Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑΝΑ 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
jumaru
QUOTE(papalinas @ Feb 27 2010, 05:44 ) *
περηφανους κανει μονο τους ζωολογικους κηπους. απορω που εχεις το θρασος και πανηγυριζεις. απο το 1 μεχρι το 40 χοροπηδαγατε σαν "ηλεκτροχτυπημενοι" με συνεχομενα θεατρα-βουτιες, συνεχομενο και συνεχιζομενο "σπαθαρισμο" απο τον προπονητη σας και αφου ακομα κι ετσι στο ημιχρονο η ηλετρουπολη σας ειχε απο κατω, ξεκινησε η <<επικη ανατροπη>>. οι διαιτητες καθυστερησαν ενα 20λεπτο να μπουν στο β' ημιχρονο(???? γιατι αραγε) και απο τοτε που το ξεκινησαν γελασε ο καθε νοημονας ανθρωπος. η Ο.Κ.Ε που πιεζε απο την αρχη με λυσσα φορτωθηκε με 4 φαουλ λιγο πριν ξημερωσει,ενω η Α.Σ.Η. με ζωνη απο το β' δεκαλεπτο ειχε ηδη συμπληρωσει τα 29 φαουλ!!! με προτεργατες το Νο 14, που θυμισε τον γιγαντα αργηγο του παναθηναικου καραγκουνη, αλλα και αξιο συμπαραστατη το Νο 7 , που πραγματικα το λυπηθηκε η ψυχη μου, γυρισαν και πηραν το παιχνιδι που ηθελαν τοσο πολυ και εκαναν περηφανους τους 20 και πλεον μπασκετανθρωπους(χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

�) που βρεθηκαν στις κερκιδες. κορυφαιες στιγμες της περηφανης ανατροπης τα 3( ολογραφως τρια) τακλιν στο κεντρο του γηπεδου που ο ευτραφης διαιτητης ( επισης χαχαχαχαχαχαχαχα) αφησαν ως πλεονεκτημα!! ( ποιανου?) .και αφου οι περηφανοι ελευσινιοι(μυστηριοι) κερδισαν, ηθελαν και να δειρουν τους αντιπαλους, αφου η περηφανια και η μαγκια περισσευει. περδεψαν ομως μια στηλη τσιμεντοτουβλα απο αμελετητα. αξιοι της μοιρας τους οι περηφανοι , που καποια στιγμη θα τα λουστουνε αυτα που κανανε(απαραβατος νομος) . πραγματικο αισχος και ντροπη.



Καταρχην καλωσορισες στο forum βλεπω πρωτο post και εγραφη 0:30 το βραδυ και γραφεις και τα καλυτερα για τα παιδια απο την Ελευσινα!! Προσωπικα πιστευω οτι το παιχνιδι το κερδισε η ομαδα που το ηθελε περισσοτερο. Τωρα σε ενα παιχνιδι στο οποιο δεχτηκαμε 2 τεχνικες ποινες και 1 αντιαθλητικο και στο οποιο ειμαστα πισω στο ημιχρονο σχεδον 10 ποντους και τελικα γυρισε και πηγε και στο +8 δε νομιζω οτι σου φταει η διαιτησια!! Οσο για το ηθος και ολα τα αλλα περι μαγκια κτλ νομιζω εχουν αποψη οι περισσοτεροι που εχουν ερθει στην Ελευσινα!!
ELEFSINA
Α ΡΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΕ ΓΛΕΙΦΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ....!!!!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ...Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ....!!!!!!ΕΕΕ ΡΕΕΕΕ ΚΑΣΤΟΡΑ!!!!!!!!:) smiley.gif smiley.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

ΕΣΚΑΝΑ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑΑΑΑΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!
[/quote]


φιλε επειδη δεν θελω να γινει παρεξηγηση...για τη Βουλιαγμενη εκφραζω εδω και 4 μηνες λεγοντας οτι ειναι η καλυτερη ομαδα της κατηγοριας,με το καλυτερο παικτη της κατηγοριας(σε αυτο μπορει να σου απαντηση ο JNA και ο REFFERE.γι'αυτο δεν θελω να παρερμυνευεις τα λογια μου.

Ευχαριστω πολυ(φιλαθλος Οκε)

QUOTE(jumaru @ Feb 27 2010, 12:21 ) *
Καταρχην καλωσορισες στο forum βλεπω πρωτο post και εγραφη 0:30 το βραδυ και γραφεις και τα καλυτερα για τα παιδια απο την Ελευσινα!! Προσωπικα πιστευω οτι το παιχνιδι το κερδισε η ομαδα που το ηθελε περισσοτερο. Τωρα σε ενα παιχνιδι στο οποιο δεχτηκαμε 2 τεχνικες ποινες και 1 αντιαθλητικο και στο οποιο ειμαστα πισω στο ημιχρονο σχεδον 10 ποντους και τελικα γυρισε και πηγε και στο +8 δε νομιζω οτι σου φταει η διαιτησια!! Οσο για το ηθος και ολα τα αλλα περι μαγκια κτλ νομιζω εχουν αποψη οι περισσοτεροι που εχουν ερθει στην Ελευσινα!!



συμφωνω με τον παικταρα JUMARU.δεν σου φταιει η διαιτησια για το +10 σου , που εγινε -8.οσο για τη φιλοξενια θεωρω οτι θα ταν πολυ καλη αν δεν προκαλουσατε με κινησεις απο τον παγκο και βρομωλοχιες προς τον παγκο μας,τους παικτες μας και στην κερκιδα.ας σταματησει εδω η κουβεντα αυτη.
Χορευτης
OKE-Ηλεκτρουπολη=67-59 smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif



Ελευσινα θα μας τρελανεις ρε μεγαλε.. που ησουν σε αλλο γηπεδο...? μου εβαλες κ χαμογελακια...

επειδη εχω μαθει να λεω την αληθεια, επειδη για μενα το μπασκετακι ειναι διασκεδαση κ εκτονωση πανω απο ολα κ πρεπει να το διασκεδαζουμε, θα αναλυσω λιγο τον αγωνα κ θα σταθω σε μερικα σημεια...
Καταρχην οπως εβλεπα το παιχνιδι μεχρι το ημιχρονο, οι διατητες κανανε καπια λαθη εις βαρος κ των δυο ομαδων... (κ επειδη θα μου πεις για τις τεχνικες πηνες που δωσανε στην ομαδα του οκε θα σου απαντησω κ σε αυτο)
Για την πρωτη δεν ακουσα τι ειπε ενας απο την ομαδα σας, που δεν ηταν αθλητης κ δεν μπορω να κρινω αν ηταν σωστη, στν δευτερη ομως, ειχε γινει ηδη μια παρατηρηση κ σωστα δοθηκε.. αλλωστε κ σε εμας δωσανε 2 κ μαλιστα την δευτερη στον εφορα που ηταν η πρωτη του στα κοντα 20 χρονια που ειναι διπλα στην ομαδα..
το ημιχρονο εκλεισε με εμας μπροστα (δεν θυμαμαι την διαφορα) περιμου 6-7 δεν θυμαμαι...

Κ τωρα στο δευτερο..... ΔΙΑΤΗΤΕΣ ανυπαρκτοι καλυτερα να καθοντουσαν στα αποδυτηρια αλλη μιση ωρα...
Το παιχνιδι ξεκινησε κ κ παλι εμεις μπροστα κ ο ΟΚΕ να ροκανιζει την διαφορα με πιεση απο ψηλα.. Πως τα ειδες τα δυο φαουλ που μου εγιναν no17 που ηταν μπροστα στον παγκο..? 4 φαουλ εκανα στην αμυνα κ σηκωσα το χερι μου σε ολα.. σε εμας σφυριξανε ΣΧΕΔΟΝ τα διπλα φαουλ... κ ΝΑΙ μπορει να τα καναμε, αλλα σε αυτο οι διατητες δεν παιξανε 50-50 με το παραμικρο φαουλ στην ΑΣΗ κ οχι στον ΟΚΕ... το 14 σας καλο παιχτρακι αλλα σε καποιες φορες το παρακανε λιγο με το θεατρο να εκμεευσει επιιθετικα φαουλ, οπως κ ολη η ομαδα σας.. δεν φταιτε εσεισ σε αυτο ομως. φταινε οι διαιτητες που δεν δωσανε μια παρατηρηση σε καθε εεεε κ κατω, ωστε να το σταματησετε.

Τελοσπαντων καπου εκει χαθηκε η ψυχραιμια μας περασατε μπροστα κ την αυξησατε στο τελος...


Τωρα θελω να σταθω σε καποια σημεια...

Ο προπονητης σας ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.. στην δευτερη τεχνικη ποινη τρελενεται κ οτι κ να ηταν, φωναζει τους δυο διαιτητες κ τουσ λεει.. Ελατε εδω γ....ω τ..ν π.......α μ..υ τι δινεται θα με τρελανεται... κ αυτοι πηγαν κ κανανε πηγαδακι 3 λεπτα μπροστα στην γραμματεια.
ειναι συμπεριφορα αυτη απο προπονητη??? εσεις εκει στον ΟΚΕ πως την κρινετε..? Δευτερον σε ενα σφυριγμα πεταει το πινακακι, μπαινει ο μαρκαδορος στο τζαμπολ κ το παιχνιδι συνεχιζεται. αυτη η φαση δεν σηκωνε κ τριτο ταφ.
Τριτον ολη την ωρα φωναζε κ εμπαινε μεσα στο παρκε σχεδον ποτε δεν βγηκε, μονο σε κατι ταιμ ουτ.. Τεταρτον στο δευτερο ημιχρονο του γινεται μια παρατηρηση κ σε αυτον κ στον παγκο, κ γυρναει κ μας λεει στον παγκο.. ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΩ Κ ΜΗΛΙΣΕΤΕ. Αν ειναι δυνατον, κριμα γτ τον ειχα σε εκτιμιση τον ηξερα κ απο το αιγιο αλλα χθες ηταν απαραδεκτος κ με απογοητευσε..

Κατι αλλο ακουγα για ενα ομορφο κλειστο, ωραια ατμοσφαιρα.. που ηταν ολα αυτα..??
Κ οπως προειπα δεν εχω μαθει να κρυβομαι θα σου πω το εξης. αποδοκιμαζω την συμπεριφορα 1-2 παιχτων μας που απαντησαν στην κερκιδα κ το εχω πει επανηλειμενα μην ασχολειστε ουτε με διαιτητες ουτε με παιχτες ουτε με κανεναν. Καποιοι απο την κερκιδα ορμηξαν απο μεχρι τα αποδυτηρια να τσαμπουκαλεφτουν. Μπραβο αυτο ειναι εχετε υγειης φιλαθλους. ολα αυτα εχουν γραφτει στο φυλο αγωνα κ περιμενω να δω αν θα υπαρξει καμια τιμωρια.

Μπραβο δεν μπορω να σας δωσω οπως λες ELEFSINA. το χερι μου σε ολους τους παιχτες του ΟΚΕ το εδωσα για την προσπαθεια τους..
Αυτο που εμεινε απο το χθεσινο παιχνιδι ηταν οτι, επρεπε να χασουμε οπως κ δηποτε κ δεν μας αφησαν να διεκδικισουμε κατι περισσοτερο...
NO 17 ΑΣΗ
jna23
QUOTE(ELEFSINA @ Feb 27 2010, 02:08 ) *
Πρωταθλητρια- Βουλιαγμενη


Πρωταθλητής όχι ακόμα αλλα  Ρυθμιστής 3ης θέσης ναι καθώς έχουμε 2 ντέρμπι κολλητά. ΟΚΕ μέσα και Σούρμενα έξω. Εμεις πάμε για 2 στα 2 το πρίμ του κόουτς ειναι πολύ καλό και δεν πρέπει να το χάσουμε παιδιά smile.gif
petran777
Καλημερα,

ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ - ΙΑΣΩΝΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 64-70

Πιστευω οτι η ομαδα μου απεδειξε για αλλη μια φορα οτι μπορει να αποδωσει καλο μπασκετ και οτι εχουμε στοχο τη νικη σε καθε ματς. Το α' δεκαλεπτο ξεκινησε και τελειωσε ιδανικα, με σκορ 25-12 αν δεν κανω λαθος. Μπηκαμε διαβασμενοι και πηραμε ποντους στο ανοιχτο γηπεδο οπου τα βαρια κορμια του Ιασωνα δεν μπορουσαν να ακολουθησουν.
Στο β' δεκαλεπτο συνεχισαμε στον ιδιο ρυθμο και ο Ιασωνας με ατομικες ενεργειες του Νο.9 κρατηθηκε στο ματς με αποτελεσμα ημιχρονου 40-32.
Στο γ' δεκαλεπτο ο Ιασωνας με σκληρη αμυνα και πολλα pick με το Νο.7 πλησιασε σε αποσταση βολης αλλα ξανακαταφεραμε να ανακτησουμε τη διαφορα κοντα στο +10.
Στο δ' δεκαλεπτο ο Ιασωνας συνεχιζοντας τη ζωνη του και πιο διαβασμενοι πλεον κατεφεραν και ανετρεψαν τη διαφορα και εφτασαν στη νικη. Προηγηθηκαν για πρωτη φορα στα 2 λεπτα πριν το τελος με τριποντο μαχαιρια του Νο.7 στη ληξη της επιθεσης 64-67 και κατα τη γνωμη μου εκλεψαν το ματς.
Τεραστιο ρολο στην ανατροπη επαιξε η κοπωση σε εμας και τα πολλα λαθη σε κατι που εμοιαζε με zone press απο τον Ιασωνα.
Οσοι εχουν διαβασει τα προηγουμενα ποστ μου ξερουν οτι δεν ασχολουμαι με τη διατησια. Εχθες παντως νομιζω οτι ολοι ειδαν οτι κατι παραπανω απο τα κουκουτσια πηρε ο Ιασωνας. 23 - 11 τα φαουλ υπερ τους, σε ενα ματς που ειμασταν μπροστα κοντα στους +10 και με τεραστια διαφορα στις ελευθερες βολες. Αποκορυφωμα στο 64-67 και 35" πριν το τελος 2 φαουλ μεσα στη ρακετα και μπροστα στο διατητη εγιναν γαργαρα.
Δεν θελω να μειωσω τη νικη του Ιασωνα και σιγουρα η δικη μας πτωση οδηγησε και στην ηττα, αλλα οπως και ο ιδιος ειπα στον ενα ρεφερι ειναι αμαρτια να μην σεβονται τον ιδρωτα μας...Η απαντηση του ηταν δεν με νοιαζει...Τα σχολια δικα σας...

Μας στεναχωρησε η ηττα μονο και μονο γιατι ειμασταν καλυτεροι εχθες απο τον Ιασωνα για 35 λεπτα και θεωρω οτι την αξιζαμε...Την αλλη βδομαδα παμε στη Περαμο με στοχο τη νικη...Με εμφανισεις σαν την χθεσινη πραγματικα χαιρομαι που αγωνιζομαι σε αυτη την ομαδα...Μπραβο σε ολα τα παιδια, και του Ιασωνα φυσικα, για το ωραιο θεαμα που προσφεραμε σε αρκετο κοσμο που ηρθε στο γηπεδο. Τεραστια εντυπωση (θετικη) μου εκανε ο κοσμος του Ιασωνα που ακολουθησε την ομαδα του και εμοιαζε σαν να παιζαν εντος...

