θα την παρει!!

Ο.Κ.Ε. - Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ (νο βετ) σπευσαται στην ελευσινα κυριοι αναμενεται να γινει μεγαλο ματς,με πολυ κοσμο και με δυο πολυ καλες ομαδες!!ο χαρακτηρας παικτων οπως το 5 και το 6 απο τα σουρμενα αλλα κ το παθος,η πιεση κ η εξεδρα απο το οκε θα κρινουν το ματς!!δυσκολο παιχνιδι και με αμφοτερες τις πλευρες να θελουν νικη!


ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡ. (1) χαλαρα ασος πιστευω και με ωραιο μπασκετ απο την πολυδιαφημισμενη ομαδα των τραχωνων που ελεω παγκου(δεν αναφερομαι σε παικτες) βρισκεται να εκτος ανοδου!ο ερμης θα το παλεψει αλλα δεν μπορει δυστυχως!

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦ. ΑΡΗΣ ΓΛΥΦ.(1) βαζω ασο μονο για την εδρα και τιποτα αλλο,ομολογω πως ο φοινικας ξυπνησε αργα και απο την αλλη ο αρης φετος εχει κανει αξιοπροσεκτη πορεια για το υλικο πυ εχει!!βλεπω ασο κυριως λογω γηπεδου!!

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ ΙΑΣΩΝΑΣΝΙΚ (2) πιστευω πως οι φιλοι μου απο την νικαια θα παρουν το ματσακι ετσι κουτσου κουτσου οπως σε ολα τα παιχνιδια και μονο αν η ηλεκτρουπολη τα βαλει ολα εχει τυχη!!

Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ (2) ουδεν σχολιο διοτι οι δυο αυτες ομαδες μια ετσι και μια αλλιψς ειναι!στηριζω νεα περαμο επειδη εχει κανενα δυο πιο εμπειρους παικτες που ισως παρουν πανω την ομαδα!!

Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣΚΑΣΤΕΛΑ(1) με αερα πρωταθλητη θα προσπαθησει να κρυψει την αδυναμια της στους μικρους και θα κερδισει πιστευω η βουλιαγμενη απεναντι σε μια ομαδα με αρκετο ταλεντο αλλα αδουλευτη σε πολλους τομεις!ασος και μαλλιστα με την σφραγιδα του μαγγωνακη πιστευω!!
Χορευτης
ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ -ΛΕΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (2) Καλυτερη ομαδα ο λεων.. Αν ομως παρουσιασουν σημαδια χαλαρωσης, ο Πηγασος καιροφυλακτει κ θα το παρει....

Ο.Κ.Ε. - Α.Σ. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ (1) μεσα στην εδρα του ο ΟΚΕ ειναι πολυ δυνατος, επισης τελευταια ειναι σταθερη ομαδα σε αντιθεση με τα Σουρμενα που παρουσιαζουν κατα περιοδους αδυναμιες κ σκαμπανεβασματα... Η μονη περιπτωση να παρουν το διπλο ειναι να σταματησουν το 5 του ΟΚΕ που θεωρω οτι ειναι κ ο καλυτερος παιχτης της κατηγοριας...

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡ. (1) Το σιγουρο αυτης της αγωνιστικης....

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦ. ΑΡΗΣ ΓΛΥΦ.(1) πονταρω στην εδρα κ τον φορμαρισμενο φοινικα. Αν παει το παιχνιδι στην δυναμη υπερτερει ο ΑΡΗΣ...

ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗ ΙΑΣΩΝΑΣΝΙΚ (1) Μια γνωριμη ομαδα για εμας φετος που καιρος ηταν να ερθει η στιγμη να την φιλοξενησουμε... μπορει να ειναι η πρωτοπορος αλλα στο πρωτο παιχνιδι ηττηθηκαμε μολις 3 ποντους... Ας ελπισουμε να ειμαστε ευστοχοι γιατι τελευταια τα ποσοστα μας ειναι τραγικα... Ευχομαι να εχουμε ενα καλο παιχνιδι ελπιζω να ειμαστε στο τελος νικητες γιατι ειναι σπουδαιος τελικος για εμας σημερα...

Α.Σ. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ (2) τωρα που ελπιζει η Περαμος για σωτηρια πιστευω οτι θα το παρει το διπλο....

Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣΚΑΣΤΕΛΑ(2) Μπορει ο Καρδαρης κ ο Μαγγωνακης να ειναι παιχταραδες αλλα σαν ομαδα η βουλιαγμενη ποτε δεν με επεισε... πονταρω στο διπλο γιατι τα παιδια απο την καστελλα εκανα μια φορα την ζημια κ πιστευω οτι μπορουν κ τωρα....

Καλη αγωνιστικη
ΝΟ 17 ΑΣΗ
xaratsis
βλεπω μεγαλες ανατροπες λιγο πριν το φιναλε του πρωταθληματος....για να δουμε...τί θα δουμε!!!
ANASTALTIKO HAF
ΑΣΗ-ΙΑΣΩΝΑΣ 1(+3).μεγαλη νικη με αρκετο κοσμο στο γηπεδο.αυριο λεπτ περιγραφη......
samothrakas
Μεγάλη νίκη του Πήγασου περίπου 25 πόντους. Οι παίκτες του Λέων δεν βγήκαν από τα αποδυτήρια, μόνο οι φανέλες τους. Υπερβολικοί άλλη μια φορά στις αντιδράσεις τους. Για ακόμα μια φορά τους έφταιγαν τα κοράκια.
don juan
QUOTE(samothrakas @ Apr 16 2010, 23:32 ) *
Μεγάλη νίκη του Πήγασου περίπου 25 πόντους. Οι παίκτες του Λέων δεν βγήκαν από τα αποδυτήρια, μόνο οι φανέλες τους. Υπερβολικοί άλλη μια φορά στις αντιδράσεις τους. Για ακόμα μια φορά τους έφταιγαν τα κοράκια.

Μπραβο στη νικη των παιδιων του Πήγασου για μια νίκη πέρα για περα δικαιη! η ομαδα μας βρισκεται εμφανως σε περιοδο κρισης και συνεπως καμψης και η ψυχολογια-αυτοπεποιθηση μας ειναι μηδενικη.. με τους διαιτητες ασχοληθηκαμε και οι δυο λιγο περισσοτερο εμεις- αλλα πιστευω σε λογικα και κοσμια πλαισια! δ διαμορφωσε το αποτελεσμα... απλα η εμπαθεια του συγκεκριμενου ρεφ προς εμας ειναι εμφανης... αγωνιστικα εμεις σημερα νομιζαμε οτι οι επιθεσεις εχουν μονο 10 δευτερολεπτα...υπομονη καθολου και οταν δ μπαινουν τα καλαθια.. πεφτεις και στην αμυνα και τουμπαλιν... απο την αλλη εκαναν συνεχως ρηγματα απο το κεντρο και εμεις δ μπορεσαμε να εμφανιστουμε στο γηπεδο... κριμα, ηταν απο τα χειροτερα μας παιχνιδια αλλα εχουμε μπροστα αλλα δυο... ανασυγκροτηση και γοητρο smiley.gif
samothrakas
QUOTE(don juan @ Apr 17 2010, 01:25 ) *
Μπραβο στη νικη των παιδιων του Πήγασου για μια νίκη πέρα για περα δικαιη! η ομαδα μας βρισκεται εμφανως σε περιοδο κρισης και συνεπως καμψης και η ψυχολογια-αυτοπεποιθηση μας ειναι μηδενικη.. με τους διαιτητες ασχοληθηκαμε και οι δυο λιγο περισσοτερο εμεις- αλλα πιστευω σε λογικα και κοσμια πλαισια! δ διαμορφωσε το αποτελεσμα... απλα η εμπαθεια του συγκεκριμενου ρεφ προς εμας ειναι εμφανης... αγωνιστικα εμεις σημερα νομιζαμε οτι οι επιθεσεις εχουν μονο 10 δευτερολεπτα...υπομονη καθολου και οταν δ μπαινουν τα καλαθια.. πεφτεις και στην αμυνα και τουμπαλιν... απο την αλλη εκαναν συνεχως ρηγματα απο το κεντρο και εμεις δ μπορεσαμε να εμφανιστουμε στο γηπεδο... κριμα, ηταν απο τα χειροτερα μας παιχνιδια αλλα εχουμε μπροστα αλλα δυο... ανασυγκροτηση και γοητρο smiley.gif


