Pargo για τον παγκο?? για μενα προσωπικα "παγο στον Pargo" - Μεγαλη Ομαδα ειμαστε, και Μεγαλυτερη θα γινουμε, αλλά πρακτικές ολυμπιακου, μπααα... δεν υπαρχει περιπτωση..

Jabar - Εχεις δει 2 φορες τον Ιωνικο, και τις 2 εχει χασει κατα κρατος (την μια απο ομαδα ΕΣΚΑ). Η κανω λαθος ??
Αλλα εμεις του φιλους τους αγαπαμε, και φιλοδοξουμε να κανουμε την ζωη τους ενδιαφερουσα:
Ανεβαλε λοιπον τα ραντεβου σου αυτη την Κυριακη: την τελευταια φορα που ηρθες στον Πλατωνα, ο Ιωνικος ηταν απων απο το γήπεδο και εφυγες νωρις-νωρις / αυτη την φορα ελπιζω να ειναι εκει - αρα και ρακες θα πιεις και σ' ολο το ματς θα καθησεις...

Che - Ισχυει και για σενα το παραπανω:
εμεις του φιλους τους αγαπαμε. Αλλα να μην ξεχασεις: την Κυριακή μαζι με τις ρακες να φερεις μαζί σου και την αστοχια της αγαπημένης σου ομαδας .. Αν γινει το δευτερο, μεχρι που πινω ολες τις ρακες μονος μου.

Blue1965White - Σου εχω νέα: Δαρλαμητσος στο Ηρακλειο..... - Κοιτα που η επιθυμια μου παει να γινει πραγματικότητα: Λες φετος να διακοψει ματς εις βαρος και των 2 ομαδων ???

Μεγαλωσαμε και οι επιθυμιες μας εγιναν αναγκες (καποοι τα βαφτιζουν "προγνωστικα"). Την Κυριακη θελω
Ιωνικός Ν-Ιεράπετρα - Υγιεια - καλο

για την Ομαδα μου -

του κοσμου της Ιεραπετρας - και

στο τελος - 1 7 μονο 1
ΑΕ Λιβαδειάς-Προοδευτική- Προσοχη στην Τσικνοπεμπτη - και προσοχη την Κυριακη - 1
Ψυχικού-Πανελευσινιακός - Η Ελευσινα βγαζει σταρι ....2
ΠΑΟ Δειλινών Ηρ.-Ιωνικός ΝΦ - διπλο μηδενισμο - αντεεε, εστω: - 1
ΑΕΝ Κηφισιάς-Φιλαθλητικός - "δεν με νοιαζει, δεν ρωταω" - 1
Μίλων-Ιπποκράτης Κω - για να ελπιζει ο Ιπποκρατης, για να πρεπει να κερδιζει ο Μιλων στο μέλλον - 1
Ζωγράφου-Κρόνος Αγ. Δ. - αν κερδισει ο Ζωγραφου, μπορει και να ξανακερδισει - 1

Speeeedy, "το νόμισμα" !!!!!!!!!