Με Σεβασμο,
Νο. 18 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
alazonikos
Φιλε και πιτσιρικο απο την ελευσινα...αντε σε παρακαλω γραψε σε κανα post στα παιδικοεφηβικα οπως γραφεις,ή στην ελευσινα ή κλπ και επειδη εισαι μικρος πολυ σε ηλικια και ακομη μαθαινεις δεν εψω κανενα λογο να ασχοληθω περαιτερω μαζι σου, και γι αυτοι ασε εμας που ειμαστε γυρολογοι και ασχολουμαστε με το μπασκετ κανα δυο 7αετιες παραπανω απο σενα να γραφουμε οτι βλεπουμε και οτι ακουμε...!Σε περιπτωση που αντιληφθει η αποψη που λενε παραεξω οτι το ΟΚΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ, χαρακτηριστικο παραδειγμα το χθεσινο με την ΑΣΗ, και τα "καραγκιοζ...ικια" εξω στην κερκιδα και του προπονητη τους ο οποιος απο τι λετε εκανε τα ιδια και παλι οπως σε καθε αγωνα που κινδυνευει η ομαδα του, εγω ο ιδιος θα καταγγειλω στην εσκανα κατι που μου ειπε ενας φιλος απο τα σουρμενα και ενας πολυ πολυ καλος φιλος απο την βουλιαγμενη φιλαθλος και γνώμονας του μπασκετ οσο κανεις, γιατι ειναι αδικο να δινουν -1 στα σουρμενα για να χασουν την ανοδο, και στο οκε να σφυριζει μονο ο ντζαμαρας( φιλος αγαπητος) υπερ παντων σφυριγματων!!!!!
Jumaru επειδη περσυ εσυ συγκεκριμενα εγραφες αν θυμαμαι καλα ενω επεφτε η ομαδα σου κατηγορια που τελικα επεσε, και μιλουσες περι διαιτητων,πηγαδακια,στημενα κλπ κλπ κλπ φετος εχεις μπει με ενα υφακι μεσα,καλωσοριζεις λες και εισαι moderator ανθρωπους που μπαινουν να γραψουν αποψεις τους, κρινεις και λες οτι κερδιζεις δικαια,σωστα και χωρις σφυριγματα!Θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μην επιτιθεσαι χωρις λογο στα παιδια απο ΑΣΗ γιατι ουτε τα γνωριζεις ουτε ξερεις τιποτα για την συγκεκριμενη "ομαδιτσα" οπως την χαρακτηρισανε οι παιχτες και φιλαθλοι σου, και ποσο κοπο εχει κανει η διοικηση απο προπερσυ για αυτη την ομαδα ενω με καθε λεπτομερεια λενε τί ακριβως εγινε στο χθεσινο παιχνιδι!!!!!Θελω να μου πειτε χθες ο κυριος ντζαμαρας σφυριζε παλι στον οκε???
και κατι τελευταιο...ΠΕΡΙΜΕΝΩ jna23 ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "REFEREE" ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΑΓΓΩΝΑΚΗΣ ειναι ο μονος καθαρος εδω μεσα και ας σφυριζει εσκανα,ειναι απολυτος σωστος και καθαρος και σχεδον σε ολων αυτων που λεω κατι μυριζεσαι να δω πως και πως το παιχνιδι σας με τον οκε την αλλη βδομαδα!Τον τρόπο που θα παιξετε!Αμεσως θα αναρωτηθεις για ποιο λογο στο λεω αλλα στειλε μου p.m. για καθε απορια σου να σου εξηγησω!Μα πανω απο ολα περιμενω πώς και πώς το παιχνιδι ΟΚΕ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ με ποιους διαιτητες θα γινει και που θα κρινει την τρίτη θεση στο πρωταθλημα, γιατι οι τραχωνες το πουλακι πεταξε και δεν το ξανακλεινουν στο κλουβι!!!!

Τωρα εαν οι moderators καλφαγιαννης leonkalf ειναι σωστος και κρινει σωστα το post αυτο θα το αφησει, γιατι πολυ απλα λεει αληθειες τις οποιες και ο ιδιος γνωριζει απλως επειδη η θέση του ειναι τετοια που δεν μπορει να πει τιποτα περα απο το μπασκετικο κομματι εδω μεσα!!!!Τον γνωριζω και τον ξερω και σαν παιδι και σαν ανθρωπο!!!

Εαν πραγματι το πρωταθλημα ειναι εγκυρο και σωστο τοτε ΕΣΚΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ***** ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ που διαθετεις και τις γνωριμιες σου δωσε πισω το -1 στα σουρμενα ,γιατι το λεων και τον αρη γλυφαδας δεν τους τιμωρησες με βαθμους ενω εγιναν ποιο σημαντικα και αίσχη πραγματα καθως εκλεισαν τα φωτα και ασε να παλεψουν σωστα για την ανοδο τους!Γιατι σε περιπτωση που η ανοδος χαθει για τα σουρμενα σε αυτο το -1 που εδωσες θελω να δω τί θα γινει!!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ!!!!!!!!
Χορευτης
Θελω να μου πειτε χθες ο κυριος ντζαμαρας σφυριζε παλι στον οκε???

Οχι δεν σφυριζε ο τζαμαρας.
jumaru
QUOTE(alazonikos @ Feb 27 2010, 14:13 ) *
Φιλε και πιτσιρικο απο την ελευσινα...αντε σε παρακαλω γραψε σε κανα post στα παιδικοεφηβικα οπως γραφεις,ή στην ελευσινα ή κλπ και επειδη εισαι μικρος πολυ σε ηλικια και ακομη μαθαινεις δεν εψω κανενα λογο να ασχοληθω περαιτερω μαζι σου, και γι αυτοι ασε εμας που ειμαστε γυρολογοι και ασχολουμαστε με το μπασκετ κανα δυο 7αετιες παραπανω απο σενα να γραφουμε οτι βλεπουμε και οτι ακουμε...!Σε περιπτωση που αντιληφθει η αποψη που λενε παραεξω οτι το ΟΚΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ, χαρακτηριστικο παραδειγμα το χθεσινο με την ΑΣΗ, και τα "καραγκιοζ...ικια" εξω στην κερκιδα και του προπονητη τους ο οποιος απο τι λετε εκανε τα ιδια και παλι οπως σε καθε αγωνα που κινδυνευει η ομαδα του, εγω ο ιδιος θα καταγγειλω στην εσκανα κατι που μου ειπε ενας φιλος απο τα σουρμενα και ενας πολυ πολυ καλος φιλος απο την βουλιαγμενη φιλαθλος και γνώμονας του μπασκετ οσο κανεις, γιατι ειναι αδικο να δινουν -1 στα σουρμενα για να χασουν την ανοδο, και στο οκε να σφυριζει μονο ο ντζαμαρας( φιλος αγαπητος) υπερ παντων σφυριγματων!!!!!
Jumaru επειδη περσυ εσυ συγκεκριμενα εγραφες αν θυμαμαι καλα ενω επεφτε η ομαδα σου κατηγορια που τελικα επεσε, και μιλουσες περι διαιτητων,πηγαδακια,στημενα κλπ κλπ κλπ φετος εχεις μπει με ενα υφακι μεσα,καλωσοριζεις λες και εισαι moderator ανθρωπους που μπαινουν να γραψουν αποψεις τους, κρινεις και λες οτι κερδιζεις δικαια,σωστα και χωρις σφυριγματα!Θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μην επιτιθεσαι χωρις λογο στα παιδια απο ΑΣΗ γιατι ουτε τα γνωριζεις ουτε ξερεις τιποτα για την συγκεκριμενη "ομαδιτσα" οπως την χαρακτηρισανε οι παιχτες και φιλαθλοι σου, και ποσο κοπο εχει κανει η διοικηση απο προπερσυ για αυτη την ομαδα ενω με καθε λεπτομερεια λενε τί ακριβως εγινε στο χθεσινο παιχνιδι!!!!!Θελω να μου πειτε χθες ο κυριος ντζαμαρας σφυριζε παλι στον οκε???
και κατι τελευταιο...ΠΕΡΙΜΕΝΩ jna23 ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "REFEREE" ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΑΓΓΩΝΑΚΗΣ ειναι ο μονος καθαρος εδω μεσα και ας σφυριζει εσκανα,ειναι απολυτος σωστος και καθαρος και σχεδον σε ολων αυτων που λεω κατι μυριζεσαι να δω πως και πως το παιχνιδι σας με τον οκε την αλλη βδομαδα!Τον τρόπο που θα παιξετε!Αμεσως θα αναρωτηθεις για ποιο λογο στο λεω αλλα στειλε μου p.m. για καθε απορια σου να σου εξηγησω!Μα πανω απο ολα περιμενω πώς και πώς το παιχνιδι ΟΚΕ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ με ποιους διαιτητες θα γινει και που θα κρινει την τρίτη θεση στο πρωταθλημα, γιατι οι τραχωνες το πουλακι πεταξε και δεν το ξανακλεινουν στο κλουβι!!!!

Τωρα εαν οι moderators καλφαγιαννης leonkalf ειναι σωστος και κρινει σωστα το post αυτο θα το αφησει, γιατι πολυ απλα λεει αληθειες τις οποιες και ο ιδιος γνωριζει απλως επειδη η θέση του ειναι τετοια που δεν μπορει να πει τιποτα περα απο το μπασκετικο κομματι εδω μεσα!!!!Τον γνωριζω και τον ξερω και σαν παιδι και σαν ανθρωπο!!!

Εαν πραγματι το πρωταθλημα ειναι εγκυρο και σωστο τοτε ΕΣΚΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡ.... ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ που διαθετεις και τις γνωριμιες σου δωσε πισω το -1 στα σουρμενα ,γιατι το λεων και τον αρη γλυφαδας δεν τους τιμωρησες με βαθμους ενω εγιναν ποιο σημαντικα και αίσχη πραγματα καθως εκλεισαν τα φωτα και ασε να παλεψουν σωστα για την ανοδο τους!Γιατι σε περιπτωση που η ανοδος χαθει για τα σουρμενα σε αυτο το -1 που εδωσες θελω να δω τί θα γινει!!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ!!!!!!!!


Απορω και μονο που αναφερεσε σε μενα προσωπικα κυριε γυρολογε τον γηπεδων που αν διαβασεις τα ποστ σου γραφεις σε δυο διαφορετικα προσωπα σαν φιλαθλος σε αλλα και σε αλλα σαν παιχτης αλλα κατα τα αλλα γυρολογος.Το οτι μου φανηκε περιεργο ετσι ξαφνικα καποιος να εγγραφη μονο και μονο για να κραξει νοιζω ειναι λογικο οσο για τη διαιτησια το Νο 17 νομιζω τα λεει ολα ηταν κακοι και για τις δυο ομαδες.Για το προπονητη μου δε μπαινω καν στο κοπο να εκφρασω αποψη.Παντως δε νομιζω οτι εχω ουτε ηφακη ουτε τουπε ουτε τετοιες αηδιες που λες νομιζω οτι ολοι οι αντιπαλοι μου μπορουν και εχουν αποψη για εμενα!!!Και παλι λοιπον επωνυμα λεω αυτο που πιστευω και δε κρυβομαι πισω απο κανενα υπολογιστη.A!!Παραλιγο να το ξεχασω ο Τζαμαρας φετος μας εχει σφυριξει μια ή δυο φορες. Νο 6 ΟΚΕ
ANASTALTIKO HAF
παρασκευη απογευμα....μια παρεα απο 12 παιχτες,εναν κοουτς,εναν προεδρο,εναν εφορο και τον οδηγο ξεκιναμε για την ελευσινα με σκοπο να κανουμε το χομπι μας,αυτο που αγαπαμε,να παιξουμε μπασκετ!ωραια διαθεση,ωραιο παιχνιδι δειχνει και γενικοτερα ομορφο κλιμα!γνωριζοντας οτι παιζουμε στην ελευσινα,ξεραμε οτι το 50-50 ηταν παρελθον λογω θεσης,οποτε ΟΛΟΙ ειχαμε συμβιβαστει σε ενα 70-30!φτανοντας βλεπουμε ενα πανεμοφρο κλειστο,μουσικη και γενικοτερα μια απιστευτη μπασκετικη ατμοσφαιρα.........λανθασμενα!!

τζαμπολ και δευτερολοεπτα μετα,το #14 στη πρωτη επιθεση κανει την παρθενικη του βουτια στο ματς!ενταξει λεμε,θα το κανει μια δυο φορες παραπανω........λανθασμενα! στη συνεχεια και ενω εχουμε μπει πολυ καλα στο παιχνιδι ξεκιναει το χαπενινγ(που λεει και ο γαλατης)!μια ομορφια!οι παιχτες του οκε μεσα στο γηπεδο(εξαιρω το #5) να διαμαρτυρονται σε καθε,μα σε καθε σφυριγμα!ο παγκος να ειναι ο 6ος παιχτης ουρλιαζοντας προς το ανυπαρκτο ευτραφη διαιτητη ο οποιος δινει μια τεχνικη στην αποδειξη της θεωριας του δαρβινου-κοουτς του οκε- ο οποιος αφου τους ριχνει 2 παναγιες τους φωναζει κοντα του με εναν χριστο και μιλανε για3-5 λεπτα!στη συνεχεια και ενω το #14 συνεχιζει να θυμιζει τον αρχηγο(οχι εσενα jna) της εθνικης ποδοσφαιρου-χωρις καμμια παρατηρηση- και το ημιχρονο κλεινει με τον ΑΣΗ να προηγειται με 6!καπου εκει τελειωσε το οποιο παιχνιδι!μετα η πολυ "καλη" και "μπασκετικη" αμυνα του οκε γυρισε το ματς!παντως κατα τη γνωμη μου ο διατητης επρεπε να δειξει 2-3 κιτρινες-δν ξερω τι λεει ο κανονισμος-γιατι το ενα τακλιν ηταν και με τα 2 ποδια-στη σεντρα,στον negro8!σφυριγμα για επαφη στον ΑΣΗ,πρωτο φαουλ στον οκε στο 26(τοτε τα φαουλ ηταν συγκεκριμενα 6-27)!ο ΑΣΗ επαιζε αμυνα κοιταω με τα ματια (κατα κοσμον 1-4 ζωνη) και ο οκε φουλ κορτ πρες μποξ ολα τα χτυπηματα μετρανε και εκλεψε ετσι αρκετες μπαλες!ο "κοουτς" του οκε συνεχισε το επικο του "κοουτσαρισμα" με απειλες τυπου τακη(αντε γεια) στο παγκο της αση-"μη μιλατε",καθιστε ησυχα"-ενω κανα δυο φορες δν μπορσε να κλεψει τη μπαλα καθως ηταν πολυ κοντα της....στο τριποντο!καπου εκει ξεκινησε και το βρισιδι ο "μπασκετικος" κοσμος του ο.κ.ε και απαντησαν 2 παιχτες σε εναν βιασμο και των ιδιων αλλα και του αθληματος....!στο τελος η φιλοξενια και το ηθος ολων αυτων ηρθε και εκανε και επιδειξη πολιτισμου και ηθους στον αντιπαλο με τσαμπουκαδες,ντου και αλλλα διαφορα....

συμπερασμα:μπραβο στον ο.κ.ε. κανει την πολη υπερηφανη!!!

ΥΓ:οι παπουδες και οι αλλοι "επιστημονες" της κερκιδας που καθ ολη την ωρα βριζανε και στο τελος φτυνανε προς τα παιδια τυ ΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ;

ΥΓ2:τα λογια του κομισαριου στο τελος που ειπε οτι ειναι ντροπη και αισχος να γινεται τετιοιο χειρουργειο,και χωρις αναισθητικο,σας κανουν λιγακι κλικ;σας αρεσει να κερδιζετε οπως να ναι;πιστευετε οτι χτες εγινε ενα καλο παιχνιδι;σας προκαλεσανε κιολας;οι τεχνικες ηταν λιγες που φαγατε,οχι και αδικες......

ΥΓ3:τα απο 15-20 χρονα παιδια που βριζουν μανες και κανουν περηφανους τους γονεις τους ειναι των ακαδημιων σας;μηπως θα σα κανουν κι αυτα καποτε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ;

ΥΓ4:λεμε λεμε για τη βουλιαγμενη οτι παιρνει σφυριγματα,αλλα χτες ηταν κατι το μοναδικο!τουλαχιστον αυτοι(προσωπικη μου αποψη οτι παιρνουν σφυριγματα)παιζουν μπασκετ,εχουν κοουτς,εχουν υποδομη και ηθος!εχουν και παιχτες αξιας που θα αξιζε να παιζουν και πιο πανω!ΕΣΕΙΣ;

ΥΓ5:για τον διαιτητη δν θα πω τιποτα γιατι ειναι απλα μεγαλειο...