Πάντως είσαστε πολύ καλύτεροι με νέο προπονητή, αλλα σημαντικό σαν παίκτη. Έχετε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία.
bartsa
Αρης Γλυφαδας-Φοινικας 45-54. Σε μια δυσκολη εδρα καναμε ενα διπλο πολυ σημαντικο για τη συνεχεια. Ειχαμε τα ηνια σχεδον σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου. Μπραβο σε ολα τα παιδια. Καλη συνεχεια στην ομαδα του φοινικα και σε ολες τις ομαδες.
don juan
QUOTE(samothrakas @ Apr 17 2010, 00:34 ) *
Πάντως είσαστε πολύ καλύτεροι με νέο προπονητή, αλλα σημαντικό σαν παίκτη. Έχετε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία.

αυτο σηκωνει πολυ κουβεντα και δ ειναι ουτε η ωρα ουτε το μερος...
xaratsis
κερδισε ο φοινικας ή ο αρης? μπερδευτηκαμε!!
στο ντερμπυ οκε-σουρμενα τι συνεβηκε?
βοθλιαγμενη?
LOWBAPER
ΟΚΕ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1 ΜΕ +10 δε θυμαμαι τελικο σκορ, νομιζω 69-59

Καλη εμφανιση απο τα Σουρμενα που αν ειχαν καλυτερο μικρο, θα ειχαν και καλυτερη τυχη...

Πολυ καλοι παιχτες το 5,6,7 απο τα Σουρμενα αν και περιμενα πιο πολλα απο καποιους σημερα!!! icon_drunk.gif

Βιοι παραλληλοι για Σουρμενα και ΟΚΕ και αξιζουν μια θεση στη Β...

2 αγωνες μεινανε για την ομαδα μου με ΛΕΩΝ εκτος και ΑΡΗ ΓΛΥΦ εντος. Μια νικη απλα χρειαζεται με 1 ποντο...και μετα... icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Συγχαρητηρια και δημοσια στον καλυτερο μικρο της κατηγοριας κατ'εμε , τον Λεωνιδα Βογιατζη(14) που ενα 50% της μεχρι τωρα επιτυχιας της ομαδας του ΟΚΕ του ανηκει. Εμενα ασιστ παντως μου δινει για να την βαζω μεσα 69.gif 69.gif



Νο 5 ΟΚΕ
bartsa
QUOTE(xaratsis @ Apr 17 2010, 01:22 ) *
κερδισε ο φοινικας ή ο αρης? μπερδευτηκαμε!!
στο ντερμπυ οκε-σουρμενα τι συνεβηκε?
βοθλιαγμενη?

Συγνωμη Φοινικας - Αρης Γλυφαδας 45-54.
Negro8
Α.Σ.Η. - ΙΑΣΩΝΑΣ 69-66

Μπηκαμε αγχωμενοι περισσοτερο απο καθε αλλη φορα με αποτελεσμα να ειναι τα πρωτα 7 λεπτα το σκορ 2-22 κλεινοντας το 10λεπτο με 9-25.στο 2ο πιεσαμε αρκετα και φεραμε το σκορ στο ημιχρονο στους 8 (27-35) αν δεν κανω λαθος.Δεν πιστεψαμε καμμια στιγμη οτι θα παρατησουμε το παιχνιδι.στο 3ο 10λεπτο με αρκετο press και κλεψιματα φεραμε το παιχνιδι σχεδον ισοπαλο.Ημεγαλη ανατροπη εγινε στο 4ο οπου τρεξαμε αρκετα και βγαλαμε ευκολους ποντους.Καποια μικρολαθακια ενω θα μπορουσαμε να εχουμε τελειωσει το παιχνιδι κρατησε τον ιασωνα ζωντανο..με αποκορυφωμα στα 9δευτερ. ενω ημασταν μπροστα με 4 δεχτηκαμε 3 απο τα 8 μετρα και φαουλ.ευτυχως πηραμε την κατοχη μετα απο χαμενη βολη και με 2 ευστοχες το παιχνιδι εληξε στους 3 και κρατηθηκαμε ζωντανοι ως το τελος της χρονιας.μπραβο σε ολα τα παιδια που μπορω να πω πως πρωτη φορα φετος εδειξαν τετοιο παθος και ψυχη.παμε τωρα για το επομενο και βλεπουμε.δουλεια και μονο δουλεια..καλη συνεχεια σε ολους.οπως δειχνουν τα πραγματα θα γινει μαχη και στην κορυφη και στην ουρα μεχρι τελους
iverson7
Βουλιαγμένη - Καστέλλα 57 - 61

Τι να πω??Μεγάλη νίκη για την ομάδα μου,που πια παίζουμε καλό και γρήγορο μπασκετάκι..και οτι βγεί!!!!!!!!Αν είχαμε αρχίσει έτσι από την αρχή,ίσως να και χτυπάγαμε άνοδο cool.gif !!!!!Όπως μαρτυράει και το σκορ,έγινε 1 μεγάλο ντέρμπι που κρίθηκε στο τελευταίο λεπτο με τις βολές που βάλαμε!!!Ήμασταν μπροστά στο σκορ σε όλο το παιχνίδι,ακομα και με 19 πόντους..!!!!!Κάπου εκεί μας πήρε 1 καταπληκτικός υπνάκος,ανέβηκε και ο Μαγγωνάκης και γενικά όλη η ομάδα της Βουλιαγμένης και μας ισοφαρίσαν 1 λεπτό πριν το τέλος 57-57 blink.gif !!!!Η βουλιαγμένη δεν πέρασε ποτέ νομίζω μπρόστα πάντως!!!!!!!Αυτά,συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά,και καλή συνέχεια σε όλες τισ ομάδες smiley.gif !!!!!

Νο 6 Καστέλλας
Negro8
Αυτα ειναι....3πλη ισοβαθμια αν την δευτερα κερδισει η βουλιαγμενη μεσα στα σουρμενα διαφορετικα κολλανε και οι τραχωνες απο πισω...για να δουμε!!!!
Χορευτης
QUOTE(Negro8 @ Apr 16 2010, 17:42 ) *
Αυτα ειναι....3πλη ισοβαθμια αν την δευτερα κερδισει η βουλιαγμενη μεσα στα σουρμενα διαφορετικα κολλανε και οι τραχωνες απο πισω...για να δουμε!!!!

Αστα αυτα πρεπει να δουλεψεις αντιμετωπιση zone press τωρα που εισαι μικρος ακομα....
Negro8
QUOTE(Χορευτης @ Apr 17 2010, 02:13 ) *
Αστα αυτα πρεπει να δουλεψεις αντιμετωπιση zone press τωρα που εισαι μικρος ακομα....