ΥΓ6:η ροχαλα του 7 προς παιχτη ειναι μπασκετικος πολιτισμος και ηθος;ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ;

ΥΓ7:αληθεια τα σουρμενα τι παραπανω καναν και μηδενιστικαν;

ΥΓ8:jumarou οταν σου κανουν τακλιν,δν δινεται τιποτα,οταν ακουγονται τα "πλατς" στα χερια και κλεβονται μπαλες,τοτε σιγουρα οσο χειροτερος κι αν ειναι καποιος θα κερδισει!πως να κατεβασεις τη μπαλα;πως να κανεις επιθεση οταν δν σου δινεται οχι 1στα10,αλλα 1 στα 20 φαουλ;τοτε απλα δν μπορεις να παιξεις και οι αντιπαλοι θα βγαλουν ομορφες μπασκετικες φασεις!θα γυρισει που θα παει,ποσο θα κρατηθουν οιπαιχτες;ερασιτεχνες ειμαστε και οι σφυγμοι ειναι στα υψη,αν σε χειρουργουν απο το 1,στο 35 θα σταματησεις να παιζεις μπασκετ(αν αυτο το χτεσινο ηταν μπασκετ) και θα αντιδρασεις!

ΥΓ9: και τελευταιο,τετοια παιχνιδια δν προαγουν ουτε το μπασκετ,ουτε το ερασιτεχνικο μερακι του καθε ενα.....βιαιπρογασατε απεναντι οχι στον αση,αλλα στο ιδιο το μπασκετ!σας ευχομαι να φτασετε Α1 και να φτυνεται τον ναβαρο και τον καθε ναβαρο γιατι το μπασκετ ειναι πολιτισμος!χτες στο συγκεκριμενο παιχνιδι γυρισε στην εποχη των σπηλαιων !!!!!

για οσους δν με εχουν καταλαβει ακομη,αρχηγος του αση
alazonikos
Οταν σε δω απο κοντα θα στα πω με το δικο μου υφος για να τα εμπεδωσεις τοτε!Για να μην με παρεξηγεις κιολας!το καλο με μενα ειναι πως σχεδον ολοι με ξερουν οσοι χρειαζεται να με ξερουν!Ημουν εν ενεργεια παιχτης πριν καποιους μηνες σε μεγαλυτερη κατηγορια, αλλα δυστυχως καποια απροοπτα μου στερησαν το δικαιωμα να παιζω και απλως εγινα ενας ομορφος γυρολογος!!αναφερθηκα σε σενα γιατι εσυ ησουν αυτος που επιτηθεσαι καθε φορα ποθ καποιος λεει την αληθεια...!τΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ που περσυ εριξε την ομαδα του ευκολα δεν θατο κανω σε ευχαριστω πολυ παντως που μπηκες νουμερο 6 του οκε να πεις οτι πεις...!!!Θελω απλως να εισαι πιο προσεχτικος οταν επιτηθεσαι σε συλλογους με ονομα!Βαρυ!Σε ευχαριστω πολυ καλο σου απογευμα!
jumaru
QUOTE(alazonikos @ Feb 27 2010, 14:59 ) *
Οταν σε δω απο κοντα θα στα πω με το δικο μου υφος για να τα εμπεδωσεις τοτε!Για να μην με παρεξηγεις κιολας!το καλο με μενα ειναι πως σχεδον ολοι με ξερουν οσοι χρειαζεται να με ξερουν!Ημουν εν ενεργεια παιχτης πριν καποιους μηνες σε μεγαλυτερη κατηγορια, αλλα δυστυχως καποια απροοπτα μου στερησαν το δικαιωμα να παιζω και απλως εγινα ενας ομορφος γυρολογος!!αναφερθηκα σε σενα γιατι εσυ ησουν αυτος που επιτηθεσαι καθε φορα ποθ καποιος λεει την αληθεια...!τΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ που περσυ εριξε την ομαδα του ευκολα δεν θατο κανω σε ευχαριστω πολυ παντως που μπηκες νουμερο 6 του οκε να πεις οτι πεις...!!!Θελω απλως να εισαι πιο προσεχτικος οταν επιτηθεσαι σε συλλογους με ονομα!Βαρυ!Σε ευχαριστω πολυ καλο σου απογευμα!



Περιμενω με ανυπομονησια να με κανεις να τα εμπεδωσω οσα μου λες!!!Δεν εχω ποτε επιτεθει σε συλλογους ουτε σε παιχτες ποτε και δε σκοπευω να αρχισω τωρα.Αυτα και απο μενα και εγω σε ευχαριστω πολυ και καλο σου απογευμα!
papalinas
QUOTE(jumaru @ Feb 27 2010, 14:44 ) *
Απορω και μονο που αναφερεσε σε μενα προσωπικα κυριε γυρολογε τον γηπεδων που αν διαβασεις τα ποστ σου γραφεις σε δυο διαφορετικα προσωπα σαν φιλαθλος σε αλλα και σε αλλα σαν παιχτης αλλα κατα τα αλλα γυρολογος.Το οτι μου φανηκε περιεργο ετσι ξαφνικα καποιος να εγγραφη μονο και μονο για να κραξει νοιζω ειναι λογικο οσο για τη διαιτησια το Νο 17 νομιζω τα λεει ολα ηταν κακοι και για τις δυο ομαδες.Για το προπονητη μου δε μπαινω καν στο κοπο να εκφρασω αποψη.Παντως δε νομιζω οτι εχω ουτε ηφακη ουτε τουπε ουτε τετοιες αηδιες που λες νομιζω οτι ολοι οι αντιπαλοι μου μπορουν και εχουν αποψη για εμενα!!!Και παλι λοιπον επωνυμα λεω αυτο που πιστευω και δε κρυβομαι πισω απο κανενα υπολογιστη.A!!Παραλιγο να το ξεχασω ο Τζαμαρας φετος μας εχει σφυριξει μια ή δυο φορες. Νο 6 ΟΚΕ


καμια διαθεση δεν ειχα ουτε να κανω εγγραφη ουτε να αρχιζω το μπιρι μπιρι. απλα μια περιγραφη της περηφανιας σας ηθελα να κανω που την στολισατε και με χαμογελα smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

φαγατε δυο τεχνικες ποινες,ενω επρεπε να φατε 10. τελειωσατε με 5-10 φαουλ,οταν κοπαναγατε απο την αρχη μεχρι το τελος(και καλα πιεστικη αμυνα...) πεφτατε συνεχεια θεατρικα κατω και κοπανιοσασταν και ουτε μια παρατηρηση δεν φαγατε. οσο για τον κοουτς σας, πραγματικα λυπηρος. και τις υποδειξεις τυπου "μη μιλατε εδω μεσα, καθηστε κατω, κλπ" να τις αφησει για το τσιφλικι του(αραγε και εκτος εδρας ειναι τοσο ''ζωντανος'' και '' εκδηλωτικος''??) . και για τον ELEYSINA, επειδη δεν πολυκαταλαβα το υφος της απαντησης "η κουβεντα τελειωνει εδω" , τι ακριβως εννοει? θα μας κανει παλι περηφανους οπως εχτες? αυτα τα λιγα , και ουτε που θα ξανασχοληθω μηδε με ποσταρισματα μηδε με κουβεντουλα.
alazonikos
ΑΝΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΧΘΕΣ Η ΟΧΙ,ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ...θελω να μου πεις και συ δυο λογια πως ειδες τον αγωνα σου....!περιμενω....και ευχαριστω πολυ!!!Αλλιως ας μπει μεσα ο "mwriomada" ποου ειναι ποιο σωστος, η ο αρχηγος σου ή εστω και ο lowbaper που μιλαει με καθε λεπτομερεια...!
bartsa
QUOTE (alazonikos @ Feb 27 2010, 14:13 ) *
Φιλε και πιτσιρικο απο την ελευσινα...αντε σε παρακαλω γραψε σε κανα post στα παιδικοεφηβικα οπως γραφεις,ή στην ελευσινα ή κλπ και επειδη εισαι μικρος πολυ σε ηλικια και ακομη μαθαινεις δεν εψω κανενα λογο να ασχοληθω περαιτερω μαζι σου, και γι αυτοι ασε εμας που ειμαστε γυρολογοι και ασχολουμαστε με το μπασκετ κανα δυο 7αετιες παραπανω απο σενα να γραφουμε οτι βλεπουμε και οτι ακουμε...!Σε περιπτωση που αντιληφθει η αποψη που λενε παραεξω οτι το ΟΚΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ, χαρακτηριστικο παραδειγμα το χθεσινο με την ΑΣΗ, και τα "καραγκιοζ...ικια" εξω στην κερκιδα και του προπονητη τους ο οποιος απο τι λετε εκανε τα ιδια και παλι οπως σε καθε αγωνα που κινδυνευει η ομαδα του, εγω ο ιδιος θα καταγγειλω στην εσκανα κατι που μου ειπε ενας φιλος απο τα σουρμενα και ενας πολυ πολυ καλος φιλος απο την βουλιαγμενη φιλαθλος και γνώμονας του μπασκετ οσο κανεις, γιατι ειναι αδικο να δινουν -1 στα σουρμενα για να χασουν την ανοδο, και στο οκε να σφυριζει μονο ο ντζαμαρας( φιλος αγαπητος) υπερ παντων σφυριγματων!!!!!
Jumaru επειδη περσυ εσυ συγκεκριμενα εγραφες αν θυμαμαι καλα ενω επεφτε η ομαδα σου κατηγορια που τελικα επεσε, και μιλουσες περι διαιτητων,πηγαδακια,στημενα κλπ κλπ κλπ φετος εχεις μπει με ενα υφακι μεσα,καλωσοριζεις λες και εισαι moderator ανθρωπους που μπαινουν να γραψουν αποψεις τους, κρινεις και λες οτι κερδιζεις δικαια,σωστα και χωρις σφυριγματα!Θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μην επιτιθεσαι χωρις λογο στα παιδια απο ΑΣΗ γιατι ουτε τα γνωριζεις ουτε ξερεις τιποτα για την συγκεκριμενη "ομαδιτσα" οπως την χαρακτηρισανε οι παιχτες και φιλαθλοι σου, και ποσο κοπο εχει κανει η διοικηση απο προπερσυ για αυτη την ομαδα ενω με καθε λεπτομερεια λενε τί ακριβως εγινε στο χθεσινο παιχνιδι!!!!!Θελω να μου πειτε χθες ο κυριος ντζαμαρας σφυριζε παλι στον οκε???
και κατι τελευταιο...ΠΕΡΙΜΕΝΩ jna23 ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "REFEREE" ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΑΓΓΩΝΑΚΗΣ ειναι ο μονος καθαρος εδω μεσα και ας σφυριζει εσκανα,ειναι απολυτος σωστος και καθαρος και σχεδον σε ολων αυτων που λεω κατι μυριζεσαι να δω πως και πως το παιχνιδι σας με τον οκε την αλλη βδομαδα!Τον τρόπο που θα παιξετε!Αμεσως θα αναρωτηθεις για ποιο λογο στο λεω αλλα στειλε μου p.m. για καθε απορια σου να σου εξηγησω!Μα πανω απο ολα περιμενω πώς και πώς το παιχνιδι ΟΚΕ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ με ποιους διαιτητες θα γινει και που θα κρινει την τρίτη θεση στο πρωταθλημα, γιατι οι τραχωνες το πουλακι πεταξε και δεν το ξανακλεινουν στο κλουβι!!!!

Τωρα εαν οι moderators καλφαγιαννης leonkalf ειναι σωστος και κρινει σωστα το post αυτο θα το αφησει, γιατι πολυ απλα λεει αληθειες τις οποιες και ο ιδιος γνωριζει απλως επειδη η θέση του ειναι τετοια που δεν μπορει να πει τιποτα περα απο το μπασκετικο κομματι εδω μεσα!!!!Τον γνωριζω και τον ξερω και σαν παιδι και σαν ανθρωπο!!!

Εαν πραγματι το πρωταθλημα ειναι εγκυρο και σωστο τοτε ΕΣΚΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ***** ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ που διαθετεις και τις γνωριμιες σου δωσε πισω το -1 στα σουρμενα ,γιατι το λεων και τον αρη γλυφαδας δεν τους τιμωρησες με βαθμους ενω εγιναν ποιο σημαντικα και αίσχη πραγματα καθως εκλεισαν τα φωτα και ασε να παλεψουν σωστα για την ανοδο τους!Γιατι σε περιπτωση που η ανοδος χαθει για τα σουρμενα σε αυτο το -1 που εδωσες θελω να δω τί θα γινει!!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ!!!!!!!!

Ρε λεβεντη αλαζονικε ασε τον Αρη στην αγωνια του που θα μας πεις οτι επρεπε να του αφαιρεσουν και βαθμους. μηπως επρεπε να τους προσθεσουν και στην δικη σου ομαδα? Παρεπιπτοντως δεν ξερουμε και ποια ειναι. Υ.Γ. Δωστε το βαθμο πισω στα σουρμενα
alazonikos
smiley.gif smiley.gif
αληθεια τι κανατε με νεα περαμο?δεν μας γραψατε αποτελεσμα...!

και οσο για τον βαθμο που ειπα δεν το πιασες!εννοουσα απο την στιγμη που τιμωρουν τα σουρμενα αδικα που εγιναν οσα ακριβως και με σας και τον λεων, τοτε θα πρεπει η εσκανα να τους το ξαναδωσει πισω!
bartsa
QUOTE(alazonikos @ Feb 27 2010, 16:02 ) *
smiley.gif smiley.gif
αληθεια τι κανατε με νεα περαμο?δεν μας γραψατε αποτελεσμα...!

και οσο για τον βαθμο που ειπα δεν το πιασες!εννοουσα απο την στιγμη που τιμωρουν τα σουρμενα αδικα που εγιναν οσα ακριβως και με σας και τον λεων, τοτε θα πρεπει η εσκανα να τους το ξαναδωσει πισω!

Αυριο το παιχνιδι με Περαμο στις 6 εξαιτιας Παναθηναικου βολλευ.
Χορευτης
Φιλε NO 6 ΟΚΕ την αποψη μου την κατεθεσα. Οι διατητες ηταν οντως κακοι. Χαρακτηριστικο για μενα το αντιαθλητικο που σας εδωσε, κατα την γνωμη μου δεν ηταν κ ξεσηκωσε ολη την κερκιδα. ΑΛΛΑ η δικη μας ηττα ηρθε σε συνδιασμο απο την πιεση που ασκησατε, κ απο την διατησια στο 2ο ημηχρονο που δινανε εις βαρος μας οτι ηθελαν.. κ παρολα αυτα ημασταν μπροστα στο σκορ μεχρι κ το 33. Εμεις μπηκαμε δυνατα στο παιχνιδι για να το χτυπησουμε, οπως μπαινουμε σε καθε παιχνιδι κ οπως θα μπουμε κ στα επομενα. αλλα δεν μας πειραξε τοσο η ηττα οσο ο τροπος που ηρθε. αλλωστε εμεις τα συγχαρητηρια μας απο τον κοουτς κ την διοικηση τα πηραμε. Για μενα τελειωνει εδω. Παμε για το επομενο. Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους.
ELEFSINA
και για τον ELEYSINA, επειδη δεν πολυκαταλαβα το υφος της απαντησης "η κουβεντα τελειωνει εδω" , τι ακριβως εννοει? θα μας κανει παλι περηφανους οπως εχτες? αυτα τα λιγα , και ουτε που θα ξανασχοληθω μηδε με ποσταρισματα μηδε με κουβεντουλα.
[/quote]


παιδια ηρεμηστε λιγο.'Ο ΟΚΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ' με αυτη τη φραση εννοουσα τη βαθμολογικη του θεση και το σερι νικων που εχει κανει.Φετος ολες οι ομαδες μας εδω στην πολη πανε πολυ καλα στα πρωταθληματα τους(πανελευσινικος,Οκε,Γασε).βεβαιως και καταδικαζω τα επεισοδια που εγιναν μετα το ματς και ημουν αυτος που εμποδισε καποιους να κατεβουν.η ευθυνη ειναι ολονων συμφωνα με την αποψη μου.2-3 παικτες του ΑΣΗ εβριζαν τον κοσμο,χειρονομουσαν και ελεγαν ελατε(με χειρονομιες).Μετα το τελος του ματς ολοι οι παικτες του ΑΣΗ μπηκαν στα αποδυτηρια χωρις να συμβει τιποτα,αλλα οταν ηρθε η στιγμη να μπει το -5- (που σε ολο το 2ο ημιχρονο εβριζε,εκανε χειρονομιες,θεατρα,ειρωνευοταν διαιτητες,χαρακτηριστικη η φραση του ΠΟΥ( )ΑΝΑΣ ΓΙΟΙ που την ελεγε συνεχεια)μαζευτηκαν ολοι πανω απτα αποδυτηρια(κακως επρεπε να τον αγνοησουν) και του λεγαν βρωμολοχιες,κ ενας τον εφτυσε κιολας,και εκεινος τους ειπε με χειρονομια ελατε κατω κ κατεβηκαν 15 ατομα και μετα απο 2-3 κλοτσιες χωριστηκαν απο τους πιο ηρεμους.ετσι εγινε το σκηνικο!!!οσο για την διαιτησια θεωρω οτι ηταν 50-50(λαθοι και απτις 2πλευρες)

φιλαθλος ελευσινας
panoshelen
QUOTE (ELEFSINA @ Feb 27 2010, 12:58 ) *
αν δεν προκαλουσατε με κινησεις απο τον παγκο και βρομωλοχιες προς τον παγκο μας,τους παικτες μας και στην κερκιδα.ας σταματησει εδω η κουβεντα αυτη.