προλαβαινω ακομα λες?εχω ακομα καμμια 10αρια χρονακια μπροστα μου.ε?χαχαχα
Χορευτης
Α.Σ.Η. - ΙΑΣΩΝΑΣ 69-66

Τι να πω, πριν μια αγωνιστικη χαναμε απο την καστελλα 20 ποντους κ δεν μπορουσαμε ουτε ειχαμε το σθενος να παλεψουμε για να μην διασυρθουμε, κ σημερα γυρισαμε με παθος κ καταθεση ψυχης απο ολους απο το -18 εως κ +9. ΜΠΡΑΒΟ σε ολους μας...
Εγω δεν μιλαω για διατησιες ποτε μου... αλλα σημερα οι 2 κυριοι με τα γκρι ηταν πολυ προκλητικοι.... Μπηκαμε νωθρα κ εμεις, δωσαμε δικαιωματα με τις κακες μας αμυνες, σταθηκε κ ο ιασωνας καλυτερα στο πρωτο δεκαλεπτο αλλα ρε παιδια οι τυποι ξεκινησανε κ σγυριζανε 30-70 απο τα πρωτα δευτερολεπτα ΕΛΕΟΣ!!! στην εδρα μας σφυριζεται απαιτουμε 50-50... Στο α δεκαλεπτο ο ιασωνας για 9 ολοκληρα λεπτα ειχε 1 φαουλ κ εμεις 8... στο 4ο δεκαλεπτο ειχαμε για 8 λεπτα 8 φαουλ κ ο ιασωνας ΚΑΝΕΝΑ.... Ολα αυτα τα λεω κ προς θεου δεν υπονοω τπτ, για να μην βγει κανενας κ με κατηγορησει, (οτι σπρωχνεται ο ιασωνας κλπ κλπ....) Σε καμια περιπτωση, οι διατητες αυτοι ηταν ανυπαρκτοι τελειως...
Τα υπολοιπα ειναι γνωστα απο τον φιλο Νegro 8 ροκανιζαμε συνεχως την διαφορα, μπηκανε κ τα σουτ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ εγινε η ανατροπη. Προηγηθηκαμε μαλιστα με 9 ποντους 1.5 λεπτο πριν το τελος κ εκει που επρεπε να δειξουμε ψυχραιμια κ να κλειδωσοθμε το ματς απανωτα λαθη κ ενα τριποντο κ φαουλ απο τον Αθηναιου (αν δεν κανω λαθος) εφερε το παιχνιδι στους 2 ποντους, οπου μετα ευστοχησαμε στις βολες κ πηραμε μια σπουδαια νικη...
Συγχαρητηρια στα παιδια του ιασωνα, πριν το παιχνιδι λεγαμε οτι το θελουμε κ εμεις οπως κ εσεις, γτ με μια νικη κλεινατε κ μαθηματικα την ανοδο. Αλλα ειπαμε οτι δεν μας παιρνει κ πως πασυ θυσια πρεπει να την κανετε αλλου, σε αλλο ματς...Ισως ειναι κ καλυτερα μεσα στη εδρα σας μπροστα στον κοσμο σας να κανεται μια μικρη φιεστα... Σας το ευχομαι....

καλυνυχτα κ καλο σαββατοκυριακο
ΝΟ 17 ΑΣΗ

QUOTE(Negro8 @ Apr 16 2010, 18:15 ) *
προλαβαινω ακομα λες?εχω ακομα καμμια 10αρια χρονακια μπροστα μου.ε?χαχαχα


κ βεβαια το ρωτας...? Αλλωστε κ ο κοουτς αν ειδες σε προοριζει πια για ασσο... θα το μαθουν τα φιλαρακια σου κ θα γελανε....
Negro8
QUOTE(Χορευτης @ Apr 17 2010, 02:40 ) *
κ βεβαια το ρωτας...? Αλλωστε κ ο κοουτς αν ειδες σε προοριζει πια για ασσο... θα το μαθουν τα φιλαρακια σου κ θα γελανε....

μην μαρτυρας τα καινουργια κολπα του κοουτς....εξαλου ειμαι νεο εξελιγμενο μοντελο...playmaker που τριβεις τα ματια σου
Don
QUOTE(samothrakas @ Apr 16 2010, 23:32 ) *
Μεγάλη νίκη του Πήγασου περίπου 25 πόντους. Οι παίκτες του Λέων δεν βγήκαν από τα αποδυτήρια, μόνο οι φανέλες τους. Υπερβολικοί άλλη μια φορά στις αντιδράσεις τους. Για ακόμα μια φορά τους έφταιγαν τα κοράκια.

Την αποτυχία μπορώ να την δεχτώ....Δεν δέχομαι την έλλειψη προσπάθειας. Michael Jordan
Ξεκιναω με αυτη την φραση το σημερινο μου κειμενο γιατι πιστευω ειναι το μονο που με αντιπροσωπευει για την πορεια της ομαδας μου απο τα Χριστουγεννα και μετα.Ειμαι παρα πολυ πικραμενος γιατι ηρ8α σε αυτη την ομαδα για μια αντιστοιχη πορεια οπως στην περσινη μου τον Ερμη.Δεν θα κρυφτω πισω απο το δακτυλο μου ΝΑΙ ηρ8α για την ανοδο αλλα και μια καλη πορεια για μια νεοφοτιστη ομαδα θα ηταν οτι καλυτερο και για μενα και για τον γερασμενο (μπασκετικα παντα )εγωισμο μου.Δεν μπορει μια ομαδα που σε τουρνουα προετοιμασιας και με ομαδες της Γ ΕΣΚΑ να το παιρνει αηττητη,μια ομαδα που επιμενω εχει τοσο ταλεντο,μια ομαδα με τετοια διοικηση,μια ομαδα που μεχρι τα Χριστουγεννα ηταν στις 4 πρωτες θεσεις,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κινδυνευει να πεσει στα τελευταια 2 παιχνιδια!!!Που πηγε ο εγωισμος και ο τσαμπουκας μας????
Χθες στο παιχνιδι με τον Πηγασο βγηκαμε απο τα αποδυτηρια με το μυαλο σε μονο ενα αποτελεσμα.Ηξερα και ειχα πει και στους συμπαικτες μου οτι ο Πηγασος με τον Τσαπακη πια στο τιμονι του θα ειναι πιο δυνατος και σκληρος και πιο οργανομενος.Αυτο ειναι το DNA του Μανολη Τσαπακη και ως παιχτη που τον ειχα αντιπαλο αλλα και σαν προπονητης και αυτο προσπαθει να περασει στις ομαδες του!!!ΤΟ ΕΙΠΑ μην εκνευριστουμε στο σκληρο παιχνιδι των αντιπαλων και το καταφεραμε παρα πολυ καλα για 25 λεπτα που ειμαστε μεσα στο παιχνιδι.Μετα τι εγινε κυριοι????Που πηγε το αντρικο του Λεωντα??Μου θυμιζε την ταινια SPACE JAM που ξαφνικα χαθηκε το ταλεντο και δεν ξεραμε τι καναμε μεσα στο γηπεδο.
Πολυ καλος ο Ρομυλος Λολος στο κοουτσαρισμα του,δεν πρεπει αλλα θα το κανω και του δινω 8,5 στα 10 γιατι με δυο και μονο προπονησεις καταφερε και αλλαξε εστω και 25 λεπτα την ομαδα και επαιξε οπως επρεπε.Πιστευω στα νεα παιδια προπονητες,πηρε ενα μεγαλο ρισκο να αναλαβει μια ομαδα εντελως αγυμναστη και με λαθος νοοτροπια και αυτο φανηκε στα τελευταια 15 λεπτα που τρωγαμε τους αιφνιδιασμους χωρις καν να μπορουμε να αντιδρασουμε γιατι δεν ειχαμε τις δυναμεις να το κανουμε.Εχει το σθενος και τις γνωσεις να μας κανει ΟΜΑΔΑ και να καταφερουμε να κερδισουμε τα 2 τελευταια παιχνιδια,αλλιως του χρονου θα μιλαμε για πρωταθλημα στην Δ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!!
Τελος θελω να πω ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ μεσα στο παρκε,το εχετε αλλα καπου το εχετε ξεχασει!!!Ειναι μεγαλη ΝΤΡΟΠΗ αυτη η ομαδα να πεσει,ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ!!!!
Νο4 Λεων Μοσχατου
traxonas
Τραχωνες - Ερμης Αργ. 77 - 60 , νομιζω.
ΑΝΤΕ,ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, που λεγαμε και στο στρατό. icon_blahblah.gif
petran777
Καλημερα σε ολους του φιλους,

Αλλη μια αγωνιστικη που απεδειξε οτι το φετινο πρωταθλημα της Γ' Εσκανα ειναι το πιο αμφιρροπο και συναμα ανταγωνιστικο. Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια και τις ομαδες τους που κραταν πολυ ψηλα το επιπεδο της κατηγοριας.

Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - Α.Σ. ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 57-61

Ειχα γραψει στο προηγουμενο ποστ μου οτι θα χρειαζοταν αλλη μια ομαδικη υπερβαση για να φτασουμε στη νικη. Κι ετσι κι εγινε...
Μπηκαμε πολυ δυνατα στο ματς και με οδηγο για αλλη μια φορα τη δυνατη αμυνα μας, σωστο παιχνιδι στο ανοιχτο γηπεδο, παρολο που αστοχησαμε σε καποια "ευκολα" καλαθια, καταφεραμε να χτισουμε μια μικρη διαφορα. 8-15 σκορ α' δεκαλεπτου.
Και το β' δεκαλεπτο κυλισε στο ιδιο τεμπο, η Βουλιαγμενη δεν μπορουσε να ξεκλειδωσει την αμυνα μας κατι που τους προκαλεσε ευκνευρισμο και σε συνδυασμο με τις πολυ κακες επιστροφες τους πηγαμε στα αποδυτηρια με +12...21-33 ΗΤ

Το δευτερο ημιχρονο ξεκινησε οπως τελειωσε το πρωτο, με τη διαφορα να εκτοξευεται στο +19...Καπου εκει, ισως πιστεψαμε οτι το ματσακι ειχε τελειωσει, σταματησαμε να εχουμε σωστο προσανατολισμο στην επιθεση, και η Βουλιαγμενη εχοντας εκτος πλεον τους 7 & 9 (2 απο τους καλυτερους παιχτες τους) και βαζοντας το 4 & 12, εκλεισε τους διαδρομους και σκληρηνε την αμυνα της. Ο Μαγγω που ενω ηταν αστοχος στο πρωτο μερος, πηρε μπροστα και μας προκαλεσε πολλα προβληματα...
Το ματς εγινε ντερμπυ, η διαφορα ψαλιδιστηκε και 1:30 λεπτο πριν το τελος το παιχνιδι πηγε στο Χ. Ομως η ομαδα μου εδειξε μεγαλο σθενος, και κοντρα πλεον στη ροη του αγωνα με ψυχραιμια απο τη γραμμη των ελευθερων βολων και 2 καταπληκτικες αμυνες στον μεγαλο ατου της Βουλιαγμενης, πηραμε τη σπουδαια νικη...

Ενα τεραστιο μπραβο στο Στελλαρα που πραγματικα "σκοτωσε" την αμυνα τους με δυσκολα σουτ, τελειωσε το ματς με 25π. και απεδειξε για αλλη μια φορα την μεγαλη του αξια...Επισης συγχαρητηρια και στον Ιμπραημ που ηταν ευστοχος στις 2 κρισιμες βολες...Ολα τα παιδια κατεθεσαν ψυχη και σωμα στο παρκε οπως καθε βδομαδα και θεωρω οτι το να κρατας μια απο τις καλυτερες ομαδες της κατηγοριας στους 57π. στην εδρα τους, ειναι αποτελεσμα της ομαδικης δουλειας που γινεται...
Απο τη Βουλιαγμενη, περα του Μαγγω που σταματησε στους 32π., ξεχωρισα το Νο. 10 που με τα drive του μας προκαλεσε πολλα ρηγματα και αποδιοργανωνε την αμυνα μας...Τεραστια εντυπωση μου προκαλεσε ο παροπλισμος του 7 & 9 στο δευτερο ημιχρονο, και γενικα το κλιμα σε μια ομαδα που ανεβηκε...Δεν μου πεφτει λογος απλα την αποψη μου λεω...

Μεινανε πλεον 2 αγωνιστικες, ο στοχος μας δεν ειναι αλλος απο το καλυτερο δυνατο πλασαρισμα στο ταμπλο, και τη διεκδικηση της 5ης θεσης που ισως μας βαλει στο βαγονι της ανοδου...

Με σεβασμο,

Νο 9 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

ΥΓ.1: Με χαροποιησε ιδιαιτερα η προσωπικη "κοντρα" με το Μαγγω στο δ' δεκαλεπτο, μια μονομαχια που μου θυμισε αλλες εποχες στο ανοιχτο των περονιων...

ΥΓ.2: Φιλε pistolinas7 μας χαρακτηρισες ομαδα με ταλεντο αλλα αδουλευτη σε πολλους τομεις...Δεν γνωριζω απο που εχεις σχηματισει αυτη την αποψη, θα ηθελα να το αιτιολογησεις...
traxonas
QUOTE(petran777 @ Apr 17 2010, 15:25 ) *
...η Βουλιαγμενη βαζοντας το 4 & 12, εκλεισε τους διαδρομους και σκληρηνε την αμυνα της... 1:30 λεπτο πριν το τελος το παιχνιδι πηγε στο Χ...

A,ρε jna23,εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα, τιμας την δοξασμενη μας γενιά του 60βάλε! 77.gif ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!!! bball.gif
mysteriogreek
Θα συμφωνήσω με τον συμπαίκτη μου (Νο 9 ) και μπορώ να πω οτι με κάλυψε.Στο τελευταίο τρίλεπτο ήταν παιχνίδι για γερά νεύρα καθώς κάθε καλάθι ήταν καθοριστικό.Είχαμε μπει αποφασισμένοι για την νίκη,πιστέψαμε και τελικά την πήραμε.Ενα μεγάλο μπράβο και στις 2 ομάδες. Δεν έμειναν πολύ αγώνες (2 για την ακρίβεια) και πλέον θα τα δώσουμε όλα για το 2/2. Υπο κάποιες προυποθέσεις χτυπάμε άνοδο γιατί να μην το κυνηγήσουμε.

Νο 14 Α.Σ.Καστελλα
milf_hunter#7
QUOTE(LOWBAPER @ Apr 17 2010, 01:23 ) *
ΟΚΕ - ΣΟΥΡΜΕΝΑ 1 ΜΕ +10 δε θυμαμαι τελικο σκορ, νομιζω 69-59

Καλη εμφανιση απο τα Σουρμενα που αν ειχαν καλυτερο μικρο, θα ειχαν και καλυτερη τυχη...

Πολυ καλοι παιχτες το 5,6,7 απο τα Σουρμενα αν και περιμενα πιο πολλα απο καποιους σημερα!!! icon_drunk.gif

Βιοι παραλληλοι για Σουρμενα και ΟΚΕ και αξιζουν μια θεση στη Β...