Δεν υπάρχει λέξη "βρομωλοχίες" στα ελληνικά λεξικά....!Εκτός αν εννοείς κανέναν λοχία από τον στρατό που δεν τον γούσταρες...!

Όσο για το ματς της Ελευσίνας......ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!Ο χιμπατζής που είχε η Ο.Κ.Ε. χθες στην θέση του προπονητή να πετάει πινακάκια,μαρκοδόρους στο παρκέ χωρίς καν να δέχεται όχι τεχνική ποινή,απλά μια παρατήρηση....Ο ίδιος κύριος (χαχαχαχαχα......μεγαλεία) να πιάνει κουβεντουλα με τους διαιτητές για κανά 5λεπτο και οι "γκρίζοι γερό-λυκοι" να απολογούνται γιατί έδωσαν τεχνική λες και έδιναν αναφορά στον διευθυντή τους....Οι διαιτητές να καθηστερουν να βγουν από το γραφείο τους (έπειτα και από τρεις ειδοποιήσεις της γραμματείας με την κόρνα) και τελικά να βγαίνουν μαζί με τον χιμπατζή-προπονητή, χεσμένοι!Άλλοι παίκτες προς στιγμήν πίστεψαν πως παίζουν ποδόσφαιρο σάλας και έιτε με τακλιν είτε με βουτιές βγαλμένες από τα όνειρα των Ντιογκο-Καραγκούνη να προσπαθούν να πάρουν κάτι από τους διαιτητές (αυτό δεν ήθελε και πολυ προσπάθεια)...Τα φάουλ κοντά στο 10-32...Και που να σταματήσω....!!!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ο.Κ.Ε.!
Ομάδα ΗΘΟΥΣ!!!!




Υ.Γ.1 Δεν θα αναφερθώ καν στους τραγικούς φιλάθλους (ο θεος να τους κάνει)...Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι η Ο.Κ.Ε., ήρθαν στην Αργυρούπολη ΚΥΡΙΟΙ και έφυγαν ΚΥΡΙΟΙ!!!!Άψογη φιλοξενία!Δεν έιδα κάτι αντίστοιχο όμως και απο Ελευσίνα μεριά...!Ο πολιτισμός δεν έχει φτάσει ακόμη στα σπίτια σας!!!!!


Υ.Γ.2 Του χρόνου (γιατι και του χρόνου εδώ θα είστε!!!) θα κάνουμε τα πάντα για να σας ανταποδώσουμε αυτήν την υπέροχη φιλοξενία!!! torture.gif
alazonikos
ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΤΕΕΕΕ ΕΣΚΑΝΑΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ **** ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΚΕ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΥΥΡΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ!!!

ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ......ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΜΕ ΕΣΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!!!
Negro8
QUOTE (panoshelen @ Feb 27 2010, 17:32 ) *
Δεν υπάρχει λέξη "βρομωλοχίες" στα ελληνικά λεξικά....!Εκτός αν εννοείς κανέναν λοχία από τον στρατό που δεν τον γούσταρες...!

Όσο για το ματς της Ελευσίνας......ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!Ο χιμπατζής που είχε η Ο.Κ.Ε. χθες στην θέση του προπονητή να πετάει πινακάκια,μαρκοδόρους στο παρκέ χωρίς καν να δέχεται όχι τεχνική ποινή,απλά μια παρατήρηση....Ο ίδιος κύριος (χαχαχαχαχα......μεγαλεία) να πιάνει κουβεντουλα με τους διαιτητές για κανά 5λεπτο και οι "γκρίζοι γερό-λυκοι" να απολογούνται γιατί έδωσαν τεχνική λες και έδιναν αναφορά στον διευθυντή τους....Οι διαιτητές να καθηστερουν να βγουν από το γραφείο τους (έπειτα και από τρεις ειδοποιήσεις της γραμματείας με την κόρνα) και τελικά να βγαίνουν μαζί με τον χιμπατζή-προπονητή, χεσμένοι!Άλλοι παίκτες προς στιγμήν πίστεψαν πως παίζουν ποδόσφαιρο σάλας και έιτε με τακλιν είτε με βουτιές βγαλμένες από τα όνειρα των Ντιογκο-Καραγκούνη να προσπαθούν να πάρουν κάτι από τους διαιτητές (αυτό δεν ήθελε και πολυ προσπάθεια)...Τα φάουλ κοντά στο 10-32...Και που να σταματήσω....!!!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ο.Κ.Ε.!
Ομάδα ΗΘΟΥΣ!!!!




Υ.Γ.1 Δεν θα αναφερθώ καν στους τραγικούς φιλάθλους (ο θεος να τους κάνει)...Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι η Ο.Κ.Ε., ήρθαν στην Αργυρούπολη ΚΥΡΙΟΙ και έφυγαν ΚΥΡΙΟΙ!!!!Άψογη φιλοξενία!Δεν έιδα κάτι αντίστοιχο όμως και απο Ελευσίνα μεριά...!Ο πολιτισμός δεν έχει φτάσει ακόμη στα σπίτια σας!!!!!


Υ.Γ.2 Του χρόνου (γιατι και του χρόνου εδώ θα είστε!!!) θα κάνουμε τα πάντα για να σας ανταποδώσουμε αυτήν την υπέροχη φιλοξενία!!! torture.gif



Απο τη μεριά μου εχω να συμπληρώσω οτι έκαναν τα πάντα εντός και έκτος γηπέδου,ακόμα και στο ημίχρονο για να αλλάξει το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.2 γκρίζα little men στο 2ο μετά απο 3 φορές της κόρνας απο τη γραμματεία βγήκαν σαν βρεγμένες γάτες απο το γραφείο σχεδόν αγκαλιά με τον κοούτς του Ο.Κ.Ε. και απο κει και πέρα τα υπόλοιπα ειναι γνωστά.
Τόσα χρόνια που παίζω μπάσκετ δεν το εχω ξανασυναντήσει αυτό.Όσο μας πυροβολούσαν τόσο αντιστεκόμασταν,μέχρι που μείναμε κάποια στιγμή να αγωνιζόμαστε 5 guard στο γήπεδο.Να το πάω και λιγο στο προσωπικό τώρα....
Επειδή κάποια στιγμή ημουν εγω αυτος που κράταγα την ομάδα μου κοντά στο παιχνίδι με ατομικές προσπάθειες βρήκαν τον τρόπο να με σταματήσουν με καθαρό τρόπο.Ευχαριστώ τον τύπο που με ποδοσφαιρικό τάκλιν με σταματησε στο κέντρο του γηπέδου διοτι βρηκε μόνο μπάλα με τα πόδια και μένα να σέρνομαι στο γήπεδο ως θεατρίνος...ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!
Το άθλημα παίζεται με τα χέρια κύριοι και μέσα στις 4 γραμμές....Συγχαρητήρια θα πω μόνο στο Νο 5............
Νο 8 ΑΣΗ.
ANASTALTIKO HAF
QUOTE(ELEFSINA @ Feb 27 2010, 17:06 ) *
και για τον ELEYSINA, επειδη δεν πολυκαταλαβα το υφος της απαντησης "η κουβεντα τελειωνει εδω" , τι ακριβως εννοει? θα μας κανει παλι περηφανους οπως εχτες? αυτα τα λιγα , και ουτε που θα ξανασχοληθω μηδε με ποσταρισματα μηδε με κουβεντουλα.



παιδια ηρεμηστε λιγο.'Ο ΟΚΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ' με αυτη τη φραση εννοουσα τη βαθμολογικη του θεση και το σερι νικων που εχει κανει.Φετος ολες οι ομαδες μας εδω στην πολη πανε πολυ καλα στα πρωταθληματα τους(πανελευσινικος,Οκε,Γασε).βεβαιως και καταδικαζω τα επεισοδια που εγιναν μετα το ματς και ημουν αυτος που εμποδισε καποιους να κατεβουν.η ευθυνη ειναι ολονων συμφωνα με την αποψη μου.2-3 παικτες του ΑΣΗ εβριζαν τον κοσμο,χειρονομουσαν και ελεγαν ελατε(με χειρονομιες).Μετα το τελος του ματς ολοι οι παικτες του ΑΣΗ μπηκαν στα αποδυτηρια χωρις να συμβει τιποτα,αλλα οταν ηρθε η στιγμη να μπει το -5- (που σε ολο το 2ο ημιχρονο εβριζε,εκανε χειρονομιες,θεατρα,ειρωνευοταν διαιτητες,χαρακτηριστικη η φραση του ΠΟΥ( )ΑΝΑΣ ΓΙΟΙ που την ελεγε συνεχεια)μαζευτηκαν ολοι πανω απτα αποδυτηρια(κακως επρεπε να τον αγνοησουν) και του λεγαν βρωμολοχιες,κ ενας τον εφτυσε κιολας,και εκεινος τους ειπε με χειρονομια ελατε κατω κ κατεβηκαν 15 ατομα και μετα απο 2-3 κλοτσιες χωριστηκαν απο τους πιο ηρεμους.ετσι εγινε το σκηνικο!!!οσο για την διαιτησια θεωρω οτι ηταν 50-50(λαθοι και απτις 2πλευρες)

φιλαθλος ελευσινας

ρε μεγαλε μας δουλευεις;το 5 στο β μπηκε στο 32!πιο ολοκληρο το ημιχρονο;θα μιλησεις και για θεατρο;ποιος ειπε πρωτος για μανες κτλ;για ρωτα το 7 σου!κατι θα ξερει!η ροχαλα του και ο τσαμπουκας στο τελος δηλωνει πολυ ανδρισμο!!ειρωνια προς διαιτητες;ποτε;οταν τον εφτυσε το 7;αλλαζεις και αυτο που δηλωσες εξαρχης για να κανεις τι;να σωσεις τα προσχηματα;και κατι τελευταιο,για να το "αγνοησεις" οπως λες πρεπει να εχεις επιπεδο,ηθος και γενικοτερα πολιτισμο!συγγνωμη κιολας,αλλα τιποτα απο ολα αυτα δν συνοδευει τη χτεσινη σας παρουσια!το 50-50 που λες ειναι μαλλον για καποιοα αλλο παιχνιδι!οχι σε αυτο που παιζαμε!σε λιγο θα μας πεις οτι "αντιδρασατε" στις προκληεις των παιχτων και της διαιτησιας!!ημαρτον παιδια.........
Χορευτης
Συγχαρητήρια θα πω μόνο στο Νο 5

Συμφωνω Negro8, μπραβο του γτ κ παιχταρας ειναι κ πολυ λογικο παιδι φαινεται με ηθος.
jna23
QUOTE(chili @ Feb 27 2010, 06:28 ) *
μπραβο στο λεοντα οχι σε μενα,εγω βρισκομουν στην εξεδρα και παρακολουθουσα.
καθαρη,δικαια και αξια νικη με καλη διαιτησια και καλο κλιμα απο τις δυο ομαδες.

Υπάρχει και ο original Tsili η ελληνιστή Τσιλιβάκος smile.gif


Negro8
QUOTE(Χορευτης @ Feb 27 2010, 19:21 ) *
Συγχαρητήρια θα πω μόνο στο Νο 5

Συμφωνω Negro8, μπραβο του γτ κ παιχταρας ειναι κ πολυ λογικο παιδι φαινεται με ηθος.


Φίλε χορευτή έχασες χθές καλό τσιμπούσι μετά τα ευτράπελα...

Βαθμολογία
(σε 19 αγωνιστικές)
1 – Βουλιαγμένη 17-2 36
2 – Ιάσωνας Νικ. 15-4 34
3 – Τράχωνες 13-6 32
----------------------------------------------------
4 - ΟΚΕ 13-6 32
5 - Σούρμενα 13-6 31
6 – Λέων Μοσχ. 11-8 30
7 – Καστέλλα 9-10 28
8 - Ηλεκτρούπολη 8-11 27
9 - Άρης Γλυφ. 7-11 25 (αναμονή μέχρι αύριο)
10 - Πήγασος 7-12 26
-----------------------------------------------------
11 - Φοίνικας Αγ.Σοφ. 6-13 25
12 – Ερμής Αργ. 5-14 24
13– Ν. Πέραμος 5-13 23 (αναμονή μέχρι αύριο)
14 - Ερμής Πειρ. 3-16 22

*Τα Σούρμενα έχουν -1 βαθμό
LOWBAPER
Δεν εχω να πω πολλα για το χθεσινο παιχνιδι ΟΚΕ -ΑΣΗ . Ακουγονται σιγουρα πολλα και θα ακουστουν κι αλλα.

Θελω να ζητησω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ συγγνωμη στα παιδια της Ηλεκτουπολης για την ασχημη συμπεριφορα που ειχαν καποιοι φιλοι της ομαδας απο την εξεδρα, αλλα παιδια οπως ξερετε και μεις αθλητες ειμαστε μακαρι να μπορουσαμε να αποφευγαμε ολα εκεινα τα σχημα που εγιναν χτες και μας ασχημυναν το βραδυ. Εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ εφυγα αμεσως μετα τη ληξη του αγωνα στενοχωρημενος. Δε θα μπω σε προσωπικες αντιπαραθεσεις με κανεναν γιατι δεν ειμαι ηρωας ουτε μαχητης του πληκτρολογιου..Απαντω μεσα στο γηπεδο, εκει που διαδραματιζεται αυτο που ολοι μας πασχιζουνε...

Συγχαρητηρια στο 8 πρωταρχικα που ηταν ΚΥΡΙΟΣ (και δεν μπορεσα με τιποτα να τον σταματησω...) , στο 4 και στο 6 του ΑΣΗ. 77.gif

Σε αλλα παιχνιδια θα με ευνοησει η διαιτησια, σε αλλα θα με χαντακωσει. Μεσα στο παιχνιδι ειναι. peace.gif

Το ηθος ειναι ισως οτι μας εχει απομεινει σε ενα ανηθικο κοσμο....