2 αγωνες μεινανε για την ομαδα μου με ΛΕΩΝ εκτος και ΑΡΗ ΓΛΥΦ εντος. Μια νικη απλα χρειαζεται με 1 ποντο...και μετα... icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Συγχαρητηρια και δημοσια στον καλυτερο μικρο της κατηγοριας κατ'εμε , τον Λεωνιδα Βογιατζη(14) που ενα 50% της μεχρι τωρα επιτυχιας της ομαδας του ΟΚΕ του ανηκει. Εμενα ασιστ παντως μου δινει για να την βαζω μεσα 69.gif 69.gif



Νο 5 ΟΚΕ

Καλησπερα και απο μενα....οπως ειπε και ο 5 απο ΕΛΕΥΣΙΝΑ 69-59 τελικο σκορ.μεχρι το 19 το σκορ ηταν στον ποντο αλλα μεσα σε ενα λεπτο με 6-7 βολες και μια δυο επιθεσεις πηγε στους 10 με την βοηθεια των κυριων που ειναι συχνα εκει στις γυρω περιοχες.....
ουσιαστικα αυτο το λεπτο εκρινε το παιχνιδι,γιατι το δευτερο ημιχρονο ηρθε χ!!!!!
ΟΚΕ η καλυτερη ομαδα που εχουμε παιξει φετος πολυ γρηγορη και δυνατη ομαδα αξιζει να ανεβει!!!!!!
Εμεις ειχαμε προβλημα στην οργανωση σε αυτο το παιχνιδι,και στο τελειωμα,πολυ αστοχοι το χειροτερο μας παιχνιδι επιθετικα....μπραβο ομως σε ολους γιατι δεν το παρατησαμε σε κανενα σημειο του παιχνιδιου....
Ελπιζω του χρονου να ερθουμε ΕΛΕΥΣΙΝΑ και επιτελους να σπασει η εδρα,αν τελικα ανεβουν 5 ομαδες και ειμαστε μεσα στις 5!!!!!
bartsa
QUOTE(Don @ Apr 17 2010, 12:32 ) *
Την αποτυχία μπορώ να την δεχτώ....Δεν δέχομαι την έλλειψη προσπάθειας. Michael Jordan
Ξεκιναω με αυτη την φραση το σημερινο μου κειμενο γιατι πιστευω ειναι το μονο που με αντιπροσωπευει για την πορεια της ομαδας μου απο τα Χριστουγεννα και μετα.Ειμαι παρα πολυ πικραμενος γιατι ηρ8α σε αυτη την ομαδα για μια αντιστοιχη πορεια οπως στην περσινη μου τον Ερμη.Δεν θα κρυφτω πισω απο το δακτυλο μου ΝΑΙ ηρ8α για την ανοδο αλλα και μια καλη πορεια για μια νεοφοτιστη ομαδα θα ηταν οτι καλυτερο και για μενα και για τον γερασμενο (μπασκετικα παντα )εγωισμο μου.Δεν μπορει μια ομαδα που σε τουρνουα προετοιμασιας και με ομαδες της Γ ΕΣΚΑ να το παιρνει αηττητη,μια ομαδα που επιμενω εχει τοσο ταλεντο,μια ομαδα με τετοια διοικηση,μια ομαδα που μεχρι τα Χριστουγεννα ηταν στις 4 πρωτες θεσεις,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κινδυνευει να πεσει στα τελευταια 2 παιχνιδια!!!Που πηγε ο εγωισμος και ο τσαμπουκας μας????
Χθες στο παιχνιδι με τον Πηγασο βγηκαμε απο τα αποδυτηρια με το μυαλο σε μονο ενα αποτελεσμα.Ηξερα και ειχα πει και στους συμπαικτες μου οτι ο Πηγασος με τον Τσαπακη πια στο τιμονι του θα ειναι πιο δυνατος και σκληρος και πιο οργανομενος.Αυτο ειναι το DNA του Μανολη Τσαπακη και ως παιχτη που τον ειχα αντιπαλο αλλα και σαν προπονητης και αυτο προσπαθει να περασει στις ομαδες του!!!ΤΟ ΕΙΠΑ μην εκνευριστουμε στο σκληρο παιχνιδι των αντιπαλων και το καταφεραμε παρα πολυ καλα για 25 λεπτα που ειμαστε μεσα στο παιχνιδι.Μετα τι εγινε κυριοι????Που πηγε το αντρικο του Λεωντα??Μου θυμιζε την ταινια SPACE JAM που ξαφνικα χαθηκε το ταλεντο και δεν ξεραμε τι καναμε μεσα στο γηπεδο.
Πολυ καλος ο Ρομυλος Λολος στο κοουτσαρισμα του,δεν πρεπει αλλα θα το κανω και του δινω 8,5 στα 10 γιατι με δυο και μονο προπονησεις καταφερε και αλλαξε εστω και 25 λεπτα την ομαδα και επαιξε οπως επρεπε.Πιστευω στα νεα παιδια προπονητες,πηρε ενα μεγαλο ρισκο να αναλαβει μια ομαδα εντελως αγυμναστη και με λαθος νοοτροπια και αυτο φανηκε στα τελευταια 15 λεπτα που τρωγαμε τους αιφνιδιασμους χωρις καν να μπορουμε να αντιδρασουμε γιατι δεν ειχαμε τις δυναμεις να το κανουμε.Εχει το σθενος και τις γνωσεις να μας κανει ΟΜΑΔΑ και να καταφερουμε να κερδισουμε τα 2 τελευταια παιχνιδια,αλλιως του χρονου θα μιλαμε για πρωταθλημα στην Δ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!!!
Τελος θελω να πω ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟ μεσα στο παρκε,το εχετε αλλα καπου το εχετε ξεχασει!!!Ειναι μεγαλη ΝΤΡΟΠΗ αυτη η ομαδα να πεσει,ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕ!!!!
Νο4 Λεων Μοσχατου

Απο που το υπολογιζεις οτι ο ΛΕΩΝ εχει πιθανοτητες να πεσει. Στην χειροτερη να κανει δυο ηττες και να ισοβαθμησει με ΑΣΗ και ΑΡΗ αν αυτοι κανουν δυο νικες . Και στις δυο ισοβαθμιες ειναι απο πανω γιατι τους εχει κερδισει και τους δυο 2 φορες. Αρα στην χειροτερη να τερματισει ογδοος απο το τελος. Επισης προσωπικη μου αποψη οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλο ρισκο για καποιον νεο προπονητη τη στιγμη μαλιστα που ειναι και παικτης να αναλαβει μια ομαδα που βρισκεται σε συγχυση και ενω απομενουν 2 αγωνιστικες χωρις το αγχος της πτωσης η ακομα και την πιεση της οποσδηποτε ανοδου.
Don
QUOTE(bartsa @ Apr 17 2010, 18:22 ) *
Απο που το υπολογιζεις οτι ο ΛΕΩΝ εχει πιθανοτητες να πεσει. Στην χειροτερη να κανει δυο ηττες και να ισοβαθμησει με ΑΣΗ και ΑΡΗ αν αυτοι κανουν δυο νικες . Και στις δυο ισοβαθμιες ειναι απο πανω γιατι τους εχει κερδισει και τους δυο 2 φορες. Αρα στην χειροτερη να τερματισει ογδοος απο το τελος. Επισης προσωπικη μου αποψη οτι δεν ειναι και τοσο μεγαλο ρισκο για καποιον νεο προπονητη τη στιγμη μαλιστα που ειναι και παικτης να αναλαβει μια ομαδα που βρισκεται σε συγχυση και ενω απομενουν 2 αγωνιστικες χωρις το αγχος της πτωσης η ακομα και την πιεση της οποσδηποτε ανοδου.

Φιλε bartsa απο το post σου καθησα και ειδα λεπτομερος το προγραμμα και εχεις απολυτο δικιο,ειμουνα συνχησμενος και απο ενα παρασημο στο αριστερο ματι απο χθες που μου εχει δημιουργησει πονοκεφαλο και ζαλαδες και εβλεπα αλλα ντα αλλων!!!
Δικιο εχεις δεν πεφτει η ομαδα αλλα παραμενω στα λογια μου και επιμενω οτι ειναι ΚΡΙΜΑ να τερματισουμε σε τετοια θεση!!!
Οσο για τον καινουργιο προπονητη στηριζω απολυτα την επιλογη του συλλογου και προσωπικα πιστευω οτι ειναι ατομο που θα κανει την ομαδα να παιξει αλλο μπασκετ!!!
jna23
QUOTE(traxonas @ Apr 17 2010, 15:19 ) *
A,ρε jna23,εσυ και καποιοι αλλοι εδω μεσα, τιμας την δοξασμενη μας γενιά του 60βάλε! 77.gif ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!!! bball.gif


Πάλι καλα που είμαστε προς το τέλος του 60 smile.gif να λές . Σας περιμένω του χρόνου να τα ξαναπούμε 


leonkalf
Πήγασος - Λέων Μ. 83-61 (40-36 ημ.) (νομίζω δεν γράφτηκε το σκορ).

Καλό παιχνίδι έγινε την Παρασκευή στον Κορυδαλλό. Αρκετά ανταγωνιστικό, δυνατό και οι 2 ομάδες κυνήγησαν τη νίκη.

Καλό 1ο ημίχρονο και για τις 2 ομάδες και κλειστό σκορ. Ο Λέων σκόραρε με τους 2 ψηλούς του (#4, #10) κατά κύριο λόγο και ειδικά με τον Καρατζή (#4) που έκανε πάρτυ..
Στην αρχή του, είχαμε και 2 εντυπωσιακές φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Κάρφωμα σε αιφνιδιασμό (από αριστερά, παίρνοντας κέντρο και τελείωμα με το δεξί, όχι εντελώς μόνος) από τον Σιβίλια από πλευράς Πήγασου και αποτυχημένη προσπάθεια για κάρφωμα -σε δευτερεύων νομίζω αιφνιδιασμό- από τον Κόλια (#10) του Λέων.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Πήγασος παίζοντας καλύτερα, δυναμώνοντας την άμυνα και τρέχοντας αρκετά άνοιξε το σκορ και από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι το έλεγχε πλήρως και έφτασε τελικά εύκολα στη νίκη και με διαφορά.
Όλοι σχεδόν οι παίκτες που έπαιξαν πήγαν πολύ καλά, στην επίθεση είχαμε πλουραλισμό (6 παίκτες με διψήφιο) και high score φετινό στην επίθεση και είχαμε απαντήσεις σε κάθε είδους άμυνα των αντιπάλων. Πλέον, ο coach έχει περάσει τη φιλοσοφία του και η ομάδα βγάζει καλές φάσεις επιθετικά και σε άμυνες m2m και σε ζώνες. Απλά, το θέμα είναι σε πόσο καλή μέρα είναι οι παίκτες ώστε να βάλουν τα σουτ (που βγαίνουν πολλά ελεύθερα). Φαντάζομαι και στη Γλυφάδα να τα βάλουν τα παιδιά, αν έπαιζα εγώ θα ήμουν σίγουρος αφού εκεί είναι το αγαπημένο μου γήπεδο και έχω κάνει τις καλύτερές μου εμφανίσεις tongue.gif

Από το Λέων πάλι οι 2 ψηλοί του ήταν οι μόνοι αξιόπιστοι επιθετικά, είχε αμυντικά προβλήματα (κυρίως αργές επιστροφές). Και γενικά, η ομάδα του Λέων μου φάνηκε πεσμένη σε σχέση με άλλα 2 παιχνίδια που την είχα δει στον α' γύρο. Υπήρχε και κάποιος εκνευρισμός στην ομάδα που έκανε κακό (και προς διαιτητές και γενικά στην ομάδα). Και ο coach και τα παιδιά τα έβαλαν με τους 2 ref κάποιες στιγμές, αλλά νομίζω ότι αυτό ήταν περισσότερο προϊόν του γενικότερου εκνευρισμού τους. Σίγουρα λάθη έγιναν (και για τους 2), αλλά δεν ήταν για τόσο γκρίνια. Μάλλον περνάει ένα μεταβατικό στάδιο μετά την αλλαγή του προπονητή και τις ήττες που έχει κάνει. Πάντως, με τόσες ομάδες να πέφτουν (όπως πάει το πράγμα), η πορεία του Λέων για νεοφώτιστη ομάδα είναι μια χαρά!! Μου αρέσουν πολύ οι εμφανίσεις σας παιδιά! smile.gif

Η συνέχεια για μας στον Πήγασο, παραμένει δύσκολη (όσο δύσκολη την περιέγραψα και στο post της προηγούμενης εβδομάδας, 1 νίκη δεν αλλάζει κάτι..). Η νίκη αυτή απλά έδωσε μια ανάσα και ελπίδες για την -φετινή- σωτηρία της ομάδας στην κατηγορία (που θα είχαν τελειώσει με ενδεχόμενη ήττα).
Η συνέχεια έχει ως εξής: Απομένουν 2 αγωνιστικές. Για να καταφέρουμε καταρχήν να μην μας περάσει ο Φοίνικας Αγ. Σοφίας και πέσουμε πριν δούμε τι θα γίνει στη Γ' Εθνική, πρέπει να κάνουμε 1 νίκη (σε περίπτωση που ο Φοίνικας κάνει 2 νίκες).
Για να βάλουμε από κάτω 1 ή 2 ομάδες (τον Άρη Γλ.και την ΑΣΗ εν προκειμένω) θα πρέπει να κάνουμε 2 νίκες οπωσδήποτε και να κάνουν αντίστοιχα 2 ήττες και οι αντίπαλοι.
Με 2 νίκες μας και 2 ήττες του Άρη Γλ. τον περνάμε αν καταφέρουμε να τον κερδίσουμε πάνω από 6π. την Παρασκευή (όσους είχε κερδίσε στο ματς του α' γύρου, 67-73).
Με 2 νίκες μας και 2 ήττες και του Άρη Γλ. και της ΑΣΗ έχουμε τριπλή ισοβαθμία και ο κερδισμένος θα είναι ή ο Άρης ή ο Πήγασος ανάλογα με το πόσους πόντους θα κερδίσει ο Πήγασος τον Άρη την Παρασκευή.
Με 1 νίκη μας βγαίνουμε οριστικά 10οι και περιμένουμε αν θα πέσει 5η ομάδα..

Τα νέα από τη Γ' Εθνική λένε ότι αυτή τη στιγμή, πέφτει ο Εθνικός, ο Άλιμος, ο Φοίνικας και ο Ιωνικός Ν. (που σημαίνει πέφτουν 7 ομάδες εδώ). Μένουν 3 αγωνιστικές εκεί. Χθες ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει τη νίκη που ίσως του έδινε την παραμονή.. και ο Ιωνικός Ν. έχασε 3π. μετά από μεγάλη μάχη από την πρωτοπόρο Κηφισιά μέσα στη Νίκαια. Αναμένουμε τη συνέχεια..



Σήμερα στις 20:00 θα γίνει το παιχνίδι Σούρμενα - Βουλιαγμένη
traxonas
QUOTE(jna23 @ Apr 19 2010, 12:34 ) *
...Σας περιμένω του χρόνου να τα ξαναπούμε 

Πολυ σιγουρια βλεπω για την τεταρτη (ισως και πεμπτη) θεση οτι οδηγει στην ανοδο.Αν θες ,στειλε μου pm, 'η οποιος
γνωριζει ποιες ομαδες πανε για συγχωνευση.