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Νο 5 Ο.Κ.Ε blove.gif
traxonas
Λεων - Τραχωνες 69-60

Τριτη συνεχης ηττα για την ομαδα μας, που κανει μεγαλη κοιλια (δεν μπορουμε να...χωνεψουμε τις 11 συνεχεις νικες) tongue.gif
Δικαη νικη για τον Λεοντα, κυνηγαγαμε συνεχεια στο σκορ.
Καναμε πολλα λαθη σε κρισιμα σημεια,ειδικα στο δ' δεκαλεπτο, οταν το γυρισαμε στο 59-58. Ελλειψη καθαρου μυαλου
και ψυχολογιας. Θα κοιταξουμε να το φτιαξουμε,οσο προλαβαινουμε αλλιως...του χρονου!
Να ευχαριστησω τους δυο ψηλους μας , τον Πριφτακη που επαιξε με θλαση στον προσαγωγο και τον Καρκουλια που
επαιξε με ενεσεις στη μεση του και το παλαιψαν οσο μπορεσαν. 77.gif
Τιποτα δεν χαθηκε ΑΚΟΜΗ, ειμαστε ακομα ζωντανοι,που λεει και το ασμα icon_workout.gif
toro_loco
Highlight του αγώνα Καστέλλα-Ιάσωνας η τρομερή τάπα του Petran777 77.gif

Μόνο που θα διαφωνήσω μαζί του πως ο Ιάσωνας "έκλεψε" τη νίκη γιατί όταν έμεινε πίσω στο σκορ είχε υπομονή και κάλυψε τη διαφορά όχι με μακρινά σουτ, αλλά περνώντας τη μπάλα κοντά στο καλάθι. Αντίθετα η Καστέλλα μόλις ο Ιάσωνας πλησίασε "πνίγηκε".
Η διαιτησία ήταν πολύ καλή, αν και όντως θα μπορούσε να δώσει το φάουλ για το οποίο γράφει ο φίλος με το σκορ στο 64-67.
Όπως και να χει, ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για την κατηγορία, που φέτος έχει πολύ ανεβασμένο επίπεδο. Δυνατή ομάδα η Καστέλλα, αν και διέκρινα πως έχει πρόβλημα στον άσο. Ο Ιάσωνας πλήρης, δυνατή γραμμή ψηλών, ηγέτης ο Μαυρίκος, ανεβαίνει δίκαια.
Petran δεν είχατε άλλον έναν ψηλό (νομίζω νο7)? Τραυματίας ήταν?
Καλή συνέχεια σε όλους
leonkalf
Εγώ εν μέσω "πολεμικών" και "έξω από κάθε τι που λέγεται παιχνίδι μπάσκετ" posts θα συνεχίσω να γράφω για μπάσκετ και να προσπαθήσω να δώσω (για άλλη μια φορά) μια τέτοια κατεύθυνση στο topic (και σε κάθε topic).

Τα έχω και έχουμε πει πολλάκις όσον αφορά το πως ποστάρουμε αν θέλουμε να "καταγγείλουμε" κάτι, δε θα μπω στον κόπο να τα ξαναγράψω..
Σβήστηκαν κάποια πράγματα και λέξεις που δεν αρμόζουν και αν συνεχιστεί αυτό οι χρήστες που το κάνουν θα αποκλειστούν.
Κατανοώ την όποια αγανάκτηση και οργή που αισθάνεται κάποιος (για τους δικούς του λόγους), αλλά όταν γράφει εδώ και έτσι τοποθετείτε δημόσια θα το κάνει με τις αρχές που πρέπει να διέπουν ένα δημόσιο διάλογο.. Επιτέλους, είστε όλοι μεγάλα παιδιά και θεωρώ και σώφρονες άνθρωποι. Αν είστε τόσο θυμωμένοι, μην γράφετε αμέσως μετά τα παιχνίδια.. δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο και μετά ξεκινήστε.
Και τέλος, όποιοι θεωρούν το πρωτάθλημα και την διοργανώτρια αρχή ..μπάχαλο (για να μην γράψω κι εγώ και αναπαράξω την λέξη που γράφτηκε), ας γράψουν εδώ ή ας στείλουν προτάσεις και λύσεις στις αρμόδιες επιτροπές. Το να γράφει κάποιος απλά ένα χαρακτηρισμό δεν λύνει κάτι. Ορισμένοι μόνο icon_blahblah.gif και χωρίς ονοματεπώνυμο.. Έτσι, κανείς δεν θα πάρει τα λόγια σας όπως θα θέλατε στα σοβαρά.


Λοιπόν, χθες είχαμε αγωνιστική..
Συμμετείχα στο ματς Πήγασος-Βουλιαγμένη. "Δυστυχώς" στο συγκεκριμένο ματς δεν είχαμε φασαρίες, ούτε βρισίδια, ούτε τσακωμούς, οπότε δεν έχω να γράψω κάτι.. Αυτά.. Α, τελικό σκορ 59-69 (πρέπει να το έγραψε και ο jna23).

Καλά, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ας πω και κάτι για το παιχνίδι που έγινε.. να γεμίσω λίγο και τη σελίδα πριν συνεχιστεί ο "πόλεμος" (... κάποιος μου την κόλλησε αυτή τη λέξη λέγοντάς τη μου μέσα στη βδομάδα, ενώ μιλούσαμε για μπάσκετ!!! άκουσον άκουσον).

Λοιπόν...
καλό ματσάκι έγινε χθες. ΟΚ, όχι και τόσο καλό ποιοτικά. αλλά είχε πολύ ενδιαφέρον, δυνατές μονομαχίες, εναλλαγές στο σκορ και κράτησε σε αγωνία για τον τελικό νικητή μέχρι το 39' περίπου.
Εμείς σαν Πήγασος μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι με καλύτερη νοοτροπία και σκεπτικό και παίξαμε σαν ομάδα με πείσμα και θέληση. Ξεκινήσαμε καλά και ως το 15' περίπου είμασταν στο Χ (κάπου 22-23 σκορ). Εκεί η Βουλιαγμένη γύρισε σε μια ζώνη στην οποία αργήσαμε να βρούμε λύσεις (είμασταν και άτυχοι με τη μπάλα πολλές φορές να στριφογυρνάει στη στεφάνη) και έκλεισε το ημίχρονο 27-39.
Στο β' ημίχρονο παίζοντας με ακόμα περισσότερο πάθος και δίνοντας στην άμυνα τον καλύτερό μας εαυτό (πρέπει να ήταν το καλύτερο αμυντικό ημίχρονό μας) καλύψαμε τη διαφορά και περάσαμε και μπροστά. Το παιχνίδι γύρισε και απέκτησε το χαρακτήρα derby.
Στα τελευταία λεπτά, κολλήσαμε επιθετικά και κυρίως το πρόβλημα ήταν η μεγάλη ΑΣΤΟΧΙΑ στις ελεύθερες βολές...!! Τελειώσαμε με το εκπληκτικό ποσοστό 11/28 βολές.. οι οποίες ήταν ταφόπλακα για εμάς. Η Βουλιαγμένη από την άλλη βρήκε λύσεις (κρίσιμο το τρίποντο του tsili όπως σωστά ανέφερε ο jna23), εκμεταλλεύτηκε την αστοχία μας και πήρε εκ νέου τα ηνία τα οποία κράτησε ως το τέλος και τελικά πήρε και διαφορά 10π.
Ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρουμε μια πολύτιμη νίκη και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Όμως η ευκαιρία χάθηκε και τώρα μπροστά υπάρχουν 7 ΤΕΛΙΚΟΙ. Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, ΟΜΩΣ αν η ομάδα παίξει με το ίδιο πάθος, την ίδια θέληση και αυταπάρνηση και απλά είναι σε λίγο καλύτερη μέρα επιθετικά κάποιοι παίκτες-κλειδιά θα έρθουν οι νίκες που θα σημάνουν την σωτηρία.

H Βουλιαγμένη πέρασε άλλο ένα εμπόδιο και έκανε άλλο ένα βήμα για το πρωτάθλημα. Σε σχέση με το παιχνίδι με τους Τράχωνες που είχα παρακολουθήσει ήταν "πεσμένη". Λέτε να έφταιγε το διάβασμα που έκανα (tongue.gif) ή η μη συμμετοχή του "αρχηγού"-"konan" jna23 λόγω ενοχλήσεων στη μέση?? smile.gif
Καλύτερος χθες από τους νικητές ήταν ο Τάσος ο Κάρδαρης, έβαλε αρκετά δύσκολα καλάθια (μέσα στη ρακέτα), με αποκορύφωμα ένα φοβερό goal-faoul με 2 παίκτες μας (Ιντζελέρ-Σαρδέλης) να του έχουν κάνει ένα πολύ "στενό" μαρκάρισμα (sandwitch) σε double-team. Οι υπόλοιποι είτε περιορίστηκαν αρκετά είτε ήταν ένα σκαλί κάτω από τα στάνταρ τους.

Από εμάς όλοι έδωσαν ότι μπορούσαν πραγματικά και χθες τους χαρήκαμε όλοι.. εκτός από την εκνευριστική αστοχία στις βολές ( gdi.gif) που απορώ από τι μπορεί να προήλθε αφού δεν ήταν 1-2 που τις έχασαν, αλλά παραπάνω, και παίκτες που είναι καλοί σουτέρ και τις βάζουν. Καλύτερος όλων χθες επιθετικά ο Κόϊκας με 21π. (αν δεν κάνω λάθος)... που να μην είχε δηλ. και 3/9 βολές! Αμυντικά όλοι έδωσαν (ειδικά στο β' όπως προανέφερα) και την ψυχή τους.
Στο ιατρικό δελτίο, ο Παππάς θα μείνει άλλη 1 βδομάδα έξω, δείχνει να μην έχουν πειραχτεί οι σύνδεσμοι και ο μηνίσκος και ελπίζουμε ότι θα είναι έτοιμος για το ματς στην Αργυρούπολη.
Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στην συνέχεια (εκτός τις βολές hammer.gif). Ακολουθεί ένα do or die ματς στα Καμίνια με το Φοίνικα. Ο νικητής (ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς) θα συνεχίσει να αναπνέει..

Καλή Κυριακή, χαλαρώστε, προπονηθείτε, ετοιμαστείτε για την εβδομάδα που έρχεται.

icon_workout.gif






Marina
Καλημέρα σε όλους.

Όπως έγραψε και ο αρχηγός της ομάδας, παραμένουμε πλέον μόνο σιωπηλοί αναγνώστες του χώρου αυτού με ελάχιστες παρεμβάσεις όταν κρίνουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο.

Ο λόγος λοιπόν αυτής της δημοσίευσης, είναι η επισημοποίηση της ποινής μας, των 2 αγωνιστικών, με την οποία κάποιοι φάνηκε ότι -πάλι- ενοχλήθηκαν.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς εδώ μέσα έχουν βρεθεί σε επιτροπή για απολογία, αλλά εγώ στα 15 χρόνια που μετράω στα γήπεδα και ο προπονητής μας στα 35, πρώτη φορά βρεθήκαμε απολογούμενοι. Ειλικρινά εύχομαι κανείς από εσάς να μην ζήσει τέτοια εμπειρία.

Οι άνθρωποι της επιτροπής κάνουν την δουλειά τους. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Όταν όμως πας ήρεμη γιατί εσύ απλά θα πεις την αλήθεια και βρίσκεσαι κατηγορούμενη για... εγκλήματα πολέμου -όχι αυτά ευτυχώς δεν μας τα προσάψανε- είναι λογικό να αρχίζεις να σκέφτεσαι διαφορετικά. Έτσι αγαπητοί, μάθαμε ότι δείραμε μερικούς παίκτες του Άρη Γλυφάδας και μάλλον και τον προπονητή τους και μάλλον και όλους τους φιλάθλους τους, την ώρα που εμείς είδαμε απλά να ανταλλάσονται μερικές γηπεδικές κουβέντες -το βάρος των οποίων εξετάζεται και αυτό.

Η κεραμίδα δεν μας ήρθε από την επιτροπή. Η κεραμίδα μας ήρθε από τον Άρη Γλυφάδας και τους διαιτητές οι οποίοι άλλαξαν αίφνης την σωστή αρχικά κατάθεσή τους. Τι να πεις στον πρόεδρο της επιτροπής την ώρα που σε ρωτάει "μα καλά όλοι λένε ψέμματα;" Με το δίκιο του ο άνθρωπος. Και σίγουρα εφόσον αυτά του είπανε, αυτά κατέγραψε...

Όσοι παρεβρέθηκαν σε εκείνον τον θλιβερό από πολλές απόψεις αγώνα, ΞΕΡΟΥΝ τι έγινε.

Η ΕΣΚΑΝΑ έκανε το χρέος της. Κατά τη γνώμη μας έκανε υπέρ του δέοντος το χρέος της, αλλά δυστυχώς ήμασταν εμείς οι άτυχοι που αντιμετωπίσαμε τον Άρη Γλυφάδας την πρώτη αγωνιστική χωρίς τον πρόεδρό του. Και ήμασταν εμείς οι άτυχοι που η εντολή ενός φύλακα από τον δήμαρχο, οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.

Να τονίσω εδώ ότι το Μοσχάτο έχει δύο ομάδες μπάσκετ. Εμείς ονομαζόμαστε Λέων Μοσχάτου. Κάνω αυτή την διευκρίνηση γιατί πολλοί φαίνεται ότι μπερδεύονται. Ξέρουμε ότι μέρος της τιμωρίας μας ήταν και αυτό το μπέρδεμα. Δυστυχώς το μάθαμε και αυτό αργά.

Τέλος αγαπητοί. Αν εμείς βρισκόμαστε με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα μάλιστα που κάνουμε μεγάλο αγώνα για να φέρουμε κόσμο να γνωρίσει και να έρθει κοντά στην ομάδα μας και την ώρα που όλοι ΞΕΡΟΥΝ τι έγινε στο γήπεδο, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην γίνει πλέον καμιά εξαίρεση. Από την στιγμή που υπάρχει συμπλοκή παικτών ή φιλάθλων μέσα στο γήπεδο, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την τιμωρία των συμμετεχόντων.

Ναι. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Έχουμε πλέον ΚΑΙ αυτό το δικαίωμα...

Καλή συνέχεια σε όλους.
airmav
ματς 2 ταχυτητων την παρασκευη το βραδυ στο κλειστο της γουβας στην ελευσινα. η ομαδα μου στο α μπηκε νοθρα με πολλες αστοχες και λαθος επιλογες και εδωσε το δικαιωμα στους φιλοξενουμενους να χτισουν μια διαφορα 8-10 ποντων που την διατηρησαν σε ολο το α μερος. σε αυτο το διαστημα ηταν πιο ευστοχη απο εμας με πολυ πιο ορθολογικο τροπο αναπτυξης. στο β η ομαδα μου μπηκε πιο δυνατα με πιο σωστη αμυνα, καλυτερες επιλογες απεναντι στη διαρκη και κουραστικη ζωνη του αντιπαλου, και συνολικα πιο ευστοχη απο το α μερος. ετσι η πλαστιγγα εγειρε προς το μερος μας παρα τις προσπαθειες των παιδιων της ΑΣΗ. παλι προβληματικο μας σημειο η αντιμετωπιση της ζωνης στα 2 πρωτα δεκαλεπτα και οι χαμενες ελευθερες βολες.....
στους φιλοξενουμενους ξεχωρισα το 4 ειδικα στην αρχη του ματς το 17 και το 8 για την συνολικη τους αποδοση καθως και των αρχηγο τους για το ηθος του και την τοποθετηση του για ολα οσα συνεβησαν μετα το τελος του ματς στην κατ ιδιαν συζητηση μας στο γραφειο των διαιτητων. γνωριζουμε και οι 2 τι ειπωθηκε και δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.