Χορευτης
Ερμης Πειραια-Περαμος ποσο ηρθε? Αν γνωριζει κανεις μπορει να μας το πει? Οπως επισης αν καποιος γνωριζει την βαθμολογια μπορει να την αναρτησει?
milf_hunter#6
Σουρμενα-Βουλιαγμενη 1...ΞΑΝΑ! καναμε αυτο που επρεπε!!! συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες,εγινε ενα πολυ καλο παιχνιδι!!! αλλα δυο μεινανε και θα τα δωσουμε ολα....
Basster
Σούρμενα - Βουλιαγμένη 69 - 63

Τρείς φορές έπαιξαν φέτος τα Σούρμενα με τη Βουλιαγμένη και κέρδισαν τις δύο, και πολύ δίκαια μάλιστα. Ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αξιοπρεπή διαιτησία, αν και δεν έλειψαν κάποια φαλτσόσφυρίγματα υπέρ της Βουλιαγμένης, αλλά εκεί που έδωσαν ρέστα οι διαιτητές ήταν όταν ζήτησαν στο ημίχρονο να έρθει η Αστυνομία! γιατί έκανε φασαρία το φιλοθέαμον κοινό και βάραγε το τύμπανο! (Άκουσον, άκουσον)!!! Τελικά το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση και τα Σούρμενα πέτυχαν μια πανάξια νίκη μιας και στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ.
referee
QUOTE(Basster @ Apr 20 2010, 01:04 ) *
Σούρμενα - Βουλιαγμένη 69 - 63

Τρείς φορές έπαιξαν φέτος τα Σούρμενα με τη Βουλιαγμένη και κέρδισαν τις δύο, και πολύ δίκαια μάλιστα. Ένα πολύ καλό παιχνίδι, με αξιοπρεπή διαιτησία, αν και δεν έλειψαν κάποια φαλτσόσφυρίγματα υπέρ της Βουλιαγμένης, αλλά εκεί που έδωσαν ρέστα οι διαιτητές ήταν όταν ζήτησαν στο ημίχρονο να έρθει η Αστυνομία! γιατί έκανε φασαρία το φιλοθέαμον κοινό και βάραγε το τύμπανο! (Άκουσον, άκουσον)!!! Τελικά το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση και τα Σούρμενα πέτυχαν μια πανάξια νίκη μιας και στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ.


1η Φάση Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ
Σούρμενα-Βουλιαγμένη 72-77

1ος Γύρος Πρωταθλήματος
Βουλιαγμένη-Σούρμενα 94-83

2ος Γύρος Πρωταθλήματος
Σούρμενα-Βουλιαγμένη 69-63

Εμένα αυτό μου μοιάζει με 2 νίκες η Βουλιαγμένη και 1 τα Σούρμενα...Εκτός αν με γελούν τα μάτια μου...Συγχαρητήρια στα παιδιά των Σουρμένων,απόλυτα δίκαιη η νίκη τους...Εμείς χωρίς τον μικρό μας πλέον,δε μπορούμε να παίξουμε όπως πριν...Αισίως ο 6 σοβαρός τραυματισμός για φέτος...Ευτυχώς έχουμε ανέβει,αλλιώς...

Καληνύχτα σας...
Negro8
καλησπερα...μετα το σημερινο αποτελεσμα και χωρις να ξερουμε το σκορ του αγωνα ερμη πειραια-νεα περαμος η βαθμολογια ειναι ως εξης...

Βαθμολογία
( 24 αγωνιστικές)
1 – Βουλιαγμένη 18- 6 42
2 – Ιάσωνας Νικ. 18- 6 42
3 - ΟΚΕ 18- 6 42
----------------------------------------------------
4 – Τράχωνες 16- 8 40
5 - Σούρμενα 16- 8 39
6 – Λέων Μοσχ. 13-11 37
7 – Καστέλλα 14-10 38
8 - Ηλεκτρούπολη 11-13 35
9 - Αρης Γλυφ. 11-13 35
10 - Πήγασος 9-15 33
-----------------------------------------------------
11 – Φοίνικας Αγ.Σοφ. 8-16 32
12– Ν. Πέραμος 7-16 30 (αναμονη αποτελεσματος)
13 - Ερμής Αργ. 6-18 30
14 - Ερμής Πειρ. 3-20 26 (αναμονη αποτελεσματος)

*Τα Σούρμενα έχουν -1 βαθμό

Καλο βραδυ....
iverson7
Φίλε Negro 8,χωρίς να θέλω να σε θίξω,η βαθμολογία που ανέρτησες είναι απλά λάθος!! blink.gif !!1ον αν κοιτάξεις καλά είμαστε πιο πάνω από Λέοντα ( έχουμε και τιν ισοβαθμία αμα λάχει cool.gif και τα Σούρμενα έχουν 9 ήττες και φυσικά το -1!Αυταααααα..με εκτίμηση as always!!!!!! smiley.gif

Νο 6 Καστέλλα
Basster
QUOTE(referee @ Apr 20 2010, 01:29 ) *
1η Φάση Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ
Σούρμενα-Βουλιαγμένη 72-77

1ος Γύρος Πρωταθλήματος
Βουλιαγμένη-Σούρμενα 94-83

2ος Γύρος Πρωταθλήματος
Σούρμενα-Βουλιαγμένη 69-63

Εμένα αυτό μου μοιάζει με 2 νίκες η Βουλιαγμένη και 1 τα Σούρμενα...Εκτός αν με γελούν τα μάτια μου...Συγχαρητήρια στα παιδιά των Σουρμένων,απόλυτα δίκαιη η νίκη τους...Εμείς χωρίς τον μικρό μας πλέον,δε μπορούμε να παίξουμε όπως πριν...Αισίως ο 6 σοβαρός τραυματισμός για φέτος...Ευτυχώς έχουμε ανέβει,αλλιώς...

Καληνύχτα σας...


Βάλε κι αυτό που κακώς ακυρώθηκε Σούρμενα - Βουλιαγμένη 70 - 68 οπότε 2 -2 οι νίκες
referee
QUOTE(Basster @ Apr 20 2010, 09:28 ) *
Βάλε κι αυτό που κακώς ακυρώθηκε Σούρμενα - Βουλιαγμένη 70 - 68 οπότε 2 -2 οι νίκες


Δυστυχώς για σένα,αυτό δεν μετράει...Όσο κι αν θα το ήθελες...Άντε καλημέρες... cool.gif
chili
Βαθμολογία ( 24 αγωνιστικές)

1 ΟΚΕ 18- 6 42
2 Βουλιαγμένη 18- 6 42
3 Ιάσωνας Νικ. 18- 6 42
----------------------------------------------
4 Τράχωνες 16- 8 40
5 Σούρμενα 15- 9 38
6 Καστέλλα 14-10 38
7 Λέων Μοσχ. 13-11 37
8 Ηλεκτρούπολη 11-13 35
9 Αρης Γλυφ. 11-13 35
10 Πήγασος 9-15 33
-----------------------------------------------------
11 Φοίνικας Αγ.Σοφ. 8-16 32
12 Ν. Πέραμος 7-17 31
13 Ερμής Αργ. 6-18 30
14 Ερμής Πειρ. 4-20 28

*Τα Σούρμενα έχουν -1 βαθμό
Basster
QUOTE(referee @ Apr 20 2010, 08:39 ) *
Δυστυχώς για σένα,αυτό δεν μετράει...Όσο κι αν θα το ήθελες...Άντε καλημέρες... B)


Σημασία έχει ότι σας ΞΑΝΑκερδίσαμε. Αλήθεια πως και δεν φέρατε πάλι κάμερα να καταγράφει τον αγώνα; Δε βρήκατε κάμεραμαν;
bartsa
QUOTE(chili @ Apr 20 2010, 08:51 ) *
Βαθμολογία ( 24 αγωνιστικές)

1 ΟΚΕ 18- 6 42
2 Βουλιαγμένη 18- 6 42
3 Ιάσωνας Νικ. 18- 6 42
----------------------------------------------
4 Τράχωνες 16- 8 40
5 Σούρμενα 15- 9 38
6 Καστέλλα 14-10 38
7 Λέων Μοσχ. 13-11 37
8 Ηλεκτρούπολη 11-13 35
9 Αρης Γλυφ. 11-13 35
10 Πήγασος 9-15 33
-----------------------------------------------------
11 Φοίνικας Αγ.Σοφ. 8-16 32
12 Ν. Πέραμος 7-17 31
13 Ερμής Αργ. 6-18 30
14 Ερμής Πειρ. 4-20 28