δεν μπορω να μην αναφερθω στην αναρμοστη συμπεριφορα του 5 των φιλοξενουμενων που ηταν ερειστικος σε ολο το ματς και επιτεθοταν φραστικα σε αντιπαλους παιχτες και κερκιδα. αφου εφυγε σωος ειναι θαυμα..... χρειαζεται προσοχη απο την ομαδα της ΑΣΗ γιατι σιγουρα θα δημιουργησει και αλλου προβληματα που θα εχουν ασχημη εξελιξη για την ομαδα. φυσικα ομως και δεν δικαιολογω τις αλλες συμπεριφορες και των ανθρωπων στην κερκιδα αλλα και του 7 του δικου μας. απλα ας προβληματιστειτε γιατι ανθρωποι ηλικιας 35-50 οικογενειαρχες και απο τον μπασκετικο χωρο κινουνταν απειλιτικα εναντιον του και μονο αυτου ( του Νο.5 της ΑΣΗ) και οχι αλλων παιχτων. μαλλον θα ακουσαν πολλα απο αυτον τον ''κυριο''. κλεινοντας αυτην την μεγαλη παρενθεση απλα θα αναφερω οτι η ελευσινα αγαπα το μπασκετ και το αποδικνυει παντου και παντα σε οσους εχουν την διαθεση να την επισκευτουν με η χωρις τις ομαδες τους. ουδεποτε εχει δημιουργηθει το παραμικρο σε αυτο το γηπεδο που εχει φιλοξενησει ομαδες και φιλαθλους και μεγαλυτερων κατηγοριων ( ΟΦΗ, απολλων πατρας, κηφησια, παγκρατι και πολλοι αλλοι).
συγνωμη αν σας κουρασα

respect

airmav

Υ.Γ. το βραδυ της παρασκευης το Νο.7 και το Νο.14 του ΟΚΕ το περασαν στο κρατητηριο αφου δεν σταματησαν σε κληση της τροχαιας για υπερβολικη ταχυτητα εντος πολης (πανω απο 50χλμ)
petran777
QUOTE(toro_loco @ Feb 27 2010, 23:49 ) *
Highlight του αγώνα Καστέλλα-Ιάσωνας η τρομερή τάπα του Petran777 77.gif

Μόνο που θα διαφωνήσω μαζί του πως ο Ιάσωνας "έκλεψε" τη νίκη γιατί όταν έμεινε πίσω στο σκορ είχε υπομονή και κάλυψε τη διαφορά όχι με μακρινά σουτ, αλλά περνώντας τη μπάλα κοντά στο καλάθι. Αντίθετα η Καστέλλα μόλις ο Ιάσωνας πλησίασε "πνίγηκε".
Η διαιτησία ήταν πολύ καλή, αν και όντως θα μπορούσε να δώσει το φάουλ για το οποίο γράφει ο φίλος με το σκορ στο 64-67.
Όπως και να χει, ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για την κατηγορία, που φέτος έχει πολύ ανεβασμένο επίπεδο. Δυνατή ομάδα η Καστέλλα, αν και διέκρινα πως έχει πρόβλημα στον άσο. Ο Ιάσωνας πλήρης, δυνατή γραμμή ψηλών, ηγέτης ο Μαυρίκος, ανεβαίνει δίκαια.
Petran δεν είχατε άλλον έναν ψηλό (νομίζω νο7)? Τραυματίας ήταν?
Καλή συνέχεια σε όλους



Φιλε toro loco

Ο Ιασωνας "εκλεψε" το ματς επειδη για 38 λεπτα ηταν πισω...Δεν αποδιδω την ηττα στη διαιτισια απλα θεωρω οτι επαιξε το ρολο της. Στα δυσκολα σφυριξε ιασωνα...Ειναι στη διακριτικη ευχερια των διατητων να αποφανθουν ποια επαφη πρεπει να δωθει φαουλ.Οταν λοιπον ξερεις οτι σε ενα drive, θα παρεις το φαουλακι και θα πας στη γραμμη, τα μακρυνα σουτ ειναι εσχατη επιλογη.
Στο δευτερο λοιπον ημιχρονο σε πολλες περιπτωσεις η επαφη ειχε διαφορετικη αντιμετωπιση. Οταν σε 5 μπουκες εχουν γινει 2-3 φαουλ και δεν τα εχεις παρει χαλαει η ψυχολογια και η πιεση του χρονου σε οδηγει σε λαθη και κακες επιλογες.
Πραγματι οι ασσοι μας στο δευτερο ημιχρονο κινηθηκαν σε ρηχα νερα, αλλα ετσι ειναι το μπασκετ και παντα ειτε η νικη ειτε η ηττα ειναι ομαδικη.
Ο αλλος ψηλος φιλε εχω ξαναγραψει οτι αποτελει παρελθον απο το συλλογο μας για λογους που δεν θα ηθελα να σχολιασω..
Σε ευχαριστω για την αναφορα σου στη φαση του στοπ...Γενικα το παιχνιδι εχει ωραιες στιγμες και θα συμφωνησω οτι ηταν διαφημιση για την κατηγορια μας.

Φιλικα
Νο.18 ΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ
ANASTALTIKO HAF
QUOTE(airmav @ Feb 28 2010, 21:11 ) *
ματς 2 ταχυτητων την παρασκευη το βραδυ στο κλειστο της γουβας στην ελευσινα. η ομαδα μου στο α μπηκε νοθρα με πολλες αστοχες και λαθος επιλογες και εδωσε το δικαιωμα στους φιλοξενουμενους να χτισουν μια διαφορα 8-10 ποντων που την διατηρησαν σε ολο το α μερος. σε αυτο το διαστημα ηταν πιο ευστοχη απο εμας με πολυ πιο ορθολογικο τροπο αναπτυξης. στο β η ομαδα μου μπηκε πιο δυνατα με πιο σωστη αμυνα, καλυτερες επιλογες απεναντι στη διαρκη και κουραστικη ζωνη του αντιπαλου, και συνολικα πιο ευστοχη απο το α μερος. ετσι η πλαστιγγα εγειρε προς το μερος μας παρα τις προσπαθειες των παιδιων της ΑΣΗ. παλι προβληματικο μας σημειο η αντιμετωπιση της ζωνης στα 2 πρωτα δεκαλεπτα και οι χαμενες ελευθερες βολες.....
στους φιλοξενουμενους ξεχωρισα το 4 ειδικα στην αρχη του ματς το 17 και το 8 για την συνολικη τους αποδοση καθως και των αρχηγο τους για το ηθος του και την τοποθετηση του για ολα οσα συνεβησαν μετα το τελος του ματς στην κατ ιδιαν συζητηση μας στο γραφειο των διαιτητων. γνωριζουμε και οι 2 τι ειπωθηκε και δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω.

δεν μπορω να μην αναφερθω στην αναρμοστη συμπεριφορα του 5 των φιλοξενουμενων που ηταν ερειστικος σε ολο το ματς και επιτεθοταν φραστικα σε αντιπαλους παιχτες και κερκιδα. αφου εφυγε σωος ειναι θαυμα..... χρειαζεται προσοχη απο την ομαδα της ΑΣΗ γιατι σιγουρα θα δημιουργησει και αλλου προβληματα που θα εχουν ασχημη εξελιξη για την ομαδα. φυσικα ομως και δεν δικαιολογω τις αλλες συμπεριφορες και των ανθρωπων στην κερκιδα αλλα και του 7 του δικου μας. απλα ας προβληματιστειτε γιατι ανθρωποι ηλικιας 35-50 οικογενειαρχες και απο τον μπασκετικο χωρο κινουνταν απειλιτικα εναντιον του και μονο αυτου ( του Νο.5 της ΑΣΗ) και οχι αλλων παιχτων. μαλλον θα ακουσαν πολλα απο αυτον τον ''κυριο''. κλεινοντας αυτην την μεγαλη παρενθεση απλα θα αναφερω οτι η ελευσινα αγαπα το μπασκετ και το αποδικνυει παντου και παντα σε οσους εχουν την διαθεση να την επισκευτουν με η χωρις τις ομαδες τους. ουδεποτε εχει δημιουργηθει το παραμικρο σε αυτο το γηπεδο που εχει φιλοξενησει ομαδες και φιλαθλους και μεγαλυτερων κατηγοριων ( ΟΦΗ, απολλων πατρας, κηφησια, παγκρατι και πολλοι αλλοι).
συγνωμη αν σας κουρασα

respect

airmav

Υ.Γ. το βραδυ της παρασκευης το Νο.7 και το Νο.14 του ΟΚΕ το περασαν στο κρατητηριο αφου δεν σταματησαν σε κληση της τροχαιας για υπερβολικη ταχυτητα εντος πολης (πανω απο 50χλμ)

οτι να ναι!απλα δν μπορω να το αφησω ασχολιαστο!οταν λες "σωστη" αμυνα βαζεις μεσα και τα τακλιν;μηπως πρεπει εσεις να αναθεωρησετε την αποψη για το αθλητισμο;ο "κοουτς" σας ασχολιαστος;σε εσας δν δημιουργησε κανενα προβλημα για το θιξεις δημοσια;το 14 με τις βουτιες του ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ δν σου δημιουργει κανενα προβλημα(να σου θυμησω οτι σε πραγματικο πολιτισμο στην ΑΓΓΛΙΑ στη μπολτον ο βουτηχτης γιανακοπουλος ειχε φαει κραξιμο απο τους ιδιους του τους συμπαιχτες στη πρωτη του προπονηση);οι 35-50 που αποθεωναν τα τακλιν με εκφρασεις ετσι,μπραβο,ωραια αμυνα τιποτα;τα διαρκη "εκφραστικα" επεισοδια προς τον παγκο απο ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟ με πρωτεργατη τον κοουτς τιποτα;αυτοι σε εσας δν δημιουργουν προβλημα;η δν θα δημιουργησουν;οσο για το οτι επιτεθ μονο σε εναν,απλα ρωτα τον "κοουτς" σου τι εγινε με το 6,εναν μουσατο τυπο(αριθμο δν θυμαμαι,μπηκε στο τελος στην αλλαγη του 7 σας που επαθε κραμπα) προς τον παγκο,αν γενικοτερα προκαλεσατε και οχι προκληθηκατε!ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!παγκος-κερκιδα!το κλεινω εδω το θεμα γιατι απλα με εχει,και εχει κουρασει τους παντες!αν θελετε να εθελοτυφλειτε καντε το και χωρις την δικη μας απαντηση......

ΥΓ: απο το 1 οι 35-50 που αναφερεις αναφεροντουσαν στα καγκελα προς τον διαιτητη με βρισιες(μανες),καταρες(για διαφορα θεματα) και ευτυχως οχι θεια(σε αυτο τους "καλυψε" ο "κοουτς σου)μεχρι το τελος του ημι!στο β γιατι απο την αρχη του ολοι αυτοι "στρεψαν" αλλου την προσοχη τους;προκληθηκαν απο αλλου ετσι(απο το #5 που μπηκε στο τεταρτο δεκαλεπτο);μηπως γιατι οι διατητες βγηκαν παρεα με τον "κοουτς" σας;

ΥΓ2:αν προσεξες το 5 φορουσε ενα μπλε προστατευτικο στο χερι του!ειανι γιατι καποιοι αλλοι με την ιδια "σωστη" αμυνα του σπασαν το χερι(με τακλιν)!κατι που εκανε και το πρωτο παλικαρο σας 7 πανω του σε μια φαση στο 4ο δεκαλεπτο....

ΥΓ3:ολα τα μπασκετικα που λες απευθυνονται σε παιχνιδι(παιχνιδι 2 ταχυτητων κτλ),αθλημα=μπασκετ και οχι στο θεατρο του παραλογου που συμμετειχαμε ολοι μας την παρασκευη....

ΥΓ4:Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ(λαθος ) και οχι ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ!και ολα αυτα μετα το 35!το τι γινοτανε στη κερκιδα απο το 1 και μετα το ειδες,το ξερεις και το ξερουμε!ΕΣΕΙΣ(κερκιδα-παγκος) το ξεκινησατε και μερικοι απο εμας απαντησαν!

ζητω συγγνωμη για τις μη μπασκετικες συζητησεις,αλλα δν γινεται να μν απαντησεις οταν σε προκαλουν τοσο εντονα(βλεπε ποστ με χαμογελα,μετα συζητηση οτι προκαλεσαμε κιολας,διατησια-λαθη 50-50 και υποδείξεις τι πρεπει και τι οχι)δν μπορεις παρα να αφησεις το μπασκετ και να γυρισεις τη κουβεντα σε πραγματα που δν αρμοζουν και δν πρεπει να γινονται!κλεινοντας απλα να αναφερω οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι και υπο τον φοβο διπλασιασμου τιμωριας δηλωθηκε αλλος αρχηγος(στα χαρτια παντα,αν και γι αυτο εχουμε 2)!σε ολα τα σχολια εξαιρω το #5 και #6 σας που ειναι ολα αυτα που λες για το ηθος!
alazonikos
πρεπει να καταλαβεις πως αυτο με τον οκε μας αρεσει δεν μας αρεσει θα συνεχιστει μεχρι το τελος του πρωταθληματος δυστυχως....Υπαρχουν σοβαρες αναφορες γι αυτο το θεμα....Καλυτερα να μην ξαναασχοληθουμε!

Σε παιχνιδι αναβληθεν αρης-νεα περαμος 1 +40 ποντους διαφορα απο τι ακουσα με την περαμο να κατεβαινει με μιση ομαδα ! Οτι να ναι αυτο το πρωταθλημα!!!

καλο βραδυ!
bartsa
QUOTE(Marina @ Feb 28 2010, 16:53 ) *
Καλημέρα σε όλους.

Όπως έγραψε και ο αρχηγός της ομάδας, παραμένουμε πλέον μόνο σιωπηλοί αναγνώστες του χώρου αυτού με ελάχιστες παρεμβάσεις όταν κρίνουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο.

Ο λόγος λοιπόν αυτής της δημοσίευσης, είναι η επισημοποίηση της ποινής μας, των 2 αγωνιστικών, με την οποία κάποιοι φάνηκε ότι -πάλι- ενοχλήθηκαν.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς εδώ μέσα έχουν βρεθεί σε επιτροπή για απολογία, αλλά εγώ στα 15 χρόνια που μετράω στα γήπεδα και ο προπονητής μας στα 35, πρώτη φορά βρεθήκαμε απολογούμενοι. Ειλικρινά εύχομαι κανείς από εσάς να μην ζήσει τέτοια εμπειρία.

Οι άνθρωποι της επιτροπής κάνουν την δουλειά τους. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Όταν όμως πας ήρεμη γιατί εσύ απλά θα πεις την αλήθεια και βρίσκεσαι κατηγορούμενη για... εγκλήματα πολέμου -όχι αυτά ευτυχώς δεν μας τα προσάψανε- είναι λογικό να αρχίζεις να σκέφτεσαι διαφορετικά. Έτσι αγαπητοί, μάθαμε ότι δείραμε μερικούς παίκτες του Άρη Γλυφάδας και μάλλον και τον προπονητή τους και μάλλον και όλους τους φιλάθλους τους, την ώρα που εμείς είδαμε απλά να ανταλλάσονται μερικές γηπεδικές κουβέντες -το βάρος των οποίων εξετάζεται και αυτό.

Η κεραμίδα δεν μας ήρθε από την επιτροπή. Η κεραμίδα μας ήρθε από τον Άρη Γλυφάδας και τους διαιτητές οι οποίοι άλλαξαν αίφνης την σωστή αρχικά κατάθεσή τους. Τι να πεις στον πρόεδρο της επιτροπής την ώρα που σε ρωτάει "μα καλά όλοι λένε ψέμματα;" Με το δίκιο του ο άνθρωπος. Και σίγουρα εφόσον αυτά του είπανε, αυτά κατέγραψε...

Όσοι παρεβρέθηκαν σε εκείνον τον θλιβερό από πολλές απόψεις αγώνα, ΞΕΡΟΥΝ τι έγινε.

Η ΕΣΚΑΝΑ έκανε το χρέος της. Κατά τη γνώμη μας έκανε υπέρ του δέοντος το χρέος της, αλλά δυστυχώς ήμασταν εμείς οι άτυχοι που αντιμετωπίσαμε τον Άρη Γλυφάδας την πρώτη αγωνιστική χωρίς τον πρόεδρό του. Και ήμασταν εμείς οι άτυχοι που η εντολή ενός φύλακα από τον δήμαρχο, οδήγησε σε αυτή την κατάσταση.

Να τονίσω εδώ ότι το Μοσχάτο έχει δύο ομάδες μπάσκετ. Εμείς ονομαζόμαστε Λέων Μοσχάτου. Κάνω αυτή την διευκρίνηση γιατί πολλοί φαίνεται ότι μπερδεύονται. Ξέρουμε ότι μέρος της τιμωρίας μας ήταν και αυτό το μπέρδεμα. Δυστυχώς το μάθαμε και αυτό αργά.

Τέλος αγαπητοί. Αν εμείς βρισκόμαστε με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα μάλιστα που κάνουμε μεγάλο αγώνα για να φέρουμε κόσμο να γνωρίσει και να έρθει κοντά στην ομάδα μας και την ώρα που όλοι ΞΕΡΟΥΝ τι έγινε στο γήπεδο, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην γίνει πλέον καμιά εξαίρεση. Από την στιγμή που υπάρχει συμπλοκή παικτών ή φιλάθλων μέσα στο γήπεδο, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την τιμωρία των συμμετεχόντων.

Ναι. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Έχουμε πλέον ΚΑΙ αυτό το δικαίωμα...

Καλή συνέχεια σε όλους.