*Τα Σούρμενα έχουν -1 βαθμό

Να πω και εγω οτι τη δεδομενη στιγμη ο Αρης βρισκεται πανω απο την Ηλεκτρουπολη στην ισοβαθμια. Πολυ σημαντικο για εμας. Θεωρω οτι οι πρωτες τρεις ομαδες δικαιως ανεβαινουν μιας και ηταν οι ποιο σταθερες καθολη τη διαρκεια του πρωταθληματος. Μια μικρη ενσταση για την ομαδα των Σουρμενων που αδικως της αφαιρεθηκε βαθμος και που νομιζω οτι εστω και την τελευταια στιγμη πρεπει να της επιστραφει. Το θεμα δεν πρεπει να εχει κλεισει ακομα. Κατα διαστηματα ολα τα παιδια στο φορουμ σας εχουν συμπαρασταθει. Ετσι και αλλιως γινεται μεγαλη μαχη για την τεταρτη θεση που απο οτι φαινεται οδηγει στη β εσκανα αλλα και στην ουρα οπου ολες οι ομαδες παλευουν για την καλυτερη τελικη καταταξη. Τελος ενα μπραβο απο μενα για την πορεια της Καστελλας ειδικα στο δευτερο γυρο.
jna23
QUOTE(Basster @ Apr 20 2010, 10:01 ) *
Σημασία έχει ότι σας ΞΑΝΑκερδίσαμε. Αλήθεια πως και δεν φέρατε πάλι κάμερα να καταγράφει τον αγώνα; Δε βρήκατε κάμεραμαν;


Εσύ μάλλον θα είσαι απο αυτούς που κρατούν τα Σουρμενα σε μία κατηγορία που δεν τους αξίζει.Κριμα γιατι έχεται και καλή ομάδα και καλά παιδιά αλλά απαράδεκτους παράγοντες. Δεν επιτρεπεται απο εσας μια τέτοια συμπεριφορά σε φιλικά σωματεία. Εμεις δεν προκαλέσαμε κανένα σε κανένα ματς μεταξύ μας. Κριμα για ην ιστορία τους συλλόγου σας και πιό κρίμα γιατί είχατε ομάδα για να ανεβείτε.

Πάμε λιγο στο παιχνίδι γιατί μάλλον ολα αυτα κουράζουν. Ενα δυσκολο παιχνίδι για εμάς πάλι χωρις τον μικρό μας. Αναγκασμένοι λοιπόν να παιζουμε 40 λεπτα με μικρό εντελώς απροπόνητο λόγο στρατού.
Παλαίψαμε οσο μπορουσαμε αλλα πάλι ο Milf 6 μας έβαλε 3 καθοριστικά τριποντα (τον μάρκαρε ο μικρός μας και δεν τον είχα εγω wink.gif). Πολύ καλός και ο MIlf 7 σε ολη την διάρκει ατου αγώνα.
Ωραίο παιχνίδι με ενταση,αν εξαιρέσουμε το ημιχρονο με τους καφρους που μας έκαναν να περιμενουμε 30 λεπτα την αστυνομία για να ξεκινησει το δευτερο ημιχρονο.

1.Παραγοντες τον Σουρμένων αλλάξανε οι καιροί. Αλλο η ωραια ατμόσφαιρα με τα τύμπανα και άλλο να βρίζεται κάποιους χωρις λόγο που το καλοκαίρι θα παίρνεται τηλέφωνο για χάρες.

2.Μπράβο στους ολους τους Milf στο Μπέτς και στον Βαγγέλη. Κρίμα αν δεν προλάβετε την άνοδο ωστε του χρόνου να ξαναπαιξουμε μαζί.

3. Μπράβο στα παιδιά της ομάδας μας που παλαίψαμε. Σε μία φαση καναμε μόνο βουτιές στο γήπεδο σε διεκδίκηση φάσης. Στο πάγκο ηταν πιό πολοι οι τραυματιές μας παρα οι υγιείς. Αν ειμασταν πλήρεις σε όλο το πρωταθλημα θα είμασταν αάλλη ομάδα. Του χρονου πρώτη προπόνηση θα έχει πάτερ Αλέξιο αλλιώς δεν μας βλέπω καλά.

4.Baster πλαι καλα που δεν παιξαμε και φιλικα φετός γιατι θα είχες χασει το μέτρημα smile.gif 
referee
QUOTE(jna23 @ Apr 20 2010, 12:04 ) *
Εσύ μάλλον θα είσαι απο αυτούς που κρατούν τα Σουρμενα σε μία κατηγορία που δεν τους αξίζει.Κριμα γιατι έχεται και καλή ομάδα και καλά παιδιά αλλά απαράδεκτους παράγοντες. Δεν επιτρεπεται απο εσας μια τέτοια συμπεριφορά σε φιλικά σωματεία. Εμεις δεν προκαλέσαμε κανένα σε κανένα ματς μεταξύ μας. Κριμα για ην ιστορία τους συλλόγου σας και πιό κρίμα γιατί είχατε ομάδα για να ανεβείτε.

Πάμε λιγο στο παιχνίδι γιατί μάλλον ολα αυτα κουράζουν. Ενα δυσκολο παιχνίδι για εμάς πάλι χωρις τον μικρό μας. Αναγκασμένοι λοιπόν να παιζουμε 40 λεπτα με μικρό εντελώς απροπόνητο λόγο στρατού.
Παλαίψαμε οσο μπορουσαμε αλλα πάλι ο Milf 6 μας έβαλε 3 καθοριστικά τριποντα (τον μάρκαρε ο μικρός μας και δεν τον είχα εγω wink.gif). Πολύ καλός και ο MIlf 7 σε ολη την διάρκει ατου αγώνα.
Ωραίο παιχνίδι με ενταση,αν εξαιρέσουμε το ημιχρονο με τους καφρους που μας έκαναν να περιμενουμε 30 λεπτα την αστυνομία για να ξεκινησει το δευτερο ημιχρονο.

1.Παραγοντες τον Σουρμένων αλλάξανε οι καιροί. Αλλο η ωραια ατμόσφαιρα με τα τύμπανα και άλλο να βρίζεται κάποιους χωρις λόγο που το καλοκαίρι θα παίρνεται τηλέφωνο για χάρες.

2.Μπράβο στους ολους τους Milf στο Μπέτς και στον Βαγγέλη. Κρίμα αν δεν προλάβετε την άνοδο ωστε του χρόνου να ξαναπαιξουμε μαζί.

3. Μπράβο στα παιδιά της ομάδας μας που παλαίψαμε. Σε μία φαση καναμε μόνο βουτιές στο γήπεδο σε διεκδίκηση φάσης. Στο πάγκο ηταν πιό πολοι οι τραυματιές μας παρα οι υγιείς. Αν ειμασταν πλήρεις σε όλο το πρωταθλημα θα είμασταν αάλλη ομάδα. Του χρονου πρώτη προπόνηση θα έχει πάτερ Αλέξιο αλλιώς δεν μας βλέπω καλά.

4.Baster πλαι καλα που δεν παιξαμε και φιλικα φετός γιατι θα είχες χασει το μέτρημα smile.gif 


Φίλε Γιάννη,εγώ ξέρω μια παροιμία...

"Τα σαλιγκάρια βγαίνουν πάντα μετά από βροχή..."

Καλή σας μέρα...
jna23
QUOTE(referee @ Apr 20 2010, 13:10 ) *
Φίλε Γιάννη,εγώ ξέρω μια παροιμία...

"Τα σαλιγκάρια βγαίνουν πάντα μετά από βροχή..."

Καλή σας μέρα...


Σαν αυτα που θα φαμε στο Παρίσι φίλε smile.gif


referee
QUOTE(jna23 @ Apr 20 2010, 14:14 ) *
Σαν αυτα που θα φαμε στο Παρίσι φίλε smile.gif


Μωρέ ας το πάρει ο Θρύλος και τρώω κι απ'αυτά... smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.