Αγαπητη Μαρινα ειλικρινα δεν γνωριζω αν η εκπρωσοπηση μας στην εσκανα πηγε με σκοπο να σας κατηγορησει και να βγουμε εμεις λαδι. Εξαλου αν δεν το ξερεις φαγαμε και εμεις μια αγωνιστικη. Επισης μας ειπαν οτι κεκλεισμενων των θυρων σημαινει οτι μπορουν να βρισκονται στο γηπεδο μεχρι 20 ατομα.Μηπως θα τους μετρησει κανενας αν ειναι 22 η 25? Επισης και εμεις κανουμε μεγαλο αγωνα να φερουμε κοσμο στο γηπεδο. Προς το παρον και κρινοντας απο εκεινο το βραδυ η τιμωρια η συγκεκριμενη δεν θα σας στοιχισει και πολυ απο θεμα εξεδρας οπως αλλωστε και εμας. Μην το παιζουμε ομως θυματα. Εφοσον η διαιτητης εγραψε τη λεξη συμπλοκη περα απο το οτι μπορει να ειναι ψεμα ειναι επιληψιμο. Ακουω καθημερινα και διαβαζω και στο φορουμ για επεισοδια σε διαφορα γηπεδα ακομα και στην κατηγορια μας. Ε και? ΝΑ Απαιτησω να τιμωρηθουν καποιες ομαδες για να σωθω εγω? Μηπως διαβασες τι εγινε σε παιχνιδια που μας αφορουν αυτη τη βδομαδα? Αντε βγαλε ακρη. Οφειλω ομως να αναφερω οτι ο φυλακας εκεινο το βραδυ ελεγε συνεχως οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που ο Λεων κανει αυτο το πραγμα και οτι συνεχως δημιουργειτε θεμα. Δεν εχω λογο να μην το πιστεψω ουτε τον ψαξαμε τον ανθρωπο να δουμε αν κατω απο την μπλουζα του φοραγε φανελα αλλης τοπικης ομαδας. Αυτα ειναι θεματα που αφορουν εσας. Αρα λεω εγω τωρα μηπως επρεπε να εχετε επισκεφτει την εσκανα πιο νωρις? Δεν ειρωνευομαι λογικη σκεψη κανω. Σχετικα ομως με κατι που αφορα εμας θα ηθελα να σε θερμοπαρακαλεσω να μην ξαναποιασεις στο στομα σου τον Προεδρο Μας για κανενα λογο. Αυτος ο ανθρωπος για εμας ΖΕΙ. Αρης Γλυφαδας- Ν Περαμος 73-48. Αξιοπρεπεστατη ομαδα οι αντιπαλοι που απο οτι φαινεται προσπαθουν να χαραξουν καινουργια πορεια και να βρουν τα πατηματα τους με νεο προπονητη. τους το ευχομαστε. Οπως μαθαμε ειχαν απουσιες αυτο ομως δεν μειωνει τη νικη μας γιατι ειχαμε το μυαλο μας μεσα στο παιχνιδι αμυντικα κυριως σε ολη τη διαρκεια του. Καλο βραδυ σε ολους.
Captain Kouk

Καλά, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ας πω και κάτι για το παιχνίδι που έγινε.. να γεμίσω λίγο και τη σελίδα πριν συνεχιστεί ο "πόλεμος" (... κάποιος μου την κόλλησε αυτή τη λέξη λέγοντάς τη μου μέσα στη βδομάδα, ενώ μιλούσαμε για μπάσκετ!!! άκουσον άκουσον).




Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι στην συνέχεια (εκτός τις βολές hammer.gif). Ακολουθεί ένα do or die ματς στα Καμίνια με το Φοίνικα. Ο νικητής (ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς) θα συνεχίσει να αναπνέει..

Όταν χτυπάει την πόρτα ο θυμός, τις περισσότερες φορές είναι για ν' αποχαιρετήσει τη λογική... Το να λες το ίδιο πράγμα στα αγγλικά δεν πάει να πει ότι λες κάτι άλλο. Το καλό είναι ότι γράφτηκε στο μυαλό σου άλλωστε αυτή είναι η δουλεία του προπονητή με μια λέξη να αλλάζει όλη την εικόνα. Σκέψου το λίγο συνάδελφε smile.gif . Περιμένω απάντηση στο τηλέφωνο μου και όχι στο φόρουμ.!!!!!
airmav
QUOTE(ANASTALTIKO HAF @ Feb 28 2010, 22:18 ) *
οτι να ναι!απλα δν μπορω να το αφησω ασχολιαστο!οταν λες "σωστη" αμυνα βαζεις μεσα και τα τακλιν;μηπως πρεπει εσεις να αναθεωρησετε την αποψη για το αθλητισμο;ο "κοουτς" σας ασχολιαστος;σε εσας δν δημιουργησε κανενα προβλημα για το θιξεις δημοσια;το 14 με τις βουτιες του ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ δν σου δημιουργει κανενα προβλημα(να σου θυμησω οτι σε πραγματικο πολιτισμο στην ΑΓΓΛΙΑ στη μπολτον ο βουτηχτης γιανακοπουλος ειχε φαει κραξιμο απο τους ιδιους του τους συμπαιχτες στη πρωτη του προπονηση);οι 35-50 που αποθεωναν τα τακλιν με εκφρασεις ετσι,μπραβο,ωραια αμυνα τιποτα;τα διαρκη "εκφραστικα" επεισοδια προς τον παγκο απο ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟ με πρωτεργατη τον κοουτς τιποτα;αυτοι σε εσας δν δημιουργουν προβλημα;η δν θα δημιουργησουν;οσο για το οτι επιτεθ μονο σε εναν,απλα ρωτα τον "κοουτς" σου τι εγινε με το 6,εναν μουσατο τυπο(αριθμο δν θυμαμαι,μπηκε στο τελος στην αλλαγη του 7 σας που επαθε κραμπα) προς τον παγκο,αν γενικοτερα προκαλεσατε και οχι προκληθηκατε!ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ!παγκος-κερκιδα!το κλεινω εδω το θεμα γιατι απλα με εχει,και εχει κουρασει τους παντες!αν θελετε να εθελοτυφλειτε καντε το και χωρις την δικη μας απαντηση......

ΥΓ: απο το 1 οι 35-50 που αναφερεις αναφεροντουσαν στα καγκελα προς τον διαιτητη με βρισιες(μανες),καταρες(για διαφορα θεματα) και ευτυχως οχι θεια(σε αυτο τους "καλυψε" ο "κοουτς σου)μεχρι το τελος του ημι!στο β γιατι απο την αρχη του ολοι αυτοι "στρεψαν" αλλου την προσοχη τους;προκληθηκαν απο αλλου ετσι(απο το #5 που μπηκε στο τεταρτο δεκαλεπτο);μηπως γιατι οι διατητες βγηκαν παρεα με τον "κοουτς" σας;

ΥΓ2:αν προσεξες το 5 φορουσε ενα μπλε προστατευτικο στο χερι του!ειανι γιατι καποιοι αλλοι με την ιδια "σωστη" αμυνα του σπασαν το χερι(με τακλιν)!κατι που εκανε και το πρωτο παλικαρο σας 7 πανω του σε μια φαση στο 4ο δεκαλεπτο....

ΥΓ3:ολα τα μπασκετικα που λες απευθυνονται σε παιχνιδι(παιχνιδι 2 ταχυτητων κτλ),αθλημα=μπασκετ και οχι στο θεατρο του παραλογου που συμμετειχαμε ολοι μας την παρασκευη....

ΥΓ4:Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ(λαθος ) και οχι ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ!και ολα αυτα μετα το 35!το τι γινοτανε στη κερκιδα απο το 1 και μετα το ειδες,το ξερεις και το ξερουμε!ΕΣΕΙΣ(κερκιδα-παγκος) το ξεκινησατε και μερικοι απο εμας απαντησαν!

ζητω συγγνωμη για τις μη μπασκετικες συζητησεις,αλλα δν γινεται να μν απαντησεις οταν σε προκαλουν τοσο εντονα(βλεπε ποστ με χαμογελα,μετα συζητηση οτι προκαλεσαμε κιολας,διατησια-λαθη 50-50 και υποδείξεις τι πρεπει και τι οχι)δν μπορεις παρα να αφησεις το μπασκετ και να γυρισεις τη κουβεντα σε πραγματα που δν αρμοζουν και δν πρεπει να γινονται!κλεινοντας απλα να αναφερω οτι στο συγκεκριμενο παιχνιδι και υπο τον φοβο διπλασιασμου τιμωριας δηλωθηκε αλλος αρχηγος(στα χαρτια παντα,αν και γι αυτο εχουμε 2)!σε ολα τα σχολια εξαιρω το #5 και #6 σας που ειναι ολα αυτα που λες για το ηθος!


αδυνατω να το διαβασω..... αν τα τκλιν οπως τα ονομαζεις σε ενοχλησαν τοτε υπαρχουν κι αλλα σπορ για εσενα..... συγχρονισμενη κολυμβηση ας πουμε..... οσο για το μπλε στο χερι του 5 φαντασου τι τους ειχε πει.... ειναι αυτα που ηθελα να προλαβω αλλα τελικα δεν τα προλαβα..... τα ειπα αργα μαλλον...... δεν πειραζει κοιτα τα υπολοιπα ματσακια και την ομαδα σου κ μην ασχολεισαι με την δικη μου..... τα προτυπα σου μαλλον φθανουν πολυ ψηλα τοσο που αδυνατεις να δεις πιο κατω...... τα στανταρ......περαστικα
leonkalf
Τα αποτελέσματα της Παρασκευής συνοπτικά:

ΟΚΕ - Ηλεκτρούπολη 67–59
Λέων Μοσχ. - Τράχωνες/Δίας 69-60
Σούρμενα - Ερμής Πειρ. 75-56
Πήγασος – Βουλιαγμένη 59-69
Ερμής Αργ.- Φοίνικας Αγ. Σοφ. 56-57
Καστέλλα - Ιάσωνας Νικ. 64-70
Άρης Γλ. – Ν. Πέραμος 73-48


Βαθμολογία (σε 19 αγωνιστικές)

1 – Βουλιαγμένη 17- 2 36
2 – Ιάσωνας Νικ. 15- 4 34
3 – Τράχωνες 13- 6 32
----------------------------------------------------
4 - ΟΚΕ 13- 6 32
5 - Σούρμενα 13- 6 31
6 – Λέων Μοσχ. 11- 8 30
7 – Καστέλλα 9-10 28
8 - Άρης Γλυφ. 8-11 27
9 - Ηλεκτρούπολη 8-11 27
10 - Πήγασος 7-12 26
-----------------------------------------------------
11 – Φοίνικας Αγ.Σοφ. 6-13 25
12– Ν. Πέραμος 5-14 24
13- Ερμής Αργ. 5-14 24
14 - Ερμής Πειρ. 3-16 22

*Τα Σούρμενα έχουν -1 βαθμό



Να σημειώσω ότι με την υπάρχουσα βαθμολογία της Γ' Εθνικής (των 2 ομίλων του Νότου) αυτή τη στιγμή θα έπεφταν από την κατηγορία 7 ομάδες!!
Negro8
QUOTE(airmav @ Mar 1 2010, 01:14 ) *
αδυνατω να το διαβασω..... αν τα τκλιν οπως τα ονομαζεις σε ενοχλησαν τοτε υπαρχουν κι αλλα σπορ για εσενα..... συγχρονισμενη κολυμβηση ας πουμε..... οσο για το μπλε στο χερι του 5 φαντασου τι τους ειχε πει.... ειναι αυτα που ηθελα να προλαβω αλλα τελικα δεν τα προλαβα..... τα ειπα αργα μαλλον...... δεν πειραζει κοιτα τα υπολοιπα ματσακια και την ομαδα σου κ μην ασχολεισαι με την δικη μου..... τα προτυπα σου μαλλον φθανουν πολυ ψηλα τοσο που αδυνατεις να δεις πιο κατω...... τα στανταρ......περαστικα


Συγνωμη φιλε μου αλλα ο συμπαικτης μου αναφερεται στο τακλιν που εγινε σε μενα προσωπικα στο κεντρο του γηπεδου και το μονο που κερδισα ηταν ενα απιστευτο καψιμο στο ποδι.Οσο για το αν το κατεχω το αθλημα νομιζω το καταλαβες...
Εμεις κοιταμε την ομαδα μας παρολες τις ατυχιες μας που ειχαμε φετος και σε καθε παιχνιδι προσπαθουμε για το καλυτερο.Μην γινεσαι εριστικος....
Marina
QUOTE(bartsa @ Feb 28 2010, 22:44 ) *
Αγαπητη Μαρινα ειλικρινα δεν γνωριζω αν η εκπρωσοπηση μας στην εσκανα πηγε με σκοπο να σας κατηγορησει και να βγουμε εμεις λαδι. Εξαλου αν δεν το ξερεις φαγαμε και εμεις μια αγωνιστικη. Επισης μας ειπαν οτι κεκλεισμενων των θυρων σημαινει οτι μπορουν να βρισκονται στο γηπεδο μεχρι 20 ατομα.Μηπως θα τους μετρησει κανενας αν ειναι 22 η 25? Επισης και εμεις κανουμε μεγαλο αγωνα να φερουμε κοσμο στο γηπεδο. Προς το παρον και κρινοντας απο εκεινο το βραδυ η τιμωρια η συγκεκριμενη δεν θα σας στοιχισει και πολυ απο θεμα εξεδρας οπως αλλωστε και εμας. Μην το παιζουμε ομως θυματα. Εφοσον η διαιτητης εγραψε τη λεξη συμπλοκη περα απο το οτι μπορει να ειναι ψεμα ειναι επιληψιμο. Ακουω καθημερινα και διαβαζω και στο φορουμ για επεισοδια σε διαφορα γηπεδα ακομα και στην κατηγορια μας. Ε και? ΝΑ Απαιτησω να τιμωρηθουν καποιες ομαδες για να σωθω εγω? Μηπως διαβασες τι εγινε σε παιχνιδια που μας αφορουν αυτη τη βδομαδα? Αντε βγαλε ακρη. Οφειλω ομως να αναφερω οτι ο φυλακας εκεινο το βραδυ ελεγε συνεχως οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που ο Λεων κανει αυτο το πραγμα και οτι συνεχως δημιουργειτε θεμα. Δεν εχω λογο να μην το πιστεψω ουτε τον ψαξαμε τον ανθρωπο να δουμε αν κατω απο την μπλουζα του φοραγε φανελα αλλης τοπικης ομαδας. Αυτα ειναι θεματα που αφορουν εσας. Αρα λεω εγω τωρα μηπως επρεπε να εχετε επισκεφτει την εσκανα πιο νωρις? Δεν ειρωνευομαι λογικη σκεψη κανω. Σχετικα ομως με κατι που αφορα εμας θα ηθελα να σε θερμοπαρακαλεσω να μην ξαναποιασεις στο στομα σου τον Προεδρο Μας για κανενα λογο. Αυτος ο ανθρωπος για εμας ΖΕΙ. Αρης Γλυφαδας- Ν Περαμος 73-48. Αξιοπρεπεστατη ομαδα οι αντιπαλοι που απο οτι φαινεται προσπαθουν να χαραξουν καινουργια πορεια και να βρουν τα πατηματα τους με νεο προπονητη. τους το ευχομαστε. Οπως μαθαμε ειχαν απουσιες αυτο ομως δεν μειωνει τη νικη μας γιατι ειχαμε το μυαλο μας μεσα στο παιχνιδι αμυντικα κυριως σε ολη τη διαρκεια του. Καλο βραδυ σε ολους.


Αγαπητέ bartsa.

Να γιατί δεν θέλω να παρεμβαίνω εγώ και τα παιδιά. Γιατί γίνονται παρανοήσεις με τα γραπτά. Τέλος πάντων. Θέμα με το πένθος δεν τίθεται. Αν μη τι άλλο καταλαβαίνω πώς είναι. Και νομίζω πως σας δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό ως φιλοξενούμενους στο γήπεδό μας.

Στέκομαι στο θέμα με τον φύλακα γιατί ακριβώς μόνος σου έγραψες τα λόγια του. Δεν μίλησε για τον Λέων όμως. Μίλησε για το Μοσχάτο. Για αυτό και έκανα την παρατήρηση στο τέλος του κειμένου μου. Αυτό το μπέρδεμα είναι ένα από τα νέα δεδομένα για εμάς που ανακαλύψαμε την ημέρα της απολογίας. Δεν πειράζει, θα το διορθώσουμε και αυτό.

Σχετικά με το θέμα της τήρησης της ποινής, πληροφοριακα σου λέω πως η κάθε ομάδα οφείλει να δώσει στον παρατηρητή του αγώνα γραπτή λίστα με τα ονόματα των παρευρισκομένων. Στα 20 άτομα αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι παίκτες, ο προπονητής κλπ. Άρχισε να κάνεις υπολογισμούς λοιπόν για το ποιούς θα πετάξεις έξω. Εγώ έτσι όπως τα βγάζω μένουν 4 θέσεις κενές τις οποίες και σκέφτομαι να βγάλω σε πλειστηριασμό -γέλα και λίγο, πολύ πίκρα φάγαμε.

Ο βασικός λόγος του κειμένου μου ήταν το κλείσιμο. Τονίζω ότι η ομάδα μου, ο Λέων Μοσχάτου δεν έχει θέμα υποβιβασμού. Την άνοδο γλυκοκοίταζε, αλλά τα χαλάσαμε μετά τις γιορτές. Δεν πειράζει του χρόνου πάλι. Εσύ έγραψες μόνος σου ότι ακούς για διάφορα επεισόδια σε άλλα γήπεδα. Γνωρίζοντας τι έγινε στο γήπεδό μας και με τις ποινές που μας αποδόθηκαν, δεν θες δικαιοσύνη; Εσύ γιατί να τιμωρηθείς και οι άλλοι όχι; Έχω περάσει πολύ "όμορφα" βράδυα σε πολύ "όμορφα" γήπεδα και να σου πω όσο και αν μας κόστισε, μου άρεσε η απόφαση της ΕΣΚΑΝΑ. Αν στα πλαίσια του εξευγενισμού του αθλήματος πρέπει εγώ, εσύ και τα Σούρμενα να τιμωρηθούμε, κανένα θέμα. Απλά νομίζω πως το οφείλουν πλέον σε εμάς τους 3, να τιμωρούν κάθε φορά τους όποιους ενόχους και σταματήσουμε αυτή την "χαλαρή" πολιτική. Αν δεν το θες αυτό, ενημέρωσε με να έρθω του χρόνου στο γήπεδο σου, να τα κάνω μπιπ και να ζητήσω να τιμωρηθείς μόνο εσύ -ξαναγέλα, δεν μας μπήκε καλά το νέο έτος.

Χαλάσαμε λίγο τον ειρμό του συγκεκριμένου τόπικ, ελπίζω και εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί σύντομα.

Καλή συνέχεια σε όλους.
referee
Καλημέρα κι από μένα και καλή βδομάδα...Και καλό μήνα σε όλους σας...

Ας πω κι εγώ δυο λόγια -μπασκετικά- για το παιχνίδι της Παρασκευής στο Κορυδαλλό..

Εν μέσω πολεμικών συγκρούσεων απ'ο,τι διαβάζω peace.gif ,στον Κορυδαλλό κηρύξαμε εκεχειρία κι είπαμε να παίξουμε μπάσκετ -συμφώνησε κι ο Konan εξάλλου... smiley.gif

Σε ένα πολύ δυνατό -μπασκετικά πάντα- παιχνίδι,νομίζω ότι η ομάδα μου ήταν πιο τυχερή και πιο ψύχραιμη σε συγκεκριμένα σημεία και κομμάτια του παιχνιδιού...Όπως π.χ. στις βολές,όπου ο Πήγασος ήταν τραγικός (11/28 όπως είπε και ο Λεωνίδας).Ίσως αν τις βάζανε,να ήταν αλλιώς τα πράγματα...Σημείο-κλειδί του αγώνα,όταν στο 58-59 ο Πήγασος έχασε 3 σερί επιθέσεις κι εμείς με ένα τρίποντο του tsili 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif πήγαμε τη διαφορά στο +4 και τελειώσαμε το ματσάκι...

Ο Πήγασος μου άρεσε...Ίσως αν έπαιζαν όλα τους τα παιχνίδια όπως με μας να μη βρίσκονταν στη θέση που είναι τώρα...Και πάλι,έχουν 2 τελικούς τώρα και πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν,μιας και τα μαντάτα από τις Εθνικές Κατηγορίες είναι άσχημα και πάμε για πολλούς υποβιβασμούς...Εμείς πήραμε μια "επαγγελματική" νίκη και συνεχίζουμε για τη 1η θέση...Τώρα έχουμε 3 πολύ δύσκολα παιχνίδια (ΟΚΕ-Σούρμενα-Λέων) κι αν κάνουμε το 3/3 καθαρίζουμε...

Εύχομαι καλή αγωνιστική σε όλους και πάνω απ'όλα υγεία... blove.gif
airmav
QUOTE(Negro8 @ Mar 1 2010, 12:32 ) *
Συγνωμη φιλε μου αλλα ο συμπαικτης μου αναφερεται στο τακλιν που εγινε σε μενα προσωπικα στο κεντρο του γηπεδου και το μονο που κερδισα ηταν ενα απιστευτο καψιμο στο ποδι.Οσο για το αν το κατεχω το αθλημα νομιζω το καταλαβες...
Εμεις κοιταμε την ομαδα μας παρολες τις ατυχιες μας που ειχαμε φετος και σε καθε παιχνιδι προσπαθουμε για το καλυτερο.Μην γινεσαι εριστικος....


συμφωνω μαζι σου αλλα ηταν μια μεμονωμενη φαση που ισως να εχασε ο ρεφ. ουτε τους ξερω ουτε τους ειχα ξαναδει δεν νομιζω να μας ειχαν σφυριξει ποτε πριν. το αν ξερεις μπασκετ νομιζω οτι το εγραψα πολυ πριν. το αν ειμαι εριστικος η οχι μαλλον επρεπε να το ειχες δει στο γηπεδο την παρασκευη (οχι μεσα στο παρκε γιατι δεν με εβαλε καθολου). κ εμεις κοιταμε την ομαδα μας κ θελουμε το καλυτερο. αναλωνομαστε παντα σε θεματα διαιτησιας κ ας ξερουμε οτι το επιπεδο του εχει ταβανι και μαλιστα χαμηλο..... ας μην μπαινουμε σε λεπτομερειες του στυλ τι μου σφυριξε τι σου σφυριξε... τα λαθη εγιναν εκατερωθεν οπως αλλωστε καθε παρασκευη. δεν χρειαζεται να πλατυαζουμε κι αλλο στο θεμα των κυριων με τα γκρι.

καλη επιτυχια στα επομενα ματς σας
alazonikos
airmav kai παιδια απο ηλεκτρουπολη κουρασατε πολυ!!μιληστε λιγο για μπασκετακι!!!ουτως η αλλως ακρη δεν βγαζουμε!η μερια του ενος λεει αλλα, η μερια του αλλου λεει αλλα.....!!!!Κοψτε το εδω!!

οσο για την ηλεκτρουπολη διαμαρτυρηθηκατε,πηγαιντε στην εσκανα και πειτε τα να τους τιμωρησουν αφου αδικηθηκατε τοσο πολυ!!!!!!Εδω μεσα μιλαμε για μπασκετ και μονο!!!

LEONKALF βαλε μας την επομενη αγωνιστικη να πουμε κανα προγνωστικο ......γιατι αλλιως θα συνεχισουμε για πολυ ετσι!!!
leonkalf
alazonikos,

την επόμενη αγωνιστική να την βάλω, αλλά αυτά που λες θα τα βγάλω αν δεν βγεις επώνυμα να τα πεις. Πως κατηγορείς έτσι ένα σωματείο χωρίς αποδείξεις και χωρίς να λες το ονοματάκι σου?
Αν δεν το κάνεις το ποστ σου θα επεξεργαστεί και θα βγουν αυτά που γράφεις.

Διαβάστε οι καινούργιοι (αλλά και οι παλιοί, δεν κάνει κακό) τον κανονισμό λειτουργίας!!! (link στην υπογραφή μου)


Παρασκευή 5/3
Κλ. Π. Σαλπέας 21.45 Ερμής Πειρ. - Λέων Μοσχ.
Κλ. Νέο Αργυρούπολης 21.30 Ηλεκτρούπολη - Σούρμενα
Κλ. St Laurents 21.00 Βουλιαγμένη - ΟΚΕ
Κλ. Καμινίων 22.00 Φοίνικας Αγ. Σοφ. - Πήγασος
1ο ΚΓΔ Νικαίας 20.00 Ιάσωνας Νικ. - Ερμής Αργ.
Κλ. Αλίμου 21.45 Εν. Τραχώνων - Άρης Γλ.
Κλ. Ν. Περάμου 20.30 Ν. Πέραμος - Καστέλλα


thlgs
QUOTE(referee @ Mar 1 2010, 13:56 ) *
έχασε 3 σερί επιθέσεις κι εμείς με ένα τρίποντο του tsili 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

εβαλε ο τσιλι 3ποντο????οποτε μπορει και επισημα να σταματησει το αθλημα που τοσο δοξασε και κοζμησε με τ παρουσια του και να αναρτησετε την φανελα του στην οροφη του κλειστου.......περιμενω το βραδυ να μαθω λεπτομερειες
bartsa
QUOTE(Marina @ Mar 1 2010, 12:39 ) *
Αγαπητέ bartsa.

Να γιατί δεν θέλω να παρεμβαίνω εγώ και τα παιδιά. Γιατί γίνονται παρανοήσεις με τα γραπτά. Τέλος πάντων. Θέμα με το πένθος δεν τίθεται. Αν μη τι άλλο καταλαβαίνω πώς είναι. Και νομίζω πως σας δείξαμε τον απαιτούμενο σεβασμό ως φιλοξενούμενους στο γήπεδό μας.

Στέκομαι στο θέμα με τον φύλακα γιατί ακριβώς μόνος σου έγραψες τα λόγια του. Δεν μίλησε για τον Λέων όμως. Μίλησε για το Μοσχάτο. Για αυτό και έκανα την παρατήρηση στο τέλος του κειμένου μου. Αυτό το μπέρδεμα είναι ένα από τα νέα δεδομένα για εμάς που ανακαλύψαμε την ημέρα της απολογίας. Δεν πειράζει, θα το διορθώσουμε και αυτό.

Σχετικά με το θέμα της τήρησης της ποινής, πληροφοριακα σου λέω πως η κάθε ομάδα οφείλει να δώσει στον παρατηρητή του αγώνα γραπτή λίστα με τα ονόματα των παρευρισκομένων. Στα 20 άτομα αυτά συμπεριλαμβάνονται και οι παίκτες, ο προπονητής κλπ. Άρχισε να κάνεις υπολογισμούς λοιπόν για το ποιούς θα πετάξεις έξω. Εγώ έτσι όπως τα βγάζω μένουν 4 θέσεις κενές τις οποίες και σκέφτομαι να βγάλω σε πλειστηριασμό -γέλα και λίγο, πολύ πίκρα φάγαμε.

Ο βασικός λόγος του κειμένου μου ήταν το κλείσιμο. Τονίζω ότι η ομάδα μου, ο Λέων Μοσχάτου δεν έχει θέμα υποβιβασμού. Την άνοδο γλυκοκοίταζε, αλλά τα χαλάσαμε μετά τις γιορτές. Δεν πειράζει του χρόνου πάλι. Εσύ έγραψες μόνος σου ότι ακούς για διάφορα επεισόδια σε άλλα γήπεδα. Γνωρίζοντας τι έγινε στο γήπεδό μας και με τις ποινές που μας αποδόθηκαν, δεν θες δικαιοσύνη; Εσύ γιατί να τιμωρηθείς και οι άλλοι όχι; Έχω περάσει πολύ "όμορφα" βράδυα σε πολύ "όμορφα" γήπεδα και να σου πω όσο και αν μας κόστισε, μου άρεσε η απόφαση της ΕΣΚΑΝΑ. Αν στα πλαίσια του εξευγενισμού του αθλήματος πρέπει εγώ, εσύ και τα Σούρμενα να τιμωρηθούμε, κανένα θέμα. Απλά νομίζω πως το οφείλουν πλέον σε εμάς τους 3, να τιμωρούν κάθε φορά τους όποιους ενόχους και σταματήσουμε αυτή την "χαλαρή" πολιτική. Αν δεν το θες αυτό, ενημέρωσε με να έρθω του χρόνου στο γήπεδο σου, να τα κάνω μπιπ και να ζητήσω να τιμωρηθείς μόνο εσύ -ξαναγέλα, δεν μας μπήκε καλά το νέο έτος.

Χαλάσαμε λίγο τον ειρμό του συγκεκριμένου τόπικ, ελπίζω και εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί σύντομα.

Καλή συνέχεια σε όλους.

ΟΚ το θελω.
Negro8
Τέλος οι κόντρες απο όλους.Να κοιτάξουμε όλοι να είμαστε έτοιμοι την παρασκευή για το επόνενο παιχνίδι.Οτι έγινε έγινε,βρεθεί δε βρεθεί λύση...
referee
QUOTE(thlgs @ Mar 1 2010, 16:31 ) *
εβαλε ο τσιλι 3ποντο????οποτε μπορει και επισημα να σταματησει το αθλημα που τοσο δοξασε και κοζμησε με τ παρουσια του και να αναρτησετε την φανελα του στην οροφη του κλειστου.......περιμενω το βραδυ να μαθω λεπτομερειες


Να σταματήσει???Τώρα που πήρε φόρα???Ήδη έκλεισε συμβόλαιο για του χρόνου μετά τη προχθεσινή του εμφάνιση με ηγεμονικές αποδοχές και τον χρόνο συμμετοχής του jna23... tongue.gif Τα υπόλοιπα το βράδυ γιατί θα βγούμε off topic... blove.gif
ELEFSINA
Ερμής Πειρ. - Λέων Μοσχ. 2 (o Ερμης εχει πεσει,ο Λεων βρισκεται σε αγωνιστικη ανοδο οποτε 2 δαγκωτο)
Ηλεκτρούπολη - Σούρμενα 2 (στη κοψη του ξυραφιου ψηφιζω 2.πολυ επικυνδηνο ματσακι που κρυβει παγιδες)
Βουλιαγμένη - ΟΚΕ (no comment-χαιρομαι που θα παρακολουθησω αυτη την ματσαρα!!!)
Φοίνικας Αγ. Σοφ. - Πήγασος 1 (ο Φοινικας θα το λεω και θα το ξαναλεω εχει αρχι@@ και γι'αυτο παιρνει αυτα τα ματς,1 και παλι με μικρη διαφορα)
Ιάσωνας Νικ. - Ερμής Αργ. 1 (ο Ερμης θεωρω οτι εχει πεσει απο τωρα λογω της απειριας των παικτων του,και βαζω 1 γτ ο Ιασωνας δεν πρεπει να χασει τουλαχιστον στην εδρα του αν θελει να ανεβει)
Εν. Τραχώνων - Άρης Γλ. 1 (πρεπει να ξεμπουκωσει και θα το κανει,και μαλιστα με μεγαλη διαφορα)
Ν. Πέραμος - Καστέλλα 1 (δυσκολο ματς,ψηφιζω 1 λογω εδρας και επειδη θελουν να σωθουν!)
jna23
QUOTE(leonkalf @ Feb 28 2010, 01:48 ) *
Λέτε να έφταιγε το διάβασμα που έκανα ( tongue.gif ) ή η μη συμμετοχή του "αρχηγού"-"konan" jna23 λόγω ενοχλήσεων στη μέση?? smile.gif


Δεν είμαι εγω ο Konan. Το 11 είναι .


Εγω ειμαι ο Robokop smile.gif

Οσο για το παιχνιδι συμφωνω με τον Λεωνίδα. Ειχαμε μια διαφορα την χαναμε και την ξαναπέρναμε. Απλα η ομαδα δεν μπορει χωρις τον αρχηγό της έστω και αν ο Tsili τώρα δικαιώνεται smile.gif.
Καλή ομαδα ο Πήγασος με το 7 Κοϊκας να κάνει όργια και τον Ιντζελέρ να μην είναι καλός (ευτυχώς αλλιώς θα έμπαινα μέσα). Εχει δυσκολα παιχνίδια και αν πέσουνε πολλές ομάδες έχει 7 τελικούς όπως σωστα είπε ο Λεωνίδας. Καλή συνέχεια αλλα μόνο με προπόνηση μπορεί να γίνει αυτό
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.